Levensmiddelen algemeen in Nederland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Levensmiddelen algemeen in Nederland"

Transcriptie

1 Levensmiddelen algemeen in Nederland Nederland, 30 mei 3 juni 2016 Bent u in de Duitse levensmiddelenmarkt geïnteresseerd en wilt u potentiële zakenrelaties leren kennen? Dat is tijdens de BMEL-handelsreis levensmiddelen algemeen van 30 mei t/m 3 juni 2016 mogelijk, wanneer de Duitse ondernemingen uit de levensmiddelenbranche door Nederland reizen. Neem contact op met de Duits- Nederlandse Handelskamer (DNHK) en leer de deelnemende kennen door middel van een individueel gesprek. De reis en de afspraken voor gesprekken worden door het Bondsministerie voor voedsel en landbouw gestimuleerd en door de DNHK georganiseerd. Bedrijf: apetito AG is onderdeel van The apetito Group, met dochterondernemingen in Spanje, Canada, Oostenrijk, het VK en Frankrijk. apetito werkt in vier branches: individuele catering, catering, sociale catering en retail. Voor de reis ligt de focus op hun eigen label COSTA dat vooral voor de retail geschikt is. Duurzaamheid is voor apetito zeer belangrijk; ze combineren maatschappelijke betrokkenheid en milieubescherming. Producten: Diepvries vis- en zeespecialiteiten: schaaldieren, vis en visfilets, weekdieren en visgerechten (kant- en-klaar maaltijden). Unique Sellings Points: apetito biedt de hoogste kwaliteit voor al haar producten. Met meer dan 100 producten is het assortiment breed en voldoet aan alle vragen. Daarbij zijn alle producten van duurzame vis gemaakt en met verschillende certificaten beloond. Meer dan 50 jaar ervaring in het koken en creëren van moderne maaltijden voor de verschillende doelgroepen, maakt apetito tot een veelgevraagde specialist en marktleider in Duitsland. Certificaten: ASC, MSC, samenwerking met WWF, IFS, ISO9001 Het bedrijf zoekt de volgende gesprekspartners in Nederland: Handelsvertegenwoordigers en retail. Website:

2 DISCOVER THE TASTE OF GERMANY 2 Bedrijf: Aronia Original Naturprodukte GmbH is een MKB bedrijf dat biologische producten uit de aroniabes (appelbes) ontwikkelt en op de markt brengt. Het bedrijf bezit jarenlange, professionele ervaring met appelbessen en producten van deze "superbes". Tegenwoordig is Aronia marktleider met exclusieve producten van de aroniabes. Producten: Appelbesproducten zoals sap, gedroogde bessen, gedroogde bessen in chocolade, thee, poeder, muesli en snacks. Mixsappen zoals aroniasap+granaatappelsap, aroniasap+cranberrysap. Pure sappen zoals cranberry, granaatappel, vlierbessen, aalbessen, bosbessen, zwarte moerbeien en gele kornoelje. Mixsap Kraftvolle 7 met de bovengenoemde sappen + de aroniabes. Unique Selling Points: Als Aronia pionier biedt het bedrijf sinds 2008 een dynamisch productassortiment aan van bio-gecertificeerde natuurproducten rondom de appelbes en andere waardevolle vruchten van hoge kwaliteit. In de Aronia ORIGINAL producten zijn uitsluitend natuurlijke grondstoffen verwerkt zonder kunstmatige vitaminetoevoegingen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige aroma s. De grondstoffen worden uitsluitend bij landbouw- en fabrikantpartners ingekocht waarmee een nauwe, langdurige, exclusieve samenwerking bestaat. Certificaten: Bio certificaat, neuform certificaat (Reformhaus Duitsland/Oostenrijk), Vegan certificaat (The Vegan Society, VK). Het bedrijf zoekt de volgende gesprekspartners in Nederland: Groothandelaren, handelsvertegenwoordigers en Food Service Website: Bedrijf: BARI GmbH is een familiebedrijf met traditie. BARI produceert en distribueert een groot assortiment hoogwaardige kwaliteitsvruchtensappen. Deze worden in de eigen, uiterst moderne fabriek in Seehausen in Altmarkt geproduceerd en streng gecontroleerd. De Direktsäfte, fruitpurees en vruchtensapconcentraten neemt BARI wereldwijd bij geselecteerde productiebedrijven af, die bijna allemaal SGF-lid of ISO-gecertificeerd zijn. Producten: Vruchtensappen uit concentraten met 100% fruitgehalte en vers, puur sap in recyclebare glazen flessen en wegwerp petflessen. Voor de export naar Nederland ligt het zwaartepunt op 100% sinaasappelsap direct van de Valencia sinaasappel vrucht. Unique Selling Points: De 100% sinaasappeldirectsap is vers en zuiver geperst van Valencia sinaasappels met 100% fruitgehalte. Daarnaast is ook de verpakking duurzaam vervaardigd uit recyclebaar glas. De overige BARI-sappen zijn niet alleen 100% fruit, maar ook 100% kwaliteit. Certificaten: SGF lid, Kosher, Pareve, ISO 9001, HACCP, BIO (Abcert) Het bedrijf zoekt de volgende gesprekspartners in Nederland: Groothandels en handelsvertegenwoordigers uit de dranken- en levensmiddelenbranche. Website:

3 DISCOVER THE TASTE OF GERMANY 3 Bedrijf: The Bugfoundation is een jonge onderneming met een ambitieuze visie; namelijk om van insecten een algemene voedselbron in het westen te maken. Bugfoundation levert een bijdrage aan een duurzame landbouw, globale voedselzekerheid en de vermindering van ondervoeding in ontwikkelingslanden. In februari 2014 is The Bugfoundation gestart om een hamburger van insecten te ontwikkelen, die zij in oktober 2015 in België op de markt hebben gebracht. The Bugfoundation is de eerste Duitse onderneming die een hamburger op basis van insecten ontwikkeld en geïntroduceerd heeft. Producten: Bux Burger (ontwikkeld voor de Nederlandse en Belgische markt). Unique Selling Points: Het hoofdbestanddeel van de producten zijn insecten. Insecten zijn gezond, duurzaam, smakelijk en moreel rechtvaardiger dan vleesproducten. Insectenproducten worden door marktonderzoeksinstituten als absoluut trendthema gezien. De burger bestaat voor 42% uit insecten, wat wezenlijk hoger is dan bij de concurrentie. Ook in design onderscheidt het bedrijf zich van de concurrentie. Het bedrijf zoekt de volgende gesprekspartners in Nederland: Food Service en groothandels. Website: Bedrijf: Al meer dan 20 jaar produceert Christine Berger vitaminerijke duindoorn- en wildfruitproducten met vruchten van eigen teelt. De duindoorn is rijk aan vitamine en vitale stoffen. Vrij van milieuverontreiniging en chemische meststoffen, groeien de vruchten op de velden van Brandenburg. Alle producten worden onder het merk Sandokan gemaakt en zijn biologisch. In januari 2016 heeft het bedrijf de regionale EDEKA-prijs gewonnen met het nieuwe product Brandenburger appel-duindoornsap. Producten: Biologische gummiberen (ook veganistisch), fruitspreads, smoothies, thee, duindoornproducten zoals sap, honing, chocolade, repen, bonbons, wijn en likeur. Voor de export naar Nederland ligt het zwaartepunt bij duindoornsap, duindoornhoning, bio-gummiberen (ook veganistisch), smoothies, fruitspreads en duindoornbonbons. Unique Selling Points: Christine Berger verwerkt uitsluitend duindoorn uit eigen gecontroleerde, biologische teelt van haar eigen plantage in Brandenburg. Het bedrijf biedt een breed assortiment biologische producten aan die allemaal op basis van duindoorn geproduceerd zijn. De firma ontwikkelt steeds nieuwe producten, bijvoorbeeld het nieuwe duindoornpoeder en de nieuwe duindoorncapsules. De veganistische, biologische gummiberen met fruitpectine in plaats van gelatine, zijn in deze samenstelling uniek op de markt. Certificaten: bio-certificaten, DLG-Preis in Gold. Het bedrijf zoekt de volgende gesprekspartners in Nederland: Groothandelaren (bio, dranken), Food Service (met focus op bio), retail (gezondheidswinkels, biomarkten, speciaalzaken, reformwinkels), apotheken en drogisterijen, alsook partners die waarde hechten aan bioproducten en natuurlijke producten van hoge kwaliteit. Website:

4 DISCOVER THE TASTE OF GERMANY 4 Bedrijf: Ehenbachtaler Spezialitäten is reeds 30 jaar producent van thee, specerijen en delicatessen die onder de naam Camarra verkocht worden. Alle producten zijn biologisch. Ehenbachtaler Spezialitäten hecht waarde aan een eerlijke totstandkoming van de producten. Het bedrijf werkt nauw samen met de zusterfirma Biller Naturmittel dat door haar contacten met de grootste theebureaus ter wereld, de mogelijkheid heeft om speciaal gevraagde thee, na zorgvuldige selectie van de grondstoffen, vers en exclusief voor de klant te mixen. Producten: Thee, kruiden, specerijen, delicatessen. Voor de export naar Nederland ligt het zwaartepunt op specerijen, delicatessen, koffie en siroop. Unique Selling Points: De producten worden uitsluitend aan speciaalzaken geleverd wat betekent dat de producten niet in de supermarkten aangeboden worden. Ehenbachtaler beschikt over een eigen fabriek en alle producten worden naar exclusief recept gemaakt. Private label is realiseerbaar. Volledige service wordt geboden; van productieproces tot aan logistieke afwikkeling. Certificaten: HCCP, Bio-certificering (Eco-inspectiepost 001 (BCS Nürnberg)) Het bedrijf zoekt de volgende gesprekspartners in Nederland: Groothandels en handelsvertegenwoordigers in levensmiddelen en delicatessen. Website: Bedrijf: Greenomic e.k. is in 2012 opgericht. De jonge onderneming heeft als doel gezonde en smaakvolle producten te ontwikkelen en staat garant voor een duurzame landbouw. Zij oriënteren zich op hoogwaardige standaards en veiligheidsnormen binnen de levensmiddelenbranche. De producten zijn allemaal zonder chemische toevoegingen geproduceerd. Producten: Pesto s, spreads, specerijenmixen en risotto volgens eigen receptuur, ambachtelijk geproduceerde bonbons. Daarnaast beschikt Greenomic over een breed assortiment handelswaren uit Griekse, Italiaanse en Franse producten (olijfolie, pasta, geschenkverpakkingen, etc.) Voor de export naar Nederland ligt het zwaartepunt op chocolade bonbons. Unique Selling Points: Greenomic biedt uitsluitend producten aan van uitmuntende kwaliteit. Met het individuele design en de eigenheid van de producten onderscheiden zij zich van de concurrentie. Daarbij biedt het bedrijf een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Naast eigen productie van verschillende types pesto, specerijenmixen en risotto heeft Greenomic de exclusieve verkooprechten voor de bonbons van een traditioneel Duits ambachtsbedrijf. De bonbons naar Belgische stijl zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen geproduceerd. Het bedrijf zoekt de volgende gesprekspartners in Nederland: Handelsvertegenwoordigers en Food Service, delicatessenzaken, luxe segment. Website:

5 DISCOVER THE TASTE OF GERMANY 5 Bedrijf: La marchante vervult de vraag naar natuurlijke, tandvriendelijke, gezonde producten. Alle grondstoffen zijn biologisch en duurzaam geproduceerd. Onder de merknaam TeeFee biedt La marchante verschillende stevia-producten speciaal voor kinderen aan. Het idee achter deze TeeFee producten: Genoeg drinken is voor kinderen erg belangrijk en dat moet ook leuk zijn. Producten: Kinderthee in theezakjes in aantrekkelijk geïllustreerde dekseldoosjes, en verfrissende drankjes voor kinderen (TetraPak 0,33l met dreamcapsluiting). Unique Selling Points: La marchante s producten zijn natuurlijke, anti-cariogene kinderproducten die in Duitsland geproduceerd worden. Bij de productie wordt geen suiker, maar uitsluitend stevia in de producten verwerkt. Natuurlijk zoete biologische kinderthee vormt een nieuwe productcategorie. De TeeFee producten zijn pedagogisch verantwoord en daarmee onderscheidt het zich van de concurrentie. Daarnaast is TeeFee een uniek merk met een aansprekend merkdesign. Certificaten: EU Bio-certificaat (DE-ÖKO-001 / DE-ÖKO-003), FSC Het bedrijf zoekt de volgende gesprekspartners in Nederland: Producenten, groothandels, handelsvertegenwoordigers, Food Service, retail en tankstations. Website:

6 DISCOVER THE TASTE OF GERMANY 6 Aanmeldformulier U kunt uw aanmelding naar mevrouw Andrea Fangmeyer van de DNHK sturen. a.fangmeyer@dnhk.org / +31 (0) U kunt zich voor meerdere programmapunten / bedrijven aanmelden! Ik neem deel aan: 31 mei, s ochtends bij mij op kantoor 31 mei, 12:30 16:00 uur, presentatie en proeverij Miele Culinary Institute, De Limiet 2, Vianen Deelname gratis, inclusief lunch 1 juni, bij mij op kantoor 2 juni, bij mij op kantoor 3 juni, s ochtends bij mij op kantoor Graag spreek ik met: apetito convenience AG & Co. KG Aronia Original Naturprodukte GmbH BARI GmbH Bugfoundation Krämer / Özel GbR Christine Berger GmbH & Co KG Ehenbachtaler Spezialitäten Greenomic e.k La marchante GmbH Contactgegevens: Bedrijf: Naam: Adres: Postcode: Telefoon/Fax:

De levensmiddelenmarkt in Nederland en Duitsland

De levensmiddelenmarkt in Nederland en Duitsland De levensmiddelenmarkt in Nederland en Duitsland Nederland, 22 26 juni 2015 Bent u geïnteresseerd in Duitse levensmiddelenmarkt en wilt u graag potentiele zakenpartners ontmoeten? Dat kan van 22 t/m 26

Nadere informatie

Wie is Beliès? Waarom Beliès? VERSHEID PROEF JE ZO. Een breed assortiment aan verse producten en concepten. Kwaliteitsgarantie

Wie is Beliès? Waarom Beliès? VERSHEID PROEF JE ZO. Een breed assortiment aan verse producten en concepten. Kwaliteitsgarantie specialist IN VERSE mediterrane delicatessen Wie is Beliès? Beliès is gespecialiseerd in de productie en verpakking van koelverse mediterrane delicatessen zoals olijven, antipasti, tapenades en pesto s.

Nadere informatie

Wie is Beliès? Waarom Beliès? TASTE THE FRESHNESS. Een breed gamma aan verse producten en concepten. Kwaliteitsgarantie

Wie is Beliès? Waarom Beliès? TASTE THE FRESHNESS. Een breed gamma aan verse producten en concepten. Kwaliteitsgarantie specialist IN VERSE mediterrane delicatessen Wie is Beliès? Beliès is gespecialiseerd in de productie en verpakking van koelverse mediterrane delicatessen zoals olijven, antipasti en tapenades. Al meer

Nadere informatie

Frozen Belgian Waffles

Frozen Belgian Waffles Frozen Belgian Waffles Makkelijk in gebruik Niet nodig om te ontdooien Brusselse wafel: Ronde wafel: of of 1 minuut in een wafelijzer 4 minuten in de oven op 200 C 3 minuten in de oven op 200 C 1 minuut

Nadere informatie

Al onze BonBons zijn afkomstig van het gerenommeerde chocoladehuis La Bohème in Breda.

Al onze BonBons zijn afkomstig van het gerenommeerde chocoladehuis La Bohème in Breda. Kerst BonBons Koffie- en thee verrassingspakketten Lekker Zoet Heerlijkheid Mariënwaerdt pakketten Al onze BonBons zijn afkomstig van het gerenommeerde chocoladehuis La Bohème in Breda. Kerst BonBons Mini

Nadere informatie

PRODUCT. Sinds 1921 CATALOGUS

PRODUCT. Sinds 1921 CATALOGUS PRODUCT Sinds 1921 CATALOGUS Beste klant, Siebrand, een bijzonder familiebedrijf, is opgericht in 1921. Wij zijn trots op de rijke historie die wij als bedrijf hebben. Het Siebrand-imago wordt gekenmerkt

Nadere informatie

Er bestaat geen eerlijker vorm van liefde dan de liefde voor eten. George Bernard Shaw (1903)

Er bestaat geen eerlijker vorm van liefde dan de liefde voor eten. George Bernard Shaw (1903) Er bestaat geen eerlijker vorm van liefde dan de liefde voor eten. George Bernard Shaw (1903) Methoni Pure Griekse Olijfolie De absolute top in olijfolie. Met een zuurgraad van slechts 0,35% behoort Methoni

Nadere informatie

Persinformatie. Exclusief en integraal vermarkten: Häcker presenteert voor het eerst z n Blaupunkt collectie

Persinformatie. Exclusief en integraal vermarkten: Häcker presenteert voor het eerst z n Blaupunkt collectie 13-19 september 2014: Huisbeurs bij de Küchenmeile A30 Exclusief en integraal vermarkten: Häcker presenteert voor het eerst z n Blaupunkt collectie In het voorjaar van 2014 heeft Häcker voor het eerst

Nadere informatie

de frituur & horeca (Foodservice) waarbij producten aangeboden worden onder eigen merknaam en de mogelijkheid gelaten wordt voor private label.

de frituur & horeca (Foodservice) waarbij producten aangeboden worden onder eigen merknaam en de mogelijkheid gelaten wordt voor private label. A. INLEIDING A.1 Missie Wouters N.V. is een dynamische, innovatieve, klant - en service gerichte onderneming met internationale ambities, die aan de bakkerij sector, de food services en de voedingsindustrie

Nadere informatie

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva

CO 2. De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva De milieuvriendelijke koel- en vriesoplossingen van Smeva Waarom de koeltechnische markt verovert De opwarming van onze aarde staat steeds meer in de belangstelling. Ook de emissie van de traditionele

Nadere informatie

Biologische Kerstpakketten overzicht 2015

Biologische Kerstpakketten overzicht 2015 Biologische Kerstpakketten overzicht 2015 Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in de Betuwe bereidt heerlijke delicatessen op ambachtelijke wijze naar oud recept. Tot het assortiment behoren heerlijke biologische

Nadere informatie

Exclusive dog biscuits

Exclusive dog biscuits 2008 Exclusive dog biscuits De Markt trends in Europa ( 2003-2006) Binnen het totale segment hondenvoeding neemt het segment snacks een steeds belangrijkere plaats in. Niet alleen in volume, maar vooral

Nadere informatie

Vakbeurs van de fijne en verse voeding maart 2018 Kortrijk Xpo (België)

Vakbeurs van de fijne en verse voeding maart 2018 Kortrijk Xpo (België) Vakbeurs van de fijne en verse voeding 11-12-13 maart 2018 Kortrijk Xpo (België) www.tavola-xpo.be Tavola 2018 Tavola is een vakbeurs als geen andere. Sinds 1982 onderscheidt Tavola zich door haar specialisatie

Nadere informatie

Laboratorium Medisan is er voor u.

Laboratorium Medisan is er voor u. Laboratorium Medisan is er voor u. Of u zichzelf nu ziet als klant, afnemer of opdrachtgever, wij willen samen met u werken aan het verwezenlijken van uw ambities en behoeftes. Laboratorium Medisan Let

Nadere informatie

Het legt de basis voor de mooiste smaken.

Het legt de basis voor de mooiste smaken. Sa m en w er ki ng HUUSKES & VERSTEGEN Verstegen Spices & Sauces is een kwaliteitsleverancier gespecialiseerd in kruiden, specerijen en sauzen.voor Verstegen begint kiezen voor kwaliteit bij de oorsprong

Nadere informatie

Stroop voor iedereen, in elke smaak

Stroop voor iedereen, in elke smaak Stroop voor iedereen, in elke smaak Er was eens... Een fruithandelaar, Jean Canisius genaamd. Hij kwam op het idee om het overtollige fruit (valfruit, fruit dat van de bomen valt) te verwerken tot stroop.

Nadere informatie

1,6 miljoen. Fairtrade in het Zuiden 87,7% 12,3% leden. kleinschalige boeren. arbeiders. kleinschalige boeren en arbeiders binnen Fairtrade.

1,6 miljoen. Fairtrade in het Zuiden 87,7% 12,3% leden. kleinschalige boeren. arbeiders. kleinschalige boeren en arbeiders binnen Fairtrade. Jaarcijfers Fairtrade in het Zuiden arbeiders en Dit zijn cijfers die verzameld zijn in op basis van auditrapporten van FLO Cert. Ze zijn verwerkt door Fairtrade International in en gepubliceerd begin

Nadere informatie

Puur Genieten van de feestdagen!

Puur Genieten van de feestdagen! Puur Genieten van de feestdagen! De feestmaand december staat voor de deur. Misschien wel de mooiste maand van het jaar. En sowieso de laatste maand van het jaar, waarin traditioneel wordt teruggekeken

Nadere informatie

Welkom in onze winkel!

Welkom in onze winkel! Onze producten! Welkom in onze winkel! Bij de Zeute Aardbei maken wij alles van én met aardbeien. Al generaties lang telen we aardbeien en maken wij producten van onze eigen aardbeien. Het verkopen van

Nadere informatie

Geschenken! No. 1.Internationale Hanzeblikken

Geschenken! No. 1.Internationale Hanzeblikken Geschenken! Het Hanze Huis produceert en ontwikkelt zelf geschenkverpakkingen die het gehele jaar door leverbaar zijn. Wanneer u uw (internationale) relaties of vrienden op een originele manier wilt verrassen

Nadere informatie

Bedrijfs- & Partycatering. De natuurlijke keuze

Bedrijfs- & Partycatering. De natuurlijke keuze Bedrijfs- & Partycatering De natuurlijke keuze Oranka Juice Solutions Oranka s zorg voor het milieu Bedrijfs- en Partycatering 4 6 8 Restaurant concepten Banqueting concepten Grab n Go concepten 10 12

Nadere informatie

Change the world shopping

Change the world shopping Change the world shopping V.U./E.R.: Erik Devogelaere, Hoogstraat 35 E, 3360 Bierbeek, België - Belgique Op een plezierige manier de wereld veranderen Kies voor eerlijke kwaliteitsproducten Het hoeft

Nadere informatie

GRANITE READERS STYLISH WHENEVER

GRANITE READERS STYLISH WHENEVER GRANITE READERS STYLISH WHENEVER Dreamcom ApS is een Deens bedrijf en de officiële en exclusieve distributeur van Granite Eyewear in Nederland. Granite Eyewear is een van de 4 belangrijkste eyewear merken

Nadere informatie

Persinformatie. Assortiment van Blaupunkt fors uitgebreid. September 2015. Een jaar geleden introduceerde Häcker

Persinformatie. Assortiment van Blaupunkt fors uitgebreid. September 2015. Een jaar geleden introduceerde Häcker 19 tot en met 25 september 2015: Hausmesse tijdens de Küchenmeile A30 Assortiment van Blaupunkt fors uitgebreid September 2015. Een jaar geleden introduceerde Häcker Keukens met groot succes zijn eigen

Nadere informatie

Resultaten Panelonderzoek VOEDSELFRAUDE

Resultaten Panelonderzoek VOEDSELFRAUDE Resultaten Panelonderzoek VOEDSELFRAUDE 2015 September 2016 1 Wat is voedselfraude volgens consumenten? Bij verkoop van voedsel onjuiste informatie vermelden Dat er opzettelijk met ons voedsel gerommeld

Nadere informatie

Waardeketen Verantwoord en sociaal jaarverslag 2016

Waardeketen Verantwoord en sociaal jaarverslag 2016 Waardeketen Verantwoord en sociaal jaarverslag 2016 Mensen en kapitaal In ons dagelijks werk maken onze mensen het verschil en daarom willen we goed voor onze mensen zorgen. Opleiding en ontwikkeling vormen

Nadere informatie

Regionale voedselketens. Koen Nouws Keij 3 juni 2014

Regionale voedselketens. Koen Nouws Keij 3 juni 2014 Regionale voedselketens Koen Nouws Keij 3 juni 2014 Koen Nouws Keij directeur Food Drink Experience en bestuurder stichting Diverzio Regionale voedselketens Kansen en uitdagingen? Wat is de theorie en

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Biologische producten en duurzame keurmerken Wij kochten in 2014 voor iets meer dan 1 miljard euro aan biologische producten. Dat is een groei van 6% ten opzichte van 2013. We worden steeds bewuster en

Nadere informatie

COLBRAND. We just take care of it.

COLBRAND. We just take care of it. COLBRAND. Met meer dan 150 jaar ervaring is Colbrand een betrouwbare en bedrijfszekere producent van ontbijtgranen, broodbeleg, siropen en patisserie-toppings voor A-merken en private label. Onze passie

Nadere informatie

We are not trying to changethe world, just bakery.

We are not trying to changethe world, just bakery. We are not trying to changethe world, just bakery. 100% recuperatie van de warmte van de ovens & compressoren voor het opwarmen van onze kantoren en water Onze 2.000 m 2 zonnepanelen wekken 25% van onze

Nadere informatie

5 00 Whole Earth Frisdrank. KORTING Diverse varianten 330 ml 0.99. superactie. Mariënwaerdt Even gelegen kaas 500 gram 7.45

5 00 Whole Earth Frisdrank. KORTING Diverse varianten 330 ml 0.99. superactie. Mariënwaerdt Even gelegen kaas 500 gram 7.45 superactie 5 00 Whole Earth Frisdrank 330 ml 0.99 0 69 superactie Mariënwaerdt Even gelegen kaas 500 gram 7.45 6 45 we gaan naar buiten! We vieren de natuur! Spring op de fiets, trek je wandelschoenen

Nadere informatie

Een Huys vol Specialiteiten met respect voor pure smaak en kwaliteit.

Een Huys vol Specialiteiten met respect voor pure smaak en kwaliteit. Een Huys vol Specialiteiten met respect voor pure smaak en kwaliteit. HOE HET BEGON. Gepassioneerd van kindsbeen af voor natuurlijke kwaliteitsproducten, groeide het verlangen een zelfstandige zaak uit

Nadere informatie

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar

MAAK HET VERSCHIL MET MARTIN S CHOICE. Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar MK HET VERSCHIL MET MRTIN S CHOICE Exclusief ontwikkeld voor horeca, grootkeuken en cateraar G I D R T N L P % 0 10 ------------------- K M S % 0 0 2 MRTIN S CHOICE: WEET WT JE JE GSTEN VOORZET Ondernemer

Nadere informatie

BÖCKER glutenvrije broodproducten

BÖCKER glutenvrije broodproducten BÖCKER glutenvrije broodproducten GLUTENVRIJ ZUURDESEMBROOD Glutenvrij: trend of noodzaak? - Coeliakie: 0,5 1,5% van de bevolking => glutenintolerantie = ontsteking dunne darm - Trend: glutenvrij wordt

Nadere informatie

Masters in Taste & Functionality

Masters in Taste & Functionality Rotterdam, 29 April 2015 Historie Snick EuroIngredients Founding by Philippe Snick Brugge Relocation to Nijverheidsstraat Brugge Relocation to industrial area in Beernem Acquisition TEFCO ( 1979) by Acomo

Nadere informatie

H E T C O M P L E T E A S S O R T I M E N T. De lekkerste koffie, compleet geleverd...

H E T C O M P L E T E A S S O R T I M E N T. De lekkerste koffie, compleet geleverd... H E T C O M P L E T E A S S O R T I M E N T De lekkerste koffie, compleet geleverd... Zoekt u een melange die bij uw horecagelegenheid past? Ons koffie-assortiment is zeer ruim, zodat u zeker één of meerdere

Nadere informatie

eel multifunctionele bedrijven verkopen hun

eel multifunctionele bedrijven verkopen hun Vers voedsel Als je tussenhandel kunt voorkomen, blijft er meer voor de boer over. Dat is een argument voor korte ketens. Die vormen ook een antwoord op de toenemende vraag naar vers en ambachtelijke

Nadere informatie

Natufood Supplementen Bijv. Edelgistvlokken 150 gram 4.29 nu helpt je afweersysteem een handje 30% KORTING. Trostomaten Spanje 500 gram

Natufood Supplementen Bijv. Edelgistvlokken 150 gram 4.29 nu helpt je afweersysteem een handje 30% KORTING. Trostomaten Spanje 500 gram helpt je afweersysteem een handje Supplementen Bijv. Edelgistvlokken 150 gram 4.29 nu 3.00 30% Trostomaten Spanje 500 gram 1 49 superactie Simon Lévelt Thee Per pakje 1.95-2.49 1 79 karakteristieke milde

Nadere informatie

IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE.

IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE. IT S YOUR LIFE. MAKE IT COMPLETE. YOU LOVE LIFE. MET JUICE PLUS+ COMPLETE. Je geeft om je uiterlijk en gezondheid. Je wilt goed voor jezelf zorgen met essentiële mineralen en vitaminen. Maar je hebt niet

Nadere informatie

ANIMO TRAINING- & OPLEIDINGSPROGRAMMA

ANIMO TRAINING- & OPLEIDINGSPROGRAMMA ANIMO TRAINING- & OPLEIDINGSPROGRAMMA 1 2 Technische en commerciële producttrainingen Dit programma is door Animo opgezet om u als dealer van Animo B.V. te ondersteunen door middel van praktijkgerichte

Nadere informatie

Suikerspecialiteiten

Suikerspecialiteiten Suikerspecialiteiten Jong, dynamisch en autonoom Belgosuc nv werd opgericht in 1990 en levert halffabrikaten op maat, met oog voor kwaliteit en flexibiliteit. De ervaring van ons gemotiveerd team resulteert

Nadere informatie

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID

ONZE VERANTWOORDELIJKHEID ONZE VERANTWOORDELIJKHEID CORPORATE RESPONSIBILITY POLICY I Inhoud Voorwoord 1 Waardering medewerkers 2 Ketenverantwoordelijkheid 3 Behoud van natuurlijke hulpbronnen 4 Maatschappelijke betrokkenheid

Nadere informatie

Bij u thuis, op ons adres (binnen of op het terras), banketzaal of op een gekozen locatie.

Bij u thuis, op ons adres (binnen of op het terras), banketzaal of op een gekozen locatie. petrus team Wij verzorgen uw: - Feesten (verjaardag, communie, ) - Events - Walking dinner (mini gerechten) - Recepties (koude en warme hapjes, broodjes) - Buffetten - Dessertbuffetten - Vergaderingen

Nadere informatie

Passie voor Italiaanse life-style. Herkenbare smaak van het terroir : een aroma van bloemen, lichte kleur met een gouden gloed

Passie voor Italiaanse life-style. Herkenbare smaak van het terroir : een aroma van bloemen, lichte kleur met een gouden gloed q q q q q Passie voor Italiaanse life-style Herkenbare smaak van het terroir : een aroma van bloemen, lichte kleur met een gouden gloed Geproduceerd in het prosecco DOC gebied Bevat vitamines, mineralen

Nadere informatie

Appel-peer konfijt met kaneel 1.5 kg

Appel-peer konfijt met kaneel 1.5 kg NV DIDDEN SA Gentsestwg 617-619 Chée de Gand Brussel 1080 Bruxelles Appel-peer konfijt met kaneel 1.5 kg (Art. nr 184101) Leverancier Didden nv Adres van leverancier : Genstesteenweg 617-619 1080 Brussel

Nadere informatie

e-cooking VERRAS UW KLANTEN MET UW VAKMANSCHAP

e-cooking VERRAS UW KLANTEN MET UW VAKMANSCHAP e-cooking VERRAS UW KLANTEN MET UW VAKMANSCHAP WAT IS DE e-cooker? De e-cooker is een apparaat waarmee u vis of vlees binnen een paar minuten gaart tot producten met een sublieme smaak. Zelf zouden we

Nadere informatie

Prijzen en arrangementen catering

Prijzen en arrangementen catering Prijzen en arrangementen catering Yarden biedt naast hapjes en drankjes, diverse cateringarrangementen, waarmee u een afscheid een persoonlijk karakter kunt geven. Voor de arrangementen geldt een vaste

Nadere informatie

Video 3: De Voedselpyramide

Video 3: De Voedselpyramide Video 3: De Voedselpyramide Het ideale eetpatroon valt niet in twee zinnen samen te vatten. En dieetgoeroes, schrijvers en zogenaamde voedingsdeskundigen die dit wel denken te kunnen, doen vaak niets meer

Nadere informatie

Annette Mützel. Ontwikkelingen convenience markt en marketinggeheimen in de verssector

Annette Mützel. Ontwikkelingen convenience markt en marketinggeheimen in de verssector Annette Mützel Ontwikkelingen convenience markt en marketinggeheimen in de verssector Ontwikkelingen convenience markt en marketinggeheimen in de verssector De foodservice markt in Duitsland FRESH PARK

Nadere informatie

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM

GEZONDE ONTBIJT RECEPTEN WWW.OPTIMALEGEZONDHEID.COM GEZONDE RECEPTEN ITALIAANSE KRUIDEN OMELET Voeg de uienringen en een eetlepel water toe aan een voorverwarmde pan. Bak de uien net zolang totdat het kleine beetje water in verdampt. Voeg daarna een kleine

Nadere informatie

Webwinkel De Bourgondische Hoeve Siebengewald

Webwinkel De Bourgondische Hoeve Siebengewald Webwinkel De Bourgondische Hoeve Siebengewald Heerlijke eerlijke producten die, ingemaakt - geweckt, het hele jaar door lekker zijn. Voor u zelf maar vooral ook om cadeau te geven. Zoals voor Moederdag-Vaderdag-Verjaardag-Huwelijksfeest-Sinterklaas-Kerst.

Nadere informatie

Huiswijn Wit en Rood

Huiswijn Wit en Rood Huiswijn Wit en Rood (Italie) Een heerlijke huiswijn, in de mond proef je een lichte aroma van klein rood en zwart fruit, specerijen en tijm. De aanzet is vol, gevolgd door een lange, zwoele afdronk. Lekker

Nadere informatie

Lekker eenvoudig of bijzondere ontbijt verzorging Vers, puur en eerlijk

Lekker eenvoudig of bijzondere ontbijt verzorging Vers, puur en eerlijk Ontbijt 2015 Lekker eenvoudig of bijzondere ontbijt verzorging Vers, puur en eerlijk Speciaal voor ontbijt hebben wij voor u allerlei verschillende gerechten bedacht. In uiteenlopende soorten en smaken

Nadere informatie

Koffie en thee. met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Gastvrije zorg food special

Koffie en thee. met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Gastvrije zorg food special Koffie en thee met oog voor duurzaamheid en kwaliteit Kwalitatief hoogwaardige koffie en thee die op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden. Dat is waar zorginstellingen volgens de koffie- en theedeskundigen

Nadere informatie

KOFFIE THEE APPARATUUR

KOFFIE THEE APPARATUUR KOFFIE THEE APPARATUUR Al vier generaties lang voorzien we bij Brandsma horeca, bedrijven en particulieren van koffie, thee en allerhande bijproducten. Met jarenlange passie en kennis bieden we u met onze

Nadere informatie

onderneemt maatschappelijk verantwoord

onderneemt maatschappelijk verantwoord onderneemt maatschappelijk verantwoord www.coffeefresh.nl Coffee Fresh investeert in MVO Koffie is tegenwoordig meer dan zomaar een kopje koffie. Het is een beleving waarbij wij u nét dat beetje meer bieden.

Nadere informatie

Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35

Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35 Warme dranken Koffie-kop 2,00 Koffie-mok 4,00 Espresso 2,00 Koffie verkeerd 2,35 Cappuccino 2,35 Thee 2,00 Earl Grey, Mint, English Breakfast, Forest Fruit, Green tea lemon, Rooibos vanilla, Green tea

Nadere informatie

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH FUNCTIEPROFIEL STEGEMAN Januari 2014 CAMPOFRIO FOOD GROUP ALGEMENE INFORMATIE De basis van het moderne en innovatieve bedrijf Stegeman werd in 1858 gelegd door Johannes Stegeman in Deventer. Zijn slagerij

Nadere informatie

LEERPUNTEN UIT DE MARKT

LEERPUNTEN UIT DE MARKT LEERPUNTEN UIT DE MARKT PIETER GOUDSWAARD MVO NEDERLAND, PROJECTMANAGER KIEM TOT KRACHT EN GEZONDER ETEN HUUSKES, VAN KOKEN NAAR STOMEN Vertrekpunt: - Produceren van hoogwaardige ambachtelijke producten

Nadere informatie

De kunst van. dagvers... www.sushiq.nl

De kunst van. dagvers... www.sushiq.nl De kunst van dagvers... www.sushiq.nl Sushi-Q staat met het triple Q concept garant voor: 1. Q voor Quick Secuur in bereiding en razendsnel in levering 2. Q voor Quality Bereid met uitsluitend dagverse

Nadere informatie

Sinaasappelaere, vers geperst sinaasappelsap

Sinaasappelaere, vers geperst sinaasappelsap Sinaasappelaere Vers geperst sinaasappelsap zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen. EAN: 8714242870049 (CE), 8714242870056 (HE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Merk

Nadere informatie

High Pressure Processing

High Pressure Processing High Pressure Processing Opening naar nieuwe markten Walter Sleegers Voorstellen Wie ben ik Wat heb ik gedaan Hoe heb ik kennis gemaakt met HPP Mijn ervaringen met HPP Verkoopkansen Bedrijf met 25 medewerkers

Nadere informatie

BioNut Gemengde noten 1 kilo 18.50 nu 13.50

BioNut Gemengde noten 1 kilo 18.50 nu 13.50 lekker uit het handje of in zelfgebakken notenkoekjes! BioNut Gemengde noten 1 kilo 18.50 nu 13.50 5 00 Bloemkool Spanje Per stuk 2 79 lekker om te koken, stoven, roosteren, smoren of gewoon rauw... Venkel

Nadere informatie

U hebt het ongetwijfeld reeds opgemerkt spelt is ontzettend populair! Heel terecht, want als hoogwaardige voedselbron kent spelt zijn gelijke niet.

U hebt het ongetwijfeld reeds opgemerkt spelt is ontzettend populair! Heel terecht, want als hoogwaardige voedselbron kent spelt zijn gelijke niet. 1 von 5 07.04.2015 14:30 Indien de newsletter niet correct wordt weergegeven, klik dan hier. Nr. 1/2015 U hebt het ongetwijfeld reeds opgemerkt spelt is ontzettend populair! Heel terecht, want als hoogwaardige

Nadere informatie

Dieet bij een kaakfixatie

Dieet bij een kaakfixatie Dieet bij een kaakfixatie Informatie voor patiënten F0415-1011 juni 2013 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan 1 Postbus 411, 2260 AK Leidschendam 070

Nadere informatie

Wereldwijde certificatie in landbouw en voeding

Wereldwijde certificatie in landbouw en voeding Tüv Nord INTegra - jaarverslag 206 Wereldwijde certificatie in landbouw en voeding Tüv Nord Integra - jaarverslag 206 TÜV NORD kon 206 afsluiten met een mooie groei van over de 0%. De grootste afdelingen

Nadere informatie

Goedkoper en gewoner

Goedkoper en gewoner TEKST ELSE MEIJER, FERRY PLOEG PRIJSPEILING BIOLOGISCHE PRODUCTEN Goedkoper en gewoner 26 CONSUMENTENGIDS APRIL 2019 Biologische producten waren lange tijd vooral iets voor (milieu)bewuste consumenten

Nadere informatie

Noodzakelijke eigenschappen van het product om te slagen op de Duitse markt

Noodzakelijke eigenschappen van het product om te slagen op de Duitse markt Edmund Beck Noodzakelijke eigenschappen van het product om te slagen op de Duitse markt Noodzakelijke eigenschappen van het product om te slagen op de Duitse markt Eisen voor succesproducten voor de Duitse

Nadere informatie

Duurzame overheidsopdracht-fiche: basis

Duurzame overheidsopdracht-fiche: basis Duurzame overheidsopdracht-fiche: basis 1) Onderwerp 1) Voedsel en dranken uit de organische voedingsproducten en geproduceerd op een milieuvriendelijke wijze EN / OF 2) Voedsel en dranken die een eerlijke

Nadere informatie

mixen Fruttisso + Lattisso Bereidingswijze Belangrijk om weten Een recept

mixen Fruttisso + Lattisso Bereidingswijze Belangrijk om weten Een recept ice solutions by Fruttisso + Lattisso Als beide, Lattisso en Fruttisso, samen gebruikt worden, kan u met eenvoudige toevoeging van fruit naar keuze uw eigen heerlijk fruitijs maken. Bereidingswijze Breng

Nadere informatie

EerlijkWinkelen criteria 2016

EerlijkWinkelen criteria 2016 EerlijkWinkelen criteria 2016 Winkels kunnen op de EerlijkWinkelen site en app als ze aantoonbaar een substantieel aandeel eerlijke producten verkopen. In de beschrijving van de winkel moet aangegeven

Nadere informatie

Gebraden gehaktbal Hotel De Wit

Gebraden gehaktbal Hotel De Wit Piet de Wit Snacks art. nr. 41003, inhoud: 30 x 100g EAN: 8712559410033 (CE) Basisgegevens Commerciële naam Wettelijke naam Functionele naam Gebraden gehaktbal Hotel De Wit Gegaard vleesproduct snack,

Nadere informatie

NATUURLIJK VERANTWOORD

NATUURLIJK VERANTWOORD NATUURLIJK VERANTWOORD CORPORATE RESPONSIBILITY POLICY CORPORATE RESPONSIBILITY POLICY I V Inhoud Voorwoord Voorwoord 1 Waardering medewerkers 2 Ketenverantwoordelijkheid 3 Behoud van natuurlijke hulpbronnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Champagne Select September 2018

Nieuwsbrief Champagne Select September 2018 Nieuwsbrief Champagne Select September 2018 Welkom bij onze September nieuwsbrief! Dit keer hebben we wel een hele mooie aanbieding, praten we u bij over de laatste ontwikkelingen in de champagnewereld,

Nadere informatie

Ondernemingsplan. Catootje aan de Markt. W. Weber / W. van Asperen

Ondernemingsplan. Catootje aan de Markt. W. Weber / W. van Asperen Ondernemingsplan Catootje aan de Markt Auteur: Datum: W. Weber / W. van Asperen 25-08- 2014 INHOUDSOPGAVE 1. DE ONDERNEMERS 1.1 Persoonlijke gegevens 1.2 Achtergrond van de ondernemers 1.3 Persoonlijke

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

MARKETING MIX. Gebruik van de tool Template Voorbeeld

MARKETING MIX. Gebruik van de tool Template Voorbeeld MARKETING MIX Gebruik van de tool Template Voorbeeld Marketing Mix De Marketing Mix helpt je om na te denken over hoe (potentiële) klanten je product of dienst kunnen kopen. Met deze tool denk je na over

Nadere informatie

WARME SEIZOENSDRANKEN Upgrade je koffie en thee tot een echte publiekstrekker

WARME SEIZOENSDRANKEN Upgrade je koffie en thee tot een echte publiekstrekker WARME SEIZOENSDRANKEN Upgrade je koffie en thee tot een echte publiekstrekker UPGRADE SEIZOENSKOFFIE & -THEE Koffie en thee zijn veruit de meest verkochte warme non-alcoholische dranken binnen de horeca.

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie. Bizerba Nederland

Bedrijfspresentatie. Bizerba Nederland Bedrijfspresentatie Bizerba Nederland Corporate Missie / Visie The Open World of Finest Weighing Solutions. Since 1866. 2 Corporate Profiel Founded: 1866 Legal form Shareholder Sales 2016 SE & Co. KG Kraut

Nadere informatie

38 ste INTERNATIONALE WEDSTRIJD DE BESTE FRUITTOB 2013 MET EEN EXTRA WAARDEVOLLE PRIJZENPOT

38 ste INTERNATIONALE WEDSTRIJD DE BESTE FRUITTOB 2013 MET EEN EXTRA WAARDEVOLLE PRIJZENPOT 38 ste INTERNATIONALE WEDSTRIJD DE BESTE FRUITTOB 2013 MET EEN EXTRA WAARDEVOLLE PRIJZENPOT De Keizerlijke Commanderie van de Edele Haspengouwse Fruyteniers en hun Gastronomie van Sint Truiden richt dit

Nadere informatie

Ölmühle an der Havel, Berlijn

Ölmühle an der Havel, Berlijn Reportage Ölmühle an der Havel, Berlijn Project: Ölmühle an der Havel, Berlijn / Duitsland Interieurarchitectuur: Fabian Lefelmann, Berlijn / Duitsland Fotograaf: Sebastian Mayer, Berlijn / Duitsland Project:

Nadere informatie

simply RELATIEGESCHENken

simply RELATIEGESCHENken simply chocolate RALPH HAGEN CHOCOLATIER smakelijke en luxueuze RELATIEGESCHENken Simply Chocolate is de exclusieve chocolaterie van chocolatier Ralph Hagen. Het hele jaar door kunt u bij Simply Chocolate

Nadere informatie

onze planeet onze mensen ALSICO kleding

onze planeet onze mensen ALSICO kleding onze planeet onze mensen ALSICO kleding Levensvatbaar Ecologisch Economisch * Leefbaar Sociaal Eerlijk *Duurzaam gerecycleerd papier ALSICO & DUURZAAM ONDERNEMEN De ALSICO group is een familiebedrijf opgericht

Nadere informatie

banqueting Algemene informatie

banqueting Algemene informatie banqueting Algemene informatie Welkom op de duurzame broedplaats De Ceuvel! Hier vind je onze catering mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen. Café de Ceuvel is een duurzaam restaurant en probeert

Nadere informatie

Gudrun Guder. Fresh convenience in de supermarkt. Fresh convenience in de supermarkt

Gudrun Guder. Fresh convenience in de supermarkt. Fresh convenience in de supermarkt Gudrun Guder Fresh convenience in de supermarkt Fresh convenience in de supermarkt Convenience in de handel Chilled food 2010 Convenience in de handel Marktplatz-Räker ker sinds 80 jaar een door de vrouwen

Nadere informatie

Nieuw. in uw winkel 1,85 2, % -15 % -25 % vanaf 4 blikjes * 2,67 (5,34 /kg) 2,99 (7,48 /kg) 0,52 (1,58 /L) Nieuwe smaak.

Nieuw. in uw winkel 1,85 2, % -15 % -25 % vanaf 4 blikjes * 2,67 (5,34 /kg) 2,99 (7,48 /kg) 0,52 (1,58 /L) Nieuwe smaak. Nieuw in uw winkel Nieuwe smaak Yoghurt met Bifidus ActiRegularis op een laagje van aardbei en granaatappel. 2,67 (5,34 /kg) Danone Activia Fusion aardbeigranaatappel 4 x 125 g 3 citrusvruchten Mix van

Nadere informatie

1. kwaliteitssystemen en voedselveiligheid 2. organiseren 3. projecten. 1 Kwaliteitssystemen & voedselveiligheid

1. kwaliteitssystemen en voedselveiligheid 2. organiseren 3. projecten. 1 Kwaliteitssystemen & voedselveiligheid nr Tekst 0 Home Thielen Consult is de partner voor bedrijven en organisaties in de voedselketen. Samen met onze klanten bouwen wij aan veilig en eerlijk voedsel. We begeleiden onze klanten en organiseren

Nadere informatie

https://www.bestelbijdebron.nl 1 BBDB is een online Business-to-Business platform waar food en non-food producten verkocht worden direct vanuit de leverancier naar de klant. BBDB vervangt de traditionele

Nadere informatie

https://www.bestelbijdebron.nl 1 BBDB is een online Business-to-Business platform waar food en non-food producten verkocht worden direct vanuit de leverancier naar de klant. BBDB vervangt de traditionele

Nadere informatie

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH FUNCTIEPROFIEL STEGEMAN Oktober 2014 CAMPOFRIO FOOD GROUP ALGEMENE INFORMATIE De basis van het moderne en innovatieve bedrijf Stegeman werd in 1858 gelegd door Johannes Stegeman in Deventer. Zijn slagerij

Nadere informatie

Private Label. uw eigen label

Private Label. uw eigen label Private Label uw eigen label U streeft naar het verkopen van exclusieve producten? Loopt over van de ideeën, maar geen idee hoe u dit aanpakt? Wilt u grotere aantallen gaan verkopen? Wij helpen u met het

Nadere informatie

MY hot cup Puretea Natural Mint, Rosehip, Linden, Forest Fruit, Golden Chamomile, Rooibos, Pure Lemon, Earl Grey, Organic Green, Black Ceylon

MY hot cup Puretea Natural Mint, Rosehip, Linden, Forest Fruit, Golden Chamomile, Rooibos, Pure Lemon, Earl Grey, Organic Green, Black Ceylon MY coffee: Onze keuze is gevallen op koffie van OR. De liefde en passie waarmee deze koffie geselecteerd en gebrand wordt, komt tot uiting in de kwaliteit en de fantastische aroma s van de koffie die we

Nadere informatie

Geef kanker. minder kans. eet volop. groente en. fruit

Geef kanker. minder kans. eet volop. groente en. fruit Geef kanker minder kans eet volop groente en fruit Iedereen heeft zo zijn eetgewoonten. De één eet wat meer dan de ander. De één lust graag dit, de ander dat. Vaste eetgewoonten zijn er steeds minder.

Nadere informatie

Zummo sinaasappelpersen

Zummo sinaasappelpersen Zummo sinaasappelpersen Kiosk model Vending modellen Horeca modellen Horeca Pag. 7 Z1 Pag. 8 Z06 Pag.10 Z14 Pag.14 Z40 Pag.16 Z22 Inhoudsopgave Vending Pag.18 ZV25 Pag.19 Z10 Kiosk Pag.21 ZK Pag.2 De oorsprong

Nadere informatie

Brochure cateringservice op locatie

Brochure cateringservice op locatie Brochure cateringservice op locatie Algemene informatie cateringservice op locatie Gedurende het winterseizoen biedt Romex Restate de mogelijkheid om optioneel cateringservice op locatie bij te bestellen.

Nadere informatie

Nieuw thee assortiment Fair Trade Original

Nieuw thee assortiment Fair Trade Original Nieuw thee assortiment Fair Trade Original Datum: september 2011 Introductie Mede op basis van onderzoek onder Wereldwinkels en consumenten heeft Fair Trade Original haar thee assortiment aangepast tot

Nadere informatie

Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen verder komt door nieuwsgierigheid en ontdekkingskracht. That s why we...

Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen verder komt door nieuwsgierigheid en ontdekkingskracht. That s why we... Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen verder komt door nieuwsgierigheid en ontdekkingskracht. That s why we... 80% export naar 60 landen wereldwijd waardevolle producten verdienen de beste sluiting Maak

Nadere informatie

Nieuw in uw winkel 4,60 1, % 1,14 (6,33 /kg) Banaan en chocolade. Trollenkoekjes. Fruitig en zacht

Nieuw in uw winkel 4,60 1, % 1,14 (6,33 /kg) Banaan en chocolade. Trollenkoekjes. Fruitig en zacht Bij Colruyt evalueren en vernieuwen we ons assortiment constant. Ontdek nu deze nieuwe producten in de winkel! Banaan en chocolade Deze magere verse kaas met banaan is op smaak gebracht met knapperige

Nadere informatie

Gezonde Voeding Tips

Gezonde Voeding Tips Gezonde Voeding Tips Waarom is een gezond dieet zo belangrijk? A) Voorkom risico s op aandoeningen Weet je dat de meeste aandoeningen kunnen worden voorkomen? Voorbeelden hiervan zijn:» Hartaandoeningen»

Nadere informatie