VEILINGKRANT EXCLUSIEVE VEILING. zaterdag 5 november uur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VEILINGKRANT EXCLUSIEVE VEILING. zaterdag 5 november uur"

Transcriptie

1 Exclusieve veiling Resort Poort van Amsterdam zaterdag 5 november uur Zeedijk 2, 154PP Uitdam VEILINGKRANT In deze veilingkrant vindt u de recreatiewoningen die op zaterdag 5 november geveild worden. Tevens staan in deze veilingkrant de veilingvoorwaarden. De veiling vindt plaats op EuroParcs Resort Poort van Amsterdan aan de Zeedijk 2 te Uitdam. Wij ontvangen u graag vanaf uur. De veiling is alleen toegankelijk na inschrijving. Heeft u zich nog niet ingeschreven? Schrijf u dan in op EXCLUSIEVE VEILING zaterdag 5 november uur It s almost showtime! Horecagelegenheid De Heerlijckheid op EuroParcs Poort van Amsterdam is op zaterdagavond 5 november voor één avond een veilinghal En niet zomaar één, want tijdens de VIP Veiling worden in Klein Christie s zes fraaie recreatiewoningen voor u geserveerd. Daarnaast wordt uiteraard, zoals gewoon in De Heerlijckheid, ook de innerlijke mens verwend, maar toch staan op deze speciale avond geen vorken, geen messen en geen lepels centraal. Nee, dit gerecht wordt u geacht met uw blote handen eigen te maken. Het enige hulpstuk dat u nodig hebt is de hamer van de veilingmeester die bevestigt of u, nadat u uw hand hebt opgestoken, nieuw bezit heeft verworven of niet. We praten hier over zes buitenkansen, want alle zes de recreatiewoningen zijn aan het water gelegen. In deze speciale Veilingkrant kunt u alles terugvinden over deze objecten. Wij hopen u op 5 november te mogen begroeten! U kunt uw komst bevestigen via Zes fraaie recreatiewoningen aan het water; Een bevlogen veilingmeester; Een krachtige hamer; Een fantastisch publiek; Een fraaie veilinghal.

2 Een landelijke uitstraling dankzij de Deze historische recreatiewoning weer- typische Waterlandse puntgevel met spiegelt het historische Waterland, niet makelaar, maar tegelijkertijd met een alleen in looks maar ook door de directe robuuste Amsterdamse stenen jas : verbinding met het water. Deze recre- De Munt laat verschillende werelden atiewoning heeft door de vele raampar- samensmelten tot één uniek aanzien. tijen bovendien een prachtige lichtval. Recreatiewoning type: De Munt Beeldbepalend zoals het monument in Amsterdam. De naam De Munt staat symbool voor de rijkdom van de stad én nu ook van uw toekomstige bezit. Deze ruime vrijstaande woning voor zes personen heeft bovendien een romantische uitstraling van buiten én binnen. Wanneer u binnenstapt in de centrale entree wordt u direct gegrepen door het knusse karakter en dat terwijl de woning tegelijkertijd groot is qua oppervlakte. Dat beseft u twee stappen verder wanneer u in één keer een overzicht hebt over de living met ruime zithoek en de eethoek met open keuken. Om het gemak verder te vergroten bevindt zich ook een slaapkamer met en suite een badkamer en een apart toilet op de benedenverdieping. De sanitaire faciliteiten zijn sowieso luxueus te noemen, want de bovenverdieping is ook verrijkt met een grote badkamer. Daarnaast kent deze eerste etage twee slaapkamers en een separaat toilet die via de overloop te bereiken zijn. Verkoopprijs volgens prijslijst oktober 2016: ,- Startprijs veiling: ,- Aantal slaapkamers: 3 Kavelnummer: 81 Kaveloppervlakte: 302m2 een reeds gebouwde type De Munt te bezichtigen. Oplevering medio Munt te bezichtigen. Recreatiewoning type: De Florijn Oud-Hollandse tijden herleven met deze recreatiewoning die in alles nostalgie oproept. Het is niet alleen de karakteristieke Waterlandse gevel of de makelaar, maar de recreatiewoning als geheel dat in uitstraling het beeld van de streek uitdraagt. Dit oer-hollandse huis voor zes personen onderscheidt zich verder met een slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond. De sfeervolle living met ruime zithoek en de knusse eethoek met open keuken completeren, samen met een apart toilet, de inrichting op de begane grond. Verkoopprijs volgens prijslijst oktober 2016: ,- Startprijs veiling: ,- Aantal slaapkamers: 3 Kavelnummer: 115 Kaveloppervlakte: 319m2 een reeds gebouwde type De Florijn te bezichtigen. Oplevering medio Munt Munt te bezichtigen.

3 Mocht EuroParcs Resort Poort van Groter en nog mooier: deze recreatie- Amsterdam ook een Gouden Bocht heb- woning is in uitstraling vanaf de ben, dan zou deze recreatiewo-ning er eerste steen tot de laatste spijker de niet misstaan: ze is van buiten en binnen verblijfslocatie van de belangrijkste rijkelijk gedecoreerd met typische Water- burgers uit de gemeenschap landse en Amsterdamse ornamenten Recreatiewoning type: De Gulden Daalder Hollandse weelde en rijkdom verenigd in één woning. De Gulden Daalder klinkt als een klok en het is inderdaad tel uit je winst met dit pronkstuk dat alleen al door zijn gevels helemaal in het Waterlandse landschap past. Het zadeldak hoort bij de comfort uitvoering die een eerste etage heeft die getypeerd kan worden als het woord comfort in sierletters opgeschreven. Deze etage kent namelijk niet alleen drie slaapkamers, maar bij elk zit ook nog eens een eigen badkamer. Wat betreft de benedenverdieping: daar beschikt u over een slaapkamer met eigen badkamer. De sfeervolle living met ruime zithoek en de ruime eethoek met open keuken completeren, samen met een apart toilet, de inrichting op de begane grond. Verkoopprijs volgens prijslijst oktober 2016: ,- Startprijs veiling: ,- Aantal slaapkamers: 4 Kavelnummer: 110 Kaveloppervlakte: 440m2 een reeds gebouwde type De Gulden Daalder te bezichtigen. Oplevering medio 2017.Munt te bezichtigen. Recreatiewoning type: De Westertoren Groots en meespelend. Oftewel : dè parel onder de parels. De Westertoren wordt op een paar plekken op EuroParcs Resort Poort van Amsterdam gebouwd om het exclusieve karakter ervan te waarborgen. Deze twaalfpersoonswoningen stijgen niet alleen in de looks van buitenaf, maar ook in de inrichting boven alles uit. De woonkamer biedt, om nog maar eens de link met de voorloper van het Markermeer te maken, een zee van ruimte. Naast deze wauw-woonkamer is er op de benedenverdieping het gemak van een open keuken met grote eethoek en een slaapkamer met eigen badkamer en een separaat toilet. De bovenverdieping kent liefst vijf slaapkamers en een badkamer die uiteraard zeer luxueus is ingericht. Het behoeft geen toelichting dat deze groepswoning garant staat voor extra rendement. Verkoopprijs volgens prijslijst oktober 2016: ,- Startprijs veiling: ,- Aantal slaapkamers: 6 Kavelnummer: 111 Kaveloppervlakte: 414m2 een reeds gebouwde type De Westertoren te bezichtigen. Oplevering medio 2017.Mun Munt te bezichtigen.

4 Groter en nog mooier: deze recreatie- Een landelijke uitstraling dankzij de woning is in uitstraling vanaf de typische Waterlandse puntgevel met eerste steen tot de laatste spijker de makelaar, maar tegelijkertijd met een verblijfslocatie van de belangrijkste robuuste Amsterdamse stenen jas : burgers uit de gemeenschap De Munt laat verschillende werelden samensmelten tot één uniek aanzien. Recreatiewoning type: De Westertoren Groots en meespelend. Oftewel : dè parel onder de parels. De Westertoren wordt op een aantal plekken op EuroParcs Resort Poort van Amsterdam gebouwd om het exclusieve karakter ervan te waarborgen. Deze twaalfpersoonswoningen stijgen niet alleen in de looks van buitenaf, maar ook in de inrichting boven alles uit. De woonkamer biedt, om nog maar eens de link met de voorloper van het Markermeer te maken, een zee van ruimte. Naast deze wauw-woonkamer is er op de benedenverdieping het gemak van een open keuken met grote eethoek en een slaapkamer met eigen badkamer en een separaat toilet. De bovenverdieping kent liefst vijf slaapkamers en een badkamer die uiteraard zeer luxueus is ingericht. Het behoeft geen toelichting dat deze groepswoning garant staat voor extra rendement. Verkoopprijs volgens prijslijst oktober 2016: ,- Startprijs veiling: ,- Aantal slaapkamers: 6 Kavelnummer: 96 Kaveloppervlakte: 414m2 een reeds gebouwde type De Westertoren te bezichtigen. Oplevering medio 2017.Munt te bezichtigen Munt te bezichtigen. Appartement (8-persoons, begane grond) Dit zeer ruime appartement, die ruimte bieden aan acht personen, heeft een prachtige ligging aan de jachthaven. Dit appartement beschikt over een ruime living met open keuken. Verder beschikt dit appartement over 4 slaapkamers en twee ruime badkamers. Voor het appartement bevindt zich een groot (overdekt)terras aan de jachthaven. Het unieke karakter van dit appartementen in combinatie met de fraaie waterrijke omgeving zorgt voor een interessant rendement voor investeerders. Verkoopprijs volgens prijslijst: ,- Startprijs veiling: ,- Aantal slaapkamers: 4 Oppervlakte 163m2 Extra: Overdekt terras. Incl. ligplaats voor de deur.. Dit appartement is tijdens de kijkdagen te bezichtigen.te bezichtigen.

5 Veilingvoorwaarden - Om deel te kunnen nemen aan de veiling dient de deelnemer zich vooraf te registreren waarna de deelnemer een veilingsnummer toegewezen krijgt. Bij de registratie dient de deelnemer zich met een geldig identiteitsbewijs te legitimeren. - Er kunnen geen geldige biedingen worden gedaan onder het startbod. - Het aangebodene betreft de kavel met aangelegde tuin en de recreatie woning met inboedel. - De koopsom is exclusief btw en kosten koper. - Er worden geen veilingskosten in rekening gebracht. - Het aangebodene wordt verkocht met toepassing van de algemene verkoop en leveringsvoorwaarden van DVG Real Estate BV, alsmede de voorwaarden van Resort Poort van Amsterdam BV. Toepasselijkheid van (algemene) voorwaarden van kopers worden uitgesloten. - Aan de hoogste bieder wordt het aangebodene gegund. De hoogste bieder dient direct tot ondertekening van het koopcontract over te gaan. - Financieringsvoorbehoud of anderen voorbehouden zijn uitgesloten. - Op de koopovereenkomst is geen wettelijke bedenktijd van toepassing. - Betaling van de koopsom geschiedt conform de in de koopovereenkomst c.q. aanneemovereenkomst opgenomen termijnen. - De koper kan gebruikmaken van een gegarandeerde huuropbrengst van 5% over de koopprijs (exclusief btw en k.k.) voor een periode van 5 jaar vanaf datum oplevering. - Het is koper ook toegestaan indien koper niet wenst te verhuren het gekochte voor eigen gebruik te gebruiken. - Indien koper een combinatie van verhuur en eigen gebruik wenst, dan kan er een beheerovereenkomst worden getekend, waarbij de daadwerkelijk gegenereerde huuropbrengsten worden uitgekeerd (na aftrek van provisie) en er geen huuropbrengst wordt gegarandeerd. - De keuze voor verhuur of eigen gebruik dient bij ondertekening van het koopcontract kenbaar te worden gemaakt.

FACILITEITEN. Voor uitleg over al onze plannen kunt u terecht in ons informatiecenter.

FACILITEITEN. Voor uitleg over al onze plannen kunt u terecht in ons informatiecenter. MARKERMEERZICHT V VOORWOORD Creëer uw eigen Marina Marken-gevoel op Marina Resort Poort van Amsterdam! Met kabbelend water van het Markermeer voor de deur, de jachthaven binnen uw zichtveld en vooral een

Nadere informatie

Zeedijk 2 UITDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper. De BTW is verrekenbaar als de woning zakelijk gekocht wordt.

Zeedijk 2 UITDAM. Vraagprijs ,00 kosten koper. De BTW is verrekenbaar als de woning zakelijk gekocht wordt. Zeedijk 2 UITDAM Vraagprijs 545.000,00 kosten koper Top vakantiehuis uit 2017 met 4 slaapkamers. De woning is gelegen in het fraaie resort, genaamd "Poort van Amsterdam" in Uitdam. Bijzonder is dat het

Nadere informatie

Claerbeek 51 TE KOOP. Lelystad. "zitten in de zon uit de wind op het dakterras van dit penthouse op de 6e verdieping!"

Claerbeek 51 TE KOOP. Lelystad. zitten in de zon uit de wind op het dakterras van dit penthouse op de 6e verdieping! TE KOOP Claerbeek 51 Lelystad "zitten in de zon uit de wind op het dakterras van dit penthouse op de 6e verdieping!" Over Claerbeek 51 Welkom in het fijnste appartement van het complex. Heerlijk zitten

Nadere informatie

TE KOOP Elshofstraat 24, 7531 ZC Enschede /

TE KOOP Elshofstraat 24, 7531 ZC Enschede / TE KOOP Elshofstraat 24, 7531 ZC Enschede 053 435 9538 / 06 2298 7777 info@zandstramakelaars.nl www.zandstramakelaardij.nl Charmante vrijstaande woning Net buiten de singels en toch rustig gelegen, in

Nadere informatie

Haviklaan 3 TE KOOP. Almere. "Vrijstaande villa gelegen op een prachtige locatie"

Haviklaan 3 TE KOOP. Almere. Vrijstaande villa gelegen op een prachtige locatie TE KOOP Haviklaan 3 Almere "Vrijstaande villa gelegen op een prachtige locatie" Over Haviklaan 3 In het villapark Almere Hout gelegen moderne en uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE VILLA op een royale kavel.

Nadere informatie

Easterskans 1 - Anjum

Easterskans 1 - Anjum Easterskans 1 - Anjum Vraagprijs 179.500,- k.k. Omschrijving Vrijstaande ruime 8-persoons recreatiewoning met tuin en ondergrond. Locatie : Recreatiepark Esonstad aan het Lauwersmeer te Oostmahorn (Anjum)

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland Koninginneweg 93, 3261 CB Oud-Beijerland Deze vrijstaande woning met inpandige garage is zeer fraai gelegen aan de hoofdader

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. BURGUM, IIKMOUNEWEI 8A VRAAGPRIJS 225.000,= K.K. Op goede en fraaie hoeklocatie, op steenworp afstand van het centrum bevindt zich deze vrijstaande semi-bungalow met o.a. slaapkamer en badkamer op de begane

Nadere informatie

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Hal Woonkamer Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Woonkamer Keuken Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Nadere informatie

Stuurboord 27, 1276 CN te Huizen INFORMATIEBROCHURE GOED ONDERHOUDEN RUIME MIDDENWONING MET ROYALE ACHTERTUIN EN STENEN BERGING

Stuurboord 27, 1276 CN te Huizen INFORMATIEBROCHURE GOED ONDERHOUDEN RUIME MIDDENWONING MET ROYALE ACHTERTUIN EN STENEN BERGING INFORMATIEBROCHURE GOED ONDERHOUDEN RUIME MIDDENWONING MET ROYALE ACHTERTUIN EN STENEN BERGING STUURBOORD 27 TE HUIZEN De locatie Deze goed onderhouden ruime middenwoning is gelegen in een groene, kindvriendelijke

Nadere informatie

GARYP, IELKE BOONSTRALOANE 20

GARYP, IELKE BOONSTRALOANE 20 GARYP, IELKE BOONSTRALOANE 20 VRAAGPRIJS: 469.000,00 K.K. Hecht u veel waarde aan privacy en wilt u het hele jaar door genieten van prachtige uitzichten? Dan is dit uw ideale plek! Vrij wonen en toch profiteren

Nadere informatie

Tolgaarderstraat 8 - Zwolle

Tolgaarderstraat 8 - Zwolle Tolgaarderstraat 8 - Zwolle Vraagprijs 298.500,= k.k. Omschrijving Tolgaarderstraat 8 - Zwolle In één van de populaire wijken van Stadshagen genaamd de Parkbuurt treft u dit royaal goed onderhouden herenhuis

Nadere informatie

Vraagprijs 49.500,- k.k.

Vraagprijs 49.500,- k.k. Vraagprijs 49.500,- k.k. BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Bospark Beekbergen, KAVEL 172, BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Fraai in bosrijk gebied gelegen RECREATIECHALET, bouwjaar 2004 met buitenterras

Nadere informatie

Dordrecht. Rijksstraatweg 186a. Vraagprijs 210.000,- k.k.

Dordrecht. Rijksstraatweg 186a. Vraagprijs 210.000,- k.k. Dordrecht Rijksstraatweg 186a Vraagprijs 210.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Vakantieliefhebbers en beleggers

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. BURGUM, SWANNEBLOM 1 VRAAGPRIJS 525.000,= K.K. MODERN, HOOGWAARDIG EN ROYAAL! Drie kernwoorden voor deze recent gebouwde en moderne vrijstaande woning met inpandige garage en zonnige tuin gelegen aan de

Nadere informatie

Landal Winterberg.. dichtstbijzijnde skigebied vanuit Nederland!

Landal Winterberg.. dichtstbijzijnde skigebied vanuit Nederland! Landal Winterberg.. dichtstbijzijnde skigebied vanuit Nederland! In het populaire Winterberg bieden wij u deze vrijstaande luxe 8-persoons comfort Chalet (no. 86) aan voor 280.000,= k.k., inclusief een

Nadere informatie

Wildwalstraat VL Zwolle

Wildwalstraat VL Zwolle Wildwalstraat 17 8043 VL Zwolle Nemelerbergweg 12, 8034 PD Zwolle t 038 460 20 20 zwolle@schaafsma-makelaars.nl Wildwalstraat 17, 8043 VL ZWOLLE Ruimte., licht, comfort.., dat is wat u ervaart als u dit

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. BURGUM, RAADHUISWEG 2 VRAAGPRIJS 339.000,= K.K. Altijd al in het centrum van Burgum in een karakter- en sfeervolle vrijstaande woning op een ROYALE KAVEL willen wonen? Uw droomhuis is nu te koop! Deze

Nadere informatie

Kastenmakerstraat 6 - Zwolle

Kastenmakerstraat 6 - Zwolle Kastenmakerstraat 6 - Zwolle Vraagprijs 499.500,= Omschrijving Kastenmakerstraat 6 - Zwolle Deze onder architectuur gebouwde villa heeft een verrassend grote begane grond en staat op een royale kavel van

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. FEANWÂLDSTERWÂL, DE STREEK 29 VRAAGPRIJS 225.000,= K.K. Telefoon: 0511 469 048 Telefoon: 0511 469 048 Op gewilde locatie aan klein vaarwater te Feanwaldsterwâl bevindt zich deze goed onderhouden vrijstaande

Nadere informatie

St. Bernulphusstraat 7a te Oosterbeek

St. Bernulphusstraat 7a te Oosterbeek Fotopresentatie Hal/entree begane grond Trap vanuit hal naar eerste verdieping Fotopresentatie Eerste verdieping Fotopresentatie Trap naar tweede verdieping Overloop tweede verdieping met doorloop naar

Nadere informatie

Nonnenveld 773. Breda ,--K.K.

Nonnenveld 773. Breda ,--K.K. Nonnenveld 773 Breda 385.000,--K.K. KENMERKEN Op unieke locatie in het Chassépark gelegen, zeer luxe royaal 4-kamerappartement op de 6e verdieping met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een bergruimte en een

Nadere informatie

MARKT EN HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Ondernemers en investeerders opgelet. Bouwjaar: 1906 Perceelgrootte: 567 m² Inhoud woning: 1100 m³

MARKT EN HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Ondernemers en investeerders opgelet. Bouwjaar: 1906 Perceelgrootte: 567 m² Inhoud woning: 1100 m³ Ondernemers en investeerders opgelet MARKT 29 5527 EN HAPERT VRAAGPRIJS 699.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl Bouwjaar: 1906

Nadere informatie

Wie zijn wij? nuttige informatie

Wie zijn wij? nuttige informatie Bieskamp 20 Druten Wie zijn wij? HuiZ&Zo onderscheidt zich door: de unieke combinatie van makelaardij en consultancy keuzevrijheid centraal: een op maat gemaakte aanpak klant betaalt alleen de diensten

Nadere informatie

Peeldijk 52, Budel - Dorplein. Vraagprijs : 297.000,- k.k. k.k.

Peeldijk 52, Budel - Dorplein. Vraagprijs : 297.000,- k.k. k.k. Peeldijk 52, Budel - Dorplein Vrijstaand woonhuis met vrijstaande garage, berging, carport en tuin. Deze woning is gelegen op een royaal perceel aan de rand van het dorp op steenworp afstand van de grens

Nadere informatie

St. Bernulphusstraat 7G te Oosterbeek

St. Bernulphusstraat 7G te Oosterbeek Gemeenschappelijke entree Trappenhuis Keuken Eetkamer met doorloop naar woonkamer Zicht van keuken naar woonkamer met toegang tot balkon Zicht van woonkamer naar keuken Trap naar eerste verdieping Royaal

Nadere informatie

W.A. Scholtenlaan 114 te Doorwerth

W.A. Scholtenlaan 114 te Doorwerth Fotopresentatie Voorzijde Hal Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Fotopresentatie Vrij uitzicht vanuit woonkamer Keuken met eetgedeelte Fotopresentatie Keuken met inbouwapparatuur Slaapkamer 1 Fotopresentatie

Nadere informatie

Vliedberg 27 - Vlissingen

Vliedberg 27 - Vlissingen q Vliedberg 27 - Vlissingen Vraagprijs 365.000,- k.k. Omschrijving Vliedberg 27 - Vlissingen Fraai gesitueerd in de wijk Lammerenburg nagenoeg vrijstaand herenhuis met oprit en garage. Deze royale woning

Nadere informatie

Bosweg 10A -17, Hoogersmilde

Bosweg 10A -17, Hoogersmilde Bosweg 10A -17, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 81.000 k.k. Aangeboden sinds 26-06-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S

De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S - INHOUDSOPGAVE - Inhoudsopgave DE HEUVELRUG 4 HEUVELRUGVILLA'S 6-6-PERSOONS HEUVELRUGVILLA 14-8-PERSOONS HEUVELRUGVILLA 1 8-10-PERSOONS HEUVELRUGVILLA 22 TUIN 28

Nadere informatie

TE KOOP Tubantiastraat 47, 7521 BL Enschede /

TE KOOP Tubantiastraat 47, 7521 BL Enschede / TE KOOP Tubantiastraat 47, 7521 BL Enschede 053 435 9538 / 06 2298 7777 info@zandstramakelaars.nl www.zandstramakelaardij.nl Rustige straat Aan rustige straat met karakteristieke gevels gelegen, in zeer

Nadere informatie

BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Beekbergen/De Valouwe Lage Bergweg 31. BEEKBERGEN BUNGALOW M13 DroomPark

BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Beekbergen/De Valouwe Lage Bergweg 31. BEEKBERGEN BUNGALOW M13 DroomPark BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Vraagprijs 40.000,- k.k. Op leuke beschutte locatie gelegen nette goed onderhouden RECREATIEBUNGALOW met terras en tuin v.v. sierbestrating en grasgazon, alsmede een vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis

TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis 3 riante haven appartementen en 2 penthouses aan het water met terras, 2 parkeerplaatsen en eigen grote ligplaats

Nadere informatie

Numansdorp, van Beaumontstraat 1

Numansdorp, van Beaumontstraat 1 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Numansdorp, van Beaumontstraat 1 Bijzonder sfeervol afgewerkt vrijstaand woonhuis met grote erker, drie dakkapellen en losse garage

Nadere informatie

MIDDEN PEELWEG MZ SEVENUM

MIDDEN PEELWEG MZ SEVENUM MIDDEN PEELWEG 5-243 5975MZ SEVENUM VRAAGPRIJS 176.000 K.K. Poldermolen 11, 6003 BC Weert Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 0495-700 252 OMSCHRIJVING: Domein de Schatberg 243 Villa 243

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. BUITENPOST, SCHOOLSTRAAT 33 VRAAGPRIJS 289.500,= K.K. Op gewilde woonlocatie, op ca. 17 treinminuten van centrum Groningen en op loopafstand van winkels, kinderopvang, sportfaciliteiten, treinstation,

Nadere informatie

Scheepersveld 11 Hollandsche Rading

Scheepersveld 11 Hollandsche Rading Scheepersveld 11 Hollandsche Rading Voorbeelden voor renovatie of (ver)nieuwbouw: Schepersveld 11 te Hollandsche Rading Midden in de bossen aan de rand van Hollandsche Rading ligt aan een doodlopend

Nadere informatie

's-gravendeel, Molendijk 17

's-gravendeel, Molendijk 17 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 's-gravendeel, Molendijk 17 Half vrijstaande dijkwoning, nieuw gebouwd in 2002, gelegen in het centrum op 168 m² eigen grond. Unieke

Nadere informatie

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Ulvenhoutselaan 105 Bis Breda

Makelaardij en Vastgoedontwikkeling. Ulvenhoutselaan 105 Bis Breda Ulvenhoutselaan 105 Bis Breda Inleiding Unieke vrijstaande villa grenzend aan het natuurlandschap van waterwingebied Ginneken! Deze door de Bredase architect Wiercx ontworpen villa is gesitueerd achter

Nadere informatie

MOLENDIJK 24 YERSEKE Vraagprijs ,- k.k.

MOLENDIJK 24 YERSEKE Vraagprijs ,- k.k. MOLENDIJK 24 YERSEKE Vraagprijs 695.000,- k.k. Deze grote vrijstaande woning staat op een mooie plek onder aan de molendijk in Yerseke. Het object is in 1998 gebouwd als varkensfokkerij. De riante kavel

Nadere informatie

Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Jan Keldermansstraat 2 LEIDEN Vraagprijs: 285.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet:

Nadere informatie

NU GEGARANDEERD RENDEMENT! De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S

NU GEGARANDEERD RENDEMENT! De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S NU GEGARANDEERD RENDEMENT! De Heuvelrug 6, 8 EN 10 PERSOONSVILLA S - INHOUDSOPGAVE - Inhoudsopgave DE HEUVELRUG 4 HEUVELRUGVILLA'S 6 2-6-PERSOONS HEUVELRUGVILLA - 8-PERSOONS HEUVELRUGVILLA 8 1 2-10-PERSOONS

Nadere informatie

HOLLANDSE HOEVE SE EERSEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Tevens slaap- en badkamer op de begane grond

HOLLANDSE HOEVE SE EERSEL VRAAGPRIJS ,- K.K. Tevens slaap- en badkamer op de begane grond Tevens slaap- en badkamer op de begane grond HOLLANDSE HOEVE 19 5521 SE EERSEL VRAAGPRIJS 275.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Annie M.G. Schmidtlaan 69 OEGSTGEEST Vraagprijs: 279.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl,

Nadere informatie

Platteweg 45., 2811 HP Reeuwijk

Platteweg 45., 2811 HP Reeuwijk Alpha Makelaardij BV Hoge Gouwe 17 2801 LA, GOUDA Tel: 0182-511424 Fax: 0182-580900 E-mail: info@alphamakelaardij.nl Website: www.alphamakelaardij.nl Platteweg 45., 2811 HP Reeuwijk Vraagprijs 2.500.000,00

Nadere informatie

Stam 39, 1275 CE Huizen INFORMATIEBROCHURE

Stam 39, 1275 CE Huizen INFORMATIEBROCHURE INFORMATIEBROCHURE GOED ONDERHOUDEN GESCHAKELDE 2-ONDER-1-KAP WONING MET INPANDIGE GARAGE, ZONNEPANELEN, ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN EN PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN TERREIN STAM 39 TE HUIZEN De locatie

Nadere informatie

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen Vraagprijs 225.000,- k.k. Sfeervolle en karakteristieke woning met mooie diepe achtertuin en houten tuinhuis, gelegen op historische plek in Dongen, nabij het centrum

Nadere informatie

TE KOOP. Hopveld 4 5421 CE GEMERT Vraagprijs: 249.000 k.k.

TE KOOP. Hopveld 4 5421 CE GEMERT Vraagprijs: 249.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 249.000 k.k. Omschrijving OPEN HUIS ZATERDAG 3 OKTOBER VAN 11:00 TOT 15:00 UUR...HOPVELD 4 GEMERT Dit geheel gemoderniseerd appartement met eigen parkeerplaats is gelegen op een absolute

Nadere informatie

Muldershof 16 Berlicum

Muldershof 16 Berlicum Muldershof 16 Berlicum Zeer centraal in Berlicum gelegen 3-kamerappartement op de begane grond met fraai tuintje aan de achterzijde. Dit grondgebonden appartement ligt op enkele meters van de winkels op

Nadere informatie

TE KOOP. VROUWENPOLDER - FORT DEN HAAKWEG 9-b. VRAAGPRIJS : k.k. [ INCLUSIEF INVENTARIS ]

TE KOOP. VROUWENPOLDER - FORT DEN HAAKWEG 9-b. VRAAGPRIJS : k.k. [ INCLUSIEF INVENTARIS ] TE KOOP VROUWENPOLDER - FORT DEN HAAKWEG 9-b VRAAGPRIJS : 135.000 k.k. [ INCLUSIEF INVENTARIS ] ALGEMENE INFORMATIE Dicht bij de gezellige dorpskern van de familiebadplaats Vrouwenpolder, vindt u het appartementencomplex

Nadere informatie

Hollandse Hout 81 LELYSTAD. Bieden vanaf ,- Kosten Koper

Hollandse Hout 81 LELYSTAD. Bieden vanaf ,- Kosten Koper Hollandse Hout 81 LELYSTAD Bieden vanaf 725.000,- Kosten Koper Hollandse Hout 81 LELYSTAD Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers

Nadere informatie

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper.

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper. Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda Vraagprijs 124.500,00 kosten koper www.langegroenendaal106b.nl Omschrijving Schitterend gelegen 2 kamer appartement op de tweede verdieping in het historische centrum

Nadere informatie

Hendriklaan 52 Roermond

Hendriklaan 52 Roermond Hendriklaan 52 Roermond Vraagprijs: 159.000,00 k.k. Omschrijving Volledig onderkelderde tussenwoning met aangebouwde keuken, bijkeuken, overdekt terras, 3 ruime slaapkamers en zeer diepe zonnige tuin op

Nadere informatie

Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs ,00 k.k.

Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs ,00 k.k. Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs 695.000,00 k.k. Omschrijving Benedenberg 116 - Bergambacht Schitterend vrij wonen in het buitengebied van Bergambacht, gelegen aan een lintbebouwing waar veel prachtige

Nadere informatie

Heythuysen Koppelstraat 13

Heythuysen Koppelstraat 13 ALGEMEEN: Het bruisende dorp Heythuysen heeft een fantastische ligging. Het is omgeven door fraaie natuurgebieden, zoals het Leudal en de loof-naaldhoutenbossen, en men vindt op een steenworp afstand de

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Bosweg 95 Enschede

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Bosweg 95 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Bosweg 95 Enschede Uniek gelegen in Saksische stijl gebouwde rietgedekt landhuis met gastenverblijf

Nadere informatie

Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: ,- k.k.

Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: ,- k.k. Grote Havensteeg 5 te Hoorn Vraagprijs: 149.000,- k.k. Omschrijving Ruim, woon- en/ of winkelpand in de binnenstad van Hoorn In de binnenstad van Hoorn nabij diverse voorzieningen bieden wij u dit woon-/

Nadere informatie

Roermond Munsterstraat 1

Roermond Munsterstraat 1 WONEN IN HARTJE CENTRUM!! Gelegen in de oude binnenstad, op steenworp afstand van het Munsterplein en op loopafstand van alle voorzieningen! Deze appartementen zorgen ervoor dat u rustig en sfeervol kunt

Nadere informatie

AMSTERDAM Transvaalkade 101

AMSTERDAM Transvaalkade 101 AMSTERDAM Transvaalkade 101 VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRAAGPRIJS 170.000,= K.K. AMSTERDAM OOST TRANSVAALKADE 100 Op loopafstand van zowel het Oosterpark als Park Frankendael bieden wij een licht 2- kamer

Nadere informatie

Numansdorp, van Beaumontstraat 5

Numansdorp, van Beaumontstraat 5 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Numansdorp, van Beaumontstraat 5 Karakteristiek vrijstaand herenhuis met twee garages gelegen in de fraaie woonwijk Philipsburg

Nadere informatie

Roodververij 41 Roermond

Roodververij 41 Roermond Roodververij 41 Roermond Vraagprijs: 199.000,00 k.k. Omschrijving In een prettige en kindvriendelijke woonomgeving ligt deze sfeervolle tussenwoning met 4 slaapkamers, zonnige tuin op het westen met overdekt

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE TE HUUR:

PROJECTINFORMATIE TE HUUR: PROJECTINFORMATIE TE HUUR: WINKELRUIMTE MET WOONHUIS OP UITSTEKENDE LOCATIE AAN DE RAND VAN DE DORPSKERN VAN WESSEM van Horneplein 1 Wessem Vraagprijs 174.000,00 kosten koper Huurprijs 702,50 per maand

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. RYPTSJERK, BINNENDIJK 21 VRAAGPRIJS 279.000,= K.K. Zoekt u een karaktervolle, gemoderniseerde en tot in de puntjes onderhouden vrijstaande woning? Kom dan deze sfeervolle en levensloopbestendige woning

Nadere informatie

Heinsbergerweg 35 te Roermond Vraagprijs ,- k.k.

Heinsbergerweg 35 te Roermond Vraagprijs ,- k.k. Heinsbergerweg 35 te Roermond Vraagprijs 275.000,- k.k. Karakteristiek en sfeervol wonen aan de Kapel is de juiste term die past bij dit uitstekend onderhouden, vrijstaand jaren 30 herenhuis. Dit royaal

Nadere informatie

Koetsierbaan 309 TE KOOP. Almere. "Fantastisch Penthouse op toplocatie aan het Weerwater"

Koetsierbaan 309 TE KOOP. Almere. Fantastisch Penthouse op toplocatie aan het Weerwater TE KOOP Koetsierbaan 309 Almere "Fantastisch Penthouse op toplocatie aan het Weerwater" Over Koetsierbaan 309 U heeft de beschikking over drie slaapkamers, twee badkamers, riante woonkamer, twee eigen

Nadere informatie

Zuidelijke Steijnkade 19 - Gouda

Zuidelijke Steijnkade 19 - Gouda Vraagprijs 174.500,-- k.k. Kenmerken Vraagprijs : 174.500,-- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 2 slaapkamers) Inhoud : 340 m 3 Perceeloppervlakte : 141 m 2 Woonoppervlakte

Nadere informatie

Te Koop. Frankenslag HH Den Haag. Bovenwoning 225m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Frankenslag HH Den Haag. Bovenwoning 225m². Vraagprijs k.k. Te Koop Frankenslag 117 2582HH Den Haag Bovenwoning 225m² Vraagprijs 650.000 k.k. Vraagprijs 650.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Beschikbaar per per direct Soort appartement Bovenwoning Bouwjaar

Nadere informatie

Bosrand 3 Swalmen Vraagprijs: ,00 k.k.

Bosrand 3 Swalmen Vraagprijs: ,00 k.k. Bosrand 3 Swalmen Vraagprijs: 450.000,00 k.k. Omschrijving Op een unieke locatie in een bosrijke omgeving gelegen vrijstaand landhuis. Deze fraaie woning is ruimtelijk opgezet, goed onderhouden, heeft

Nadere informatie

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Tafelberg 12. Vraagprijs ,-- k.k

TE KOOP. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Tafelberg 12. Vraagprijs ,-- k.k TE KOOP Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Tafelberg 12 Vraagprijs 375.000,-- k.k. Op riant perceel (305 m2) gesitueerde hoekwoning in groene en kindvriendelijke woonomgeving in de gewilde

Nadere informatie

Suderskans 4-429 Anjum

Suderskans 4-429 Anjum Suderskans 4-429 Anjum Postcode: 9133 DA Vraagprijs: 155.000 k.k. Type: geschakelde woning grachtenpand Bouwjaar: 2006 beschikbaar ingetrokken Recreatie Status: Verkocht 1 Suderskans 4 Anjum Zeer luxe

Nadere informatie

KUDELSTAARTSEWEG 248 - KUDELSTAART

KUDELSTAARTSEWEG 248 - KUDELSTAART KUDELSTAARTSEWEG 248 - KUDELSTAART Vraagprijs 1.900.000,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object

Nadere informatie

Te Koop. Rijksweg 212 Gulpen. Vraagprijs K.K.

Te Koop. Rijksweg 212 Gulpen. Vraagprijs K.K. Te Koop Rijksweg 212 Gulpen Vraagprijs 199.000 K.K. Omschrijving Op korte afstand van het (winkel-) centrum van Gulpen, midden in het Heuvelland ligt dit bijzondere half vrijstaande herenhuis met daarachter

Nadere informatie

IJsselmeerstraat 159, Medemblik

IJsselmeerstraat 159, Medemblik IJsselmeerstraat 159, Medemblik Kenmerken Overdracht Vraagprijs 218.000 k.k. Aangeboden sinds 05-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Sint Walburgstraat 3, 9712 HX Groningen Vraagprijs ,- k.k.

Sint Walburgstraat 3, 9712 HX Groningen Vraagprijs ,- k.k. Sint Walburgstraat 3, 9712 HX Groningen Vraagprijs 545.000,- k.k. Omschrijving Sint Walburgstraat 3, 9712 HX Groningen Deze prachtige woning uit 1850 is gelegen op een toplocatie in het centrum van Groningen.

Nadere informatie

K.K. HOLLANDSE HOUT GB LELYSTAD

K.K. HOLLANDSE HOUT GB LELYSTAD HOLLANDSE HOUT 81 8244 GB LELYSTAD 699.000 K.K. "Nu bieden vanaf 699.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 699.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

PRINS MAURITSSTRAAT 2 8281 CV GENEMUIDEN

PRINS MAURITSSTRAAT 2 8281 CV GENEMUIDEN PRINS MAURITSSTRAAT 2 8281 CV GENEMUIDEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 PRINS MAURITSSTRAAT 2, GENEMUIDEN Gelegen aan de Prins Mauritsstraat staat

Nadere informatie

TE KOOP VEERE - KAAI 97. VRAAGPRIJS : k.k.

TE KOOP VEERE - KAAI 97. VRAAGPRIJS : k.k. TE KOOP VEERE - KAAI 97 VRAAGPRIJS : 495.000 k.k. ALGEMENE INFORMATIE De Kaai in Veere wordt genoemd als één van de mooiste woonplekken van Zeeland. En dat is niet voor niets. De historie van Veere en

Nadere informatie

Voogdijstraat 26 Roermond

Voogdijstraat 26 Roermond Voogdijstraat 26 Roermond Vraagprijs: 415.000,00 k.k. Omschrijving Wonen in een beeldbepalend pand met een gevel van mergelsteen is al bijzonder, maar de plek aan het stadspark en de lichtinval van de

Nadere informatie

Oostergetel Makelaardij Kleine Oever BK, MEPPEL Tel:

Oostergetel Makelaardij Kleine Oever BK, MEPPEL Tel: Ommerweg 57, 7921 TB Zuidwolde Omschrijving Wordt dit uw tweede WONING IN DRENTHE? - Met gastenverblijf - Zeer geschikt om te verhuren Prachtig Landhuis in Engelse stijl met Dubbele Garage. Nieuw gebouwd

Nadere informatie

Kloosterhof 6 Posterholt

Kloosterhof 6 Posterholt Kloosterhof 6 Posterholt Vraagprijs: 209.000,00 k.k. Omschrijving Verrassend ruime gezinswoning met 4 slaapkamers, vaste trap naar 2e verdieping, dakkapel, luxe keuken, sfeervolle en ruime living, fraai

Nadere informatie

Divertimentostraat 36 - Almere

Divertimentostraat 36 - Almere Divertimentostraat 36 - Almere Vraagprijs 550.000,- k.k. Omschrijving Op een schitterende locatie aan de rand van de Muziekwijk ligt deze ruime VILLA (160 m²) met veel lichtinval op een perceel van 544

Nadere informatie

Mulkstraat 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k.

Mulkstraat 16, Budel. Vraagprijs : 425.000,- k.k. k.k. Mulkstraat 16, Budel Gemoderniseerd vrijstaand landhuis met inpandige garage, vrijstaande garage en schitterende parktuin. Ligging aan de rand van het dorp. Inhoud : ca. 670 m³ Perceel : 1.470 m² Bouwjaar

Nadere informatie

Haersolteweg 13/17 nummer 208. Recreatiewoning op Buitenplaats Gerner Dalfsen

Haersolteweg 13/17 nummer 208. Recreatiewoning op Buitenplaats Gerner Dalfsen Haersolteweg 13/17 nummer 208 Recreatiewoning op Buitenplaats Gerner Dalfsen Vraagprijs: 126.000,-- k.k. Contact en informatie: Heero Boer 06-51 33 73 84 info@heeroboer.nl Vriesenhof 7 7721 DJ Dalfsen

Nadere informatie

Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Hazenboslaan 27 OEGSTGEEST Vraagprijs: 475.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 0715191919, Telefax: 0715191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: Zeer

Nadere informatie

Regentesselaan Omschrijving. Verkoopmakelaar.

Regentesselaan Omschrijving. Verkoopmakelaar. Page 1 of 8 Deze woning op funda: http://funda.nl/47010876 Regentesselaan 179 2562 CX Den Haag 190 m² 8 kamers 350.000 k.k. Omschrijving Verkoopmakelaar ROYAAL KARAKTERVOL 8 KAMER 3 LAAGS BOVENHUIS VOORZIEN

Nadere informatie

Kempenich (kosten koper) Page 1 of 13

Kempenich (kosten koper) Page 1 of 13 Kempenich 769.000 56746 769.000 (kosten koper) Page 1 of 13 Kempenich 769.000, 56746 Overzicht Te koop aangeboden in Kempenich, op korte afstand van Ahrweiler: een wel zeer bijzonder luxueus object! bestaande

Nadere informatie

Lupineweide 4 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen Lupineweide 4 - Dongen Vraagprijs 275.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met garage en serre, fraai gelegen op een rustige locatie in een doodlopende straat nabij een plantsoen. Van den Bosch makelaars Mgr.

Nadere informatie

Steegstraat 4 Herkenbosch

Steegstraat 4 Herkenbosch Steegstraat 4 Herkenbosch Vraagprijs: 225.000,00 k.k. Omschrijving Eiken houten spanten # wilgenhouten wanden met leem # veldbrand bakstenen Op zoek naar een zeer bijzondere woning met karakter, een rijke

Nadere informatie

Te Koop. Maastricht, Concordiastraat 30. Bouwjaar : 1965 Woon opp. : 85m² Inhoud : 370m³

Te Koop. Maastricht, Concordiastraat 30. Bouwjaar : 1965 Woon opp. : 85m² Inhoud : 370m³ Te Koop Maastricht, Concordiastraat 30 Bouwjaar : 1965 Woon opp. : 85m² Inhoud : 370m³ Vraagprijs: : 172.500 k.k. Beschrijving Sfeervolle benedenwoning voorzien van woonkamer met open keuken, moderne badkamer,

Nadere informatie

Schaapsweg 58 Sint Odilienberg

Schaapsweg 58 Sint Odilienberg Schaapsweg 58 Sint Odilienberg Vraagprijs: 535.000,00 k.k. Omschrijving Ben je op zoek naar een ruim opgezette villa met veel ruimte, comfort en een zonnige tuin met veel privacy? Deze mooi afgewerkte

Nadere informatie

Bosweg 10A 70, Hoogersmilde

Bosweg 10A 70, Hoogersmilde Bosweg 10A 70, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 95.000 k.k. Aangeboden sinds 26-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis

LANGE SCHOOR GM HAPERT VRAAGPRIJS ,- K.K. Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis Uitgebouwde woning met mogelijkheid tot bedrijf aan huis LANGE SCHOOR 20 5527 GM HAPERT VRAAGPRIJS 275.000,- K.K. Korenveldstraat 3, 5527 HE HAPERT Tel 06 50 26 40 19 richard@rhmakelaardij.nl www.rhmakelaardij.nl

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 365.000,- kosten koper Bouwjaar : 1960 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 114 m² Inhoud : circa 460 m³ excl. bijgebouwen Perceel : circa 1500 m² Kamers : 6 Ligging : Buitengebied

Nadere informatie

Prof. Henketstraat KL Delft. Koopsom: k.k. Woonbron Makelaars

Prof. Henketstraat KL Delft. Koopsom: k.k. Woonbron Makelaars Prof. Henketstraat 79 2628 KL Delft woonoppervlakte 70 m2 perceeloppervlakte 132 m2 3 slaapkamers koopregeling Koopcomfort te koop Koopsom: 212.500 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 088-966

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. GARYP, INIALOANE 18 VRAAGPRIJS 175.000,= K.K. Op goede woonstand vindt u deze karaktervolle half vrijstaande woning op ruime kavel met o.a. zonnige vrije tuin en verlengde stenen garage van 7 x 3 meter.

Nadere informatie

Platte knoop 4 TE KOOP. Almere. "Unieke vrijstaande woning met aandacht voor detail, sfeer, afwerking en gebruik van mooie en luxe materialen!

Platte knoop 4 TE KOOP. Almere. Unieke vrijstaande woning met aandacht voor detail, sfeer, afwerking en gebruik van mooie en luxe materialen! TE KOOP Platte knoop 4 Almere "Unieke vrijstaande woning met aandacht voor detail, sfeer, afwerking en gebruik van mooie en luxe materialen!" Over Platte knoop 4 Begane grond Via de overdekte entree kom

Nadere informatie