Wat te denken van het fameuze Shake, Ratlle & Roll op 31 maart, eerste Paasdag.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat te denken van het fameuze Shake, Ratlle & Roll op 31 maart, eerste Paasdag."

Transcriptie

1 b27agina 1 van 27 Indisch4ever Van: <info@tjampoer.nl> Datum: vrijdag 29 maart :50 Aan: <blauwvogeltje@hotmail.com> Onderwerp: Nieuwsbrief, maart, nr 1 Nieuwsbrief maart 2013, nr 1 Allereerst wens ik u een vrolijk en gezellig Pasen! Wat is er weer veel te doen in dit weekend!! Dat wordt weer moeilijk kiezen. Ondanks de kou kunt u er op uit want er is genoeg binnenshuis te beleven. Even een greep: Wat te denken van het fameuze Shake, Ratlle & Roll op 31 maart, eerste Paasdag.

2 b27agina 2 van 27 Maar ook: De jaarlijkse voorjaarsuitverkoop bij Toko Neba van 28 t/m 30 maart De gezellige Kumpulan van Ini-Dia in Duiven met o.a. Chain op tweede paasdag! De geweldige Terry White Band en de band Chard in Lunteren op eerste Paasdag! En niet te vergeten het eerste optreden van Edu. Zie verder in deze Nieuwsbrief

3 b27agina 3 van 27 Maar ook Exclusive in Geleen op 30 maart! Op diverse evenementen zal Tjampoer.nl weer aanwezig zijn om een reportage te maken. Zie voor deze en andere evenementen de website van Tjampoer.nl! Maar bezoek ook de sites van Temanteman.nl en de Indorockers.nl ook daar staan vele evenementen en mooie foto's en video's. Niet vergeten Pasar Malam Bagus met vrijdag 5 april

4 b27agina 4 van 27 Pesta Maluku met Bad Habit. John van Hese Op de Pasar Malam Bagus in Arnhem van Flam Productions zal James Intveldt optreden. Deze bekende country artiest uit de USA komt dit jaar weer naar Nederland en nu met zijn eigen Amerikaanse band. Dat belooft wat op 7 april in de Rijnhal in Arnhem.

5 b27agina 5 van 27 James Intveldt is een echte allrounder. Niet alleen schrijft hij songs maar hij speelt ook diverse instrumenten. Ook als acteur staat hij zijn mannetje en is een graag geziene gast in diverse bands.o.a. bij John Fogerty. Afijn lees het maar na op zijn officiële website: jamesintveldt.com. Lieve mensen,

6 b27agina 6 van 27 Dit is dan de dag, maandag 1 april (nee, geen grap!) dat ik mijn rentree maak en hier heb ik erg lang naar uitgekeken dat ik voor jullie mag optreden en entertainen, want dit is mijn lust en mijn leven zolang ik dit nog kan doen, een spreekwoord zegt: Het leven is kort en je moet er maar proberen iets moois van te maken al valt het niet altijd mee. Gelukkig is mijn instelling nog steeds positief al zit je soms met tegenslagen maar als je merkt dat je zowel kinderen als bejaarden blij en gelukkig kunnen maken met je grollen en grappen dan kun je geen betere voldoening hebben en niet iedereen kan van je houden, dat is nog al logisch, want dan is het niet eerlijk verdeeld. Degene die wel met je begaan zijn die moet je zoveel mogelijk koesteren. Ik hoop jullie weer terug te mogen zien waar dan ook en nogmaals wil ik jullie hartelijk bedanken voor alle steun die ik van jullie heb moge ontvangen en hierdoor voel ik me ook versterk en ik ben er klaar voor. Bedankt. Groeten en liefs Edu. Edu's tweede grote optreden staat gepland op de Pasar Malam Bagusin het weekend van 5, 6 en 7 april.. Hij alleen maar ook samen met The Entertainers maakt daar zijn entree voor duizenden fans is de verwachting. Ook een optreden met Riem de Wolff op diezelfde avond in het teken van de Indische Ouderen in Surabaya? Dat zou mooi zijn. Zie het artikel hieronder.

7 b27agina 7 van 27 Maak kans op een van de 20 gratis kaarten van de Pasar Malam Bagus klik hier! Nieuwe Country Online. Klik om deze te downloaden op de omslag!

8 b27agina 8 van 27

9 b27agina 9 van 27 Lonny en Stephen verzorgen succesvolle kookcursussen. Hierboven ziet u een aantal van hun cursisten. Suara Gembira verlegt haar grenzen! Na een geslaagde en succesvolle kerstworkshop in december 2012 staan de volgende twee workshops al weer in de agenda gepland. Een Aziatische BBQ georganiseerd door Suara Gembira Indonesische Catering & Events, wederom in samenwerking met Lonny Gerungan. Op zondag 12 mei (moederdag) en zondag 19 mei (1e Pinksterdag) is het knusse restaurant Veluw Eethuis te Wissel (Epe) omgetoverd in het restaurant van Suara Gembira en in beheer van Stephen de Ruyter en Lonny Gerungan.

10 b27agina 10 van 27 Er zijn nog mogelijkheden om deel te nemen aan deze workshops. Voor meer informatie: Overigens, het restaurant met een Hollandse kaart draait vanaf donderdag 4 april elke donderdag onder de zielende leiding van Stephen. Het restaurant gaat 1 dag in de week vast een Indonesische kaart aan haar gasten presenteren. Het hoogseizoen voor de Veluwe toeristen staat voor de deur en het restaurant wil graag innoverend en uniek zijn. Een samenwerking met Suara Gembira is dan ook de sleutel geweest, aldus Bertus Stijf (eigenaar van het restaurant). Vorig jaar is de samenwerking ontstaan tussen beide ondernemers en de wederzijdse klik heeft ervoor gezorgd dat we samen een vuist gaan maken. Suara Gembira Indonesische Catering & Events, gevestigd in Apeldoorn gaat alweer het derde jaar in en verlegt haar grenzen. De aanvragen van cateringservices, het verzorgen van evenementen, workshops en aanvragen van samenwerkingsverbanden met restaurants en zelfs een hotel komen van binnen en buiten Apeldoorn via de telefoon of per mail binnen. Reden te meer om out of the box te denken, er naar te handelen en dus logischerwijs, beheerst de grenzen te verleggen. Een hotelmanager vanuit Noorwegen heeft Suara Gembira voor september benaderd om aldaar voor de Noorse gemeenschap een thema week te gaan organiseren. Met uiteraard de rijsttafel als uitgangspunt. Een absolute uitdaging. Het mooie van mijn formule is de veelzijdigheid. Ik heb geen restaurant of toko die dagelijks door moet draaien. Cateren én organiseren op maat! Persoonlijke aandacht met de klant is mijn sterke motto!

11 b27agina 11 van 27 - Suara Gembira verzorgt o.a.: - Compleet verzorgde buffeten (zakelijk & particulier); - Traiteur service; - Saté Plaza!; - Workshops; - Feesten & Partijen; - Zakelijke evenementen; - Muzikale omlijsting; - Traditionele Indonesische dansen en modeshows; Voor meer informatie: Website: info@suaragembira.nl Telefoon: Wout Nijland Productions.nl heeft weer zijn agenda gepubliceerd op Tjampoer. De Pasar Malam in Zeist belooft weer een mooi evenement te worden. Zie onderstaande flyers voor de data, het programma en de agenda!

12 b27agina 12 van 27

13 b27agina 13 van 27

14 b27agina 14 van 27 Pasar Malam Vaassen 27 en 28 juli 2013 Pasar Malam Dieren 12 en 13 oktober 2013 De Pasar Malam Bagus in de Rijnhal te Arnhem op 5, 6 en 7 april! Fred Lammers van Flam Productions heeft weer een geweldig programma samengesteld. Een aantal artiesten ziet u hieronder op de flyer. Maar deze vormen het topje van de ijsberg.kijk u maar naar het programma hieronder of ga naar

15 b27agina 15 van 27

16 b27agina 16 van 27

17 b27agina 17 van 27 De volgende evenementen van Flam Productions zijn: Pasar Malam Enschede in Go Planet, 14, 15 en 16 juni Pasar Malam Assen in de TT-Hall, 6,7 en 8 september 2013 Let op: Pasar Malam Bagus 2014: 4, 5 en 6 april 2014 Omroep Max heeft een aangrijpende documentaire gemaakt over de achtergebleven Indische Nederlanders in Surabaja. Deze leven nu in erbarmelijke omstandigheden. Armand Filon heeft het besluit,na het zien van deze documentaire, genomen om actie te ondernemen. Een lied was al snel gecomponeerd want zo gaat het bij Armand. Niet blijven zitten maar er echt wat aan doen. Het lied werd

18 b27agina 18 van 27 ingezongen door Enzo Buscherhof die ook de muziek maakte en arrangeerde. Het videoproject Het Wisselgeld van een voormalige kolonie was geboren. Na overleg met omroep Max heeft Armand samen met Archie Bruinier een video gemonteerd met de documentaire van omroep Max als basis. Een emotioneel product was het resultaat. Stella Makadoero sprak samen met Armand Filon de tekst in voor de productie waarin opgeroepen wordt om uw steentje bij te dragen door te storten op rekening van de Stichting Max Maakt Mogelijk. U vindt deze mooie video klik hier! Bijna 7000 keer is deze video al bekeken! Of ga direct naar: Op de homepage staat informatie over deze actie en de directe link naar de videoproductie. Op de Pasar Malam Bagus die gehouden wordt van 5 t/m 7 april in de Rijnhal te Arnhem zal dagelijks aandacht zijn voor deze productie en de actie. Een speciale stand in de Indiē Soos is het punt waar u meer informatie kunt verkrijgen over de achtergronden van de mensen in Surabaya over wie het gaat en de hulpverleners ter plaatse. Want ook ter plaatse is de Stichting Help Indischen in Indonesië actief die ervoor zorgt dat de gelden werkelijk goed terecht komen. Op de zaterdagavond zal het lied vertolkt worden door Enzo Buscherhof op het grote podium en zal er aandacht worden besteed aan de actie. Vanuit omroep Max zal Jan Slagter aanwezig zijn (met misschien een videoploeg) die kort het woord zal voeren. Omroep Max, een omroep met een hart van Goud, is de mening van Armand Filon. Zonder hen was deze groep mensen nog steeds vergeten. De organisator van de Pasar Malam Bagus, Fred Lammers en de initiatiefnemer tot de video Armand Filon hebben de handen ineengeslagen en hopen dan ook dat u uw steentje bij wilt dragen door te storten op de rekening van de Stichting MAX Maakt Mogelijk Giro 4567, onder vermelding van: Indische Ouderen in Surabaya. Zie ook John van Hese Stellar Events haalt dit jaar Tantowi naar Nederland voor een eenmalig optreden in Leek op 29 juni. Wat moeten we nog schrijven over deze artiest? Reeds eerder succesvol in Nederland met een aantal concerten beloofd zijn eenmalig optreden in Nederland nu wel heel bijzonder te worden meteen mooi programma met Music Road Pilots (MRP), Indisch Muzikanten Collectief en Wipe Out. Speciaal gastoptreden van Toni Willé. U weet wel van Pussycat.. Mississipi? Ja natuurlijk dat heeft u allemaal meegezongen.

19 b27agina 19 van 27

20 b27agina 20 van 27 JBtec Productions, heeft een nieuwe website. Neem gerust eens een kijkje bij deze jonge durfal van een ondernemer. Jeffrey Bruil is zijn naam. Een mooie sectaculaire website met een lekkere look and feel.

21 b27agina 21 van 27 Stichting Busy Ben op 6 april! Tjampoer.nl wenst u allen een gezellig Paas weekend!

22 b27agina 22 van 27 Diverse foto reportages en artikelen staan op Tjampoer.nl. Of klik gelijk door naar Danny Severijns heeft weer foto's gemaakt van de drie dagen durende culturele manifestatie in Wierden van 21 t/m 23 maart j.l. Ook een reportage van John van Hese van de Pasar Malam Indonesia. Laatste kans! voor informatie zie de website van TLP Productions.nl klik hier! De kamers vliegen nu de deur uit. Iedereen heeft zin in een zonnige vakantie!

23 b27agina 23 van 27 (De TLP reis wordt ondersteund door de volgende sponsors:pasar Malam Asia, Jem's Spekkoeken, Tjampoer.nl) Pas op we hebben nog enkele kamers en dan is de reis vol! Met de komende Pasars voor de deur waarop TLP reizen aanwezig is zal de reis volgeboekt worden. Dus haast u wanneer u twijfelt. Nog 9 kamers beschikbaar: beslis nu!!

24 b27agina 24 van 27 En de top formatie SAN is ook weer van de partij!!

25 b27agina 25 van 27

26 b27agina 26 van 27 Tot de volgende Nieuwsbrief! Wilt u ook een plaatsje op de agenda van Tjampoer.nl? Meldt u dan aan en na ontvangst van uw inloggegevens kunt u zelf uw evenement op de agenda plaatsen met eventueel een flyer. Zie hiervoor de handleiding op tjampoer.nl Bent u niet zo handig stuur dan de informatie naar info@tjampoer.nl

27 b27agina 27 van 27 DAGJE OF AVONDJE UIT? EERST EVEN NAAR Geen nieuwsbrief meer ontvangen of uw adres wijzigen? Uitschrijven / wijzigen

Nieuwsbrief 10 maart 2015 nummer 2 copyright 2015

Nieuwsbrief 10 maart 2015 nummer 2 copyright 2015 b10agina 1 van 10 Indisch4ever Van: Datum: dinsdag 10 maart 2015 16:02 Aan: Bijlage: 2-3-2015-2015-Arnhem-maart-achterkant-China-Airlines-700.jpg Onderwerp:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 augustus 2014, nummer 1

Nieuwsbrief 7 augustus 2014, nummer 1 b11agina 1 van 11 Indisch4ever Van: Datum: donderdag 7 augustus 2014 18:25 Aan: Onderwerp: Nieuwsbrief Tjampoer augustus 2014, nummer 1 Nieuwsbrief 7 augustus

Nadere informatie

Pasar Malam Assen 6-7-8 september

Pasar Malam Assen 6-7-8 september b22agina 1 van 22 Indisch4ever Van: Datum: donderdag 5 september 2013 15:03 Aan: Onderwerp: Nieuwsbrief, september, nr 1, 5 september 2013 Nieuwsbrief september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 mei 2015 nummer 2 copyright 2015

Nieuwsbrief 19 mei 2015 nummer 2 copyright 2015 Nieuwsbrief 19 mei 2015 nummer 2 copyright 2015 klik hier voor de agenda : www.tjampoer.nl PASAR MALAM DEN HELDER Komend Pinksterweekend (zaterdag t/m maandag) een groot tropisch feest met cultuur, dans,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 februari 2015 nummer 2 copyright 2015 klik hier voor de agenda : www.tjampoer.nl

Nieuwsbrief 17 februari 2015 nummer 2 copyright 2015 klik hier voor de agenda : www.tjampoer.nl b11agina 1 van 11 Indisch4ever Van: Datum: dinsdag 17 februari 2015 15:41 Aan: Onderwerp: Nieuwsbrief Tjampoer februari 2015, nummer 2 Nieuwsbrief 17 februari

Nadere informatie

Het Pasar Malam Seizoen gaat weer van start! Pasar Malam Rijswijk opent het seizoen met entertainment voor jong en oud!

Het Pasar Malam Seizoen gaat weer van start! Pasar Malam Rijswijk opent het seizoen met entertainment voor jong en oud! b15agina 1 van 15 Indisch4ever Van: Datum: donderdag 29 januari 2015 11:47 Aan: Onderwerp: Nieuwsbrief Tjampoer januari 2015, nummer 2 Nieuwsbrief 29 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 september 2014 nummer 2 copyright 2014 klik hier voor de agenda :

Nieuwsbrief 24 september 2014 nummer 2 copyright 2014 klik hier voor de agenda : b9agina 1 van 9 Indisch4ever Van: Datum: woensdag 24 september 2014 14:05 Aan: Onderwerp: Nieuwsbrief Tjampoer september 2014, nummer 2 Nieuwsbrief 24 september

Nadere informatie

b22agina 1 van 22 Indisch4ever

b22agina 1 van 22 Indisch4ever b22agina 1 van 22 Indisch4ever Van: Datum: vrijdag 1 november 2013 12:04 Aan: Onderwerp: Nieuwsbrief, november, nr 1, 1 november 2013 Nieuwsbrief November 2013,

Nadere informatie

PASAR MALAM. 2 dagen op 29 en 30 oktober a.s. wordt het Sportcentrum Leek weer omgebouwd tot een tropisch paradijs.

PASAR MALAM. 2 dagen op 29 en 30 oktober a.s. wordt het Sportcentrum Leek weer omgebouwd tot een tropisch paradijs. 29 & 30 OKTOBER PASAR MALAM Pasar Malam Leek belooft weer bijzonder gezellig te worden. 2 dagen op 29 en 30 oktober a.s. wordt het Sportcentrum Leek weer omgebouwd tot een tropisch paradijs. De bezoekers

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

John Adams Tour Frank Willemse: Marga Muurling: Anne-Marie Bekema: Marja Middelkoop-Volkers Mariella Janssen Marie-Christine Berkman-Koelemij

John Adams Tour Frank Willemse: Marga Muurling: Anne-Marie Bekema: Marja Middelkoop-Volkers Mariella Janssen Marie-Christine Berkman-Koelemij Hallo. In deze nieuwsbrief aandacht voor de tour van de John Adams Band, de week van de jaren 70, Doris Day, een clipje van een vrij onbekende cover door John, en tribute concerten. John Adams Tour Ik

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Wereldse Feestavond. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Wereldse Feestavond. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Wereldse Feestavond Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Wereldse Feestavond Van salsa dansen of smartlappen zingen tot doedelzak spelen en waterpijp roken. In één woord:

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

Winter editie W.C.D.67

Winter editie W.C.D.67 Winter editie W.C.D.67 De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Heb je informatie voor de nieuwsbrief? Deadline is 14 dagen voor de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Iedereen krijgt zijn eigen uitdagingen. De manier waarop we er mee omgaan, maakt het verschil.

Iedereen krijgt zijn eigen uitdagingen. De manier waarop we er mee omgaan, maakt het verschil. Agenda komende weken Ma 16-11 Infobrief 6 Vr 04-12 Sinterklaasviering Di 17-11 Uitnodiging oudergesprekken Ma 14-12 Infobrief 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 17-12 Les tot 12.30 uur, leerlingen

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Entertainment Sinterklaas

Entertainment Sinterklaas Entertainment Sinterklaas RoOt events brengt uw evenement tot bloei Bedrijfsfeesten Evenementen [kinder]entertainment [Thema]feesten teambuilding Entertainment Sinterklaas Bedrijfsbezoek door de sint Knutselen

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017

NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017 NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017 Sinterklaasintocht 2016 Op zondag 20 november hebben we Sinterklaas en zijn pieten verwelkomd. Ondanks de harde wind waaide de mijter niet af en hebben

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Komt. tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN

Komt. tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN Komt tijd, komt.. CAFÉ EETWINKEL RESTAURANT ZAALVERHUUR CATERING ACTIVITEITEN de Entree Café Café de Entree is de ontmoetingsplaats voor een borrel met vrienden, dansen tot in de kleine uurtjes, het kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen.

M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. M&W Catering verzorgt cateringactiviteiten op locatie. Van lunches tot diners, alles met passie bereid. Gezond, Smaakvol, uit alle werelddelen. Maak kennis met de rest van de wereld. Nieuwe smaken, gerechten

Nadere informatie

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!!

Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! Nieuwsbrief 2 Hier is die dan de allereerste Nieuwsbrief van 2012!!! De schoolvakanties zijn binnenkort achter de rug. Wij hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad. Wij hebben als brigade niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Hallo allemaal, De winter was af en toe prachtig maar de dagen worden alweer langer en de vogels horen we alweer fluiten! Heerlijk de lente is in aantocht! Veel leesplezier! Team

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival

Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september Sprookjesfestival 1 van 5 21-11-2018 13:33 Bekijk deze email in je browser Nieuwsbrief wijkvereniging inschuytgraaf - september 2018 Welkom bij onze vernieuwde nieuwsbrief! Wijkvereniging inschuytgraaf houdt je graag op

Nadere informatie

Nieuws. Nieuws. De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december

Nieuws. Nieuws. De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Maart 2011 1 Nieuws Nieuws De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Heb je informatie voor de nieuwsbrief? Deadline is 14 dagen voor de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Aankondiging van het 9e Midzomerfeest - dit jaar speciaal in het teken van onze Godinnen -

Aankondiging van het 9e Midzomerfeest - dit jaar speciaal in het teken van onze Godinnen - Aankondiging van het 9e Midzomerfeest - dit jaar speciaal in het teken van onze Godinnen - Beste heiden, heidin of aanverwante, Het is april en af en toe beginnen de temperaturen er alweer wat op te lijken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Nieuw: Artiest op bestelling

Nieuw: Artiest op bestelling Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Nieuw: Artiest op bestelling Feest ZIMIHC 25 jaar ZIMIHC Maatwerk nu ook op Facebook! Tango Touch Experience Stefanus Appeltaartconcert STUT

Nadere informatie

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek cultuurfestival Waarom sponsoring? Het

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen mei 14 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen Beste ouders en verzorgers Dit keer een nieuwsflits met wat minder nieuws. We zitten midden in de gebroken weken en dan heb ik altijd

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

tv VEGO november 2018

tv VEGO november 2018 NIEUWSBRIEF november 2018 in deze brief: - Van de voorzitter(s) - Nieuws van de jeugdcommissie - Club van 100 - Jubileumviering 60 jaar Vego - Nieuws van de Technische Commissie - wat het gravel fluistert

Nadere informatie

Q1 Wat is uw geslacht?

Q1 Wat is uw geslacht? Q Wat is uw geslacht? Man Vrouw 2 4 6 8 Antw oordkeuzen Man Vrouw Reacties 34,48% 65,52% 9 Totaal 29 / 6 Q2 Hoe bent u voor de eerste keer in contact gekomen met de Pianoman? Google Marktplaats Social

Nadere informatie

Evenementen week 51 Zaterdag 15 december voor de tweede keer de Bestse Bazaar! 15 december Made in Indonesia uur uur

Evenementen week 51 Zaterdag 15 december voor de tweede keer de Bestse Bazaar! 15 december Made in Indonesia uur uur Evenementen week 51 Zaterdag 15 december voor de tweede keer de Bestse Bazaar! Van 10.00-18.00 uur wordt in Winkelcentrum Heivelden te Best voor de tweede keer de Bestse Bazaar georganiseerd. Met zo'n

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje 23 e jaargang, nr. 15 18-12-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Schoolkrant Gisteren is er nog een prachtige schoolkrant verschenen met leuke kerst- en nieuwjaarswensen. De redactie heeft er weer

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Lente editie W.C.D.64

Lente editie W.C.D.64 Lente editie W.C.D.64 1 De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Heb je informatie voor de nieuwsbrief? Deadline is 14 dagen voor de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Hoe gaat het met onze pensioenpaarden?

Hoe gaat het met onze pensioenpaarden? Nieuws maart 2018 Hoe gaat het met onze pensioenpaarden? Zoals jullie op de foto wel kunnen zien gaat het goed met de pensioenpaarden. Eigenlijk hadden we een 'making off' filmpje moeten maken want we

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie

Uitwisselingsprogramma Engeland;

Uitwisselingsprogramma Engeland; VS. Uitwisselingsprogramma Engeland; Beste spelers en ouders, Bij deze krijgen jullie het programma van het jaarlijkse uitwisselingsprogramma met voetbalvereniging The Trimley Red Devils. Elk jaar zijn

Nadere informatie

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief december Uitje van de maand december BOWLEN

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief december Uitje van de maand december BOWLEN Nieuwsbrief december 2016 Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief een terugblik op het uitje van november, maar ook informatie over het uitje van de maand december. Ook een kort verslagje over hoe de reünie

Nadere informatie

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen!

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Nieuws van Kraton - April 2018 - Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Kraton's Experience Diponegoro aanbieding Wow! Wat een geweldige leuke reacties, opmerkingen en complimenten

Nadere informatie

Juli Marcel Kersten

Juli Marcel Kersten Juli 2019 De vakantieperiode staat voor de deur. Wat is er veel gebeurd de afgelopen maanden! Op alle fronten is Koprol springlevend. De kanjers van Koprol s Aqua Unique zetten zich volop in voor de actie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 39 27 september 2018 Nieuws Agenda 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant 2 okt. : Glamourgirls in Zeist 3 okt. : Bies Sportdag 5 okt. : Voetbal FC

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

Nick: Omdat mijn vriendin Tanja in Abcoude woont

Nick: Omdat mijn vriendin Tanja in Abcoude woont Werkbezoek aan Creative Studio of Irina Pushkareva in Minsk, Belarus (Wit-Rusland) 31 maart 4 april 2017 Hans Salemink, coördinator van Kazou en Nick Ruhe*) *) Nick is een van de vaste acteurs van de theatergroep

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ 1 Kerst Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ Kerst is bij uitstek de tijd van het jaar waarin wij de gevoelens van warmte, geborgenheid en saamhorigheid willen ervaren. Met elkaar de

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016

Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016 Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016 De maand oktober is alweer aan zijn laatst stukje begonnen. Komende zondag gaat de tijd alweer een uurtje terug! Wat gaat de tijd toch snel! Ik hoop van harte dat

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen

Triangelnieuws. Leerarrangement beroepen Nummer 16 21-04-2016 In dit nummer: Leerarrangementen 1 Workshop muziek 1 Nieuws Schateiland 2 Verkeersexamen 2 Groep 8 2 Danone Cup 3 Leerarrangement beroepen De groepen 3/4, 4a en 4b zijn de afgelopen

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 13 24 maart 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer Pagina 1 Jaargang 2016 2017-2018 - 22 14 november 2016 2017 schoolweek 11 sbo De Zonnewijzer 0402 018 185 www.sbodezonnewijzer.nl Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint.. Dat zal op vrijdagochtend 1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 05 februari 2010

NIEUWSBRIEF 05 februari 2010 NIEUWSBRIEF 05 februari 2010 Computerstoring AGENDA WOENSDAG 10 FEB Opening stadsplein: leerlingen groep 3 t/m 8 VRIJDAG 12 FEB Carnaval: Alle leerlingen om 12 uur vrij ACTIE HAÏTI 2.872,00 GEVONDEN Elke

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Tips voor de organisatie van een succesvol event

Tips voor de organisatie van een succesvol event In cl us dr ie f aa ib oe k & ch ec kl is t Tips voor de organisatie van een succesvol event Inhoud Inhoud 1. Doelgroep 2. Datum 3. Locatie 4. Catering 5. Invulling 6. Uitnodiging 7. Checklist 8. Draaiboek

Nadere informatie

Wie wat waar... SPA FRANCOR-

Wie wat waar... SPA FRANCOR- RACING EVENTS TRACKDAYS RACING COURSES SPONSOR EVENTS Wie wat waar... Wie zijn we? PGmotorsport komt voort uit de activiteiten van Paul Geeris Porsche Service en verzorgt in deze vorm alle aspecten rondom

Nadere informatie

Beleef het samen! Word Fan van het grootste ballonevenement van Nederland Dit jaar de 30e editie van 22 t/m 26 juli 2015

Beleef het samen! Word Fan van het grootste ballonevenement van Nederland Dit jaar de 30e editie van 22 t/m 26 juli 2015 30 ste Samen beleven! Fotografie: Douwe Bijlsma Beleef het samen! Word Fan van het grootste ballonevenement van Nederland Dit jaar de 30e editie van 22 t/m 26 juli 2015 www.ballonfeesten.nl 30 ste Samen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 10 14 februari 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Directie Uit groep Groen Vogelproject Groep rood Blije kids Dankzij de Hummeling Vooraankondiging Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief NSR Maart 2015

Nieuwsbrief NSR Maart 2015 Nieuwsbrief NSR Maart 2015 Lieve Ladies, Wat gaat het toch ontzettend goed! Vele acties voor Ruby and Rose ontpoppen zich overal in het land net zoals de bloemen die nu overal uit de grond schieten. Het

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek muziekfestival Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk Waarom sponsoring? Het Betuws Spektakel

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 29 19 juli 2019 Agenda 19 juli Start zomerseizoen 11 aug eerste wedstrijd FC Utrecht- PEC Zwolle 2-5 sept Fietsvierdaagse Doorn Mededelingen De zomervakantie begint

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Zo wordt de begeleiding van de groep goed verzorgd en verandert er weinig voor de kinderen.

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Zo wordt de begeleiding van de groep goed verzorgd en verandert er weinig voor de kinderen. BESTE OUDERS EN VERZORGERS, De eerste twee schoolweken van 2016 zitten er weer op. Iedereen is weer goed begonnen en gelukkig zijn alle ogen en bijna alle vingers heel gebleven tijdens de viering van Oud

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert november 2008

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert november 2008 Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert november 2008 Lieve familie en vrienden, November is onze verjaardagsmaand, maar kenmerkte zich dit jaar vooral door veel reizen. Verder is de winter hier

Nadere informatie