DE REGENBOOG KWARTAALBLAD SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE REGENBOOG KWARTAALBLAD SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH"

Transcriptie

1 DE REGENBOOG KWARTAALBLAD SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH JAARGANG 15 - NUMMER 4 - DECEMBER 2013 VOORWOORD Peter van der Vooren - voorzitter St. Joseph Ik voel mij vereerd om voorzitter te mogen zijn van in mijn ogen een unieke club. Een club waar door laagdrempeligheid en gezelligheid de deur open staat voor een ieder die creatief bezig wil zijn. Ook een luisterend oor vinden en steun krijgen bij beladen zaken, alsmede bijval en een lach bij luchtigere gebeurtenissen. Het sociale maakt de club enig in zijn soort, maar daarnaast worden er ook fantastische prestaties geleverd die ieder jaar weer te bewonderen zijn op onze expositie. Bij deze wil ik u alvast een gezond, gelukkig en creatief 2014 toewensen en dat uw verblijf in het komende jaar weer hoogtepunten op persoonlijk en creatief vlak mag opleveren SLEUTEL OPHALEN Als de club gesloten is, kunt U de sleutel ophalen bij Peter de Pijper, Past. Bastiaansensingel 45 CONTRIBUTIE SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH 80,- per jaar Het rekeningnummer ( a.u.b. tijdvak vermelden b.v. januari 2013 )

2 5. Expositie - Er zal worden gevraagd of De Lanteern over een beamer beschikt en of deze ook mag worden gebruikt. - Ook zal worden geprobeerd om voor achtergrondmuziek te zorgen. BESTUURSVERGADERING notulen september Mededelingen / Notulen vorige vergadering - I.v. m. plaatsingsproblemen zal een naar de kabelkrant worden verstuurd. - Het door Ad van Unen ontworpen logo is, door de leden, als officieel logo gekozen. - Het bezoek van Marij en Ad aan de crematieplechtigheid van Piet Sprenkels en het verzorgen van een rouwboeket is door de familie als warm en betrokken ervaren. - Er zijn kopjes aangeschaft. 2. Feestavond - Er hebben zich 58 deelnemers voor de feestavond aangemeld. - Vrijdagmiddag 20 september zal drankenhandel van Oorschot de bestelde spullen aanleveren. - Vrijdagavond zal vanaf u de tent worden opgezet en de tafels worden klaargezet. - Marga van Heijningen en Ad van Unen zullen voor resp. de mooiste vakantiefoto en het logo een waardebon van є 10 ontvangen. 3. Activiteiten - Er is gekozen voor het volgend jaarprogramma: oktober: bezoek galerie. november: sieraden maken januari: expositie februari: workshop maart: tekenlessen april: schildersdag mei: bezoek galerie juni: open dag aandacht voor... bezoek Talensfabriek 30 jaar bestaan van de club ( oktober 2014) een kunstmarkt en atelieroute 4. Kwartaalblad - Getracht zal worden te werken met vaste herkenbare rubrieken - Marij en Ad zullen een bijdrage leveren over de jeugd - Ad zal informatie geven over het winkeltje - Vragenformulieren voor de interviews zullen worden klaargelegd - Jan zal informatie verstrekken m.b.t de financiën 6. Onderhoud - Dit punt blijft aandacht houden en zal t.z.t. ook worden uitgevoerd. 7. Lessen - De lessen voor de jeugd zijn inmiddels weer gestart - Frank Eikhout begint half eind oktober met de aquarelcursus. - Daan de Bruijn wil in maart, ter voorbereiding op de schildersdag, een aantal tekenlessen verzorgen. 8. Magazijn - Er zullen basiskleuren acrylverf worden aangeschaft. 9. Rondvraag - Geen vragen KALENDERPLATEN Joanie Moll Wilt U zo vriendelijk zijn uw niet meer gebruikte kalenders, met mooie schilderachtige afbeeldingen, naar de club te brengen zodat deze dan in de voorbeeldmappen kunnen worden bewaard. Alvast bedankt! AQUARELLESSEN FRANK EIKHOUT Wim, Elianne, Cees, Marij, Nicolette, Peter, Jeanne, Regina, Dymphy en Rita hebben tijdens een wederom succesvolle lessencyclus twee fraaie aquarellen gemaakt onder de deskundige leiding van Frank.

3 In het najaar van 2014 is Frank bereid een volgende cursus te verzorgen. Bij deze willen wij Frank bedanken voor zijn inzet voor onze club. WINKELNIEUWS Enkele leden van onze schildersclub hebben gevraagd of wij in het winkeltje ook acrylverf willen gaan verkopen. Na onderzoek blijkt dat Amsterdam Expert Series het meest geschikt is zowel qua prijs als kwaliteit. Amsterdam acrylverf Expert Series ( van Talens) Extra fijne kwaliteit Werk je met acrylverf en komt er een moment waarop je meer gaat verwachten; van jezelf en van je verf, dan is er Amsterdam Expert series. Pasteuze verf, geschikt voor verwerking met penseel en schildersmes. Hoge concentratie van de zuiverste pigmenten. Hoogste graad van lichtechtheid. Een groep kleuren met authentieke, zeer exclusieve pigmenten. Een aantal kleuren is monogepigmenteerd, deze leveren in mengingen de zuiverste kleuren. Zeer duurzame en flexibele verffilm door de basis van 100% acrylaatemulsie. Uniforme glansgraad, dus geen ongewenste glansverschillen. Kunststof tube à 150 ml. Om te kijken hoeveel leden hier interesse in hebben, hangen wij een lijst op het publicatiebord waar je naam op ingevuld kan worden, als je hier in de toekomst gebruik van wil maken. Bij voldoende toekomstige afnemers kunnen we deze verf en mediums in het winkeltje aanschaffen. naam : Jantje den Ouden groep: alle groepen jaar : 2013 werkverzorging: netjes en opgeruimd belangstelling: voor iedereen binnen en buiten de groep inzet: goed, maar heeft wel behoefte aan pauzes zelfstandigheid: komt en gaat al alleen en vergeet nooit zijn spulletjes lezen: op tempo digitaal nieuws,onderschriften en vakliteratuur mondeling taalgebruik: goed ontwikkeld en vaardig gebruikt rekenen: beheerst basis, maar sterkste onderdeel meten, tijd en geld tafels: maakt gebruik van alle meubilair schrijven: s versturen aan div. klasgenootjes gaat inmiddels goed taal: streekgebonden met regionale accenten spelling: specialiteiten zijn kattenbelletjes en signaturen aardrijkskunde: topografie uitmuntend m.n benelux geschiedenis: goede kennis omtrent stambomen en plaatselijke historie verkeer: ex-beroepschauffeur en stand-by taximedewerker biologie: gebruikt opgedane kennis praktisch voor eigen teelt gym: fietst regelmatig, maar is weersafhankelijk. Soms met klasgenootje. muziek: luistert mee in combinatie met ritmische bewegingen en klapgebaren tekenen: schetsen zijn goed en gevarieerd in onderwerp vnl. op doek RAPPORT Ad van Unen opmerkingen: Jantje is een enthousiast jongetje, die met zowel meisjes als jongens goed kan opschieten. Doet prima zijn best, de resultaten zijn goed en worden steeds beter. Hij heeft een vlotte babbel en maakt graag grapjes.

4 BESTUURSVERGADERING notulen oktober Mededelingen / Notulen vorige vergadering - De plaatsingsproblemen m.b.t. de kabelkrant zijn opgelost. - De notulen worden door het bestuur goedgekeurd. 2. Evaluatie feestavond - Er waren 62 deelnemers op de feestavond. - De rekening van drankenhandel van Oorschot voor drank, tafels en glaswerk bedroeg є 212,09 - De manier van voorbereid barbecueën is goed bevallen. - Het klaarzetten en opruimen ging vlot. - Volgende keer een draaiboek opstellen. - Volgend jaar alleen buiten roken. 3. Activiteiten. - zaterdag 2 november: bezoek galerie Bies - februari: beeldentuin en galerie De Beeldenstorm nogmaals benaderen voor rondleiding. - maart: sieraden maken - april: tekenlessen Daan de Bruijn, schildersdag - mei: bezoek galerie - juni: open dag en kunstmarkt aandacht voor... bezoek Talensfabriek 4. Kwartaalblad - Uitgave: december - Marij en Ad zullen een bijdrage leveren over de jeugd - Ad zal informatie geven over het winkeltje - Vragenformulieren voor de interviews zullen worden klaargelegd - Jan zal informatie verstrekken m.b.t de financiën 7. Lessen - De cursus voor de jeugd is inmiddels toe aan de 7 e les. - Frank Eikhout is half oktober met de aquarelcursus begonnen. 8. Magazijn - Ad heeft weer een bestelling geplaatst en deze zal volgende week worden afgeleverd. 9. Samenwerking - Het bestuur wil het idee van samenwerking tussen diverse schildersclubs nader gaan bekijken. Als begin zullen de clubs een uitnodiging ontvangen voor de expositie. 10. Rondvraag - Peter R vraagt toestemming om ge grote schilderezel te lenen op donderdag 8 en vrijdag 9 november. - Ad zal folders bij Wifra bestellen ( afhankelijk van de prijs) E-VERSTUREN KWARTAALBLAD Gezien de steeds terugkomende kosten voor het versturen van o.a. de kwartaalbladen wil het bestuur deze digitaal toezenden voor de liefhebbers. Wilt U hiertoe uw adres invullen op de gehangen lijst in het laatste atelier op het bord van bestuursnieuws JUBILEUMBOEK Er zijn nog jubileumboeken te koop voor slechts 7,50 per stuk 5. Expositie - M.b.t het gebruik van de beamer zal Jan contact opnemen met de jeugdwerker. Peter R zal proberen een opzet te maken voor de presentatie met tekst en foto s. - Jan zal een verzekering afsluiten bij Schijven assurantiën en informeren naar de voorwaarden. - Extra activiteiten: speksteen, manden maken, kaarten, glas in lood en Loterij met enveloppen en prijzen o.a. boodschappenmand. - Ad zal een nieuwe poster ontwerpen met als uitgangspunt het nieuwe logo. - Er zal ook weer een infoblad worden gemaakt. - De sponsors zullen ook op de kabelkrant worden geplaatst. 6. Onderhoud - Binnenkort zal de trespa worden gezaagd en in november worden bevestigd.

5 BESTUURSVERGADERING notulen november Mededelingen / Notulen vorige vergadering - Marij Heeren en Jan Laseroms zijn bereid, namens de club, een interview te geven op de lokale radio ter promotie van de club en de expositie. Een nadere datum volgt z.s.m. - Zaterdag 28 november zal er een nieuw dak op het middelste lokaal worden gelegd. De kosten voor een nieuw dak bedraagt ongeveer є2 500,-. Jan L, Deny, Daan, Wim, Peter P en Peter R zullen vrijdagmiddag het grint verwijderen. - De door Ad bestelde 250 folders bij Wifra zullen in de komende week klaar zijn. 2. Evaluatie bezoek galerie Bies - Het was een gezellige en inspirerende middag met een hartelijke ontvangst. - De opkomst van 8 deelnemers, waarvan 5 bestuursleden, was helaas matig. 3.Extra Activiteiten. - De leden krijgen weer de gelegenheid om een kerstwens te schrijven voor in de kerstboom. De meest inspirerende, originele kerstwens zal met een prijsje worden beloond. 4. Kwartaalblad - Uitgave: december - Marij heeft foto s toegezonden over de jeugdlessen,de tekst volgt nog. - Ad heeft inmiddels een artikel aangeleverd m.b.t. informatie over verf - Vragenformulieren voor de interviews zullen worden klaargelegd - In het maandblad zullen de kosten voor het nieuwe dak worden vermeld. - Voor het eerst zal er een voorwoord van de voorzitter worden geplaatst. - Ook zullen de aquarellessen van Frank Eikhout worden beschreven. - Voor het eerst zal er een voorwoord van de voorzitter worden geplaatst. 5. Expositie Peter R zal proberen een opzet te maken voor de presentatie met tekst en foto s (powerpoint) - Er zal navraag worden gedaan voorde mogelijkheden van achtergrondmuziek. - Ad zal 50 nieuw ontworpen posters laten afdrukken. - Deze poster zal op briefkaartformaat als uitnodiging naar andere schildersclubs worden gestuurd. - De sponsors zullen ook op de kabelkrant worden geplaatst. - Mien zal wederom voor het maken van de bloemstukken worden gevraagd. - Ook zal er weer een catalogus worden aangeboden. - Dymphie de Pijper wil zorgdragen voor de loterij. - Op de kabelkrant zal naast de aankondiging van de expositie ook aandacht worden gevestigd op het te maken marathonschilderij. 6. Onderhoud. - De leden krijgen weer de gelegenheid om een kerstwens te schrijven voor in de kerstboom. De meest inspirerende, originele kerstwens zal met een prijsje worden beloond. 7. Lessen - De cursus voor de jeugd is afgerond en in de 1eweek van februari zal de volgende van start gaan. - De aquarelcursus o.l.v. Frank Eikhout is ook afgelopen en zal in het volgend najaar weer een vervolg krijgen.. 8. Magazijn - Ad zal dit jaar nog 1 keer een bestelling plaatsen. 9. Rondvraag - Peter R zal proberen volgende week de inschrijfformulieren aan te bieden aan de leden. ACHTERGROND WERKSTUK titel: Zuid-Amerikaanse dieren materiaal: plakkaatverf afmeting: 0,90 m x 10 m ondergrond: papier eigen werk /kopie : eigen werk maker: Daan de Bruijn en co. Op een inspiratieloze avond zat Daan voor zich uit te kijken en zag Diny bezig met werk gebaseerd op Peruaanse kunst. Dit herinnerde hem aan zijn tijd als docent, waar hij met leerlingen een groot schilderij maakte, waarbij iedere leerling een deel voor zijn/haar rekening nam. Hierop stelde hij de aanwezige leden van de maandagavond achterste lokaalgroep voor om een soortgelijk project te beginnen. Negen dames en heren willen hier dolgraag aan meewerken. Gedragen door het enthousiasme besloot Daan op groot formaat papier een tekening te maken van dieren geïnspireerd door afbeeldingen van dieren uit Zuid-Amerika Dit werk zal door de eerder genoemde leden tijdens de expositie worden ingeschilderd. Vrijdagavond zal worden begonnen en zondagmiddag zal dit werk worden voltooid. In de hal van De Lanteern zal het grootse schilderwerk worden gemaakt zodat alle bezoekers een creatief welkom zal worden geheten. De eindbestemming van dit groots opgezette werk zal nader worden bekeken

6 Beste leden, zoals jullie misschien weten, geven wij (Ad van Unen en Marij Heeren) met regelmaat cursussen voor de jeugd van de basisschool. Wij doen dat in twee blokken van 10 lessen. Een begin september tot eind november. En een vanaf begin februari tot half april. Wij doen dit nu al z'n zes jaar met veel plezier en voldoening. Het is heel leuk om te zien hoe deze kinderen als ware het tekenen en schilderen met verschillende materialen ontdekken. B.v. houtskool en pastel. Veel kinderen die zelf graag tekenen hebben deze spullen al zelf thuis. Maar weten eigenlijk niet goed wat ze er mee aan moeten en kunnen gebruiken op een goede manier met het juiste papier. Door ze hier mee te laten werken gaan ze als het ware dit ontdekken, en staan ze versteld van hun eigen kunnen en het resultaat. Ook is het leuk als een kind vraagt om een stukje houtskool om mee naar huis te nemen om nog eens te oefenen. Ook aquarel is een ontdekking op zich zelf. Wat Ad met veel verve laat zien. Maar voor ons is het heel leuk dat we de kinderen wat kunnen leren en een fijne woensdagmiddag kunnen bezorgen. Als je dan hoort van ouders dat ze liever naar de club komen dan naar een kinderfeestje gaan. Zeggen we na afloop tegen elkaar van een toch voor ons een vermoeiende woensdagmiddag. He, He het was toch wel erg leuk en misschien komen deze kinderen op een dag nog eens terug. Marij Heeren

7 in gesprek met lid sinds: dag waarop ik schilder: andere hobby s: sterke punt : zwakke punt: dromen / wensen: mooiste ervaring in het leven: waar sta ik over 5 jaar: spijt van: hekel aan: favoriet schildersmateriaal: favoriet schilderonderwerp: favoriete vakantie: lievelingseten: lievelingsdrank: favoriete tv-programma: wat ik nog wil leren: ik kwam in contact met de club door : bij de schilderclub denk ik aan: tip voor de club: Wilt U zichzelf voorstellen in een volgend clubblad kunt U gebruikmaken van bovenstaande vragenlijst en in de brievenbus van het winkeltje deponeren.

8

DE REGENBOOG KWARTAALBLAD SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH

DE REGENBOOG KWARTAALBLAD SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH DE REGENBOOG KWARTAALBLAD SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH JAARGANG 15 - NUMMER 2 - MEI 2013 THEMA EXPOSITIE 2014 Het thema voor de expositie 2014 LICHTINVAL is bedacht door Nellie Luijks. De thema werkstukken

Nadere informatie

DE REGENBOOG KWARTAALBLAD SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH

DE REGENBOOG KWARTAALBLAD SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH DE REGENBOOG KWARTAALBLAD SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH JAARGANG 15 - NUMMER 1 - FEBRUARI 2013 THEMA EXPOSITIE 2014 Als U een idee heeft voor het thema kunt U dit in de ideeënbus deponeren voor de bestuursvergadering

Nadere informatie

Kortom. Als de Peter CONTRIBUTIE. ( a.u.b. tijdvak

Kortom. Als de Peter CONTRIBUTIE. ( a.u.b. tijdvak DE REGENBOOG KWARTAALBLAD SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH VOORWOORD Peter van der Vooren voorzitter St. Joseph In dit eerste kwartaalblad van dit jaar wil ik U alsnog een gezond en gelukkig 2014 wensen. Een jaar

Nadere informatie

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website?

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Heb je een eigen website, maar worstel je met de teksten die je daarop kwijt wil? Volg dan dit stappenplan. Met een paar handige tips kom je vast een heel eind.

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

De Paèrdestal gaat weer open

De Paèrdestal gaat weer open De Paèrdestal gaat weer open In de Nieuwe Paèrdestal gaat weer van alles gebeuren. Welzijnsinstelling SMWO gaat in de wijk leuke, gezellige en leerzame activiteiten verzorgen voor de kinderen en jeugd

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

59, 95. Van Gogh kistezel Zie pagina 3 GRATIS OP=OP

59, 95. Van Gogh kistezel Zie pagina 3 GRATIS OP=OP GRATIS exclusieve Amsterdam schildertas XXL bij aankoop van 4 losse tubes Amsterdam acrylverf! Een ideale tas om al je kunstschildermaterialen in te vervoeren Zolang de voorraad strekt OP=OP Van Gogh kistezel

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

A person who never made a mistake never tried anything new.

A person who never made a mistake never tried anything new. Beroepenproject klas 3 droomberoep A person who never made a mistake never tried anything new. Albert Einstein Naam:.. Klas:. Mentor:.. Schooljaar: 2016-2017 1 Als je droomt, is alles mogelijk. Een droomberoep

Nadere informatie

Naschools activiteitenaanbod

Naschools activiteitenaanbod Naschools activiteitenaanbod Graafstroom, augustus 2011 Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van beide scholen, Met trots presenteer ik u het eerste naschoolse activiteitenaanbod van OBS De Overstap

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019 Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 11 December 2018 en Dinsdag 08 januari 2019 We hopen deze avonden

Nadere informatie

Het huiswerk heeft de volgende functies: - Het kan er toe bijdragen dat kinderen niet achterop raken met het onderwijsprogramma

Het huiswerk heeft de volgende functies: - Het kan er toe bijdragen dat kinderen niet achterop raken met het onderwijsprogramma Huiswerk op De Springplank Informatiebrochure voor ouders / verzorgers Deze brochure is opgezet om u als ouders/verzorgers te informeren over de rol van huiswerk op De Springplank. We hopen dat deze informatie

Nadere informatie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie 2016 2017 nummer 10 30 juni 2017 Agenda maandag 3 juli dinsdag 4 juli woensdag 5 juli donderdag 6 juli t/m zondag 20 augustus Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Schoolreis naar de Efteling

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 In april waren we met groep 3 nog druk aan het werk in het thema kunst. Op een dinsdagmiddag bezochten we daarom de galerie in ons dorp; de Zilveren Schoen. Behalve dat er werd uitgelegd

Nadere informatie

Tuin van Heden 5 en 6 Werken met kunst in de paasperiode. Kernles 1: Kunstenaar, wat vertel je mij?

Tuin van Heden 5 en 6 Werken met kunst in de paasperiode. Kernles 1: Kunstenaar, wat vertel je mij? Tuin van Heden 5 en 6 Werken met kunst in de paasperiode Opmerking vooraf: Voor de uitwerking van deze lessen hebben we doelen gehaald uit verschillende thema s van de betreffende graad. Na elk doel verwijzen

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

59, 95. Van Gogh kistezel Zie pagina 3 GRATIS OP=OP

59, 95. Van Gogh kistezel Zie pagina 3 GRATIS OP=OP GRATIS exclusieve Amsterdam schildertas XXL bij aankoop van 4 tubes Amsterdam acrylverf! Een ideale tas om al je kunstschildermaterialen in te vervoeren Zolang de voorraad strekt OP=OP Van Gogh kistezel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014

Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Nieuwsbrief Schooljaar 2013/2014 No 13 27 februari 2014 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Om te onthouden... 1 Natuur en techniek... 2 Taal... 3 Inspectie...

Nadere informatie

Vullerflits 09. Gorssel, 18 december 2015. KALENDER maandag 21 december 2015

Vullerflits 09. Gorssel, 18 december 2015. KALENDER maandag 21 december 2015 Vullerflits 09 Gorssel, 18 december 2015 KALENDER maandag 21 december 2015 t/m vrijdag 01 januari 2016 maandag 04 januari 2016 Kerstvakantie luizencontrole Schoolreizen en schoolkampen Hieronder ziet u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - dec. 2017 - nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december Heb je plannen om dit jaar een of meerdere Kerstmarkten te bezoeken? Meer dan genoeg

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent!

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent! NIEUWSBRIEF MEI Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: studiedagen tot einde schooljaar SAP (school atletiektoernooi parkstad) Schoolverlaters gaan naar Teuven! Nieuws vanuit de plusklas Deel

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

November Glaceren met Acrylmedium December Het licht van Rembrandt / Het december gevoel de duisternis van Rembrandt

November Glaceren met Acrylmedium December Het licht van Rembrandt / Het december gevoel de duisternis van Rembrandt PROGRAMMA 2011 2012 Uitgangspunt van de lessen is dat kennis van de schilderkunstige technieken en stromingen vanuit de eigen ervaring wordt ontdekt en ontwikkeld. De opdrachten hebben betrekking op zowel

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Datum: donderdag 3 september 2015

Datum: donderdag 3 september 2015 Datum: donderdag 3 2015 Populierenblaadje Algemeen: Uitnodiging Vrijdag 4 Luizencontrole Ouderavond over werkweek, kamp, Voortgezet onderwijs en algemene zaken Wanneer: woensdag 9 Tijd: 20.00 uur Plaats:

Nadere informatie

9. 00. in kunstschildermaterialen. Gratis DVD. Nu of nooit. bij aankoop van 3 tuben Amsterdam acrylverf. Atelierezel Corona. Canson acrylverfblok

9. 00. in kunstschildermaterialen. Gratis DVD. Nu of nooit. bij aankoop van 3 tuben Amsterdam acrylverf. Atelierezel Corona. Canson acrylverfblok SPECIAL EDITION - MET REMBRANDT EN AMSTERDAM EXPERT SERIES in kunstschildermaterialen Gratis DVD bij aankoop van 3 tuben Amsterdam acrylverf Bekijk de DVD en laat u inspireren door de mogelijkheden van

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT

ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT ORGANISEER EEN SNERTWERKEVENEMENT Een vereniging biedt kansen voor bedrijven. Uiteraard in het ledenbestand, maar ook in het zakelijk netwerk dat achter de verenging schuilgaat. Veel clubs organiseren

Nadere informatie

Huiswerk op de Sint Josephschool.

Huiswerk op de Sint Josephschool. Huiswerk op de Sint Josephschool. Informatiebrochure voor ouders / verzorgers. Deze brochure is opgezet om u als ouders/verzorgers te informeren over de rol van huiswerk op de Sint Josephschool. We hopen

Nadere informatie

Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1

Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1 Draaiboek voor het uitwerken van activiteiten 1 Je hebt als groep ouders een idee van wat je rond cultuur, ouderbetrokkenheid en taalstimulering zou willen doen op de school van je kind(eren)? Dit doe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Exposities: Kloosterkapel, Kerkstraat 8, Vorstenbosch tot 9 maart Expositie in de (h)artgalerij in het Brinkhuis,

Nadere informatie

Inhoud: Inleiding Paragraaf 1.1 Blz 2. Inleiding Paragraaf 2.2 Blz 3. Opgroeien met computers Blz 4,5,6. Computers op school Blz 7.

Inhoud: Inleiding Paragraaf 1.1 Blz 2. Inleiding Paragraaf 2.2 Blz 3. Opgroeien met computers Blz 4,5,6. Computers op school Blz 7. Inhoud: Inleiding Paragraaf 1.1 Blz 2. Inleiding Paragraaf 2.2 Blz 3. Opgroeien met computers Blz 4,5,6 Computers op school Blz 7. De toekomst en de pc Blz 8, 9 Nawoord Blz 10. Inleiding Paragraaf 1.1

Nadere informatie

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a.

Nieuwskraker. Wat komen gaat. Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Nieuwskraker nr. 16, 10 april 2015 Verderop in deze Nieuwskraker: de special van groep 5a. Wat komen gaat Agenda 13 t/m 24 april: Entreetoets groep 7 Ook deze week: gesprekken met ouders van leerlingen

Nadere informatie

Tuin van Heden 3 en 4 Werken met kunst in de paasperiode. Kernles 1: Kunstenaar, wat vertel je mij?

Tuin van Heden 3 en 4 Werken met kunst in de paasperiode. Kernles 1: Kunstenaar, wat vertel je mij? Tuin van Heden 3 en 4 Werken met kunst in de paasperiode Opmerking vooraf: Voor de uitwerking van deze lessen hebben we doelen gehaald uit verschillende thema s van de betreffende graad. Na elk doel verwijzen

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer Jaarverslag O.R. Feestcommissie

Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer Jaarverslag O.R. Feestcommissie Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer 0598-393114 Jaarverslag O.R. Feestcommissie Schooljaar 2017 2018 Voorwoord Hierbij treft u het jaarverslag 2017 2018 aan van de Ouderraad van de St. Antoniusschool te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Informatiefolder groep 7

Informatiefolder groep 7 Informatiefolder groep 7 Schooljaar 2014-2015 Welkom Beste ouders, In deze folder vindt u de basis-informatie die van belang is voor uw kind in groep 7. Aanvullende informatie zult u steeds terug kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

IN DEZE NIEUWSBRIEF. Werving nieuwe leerlingen Nieuwe docent geschiedenis Peer tutoring Nieuwe regels Sinterklaasactie VMBO-1 Even voorstellen.

IN DEZE NIEUWSBRIEF. Werving nieuwe leerlingen Nieuwe docent geschiedenis Peer tutoring Nieuwe regels Sinterklaasactie VMBO-1 Even voorstellen. NIEUWSBRIEF / november 2012 IN DEZE NIEUWSBRIEF. Werving nieuwe leerlingen Nieuwe docent geschiedenis Peer tutoring Nieuwe regels Sinterklaasactie VMBO-1 Even voorstellen. WERVING NIEUWE LEERLINGEN Met

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:De Pleisterplaats. Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Voorzitter Harold Soffner 5941442 Secretaris Henriëtte

Nadere informatie

MAATSCHAPPELIJKE STAGE HAARLEM UITGEWERKTE PROJECTEN 30 UUR

MAATSCHAPPELIJKE STAGE HAARLEM UITGEWERKTE PROJECTEN 30 UUR Help de Dierenbescherming Pimp de lespakketten voor de basisschool Vernieuwen en aanpassen van de lespakketten van de Dierenbescherming en leuke interactieve dingen bedenken om de lessen leuker te maken.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE GORTER ACADEMIE GORTER ACADEMIE ACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2015 Blok 3 Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje voor schooljaar 2015 De cursussen voor dit derde blok beginnen

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 0 Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 Het lokaal, een veel besproken onderwerp bij verschillende KLJafdelingen. Het is te klein, te rommelig, niet in orde Het betekent vaak een bron van zorgen voor de leiding.

Nadere informatie

Start met Ondernemen van droom naar werkelijkheid

Start met Ondernemen van droom naar werkelijkheid Pagina 1 In 2014 is het totaal aantal bedrijven in Nederland toegenomen met 5%. Vorig jaar zijn 187.177 startende bedrijven bijgeschreven in het Handelsregister. Om deze starters zo goed mogelijk te informeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Programma Ons Huis Jisp 2016. Knutselclub. Wellness voor de jonge dames

Programma Ons Huis Jisp 2016. Knutselclub. Wellness voor de jonge dames Programma Ons Huis Jisp 2016 Knutselclub De knutselclub is voor jongens en meisjes vanaf groep 2. We gaan ook nu weer leuke dingen maken en hopen dat jullie weer met velen naar deze middagen toekomen.

Nadere informatie

Een project van alle groepen van de cbs de Skoalfinne te Warns. 7 22 maart 2007

Een project van alle groepen van de cbs de Skoalfinne te Warns. 7 22 maart 2007 Een project van alle groepen van de cbs de Skoalfinne te Warns 7 22 maart 2007 WAT IS KUNST? Kunst is: Een unieke gedachte of boodschap op een unieke wijze vormgegeven door een uniek persoon. Wij zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 september 2014 Ma 29 Di 30 Woe 1 Do 2 Vrij 3 Za 4 AGENDA Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012.

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. In totaal legden 42 mensen deze enquête af. Statistieken voor vraag 1 : Heb je dit schooljaar contact gehad met Kans? Ja 90.48% Nee 9.52% Statistieken

Nadere informatie

Met welk werk kunnen kinderen uit groep 5-6 thuiskomen en hoe kunt u uw kind thuis helpen?

Met welk werk kunnen kinderen uit groep 5-6 thuiskomen en hoe kunt u uw kind thuis helpen? Met welk werk kunnen kinderen uit groep 5-6 thuiskomen en hoe kunt u uw kind thuis helpen? In groep 5-6 nemen kinderen steeds vaker werk mee naar huis. Vaak vinden kinderen het leuk om thuis aan schooldingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Stads- en dorpsgezichten en landschappen in de gemeente Woerden

Stads- en dorpsgezichten en landschappen in de gemeente Woerden Stads- en dorpsgezichten en landschappen in de gemeente Woerden In samenwerking met de Kunstkring Woerden Van 28 maart tot 28 juni 2015 vindt in het Stadsmuseum in Woerden een expositie plaats van de Kunstkring.

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg December 2010 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek 2015

Tevredenheidsonderzoek 2015 Tevredenheidsonderzoek 2015 Verstuurd: september 2015 Verstuurd aan 21 personen Deelnemers 21 Respons percentage 100% Hoe lang krijgt uw dierbare al zorg van de Polder Résidence? 21 21 0 Number Date Text

Nadere informatie

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Van de directie Het nieuwe schooljaar is alweer in volle gang en de nieuwe brugklassers beginnen hun draai op SG De Dijk al aardig te vinden. Hierbij wensen we alle

Nadere informatie

Jaargang 1 nummer 2 29 augustus 2014

Jaargang 1 nummer 2 29 augustus 2014 Jaargang 1 nummer 2 29 augustus 2014 Start. We kunnen met zijn allen terugkijken op een geslaagde startweek. Niet in het minst door de gezellige feestavond in de sporthal. Op ontspannen wijze hebben veel

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Inhoud: Het bestuur Blz 3 De wedstijdtaken enz. Blz 4 Prijsvraag! Blz 5 Sponsors en donateurs Blz 5. Even voorstellen/inleiding:

Inhoud: Het bestuur Blz 3 De wedstijdtaken enz. Blz 4 Prijsvraag! Blz 5 Sponsors en donateurs Blz 5. Even voorstellen/inleiding: Clubkrant BZ 72 Inhoud: Het bestuur Blz 3 De wedstijdtaken enz. Blz 4 Prijsvraag! Blz 5 Sponsors en donateurs Blz 5 Even voorstellen/inleiding: Wij,Vera van de Glind, Jaron Heising, Jolida van der Linden

Nadere informatie

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS 2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS Foto: Frits v/d Velde Nieuwsbulletin Modelspoorvereniging Zeeland 24/08/2010 Foto voorpagina is afkomstig van Frits van de Velde. Hij heeft een hele riks foto s van Nederlandse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

februari 2018

februari 2018 Nieuwsbrief 2018-1 13 februari 2018 Geen nieuwjaarsreceptie was er dit keer, maar een oudejaarsbijeenkomst met oliebollen en glühwein. De stemming zat er goed in bij het uitluiden van het jubileumjaar.

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie