Mindfulness in relatie tot bewustzijnsonwikkeling Je leert handelen met bewustheid in plaats van op de automatische

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Mindfulness in relatie tot bewustzijnsonwikkeling Je leert handelen met bewustheid in plaats van op de automatische"

Transcriptie

1 Blz 1/9 MINDFULNESS BASED NLP (MBNLP) Blok 1 12 oktober 2011 van tot oktober 2011 van tot Blok 2 1 november 2011 van tot november 2011 van tot Blok 3 22 november 2011 van tot Mindfulness in relatie tot bewustzijnsonwikkeling Je leert handelen met bewustheid in plaats van op de automatische piloot. Je leert gefocust en bewust aanwezig te zijn in het hier en nu. In de hectiek van alledag leer je vanuit rust, vaardig en effectief te handelen. Je leert aandachtig zijn en loslaten, wat enorm helpt bij een gezonde work-life balance. Het helpt je stemmingsproblemen te helen. Het helpt je als je tot de conclusie gekomen bent dat mindfulness/ meditatie en bewustzijnsontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Er is inmiddels een overstelpende hoeveelheid wetenschappelijk materiaal dat deze effecten onderstreept. Nog belangrijker is het, dat mindfulness je leert om vol in het leven te staan in plaats van vol in de verhalen die je bedacht heb over je leven; over wie je bent en wat je te doen hebt, over hoe goed of slecht het NU is, hoe de toekomst er wel of niet uit zal moeten zien, of over hoe fantastisch of dramatisch je verleden was. Je leert het NU als het ware volledig te omarmen. En net dat momentum is de toegang tot zowel het alledaagse als het allerhoogste.

2 Blz 2/9 De training is geschikt voor iedereen die: Bereid is een inspanning te doen in de vorm van regelmatig mediteren. Voldoende reflectief vermogen heeft en dit ook in actie kan brengen in de vorm van feedback, het stellen van grenzen en werkelijke interesse voor de eigen ontwikkeling en die van anderen. Geïnteresseerd is om in stilte en aandachtig, onderzoekend naar binnen te kijken. Hoewel niet strikt noodzakelijk is een NLP achtergrond handig. Geen acute last heeft van een depressie of een andere psychische aandoening. Gericht op jouw praktijk. De training richt zich op jouw praktijk. Jouw zakelijke leven en jouw privé leven. Het gaat er over hoe jij leert loslaten, accepteren, aanwezig leert zijn bij alles wat zich aandient op een milde, vreugdevolle manier. Wat echt belangrijk voor je is, zodat je keuzes leert maken vanuit jezelf en niet vanuit je emoties. Responsief in plaats van reactief. Wat komt aan bod tijdens deze training: Hoe ga ik om met mijn automatische piloot? Welke hindernissen kom ik tegen op mijn weg, hoe herken ik ze en hoe ga ik daar mee om? Hoe blijf ik aanwezig en voorkom ik dat ik in mijn overlevingsstrategieën vlucht? Hoe leer ik zijn met wat er is? Hoe laat ik al die niet zinnige gedachten los? Hoe leer ik goed voor mezelf te zorgen? En daarmee voor anderen? Opzet. We oefenen in niet oordelen, geduld, mildheid, acceptatie en loslaten. We leren aandacht- en meditatie-oefeningen vanuit een NLP kader. We wisselen onze ervaringen met elkaar uit.

3 Blz 3/9 De training bestaat uit drie blokken. Tussen de blokken is het de bedoeling dat je minimaal drie kwartier per dag vrijmaakt voor het doen van oefeningen. Blok 1: In dit blok maken we kennis met je automatische piloot, je leert je hindernissen herkennen en ermee omgaan Daarnaast leer je oefeningen met als focus je ademhaling. Blok 2: In dit blok staan aanwezig blijven, toestaan en bereidheid centraal. Gedachten zijn geen feiten. Je krijgt zicht op niet-functionele identificaties en hoe je deze kunt transformeren. Blok 3: Het laatste blok behandelt waardebewustzijn, de interne criticus en liefdevolle vriendelijkheid. De mogelijkheden van mindfulness worden een stapje dieper" geëxploreerd. Verder komen symboliek en de mandala van het Zijn aan bod en leer je mindfulness verder vorm geven in je leven. Studiemateriaal Gebruikte literatuur: Syllabus behorend bij de training Mindfulness. Deze krijg je bij de training. Mindfulness als uitweg, Ronald D. Siegel (slechte titel, goed boek). Mindfulness, Edel Maex.

4 Blz 4/9 Waar Arcturus Lierse Steenweg 105 B-2560 Kessel Lestijden De totale doorlooptijd van de training bedraagt twee maanden. De training bestaat uit 2 blokken van 3 dagdelen en 1 van 2 dagdelen. De eerste twee blokken beginnen om uur en we gaan door tot en de volgende dag starten we om uur en gaan door tot uur. Het laatste blok start om uur en duurt tot uur. Tarieven Betaling met KMO-portefeuille mogelijk voor werkgevers en Opleidingscheques voor werknemers. Deelname Euro (21 % BTW excl.) Mindfulness based NLP (MbNLP) 490,00 Niveau Kennis van NLP is mooi meegenomen. Wanneer Blok 1 12 oktober 2011 van tot oktober 2011 van tot Blok 2 1 november 2011 van tot november 2011 van tot Blok 3 22 november 2011 van tot 17.00

5 Blz 5/9 De trainer De training wordt gegeven door Kees Dullemond, transpersoonlijk coach en leiderschaps- en mindfulness trainer. Oprichter van Mindable, instituut voor organisatie en bewustzijnsontwikkeling. En trainer bij Frits Philips en partners. Kees heeft meer dan dertig jaar ervaring met meditatie en mindfulness vanuit een Boeddhistische levensvisie. Daarnaast heeft hij bij Eric Schneider NLP en TCC gevolgd. Puttend vanuit die rijke ervaring is het zijn missie om stilte en aandacht terug te brengen in het leven en mensen op die reis te begeleiden. Met lichtheid en betrokkenheid. Indien je graag meer specifieke info betreffende de training wenst, kan je contact opnemen met Kees:

6 Blz 6/9 Zend dit document ingevuld naar onderstaand adres of fax naar: (0) Inschrijvingsformulier MINDFULNESS BASED NLP (MBNLP) 12 OKTOBER 2011 Privé-gegevens: Voornaam: Naam: Adres: Nummer: Postcode: Woonplaats: Land: Geboortedatum: Tel: GSM: Facturatiegegevens: (indien van toepassing) Voornaam: Naam:..... Bedrijfsnaam: Adres:..... Nummer: Postcode: Woonplaats:......

7 Blz 7/9 Land: Ondernemingsnummer/BTW nummer:..... Tel:.... Fax: GSM: Mindfulness based NLP (MbNLP) start 12 oktober 2011 Deelname Euro (21% BTW excl.) Mindfulness based NLP (MbNLP) 490,00 Datum.. Handtekening (**) (**) Ik verklaar me akkoord met de inschrijvingvoorwaarden. (Zie: volgende bladzijde). Uw gegevens worden door Arcturus verwerkt voor eigen gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. De privacywet verleent u het recht om uw gegevens op te vragen en te verbeteren

8 Blz 8/9 INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Aanmelden U kunt u schriftelijk aanmelden door het toezenden van het inschrijvingsformulier, telefonisch door uw naam en gegevens op te geven, per fax door het inschrijvingsformulier te verzenden, elektronisch per mail of via de website. Inschrijving Arcturus nv Liersesteenweg Kessel tel.: (0) fax: (0) info@arcturus.be Zodra uw inschrijvingsformulier is toegekomen, is uw plaats gereserveerd en krijgt u een schriftelijke bevestiging van Arcturus. Wie zich inschrijft, verbindt zich tot deelname aan het totale trainingspakket waarvoor werd ingeschreven. Er wordt geen aanpassing van het cursusbedrag toegestaan voor niet deelgenomen trainingsdagen of bij het voortijdig beëindigen van de training door de deelnemer. In geval van heerkracht of indien het aantal inschrijvingen voor een activiteit minder dan 10 personen bedraagt, behoudt Arcturus het recht een training of activiteit te annuleren. U wordt hiervan schriftelijk en zo nodig telefonisch verwittigd. Het cursusbedrag wordt dan volledig teruggestort. Indien wegens heerkracht de deelnemer de training waarvoor hij heeft ingeschreven niet kan vervolmaken, bieden wij 2 mogelijkheden aan: 1. de cursus kan op een later tijdstip gevolgd worden 2. het respectievelijke cursusbedrag kan gebruikt worden in ruil voor een andere cursus of workshop gegeven bij Arcturus.

9 Blz 9/9 Betaling Voor betalingen in België: Stort het volledige cursusbedrag (tenzij anders overeengekomen via een betalingsovereenkomst) voor aanvang van de cursus op rekeningnummer van Arcturus: BNP Paribas Bank Voor betalingen vanuit het buitenland gebruik je volgende codes: BIC of swiftcode: GEBABEBB IBAN: BE BNP Paribas Bank Kesseldorp Kessel Tel.: Kortingen - zie respectievelijke inschrijfformulieren % op het nettobedrag voor tweede inschrijving uit eenzelfde gezin in één cursus. Alle prijzen, vermeld in de brochure zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Annuleringsregeling: Annulering tot 1 maand voor aanvang: 10 % annuleringskosten op het netto bedrag. Annulering binnen de maand voor aanvang van de cursus: volledige bedrag verschuldigd. Op vertoon van een doktersattest kan de cursus geannuleerd worden. 10 % annuleringskosten op het nettobedrag worden in rekening gebracht. Verantwoordelijkheid Wie een opleiding, training of workshop volgt, doet dit op eigen verantwoordelijkheid. Bij personen in psychiatrische behandeling, ernstig zieken vragen we eerst contact te nemen met het secretariaat of de cursusgever om eventuele praktische problemen op te lossen en te overleggen of de cursus geschikt is.

Deel 1 Niet verbale communicatie april en 1 mei 2008 Deel 2 Verbale communicatie oktober 2008

Deel 1 Niet verbale communicatie april en 1 mei 2008 Deel 2 Verbale communicatie oktober 2008 Blz 1/6 EFFECTIEF MET EEN GROEP COMMUNICEREN Deel 1 Niet verbale communicatie 28 29 30 april en 1 mei 2008 Deel 2 Verbale communicatie 6 7 8 9 oktober 2008 Deze 8 daagse training richt zich in eerste instantie

Nadere informatie

1. Verdieping & integratie van Hartcoherentie: wat kun je hier nog méér mee in je dagelijks leven vanuit een dieper niveau.

1. Verdieping & integratie van Hartcoherentie: wat kun je hier nog méér mee in je dagelijks leven vanuit een dieper niveau. Blz 1/8 DE KRACHT VAN EEN COHERENT HART - DEEL 2 14 december 2013 24 januari 2015 Ben je ook zo gegrepen door het Hartcoherentie-'virus'? Oftewel: merk je ook hoeveel profijt je hier in je dagelijkse leven

Nadere informatie

Een concrete en verdiepende training voor coaches en professionals die met coachinginterventies werken.

Een concrete en verdiepende training voor coaches en professionals die met coachinginterventies werken. Blz 1/9 CTC: COACH THE COACH Een concrete en verdiepende training voor coaches en professionals die met coachinginterventies werken. Groeien door verdiepen Je bent professioneel coach of coachen is een

Nadere informatie

Arcturus Antwerpen (Kessel) of Arcturus Limburg (Lanaken)

Arcturus Antwerpen (Kessel) of Arcturus Limburg (Lanaken) Blz. 1/18 PRACTITIONER OPLEIDING NLP 2013-2014 - 2015 Arcturus Antwerpen (Kessel) of Arcturus Limburg (Lanaken) De opstap naar Vrijheid! Een eerste meesterschap op de weg met een Hart Eerste jaar van de

Nadere informatie

Informatiebrochure NLP PRACTITIONER OPLEIDING

Informatiebrochure NLP PRACTITIONER OPLEIDING Blz. 1/14 Informatiebrochure NLP PRACTITIONER OPLEIDING 2017-2018 De NLP Practitioner is het eerste jaar van de 2-jarige NLP-opleiding. In de Practitioner leer je dat communicatie de sleutel is tot een

Nadere informatie

Informatiebrochure NLP PRACTITIONER OPLEIDING

Informatiebrochure NLP PRACTITIONER OPLEIDING Blz. 1/15 Informatiebrochure NLP PRACTITIONER OPLEIDING 2017-2018 De NLP Practitioner is het eerste jaar van de 2-jarige NLP-opleiding. In de Practitioner leer je dat communicatie de sleutel is tot een

Nadere informatie

Blz 1/14 TRAINERS TRAINING NLP OPLEIDING. Trainen vanuit - en met een groot- Hart.

Blz 1/14 TRAINERS TRAINING NLP OPLEIDING. Trainen vanuit - en met een groot- Hart. Blz 1/14 TRAINERS TRAINING NLP OPLEIDING Trainen vanuit - en met een groot- Hart. Opleiding tot gecertificeerd internationaal trainer NLP Duur: minimum 2 jaar Naar het model van het NYTI met specifiek

Nadere informatie

NLP Practitioner

NLP Practitioner NLP Practitioner 2018-2019 NEURO-LINGUÏSTISCH PROGRAMMEREN Neuro-linguïstisch programmeren (NLP) is een methodiek die ingezet wordt om jezelf verder te ontplooien. NLP gaat ervan uit dat je als mens geprogrammeerd

Nadere informatie

NLP Practitioner

NLP Practitioner NLP Practitioner 2019-2020 NEURO-LINGUÏSTISCH PROGRAMMEREN Neuro-linguïstisch programmeren (NLP) is een methodiek die ingezet wordt om jezelf verder te ontplooien. NLP gaat ervan uit dat je als mens geprogrammeerd

Nadere informatie

Opleidingen voor Coaches

Opleidingen voor Coaches Opleidingen voor Coaches Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs. Deze opleidingen en trainingen zijn bedoeld om u te leren om uw medewerkers of coachingskandidaten

Nadere informatie

Opleidingen voor HR-adviseurs

Opleidingen voor HR-adviseurs Opleidingen voor HR-adviseurs Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs. Deze opleidingen en trainingen zijn bedoeld om u te leren om uw medewerkers of

Nadere informatie

Mindfulness omgaan met wat er is workshop Parkinson café

Mindfulness omgaan met wat er is workshop Parkinson café Mindfulness omgaan met wat er is workshop Parkinson café Yvonne Kuijsters Kennismaken met mindfulness Wat is mindfulness Wat brengt het mij, wat heb ik eraan? Aandacht Aandacht is een vorm van oplettendheid.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu

Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching. vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Algemene voorwaarden mbt trainingen en workshops van CustersCoaching vallende onder het aanbod van www.authentiekpresenteren.eu Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon,

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

Voorbereidende informatie Mindfulnesscursus

Voorbereidende informatie Mindfulnesscursus Voorbereidende informatie Mindfulnesscursus Beste, Allereerst hartelijk dank voor je belangstelling voor een Mindfulnesscursus van Mindthings. In dit schrijven vind je meer informatie over de 8-weken cursus.

Nadere informatie

NLP-practitioner. Mindable instituut voor bewustwording en mentale detox.

NLP-practitioner. Mindable instituut voor bewustwording en mentale detox. NLP-practitioner Mindable instituut voor bewustwording en mentale detox. Geef vorm aan jou mooiste wereld Mindable is een begrip als het gaat om bewustzijnsontwikkelingstrainingen en effectieve communicatie.

Nadere informatie

Beccaria Instituut Inschrijfformulier

Beccaria Instituut Inschrijfformulier Beccaria Instituut Inschrijfformulier Inschrijving Met dit formulier kunt u zich inschrijven de opleidingen, cursussen, trainingen en seminars van het Beccaria Instituut. U kunt dit formulier ingevuld

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden woensdag 21 maart 2007

Algemene Voorwaarden woensdag 21 maart 2007 Algemene Voorwaarden woensdag 21 maart 2007 - Algemene voorwaarden: 1. De inschrijving is gegarandeerd als het inschrijfformulier volledig ingevuld en online is verstuurd naar Avenida Brasil Taaltrainingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6

Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid. Pagina 1 van 6 1 Algemene voorwaarden cursussen F.R.B. Fotografie Pagina 1 van 6 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden FWT Opleidingen & Trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Nadere informatie

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

Succesvol Conflicten Oplossen

Succesvol Conflicten Oplossen Eendaagse Workshop Succesvol Conflicten Oplossen Vergroot uw effectiviteit in het hanteren van conflicten Workshop Succesvol Conflicten Oplossen Conflicten op de werkvloer zijn lastig maar ze horen erbij.

Nadere informatie

ARTIKEL 1. DEFINITIES

ARTIKEL 1. DEFINITIES ARTIKEL 1. DEFINITIES Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist: de natuurlijke persoon die feitelijk

Nadere informatie

2. Workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn

2. Workshop Bewust maken Bewust worden Bewust zijn Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1 Workshop(s), advies, begeleiding, coaching (sessie) of enige andere bijeenkomst met als doel het overbrengen van kennis en/of vaardigheden. 1.2 Deelnemer/opdrachtgever/cliënt:

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives

Het TETA Seminar. Changing perspective. Changing perspectives Het TETA Seminar Changing perspective Changing perspectives Het TETA Seminar Ervaar je passie voor verandering en leiderschap Bewustwording is de basis voor succesvol veranderen. Verandering begint bij

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Alge e e oor aarde trai i g & coachi g - Vól i de E ergie! Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus

Nadere informatie

Inschrijfformulier Inglot Pro Studio

Inschrijfformulier Inglot Pro Studio Inschrijfformulier Inglot Pro Studio Onderstaande gegevens dienen volledig te worden ingevuld. Startdatum opleiding Persoonlijke gegevens Naam Achternaam Geboortedatum (maand + jaar) Adres :... Postcode

Nadere informatie

Omgaan met cliënten met een psychische aandoening: vervolg (DAG 2 & DAG 3)

Omgaan met cliënten met een psychische aandoening: vervolg (DAG 2 & DAG 3) Opleiding Omgaan met cliënten met een psychische aandoening: vervolg (DAG 2 & DAG 3) Waar en wanneer? 20/11 & 27/11/2012 in het Maaltebruggekasteel te Gent In de basisopleiding (DAG 1) werden de meest

Nadere informatie

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt.

Cursist: de aan Afnemer gelieerde natuurlijke persoon die feitelijk aan de Cursus deelneemt. Algemene Voorwaarden HTP Advies B.V. gedeponeerd bij de KvK Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities Afnemer: degene die met HTP een overeenkomst heeft gesloten. HTP: HTP Advies B.V. Cursist: de aan

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten.

Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. Algemene voorwaarden Bureau Kat de Beer Versie 2017 Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is

Nadere informatie

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS (0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS Meer invloed krijgen? Het kan. Je bent al even aan het werk en je wilt groeien in je rol als adviseur. In deze training oefen je

Nadere informatie

Training Teamleiderschap

Training Teamleiderschap Training Teamleiderschap Versterk uw rol als boegbeeld van uw team In vier dagen een effectief Teamleider Training Teamleiderschap U bent als teamleider het boegbeeld van uw team. Uw teamleden verwachten

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving

Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Voorwaarden voor deelname aan activiteiten met open inschrijving Je wilt deelnemen aan een activiteit van Corael Opleidingen met open inschrijving omdat je jezelf als professional en/of als individu wilt

Nadere informatie

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop

Artikel 3. Inschrijving en bevestiging open training of workshop Algemene voorwaarden 2Bloom voor Workshops en trainingen Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training

Nadere informatie

School of Foresight Algemene voorwaarden

School of Foresight Algemene voorwaarden School of Foresight Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een cursus is gesloten. Cursist:

Nadere informatie

(0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS!

(0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS! (0 reviews) OMGAAN MET STRESS PRAKTISCHE TIPS VOOR YOUNG PROFESSIONALS! Het lijkt alsof iedereen iets van jou nodig heeft. Je opdracht- of werkgever zit je achter de broek over deadlines, je mailbox ontploft

Nadere informatie

Liever assertiever op het werk

Liever assertiever op het werk Waarom een assertiviteitstraining? Voor veel mensen is het niet gemakkelijk om in een werkomgeving bijvoorbeeld voor de eigen mening uit te komen, neen te zeggen, om te gaan met de boosheid van een collega

Nadere informatie

Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen

Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen Liever Slank - Individueel Voor als je een nieuwe relatie met eten wilt ontwikkelen Wil jij liever slank zijn, zonder daarvoor dingen te moeten laten? Dat kan! Een dieet onderdrukt je natuurlijke verlangens.

Nadere informatie

Onderdeel A: Algemene voorwaarden

Onderdeel A: Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN MARKETINGSERVICE MERCURIUS, gevestigd te Capelle aan den IJssel Onderdeel A: Algemene voorwaarden Onderdeel B: Algemene voorwaarden Cursussen en Workshops Inschrijving

Nadere informatie

Voorbereidende informatie Mindfulnesscursus

Voorbereidende informatie Mindfulnesscursus Voorbereidende informatie Mindfulnesscursus Beste, Allereerst hartelijk dank voor je belangstelling voor een Mindfulnesscursus van Mindthings. In dit schrijven vind je meer informatie over de 8-weken cursus.

Nadere informatie

Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels

Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels Efficiënt presenteren Nederlands Vlot presenteren Frans Vlot presenteren Engels Een voordracht geven, een toespraak houden voor collega s, een kritisch publiek overtuigen of een lezing verzorgen voor vakgenoten,

Nadere informatie

Mindfulness. Voor wie? Mindfulness helpt je hierbij!

Mindfulness. Voor wie? Mindfulness helpt je hierbij! Mindfulness Mindfulness is het trainen van je aandacht en je geest, je krijgt inzicht hoe je geest werkt. Gedachten, oordelen en emoties zijn vaak oorzaak van emotionele, lichamelijke en geestelijke pijn.

Nadere informatie

zijn wie je bent Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! Klooster Nieuwkerk Goirle

zijn wie je bent Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! Klooster Nieuwkerk Goirle Zorg voor jezelf, voorkom burn-out! 2017 Klooster Nieuwkerk Goirle De verbinding kwijt Een burn-out: het lijkt iets van deze tijd te zijn. Meestal wordt het geweten aan langdurige werkstress en overbelasting.

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Wat levert

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ga het Doen

Algemene voorwaarden Ga het Doen Algemene voorwaarden Ga het Doen INSCHRIJVEN VIA INTERNET Als je je aanmeldt voor een training bij GA HET DOEN, ontvang je daarvan een bevestiging per e- mail. Daarin staan de details van je aanmelding

Nadere informatie

Cursusgids Medische Hulpmiddelen

Cursusgids Medische Hulpmiddelen Cursusgids Medische Hulpmiddelen 2016 Introductie MDProject is al jaren actief met consultancy ondersteuning op het gebied van medische hulpmiddelen. Wij krijgen regelmatig verzoeken voor het geven van

Nadere informatie

8-weekse training "Voluit Leven"

8-weekse training Voluit Leven 8-weekse training "Voluit Leven" Trajekt Eijsden-Margraten start met een 8 weekse groepstraining "Voluit leven". In deze training, die gebaseerd is op de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) gecombineerd

Nadere informatie

mindfulness workshop

mindfulness workshop mindfulness workshop 1 mindfulness workshop Deze workshop wordt gegeven om een indruk te krijgen wat mindfulness inhoudt. Ook kan worden gekeken in welke training de workshop als onderdeel kan worden ingezet,

Nadere informatie

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop.

Voorwaarden: onderhavige algemene voorwaarden. ARTIKEL 3: Inschrijven en bevestigen workshop. ARTIKEL 1: Definities. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een workshop is gesloten. Workshop deelnemer: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

UMC St Radboud. Mindfulness voor vrouwen met borstkanker

UMC St Radboud. Mindfulness voor vrouwen met borstkanker UMC St Radboud Mindfulness voor vrouwen met borstkanker Patiënteninformatie De diagnose borstkanker is ingrijpend en roept vaak veel emoties en reacties op, niet alleen bij uzelf maar ook bij uw naasten.

Nadere informatie

2.3. De opdrachtbevestiging geeft de (inhoud van de) overeenkomst weer, behoudens tegenbewijs.

2.3. De opdrachtbevestiging geeft de (inhoud van de) overeenkomst weer, behoudens tegenbewijs. Difference4you Voorwaarden voor Trainingen en Workshops De in dit hoofdstuk vermelde voorwaarden voor trainingen & workshops zijn navolgende bepalingen van Difference4you op de algemene voorwaarden van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit

Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Versie 11-04-2016 Algemene voorwaarden trainingen Mijn Online IDentiteit Mijn Online IDentiteit Brederoplein 3 3521XA Utrecht Kvk nummer: 62103962 Artikel 1. Definities o Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie

Radan klassikale trainingen voorjaar 2015

Radan klassikale trainingen voorjaar 2015 Radan klassikale trainingen voorjaar 2015 Radan B.V. hecht grote waarde aan een goede opleiding en ondersteuning. Daarom heeft Radan B.V. een uitgebreid programma opgesteld met klassikale en bedrijfsspecifieke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dutch Drone Academy

Algemene Voorwaarden Dutch Drone Academy Geldig van januari 2016 tot januari 2017 Algemene Voorwaarden Dutch Drone Academy Verantwoordelijk manager: Parcival I. Hofland Dutch Drone Academy is een handelsnaam van Drone Education Centre B.V., welke

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvoorwaarden Artikel 1. Definities 1. Opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon, met wie een overeenkomst met betrekking tot deelname aan een training is gesloten. 2. Deelnemer:

Nadere informatie

Training Leer Balans Leven

Training Leer Balans Leven Training Leer Balans Leven In 5 maanden meer balans in je leven Wil je minder stress? Wil je meer werkplezier? Wil je jouw doelen effectiever bereiken? Wil je handiger communiceren? Wil je efficiënter

Nadere informatie

* de compassie training is ook los van de mindfulness training te volgen, er wordt echter geregeld verwezen naar oefeningen uit

* de compassie training is ook los van de mindfulness training te volgen, er wordt echter geregeld verwezen naar oefeningen uit Compassie training Wat is compassietraining? In de compassietraining worden oefeningen aangeboden om meer acceptatie en verbondenheid met jezelf en anderen te ervaren. Hierdoor wordt je in staat een mildere

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Tarázát Deze algemene voorwaarden gelden vanaf studiejaar 2016-20172017 en dateren van December 2015

ALGEMENE VOORWAARDEN Tarázát Deze algemene voorwaarden gelden vanaf studiejaar 2016-20172017 en dateren van December 2015 ALGEMENE VOORWAARDEN Tarázát Deze algemene voorwaarden gelden vanaf studiejaar 2016-20172017 en dateren van December 2015 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: : deze

Nadere informatie

Aanvullende Algemene Voorwaarden

Aanvullende Algemene Voorwaarden Aanvullende Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1 Definities In deze aanvullende algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a) Algemene voorwaarden: de NRTO Algemene Voorwaarden Beroep en Bedrijf voor Training

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde

Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde Op alle met SPRINGBOON gesloten overeenkomsten door deelnemers zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Dit geldt voor zowel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting SHL-Holding en rechtspersonen waarover de stichting het bestuur voert

ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting SHL-Holding en rechtspersonen waarover de stichting het bestuur voert ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting SHL-Holding en rechtspersonen waarover de stichting het bestuur voert C. BIJZONDERE VOORWAARDEN SCHOLINGEN De in deze Bijzondere voorwaarden Scholingen vermelde bepalingen

Nadere informatie

8-weekse training "Voluit Leven"

8-weekse training Voluit Leven 8-weekse training "Voluit Leven" Trajekt Eijsden-Margraten start met een 8 weekse groepstraining "Voluit leven". In deze training, die gebaseerd is op de Acceptance and Commitment Therapy (ACT) gecombineerd

Nadere informatie

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP

NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP NLP FIT BEWUSTWORDING - MINDFULNESS - NLP Heart Systems Nederland Geen betere plek om te ontsnappen aan alle hectiek dan in het sfeervolle pand van Heart Systems Nederland, gevestigd in een voormalige

Nadere informatie

Aanmelding Opleidingen

Aanmelding Opleidingen Aanmelding Opleidingen Aanvrager: Bedrijf: Afdeling: Naam: Straat en nr.: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Factuuradres: (indien afwijkend van aanvrager) Bedrijf: Afdeling: Naam: Straat en nr.:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen

Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Algemene Voorwaarden voor cursussen en trainingen Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden voor cursussen. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van het cursusaanbod en bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap Programma Persoonlijk leiderschap Bereiken wat je wilt Bereiken wat je wilt Iedere dag weer zijn wij allemaal bezig onze gestelde doelen te realiseren. Soms bewust maar meestal onbewust. Hoe krijg jij

Nadere informatie

Behorende bij en derhalve deel uitmakende van de overeenkomst tussen school en cursist.

Behorende bij en derhalve deel uitmakende van de overeenkomst tussen school en cursist. ALGEMENE VOORWAARDEN Kollaart Opleidingen Behorende bij en derhalve deel uitmakende van de overeenkomst tussen school en cursist. 1. DUUR VAN DE OPLEIDING De duur van de opleiding staat vermeld in de brochure

Nadere informatie

Mindfulness op het Werk

Mindfulness op het Werk Mindfulness op het Werk CONTACTGEGEVENS Carucha Schwencke Praktijk voor Mediteren-in-eenvoud Marnixstraat 61 2518 PW Den Haag (070) 887 41 74 info@caruchaschwencke.nl www.caruchaschwencke.nl www.mediteren-in-eenvoud.org

Nadere informatie

Deelnameovereenkomst Kuuroord Drenthe

Deelnameovereenkomst Kuuroord Drenthe Deelname Vastenkuur Van harte welkom en wat leuk dat je meedoet. Door dit formulier in te vullen maak je je aanmelding definitief. Na ontvangst, maak ik een afspraak met jou voor een uitgebreide intake.

Nadere informatie

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1. -, de gebruikers van deze algemene voorwaarden -deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee als docenten of organisatie en overeenkomst voor het geven van een

Nadere informatie

Hartelijk dank voor je interesse in de opleiding Rok maken aan het Centrum Voor Avondonderwijs.

Hartelijk dank voor je interesse in de opleiding Rok maken aan het Centrum Voor Avondonderwijs. Kom je vrijblijvend informeren: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 +32 3 292 33 33 Maak van je opleiding Rok maken een succes! Beste toekomstige

Nadere informatie

Algemene en annuleringsvoorwaarden van Het Talenhuis

Algemene en annuleringsvoorwaarden van Het Talenhuis Gedeponeerd bij de griffie van de Arrondissementsrechtbank te Leeuwarden onder nummer: 31-2013, d.d. 1 mei 2013. Indien u vragen of mededelingen heeft betreffende uw registratie of inschrijving voor een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Een Stap voorwaarts in Leiderschap.

Een Stap voorwaarts in Leiderschap. 5 daagse training in voorjaar van 2010 Een Stap voorwaarts in Leiderschap. Doelgroep : DA Filiaal leidsters en aankomende filiaalleidsters Lokatie : Leusden DA hoofdkantoor Dag : Maandag van 9.30u 17.00u

Nadere informatie

AUTOCAD. Dataa. Prijs. draw-opdrachten modify-opdrachten. lagentechniek arcering tekst bemating blocks designcenter. Sint-Niklaas. Stuyven.

AUTOCAD. Dataa. Prijs. draw-opdrachten modify-opdrachten. lagentechniek arcering tekst bemating blocks designcenter. Sint-Niklaas. Stuyven. AutoCAD is een software fenomeen: het aantal gebruikers vann AutoCAD overtreft ruim de gebruikers vann andere CAD-systemen. Sinds zijn introductie is AutoCAD gegroeid van een simpel programma p tot een

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017 Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 18 mei 2017 Ida Tuinhof Mindfulness- en Compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Ida Tuinhof Bedrijfsfysiotherapeut Mindfulness- en Compassie trainer

Nadere informatie

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Inleiding Kinderen zijn volop in ontwikkeling. Coaching met behulp van paarden geeft op het terrein van denken, doen en voelen veel beweging.om al die veranderingen

Nadere informatie

Mindfulness voor mensen met longkanker en naasten

Mindfulness voor mensen met longkanker en naasten Mindfulness voor mensen met longkanker en naasten De diagnose longkanker is ingrijpend en roept vaak veel emoties en reacties op. Niet alleen bij uzelf maar ook bij uw naasten. Uit wetenschappelijk onderzoek

Nadere informatie

Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018)

Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018) Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018) Lesrooster maandagochtend 8.45-10.00u Yoga dynamisch, alle niveaus 10.15-11.30u Easy Flow Yoga, alle niveaus woensdagochtend 8.45-10.00u Yoga dynamisch,

Nadere informatie

Opleiding. Een positieve attitude voor een grotere doeltreffendheid! Hoe zich ontplooien ten voordele van zichzelf en de onderneming...

Opleiding. Een positieve attitude voor een grotere doeltreffendheid! Hoe zich ontplooien ten voordele van zichzelf en de onderneming... Opleiding Een positieve attitude voor een grotere doeltreffendheid! Hoe zich ontplooien ten voordele van zichzelf en de onderneming... Duur van de cursus: 1 dag Opties: Formule In-house (tot 3 deelnemers)

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER LOTUSOPLEIDING

INSCHRIJFFORMULIER LOTUSOPLEIDING INSCHRIJFFORMULIER LOTUSOPLEIDING PERSOONSGEGEVENS Roepnaam : Voorletters : Man Vrouw Achternaam : Geboortedatum : Adres : Postcode en plaats : Telefoon vast : Telefoon mobiel : E-mail : Diplomanummer

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden

Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Opleiding tot kindercoach met inzet van paarden Inleiding Kinderen zijn volop in ontwikkeling. Coaching met behulp van paarden geeft op het terrein van denken, doen en voelen veel beweging.om al die veranderingen

Nadere informatie

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016

Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016 Workshop Mindful Werken in de Kraamzorg Kraamzorgcafé 10 november 2016 Willem de Groote Mindfulness- en Compassietrainer Bedrijfsfysiotherapeut Willem de Groote Bedrijfsfysiotherapeut Mindfulness- en Compassie

Nadere informatie

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf!

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! AANMELDING 1 op 1 coaching Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! VIP ARRANGEMENT 1 op 1 coaching Dagtraining Open Your Heart van

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT

LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT LEERGANG MIDDLE MANAGEMENT Voor wie? Deze leergang is ontwikkeld voor middle managers in een productieomgeving, die de operatie via bijvoorbeeld lijnmanagers aansturen, motiveren en stimuleren. Quiris

Nadere informatie

Mindful Coachen Zuid-Nederland tweejarige opleiding

Mindful Coachen Zuid-Nederland tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen? Wil je mindfulness

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

Inschrijfformulier - Vragenlijst Vul het inschrijfformulier duidelijk en met de hand in

Inschrijfformulier - Vragenlijst Vul het inschrijfformulier duidelijk en met de hand in Inschrijfformulier - Vragenlijst Vul het inschrijfformulier duidelijk en met de hand in Persoonlijke gegevens: Naam en voorletter(s): Roepnaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer privé: mobiel:

Nadere informatie

Lichaamsgericht dagen

Lichaamsgericht dagen Lichaamsgericht dagen Workshops over de kracht van adem. Trainer Het leven van Marian van Breukelen staat in het teken van bewegen en van verbinding tussen lichaam en geest. Ze heeft zo'n dertig jaar

Nadere informatie

Workshop Communicatievaardigheden

Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden, een belangrijk middel om je doel te bereiken Effectief communiceren kun je leren. Gelukkig maar, alle relaties staan of vallen met goede

Nadere informatie

MINDFULNESS IN MEDEZEGGENSCHAP. Training voor ondernemingsraadleden

MINDFULNESS IN MEDEZEGGENSCHAP. Training voor ondernemingsraadleden MINDFULNESS IN MEDEZEGGENSCHAP Training voor ondernemingsraadleden Mindfulness in Medezeggenschap Introductie Meedenken en beslissen in de ondernemingsraad levert - naast veel goede en plezierige zaken

Nadere informatie

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf!

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! AANMELDING 1 op 1 coaching Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! VIP ARRANGEMENT 1 op 1 coaching Dagtraining Open Your Heart van

Nadere informatie

Workshop Stressmanagement, minder werkdruk en meer ontspanning

Workshop Stressmanagement, minder werkdruk en meer ontspanning Workshop Stressmanagement Workshop Stressmanagement, minder werkdruk en meer ontspanning Stress op de werkvloer is onoverkomelijk. Wel kun je leren hiermee om te gaan. Tijdens de workshop Stressmanagement

Nadere informatie

Mindfulness-Based Cognitieve Therapie (MBCT) Aandachttraining/Mindfulnesstraining

Mindfulness-Based Cognitieve Therapie (MBCT) Aandachttraining/Mindfulnesstraining Mindfulness-Based Cognitieve Therapie (MBCT) Aandachttraining/Mindfulnesstraining 2 Deze folder geeft u informatie over Mindfulness-Based Cognitieve Therapie. Deze mindfulnesstraining wordt op de afdeling

Nadere informatie

. 1.2 Deze voorwaarden zijn onderdeel van de Algemene Leveringsvoorwaarden van diensten en producten van Avoord.

. 1.2 Deze voorwaarden zijn onderdeel van de Algemene Leveringsvoorwaarden van diensten en producten van Avoord. Artikel 1. Toepassing. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Avoord Zorg & Wonen, verder te noemen Avoord, betreffende de deelname aan een bijeenkomst als: leergangen, symposia,

Nadere informatie

Krachtig samenwerken: meer bereiken

Krachtig samenwerken: meer bereiken Of ligt het misschien ook aan mij? Krachtig samenwerken: meer bereiken Voor verantwoordelijke, resultaatgerichte managers en professionals die willen leren hoe ze meer voor elkaar krijgen. Belangrijke

Nadere informatie

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Personal branding Personal branding, waar sta jij voor? Wat vind je belangrijk? Wat maakt jou uniek? Tijdens de workshop Personal branding ga je op ontdekkingstocht naar jouw waarden en kwaliteiten.

Nadere informatie