Oproep tot kandidaten voor de functie van brandweerman (m/v) - vrijwilliger

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oproep tot kandidaten voor de functie van brandweerman (m/v) - vrijwilliger"

Transcriptie

1 VACATURE Oprep tt kandidaten vr de functie van brandweerman (m/v) - vrijwilliger De hulpverleningszne Ost van Vlaams-Brabant is de recente verkepeling van 7 gemeentelijke brandweerdiensten die instaan vr hulpverlening in 32 gemeenten. Binnen de zne Ost van Vlaams- Brabant werken we zwel met berepsbrandweerlieden als met vrijwilligers. Wrd jij nze nieuwe brandweervrijwilliger (m/v)? Stel je nu kandidaat m deel te nemen aan de znale selecties en wrd vrijwilliger brandweerman f -vruw in Aarscht, Diest, Haacht, Landen, Overijse, Scherpenheuvel-Zichem f Tienen! Dit verwachten we van ju als brandweervrijwilliger De pdrachten van de brandweer zijn heel verscheiden. Elke dag is anders. Een brandweerman (m/v) blust niet alleen branden, maar helpt k bij verkeersngevallen en springt in de bres vr mensen en dieren in nd. Ongevallen, bevrijding van persnen, verstrmingen, gaslekken, verdrinkingen, vervuiling, wespennesten telkens er gevaar is, wrdt er een berep gedaan p de brandweer. Ok het uitveren van de ambulancedienst kan tt je pdrachten hren. De taken van de brandweer wrden cmplexer en meer divers. Aan pleiding en efening wrdt heel wat tijd besteed. Als brandweervrijwilliger stel je je van thuis uit beschikbaar vr prepen. Een beschikbaarheid van 20% (nachten inbegrepen) wrdt gevraagd. De maximale duur waarbinnen je als brandweervrijwilliger de brandweerpst met kunnen bereiken bedraagt: vr de pst Overijse: 20 minuten vr de pst Tienen: 15 minuten vr de pst Diest: 10 minuten vr de pst Landen: 7 minuten vr de pst Aarscht: 10 minuten vr de pst Scherpenheuvel-Zichem: 5 minuten vr de pst Haacht: 15 minuten. Tijdens je stageperide behaal je je rijbewijs C (f C1 indien je ng geen 21 jaar bent). Ons aanbd Vldening, dr een belangrijke bijdrage te leveren aan je mgeving in nd; een degelijke pleiding; drgreimgelijkheden; een bijberep met degelijke prestatievergeding (minimaal 12,37 per uur) plus een telage vr nregelmatige prestaties; en maak deel uit van een enthusiast en hecht team!

2 De aanwervingsprcedure Alleen huders van een federaal geschiktheidsattest kunnen deelnemen aan de aanwervingspreven (zie verder vr meer inf hierver). Vrijstelling hiervan is er vr peratinele persneelsleden van de hulpverleningsznes, en vr geslaagden uit een ng geldige gemeentelijke wervingsreserve vr brandweerman van de aan nze zne tebehrende gemeenten. De aanwervingspreven bestaan uit een vergelijkend examen binnen nze zne. Hierin zijn twee eliminerende stappen vrzien: een schriftelijke pref en een mndeling interview. Alle geslaagde kandidaten wrden pgenmen in een wervingsreserve vr twee jaar, mgelijk verlengbaar. Vr aanwerving met je geschikt bevnden wrden vr uitefening van de functie p basis van een medisch nderzek. Interesse Je kunt je kandidatuur insturen tt uiterlijk 25 nvember 2016, per naar slliciteren@hvzst.be. Je kandidatuur bestaat uit bijgevegd kandidaatstellingsfrmulier, samen met : een kpie van je federaal geschiktheidsattest (f een bewijs van je recht p vrijstelling hiervan); een uittreksel uit het strafregister dat dateert van 26 september 2016 f later; een kpie van je rijbewijs B. Het uittreksel uit het strafregister vraag je aan bij de gemeente waar je wnt. Vragen Cntacteer Lien Gris deskundige persneelszaken, via slliciteren@hvzst.be f 016/

3 Bijkmende inf Over de hulpverleningszne Ost van Vlaams-Brabant Adressen van nze psten: Aarscht: Budewijnlaan 4, 3200 Aarscht Diest: Schaluinstraat 2, 3290 Diest Haacht: Prvinciesteenweg 34, 3150 Haacht Landen: Attenhvenstraat 47, 3400 Landen Leuven: Terbankstraat 20, 3001 Leuven Overijse: Schavei 77, 3090 Overijse Scherpenheuvel-Zichem: Prattenbrgstraat 14B, 3270 Scherpenheuvel Tienen: Diestsesteenweg 360, 3300 Tienen Over de vrwaarden: Vraleer je kan deelnemen aan aanwervingspreven bij de hulpverleningszne (vr berepsbrandweer f als vrijwilliger) dien je een federaal geschiktheidsattest te behalen. Dit de je dr preven af te leggen bij een erkend pleidingscentrum. Meer inf hierver kan je nline vinden: Vrijstelling van het federaal geschiktheidsattest is er vr peratinele persneelsleden van de hulpverleningsznes, en vr geslaagden uit een ng geldige gemeentelijke wervingsreserve vr brandweerman van de aan nze zne tebehrende gemeenten. Naast het beschikken ver een federaal geschiktheidsattest vr het basiskader, dien je aan vlgende vrwaarden te vlden p datum van kandidaatstelling: 1 Belg zijn f burger van een ander land behrende tt de Eurpese Ecnmisch Ruimte f van Zwitserland; 2 ten minste 18 jaar ud zijn; 3 een gedrag hebben dat in vereenstemming is met de eisen van de begde betrekking; 4 de burgerlijke en plitieke rechten genieten; 5 in rde zijn met de dienstplichtwetten; 6 huder zijn van rijbewijs B. Tijdens je stageperide behaal je je rijbewijs C (f C1 indien je ng geen 21 jaar bent). Over de selectieprcedure: Het vergelijkend examen: een eliminerende schriftelijke pref m de inzetbaarheid van de kandidaat en de vereenstemming met de zne te testen, gezien het peratinele belang van deze selectiecriteria in de pstverschrijdende samenwerking; een eliminerend mndeling interview, bedeld m de mtivatie, de inzetbaarheid en de vereenstemming van de kandidaat met de functiebeschrijving en de zne te testen.

4 De jury bestaat uit 2 fficieren van de zne en 1 selectieadviseur als vrzitter van de jury. Om geslaagd te zijn dien je minimaal 50% van de punten te behalen p elke eliminerende selectiestap. De selectieprcedure resulteert in een rangschikking van de geslaagde kandidaten in vlgrde van behaalde punten p beide eliminerende selectiestappen samen. Je wrdt na aflp van de selectieprcedure p de hgte gebracht van je resultaat. De wervingsreserve: Ben je geslaagd vr de selectieprcedure maar wrd je niet nmiddellijk aangewrven, dan km je in een wervingsreserve, gerangschikt vlgens de in de selectie behaalde punten. Je kmt als geslaagde kandidaat in deze vlgrde in aanmerking bij een vacature vr zver je aan de gestelde vrwaarden vldet. Op eigen schriftelijk verzek kan je uit de reserve wrden geschrapt. De wervingsreserve is geldig vr de duur van twee jaar. De geldigheidsduur kan ten hgste twee keer vr twee jaar verlengd wrden. Kandidaten kunnen een aangebden vacature éénmaal weigeren met behud van hun pname in de reserve en plaats in de rangschikking. Wrdt niet als een weigering van de vacature aanzien: het niet aanvaarden van de vacature mwille van het niet vlden aan de maximale duur van de verplaatsing waarbinnen het vrijwillige persneelslid zich, tijdens de prepbaarheidsdienst, naar de pst met kunnen begeven. Het medisch nderzek: Het medisch nderzek vr aanwerving mvat.a. een meting van het uithudingsvermgen (VO2max). De ksten hiervan zijn éénmalig ten laste van de zne. Over de pleiding: Zdra je aangesteld wrdt als nze nieuwe brandweervrijwilliger kan je deelnemen aan de pleiding in de brandweerschl m het brevet te behalen dat vereist is vr de uitefening van de functie van brandweerman (m/v). De pleiding vr brandweervrijwilligers is dezelfde als deze vr berepsbrandweerlieden. De lessen wrden s avnds f in de weekends gerganiseerd. De gepresteerde lestijd en de pleidingsksten zijn ten laste van de zne.

5 Over de functie van brandweerman: Functiebeschrijving Brandweerman Del 1. Het vervullen van een veelheid van peratineel uitverende taken in het kader van de basisbrandweerzrg teneinde een gede peratinele werking van de zne te verzekeren. 2. Het cncreet tepassen van het veiligheidsbeleid teneinde de hulpverleningswerkzaamheden p een z veilig mgelijke manier uit te veren. Beschrijving Een brandweerman werkt samen met de gehele bezetting van een brandweerwagen (multifunctinele autpmp, ). Hij heeft taken, bevegdheden en verantwrdelijkheden met betrekking tt peratinele uitvering en ndersteuning in relatie tt de peratinele taakgebieden. Daarnaast vert hij pdrachten uit van de bevelverder en meldt bevindingen altijd aan hem. Vervlgens hanteert hij het standaardmaterieel van de brandweerwagen, eventueel aangevuld met bendigde middelen van andere vertuigen. Kernresultaatsgebieden 1. Operatineel medewerker basisfunctie (interventie) Deelnemen aan interventies teneinde de peratinele delstellingen van de zne te verwezenlijken. Kerntaken en takengebied Mgelijke taken (niet limitatief): - Het bestrijden van branden en ntplffingen in de ruimste zin van het wrd. - Het redden van mensen uit gevaarlijke situaties, het beschermen van hun gederen en het lgistiek ndersteunen van gespecialiseerde reddingsacties. - Het inperken van het vrijkmen van milieubedreigende stffen en het pruimen ervan alsmede het lgistiek ndersteunen van gespecialiseerde plegen bij het ptreden bij incidenten met gevaarlijke stffen. - Het verrichten van diverse technische (hulpverlenings-) werkzaamheden dr het bedienen van gespecialiseerd hulpverleningsmaterieel in de meest verscheiden mstandigheden. 2. Operatineel medewerker (preparatie) Het nderhuden van zijn fysieke cnditie en deelnemen aan efeningen en pleidingen waardr men zijn taken kan uitveren in alle veiligheid vr zichzelf, zijn cllega s en de persnen die hulp ndig hebben.

6 Mgelijke taken (niet limitatief): - Het deelnemen aan fysieke efeningen, gerganiseerd dr de zne. - Het deelnemen aan efeningen, pleidingen, simulaties, plaatsbezeken en bijschling, nder meer gericht p kennis van het grndgebied van de zne. Plaats in de rganisatie De functie krijgt leiding van: De brandweerman staat nder de hiërarchische leiding van het midden- f hger kader maar hij kan in interventiesituaties k nder leiding van een krpraal werken. De functie geeft geen leiding: / De functie krijgt inf van Netwerkelementen Leidinggevende nderfficier Mndelinge adviezen Beslissingen Persnlijk cntact Persnlijk cntact, infrmeel, mail,. Hgere fficier Beslissingen Brief, mail,. Cllega s Mndelinge en schriftelijke vragen, adviezen, Infrmeel De functie geeft inf aan Leidinggevende nderfficier Cllega s Burgers Mndelinge en schriftelijke vragen, adviezen, Mndelinge en schriftelijke vragen, adviezen, Mndelinge vragen, adviezen, Persnlijk cntact Persnlijk cntact, infrmeel, mail,. Persnlijk cntact, infrmeel, mail,. De functie kan autnm beslissen ver: Autnmie - De keuze van een alternatieve plssing indien dr een nvrspelbare situatiewijziging f een snelle evlutie van de situatie de pgedragen f in prcedure vrziene plssingsmethde nhaalbaar is wegens te grt gevaar vr de eigen veiligheid. - Het afbreken van een peratinele pdracht vr zver er ernstig gevaar blijkt vr de eigen veiligheid en er geen andere plssing mgelijk is m tch de pdracht uit te veren. - De keuze van een betere plssing indien een nvrspelbare situatiewijziging f een snelle evlutie van de situatie de pgedragen f in de prcedure vrziene plssingsmethde minder geschikt maakt f er zich een betere aandient en indien de hiërarchische verste niet tijdig bereikbaar is f kan zijn.

7 - De cncrete timing en wijze van uitveren van een pdracht, binnen de grenzen geschapen dr de verste en de peratinele prcedures. De functie met autrisatie vragen vr: - De keuze van de inzetprcedure en eventuele afwijkingen p deze prcedure bij de uitvering van peratinele taken. - Elk initiatief dat hem niet is pgedragen dr zijn verste, dr het arbeidsreglement f huishudelijk reglement van de dienst. - Elke bezigheid die de peratinaliteit van de dienst beïnvledt znder dat er specifieke regels zijn afgesprken mtrent de garantie van de peratinaliteit tijdens deze bezigheid. Arbeidsmstandigheden Arbeidsvrwaarden Plaats in het rgangram Specifieke kenmerken Niveau Aanwerving Inwerktijd Diplma De brandweerman bevindt zich p het aanwervingsniveau. Hij is een uitverder in de rganisatie van de brandweerpleg. Presteren van nregelmatige werktijden Werk p zater-, zn- en feestdagen en s nachts. Oprepingen zijn mgelijk. Zware en fysieke belasting is mgelijk Zesde jaar middelbaar berepsnderwijs. Cfr. Administratief en geldelijk statuut Cfr. Administratief en geldelijk statuut Behalen van brevet BO1 tijdens de stage

8 Kandidaatstellingsfrmulier vr brandweerman (m/v) vrijwilliger in hulpverleningszne Ost van Vlaams-Brabant. Met dit frmulier stel je je kandidaat vr deelname aan het vergelijkend examen vr de functie van brandweerman (m/v) - vrijwilliger. Je kunt je kandidatuur insturen tt uiterlijk 25 nvember 2016, per naar slliciteren@hvzst.be Je kandidatuur bestaat uit dit kandidaatstellingsfrmulier, samen met : een kpie van je federaal geschiktheidsattest (f een bewijs van je recht p vrijstelling hiervan); een uittreksel uit het strafregister dat afgeleverd dient te zijn binnen een termijn van drie maanden vrafgaand aan de uiterste datum vr het indienen van de kandidaturen; een kpie van het rijbewijs B. Je kandidaatstelling is alleen geldig als ze tijdig ingediend is met alle gevraagde bijlagen. Je gegevens Mevr. Dhr. Naam: Vrnaam: Gebrtedatum: Gebrteplaats: Natinaliteit: Rijksregisternummer: Straat en nummer: Pstcde en plaats: adres: Telefnnummer / gsm: Rijbewijs: Bereikbaarheid In welke pst van nze zne zu je graag brandweervrijwilliger wrden en zu je mmenteel vldende snel aanwezig kunnen zijn? (Aankruisen van je huidige mgelijkheden is niet bindend. Pas p het genblik van aanstelling wrdt de bereikbaarheidsvrwaarde tegepast.)

9 Overijse: 20 minuten Tienen: 15 minuten Diest: 10 minuten Haacht: 15 minuten Landen: 7 minuten Aarscht: 10 minuten Scherpenheuvel-Zichem: 5 minuten Opleiding en vrming Hgst behaalde diplma: Behaalde brevetten aan een erkend pleidingscentrum vr de civiele veiligheid: Federaal geschiktheidsattest (vereist tenzij vrijstelling) Brevet brandweerman Dringende Geneeskundige Hulp. Vrijstelling van het federaal geschiktheidsattest? Ja, als persneelslid van hulpverleningzne.. Lpbaan Geef hier in chrnlgische vlgrde beknpt juw vlledige lpbaan weer. Peride van tt Bedrijf/rganisatie Plaats tewerkstelling Functietitel + Beschrijving van de functie Hartelijk dank vr je interesse!

Oproep tot kandidaten voor de functie van brandweerman (m/v) - vrijwilliger

Oproep tot kandidaten voor de functie van brandweerman (m/v) - vrijwilliger VACATURE Oprep tt kandidaten vr de functie van brandweerman (m/v) - vrijwilliger De hulpverleningszne Ost van Vlaams-Brabant is de recente verkepeling van 7 gemeentelijke brandweerdiensten die instaan

Nadere informatie

Oproep tot kandidaten voor de functie van brandweerman (m/v) - vrijwilliger

Oproep tot kandidaten voor de functie van brandweerman (m/v) - vrijwilliger VACATURE Oprep tt kandidaten vr de functie van brandweerman (m/v) - vrijwilliger Sinds de start van de zne p 1 januari 2015 hebben 8 brandweerpsten, die 32 gemeenten uit Ost Vlaams-Brabant beschermen,

Nadere informatie

Oproep tot kandidaten voor de functie van beroepsbrandweerman (m/v)

Oproep tot kandidaten voor de functie van beroepsbrandweerman (m/v) VACATURE Oproep tot kandidaten voor de functie van beroepsbrandweerman (m/v) De hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant is de recente overkoepeling van 7 gemeentelijke brandweerdiensten die instaan

Nadere informatie

Oproep tot kandidaten voor de functie van beroepsbrandweerman (m/v)

Oproep tot kandidaten voor de functie van beroepsbrandweerman (m/v) VACATURE Oproep tot kandidaten voor de functie van beroepsbrandweerman (m/v) De hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant is de recente overkoepeling van 7 gemeentelijke brandweerdiensten die instaan

Nadere informatie

Vacature beroepsbrandweerman (m/v) An Jorge - deskundige personeelszaken

Vacature beroepsbrandweerman (m/v) An Jorge - deskundige personeelszaken DIENSTNOTA Geadresseerde(n) Alle medewerkers Onderwerp Geldig vanaf Einddatum Dossierbeheerder Vacature beroepsbrandweerman (m/v) 12/09/2016 15/10/2016 An Jorge - deskundige personeelszaken 016 31 72 75

Nadere informatie

HVZ Meetjesland vacature via aanwerving met wervingsreserve (2 jaar) Brandweerman (m/v) vrijwilliger

HVZ Meetjesland vacature via aanwerving met wervingsreserve (2 jaar) Brandweerman (m/v) vrijwilliger HVZ Meetjesland vacature via aanwerving met wervingsreserve (2 jaar) Brandweerman (m/v) vrijwilliger Onze organisatie is één van de 6 Oost-Vlaamse hulpverleningszones en één van de 34 hulpverleningszones

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BRANDWEERMAN

FUNCTIEBESCHRIJVING BRANDWEERMAN FUNCTIEBESCHRIJVING BRANDWEERMAN Hulpverleningszone Midwest Kwadestraat 159 8800 Roeselare 051 80 60 00 www.zonemidwest.be DOEL 1. Het vervullen van een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het

Nadere informatie

12 VACANTE BETREKKINGEN VOOR BRANDWEERMAN (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA AANWERVING

12 VACANTE BETREKKINGEN VOOR BRANDWEERMAN (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA AANWERVING 12 VACANTE BETREKKINGEN VOOR BRANDWEERMAN (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA AANWERVING De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde,

Nadere informatie

BEKENDMAKING VACATURE

BEKENDMAKING VACATURE BEKENDMAKING VACATURE voor de aanwerving van vrijwillige brandweermannen / -vrouwen Zone Midwest is een van de vier West-Vlaamse hulpverleningszones en één van de 34 hulpverleningszones in België. Zone

Nadere informatie

Brandweerman. 1. Doel. 2. Beschrijving. 3. Kerntaken en takengebied

Brandweerman. 1. Doel. 2. Beschrijving. 3. Kerntaken en takengebied Functiekaart: vrijwillig brandweerman/vrouw-ambulancier Brandweerman 1. Doel Het vervullen van een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg teneinde een goede

Nadere informatie

15 VACANTE BETREKKINGEN VOOR BRANDWEERMAN (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA AANWERVING

15 VACANTE BETREKKINGEN VOOR BRANDWEERMAN (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA AANWERVING 15 VACANTE BETREKKINGEN VOOR BRANDWEERMAN (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA AANWERVING De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde,

Nadere informatie

BEKENDMAKING VACATURE

BEKENDMAKING VACATURE BEKENDMAKING VACATURE voor de aanwerving van brandweermannen / -vrouwen in het vrijwilligerskader Zone Midwest is een van de vier West-Vlaamse hulpverleningszones en één van de 34 hulpverleningszones in

Nadere informatie

BEKENDMAKING VACATURE

BEKENDMAKING VACATURE BEKENDMAKING VACATURE voor de aanwerving van brandweermannen / -vrouwen in het vrijwilligerskader Zone Midwest is een van de vier West-Vlaamse hulpverleningszones en één van de 34 hulpverleningszones in

Nadere informatie

Functie. Daarom zijn wij momenteel op zoek naar: Doelstelling van de functie

Functie. Daarom zijn wij momenteel op zoek naar: Doelstelling van de functie Brandweerzone Centrum bestaat uit 13 posten die samen 18 gemeenten beschermen. Net geen 1000 beroeps- en vrijwillige brandweermannen en ambulanciers gaan door het vuur om de veiligheid van 550.000 burgers

Nadere informatie

Oproep tot kandidaatstelling voor professionalisering in de graad van brandweerman binnen de zone Oost van Vlaams-Brabant

Oproep tot kandidaatstelling voor professionalisering in de graad van brandweerman binnen de zone Oost van Vlaams-Brabant Oproep tot kandidaatstelling voor professionalisering in de graad van brandweerman binnen de zone Oost van Vlaams-Brabant De hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant organiseert momenteel een professionaliseringsproef

Nadere informatie

1 VACANTE BETREKKING VOOR BRANDWEERMAN (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA MOBILITEIT IN DEZELFDE GRAAD

1 VACANTE BETREKKING VOOR BRANDWEERMAN (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA MOBILITEIT IN DEZELFDE GRAAD 1 VACANTE BETREKKING VOOR BRANDWEERMAN (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA MOBILITEIT IN DEZELFDE GRAAD De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout,

Nadere informatie

AANLEG WERFRESERVE KANDIDATEN VRIJWILLIG BRANDWEERMAN VOOR DE POST BORGLOON, HASSELT EN HERK-DE-STAD

AANLEG WERFRESERVE KANDIDATEN VRIJWILLIG BRANDWEERMAN VOOR DE POST BORGLOON, HASSELT EN HERK-DE-STAD AANLEG WERFRESERVE KANDIDATEN VRIJWILLIG BRANDWEERMAN VOOR DE POST BORGLOON, HASSELT EN HERK-DE-STAD Je zet je graag in voor het welzijn en de veiligheid van onze burgers? Je werkt graag in teamverband

Nadere informatie

Functie. Daarom zijn wij momenteel op zoek naar: Doelstelling van de functie

Functie. Daarom zijn wij momenteel op zoek naar: Doelstelling van de functie Brandweerzone Centrum verenigt 8 brandweerkorpsen: het beroepskorps van Gent en 7 vrijwilligerskorpsen. Samen staan wij in voor de bescherming van 18 gemeenten in Oost- Vlaanderen: Assenede, De Pinte,

Nadere informatie

Stel je nu kandidaat om deel te nemen via mobiliteit vanuit de civiele bescherming. Er zijn 4 vacante plaatsen.

Stel je nu kandidaat om deel te nemen via mobiliteit vanuit de civiele bescherming. Er zijn 4 vacante plaatsen. VACATURE Oproep tot kandidaten voor de functie van brandweerman (m/v) Sinds de start van de zone op 1 januari 2015 hebben 8 brandweerposten, die 32 gemeenten uit Oost Vlaams-Brabant beschermen, zich gebundeld

Nadere informatie

Brandweerman (m/v/x) (beroepspersoneel)

Brandweerman (m/v/x) (beroepspersoneel) Brandweerzone Centrum verenigt 8 brandweerkorpsen: het beroepskorps van Gent en 7 vrijwilligerskorpsen. Samen staan wij in voor de bescherming van 18 gemeenten in Oost- Vlaanderen: Assenede, De Pinte,

Nadere informatie

Functiebeschrijving Brandweerman

Functiebeschrijving Brandweerman Functiebeschrijving Brandweerman Doel Beschrijving Kerntaken en takengebied 1. Het vervullen van een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg teneinde een goede

Nadere informatie

BEKENDMAKING VACATURE

BEKENDMAKING VACATURE BEKENDMAKING VACATURE voor de aanwerving van brandweermannen / -vrouwen in het vrijwilligerskader via mobiliteit in dezelfde graad Zone Midwest is een van de vier West-Vlaamse hulpverleningszones en één

Nadere informatie

Deelnemen aan interventies teneinde de operationele doelstellingen van de zone te verwezenlijken.

Deelnemen aan interventies teneinde de operationele doelstellingen van de zone te verwezenlijken. Brandweer zone Kempen Functiebeschrijving brandweerman 1.1 Doel Het vervullen van een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg teneinde een goede operationele

Nadere informatie

Stel je nu kandidaat om deel te nemen via mobiliteit vanuit de civiele bescherming.

Stel je nu kandidaat om deel te nemen via mobiliteit vanuit de civiele bescherming. Hulpverleningszone Taxandria Oproep tot kandidaten voor twee functies brandweerman beroepskader door mobiliteit van operationeel personeel Civiele Bescherming voor de post Hoogstraten Word jij onze nieuwe

Nadere informatie

Beroepsbrandweerlieden

Beroepsbrandweerlieden TOELICHTING bij vacature voor 2 brandweerlieden HVZ Taxandria is één van de 5 Antwerpse hulpverleningszones en één van de 34 hulpverleningszones in België. De zone bestaat uit de gemeenten Arendonk, Baarle-Hertog,

Nadere informatie

Brandweermannen (m/v/x) (vrijwillig personeel) via aanwerving

Brandweermannen (m/v/x) (vrijwillig personeel) via aanwerving Brandweerzone Centrum verenigt 8 brandweerkorpsen: het beroepskorps van Gent en 7 vrijwilligerskorpsen. Samen staan wij in voor de bescherming van 18 gemeenten in Oost- Vlaanderen: Assenede, De Pinte,

Nadere informatie

In onze zone zijn een 60-tal operationele beroepsbrandweermannen en 350-tal operationele vrijwilligers actief.

In onze zone zijn een 60-tal operationele beroepsbrandweermannen en 350-tal operationele vrijwilligers actief. Hulpverleningszone Taxandria Oproep tot kandidaten voor de functie van brandweerman/vrouw vrijwilliger Te begeven bij aanwerving met wervingsreserve van 2 jaar voor post Arendonk Onze organisatie Hulpverleningszone

Nadere informatie

Timing. Hulpverleningszone Zuid-West Limburg 1 5 Vacature brandweerman(m/v)

Timing. Hulpverleningszone Zuid-West Limburg 1 5 Vacature brandweerman(m/v) AANLEG WERFRESERVE KANDIDATEN VRIJWILLIG BRANDWEERMAN VOOR DE POSTEN BORGLOON, TONGEREN, SINT-TRUIDEN, TESSENDERLO, HEUSDEN- ZOLDER, BERINGEN, HERK-DE-STAD Zet jij jezelf graag in voor het welzijn en de

Nadere informatie

Deelnemen aan interventies teneinde de operationele doelstellingen van de zone te verwezenlijken.

Deelnemen aan interventies teneinde de operationele doelstellingen van de zone te verwezenlijken. Brandweer zone Kempen Functiebeschrijving brandweerman 1.1 Doel Het vervullen van een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg teneinde een goede operationele

Nadere informatie

Oproep tot kandidaten voor de functie van hulpverlener - ambulancier (m/v) - vrijwilliger

Oproep tot kandidaten voor de functie van hulpverlener - ambulancier (m/v) - vrijwilliger VACATURE Oproep tot kandidaten voor de functie van hulpverlener - ambulancier (m/v) - vrijwilliger Sinds de start van de zone op 1 januari 2015 hebben 8 brandweerposten, die 32 gemeenten uit Oost Vlaams-Brabant

Nadere informatie

Functiekaart: brandweerman en -vrouw

Functiekaart: brandweerman en -vrouw Functiekaart: brandweerman en -vrouw 1. Doel Het vervullen van een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg teneinde een goede operationele werking van de zone

Nadere informatie

OPROEP TOT KANDIDATEN VOOR DE FUNCTIE VAN BRANDWEERMAN (M/V)

OPROEP TOT KANDIDATEN VOOR DE FUNCTIE VAN BRANDWEERMAN (M/V) Brandweerzone Vlaams-Brabant West Dienst Personeel BRANDWEERMAN Via mobiliteit vanuit de civiele bescherming OPROEP TOT KANDIDATEN VOOR DE FUNCTIE VAN BRANDWEERMAN (M/V) Sinds de start van de zone op 1

Nadere informatie

In onze zone zijn een 60-tal operationele beroepsbrandweermannen en 350-tal operationele vrijwilligers actief.

In onze zone zijn een 60-tal operationele beroepsbrandweermannen en 350-tal operationele vrijwilligers actief. Hulpverleningszone Taxandria Oproep tot kandidaten voor de functie van brandweerman/vrouw vrijwilliger Te begeven bij aanwerving met wervingsreserve van 2 jaar Onze organisatie Hulpverleningszone Taxandria

Nadere informatie

beroepsbrandweerman/vrouw

beroepsbrandweerman/vrouw INFORMATIE VACATURE Hulpverleningszone Waasland organiseert een aanwervingsprocedure en zal een wervingsreserve aanleggen voor De zone beroepsbrandweerman/vrouw Ingevolge de brandweerhervorming zijn sedert

Nadere informatie

Functiebeschrijving Vaste Instructeur WOBRA

Functiebeschrijving Vaste Instructeur WOBRA Functiebeschrijving Vaste Instructeur WOBRA Del De vzw WOBRA werft een vltijds Instructeur (m/v) aan in cntractueel verband vr nbepaalde duur. De instructeur heeft taken en bevegdheden in: - het vakbekwaam

Nadere informatie

Sollicitatieformulier Teamleider dagelijks beheer SLAC. via aanwerving

Sollicitatieformulier Teamleider dagelijks beheer SLAC. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Teamleider dagelijks beheer SLAC (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Teamleider debiteuren. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Teamleider debiteuren. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Teamleider debiteuren (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. 1. Persnlijke gegevens EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. Mevr.

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Deskundige (digitale) communicatie. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Deskundige (digitale) communicatie. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Deskundige (digitale) cmmunicatie (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Word jij onze nieuwe brandweerkapitein - vrijwilliger (m/v)?

Word jij onze nieuwe brandweerkapitein - vrijwilliger (m/v)? VACATURE Oproep tot kandidaten voor de functie van kapitein (m/v) - vrijwilliger De hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant is de overkoepeling van 8 gemeentelijke brandweerdiensten die instaan voor

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Sportclubondersteuner. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Sportclubondersteuner. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Sprtclubndersteuner (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens Mevr.

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sllicitatiefrmulier Adviseur digitale cmmunicatie (statutair, weddenschaal A1-A3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Oproep tot kandidaatstelling voor de aanleg van een professionaliseringsreserve voor brandweermannen DEELNEMINGSVOORWAARDEN PROFESSIONALISERINGSEXAMEN

Oproep tot kandidaatstelling voor de aanleg van een professionaliseringsreserve voor brandweermannen DEELNEMINGSVOORWAARDEN PROFESSIONALISERINGSEXAMEN Oproep tot kandidaatstelling voor de aanleg van een professionaliseringsreserve voor brandweermannen DEELNEMINGSVOORWAARDEN Om in aanmerking te komen voor professionalisering in dezelfde zone dien je aan

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Landmeter-expert. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Landmeter-expert. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Landmeter-expert (knelpuntberep, statutair, weddenschaal A1a-A3a) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Stel je nu kandidaat om deel te nemen aan de zonale aanwervingsprocedure.

Stel je nu kandidaat om deel te nemen aan de zonale aanwervingsprocedure. VACATURE Oproep tot kandidaten voor de functie van beroepskapitein (m/v) De hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant is de overkoepeling van 8 gemeentelijke brandweerdiensten die instaan voor hulpverlening

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Assistent-toezichter. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Assistent-toezichter. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Assistent-tezichter (statutair, weddenschaal C1-C3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens Mevr.

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Consulent loket kinderopvang. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Consulent loket kinderopvang. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Cnsulent lket kinderpvang (cntractueel, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Beleidsadviseur Toegankelijkheid. aanwerving bij vzw DiversLeuven een extern verzelfstandigd agentschap van de Stad Leuven

Sollicitatieformulier. Beleidsadviseur Toegankelijkheid. aanwerving bij vzw DiversLeuven een extern verzelfstandigd agentschap van de Stad Leuven Sllicitatiefrmulier Beleidsadviseur Tegankelijkheid (cntractueel, PC 389 - L1) aanwerving bij vzw DiversLeuven een extern verzelfstandigd agentschap van de Stad Leuven GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Onthaalmedewerker Toerisme Leuven stad Leuven. Onthaalmedewerker Abdij van Park AGSL. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Onthaalmedewerker Toerisme Leuven stad Leuven. Onthaalmedewerker Abdij van Park AGSL. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Onthaalmedewerker Terisme Leuven stad Leuven (statutair, weddenschaal C1-C3) Onthaalmedewerker Abdij van Park AGSL (cntractueel, weddenschaal C1-C3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Ingenieur gebouwtechnieken. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Ingenieur gebouwtechnieken. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Ingenieur gebuwtechnieken (statutair, weddenschaal A1a-A3a) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

85 VACANTE BETREKKINGEN VOOR KORPORAAL (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA BEVORDERING

85 VACANTE BETREKKINGEN VOOR KORPORAAL (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA BEVORDERING 85 VACANTE BETREKKINGEN VOOR KORPORAAL (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA BEVORDERING De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke,

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Jobcoach. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Jobcoach. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Jbcach (cntractueel, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens Mevr. Dhr. Vrnaam:

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE PROFESSIONALISERING In dezelfde zone kapitein Post Maldegem

INFORMATIEBROCHURE PROFESSIONALISERING In dezelfde zone kapitein Post Maldegem Hulpverleningszne Meetjesland Sint-Gerlflaan 12a INFORMATIEBROCHURE PROFESSIONALISERING In dezelfde zne kapitein Pst Maldegem VOORWAARDEN VOOR PROFESSIONALISERING Een prfessinalisering in dezelfde graad

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sllicitatiefrmulier Administratief medewerker (statutair, weddenschaal C1-C3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Deskundige publiekswerving. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Deskundige publiekswerving. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Deskundige publiekswerving (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Diensthoofd burgerzaken. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Diensthoofd burgerzaken. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Diensthfd burgerzaken (statutair, weddenschaal A1a-A3a) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Projectdeskundige erfgoed. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Projectdeskundige erfgoed. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Prjectdeskundige erfged (cntractueel, 50%, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Informatiebundel bevorderingsprocedure. Sergeant-vrijwilliger

Informatiebundel bevorderingsprocedure. Sergeant-vrijwilliger Informatiebundel bevorderingsprocedure Sergeant-vrijwilliger Doel van de functie De operationele leiding over een team medewerkers om door een efficiënte en effectieve inzet van hoge kwaliteit menselijke

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sllicitatiefrmulier Ontwerper-tezichter (aanleg statutaire wervingsreserve, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET.

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sllicitatiefrmulier Metaalbewerker (aanleg statutaire wervingsreserve, weddenschaal D1-D3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1.

Nadere informatie

Sollicitatie MADITOPIA

Sollicitatie MADITOPIA Sllicitatie MADITOPIA speelpleinwerking stage / animatr / hfdanimatr Slliciteren kan tt en met wensdag 20 februari 2019 vr de paasvakantie en tt en met zndag 26 mei 2019 vr de zmervakantie. Bezrg je frmulier

Nadere informatie

Beroepsbrandweerman via professionalisering in dezelfde zone

Beroepsbrandweerman via professionalisering in dezelfde zone Brandweer zone Kempen Brandweer zone Kempen legt een werfreserve aan voor Beroepsbrandweerman via professionalisering in dezelfde zone De zone Sinds de start van de zone op 1 januari 2015 hebben 7 brandweerposten,

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van brandweerman-vrijwilliger (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van brandweerman-vrijwilliger (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van brandweerman-vrijwilliger (m/v/x) met aanleg van een wervingsreserve Algemene informatie Functietitel Post Plaats in de organisatie Statuut Doel van

Nadere informatie

Voorwaarden Je moet ten laatste op zondag 3 november 2019 aan onderstaande voorwaarden voldoen:

Voorwaarden Je moet ten laatste op zondag 3 november 2019 aan onderstaande voorwaarden voldoen: Aanleg werfreserve VRIJWILLIG BRANDWEERMAN voor de posten Borgloon, Tongeren, Sint-Truiden, Tessenderlo, Beringen, Heusden-Zolder, Herk-de-Stad en Hasselt Zet jij jezelf graag in voor het welzijn en de

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur. voltijdse statutaire functie graad A4a-A4b

INFORMATIEBERICHT. Directeur. voltijdse statutaire functie graad A4a-A4b INFORMATIEBERICHT Directeur vltijdse statutaire functie graad A4a-A4b Het stadsbestuur van Sint-Truiden gaat ver tt een aanwerving van een vltijdse statutaire functie van directeur graad A1a-A2a (m/v),

Nadere informatie

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers Oprep erkenning en subsidiëring van grepsgericht aanbd pvedingsndersteuning dr vrijwilligers In het kader van het versterken van aanbd pvedingsndersteuning in de Huizen van het Kind lanceert Kind en Gezin

Nadere informatie

Functieomschrijvingen diverse functies vrijwillige sergeant

Functieomschrijvingen diverse functies vrijwillige sergeant Functieomschrijvingen diverse functies vrijwillige sergeant De zoneraad van 21 maart 2016 heeft beslist om onderstaande plaatsen vacant te verklaren door middel van bevordering: A. 7 functies voor sergeant

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Animator lokaal dienstencentrum Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Animator lokaal dienstencentrum Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Animatr lkaal dienstencentrum Graad C1-C3 Het OCMW van Zttegem gaat ver tt de aanwerving van een (m/v) animatr - graad C1-C3 halftijdse cntractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE PROFESSIONALISERING In dezelfde zone sergeant Post Maldegem

INFORMATIEBROCHURE PROFESSIONALISERING In dezelfde zone sergeant Post Maldegem INFORMATIEBROCHURE PROFESSIONALISERING In dezelfde zone sergeant Post Maldegem VOORWAARDEN VOOR PROFESSIONALISERING Een professionalisering in dezelfde graad is de overgang van een vrijwillig personeelslid

Nadere informatie

Vacature deskundige vorming (B1-B3)

Vacature deskundige vorming (B1-B3) Vacature deskundige vrming (B1-B3) Brandweer Zne Antwerpen blijft verder greien! We streven naar een uitmuntende (brand)veiligheid vr nze burgers, bedrijven en andere verheidsdiensten. Om deze pdracht

Nadere informatie

Opleidingspartner in: SELECTIEPROEF VOOR COÖRDINATOR Fysieke paraatheid

Opleidingspartner in: SELECTIEPROEF VOOR COÖRDINATOR Fysieke paraatheid Opleidingspartner in: SELECTIEPROEF VOOR COÖRDINATOR Fysieke paraatheid - Samenstelling van de selectiecmmissie - H. Desmyttere, directeur v.z.w. WOBRA - P. Samyn, pleidingsdirecteur brandweerpleidingen

Nadere informatie

BEKENDMAKING VACATURE

BEKENDMAKING VACATURE BEKENDMAKING VACATURE voor de aanwerving van sergeanten in het vrijwilligerskader via mobiliteit in dezelfde graad Zone Midwest is een van de vier West-Vlaamse hulpverleningszones en één van de 34 hulpverleningszones

Nadere informatie

Technisch medewerker m/v (C1-C3) groendienst voltijds - contractueel

Technisch medewerker m/v (C1-C3) groendienst voltijds - contractueel Technisch medewerker m/v (C1-C3) grendienst vltijds - cntractueel Het stadsbestuur werft drie technisch medewerkers aan ter versterking van de grendienst. Binnen de dienst zullen zij elk een team van cllega

Nadere informatie

Deelnemen aan interventes teneinde de operatonele doelstellingen van de zone te verwezenlijken.

Deelnemen aan interventes teneinde de operatonele doelstellingen van de zone te verwezenlijken. Brandweer zone Kempen Functiebeschrijving brandweerman 1.1 Doel Het vervullen van een veelheid van operatoneel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg teneinde een goede operatonele werking

Nadere informatie

DISPATCHER-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (C1-C3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANWERVING

DISPATCHER-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (C1-C3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANWERVING DISPATCHER-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (C1-C3 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) AANWERVING De Hulpverleningszne Ost staat vr de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare,

Nadere informatie

DEELNEMINGSVOORWAARDEN. Om in aanmerking te komen voor de mobiliteitsprocedure dien je aan volgende voorwaarden te voldoen.

DEELNEMINGSVOORWAARDEN. Om in aanmerking te komen voor de mobiliteitsprocedure dien je aan volgende voorwaarden te voldoen. Mobiliteitsprocedure van personeelsleden van de Civiele Bescherming naar Hulpverleningszone 1 voor de uitvoering van de opdracht inzake bestrijding van vervuiling op de Noordzee Hulpverleningszone 1 neemt

Nadere informatie

20 vacante plaatsen voor sergeant (vrijwillig personeel) via bevordering

20 vacante plaatsen voor sergeant (vrijwillig personeel) via bevordering 20 vacante plaatsen voor sergeant (vrijwillig personeel) via bevordering Posten: Assenede (1), Deinze (1), Gavere (4), Lochristi (2), Melle (2), Merelbeke (6), Zelzate (4) Functie Doelstelling van de functie

Nadere informatie

1 Belg zijn of burger van een ander land behorende tot de Europese Economisch Ruimte of van

1 Belg zijn of burger van een ander land behorende tot de Europese Economisch Ruimte of van De Hulpverleningszone Vlaamse Ardennen organiseert een aanwervingsprocedure en zal een wervingsreserve aanleggen voor 4 functies van hulpverlener-ambulancier-vrijwilliger verdeeld over de posten Herzele

Nadere informatie

MEDEWERKER TOEZICHT EN BEHEER (m/v)

MEDEWERKER TOEZICHT EN BEHEER (m/v) FOD Justitie Directraat-Generaal Rechterlijke Organisatie Directie P&O Dienst HR Gerechtspersneel Sectie selectie en persneelsbewegingen Antwerpen Oprep tt kandidaten vr de functie MEDEWERKER TOEZICHT

Nadere informatie

Ambulancier-vrijwilliger (niet brandweerman)

Ambulancier-vrijwilliger (niet brandweerman) INFORMATIE VACATURE Hulpverleningszone Waasland organiseert een aanwervingsprocedure en zal een wervingsreserve aanleggen voor De zone Ambulancier-vrijwilliger (niet brandweerman) Ingevolge de brandweerhervorming

Nadere informatie

8 VACANTE BETREKKINGEN VOOR SERGEANT (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA BEVORDERING DOOR VERHOGING IN GRAAD

8 VACANTE BETREKKINGEN VOOR SERGEANT (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA BEVORDERING DOOR VERHOGING IN GRAAD 8 VACANTE BETREKKINGEN VOOR SERGEANT (VRIJWILLIG PERSONEEL) VIA BEVORDERING DOOR VERHOGING IN GRAAD De staat voor de samensmelting van de brandweer- en ambulancediensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout,

Nadere informatie

Beroepsambulancier (niet brandweerman)

Beroepsambulancier (niet brandweerman) INFORMATIE VACATURE Hulpverleningszone Waasland organiseert een aanwervingsprocedure en zal een wervingsreserve aanleggen voor De zone Beroepsambulancier (niet brandweerman) Ingevolge de brandweerhervorming

Nadere informatie

Een post behorend tot de hulpverleningszone Zuid-Oost.

Een post behorend tot de hulpverleningszone Zuid-Oost. Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van brandweerman-beroeps (m/v/x) via professionalisering in dezelfde zone, met aanleg van een professionaliseringsreserve. Algemene informatie Functietitel

Nadere informatie

Master Industriële Wetenschappen in de Scheikunde

Master Industriële Wetenschappen in de Scheikunde Master Industriële Wetenschappen in de Scheikunde Telatingsvrwaarden: - Minimum 18 jaar zijn geen 34 jaar wrden in het jaar van inlijving - Belg zijn f de natinaliteit bezitten van één van de lidstaten

Nadere informatie

Functiebeschrijving Opleidingscoördinator Brandweer en Dringende Geneeskundige Hulpverlening (DGH)

Functiebeschrijving Opleidingscoördinator Brandweer en Dringende Geneeskundige Hulpverlening (DGH) Opleidingspartner in: Functiebeschrijving Opleidingscördinatr Brandweer en Dringende Geneeskundige Hulpverlening (DGH) Del De vzw WOBRA werft een vltijds Opleidingscördinatr (m/v) aan in cntractueel verband

Nadere informatie

Aanduiding van een vertegenwoordiger (artikel 14 1 van de wet van 22 augustus 2002 betreffende de rechten van de patiënt)

Aanduiding van een vertegenwoordiger (artikel 14 1 van de wet van 22 augustus 2002 betreffende de rechten van de patiënt) Aanduiding van een vertegenwrdiger (artikel 14 1 van de wet van 22 augustus 2002 betreffende de rechten van de patiënt) Ik, (vrnaam en naam van de patiënt), duid hierbij nderstaande persn aan als mijn

Nadere informatie

Deel 1. Procedure voor het indienen van een schakelprogramma

Deel 1. Procedure voor het indienen van een schakelprogramma Deel 1. Prcedure vr het indienen van een schakelprgramma Waarm een schakelprgramma? Vr telating tt de pstinitiële master pleiding Kwaliteit en veiligheid in de patiëntenzrg is een geaccrediteerd master

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. FINANCIEEL BEHEERDER Decretale graad (statutair) 0,8 VTE - klasse 2

INFORMATIEBERICHT. FINANCIEEL BEHEERDER Decretale graad (statutair) 0,8 VTE - klasse 2 INFORMATIEBERICHT FINANCIEEL BEHEERDER Decretale graad (statutair) 0,8 VTE - klasse 2 Het gemeentebestuur van Rumst gaat ver tt de aanwerving van een financieel beheerder (decretale graad - 0,8 VTE - statutaire

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Brandweerman. Bijlage Functiebeschrijvingen. Doel

Functiebeschrijving. Brandweerman. Bijlage Functiebeschrijvingen. Doel Bijlage Functiebeschrijvingen Functiebeschrijving Brandweerman 1. Het vervullen van een veelheid van operationeel uitvoerende taken in het kader van de basisbrandweerzorg teneinde een goede operationele

Nadere informatie

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS 1. Gegevens rganisatie - Naam rganisatie : - Juridisch statuut : - Maatschappelijke zetel : - Telefnnummer en eventueel emailadres : - Omschrijving sciale delstelling : 2.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

(GEBREVETTEERD VERPLEEGKUNDIGE A2)

(GEBREVETTEERD VERPLEEGKUNDIGE A2) OPENSTAANDE FUNCTIE: GEGRADUEERD VERPLEEGKUNDIGE HBO5 (GEBREVETTEERD VERPLEEGKUNDIGE A2) Titel 1. Aanwervingsvrwaarden. A. Algemene telatingsvrwaarden: Om tegelaten te kunnen wrden tt de betrekking van

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een commissaris vastgoedtransacties (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een commissaris vastgoedtransacties (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zekt een cmmissaris vastgedtransacties

Nadere informatie

Functiebeschrijving Medewerker Brandweeropleidingen

Functiebeschrijving Medewerker Brandweeropleidingen Opleidingspartner in: Functiebeschrijving Medewerker Brandweerpleidingen Del De vzw WOBRA werft een vltijds medewerker brandweerpleidingen (m/v) aan in cntractueel verband vr nbepaalde duur. De medewerker

Nadere informatie

Operational Teamleader SOC

Operational Teamleader SOC www.desprwegenwervenaan.be Operatinal Teamleader SOC referentiegraad Eerste veiligheidschef f Adviseur 1. Cntext van de functie Binnen NMBS is de dienst Crprate Security Service, het eerste aanspreekpunt

Nadere informatie

INFORMATIE VACATURE 12/18/2018. Pagina 1 van 2. Procedure professionalisering in dezelfde zone Beroepssergeant

INFORMATIE VACATURE 12/18/2018. Pagina 1 van 2. Procedure professionalisering in dezelfde zone Beroepssergeant INFORMATIE VACATURE Het zonecollege van Hulpverleningszone Waasland heeft beslist twee functies van beroepssergeant vacant te verklaren en deze functies in te vullen via professionalisering in dezelfde

Nadere informatie

Beheerder technische gegevens (referentiegraad: 1e technicus elektromecanicien voertuigen en installaties )

Beheerder technische gegevens (referentiegraad: 1e technicus elektromecanicien voertuigen en installaties ) www.desprwegenwervenaan.be Beheerder technische gegevens (referentiegraad: 1e technicus elektrmecanicien vertuigen en installaties ) 1. Werkmgeving De directie Technics verzekert het nderhud en de mdernisering

Nadere informatie

Selectieprocedure en aanleggen van een werfreserve voor Vakman logistiek M/V/X

Selectieprocedure en aanleggen van een werfreserve voor Vakman logistiek M/V/X Selectieprcedure en aanleggen van een werfreserve vr Vakman lgistiek M/V/X 1. Inhud 1. Inhud... 1 2. Vacature... 1 3. Salaris... 1 4. Vrwaarden... 2 Aanwervingsvrwaarden... 2 5. Selectieprgramma... 2 6.

Nadere informatie

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van brandweerman-vrijwilliger (m/v/x) via mobiliteit in dezelfde graad

Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van brandweerman-vrijwilliger (m/v/x) via mobiliteit in dezelfde graad Informatiebundel selectieprocedure voor de functie van brandweerman-vrijwilliger (m/v/x) via mobiliteit in dezelfde graad Algemene informatie Functietitel Post Plaats in de organisatie Statuut Doel van

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE VERZORGENDE M/V

INFORMATIEBROCHURE VERZORGENDE M/V Rekrutering & Selectie 4.10.2013 INFORMATIEROCHURE VERZORGENDE M/V Telatingsvrwaarden 1 Een gedrag vertnen dat in vereenstemming is met de eisen van de functie 2 De burgerlijke en plitieke rechten genieten

Nadere informatie