donderdagmiddag activiteiten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "donderdagmiddag activiteiten"

Transcriptie

1 donderdagmiddag activiteiten

2

3 Voorwoord Op het Geuzencollege is onderwijs in beweging! Elke leerling beschikt over zijn eigen kwaliteiten en talenten. Op onze school willen we onze leerlingen de kans geven deze te laten zien en verder te ontwikkelen. Ben je goed in sport? Zing je de hele dag door? Speel je graag toneel? Vind je het heerlijk om technisch bezig te zijn? Ben je creatief met potlood of computer? Ben je nieuwsgierig genoeg om iets anders op school te doen dan alleen leren? Of ben je gewoon dol op leuke dingen doen met anderen? Dan zit je goed op het Geuzencollege! Als leerling van het Geuzencollege kun je namelijk op donderdagmiddag deel uitmaken van de sportklas, techniekklas, kunstklas of de musicalklas. Deze speciale klassen draaien in zes blokken op donderdagmiddag een geweldig leuk programma, waaraan je tegen een bijdrage van je ouder(s)/verzorger(s) kunt deelnemen. Daarnaast zal ook vanuit school een bijdrage aan jouw enthousiasme worden gedaan. De gedachte achter deze donderdagmiddagactiviteiten is dat je al in de onderbouw kennis kan maken met de verschillende opleidingen die het Geuzencollege te bieden heeft in klas 3 en klas 4. We kennen daar onder andere de volgende programma s: Sport & Welzijn, Horeca & Commercie, Lifestyle & Multimedia en Techniek & Onderhoud. Meedoen aan de activiteiten helpt je straks zeker ook bij het maken van een goede keus voor een opleiding aan het einde van het tweede leerjaar. Zinvol en nuttig, maar de belangrijkste reden om mee te doen aan het donderdagmiddagprogramma is, dat het vooral heel erg leuk en gezellig is! Voor je ligt het boekje met het programma van de sportklas, techniekklas, kunstklas en de musicalklas. In dit boekje kun je lezen wanneer welke activiteit georganiseerd wordt en wat de kosten zijn. De locaties waar de activiteiten plaatsvinden verschillen per activiteit, soms binnen de school, soms buiten de school. Voordat een activiteit begint, zullen we je door middel van een brief informeren over de gang van zaken rond deze activiteit. Het is belangrijk dat je deze brief ook aan je ouder(s)/verzorger(s) laat lezen! We hopen er met ons allen een sportief, creatief, actief en muzikaal jaar van te maken.

4 Dit schooljaar worden de activiteiten op de volgende donderdagmiddagen georganiseerd: Blok Intro Donderdag 6 oktober en 13 oktober Bijbehorende data 1 Donderdag 27 oktober en 3 november 2 Donderdag 1 december en 8 december 3 Donderdag 12 januari, 19 januari, 26 januari en 2 februari 4 Donderdag 23 maart, 30 maart en 6 april 5 Donderdag 11 mei en 18 mei 6 Donderdag 1 juni, 8 juni en 15 juni Het kan zijn dat het programma inhoudelijk of qua dagen wijzigt, de docenten informeren hier tijdig over.

5 De Sportklas De sportklas is er voor alle leerlingen die het fijn vinden om extra te sporten. We gaan in een aantal blokken sporten uitproberen waaraan we in de gewone gymles meestal niet toekomen. Ook hopen we je kennis te laten maken met de mensen van Yets, een ander bijzonder sportproject van onze school. De Domiac is verdeeld in een aantal blokken. In elk blok staat een ander thema centraal. Onder voorbehoud ziet ons programma er als volgt uit: Het introductieblok en blok 1 gaan over kennismaken met anderen, maar ook met jezelf. Heb je een goede conditie, ben je net zo snel als Daphne Schippers of ben je juist een echte volhouder op de langere afstand? We gaan het allemaal ontdekken met activiteiten op de atletiek baan, een run-bike-run bij de surfplassen en een training bij de sportschool. Blok 2 staat in het teken van zelfverdediging. Er zijn een heleboel sporten die horen bij zelfverdediging. Judo bijvoorbeeld kent veel lichaamscontact en vloerwerk, maar bij boksen passen allemaal stoottechnieken. Misschien heb je al veel ervaring met deze sporten, dat zou mooi zijn. Anders is het leuk om mee kennis te maken. In Blok 3 staat de winter centraal. Bij een echte winter horen sneeuw en ijs, met schaatsen en skiën of snowboarden als uitdaging. Op veler verzoek, hebben we ook dit jaar deze sporten in ons programma opgenomen. Laat die strenge winter nu maar komen. Jij bent er klaar voor! Blok 4 zit vol balsporten. Ook zo genoten van de Olympische Spelen, waarin de Nederlandse hockeyers, handbalsters en (beach-)volleyballers tot de wereldtop hoorden? Jong geleerd is oud gedaan. Misschien sta jij daar ook wel over een jaar of 10 en ben je hier begonnen.

6 Blok 5 is wel een heel exclusief blok. In 2 lessen tijd leren golfprofessionals je hoe hun sport werkt en mogen we zelf ook een toernooitje spelen op de golfbaan. Blok 6 wordt een groot survivalverhaal. Met behulp van allerlei klim- en klautertechnieken leren we je hoe je kunt overleven in de jungle. En ja, je wordt er smerig van. Lekker toch? We hopen dat je door deze presentatie enthousiast ben geworden om mee te doen. De kosten om deel uit te maken van de sportklas bedragen 125,- Vragen? Mail naar Dheinsbroek@lentiz.nl of stel je vraag aan mw. Heinsbroek sr, dhr. Kattestaart of dhr. van der Sar

7 De Techniekklas. De techniekklas, wat is dat? Een techniekklas wordt gevormd door leerlingen uit verschillende klassen van de onderbouw die naast de gewone lesstof zich bezighouden met techniek. Op de donderdagmiddag worden in nauwe samenwerking met bedrijven extra lessen techniek gegeven. Op deze manier hopen we leerlingen te enthousiasmeren voor de meester-gezel opleiding voor techniek in de bovenbouw. We hopen eveneens met de techniekklas een buitenschools aanbod te kunnen doen aan een toenemende groep leerlingen die graag dingen doet en creëert. De techniekklas is er voor bijna iedereen De klas is bestemd voor alle leerlingen die techniek leuk vinden en die buiten school aan de slag willen gaan met vormen van techniek die tijdens de normale lessen techniek niet aangeboden worden. Wat houdt het programma van de techniekklas in? Gedurende 5 blokken houden leerlingen zich bezig met één van de vele aspecten van techniek. Zo komen o.a. bouwtechniek, metaal en autotechniek aan de orde. Bij elk blok proberen wij om te samenwerken met een bedrijf of instelling. Voor het aankomende schooljaar zijn wij weer bezig met de invulling van het programma. Onder voorbehoud ziet het programma er zo uit! Blok 1 Tijdens dit blok werken we met hout. Hoe zit de bouwwereld in elkaar en wat is er allemaal mogelijk aan opleidingsrichtingen? In dit blok krijgen we les van docenten bij Rijnmond Bouw die gespecialiseerd zijn in de wereld van de bouw. Blok 2 Na het maken van een echte bouwtekening bij het opleidingsbedrijf Goflex, leer je om metaal te bewerken en te lassen. Je krijgt les in het aan elkaar lassen van een product. En het voorwerp dat we gaan maken, kunnen we op school best gebruiken!

8 Blok 3 Robotica uit en thuis Tijdens dit blok programmeer je een robot en laat hem opdrachten uitvoeren. Hoe dit in z n werk gaat leer je in een workshop op de universiteit van Delft. Op school maak je een hindernisbaan van verschillende materialen in de lessen daarna en speel je een thuiswedstrijd. Blok 4 Tomaello Dit bedrijf is een bijzonder avontuur. Je ontdekt hier wat je met stenen kunt maken en welke soorten stenen gebruikt worden. En nog leuker, je gaat zelf ook iets maken! Vlaardingen heeft nogal wat beroemde plekken waar kleurrijke stenen liggen van dit bedrijf. Blok 5 Mobiliteit Autotechniek is een vak apart. Kom ontdekken wat repareren van auto s inhoudt. En er is een verrassingsexcursie. Heb jij interesse in techniek of wil je graag later in de techniek werken, dan is de techniekklas echt iets voor jou. Er is plek voor 12 leerlingen, wees er dus snel bij! De kosten om deel uit te maken van de techniekklas bedragen 75,-. Vragen? Mail naar jdwaal@lentiz.nl of stel je vraag aan dhr. de Waal of mw. Lammerts

9 De Kunstklas De KunstKlas is er voor iedereen die het leuk vindt om met Kunst bezig te zijn. Ben je creatief? Teken of schilder je graag? Werk je graag met verschillende materialen? Of lijkt het je leuk om te ontdekken of je creatief bent? Bij de KunstKlas gaan we dit jaar twee keer een museum bezoeken. Vanuit dit bezoek gaan we aan de slag om onze eigen werken te creëren. Introductie: Tijdens het introductieblok nemen we de tijd om elkaar te leren kennen. Kijken wie zich allemaal heeft ingeschreven voor de KunstKlas. We gaan natuurlijk ook lekker aan de slag met twee creatieve opdrachten. Blok 1 IK-boekje Dat werken op plat vlak niet saai is ontdekken we in dit blok! We gaan aan de slag met het maken van een IK-boekje. Een boekje met de hand door jou gemaakt. Gevuld met allerlei dingen van jou! Blok 2 Boijmans van Beuningen Deze periode bezoeken we het museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam! Ook gaan we aan de slag met wat we gezien hebben in het museum! Blok 3 Me and my selfie We gaan een zelfportret maken aan de hand van een selfie! Deze maak je zelf natuurlijk! Ook gaan we experimenteren met schilderen op doek.

10 Blok 4 Keramiek Altijd al is een keer willen kleien? In deze periode gaan we aan de slag met keramiek. Er komt een gastdocent die een leuke opdracht voor jullie in petto heeft! Blok 5 en 6 Urban painting De laatste twee periodes gaan we op uitstap, aan de slag met graffiti en nog een afsluitende opdracht doen. Ook worden tijdens de laatste les ouders, familie en vrienden uitgenodigd om naar de eindtentoonstelling van de KunstKlas te komen kijken. Aan het einde van de tentoonstelling mag al het gemaakte werk van een heel jaar KunstKlas mee naar huis! Lijkt dit alles je nu echt wat voor jou? Schrijf je snel in! Er zijn 20 plaatsen! De kosten om deel uit te maken van de kunstklas bedragen 100,-. Vragen? Mail naar Skrug@lentiz.nl of stel je vraag aan mw. Krug.

11 Toon je talent en laat zien wie je bent! De Musicalklas Binnen de musicalklas, of misschien moeten we beter zeggen theaterklas, halen we het beste uit je ritmegevoel, muzikaliteit, beweging en acteertalent. Daarbij dagen we je uit tot samenwerking, discipline en creativiteit. En mooi meegenomen..je krijgt vanzelf meer zelfvertrouwen! Een hartelijk applaus voor Uiteraard is het ook een keer showtime op een podium waar jij kunt stralen. Wij zijn bezig met de invulling van het programma voor dit schooljaar. In ieder geval mag een bezoek aan een echt theater natuurlijk niet ontbreken. Wil je meedoen? Schrijf dan snel in; er is plaats voor 15 leerlingen. De kosten om deel uit te maken van de musicalklas bedragen 75,- Vragen? Mail naar of stel je vraag aan dhr. Stratmann.

12 Onderwijs in beweging!

donderdagmiddag activiteiten

donderdagmiddag activiteiten donderdagmiddag activiteiten 2014-2015 Voorwoord Op het Geuzencollege is onderwijs in beweging! Elke leerling beschikt over zijn eigen kwaliteiten en talenten. Op onze school willen we onze leerlingen

Nadere informatie

donderdagmiddag activiteiten

donderdagmiddag activiteiten donderdagmiddag activiteiten 2017-2018 Voorwoord Op het Geuzencollege is onderwijs in beweging! Elke leerling beschikt over zijn eigen kwaliteiten en talenten. Op onze school willen we onze leerlingen

Nadere informatie

Schoolkrant. We geven les:

Schoolkrant. We geven les: Schoolkrant algemeen christelijke school: dat zie je aan de aandacht die we hebben voor 'het omgaan met elkaar taalgebruik pesten we doen er iets aan we vinden het belangrijk dat leerlingen ouders en personeel

Nadere informatie

VEEL MOOIE PRAKTIJKLOKALENvoor talent!

VEEL MOOIE PRAKTIJKLOKALENvoor talent! Het Groene Hart Leerpark is een vmbo-school waar Leren door doen centraal staat. Bij ons leren leerlingen met hun hoofd én hun handen door de combinatie van praktijkopdrachten, werken met de ipad en leren

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

TALENT IN PRAKTIJK HPC CENTRUM

TALENT IN PRAKTIJK HPC CENTRUM TALENT IN PRAKTIJK WELKOM Aan de rand van Rotterdam Centrum, tussen allerlei hoge huizen, staat Het Praktijkcollege Centrum. Onze school is op veel gebieden uniek. Je hebt heel veel mogelijkheden om certificaten

Nadere informatie

TALENT IN PRAKTIJK HPC CENTRUM

TALENT IN PRAKTIJK HPC CENTRUM TALENT IN PRAKTIJK HPC CENTRUM 2017-2018 WELKOM Aan de rand van Rotterdam Centrum, tussen allerlei hoge huizen, staat Het Praktijkcollege Centrum. Onze school is op veel gebieden uniek. Je hebt heel veel

Nadere informatie

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt.

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt. l o o h c s h g i H O V M@ Wat is Highschool? Op school vergroot je je kennis en leer je vaardigheden binnen verschillende vakken als Nederlands, biologie, wiskunde en geschiedenis. Dat programma is voor

Nadere informatie

TWICKEL PLUS. Beste leerling,

TWICKEL PLUS. Beste leerling, TWICKEL PLUS TWICKEL PLUS Beste leerling, Je hebt voor het TWICKEL College gekozen omdat je jouw talenten wilt laten zien en ten volle wilt ontwikkelen. Daarvoor krijg je alle kans tijdens de lessen en

Nadere informatie

Actieplan Schooljaar 2014-2015

Actieplan Schooljaar 2014-2015 Talententijd, een uniek concept Actieplan Schooljaar 2014-2015 Mei 2014 BRF/LTS Pagina 1 Inhoudsopgave Visie pag. 3 Inhoud lessen pag. 4 LOB pag. 6 Sectoren ZuidWest en Stadion pag. 7 Planning en organisatie

Nadere informatie

werken voor talent! MET DE IPAD!

werken voor talent! MET DE IPAD! Op de Groene Hart Topmavo komen leerlingen met een mavo (vmbo-tl) of mavo/havo-advies. We hebben in klas 1 zowel tl-klassen als tl/havoklassen. Bij ons kunnen leerlingen Meer dan leren. Leerlingen doen

Nadere informatie

Jij laat het zien. De havo/mavo. Voor durvers en doeners. een Calvijn school

Jij laat het zien. De havo/mavo. Voor durvers en doeners. een Calvijn school Jij laat het zien een Calvijn school De havo/mavo Voor durvers en doeners Als je niet kunt wachten om met je ideeën aan de slag te gaan, is er in Rotterdam eigenlijk maar één school voor je. Heb je gemerkt

Nadere informatie

WELKOM OP DE SCHIETBAANSTRAAT

WELKOM OP DE SCHIETBAANSTRAAT WELKOM OP DE SCHIETBAANSTRAAT Talent in praktijk LMC PRAKTIJK- ONDERWIJS WELKOM Aan de rand van Rotterdam Centrum, in een straat met hoge huizen staat onze school de Schietbaanstraat. Eenmaal binnen, stap

Nadere informatie

T ATRIUM VERLEG JE GRENZEN!

T ATRIUM VERLEG JE GRENZEN! T ATRIUM VERLEG JE GRENZEN! WAT MAAKT T ATRIUM ZO BIJZONDER? Het einde van de basisschooltijd komt in zicht. Tijd om te kiezen voor een middelbare school! Maak in deze folder kennis met t Atrium en ontdek

Nadere informatie

Persoonlijk & ondernemend. Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende

Persoonlijk & ondernemend. Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende Oostwende College Persoonlijk & ondernemend Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende Ondernemende houding - Ontdek jezelf! Weet jij al wat je wilt worden? Of nog helemaal niet?

Nadere informatie

JOUW STAP NAAR DE ECHTE WERELD

JOUW STAP NAAR DE ECHTE WERELD JOUW STAP NAAR DE ECHTE WERELD WELKOM Wat leuk dat je meer wil weten over onze school. We vertellen je graag meer, want wij zijn heel trots op onze mooie school en leerlingen. Ons gebouw is klein, zo weet

Nadere informatie

werken voor talent MET DE IPAD!

werken voor talent MET DE IPAD! De leerlingen op het Lyceum volgen een opleiding voor havo, atheneum of gymnasium. Op het Groene Hart Lyceum staat Uitdagend leren centraal. Onze leerlingen worden door de vakdocenten in alle lessen uitgedaagd

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

CHOICE. Christelijke scholengemeenschap mavo - havo ROTTERDAM

CHOICE. Christelijke scholengemeenschap mavo - havo ROTTERDAM MY Christelijke scholengemeenschap mavo - havo ROTTERDAM Kom je ook kiezen, leren, ervaren en doen? Op het Comenius Rotterdam ontdek je wie je bent en wat je kunt. Samen met ons. Leren ervaren Je eigen

Nadere informatie

GELUKKIG LEREN ONTWIKKELEN

GELUKKIG LEREN ONTWIKKELEN GELUKKIG LEREN ONTWIKKELEN Editie 2019 OPEN DAG ZATERDAG 26 JANUARI 2019 10.00-13.00 UUR VOORLICHTINGSAVOND (ouders/verzorgers) DONDERDAG 31 JANUARI 2019 19.30 UUR ORIËNTATIELESMIDDAG (groep 8) WOENSDAG

Nadere informatie

DOEMIDDAG. 17 januari met talentklassen!

DOEMIDDAG. 17 januari met talentklassen! DOEMIDDAG 17 januari 2018 13.30-16.00 met talentklassen! Open Huis 7 februari 2018 14.30-16.30 18.30-20.30 online & offline leren Meer ontdekken? Expeditie Waldheim 21 februari 2018 Expeditie Waldheim

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Riederhof

Talent in Bloei bij Riederhof Talent in Bloei bij Riederhof Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De workshops

Nadere informatie

persoonlijk

persoonlijk persoonlijk www.kshhoofddorp.nl Onze persoonlijke benadering Persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke begeleiding staan centraal in onze school. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ervoor zorgt dat je bij

Nadere informatie

atheneum technasium havo havo/vmbo-t

atheneum technasium havo havo/vmbo-t technasium /vmbo-t Tijd voor jouw toekomst Het is bijna zover: je zegt je basisschool gedag en je gaat een nieuw avontuur aan op het voortgezet onderwijs. Het is tijd om te ontdekken en te leren wat jíj

Nadere informatie

20 november 2019, leerlingmiddag

20 november 2019, leerlingmiddag openbare scholengemeenschap te Heerhugowaard voor vwo, havo en vmbo 20 november 2019, leerlingmiddag Onze school, Jouw toekomst! dinsdag 15 oktober 2019 Jouw toekomst begint Middenweg ( vwo, havo, vmbo-tl)

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

MONTESSORIWEEK. Brugklas. Naam:

MONTESSORIWEEK. Brugklas. Naam: MONTESSORIWEEK Brugklas Naam: WELKOM Welkom op het HML! We gaan deze week met elkaar kennis maken en ons voorbereiden op de eerste lesweek. Jullie krijgen veel informatie maar er is ook ruimte om vragen

Nadere informatie

Nieuwe wegen! Noord Oost Zuid West... Samen openen we jouw weg in de wereld

Nieuwe wegen! Noord Oost Zuid West... Samen openen we jouw weg in de wereld Nieuwe wegen! Noord Oost Zuid West... Samen openen we jouw weg in de wereld Havo+ met vwo-route Positief en persoonlijk Intensieve begeleiding Techniek Kunst & Media, Sport & Bewegen, Business Werelds

Nadere informatie

HET ERASMUS HAVO/VWO KUNSTSTROOM. Het Erasmus. Wanted! Kunstzinnige types

HET ERASMUS HAVO/VWO KUNSTSTROOM. Het Erasmus. Wanted! Kunstzinnige types HET ERASMUS HAVO/VWO KUNSTSTROOM Het Erasmus Wanted! Kunstzinnige types HET ERASMUS HAVO/VWO Wie voor de Kunststroom Het Erasmus kiest, kiest voor 9 uur kunstvakken per week het vak drama kennismaken met

Nadere informatie

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo Je bent iemand, je kunt iets en We kennen elkaar hier allemaal Je kunt hier ook na school veel doen Kleine, veilige en sfeervolle school je hoort erbij

Nadere informatie

werken voor talent! MET DE IPAD! over de Groene Hart topmavo

werken voor talent! MET DE IPAD! over de Groene Hart topmavo 2017/2018 over de Groene Hart topmavo Bij ons komen leerlingen met een mavo (vmbo-tl) of mavo/havo-advies. We hebben in klas 1 zowel tl-klassen als tl/havo- klassen. Op onze school kunnen leerlingen Meer

Nadere informatie

Groep 8. Leerlingmiddagen. Sport. Science. Cultuur. Ondernemen. Onze school, jouw toekomst!

Groep 8. Leerlingmiddagen. Sport. Science. Cultuur. Ondernemen. Onze school, jouw toekomst! Leerlingmiddagen Groep 8 openbare scholengemeenschap te Heerhugowaard voor vwo, havo en vmbo Sport Science Cultuur Ondernemen Onze school, jouw toekomst! ouw toekom Jouw toekomst begint op Bergmolen Woensdag

Nadere informatie

Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst!

Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst! Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst! Weet jij al welke afdeling je in de bovenbouw van het vmbo gaat kiezen? Vanaf klas 1 ben je al bezig om je talenten te ontwikkelen en kom je er geleidelijk achter

Nadere informatie

leren door doen vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo-gemengde leerweg

leren door doen vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo-gemengde leerweg leren door doen vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo-gemengde leerweg informatie schooljaar 2018/2019 Over het Groene Hart leerpark Bij het Leerpark staat Leren door doen centraal. Bij ons leren leerlingen met

Nadere informatie

+ klassen gymnasium sport+ cultuur+

+ klassen gymnasium sport+ cultuur+ + klassen gymnasium sport+ cultuur+ st.nicolaaslyceum Hallo nieuwe brugklasser! Vind jij het leuk om meer over cultuur te weten, extra aandacht te besteden aan sport of bezig te zijn met Latijn, Grieks

Nadere informatie

leerlingen voor Capellenborg jou! benieuwd naar Over de school In Wijhe ben je zó! School in cijfers

leerlingen voor Capellenborg jou! benieuwd naar Over de school In Wijhe ben je zó! School in cijfers Capellenborg is jou! benieuwd naar voor leerlingen Over de school In Wijhe ben je zó! School in cijfers 4 Over de school inhoud 6 Artitec 8 Theater 12 Sport 10 Muziek 00 16 School in cijfers 16 In Wijhe

Nadere informatie

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo Je bent iemand, je kunt iets en We kennen elkaar hier allemaal Je kunt hier ook na school veel doen Kleine, veilige en sfeervolle school je hoort erbij

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

FLEXIBEL LEREN EN DOEN OP ANTONIUSMAVO XL

FLEXIBEL LEREN EN DOEN OP ANTONIUSMAVO XL ANTONIUSMAVO XL IS DE NIEUWE MAVO-VESTIGING VAN HET ANTONIUSCOLLEGE. DE SCHOOL IS SPECIAAL VOOR JOU ALS JE EEN KADER/ MAVO, MAVO OF MAVO/ HAVO-ADVIES HEBT. JE KUNT KIEZEN VOOR EEN PERSOONLIJKE MBO-ROUTE

Nadere informatie

Groep 8. jouw. school! Leerlingmiddagen Informatieavond ouders. openbare scholengemeenschap te Heerhugowaard voor vwo, havo en vmbo

Groep 8. jouw. school! Leerlingmiddagen Informatieavond ouders. openbare scholengemeenschap te Heerhugowaard voor vwo, havo en vmbo Groep 8 Leerlingmiddagen Informatieavond ouders openbare scholengemeenschap te Heerhugowaard voor vwo, havo en vmbo jouw school! Informatieavond ouders groep 8 Woensdag 18 november 2015 en woensdag 27

Nadere informatie

Het Erasmus. HAVO/ VWO m

Het Erasmus. HAVO/ VWO m Het Erasmus HAVO/ VWO Kun sts troo m Het Era sm us Kun Wan stzi ted! nni ge typ es Kunststroom Zing je de hele dag of ben je één met je muziekinstrument? Ben je gek op theater? Houd je van schilderen,

Nadere informatie

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ MELANCHTHON KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ Je bent iemand, je kunt iets en je hoort erbij het is hier klein, veilig en gezellig onze mavo/tl-afdeling

Nadere informatie

waarom kiezen voor het Zaanlands Lyceum?

waarom kiezen voor het Zaanlands Lyceum? zaanlands Het Zaanlands Lyceum heeft 6 verschillende eerste klassen: havo/vwo havo/vwo sportklas atheneum atheneum bèta+ gymnasium gymnasium bèta+ waarom kiezen voor het Zaanlands Lyceum? lyceum Duidelijke

Nadere informatie

Talentklassen Kunst / Sport / Science / Cambridge Engels

Talentklassen Kunst / Sport / Science / Cambridge Engels Talentklassen Kunst / Sport / Science / Cambridge Engels havo en vwo Ieder kind heeft talent! Wij dagen onze leerlingen uit het beste uit zichzelf te halen. Dat geldt natuurlijk voor het onderwijs in de

Nadere informatie

WIJ WETEN DAT JE HET KAN

WIJ WETEN DAT JE HET KAN WIJ WETEN DAT JE HET KAN WELKOM In Rotterdam Zuid staat tussen de havens in de wijk Charlois onze school Het Praktijkcollege Zuidwijk, ook wel HPC Zuidwijk. Onze school zal hier nog maar 2 jaar staan.

Nadere informatie

Informatie voor ouders. schooljaar Leerpark volgens. Liesanne. Hart voor jouw talent! Leren door doen

Informatie voor ouders. schooljaar Leerpark volgens. Liesanne. Hart voor jouw talent! Leren door doen Informatie voor ouders schooljaar 2015-2016 Leerpark volgens Liesanne Hart voor jouw talent! Leren door doen Leren door doen Het Groene Hart Leerpark is een vmbo-school waar Leren door doen centraal staat.

Nadere informatie

klaar voor je toekomst?! Accent Amersfoort

klaar voor je toekomst?! Accent Amersfoort klaar voor je toekomst?! Accent Amersfoort Roadmap naar je toekomst! Jij bent belangrijk voor ons. Daarom heb je op Accent Amersfoort een eigen coach. Hij of zij kijkt naar wat jouw wensen en dromen zijn.

Nadere informatie

2017 vmbo/mavo 100% geslaagd! oor oen D LEREN! vmbo mavo isk. De Meander Gouda

2017 vmbo/mavo 100% geslaagd! oor oen D LEREN! vmbo mavo isk. De Meander Gouda 2017 vmbo/mavo 100% geslaagd! oor oen D LEREN! vmbo mavo isk De Meander Gouda De Meander oor oen D LEREN! Jouw persoonlijke leerroute op De Meander: Persoonlijk onderwijs Keuze-uren Leren door doen Theorie

Nadere informatie

Workshops. voor groep 8 leerlingen. september-november Elke opleiding heeft zijn eigen schoolgebouw.

Workshops. voor groep 8 leerlingen. september-november Elke opleiding heeft zijn eigen schoolgebouw. voor groep 8 leerlingen september-november 2017 Aanmelden workshops Je kunt je aanmelden voor de workshops via e-mail: workshop@farelcollege.nl Beste bijna-brugklasser, Wat fijn dat je deze flyer leest

Nadere informatie

Welkom op DAlToN mavo

Welkom op DAlToN mavo Welkom op DALTON MAVO Wie zijn wij? Lentiz Dalton MAVO is een mavo-school in Naaldwijk met 640 leerlingen en 80 personeelsleden. Onze school is bruisend en tegelijkertijd kleinschalig. Met elkaar zorgen

Nadere informatie

2017 vmbo/mavo 100% geslaagd! oor oen D LEREN! vmbo mavo isk. De Meander Gouda

2017 vmbo/mavo 100% geslaagd! oor oen D LEREN! vmbo mavo isk. De Meander Gouda 2017 vmbo/mavo 100% geslaagd! oor oen D LEREN! vmbo mavo isk De Meander Gouda Jouw persoonlijke leerroute op De Meander: Individuele coaching Persoonlijk onderwijs op de Meander Digitaal portfolio Lwoo

Nadere informatie

CREATIEVE TYPES VIND JE OP DE ERASMUS KUNSTSTROOM

CREATIEVE TYPES VIND JE OP DE ERASMUS KUNSTSTROOM CREATIEVE TYPES VIND JE OP DE ERASMUS KUNSTSTROOM HET ERASMUS KUNSTSTROOM VOOR CREATIEVE TYPES DOOR TE KIEZEN VOOR DE KUNSTSTROOM MAAK JE KENNIS MET DE CREATIEVE WERELD Voor toekomstige artiesten en kunstenaars,

Nadere informatie

locatie borger MAVO/HAVO, VMBO-BASISBEROEPS- EN -KADERBEROEPSGERICHTE LEERWEG

locatie borger MAVO/HAVO, VMBO-BASISBEROEPS- EN -KADERBEROEPSGERICHTE LEERWEG locatie borger MAVO/HAVO, VMBO-BASISBEROEPS- EN -KADERBEROEPSGERICHTE LEERWEG Je kijkt naar wat er te kiezen valt en je wilt een gezellige klas. Volgend jaar ga je naar het voortgezet onderwijs. Leuk en

Nadere informatie

Sport. Welke workshops biedt Sport Studio?

Sport. Welke workshops biedt Sport Studio? Sport Sport Wat is Sport Studio? Sporten is voor iedereen, ook op het Rijnlands. Natuurlijk zijn er op deze school de lessen bewegingsonderwijs maar daarnaast nemen alle leerlingen van de onderbouw deel

Nadere informatie

WELKOM OP DE HUISMANSTRAAT

WELKOM OP DE HUISMANSTRAAT WELKOM OP DE HUISMANSTRAAT Wij weten dat je het kan LMC PRAKTIJK- ONDERWIJS WELKOM In Rotterdam Zuid staat tussen de havens in de wijk Charlois onze school LMC Praktijkonderwijs Huismanstraat. Wij maken

Nadere informatie

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Solliciteren Solliciteren, vol vertrouwen aan de bak Je staat op een punt in je leven dat je op zoek gaat naar een baan. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent genoodzaakt om iets anders

Nadere informatie

de theater havo/vwo Middelbare school voor theater, film en vormgeving

de theater havo/vwo Middelbare school voor theater, film en vormgeving de theater havo/vwo Middelbare school voor theater, film en vormgeving goede balans in theorie- en praktijklessen Op De Theaterhavo/vwo volg je het reguliere HAVO of VWO lesprogramma gecombineerd met 6

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Schooljaar 2016/2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten binnen het vierde blok dat maandag 8 mei 2017 van start zal gaan. Hoe gaat het in zijn werk? De NSA zijn toegankelijk

Nadere informatie

Welkom op Thorbecke Merkelbachstraat! mavo

Welkom op Thorbecke Merkelbachstraat! mavo Welkom op Thorbecke Merkelbachstraat! mavo Leuk dat je meer wilt weten over onze school. Thorbecke Merkelbachstraat is een gezellige, overzichtelijke mavo waar iedereen elkaar kent. Bijzonder is dat je

Nadere informatie

Hier leer je voor het leven

Hier leer je voor het leven BERGSCHENHOEK christelijke school voor gymnasium-atheneum-havo Hier leer je voor het leven Vanuit relaties naar prestaties Aandacht voor jouw ontwikkeling Een open en stimulerende omgeving Leren kan op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Locatie Holy 21 februari 2018

Nieuwsbrief 4 Locatie Holy 21 februari 2018 Nieuwsbrief 4 Locatie Holy 21 februari 2018 Terugblik Nog twee schooldagen te gaan, en dan mogen we met elkaar genieten van een welverdiende voorjaarsvakantie. De afgelopen periode was weer een leuke,

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok naschoolse activiteiten. In het vorige blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn dat in blok

Nadere informatie

Presentatie tijdens lesjes middag. De Vos: jouw slimste keuze!

Presentatie tijdens lesjes middag. De Vos: jouw slimste keuze! Presentatie tijdens lesjes middag De Vos: jouw slimste keuze! Visie Strategisch Beleidsplan Onze primaire functie en ons hoofddoel is het ontplooien van leerlingen op basis van individuele kwaliteiten.

Nadere informatie

werken voor talent! MET DE IPAD!

werken voor talent! MET DE IPAD! Groene Hart Rijnwoude is kleinschalig met een breed onderwijsaanbod op het gebied van vmbo-b/k, tl en havo. Op onze school staat Leren met uitzicht centraal. We geven onze leerlingen uitzicht op een goede

Nadere informatie

MELANCHTHON MATHENESSE

MELANCHTHON MATHENESSE MELANCHTHON MATHENESSE christelijke school voor vmbo hristelijke school voor MATHENESSE, DAT BEN JIJ! Op Melanchthon Mathenesse: Vind je alle leerwegen en alle sectoren. Werk je op je eigen manier. Ga

Nadere informatie

(uiterlijk vrijdag 10 november 2017)

(uiterlijk vrijdag 10 november 2017) Voorwoord Beste 8+ leerling, Jouw leraar van groep 8 heeft je geselecteerd voor deelname aan het 8+ project van het Walburg College Zwijndrecht. Dit betekent dat jij bovengemiddeld intelligent bent, je

Nadere informatie

WELKOM OP DE TALINGSTRAAT

WELKOM OP DE TALINGSTRAAT WELKOM OP DE TALINGSTRAAT Jouw stap naar de echte wereld LMC PRAKTIJK- ONDERWIJS WELKOM In Rotterdam Zuid staat langs de singel met fonteinen onze prachtige school de Talingstraat. Ons gebouw is klein

Nadere informatie

Beste leerlingen van klas 2,

Beste leerlingen van klas 2, Beste leerlingen van klas 2, In de mentorles zijn jullie geïnformeerd over het masterclassprogramma van periode 2. Hier kun je nog eens rustig nalezen waar de masterclasses over gaan en hoe en wanneer

Nadere informatie

Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen.

Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen. Talenturen 2 de jaar Voorwoord Beste leerling, Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen. Wij vinden het immers belangrijk dat je niet alleen met je neus in de boeken zit, maar

Nadere informatie

De workshop Startende manager wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Startende manager wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Startende manager Startende manager, vol zelfvertrouwen leidinggeven Je staat op het punt om leidinggevende te worden, of misschien ben je het net geworden? Heb je de intentie om binnenkort de

Nadere informatie

lekker VEEL SPORTENvoor talent!

lekker VEEL SPORTENvoor talent! 2017/2018 over het Groene Hart Leerpark Wij zijn een vmbo-school waar Leren door doen centraal staat. Bij ons leren leerlingen met hun hoofd én hun handen door de combinatie van praktijkopdrachten, werken

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Schooljaar 2017/2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? Dit jaar hebben

Nadere informatie

VMBO TL/H HAVO VWO GYMNASIUM I-AVO PLUSSTROOM. Bruggerinfo HAVO VWO. gelooft

VMBO TL/H HAVO VWO GYMNASIUM I-AVO PLUSSTROOM. Bruggerinfo HAVO VWO. gelooft VMBO TL/H HAVO VWO GYMNASIUM I-AVO PLUSSTROOM Bruggerinfo HAVO VWO gelooft Aangenaam: Guido Bij Guido ben jij het middelpunt. We vinden jou belangrijk. Wees dus vooral wie je bent. Samen verleggen we je

Nadere informatie

IVV Sint-Vincentius. Welkom in de eerste graad! Eerste en tweede jaar A-stroom

IVV Sint-Vincentius. Welkom in de eerste graad! Eerste en tweede jaar A-stroom IVV Sint-Vincentius Welkom in de eerste graad! Eerste en tweede jaar A-stroom Voor jou is de overgang van de lagere school naar een eerste graad A-stroom heel zeker een grote verandering. Geen paniek,

Nadere informatie

TWICKEL PLUS. Beste leerling,

TWICKEL PLUS. Beste leerling, TWICKEL PLUS Beste leerling, Op het TWICKEL College vinden we het belangrijk dat je de kans krijgt om jouw talenten te laten zien of verder te ontwikkelen. Ook vinden we het belangrijk dat je op verschillende

Nadere informatie

Het erasmus VmBO Het Er asm Ortstr

Het erasmus VmBO Het Er asm Ortstr Het Erasmus VMBO Spo rts troo m Het Era sm us Spo Want r tie ed! ve t ype s Sportstroom Ben je vaak op het hockeyveld, in het zwembad of op de atletiekbaan te vinden? Ben je sportief en zie je het wel

Nadere informatie

T ATRIUM VERLEG JE GRENZEN!

T ATRIUM VERLEG JE GRENZEN! T ATRIUM VERLEG JE GRENZEN! WAT MAAKT T ATRIUM ZO BIJZONDER? Het einde van de basisschooltijd komt in zicht. Tijd om te kiezen voor een middelbare school! Maak in deze folder kennis met t Atrium en ontdek

Nadere informatie

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker

Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Talent in Bloei bij Brandsma-Akker Nieuwsbrief 1 Misschien heb je het al gehoord... binnenkort kan je na schooltijd meedoen aan de superleuke, uitdagende en afwisselde workshops van Talent in Bloei! De

Nadere informatie

Talent in ontwikkeling. voor Toekomstige brugklassers. Informatiebrochure brugperiode Theresialyceum School voor havo atheneum gymnasium

Talent in ontwikkeling. voor Toekomstige brugklassers. Informatiebrochure brugperiode Theresialyceum School voor havo atheneum gymnasium Talent in ontwikkeling voor Toekomstige brugklassers Informatiebrochure brugperiode 2017 Theresialyceum School voor havo atheneum gymnasium 2 Beste brugklasser, Je bent het nog niet, maar het duurt niet

Nadere informatie

WELKE SECTOR? WELK PROFIEL? KIEZEN VOOR DE PSO ( P RAKTISCHE S ECTOR O RIENTATIE)

WELKE SECTOR? WELK PROFIEL? KIEZEN VOOR DE PSO ( P RAKTISCHE S ECTOR O RIENTATIE) WELKE SECTOR? WELK PROFIEL? KIEZEN VOOR DE PSO ( P RAKTISCHE S ECTOR O RIENTATIE) 1 WELKE SECTOREN EN PROFIELEN ZIJN ER? WELKE 3 ONDERDELEN WIL JE UITPROBEREN? KIEZEN VOOR DE PSO ( P RAKTISCHE S ECTOR

Nadere informatie

op Het Streek tel ik mee!

op Het Streek tel ik mee! op Het Streek tel ik mee! CSG Het Streek Bovenbuurtweg voor mavo, havo, vwo, gymnasium en technasium Yes, dat vind ik leuk! Daar ben ik goed in! Leuk om dat bij jezelf te ontdekken. Op onze school aan

Nadere informatie

Praktijkonderwijs. talent ben je zelf

Praktijkonderwijs. talent ben je zelf Praktijkonderwijs talent ben je zelf open dagen zaterdag 26 januari 10:00-13:00 uur zaterdag 2 februari 10:00-13:00 uur School-in-bedrijf woensdag 16 januari woensdag 23 januari woensdag 30 januari Wat

Nadere informatie

Kies wat goed voelt

Kies wat goed voelt + +++++++++++++++++++++++++++++++++ Kies wat goed voelt De ene middelbare school is de andere niet. Er zijn vaak grote verschillen in pedagogische benadering, omvang en sfeer. Het belangrijkste is dat

Nadere informatie

Vwo/Havo. Elke Leerling Doet Ertoe

Vwo/Havo. Elke Leerling Doet Ertoe Vwo/Havo Elke Leerling Doet Ertoe Haal je hoge cijfers en vind je leren leuk? En zet jij je graag een beetje extra in en wil je later gaan studeren? Met een vwo-diploma op zak heb je alle mogelijkheden!

Nadere informatie

Een fijne sfeer. Je kunt hier zijn wie je bent!

Een fijne sfeer. Je kunt hier zijn wie je bent! Een fijne sfeer. Je kunt hier zijn wie je bent! Nog even en je gaat naar de brugklas. Hartstikke leuk, maar misschien ook een beetje spannend. Om alvast kennis te maken met onze school, hebben we niet

Nadere informatie

leerlingen voor Over de school Capellenborg jou! benieuwd naar In Wijhe ben je zó! School in cijfers

leerlingen voor Over de school Capellenborg jou! benieuwd naar In Wijhe ben je zó! School in cijfers voor leerlingen Capellenborg is jou! benieuwd naar Over de school In Wijhe ben je zó! School in cijfers 4 Over de school 6 ARTmedia inhoud 8 Theater 10 Dagje Capellenborg 12 Sport 14 Wat vinden leerlingen?

Nadere informatie

KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT?

KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT? Haal het beste uit jezelf! KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT? Dynamisch Lerend Betrokken Contact Telefoon: 0180-64 21 80 E-mail: infogroep8@daltonbarendrecht.nl Internet: www.daltonbarendrecht.nl

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

Capellenborg: gewoon bijzonder!

Capellenborg: gewoon bijzonder! INFOR MATIE Capellenborg: gewoon bijzonder! De basisschoolperiode zit er bijna op en nu moet de keuze voor een middelbare school gemaakt worden. Op onze kleine school krijg je de beste begeleiding en meeste

Nadere informatie

GSR voor en door christenen. Naar de brugklas. VMBO HAVO Atheneum Gymnasium 2017/2018

GSR voor en door christenen. Naar de brugklas. VMBO HAVO Atheneum Gymnasium 2017/2018 GSR voor en door christenen Naar de brugklas 2017/2018 VMBO HAVO Atheneum Gymnasium Naar de brugklas Nog een paar maanden basisschool, en dan... naar de middelbare school! Heb je er al zin in? Op de middelbare

Nadere informatie

vmbo voor Sport & Dans Rotterdam

vmbo voor Sport & Dans Rotterdam vmbo voor Sport & Dans Rotterdam Welkom op Thorbecke vmbo voor Sport & Dans! vmbo b/k, met of zonder LWOO Leuk dat je meer wilt weten over onze school. Sport & Dans staat groot in onze naam, maar je krijgt

Nadere informatie

Informatie voor alle leerlingen in groep 8

Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Werken aan jouw ontwikkeling! Het Huygens Lyceum wil jou verder helpen. Je krijgt veel verschillende vakken en je ziet je mentor elke dag. Onder schooltijd kun

Nadere informatie

LEREN VOOR DE PRAKTIJK

LEREN VOOR DE PRAKTIJK LEREN VOOR DE PRAKTIJK Een nieuwe school, heel anders dan de basisschool. Veel verschillende docenten. Andere vakken. Krijg je al de kriebels in je buik? Niet nodig, hoor. Op Het Streek aan de Zandlaan

Nadere informatie

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas - leerjaar 1. Cultuur, Sport, ICT en Science

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas - leerjaar 1. Cultuur, Sport, ICT en Science Ontwikkel je specialiteit! TOPklas - leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Op het Picasso Lyceum sta jij centraal. En de leraren doen er alles aan om jouw talenten verder te ontwikkelen. Daar staat

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Informatie voor ouders en leerlingen 2015 2016. Openbaar onderwijs voor leerlingen met pit!

Informatie voor ouders en leerlingen 2015 2016. Openbaar onderwijs voor leerlingen met pit! Informatie voor ouders en leerlingen 2015 2016 Openbaar onderwijs voor leerlingen met pit! Welkom op Schoonoord Doorn Schoonoord Doorn is een kleine school voor voortgezet onderwijs met ongeveer 400 leerlingen.

Nadere informatie