BUITENDIENST METAAL. U leert de basisvaardigheden van metaalbewerken,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BUITENDIENST METAAL. U leert de basisvaardigheden van metaalbewerken,"

Transcriptie

1 Het Werkbedrijf Orionis Walcheren geeft bijzondere aandacht aan de toeleiding naar werk van mensen met een uitkering en voor andere niet-werkende inwoners van Walcheren die (weer) een baan zoeken. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door hulp bij solliciteren, het opstellen van een CV of het volgen van een training. In sommige gevallen kan het nodig zijn werkervaring op te doen om zo uw kans op een baan te vergroten. Ons Werkbedrijf biedt hiervoor de mogelijkheden: U doet specifieke kennis en praktijkervaring op U bouwt arbeidsritme op U werkt aan uw persoonlijke ontwikkeling In sommige gevallen de mogelijkheid om specifieke diploma s of certificaten te behalen U krijgt deskundige ondersteuning Er is een diversiteit aan werksoorten en mogelijkheden. In deze brochure sommen we ze voor u op. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem dan contact op met een trajectbegeleider van Orionis Walcheren.

2 BUITENDIENST Bent u een echt buitenmens en weet u van aanpakken? Dan is de Buitendienst misschien iets voor u. De werkzaamheden van onze Buitendienst bestaan uit verschillende onderdelen: Groenonderhoud Maaiafdeling Wijkteams Stratenmakers Keuren speeltoestellen U leert werken met diverse machines. Bij onze Buitendienst heeft u de mogelijkheid om een opleiding MBO-1 of certificaat VCA-B te halen. METAAL Heeft u oog voor veilig werken en bent u niet bang vieze handen te krijgen? Dan zou de werksoort Metaal best eens iets voor u kunnen zijn. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Plaatwerken Bankwerken Machinaal verspannen Lassen Assembleren Poedercoaten U leert de basisvaardigheden van metaalbewerken, meten en het lezen van technische tekeningen. Ook is er een mogelijkheid voor het behalen van het certificaat VCA-B.

3 KRINGLOOPWINKEL Spreekt het werken in een winkel u aan? In onze Kringloopwinkel kunt u ervaring op doen. Deze werksoort biedt verschillende mogelijkheden: Spullen ophalen en/of bezorgen (logistiek medewerker) Sorteren en beoordelen van ontvangen goederen (medewerker werkplaats) Inrichten van de winkel en helpen van klanten (medewerker winkel) Financiële afhandeling van aankopen (kassa medewerker) Er is een mogelijkheid voor het behalen van het certificaat VCA-B. SCHOONMAAK Heeft u oog voor resultaat en weet u van aanpakken? Dan kan onze werksoort Schoonmaak interessant zijn. Deelnemers worden hier opgeleid tot gecertificeerd schoonmaker. De werkzaamheden bestaan onder andere uit stofzuigen, dweilen, stoffen, en prullenbakken legen. Na afronding van de opleiding is doorstroom naar externe projecten of uitstroom naar regulier werk mogelijk.

4 GRAVEREN Als nauwkeurig werken u op het lijf geschreven is, is onze werksoort Graveren misschien een match voor u. Hier maken wij onder andere reclame- en informatieborden, bewegwijzering zoals wandel- en fietsrouteborden (bijv. voor ANWB en SBB) en figuren voor wand/ gevelbevestiging. U doet hier onder andere basiskennis op in het beplakken, graveren en lakken van borden. Er is een mogelijkheid voor het behalen van het certificaat VCA-B. WASSERIJ Weet u van aanpakken? De medewerkers van onze Wasserij verwerken jaarlijks zo n kilo wasgoed. Dat zijn zo n wasbeurten. Tevens voeren wij kleine herstelwerkzaamheden uit. In onze Wasserij kunt ervaring opdoen met grote industriële machines. Er is een mogelijkheid voor het behalen van het certificaat VCA-B.

5 HUISMEESTERS Op zoek naar afwisselend werk? Dan is een werkleerplek in ons team van huismeesters misschien iets voor u. Als huismeester ondersteunt u de interne organisatie en zorgt u er voor dat alles op rolletjes loopt. De werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit: Klein onderhoud De distributie van papier, kantoorartikelen en overige gebruiksartikelen; Uitvoeren van interne verhuizingen; Het klaarzetten van vergaderruimtes en het installeren van de nodige apparatuur zoals beamer, laptop. Er is een mogelijkheid voor het behalen van het certificaat VCA-B. VERPAKKEN Blinkt u uit in geconcentreerd en routinematig werken? Dan zijn de werkzaamheden bij onze werksoort Verpakken wellicht op uw lijf geschreven. Hier ver-, in- en ompakken we uiteen lopende producten, zowel food als non-food. Wij voldoen aan de norm voor de wereldwijd erkende BRC-food certificering, het hoogste niveau voor voedselveiligheid. Daarnaast kunnen we ook grootverpakken en producten voorzien van krimpfolie. U doet basiskennis op en leert werken met diverse machines. Behalen van het certificaat VCA-B behoort tot de mogelijkheden.

6 MONTEREN Heeft u technisch inzicht en bent u handig met gereedschap? Dan bent u bij onze werksoort Monteren aan het juiste adres. Hier werken we met gespecialiseerde apparatuur aan het assembleren en monteren tot half- of eindproduct, zoals onder andere: Reparatie- en correctiewerk van geleverde partijen. Klantspecifiek maken van producten voor de internationale markt. Samenstellen van kabelbomen, het merken en coderen van kabels en snoeren en het doormeten van kabels en kabelverbindingen. Monteren van prefab producten. U doet technische basiskennis op en leert werken met diverse gereedschappen en machines. Er is een mogelijkheid voor het behalen van het certificaat VCA-B. OFFSET & PRINT MANAGEMENT Bent u creatief en handig met de computer en heeft u affiniteit met printen? Bij offset en print management kunt u ervaring opdoen met opmaken en produceren van print- en drukwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van brochures, folders, visitekaartjes enz. U doet vakgerichte kennis op en leert werken met diverse software en apparatuur.

7 ELEKTRONICA Heeft u affiniteit met techniek en het werken met gereedschappen, computer en/of machines? Onze werksoort Elektronica heeft het allemaal. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Printassemblage Solderen (zowel handmatig als computergestuurd) Montage U doet technische basiskennis op en leert werken met diverse gereedschappen en machines. Wij bieden de mogelijkheid voor het behalen van het certificaat VCA-B. SCHILDEREN Heeft u geen last van hoogtevrees en heeft u een vaste hand? Dan is de werksoort Schilderen echt iets voor u. Deze werksoort bevat een combinatie van werken en leren. Binnen Orionis krijgt u de interne opleiding op MBO niveau 1. U leert alles over schuren, houtrot repareren, gronden en aflakken. Daarnaast komen verschillende technieken op het gebied van vernissen, verfspuiten en kleuren mengen aan bod. In samenwerking met werkgevers, opleidingsinstanties en de gemeenten voeren we op Walcheren diverse schildersprojecten uit. Deze werksoort is alleen beschikbaar voor personen jonger dan 30 jaar.

8 MAGAZIJN Bent u een kei in plannen en organiseren? Dan is het Magazijn een prima werkplek om meer werkervaring op te doen met de organisatie van het maga zijn en de opslagplaats voor de goederen. De werkzaamheden bestaan uit de in- en uitvoer van goederen en meestal ben je ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen. Wij bieden een mogelijkheid voor het behalen van het certificaat VCA-B en het behalen van een heftruckcertificaat. MAILING Bent u sterk in het werken in teamverband? Dan spreekt het werk van de Mailing u wellicht aan. Hier verzorgen wij eenvoudige tot zeer complexe mailingacties. Soms handmatig, soms machinaal. De werkzaamheden bestaan onder andere uit banderen of sealen, het printen van acceptgiro s en insteken van brieven. U doet hier basiskennis op. HORECA Heeft u oog voor gastvrijheid en overweegt u een loopbaan in de horeca? Dan biedt ons Bedrijfsrestaurant uitkomst. Hier geven wij, in samenwerking met Scalda, de opleiding voor assistent 1 horeca. U leert eenvoudige, maar kwalitatief goede, gerechten bereiden en serveert die in de meeste gevallen ook zelf uit.

Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door hulp bij solliciteren, het opstellen van een CV of het volgen van een training.

Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door hulp bij solliciteren, het opstellen van een CV of het volgen van een training. Nieuwsbrief juli 2016 In deze Nieuwsbrief: Werken en leren in het Werkbedrijf Orionis zoekt Assistenten Dienstverlening Werken in de horeca, iets voor u? Vrijwilligersmarkt op de HZ Normbedragen vanaf

Nadere informatie

U leert werken met diverse machines. Ook is er de mogelijkheid voor het volgen van een opleiding MBO-1 of het certificaat VCA te halen.

U leert werken met diverse machines. Ook is er de mogelijkheid voor het volgen van een opleiding MBO-1 of het certificaat VCA te halen. Nieuwsbrief september 2015 In deze Nieuwsbrief: Werksoort in de spotlights; onze Buitendienst Jongerenloket Beleidsregels bijzondere bijstand Hip Hergebruik Leren werken met het internet: Klik en tik en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Werk en Inkomen april 2017

Nieuwsbrief Werk en Inkomen april 2017 Nieuwsbrief Werk en Inkomen april 2017 De onderwerpen in deze nieuwsbrief: Werken in de horeca, iets voor jou? Het schildersvak, een vak met toekomst! Werken in de bouw Assistent Dienstverlening Sluiting

Nadere informatie

Praktijkleerlijnen met erkende certificering Nicole Moviat - WSD-Academie Alex Wijnakker - PTC groep

Praktijkleerlijnen met erkende certificering Nicole Moviat - WSD-Academie Alex Wijnakker - PTC groep Praktijkleerlijnen met erkende certificering Nicole Moviat - WSD-Academie Alex Wijnakker - PTC groep Inhoud workshop Aanleiding voor de vraag en waarom de Boris methodiek Wat is de Boris methodiek? Praktijkvoorbeeld

Nadere informatie

Andere functiebenamingen zijn: Kamermeisje, Interieurverzorger, Industrieel schoonmaker

Andere functiebenamingen zijn: Kamermeisje, Interieurverzorger, Industrieel schoonmaker Schoonmaker Het schoonmaken van kantoren, scholen, instellingen, hotelkamers of bij particulieren. Denk aan taken als stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen zemen, bureaus schoonmaken, prullenbakken

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 In deze Nieuwsbrief: Werken in de Horeca, iets voor u? Het schildersvak, een vak met toekomst! Assistent Facilitaire dienstverlening en schoonmaak This is IT Heeft u recht op een

Nadere informatie

grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie

grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie Werken en leren in een grafische omgeving! Nezzo Print en Creatie Werken en leren in een professioneel grafisch bedrijf Wil jij graag aan de slag in een regulier bedrijf? Andere mensen ontmoeten? Of een

Nadere informatie

Basisvaardigheden metaalbewerken

Basisvaardigheden metaalbewerken Keuzedeel mbo Basisvaardigheden metaalbewerken gekoppeld aan één of meerdere kwalificaties mbo Code K0368 Penvoerder: Sectorkamer mobiliteit, transport, logistiek en maritiem Gevalideerd door: Paritaire

Nadere informatie

Arbeidsmatige dagbesteding. Een overzicht van de mogelijkheden!

Arbeidsmatige dagbesteding. Een overzicht van de mogelijkheden! Arbeidsmatige dagbesteding Een overzicht van de mogelijkheden! 1 2 Inhoudsopgave Arbeidsmatige dagbesteding in Tilburg 4 Prins Heerlijk Horeca 6 Winkel 7 Zorg 8 Diamant-groep Dierenopvangcentrum Tilburg

Nadere informatie

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'.

Toelichting dienstverband: Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de 'Aanpak jeugdwerkloosheid'. Versie: 9-6-2015 1 Overzicht vacatures APELDOORN BBL Administratief medewerker niveau 4 (M/V) Gezocht: Voor een bedrijf in Apeldoorn zijn wij op zoek naar BBL-studenten in de administratie op niveau 4.

Nadere informatie

Kom naar Werkzin in Elst. Voor wie is Werkzin?

Kom naar Werkzin in Elst. Voor wie is Werkzin? Maatwerk in leren Kom naar Werkzin in Elst Wil jij een vak leren? Jezelf ontwikkelen? En wil het op een gewone school niet lukken? Dan is Werkzin in Elst echt iets voor jou. Bij dit opleidingscentrum leer

Nadere informatie

ENTREE 2020/2021. novacollege.nl/entree. Bouwen, wonen en onderhoud. Dienstverlening en zorg. Horeca, voeding of voedingsindustrie

ENTREE 2020/2021. novacollege.nl/entree. Bouwen, wonen en onderhoud. Dienstverlening en zorg. Horeca, voeding of voedingsindustrie novacollege.nl/entree Bouwen, wonen en onderhoud Dienstverlening en zorg Horeca, voeding of voedingsindustrie Installatie- en constructietechniek Logistiek Mobiliteitsbranche Verkoop/retail ENTREE 2020/2021

Nadere informatie

Technische hulpkracht

Technische hulpkracht Technische hulpkracht Er zijn verschillende mogelijkheden in de functie van technische hulpkracht. Vaak ondersteun je een monteur en verricht je technische werkzaamheden op bijvoorbeeld een bouwlocatie.

Nadere informatie

Groningen 20 2014-2015. Maintenance. www.alfa-college.nl

Groningen 20 2014-2015. Maintenance. www.alfa-college.nl Groningen 20 2014-2015 Maintenance www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum voor Noord- en Oost-Nederland. Deze brochure

Nadere informatie

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving.

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Rita deed werkervaring op bij Bloesem Theehuis in Herpen. Gasten genieten er van de lekkerste thee, taart en

Nadere informatie

TOEKOMST IN DE TECHNIEK

TOEKOMST IN DE TECHNIEK TOEKOMST IN DE TECHNIEK Techniek heeft de toekomst! Veel ervaren technici zullen de komende jaren de arbeidsmarkt verlaten. Daarom is het WerkgeversServicepunt Utrecht-Midden voor verschillende werkgevers

Nadere informatie

Zoals bij onze Brocante- Kringloopwinkel Oale Boudel, bij onze werkplaats Moermanskweg en bij ons klussenbedrijf Alom Bouw.

Zoals bij onze Brocante- Kringloopwinkel Oale Boudel, bij onze werkplaats Moermanskweg en bij ons klussenbedrijf Alom Bouw. Sterk in zorg! STIZ werkt met een bijzondere formule: Wij zijn er voor iedereen die zorg en hulp nodig heeft Aan de hand van jouw zorg- of hulpvraag komt STIZ in actie. Wij maken onze zorg en hulp passend

Nadere informatie

ARBEIDSMATIGE DAGBESTEDING

ARBEIDSMATIGE DAGBESTEDING ARBEIDSMATIGE DAGBESTEDING Een overzicht van de mogelijkheden! ARBEIDSMATIGE DAGBESTEDING Werk geeft voldoening, trots en zelfvertrouwen. Op zoek naar een zinvolle arbeidsmatige dagbesteding 1 midden in

Nadere informatie

Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer.

Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer. Chauffeur Taxichauffeur/ buschauffeur: Het vervoeren van mensen. Denk aan de straattaxi in de stad, maar ook aan contract-, groeps- en gehandicaptenvervoer. Koerier/vrachtwagenchauffeur: Het vervoeren

Nadere informatie

Het Leerwerkbedrijf van de Drechtsteden. Ontdek je talent bij DrechtwerkActief. Leerwerktrajecten Dagbesteding Participeren

Het Leerwerkbedrijf van de Drechtsteden. Ontdek je talent bij DrechtwerkActief. Leerwerktrajecten Dagbesteding Participeren Het Leerwerkbedrijf van de Drechtsteden Ontdek je talent bij DrechtwerkActief Leerwerktrajecten Dagbesteding Participeren Je dag op een leuke manier doorbrengen? Wij bieden verschillende activiteiten aan

Nadere informatie

Ervaren heftruckchauffeur

Ervaren heftruckchauffeur Ervaren heftruckchauffeur Start zoekt voor MSD een ervaren heftruckchauffeur. Het is belangrijk dat de kandidaat minimaal 3 jaar ervaring heeft op de heftruck en beschikt over een certificaat. De ervaring

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening 06 Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 2012-2013 en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Voor jou als deelnemer. Sterk in Werk helpt je aan een baan die bij je past

Voor jou als deelnemer. Sterk in Werk helpt je aan een baan die bij je past Voor jou als deelnemer Sterk in Werk helpt je aan een baan die bij je past Vind je het lastig om een baan te vinden of te houden? Weet je nog niet waar je talenten liggen, heb je nog geen keuze kunnen

Nadere informatie

ASSISTEREN MOET JE LEREN. AKA-opleidingen van Pluryn

ASSISTEREN MOET JE LEREN. AKA-opleidingen van Pluryn ASSISTEREN MOET JE LEREN AKA-opleidingen van Pluryn AKA-OPLEIDING: LEREN EN WERKEN TEGELIJK Een mooie basis voor een (betaalde) baan. Die leg je met de AKAopleidingen van Pluryn. Pluryn verzorgt op diverse

Nadere informatie

Als ik niet bezig ben, gaat het fout. Je wilt een zo normaal mogelijk leven. Pantar verbindt mensen met kansen op de arbeidsmarkt.

Als ik niet bezig ben, gaat het fout. Je wilt een zo normaal mogelijk leven. Pantar verbindt mensen met kansen op de arbeidsmarkt. Meedoen met werk Pantar verbindt mensen met kansen op de arbeidsmarkt. U werkt niet. Misschien heeft u nog nooit gewerkt. Of het wel geprobeerd, maar dat ging mis. Dat kan allerlei redenen hebben. Wat

Nadere informatie

Je bent nauwkeurig en geordend. Je durft verantwoordelijkheid te dragen en presteert goed onder werkdruk. Je kunt snel, precies en veilig werken.

Je bent nauwkeurig en geordend. Je durft verantwoordelijkheid te dragen en presteert goed onder werkdruk. Je kunt snel, precies en veilig werken. Gilde Opleidingen Telefoon: (088) 468 2000 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Logistiek medewerker Studierichting Economie breed niveau 2 Locatie Roermond - Bredeweg Venlo - Hagerhofweg Venray - Henri Dunantstraat

Nadere informatie

Pantar verbindt mensen met kansen op de arbeidsmarkt.

Pantar verbindt mensen met kansen op de arbeidsmarkt. Meedoen met werk Pantar verbindt mensen met kansen op de arbeidsmarkt. U werkt niet. Misschien heeft u nog nooit gewerkt. Of het wel geprobeerd maar dat ging mis. Dat kan allerlei redenen hebben. U heeft

Nadere informatie

Donderdag 8 september 2016 wordt een speedmeet georganiseerd waarbij de volgende uitzendbureaus/werkgevers aanwezig zullen zijn:

Donderdag 8 september 2016 wordt een speedmeet georganiseerd waarbij de volgende uitzendbureaus/werkgevers aanwezig zullen zijn: Nieuwsbrief augustus 2016 In deze Nieuwsbrief: Speedmeet op 8 september 2016 Werksoort elektronica Enthousiaste E-Tukchauffeurs gezocht Vrijwilligersmarkt op de HZ Evenement Kracht on Tour op 12 oktober

Nadere informatie

Voor u als ondernemer. Sterk in Werk maatschappelijk en flexibel ondernemen

Voor u als ondernemer. Sterk in Werk maatschappelijk en flexibel ondernemen Voor u als ondernemer Sterk in Werk maatschappelijk en flexibel ondernemen Steeds meer bedrijven laten hun maatschappelijke betrokkenheid zien. Bijvoorbeeld door werkzaamheden uit te besteden bij een organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Werk en Inkomen juni 2017

Nieuwsbrief Werk en Inkomen juni 2017 Nieuwsbrief Werk en Inkomen juni 2017 De onderwerpen in deze nieuwsbrief: Wat te doen met een gat in je cv? Uitbetaling vakantiegeld Werkervaringsplaats gastvrouw Mooi Middelburg Werkt Assistent Dienstverlening

Nadere informatie

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 06 2014-2015 Horeca en Facilitaire dienstverlening www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum

Nadere informatie

Vacaturekrant Werkplein Ability. 1 september 2017

Vacaturekrant Werkplein Ability. 1 september 2017 Vacaturekrant Werkplein Ability 1 september 2017 Over deze vacaturekrant Voor u ligt de vacaturekrant van Werkplein Ability. Deze krant wordt wekelijks verspreid onder werkzoekenden van de BMWE gemeenten

Nadere informatie

Productiemedewerker. Locatie: Oss en omgeving. Vacaturenummer: 407-FV. Direct solliciteren. Naam*)

Productiemedewerker. Locatie: Oss en omgeving. Vacaturenummer: 407-FV. Direct solliciteren. Naam*) Productiemedewerker De functie van productiemedewerker is per bedrijf zeer verschillend. Je bent een belangrijke schakel in het maken van een eindproduct, dus betrouwbaarheid is erg belangrijk. Het betreft

Nadere informatie

InMade. Sterk in productiewerk

InMade. Sterk in productiewerk InMade Sterk in productiewerk 1 2 Even voorstellen Werk is een belangrijk onderdeel van detentie. Door te werken doen gedetineerden namelijk werkervaring op, kunnen ze een vakopleiding volgen en wennen

Nadere informatie

SamenWerken. Eigen kracht. Daar geloven wij in. september 2014 INHOUD. Nieuwe samenwerkingspartner. Orionis

SamenWerken. Eigen kracht. Daar geloven wij in. september 2014 INHOUD. Nieuwe samenwerkingspartner. Orionis SamenWerken september 2014 INHOUD Eigen kracht Daar geloven wij in Iedereen heeft kwaliteiten, talenten en kan van waarde zijn op de arbeidsmarkt en in de maatschappij. Wij vinden het niet acceptabel dat

Nadere informatie

Eén loket voor al uw grafische dienstverlening

Eén loket voor al uw grafische dienstverlening Eén loket voor al uw grafische dienstverlening G R A F I S C H Wie zijn wij Paswerk Grafisch is een veelzijdig grafimedia- en drukkerij/print bedrijf met een enthousiast creatief team van professionele

Nadere informatie

Allround meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer

Allround meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer Gilde Opleidingen Telefoon: (088) 468 2000 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Allround meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer Studierichting Hout- en meubeltechniek Locatie Venlo - Hagerhofweg Niveau 3 Leerweg

Nadere informatie

SamenWerken. Graveren. In deze SamenWerken: Graveren 1/2. Samenwerking met Camping De Pekelinge 3. Schilders/parkeergarage 4. Arron Group de Reus 5

SamenWerken. Graveren. In deze SamenWerken: Graveren 1/2. Samenwerking met Camping De Pekelinge 3. Schilders/parkeergarage 4. Arron Group de Reus 5 SamenWerken nieuwsbrief 4 maart 2014 Graveren Een van de werksoorten van ons Werkbedrijf is Graveren. Onze medewerkers kunnen graveren in volkern, hout, metaal, glas en vele verschillende hoogwaardige

Nadere informatie

Heeft u een vraag of ziet u een uitdaging? Informeer naar onze mogelijkheden. Meer informatie vindt u op www.robedrijf.nl

Heeft u een vraag of ziet u een uitdaging? Informeer naar onze mogelijkheden. Meer informatie vindt u op www.robedrijf.nl Begeleid werken Hoe vreemd het ook klinkt, het is in Nederland soms lastig om goede mensen te vinden met de juiste kwalificaties voor bepaalde banen. Het voorbereiden van mensen op een toekomst in (eenvoudig)

Nadere informatie

Uitnodiging. Vragenlijst. Selectiegesprek. IBN ziet mogelijkheden voor jou. Je bent door naar de 2e ronde.

Uitnodiging. Vragenlijst. Selectiegesprek. IBN ziet mogelijkheden voor jou. Je bent door naar de 2e ronde. Werken bij IBN IBN heeft vacatures Je bent door jouw contactpersoon van de gemeente aangemeld voor de vacatures bij IBN omdat: 1. Je graag aan het werk wilt; 2. Je ondersteuning kan gebruiken bij het

Nadere informatie

Je bent nauwkeurig en geordend. Je durft verantwoordelijkheid te dragen en presteert goed onder werkdruk. Je kunt snel, precies en veilig werken.

Je bent nauwkeurig en geordend. Je durft verantwoordelijkheid te dragen en presteert goed onder werkdruk. Je kunt snel, precies en veilig werken. Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Logistiek medewerker Studierichting Economie breed niveau 2 Locatie Roermond - Bredeweg Venlo - Hagerhofweg Venray - Henri Dunantstraat

Nadere informatie

Je bent nauwkeurig en geordend. Je durft verantwoordelijkheid te dragen en presteert goed onder werkdruk. Je kunt snel, precies en veilig werken.

Je bent nauwkeurig en geordend. Je durft verantwoordelijkheid te dragen en presteert goed onder werkdruk. Je kunt snel, precies en veilig werken. Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Logistiek medewerker Studierichting Transport en logistiek (CLV) Locatie Venlo - Laaghuissingel Niveau 2 Leerweg bbl Sector Techniek

Nadere informatie

Werken aan Werk. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner.

Werken aan Werk. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner. Werken aan Werk Werken aan Werk U wilt capaciteit inhuren, werk uitbesteden of bent u op zoek naar medewerkers? Dan is Robedrijf uw partner. U wilt capaciteit inhuren, werk uitbe steden of bent u op zoek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 4 december 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 4 december 2015. Zit er een interessante vacature voor je bij of heb je vragen? Neem dan contact op met je consulent. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures vanuit Team Werk. Vacature Reparateur/ tester Marum Jongerenbaan: Verkoopmedewerker brood en banket (betaalde) opleiding procesoperator Voorman machinaal houtbewerking

Nadere informatie

Geen zicht op betaald werk? Kom leren en werken in de horeca

Geen zicht op betaald werk? Kom leren en werken in de horeca Geen zicht op betaald werk? Kom leren en werken in de horeca Leren, werken en meedoen www.robinhoodeindhoven.nl Geen zicht op betaald werk? Kom leren en werken in de horeca Wanneer je geen werk hebt en

Nadere informatie

Informatieboekje Keuzemodules

Informatieboekje Keuzemodules Informatieboekje Keuzemodules Naam: In dit boekje kun je lezen welke keuzemodules er aangeboden gaan worden binnen het Brederocollege in leerjaren 3 en 4 Basis en Kader. In totaal zijn er 8 keuze modules,

Nadere informatie

bewust Alternatieve Leerweg

bewust Alternatieve Leerweg bewust Alternatieve Leerweg leren werken in de echte wereld inleiding waar staat ambachts plein voor 3 Jonge mensen een vak leren zodat zij op eigen kracht werk vinden. Daar staat Ambachtsplein voor. We

Nadere informatie

Opleidingen 2015-2016

Opleidingen 2015-2016 Opleidingen 2015-2016 Techniek Als leerling van het Pro College kies je na klas drie een richting die past bij jouw uitstroom. Assistent houtbewerker & Machinaal houtbewerker In de houtindustrie wordt

Nadere informatie

Opleidingen 2014-2015

Opleidingen 2014-2015 Opleidingen 2014-2015 groen techniek economie facilitair Assistent houtbewerker & Machinale houtbewerking Bouwtechniek Metaaltechniek Automake-up Groen Facilitair Detailhandel Horeca Logistiek Heftruckchauffeur

Nadere informatie

Logistiek teamleider. Iets voor jou? Wat moet je kunnen? Venlo - Laaghuissingel Niveau 3. na de zomervakantie. Gilde Opleidingen

Logistiek teamleider. Iets voor jou? Wat moet je kunnen? Venlo - Laaghuissingel Niveau 3. na de zomervakantie. Gilde Opleidingen Gilde Opleidingen Telefoon: (088) 468 2000 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Logistiek teamleider Studierichting Transport en logistiek (CLV) Locatie Venlo - Laaghuissingel Niveau 3 Leerweg bol Sector Techniek

Nadere informatie

Werken in de bouw. Bouw aan je toekomst!

Werken in de bouw. Bouw aan je toekomst! Werken in de bouw Bouw aan je toekomst! De bouw biedt veel mogelijkheden voor iedereen die van techniek houdt en graag samenwerkt. Mogelijkheden waar je misschien niet zo snel aan denkt. Want in de bouw

Nadere informatie

Werken bij of via IBN

Werken bij of via IBN Werken bij of via IBN Mogelijkheden voor werken bij of via IBN Samen met de 11 gemeenten uit de regio bekijken we bij IBN jouw mogelijkheden voor werk. Je bent door jouw contactpersoon van de gemeente

Nadere informatie

De 10 profielen waar je uit kunt kiezen: - Bouw, wonen en interieur. - Economie en ondernemen. - Media, vormgeving en ICT. - Mobiliteit en transport

De 10 profielen waar je uit kunt kiezen: - Bouw, wonen en interieur. - Economie en ondernemen. - Media, vormgeving en ICT. - Mobiliteit en transport LOB-dagen 2017 Hofstad Havo Informatie over de profielen De 10 profielen waar je uit kunt kiezen: - Bouw, wonen en interieur - Economie en ondernemen - Groen - Media, vormgeving en ICT - Mobiliteit en

Nadere informatie

Beroepsopleidingen Niveau 2

Beroepsopleidingen Niveau 2 Beroepsopleidingen Niveau 2 Waar gaan we het over hebben? Hoe zit het mbo in elkaar? Waar kan je gaan werken? Hoe kom je meer te weten? Op het mbo kun je kiezen uit BOL of BBL: BOL: je bent meestal op

Nadere informatie

Goed werk! Promen, een sterke formatie. Promen_brochure_02.indd 1 27-11-2007 10:55:20

Goed werk! Promen, een sterke formatie. Promen_brochure_02.indd 1 27-11-2007 10:55:20 Goed werk! Promen, een sterke formatie Promen_brochure_02.indd 1 27-11-2007 10:55:20 Onze kracht Vanuit de kracht van een goed geleide organisatie met ruim 1600 enthousiaste medewerkers, lossen wij uw

Nadere informatie

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet.

VAN KERCKHOVEN BOUW. Allround timmerman. Wij vragen: - ruime ervaring met ruw- en afbouwtimmerwerk. - iemand die van aanpakken weet. VAN KERCKHOVEN BOUW w w w. v a n k e r c k h o v e n b o u w. n l Van Kerckhoven Bouw is een middelgroot bedrijf, werkzaam in zowel Nederland als België. Wij zijn werkzaam in woning-, utiliteits-, en industriebouw.

Nadere informatie

Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst!

Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst! Bovenbouw: op weg naar jouw toekomst! Weet jij al welke afdeling je in de bovenbouw van het vmbo gaat kiezen? Vanaf klas 1 ben je al bezig om je talenten te ontwikkelen en kom je er geleidelijk achter

Nadere informatie

Facilitaire dienstverlening en Horeca

Facilitaire dienstverlening en Horeca #9 en Horeca,, Hardenberg ca! Jij? In de hore nt groeien! * Laat je tale www.alfa-college.nl Bel voor informatie: 0800-35 85 368 Jouw mbo-opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het

Nadere informatie

Technisch Specialist Personenauto's

Technisch Specialist Personenauto's Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Technisch Specialist Personenauto's Studierichting Motorvoertuigentechniek Locatie Nuth - Thermiekstraat Niveau 4 Leerweg bbl

Nadere informatie

Bovenbouw. Welke profielen hebben we?

Bovenbouw. Welke profielen hebben we? Bovenbouw Op weg naar een diploma Basisberoeps, Kaderberoeps of GL (praktijk mavo) VMBO Werken aan een toekomstbeeld in de verschillende profielen Stageweken in klas 3 Praktijkdocent is mentor; X-klassen

Nadere informatie

Centrum voor Logistiek Vakmanschap Venlo - Laaghuissingel Niveau 2

Centrum voor Logistiek Vakmanschap Venlo - Laaghuissingel Niveau 2 Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Logistiek medewerker Studierichting Centrum voor Logistiek Vakmanschap Locatie Venlo - Laaghuissingel Niveau 2 Leerweg bbl Sector

Nadere informatie

Vakcollege Techniek profileert zich op 1 bouwen, wonen en interieur 2 produceren, installeren en energie

Vakcollege Techniek profileert zich op 1 bouwen, wonen en interieur 2 produceren, installeren en energie Het vmbo op de Teisterbantlaan Het huidige vakcollege Techniek maakt gebruik van sterk verouderde beroepslokalen waarin de vakken zoals schilderen, bouw, metselen, installatietechniek en metaal aangeboden

Nadere informatie

CREATIEVE TECHNIEK. vormgeving & styling creatieve techniek vastgoed & makelaardij SPECIALIST RESTAURATIE EN DECORATIE (ALLROUND) STAND EN DECORBOUWER

CREATIEVE TECHNIEK. vormgeving & styling creatieve techniek vastgoed & makelaardij SPECIALIST RESTAURATIE EN DECORATIE (ALLROUND) STAND EN DECORBOUWER CREATIEVE TECHNIEK vormgeving & styling creatieve techniek vastgoed & makelaardij SPECIALIST RESTAURATIE EN DECORATIE SPECIALIST (ALLROUND) RESTAURATIE STAND EN DECORBOUWER EN DECORATIE (ALLROUND) STAND

Nadere informatie

wat zijn de regels over school _ kosten in het mbo?

wat zijn de regels over school _ kosten in het mbo? wat zijn de regels over school _ kosten in het mbo? OkTOBER 2012 Deze brochure is bedoeld voor mbostudenten Er bestaat soms onduidelijkheid over welke kosten de school bij jou in rekening mag brengen.

Nadere informatie

Eerste Autotechnicus. Iets voor jou? Wat moet je kunnen? Let extra op. Nuth - Thermiekstraat Venlo - Hagerhofweg Niveau 3

Eerste Autotechnicus. Iets voor jou? Wat moet je kunnen? Let extra op. Nuth - Thermiekstraat Venlo - Hagerhofweg Niveau 3 Gilde Opleidingen Telefoon: (088) 468 2000 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Eerste Autotechnicus Studierichting Motorvoertuigentechniek Locatie Nuth - Thermiekstraat Venlo - Hagerhofweg Niveau 3 Leerweg

Nadere informatie

wat zijn de regels over school _ kosten in het mbo? juli 2012

wat zijn de regels over school _ kosten in het mbo? juli 2012 wat zijn de regels over school _ kosten in het mbo? juli 2012 Deze brochure is bedoeld voor mbostudenten Er bestaat soms onduidelijkheid over welke kosten de school bij jou in rekening mag brengen. Daarom

Nadere informatie

WELKE SECTOR? WELK PROFIEL? KIEZEN VOOR DE PSO ( P RAKTISCHE S ECTOR O RIENTATIE)

WELKE SECTOR? WELK PROFIEL? KIEZEN VOOR DE PSO ( P RAKTISCHE S ECTOR O RIENTATIE) WELKE SECTOR? WELK PROFIEL? KIEZEN VOOR DE PSO ( P RAKTISCHE S ECTOR O RIENTATIE) 1 WELKE SECTOREN EN PROFIELEN ZIJN ER? WELKE 3 ONDERDELEN WIL JE UITPROBEREN? KIEZEN VOOR DE PSO ( P RAKTISCHE S ECTOR

Nadere informatie

Praktijkleren met de Praktijkverklaring

Praktijkleren met de Praktijkverklaring Praktijkleren met de Praktijkverklaring Monique Mol Eric van der Westerlaken Kennisplatform passend werk 14 mei 2019 Praktijkleren met de praktijkverklaring in de regio vergroten kansen op de arbeidsmarkt

Nadere informatie

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL

IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL IK GA VOOR DE SCHOOL VOOR ECONOMIE EN ONDERNEMEN MBOAMERSFOORT.NL MET JOU LOOPT ALLES OP ROLLETJES Werken in een bedrijf is elke dag anders. Ben je liever eigen baas? Leer dan alles over zelfstandig ondernemer

Nadere informatie

STIZ is sterk in thuisbegeleiding en dagbesteding. Thuisbegeleiding.

STIZ is sterk in thuisbegeleiding en dagbesteding. Thuisbegeleiding. STIZ is sterk in thuisbegeleiding en dagbesteding. Thuisbegeleiding. Zonder problemen door het leven gaan., de realiteit is dat we geconfronteerd worden met problemen in ons leven. Voor steeds meer mensen

Nadere informatie

Werken en dagbesteding

Werken en dagbesteding Werken en dagbesteding Leven zoals jij dat wilt Minke wil ervaring opdoen voor een baan in de bediening Ondersteund door SDW Welke informatie vind je in deze brochure? SDW helpt je verder pagina 3 Activiteiten

Nadere informatie

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos

/ hoezowerkloos # hoezowerkloos Laat je coachen! Wil je leren van mensen met ruime werkervaring in het bedrijfsleven of de overheid? Wil je hulp bij het vinden van een werkplek of opleiding? Of wil je extra motivatie voor het behalen

Nadere informatie

Eerste Autotechnicus. Iets voor jou? Wat moet je kunnen? Let extra op. Venlo - Hagerhofweg Niveau 3. 2 à 3 jaar na de zomervakantie.

Eerste Autotechnicus. Iets voor jou? Wat moet je kunnen? Let extra op. Venlo - Hagerhofweg Niveau 3. 2 à 3 jaar na de zomervakantie. Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Eerste Autotechnicus Studierichting Motorvoertuigentechniek Locatie Venlo - Hagerhofweg Niveau 3 Leerweg bol Sector Techniek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 18 maart 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk.

NIEUWSBRIEF TEAM WERK 18 maart 2016. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. In deze nieuwsbrief weer nieuwe vacatures en kansen vanuit Team Werk. Vacatures - Grondwerker - Machinist - Stratenmaker - Metselaars - Timmermannen - Schilders - Receptionist(e) Zet vast in de agenda

Nadere informatie

Opleiding: MEDEWERKER KAMERDIENST

Opleiding: MEDEWERKER KAMERDIENST Opleiding: MEDEWERKER KAMERDIENST Je moet voor deze opleiding zeer graag met mensen werken, je komt tenslotte altijd in contact met zakenmensen of mensen op vakantie. In deze opleiding krijg je heel wat

Nadere informatie

Technisch Specialist Personenauto's

Technisch Specialist Personenauto's Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Technisch Specialist Personenauto's Studierichting Motorvoertuigentechniek Locatie Venlo - Hagerhofweg Niveau 4 Leerweg bol Sector

Nadere informatie

Vakkundig in Actief leren. Voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs. Oud-Beijerland

Vakkundig in Actief leren. Voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs. Oud-Beijerland Vakkundig in Actief leren Voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs Oud-Beijerland Het Actief College Het Actief College is een openbare scholengemeenschap voor beroepsgerichte opleidingen. Op het Actief

Nadere informatie

Praktijkonderwijs. talent ben je zelf

Praktijkonderwijs. talent ben je zelf Praktijkonderwijs talent ben je zelf open dagen zaterdag 26 januari 10:00-13:00 uur zaterdag 2 februari 10:00-13:00 uur School-in-bedrijf woensdag 16 januari woensdag 23 januari woensdag 30 januari Wat

Nadere informatie

Entree 2016/2017. Bouwen, wonen en onderhoud. novacollege.nl/entree. Dienstverlening en zorg. Horeca, voeding of voedingsindustrie

Entree 2016/2017. Bouwen, wonen en onderhoud. novacollege.nl/entree. Dienstverlening en zorg. Horeca, voeding of voedingsindustrie novacollege.nl/entree Bouwen, wonen en onderhoud Dienstverlening en zorg Horeca, voeding of voedingsindustrie Installatie- en constructietechniek Mobiliteitsbranche Verkoop - retail Entree 2016/2017 Vijf

Nadere informatie

Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 14 2014-2015 ICT. www.alfa-college.nl

Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 14 2014-2015 ICT. www.alfa-college.nl Groningen, Hoogeveen, Hardenberg 14 2014-2015 ICT www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum voor Noord- en Oost-Nederland.

Nadere informatie

ENTREE 2017/2018. Bouwen, wonen en onderhoud. novacollege.nl/entree. Dienstverlening en zorg. Horeca, voeding of voedingsindustrie

ENTREE 2017/2018. Bouwen, wonen en onderhoud. novacollege.nl/entree. Dienstverlening en zorg. Horeca, voeding of voedingsindustrie novacollege.nl/entree Bouwen, wonen en onderhoud Dienstverlening en zorg Horeca, voeding of voedingsindustrie Installatie- en constructietechniek Mobiliteitsbranche Verkoop/retail ENTREE 2017/2018 De eerste

Nadere informatie

Werkprojecten (bijgewerkt )

Werkprojecten (bijgewerkt ) Werkprojecten (bijgewerkt 30-08-2017) Projecten met een baangarantie indien deelnemer bepaalde kwalificaties behaald. Form Upgrade Leerwerkproject Fitness Trainer A Start najaar 2017 Eén jaar 32 uur per

Nadere informatie

BuitenKans. Met BuitenKans heeft iedereen een. Kans op een leuke detachering Buiten

BuitenKans. Met BuitenKans heeft iedereen een. Kans op een leuke detachering Buiten BuitenKans Met BuitenKans heeft iedereen een Kans op een leuke detachering Buiten BuitenKans Met BuitenKans heeft iedereen een Kans op een leuke detachering Buiten Om iedereen een Kans te bieden op een

Nadere informatie

maak er werk van Cursusoverzicht

maak er werk van Cursusoverzicht maak er werk van Cursusoverzicht voorwoord project maak er werk van 2 Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Het Netwerk Praktijkonderwijs (NPO) verzorgt al vele jaren branchegerichte sen. Ook jouw school

Nadere informatie

Praktijkonderwijs L E R E N D O O R D O E N!

Praktijkonderwijs L E R E N D O O R D O E N! Praktijkonderwijs L E R E N D O O R D O E N! Wat is praktijkonderwijs? Regulier Voortgezet Onderwijs Praktijk- en theorievakken Eindonderwijs Toeleiding naar de arbeidsmarkt Aandacht voor werken, wonen,

Nadere informatie

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw Gilde Opleidingen Telefoon: (0475)34 32 43 E-mail: info@gildeopleidingen.nl Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw Studierichting Hotelschool Venlo Locatie Venlo - Laaghuissingel Niveau 3 Leerweg bol Sector

Nadere informatie

ra ing Hyg,ene Odion

ra ing Hyg,ene Odion ra ing Hyg,ene Odion Inhoud Inleiding 2 Trainingen binnen Odion 3 Trainingen buiten Odion 8 Scholing 9 1 Inleiding Vind je het belangrijk zelfstandig te zijn? Wil je wat leren? Ben je op zoek naar een

Nadere informatie

Vakcollege Penta. Dit spoorboekje vertelt je stap voor stap hoe het werkt. DRNA173_BRO_Spoorboekje_A5_v2.indd :09

Vakcollege Penta. Dit spoorboekje vertelt je stap voor stap hoe het werkt. DRNA173_BRO_Spoorboekje_A5_v2.indd :09 Vakcollege Penta Dit spoorboekje vertelt je stap voor stap hoe het werkt 1 DRNA173_BRO_Spoorboekje_A5_v2.indd 1 02-06-17 12:09 Inhoudsopgave Inleiding...3 Economie & Ondernemen... 4 & 5 Horeca, Bakkerij

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING BEN JIJ DE GASTVROUW OF GASTHEER DIE GEDREVEN WORDT DOOR PASSIE EN AMBITIE? BEN JE GASTVRIJ EN DIENSTVERLENEND? MAAK JIJ HET VERSCHIL EN BEZORG JIJ JE GASTEN EEN ONVERGETELIJKE

Nadere informatie

Rapportgegevens Beroepskeuzetest sociale werkvoorziening

Rapportgegevens Beroepskeuzetest sociale werkvoorziening Rapportgegevens Beroepskeuzetest sociale werkvoorziening Respondent: Davy van Lennep Email: info@123test.nl Geslacht: man Leeftijd: 30 Opleidingsniveau: VMBO-TL Vergelijkingsgroep: Geen expliciete vergelijkingsgroep

Nadere informatie

Afstand tot de arbeidsmarkt? De jobcoach helpt! Het beste uit jezelf

Afstand tot de arbeidsmarkt? De jobcoach helpt! Het beste uit jezelf Afstand tot de arbeidsmarkt? De jobcoach helpt! BEGELEIDING WERKBIJ EN NAAR Het beste uit jezelf Werken met Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt BEGELEIDING WERKBIJ EN NAAR Je wilt graag werken maar

Nadere informatie

Vakcollege Penta. Dit spoorboekje vertelt je stap voor stap hoe het werkt

Vakcollege Penta. Dit spoorboekje vertelt je stap voor stap hoe het werkt Vakcollege Penta Dit spoorboekje vertelt je stap voor stap hoe het werkt 1 spoorboekje 2019.indd 1 14-6-2019 10:21:57 Inhoudsopgave Inleiding...3 Economie & Ondernemen... 4 & 5 Horeca, Bakkerij & Recreatie...6

Nadere informatie

Pakket, profiel, sectorkeuze

Pakket, profiel, sectorkeuze Pakket, profiel, sectorkeuze havo tto atheneum gymnasium In de havo afdeling en in de vwo afdeling stellen de leerlingen in het derde leerjaar hun examenpakket samen. Dit examenpakket bestaat uit drie

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING VOEL JIJ JE GOED ALS ANDEREN HET NAAR HUN ZIN HEBBEN? HOUD JIJ JE HOOFD KOEL ALS IEDEREEN JOUW AANDACHT VRAAGT? HEB JE OOG VOOR DETAIL MAAR BEWAAR JE TEGELIJKERTIJD HET

Nadere informatie

Rapportage. Vertrouwelijk. De volgende tests zijn afgenomen: Persoonsgegevens Interessetest (BKT-M) Mw A. Demo 7 mei 2014. Naam.

Rapportage. Vertrouwelijk. De volgende tests zijn afgenomen: Persoonsgegevens Interessetest (BKT-M) Mw A. Demo 7 mei 2014. Naam. Rapportage De volgende tests zijn afgenomen: Test Persoonsgegevens Interessetest (BKT-M) Status Voltooid Voltooid Vertrouwelijk Naam Datum onderzoek Emailadres Mw A. Demo 7 mei 2014 ademo@abc.nl Inleiding

Nadere informatie

4 08/04/ /04/ /04/ /04/ /04/ /04/2019

4 08/04/ /04/ /04/ /04/ /04/ /04/2019 DISTRICT NOORDOOST Antwerpen (Noorderlaan 630, 2030 Antwerpen) B-Technics - CHW - Wagenwerkplaats Antwerpen (Noorderlaan 630, 2030 Antwerpen) B-Technics - CHW - Wagenwerkplaats Antwerpen (Noorderlaan 630,

Nadere informatie

Assistent Installatie- en constructietechniek (inclusief elektrotechniek) BBL

Assistent Installatie- en constructietechniek (inclusief elektrotechniek) BBL Crebo Duur Niveau Leerweg 25253 1 jaar Entree BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL) Start Augustus en februari (bij voldoende aanmeldingen) Locatie(s) Korianderstraat, Arnhem DIT KUN JE DOEN NA JE STUDIE Binnen

Nadere informatie

SOCIALE ACTIVERINGSPLEKKEN

SOCIALE ACTIVERINGSPLEKKEN Assistent landbouwbedrijf Dit landbouwbedrijf is op zoek naar een assistent landbouwbedrijf. Het landbouwbedrijf is specialist in de verkoop, inkoop, onderhoud en reparatie aan tractoren, en landbouwmachines.

Nadere informatie

Opleidingsvorm 3 (OV3) Beroepsopleiding die jongeren klaar maakt voor het gewone arbeidsleven

Opleidingsvorm 3 (OV3) Beroepsopleiding die jongeren klaar maakt voor het gewone arbeidsleven Opleidingsvorm 3 (OV3) Beroepsopleiding die jongeren klaar maakt voor het gewone arbeidsleven 1 Buitengewoon Secundair Onderwijs - opleidingsvorm 3 (BUSO - OV3) De Basisschool heb je afgerond en je bent

Nadere informatie