Dudok villa s. Architectenwijk Almere Poort

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dudok villa s. Architectenwijk Almere Poort"

Transcriptie

1 Dudok villa s Architectenwijk Almere Poort

2 Colofon Architectbna.nl Hans Oudendorp BNA J.O. Vaillantlaan 50A, 1086 ZA Amsterdam Leukehuizen.nl Jorien van Santen, makelaardij o.g. Verzetslaan BP Almere

3 Inhoudsopgave 3PAGINA Toelichting makelaar - Omgeving & locatie - Het ontwerp - De indelingen - Hoe het werkt Toelichting architect - De architectuur van de Dudok villa s - materialen - opties - technische installaties - Afwerking Tekeningen - Begane grond & 1e verdieping - Voorgevel & achtergevel - Zijgevel & doorsnedes - Opbouw optie 1 - Opbouw optie 2 - Opbouw optie 3 - Berging optie 4

4 toelichting makelaar Omgeving en Locatie In de binnenste ring van het Homeruskwartier in Almere Poort zijn kavels beschikbaar die door architecten mogen worden bebouwd. Nu al is zichtbaar dat daardoor een buurt gaat ontstaan voor mensen die iets onderscheidends willen in Almere. De buurt ligt direct naast het toekomstig centrumgebied van Homeruskwartier, dus dicht bij voorzieningen als winkels, scholen en zorg. Goede bereikbaarheid via de binnensingel naar de A6 (Amsterdam Schiphol) en het openbaar vervoer (busbaan en toekomstig station Almere Poort). Wonen in Almere Poort betekent ook wonen met de natuur om de hoek: de bossen van het Pampushout en het landschappelijke Kromslootpark omringen dit stadsdeel. Almere Poort ligt aan het IJmeer met een strandje en jachthaven. Architect BNA Hans Oudendorp, heeft voor twee aan elkaar grenzende kavels twee gespiegelde villa s ontworpen. Hans Oudendorp is een Amsterdamse architect die is gevestigd op IJburg. Het bureau heeft veel woonhuizen voor particulieren ontworpen en de uitvoering van de bouw begeleid. Stuk voor stuk woonhuizen met een eigen signatuur en een hoge kwaliteit. Zie voor meer informatie Dit deelgebied van het Homeruskwartier biedt een unieke kans om voor een laag budget toch een vrijstaand huis te bouwen. Op de compacte bouwkavel van 175 m2 kan een 8 meter brede woning worden gerealiseerd.

5

6 toelichting makelaar Het ontwerp De woningen zijn ontworpen in de DUDOK stijl, naar de architect DUDOK die in 1928 het beroemde Hilversumse Raadhuis ontwierp. De kwaliteit die DUDOK in zijn architectuur verwerkte is meegenomen in deze twee villa s. De villa s worden uitgevoerd in oranjerood metselwerk met een donkere plint met de voegen in dezelfde kleur als de steen. In de plint, boven de ramen en bij de dakrand komen rollagen. Diepliggende kozijnen met de roedeverdeling geven de gevel een eigen karakter. De villa s worden gespiegeld uitgevoerd waarbij de entrees tegenover elkaar zijn gelegen. Klinkerbestrating voor de huizen in de kleur van de gevel verbindt de woningen met elkaar. Naar wens is een bijpassend tuinmuurtje mogelijk, om het voorterras af te bakenen van het trottoir. De trappenhuizen zijn deels gericht op de straat en hebben over de volledige hoogte het speciaal ontworpen raam waarin gekleurd glas is verwerkt. Dit geeft een bijzondere lichtwerking in trappenhuis, de hal en de overloop. De villa bestaat uit twee verdiepingen, maar kan ook met een extra verdieping worden uitgebreid. Parkeren vindt plaats op eigen kavel. De indeling Op de begane grond bevindt de entree zich aan de zijkant van het huis. In de L-vormige hal zit het toilet en de meterkast. Toegang met dubbele deuren naar de woonkamer. De keuken ligt aan de voorzijde, met openslaande deuren naar een terras gelegen voor het huis. De woonkamer is op de tuin gericht met openslaande deuren. Achterin de woning bevindt zich de ruime praktische berging. Extra bergruimte is ook mogelijk onder de trap of in de tuin. Via het trappenhuis bereikt u de verdieping met de mogelijkheid van 4 slaapkamers en een ruime badkamer met daglicht.

7 7PAGINA toelichting makelaar Hoe het werkt In dit deelgebied van Homeruskwartier kunnen de kavels alleen worden gekocht door een architect. De kavels mogen worden doorverkocht aan een toekomstige bewoner. De twee woningen worden op maat voor de feitelijke opdrachtgever uitgewerkt, afhankelijk van uw woonwensen en budget. De genoemde prijs is daarom een richtprijs voor het basis ontwerp, rekening houdend met de technische aansluitingen, maar exclusief keuken. De prijs is inclusief de bouwkavel van 175 m2. Bemiddeling bij verkoop: Leukehuizen.nl Jorien van Santen of Bel gerust voor meer informatie of een afspraak om de bouwlocatie te bekijken of een afspraak met de architect om de mogelijkheden van uw woonwensen voor deze woning te verkennen.

8 toelichting architect De architectuur van de dudok villa s Architect Dudok was de gemeentearchitect van Hilversum van1915 tot 1954 en In 1928 ontwierp hij voor de gemeente zijn wereldberoemde ontwerp van een nieuw raadhuis. Voor die tijd een revolutionair ontwerp door de ruimtelijke werking van het horizontale en verticale lijnenspel. De asymmetrische vlakverdeling van de raampartijen en de ritmiek in bouwdelen geven dit gebouw de allure die zijn gebouwen vandaag de dag nog steeds uniek maken. Deze architectuur is onze inspiratie geweest om in de architectenwijk met Dudok s stijlelementen twee vrijstaande villa s te ontwerpen die samen één geheel vormen. De entrees zijn daarom naar elkaar toegekeerd en delen gezamenlijk de oprit waardoor er een royale toegang ontstaat. Vanaf de straat is duidelijk het verticale raam te zien van het trappenhuis. Dit typische Dudok raam geeft met afwisselend gekleurd en transparant glas een prachtig gekleurd licht in het trappenhuis. In de voorgevel zijn in de ramen duidelijk de horizontale roeden verdeling zichtbaar die samen met de verticale elementen als de vlaggenmast een typische Dudok Compositie vormen. Materialen De gevels zijn opgebouwd uit baksteen met een handvorm structuur in Hilversums formaat. Dit extra lange formaat stenen ontwierp architect Dudok speciaal voor het nieuwe raadhuis. De horizontale voegen in het metselwerk liggen verdiept waardoor de totale werking zijn kenmerkende horizontale structuur en belijning krijgt die Dudok zoveel toepaste. De plint van de villa is in donker metselwerk uitgevoerd. Boven de ramen, in de plint en tegen de dakrand zijn rollagen in het metselwerk verwerkt. De kozijnen zijn van hout en geschilderd in gebroken wit en deze zijn gecombineerd met ramen en deuren in een crème kleur. De oranje-rode accentkleuren, verwijzend naar Dudok s architectuur, zijn verwerkt in de voordeur en de verticale stijlen van het raam in het trappenhuis.

9 9PAGINA

10

11 11 PAGINA toelichting architect Opties Wanneer u extra woonwensen heeft is er voorzien in een aantal opties: Een 2e verdieping met een extra terras, een of meerdere kamers, Een aparte berging in de tuin waardoor de woonkamer kan worden uitgebreid. Als aanvulling op de architectuur de gemetselde tuinmuur aan de voorzijde om het terras. Extra afwerking in de vorm van vloerverwarming, sanitair, en andere individuele wensen zijn bespreekbaar en kunnen in uw persoonlijk ontwerp verwerkt worden.

12 toelichting architect Technische installaties Beperking van energie gebruik maakt vandaag een belangrijk onderdeel uit van de woning. De woning is zeer goed geïsoleerd en rondom voorzien van dubbel glas. De elektravoorzieningen zijn conform de norm NEN 1010, maar kunnen op uw verzoek uitgebreid worden. De woning wordt verwarmd dmv radiatoren met aansluiting op de stadverwarming. Vloerverwarming is uiteraard ook mogelijk. De ventilatie is voorzien in een balansventilatiesysteem, (WTW) waardoor alle ruimten automatisch van verse lucht worden voorzien. Daarnaast is het tevens mogelijk in elke ruimte ramen te openen. Afwerking De woning wordt behangklaar opgeleverd. De plafonds worden voorzien van spuitwerk. De binnendeurkozijnen zijn van hout, en de deuren vallen in het kozijn. De badkamer en toilet worden in casco opgeleverd, Naar aanleiding van uw wensen kunnen deze voorzien worden van afwerking naar keuze.

13 13 PAGINA

14 & Begane grond 1e verdieping Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

15 15 PAGINA SCHAAL 1:

16 & Voorgevel Achtergevel Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

17 17 PAGINA SCHAAL 1:

18 & Zijgevels Doorsnede Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

19 19 PAGINA SCHAAL 1:

20 Optie 1 Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. SCHAAL 1:

21 21 PAGINA

22 Optie 2 Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. SCHAAL 1:

23 23 PAGINA

24 Optie 3 Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. SCHAAL 1:

25 25 PAGINA

26 Optie 4 Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. SCHAAL 1:

27 27 PAGINA

28 Architect BNA Hans Oudendorp Onze jarenlange ervaring heeft geleid tot opmerkelijk woonhuizen met een persoonlijke signatuur. Onder andere op IJburg. Hoe verschillend ook vormgegeven, ze hebben allen één kenmerk gemeen: ruimtelijke transparantie en een optimale indeling. De woningen die wij ontwerpen onderscheiden zich van elkaar, er is geen bepaalde architectuur of.. misschien toch wel; herkenbaar is de helderheid van alle plattegronden en het invallende daglicht op ieder tijdstip van de dag. Zelfs bij de moeilijkste ligging van een bouwkavel. Zien is geloven! Inmiddels zijn er 10 villa s gerealiseerd. O.a. in Castricum en Kadoelen en verder acht villa s op IJburg. Wilt u onze architectuur bekijken én ervaren wat het betekent om in een unieke eigen woning te wonen, neem dan contact met ons op. Wij verheugen ons op de kennismaking. Hans Oudendorp BNA J.O. Vaillantlaan 50A, 1086 ZA Amsterdam info@architectbna.nl

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n.

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n. Helenusstraat 1 Almere Poort 379.000 v.o.n. algemene informatie plattegrond getekende impressies Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

Wonen doe je op jouw eigen wijze en je hebt zo je eigen woonideeën. mogen worden. ArchitectBNA.nl uit Amsterdam

Wonen doe je op jouw eigen wijze en je hebt zo je eigen woonideeën. mogen worden. ArchitectBNA.nl uit Amsterdam Specifieke woonhuizen ontwerpen voor individuele mensen is ons kenmerk. Of dat nu n vrijstaand huis is of in een rij, een appartement, studio of loft. In al onze woningtypes streven wij naar de meest flexibele

Nadere informatie

MAXHUIS HOOGTEHUIS SATURNUSSINGEL ALMERE POORT

MAXHUIS HOOGTEHUIS SATURNUSSINGEL ALMERE POORT MAXHUIS HOOGTEHUIS SATURNUSSINGEL ALMERE POORT Maxhuis Hoogte huis Saturnussingel is een tussenwoning met in de woonkamer een plafond van 4.10 meter hoog, 5,40 meter breed en 10, 11 of 12 meter diep en

Nadere informatie

Heeft u veel te bieden!

Heeft u veel te bieden! Heeft u veel te bieden! Type guirlande B5 Contract tekeningen Fase 1C-1 bouwnummer 75 Architect Schaal Plattegronden Doorsnedes Formaat Datum Klunder Architecten, Rotterdam 1 : 50 1 : 50 A4 - A3 maart

Nadere informatie

Vrijstaande villa s (type F1) Type F mm (woonoppervlakte 163 m²)

Vrijstaande villa s (type F1) Type F mm (woonoppervlakte 163 m²) Vrijstaande villa s (type F1) Type F1-6000 mm (woonoppervlakte 163 m²) Bouwnummers: Type F1 42 5, 18 en 39 Op een rijtje: t Zeer grote woonkamer circa 53,4 m² t Standaard topgevel voor een lichte en vooral

Nadere informatie

Superlofts Groningen SUPERLOFT

Superlofts Groningen SUPERLOFT Superlofts Groningen SUPERLOFT type E & F 25 maart 2019 [tweede druk] superlofts groningen voor iedereen een huis op maat met Superlofts Welkom bij de Superlofts-familie! Als onderdeel van Superlofts biedt

Nadere informatie

WONINGTYPE N. Lindenkruis fase 2

WONINGTYPE N. Lindenkruis fase 2 DEDRIE ARCHITECTEN IMPRESSIE WONINGTYPE N WONINGTYPE N Lindenkruis fase 2 Tijdens de eerste fase van Lindenkruis zijn eigentijdse stadswoningen, herenhuizen en appartementen gebouwd met een eigen parkeergarage

Nadere informatie

SMAAKVOL BOUWEN SATURNUSSINGEL ALMERE

SMAAKVOL BOUWEN SATURNUSSINGEL ALMERE SMAAKVOL BOUWEN SATURNUSSINGEL ALMERE Leukehuizen.nl 0641 246 405 info@leukehuizen.nl Smaakvol Bouwen is een moderne woning met een eigen uitstraling, gebouwd met goede materialen. Smaakvol Bouwen is bovendien

Nadere informatie

Brochure The GreenHouse

Brochure The GreenHouse Brochure The GreenHouse 3d impressies parkzijde woonkamer Blad 2 van 7 daktuin straatzijde Situatieschets Locatie; Homeruskwartier, Almere 1:2000, maten in mm. 584 Blad 3 van 7 Parkontwerp en beeld van

Nadere informatie

Datum: 7 juni Bouwnummer: 235 Verkooptekeningen Vrijstaande woning Special

Datum: 7 juni Bouwnummer: 235 Verkooptekeningen Vrijstaande woning Special Datum: 7 juni 2018 Bouwnummer: Verkoopen Vrijstaande woning Special Renvooi 000 B entree parkeervak houten berging Ligustrum vulgare haag, hoogte 40 à 60 cm¹ hekwerk met hedera, hoogte 180 cm¹ laag metalen

Nadere informatie

Datum: 7 juni Bouwnummers: 227 en 232 Verkooptekeningen Vrijstaande woningen

Datum: 7 juni Bouwnummers: 227 en 232 Verkooptekeningen Vrijstaande woningen Datum: 7 juni 2018 Bouwnummers: en Verkoopen Vrijstaande woningen Renvooi 000 B entree parkeervak houten berging Ligustrum vulgare haag, hoogte 40 à 60 cm¹ hekwerk met hedera, hoogte 180 cm¹ laag metalen

Nadere informatie

Statige gezinswoning aan de rand van historisch Bussum

Statige gezinswoning aan de rand van historisch Bussum Statige gezinswoning aan de rand van historisch Bussum Meentweg 23-25 te Bussum VOORGEVEL ACHTERGEVEL ZIJGEVEL Ruime, statige halfvrijstaande eengezinswoning in een rustige woonstraat aan de rand van het

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

WONEN IN HOF BERLAGE

WONEN IN HOF BERLAGE WONEN IN HOF BERLAGE Berlagestraat WONEN IN HOF BERLAGE 54,8m² 94,8m² 3 96,m² 4 96,7m² 5 96,7m² 6 96,4m² 7 96,m² 8 95,9m² 9 04,m² 0 7,m² 66,9m² 69,9m² 3 7,8m² 4 97,m² Koudekerkseweg Willem Klooslaan Niet

Nadere informatie

Bureau voor Architectuur en Stedenbouw TEKENINGENBOEK. Wiegershoek Ten Boer Nieuwbouw 12 halfvrijstaande woningen aan de Jan Wiegersstraat

Bureau voor Architectuur en Stedenbouw TEKENINGENBOEK. Wiegershoek Ten Boer Nieuwbouw 12 halfvrijstaande woningen aan de Jan Wiegersstraat TEKENINGENBOEK Nieuwbouw 12 halfvrijstaande woningen aan de Jan Wiegersstraat 08-04-2019 Situatie Kavel Oppervlakte Diepte achtertuin * Breedte zijtuin ** Kavel 1 518 m 2 16,4 m 10,8 m Kavel 2 291 m 2

Nadere informatie

Datum: 7 juni Bouwnummers: 233, 234, 264 en 265 Verkooptekeningen Twee-onder-een-kapwoningen

Datum: 7 juni Bouwnummers: 233, 234, 264 en 265 Verkooptekeningen Twee-onder-een-kapwoningen Datum: 7 juni 2018 Bouwnummers:,, en Verkoopen Twee-onder-een-kapwoningen Renvooi Molsingel Ruizendaaaan 000 B entree bouwnummer parkeervak houten berging Ligustrum vulgare haag, hoogte 40 à 60 cm¹ hekwerk

Nadere informatie

Superlofts Groningen BASISPLATTEGRONDEN

Superlofts Groningen BASISPLATTEGRONDEN Superlofts Groningen BASISPLATTEGRONDEN early bird - 25 februari 2019 superlofts groningen voor iedereen een huis op maat met Superlofts Welkom bij de Superlofts-familie! Als onderdeel van Superlofts biedt

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Prachtig Wonen tussen Park en Stad adres GBO (m2) aantal slaapkamers Eva Besnyöstraat 607 169 5 Buitenruimte + bezonning steiger op zuidoost

Nadere informatie

Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour

Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour Verkoopbrochure woningtype Kastelein & Troubadour Voor ieder wat wils! INHOUD Architect aan het woord 3 Situatie & Locatie 4 Type Kastelein 6 Vogelvlucht 8 Type Troubadour 10 Impressie twee-onder-één-kapwoningen

Nadere informatie

Superlofts Groningen TUINWONING

Superlofts Groningen TUINWONING Superlofts Groningen TUINWONING type A & B 25 maart 2019 [tweede druk] superlofts groningen voor iedereen een huis op maat met Superlofts Welkom bij de Superlofts-familie! Als onderdeel van Superlofts

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Smetsakker, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 273.500 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

LOUIS CHRISPIJNSTRAAT PC ALMERE VRAAGPRIJS k.k.

LOUIS CHRISPIJNSTRAAT PC ALMERE VRAAGPRIJS k.k. LOUIS CHRISPIJNSTRAAT 15 1325 PC ALMERE VRAAGPRIJS 730.000 k.k. Vrijstaande villa aan de rand van Filmwijk Almere Stad Fotopresentatie algemene informatie plattegronden kadastrale kaart Alle opgegeven

Nadere informatie

Betuwevilla Elstar. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel:

Betuwevilla Elstar. Aannemersbedrijf Rowebo B.V. De Chamotte GT GELDERMALSEN Tel: Betuwevilla Elstar Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende start

Nadere informatie

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence

Ool Excellence. Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas. 5 woningen Ool Excellence Wonen in de natuur Dicht bij de stad In het recreatiegebied Oolderplas 5 woningen Ool Excellence Wonen in buurtschap Ool Zeer fraai in buurtschap Ool (Herten/Roermond) gelegen, midden in de natuur, maar

Nadere informatie

Superlofts Groningen LOFT APPARTEMENT 1

Superlofts Groningen LOFT APPARTEMENT 1 Superlofts Groningen LOFT APPARTEMENT 1 type G,H & I 25 maart 2019 [derde druk] superlofts groningen voor iedereen een huis op maat met Superlofts Welkom bij de Superlofts-familie! Als onderdeel van Superlofts

Nadere informatie

Dennenhout 11 in Houten

Dennenhout 11 in Houten Dennenhout 11 in Houten Riante vrijstaande villa met garage en kantoor,-praktijkruimte Vraagprijs 849.000,- K.K. Onlinemakelaarsdiensten Omschrijving In de populaire woonwijk Het Hout staat deze VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

Vrijstaande villa - type F1

Vrijstaande villa - type F1 Type F1 beukmaat 6.000 mm Bouwnummer: Type F1 3 Op een rijtje: Grote woonkamer met open keuken van circa 69 m² Standaard topgevel voor een lichte en vooral zeer ruime zolder, geschikt voor diverse indelingen

Nadere informatie

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE

2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE 2 NIEUW TE BOUWEN VRIJSTAANDE WONINGEN MET GARAGE AAN DE TENTWEG TE STOLWIJK Nieuwbouw Ruime garage Royale kavels 700 m2 Nabij centrum gelegen Vrij uitzicht Veel privacy, Verkoop documentatie Tentweg 27

Nadere informatie

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES FRANS HALSSTRAAT 18 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 1.195.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 221M2 INHOUD CIRCA 923M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

DE ENTREE. nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1

DE ENTREE. nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1 DE ENTREE nieuwbouw vol mogelijkheden VRIJSTAAND WONEN AAN EEN SFEERVOLLE LAAN IN VEGHEL 13 UNIEKE WONINGEN GELEGEN OP DE SCHEIFELAAR DE ENTREE 1 Frisse, eigentijdse woningen met een nostalgisch karakter,

Nadere informatie

...wonen tussen stad en duin

...wonen tussen stad en duin ...wonen tussen stad en duin duinpoort DUINPOORT ALMERE POORT, WONEN TUSSEN STAD EN DUIN Duinpoort, een stijlvol appartementengebouw in het nieuwste stadsdeel van Almere, wordt gerealiseerd aan de rand

Nadere informatie

Locatie. Zeist. Krullelaan Zeist. Utrecht. Hilversum. Amersfoort. Zeist. 2 appartementen - 7 stadswoningen A28

Locatie. Zeist. Krullelaan Zeist. Utrecht. Hilversum. Amersfoort. Zeist. 2 appartementen - 7 stadswoningen A28 Inhoud Locatie 4 Situatie 6 Appartementen 1 en 2 10-11 Stadswoningen 1, 3 en 6 16-17 Stadswoningen 2, 4 en 5 20-21 Stadswoning 7 22-23 Gasloos wonen 27 Voorwoord Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in

Nadere informatie

K.K. KOLBERGSTRAAT RM LELYSTAD

K.K. KOLBERGSTRAAT RM LELYSTAD KOLBERGSTRAAT 43 8232RM LELYSTAD 415.000 K.K. "Nu bieden vanaf 415.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 415.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

Lunteren Postweg k.k. Woonoppervlakte. Aantal kamers Aantal slaapkamers

Lunteren Postweg k.k. Woonoppervlakte. Aantal kamers Aantal slaapkamers Lunteren Postweg 33 695.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ±178m2 ±774m3 2009 6 4 ±456 m2 Aanvaarding in overleg Prachtige en keurig afgewerkte VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Datum: 11 juni Bouwnummers: 293 tot en met 296 Verkooptekeningen twee-onder-één-kapwoning

Datum: 11 juni Bouwnummers: 293 tot en met 296 Verkooptekeningen twee-onder-één-kapwoning Datum: 11 juni 2019 Bouwnummers: tot en met Verkoopen twee-onder-één-kapwoning Van Wijkplantsoen Van Wijkplantsoen Van Wijkplantsoen B B B B 000 P B entree parkeervak houten berging ligustrum vulgare haag,

Nadere informatie

Betuwevilla Goudreinet

Betuwevilla Goudreinet Betuwevilla Goudreinet Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende

Nadere informatie

Betuwevilla Dijkmanszoet

Betuwevilla Dijkmanszoet Betuwevilla Dijkmanszoet Uw eigen huis laten bouwen is erg spannend. Er komt veel bij kijken en u wilt het liefst snel weten waar u aan toe bent. Met de Betuwevilla s van Rowebo maakt u een voortvarende

Nadere informatie

Dordrecht. Oranje Vrijstaatplein 7. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Oranje Vrijstaatplein 7. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Oranje Vrijstaatplein 7 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Deze karakteristieke voorgevel lokt zeker uit tot nadere kennismaking.

Nadere informatie

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch,

Kennis en ervaring Brede kennis en ervaring, creatieve en kritische houding resulteren in oplossingen die realistisch, efficiënt, esthetisch, Juni: de Meet&Greet in het Haagse stadhuis ben diverse kaveloptanten onze inloopeekuren bezocht amenwerking met de BAM is een inforieavond georganiseerd en zijn de eerste etsontwerpen voor Isabellaland

Nadere informatie

TE KOOP. Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft v.o.n.

TE KOOP. Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft v.o.n. TE KOOP Abtswoudseweg type Fresh ong 2627 CK Delft 431.500 v.o.n. KENMERKEN Prijs 431.500 v.o.n. Postcode 2627 CK Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Eindwoning Tuin Ja, Achtertuin, 583 733cm

Nadere informatie

DAHLIASTRAAT 10 HUIZEN

DAHLIASTRAAT 10 HUIZEN DAHLIASTRAAT 10 HUIZEN DAHLISTRAAT 10, HUIZEN ZEER CHARMANT EN KARAKTERISTIEK DERTIGER JAREN HOEKHUIS MET ZONNIGE TUIN IN GEZELLIGE BUURT OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM LIGGING Dit dertiger jaren hoekhuis

Nadere informatie

Sandakker 21, Duizel

Sandakker 21, Duizel Sandakker 21, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 322.700 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Weert - Korenaar 11 : ,-

Weert - Korenaar 11 : ,- Weert - Korenaar 11 : 335.000,- Gelegen in "Landelijk Laarveld". Dit fraai gevormde huis met stijlkenmerken uit de jaren '30. Geheel instap klaar en volledig aangepast naar een luxe hedendaagse stijl.

Nadere informatie

SMAAKVOL BOUWEN PAMPUSHOUT ALMERE

SMAAKVOL BOUWEN PAMPUSHOUT ALMERE SMAAKVOL BOUWEN PAMPUSHOUT ALMERE Leukehuizen.nl 0641 246 405 info@leukehuizen.nl Smaakvol Bouwen is een moderne woning met een eigen uitstraling, gebouwd met goede materialen. Smaakvol Bouwen is bovendien

Nadere informatie

Superlofts Groningen 3/4 SUPERLOFT. type C & D

Superlofts Groningen 3/4 SUPERLOFT. type C & D Superlofts Groningen 3/4 SUPERLOFT type C & D 14 maart 2019 superlofts groningen voor iedereen een huis op maat met Superlofts Welkom bij de Superlofts-familie! Als onderdeel van Superlofts biedt uw woning

Nadere informatie

Oude Amersfoortseweg 4 te Hilversum

Oude Amersfoortseweg 4 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl WILT U WONEN IN EEN COMPLEET GERENOVEERD APPARTEMENT MET EIGEN TUIN TEGEN HET CENTRUM VAN HILVERSUM?

Nadere informatie

Renovatie Lanenflat Nieuw Crooswijk, Rotterdam

Renovatie Lanenflat Nieuw Crooswijk, Rotterdam Renovatie Lanenflat Nieuw Crooswijk, Rotterdam Programma Renovatie van de gevel en diverse bouwkunidge aanpassing Opdrachtgever Woonstad Rotterdam, OCNC Locatie Rotterdam, hoek Boezemlaan en Kerkhoflaan

Nadere informatie

TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE

TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE TE KOOP: VLIETPARK 8 HOOGMADE Vraagprijs 1.595.000 k.k. T: 071 3019121 www.conductvastgoed.com E: info@conductvastgoed.com Vrijstaande villa aan vaarwater Hier wil je gewoon wonen. Moderne onder architectuur

Nadere informatie

Vrijstaande villa s. Contracttekeningen bouwnummer: 179. Architect. MIX Architectuur Schaal plattegronden gevels, doorsneden en opties Formaat

Vrijstaande villa s. Contracttekeningen bouwnummer: 179. Architect. MIX Architectuur Schaal plattegronden gevels, doorsneden en opties Formaat Vrijstaande villa s Contracttekeningen bouwnummer: 179 Architect MIX Architectuur Schaal plattegronden 1:50 gevels, doorsneden en opties 1:100 Formaat A4 Datum april 2016 Deze tekeningenset is op schaal

Nadere informatie

Te koop. Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam

Te koop. Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam Te koop Vrijstaande woning met garage, ondergrond, erf en tuin. Hof van Weede WK Maasdam Algemeen Op een rustige en unieke locatie aan de rand van Maasdam gelegen vrijstaande nieuwbouwwoning met aangebouwde

Nadere informatie

INTRODUCTIE INHOUDSOPGAVE

INTRODUCTIE INHOUDSOPGAVE 7 F R A A I E W O O N P A K H U I Z E N INTRODUCTIE Waar komt de naam Jazzkwartier vandaan? Het pittoreske dorp Laren heeft een rijke geschiedenis als het gaat om jazz. Deze muziekstijl trekt al vanaf

Nadere informatie

Type Lepelaar (B) Levensloopwoningen. Contracttekeningen. Bouwnummer 128 t/m 137. Architect Schaal. MIX Architectuur. Formaat Datum.

Type Lepelaar (B) Levensloopwoningen. Contracttekeningen. Bouwnummer 128 t/m 137. Architect Schaal. MIX Architectuur. Formaat Datum. Levensloopwoningen Type Lepelaar (B) Bouwnummer 128 t/m 137 Architect Schaal Plattegronden Doorsnedes Formaat Datum MIX Architectuur Gevels Opties A3 oktober 2014 Deze tekeningenset is op schaal en kan

Nadere informatie

...Wonen tussen stad en duin

...Wonen tussen stad en duin ...Wonen tussen stad en duin IMPRESSIE 09/12/2015 Bel voor informatie en beschikbaarheid met Jorien van Santen: 06-41 246 405 2 DUINPOORT 2 DUINPOORT 2 ALMERE POORT, WONEN TUSSEN STAD EN DUIN Duinpoort

Nadere informatie

De Korf Noorderplassen West - Almere v.o.n. algemene informatie impressies plattegrond

De Korf Noorderplassen West - Almere v.o.n. algemene informatie impressies plattegrond De Korf Noorderplassen West - Almere 299.000 v.o.n. algemene informatie impressies plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

INCLUSIEF. 2 e KWARTAAL 2015 KEUKEN & SANITAIR. Europakwartier, Almere Poort. Fase 6 blok F. dichtbij het strand!

INCLUSIEF. 2 e KWARTAAL 2015 KEUKEN & SANITAIR. Europakwartier, Almere Poort. Fase 6 blok F. dichtbij het strand! START BOUW e KWARTAAL 05 INCLUSIEF KEUKEN & SANITAIR Europakwartier, Almere Poort Fase 6 blok F dichtbij het strand! beneden- & appartementen vanaf 9.900,- v.o.n. Groots wonen in Blok F In deze brochure

Nadere informatie

12 eengezinswoningen

12 eengezinswoningen De Bolst Erp 12 eengezinswoningen 15 t/m 37 oneven 1. Inhoudsopgave 2 2. Wonen in De Bolst, Erp 3 3. Kenmerken + situatietekening 4 4. Plattegronden + gevels 6 5. Technische beschrijving 12 E info@areawonen.nl

Nadere informatie

Vrijstaande villa s. Contracttekeningen bouwnummer: 180. Architect. MIX Architectuur Schaal plattegronden 1:50 gevels, doorsneden en opties Formaat

Vrijstaande villa s. Contracttekeningen bouwnummer: 180. Architect. MIX Architectuur Schaal plattegronden 1:50 gevels, doorsneden en opties Formaat Vrijstaande villa s Contracttekeningen bouwnummer: 180 Architect MIX Architectuur Schaal plattegronden 1:50 gevels, doorsneden en opties 1:100 Formaat A4 Datum april 2016 Deze tekeningenset is op schaal

Nadere informatie

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Omschrijving: Onder architectuur gebouwd royaal stadsgrachtenpand van 180m2 (exclusief souterrain) met een heerlijk dakterras. De woning is zeer geschikt voor een

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin Te koop Hoekwoning met houten chalet in de zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 109, 3262 XC Oud-Beijerland Algemeen Bent u opzoek naar een sfeervolle, authentieke woning, maar heeft u geen

Nadere informatie

Datum: 11 juni Bouwnummer: 292 Verkooptekeningen vrijstaande woning

Datum: 11 juni Bouwnummer: 292 Verkooptekeningen vrijstaande woning Datum: 11 juni 2019 ouwnummer: Verkoopen vrijstaande woning Renvooi Van Wijkplantsoen Van Wijkplantsoen Van Wijkplantsoen 000 P entree parkeervak houten berging ligustrum vulgare haag, hoogte 40 à 60 cm¹

Nadere informatie

Noordweg AC Den Haag k.k.

Noordweg AC Den Haag k.k. TE KOOP Noordweg 54 2548 AC Den Haag 695.000 k.k. KENMERKEN Prijs 695.000 k.k. Postcode 2548 AC Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja Garage Garage, Carport Woonruimte

Nadere informatie

VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK k.k.

VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK k.k. VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK 995.000 k.k. www.vandoornincklaan6.nl Van Doornincklaan 6, Bennebroek Royale villa op fraaie locatie in Bennebroek. Deze geweldige, goed onderhouden, vrijstaande villa kenmerkt

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging

Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Te koop Vrijstaande woning met aangebouwde stenen berging Karel Doormanstraat 12, 3262 PD Oud-Beijerland Deze woning is gebouwd in de jaren 30. De woning bevat nog enkele authentieke details, zoals de

Nadere informatie

Houtwalhofjes. Amersfoort 177 grondgebonden woningen Vathorst Velden 2

Houtwalhofjes. Amersfoort 177 grondgebonden woningen Vathorst Velden 2 74 75 Houtwalhofjes Amersfoort 177 grondgebonden woningen Vathorst Velden 2 opdrachtgever Heijmans IBC Vastgoedontwikkeling, Almere. supervisor Urbis bureau voor stadsontwerp, Rotterdam aannemer van Zwol,

Nadere informatie

LINNAEUSHOF 13 ROTTERDAM

LINNAEUSHOF 13 ROTTERDAM LINNAEUSHOF 13 LINNAEUSHOF 13 OMSCHRIJVING Deze zeer ruime opgezette VRIJSTAANDE 10-KAMER-VILLA gelegen op een perceel van 1.085 m2 eigen grond voorzien van een dubbele eigen oprit naar de garage en de

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin

Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Hoekwoning met stenen berging en zuid gerichte achtertuin Admiraal de Ruyterstraat 117, 3262 XD Oud-Beijerland

Nadere informatie

Het Tabakserf Contracttekeningen

Het Tabakserf Contracttekeningen Het Tabakserf Contracttekeningen Hoekwoning Virginia - type A2 Bouwnummer: 26 Type Virginia Architect Hans Been Architecten BNA Formaat Schaal Plattegronden 1:50 Gevels 1:100 Doorsnedes 1:50 Datum September

Nadere informatie

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland

Te koop. Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland. Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Te koop Authentieke vrijstaande woning gelegen in het hart van Oud-Beijerland Koninginneweg 65, 3261 CB Oud-Beijerland Authentiek en klassiek wonen, maar de luxe van nu? Kom kijken en laat u verrassen

Nadere informatie

Superlofts Groningen PENTHOUSE LOFT 2

Superlofts Groningen PENTHOUSE LOFT 2 Superlofts Groningen PENTHOUSE LOFT 2 type M & O 25 maart 2019 [tweede druk] superlofts groningen voor iedereen een huis op maat met Superlofts Welkom bij de Superlofts-familie! Als onderdeel van Superlofts

Nadere informatie

algemene informatie foto s plattegrond

algemene informatie foto s plattegrond Informatiebrochure Tahitistraat 7 1339 PJ Almere Vraagprijs: 264.500 k.k. algemene informatie foto s plattegrond Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen

Nadere informatie

Charmante, riet gedekte vrijstaande villa

Charmante, riet gedekte vrijstaande villa Charmante, riet gedekte vrijstaande villa Bollelaan 3 Naarden Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 1760 m² 1925 in overleg 1.195.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning villa Type

Nadere informatie

Duinhuis. Kavel HKO 417, Damoclesstraat 17 Almere Poort v.o.n.

Duinhuis. Kavel HKO 417, Damoclesstraat 17 Almere Poort v.o.n. Duinhuis Kavel HKO 417, Damoclesstraat 17 Almere Poort 395.000 v.o.n. Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie kunnen echter geen rechten

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA

TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA TEUNISBLOEM UDENHOUT VRIJSTAANDE VILLA Vrijstaande Villa Teunisbloem Gemeente Udenhout, Tilburg 2 EIGENTIJDSE VILLA WONING Een korte introductie Deze woningen worden door FAB5+ ontwikkeld. Uniek duurzaam

Nadere informatie

Zon en Maanstraat 1 te Hilversum

Zon en Maanstraat 1 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl RUIME GEZINSWONING OP UNIEKE LOCATIE ALGEMENE OMSCHRIJVING Mooie, zeer goed onderhouden, ruime dertiger

Nadere informatie

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam

Oud-Beijerland. Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Julianastraat 66 & 68. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Oud-Beijerland Twee royale stadsvilla s in het centrum van Oud-Beijerland. Antilopestraat 39 3064 LA Rotterdam Julianastraat 66 & 68 Tel.: 010-442 75 62 http://wittewoningmakelaars.nl 1 Oud-Beijerland

Nadere informatie

Datum: 11 juni Bouwnummers: 297 tot en met 299 Verkooptekeningen drie-onder-één-kapwoning

Datum: 11 juni Bouwnummers: 297 tot en met 299 Verkooptekeningen drie-onder-één-kapwoning Datum: 11 juni 2019 Bouwnummers: tot en met Verkoopen drie-onder-één-kapwoning Van Wijkplantsoen Van Wijkplantsoen Van Wijkplantsoen B B B B 000 P B entree parkeervak houten berging ligustrum vulgare haag,

Nadere informatie

PRINSENLAAN 56 HEEMSTEDE 745.000 k.k. www.prinsenlaan56.nl Prinsenlaan 56, Heemstede CHARMANTE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MIDDEN IN HET GROEN Deze charmante twee-onder-een-kap woning (1974) ligt aan de

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Woerden Stadshart Woerden, 1500 m2 winkels, 15 stadswoningen, restauratie pastorie

Woerden Stadshart Woerden, 1500 m2 winkels, 15 stadswoningen, restauratie pastorie Woerden Stadshart Woerden, 1500 m winkels, 15 stadswoningen, restauratie pastorie Opdrachtgever: Multi Development Ontwerp: 003 Uitvoering: 006 Architectenmaatschap Groeneweg & Van der Meijden Wijnstraat

Nadere informatie

35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort

35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort DE STERRE 35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort Hoge ramen Vrij uitzicht Gunstig geprijsd Vloerverwarming Compleet met sanitair Schuifpui naar balkon of terras Energiezuinig

Nadere informatie

Informatiebrochure Jacob van Maerlantstraat VS Almere. Vraagprijs: k.k.

Informatiebrochure Jacob van Maerlantstraat VS Almere. Vraagprijs: k.k. Informatiebrochure Jacob van Maerlantstraat 42 1321 VS Almere Vraagprijs: 330.000 k.k. algemene informatie foto s plattegrond lijst van zaken Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens.

Nadere informatie

Herinrichten terrein De Schutse aan de Coentjesweg, Oud-Vossemeer. Jorissen Simonetti architecten

Herinrichten terrein De Schutse aan de Coentjesweg, Oud-Vossemeer. Jorissen Simonetti architecten Herinrichten terrein De Schutse aan de Coentjesweg, Oud-Vossemeer Jorissen Simonetti architecten 3 Schetsplan project : Woongebouw De Schutse locatie : Coentjesweg 51 plaats opdrachtgever contactpersoon

Nadere informatie

Royale hoekwoning in rustige villawijk

Royale hoekwoning in rustige villawijk Royale hoekwoning in rustige villawijk Hartenveld 25 Almere www.hartenveld25.nl Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 322 m² 1999 in overleg 385.000 k.k. Bijzonderheden Soort

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

DOORSNEDE 1 DOORSNEDE 2

DOORSNEDE 1 DOORSNEDE 2 8X8 WONIG 10-5 - 10 Situatie In Homeruskwartier Oost (Almere Poort) liggen 33 bouwkavels in het deelgebied ik bouw in mijn tuin. De kavels variëren in grootte van 187 tot 236 m2. Op deze kavels is het

Nadere informatie

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag In rijkelijke buitengebied van Rotterdam, nagenoeg op de grens met Hillegersberg/Rotterdam presenteren wij u graag deze bijzondere en fraaie villa

Nadere informatie

Helmond, Singravendreef 16

Helmond, Singravendreef 16 Helmond, Singravendreef 16 Omschrijving Singravendreef 16 479.000,- kosten koper, aanvaarding in overleg. Op een ruim perceel van ca 550 m 2 staat, in de gewilde woonwijk Dierdonk, deze mooie en degelijk

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Willem van Steenberchstraat 1 Schipluiden Iedereen heeft zijn eigen redenen, want.. wonen en slapen of werken op de begane grond is comfortabel! Het kan in deze multifunctionele hoekwoning met vrije achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP. Geest K.K GG Alkmaar. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Geest K.K GG Alkmaar. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH TE KOOP 300.000 K.K. Boss Makelaardij Thomas a Kempislaan 46 1813 LH 06-44434849 info@bossmakelaardij.nl Geest 35 1811 GG Alkmaar Geest 35 1811 GG Alkmaar Inleiding Unieke kans! Wilt u wonen in een van

Nadere informatie

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k

Fraai wonen. NEDERWEERT Churchillstraat 9. vraagprijs k.k Fraai wonen NEDERWEERT Churchillstraat 9 vraagprijs 415.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar: ca.

Nadere informatie

Talmalaan 27 - Vlissingen

Talmalaan 27 - Vlissingen q Talmalaan 27 - Vlissingen Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving Talmalaan 27 - Vlissingen Mooi gelegen, ruime twee-onder-een-kap woning (440m³), met extra grote garage. De woning is gelegen in een rustige

Nadere informatie

Inhoudsopgave werkboek:

Inhoudsopgave werkboek: Inhoudsopgave werkboek: 1. Gegeven: Een pand in de verkoop / aankoop. 1 2. Groepsopdracht 1 - HC Wonen 2014 dag 1 6 Gegeven: Een pand in de verkoop / aankoop. Omschrijving Goed onderhouden opgebouwde karakteristieke

Nadere informatie

Oude Amersfoortseweg 4 te Hilversum

Oude Amersfoortseweg 4 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl WILT U WONEN IN EEN COMPLEET GERENOVEERD APPARTEMENT MET EIGEN TUIN TEGEN HET CENTRUM VAN HILVERSUM?

Nadere informatie

Superlofts Groningen PENTHOUSE LOFT 1

Superlofts Groningen PENTHOUSE LOFT 1 Superlofts Groningen PENTHOUSE LOFT 1 type L & N 25 maart 2019 [tweede druk] superlofts groningen voor iedereen een huis op maat met Superlofts Welkom bij de Superlofts-familie! Als onderdeel van Superlofts

Nadere informatie