Onze servicegarantie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onze servicegarantie"

Transcriptie

1 Onze servicegarantie

2 2 s e r v i c e g a r a n t i e Onze servicegarantie Wat Certes-makelaars van anderen onderscheidt, is hun betrouwbaarheid, professionaliteit en resultaatgerichtheid. In de Certes Servicegarantie vindt u een overzicht van de garanties die samenwerken met een Certes-makelaar biedt. Alle Certes-makelaars passen de procedures die in de Certes Servicegarantie worden beschreven toe. Op die manier wordt de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd en kunt u rekenen op een optimaal resultaat. 1. Certes advies, waardebepaling en verkoopopdracht Een procedure die een objectieve schatting verzekert, alle aspecten van de verkooptransactie in beeld brengt, en de Certes verkoopopdracht beschrijft. 2. Certes stappenplan Een overzicht van de stappen die de Certes-makelaar voor u onderneemt. Zo kunt u het verloop van het verkoop- of verhuurproces perfect opvolgen. 3. Duidelijke afspraken, heldere informatie Een reeks verplichtingen voor de Certes-makelaar op het vlak van communicatie naar de klanten (opdrachtgevers) en kandidaat-kopers en -huurders toe, en een reeks praktische afspraken voor een optimale verkoop of verhuur. 4. Certes onthaaltips Een serie tips die u helpen uw eigendom, zonder hoge kosten, zo goed mogelijk voor te stellen aan kandidaat-kopers of -huurders. 5. Certes verkoopdossier Een overzicht van het dossier dat de Certes-makelaar bij de verkoop van uw pand aanlegt, om een sluitende Certes verkoopovereenkomst zonder opschortende voorwaarden inzake de status van het goed te verzekeren. Een vertrouwd teken van kwaliteit en vakmanschap Certes-makelaars dragen het Certes-label, een vertrouwd teken van kwaliteit en vakmanschap. De toekenning en het gebruik van het label worden gecontroleerd door Quality Control, een neutraal, extern instituut voor kwaliteitsbewaking. 1. Certes advies, waardebepaling en verkoopopdracht Advies Uw Certes-makelaar zal u naar eer en geweten adviseren over de meest optimale aanpak voor uw eigendom. Verkopen of verhuren? In zijn hoedanigheid verkopen, of na afbraak als projectgrond verkopen? Opknappen of in de huidige staat verkopen? Van uw Certes-makelaar mag u een rationele en zakelijke benadering verwachten. Zo ontvangt u helder en eerlijk advies, maar met respect voor de emotionele waarde die u aan uw eigendom hecht.

3 Waardebepaling De Certes-makelaar schat de marktwaarde van uw woning in op basis van een grondige analyse van de prijsbepalende factoren. De ligging, de beschikbare ruimte, de staat van onderhoud, de inplanting, de gebruikte materialen en de ouderdom van de woning zijn daarbij belangrijk, maar ook de uitbreidingsmogelijkheden die de woning biedt, de vraag naar een specifiek woningtype, de recent verkochte vergelijkbare woningen in uw regio en de haalbaarheid en kosten van renovatiewerken. Om u een objectieve waardebepaling te garanderen, bepaalt de Certes-makelaar een adviesprijs zonder voorkennis van uw eigen prijsverwachtingen. Na een bezoek aan het te verkopen pand bezorgt uw Certes-makelaar u vrijblijvend een indicatie van de verkoopwaarde. Verkoopopdracht Als u beslist met een Certes-makelaar te werken, ondertekent u de Certes-verkoopopdracht. Deze verkoopopdracht legt de wederzijdse verplichtingen en afspraken vast, en is opgesteld volgens de recentste wetgeving ter bescherming van de consument. Administratieve juridische scan 3 Als u een eigendom verkoopt, zijn er een aantal aspecten waar u rekening mee moet houden om na de verkoop niet voor verrassingen komen te staan. Enkele voorbeelden: de meerwaardebelasting die de overheid heft op de winst uit de verkoop van een recent aangekochte woning die niet als hoofdverblijfplaats werd gebruikt, het voorkooprecht dat in bepaalde gemeentes geldt, de mogelijkheid BTW te recupereren bij de verkoop van een recent gebouwde woning. Aan de hand van een checklist bepaalt de Certes-makelaar welke factoren van belang zijn voor uw eigendom. Zo raadpleegt uw Certes-makelaar onder meer de gewestplannen en ruimtelijke uitvoeringsplannen. Op die manier krijgt u niet alleen een gefundeerd beeld van de waarde van uw pand, maar heeft u ook een overzicht van alle consequenties van de verkoop. De Certes-makelaar houdt tijdens het verkoopproces rekening met deze consequenties zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan en krijgt waar u recht op heeft. 2. Certes stappenplan Het Certes stappenplan geeft weer welke acties door de Certes-makelaar ondernomen worden, en op welk ogenblik. Zo kan u steeds zien in welke fase het verkoopproces zich bevindt. Alleen in samenspraak en na goedkeuring van de opdrachtgever of bij overmacht wordt van het stappenplan afgeweken. Het stappenplan gaat in nadat de verplichte bedenktermijn van zeven dagen na de ondertekening van de verkoopopdracht verstreken is. De dagen in het schema zijn werkdagen. Als een stap meerdere dagen omvat, geldt de laatste dag als uiterste deadline. Opmerking bij de grafiek (zie volgende bladzijde): * De keuze van specifieke bladen en publicatie zijn afhankelijk van het woningtype. De publicatiedata hangen uiteraard samen met de verschijningsfrequentie van de bladen.

4 4 s e r v i c e g a r a n t i e DAG 01 bezoek voor foto s en grondige omschrijving opmaak digitale detailfiche info op en op info naar Vansweevelt en Certes pole position contacten Certes Exclusief wonen: opname voor virtueel bezoek advertentie in de pers* Bord en/of affiche aan het pand Info op andere sites vb immoweb, zimmo, immovast,... Certes Exclusief wonen: virtueel bezoek op de sites 3. Duidelijke afspraken, heldere informatie Voor Certes-makelaars is eenduidige, heldere en efficiënte communicatie, zowel naar eigenaars als naar kandidaten toe, uiterst belangrijk. Daarom houden Certes-makelaars zich aan onderstaande afspraken. Respect voor uw eigendom Potentiële huurders of kopers moeten zich registreren voor ze uw pand kunnen bezoeken. Zo weten we precies wie uw eigendom heeft bezocht. Voor er een bezoek wordt vastgelegd, overloopt de Certes-makelaar de belangrijkste kenmerken van het pand met de kandidaten (prijs, aantal slaapkamers, grootte perceel, enz). Indien mogelijk wordt eerst ook een virtueel bezoek aangeraden. Zo kan uw Certes-makelaar zijn aandacht toespitsen op die kandidaten die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in uw eigendom. Kandidaat-huurders of kopers willen een pand dat hen interesseert meestal zo snel mogelijk bezoeken. Als het pand nog bewoond is kan dat ongemakken veroorzaken bij de bewoners. Daarom wordt u door de Certes-makelaar minstens 1 dag van te voren gebeld voor het maken van een afspraak voor een bezoek. Slechts uitzonderlijk en pas na uw goedkeuring gebeuren bezoeken op dezelfde dag. Als het pand onbewoond is en de Certes-makelaar heeft van u de sleutel ontvangen, kunnen bezoeken uiteraard ook dezelfde dag worden gepland. Specifieke aandacht voor uw eigendom Via het Certes-netwerk krijgen ook kandidaten die bij andere Certes-makelaars geregistreerd zijn toegang tot informatie over uw eigendom. Via uitwisseling tussen Certes-makelaars bereiken we ook de kandidaten die buiten hun eigen regio, of op de grens tussen regio s zoeken.

5 Heldere informatie voor eigenaars en kandidaten De Certes-makelaar streeft ernaar potentiële huurders of kopers binnen de 24 u na hun telefoontje of een antwoord te geven op hun vragen over uw pand. Als uw eigendom deel uitmaakt van het Certes Exclusief Wonen-aanbod belt uw Certes-makelaar alle kandidaten die een bezoek aan uw pand hebben gebracht 2 dagen na het bezoek op om hun mening te vragen en u van hun reactie op de hoogte te brengen. Uw Certes-makelaar geeft u als eigenaar een login-nummer en paswoord zodat u -als u dat wenst- op onze website kunt opvolgen hoeveel mensen interesse hebben getoond voor uw eigendom, welke contacten er zijn geweest, waar en hoe de informatie over uw pand werd verspreid. Als u niet over een internetaansluiting beschikt, stuurt uw Certes-makelaar u per post een maandelijks rapport. Met vragen over uw pand of over kandidaten en voor ander vastgoedadvies (waardebepalingen, communicatie, marketing, wetgeving, onderhandelingen ) kunt u steeds contact opnemen met uw Certes-makelaar. Wederzijds vertrouwen Om optimaal samen te werken, wordt ook aan eigenaars gevraagd volgende afspraken te respecteren: Kandidaten die zich rechtstreeks bij u aanbieden, dient u steeds door te verwijzen naar uw Certesmakelaar. Tijdens een plaatsbezoek vragen wij u de Certes Onthaaltips zo veel mogelijk toe te passen. 5 Bij verkoop Uw Certes-makelaar vertegenwoordigt u tijdens de bezoeken en in de onderhandelingen met kandidaten. Op die manier behoudt u een sterke positie en hebt u bij iedere stap in het onderhandelingsproces de tijd om grondig over uw beslissing na te denken. Maak dus zelf geen afspraken met kandidaat-kopers of doe geen beloftes. Als een kandidaat wil onderhandelen over de aankoop van uw eigendom, kan daarvoor een afspraak worden belegd in het kantoor van de makelaar. U kunt daarbij aanwezig zijn. De meeste onderhandelingen gebeuren telefonisch of per . Als bij een bezoek een mondeling akkoord wordt bereikt, vraagt de Certes-makelaar de kandidaat dit onmiddellijk schriftelijk te bevestigen (op kantoor, of per post, of fax). Vanaf dan bereidt de Certes-makelaar de overeenkomst voor en stuurt ze ter goedkeuring naar de betrokken partijen en notarissen. Zo kan de verkoopovereenkomst ten laatste tien dagen later getekend worden. De ondertekening gebeurt in het kantoor van de Certes-makelaar. Kandidaat-kopers kunnen zeer wispelturig zijn. Daarom beschouwen wij uw pand pas als verkocht als de koopovereenkomst getekend is en het voorschot betaald is. Steeds meer kandidaat-kopers vragen, op aanraden van hun bank, een opschortende voorwaarde inzake de financiering. Bij een opschortende voorwaarde beschouwen wij het pand pas als verkocht zodra de opschortende voorwaarde vervuld is en de koper het voorschot heeft betaald. Wij vragen de kandidaat-koper doorgaans een voorschot van 10% te betalen bij het ondertekenen van de koopovereenkomst. Na overleg met de eigenaar kan van die regel, in uitzonderlijke gevallen en bij voldoende andere garanties, worden afgeweken. Alle Certes-makelaars zijn erkend door het BIV, en zijn lid van beroepsorganisaties zoals CIB. Zij zijn daarenboven onderworpen aan de eer- en gedragscode van Certes.

6 6 s e r v i c e g a r a n t i e 4. Certes onthaaltips Een eerste indruk is altijd belangrijk, en dat geldt ook voor een woning. Met de volgende tips zorgt u ervoor dat huurders en kopers zich goed voelen in uw woning en zich gemakkelijk kunnen voorstellen hoe aangenaam het is om er te wonen. Er gaat niets boven orde Ruim alle kamers op, en geef ze een grondige poetsbeurt. Voorkom een rommelige indruk door zo veel mogelijk spulletjes weg te bergen. In een goed opgeruimde woning kunnen kandidaten zich beter voorstellen hoe zij de woning naar hun eigen smaak zouden kunnen inrichten. De keuken verdient extra aandacht. Als deze ruimte er fris en netjes uitziet, geeft dat de meeste kandidaat-kopers en -huurders meteen een goed gevoel, zelfs als het meubilair al wat ouder is. Pak kleine probleempjes, zoals een stukje loszittend behang, of een lekkende kraan aan. Kleine ingrepen als deze zorgen ervoor dat de woning een verzorgde indruk geeft. Als u meer ingrijpende renovatiewerken overweegt, bespreek deze dan eerst met uw Certes-makelaar. Uw Certes-makelaar kan u vertellen of uw investering ook werkelijk iets zal opleveren bij verhuur of verkoop. Voldoende licht, overdag én s avonds Zorg ervoor dat alle rolluiken opgetrokken zijn en dat de gordijnen geopend zijn. Een slecht verlichte kamer geeft meestal een wat sombere indruk, en ziet er ook kleiner uit. Veel kandidaten zullen uw eigendom na de werkuren willen bezoeken. Vooral in de winterperiode is het dus belangrijk voor voldoende verlichting te zorgen. Frisse lucht, en lichtjes verwarmde kamers Voorkom onaangename geurtjes door het pand voor het bezoek grondig te verluchten. In een leegstaand pand zet u s winters de verwarming kort voor het bezoek best even aan. Zo wordt de kilte doorbroken en voelen de ruimtes gezelliger aan. Aandacht voor bergruimtes Veel kandidaten hechten veel belang aan bergruimte. Voorkom dus dat ruimtes zoals de garage er rommelig bijliggen. Het kan interessant zijn uw auto tijdens het bezoek buiten te parkeren. Zo kunnen kandidaten de garage goed bekijken. Rondom de woning Wie een huis bezoekt bekijkt uiteraard ook de tuin, de oprijlaan, de garage en eventuele bijgebouwen. Zorg ervoor dat alles er netjes uitziet. Maai het gras, haal dode bladeren weg, zorg eventueel voor wat bloeiende planten op het terras of bij de voordeur. Huisdieren Denk eraan dat niet alle mensen dierenvrienden zijn. Bereid uw huisdier voor op de komst van onbekende gasten, en zorg ervoor dat bezoekers zich op hun gemak kunnen voelen in uw woning.

7 5. Certes verkoopdossier Iedere Certes-makelaar zal nagaan of er een voorkooprecht geldt, of er meerwaardebelasting betaald zal moeten worden en of er onder BTW-stelsel verkocht kan worden. Verder zal iedere Certes-makelaar de documenten en attesten uit onderstaande lijst opvragen bij u of bij de betreffende instanties, en dit binnen 1 week na de verkoopopdracht. Dit is noodzakelijk omdat enkel na volledige controle van uw dossier een sluitende, rechtsgeldige verkoopovereenkomst zonder opschortende voorwaarden betreffende de status van het pand afgesloten kan worden. 1. Algemeen Kadastrale legger Kadastraal plan Stedenbouwkundige inlichtingen Eigendomstitel Hypothecaire staat Ovam bodemattest Stookolie-attest Controleverslag elektrische installatie (bij installaties ouder dan 25 jaar) Energieprestatiecertificaat Aanslagbiljet onroerende voorheffing Gemeentelijke inlichtingen Herschatting kadaster (enkel om het zogenaamde klein beschrijf te kunnen toepassen) Opmetingplan (indien beschikbaar) Keuringsverslag technische staat (indien van toepassing, bijvoorbeeld het keuringsattest voor de stookolietank) Verbruik van nutsvoorzieningen laatste volledige jaar Plannen 7 2. Mede-eigendom Basisakte Verslag laatste algemene vergadering Eindafrekening laatste boekjaar Ook kandidaten krijgen, indien gewenst, inzage in de stukken. Dit komt het vertrouwen ten goede en helpt kandidaten gemakkelijker en sneller te beslissen tot aankoop. Het is wel zo dat bepaalde instanties 1 tot 2 maanden nodig hebben voor het afleveren van de documenten. Bij verkoop bezorgt uw Certesmakelaar het volledige dossier met alle stukken en de koopovereenkomst aan uw notaris. Zo kan de notaris op zeer korte termijn de verkoopakte voorbereiden.

8 kantoor Turnhout Graatakker 91, 2300 Turnhout tel.: +32-(0) Kantoor Geel Pas 151, 2440 Geel tel.: +32-(0) kantoor Herentals Belgiëlaan 4, 2200 Herentals tel.: +32-(0)

In een dagelijks, voortdurend evoluerende markt gaan onze makelaars steeds voor de verkoop aan de beste prijs binnen de voor u passende timing.

In een dagelijks, voortdurend evoluerende markt gaan onze makelaars steeds voor de verkoop aan de beste prijs binnen de voor u passende timing. WAAROM COPRIMMO? In een dagelijks, voortdurend evoluerende markt gaan onze makelaars steeds voor de verkoop aan de beste prijs binnen de voor u passende timing. Uw eigendom kan maar 1 maal verkocht worden,

Nadere informatie

DOCUMENTEN NODIG VOOR DE VERKOOP/AANKOOP VAN EEN ONROEREND GOED

DOCUMENTEN NODIG VOOR DE VERKOOP/AANKOOP VAN EEN ONROEREND GOED DOCUMENTEN NODIG VOOR DE VERKOOP/AANKOOP VAN EEN ONROEREND GOED De hierna vermelde gegevens & documenten zijn nodig voor het opstellen van de onderhandse verkoopovereenkomst en de notariële verkoopakte

Nadere informatie

uw vastgoed, onze zorg

uw vastgoed, onze zorg uw vastgoed, onze zorg Uw vastgoed, onze zorg Een woning verkopen doet u niet elke dag. Ook bij verhuren komt heel wat kijken. Wat is een correcte vraagprijs? Bent u op de hoogte van de recente wetgeving?

Nadere informatie

Straat: Kerkstraat 74 De Haan - WENDUINE

Straat: Kerkstraat 74 De Haan - WENDUINE woensdag 22 juni 2016 18:54:43 Brochure Straat: Kerkstraat 74 Plaats: De Haan - WENDUINE Vraagprijs: 45.000 Soort woning: Garage - Verkoop Woonoppervlakte: Aantal slaapkamers: 0 Bouwperiode of ar: 1993-1995

Nadere informatie

MAKELAARSOPDRACHT TOT BEMIDDELING BIJ VERKOOP VAN HOOFDVERBLIJFPLAATS BIJZONDERE VOORWAARDEN

MAKELAARSOPDRACHT TOT BEMIDDELING BIJ VERKOOP VAN HOOFDVERBLIJFPLAATS BIJZONDERE VOORWAARDEN MAKELAARSOPDRACHT TOT BEMIDDELING BIJ VERKOOP VAN HOOFDVERBLIJFPLAATS BIJZONDERE VOORWAARDEN van toepassing particuliere woningen met een verkoopprijs lager dan 500.000 EUR De Algemene Voorwaarden maken

Nadere informatie

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k.

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Rentmeesters- Makelaars & Taxatiekantoor Van Gellicum Vastgoed b.v. Roodseweg 11 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 Kenmerken & Locatie Vraagprijs

Nadere informatie

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Vraagprijs 160.000,00 kosten koper Omschrijving In Leimuiden gelegen karakteristieke 2/1 kap woning met 2 schuren. Indeling: Begane grond: Hal met meterkast, toilet en

Nadere informatie

Paterswoldseweg 40 40B - Groningen

Paterswoldseweg 40 40B - Groningen - Koopsom 275.000,= k.k. Koopsom 275.000,= k.k. Omschrijving - Paterswoldseweg 40/40b te Samengevoegde boven- en benedenwoning met 9 kamers, een plaats en 3 bergingen (voormalig gebruik kantoor). Indeling:

Nadere informatie

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend

Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend Geniet van het leven Vertrouwd, voordelig en vernieuwend De Huizenbemiddelaar aan- of verkoopbemiddeling voor één vast laag tarief. De Huizenbemiddelaar is één van de eerste full service makelaars die

Nadere informatie

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela

Zuidwendingerweg 3 - Nieuwe Pekela - Vraagprijs 257.500,= k.k. Vraagprijs 257.500,= k.k. Omschrijving -, 9663 AJ te. Onder architectuur gebouwd woonhuis met grote vrijstaande garage en ruime tuin. Deze zeer nette woning is gebouwd volgens

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. baron de pelichystraat 44, 8870 izegem T. 051 31 12 45 F. 051 31 30 00 info@rovac.be www.rovac.be

WONEN IN VERTROUWEN. baron de pelichystraat 44, 8870 izegem T. 051 31 12 45 F. 051 31 30 00 info@rovac.be www.rovac.be WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

Dordrecht Paul Krugerstraat 61

Dordrecht Paul Krugerstraat 61 Dordrecht Paul Krugerstraat 61 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Deze karakteristieke woning met dakterras is voor het

Nadere informatie

Vroenhoven - Riemst, Maastrichtersteenweg 142 (België)

Vroenhoven - Riemst, Maastrichtersteenweg 142 (België) Vroenhoven - Riemst, Maastrichtersteenweg 142 (België) Vroenhoven - Riemst, Maastrichtersteenweg 142 (België) Bouwjaar 1970 Slaapkamers 2 Woonoppervlakte 140 m 2 Perceel 1158 m 2 Soort Woonhuis Type Vrijstaand

Nadere informatie

Broekweg 102 - Leidschendam

Broekweg 102 - Leidschendam - Koopsom 89.000,= k.k. Koopsom 89.000,= k.k. Huur prijs Omschrijving - OPKNAPPER TE KOOP bovenwoning voorzien van 3 kamers. Indeling : Entree, hal, trapogang naar eerste verdieping: overloop met aangrenzend

Nadere informatie

Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050

Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050 - Vraagprijs 349.000,= k.k. Omschrijving - De indeling is als volgt: Nummer 6: Bedrijfsruimte van ca 153m2 voorzien van betonvloer en sanitaire voorziening. Nummer 6a: Begane grond: entree met trapopgang

Nadere informatie

Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam

Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam Vraagprijs 425.000,00 kosten koper RC Makelaars Julianaweg 147 1131 DH, VOLENDAM Tel: 0620353264 Fax: Email: info@rcmakelaars.nl Omschrijving Zilvergesp 8, 1132 RV Volendam

Nadere informatie

Utrecht. Peltlaan 85. Vraagprijs 17.500,- K.K.

Utrecht. Peltlaan 85. Vraagprijs 17.500,- K.K. Utrecht Peltlaan 85 Vraagprijs 17.500,- K.K. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Gunstig gesitueerde (hoek)garage te koop

Nadere informatie

Dordrecht. Lombokstraat 16b. Vraagprijs 14.000,- k.k.

Dordrecht. Lombokstraat 16b. Vraagprijs 14.000,- k.k. Dordrecht Lombokstraat 16b Vraagprijs 14.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Namens opdrachtgever bieden wij

Nadere informatie

Bernhardlaan 9 - Groningen

Bernhardlaan 9 - Groningen - Vraagprijs 129.000,= k.k. Vraagprijs 129.000,= k.k. Omschrijving -,. Eengezinswoning met voor en achtertuin, voorzien van een royale woonkamer (ca 28 m2 ) met aan de achterzijde een modern uitgebouwde

Nadere informatie

Winschoterdiep 149 a - Groningen

Winschoterdiep 149 a - Groningen - Vraagprijs 119.500,= k.k. Vraagprijs 119.500,= k.k. Omschrijving - Bovenwoning in de populaire woonwijk 'De Oosterpoort' met kamer ensuite, slaapkamer en royaal dakterras. Het stadscentrum van en het

Nadere informatie

Ridderkerk Mozartstraat 178

Ridderkerk Mozartstraat 178 Ridderkerk Mozartstraat 178 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Representatieve garagebox (4.60 x 3.00 m) onder het appartementencomplex

Nadere informatie

Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn

Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn Huurprijs 850,00 per maand Omschrijving Heeft u altijd al een appartement willen huren in het gezellige stadshart van Alphen?! Dan is dit uw kans! Goed

Nadere informatie

Alblasserdam Oranjestraat 27

Alblasserdam Oranjestraat 27 Alblasserdam Oranjestraat 27 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Dit fraai afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is voor het

Nadere informatie

Wonen. Uw eigen nieuwbouwwoning aan een voordelige prijs

Wonen. Uw eigen nieuwbouwwoning aan een voordelige prijs in Brussel Uw eigen nieuwbouwwoning aan een voordelige prijs VAN DE INSCHRIJVING TOT DE AANKOOP VAN EEN GOMB-WONING WIE MAG EEN GOMB-WONING KOPEN? WELKE PLICHTEN ZIJN ER VERBONDEN AAN DE AANKOOP VAN EEN

Nadere informatie

Residentieel gelegen villa met dubbele garage en verwarmd zwembad

Residentieel gelegen villa met dubbele garage en verwarmd zwembad LICHTAART Bakenstraat 20 Residentieel gelegen villa met dubbele garage en verwarmd zwembad Carl Buyens Immobiliën bvba - Herentals Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden Verantwoordelijke uitgever

Nadere informatie

Certes Kwaliteitsmakelaars Zorgenvrij verkopen en verhuren

Certes Kwaliteitsmakelaars Zorgenvrij verkopen en verhuren Certes Kwaliteitsmakelaars Zorgenvrij verkopen en verhuren Belangrijke beslissingen vragen om een professionele aanpak De aankoop van een eigen woning, een nieuwbouwproject dat u een degelijk pensioen

Nadere informatie

Lage Witsiebaan te TILBURG

Lage Witsiebaan te TILBURG Lage Witsiebaan 163-2 te TILBURG Huurprijs 340 per maand Omschrijving: Zeer aantrekkelijke semi studio, gelegen nabij universiteit en Westermarkt in Tilburg. De studio is het bezit van een eigen badkamer

Nadere informatie

Teuven, Varnstraat, park Bergzicht (België)

Teuven, Varnstraat, park Bergzicht (België) Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Teuven, Varnstraat, park Bergzicht (België) www.wijnandstilli.nl pagina 1 van 8 2015 Teuven,

Nadere informatie

Lanaken, Maaseikersteenweg 165-A (België)

Lanaken, Maaseikersteenweg 165-A (België) Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Lanaken, Maaseikersteenweg 165-A (België) pagina 1 van 10 Lanaken, Maaseikersteenweg 165-A (België)

Nadere informatie

Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda

Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda Vraagprijs 5.500,00 kosten koper Nabij het centrum van Gouda, op steenworp afstand van het NS station, aan de Ronsseweg gelegen eigen parkeerplaats door middel van

Nadere informatie

UITVOERENDE KAMER VAN HET BEROEPSINSTITUUT VAN VASTGOEDMAKELAARS

UITVOERENDE KAMER VAN HET BEROEPSINSTITUUT VAN VASTGOEDMAKELAARS UITVOERENDE KAMER VAN HET BEROEPSINSTITUUT VAN VASTGOEDMAKELAARS TUCHTRECHTELIJKE BESLISSING IN EERSTE AANLEG nr. 2641 Van 29 mei 2015 Dossier : T7493 Inzake ( ) (B.I.V. ) Samenvatting: De vastgoedmakelaar

Nadere informatie

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Pastoor Kribsweg 6

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Pastoor Kribsweg 6 Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Maastricht, Pastoor Kribsweg 6 www.wijnandstilli.nl pagina 1 van 7 2015 Bouwjaar 1976 Woonoppervlakte

Nadere informatie

Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning. Wij zien meer dan verkoopkansen

Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning. Wij zien meer dan verkoopkansen Woning verkopen? In 7 stappen naar de verkoop van uw woning Wij zien meer dan verkoopkansen + deskundige makelaars + kennis van de regionale markt + oog voor úw situatie MAKELAARDIJ Verzekerd van het beste.

Nadere informatie

Stationsstraat 10 - Grijpskerk

Stationsstraat 10 - Grijpskerk - Vraagprijs 139.000,= k.k. Vraagprijs 139.000,= k.k. Omschrijving - Karakteristiek, vrijstaand woonhuis met schuur en tuin. De woning is gelegen in het dorp op 297m2 eigen grond. beschikt over alle voorzieningen,

Nadere informatie

Albert Hahnlaan 3 - Groningen

Albert Hahnlaan 3 - Groningen - Vraagprijs 415.000,= k.k. Vraagprijs 415.000,= k.k. Omschrijving - Onder architectuur gebouwde vrijstaande bungalow op ca 915 m2 eigen grond, voorzien van 4 slaapkamers, zwembad, royale aangebouwde stenen

Nadere informatie

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen

Vraagprijs: 0,- Meer informatie? Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen Smolders Makelaars Kennedylaan 1b 4538 AE Terneuzen 0115-621475 info@smoldersmakelaars.nl www.smoldersmakelaars.nl, Vraagprijs: 0,- te Vraagprijs 0,- Extra informatie Kenmerken Postcode Isolatie Tuin Aanvaarding

Nadere informatie

sinds 1989 Uw verkoop gaat bij ons van een leien dak! De partner voor uw huis!

sinds 1989 Uw verkoop gaat bij ons van een leien dak! De partner voor uw huis! sinds 1989 Uw verkoop gaat bij ons van een leien dak! De partner voor uw huis! sinds 1989 Het huis is zo groot sinds de kinderen de deur uit zijn! Mijn moeder is overleden en nu moeten wij haar huisje

Nadere informatie

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo

TE KOOP. Het Heydenrijck 106, Groenlo Het Heydenrijck 106, Groenlo TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

Langestraat 77 - Noordhorn

Langestraat 77 - Noordhorn - Vraagprijs 199.000,= k.k. Vraagprijs 199.000,= k.k. Omschrijving - te Ruim opgezette, unieke vrijstaande woning in de dorpskern van. De woning heeft een zeer ruime garage waarin meerdere auto s terecht

Nadere informatie

Dordrecht. Havenstraat 3. Vraagprijs 149.000,- K.K.

Dordrecht. Havenstraat 3. Vraagprijs 149.000,- K.K. Dordrecht Havenstraat 3 Vraagprijs 149.000,- K.K. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Een schitterend herenhuis op een

Nadere informatie

Olen Gerheze 26 Gerenoveerde, rustig gelegen woning met uniek uitzicht!

Olen Gerheze 26 Gerenoveerde, rustig gelegen woning met uniek uitzicht! Olen Gerheze 26 Gerenoveerde, rustig gelegen woning met uniek uitzicht! Carl Buyens Immobiliën bvba - Herentals Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden Verantwoordelijke uitgever : Carl Buyens

Nadere informatie

PERCEEL BOUWGROND MOGELIJKHEID TOT BOUW VAN 3 RECREATIEWONINGEN! VAARVERBINDING NAAR DE REEUWIJKSE PLASSEN!

PERCEEL BOUWGROND MOGELIJKHEID TOT BOUW VAN 3 RECREATIEWONINGEN! VAARVERBINDING NAAR DE REEUWIJKSE PLASSEN! Hoge Gouwe 17 2801 LA GOUDA tel. 0182-511424 fax. 0182-580900 www.alphamakelaardij.nl info@alphamakelaardij.nl PERCEEL BOUWGROND MOGELIJKHEID TOT BOUW VAN 3 RECREATIEWONINGEN! VAARVERBINDING NAAR DE REEUWIJKSE

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis

Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Veelgestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Huysshop heeft een aantal veelgestelde vragen over het (ver)kopen van een huis op een rij gezet. 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? Je bent

Nadere informatie

Westerlo Schaapsdries 28 Vrijstaande, perfect onderhouden woning op een perceel van 832 m 2

Westerlo Schaapsdries 28 Vrijstaande, perfect onderhouden woning op een perceel van 832 m 2 Westerlo Schaapsdries 28 Vrijstaande, perfect onderhouden woning op een perceel van 832 m 2 Carl Buyens Immobiliën bvba - Herentals Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden Verantwoordelijke uitgever

Nadere informatie

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen

TE KOOP. Mallumse molenweg 3, Eibergen Mallumse molenweg 3, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaars Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net MALLUMSE MOLENWEG 3

Nadere informatie

Koopgarant Kopen met korting

Koopgarant Kopen met korting Koopgarant Kopen met korting KG201507 1 INHOUDSOPGAVE Een eigen huis... 3 Het woningaanbod van de Sleutels... 3 1. Een huis kopen... 3 De voordelen van kopen Als u een woning van de Sleutels koopt onder

Nadere informatie

Nijhofflaan garage - Veenendaal

Nijhofflaan garage - Veenendaal Huurprijs 85,- p.m. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Te huur: garage aan de Nijhofflaan

Nadere informatie

Lid van Groep Van Welden VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES

Lid van Groep Van Welden VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES ... dé juiste keuze! is dé referentie voor vastgoed in de Vlaamse Ardennen. Het kantoor heeft een lange traditie en was één van de eerste vastgoedmakelaars

Nadere informatie

Dunantstraat 1353, 2713 TS, Zoetermeer

Dunantstraat 1353, 2713 TS, Zoetermeer Dunantstraat 1353, 2713 TS, Zoetermeer Vraagprijs 115.000,00 kosten koper Omschrijving Op perfecte locatie nabij het dorpscentrum en het Stadshart ligt dit goed onderhouden 2-kamer appartement met inpandige

Nadere informatie

Biezen 76a te BOSKOOP

Biezen 76a te BOSKOOP Biezen 76a te BOSKOOP Vraagprijs 30,-- v.o.n. Circa 400 m2 bedrijfsruimte te huur, waarvan circa 300 m2 met een vloerbelasting 1.500 kg/m2 en circa 100 m2 entresol te huur. Bouwjaar Inhoud Perceeloppervlakte

Nadere informatie

94.500,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, Edisonlaan 87 Apeldoorn TE KOOP

94.500,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, Edisonlaan 87 Apeldoorn TE KOOP 94.500,- kosten koper Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, TE KOOP Edisonlaan 87 Apeldoorn Royaal 3-kamer appartement gelegen op de 3e verdieping met balkon aan voor- en achterzijde en berging

Nadere informatie

Heidestraat 101 E36 Rekem

Heidestraat 101 E36 Rekem Heidestraat 101 E36 Rekem Schitterend gelegen vrijstaande bungalow met 2 ruime slaapkamers, berging en mooi aangelegd volledig omheind tuingebied op een riant perceel van ca. 4 are en 50 ca. UITSTEKEND

Nadere informatie

Biezen 76a te Boskoop

Biezen 76a te Boskoop Biezen 76a te Boskoop Vraagprijs 625,-- v.o.n. Kantoorruimte met een oppervlakte van circa 100 m² en tevens ca. 300 m2 bedrijfsruimte met 100 m2 entresol te huur. Gelegen aan de Biezen nr. 76a te Boskoop

Nadere informatie

De Vries Lamstraat 19 - Groningen

De Vries Lamstraat 19 - Groningen - Vraagprijs 145.000,= k.k. Vraagprijs 145.000,= k.k. Omschrijving - Royale eengezins-tussenwoning met 4 slaapkamers waarvan een gelegen op de uitgebouwde zolderverdieping, een voor- en achtertuin en vrijstaande

Nadere informatie

SCHUBERTLAAN 16A TE APELDOORN

SCHUBERTLAAN 16A TE APELDOORN SCHUBERTLAAN 16A TE APELDOORN Fotopresentatie Keuken Keuken Keuken Woonkamer Schubertlaan 16a 7333 CV APELDOORN Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Woonkamer Woonkamer Schubertlaan 16a 7333 CV APELDOORN

Nadere informatie

Leegeweg 18 - Groningen

Leegeweg 18 - Groningen - Huurprijs 795.00 p.m. Huur prijs 795.00 p.m. Omschrijving - te Vrijstaand woonhuis met royaal gelegen tuin rondom voorzien van 3 slaapkamers en vrijstaande stenen garage. Indeling: begane grond: entree,

Nadere informatie

Rotterdam Kees Pijlstraat 187

Rotterdam Kees Pijlstraat 187 Rotterdam Kees Pijlstraat 187 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats! Home 4 You

Nadere informatie

SPOORWEGJE 11 HEINKENSZAND

SPOORWEGJE 11 HEINKENSZAND SPOORWEGJE 11 HEINKENSZAND Vraagprijs 159.000,- k.k. Dit is een buitenkans voor mensen die een klusproject niet uit de weg gaan. De woning is landelijk gelegen aan het Spoorwegje onder de rook van Heinkenszand.

Nadere informatie

Veldhovenring 86 te TILBURG

Veldhovenring 86 te TILBURG Veldhovenring 86 te TILBURG Omschrijving: Zeer aantrekkelijke studio/kamer gelegen nabij het centrum van Tilburg. Deze studio is in het bezit van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Het

Nadere informatie

Stap voor stap naar je eigen huis. goede koop

Stap voor stap naar je eigen huis. goede koop Stap voor stap naar je eigen huis goede koop Inhoud Kopen bij Rochdale Waarom nu kopen? Korting In 8 stappen van huurder naar huiseigenaar Kopen bij Rochdale in detail Rochdale maakt kopen bereikbaar Belangstelling?

Nadere informatie

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT - MET STILZWIJGENDE VERLENGING 09/2010

EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT - MET STILZWIJGENDE VERLENGING 09/2010 EXCLUSIEVE VERKOOPOPDRACHT - MET STILZWIJGENDE VERLENGING 09/2010 Binnen zeven werkdagen, te rekenen van de dag die volgt op die van de ondertekening van dit contract, heeft de consument het recht om zonder

Nadere informatie

Zijlberg 50, 2716 NB Zoetermeer

Zijlberg 50, 2716 NB Zoetermeer Zijlberg 50, 2716 NB Zoetermeer Vraagprijs 217.000,00 kosten koper Omschrijving Bent u op zoek naar ruime 6-kamer eengezinswoning met vrij gelegen achtertuin op het zuid/oosten, een tweede verdieping met

Nadere informatie

Jean Monnetstraat 314. H e e m s k e r k. VRAAGPRIJS ,- kosten koper

Jean Monnetstraat 314. H e e m s k e r k. VRAAGPRIJS ,- kosten koper B R O C H Jean Monnetstraat 314 H e e m s k e r k U R E VRAAGPRIJS 339.500,- kosten koper J e a n M o n n e t s t r aat 3 1 4 t e H e e m s k e r k Geheel verbouwde hoekwoning met garage In de woonwijk

Nadere informatie

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k.

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k. 4005 BC Vraagprijs 182.500,- k.k. Dolron Rivierenland Makelaars Prinses Beatrixlaan 21 4001 AG Tel: 0344-62 22 20 Fax: 0344-63 57 55 E-mail: info@dolronrivierenland.nl Website: www.dolronrivierenland.nl

Nadere informatie

Kerkewijk 66 F - Veenendaal

Kerkewijk 66 F - Veenendaal Huurprijs 995,- p.m. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Dit goed onderhouden 3-kamer appartement

Nadere informatie

Heidestraat 101 E76 - Rekem

Heidestraat 101 E76 - Rekem Heidestraat 101 E76 - Rekem Op unieke locatie met optimale privacy gelegen vrijstaande volledig omheinde bungalow met 2 slaapkamers en terras op perceel van ca. 450 m²! DE WONING IS EIGENDOM, GROND IS

Nadere informatie

MOLENDIJK 24 YERSEKE Vraagprijs ,- k.k.

MOLENDIJK 24 YERSEKE Vraagprijs ,- k.k. MOLENDIJK 24 YERSEKE Vraagprijs 695.000,- k.k. Deze grote vrijstaande woning staat op een mooie plek onder aan de molendijk in Yerseke. Het object is in 1998 gebouwd als varkensfokkerij. De riante kavel

Nadere informatie

HERENTALS. Carl Buyens Immobiliën bvba - Mol Hangarstraat 1/1-2400 Mol Tel: (00/32) 014 32 08 80

HERENTALS. Carl Buyens Immobiliën bvba - Mol Hangarstraat 1/1-2400 Mol Tel: (00/32) 014 32 08 80 HERENTALS Markgravenstraat 112 Ruime, gerenoveerde stadswoning Carl Buyens Immobiliën bvba - Herentals Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden Verantwoordelijke uitgever : Carl Buyens Markgravenstraat

Nadere informatie

Valkreek 19. 3079 AM Rotterdam. Vraagprijs: 105.000 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 70 m2 2 slaapkamers te koop

Valkreek 19. 3079 AM Rotterdam. Vraagprijs: 105.000 k.k. Woonbron Makelaars. woonoppervlakte 70 m2 2 slaapkamers te koop Valkreek 19 3079 AM Rotterdam woonoppervlakte 70 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 105.000 k.k. Woonbron Makelaars info@woonbronmakelaars.nl 010-280 11 00 www.woonbronmakelaars.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Meerssen, Hoogveldweg 55

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Meerssen, Hoogveldweg 55 Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Meerssen, Hoogveldweg 55 pagina 1 van 8 Meerssen, Hoogveldweg 55 Bouwjaar Slaapkamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Dordrecht. Vondelstraat 42. Vraagprijs 129.000,- k.k.

Dordrecht. Vondelstraat 42. Vraagprijs 129.000,- k.k. Dordrecht Vondelstraat 42 Vraagprijs 129.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Zeer leuk karakteristiek woonhuis

Nadere informatie

Nieuwe Boteringestraat 102 - Groningen

Nieuwe Boteringestraat 102 - Groningen - Vraagprijs 389.000,= k.k. Vraagprijs 389.000,= k.k. Omschrijving - /102a Markant herenhuis op hoek gelegen direct grenzend aan het noorderplantsoen:(vloer oppvlakte ca 220 m2)bestaande uit een benedenwoning

Nadere informatie

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. 's-gravenvoeren, Vitchen 24 (België)

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. 's-gravenvoeren, Vitchen 24 (België) Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl 's-gravenvoeren, Vitchen 24 (België) pagina 1 van 8 's-gravenvoeren, Vitchen 24 (België) Bouwjaar

Nadere informatie

Dordrecht Vondelstraat 104

Dordrecht Vondelstraat 104 Dordrecht Vondelstraat 104 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Charmant en keurig onderhouden starterswoning met stadstuin

Nadere informatie

TE KOOP PERCEEL GROND

TE KOOP PERCEEL GROND Postbus 567 5700 AN Helmond Tel. : 0492 661884 Fax : 0492 665860 Internet : www.heuvel.nl E-mail : heuvel@heuvel.nl TE KOOP PERCEEL GROND OVERLOON-MERSELO BUITENGEBIED Perceel grond gelegen in het buitengebied

Nadere informatie

Laag Boskoop 50 te BOSKOOP

Laag Boskoop 50 te BOSKOOP Laag Boskoop 50 te BOSKOOP Vraagprijs 420.000,-- k.k. Een statige villa aanpassen naar uw eigen wensen, kom kijken en geniet van de enorme ruimte in om huis! Bouwjaar Inhoud Perceeloppervlakte Aantal kamers

Nadere informatie

Te huur. ZIERIKZEE, Havenplein 2 5.000,- /maand

Te huur. ZIERIKZEE, Havenplein 2 5.000,- /maand Te huur Kerngegevens Te huur Hoofdkenmerken Huurprijs: Type: Winkelruimte Hoofdtype: Tussenwoning Bouwjaar: 1750 Omgeving: Gemeente Staat van het gebouw: Normaal Afmetingen Verhuurbare vloeroppervlakte:

Nadere informatie

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Moelingen, Dorpsstraat 10 (België)

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Moelingen, Dorpsstraat 10 (België) Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Moelingen, Dorpsstraat 10 (België) www.wijnandstilli.nl pagina 1 van 8 2015 Moelingen, Dorpsstraat

Nadere informatie

Heerenweg 8 IJhorst. Vraagprijs: 524.500,00 k.k.

Heerenweg 8 IJhorst. Vraagprijs: 524.500,00 k.k. Heerenweg 8 IJhorst Vraagprijs: 524.500,00 k.k. Op een historische plek in IJhorst is deze monumentale boerderij gelegen op een kavel van circa 13000 m2. Oorspronkelijk is de boerderij gebouwd in 1888.

Nadere informatie

OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM VOORAANZICHT

OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM VOORAANZICHT OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM VOORAANZICHT ALGEMENE OBJECT-INFORMATIE DIRK SCHAFERSTRAAT 27 AMSTERDAM ALGEMEEN Op een perfecte locatie nabij de Zuid As, de Ring A10, het Vu Medisch

Nadere informatie

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Sint Amandusstraat 4

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Sint Amandusstraat 4 Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Maastricht, Sint Amandusstraat 4 www.wijnandstilli.nl pagina 1 van 7 2016 Maastricht, Sint Amandusstraat

Nadere informatie

Huuropzegging. Woningstichting Domus Telnr: (0475) 337323 Postbus 573 E-mail: info@wsdomus.nl 6040 AN ROERMOND Website: www.wsdomus.

Huuropzegging. Woningstichting Domus Telnr: (0475) 337323 Postbus 573 E-mail: info@wsdomus.nl 6040 AN ROERMOND Website: www.wsdomus. Huuropzegging Bij een verhuizing komt veel kijken. Dit geldt voor u als huurder, maar ook voor Woningstichting Domus. Wanneer u de huur van uw woning opzegt, gaan wij op zoek naar een nieuwe huurder. In

Nadere informatie

Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig. Een huis vinden of verkopen was nog nooit zo eenvoudig. De Hypotheek Als je een huis koopt moet je de koopsom ook kunnen financieren. Daarbij is het afsluiten van een hypotheek meestal onvermijdelijk.

Nadere informatie

Paterswoldseweg Groningen

Paterswoldseweg Groningen - Vraagprijs 179.000,= k.k. Vraagprijs 179.000,= k.k. Omschrijving - te In het zuidelijk deel van gelegen royaal appartement. Het appartement bevindt zich op de eerste woonlaag met uitzicht over het nabijgelegen

Nadere informatie

Rotterdam. Schiedamseweg 25. Koopprijs 125.000,- k.k.

Rotterdam. Schiedamseweg 25. Koopprijs 125.000,- k.k. Rotterdam Schiedamseweg 25 Koopprijs 125.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Waanzinnig gaaf 3-kamer appartement

Nadere informatie

Troubadourhof 9 te Utrecht. Vraagprijs 25.000,= k.k. www.gevaertmakelaars.nl info@gevaertmakelaars.nl 030-6038564. Wonen = Beleven

Troubadourhof 9 te Utrecht. Vraagprijs 25.000,= k.k. www.gevaertmakelaars.nl info@gevaertmakelaars.nl 030-6038564. Wonen = Beleven Troubadourhof 9 te Vraagprijs 25.000,= k.k. www.gevaertmakelaars.nl info@gevaertmakelaars.nl 030-6038564 Foto s Kenmerken Vraagprijs : 30.000,= k.k. Aanvaarding : In overleg Soort : Garagebox Inhoud :

Nadere informatie

Dunantstraat 1449, 2713 TV, Zoetermeer

Dunantstraat 1449, 2713 TV, Zoetermeer Dunantstraat 1449, 2713 TV, Zoetermeer Vraagprijs 102.500,00 kosten koper Omschrijving Op perfecte locatie nabij het dorpscentrum en het Stadshart ligt dit goed onderhouden 2 kamer appartement met inpandige

Nadere informatie

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal Vraagprijs 295.000,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving In de geliefde woonomgeving

Nadere informatie

Papendrecht. Guido Gezellestraat 28. Vraagprijs 19.500,- k.k.

Papendrecht. Guido Gezellestraat 28. Vraagprijs 19.500,- k.k. Papendrecht Guido Gezellestraat 28 Vraagprijs 19.500,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Centraal gelegen stenen

Nadere informatie

Willem de Zwijgerstraat 18 - Groningen

Willem de Zwijgerstraat 18 - Groningen - Vraagprijs 139.500,= k.k. Vraagprijs 139.500,= k.k. Omschrijving - Eengezinswoning gelegen in een kindvriendelijke buurt met 3 slaapkamers en achtertuin op het zuidwesten. De woning heeft een aangebouwde

Nadere informatie

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Valkenburg a/d Geul, Hovetstraat 19

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Valkenburg a/d Geul, Hovetstraat 19 Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Valkenburg a/d Geul, Hovetstraat 19 pagina 1 van 10 Valkenburg a/d Geul, Hovetstraat 19 Bouwjaar

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

Grote Appelstraat 1 - Groningen

Grote Appelstraat 1 - Groningen - Vraagprijs 149.500,= k.k. Vraagprijs 149.500,= k.k. Omschrijving - /Nieuwe Kijk in t Jatstraat 94 te Markant op hoek van de Grote Appelstraat en de Nieuwe Kijk in t Jatstraat gelegen woonhuis uit het

Nadere informatie

Ursulinenlaan 50 Bergen NH

Ursulinenlaan 50 Bergen NH Van der Borden Makelaardij o.g. Paardenmarkt 24 1871 CW SCHOORL Tel: 072-5093253 Fax: 072-5091653 E-mail: schoorl@vanderborden.nl Internet: www.vanderborden.nl Ursulinenlaan 50 Bergen NH Adres Ursulinenlaan

Nadere informatie

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Koperslagersdreef 22

Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl. Maastricht, Koperslagersdreef 22 Molenweg 49 6225 NB Maastricht tel: 043-3610969 fax: 043-3671640 info@wijnandstilli.nl www.wijnandstilli.nl Maastricht, Koperslagersdreef 22 www.wijnandstilli.nl pagina 1 van 7 2016 Soort Type Soort bouw

Nadere informatie

VERKOOP VERHUUR BEHEER PROJECTEN

VERKOOP VERHUUR BEHEER PROJECTEN VERKOOP VERHUUR BEHEER PROJECTEN Colson vastgoed is een dynamisch vastgoedkantoor met als grootste troeven: kennis van zaken en een directe, persoonlijke aanpak. Nathalie Colson, zaakvoerster en erkend

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

Dordrecht. Bethlehemplein 2. Vraagprijs 129.000,- k.k.

Dordrecht. Bethlehemplein 2. Vraagprijs 129.000,- k.k. Dordrecht Bethlehemplein 2 Vraagprijs 129.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Beleggers opgelet! Deze speels

Nadere informatie

Rotterdam Aegidiusstraat 131a

Rotterdam Aegidiusstraat 131a Rotterdam Aegidiusstraat 131a Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Prachtkans! In het hart van het bruisende Kralingen

Nadere informatie

Spectrumlaan 33, 2665 NM, Bleiswijk

Spectrumlaan 33, 2665 NM, Bleiswijk Spectrumlaan 33, 2665 NM, Bleiswijk Vraagprijs 45.000,00 kosten koper Omschrijving Bent u op zoek naar een zelfstandige bedrijfsruimte of opslag/stallingsruimte voor uw camper/caravan/motoren/auto's, dan

Nadere informatie