Het Schatkistjournaal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Schatkistjournaal"

Transcriptie

1 Jaargang 12 nr Het Schatkistjournaal SCHOOLONTWIKKELINGSPLAN (SOP) Beste ouders / verzorgers, Middels de nieuwsbrief houden we U graag op de hoogte van het proces van ons schoolontwikkelingsplan (SOP). Op dinsdag 27 september heeft er een teamvergadering plaatsgevonden. Deze stond geheel in het teken van communicatie, één van onze ontwikkelpunten. Frank Cuppers, expert van buitenaf, begeleidt ons hierbij tijdens 3 studiebijeenkomsten. Tijdens de 1 e bijeenkomst zijn we aan de slag geweest met de volgende punten: Waar ben jij als teamlid steengoed in? Op welke brandstof loopt jouw motor? Wat roept bij jou passie (voor je vak) op? Binnen de twee teams is de huidige teamcultuur in kaart gebracht middels het bespreken van de inhoud van de vragenlijst teamprofessional. M.b.v. deze vragenlijst hebben leerkrachten hun eigen beginsituatie op communicatief gebied in kaart gebracht, aangegeven wat hun sterke kanten zijn en waar mogelijk leerpunten zitten. Vervolgens hebben de leerkrachten hun ervaringen uitgewisseld in deelteams, wat betreft de heersende teamcultuur. Hoe sta jij hier zelf in? Welke onderdelen/onderwerpen zouden teambreed opgepakt moeten worden? Met de uitkomsten en input van de deelgroepen wordt de inhoud van de volgende studiebijeenkomst op donderdag 24 november voorbereid waar de gewenste teamcultuur centraal komt te staan. De laatste bijeenkomst over dit thema staat gepland op maandag 6 februari (2017). Op maandag 3 oktober vond onze 1 e studiemiddag plaats. Tijdens de team- en studiebijeenkomsten stellen we 1 communicatief doel centraal. We kijken hierbij naar de ontwikkelpunten die zijn voortgekomen uit de 1 e teambijeenkomst communicatie. Deze bijeenkomst stond het volgende doel centraal: Ik ben tijdens vergaderingen gericht op een vlot en zakelijk verloop. De inhoud van de studiemiddag zag er als volgt uit: De leerkrachten zijn na een korte toelichting aan de slag gegaan met hun Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP). N.a.v. het schoolontwikkelingsplan kijken leerkrachten wat zij willen/kunnen bijdragen en waar hun eigen leerpunten zitten. Dit werken ze uit in hun POP. Voor de herfstvakantie bespreken wij deze met alle leerkrachten. Aan de slag in werkgroepen. Elke leerkracht zit in een onderwijswerkgroep. In elke onderwijswerkgroep zitten leerkrachten van zowel de Boogurt als de Schatkist. Zij hebben samen de focus op 1 vakgebied /ontwikkeling en coördineren dit. We zijn cluster breed aan de slag gegaan in deze werkgroepen -> taal, rekenen, cultuur, slimplan, gepersonaliseerd leren en lezen onder leiding van Monique Verhagen en de bouwcoördinatoren -> Voor de Schatkist: José Scholten en Eefje Derks. Doel leden werkgroep: Nieuw doel / focuspunt opstellen en passende acties uitzetten voor dit schooljaar. Gespreksonderwerpen: Terugkijken -> Wat is er al gebeurd? Waar zijn we gebleven? Wat zijn de afspraken binnen ons team?

2 Delen van ervaringen, wat leeft er op de werkvloer? Hoe nu verder? Welk doel hebben we voor ogen? Welke stappen gaan we zetten? De lijnen voor dit schooljaar worden uitgezet. Wat is onze / mijn rol daarin (rol- / taakverdeling binnen de werkgroep)? Wat heb ik daarvoor nodig? We nemen meerdere momenten tijdens vergaderingen dit schooljaar om het proces te evalueren. We nemen tijd voor evalueren / bijstellen / doorpakken op studiemiddag 3 en studieochtend 4. Onze volgende studiemiddag is op 24 november a.s. Zoals U hierboven al heeft kunnen lezen staat deze grotendeels in het teken van communicatie. We houden U op de hoogte middels de nieuwsbrief. Huub Compen en Monique Verhagen VERVANGINGSPLAN SCHATKIST De wet Werk en Zekerheid maakt het moeilijk om zonder verplichtingen aan te gaan gebruik te maken van vervangers. Zeker bij kortstondige vervanging geeft dit problemen. In een tijd van terugloop van aantal leerlingen gaat het bestuur geen personele verplichtingen aan voor langere periodes. De wet Werk en Zekerheid maakt dat er al snel verplichtingen worden opgebouwd bij nieuwe contracten. Bij meer dan 3 korte vervangingen (3 x 1 dag bijv.) worden er al verplichtingen opgebouwd. Dit maakt dat wij allen zeer alert moeten omgaan met de inzet van vervangers willen we niet in financiële problemen komen. Binnen alle scholen wordt er stevig gedacht hoe de kortstondige vervangingen op te vangen. Een lange vervanging kan tijdig ingepland worden. Ook wij zijn bezig met het samen vorm geven aan de vraag: hoe kunnen we de begeleiding van onze kinderen zo goed mogelijk borgen ook bij afwezigheid van enkele dagen van een collega. Na inventarisatie op De Schatkist en op De Boogurt blijkt dat collega s zeer bereid zijn om hierin constructief mee te denken. Een aantal parttimers hebben te kennen gegeven om op dagen dat ze normaal niet ingepland staan de afwezige collega te willen vervangen. Fijn! Daarnaast hebben een aantal studenten aangegeven in deze ook de handen uit de mouwen te willen steken. Heel collegiaal! Laten we hopen dat we het komend jaar nauwelijks korte vervangingen hebben zodat de begeleiding maximaal verzorgd wordt door de eigen juf of meester. Mocht bij uitzondering er voor een dag vervanging geregeld moeten worden dan kunnen we dit met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid collegiaal opvangen zodat de kinderen een bekende en vertrouwde begeleider krijgen. Mocht u nog suggesties hebben in deze, van harte welkom! Vertrouwend op Uw begrip hopen we dat er weinig vervangen hoeft te worden! Namens Team Schatkist HJM Compen. KINDERBOEKENWEEK GROEP 7 Vandaag is op school het nieuwe thema geïntroduceerd van de Kinderboekenweek: Voor Altijd Jong! In de clip van Kinderen voor Kinderen, een lied wat elk jaar gemaakt wordt passend bij het thema, maken de opa's en oma's een selfie. De vraag is natuurlijk, kunnen onze opa's dat ook? En natuurlijk wilde groep 7 dit wel even uitproberen, zie hier het resultaat!

3 HERINNERING OUDERPEILING Beste ouders, Denkt u eraan om het ouderpeiling formulier in te leveren. Hoe meer ouders hun mening geven des te beter kan BS De Schatkist zich een beeld vormen over de oudertevredenheid. Tot uiterlijk 14 oktober kunnen de formulieren ingeleverd worden bij de MR. De brievenbussen hiervoor staan bij hoofdingang rechts en bij de kleuteringang links. Alvast bedankt voor uw medewerking! Met vriendelijke groet, De MR van de Schatkist HERINNERING OUDERBIJDRAGE Beste Ouders, Eerder dit schooljaar hebben wij u via het Journaaltje verzocht om de ouderbijdrage van 30,00 te voldoen. Maandelijkse betalingen van 5,00 vanaf september tot 1 maart zijn ook mogelijk. Waarvoor de ouderbijdrage wordt gebruikt kunt u teruglezen op onze website onder het kopje nieuws. Indien u de ouderbijdrage nog niet heeft betaald verzoeken wij u dat zo spoedig mogelijk te doen. Voor alle ouders die al wel hebben betaald, bedankt daarvoor. U kunt deze bijdrage(n) overmaken op rekeningnummer NL78RABO t.n.v. Ouderraad de Schatkist o.v.v. de naam en groep van uw kind(eren). Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Ouderraad de Schatkist Nancy van Meyl en Barry Lenders ycnan@live.nl EVEN VOORSTELLEN Hallo allemaal! Ik ben Mirthe Engelen, studeer aan de Pabo in Eindhoven en loop met heel veel plezier stage in groep 8. Daarom wil ik me graag aan jullie voorstellen! Een écht nieuw gezicht ben ik overigens niet. Een aantal jaar geleden liep ik immers ook al stage op de Schatkist. Destijds heb ik een jaar stage mogen lopen in groep 1/2. Een ontzettend leuke en leerzame periode! Mensen omschrijven me vaak als een enthousiaste en sportieve meid. Zo speel ik in dames 1 van Ledûb en ben regelmatig in de Zuiderpoort te vinden. Naast het lesgeven, geeft me dit ontzettend veel energie en haal ik hier ontzettend veel voldoening uit. Als ik nog tijd over heb klets ik ook graag bij met mijn vrienden en vriendinnen. Ik heb in ieder geval erg veel zin in dit schooljaar! OP ZOEK NAAR Voor een toekomstige knutselactiviteit zijn de kleutergroepen op zoek naar de kleinste maat hak-potjes (met deksel). Graag schoon en zonder etiket. Deze mogen ingeleverd worden bij de kleuterjuffen.

4 NIEUWS UIT GROEP 8 Het schoolverlaterskamp is verzet naar maandag 15 mei tot en met woensdag 17 mei (was eerst 12 tot met 14 juni). De ouderavond van groep 8 vindt plaats op de middagen van 28 en 29 november en op de avond van 30 november. FIETSENKEURING Vorige week werden alle fietsen gekeurd. Met hulp van vele vrijwillige ouders, 3 medewerkers van Veilig Verkeer Nederland en twee politieagenten werden bijna 200 fietsen aan een grondige inspectie onderworpen. Gelukkig werden veel fietsen goedgekeurd maar toch ook een behoorlijk aantal afgekeurd. Veel gebreken zijn eenvoudig te verhelpen en dan is de fiets daarna ook weer oké! De afgekeurde fietsen van groep 7 en 8 worden maandag 10 oktober voor vertrek naar de gymzaal herkeurd. Via deze weg alle hulpouders BEDANKT! Fijn dat jullie met zovelen waren... vele handen maken licht werk! Verkeerswerkgroep. KWIJT Roham uit groep 1-2a is al een paar weken zijn spijkerjasje kwijt. Een spijkerjasje met de naam Emyleen is op school achtergebleven. Wie heeft per ongeluk de jassen verwisseld? BUITENSCHOOLSE ACTIVITEITEN SPAREN VOOR DE SCHOOLBIEB Ook bij Bruna kun je meedoen aan een spaaractie. Van 5 t/m 16 oktober is het weer Kinderboekenweek. Opa s en oma s staan centraal onder het motto: voor altijd jong! Bruna wil graag het lezen van kinderboeken stimuleren, daarom geven zij het Kinderboekenweekgeschenk Oorlog en vriendschap van Dolf Verroen cadeau bij 10,- aan kinderboeken en organiseren zij een belangrijke scholenactie tijdens de Kinderboekenweek: Sparen voor je schoolbieb. Hoe werkt het? Ouders kopen een kinderboek bij Bruna of op bruna.nl en leveren de kassabon in op school bij Ans op kantoor of bij de leerkracht. De school verzamelt alle kassabonnen tijdens de actieperiode van 3 t/m 16 oktober De verzamelde kassabonnen kunnen door de school t/m 20 november 2016 ingeleverd worden bij een Bruna-vestiging. Bruna telt de kassabonbedragen na inlevering bij elkaar op en de school ontvangt een waardebon. De school mag t/m 16 december 2016 voor 20% van het totale kassabonbedrag nieuwe leesboeken uitzoeken in een Bruna-winkel. Wij vinden het als school fijn dat jullie onze school een warm hart toedragen maar wij willen met bovengenoemde actie NIEMAND verplichten of ertoe bewegen om, vanwege die acties, speciaal bij die betreffende winkels inkopen te gaan doen! INFORMATIE-AVOND DE ROOIPANNEN De Rooi Pannen organiseert een informatieavond voor ouders en leerlingen in het basisonderwijs op woensdag 2 november 2016, met informatie over het onderwijs, de begeleiding, de praktijkgerichtheid en de faciliteiten voor bepaalde leerlingen. De kinderen die meekomen kunnen ondertussen zelf iets lekkers maken in de praktijklokalen. Daarnaast is er de Open Dag op 15 januari Wilt u meer informatie, kijk dan op JUMBOACTIE: SPAREN VOOR JE SCHOOL Ongelooflijk hoeveel spaarpunten De Schatkist al heeft dankzij jullie deelname aan de Jumboactie Sparen voor je school. Dank aan de ouders van de ouderraad die

5 de spaarpunten allemaal ingevoerd hebben. De actie gaat zijn laatste dagen in en duurt tot 11 oktober a.s. BELANGRIJKE DATA Dag Datum Omschrijving 24 t/m 28 okt Herfstvakantie Donderdag 3 november u Opening De Schatkist en peuterspeelzaal Schatkist Woensdag 23 november Rapporten mee naar huis Donderdagmiddag 24 november Studiemiddag: kinderen s-middags vrij vanaf Ma en di 28 en 29 november Ouderavonden Woe 30 november Ouderavond groep 8 Donderdagavond 22 december Lichtjesroute 26 dec t/m 6 jan kerstvakantie Op onze website, staat onder het tabblad Voor ouders Vakanties en vrije dagen, het totale overzicht van de vakanties en vrije dagen en studiedagen in schooljaar Team BS De Schatkist

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord DigiDUIF Iedereen heeft deze week

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016 Oktober Schooltijden: We zouden het erg fijn vinden wanneer u ons wilt helpen: Wij willen graag om 8.30 uur met de lessen starten. Parkeren: Vanuit de buurtbewoners is het verzoek gekomen of ouders willen

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 schooljaar

Nieuwsbrief nummer 6 schooljaar 05-10-2016 Nieuwsbrief nummer 6 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 07-10-2016 Kledingbeurs in de MFA 14-10-2016 Opa en Oma feest Lieveheersbeestjes 12:00 14:00 uur 17-10-2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Het Schatkistjournaal

Het Schatkistjournaal Jaargang 12 nr.1 08-09-2016 Het Schatkistjournaal START SCHOOLJAAR 2016-2017 De start van het schooljaar 2016-2017 is gemaakt, de weg naar school is weer vertrouwd en de kinderen en leerkrachten hebben

Nadere informatie

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten. 14-10-2016 Volgende op: 11-11-2016 Nr 06 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een schitterende nazomer rollen we zomaar de herfst in. De temperatuur daalt, de dagen worden zichtbaar korter

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 06 10 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 16 oktober Leesactie van de Bruna 10 14 oktober Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8 12 oktober Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Info 6 18 oktober 2018 20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Beide locaties van De Twirrewyn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF 4 oktober 2016 Afgelopen week is groep 8 op kamp geweest naar Goor. De kinderen hebben leuke activiteiten gedaan (o.a. samen tapas maken, paard rijden en bootcamp) en de sfeer was voortreffelijk.

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 28september 2018 1 3 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s)

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 01 oktober Nr 06. Jaargang 31

Het Jozef Journaal   datum: 01 oktober Nr 06. Jaargang 31 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 01 oktober 2019 Nr 06 Jaargang 31 Directie Beste ouders, De eerste maand zit er weer op. Het is 1 oktober vandaag. De herfst dient zich aan. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017 Nieuwsbrief Agenda Dag Datum Tijd Opmerking/thema Donderdag 1-6 Vrijdag 2-6 Zondag 4-6 11.00 uur Communiemis Maandag 5-6 Tweede Pinksterdag vrij voor alle kinderen Dinsdag 6-6 Start proef blokuur gym groep

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Wijziging indeling informatieavond! Maandag 23 september Informatieavond 24 september.

WolderWeetje. Fruitdagen: Wijziging indeling informatieavond! Maandag 23 september Informatieavond 24 september. WolderWeetje Maandag 23 september 2019 B ELANGRIJKE DATA Studiedag groep 1-2 Woensdag 18 september Informatieavond Kinderpostzegels Studiedag hele school Inloop spreekuur CJG/ GGD Herfstvakantie Studiedag

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort.

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort. Kalender Kalender 30 september Studiedag Alle kinderen 5 oktober Start kinderboekenweek 13 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 18 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 24 t/m 28 oktober Herfstvakantie Alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Week 40

Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuws uit de gymzaal: De afgelopen donderdagmiddagen hebben we genoten van de gymlessen met groep 3/4/5 en 6/7/8. Hieronder een sfeerimpressie: VakantieBijbelWeek In de bijlage vindt

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afsluiting kernconcept Bijna vakantie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afsluiting kernconcept Bijna vakantie nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 9 11-10-2017 In dit nummer: Afsluiting kernconcept Bijna vakantie Lang leve onze duurzame school Schoolfotograaf Sparen met Bruna Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 7/8 Ander nieuws Bijna

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Belangrijke data September 28-09 19.30u infoavond gr 3 29-09 19.30u Infoavond gr 1-2 Oktober 02-10 MEIJERIJLOOP 03-10 19.30u MR vergadering 05-10 start kinderboekenweek voor altijd jong 10-10 in de week

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrieven Ouders bedankt! Kinderboekenweek: voor altijd jong Cadeautje Sinterklaas: groepen 1 t/m 4 Schaakouders gezocht! Nieuw goed doel 2016/

Nadere informatie

Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot en met 15 oktober 2017

Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot en met 15 oktober 2017 Staking 5 oktober Zoals u in de mail van vrijdag 22 sept j.l. heeft kunnen lezen is de school op 5 oktober gesloten vanwege de nationale stakingsdag basisonderwijs. Gruwelijk eng! Kinderboekenweek 4 tot

Nadere informatie

7 oktober 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie

7 oktober 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie 5 7 oktober 2016 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie Teldatum Op 1 oktober 2016 waren er 111 leerlingen op t Startblok. Deze teldatum is

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Agenda. Kinderboekenweek

Agenda. Kinderboekenweek 9 oktober 2017 - nummer 4 Kinderboekenweek Geachte ouders, Tijdens een algemene informatieavond hebben de collega's u geïnformeerd over het reilen en zeilen in de groep, over methoden en regels en afspraken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

De St. Gerardus Flessenpost

De St. Gerardus Flessenpost De St. Gerardus Flessenpost Vrijdag 5 oktober 2018 Kamp Gerardus geslaagd Deze week genoten leerlingen, juffen en ouders van drie geweldige kampdagen in Bladel. Naast een gezellige sfeer en veel plezier

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 05 03 oktober 2016 Agenda 7 september 11 oktober Actie JUMBO: Sparen voor je school 05 oktober Start Kinderboekenweek 05 oktober Informatieavond groep 5/6. Aanvang 19.00 uur 05 16 oktober Leesactie

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 6 26-09-2018 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

28 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs

28 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs 4 28 september 2017 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs Staking Landelijk worden er stakingsacties in het basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar

Nieuwsbrief Schooljaar Nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 16 september 2016 Belangrijke data: 29 september : Ouderavond 10 oktober : Start Kinderboekenweek 14 0ktober: Studiedag, kinderen vrij. 17 t/m 21 oktober: Herfstvakantie

Nadere informatie

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin.

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin. Nieuwsbrief 2 24 september 2018 In en om school Vanaf de eerste dag na de vakantie was het al spannend, de baby van meester Henk Jan en Lilian kon elk moment geboren worden. Maar er gingen dagen voorbij

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 3 19 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * PCBO Academy * Open avond Op 4 oktober is s avonds onze open avond in het kader van de week van het christelijk onderwijs. We hopen natuurlijk

Nadere informatie

KBS Wolderweide. Afwikkeling Overblijf oude stijl. Loes Brouwer

KBS Wolderweide. Afwikkeling Overblijf oude stijl. Loes Brouwer Wolderweetjes Weekinfo Maandag 2 Oktober 2017 KBS Wolderweide BELANGRIJKE DATA Stakingsdag Kinderen de middag vrij Kinderen vrij Donderdag 5 oktober Donderdag 16 november Maandag 29 januari Woensdag 14

Nadere informatie

Goed gedrag op het leerplein (bovenbouw) Op het leerplein

Goed gedrag op het leerplein (bovenbouw) Op het leerplein 21-09-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 28 sept 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 september 2019

Nieuwsbrief 26 september 2019 Nieuwsbrief 26 september 2019 Trefwoord thema: Plaatsmaken Het weekthema is: Van plaats verwisselen In deze week gaat het over het verschuiven van een plek: mensen krijgen een andere plek omdat ze hun

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 2-2017-2018 AGENDA 21 en 22 sept. Juf Ellen in groep 1/2/3 26 sept. Extra hoofdluiscontrole 27 sept. Margedag

Nadere informatie

1 Hienwijzer schooljaar Editie #3

1 Hienwijzer schooljaar Editie #3 Belangrijke data 20 september Hienwijzer 3 25 september Kinderpostzegels groep 7 en 8 30 sep en 3 oktober Oudergesprekken groep 1 t/m 8 7 oktober Start thema Kinderboekenweek 9 oktober Boekenmarkt 14.00-14.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires

Nieuwsbrief. Agenda. Groeigesprekken. Stagiaires Nieuwsbrief Nr 2 22-09-2017 Groeigesprekken Zoals u op de informatie-avond heeft vernomen worden er in alle groepen de komende periode gesprekken gepland met ouders en hun kind(eren). Deze groeigesprekken

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 9 oktober 2018 Nr 7 Jaargang 30 Van de directie Talentontwikkeling in groep 1/2 Geel Verkeersveiligheid Wij willen aandacht vragen voor de veiligheid

Nadere informatie

Agenda. Verjaardagen. Nieuwe leerlingen. 4 september nummer 1 Jaargang 37

Agenda. Verjaardagen. Nieuwe leerlingen. 4 september nummer 1 Jaargang 37 4 september 2017 - nummer 1 Jaargang 37 Agenda 06-09 Inloop van 8.15 8.30 uur 12-09 Informatieavond groepen 1-2 en 8 13-09 Informatieavond groepen 3, 4, 5, 6 en 7 Verjaardagen DATUM NAAM GROEP DATUM NAAM

Nadere informatie

Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355

Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355 Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355 Kalender Jarigen Week 37 Week 38 Week 39 Week 40 Ma. 11 september Meester- en juffendag onderbouw (datum is verzet!) Di. 12 september Stamgroepavond middenbouw (19.30u)

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 2 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, We zijn al weer bijna een maand aan de gang op school. Alle kinderen hebben hun draai gevonden in de school en zijn hard aan het werk

Nadere informatie

Nummer 03 3 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 03 3 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Nummer 03 3 oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Activiteiten 4 t/m 13 oktober 2017 Kinderboekenweek 11 oktober 2017 Algemene Ledenvergadering OV/MR 16 t/m 20 oktober 2017 Herfstvakantie Swingende

Nadere informatie

21 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek

21 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek 3 21 september 2017 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 25 september Onzichtbaar Donkerbroek groep 5 t/m 8 27 t/m 29 september Schoolkamp groep 7/8 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school Staking

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 30 september 2016 02 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Start schooljaar Personele zaken Inloop s ochtends Website agenda uitprinten Zonnebloemwedstrijd Koelkast Gezonde school: pauzehap,

Nadere informatie

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 4. Schooljaar okt Dsfjlk;akd. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schooljaar 2016-2017 5 okt-2016 Dsfjlk;akd Beste ouder(s)/ verzorger(s), Schoolbrief 4 Vandaag Vitrineroute Om 12.15 u is er weer een Vitrineroute. Dan kunt u, samen met uw kind, de door leerlingen gemaakte

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Obs De Bloesem Eck en Wiel. Iedereen komt tot bloei

Nieuwsbrief. Obs De Bloesem Eck en Wiel. Iedereen komt tot bloei Nieuwsbrief Obs De Bloesem Eck en Wiel Iedereen komt tot bloei Eck en Wiel, 6 oktober 2016 3 t/m 13 oktober SEO-gesprekken. U wordt door de leerkracht(en) uitgenodigd om te praten over hoe de eerste weken

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Algemene ouderavond Excursie groep Oranje Ouderbijdrage Eigen bijdrage schoolverlaterskamp Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Bolsterbericht home-page:

Bolsterbericht   home-page: Kerkstraat 112 5126 GD Gilze Tel 0161-451541 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Bolsterbericht e-mail: a.dvet@debolstergilze.nl home-page: www.debolstergilze.nl Nieuwsbrief nr. 8 09-10-2019 Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Weekbrief 9 oktober 2015 Week 42

Weekbrief 9 oktober 2015 Week 42 Weekbrief 9 oktober 2015 Week 42 Van de directie: Het inspectiebezoek! Er is al veel aandacht aanbesteed, en uiteindelijk is er een prachtig resultaat behaald. Op de 10 zogenaamde standaarden hebben we

Nadere informatie

Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018

Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018 Jaargang 25 nummer 5 Vrijdag 5 oktober 2018 Agenda 8 tot en met 12 oktober 2018 Hele week Woensdag 10 oktober Kinderboekenweek Dag van de duurzaamheid IDENTITEIT Pas op! Tien geboden krijgt Mozes van God,

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 schooljaar oktober

Nieuwsbrief nummer 4 schooljaar oktober Nieuwsbrief nummer 4 schooljaar 2016-2017 14 oktober Beste ouders, Hierbij ontvangt u de vierde Nieuwsbrief (het lijkt wel een schoolkrant met zoveel nieuws) van dit schooljaar. De volgende brief kunt

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les.

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les. Riemslootnieuws 760 08-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en

Nadere informatie

Keijenberg. Studiedag team De Keijenberg Alle kinderen vrij. Keer-om gesprekken groep 3 t/m 7 loc. VV

Keijenberg. Studiedag team De Keijenberg Alle kinderen vrij. Keer-om gesprekken groep 3 t/m 7 loc. VV 10 oktober: Studiedag team De Keijenberg Alle kinderen vrij 13 oktober: Keer-om gesprekken groep 3 t/m 7 loc. VV 1 07 oktober 2016 nr.3 jaargang 1 Studiedag De Keijenberg Studiedag maandag a.s. A.s. maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 713 28-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd!

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd! Directiewisseling Agenda Zoals u ongetwijfeld al vernomen heeft, gaat directeur Marjolein Triest onze school verlaten. Ze heeft per 1 oktober een baan op een andere school aanvaard. Heel jammer is het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 4 05-10-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

de Uitkijck UITKIJCKPOST OKTOBER 2017 Margrietstraat RC Baarn T: SCHOOLBIEB ZOEKT HULP GEPLANDE ACTIVITEITEN

de Uitkijck UITKIJCKPOST OKTOBER 2017 Margrietstraat RC Baarn  T: SCHOOLBIEB ZOEKT HULP GEPLANDE ACTIVITEITEN UITKIJCKPOST OKTOBER 2017 de Uitkijck Margrietstraat 2 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 GEPLANDE ACTIVITEITEN 03-10-2017 Schoolfotograaf 04-10-2017 Start Kinderboekenweek 05-10-2017 Landelijke

Nadere informatie

PRENTENBOEK KINDERBOEKENWEEK EN KINDERBOEKENWEEKGESCHENK:

PRENTENBOEK KINDERBOEKENWEEK EN KINDERBOEKENWEEKGESCHENK: Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 05] ::: 4 oktober 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 3

Nieuwsbrief. Algemeen Nr. 3 2016-2017 Nr. 3 Nieuwsbrief Algemeen locatie SMH Gruiterstraat 1 4871 KS Etten-Leur 076-5012414 Locatie De Keen Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur 076-5011480 Redactie juf Anouschka meneer Christian nieuwsbrief@depontus.nl

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015

Nieuwsbrief Oktober 2015 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Oudergesprekken... 1 Lustrumfeest... 2 Kinderboekenweek - Voorleeswedstrijd... 2 Vanuit de OAC, HULP gevraagd...

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie Nieuwsbrief Nr 4 20-10-2017 Afscheid Sil Brasz Op dinsdag 17 oktober hebben we afscheid genomen van Meester Sil. De leerlingen hebben Meester Sil toegezongen met een afscheidslied, tussen de middag aten

Nadere informatie

Datum: donderdag 1 oktober 2015

Datum: donderdag 1 oktober 2015 Datum: donderdag 1 oktober 2015 Populierenblaadje Algemeen: Kalender: De kalender ligt bij de drukker en we gaan ervanuit dat we u volgende week de papieren versie van kalender met leerlinglijsten kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 september 2016

Nieuwsbrief 30 september 2016 Nieuwsbrief 30 september 2016 Verkeersles in groep 2b en thema afsluiting kleutergroepen Groep 2B heeft een wandeling gemaakt door de buurt. Hier leren de kinderen o.a. de verkeersregels. Hoe kunnen ze

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

22 september 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek

22 september 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek 4 22 september 2016 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 23 september s ochtends groep 4 t/m 8 survival Ontwijk 26 en 28 oudergesprekken september Huldiging Tristan Bangma. Zaterdag 24 september om 16.00

Nadere informatie

Aanwezig: Esmee Roost; Maartje Sak; Maarten Smeets; Monique Verhagen; Huub Compen; Marjo Cox, Roel Hoomans

Aanwezig: Esmee Roost; Maartje Sak; Maarten Smeets; Monique Verhagen; Huub Compen; Marjo Cox, Roel Hoomans Notulen MR vergadering maandag 19-06-2017 Aanwezig: Esmee Roost; Maartje Sak; Maarten Smeets; Monique Verhagen; Huub Compen; Marjo Cox, Roel Hoomans Notulant: Maartje Locatie: De Schatkist Presentatie

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 40. Donderdag 5 oktober. Activiteitenkalender. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken

Nieuwsbrief week 40. Donderdag 5 oktober. Activiteitenkalender. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken Nieuwsbrief week 40 Donderdag 5 oktober 2017 Activiteitenkalender Donderdag 5 oktober Staking, de school is gesloten. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Inhoud deze maand: 1. Gebedsgroep 2. Doppen voor het KNGF 3. Meester Peter 4. Wecycle 5. Herinnering 6. Digiduif>Parro 7. Schooltuin en schoolplein 8. Nieuwe kinderen 9. Kind

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

CBS De Mandebrink. Belangrijke data Start Tjong talent. Mandekrant schooljaar Datum:

CBS De Mandebrink. Belangrijke data Start Tjong talent. Mandekrant schooljaar Datum: Mandekrant schooljaar 2016-2017 Datum: 29-09-2016 CBS De Mandebrink Steegde 29, 8426 BZ Appelscha www.cbsdemandebrink.nl T: 0516 43 23 55 directeur: Vera te Winkel De afgelopen dagen is de herfst steeds

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Hartelijke groet, Wouter Leerink

Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 2 oktober 2015 jaargang 24 nr 3 Dag allemaal, 5 oktober 2015 C&sco ouderwerkgroep 6 oktober 2015 Dag van de Leraar Opening Kinderboekenweek

Nadere informatie