DE REGENBOOG KWARTAALBLAD SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE REGENBOOG KWARTAALBLAD SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH"

Transcriptie

1 DE REGENBOOG KWARTAALBLAD SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH JAARGANG 15 - NUMMER 4 - DECEMBER 2013 VOORWOORD Peter van der Vooren - voorzitter St. Joseph Ik voel mij vereerd om voorzitter te mogen zijn van in mijn ogen een unieke club. Een club waar door laagdrempeligheid en gezelligheid de deur open staat voor een ieder die creatief bezig wil zijn. Ook een luisterend oor vinden en steun krijgen bij beladen zaken, alsmede bijval en een lach bij luchtigere gebeurtenissen. Het sociale maakt de club enig in zijn soort, maar daarnaast worden er ook fantastische prestaties geleverd die ieder jaar weer te bewonderen zijn op onze expositie. Bij deze wil ik u alvast een gezond, gelukkig en creatief 2014 toewensen en dat uw verblijf in het komende jaar weer hoogtepunten op persoonlijk en creatief vlak mag opleveren SLEUTEL OPHALEN Als de club gesloten is, kunt U de sleutel ophalen bij Peter de Pijper, Past. Bastiaansensingel 45 CONTRIBUTIE SCHILDERSCLUB ST. JOSEPH 80,- per jaar Het rekeningnummer ( a.u.b. tijdvak vermelden b.v. januari 2013 )

2 5. Expositie - Er zal worden gevraagd of De Lanteern over een beamer beschikt en of deze ook mag worden gebruikt. - Ook zal worden geprobeerd om voor achtergrondmuziek te zorgen. BESTUURSVERGADERING notulen september Mededelingen / Notulen vorige vergadering - I.v. m. plaatsingsproblemen zal een naar de kabelkrant worden verstuurd. - Het door Ad van Unen ontworpen logo is, door de leden, als officieel logo gekozen. - Het bezoek van Marij en Ad aan de crematieplechtigheid van Piet Sprenkels en het verzorgen van een rouwboeket is door de familie als warm en betrokken ervaren. - Er zijn kopjes aangeschaft. 2. Feestavond - Er hebben zich 58 deelnemers voor de feestavond aangemeld. - Vrijdagmiddag 20 september zal drankenhandel van Oorschot de bestelde spullen aanleveren. - Vrijdagavond zal vanaf u de tent worden opgezet en de tafels worden klaargezet. - Marga van Heijningen en Ad van Unen zullen voor resp. de mooiste vakantiefoto en het logo een waardebon van є 10 ontvangen. 3. Activiteiten - Er is gekozen voor het volgend jaarprogramma: oktober: bezoek galerie. november: sieraden maken januari: expositie februari: workshop maart: tekenlessen april: schildersdag mei: bezoek galerie juni: open dag aandacht voor... bezoek Talensfabriek 30 jaar bestaan van de club ( oktober 2014) een kunstmarkt en atelieroute 4. Kwartaalblad - Getracht zal worden te werken met vaste herkenbare rubrieken - Marij en Ad zullen een bijdrage leveren over de jeugd - Ad zal informatie geven over het winkeltje - Vragenformulieren voor de interviews zullen worden klaargelegd - Jan zal informatie verstrekken m.b.t de financiën 6. Onderhoud - Dit punt blijft aandacht houden en zal t.z.t. ook worden uitgevoerd. 7. Lessen - De lessen voor de jeugd zijn inmiddels weer gestart - Frank Eikhout begint half eind oktober met de aquarelcursus. - Daan de Bruijn wil in maart, ter voorbereiding op de schildersdag, een aantal tekenlessen verzorgen. 8. Magazijn - Er zullen basiskleuren acrylverf worden aangeschaft. 9. Rondvraag - Geen vragen KALENDERPLATEN Joanie Moll Wilt U zo vriendelijk zijn uw niet meer gebruikte kalenders, met mooie schilderachtige afbeeldingen, naar de club te brengen zodat deze dan in de voorbeeldmappen kunnen worden bewaard. Alvast bedankt! AQUARELLESSEN FRANK EIKHOUT Wim, Elianne, Cees, Marij, Nicolette, Peter, Jeanne, Regina, Dymphy en Rita hebben tijdens een wederom succesvolle lessencyclus twee fraaie aquarellen gemaakt onder de deskundige leiding van Frank.

3 In het najaar van 2014 is Frank bereid een volgende cursus te verzorgen. Bij deze willen wij Frank bedanken voor zijn inzet voor onze club. WINKELNIEUWS Enkele leden van onze schildersclub hebben gevraagd of wij in het winkeltje ook acrylverf willen gaan verkopen. Na onderzoek blijkt dat Amsterdam Expert Series het meest geschikt is zowel qua prijs als kwaliteit. Amsterdam acrylverf Expert Series ( van Talens) Extra fijne kwaliteit Werk je met acrylverf en komt er een moment waarop je meer gaat verwachten; van jezelf en van je verf, dan is er Amsterdam Expert series. Pasteuze verf, geschikt voor verwerking met penseel en schildersmes. Hoge concentratie van de zuiverste pigmenten. Hoogste graad van lichtechtheid. Een groep kleuren met authentieke, zeer exclusieve pigmenten. Een aantal kleuren is monogepigmenteerd, deze leveren in mengingen de zuiverste kleuren. Zeer duurzame en flexibele verffilm door de basis van 100% acrylaatemulsie. Uniforme glansgraad, dus geen ongewenste glansverschillen. Kunststof tube à 150 ml. Om te kijken hoeveel leden hier interesse in hebben, hangen wij een lijst op het publicatiebord waar je naam op ingevuld kan worden, als je hier in de toekomst gebruik van wil maken. Bij voldoende toekomstige afnemers kunnen we deze verf en mediums in het winkeltje aanschaffen. naam : Jantje den Ouden groep: alle groepen jaar : 2013 werkverzorging: netjes en opgeruimd belangstelling: voor iedereen binnen en buiten de groep inzet: goed, maar heeft wel behoefte aan pauzes zelfstandigheid: komt en gaat al alleen en vergeet nooit zijn spulletjes lezen: op tempo digitaal nieuws,onderschriften en vakliteratuur mondeling taalgebruik: goed ontwikkeld en vaardig gebruikt rekenen: beheerst basis, maar sterkste onderdeel meten, tijd en geld tafels: maakt gebruik van alle meubilair schrijven: s versturen aan div. klasgenootjes gaat inmiddels goed taal: streekgebonden met regionale accenten spelling: specialiteiten zijn kattenbelletjes en signaturen aardrijkskunde: topografie uitmuntend m.n benelux geschiedenis: goede kennis omtrent stambomen en plaatselijke historie verkeer: ex-beroepschauffeur en stand-by taximedewerker biologie: gebruikt opgedane kennis praktisch voor eigen teelt gym: fietst regelmatig, maar is weersafhankelijk. Soms met klasgenootje. muziek: luistert mee in combinatie met ritmische bewegingen en klapgebaren tekenen: schetsen zijn goed en gevarieerd in onderwerp vnl. op doek RAPPORT Ad van Unen opmerkingen: Jantje is een enthousiast jongetje, die met zowel meisjes als jongens goed kan opschieten. Doet prima zijn best, de resultaten zijn goed en worden steeds beter. Hij heeft een vlotte babbel en maakt graag grapjes.

4 BESTUURSVERGADERING notulen oktober Mededelingen / Notulen vorige vergadering - De plaatsingsproblemen m.b.t. de kabelkrant zijn opgelost. - De notulen worden door het bestuur goedgekeurd. 2. Evaluatie feestavond - Er waren 62 deelnemers op de feestavond. - De rekening van drankenhandel van Oorschot voor drank, tafels en glaswerk bedroeg є 212,09 - De manier van voorbereid barbecueën is goed bevallen. - Het klaarzetten en opruimen ging vlot. - Volgende keer een draaiboek opstellen. - Volgend jaar alleen buiten roken. 3. Activiteiten. - zaterdag 2 november: bezoek galerie Bies - februari: beeldentuin en galerie De Beeldenstorm nogmaals benaderen voor rondleiding. - maart: sieraden maken - april: tekenlessen Daan de Bruijn, schildersdag - mei: bezoek galerie - juni: open dag en kunstmarkt aandacht voor... bezoek Talensfabriek 4. Kwartaalblad - Uitgave: december - Marij en Ad zullen een bijdrage leveren over de jeugd - Ad zal informatie geven over het winkeltje - Vragenformulieren voor de interviews zullen worden klaargelegd - Jan zal informatie verstrekken m.b.t de financiën 7. Lessen - De cursus voor de jeugd is inmiddels toe aan de 7 e les. - Frank Eikhout is half oktober met de aquarelcursus begonnen. 8. Magazijn - Ad heeft weer een bestelling geplaatst en deze zal volgende week worden afgeleverd. 9. Samenwerking - Het bestuur wil het idee van samenwerking tussen diverse schildersclubs nader gaan bekijken. Als begin zullen de clubs een uitnodiging ontvangen voor de expositie. 10. Rondvraag - Peter R vraagt toestemming om ge grote schilderezel te lenen op donderdag 8 en vrijdag 9 november. - Ad zal folders bij Wifra bestellen ( afhankelijk van de prijs) E-VERSTUREN KWARTAALBLAD Gezien de steeds terugkomende kosten voor het versturen van o.a. de kwartaalbladen wil het bestuur deze digitaal toezenden voor de liefhebbers. Wilt U hiertoe uw adres invullen op de gehangen lijst in het laatste atelier op het bord van bestuursnieuws JUBILEUMBOEK Er zijn nog jubileumboeken te koop voor slechts 7,50 per stuk 5. Expositie - M.b.t het gebruik van de beamer zal Jan contact opnemen met de jeugdwerker. Peter R zal proberen een opzet te maken voor de presentatie met tekst en foto s. - Jan zal een verzekering afsluiten bij Schijven assurantiën en informeren naar de voorwaarden. - Extra activiteiten: speksteen, manden maken, kaarten, glas in lood en Loterij met enveloppen en prijzen o.a. boodschappenmand. - Ad zal een nieuwe poster ontwerpen met als uitgangspunt het nieuwe logo. - Er zal ook weer een infoblad worden gemaakt. - De sponsors zullen ook op de kabelkrant worden geplaatst. 6. Onderhoud - Binnenkort zal de trespa worden gezaagd en in november worden bevestigd.

5 BESTUURSVERGADERING notulen november Mededelingen / Notulen vorige vergadering - Marij Heeren en Jan Laseroms zijn bereid, namens de club, een interview te geven op de lokale radio ter promotie van de club en de expositie. Een nadere datum volgt z.s.m. - Zaterdag 28 november zal er een nieuw dak op het middelste lokaal worden gelegd. De kosten voor een nieuw dak bedraagt ongeveer є2 500,-. Jan L, Deny, Daan, Wim, Peter P en Peter R zullen vrijdagmiddag het grint verwijderen. - De door Ad bestelde 250 folders bij Wifra zullen in de komende week klaar zijn. 2. Evaluatie bezoek galerie Bies - Het was een gezellige en inspirerende middag met een hartelijke ontvangst. - De opkomst van 8 deelnemers, waarvan 5 bestuursleden, was helaas matig. 3.Extra Activiteiten. - De leden krijgen weer de gelegenheid om een kerstwens te schrijven voor in de kerstboom. De meest inspirerende, originele kerstwens zal met een prijsje worden beloond. 4. Kwartaalblad - Uitgave: december - Marij heeft foto s toegezonden over de jeugdlessen,de tekst volgt nog. - Ad heeft inmiddels een artikel aangeleverd m.b.t. informatie over verf - Vragenformulieren voor de interviews zullen worden klaargelegd - In het maandblad zullen de kosten voor het nieuwe dak worden vermeld. - Voor het eerst zal er een voorwoord van de voorzitter worden geplaatst. - Ook zullen de aquarellessen van Frank Eikhout worden beschreven. - Voor het eerst zal er een voorwoord van de voorzitter worden geplaatst. 5. Expositie Peter R zal proberen een opzet te maken voor de presentatie met tekst en foto s (powerpoint) - Er zal navraag worden gedaan voorde mogelijkheden van achtergrondmuziek. - Ad zal 50 nieuw ontworpen posters laten afdrukken. - Deze poster zal op briefkaartformaat als uitnodiging naar andere schildersclubs worden gestuurd. - De sponsors zullen ook op de kabelkrant worden geplaatst. - Mien zal wederom voor het maken van de bloemstukken worden gevraagd. - Ook zal er weer een catalogus worden aangeboden. - Dymphie de Pijper wil zorgdragen voor de loterij. - Op de kabelkrant zal naast de aankondiging van de expositie ook aandacht worden gevestigd op het te maken marathonschilderij. 6. Onderhoud. - De leden krijgen weer de gelegenheid om een kerstwens te schrijven voor in de kerstboom. De meest inspirerende, originele kerstwens zal met een prijsje worden beloond. 7. Lessen - De cursus voor de jeugd is afgerond en in de 1eweek van februari zal de volgende van start gaan. - De aquarelcursus o.l.v. Frank Eikhout is ook afgelopen en zal in het volgend najaar weer een vervolg krijgen.. 8. Magazijn - Ad zal dit jaar nog 1 keer een bestelling plaatsen. 9. Rondvraag - Peter R zal proberen volgende week de inschrijfformulieren aan te bieden aan de leden. ACHTERGROND WERKSTUK titel: Zuid-Amerikaanse dieren materiaal: plakkaatverf afmeting: 0,90 m x 10 m ondergrond: papier eigen werk /kopie : eigen werk maker: Daan de Bruijn en co. Op een inspiratieloze avond zat Daan voor zich uit te kijken en zag Diny bezig met werk gebaseerd op Peruaanse kunst. Dit herinnerde hem aan zijn tijd als docent, waar hij met leerlingen een groot schilderij maakte, waarbij iedere leerling een deel voor zijn/haar rekening nam. Hierop stelde hij de aanwezige leden van de maandagavond achterste lokaalgroep voor om een soortgelijk project te beginnen. Negen dames en heren willen hier dolgraag aan meewerken. Gedragen door het enthousiasme besloot Daan op groot formaat papier een tekening te maken van dieren geïnspireerd door afbeeldingen van dieren uit Zuid-Amerika Dit werk zal door de eerder genoemde leden tijdens de expositie worden ingeschilderd. Vrijdagavond zal worden begonnen en zondagmiddag zal dit werk worden voltooid. In de hal van De Lanteern zal het grootse schilderwerk worden gemaakt zodat alle bezoekers een creatief welkom zal worden geheten. De eindbestemming van dit groots opgezette werk zal nader worden bekeken

6 Beste leden, zoals jullie misschien weten, geven wij (Ad van Unen en Marij Heeren) met regelmaat cursussen voor de jeugd van de basisschool. Wij doen dat in twee blokken van 10 lessen. Een begin september tot eind november. En een vanaf begin februari tot half april. Wij doen dit nu al z'n zes jaar met veel plezier en voldoening. Het is heel leuk om te zien hoe deze kinderen als ware het tekenen en schilderen met verschillende materialen ontdekken. B.v. houtskool en pastel. Veel kinderen die zelf graag tekenen hebben deze spullen al zelf thuis. Maar weten eigenlijk niet goed wat ze er mee aan moeten en kunnen gebruiken op een goede manier met het juiste papier. Door ze hier mee te laten werken gaan ze als het ware dit ontdekken, en staan ze versteld van hun eigen kunnen en het resultaat. Ook is het leuk als een kind vraagt om een stukje houtskool om mee naar huis te nemen om nog eens te oefenen. Ook aquarel is een ontdekking op zich zelf. Wat Ad met veel verve laat zien. Maar voor ons is het heel leuk dat we de kinderen wat kunnen leren en een fijne woensdagmiddag kunnen bezorgen. Als je dan hoort van ouders dat ze liever naar de club komen dan naar een kinderfeestje gaan. Zeggen we na afloop tegen elkaar van een toch voor ons een vermoeiende woensdagmiddag. He, He het was toch wel erg leuk en misschien komen deze kinderen op een dag nog eens terug. Marij Heeren

7 in gesprek met lid sinds: dag waarop ik schilder: andere hobby s: sterke punt : zwakke punt: dromen / wensen: mooiste ervaring in het leven: waar sta ik over 5 jaar: spijt van: hekel aan: favoriet schildersmateriaal: favoriet schilderonderwerp: favoriete vakantie: lievelingseten: lievelingsdrank: favoriete tv-programma: wat ik nog wil leren: ik kwam in contact met de club door : bij de schilderclub denk ik aan: tip voor de club: Wilt U zichzelf voorstellen in een volgend clubblad kunt U gebruikmaken van bovenstaande vragenlijst en in de brievenbus van het winkeltje deponeren.

8

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie.

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie. Van de Voorzitter. De zomer is weer ten einde, een mooie zomer: tenminste wat het weer betreft. Een lange winter staat ons weer te wachten. De dagen worden steeds korter, dus eerder het licht aan. Voor

Nadere informatie

VAN DE BESTUURSTAFEL.

VAN DE BESTUURSTAFEL. Buitenwesten In dit nummer: wijkfeest - info activiteiten - nieuws v/h panel - vrijwilligers MFC - oldenammenbeamskip en natuurlijk Ons Dorp Wijkblad SEPTEMBER 2009 VAN DE BESTUURSTAFEL. COLOFON Redactie:

Nadere informatie

Beste Ouders, Verzorgers

Beste Ouders, Verzorgers 22 januari 2015 Nieuwsbrief: 7 Belangrijke data: 23-01 Gr. 1/2 Alle kinderen vrij 03-02 Kunst Centraal,gr.1/2 05-02 Kunst Centraal gr. 6 05-02 Oud Papier 11-02 Catechese viering Alle groepen 12-02 Kunst

Nadere informatie

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was.

Eens was er iets, een nieuw begin, vol beloften, vol verwachtingen. En van dat iets zag God dat het goed was. Datum: 9 januari 2015 Jaargang: 25 Nummer: 6 @pcbdebranding Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen om sommige nieuwszaken niet te vermelden.

Nadere informatie

Bolleboos. Let op! 5 april 2008. 10 april 2008 Jaarvergadering. De CVB op Internet. http://www.decvb.nl. NiVeSoft. Windenergie!

Bolleboos. Let op! 5 april 2008. 10 april 2008 Jaarvergadering. De CVB op Internet. http://www.decvb.nl. NiVeSoft. Windenergie! Windenergie! De TNT Post Port betaald Afz. CVB, Rietkraag 95 2144 KB Beinsdorp Belangstelling? Bel: 023-5581158 Bolleboos april 2008 De CVB op Internet http://www.decvb.nl NiVeSoft Uw dealer voor o.a.

Nadere informatie

GOEDE OPKOMST INFORMATIEAVOND

GOEDE OPKOMST INFORMATIEAVOND GOEDE OPKOMST INFORMATIEAVOND Tiende jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2014-2015. Nummer: 02 Datum: 5-9-2014 Allereerst dank voor jullie aanwezigheid afgelopen dinsdag avond tijdens de algemene informatieavond

Nadere informatie

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest Informatieboekje Vlaaienactie 2011 Inhoud Voorwoord 1. Waarom een vlaaienactie?...7 1.1. Geld verdienen voor de groep... 7 1.2. Geld verdienen voor je speltak... 7 1.3. Bekendheid voor de groep... 7 1.4.

Nadere informatie

Jaarverslag 2010 Stichting Aandachtscentrum Het Open Venster. 1. Voorwoord 2. 2. Visie 3. 3. De activiteiten 4. 4. Coördinator en groepswerkers 8

Jaarverslag 2010 Stichting Aandachtscentrum Het Open Venster. 1. Voorwoord 2. 2. Visie 3. 3. De activiteiten 4. 4. Coördinator en groepswerkers 8 Inhoudsopgave Pagina 1. Voorwoord 2 2. Visie 3 3. De activiteiten 4 4. Coördinator en groepswerkers 8 5. Vrijwilligers 9 6. Bestuur 12 7. Contacten in de samenleving 13 8. Publiciteit 14 9. Toekomst 15

Nadere informatie

Wel. uitslag Enquete. www.wittewel-sintenbuurt.nl

Wel. uitslag Enquete. www.wittewel-sintenbuurt.nl Wel ondernemers spreken KRUIDENTUIN uitslag Enquete SEPTEMBER DECEMBER 2010 2013 www.wittewel-sintenbuurt.nl Inhoudsopgave Omslag: Een schilder bezig aan de onderkant van de dakgoot Pagina: 2 : Redactioneel

Nadere informatie

Wij hopen dat uw contact met Scouting prettig zal zijn en wensen u, uw zoon(s)/dochter(s) een fijne tijd toe bij de Buys Ballotgroep.

Wij hopen dat uw contact met Scouting prettig zal zijn en wensen u, uw zoon(s)/dochter(s) een fijne tijd toe bij de Buys Ballotgroep. Juni 2015. Inhoudsopgave 1 Voorwoord... 3 2 Wat geschiedenis... 4 3 Organisatiestructuur... 5 4 Taken binnen de groep... 6 5 Proefperiode en lidmaatschap... 7 6 Speltakken en leeftijden... 8 7 Opkomsttijden...

Nadere informatie

Maandag 24 maart 2014, week 13

Maandag 24 maart 2014, week 13 Maandag 24 maart 2014, week 13 Open dag 13 maart jl. cbs Koning Willem Alexander Op de open dag (donderdagmiddag en avond) hebben we een aantal ouders met jonge kinderen mogen ontmoeten. Jodocus stond

Nadere informatie

Nieuwe activiteiten in de komende maanden bij Ruilhandel Oosterhout

Nieuwe activiteiten in de komende maanden bij Ruilhandel Oosterhout kletspraat N i e u w s b r i e f v a n S t i c h t i n g R u i l h a n d e l O o s t e r h o u t N o v e m b e r 2 0 1 2 Nieuwe activiteiten in de komende maanden bij Ruilhandel Oosterhout De Ruilhandel

Nadere informatie

Wiikkrant j Oost. d e w i j k w a a r d e z o n o p k o m t mei 2010 jaargang 11 nummer 52 oplage: 5600

Wiikkrant j Oost. d e w i j k w a a r d e z o n o p k o m t mei 2010 jaargang 11 nummer 52 oplage: 5600 Wiikkrant j Oost d e w i j k w a a r d e z o n o p k o m t mei 2010 jaargang 11 nummer 52 oplage: 5600 DEZE KRANT BEVAT GEMEENTE INFORMATIE EN WORDT HUIS AAN HUIS VERSPREID. OPROEP AAN ALLE WIJKBEWONERS

Nadere informatie

OBS De Troubadour Peter van Anrooylaan 1 3122 TA Schiedam 010-4707079 www.troubadourschiedam.nl

OBS De Troubadour Peter van Anrooylaan 1 3122 TA Schiedam 010-4707079 www.troubadourschiedam.nl Het Troubadourtje 5 maart 2015 Nieuwsbrief nummer 8 OBS De Troubadour Peter van Anrooylaan 1 3122 TA Schiedam 010-4707079 www.troubadourschiedam.nl Belangrijke data: maandag 23 t/m vrijdag 27 februari

Nadere informatie

Handleiding voor organisatoren

Handleiding voor organisatoren Handleiding voor organisatoren 2 handleiding KOM ERBIJ FESTIVALS De Kom erbij Festivals zijn een onderdeel van de Week tegen Eenzaamheid 2014. Een week waarin we samen eenzaamheid aanpakken. Wij, dat is

Nadere informatie

December 2012. Beste ouders, verzorgers,

December 2012. Beste ouders, verzorgers, December 2012 Beste ouders, verzorgers, Hierbij ontvangt u de derde nieuwsbrief van dit schooljaar, de winterbrief. Het schooljaar is in volle gang en afgelopen week hebben alle leerlingen het eerste cijferrapport

Nadere informatie

Nummer 285 september 2011. Kontakten. Smash. Tafeltennisvereniging. R i n u s N e d e r p e l z a a l Jan Steenstraat Monster Tel.

Nummer 285 september 2011. Kontakten. Smash. Tafeltennisvereniging. R i n u s N e d e r p e l z a a l Jan Steenstraat Monster Tel. Nummer 285 september 2011 Kontakten Tafeltennisvereniging Smash R i n u s N e d e r p e l z a a l Jan Steenstraat Monster Tel. 0174-242 395 Kontakten 285 september 2011 Kontakten is een uitgave van Tafeltennisvereniging

Nadere informatie

Craneveer. Wijkblad van t Cranevelt en Alteveer jaargang 42 nummer 4 maart 2015

Craneveer. Wijkblad van t Cranevelt en Alteveer jaargang 42 nummer 4 maart 2015 Wijkblad van t Cranevelt en Alteveer jaargang 42 nummer 4 maart 2015 IN DIT NUMMER: Update van Aan tafel +1 Lokale zonnestroom beschikbaar Buurtkracht ontdekt diverse initiatieven in de wijk Wateroverlast?

Nadere informatie

Seizoensluiting. J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2

Seizoensluiting. J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2 Seizoensluiting J a a r g a n g 1 8 N u m m e r 2 o k t o b e r 2 0 1 2 Nieuws uit de groepen Groep 1-2A De afgelopen periode hebben we gewerkt over het thema eten. We hebben geleerd wat gezond en ongezond

Nadere informatie

Komende bijeenkomst: 2 februari, Aanvang 20.15 uur. BRAC Oscillator avond

Komende bijeenkomst: 2 februari, Aanvang 20.15 uur. BRAC Oscillator avond 1 Jaargang 34 nummer 02 februari 2007 Verenigingsblad van de Veron afdeling s-hertogenbosch Convocatie De VERON afdeling s-hertogenbosch nodigt alle leden hierbij uit tot het bijwonen van de maandelijkse

Nadere informatie

In dit nummer onder meer: Een uitgave van de Bewonersvereniging Klapwijk

In dit nummer onder meer: Een uitgave van de Bewonersvereniging Klapwijk Een uitgave van de Bewonersvereniging Klapwijk In dit nummer onder meer: Verslag algemene ledenvergadering Bewonersvereniging Klapwijk 5,6,7+8 Van de voorzitter Jos Arends 9 Het begon met een setje waterverf

Nadere informatie

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885

Westfrankelandsestraat 152 3117 AZ Schiedam 010-4261885 Schiedam, 01-06-2015 Aan de ouder(s)/verzorger(s), De maand juni is vandaag begonnen. De laatste volle maand van het schooljaar. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het komende

Nadere informatie

Sterrenstof. «Update met LETSster «8 mei Moederdag >>> kletscafé 15 mei. etiket. april - mei 2011

Sterrenstof. «Update met LETSster «8 mei Moederdag >>> kletscafé 15 mei. etiket. april - mei 2011 Sterrenstof etiket april - mei 2011 Periodiek van LETS Utrecht e.o. «Jaargang 17 nummer 93 ««Update met LETSster «8 mei Moederdag >>> kletscafé 15 mei 93 Sterrenstof Waarom LETS? We hebben allemaal wel

Nadere informatie

De MAAT voor ELK kind!! openbaar basisonderwijs Oostvoorne

De MAAT voor ELK kind!! openbaar basisonderwijs Oostvoorne De MAAT voor ELK kind!! openbaar basisonderwijs Oostvoorne SCHOOLGIDS 2014 2015 Beste ouders / verzorgers, Voor het eerst naar school of overstappen van de ene naar de andere school: Een grote stap voor

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE JEUGD RVVH

INFORMATIEBOEKJE JEUGD RVVH INFORMATIEBOEKJE JEUGD RVVH Informatieboekje jeugd RVVH versie 3.2 concept website Pagina 1 Informatieboekje jeugd RVVH versie 3.2 concept website Pagina 2 Terrein: Sportlaan 12, 2982 SN Ridderkerk Postadres

Nadere informatie

Maart 2014 Jaargang 18, nummer 1. Thijmen Boonstra en Maartje Bosch stellen zich voor. In de jeugdrubriek Thijmen Putter en Teun Gerrits

Maart 2014 Jaargang 18, nummer 1. Thijmen Boonstra en Maartje Bosch stellen zich voor. In de jeugdrubriek Thijmen Putter en Teun Gerrits Maart 2014 Jaargang 18, nummer 1 De doorgeefpen lag bij Jan Meijerink Thijmen Boonstra en Maartje Bosch stellen zich voor In de jeugdrubriek Thijmen Putter en Teun Gerrits De eerste informatie van de feestcommissie

Nadere informatie

KATHOLIEKE JENAPLAN BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG SCHOOLGIDS 2015-2016

KATHOLIEKE JENAPLAN BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG SCHOOLGIDS 2015-2016 KATHOLIEKE JENAPLAN BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG SCHOOLGIDS 2015-2016 katholieke Jenaplan basisschool de Zevensprong Snijdelwijklaan 4c, 2771 SX Boskoop Telefoon 0172-213 886 www.zevensprongboskoop.nl Inhoud

Nadere informatie

Jaargang 36 Juni 2013 No. 1

Jaargang 36 Juni 2013 No. 1 Jaargang 36 Juni 2013 No. 1 VAN DE REDACTIE Alweer de eerste uitgave van een nieuwe jaargang. Het heeft de Vriendenkring weer enige moeite gekost voldoende adverteerders te krijgen, om zodoende weer op

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart Beste v.v. Capellenaar,

Nieuwsbrief maart Beste v.v. Capellenaar, Subscribe Share Past Issues Translate Het laatste nieuw s rond om v.v. Capelle! View this email in your brow ser Facebook Tw itter Nieuwsbrief maart Beste v.v. Capellenaar, Onderwerpen van deze maand Voorwoord

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een Prayer Night? Inhoud Inleiding Pagina 1 Waar begin ik? Pagina 2 Met wie regel ik het? Pagina 2 Aanpakken doe je zo Pagina 3 Wanneer moet wat? Pagina 4 Bezoekers trekken Pagina 5 Invulling

Nadere informatie