Klaar voor een schone toekomst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klaar voor een schone toekomst"

Transcriptie

1 Hyundai

2 Beeld te klein

3 Klaar voor een schone toekomst De Hyundai IONIQ is een unieke auto die richting geeft aan een geheel nieuwe toekomst op het gebied van betaalbare (elektrische) mobiliteit. Het is de eerste auto ter wereld die verkrijgbaar is met drie verschillende aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride en in 2017 ook als plug-in hybride. Bij de ontwikkeling van de Hyundai IONIQ heeft Hyundai niet alleen het accent gelegd op zuinigheid en efficiëntie. Ook is veel aandacht besteed aan design. Daardoor is dit model een echte blikvanger. Hij oogt krachtig door de vloeiende coupé- achtige lijnen en talrijke fraaie designdetails. En vanzelfsprekend is de Hyundai IONIQ geweldig om in te rijden: het rijplezier staat voorop. Hybride rijden of puur elektrisch: beide opties zijn mogelijk. Wilt u meer weten over dit model? Ga dan naar: Hyundai Meer informatie

4

5 Aerodynamisch vormgegeven De Hyundai IONIQ valt op door zijn gestroomlijnde uiterlijk, waarbij efficiëntie, aerodynamica en functionaliteit centraal staan. Het exterieur oogt krachtig en kent vele fraaie designdetails. Bovendien zorgen de contouren van de Hyundai IONIQ voor een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt van 0,24. Daarmee behoort hij tot de meest aerodynamische modellen in zijn klasse. Efficiënt design De lamellen in de grille worden actief gestuurd om de luchtweerstand en luchttoevoer te verbeteren (HEV en PHEV). Slimme details Luchtinlaten bij de voorwielen zorgen voor een efficiënte geleiding van de luchtstroom langs de carrosserie.

6 Altijd verbonden De Hyundai IONIQ is altijd verbonden met de buitenwereld. Hij is uitgerust met state-of-the-art connectiviteitsdiensten zoals Android Auto en Apple CarPlay, maar ook met TomTom LIVE Services. TomTom LIVE Services Hiermee is in een oogwenk verkeersinformatie op te vragen, wetenswaardigheden van interessante locaties onderweg, informatie over flitscamera s of zelfs het actuele weerbericht. Voor het gebruik ervan dient uw smartphone als wifi hotspot; er is dus geen extra simkaart nodig of een apart data-abonnement. TomTom LIVE Services is de eerste zeven jaar gratis. Apple CarPlay Een slimme en veilige manier om uw iphone in de auto te gebruiken. Met Apple CarPlay zijn de applicaties zichtbaar op het 7-inch scherm. Ontvang routeaanwijzingen, voer telefoongesprekken, verzend en ontvang berichten en luister naar muziek. Allemaal zonder het verkeer uit het oog te verliezen. Apple CarPlay werkt met spraakbediening en is speciaal bedoeld voor gebruik tijdens het rijden. Android Auto Verbind uw smartphone met de Hyundai IONIQ, waarbij het Android Auto-scherm wordt getoond in het dashboard. Vervolgens kunt u met Google Maps navigeren, muziek luisteren met Spotify of Play Music en inkomende telefoongesprekken en berichten beantwoorden. Google Maps is het belangrijkste element in Android Auto. Alles binnen de navigatie werkt met spraakbesturing. Apple CarPlay Android Auto TomTom LIVE Services Op een 7-inch TFT-scherm (1.280 x 720 pixels) toont het systeem alle belangrijke gegevens.

7

8 Toonaangevende elektromotor voor hybride-aandrijflijn In de Hyundai IONIQ Hybride bedraagt het systeemvermogen van de benzine- en de elektromotor 103,6 kw (141 pk) en 265 Nm trekkracht. De toonaangevende elektromotor met een efficiency van 95,7 procent is goed voor 31,9 kw (43,5 pk), waarbij het maximumkoppel van 170 Nm direct vanuit stilstand beschikbaar is voor een opvallend pittige respons bij het accelereren. De acceleratie van de Hyundai IONIQ Hybride is nog krachtiger dan die van menige dieselauto. De topsnelheid bedraagt 185 km/uur en de gecombineerde CO 2 -emissie komt uit op slechts 79 g/km. De elektromotor blijft tot snelheden van 120 km/u actief. De elektromotor haalt zijn kracht uit een 1,56 kwh lithium-ion-polymeerbatterij die onder de achter bank is geplaatst. Hierdoor blijft er een riante ruimte van 443 liter over voor de bagage.

9 Nieuwe benzinemotor met lager verbruik, betere prestaties De nieuwe 1.6-liter Kappa GDi-benzinemotor is specifiek ontworpen voor de hybride-aandrijflijn en goed voor een maximumvermogen van 77,2 kw (105 pk). De krachtbron werkt volgens het principe van de Atkinson-verbrandingscyclus: door de inlaatkleppen langer geopend te houden dan gebruikelijk, nemen zogenoemde pompverliezen (lees: inwendige weerstand) af. Dat is gunstig voor het verbruik en de CO 2 -uitstoot. Grotere efficiency Ook uitlaatgasrecirculatie (EGR) doet op dit front een duit in het zakje, namelijk een 3 procent lager verbruik. Het systeem koelt de uitlaatgassen en leidt die nóg een keer door de cilinders, waardoor onverbrande gassen alsnog verbranden. En bijkomend pluspunt: de motor presteert beter. De krachtbron maakt gebruik van kortstondige hoge compressie en een lange ontstekingfase om de efficiency te vergroten. De nieuwe 1.6-liter Kappa GDi-benzinemotor is goed voor een maximumvermogen van 77,2 kw (105 pk). Gekoppeld aan de elektromotor levert dit in de IONIQ Hybride een gecombineerd vermogen van 141 pk. De 32 kw (43,5 pk) sterke elektromotor van de Hyundai IONIQ Hybride levert vanuit stilstand direct de maximale trekkracht van 170 Nm. Deze motor ondersteunt bij het accelereren en bij hoge snelheden. De benzinemotor in de Hyundai IONIQ Hybride en de Hyundai IONIQ Plug-in Hybride is gekoppeld aan een zestraps DCT automatische transmissie met dubbele koppeling. Hierdoor is er zuinig en soepel te schakelen.

10 Welke IONIQ past bij u? De Hyundai IONIQ is de eerste auto ter wereld met keuze uit drie verschillende aandrijflijnen: hybride met een benzine- en elektromotor, plug-in hybride of alleen een elektromotor. Welk model past bij uw levensstijl? WORDT OPGELADEN DOOR REMENERGIE BENZINEMOTOR Hybride De Hyundai IONIQ Hybride is, evenals de IONIQ Plugin Hybride, uitgerust met de nieuwe 1.6-liter Kappa GDi-benzinemotor met s werelds hoogste thermische efficiency (40 procent). Hybride ACCU + BENZINE- MOTOR Tijdens rijden op de benzinemotor en bij het remmen werkt de elektromotor als een dynamo. Hiermee laadt de IONIQ Hybride het accupakket op.

11 WORDT OPGELADEN DOOR REMENERGIE BENZINEMOTOR 250 km WORDT OPGELADEN DOOR REMENERGIE STOPCONTACT Plug-in Hybride De IONIQ Plug-in Hybride kan meer dan 50 km puur elektrisch rijden. Dat betekent nog zuiniger rijden, zeker als u bij korte ritten kiest voor de elektrische modus. STOPCONTACT LAADPAAL 100% elektrisch De IONIQ EV heeft een range van meer dan 250 km met een volle batterij! Dankzij deze range en de mogelijkheid tot 100 kwh snelladen hebt u alle flexibiliteit.. Dat komt door de moderne lithium-ion-polymeerbatterij. LAADPAAL Plug-in Hybride EV Laadt het accupakket op tijdens rijden op de benzinemotor en bij het remmen, net als bij de IONIQ Hybride. Met de stekker is de batterij ook thuis op het stop contact of op een laadpaal op te laden. ACCU + STEKKER + BENZINE- MOTOR In een half uur is de batterij tot 80 procent te vullen met een snellader! Met de In-Cable Control Box (ICCB), die is geïntegreerd in de los bijgeleverde kabel, kunt u ook thuis aan een stopcontact opladen. ACCU + STEKKER

12 Intelligente bescherming De slim ontworpen carrosserie met zijn geavanceerde constructie bestaat voor 51 procent uit zeer sterke staalsoorten. Deze zorgen voor een optimale bescherming bij een aanrijding en leveren nog eens een gewichtsreductie op van 45 procent ten opzicht van een reguliere staalconstructie. Het is een geruststellende gedachte dat de Hyundai IONIQ standaard is uitgerust met zeven airbags. Daarnaast heeft Hyundai veel aandacht besteed aan actieve veiligheid. Dat zijn systemen die helpen om een aanrijding te voorkomen, zoals Autonomous Emergency Braking en Blind Spot Detection. Lane Keeping Assist System (LKAS) Een actieve hulp om binnen de lijnen van de rijbaan te blijven. Autonomous Emergency Braking (AEB) Zorgt ervoor dat de auto automatisch remt als er plotseling een persoon of voertuig aan de voorzijde wordt gesignaleerd. Smart Cruise Control (SCC) Zorgt voor een veilige afstand tot de directe voorganger. Blind Spot Detection (BSD) Waarschuwt voor voertuigen die in de dode hoek rijden en niet zijn te zien in de binnenspiegel (optioneel).

13

14 Lakkleuren Hyundai IONIQ Phantom Black Polar White Platinum Silver Iron Grey Aurora Silver Pure Brown Marina Blue Phoenix Orange Wilt u meer weten over dit model? Ga dan naar: Hyundai Meer informatie Kleuren kunnen onder invloed van het drukprocedé afwijken van de werkelijkheid. Sommige uitvoeringen zijn niet in alle hierboven genoemde kleuren leverbaar of alleen op speciale bestelling. Raadpleeg voor alle zekerheid uw dealer.

15 Profiteer van veel zakelijk voordeel Automobilisten die hun auto zakelijk gebruiken, gaan de komende jaren flink meer betalen. De Hyundai IONIQ is zo zuinig en efficiënt dat dit model blijft profiteren van de meest gunstige tarieven. De volledig elektrisch aangedreven Hyundai IONIQ EV valt in het laagste en dus meest gunstige tarief van slechts 4 procent bijtelling. Kiest u als zakelijk rijder voor de Hyundai IONIQ EV, dan profiteert u optimaal! Milieu Investeringsaftrek (MIA subsidieregeling) Behalve belastingvoordeel is er voor zakelijk rijders nóg een reden om te kiezen voor de Hyundai IONIQ. Wanneer u als ondernemer fiscaal voordelig wilt investeren in de Hyundai IONIQ, dan kunt u gebruikmaken van de Milieu Investeringsaftrek (MIA subsidieregeling). De hoogte van de MIA subsidie verschilt per auto, afhankelijk van de CO 2 -uitstoot en techniek. De volledig elektrisch aangedreven IONIQ EV heeft een CO 2 -uitstoot van 0 g/km en komt daarom in aanmerking voor 36 procent MIA. Zakelijk geïnteresseerd in de Hyundai IONIQ? Kijk op Of neem contact op met de Hyundai-dealer. Kijk op Vind uw Hyundai-dealer

16 Service op maat Wie een Hyundai koopt, weet zich verzekerd van een professionele, attente en transparante serviceorganisatie. Zo geeft Hyundai u bij onderhoud vooraf een duidelijke prijsopgave, heldere informatie en hebt u de mogelijkheid uw Hyundai twee keer per jaar gratis preventief te laten inspecteren op mogelijke ongemakken. Kijk voor meer informatie over de services van Hyundai op Hyundai Wilt u meer weten over dit model? Ga dan naar: Meer informatie De in deze brochure gebruikte foto s zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie, en kunnen wat betreft de specificaties afwijken van de standaardspecificaties per type. Aan de foto s kunnen geen rechten worden ontleend. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto s te wijzigen. Raadpleeg voor alle zekerheid uw dealer. Het is mogelijk dat sommige van de getoonde of omschreven opties in deze brochure niet tot de standaarduitrusting behoren. Deze zijn veelal beschikbaar tegen meerprijs. Druk- en zetfouten voorbehouden. Garantievoorwaarden per 1 januari MBIONIQ1606 Brochure per 1 juni 2016

Klaar voor een schone toekomst

Klaar voor een schone toekomst Hyundai Beeld te klein Klaar voor een schone toekomst De Hyundai IONIQ is een unieke auto die richting geeft aan een geheel nieuwe toekomst op het gebied van betaalbare (elektrische) mobiliteit. Het is

Nadere informatie

De nieuwe generatie. Hyundai i30

De nieuwe generatie. Hyundai i30 De nieuwe generatie Hyundai i30 Stel uw ideale Hyundai samen op www.hyundai.nl/configurator Een auto voor iedereen. Bij het ontwikkelen van de derde generatie Hyundai i30 is niet gefocust op één persoon,

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

De auto die past bij elke automobilist.

De auto die past bij elke automobilist. hybrid De auto die past bij elke automobilist. De Hyundai IONIQ is de eerste auto ter wereld met keuze uit drie verschillende aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride en plug-in hybride. De Hyundai

Nadere informatie

Kia Niro PHEV. Overbruggingskrediet. Van Hybride naar plug-in hybride

Kia Niro PHEV. Overbruggingskrediet. Van Hybride naar plug-in hybride Kia Niro PHEV Overbruggingskrediet Autotest Is tijd voor een elektrische auto? Daar zijn de meningen over verdeeld. Iedereen is het er over eens dat elektrische auto's stil, snel en schoon zijn. Maar het

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

De verrassende én volledig elektrische Kia

De verrassende én volledig elektrische Kia De verrassende én volledig elektrische Kia ELEKTRISCH RIJDEN ZONDER COMPROMIS Zoek jij dynamiek én ruimte voor het hele gezin? Wil je grenzeloos genieten én respectvol omgaan met het milieu? Houd jij niet

Nadere informatie

Toyota Prius plug-in. Gestroomlijnd. Plug-in

Toyota Prius plug-in. Gestroomlijnd. Plug-in Toyota Prius plug-in Gestroomlijnd Autotest Het kan nog zuiniger! De Toyota Prius is al ruim tien jaar hét boegbeeld van milieuvriendelijk rijden. De Prius dankt het succes aan een slimme combinatie van

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

Multitalent. Stel uw ideale Hyundai samen op

Multitalent. Stel uw ideale Hyundai samen op H300 Stel uw ideale Hyundai samen op www.hyundai.nl/configurator Multitalent Als ondernemer kunt u moeilijk om de Hyundai H300 heen. Deze bedrijfswagen van Hyundai biedt u namelijk alles wat u van een

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

De auto die past bij elke automobilist.

De auto die past bij elke automobilist. electric De auto die past bij elke automobilist. De Hyundai IONIQ is de eerste auto ter wereld met keuze uit drie verschillende aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride en plug-in hybride. De Hyundai

Nadere informatie

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug Renault Zoe Twee stapjes naar voren, een stapje terug Rij-impressie Eind 2016 onderging de Renault Zoe een facelift. De compacte elektrische auto van Renault kreeg een zuinigere motor en een grotere batterij.

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

POCKET GUIDE. 100% SUV, 7% bijtelling. Mitsubishi Outlander PHEV. (Plug-in Hybrid EV) Herwers Mitsubishi maakt het onmogelijke mogelijk.

POCKET GUIDE. 100% SUV, 7% bijtelling. Mitsubishi Outlander PHEV. (Plug-in Hybrid EV) Herwers Mitsubishi maakt het onmogelijke mogelijk. POCKET GUIDE Mitsubishi Outlander PHEV (Plug-in Hybrid EV) Herwers Mitsubishi maakt het onmogelijke mogelijk. 100% SUV, 7% bijtelling. DE MITSUBISHI OUTLANDER PHEV IN HET KORT 7% bijtelling voor 5 jaar

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties

Hyundai IONIQ Hybrid - Specificaties Hyundai IONIQ Hybrid Specificaties UITVOERINGEN IMOTION COMFORT FIRST EDITION PRIJS (incl. 21% btw, bpm) 21.995 n.n.b. n.n.b. Exterieur 15inch lichtmetalen velgen Michelin Energy Saver 195/65/R15 91T Twotone

Nadere informatie

100% SUV, 0% bijtelling.

100% SUV, 0% bijtelling. Pocket guide Mitsubishi Outlander PHEV (Plug-in Hybrid EV) Herwers Mitsubishi maakt het onmogelijke mogelijk. 100% SUV, 0% bijtelling. De Mitsubishi Outlander PHEV in het kort 0% bijtelling voor 5 jaar,

Nadere informatie

Volkswagen Passat GTE

Volkswagen Passat GTE Volkswagen Passat GTE Tegen de stroom in Autotest Elektrische auto's zijn voor idealisten die de wereld willen verbeteren en bereid zijn daar de prijs voor te betalen. Hybrides zijn voor gierigaards die

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark.

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark. Toyota wil dat duurzamer rijden voor iedereen bereikbaar is. Daarom ontwikkelen we innovatieve modellen en hebben we het grootste aanbod

Nadere informatie

Toyota Auris 1.8 Full Hybrid Executive

Toyota Auris 1.8 Full Hybrid Executive Jarno van Maanen 20 juli 2010 Schoon geweten Met het succes van de Prius in het achterhoofd zet Toyota volledig in op hybride-techniek. Uiteindelijk wil de Japanse autofabrikant al haar modellen aanbieden

Nadere informatie

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,-! TOT 5 JAAR 0% BIJTELLING GEEN WEGENBELASTING ZEER LAAG VERBRUIK

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,-! TOT 5 JAAR 0% BIJTELLING GEEN WEGENBELASTING ZEER LAAG VERBRUIK Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,-! TOT 5 JAAR 0% BIJTELLING GEEN WEGENBELASTING ZEER LAAG VERBRUIK Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid

Nadere informatie

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-!

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-! Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-! Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-! Duurzaam rijden. Dat moet voor iedereen bereikbaar

Nadere informatie

Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona Electric Hyundai Kona Electric De ideale auto? Autotest Het is al vaker gezegd: Hyundai dankt zijn succes aan het feit dat het als geen ander luistert naar de wensen van de klant. En op dit moment willen automobilisten

Nadere informatie

Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV Mitsubishi Outlander PHEV Vandaag is alles beter Autotest Een jaar geleden werd de nieuwe Mitsubishi Outlander geïntroduceerd. Een prima auto die een prima recensie kreeg. Maar zowel de klanten als de

Nadere informatie

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR.

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. DE NIEUWE TOYOTA NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. EEN ENERGIEKE UITSTRALING EN EEN STIJLVOL INTERIEUR DRAGEN BIJ AAN EEN ONTSPANNEN EN COMFORTABELE

Nadere informatie

Smart ForFour Electric Drive

Smart ForFour Electric Drive Smart ForFour Electric Drive Slim alternatief Autotest Wie eenmaal een elektrische auto heeft gereden, wil nooit meer anders. Het comfort, de souplesse en de prestaties zijn superieur aan vrijwel iedere

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd Ford Focus Electric Alle begin is moeilijk Rij-impressie Ford is de op één na grootste leverancier van auto's met een elektromotor ter wereld. In Europa was daar tot nu toe weinig tot niets van te merken,

Nadere informatie

Kia Niro. Het moet wel leuk blijven. Ruimte

Kia Niro. Het moet wel leuk blijven. Ruimte Kia Niro Het moet wel leuk blijven Autotest Verbeteren is prima, maar het moet wel leuk blijven. Een ruime auto is prettig, maar het moet er niet uitzien als een busje. Een bijzondere auto rijden is leuk,

Nadere informatie

De auto die past bij elke automobilist.

De auto die past bij elke automobilist. electric De auto die past bij elke automobilist. De Hyundai IONIQ is de eerste auto ter wereld met keuze uit drie verschillende aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride en plug-in hybride. De Hyundai

Nadere informatie

ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE

ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE De nieuwe Golf GTE ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE Volkswagen bewijst dat sportiviteit en een ongekend zuinig brandstofverbruik heel goed te combineren is. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte

Nadere informatie

Golf GTE. De nieuwe Golf GTE Exterieur 03

Golf GTE. De nieuwe Golf GTE Exterieur 03 De nieuwe Golf GTE Ontdek de Golf GTE. DE NIEUWE GOLF GTE Volkswagen bewijst dat sportiviteit en een ongekend zuinig brandstofverbruik heel goed te combineren is. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte

Nadere informatie

ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE

ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE De nieuwe Golf GTE ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE Volkswagen bewijst dat sportiviteit en een ongekend zuinig brandstofverbruik heel goed te combineren is. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte

Nadere informatie

E Series TRUCKS.COM. New Energy Efficiency Sustainability Safety

E Series  TRUCKS.COM. New Energy Efficiency Sustainability Safety E Series WWW.GINAF TRUCKS.COM New Energy Efficiency Sustainability Safety GINAF Trucks Nederland B.V. is een vrachtwagenfabrikant met 70 jaar ervaring in ontwikkeling en truckbouw voor de niche markt.

Nadere informatie

Kia Niro 1.6 GDI HEV ExecutiveLine

Kia Niro 1.6 GDI HEV ExecutiveLine Joep de Heer 12 november 2016 Hybride in een aantrekkelijk jasje Ga je voor een hybride auto die vanaf het prille begin getekend is om als hybride door het leven te gaan, dan kom je vaak uit bij de Toyota

Nadere informatie

Hyundai IONIQ 1.6 HEV First Edition

Hyundai IONIQ 1.6 HEV First Edition Joep de Heer 8 december 2016 Priuskiller? Drie verschillende soorten aandrijfsystemen in één model: Een unieke verschijning binnen autoland. De Hyundai IONIQ is de eerste auto waarbij de consument kan

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Audi A Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% Algemene informatie

Audi A Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A7 Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% 88.950 U BESPAART: 13.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A7 Kilometerstand: 1 km Kleur: overig Bekleding:

Nadere informatie

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS

DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS DE NIEUWE TOYOTA AVENSIS v.a. 20% B 2 DE NIEUWE AVENSIS Standaard de beste Van baanbrekende veiligheidsvoorzieningen en een breed gamma van zuinige motoren tot een doordacht interieur met de rijkste uitrusting

Nadere informatie

De auto die past bij elke automobilist.

De auto die past bij elke automobilist. plug-in De auto die past bij elke automobilist. De Hyundai IONIQ is de eerste auto ter wereld met keuze uit drie verschillende aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride en plug-in hybride. De Hyundai

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Vans De gegevens over de leveringsmogelijkheden, uitvoeringen, prestaties, maten en gewichten, brandstofverbruik en onderhoudskosten zijn gebaseerd op de stand

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

Peugeot 3008 HYbrid4. Een mooi vooruitzicht. HYbrid4. "Dit is geen auto om ongezien te kopen, een uitgebreide proefrit strekt tot de aanbeveling"

Peugeot 3008 HYbrid4. Een mooi vooruitzicht. HYbrid4. Dit is geen auto om ongezien te kopen, een uitgebreide proefrit strekt tot de aanbeveling Peugeot 3008 HYbrid4 Een mooi vooruitzicht Autotest Eigenlijk is het vreemd. Alle hybride-auto's combineren een benzinemotor en een elektrische motor. Het doel van hybride-aandrijving is het verbruik van

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen"

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Smart ForTwo Electric Drive

Smart ForTwo Electric Drive Smart ForTwo Electric Drive Rijdt als een trein Autotest De Smart ForTwo is van nature kampioen zuinig rijden. Dat is te danken aan de geringe omvang van de auto. Bij een geringe omvang hoort ook een gering

Nadere informatie

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia.

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Geknipt voor het leven in de stad. De nieuwe AYGO. ... AYGO JUST

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Land Rover presenteert Range Rover Sport HST met mild-hybride zes-in-lijn benzinemotor voor verfijning én prestaties

Land Rover presenteert Range Rover Sport HST met mild-hybride zes-in-lijn benzinemotor voor verfijning én prestaties 13 februari 2019, 08:59 (CET) Land Rover presenteert Range Rover Sport HST met mild-hybride zes-in-lijn benzinemotor voor verfijning én prestaties De Range Rover Sport combineert moeiteloos zijn dynamische

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Volkswagen Polo ( )

Volkswagen Polo ( ) Volkswagen Polo (2009-2017) Zo goed als nieuw Autotest Vol trots kondigt Volkswagen de nieuwe Polo aan. Maar is dit wel een nieuwe auto? Volkswagen is namelijk niet met een schoon blad papier begonnen

Nadere informatie

met elf Concept Plug-in Hybrids deel, die worden geleased door Rijkswaterstaat, Eneco, Stedin, Roteb, TNT en Van Gansewinkel.

met elf Concept Plug-in Hybrids deel, die worden geleased door Rijkswaterstaat, Eneco, Stedin, Roteb, TNT en Van Gansewinkel. Concept Toyota Plug-In Hybrid R&D praktijktest techniek toekomstvisie Uitvoerige praktijktest Toyota test wereldwijd zeshonderd Concept Plug-in Hybrid Vehicles (Concept PHV) in een R&D praktijktest. Het

Nadere informatie

01-2014 Brochure ALD ELECTRIC PART OF ALD NEWMOBILITY

01-2014 Brochure ALD ELECTRIC PART OF ALD NEWMOBILITY 01-2014 Brochure ALD ELECTRIC PART OF ALD NEWMOBILITY 1 Brochure ALD electric INLEIDING Ons ALD electric aanbod is bijzonder volledig, met zowel oplaadbare hybrides (plug-in), elektrische auto s met verlengde

Nadere informatie

Hyundai Kona EV 64 kwh Premium

Hyundai Kona EV 64 kwh Premium Joep de Heer 2 oktober 2018 EV voor iedereen! Je zal je ongetwijfeld nog de eerste volledig elektrische auto's herinneren, zoals de Mitsubishi i-miev en de eerste generatie Nissan Leaf. Het rijbereik was

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

De auto die past bij elke automobilist.

De auto die past bij elke automobilist. electric De auto die past bij elke automobilist. De Hyundai IONIQ is de eerste auto ter wereld met keuze uit drie verschillende aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride en plug-in hybride. De Hyundai

Nadere informatie

Toyota Prius Wagon. Geen smoesjes meer. Ruimte. "Ondanks de extra ruimte is de Prius Wagon (veel) zuiniger dan een traditionele auto"

Toyota Prius Wagon. Geen smoesjes meer. Ruimte. Ondanks de extra ruimte is de Prius Wagon (veel) zuiniger dan een traditionele auto Toyota Prius Wagon Geen smoesjes meer Autotest Ik wil wel, maar ik kan niet. Dat was een veel gehoorde "smoes" van leaserijders die omwille van het milieu, het imago of de financiën eigenlijk een hybride-auto

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

Met het ZZP Voordeel Plan rijden uw klanten al een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,- En ze betalen ook nog eens geen bijtelling tot 2019

Met het ZZP Voordeel Plan rijden uw klanten al een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,- En ze betalen ook nog eens geen bijtelling tot 2019 Met het ZZP Voordeel Plan rijden uw klanten al een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,- En ze betalen ook nog eens geen bijtelling tot 2019 Tel het belastingvoordeel op en de Prius Plug-in Hybrid is er vanaf

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Toyota RAV4 Hybrid. Op eigen terrein. Facelift

Toyota RAV4 Hybrid. Op eigen terrein. Facelift Toyota RAV4 Hybrid Op eigen terrein Autotest Wie aan Toyota denkt, denkt als vanzelf aan hybride auto's. En wie aan een SUV denkt, denkt als vanzelf aan een hoog verbruik. Het was dus niet meer dan logisch

Nadere informatie

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm.

De E-Klasse Edition Sport. In topvorm. Gecombineerd verbruik: 4,1-9,5 l/100 km, 24,3-10,5 km/l. CO 2 -uitstoot: 110-222 g/km. Dit aanbod is geldig bij aanschaf van een E-Klasse Limousine, Estate, Coupé of Cabriolet t/m 31 maart 2014. De E-Klasse

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren.

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Performance in een nieuwe dimensie. In deze brochure zijn deels uitvoeringen afgebeeld die niet tot de standaarduitvoering behoren. 2. Fahrerhaus

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC 350e

Mercedes-Benz GLC 350e Mercedes-Benz GLC 350e Schijnbare tegenstrijdigheden Rij-impressie Een SUV (Sports Utility Vehicle) dient groot, stoer en sterk te zijn. Maar Mercedes-Benz introduceert nu een SUV die juist compact, elegant

Nadere informatie

Toyota Prius ( )

Toyota Prius ( ) Toyota Prius (2009-2015) Japans vernuft Autotest "Prius" betekent voorloper. En die naam heeft Toyota's eco-icoon de afgelopen jaren zeker waargemaakt. Terwijl andere fabrikanten lacherig deden over hybridetechniek

Nadere informatie

Slimme auto's. Auteur: Rob van Geuns Presentator: Slimme auto's

Slimme auto's. Auteur: Rob van Geuns Presentator: Slimme auto's Slimme auto's Auteur: Rob van Geuns Presentator: 1 Slimme auto's Slimme auto? Definitie en geschiedenis Slimme apparaten/diensten in de auto Accessoires Autonoom, semi-autonoom rijden 2 Slimme auto's Slimme

Nadere informatie

De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km.

De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km. De Kia-garantie van 7 jaar De eerste drie jaar geldt geen kilometerbeperking, daarna geldt een maximum van 150.000 km. 2 Kia Optima Hybrid Maak u op voor een ervaring die alle records breekt De nieuwe

Nadere informatie

ELEKTRISCHE AUTO HAAL HET BESTE UIT UW RIT MET NISSAN LEAF VERKOCHT IN EUROPA IN 2018*

ELEKTRISCHE AUTO HAAL HET BESTE UIT UW RIT MET NISSAN LEAF VERKOCHT IN EUROPA IN 2018* NISSAN LEAF #1 ELEKTRISCHE AUTO VERKOCHT IN EUROPA IN 2018* HAAL HET BESTE UIT UW RIT MET NISSAN LEAF De LEAF evolueert. Kies uw weg, kies uw stijl en begin de verandering. Nissan LEAF : tot 270 km* uitstootvrij

Nadere informatie

Lexus CT 200h. Onmogelijk goed. Prius in een net pak, maar die bewering wordt al na enkele meters rijden ontkracht"

Lexus CT 200h. Onmogelijk goed. Prius in een net pak, maar die bewering wordt al na enkele meters rijden ontkracht Lexus CT 200h Onmogelijk goed Autotest "Belasting betalen zou fiscaal aftrekbaar moeten zijn", sprak een grappenmaker ooit. Mensen hebben vaak de meest onmogelijke wensen. Zo zou een auto zeer snel en

Nadere informatie

Land Rover presenteert Range Rover Sport HST met mild-hybride zes-in-lijn benzinemotor voor verfijning én prestaties

Land Rover presenteert Range Rover Sport HST met mild-hybride zes-in-lijn benzinemotor voor verfijning én prestaties 13 februari 2019, 08:59 (CET) Land Rover presenteert Range Rover Sport HST met mild-hybride zes-in-lijn benzinemotor voor verfijning én prestaties De Range Rover Sport combineert moeiteloos zijn dynamische

Nadere informatie

Welkom. Terence Otemann Area Service Manager DAF Nederland A PACCAR COMPANY DRIVEN BY QUALITY

Welkom. Terence Otemann Area Service Manager DAF Nederland A PACCAR COMPANY DRIVEN BY QUALITY Welkom Terence Otemann Area Service Manager DAF Nederland OP WEG NAAR NOG SCHONER TRANSPORT GLOBAL WARMING LUCHT KWALITEIT Local Nationaal Week + trip ~ 1500km 2-3 day trip ~ 500km 1 day trip ~ 250km DC

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Opel Ampera-e. De laatste druppel. Ruimte. "De Opel Ampera-e neemt de laatste bezwaren tegen elektrisch rijden weg"

Opel Ampera-e. De laatste druppel. Ruimte. De Opel Ampera-e neemt de laatste bezwaren tegen elektrisch rijden weg Opel Ampera-e De laatste druppel Autotest Elektrische auto's zijn voor milieuactivisten en vrekken. Tenminste, dat is de gangbare opinie. Door de techniek te verbeteren en daarmee de laatste praktische

Nadere informatie

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer Opel Insignia Sports Tourer Opel met inhoud Autotest De succesformule van Opel is eenvoudig: maak de meest geavanceerde techniek bereikbaar voor het grote publiek. De voordelige modellen van Opel bieden

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco HollandseWind Windenergie is schoon en onuitputtelijk, er is genoeg wind voor ons allemaal! De 100% groene windstroom van Eneco HollandseWind

Nadere informatie

Slimme auto? Definitie en geschiedenis Slimme apparaten/diensten in de auto Accessoires Autonoom, semi-autonoom rijden

Slimme auto? Definitie en geschiedenis Slimme apparaten/diensten in de auto Accessoires Autonoom, semi-autonoom rijden Slimme auto's 1 Slimme auto? Definitie en geschiedenis Slimme apparaten/diensten in de auto Accessoires Autonoom, semi-autonoom rijden Dit hebben een zelf rijdende auto een een broodrooster met elkaar

Nadere informatie

Plugsurfing maakt opladen gemakkelijker voor berijders van elektrisch aangedreven Jaguars en Land Rovers

Plugsurfing maakt opladen gemakkelijker voor berijders van elektrisch aangedreven Jaguars en Land Rovers Plugsurfing maakt opladen gemakkelijker voor berijders van elektrisch aangedreven Jaguars en Land Rovers Jaguar Land Rover heeft voor bepaalde markten in Europa een partnerschap gesloten met Plugsurfing

Nadere informatie

Onweerstaanbaar elektrisch. Voor jou.

Onweerstaanbaar elektrisch. Voor jou. Hyundai NEXO Onweerstaanbaar elektrisch. Voor jou. De Hyundai NEXO is de eerste SUV ter wereld speciaal ontwikkeld voor waterstof technologie. We hebben de NEXO gebouwd omdat we veel waarde hechten aan

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL

Free to travel into the future WWW.QUADRO-NEDERLAND.NL Free to travel into the future De Quadro 3 is een vernieuwende driewiel scooter. Sinds 2013 op de markt met uitgebreide technische en stylistische verbeteringen sinds zijn voorgangers. De Quadro 3 is uitgerust

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

WAT U WILT WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN

WAT U WILT WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN ALD FAQ WAT U WILT WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN INHOUD 1. Is elektrisch rijden iets voor mij? 3 2. Welke soorten elektrische auto s zijn er? 3 3. Welke auto is voor mij geschikt? 4 4. Hoe ver kan ik rijden

Nadere informatie

De elektrische auto die je verder brengt. Opel Ampera.

De elektrische auto die je verder brengt. Opel Ampera. De elektrische auto die je verder brengt. Opel Ampera. Onze toekomst vraagt om positieve energie. De aarde is altijd goed voor ons geweest. Eeuwenlang heeft ze ons voedsel gegeven en ons voorzien van de

Nadere informatie

Toyota Prius PHV. Natuurlijk uit Japan. Hybride

Toyota Prius PHV. Natuurlijk uit Japan. Hybride Toyota Prius PHV Natuurlijk uit Japan Autotest Wat is de beste manier om als eerste met de nieuwe Toyota Prius plug-in te rijden? Precies! Afreizen naar Japan om dit nieuwe zuinigheidswonder zelf af te

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Kia e-soul. Zielsgelukkig. Elektrische auto

Kia e-soul. Zielsgelukkig. Elektrische auto Kia e-soul Zielsgelukkig Autotest Kia biedt SUV's in vele soorten en maten aan. De Soul is de kleinste van die Sports Utility Vehicles en is bedoeld voor gebruik in en om de stad. Om duidelijk te maken

Nadere informatie

Renault Z.E. Smart Charge Slimmer, groener, goedkoper laden én besparen

Renault Z.E. Smart Charge Slimmer, groener, goedkoper laden én besparen Renault Z.E. Smart Charge Slimmer, groener, goedkoper laden én besparen (NEDC) 3 Easy Electric Life Het plezier van elektrisch rijden is veelzijdig: stil, schoon, soepel en eenvoudig. Je kunt kiezen uit

Nadere informatie

Multitalent. Stel uw ideale Hyundai samen met de Hyundai Car Configurator op www.hyundai.nl/configurator. Configureer uw Hyundai

Multitalent. Stel uw ideale Hyundai samen met de Hyundai Car Configurator op www.hyundai.nl/configurator. Configureer uw Hyundai Hyudai H300 Multitalet Als oderemer kut u moeilijk om de Hyudai H300 hee. Deze bedrijfswage va Hyudai biedt u amelijk alles wat u va ee bedrijfs wage verlagt. Zij laadruimte e zij veelzijdigheid zij ogeked

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

Volkswagen Jetta Hybrid Comfortline

Volkswagen Jetta Hybrid Comfortline Bjorn Blokzijl 18 mei 2013 Groene peper Als er één klasse is waar de afgelopen jaren om de gunst van de zakelijke rijder is gestreden, dan is het wel de compacte middenklasse. Waren het eerst enkel de

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway De gepaande paden verlaten Rij-impressie Wie Dacia rijdt, durft buiten het boekje te denken. Een Dacia koper kiest niet automatisch voor een bekend merk, maar maakt een weloverwogen

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie