Consumenten- beleid Privacy Ziggo

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Consumenten- beleid Privacy Ziggo"

Transcriptie

1 Consumenten- beleid Privacy Ziggo

2 Dit Consumentenbeleid Privacy is van toepassing op alle diensten die Ziggo B.V. en/of Ziggo Services B.V. aan je levert. Ziggo Services B.V. en Ziggo B.V. worden hierna Ziggo genoemd. Waarom is je privacy zo belangrijk? We vinden dat je erop moet kunnen vertrouwen dat we (je) persoonlijke informatie in overeenstemming met de hoogste ethische en juridische normen behandelen. In dit privacybeleid beschrijven we hoe wij persoonlijke informatie verzamelen en verwerken, uiteraard rekening houdend met je toestemming wanneer deze wettelijk is vereist. Dit beleid is van toepassing op alle klanten van Ziggo en zijn dochterondernemingen en op alle bezoekers van onze websites. Wij adviseren je dit beleid goed door te lezen, samen met onze algemene voorwaarden en met eventuele andere voorwaarden die van toepassing kunnen zijn op onze producten en diensten. Wijzigingen op dit beleid worden via onze website gecommuniceerd. Onze producten of diensten kunnen links bevatten naar websites van andere bedrijven en diensten die zij aanbieden. Het kan zijn dat deze bedrijven een eigen privacybeleid hebben. We zijn niet verantwoordelijk voor (het naleven van) dat beleid of de producten of diensten van andere bedrijven. We adviseren je het privacybeleid van deze bedrijven eveneens goed door te lezen. Wat bedoelen we met persoonlijke informatie? Omdat de bescherming van je persoonlijke informatie één van de belangrijkste kernwaarden van ons bedrijf is, hanteren we een brede uitleg van het begrip persoonlijke informatie (persoonsgegevens). Onder persoonlijke informatie verstaan we: gegevens die betrekking hebben op een natuurlijke persoon. Dit omvat onder andere namen, adressen, geboortedata en factuurgegevens. Ook kunnen verkeersgegevens, locatiegegevens, IP-adressen, internetgebruiksinformatie en gebruiksinformatie van mediaboxen als persoonlijke informatie worden aangemerkt. Welke persoonlijke informatie verzamelen we? Vanwege de aard van onze producten en diensten kunnen we de volgende persoonlijke informatie van je verzamelen, uiteraard met je toestemming wanneer deze is vereist: Contactinformatie: informatie waarmee we je kunnen identificeren of contact met je kunnen opnemen. Deze informatie omvat je naam, adres, telefoonnummer, adres, gebruikersnamen en wachtwoorden, geboortedata, geslacht, taalvoorkeuren, gegevens over levering en andere contactgegevens die we rechtstreeks van je verkrijgen. Accountinformatie: informatie die je aan ons verstrekt om onze diensten te kunnen leveren, zoals bankrekeninginformatie, factuuradres en informatie die je geeft als je deelneemt aan prijsvragen of contact met ons opneemt voor informatie over onze producten en diensten. Gebruiksinformatie: informatie die we ontvangen wanneer je onze producten en diensten gebruikt: - Vaste en mobiele telefonie data: informatie zoals bijvoorbeeld je telefoonnummer, het telefoonnummer van degene met wie je belt, het tijdstip en de duur van een gesprek, het nummer dat je (mobiele) telefoon identificeert op ons netwerk (IMSI- en/ of IMEI-nummer). - Internet data: informatie over je apparaat, en wanneer noodzakelijk je IP/MAC-adres, besturingssysteem, browsertype, tijdstip en duur van een internetsessie, de kwaliteit van de verbinding, het volume van de data en de locatiegegevens van de data, noodzakelijk om het verkeer te transporteren over ons netwerk. - Data over digitale televisie: informatie zoals tijdstip en duur van het bekijken van tvprogramma s of Video on Demand (VOD) of als je door de tv-menu s bladert, bijvoorbeeld door een tv-gids of VOD-catalogus. Gebruiksinformatie bevat nooit de inhoud van de communicatie. Locatiegegevens: informatie over de locatie van je vaste aansluiting (het huisadres) of van je mobiele apparaat (de zendmast waarmee je bent verbonden of welk openbaar wifipunt je gebruikt) voor zover deze informatie noodzakelijk is om de verbinding tot stand te brengen om onze diensten te kunnen leveren. Service-informatie: informatie die we nodig hebben om diensten aan je te kunnen leveren, zoals het model en servicenummer van je mediabox, welke 2

3 softwareversie je gebruikt, smartcard-id, IP/MACadres en het overeengekomen servicepakket. Overige persoonlijke informatie: informatie die we kunnen verkrijgen uit openbaar beschikbare bronnen of van instanties voor krediettoetsing. We kunnen ook persoonlijke informatie verzamelen over andere mensen als je deze aan ons verstrekt, bijvoorbeeld als je een van onze producten cadeau geeft. Voor Horizon Mediaboxen: Informatie over kijkvoorkeuren: Informatie met betrekking tot welke tv-kanalen je bekijkt en wat er met je digitale videorecorder wordt opgenomen. Deze informatie wordt alleen bijgehouden als je ervoor hebt gekozen om de gepersonaliseerde aanbevelingen te activeren. Zonder je uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming verzamelen wij geen informatie over je kijkvoorkeuren. Zie het hoofdstuk Hoe kun je je aan- en afmelden? voor meer informatie. Home-contentinformatie: De index van video-, muziek- en fotobestanden die zijn opgeslagen op compatible apparaten in je huis, alleen als je ervoor hebt gekozen de wizard voor het opzetten van een thuisnetwerk te activeren. Zonder je uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming verzamelen wij geen Homecontentinformatie. Zie het hoofdstuk Hoe zit het met content op mijn thuisnetwerk? voor nadere informatie. Voor Ziggo koopmodel ontvangers (mediabox en/of CI+ modules), de bruikleen mediabox van het merk Humax en CI+ module van het merk Smit of Quantis: Informatie over kijkvoorkeuren: Informatie met betrekking tot door jou bestelde films of programma s of gemiste uitzendingen. Deze informatie gebruiken we om een klantprofiel op te stellen dat je kijkvoorkeuren weergeeft gebaseerd op programmainformatie zoals titel, genre en acteurs. Deze informatie houden wij alleen bij als je ervoor hebt gekozen om de functie persoonlijke aanbevelingen te activeren. Zonder je uitdrukkelijke en voorafgaande toestemming verzamelen we geen informatie over je kijkvoorkeuren en stellen we daarmee geen klantprofiel op. Zie het hoofdstuk Hoe kun je je aan- en afmelden? voor meer informatie. Waarvoor gebruiken we persoonlijke informatie? Vanwege de aard van onze diensten en producten verzamelen we informatie over je. Het is voor ons belangrijk ervoor te zorgen dat onze producten en diensten eenvoudig, persoonlijk en betrouwbaar zijn. We zijn steeds op zoek naar manieren om onze diensten en producten te verbeteren en ze zoveel mogelijk af te stemmen op je persoonlijke behoeften. Daarom kunnen we, met je toestemming voor zover vereist, persoonlijke informatie verzamelen voor de volgende doelen: De levering van onze producten en diensten. We gebruiken contact-, account-, service- en gebruiksinformatie en locatiegegevens voor het opzetten en onderhouden van onze producten en diensten, voor onze administratieve processen en voor het organiseren en administreren van prijsvragen en wedstrijden. Deze activiteiten omvatten provisioning, technische support, hardware- en software-upgrades, facturatie, incasso en krediettoetsing. Verbetering van onze producten en diensten. We kunnen gebruikmaken van onze algemene gebruiksinformatie om verbeterpunten te identificeren. Zo kan bijvoorbeeld een hoog Video on Demand(VOD)-gebruik in een bepaald genre tot een bredere filmcatalogus in dit genre leiden. Ook kunnen we marktonderzoek uitvoeren om onze bestaande diensten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen die kunnen aansluiten op je behoeften. Marketing en communicatie over (nieuwe) producten en diensten. We kunnen met je communiceren over nieuwe (elementen van) onze producten en diensten of speciale acties die je interessant kunt vinden. Zie het hoofdstuk Hoe kun je je aan- en afmelden? waarin we uitleggen hoe je je marketingvoorkeuren kunt aanpassen. Het aanpassen van onze content om deze relevanter voor je te maken. We kunnen je gegevens gebruiken om je meer relevante informatie te tonen in alle Ziggo kanalen. Door bijvoorbeeld je postcode te gebruiken kunnen we gericht die storingsinformatie tonen op de Ziggo website die voor je wijk relevant is. Een ander voorbeeld is het gebruik van je contactinformatie of andere informatie die met je instemming is verkregen, om te zorgen dat je alleen aanbiedingen krijgt die relevant voor je zijn. Je kunt je voorkeuren zelf wijzigen. 3

4 Om je in staat te stellen goederen en diensten te kopen van onze partners. We kunnen via je tv of online, terwijl je onze producten en diensten gebruikt, speciale aanbiedingen aan je voorleggen, waardoor je in staat bent goederen en diensten te kopen van onze partners, zoals adverteerders, promotors, applicatieproviders of app-stores. Als je gebruikmaakt van dergelijke aanbiedingen of een transactie aangaat, dan kunnen we je relevante persoonlijke informatie verzamelen en doorgeven aan de handelspartners waarvan de promoties of transacties afkomstig zijn. De informatie wordt door ons alleen verzameld en bekendgemaakt nadat je bevestigend hebt geantwoord op een dergelijke aanbieding. Onze partners gebruiken je persoonlijke informatie niet alleen om te voldoen aan je verzoeken, maar ze kunnen deze gegevens ook gebruiken om je andere informatie te sturen waarin je geïnteresseerd kunt zijn. Voor het gebruik van je persoonlijke informatie door partners geldt hun eigen privacybeleid. We adviseren je deze eveneens te raadplegen. Het managen van onze prestaties. We kunnen je persoonlijke informatie gebruiken voor het vragen van feedback over de prestaties van onze producten en diensten, onze Klantenservice, ons onderhoud en onze operationele activiteiten. We kunnen informatie met betrekking tot je gebruik van en toegang tot onze producten en diensten gebruiken voor doelen als trafficmanagement, netwerkmanagement, capaciteitsplanning, statistische en technische analyses, het beantwoorden van vragen van klanten en het tegengaan of opsporen van fraude. Ook kunnen we onze communicatie met je, zoals bijvoorbeeld s en telefoongesprekken, monitoren en vastleggen voor opleidingsdoeleinden, kwaliteitsborging en om gegevens te registreren over de producten en diensten die je bij ons bestelt. Voldoen aan onze wettelijke verplichting. We kunnen wettelijk verplicht worden om persoonlijke informatie bekend te maken in het kader van een juridisch proces of indien handhavende instanties dit vereisen. Om te voldoen aan de voorwaarden van een geldig juridisch proces kunnen we deze informatie bekendmaken zonder dat je dit weet, zonder je toestemming en zelfs zonder je hiervan op de hoogte te brengen. We behouden het recht voor de toegang tot persoonsgegevens door autoriteiten aan te vechten. Voor Horizon Mediabox(en) waarop de gepersonaliseerde aanbevelingen geactiveerd zijn: Het doen van gepersonaliseerde aanbevelingen. In het kader van de Horizon-entertainmentbeleving kunnen we gebruikmaken van informatie over je kijkvoorkeuren om programma s aan te bevelen en op te nemen die je waarschijnlijk waardeert of speciale aanbiedingen te doen waarin je geïnteresseerd kunt zijn. Gepersonaliseerde aanbevelingen worden geactiveerd als je ons uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven om informatie over je kijkvoorkeuren te verzamelen. We kunnen je gepersonaliseerde aanbevelingen doen met betrekking tot tv-kanalen, Video on Demand (VOD) en toepassingen. We gebruiken persoonlijke informatie met betrekking tot het gebruik van erotische content alleen maar voor het factureren van de afgenomen VOD-diensten en we doen geen gepersonaliseerde aanbevelingen met betrekking tot erotische content. Voor meer informatie verwijzen we je naar het hoofdstuk Hoe kun je je aan- en afmelden? Voor Ziggo koopmodel ontvangers (mediabox en/of CI+ modules), de bruikleen mediabox van het merk Humax en CI+ module van het merk Smit of Quantis waarop de persoonlijke aanbevelingen geactiveerd zijn: Het geven van persoonlijke aanbevelingen. In het kader van persoonlijke aanbevelingen kunnen we gebruikmaken van informatie over je kijkvoorkeuren om films of programma s aan te bevelen die je waarschijnlijk waardeert. Persoonlijke aanbevelingen worden geactiveerd als je ons uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven om informatie over je kijkvoorkeuren te verzamelen. In het geval van deze mediaboxen is dat informatie over door jou bestelde films of programma s of gemiste uitzendingen. We kunnen je persoonlijke aanbevelingen doen met betrekking tot Video On Demand (VOD). Wanneer je geen uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven om informatie over je kijkvoorkeuren te verzamelen, stellen we geen klantprofiel op en vindt alleen verwerking van persoonlijke informatie plaats voor de levering van de On Demand diensten en de facturering daarvan. Voor meer informatie verwijzen we je naar het hoofdstuk Hoe kun je je aan- en afmelden? Gebruik anonieme of geaggregeerde informatie. We kunnen anonieme en geaggregeerde informatie gebruiken voor het ontwikkelen van rapportages en analyses over welke soorten content en/of advertenties bekeken of overgeslagen worden, voor onderzoek en voor andere legitieme zakelijke doelen. 4

5 Aan wie kunnen we persoonsgegevens eventueel bekendmaken? We hechten veel waarde aan het beschermen van persoonlijke informatie. Voor de prestaties van onze producten en diensten kunnen we, met je toestemming voor zover vereist, je persoonlijke informatie doorgeven aan derden, zoals hieronder wordt beschreven, waaronder begrepen derden in landen buiten de EU en Zwitserland waar de privacyregels afwijken van de regels die van toepassing zijn in de EU en Zwitserland. Entiteiten binnen de Liberty Global Group. We kunnen je persoonsgegevens delen met onze moedermaatschappij, dochterondernemingen of andere bedrijven onder gemeenschappelijk beheer (gezamenlijk te noemen gelieerde bedrijven ). In dit geval verlangen we van deze gelieerde bedrijven dat ze dit beleid volgen. Werknemers van Ziggo. Het aantal medewerkers van ons bedrijf dat toegang heeft tot je persoonlijke informatie is beperkt tot een selecte groep werknemers die hiervoor speciaal zijn gemachtigd. Aan deze werknemers wordt toegang tot je persoonlijke informatie verleend voor zover ze die informatie nodig hebben om hun taken naar behoren uit te voeren ( need to know ). Partners. Als je ervoor kiest deel te nemen aan een speciale aanbieding of een door ons gepresenteerde transactie aan te gaan die door onze partners wordt uitgevoerd, kan het nodig zijn dat we, wanneer dat van toepassing is, persoonsgegevens aan die partners bekendmaken. Voor meer informatie verwijzen we je naar het hoofdstuk Waarvoor gebruiken we persoonsgegevens?. Koper van ons bedrijf. Indien een ander bedrijf Ziggo overneemt of activa overneemt van Ziggo waarin of waaronder je persoonsgegevens begrepen zijn of vallen, krijgt dat bedrijf de door ons verzamelde persoonlijke informatie in bezit en gaan de rechten en verplichtingen van dit privacybeleid ten aanzien van je persoonsgegevens op dat bedrijf over. Andere derden. We kunnen ook persoonlijke informatie delen met zorgvuldig geselecteerde derden. Dit doen we alleen wanneer het bekendmaken van de gegevens noodzakelijk is voor het leveren/uitvoeren van onze producten en diensten (bijvoorbeeld klantenzorg), en met leveranciers die specifiek door ons worden ingehuurd voor het leveren van producten of diensten aan ons. We eisen van die derden dat ze de informatie vertrouwelijk behandelen en veilig beschermen en deze alleen gebruiken voor het aan ons leveren van de genoemde producten of diensten. We kunnen ook persoonlijke informatie delen met krediettoetsingsinstellingen of incassobureaus. Het is mogelijk dat we ook wettelijk verplicht zijn persoonsgegevens bekend te maken aan autoriteiten of andere derden. We publiceren geen mobiele telefoonnummers van onze klanten in telefoongidsen of nummerinformatiediensten en we geven je mobiele nummer ook niet door aan derde partijen om ze op te nemen in een telefoongids tenzij je daarom vraagt. Hoe beschermen we persoonsgegevens? We werken er hard aan om je privacy te beschermen en hebben hiervoor belangrijke stappen ondernomen. We hebben formeel personen aangesteld die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van ons netwerk, de ondersteunende infrastructuur en onze informatiesystemen. We hebben oplossingen doorgevoerd om persoonlijke informatie te beschermen. Deze oplossingen bestaan uit allerlei technische en beleidsmatige oplossingen die afhankelijk zijn van de aan je aangeboden of geleverde diensten of producten. Deze oplossingen kunnen onder andere bestaan uit beveiliging met behulp van een wachtwoord, encryptie, firewalls, antivirus, intrusiedetectie, anomaliedetectie en toegangscontroles voor onze werknemers. Hoe lang bewaren we persoonsgegevens? We bewaren persoonsgegevens niet langer dan nodig is om te voldoen aan de doelen waarvoor de persoonsgegevens verzameld zijn, tenzij er een wettelijke verplichting is om persoonsgegevens langer bewaren. De bewaartermijn verschilt per categorie van gegevens. Gegevens over On Demand bestellingen en belgegevens worden gedurende maximaal 18 maanden bewaard ten behoeve van het versturen van (gespecificeerde) facturen en de afhandeling van eventuele geschillen. Wanneer je akkoord hebt gegeven voor het verwerken van je kijkvoorkeuren voor gepersonaliseerde aanbevelingen (Horizon mediaboxen) of persoonlijke aanbevelingen (overige mediaboxen) worden die gegevens daarvoor gedurende maximaal 14 maanden bewaard. 5

6 Hoe kun je je aanen afmelden? Met je toestemming kunnen we contact opnemen om je informatie te geven over onze producten en diensten die interessant voor je kunnen zijn. Wanneer je niet langer dergelijke direct-marketinginformatie van ons wilt ontvangen, kun je je op verschillende manieren afmelden (zoals via , sms, telefoon, post) of door contact op te nemen met onze Klantenservice. Onze Klantenservice bereik je via Contact met Ziggo op onze website. Voor de Horizon Mediabox(en): Als je de Horizon Mediabox gebruikt, verzamelen, gebruiken en verspreiden we algemene gebruiksinformatie in aanvulling op contact-, account- en service-informatie, op manieren die passen bij dit beleid. Voordat we informatie over je kijkvoorkeuren verzamelen, krijg je de keuze om je hiervoor aan of af te melden, zoals we hieronder beschrijven. Horizon Mediabox(en): Wanneer je een Horizon Mediabox installeert, vragen we je ons toestemming te geven voor het verzamelen van informatie over je kijkvoorkeuren, zodat we gepersonaliseerde aanbevelingen kunnen doen over content die je waarschijnlijk zult waarderen, of we kunnen speciale aanbiedingen doen waarin je geïnteresseerd kunt zijn. Vervolgens kun je op elk gewenst moment, via het instellingenmenu van de Horizon Mediabox, aangeven of je al dan niet gepersonaliseerde aanbevelingen wilt ontvangen. Als je ervoor kiest je af te melden, brengen we je niet meer op de hoogte van voor jou relevante content of speciale acties van Horizon TV. Als je je afmeldt, wissen we de informatie over je kijkvoorkeuren die is opgeslagen terwijl je was aangemeld. Horizon Go: Wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt voor Horizon Go, vragen we je om ons toestemming te geven voor het verzamelen van informatie over je kijkvoorkeuren, zodat we je gepersonaliseerde aanbevelingen kunnen doen over content die je waarschijnlijk zult waarderen of je speciale aanbiedingen te doen waarin je geïnteresseerd kunt zijn. De dienst Horizon Go levert je gepersonaliseerde aanbevelingen om je in staat te stellen de functies en eigenschappen van deze dienst volledig te benutten. Voor Ziggo koopmodel ontvangers (mediabox en/of CI+ modules), de bruikleen mediabox van het merk Humax en CI+ module van het merk Smit of Quantis: Je kunt op elk gewenst moment via het Instellingen-menu van deze mediaboxen de functie persoonlijke aanbevelingen uitschakelen. Dat doe je in het menu onder de rode knop op je afstandsbediening, ga naar Account en kies dan voor Instellingen. Als je ervoor kiest deze functie uit te schakelen ontvang je geen persoonlijke aanbevelingen meer en wissen wede informatie over je kijkvoorkeuren en het klantprofiel dat is opgeslagen terwijl je was aangemeld. Hoe zit het met content op mijn thuisnetwerk? Als je als klant Horizon TV gebruikt, kun je je thuisnetwerk aansluiten op je Horizon Mediabox. Door de wizard voor het instellen van je thuisnetwerk uit te voeren, stem je in met het aansluiten van je thuisnetwerk op de Horizon Mediabox. De Horizon Mediabox maakt vervolgens een index aan van video-, muziek- en fotobestanden die op compatible apparaten in je huis zijn opgeslagen. Als het mogelijk is, worden film- en tv-programmabestanden van je thuisnetwerk aangevuld met hoesafbeeldingen en synopsisinformatie. Je kunt deze thuisnetwerkfunctie op elk gewenst moment binnen het Horizon instellingenmenu in- of uitschakelen. Als je deze home-contentfunctie uitschakelt, wordt de door je Horizon Mediabox aangemaakte index van video-, muziek- en fotobestanden gewist. We gebruiken geen home-contentinformatie voor gepersonaliseerde aanbevelingen. Hoe zit het met cookies? Cookies zijn kleine blokjes informatie die je internetbrowser opslaat en waarmee gegevens over je browsertype, je besturingssysteem, de internetpagina s die je hebt bezocht, de duur van die bezoeken, de content en advertenties die je bekeken hebt en andere zogeheten clickstream-gegevens worden verzameld. We gebruiken cookies om onze websites beter te kunnen afstemmen op je behoeften, om een betere, meer gepersonaliseerde dienst te kunnen bieden en om bepaalde keuzes van je te onthouden. Je hoeft deze gegevens dan niet opnieuw in te voeren. Cookies stellen ons ook in staat het verkeer naar onze website te identificeren, bijvoorbeeld welke pagina s bezocht zijn, bezoekersaantallen en volgens welke paden het verkeer verlopen is. Wij kunnen advertentienetwerken gebruiken bij het aanbieden van advertenties of andere content op deze website en op andere websites waarop advertenties van Ziggo worden getoond. Cookies, webbakens of soortgelijke technologieën op je computer, mobiele apparaat of andere apparaten kunnen je voorzien van reclame of content die is 6

7 afgestemd op interesses waarvan je blijk hebt gegeven door een profiel op te bouwen van je browsegedrag op deze website en op andere websites die je bezoekt. Voor het gebruik van cookies, webbakens of soortgelijke technologieën door onze reclamenetwerkproviders geldt hun eigen privacybeleid en niet het privacybeleid van Ziggo Nederland. Je kunt cookies handmatig in- en uitschakelen op je computer, mobiele apparaat of ander apparaat. De meeste internetbrowsers bieden de mogelijkheid specifieke cookies of bepaalde soorten cookies te accepteren of af te wijzen, en alle cookies te weigeren of te wissen. Het proces is afhankelijk van je browser. Raadpleeg de gebruiksaanwijzing voor je specifieke internetbrowser voor het gebruik van deze functionaliteit. Cookies beperken of blokkeren kan echter negatieve gevolgen hebben voor de bruikbaarheid van veel websites. We hebben onze cookies in vier verschillende groepen onderverdeeld. Houd er rekening mee dat het uitzetten van cookies gevolgen kan hebben voor de werking van de website. Ga naar ziggo.nl/cookies om je cookie-instellingen aan te passen. Hoe zit het met toepassingen van derden? In het kader van onze Horizon TV diensten kun je toegang hebben tot applicaties van derden via onze dienst met de naam Horizon TV App Store. Ziggo is niet verantwoordelijk voor dergelijke applicaties van derden die je zelf besluit te openen. Deze applicaties van derden werken volgens hun eigen privacybeleid; lees dit beleid zorgvuldig door. We willen je erop wijzen geen persoonlijke of gevoelige informatie (zoals BSN- of creditcardnummers) in te voeren wanneer je een applicatie van derden gebruikt, tenzij je hebt geverifieerd dat deze applicatie afkomstig is van een betrouwbare bron. Welke rechten heb je? Je hebt het recht om onvolledige, foutieve, ongepaste of verouderde persoonsgegevens te laten verwijderen of aanpassen. Als je van mening bent dat informatie die we over je hebben onvolledig, onjuist, ongepast of verouderd is, laat ons dat dan weten. We zullen deze informatie vervolgens binnen de wettelijk vastgestelde termijnen zo nodig aanpassen of verwijderen. Je hebt het recht te weten welke persoonsgegevens we van je hebben opgeslagen. We kunnen je hiervoor een kleine vergoeding in rekening brengen voor de administratiekosten die gepaard gaan met het aan je verstrekken van dergelijke informatie. Je hebt ook het recht ons te verzoeken het gebruik van je persoonsgegevens voor direct-marketingdoeleinden te staken. Neem contact op met onze Klantenservice als je geen direct-marketinginformatie of telefonische verkoopgesprekken meer van ons wilt ontvangen. Je kunt onze Klantenservice bereiken via de pagina Contact op onze website. Let op: als je je afmeldt of ons verzoekt je persoonsgegevens niet meer te gebruiken, kan het zijn dat we bepaalde producten of diensten niet meer aan je kunnen leveren. Hoe kun je contact met ons opnemen over dit beleid? Als je opmerkingen of vragen heeft over dit beleid of als je de persoonsgegevens die we over je bewaren wilt inzien, kun je contact opnemen met onze Klantenservice. Utrecht, juni 2015 Wanneer we zelf applicaties aan je aanbieden die gebruikmaken van je locatie, dan geven we je informatie hierover en de keuze om deze locatieservices in of uit te schakelen. Veel verschillende typen mobiele applicaties en diensten maken gebruik van locatiegegevens van je mobiele apparaat. Wanneer je nieuwe mobiele diensten of applicaties gaat gebruiken, raden we je aan om zorgvuldig het privacybeleid van de aanbieders van deze diensten en applicaties door te nemen om inzicht te krijgen hoe ze je gegevens verkrijgen en verwerken. 7

1504006-2665. Consumentenbeleid. Privacy Ziggo.

1504006-2665. Consumentenbeleid. Privacy Ziggo. 1504006-2665 Consumentenbeleid Privacy Ziggo. Dit Consumentenbeleid Privacy is van toepassing op alle diensten die Ziggo Services B.V. aan u levert. Daarnaast is dit Consumentenbeleid Privacy van toepassing

Nadere informatie

Mobile2Morrow BV, gevestigd aan de kruisbes 37 te Leiden, is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens.

Mobile2Morrow BV, gevestigd aan de kruisbes 37 te Leiden, is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens. Privacy verklaring Mobile2Morrow neemt jouw privacy heel serieus. We doen er alles aan om je privacy en gegevens te beschermen. We verzamelen informatie voor allerlei doeleinden, onder meer omdat we dit

Nadere informatie

Privacyverklaring Nemop.nl

Privacyverklaring Nemop.nl Privacyverklaring Nemop.nl Algemeen De internetsite Nemop.nl is eigendom van Nemop V.O.F. (hierna te noemen: Nemop). Nemop respecteert en beschermt uw privacy en gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke

Nadere informatie

DEALS VOOR JOU Privacybeleid

DEALS VOOR JOU Privacybeleid DEALS VOOR JOU Privacybeleid In dit privacybeleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de DEALS VOOR JOU Website te laten werken

Nadere informatie

Patiënt Intelligence Panel Limited ("wij", "ons" of "onze") is toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy.

Patiënt Intelligence Panel Limited (wij, ons of onze) is toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy. Patiënt Intelligence Panel Limited, Privacy Policy 1 Inleiding Patiënt Intelligence Panel Limited ("wij", "ons" of "onze") is toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy. Dit privacy-beleid

Nadere informatie

Privacyverklaring ViopTo

Privacyverklaring ViopTo Privacyverklaring ViopTo Voor ons is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de eisen

Nadere informatie

We kunnen de volgende informatie over jou verzamelen en verwerken:

We kunnen de volgende informatie over jou verzamelen en verwerken: Privacybeleid Maxi Miliaan BV, handelend onder de naam Dorel Netherlands ("Dorel", "wij", "ons"), hecht er belang aan jouw privacy en persoonlijke gegevens te beschermen en te respecteren. Dit privacybeleid

Nadere informatie

Privacy beleid. Algemeen

Privacy beleid. Algemeen Privacy beleid Algemeen In dit Privacy beleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de websites van JaMa Media, zoals Mijnkoopwaar

Nadere informatie

Privacyverklaring FMdesk bv

Privacyverklaring FMdesk bv Privacyverklaring FMdesk bv Deze privacyverklaring heeft betrekking op www.fmdesk.nl, www.support.fmdesk.nl en de klantensites die onder het label FMdesk aan klanten ter beschikking worden gesteld. Via

Nadere informatie

Cookiebeleid: Privacybeleid:

Cookiebeleid: Privacybeleid: Cookiebeleid: Om je meer service te bieden bij het bezoeken van websites maken de meeste sites gebruik van cookies. Dat zijn handige technieken die informatie verzamelen en gebruiken. Websites worden daardoor

Nadere informatie

Privacybeleid Ziggo BV

Privacybeleid Ziggo BV Privacybeleid Privacybeleid Ziggo BV Het internet verandert razendsnel de manier waarop wij met elkaar omgaan en communiceren. Internet en de nieuwe online activiteiten brengen ook veel nieuwe uitdagingen,

Nadere informatie

1504006-2664. Privacybeleid Ziggo B.V.

1504006-2664. Privacybeleid Ziggo B.V. 1504006-2664 Privacybeleid Ziggo B.V. Was u voor 13 april 2015 al klant van Ziggo en heeft u na 13 april 2015 geen nieuwe diensten afgenomen? Dan blijft dit Privacybeleid Ziggo op uw producten en diensten

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT DITISONZEWIJK.NL

PRIVACY STATEMENT DITISONZEWIJK.NL PRIVACY STATEMENT DITISONZEWIJK.NL DitIsOnzeWijk.nl B.V. (hierna: Ditisonzewijk.nl ) verzamelt via haar Websites en Applicaties persoonsgegevens over jou (hierna: Informatie ). We vinden het belangrijk

Nadere informatie

PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN

PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN PRIVACYBELEID NVM ONLINE BIEDEN 1. Algemeen 1.1 Reikwijdte De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM (NVM/Wij/Ons) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring Drebbl versie 1 maart 2016

Privacyverklaring Drebbl versie 1 maart 2016 Privacyverklaring Drebbl versie 1 maart 2016 Via de Drebbl app, dienst en/of website worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Drebbl acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens

Nadere informatie

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver.

Deze privacy policy is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van gebruikers van de websites en apps van McDiver. Privacy Policy Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden niet ongevraagd met derden gedeeld en je kunt zelf beslissen welke gegevens je wel of juist niet online wilt delen. Benieuwd naar alle

Nadere informatie

(C) Uw gegevens worden geanalyseerd om de informatie en aanbiedingen zo veel mogelijk op uw interesse af te stemmen.

(C) Uw gegevens worden geanalyseerd om de informatie en aanbiedingen zo veel mogelijk op uw interesse af te stemmen. Privacy en cookie policy Dit is de privacy en cookie policy van Linked2Work B.V. Linked2Work is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via deze website. Verwerkte

Nadere informatie

Welke persoonlijke informatie gebruikt de Academie voor Kindercoaching?

Welke persoonlijke informatie gebruikt de Academie voor Kindercoaching? Privacy en Cookies Uw privacy is belangrijk voor ons. We waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft. Daarom beschermen we iedere persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt. Dit document, wat zo nu

Nadere informatie

mlocal Products & Services B.V. KvK nr 59014202

mlocal Products & Services B.V. KvK nr 59014202 Privacy Beleid mlocal Products & Services B.V. KvK nr 59014202 Privacybeleid 01-01-2014 mlocal Products & Services B.V. ( mlocal of wij ) hecht er waarde aan uw online privacy te respecteren en erkent

Nadere informatie

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u:

Als u een gebruiker bent van de website, zullen we informatie over u vergaren als u: MEDICAL BOOKING GARANDEERT UW PRIVACY PRIVACYBELEID ALGEMEEN Vertrouwen en veiligheid is erg belangrijk voor Medical Booking. Wij zijn, hoewel we een gepersonaliseerde dienst aanbieden, vastbesloten om

Nadere informatie

Dit Privacystatement is van toepassing op alle producten en diensten van BlueNovius B.V., waaronder MedKey en Poh- educa.

Dit Privacystatement is van toepassing op alle producten en diensten van BlueNovius B.V., waaronder MedKey en Poh- educa. Dit Privacystatement is van toepassing op alle producten en diensten van BlueNovius B.V., waaronder MedKey en Poh- educa. MedKey is een single sign- on dienst waarbij medische professionals na eenmalige

Nadere informatie

Wij maken op onze site, gebruik van cookies. Hieronder lees je alles over deze cookies en over ons privacy beleid.

Wij maken op onze site, gebruik van cookies. Hieronder lees je alles over deze cookies en over ons privacy beleid. Cookies en Privacy Wij maken op onze site, gebruik van cookies. Hieronder lees je alles over deze cookies en over ons privacy beleid. Wanneer je onze site bezoekt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat

Nadere informatie

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen Privacybeleid Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens wij verzamelen

Nadere informatie

Cookieverklaring Bel Group

Cookieverklaring Bel Group Cookieverklaring Bel Group Deze verklaring betreffende cookies (hierna: "Cookieverklaring") is van toepassing op de websites www.boursin.nl, www.lvqr.nl, www.babybel.nl, www.belgroup.nl, www.leerdammer.nl,

Nadere informatie

Privacy Policy. Beheer. Algemeen. Disclaimer. Welke gegevens verzamelen wij

Privacy Policy. Beheer. Algemeen. Disclaimer. Welke gegevens verzamelen wij Privacy Policy Beheer De website www.sportentrainer.nl is een onderdeel van het bedrijf Sportentrainer.nl. Het bedrijf staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel onder nummer: 59939761 De adresgegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring Amsio BV

Privacyverklaring Amsio BV Privacyverklaring Amsio BV Via de website en de diensten van hostingbedrijf Amsio BV (www.amsio.com en www.netwerkstatus.nl) worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Amsio bv

Nadere informatie

Publieke informatie door jou gepubliceerd. Berichten die je naar andere leden stuurt

Publieke informatie door jou gepubliceerd. Berichten die je naar andere leden stuurt PRIVACY STATEMENT Dit Privacy Statement toont onze vastberadenheid om je recht op privacy en je gegevens te beschermen. Postbuzz verwerkt je persoonlijke gegevens met zorg en conform aan de bepalingen

Nadere informatie

HYPERLINK "https://www.priceless.com/en-gb/privacy-policy.html" \l "gotoblock-10"doorgifte

HYPERLINK https://www.priceless.com/en-gb/privacy-policy.html \l gotoblock-10doorgifte Priceless Surprises Privacyverklaring MasterCard respecteert uw privacy. Deze Privacyverklaring is van toepassing op het Priceless Surprises, ( het Programma ), te vinden op pricelesssurprises.nl. In deze

Nadere informatie

uw (bedrijfs)naam, e-mail adres, adres, (statutaire) vestigingsadres, telefoonnummer en geslacht.

uw (bedrijfs)naam, e-mail adres, adres, (statutaire) vestigingsadres, telefoonnummer en geslacht. Privacybeleid Zoek en Vind Algemeen Zoek en Vind maakt voor de exploitatie van haar website en diensten gebruik van persoonsgegevens. Ter bescherming van de persoonsgegevens van de gebruiker heeft Zoek

Nadere informatie

Dit privacybeleid is van toepassing wanneer u gebruik maakt van de ZapFi internet toegangdienst (de Diensten ). De

Dit privacybeleid is van toepassing wanneer u gebruik maakt van de ZapFi internet toegangdienst (de Diensten ). De Privacybeleid November 2014 Omvang: Dit privacybeleid is van toepassing wanneer u gebruik maakt van de ZapFi internet toegangdienst (de Diensten ). De Diensten worden verzorgd door ZapFi International

Nadere informatie

Makelaar in Grond gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de navolgende doeleinden:

Makelaar in Grond gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de navolgende doeleinden: Privacybeleid I. Algemeen Op deze pagina treft u als gebruiker van de website www.makelaaringrond.nl het privacybeleid aan van Makelaar in Grond respectievelijk Grond Registratie Services. Makelaar in

Nadere informatie

Privacy Policy. Beheer. Algemeen. Disclaimer. Welke gegevens verzamelen wij

Privacy Policy. Beheer. Algemeen. Disclaimer. Welke gegevens verzamelen wij Privacy Policy Beheer De website www.sportentrainer.nl is een onderdeel van het bedrijf Sportentrainer.nl. Het bedrijf staat geregistreerd bij de Kamer Van Koophandel onder nummer: 59939761 De adresgegevens

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT OUDERMATCH.NL

PRIVACY STATEMENT OUDERMATCH.NL PRIVACY STATEMENT OUDERMATCH.NL Oudermatch neemt uw privacy zeer serieus en zal informatie over u op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om uw privacy te waarborgen, handelt Oudermatch altijd in

Nadere informatie

DEEL A - INLEIDING Over Cinime / Definities Cinime "Mobiele Apps" "Privacybeleid" "Sociale Media van cinime" "Website"

DEEL A - INLEIDING Over Cinime / Definities Cinime Mobiele Apps Privacybeleid Sociale Media van cinime Website DEEL A - INLEIDING Over Cinime / Definities 1. Cinime is een bedrijf dat mobiele diensten levert : cinime Ltd. (Company No. 08369325) samen met alle filialen en houdstermaatschappijen in het Verenigd Koninkrijk

Nadere informatie

Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl

Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl Privacybeleid & Cookie notice Wijzorg.nl In dit privacybeleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens om de website van Wijzorg, te

Nadere informatie

Privacyverklaring KNRM Helpt

Privacyverklaring KNRM Helpt Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij Bijlage C: Privacybeleid voorbeeldexemplaar Privacyverklaring KNRM Helpt De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij ( KNRM, Wij en Ons ) is verplicht uw

Nadere informatie

KOETS/WELBOREN FINANCIEEL ADVISEURS PRIVACYVERKLARING. Koets/Welboren Financieel Adviseurs

KOETS/WELBOREN FINANCIEEL ADVISEURS PRIVACYVERKLARING. Koets/Welboren Financieel Adviseurs KOETS/WELBOREN FINANCIEEL ADVISEURS PRIVACYVERKLARING 1 INLEIDING De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geeft regels ter bescherming van de privacy van consumenten. De Wbp geeft de consumenten bepaalde

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT WOO HAH

PRIVACY STATEMENT WOO HAH PRIVACY STATEMENT WOO HAH In dit Privacy Statement wordt omschreven hoe de organisator van WOO HAH, Mojo Concerts A Live Nation Company (hierna: Mojo), omgaat met persoonlijke informatie, zoals persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacybeleid voor deelname aan de HUGO BOSS EXPERIENCE. België. (Versie: 21-04-2016) 1. Verantwoordelijke instantie voor de HUGO BOSS EXPERIENCE

Privacybeleid voor deelname aan de HUGO BOSS EXPERIENCE. België. (Versie: 21-04-2016) 1. Verantwoordelijke instantie voor de HUGO BOSS EXPERIENCE Privacybeleid voor deelname aan de HUGO BOSS EXPERIENCE België (Versie: 21-04-2016) HUGO BOSS hecht enorm veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en verzamelt, verwerkt en gebruikt uw persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy & Cookies Ubermart B.V.

Privacy & Cookies Ubermart B.V. Privacy & Cookies Ubermart B.V. Laatst bijgewerkt: 31 juli 2015 COOKIE VERKLARING Deze Cookie Verklaring van Ubermart beschrijft van welke cookies Ubermart gebruik maakt via haar Websites en Applicaties

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING INLEIDING

PRIVACYVERKLARING INLEIDING PRIVACYVERKLARING INLEIDING De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geeft regels ter bescherming van de privacy van consumenten. De Wbp geeft de consumenten bepaalde rechten, zoals het recht om te weten

Nadere informatie

Sinterklaas Privacy statement

Sinterklaas Privacy statement Sinterklaas Privacy statement Sinterklaasgedichten.net respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt

Nadere informatie

Plus-kaart Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013

Plus-kaart Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013 Plus-kaart Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013 Delhaize Groep neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Delhaize Groep uw persoonsgegevens verzamelt, verwerkt,

Nadere informatie

Wij zorgen steeds voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens, waaronder verzending van je bankgegevens via een beveiligde verbinding.

Wij zorgen steeds voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens, waaronder verzending van je bankgegevens via een beveiligde verbinding. Privacy Statement Onze principes zijn openheid, eerlijkheid en transparantie. Dat geldt natuurlijk niet voor jouw persoonsgegevens. De gegevens die wij over jou verwerken en opslaan, gebruiken wij alléén

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid voor de persoonsgegevens die via deze website worden verzameld

Verantwoordelijkheid voor de persoonsgegevens die via deze website worden verzameld Privacybeleid Wij respecteren de privacy van iedereen die deze website bezoekt. Vandaar dat wij u graag willen informeren over de wijze waarop wij uw persoonsgegevens gebruiken. Wij raden u aan dit privacybeleid

Nadere informatie

Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013

Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013 Privacyverklaring laatste bijwerking op 5 November 2013 Delhaize Groep neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Delhaize Groep uw persoonsgegevens verzamelt, verwerkt, gebruikt

Nadere informatie

KPN en uw privacy, een zaak van zorgvuldigheid!

KPN en uw privacy, een zaak van zorgvuldigheid! KPN en uw privacy, een zaak van zorgvuldigheid! Er komen steeds meer mogelijkheden om te communiceren met anderen in uw omgeving. Naast de vaste telefoon is het ook mogelijk om te communiceren via email,

Nadere informatie

Privacyverklaring laatste bijwerking op 14 November 2013

Privacyverklaring laatste bijwerking op 14 November 2013 Privacyverklaring laatste bijwerking op 14 November 2013 Onze inzet voor Privacy Delhaize Groep neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Delhaize Groep uw persoonsgegevens verzamelt,

Nadere informatie

Extra voorwaarden van Ziggo Services B.V.

Extra voorwaarden van Ziggo Services B.V. Extra voorwaarden van Ziggo Services B.V. voor nieuwe Abonnementen (vanaf 13 april 2015) 1 Artikel 1 De voorwaarden die gelden als je een nieuw Abonnement sluit 1. Deze Extra Voorwaarden gelden als je

Nadere informatie

Extra voorwaarden van Ziggo B.V.

Extra voorwaarden van Ziggo B.V. Extra voorwaarden van Ziggo B.V. voor nieuwe Abonnementen (vanaf 13 april 2015) 06-2-1504044-2663 1 Artikel 1 De voorwaarden die gelden als je een nieuw Abonnement sluit 1. Deze Extra Voorwaarden gelden

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING Via de website (www.parkinson-vereniging.nl) en het platform, waar u een Persoonlijk Parkinson Dossier kunt aanmaken, van De Parkinson Vereniging worden privacygevoelige

Nadere informatie

Na de kennismaking betaalt u de normale prijs van 13,95 inclusief administratie- en verzendkosten.

Na de kennismaking betaalt u de normale prijs van 13,95 inclusief administratie- en verzendkosten. VOORWAARDEN Over de adverteerder Ter kennismaking wordt het Kwebbels Boekenpakket gratis aangeboden, u betaalt alleen de administratie- en verzendkosten van 6,95. Na de kennismaking betaalt u de normale

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT ACCORD

PRIVACY STATEMENT ACCORD PRIVACY STATEMENT ACCORD Accord neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Accord altijd in overeenstemming

Nadere informatie

Privacy-policy Horizon

Privacy-policy Horizon Privacy-policy Horizon In deze Privacy-policy beschrijven we hoe wij bepaalde gegevens verzamelen, gebruiken, delen en beschermen en welke mogelijkheden je hebt met betrekking jou gegevens. Onze Privacy-policy

Nadere informatie

Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013

Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013 Privacyverklaring laatste bijwerking op 21 November 2013 Aniserco N.V. (Tom & Co), filiaal van de N.V. Delhaize Groep, neemt uw privacy ernstig op. Hieronder vindt u de uitleg over hoe Aniserco uw persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy Verklaring Definities Toegang tot Innerview

Privacy Verklaring Definities Toegang tot Innerview Privacy Verklaring Dit is de Privacy Verklaring van Pearson Assessment and Information B.V. (hierna te noemen: Pearson of wij ) te Amsterdam (Postbus 78, 1000 AB). In deze verklaring wordt uiteengezet

Nadere informatie

Privacy Statement WeHelpen.nl

Privacy Statement WeHelpen.nl Privacy Statement WeHelpen.nl WeHelpen hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. In dit privacy statement vindt u belangrijke informatie over welke persoonsgegevens WeHelpen verwerkt, op welke

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEBELEID MKB Webhoster gepubliceerd op 1 januari 2015

PRIVACY- EN COOKIEBELEID MKB Webhoster gepubliceerd op 1 januari 2015 PRIVACY- EN COOKIEBELEID MKB Webhoster gepubliceerd op 1 januari 2015 MKB Webhoster erkent dat privacy belangrijk is. Dit Privacy- en Cookiebeleid (verder: Beleid) is van toepassing op alle producten diensten

Nadere informatie

Uw trouw wordt beloond!

Uw trouw wordt beloond! Privacyverklaring Unilever Unilever neemt privacy serieus. De volgende vijf principes liggen ten grondslag aan de manier waarop wij uw privacy in acht nemen: 1. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING THUISBORG

PRIVACYVERKLARING THUISBORG PRIVACYVERKLARING THUISBORG Badhoevedorp Versie 240914 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Begrippen 1 Algemeen

Nadere informatie

Privacy Statement Snippit

Privacy Statement Snippit Privacy Statement Snippit Imagine IC neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou op een veilige manier verwerken en gebruiken. Om jouw privacy te waarborgen, handelt Imagine IC altijd in

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING

PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING PRIVACYVERKLARING PARKINSON VERENIGING Via de website (www.parkinson-vereniging.nl) en het platform, waar u een Persoonlijk Parkinson Dossier kunt aanmaken, van De Parkinson Vereniging worden privacygevoelige

Nadere informatie

Welke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen. Hoe we die gegevens gebruiken.

Welke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen. Hoe we die gegevens gebruiken. Privacybeleid Gegevens die we ontvangen Duidelijkheid en keuzemogelijkheden Gegevens die we delen Toepassing Handhaving Wijzigingen Laatst aangepast: 10 juli 2013 Doccle hecht veel belang aan het onderhouden

Nadere informatie

Privacy policy. DoctorPill.com 2016

Privacy policy. DoctorPill.com 2016 Privacy policy DoctorPill.com 2016 Inhoudsopgave Algemeen Doeleinden van gebruik Privacy op internet en cookies Beveiligde server Vragen Privacy policy Algemeen Voor elk sitebezoek, transactie of overeenkomst

Nadere informatie

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring Privacy- en cookieverklaring Dit is de privacy- en cookieverklaring van de websites www.werkenbijdebrauw.nl en www.businesscoursethedeal.nl (Websites). Deze privacy- en cookieverklaring verschaft informatie

Nadere informatie

De types persoonlijke informatie die verzameld kunnen worden zijn onder andere:

De types persoonlijke informatie die verzameld kunnen worden zijn onder andere: Privacyverklaring Wij, Bouwmeester Groep B.V., vinden privacy belangrijk. We erkennen de behoefte aan passende beveiliging en beheer van alle persoonlijke informatie die u met ons deelt. Wij bieden u met

Nadere informatie

Foize heeft deze verwerkingen aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

Foize heeft deze verwerkingen aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Privacystatement Foize Relevante wet- en regelgeving Foize houdt zich aan alle wet- en regelgeving die voor privacybescherming van belang is zoals in ieder geval het telefoon-, telegraaf- en briefgeheim

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Toelichting De informatie die Facturis uit uw antwoorden verkrijgt, bestaat onder andere uit de volgende informatie:

PRIVACY STATEMENT. Toelichting De informatie die Facturis uit uw antwoorden verkrijgt, bestaat onder andere uit de volgende informatie: PRIVACY STATEMENT De Diensten van Facturis zijn gericht op ondernemingen en ondernemers. Toch worden er persoonsgegevens verwerkt, van jou als zelfstandig ondernemer of van jou als contactpersoon namens

Nadere informatie

Bescherming en beveiliging van uw persoonlijke gegevens

Bescherming en beveiliging van uw persoonlijke gegevens Bescherming en beveiliging van uw persoonlijke gegevens Lees aandachtig de volgende informatie om te begrijpen hoe Travelex uw persoonlijke informatie beheert. Wanneer u een profiel aanmaakt en uw persoonlijke

Nadere informatie

Online privacyverklaring

Online privacyverklaring Online privacyverklaring Custom House Financial (UK) Limited Western Union Business Solutions (UK) Limited Ingangsdatum: 1 november 2014 In Nederland worden diensten geleverd door Custom House Financial

Nadere informatie

COOKIEWETGEVING EN DE GEVOLGEN. UNIT4 Internet Solutions 10 07 2012

COOKIEWETGEVING EN DE GEVOLGEN. UNIT4 Internet Solutions 10 07 2012 COOKIEWETGEVING EN DE GEVOLGEN UNIT4 Internet Solutions AGENDA 1. Cookies 2. Wetgeving 3. Informatieplicht 4. Toestemmingsplicht 5. Google Analytics 6. Bewijs 7. Stappenplan 8. Manieren van informeren

Nadere informatie

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in dit cookiebeleid.

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in dit cookiebeleid. 3V cookiebeleid. Een cookie is een klein tekstbestand dat naar uw internetbrowser wordt gestuurd. Voorbeelden van internetbrowsers zijn Internet Explorer, Safari, Google Chrome en Mozilla. De cookie wordt

Nadere informatie

KvK 54992060. Orlyplein 89 (4e verdieping) www.bunq.com. Versie: 10-09-2015. 1043 DS Amsterdam +31(0) 20 205 1337.

KvK 54992060. Orlyplein 89 (4e verdieping) www.bunq.com. Versie: 10-09-2015. 1043 DS Amsterdam +31(0) 20 205 1337. www.bunq.com +31(0) 20 205 1337 Orlyplein 89 (4e verdieping) 1043 DS Amsterdam KvK 54992060 Versie: 10-09-2015 Privacy Statement Inhoudsopgave PERSOONSGEGEVENS Inleiding 3 1 Welke gegevens verzamelt bunq?

Nadere informatie

privacy statement WerkvoorWerk.nl Privacy Statement aandachtig door te nemen. De schuin geschreven gebruiksvoorwaarden van WerkvoorWerk.nl.

privacy statement WerkvoorWerk.nl Privacy Statement aandachtig door te nemen. De schuin geschreven gebruiksvoorwaarden van WerkvoorWerk.nl. privacy statement WerkvoorWerk.nl WerkvoorWerk.nl neemt de privacy van haar gebruikers zeer serieus en zal informatie over u op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit document wordt het Privacy

Nadere informatie

PRIVACYSTATEMENT DEKMANTEL

PRIVACYSTATEMENT DEKMANTEL PRIVACYSTATEMENT DEKMANTEL Artikel 1 Definities DEKMANTEL: Bezoeker: Evenement: Social Media: Website(s): de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEKMANTEL BV, statutair gevestigd in Amsterdam,

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIE BELEID ALDA

PRIVACY- EN COOKIE BELEID ALDA Privacy- en cookie policy Deze Privacy- en cookiepolicy ziet op de wijze waarop ALDA Holding B.V en haar gelieerde ondernemingen (Alda) de informatie van gebruikers (individueel: "Gebruiker", gezamenlijk:

Nadere informatie

Verkoop- en leveringsvoorwaarden WashWallet

Verkoop- en leveringsvoorwaarden WashWallet Deze Verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op de WashWallet Applicatie die u door WashTec Benelux wordt aangeboden. 1.DEFINITIES De volgende definities hebben betrekking op concepten genoemd

Nadere informatie

Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou. InsightYou: InsightYou B.V., gevestigd te Rotterdam, KvK 54690692.

Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou. InsightYou: InsightYou B.V., gevestigd te Rotterdam, KvK 54690692. Privacy Code. Hieronder vind je de uitgebreide privacy code van InsightYou. 1. Definities (in alfabetische volgorde). Biologische gegevens: de gegevens, verzameld uit het door jou aangeleverde biologisch

Nadere informatie

FASTNED PRIVACY BELEID

FASTNED PRIVACY BELEID FASTNED PRIVACY BELEID Fastned neemt de privacy van haar gebruikers zeer serieus en zal informatie over haar gebruikers op een zorgvuldige manier verwerken en gebruiken. In dit document wordt het Privacy

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH

PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH Duisenburgh respecteert uw privacy en doet er alles aan om deze te beschermen. Hieronder leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verwerken deze persoonsgegevens

Nadere informatie

De verantwoordelijke voor het verzamelen van persoonsgegevens via deze website (www.timo.nl) is:

De verantwoordelijke voor het verzamelen van persoonsgegevens via deze website (www.timo.nl) is: PRIVACY STATEMENT en COOKIE POLICY Verantwoordelijke De verantwoordelijke voor het verzamelen van persoonsgegevens via deze website (www.timo.nl) is: CRH Bouwmaterialenhandel Nederland B.V. Stationsweg

Nadere informatie

Mexx Privacy Policy. 1. Reikwijdte van de Privacy Policy

Mexx Privacy Policy. 1. Reikwijdte van de Privacy Policy Mexx Privacy Policy 1. Reikwijdte van de Privacy Policy Deze privacy policy (Privacy Policy) is van toepassing op alle persoonlijke informatie van consumenten die door Mexx Europe B.V. en aan haar gelieerde

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT, COOKIEBELEID EN DEELNAMEVOORWAARDEN MOEDERS VOOR MOEDERS

PRIVACYREGLEMENT, COOKIEBELEID EN DEELNAMEVOORWAARDEN MOEDERS VOOR MOEDERS PRIVACYREGLEMENT, COOKIEBELEID EN DEELNAMEVOORWAARDEN MOEDERS VOOR MOEDERS PRIVACY STATEMENT INLEIDING Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor Moeders voor Moeders, onderdeel van het farmaceutische

Nadere informatie

Privacy Policy Oude Dibbes

Privacy Policy Oude Dibbes Privacy Policy Oude Dibbes 22-08-15 pagina 1 van 6 Inhoudopgave 1 Privacy Policy... 3 1.1 Oude Dibbes en derden... 3 1.2 Welke informatie wordt door Oude Dibbes verwerkt en voor welk doel?... 3 1.2.1 Klantgegevens...

Nadere informatie

Qonect Privacy beleid

Qonect Privacy beleid Qonect Privacy beleid Qonect doet er alles aan uw privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens en verkeersgegevens te waarborgen. Dit privacy beleid is bedoeld om u inzicht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V.

Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V. Algemene voorwaarden bemiddeling Overstappen.nl Homeservices B.V. Overstappen.nl Homeservices maakt het mogelijk om via haar Dienst de Producten van verschillende Aanbieders te vergelijken. Daarnaast kan

Nadere informatie

Cookie-beleid. Inleiding Over cookies

Cookie-beleid. Inleiding Over cookies Inleiding Over cookies Cookie-beleid De meeste websites die u bezoekt, gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren door de betreffende website in staat te stellen om u te onthouden, hetzij

Nadere informatie

Privacybeleid. Informatie die wij verzamelen.

Privacybeleid. Informatie die wij verzamelen. Privacybeleid Deze website (de "Site") wordt beheerd door Kotadvisor VOF. Kotadvisor verstrekt dit privacybeleid omdat wij uw recht op privacy waarderen. Dit beleid is van kracht sinds 1 maart 2014 en

Nadere informatie

Onze missie is om professionals overal ter wereld zichzelf beter te laten profileren zodat ze productiever en succesvoller kunnen worden.

Onze missie is om professionals overal ter wereld zichzelf beter te laten profileren zodat ze productiever en succesvoller kunnen worden. Uw privacy Bij Profileermij volgen we de basisfilosofie dat leden op de eerste plaats komen. Bij al onze beslissingen gaan we uit van deze waarde, inclusief de manier waarop we uw persoonlijke gegevens

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT. Toelichting De informatie die VraagHugo uit jouw antwoorden verkrijgt, bestaat uit de volgende informatie:

PRIVACY STATEMENT. Toelichting De informatie die VraagHugo uit jouw antwoorden verkrijgt, bestaat uit de volgende informatie: PRIVACY STATEMENT De Diensten van VraagHugo zijn gericht op ondernemingen en ondernemers. Toch worden er persoonsgegevens verwerkt, van jou als zelfstandig ondernemer of van jou als contactpersoon namens

Nadere informatie

Privacystatement TRINGG (KPN B.V.) Januari 2011

Privacystatement TRINGG (KPN B.V.) Januari 2011 Tringg is een productnaam van KPN B.V. en hanteert eenzelfde privacybeleid. De verplichtingen die gelden voor KPN hieronder, gelden ook voor Tringg. Privacystatement TRINGG (KPN B.V.) Januari 2011 KPN

Nadere informatie

Plus500UK Limited. Privacybeleid

Plus500UK Limited. Privacybeleid Plus500UK Limited Privacybeleid Privacybeleid Plus500 Privacyverklaring Bescherming van de privacy en de bescherming van de persoonlijke en financi?le informatie van onze klanten en bezoekers heeft onze

Nadere informatie

Privacy Statement Keytech Groningen

Privacy Statement Keytech Groningen Privacy Statement Keytech Groningen Inleiding Keytech Groningen is ervan overtuigd dat de persoonlijke levenssfeer van haar flexwerkers, kandidaten en werknemers, alsook van haar andere relaties en bezoekers

Nadere informatie