Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dierenspeciaalzaak 11-1828257. Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport."

Transcriptie

1 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport, Hondensport en Vogelzaden. Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. Donderdag nà uur Gesloten! Haagweg XE Breda

2 Cees Brekelmans Voor al uw bloemen, planten, bruids- en grafwerk Cees Brekelmans wenst alle duivenmelkers een goed seizoen toe. Hoek : Haagweg/Oranjeboomstraat - Breda Fax Vleeshandel Piet Manders * Voor al uw soorten vlees * Ook voor het vullen van uw diepvries * Alles tegen concurrerende prijzen * En natuurlijk 1 ste kwaliteit Reuth 2 Baarle-Nassau Wij zijn elke zaterdag geopend voor particulieren van t/m uur Dier-Speciaal Peter Meeuwsen ( sinds 1952 ) Haagdijk TR Breda

3 byy v xxä ÉÜzttÇ äééü wx UÜxwtáx UÉÇw ätç ÑÉáàwâ äxç{éâwxüá secretariaat: B. Brouwer (076) Koekoekstraat 30 bgmbrouwer@ziggo.nl 4815 AN Breda Krantje nr 3 22 Maart 14 Opleervlucht - Duffel Afstand - 59 km Vrachtprijs - 0,40 per duif Datum & lostijd - Zaterdag 29 maart los vanaf uur Inkorfdatum & tijd - Vrijdag 28 maart van t/m uur Locatie - Belcrumweg 56 Afrekenen - Voorafgaand aan het inkorven Bijzonderheden - Geen Wedvlucht - Asse Zellik Afstand - 87 km Vrachtprijs - 0,50 per duif Datum & lostijd - Zaterdag 5 april los vanaf uur Inkorfdatum & tijd - Vrijdag 4 april van t/m uur Locatie - Belcrumweg 56 Afrekenen - Na het afslaan van Nijvel Bijzonderheden - Geen Dobbelsteenpot Diegene welke dit seizoen weer wekelijks automatisch willen deelnemen aan de dobbelsteenpot, kunnen dit weer kenbaar maken bij Dhr A van Dijk, op het moment dat u duiven inkorft staat u dan automatisch genoteerd en kunt u het zeker niet vergeten. Lotto Ook voor dit seizoen zijn beide lotto s weer vol, voor ieders gemak vragen wij onze leden de lotto te voldoen aan het begin van het seizoen. Wilt u weten wat u voor de lotto 2014 moet betalen dan kunt u dit nazien op onze site bij activiteiten/lotto C.C.Breda en vervolgens op betaalschema of rechtstreeks klikt u op onderstaande link : Het lotto seizoen duurt dit jaar 26 weken en komt neer op 13,00 per nummer.

4 Overleggen eigendomsbewijzen In overleg met de concoursleider is er besloten om vanaf dit seizoen, wanneer u duiven wilt laten toevoegen aan uw koppellijst/vlieglijst dit alleen kan op vertoon van het eigendomsbewijs. Houd dus uw eigen administratie goed op orde, en zorg dat u te allen tijde uw eigendomsbewijs desgewenst kunt overleggen. Inleveren hoklijsten Onderstaande liefhebbers moeten hun hoklijsten nog inleveren: 0417 Y Damrane 0859 A Butchiche 2469 P.Ansems 6917 J de Jong De concoursleider. Deze heren hebben de gelegenheid tot uiterlijk 28 maart a.s (inkorven Duffel) hun spullen in te leveren en hun eigendomsbewijzen te overleggen. Mededelingen aangaande africhtingen van individuele liefhebbers in België In België zijn er enkele jaren problemen met het africhten van individuele Nederlandse liefhebbers in België. Er wordt nu een regeling ontwikkeld om een en ander aan banden te leggen. De regeling gaat er als volgt uitzien: 1) Liefhebbers mogen maximaal 20 kilometer van de Belgische grens wonen. 2) Liefhebbers mogen maximaal 80 duiven bij zich hebben. 3) Liefhebbers mogen hun duiven maximaal 20 kilometer van de grens in België loslaten. 4) Liefhebbers moeten in het bezit zijn van een door de N.P.O verstrekte verklaring dat zij minder dan 20 kilometer van de grens wonen. Op de vergunning staat ook dat men maximaal 80 duiven bij zich mag hebben. 5) Liefhebbers die verder dan 20 kilometer van de Belgische grens wonen, komen niet in aanmerking voor een vergunning. Op dit moment wordt de verklaring door de KBDB uitgewerkt die de Nederlandse liefhebbers bij zich moeten hebben. Zodra wij deze verklaring uit België ontvangen hebben worden de liefhebbers die minder dan 20 kilometer vanaf de grens wonen in de gelegenheid gesteld de genoemde verklaring te bestellen de Bureau NPO. De verklaring moet jaarlijks opnieuw verstrekt worden. Losplaats Orléans De losplaats Orléans mag niet meer gebruikt worden i.v.m aanwezigheid van enkele grote vliegvelden rondom Parijs. Onlangs heeft een Boeing 747 van een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij een noodlanding moeten maken i.v.m vogelaanvaring. In de motor bleken restanten van vermoedelijk duiven te zitten. Kunnen evt. wilde zijn maar staat niet vast. Om schadeclaims, die soms enorm hoog kunnen zijn, zoveel mogelijk te voorkomen is deze maatregel genomen. Bestuur NPO zoekt i.o.m afdelingen etc. naar een vervangende losplaats. Bezorgen krantjes Omdat vanaf komend seizoen de gedrukte krantjes niet meer thuis worden bezorgd, hebben de leden welke geen internet hebben wekelijks de gelegenheid om deze na het afslaan alsnog mee te nemen, u dient dan wel hierop te moeten wachten.

5 Afhalen elektronische systemen Leden welke hun module tijdens de voorjaarsvergadering hebben afgegeven voor te laten bijwerken en koppelen kunnen deze ophalen zaterdag 22 maart van t/m uur. In ons verenigingslokaal aan de speelhuislaan. Verslag voorjaarsvergadering 28 februari `14 1. Opening voorzitter: De voorzitter opent om uur de vergadering en heet alle aanwezige leden van harte welkom. Hierna neemt hij 1 minuut stilte in acht voor de ons ontvallen leden. 2. Vaststelling presentielijst: Op deze vergadering waren 32 leden aanwezig presentielijst (1) + (2) 3. Goedkeuring verslag najaarsvergadering 20 september 2013 Op deze notulen waren geen op of aanmerkingen en werden door de vergadering goedgekeurd. 4. Rooster van aftreden bestuur: P van Boxstel Voorzitter 2015 B.Brouwer Secretaris 2017 ( herkozen ) J.Mouwen Penningmeester 2016 A.van Dijk Concoursleider 2015 P.A.M.Jaspers Bestuurslid 2017 ( herkozen ) R.J.J.M.Kil Ringenadministratie 2016 J.Stokkermans Rekenaar 2015 Omdat er geen leden zich hadden aangemeld voor toetreding tot het bestuur zijn de herkiesbare bestuursleden bij goedkeuring van de vergadering herkozen voor 3 jaar. 5. Jaarverslag secretaris: Jaarverslag secretaris 2013 Sportvrienden, Als we nu enkele jaren terug in de tijd hadden kunnen gaan, en destijds gezegd hadden in 2013 hebben we een eigen lokaal en de bij-lokalen heffen we op, dan was dat op dat moment haast ondenkbaar geweest. Echter als we nu 2014 op dit moment terug kijken naar 2013 is bovenstaande toch gerealiseerd, dit alles kon natuurlijk gebeuren doordat onze leden zich enorm meegaand hebben opgesteld en organisatorisch de zaak mee op de rit hebben gezet. De verschillende reacties van de leden in het afgelopen jaar waren veelal lovend en positief, en heeft de sfeer en saamhorigheid in onze vereniging onderling zeker goed gedaan, waar wij als bestuur enorm gelukkig mee zijn. Het enkele nadeel woog achteraf niet op tegen de enorme voordelen, en werd al gauw de pleister op de wonden. Een en ander heeft natuurlijk ook consequenties gehad, zo hebben we wel extra uitgaves moeten doen om onze nieuwe locatie representatief in te richten. Daarnaast hebben verschillende leden belangeloos spullen aangeleverd voor de inrichting, waarvoor nog onze dank.

6 Terug kijkend op het seizoen, begonnen we met een valse start omdat door de aanhoudende kou begin maart/april er vluchten geannuleerd moesten worden. Wat voor ons ook al gelijk een inkomsten derving inhield, en met het oog op de extra uitgaven, en de poging tot het terugdringen van de verliesposten van voorgaande jaren te realiseren, was dat toch even slikken. Maar volgens mij zijn we hier toch redelijk in geslaagd en laat het er naar uitzien dat we sinds jaren weer ons boekjaar kunnen afsluiten met een positief saldo, meer duidelijkheid hierover zal onze penningmeester u in zijn jaarverslag kunnen verschaffen. Wat ons het afgelopen jaar wel opviel was dat er ruim 1/3 minder duiven waren ingekorfd ten overstaan van vorig seizoen, dat ligt natuurlijk niet alleen aan de afgelastingen van de eerste vluchten, maar ook omdat er een groot aantal liefhebbers zijn jonge duiven niet heeft afgericht, en of dat wel zo slim is zal de tijd ons moeten leren. Op sportief vlak is er in onze vereniging onderling weer een hevige strijd gestreden voor de hoogste titels, en dat de concurrentie moordend is blijkt wel uit het feit dat de meeste behaalde kampioenschappen vaak pas op de laatste vluchten werden beslist. Ook in de overkoepelende verbanden hebben onze leden zeker weer hun mannetje gestaan en wisten zich met grote regelmaat zich in het snuitje van de uitslagen en kampioenschappen te presenteren. Om zeker geen van deze leden te kort te doen, willen wij als bestuur u allen complimenteren met deze prachtige behaalde resultaten, en spreek de hoop uit dat het komend seizoen weer even spectaculair wordt als vorig seizoen, mannen voor u allen een dikke proficiat. Verder kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd duiven weekend met hierin onze tentoonstelling en kampioenen huldiging, dit werd voor de 1 ste maal gehouden in onze eigen locatie en was tot ons groot genoegen druk bezocht, met deze keer opvallend veel partners van leden welke aangaven het enorm naar hun zin te hebben gehad. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit geslaagd seizoen en duiven weekend vast te houden en waar nodig nog wat bij te schaven, en de saamhorigheid onderling te continueren. Rest mij nog u te bedanken voor uw uitgesproken vertrouwen en al uw positieve reacties gedurende het afgelopen jaar wat ons als bestuur zeker heeft gesterkt in de gedachte dat we op de goede weg zijn. Secretaris Bernard Brouwer 6. Jaarverslag penningmeester. Alle leden hebben dit financieel verslag voorafgaand aan deze vergadering gekregen, en blijkbaar was het voor iedereen erg duidelijk, want ook hierover waren geen vragen. We hebben het seizoen 2013 met een positief saldo van 1609,26 af kunnen sluiten. 7. Verslag kascontrole commissie De heren P van de Zanden en Jan van Gils danken wij namens het bestuur en leden hartelijk voor de uitvoerige controle welke hun hebben verricht. Omdat deze heren zich inmiddels hebben verdiept in het boekhoudprogramma is er besloten om deze 2 leden voor komend jaar opnieuw te vernoemen en 1 nieuwe kandidaat hieraan toe te voegen en in te werken, hier gaf zich voor op Dhr C.Vergouwen, zodat we voor 2015 weer terug kunnen naar een rooster van 2 kas controleurs.

7 8. Pauze. 9. Mededelingen bestuur. Extra ruimte gehuurd We hebben een 2 e ruimte extra bij gehuurd, zodat we nu beide ruimtes voor vast heel het jaar kunnen gebruiken. Vervliegen bonnen Vervliegen tegoed bonnen Peter Meeuwsen Wij hebben n.l nog 6 tegoed bonnen van Peter welke we aankomend seizoen zullen gaan vervliegen, op elke vlucht discipline 1 bon dus Vitesse, Midfond, Dagfond, Marathon, Jongen en Natour steeds op de 3 e vlucht voor de 3 e 1 ste getekende op de uitslag. Mocht er een vlucht uitvallen dan schuift hij automatisch naar de volgende vlucht van dezelfde discipline.

8 Omdat dit 4 bonnen van 10,00 en 2 bonnen van 15,00 zijn, hebben we besloten per categorie een bon te laten trekken ( dit werd gedaan door Dhr M van der Zanden ) Vitesse,Midfond,Jongen en Natour zijn bonnen van 10,00 Dagfond en Marathon vluchten 15,00 Bordjes 1 ste prijsvliegers Aangezien we er boven verwachting financieel beter voor staan dan verwacht, zijn wij als bestuur terug gekomen op het besluit om de standaard bordjes welke wilden vervangen door een goedkopere versie, te laten zoals het was. Tentoonstellingsweekend/ Kampioenen huldiging Bestuur stelt voor om de feestavond weer volledig uit de kas te betalen, en mochten we hetzelfde draaien als vorig seizoen om voorafgaand aan de feestavond een buffetje te organiseren. Afrekenen vlucht briefjes Om teleurstellingen in het seizoen te voorkomen wijzen wij u er op dat er wekelijks dient te worden afgerekend, voor het zonder opgaaf van redenen niet komen afrekenen is op de najaarsvergadering besloten een sanctie bedrag gezet. Lotto Er zijn 2 nummers vrijgekomen te weten 34 en 41 deze worden overgenomen door W van Deurse. Dobbelsteenpot Leden welke wekelijks willen deelnemen en dit nog niet hebben aangegeven kunnen dit melden bij A van Dijk dit houd dan in dat wanneer u inkorft u automatisch deelneemt aan de dobbelsteenpot. 10. Ingekomen stukken Dit punt kwam ter vervallen omdat er geen ingekomen stukken waren. 11 Rondvraag Hier gaven de heren A van Grinsven, P van der Zanden, M van der Zanden en M van Dongen zich op. Toine van Grinsven, vroeg of de kampioenschappen ook werden herzien omdat dit voor de bordjes van de 1 ste prijsvliegers ook is gedaan. Dit blijft zoals op de najaarvergadering is aangenomen tegen de vastgestelde prijzen. Voor de duidelijkheid hierbij nogmaals de bedragen 1 ste 15,50,2 de 13,25, en de 3 de 11,00 bij het behalen van meerdere kampioenschappen worden deze zonder tegenbericht automatisch gecombineerd, mocht men duurdere prijzen willen hebben moet het verschil zelf bijgelegd worden. Peter van der Zanden, vroeg of er in de toekomst nog gouden ringen zijn te verkrijgen nu de NPO heeft aangegeven te willen stoppen met de uitgifte hiervan. Dit is zeker het geval alleen zal dit gaan via F.Z.N ( Fondclub Zuid Nederland ) Martin van der Zanden, vroeg of wij als vereniging ook iets deden aan de Olympiade. Deelname aan een Olympiade wordt geregeld door het N.P.O en de afvaardiging hiervoor wordt bepaald door uitzonderlijke prestaties van een duif. Mart van Dongen, vroeg waarom hij het bedrag wat hij nog moest bijbetalen aan de bordjes niet vermeld zag in het financieel verslag. Dit komt uiteraard op het boekjaar 2014 omdat deze dan pas zijn afgerekend. 12 Sluiten Om uur sloot onze voorzitter deze vlot verlopen constructieve vergadering en heette alle aanwezige wel thuis.

9 Vty U Ä}tÜà [ÉÄÄtÇwáv{ ^Éyy x{â á Haagweg GE Breda (076) Dierenarts C.P.Timmers Spreekuren maandag t/m vrijdag uur uur Verder volgens afspraak Burg. Pastoorstraat KG Breda (076) Meeuwsen Aquaria Hengelsport Voor vissen & vissers De adviseur voor aquaria en recreatieve sportvissers. Haagdijk TR Breda info@meeuwsenaquahengel.nl

10 Garage bedrijf Greto Uw betrouwbare autobedrijf voor alle merken auto,s Weidehek AT Breda (076) Duivensportprijzen Vera de Kruik Salmsalmstraat CG Loon op Zand (0416) (06) Cafè Zaal Marktzicht Voor elke gelegenheid de ruimte (076) Markt AC Prinsenbeek Cafetaria Piet Schraven Nieuwe Haagdijk TE Breda (076) Openingstijden Woe/Za 12:30-24:00 Zo :30

11 Het cafè voor echte Brabantse gezelligheid. Haagweg GE Breda (076) Ambachtelijke slagerij Nieuwe Haagdijk TD Breda Op maandag zijn wij de gehele dag gesloten. De andere dagen van de week staan wij graag voor u klaar! (076) (076) Al sinds 1928 staat slagerij kouwenberg bekend om haar kwaliteit en klantvriendelijkheid. Dagelijks staan wij voor u klaar met dagverse producten en dat proeft u! Kantoorvakhandel Benoist (076) benoistbreda@zonnet.nl Openingstijden Maandag gesloten Di/Vr 9:30-18:00 Za :00 Haagweg GE Breda

12 Konijnenberg EH Breda Openingstijden : Maandag: uur uur Dinsdag: uur uur Woensdag: uur uur Donderdag: uur uur Vrijdag: uur uur Zaterdag: uur (alleen verkoop) Zondag zijn wij gesloten Adres: Telefoon: Kalshoven (0) jckoumans@gmail.com 4825 AM Breda

13

14

15

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012. Dierenspeciaalzaak 08-1634956 12-1699719 A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012. Dierenspeciaalzaak 08-1634956 12-1699719 A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012 08-1634956 12-1699719 1699719 W.COLSEN A.TIMMERS Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 11-1828257 1828257 13-1318417 1318417 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1986761 1986761 14-1135422 1135422 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1699727 1699727 15-6278038 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2011 DUIFKAMPIOEN JONG 2011. Dierenspeciaalzaak 08-1634956 11-1827661 COMB T & T VAN GRINSVEN W.

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2011 DUIFKAMPIOEN JONG 2011. Dierenspeciaalzaak 08-1634956 11-1827661 COMB T & T VAN GRINSVEN W. DUIFKAMPIOEN OUD 2011 DUIFKAMPIOEN JONG 2011 08-1634956 11-1827661 1827661 W.COLSEN COMB T & T VAN GRINSVEN Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1986761 1986761 14-1135422 1135422 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1699727 1699727 15-6278038 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012 08-1634956 12-1699719 1699719 W.COLSEN A.TIMMERS Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte

Nadere informatie

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012 08-1634956 12-1699719 1699719 W.COLSEN A.TIMMERS Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte

Nadere informatie

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012 08-1634956 12-1699719 1699719 W.COLSEN A.TIMMERS Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte

Nadere informatie

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012 08-1634956 12-1699719 1699719 W.COLSEN A.TIMMERS Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1699727 15-6278038 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport, Hondensport

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak 11-1828257. Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak 11-1828257. Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 11-1828257 1828257 13-1318417 1318417 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012 08-1634956 12-1699719 1699719 W.COLSEN A.TIMMERS Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte

Nadere informatie

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012 08-1634956 12-1699719 1699719 W.COLSEN A.TIMMERS Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1986761 1986761 14-1135422 1135422 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 11-1828257 1828257 13-1318417 1318417 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012. Dierenspeciaalzaak 08-1634956 12-1699719 A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012. Dierenspeciaalzaak 08-1634956 12-1699719 A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012 08-1634956 12-1699719 1699719 W.COLSEN A.TIMMERS Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte

Nadere informatie

Jac Horward. Dierenspeciaalzaak Corry en Piet van Mook. Geen zaalhuur. Maximaal 125 personen

Jac Horward. Dierenspeciaalzaak Corry en Piet van Mook. Geen zaalhuur. Maximaal 125 personen 08-1634956 11-1827661 1827661 Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural en Voeten Corry en Piet van Mook Grote

Nadere informatie

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012 08-1634956 12-1699719 1699719 W.COLSEN A.TIMMERS Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 4-209 209 6-595595 595595 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport, Hondensport

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 14-1132091 1132091 16-1595595 1595595 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1986761 1986761 14-1135422 1135422 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Jac Horward. Dierenspeciaalzaak Corry en Piet van Mook. Geen zaalhuur. Maximaal 125 personen

Jac Horward. Dierenspeciaalzaak Corry en Piet van Mook. Geen zaalhuur. Maximaal 125 personen 08-1634956 11-1827661 1827661 Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural en Voeten Corry en Piet van Mook Grote

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1699727 1699727 15-6278038 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1986761 1986761 14-1135422 1135422 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1699727 1699727 15-6278038 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012. Dierenspeciaalzaak 08-1634956 12-1699719 A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012. Dierenspeciaalzaak 08-1634956 12-1699719 A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012 08-1634956 12-1699719 1699719 W.COLSEN A.TIMMERS Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 2-699727 699727 5-6278038 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport, Hondensport

Nadere informatie

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012 08-1634956 12-1699719 1699719 W.COLSEN A.TIMMERS Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte

Nadere informatie

DUIFKAMPIOEN OUD 2013 DUIFKAMPIOEN JONG 2013

DUIFKAMPIOEN OUD 2013 DUIFKAMPIOEN JONG 2013 DUIFKAMPIOEN OUD 2013 DUIFKAMPIOEN JONG 2013 11-1828257 1828257 13-1318417 1318417 A.SCHOENMAKERS W.COLSEN Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 17-1346200 1346200 18-5135318 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 4-3209 3209 6-595595 595595 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport, Hondensport

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak 12-1986761. Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak 12-1986761. Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1986761 1986761 14-1135422 1135422 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1699727 1699727 15-6278038 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 17-1346200 1346200 18-5135318 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 15-1779004 1779004 17-6083846 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2011 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak COMB T & T VAN GRINSVEN W.

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2011 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak COMB T & T VAN GRINSVEN W. DUIFKAMPIOEN OUD 2011 DUIFKAMPIOEN JONG 2011 08-1634956 11-1827661 1827661 W.COLSEN COMB T & T VAN GRINSVEN Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1699727 1699727 15-6278038 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Jac Horward. Dierenspeciaalzaak Corry en Piet van Mook. Geen zaalhuur. Maximaal 125 personen

Jac Horward. Dierenspeciaalzaak Corry en Piet van Mook. Geen zaalhuur. Maximaal 125 personen 08-1634956 11-1827661 1827661 Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural en Voeten Corry en Piet van Mook Grote

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 17-1346200 1346200 18-5135318 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 17-1346200 1346200 18-5135318 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1986761 1986761 14-1135422 1135422 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 17-1346200 1346200 18-5135318 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1699727 1699727 15-6278038 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 17-1346200 1346200 18-5135318 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 17-1346200 1346200 18-5135318 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 17-1346200 1346200 18-5135318 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1699727 1699727 15-6278038 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook

Jac Horward DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG Dierenspeciaalzaak A.TIMMERS W.COLSEN. Corry en Piet van Mook DUIFKAMPIOEN OUD 2012 DUIFKAMPIOEN JONG 2012 08-1634956 12-1699719 1699719 W.COLSEN A.TIMMERS Jac Horward De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte

Nadere informatie

1. Opening : De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezige van harte welkom op deze vergadering.

1. Opening : De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezige van harte welkom op deze vergadering. 1 Verslag vooraarsvergadering 17 maart 17 1. Opening : De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezige van harte welkom op deze vergadering. 2. Vaststellen presentielijst : Op deze vergadering

Nadere informatie

Verslag voorjaarsvergadering 20 februari 15

Verslag voorjaarsvergadering 20 februari 15 1 1. Opening door de voorzitter. Om 20.10 heet de voorzitter alle aanwezige leden van harte welkom. En vroeg de vergadering om 1 minuut stilte in acht te nemen voor de ons ontvallen leden. 2. Vaststelling

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 17-1346200 1346200 18-5135318 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 12-1699727 1699727 15-6278038 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

Aanwezig: de bestuursleden; Jan Wijnen, Jan Geraets, Harry Steeghs, Cor Zwiers, Marion Huvenaars, en vertegenwoordigers van alle verenigingen.

Aanwezig: de bestuursleden; Jan Wijnen, Jan Geraets, Harry Steeghs, Cor Zwiers, Marion Huvenaars, en vertegenwoordigers van alle verenigingen. NOTULEN NAJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op donderdag 8 november 2012, om 20:00 uur, in het verenigingslokaal van P.D.V. Gemert Sportlaan 25 te Gemert Aanwezig: de bestuursleden; Jan Wijnen, Jan Geraets,

Nadere informatie

1. Opening : De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezige van harte welkom op deze vergadering.

1. Opening : De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezige van harte welkom op deze vergadering. 1 Verslag najaarsvergadering 07 oktober 16 1. Opening : De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezige van harte welkom op deze vergadering. 2. Vaststellen presentielijst : Op deze vergadering

Nadere informatie

Afdeling 7 Midden Nederland Nieuwsbrief - Juli

Afdeling 7 Midden Nederland Nieuwsbrief - Juli Afdeling 7 Midden Nederland Nieuwsbrief - Juli Deze derde nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten. Midden in het seizoen zijn de nieuwsfeiten wat minder. Een beetje komkommer tijd niet wat de

Nadere informatie

Beste sportvrienden en vriendinnen

Beste sportvrienden en vriendinnen Infoboek Seizoen 2015 Beste sportvrienden en vriendinnen Voor u ligt het informatieboekje 2015 van het nieuw gevormde Samenspel Westland. In dit infoboek vindt u de benodigde informatie over praktische

Nadere informatie

Presentie. Agenda. Grave, 12 maart 2008

Presentie. Agenda. Grave, 12 maart 2008 Grave, 12 maart 2008 Presentie Aanwezig: De bestuursleden Jan van den Berg,Evert Diepeveen,Lambert van der Heijden,Jan Wijnen, Jan Geraets, bericht van verhindering Vincent Hoogerwerf. Vertegenwoordigers

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 2-699727 699727 5-6278038 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport, Hondensport

Nadere informatie

Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging. Nieuwsbericht

Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging. Nieuwsbericht Betreft: uitnodiging Voorjaarsvergadering Geachte leden, Uitnodiging tot het bijwonen van onze ledenvergadering. Deze vindt plaats in ons eigen home aan de Amerikastraat te Kaatsheuvel Datum: vrijdag 12

Nadere informatie

Controleer dus s.v.p. nu eerst uw eigen gegevens verderop in dit boekje en mocht er iets niet kloppen meldt dit dan gelijk.

Controleer dus s.v.p. nu eerst uw eigen gegevens verderop in dit boekje en mocht er iets niet kloppen meldt dit dan gelijk. Beste fondclub vrienden, Onze wedstrijden staan op het punt om weer te beginnen as 11 juni korven we de eerste vlucht Sint Vincent in. Over het weer hebben we voorlopig niet te klagen en hopelijk blijft

Nadere informatie

Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon :

Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon : Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon : 0164 850279 E-mail : zuf.secretaris@duivenlokaal.nl Halsteren, 7 februari 2018 Onderwerp: Uitnodiging ledenvergadering 22 februari 2018 Geacht bestuur, Hierbij

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d. 10-01-2014

Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d. 10-01-2014 Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d. 10-01-2014 1. Opening: De voorzitter opent de vergadering om 20.10 uur met een woord van welkom op deze uitgestelde najaarsvergadering van

Nadere informatie

Concours Commissie Uden

Concours Commissie Uden Concours Commissie Uden Waarnemend secretaris Jan Geraets Oliestaat 24A 5361 GN Grave Telefoon: 0486-471773 Email jan.geraets@wxs.nl NOTULEN NAJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op donderdag 14 november

Nadere informatie

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport.

Dierenspeciaalzaak Hondentrimsalon Petra. Gratis bezorging in Breda. De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. 17-1346200 1346200 18-5135318 Dierenspeciaalzaak De best gesorteerde speciaalzaak voor de duivensport. Duivenvoer : Versele laga, Mariman, Witte molen, Teurlings, Natural, Beyers en Wierck Hengelsport,

Nadere informatie

21-04-2014 Pagina 1 van 12

21-04-2014 Pagina 1 van 12 Secretariaat P. van Kastel Julianastraat 1 4741 BS Hoeven T: 0165-853733 E: p.v.kastel@home.nl Verslag Algemene Ledenvergadering Brabant 2000 Datum: woensdag 5 maart 2014 Aanvang: 20.00 uur Locatie: Pleintje

Nadere informatie

Kampioenenboek. Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is

Kampioenenboek.   Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is 2018 Kampioenenboek Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2018 http://www.kpvhome.nl AMERIKASTRAAT 20 5171 PL TEL.: 0416-277943 FAX: 0416-544341 HTTP://WWW.KPVHOME.NL EMAIL:INFO@KPVHOME.NL

Nadere informatie

Controleer dus s.v.p. nu eerst uw eigen gegevens verderop in dit boekje en mocht er iets niet kloppen meldt dit dan gelijk.

Controleer dus s.v.p. nu eerst uw eigen gegevens verderop in dit boekje en mocht er iets niet kloppen meldt dit dan gelijk. Beste fondclub vrienden, Over ruim anderhalve week staat de eerste overnachtvlucht al voor de deur. Een reden om even dit infoblad door te lezen. Allereerst willen we u er weer op wijzen om uw eigen gegevens

Nadere informatie

Notulen Afdeling 6 N-H Ledenvergadering Vergadering 7 maart 2014

Notulen Afdeling 6 N-H Ledenvergadering Vergadering 7 maart 2014 Notulen Afdeling 6 N-H Ledenvergadering Vergadering 7 maart 2014 1. Opening: Voorzitter C. de Wildt opent om 20.18 uur de vergadering. Hij memoreert dat qua veranderingen het e.e.a. op ons afkomt. Op 12

Nadere informatie

Informatieblad. Kijk ook eens op onze website ons adres is

Informatieblad.   Kijk ook eens op onze website ons adres is http://www.kpvhome.nl 2017 Informatieblad Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2017 A M E R I K A S T R A A T 2 0 5 1 7 1 P L K A A T S H E U V E L T E L. : 0 4 1 6-2 7 7 9 4 3 F A X : 0

Nadere informatie

Giant Taartvluchten 2014 Nieuwsbrief 3

Giant Taartvluchten 2014 Nieuwsbrief 3 Giant Taartvluchten 2014 Nieuwsbrief 3 Algemeen De laatste dagen voordat de taartvluchten 2014 begint tikken weg. De commissie is dagelijks bezig om alles te regelen, zodat ook dit jaar de vier weekenden

Nadere informatie

op de ALV 27 oktober 2018

op de ALV 27 oktober 2018 Welkom op de ALV 27 oktober 2018 Friesland 96 Agenda ALV, 27 oktober 2018 Datum: 27 oktober 2018 Locatie: MFC De wier De Telle 21 Ureterp Genodigden: Bestuur Afgevaardigden afd. 10 Kiesmannen verenigingen

Nadere informatie

Informatieblad. Kijk ook eens op onze website ons adres is

Informatieblad.   Kijk ook eens op onze website ons adres is http://www.kpvhome.nl 2017 Informatieblad Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2017 A M E R I K A S T R A A T 2 0 5 1 7 1 P L K A A T S H E U V E L T E L. : 0 4 1 6-2 7 7 9 4 3 F A X : 0

Nadere informatie

Deelname (leden) Uitslag Enquête

Deelname (leden) Uitslag Enquête Uitslag Enquête 1. Deelname Verenigingsnummers: 0405 0422 0424 0425 0428 0430 0703 0704 0706 0722 0729 0731 0732 0734 0736 0738 0742 0743 0753 0754 0755 0759 0761 0766 0767 0768 0771 0772 0773 0803 0828

Nadere informatie

**Reacties uitsluitend naar bovenstaand emailadres sturen**

**Reacties uitsluitend naar bovenstaand emailadres sturen** Datum: 05-07-2015 Betreft: Splitsen C en K vluchten Met ingang van seizoen 2015 kennen we zogenaamde splitsvluchten. Dit houdt in vluchten waar jonge en oude duiven tegelijk gespeeld kunnen worden maar

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

VOOR NEDERLAND (ZLU) Algemene instructies voor de buitenlandse verantwoordelijke personen voor de Vlucht uit PAU.

VOOR NEDERLAND (ZLU)   Algemene instructies voor de buitenlandse verantwoordelijke personen voor de Vlucht uit PAU. VOOR NEDERLAND (ZLU) www.colombejoyeuse.be Algemene instructies voor de buitenlandse verantwoordelijke personen voor de Vlucht uit PAU. Inkorving : maandag 17 juni 2019 Los: vrijdag 21 juni 2019 Zo vroeg

Nadere informatie

2. Appel afgevaardigden basisverenigingen en bestuur ZUF Er zijn drie verenigingen niet aanwezig. Het bestuur is voltallig aanwezig.

2. Appel afgevaardigden basisverenigingen en bestuur ZUF Er zijn drie verenigingen niet aanwezig. Het bestuur is voltallig aanwezig. 1 Putte, 27 februari 2004 Vergadering : ZUF algemene ledenvergadering Datum : 26 februari 2004 Plaats : café Molenzicht te Halsteren Aanwezige verenigingen : 16 Afwezige verenigingen : zonder kennisgeving

Nadere informatie

Informatieblad. Kijk ook eens op onze website ons adres is

Informatieblad. Kijk ook eens op onze website ons adres is http://www.kpvhome.nl 2016 Informatieblad Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2016 A M E R I K A S T R A A T 2 0 5 1 7 1 P L K A A T S H E U V E L T E L. : 0 4 1 6-2 7 7 9 4 3 F A X : 0

Nadere informatie

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015 Secretaris GOU Notulen van de voorjaarsvergadering d.d. 12 maart 2015 1. Opening Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Ons bestuurslid Henk de Groot is met kennisgeving afwezig.

Nadere informatie

Bestuursvoorstellen Algemene Vergadering Afdeling, 27 oktober 2017

Bestuursvoorstellen Algemene Vergadering Afdeling, 27 oktober 2017 Bestuursvoorstellen Algemene Vergadering Afdeling, 27 oktober 2017 Voorstel 1 Rayonindeling 2018-2020 Het bestuur stelt het volgende voor: de huidige rayonindeling te handhaven voor de komende 3 jaren,

Nadere informatie

5. De trainingsvluchten vanaf Rethel worden op zaterdag gespeeld, dit zijn vluchten met beperkte ophaaldienst.

5. De trainingsvluchten vanaf Rethel worden op zaterdag gespeeld, dit zijn vluchten met beperkte ophaaldienst. Besluitenlijst jaarvergadering 2017 Reisprogramma 2017 Het reisprogramma 2016 hetwelk is aangeboden bij de jaarvergadering en hetgeen te vinden is op de website van de Afdeling Limburg is unaniem aangenomen.

Nadere informatie

Afdeling 9. Uitnodiging Algemene ledenvergadering Afdeling 9 Oost Nederland. Rijssen, 18 oktober 2017

Afdeling 9. Uitnodiging Algemene ledenvergadering Afdeling 9 Oost Nederland. Rijssen, 18 oktober 2017 Afdeling 9 Secretaris: Arjan van de Willige Karel Doormanstraat 26a 7461 ER RIJSSEN Oost Nederland Tel. 06 166 737 02 secretaris@afdeling9.nl Uitnodiging Algemene ledenvergadering Afdeling 9 Oost Nederland

Nadere informatie

Secretariaat P. van Kastel Julianastraat BS Hoeven tel :

Secretariaat P. van Kastel Julianastraat BS Hoeven tel : Voorstellen basisvereniging ALV Brabant 2000 25 oktober 2017 Voorstel 1983 P.V. de Luchtklievers Hoogerheide Voorstel: Naar aanleiding van uw voorstellen m.b.t. de ALV van 25 oktober a.s. wensen wij als

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236

Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236 Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236 Goedgekeurd Najaarsvergadering 2013 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 De vereniging draagt de naam Duivensport Heerenveen e.o. De vereniging is

Nadere informatie

ONDERRICHTINGEN PAU

ONDERRICHTINGEN PAU ONDERRICHTINGEN PAU 21-06-2019 1 ALGEMEEN: Inkorving: maandag 17 juni 2019 Los: vrijdag 21 juni 2019 Zo vroeg mogelijke lossing! Coördinaten losplaats: 431830.0 N / -001905.0 W Voor de burelen in BELGIE

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Verslag van de voorjaarsvergadering van regio 4, gehouden op 24 maart 2011 te Elst Gld.

Verslag van de voorjaarsvergadering van regio 4, gehouden op 24 maart 2011 te Elst Gld. GELDERS OVERIJSSELSE UNIE Regio 4 Verslag van de voorjaarsvergadering van regio 4, gehouden op 24 maart 2011 te Elst Gld. Opening: De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. Hij vraagt

Nadere informatie

Kijk ook eens op onze website ons adres is. Seizoen 2010

Kijk ook eens op onze website ons adres is. Seizoen 2010 2010 Uitslagen en informatieblad Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2010 http://www.kpvhome.nl AMERIKASTRAAT 20 5171 PL KAATSHEUVEL TEL.: 0416-277943 FAX: 0416-544341 HTTP://WWW.KPVHOME.NL

Nadere informatie

Jaarverslag van de secretaris

Jaarverslag van de secretaris Jaarverslag van de secretaris 2012 1. Inleiding Een verslaglegging van weer een jaar CC Uden. Met de jaarverslagen van de controlecommissie, penningmeester en de secretaris doen wij verslag van het 67

Nadere informatie

Concours Commissie Uden

Concours Commissie Uden Concours Commissie Uden Waarnemend secretaris Jan Geraets Oliestaat 24A 5361 GN Grave Telefoon: 0486-471773 Email jan.geraets@wxs.nl NOTULEN VOORJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op donderdag 13 maart 2014,

Nadere informatie

Infoboek Samenspel Midden-Holland West 2016

Infoboek Samenspel Midden-Holland West 2016 Bestuur samenspel: Voorzitter: Jan Opstal lid van De Dobbevliegers te Pijnacker-Nootdorp. Secretaris: Arthur van Marrewijk lid van De Reisduif te Den Hoorn Penningmeester: Peter Sebel lid van De Witpen

Nadere informatie

Jaarverslag van de secretaris

Jaarverslag van de secretaris Jaarverslag van de secretaris 2015 1. Inleiding Een verslaglegging van weer een jaar CC Uden. Met de jaarverslagen van de penningmeester en de secretaris doen wij verslag van het 70 e jaar binnen de CC

Nadere informatie

Informatieblad. Kijk ook eens op onze website ons adres is

Informatieblad. Kijk ook eens op onze website ons adres is http://www.kpvhome.nl 2016 Informatieblad Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2016 A M E R I K A S T R A A T 2 0 5 1 7 1 P L K A A T S H E U V E L T E L. : 0 4 1 6-2 7 7 9 4 3 F A X : 0

Nadere informatie

Concours Commissie Uden

Concours Commissie Uden Concours Commissie Uden Secretaris Jan Geraets Oliestaat 24A 5361 GN Grave Telefoon: 0486-471773 Email jan.geraets@wxs.nl NOTULEN VOORJAARSVERGADERING CCUDEN gehouden op donderdag 12 maart 2015, om 20:00

Nadere informatie

VLUCHTPROGAMMA DE OUDE TORTELDUIF

VLUCHTPROGAMMA DE OUDE TORTELDUIF VLUCHTPROGAMMA 2010 Beste duivenliefhebber, Hierbij vindt u in deze brochure het vluchtprogrammaboekje van de Quievrainvluchten, samen met een overzicht van de kampioenschappen een kaart van de openingsvlucht

Nadere informatie

Kijk ook eens op onze website ons adres is. Seizoen 2011

Kijk ook eens op onze website ons adres is. Seizoen 2011 2011 Uitslagen en informatieblad Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2011 http://www.kpvhome.nl AMERIKASTRAAT 20 5171 PL KAATSHEUVEL TEL.: 0416-277943 FAX: 0416-544341 HTTP://WWW.KPVHOME.NL

Nadere informatie

Kampioenenboek. Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is

Kampioenenboek.   Seizoen Kijk ook eens op onze website ons adres is 2011 Kampioenenboek Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2011 http://www.kpvhome.nl AMERIKASTRAAT 20 5171 PL TEL.: 0416-277943 FAX: 0416-544341 HTTP://WWW.KPVHOME.NL EMAIL:INFO@KPVHOME.NL

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie