t Informantje schooljaar week 39

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Informantje schooljaar week 39"

Transcriptie

1 k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum sttheresiaschool@primenius.nl tel: website: t Informantje schooljaar week 39 Agenda Maandag 3 oktober v.a uur Informatieavond + jaarvergadering OV Woensdag 5 oktober start Woensdag 5 oktober v.a uur MR vergadering Aanwezigheid schoolleiding deze week Juf Wilma Maandag, dinsdag en woensdag Juf Monique Woensdag Juf Marian Dinsdagmiddag, woensdagmiddag en vrijdagmiddag A.s. donderdag komt juf Carolien lesgeven in groep 7, i.v.m. afwezigheid juf Wilma

2 Algemeen Verkeersouders gezocht! Onze school heeft het Drents Verkeersveiligheid Label. Naast lessen verkeer vinden meerdere activiteiten gedurende het schooljaar plaats in het kader van Veilig Verkeer. Deze activiteiten worden in samenwerking met verkeersouders georganiseerd. De afgelopen jaren (en ook nog dit huidige schooljaar) is Herman Twickler verkeersouder geweest voor onze school. Wij zijn op zoek naar enthousiaste ouders die de verkeersveiligheid ook belangrijk vinden en hun steentje willen bijdragen om de leerlingen van de Sint Theresiaschool veilig verkeersgedrag bij te brengen. U kunt zich aanmelden bij juf Wilma. U kunt hiervoor even binnenlopen of u aanmelden via de schoolmail: sttheresiaschool@primenius.nl Fietsenstalling bij school De fietsen van de kinderen staan naast het plein, binnen de gekleurde lijnen opgesteld. Er blijkt genoeg ruimte voor alle fietsen. Wat we wel merken, is dat het belangrijk is dat de fietsen over stevige standers beschikken. Wanneer er één fiets omvalt, vallen namelijk meerdere fietsen om (domino-effect). Wilt u de stander van de fiets van uw kind(eren) even nakijken? Zonnepanelen Wellicht is het u opgevallen: de zonnepanelen die op het dak van de school lagen, zijn verwijderd. Deze zonnepanelen hadden wij in bruikleen, van stichting Zonnige Toekomst. Op termijn komen er nieuwe zonnepanelen op het dak van de school. In dit Informantje willen we toch even stilstaan bij de besparing die het school heeft opgeleverd, dat er 8 zonnepanelen op het dak hebben gelegen voor een periode van ca 3 jaren. De zonnepanelen hebben in totaal 6727 kwh opgewekt. Dit is een besparing van ongeveer 1250,00. Een mooie besparing! Op deze plaats willen we nogmaals stichting Zonnige Toekomst hartelijk bedanken voor het in gebruik mogen hebben van de zonnepanelen! Bibliobus - Reminder In de herfstvakantie staat de bibliobus op maandagmiddag niet bij school. Dit betekent dat de bibliobus op maandag 3 oktober bij school staat en daarna pas weer op maandagmiddag 31 oktober. Houdt u hier rekening mee met de uitleentermijnen? De bibliobus staat wel iedere maandagavond op de dam ( uur), ook in de herfstvakantie.

3 Voorschool Boekjes ruilen.a.s. woensdag straten wij met boekjes ruilen. Het is de bedoeling dat de kinderen iedere woensdag een boekje ruilen In het teken van de kinderboeken week lezen wij extra voor, het thema is voor altijd jong. tegenstellingen Wij zijn bezig met tegenstellingen, deze week gaan we het hebben over dik en dun en hard en zacht. Groep 1 en 2 Thema Het thema dieren blijft nog een belangrijke rol spelen, maar ook de krijgt veel aandacht. Het thema hierbij is: voor altijd jong. We zijn erg blij dat we voor deze week elke middag een oma bereid gevonden hebben om te komen voorlezen. We hopen dat er nog meer aanmeldingen komen zodat we volgende week ook iedere middag een oma of opa in de klas hebben die de kinderen wil voorlezen. Dierendag Omdat het dinsdag dierendag is mogen alle kinderen hun favoriete dierenknuffel mee nemen naar school. We hebben ook een lied geleerd over dierendag. In het refrein de volgende woorden: Alle dieren doen vandaag een beetje raar Want ze vinden dat dat best een keertje mag Ze besloten deze morgen met elkaar 't Wordt vandaag een dolle, dwaze dierendag Wat er verder in het lied met de dieren gebeurt, kan uw kind u vast en zeker wel vertellen! Boeken ruilen Elke maandagmiddag mogen de kinderen hun boekje ruilen. Boekenpret Fijn dat iedereen het boek op tijd ingeleverd heeft! Voorlezen door opa s en oma s Dat voorlezen van grote waarde is voor de taalontwikkeling van uw kind kunnen we niet vaak genoeg benadrukken. Wij lezen in de klas dan ook elke dag verhalen of een prentenboek voor. Volgende week woensdag start de. Het lijkt ons leuk om iedere dag een opa of oma van een kind uit onze groep uit te nodigen om een verhaal of prentenboek voor te lezen aan de groep. Welke opa of oma wil dit voor ons doen? U kunt zich hiervoor opgeven bij de leerkracht. Letter van de week (groep 2) Deze week is de n de letter van de week. Deze klank wordt uitgesproken als de nnnn (dus niet de en, maar de nnn). De kinderen mogen voorwerpen mee nemen waar de letter n vooraan te horen is. De n van: neushoorn, nijlpaard, neus, negen, nagel, naaimachine, nest, net en naald. We maken er in de klas een woordkaart aan en aan het eind van de week krijgen de kinderen het voorwerp weer mee naar huis.

4 Groep 3 Lezen We leren deze week de woorden neus en buik. We oefenen met de woorden als geheel, maar ook met de klanken van de letters apart. Op die manier kunnen we met alle letters die we al kennen ook zelf heel veel woorden maken! We werken deze week over kalenders. We bekijken verschillende kalenders en bespreken waar we ze voor gebruikt worden. Samen maken we een klassenkalender voor het hele jaar! Met alle belangrijke dagen voor onze groep zoals alle verjaardagen, vakantiedagen en feestdagen. Ook kunnen we hierop precies zien welk seizoen het is. Zelf maken we een weekkalender. Hierop kunnen we zien welke dag het is en wat we die dag te doen hebben. Deze kunt U thuis samen afmaken door bijvoorbeeld erop te noteren op welke dagen er zwemles, voetbal, motorcross of een andere sportactiviteit is. Ook als er een vaste oppas-dag bij opa of oma is kan dit hier goed op genoteerd worden. Deze kalender kan de kinderen ondersteunen bij het herkennen van het ritme van de week. Woensdag 5 oktober gaan we in het kader van de kinderboekenweek naar de Holdert. We krijgen hier een rondleiding en de kinderen zullen voorgelezen worden door enkele bewoners. Ook gaan we een dans en/of lied laten zien en horen. Het is de bedoeling dat de kinderen deze morgen op het normale tijdstip naar binnen gaan en hun jas aan houden. De fruittas nemen ze mee naar de Holdert zodat ze daar hun eten/drinken op kunnen maken. Het vervoer was erg snel geregeld. Heel erg bedankt daarvoor. We hadden zelfs te veel ouders. De ouders die meerijden hebben intussen een lijstje gekregen zodat ze kunnen zien wie er bij hen in de auto zit. Groep 4 Woensdag 5 oktober begint de. We zullen dan aandacht gaan geven aan het lezen van boeken. Het lijkt ons daarom leuk als uw kind woensdag 5 oktober zijn of haar lievelingsboek mee naar school neemt. Deze week werken we aan de volgende doelen: - Oriëntatie op de getallen t/m De tafel van 2. Deze week werken we aan de woordpakketten 7 en 8. Bloon Het is heel zinvol wanneer de kinderen oefenen voor spelling. Dit kan o.a. door te werken met het computerprogramma bloon, op De kinderen kunnen inloggen met dezelfde gegevens als voor de rekentuin. Deze week kunnen de kinderen oefenen met woordpakket 5 en 6.

5 Groep 5 Controledictee woordpakket 1 t/m 8 dinsdag 9 oktober Woensdag 5 oktober begint de. We zullen dan aandacht gaan geven aan het lezen van boeken. Het lijkt ons daarom leuk als uw kind woensdag 5 oktober zijn of haar lievelingsboek mee naar school neemt. Natuurlijk gaan die boeken weer mee terug naar huis. Math Met math gaan we deze week aan de slag met 3 leerdoelen. Ik kan plussommen maken tot 1000 Op dinsdag hebben we het signaaldictee van woordpakket 5t/m8. Vrijdag gaan we alle woordpakketten herhalen en dan hebben we dinsdag 9 oktober het controledictee van woordpakket 1 t/m 8 Wereldoriëntatie We gaan beginnen met ons nieuwe project bos, schimmels, paddestoelen. Groep 6 Aanstaande woensdag start de kinderboekenweek. Zou uw kind zijn/haar lievelingsboek aanstaande woensdag mee naar school willen nemen (voor zien van naam). We gaan dan verschillende opdrachten met onze boeken doen. De boeken gaan natuurlijk na afloop weer mee naar huis. Deze week herhalen we de woordpakketten 5 t/m 8. De kinderen hebben de woordpakketten mee naar huis gekregen. Tevens kan er geoefend worden in Bloon. Donderdag 6 oktober dictee woordpakketten 5 t/m 8. Donderdag 13 oktober controledictee woordpakketten 1 t/m 8. Deze week hebben we een controletoets. We bekijken of we alle doelen tot nu toe hebben behaald. De rest van de week gaan we bezig met de reparatiedoelen vanuit de controletoets. Deze kunnen voor elke leerling anders zijn. We herhalen alle tafels. De kinderen die vorig jaar nog geen tafeldiploma behaald hebben, kunnen zich vanaf nu weer inschrijven. Wereldoriëntatie Vandaag hebben we de presentatie over het thema vakantiebestemming Europa. Morgen starten we in het thema: herfst. Binnen dit thema hebben we het over: bomen, dieren, schimmels en paddenstoelen.

6 Rapporten Zou u het rapport aan uw kind mee willen geven? Alvast bedankt. Techniek Afgelopen vrijdag hebben we voor het eerst een experiment gedaan. Dit was best spannend zoals u kunt zien op de foto s. Groep 7 De volgende doelen van afgelopen week komen opnieuw aan bod: We kijken naar voorwerpen in de ruimte; berekenen de tijdsduur m.b.v. een tijdlijn; zetten getallen op de getallenlijn tot ; we halen gegevens uit grafieken en oefenen met optel- en aftreksommen onder elkaar. In woordpakket 5 wordt geoefend in het herkennen van de persoonsvorm, deelwoord en bijvoeglijk naamwoord. We leren de weg op de werkwoordwijzer, weten dat een deelwoord een langermaakwoord is en dat het bijvoeglijk naamwoord zo eenvoudig mogelijk geschreven moet worden. Sociale vorming Deze week vullen de kinderen de KIVa vragenlijst in. Daarnaast kijken we naar wat een groep eigenlijk is. Wereldoriëntatie We maken een begin met de presentatie over vluchtelingen en asielzoekers. Start MediaWijsneus We hebben vorige week gekeken naar de verschillende vormen van social media en geconstateerd dat de kinderen hier nu al vaak en soms lang mee bezig zijn. We hebben het over veilig internetten en het voorkomen van vervelende ervaringen. Het zou fijn zijn als elk kind vanaf woensdag zijn of haar lievelingsboek mee naar school zou kunnen nemen.. Daar wordt dan kort iets over vertel d en ook wordt een klein stukje voorgelezen.

7 Groep 8 Woensdag 5 oktober begint de. We zullen dan aandacht gaan geven aan het lezen van boeken. Het lijkt ons daarom leuk als uw kind woensdag 5 oktober zijn of haar lievelingsboek mee naar school neemt. Deze week werken we in het domein Verhoudingen & Procenten. We oefenen ook veel in de Rekentuin. Kinderpostzegel actie De bestelformulieren van de kinderpostzegelactie kunnen tot uiterlijk woensdag 5 oktober worden ingeleverd. Bestelformulieren die na woensdag worden ingeleverd kunnen helaas niet meer in behandeling worden genomen. Deze week herhalen we de woordpakketten 5 t/m 8. Rapporten De rapporten mogen weer op school worden ingeleverd.

8 Stoelendans Ouderbrief bij Trefwoord, jaargang 22, aflevering 1, thema 3 In de week van 3-14 oktober staat in de methode Trefwoord het thema Stoelendans centraal. U kent vast het spelletje stoelendans, waarbij je moet zorgen op één van de lege stoelen komt te zitten, terwijl er minder stoelen zijn dan spelers. Een spelletje, dat in het echte leven zich ook soms voordoet en dan een strijd kan worden: er is geen plaats voor iedereen. De kinderen denken na over de plek die ze in de klas hebben en bij u thuis. En daar vindt soms die strijd plaats over wie de eerste mag zijn en dat kan leiden tot jaloezie. Soms wordt een kind buitengesloten of je komt op de reservebank bij de sportclub te zitten. Hoe is dat om voorgetrokken te worden of buitengesloten te worden? We willen samen over deze stoelendans nadenken. De kinderen luisteren naar het vervolg van het verhaal over Abraham en zijn familie. Daar vindt ook een stoelendans plaats. Sara kan niet zwanger worden. En dan valt die droom over een gro ot nageslacht in duigen. Om toch kinderen te krijgen neemt Abraham een tweede vrouw: de slavin Hagar. En dan begint de stoelendans om de eerste plaats in huize Abraham. Als Ismaël geboren wordt, het kindje van Hagar, is hij de opvolger van Abraham als stamhoofd. Hagar eist die plek op. Sara kan het niet aanzien en maakt het leven van Hagar heel moeilijk. Op het laatst moet Hagar met Ismaël wegvluchten, de woestijn in. Gelukkig zorgt God voor hen en blijven ze leven. Op een dag komen er drie mannen bij Abraham en ze vertellen dat Sara zwanger zal worden. Sara hoort het vanuit haar tent en moet heel hard lachen omdat dat toch echt niet kan nu ze zo oud is. Maar toch gebeurt het Abraham en Sara zijn heel blij als Sara uiteindelijk toch zwanger wordt. Sara krij gt een zoon en ze noemen hem Isaak. Zo kan de stamboom van Abraham in joodse lijn voortgezet worden nu Isaak geboren is uit een joodse moeder. En daarmee wordt Abraham de stamvader van alle joden. De moslims noemen Ismaël als hun stamvader en daarmee is Ibrahim, zoals ze Abraham noemen, tegelijk ook hun stamvader. Zo zie je dat zo n spelletje als stoelendans soms heel cru ook in het gewone leven plaatsvindt, ook al in bijbelse tijden. Zaak is dan om dat van een andere kant te bekijken. Je kunt niet altijd naast de juf zitten: wie heeft daar een goed plan voor?, vragen de jongste kinderen zich af. En ook de oudere kinderen gaan vragen stellen bij al die stoelendansen. Kom je alleen voor jezelf op of heb je ook oog voor een ander? Kun je iets betekenen voor de verliezer? Gun je elkaar een goede plek en maak je ruimte? Iedereen telt toch mee? Dat mogen de kinderen bedenken. En misschien komen ze op het idee om er gewoon een stoel bij te zetten. Wie zal daar tegen zijn?

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 41

Nadere informatie

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig INFO Jaargang 23, Nummer 10, 8-11-2016 Maandag 07 november Ontwikkelgesprekken Dinsdag 08 november Nationaal schoolontbijt Ontwikkelgesprekken Woensdag 09 november Ontwikkelgesprekken Donderdag 10 november

Nadere informatie

Datum Activiteit Tijd: Wie. Woensdag 5 oktober Start kinderboekenweek 2016 Kinderen

Datum Activiteit Tijd: Wie. Woensdag 5 oktober Start kinderboekenweek 2016 Kinderen rk/pc jenaplanbasisschool Kristalla Laan van het Kinholt 576 7823 HP Emmen 0591-622657 http://www.kristalla.nu kristalla@primenius.nl Datum Activiteit Tijd: Wie Woensdag 5 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 10 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 10

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 43

t Informantje schooljaar week 43 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 43

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 38

t Informantje schooljaar week 38 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 38

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: september Agenda

Jaargang: 29 Nummer: september Agenda Agenda Dinsdag 4 oktober Woensdag 5 oktober Jaarvergadering OR 8.30 9.30 uur Opening kinderboekenweek Nieuws van de directie Afscheid Andries Onze Andries (vrijwilliger van onze school) gaat nu écht met

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 50

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 47

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 45

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 5

t Informantje schooljaar week 5 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 5 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 51

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 4

t Informantje schooljaar week 4 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 4 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 11

t Informantje schooljaar week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 11

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 7

t Informantje schooljaar week 7 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 7 Agenda

Nadere informatie

WEEKBERICHT. Agenda MA03 MA26. WO28 Directeur aanwezig Start Kinderboekenweek VR07 VR30. Schoolnieuws. Jaargang 25 Nummer

WEEKBERICHT. Agenda MA03 MA26. WO28 Directeur aanwezig Start Kinderboekenweek VR07 VR30. Schoolnieuws. Jaargang 25 Nummer WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 05 23-09-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA26 Agenda 19.00 uur: Informatieavond

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 6

t Informantje schooljaar week 6 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 6 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 35 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 46 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 46

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 21

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 9

t Informantje schooljaar week 9 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 9 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 37

t Informantje schooljaar week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 37 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

27 september 4 oktober. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Afsluiting Landenproject

27 september 4 oktober. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school. Afsluiting Landenproject 3 27 september 4 oktober Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 36

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 20

t Informantje schooljaar week 20 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 20

Nadere informatie

Agenda. Rommelmarkt. 12 okt. Mama Café. 14 okt. Studiedag, kinderen vrij. 17 okt. Start herfstvakantie. di.mo wo. mi. do. mi

Agenda. Rommelmarkt. 12 okt. Mama Café. 14 okt. Studiedag, kinderen vrij. 17 okt. Start herfstvakantie. di.mo wo. mi. do. mi 12 okt. Mama Café Vrijdag 30-09- 2016, 1 ste jaargang Nummer 6, week 39 Jarigen Oliver de Man en juf Jori zijn 3 oktober jarig. Op 9 oktober viert Faroek Steenge zijn verjaardag. Hartelijk gefeliciteerd

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 14

t Informantje schooljaar week 14 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 14

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 11 Agenda 14-03 15.30 uur Teamvergadering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

7881 CN Emmer Compascuum

7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 48

t Informantje schooljaar week 48 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 48 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 38 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 19

t Informantje schooljaar week 19 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 19

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 44

t Informantje schooljaar week 44 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 44

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 12

t Informantje schooljaar week 12 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 12

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 41

t Informantje schooljaar week 41 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 41 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 34 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 49 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 42

t Informantje schooljaar week 42 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 42 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 12 Agenda 22-03 15.15 uur uitlevering

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 18

t Informantje schooljaar week 18 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 18

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 13

t Informantje schooljaar week 13 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 13

Nadere informatie

k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum website:

k.b.s. Sint Theresia Postweg PJ Barger - Compascuum   website: k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl Ik blijf altijd aan je denken: hoe je liep

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 37

t Informantje schooljaar 2016-2017 week 37 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 37

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 48

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 48 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 16

t Informantje schooljaar week 16 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 16

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 26

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 46

t Informantje schooljaar week 46 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 46 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 21

t Informantje schooljaar week 21 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 21

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 15

t Informantje schooljaar week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 5 schooljaar Agenda voor de komende weken Covey trainingsverdiepingsavond voor ouders

Nieuwsbrief nummer 5 schooljaar Agenda voor de komende weken Covey trainingsverdiepingsavond voor ouders 28-09-2016 Nieuwsbrief nummer 5 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 29-09-2016 Covey trainingsverdiepingsavond voor ouders 05-10-2016 Start Kinderboekenweek 05-10-2016 Kleedjesmarkt 11.30

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 44

t Informantje schooljaar week 44 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 44 Agenda

Nadere informatie

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2

Ouderbrief Groep 3. Nummer 2 Ouderbrief Groep 3 Nummer 2 Belangrijke data 17 21 oktober Herfstvakantie 28 oktober Fietscontrole 2 november Dankdag 13 november Kerk-School-Gezinsdienst (9:30 uur) 21 november 10 minuten gesprekken op

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 45

t Informantje schooljaar week 45 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 45 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 48

t Informantje schooljaar week 48 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 48

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 50

t Informantje schooljaar week 50 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 50 Agenda

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 49 k.b.s. Sint Theresia directeur: Anja van Manen Postweg 131 locatieleider: Mark Jakobs 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail:theresia@skod.nl tel: 0591-349275 www.sttheresia-skod.nl t Informantje schooljaar

Nadere informatie

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016

Trefwoord Week 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 Nieuwsbrief woensdag 28 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: jantje Beton kinderpostzegels koffieochtend oudervertelgesprekken Woensdag 28 september De herfst is officieel afgelopen donderdag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 47

t Informantje schooljaar week 47 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 47 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 3. Vrijdag 7 oktober 2016, week 40. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 3. Vrijdag 7 oktober 2016, week 40. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 3 Vrijdag 7 oktober 2016, week 40 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 11 oktober leerlingenraad

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 40

t Informantje schooljaar week 40 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 40 Agenda

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 39

t Informantje schooljaar week 39 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 39 Agenda

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016

Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 2 7 oktober 2016 Agenda Datum Activiteit 5-14 okt Kinderboekenweek 17-21 okt Herfstvakantie 1 nov Dictee 2 nov Dankdag 7-11 nov Volgende nieuwsbrief uit groep 6 Jarigen tot de volgende

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuumeeee e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 25

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 23

t Informantje schooljaar week 23 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 23

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637

Verjaardag. Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1. website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Datum: 28-9-2015 Week: 40-41 Nieuwsbrief: 4 Jaargang: 1 website: depolle.sco-t.nl Email: N.deJong@sco-t.nl Telefoon: 0546-567637 Beste ouders/verzorgers, Nog een paar weken en dan hebben de kinderen weer

Nadere informatie

oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) /

oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591) / Nieuwsbrief oktober 2015 Spoel 19, 7881 BH Emmer-Compascuum Tel. (0591)357346 braakhekke@viviani.nl / www.braakhekkeschool.nl Hallo ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2015/2016 De komende weken tijdens

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema. o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober

Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema. o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober 5 oktober 2015 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober Kinderboekenweek Letter van de week! Computeren

Nadere informatie