KUNST LIJN DEEL NEMERS HAND BOEK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KUNST LIJN DEEL NEMERS HAND BOEK"

Transcriptie

1 KUNST LIJN DEEL NEMERS HAND BOEK

2 PRAKTISCHE INFORMATIE Officiële opening Kunstlijn De officiële opening van de Kunstlijn vindt plaats op vrijdag 4 november om uur in de Vishal. Na een openingswoord van Joke Breemouer kan de centrale expositie worden bekeken. Vanaf circa uur gaat de Nacht van de Kunst van start en kan bij een aantal locaties in de binnenstad al kunst worden bekeken. Openingstijden tijdens het weekend De officiële openingstijden van de Kunstlijn zijn zaterdag 5 en zondag 6 november van tot uur. Deelnemers aan de Nacht van de Kunst zijn tevens geopend op vrijdagavond 4 november van tot uur. Deelnemers zijn verplicht om tijdens deze openingstijden zelf (of iemand die jou vertegenwoordigt) aanwezig te zijn in hun tentoonstellingsruimte. In alle publicaties van en over Kunstlijn Haarlem worden deze openingstijden genoemd en bezoekers van de Kunstlijn rekenen hier dan ook op. Laat ze niet voor een gesloten deur staan! Afsluiting van de Kunstlijn Een aantal locaties zal speciaal iets organiseren om het Kunstlijn-weekend goed af te sluiten. Hou de Facebook-pagina van de Kunstlijn goed in de gaten en sluit gezellig aan!

3 CENTRALE TENTOON- STELLING IN DE VISHAL De centrale expositie in de Vishal wordt een installatie: alle werken worden aan visdraad opgehangen en zweven in de ruimte. Er komt niets aan de wanden of op de grond. Hou hier dus rekening mee en maak een werk speciaal voor deze expositie. Criteria waaraan het werk dient te voldoen om te kunnen worden opgenomen in de tentoonstelling: Het kunstwerk mag niet zwaarder zijn dan 20 kilo Het werk moet voorzien zijn van een ophangsysteem, waarmee het aan een visdraad kan hangen. Je dient er zelf voor te zorgen dat het werk op de juiste manier te zien is als het wordt opgehangen (dwz niet scheef of gekanteld e.d.). Omdat het werk in de ruimte komt te hangen, dient het volledige werk mee te doen : de voorkant, de achterkant én de onderkant. Het werk mag er niet provisorisch uitzien. Kunstenaars van zwaar werk kunnen een miniatuur van hun werk maken of een foto, waarop hun werk aan alle kanten te zien is (bijv. een tweezijdige foto tussen perspex). Deze criteria worden streng gehanteerd: werken die er niet aan voldoen kunnen niet worden meegenomen in de centrale tentoonstelling!

4 vragenuurtje en inleveren / ophalen van werk???? We kunnen ons voorstellen dat deze manier van presenteren vragen opwekt. We hebben daarom een vragenuurtje ingericht in de Vishal op dinsdag 18 oktober tussen en uur. Annelien Kers, artistiek coördinator van De Vishal, en Joke Breemouer zijn dan aanwezig om vragen te beantwoorden of advies te geven. Neem je idee, je werk of een foto van je werk mee! Brengen werk Op maandag 31 oktober tussen en uur zitten medewerkers van de Kunstlijn klaar in de Vishal om je werk voor de centrale expositie in ontvangst te nemen. Lever het expositieformulier (zie bijlage) tegelijk in met je werk. Vermeld daarop de naam van de kunstenaar, de naam van de rekeninghouder, het rekeningnummer en het btw-nummer (indien van toepassing). De verkoopprijs is inclusief BTW en 30% commissie voor De Vishal. Ophalen werk en inleveren Op maandag 7 november kun je tussen 9.00 en uur je werk ophalen bij de Vishal en het gevelbord weer inleveren.

5 KUNSTLIJN MIDDELEN EN ITEMS Welke middelen krijg je van de Kunstlijn? Als deelnemer krijg je van de Kunstlijn de volgende zaken tot je beschikking om je deelname kenbaar te maken aan het publiek: Gevelbord Afzetlint Posters Flyers Haarlems Dagblad Kunstlijnbijlage Gevelbord, afzetlint, posters en flyers kun je komen ophalen in de Vishal op maandag 31 oktober, de dag waarop je ook je kunstwerkje voor de centrale tentoonstelling kunt komen inleveren. De Kunstlijnbijlage verschijnt een dag later, op dinsdag 1 november; ook hiervan kun je een stapeltje gratis komen ophalen in de Vishal. Verder kun je, als officiële deelnemer, rekenen op: Vermelding op de website van de Kunstlijn met je naam, een link naar je eigen website, de locatie(s) waar je werk te zien is en twee foto s van je werk. Vermelding op de plattegrond in de Kunstbijlage. Een plek in de centrale presentatie in de Vishal. Waar mogelijk extra publiciteit rondom de Kunstlijn.

6 hoe zorg je voor bezoekers? Gebruik de Kunstlijn-items! De Kunstlijn brengt elk jaar duizenden kunstliefhebbers op de been. Laat zien dat je meedoet aan de Kunstlijn! De flyers en de Kunstlijnbijlage kun je gebruiken om in de dagen voorafgaande aan de Kunstlijn je omgeving attent te maken op je deelname. Hang tijdens het Kunstlijn-weekend het gevelbord goed zichtbaar aan de buitenkant van je locatie, mensen komen daar op af. Gebruik ook de poster voor duidelijke zichtbaarheid. Het afzetlint kun je op alle denkbare ludieke manieren gebruiken om duidelijk te maken waar men jouw kunst kan vinden: maak lijnen op straat naar je locatie, pak je locatie ermee in, maak er een slinger van, maakt niet uit. Doe er vooral iets leuks mee! Facebook en Twitter De Facebookpagina van de Kunstlijn is dé plek om jezelf als kunstenaar te laten zien. De Kunstlijn heeft bijna volgers op Facebook, maak gebruik van dat grote bereik! Ben je zelf actief op Facebook en wil je ons laten weten waar jij mee bezig bent? Dan kun je dat snel en eenvoudig doen door Kunstlijn Haarlem te taggen. Op Twitter.com kun je de Kunstlijn bij je berichtjes betrekken in je bericht te melden. Uiteraard kun je ook een mail sturen naar in jpg-formaat. Hou er rekening mee dat je tekst maximaal 50 woorden bedraagt (langer leest bijna niemand), uitnodigend is en dat je een aantrekkelijke, opvallende foto erbij plaatst!

7 KUNSTLIJNTJE KUNSTlijntje Je kunt reclame maken voor je werk door een advertentie (KUNSTlijntje) te plaatsen in de Kunstlijnbijlage van het Haarlems Dagblad / IJmuider Courant tegen een speciaal kunstenaarstarief: 64 mm breed x 45 mm hoog, 98,00 (full color, incl. BTW) 131 mm breed x 45 mm hoog, 179,00 (full color, incl. BTW) Belangrijk: Aanleveren als JPG, binnen de aangegeven maten. Tekst: Word lettergrootte tenminste 8 punten Vergeet niet je naam, prijs en adres te vermelden! Je kunt de advertentie aanleveren tot 1 oktober Reserveer hem alvast bij Joke Breemouer via: breemouer@gmail.com De advertentiekosten dien je vooraf over te maken op NL28INGB t.n.v. Stichting Kunstlijn Haarlem o.v.v. KUNSTlijntje en je naam. En verder... Zorg dat je opvalt! Doe iets extra s, geef je tentoonstelling een prikkelende naam, etc.

8 DE KUNSTLIJN LOGO S Kunstlijn logo s Om je deelname aan de Kunstlijn kenbaar te maken aan je doelgroep, kun je gebruik maken van de logo s van de Kunstlijn. Door gebruik te maken van het Kunstlijn-beeldmateriaal straal je professionaliteit uit en draag je er bovendien aan bij de Kunstlijn neer te zetten als een krachtig en succesvol evenement! Voor het gebruik van de Kunstlijn-logo s geldt een aantal spelregels. Spelregels 1 het Kunstlijn basislogo is een zwart vlak met daarop vijf iconische gevels van (Haarlemse) huizen met daaronder de tekstregel uitgespatieerd kunstlijn Haarlem. Combineer het logo met het font Helvetica voor teksten. 2 Losse huisjes De huisjes kunnen los gebruikt worden. Altijd diapositief. De volgorde van de huisjes in het basislogo mag niet worden veranderd. Dus niet van vorm, geen andere fonts in het logo gebruiken en niet inkleuren. Ook de afstanden tussen de huisjes in het logo ligt vast. Er is voor uitzonderlijke gevallen een witte variant (zwarte huisjes op een witte achtergrond). Dit beeldmerk wordt alleen gebruikt in gevallen waarin het diapositieve basislogo niet bruikbaar is. bestanden zijn te downloaden via:

9 MAAK VAN JE DEELNAME EEN SUCCES! Maak je ontvangst warm en persoonlijk Zorg dat mensen zich welkom voelen en niet een indringer in je atelier of werkruimte. Zet je deur wijd open, zet een leuk muziekje op, haal ze enthousiast naar binnen en biedt ze iets lekkers aan. Kortom, maak het gezellig! Ga met je bezoekers in gesprek! Veel mensen die kunst gaan bekijken, ervaren een drempel: kunst is voor velen ver van hun bed en ongrijpbaar. Verlaag die drempel en spreek je bezoekers aan! De meesten vinden het superleuk om de kunstenaar ontmoeten en het verhaal achter zijn werk te horen. En, hou ze vast... Als mensen oprecht in jouw kunst geïnteresseerd blijken: zorg dat je met ze in contact kunt blijven. Geef ze jouw visitekaartje en probeer hun contactgegevens te krijgen, zodat je ze op de hoogte kunt houden van je activiteiten, tentoonstellingen en ontwikkelingen. Na de Kunstlijn Zorg dat je nog steeds zichtbaar blijft: laat zien via social media wat een fantastisch Kunstlijn-weekend je achter de rug hebt.

10 contactgegevens kunstlijn Alle informatie over de Kunstlijn vind je op Specifieke vragen Voor alle inhoudelijke vragen en informatie: Voor al je vragen op het gebied van PR, communicatie, en social media: Voor al je vragen met betrekking tot de website:

11 www. kunstlijnhaarlem.nl

KunstGein P O D I U M

KunstGein P O D I U M www.kunstgeinatelierroute.nl www.kunstgein.nl stichtingkunstgein@gmail.com KunstGein P O D I U M Begane grond Stadshuis Nieuwegein Nieuwegein, november 2014 Beste kunstenaar, Twee jaar geleden op 8 en

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding

Inhoudsopgave. Inleiding Handboek Inhoudsopgave Inleiding... 1 Thema... 2 1. Aan de slag... 3 2. Waar beginnen?... 4 2.1 WANNEER?... 4 2.2 AANMELDEN ALS ORGANISATOR... 5 2.3 SAMENSTELLEN VAN EEN TEAM... 5 2.4 WAARVOOR MOETEN WE

Nadere informatie

KunstGein P O D I U M

KunstGein P O D I U M www.kunstgeinatelierroute.nl www.kunstgein.nl stichtingkunstgein@gmail.com KunstGein P O D I U M Begane grond Stadshuis Nieuwegein Nieuwegein, november 2016 Beste kunstenaar, In 2013 en 2015 organiseerde

Nadere informatie

Periode 1 & 2: Manier van inleveren.

Periode 1 & 2: Manier van inleveren. Periode 1 & 2 Leerjaar: 3 Vak: Economie In de eerste twee periodes van het 3 e studiejaar ga je tijdens het vak economie bezig met het organiseren van een relatie dag voor jou stagebedrijf. Het doel, budget,

Nadere informatie

Beoordeling: Het belangrijkste is altijd je argumentatie. Denk ook aan bronvermelding. Daarnaast let je op je Nederlandse spelling en vormgeving.

Beoordeling: Het belangrijkste is altijd je argumentatie. Denk ook aan bronvermelding. Daarnaast let je op je Nederlandse spelling en vormgeving. Periode 1 & 2 Leerjaar: 3 Vak: Economie : In de eerste twee periodes van het 3 e studiejaar ga je tijdens het vak economie bezig met het organiseren van een relatie dag voor jou stagebedrijf. Het doel,

Nadere informatie

De horizon van Friesland Gezien door de ogen van amateurkunstenaars

De horizon van Friesland Gezien door de ogen van amateurkunstenaars Naam organisatie Atelier de Futur,Vosseparkwijk Leeuwarden De horizon van Friesland Gezien door de ogen van amateurkunstenaars Omschrijving projectplan Motivatie Met CH2018 is er een prachtige kans ontstaan

Nadere informatie

TANKSTATION EXPO! Voorwaarden

TANKSTATION EXPO! Voorwaarden Tankstation EXPO! biedt nieuwe, aankomende en professionele kunstenaars de mogelijkheid om kunstwerken en - projecten te presenteren in haar expositieruimte met twee grote etalages aan een drukke doorgaande

Nadere informatie

Header 468x60 Sidebar

Header 468x60 Sidebar Adverteren Sinds 2012 is Nieuws-112 actief op het gebied van nieuwsvoorziening in een bepaalde regio waarbij wij sinds medio oktober 2014 een enorme groeispurt hebben gemaakt. Momenteel voorzien wij in

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

BRANDING & MARCOM SUPPORT RDM ONDERZEEBOOTLOODS

BRANDING & MARCOM SUPPORT RDM ONDERZEEBOOTLOODS BRANDING & MARCOM SUPPORT RDM ONDERZEEBOOTLOODS RDM Congrescentrum Heijplaatstraat 17 en 23 3089 JB Rotterdam RDM Onderzeebootloods RDM-straat 1 3089 JS Rotterdam (0)10-293 2555 info@rdmevents.nl www.rdmevents.nl

Nadere informatie

Je digitaal visitekaartje op de website van het ECC

Je digitaal visitekaartje op de website van het ECC Je digitaal visitekaartje op de website van het ECC Hoe ga je van start? Ga naar de website https://about.me/ om je te registreren. Geef je e-mailadres op in het vakje enter an email address (via dit mailadres

Nadere informatie

profielvak dienstverlening en producten CSPE BB onderdeel C

profielvak dienstverlening en producten CSPE BB onderdeel C Examen VMBO-BB 2016 gedurende 85 minuten profielvak dienstverlening en producten CSPE BB onderdeel C Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen een bijlage en digitale bestanden. Dit onderdeel

Nadere informatie

Individuele kunstenaars & bemiddelaars

Individuele kunstenaars & bemiddelaars Individuele kunstenaars & bemiddelaars voor het samen zichtbaar maken van beeldende kunst en erfgoed Om te beginnen 1 Individuele kunstenaars & bemiddelaars Beeldende kunst en cultureel erfgoed verdienen

Nadere informatie

VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014

VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014 DE SPONSOR, OPENING VAN ADVERTENTIE JE STUDIEJAAR & STANDHOUDER MOGELIJKHEDEN VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014 ACKU CULTUURBURO POSTBUS 13336 // 2501 EH DEN HAAG 070 44 58 885 // 070 31 20 585 WWW.ACKU.NL //

Nadere informatie

profielvak dienstverlening en producten CSPE KB onderdeel C

profielvak dienstverlening en producten CSPE KB onderdeel C Examen VMBO-KB 2016 gedurende 80 minuten profielvak dienstverlening en producten CSPE KB onderdeel C Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen een bijlage en digitale bestanden. Dit onderdeel

Nadere informatie

Werkfestival: Sneeker ondernemers bieden werk!

Werkfestival: Sneeker ondernemers bieden werk! Werkfestival: Sneeker ondernemers bieden werk! Doel Ontmoetingen genereren tussen: 1. ondernemers die deze dag hun bedrijf openstellen en waar 2. aanbieders van onderwijs, 3. werkspecialisten van de gemeente,

Nadere informatie

INFORMATIE. ZIEN - Ondernemen in het Westland. Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail naar: zien@to-cie.

INFORMATIE. ZIEN - Ondernemen in het Westland. Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail naar: zien@to-cie. ZIEN - Ondernemen in het Westland INFORMATIE PROFESSIONELE UITSTRALING ONLINE BEREIK DOOR MIDDEL VAN SOCIAL MEDIA PERSOONLIJK ADVIES/ONTWERP Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE PROMOTIEPLAN PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE Om een groot succes te maken van de Doelpuntactie is het belangrijk dat er veel reuring ontstaat rondom deze actie bij jullie club. Daarvoor is dit

Nadere informatie

Alleen volledige ingevuld en digitale aanvragen worden in behandeling genomen

Alleen volledige ingevuld en digitale aanvragen worden in behandeling genomen Het aanvraagformulier dient digitaal ingediend te worden bij het secretariaat van Stichting Ondernemersfonds Centrum s-hertogenbosch T.a.v. het bestuur van de Stichting info@soch.nl Alleen volledige ingevuld

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

belang van je personal branding

belang van je personal branding Het efficiënt combineren van social media in het belang van je personal branding 2 Het merk JIJ! getting social Personal branding is een van de nieuwe mogelijkheden van social media en internet. Personal

Nadere informatie

Concours: talenten voortgezet onderwijs

Concours: talenten voortgezet onderwijs Concours: talenten voortgezet onderwijs Concours: uitnodiging Beste docenten, schoolleiders, Namens Kunstencentrum Kadmium willen wij via u uw leerlingen uitnodigen om mee te doen aan het project Concours,

Nadere informatie

Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget!

Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget! Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget! Behaal in 6 weken jouw sponsortarget voor Lock me Up! Print het onderstaande schema uit. Schrijf onder Doel op welk bedrag jij per actiepunt

Nadere informatie

ONTMOET UW DOELGROEP OP

ONTMOET UW DOELGROEP OP ONTMOET UW DOELGROEP OP Woonmarkt Den Haag, Zaterdag 31 oktober 2015 Van 11.00 tot 16.00 uur, Grote Kerk Den Haag Woonmarkt Den Haag is een evenement van Focus Vanuit Kracht Projecten B.V., Postbus 9720,

Nadere informatie

Communicatieplan. Samen werken aan de Strategische Agenda voor de gemeente Nederweert

Communicatieplan. Samen werken aan de Strategische Agenda voor de gemeente Nederweert Communicatieplan Samen werken aan de Strategische Agenda voor de gemeente Nederweert Auteur: Marcel Tinnemans Datum: 23 februari 2017 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 1. Inleiding... 4 2. Kader communicatieplan...

Nadere informatie

HANDLEIDING DAG VAN DE BOUW

HANDLEIDING DAG VAN DE BOUW HANDLEIDING DAG VAN DE BOUW Hoe bereid je jouw project optimaal voor om deel te nemen aan Dag van de Bouw? Leuk dat je meedoet aan de Dag van de Bouw! Op deze dag laten we samen zien hoe de bouw- en infrasector

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4.

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsorpakketten Winterfestijn Helmond 2015 Inhoudsopgave Inleiding A Sponsormogelijkheden van het Winterfestijn Helmond 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Vriend 6. Begunstiger

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/

DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN. Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ DIT IS VERSIE 1.0 VAN DE 47 TIPS OM EEN SUCCESVOL KUNSTENAAR TE WORDEN Download de nieuwste versie op http://dekunstbv.nl/tips-kunst-en-ondernemen/ Disclaimer: Bij het samenstellen van deze 47 tips is

Nadere informatie

Lock me Up - Free a Girl In 4 weken naar het sponsortarget!

Lock me Up - Free a Girl In 4 weken naar het sponsortarget! Lock me Up - Free a Girl In 4 weken naar het sponsortarget! Behaal in 4 weken jouw sponsortarget voor Lock me Up! Print het onderstaande schema uit. Schrijf onder Doel op welk bedrag jij per actiepunt

Nadere informatie

De Energiemaatschappij

De Energiemaatschappij De Energiemaatschappij Energie. Geen mens kan zonder Energie geeft warmte, comfort, kracht om te groeien en te ontwikkelen. Nieuwe perspectieven te ontdekken, kansen te benutten. En dat is precies wat

Nadere informatie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie

Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Mamaplaats Webshop Paviljoen Negenmaandenbeurs2013 5 e editie Feiten & Cijfers Negenmaandenbeurs Impressie eerdere edities Of bekijk de volgende video-compilatievan het Webshop Paviljoen in 2010: http://www.youtube.com/watch?v=d4dpq7arkxe

Nadere informatie

Nieuwsbrief burgerpanel Overschie

Nieuwsbrief burgerpanel Overschie Nieuwsbrief burgerpanel Overschie Resultaten 3 e peiling: communicatiemiddelen 3 februari 2014 Inleiding Deze nieuwsbrief beschrijft de resultaten van de derde peiling met het burgerpanel Overschie. De

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT

PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT PROMOTIEBELEID MAGISTER JFT Jaimy Rademakers, Commissaris PR 2012-2013 Elza Kwekkeboom, Commissaris PR 2013-2014 Beste lezer, Voor je ligt het promotiebeleid van Magister JFT. Lees dit document zorgvuldig

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019

SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SPONSORBROCHURE OOSTERMOER 2019 SAMEN DOEN! De tentoonstellingsvereniging Oostermoer en het plaatselijke Stichtingsbestuur organiseren gezamenlijk het Oostermoerfeest 2019 in Gieten. Het Oostermoerfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 april 2017

Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 In deze nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen te lezen: 1. Historische canon van Castricum en Bakkum 2. Tentoonstelling Vervaagd agrarisch verleden

Nadere informatie

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden!

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! 3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! Dit jaar organiseert de KNMvD voor de vierde keer de Landelijke Open Dag Dierenartsen.

Nadere informatie

PR-team, stand van zaken

PR-team, stand van zaken Beste deelnemer, Ditmaal ontvang je een update van het PR-team. Deze update staat voornamelijk in het teken van de kaartverkoop ten behoeve van ons thuisconcert op 24 mei a.s.. We vragen je deze dan ook

Nadere informatie

C.S.R. Delft Informatie Brochure

C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Een studentenvereniging, bruisend, levend, actief en juist daarom interessant om te adverteren. In deze brochure laten wij u kennis maken met C.S.R. Delft.

Nadere informatie

.IJmuiden. Sponsorjournaal ZOMERFESTIVAL. Woensdag 17 juli tot en met zondag 21 juli Zomerfestival.IJmuiden. ZONDAG 21 JULI 2019

.IJmuiden. Sponsorjournaal ZOMERFESTIVAL. Woensdag 17 juli tot en met zondag 21 juli Zomerfestival.IJmuiden. ZONDAG 21 JULI 2019 .Agendatip! Sponsorjournaal WWW.ZOMERFESTIVALIJMUIDEN.NL WOENSDAG 17 JULI TOT EN MET ZONDAG 21 JULI 2019 Zomerfestival.IJmuiden. De rode draad van het Zomerfestival.IJmuiden is nog steeds om door samenwerking

Nadere informatie

Oranje Fonds Collecte 2016

Oranje Fonds Collecte 2016 Tips werving en communicatie Fijn dat u meedoet aan de landelijke collecteweek van het Oranje Fonds. Hieronder vindt u verschillende tips om collectanten te werven en uw omgeving op de hoogte te houden

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014

May 11, 14 Adverteermogelijkheden 2014 1 ALLES OVER HAARLEM vernieuwende blog Haarlemcityblog.nl is een vernieuwend online blog over Haarlem en omgeving voor mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, wonend in Haarlem of bezoekers van onze

Nadere informatie

Publicatieschema Open Dag Online middelen

Publicatieschema Open Dag Online middelen Publicatieschema Open Dag Online middelen Looptijd: 5 weken Doelgroepen: Decanen vmbo Decanen havo Hogescholen Studenten Potentiële studenten Bedrijven Oudere studenten (VAVO) Ouders Middelen: Open Dag

Nadere informatie

Toolkit Koningsmatch 2019

Toolkit Koningsmatch 2019 Toolkit Koningsmatch 2019 versie: 15 februari 2019 Tips & tricks Koningsmatch Vrijdag 12 april Wat leuk dat jij met jouw sportvereniging een Koningsmatch hebt gemaakt of wilt maken met een basisschool

Nadere informatie

Hoi! Leuk dat je toela/ng komt doen op Het Lyceum Ro7erdam bij de rich/ng Kunst.

Hoi! Leuk dat je toela/ng komt doen op Het Lyceum Ro7erdam bij de rich/ng Kunst. Hoi! Leuk dat je toela/ng komt doen op Het Lyceum Ro7erdam bij de rich/ng Kunst. Om toegelaten te worden moet je een toela/ng doen. Op de volgende pagina s staat de toela/ngsopdracht uitgelegd. Gebruik

Nadere informatie

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012

Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Babyplaats Webshop Paviljoen 4 e editie 22-26 februari 2012 Feiten & cijfers 2011 Impressie eerdere edities Wat is het? Fysieke presentatie van een Online Winkelcentrum via de gezamelijke paraplu van Babyplaats.nl

Nadere informatie

handel en verkoop CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden.

handel en verkoop CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2010 gedurende 300 minuten handel en verkoop CSPE BB Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 19 opdrachten. Voor dit examen zijn

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor

Inhoudsopgave. Inleiding. Sponsor van de Kasteeltuinconcerten. 1. Exclusive Sponsor. 2. Hoofdsponsor. 3. Stersponsor. 4. Sponsor 1 Inhoudsopgave Inleiding Sponsor van de Kasteeltuinconcerten 1. Exclusive Sponsor 2. Hoofdsponsor 3. Stersponsor 4. Sponsor 5. Additionele avond sponsoring 6. Donaties Contactgegevens 2 Inleiding Na twaalf

Nadere informatie

Check je sociale media

Check je sociale media Check je sociale media Succesvol zakelijk communiceren via sociale netwerken Heidi Aalbrecht Eric Tiggeler Pyter Wagenaar Sdu Uitgevers, Den Haag 5 Inhoud 1 Inleiding Wat zijn sociale media en wat kun

Nadere informatie

Aanvraagformulier lidmaatschap KZOD Versie

Aanvraagformulier lidmaatschap KZOD Versie Aanvraagformulier lidmaatschap KZOD Versie 1.20130908 Dit formulier per e-mail of per post versturen naar: Jan Reijnders secretaris KZOD Joke Smitlaan 1 2104 TE Heemstede T: 023 5290044 E: secretaris@kzod.nl

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Pen en papier? Het begin Jouw website: waar zullen we beginnen? Er is zoveel over te vertellen! Voor

Nadere informatie

Print > dagbladen, magazines en huis-aan-huiskranten Richtlijnen voor Advertorials

Print > dagbladen, magazines en huis-aan-huiskranten Richtlijnen voor Advertorials Print > dagbladen, magazines en huis-aan-huiskranten Richtlijnen voor Advertorials Een advertorial moet voor de lezer altijd te herkennen zijn als niet behorend tot de redactionele pagina s van de krant

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

1. Handleiding aanmaken Facebookpagina

1. Handleiding aanmaken Facebookpagina Inhoud 1.Handleiding aanmaken Facebookpagina...2 Stap 1: Maak een pagina...2 Stap 2: Kies een categorie...2 Stap 3: Pagina instellen...3 Stap 4: Een korte rondleiding...6 Stap 5: Instellingen aanpassen...7

Nadere informatie

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Deze download is gekoppeld aan het Handboek Social media voor sportverenigingen. Meer informatie over dit handboek: http://www.clubbereik.nl/handboek. In

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR. Promotiemiddelen 15

APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR. Promotiemiddelen 15 APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR Promotiemiddelen 15 1 MAAKT JE ZICHTBAAR Promoot je evenement of onderneming via Apeldoorn Promotie Apeldoorn Promotie maakt je activiteiten zichtbaar Apeldoorn Promotie

Nadere informatie

Stichting Bloeiend Zijpe is een 100% vrijwilligersorganisatie die zonder sponsoring van bedrijfsleven werkt.

Stichting Bloeiend Zijpe is een 100% vrijwilligersorganisatie die zonder sponsoring van bedrijfsleven werkt. Stichting Bloeiend Zijpe is een 100% vrijwilligersorganisatie die zonder sponsoring van bedrijfsleven werkt. Informatie deelname Kunst-Expositie Bloeiend Zijpe 2016 Bloeiend Zijpe is een bloeiend, kleurrijk,

Nadere informatie

Logo ontwerp Prijzen Werkwijze Resultaat

Logo ontwerp Prijzen Werkwijze Resultaat Logo ontwerp Prijzen Werkwijze Resultaat Prijzen UurtariefLogo Briefing Concepten naar wens Aanpassingsrondes naar wens Gewenste kleurstelling BasisLogo Briefing 1 Concept 3 Aanpassingsrondes Gewenste

Nadere informatie

Huisstijlhandboek. Kunststichting Firma Van Drie

Huisstijlhandboek. Kunststichting Firma Van Drie Huisstijlhandboek Kunststichting Firma Van Drie Martine den Boer Definitief 1 april 2013 Huisstijlhandboek Firma Van Drie definitief d.d. 1-4-2013 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Logo 4 1.1. Varianten 4

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

Informatie deelname KunstExpo Bloeiend Zijpe 2015

Informatie deelname KunstExpo Bloeiend Zijpe 2015 Informatie deelname KunstExpo Bloeiend Zijpe 2015 Thema: Bloeiend Zijpe is een bloeiend, kleurrijk, creatief en sportief evenement dat voor de 10e maal wordt georganiseerd en dat dit jaar hopelijk weer

Nadere informatie

Talentenverkenning. Wat kan jij? Enthousiasmeren

Talentenverkenning. Wat kan jij? Enthousiasmeren Enthousiasmeren Talentenverkenning Mensen willen best graag wat doen voor hun buurt, maar dan moet u ze er wel voor vragen. Een algemene oproep voor vrijwilligers is niet altijd even effectief. Het werkt

Nadere informatie

Opstart document 8 FEBRUARI v1.24

Opstart document 8 FEBRUARI v1.24 Opstart document 8 FEBRUARI v1.24 pagina 1 Welkom In dit document vind je stap voor stap instructie hoe je jouw eigen site kunt indelen, wat je moet verzamelen en natuurlijk hoe je uiteindelijk zelf jouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Toelichting spot Individuele tentoonstelling

Toelichting spot Individuele tentoonstelling Toelichting spot Individuele tentoonstelling Wat De individuele tentoonstellingssubsidie is bedoeld voor kunstenaars die voor een presentatie van eigen werk bepaalde tentoonstellingskosten zelf moeten

Nadere informatie

䰀䘀唀一䐀匀倀刀䄀夀䔀刀一䤀䜀䠀吀㐀 㜀䠀䄀一䐀䈀伀䔀䬀吀

䰀䘀唀一䐀匀倀刀䄀夀䔀刀一䤀䜀䠀吀㐀 㜀䠀䄀一䐀䈀伀䔀䬀吀 䰀䘀唀一䐀匀倀刀䄀夀䔀刀一䤀䜀䠀吀㐀 㜀䠀䄀一䐀䈀伀䔀䬀吀 Voorwoord Wat fijn dat jij een Prayer Night wil organiseren en samen met andere jongeren tot God wil bidden en Hem wil aanbidden. Begin de voorbereiding met gebed en vraag

Nadere informatie

Het Luxe abonnement op Nijmegen-Oost.nl

Het Luxe abonnement op Nijmegen-Oost.nl Het Luxe abonnement op Nijmegen-Oost.nl Bij het luxe abonnement krijg je het volgende: Een eigen bedrijfspagina via een unieke url: nijmegen-oost.nl/[jouw bedrijfsnaam] Je bent vindbaar op nijmegen-oost,nl,

Nadere informatie

Informatiebrief. In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

Informatiebrief. In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

HANDLEIDING TALENTENQUIZ

HANDLEIDING TALENTENQUIZ HANDLEIDING TALENTENQUIZ STAPPENPLAN TALENTENQUIZ 1. Download alle nodige bestanden van de talentenquiz kleur bekennen met kinderen op de studentenpagina bij de pagina voor de coördinator bedenk & doe

Nadere informatie

Dutch Design Week. Informatie Ketelhuisplein. ddw.nl Okt Aanmelden 1 april - 30 juni. foto: Cleo Goossens

Dutch Design Week. Informatie Ketelhuisplein. ddw.nl Okt Aanmelden 1 april - 30 juni. foto: Cleo Goossens Dutch Design Week Informatie Ketelhuisplein Aanmelden 1 april - 30 juni ddw.nl 20-28 Okt. 2018 Dutch Design Week Tijdens de 17e editie van Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven kun je met eigen ogen zien

Nadere informatie

MX Member 1x2. Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016. 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam

MX Member 1x2. Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016. 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam MX Member 1x2 Wat hebben we van jullie nodig? Material Xperience 2016 27 28 29 januari 2016, Ahoy Rotterdam MX Member 1x2 Wat hebben we van jullie nodig? Wat? Wanneer? Zie pagina 1. Content catalogus uiterlijk

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken.

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken. Sk8-Depot is een brand new indoor SKATE, BMX en ROLLERBLADE park gelegen op een goed bereikbare locatie in Antwerpen, goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Sk8-Depot bied sponsors

Nadere informatie

Alles weten over. Twitter? Bekijk onze website met de Qr-code!

Alles weten over. Twitter?  Bekijk onze website met de Qr-code! Alles weten over Twitter? Bekijk onze website met de Qr-code! www.communicatiedatbenjij.weebly.com Twitter De snelste en makkelijkste manier om dichtbij hetgeen te blijven waar jij om geeft. Als er in

Nadere informatie

LinkedIn training. Je LinkedIn-profiel, daar ben je trots op! Je kan er iedere vraag over beantwoorden. Hoe zit dat bij jou?

LinkedIn training. Je LinkedIn-profiel, daar ben je trots op! Je kan er iedere vraag over beantwoorden. Hoe zit dat bij jou? Training LinkedIn LinkedIn training Je LinkedIn-profiel, daar ben je trots op! Je kan er iedere vraag over beantwoorden. Hoe zit dat bij jou? LinkedIn is als zakelijk online social network een uitermate

Nadere informatie

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp

Uitnodiging. voor het Start-weekend. Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015. Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp Uitnodiging voor het Start-weekend Zaterdag 19 & Zondag 20 september 2015 Samen delen in overvloed Hervormde gemeente Elburg wijk West en Oostendorp -Welkom- Gemeenteleden, In uw handen heeft u de uitnodiging

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Nieuwe klanten Nieuwe klanten Trek er op uit Binnen blijven, wachten op klanten is geen goed idee. Werk je samen met een team? Stuur één of enkele medewerkers de straat

Nadere informatie

Partnership elementen naar keuze

Partnership elementen naar keuze s Inhoudelijke bijdrage elementen Partnership elementen naar keuze Partner sessie Presenteer jouw organisatie door middel van een klantencase op interactieve wijze -> breng je klant mee! Silent Seminar

Nadere informatie

USP. Unique Selling Points

USP. Unique Selling Points FPN-Groep USP Unique Selling Points Betrouwbaar, innoverend, dynamisch Transparante kostenstructuur Veel aanvullende diensten Pro-actief en Maatwerk Korter dan gemiddelde doorlooptijden One-stop-shopping

Nadere informatie

Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips!

Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips! Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips! Het doel van crowdfunding is het bereiken van een crowd, de financiering het middel waarmee de donateurs laten zien dat zij jouw project ondersteunen.

Nadere informatie

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek

Dankbaarheid Dagboek. Succesvol in Balans. Dankbaarheid dagboek Dankbaarheid Dagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Dankbaarheid is super belangrijk voor geluk in jouw leven. Wie dankbaar is zal nog meer krijgen, en het zal overvloedig

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2013 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

Welkom! 22 juli 2015 Wini Stoltz

Welkom! 22 juli 2015 Wini Stoltz Welkom! 22 juli 2015 Wini Stoltz Welkom & introductie van de workshop Voorstellen Doel en belang van LinkedIn Aanmaken van een profiel Jobrotary en Jobrunners Evaluatieformulier Netwerken is belangrijk

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Er zijn vier vitrines en negen consoles aanwezig met de volgende afmetingen:

Er zijn vier vitrines en negen consoles aanwezig met de volgende afmetingen: Secretariaat Expo-Angerlo Rietmaat 15 6983 DE Doesburg t: 0313 84 41 88 e: expoangerlo@gmail.com iban: NL92ABNA0538827890 Beste exposant, Stichting Expo Angerlo geeft sinds 1987 kunstenaars de mogelijkheid

Nadere informatie

Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant Meer traffic, meer omzet: daar gaan we voor!

Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant Meer traffic, meer omzet: daar gaan we voor! Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant Meer traffic, meer omzet: daar gaan we voor! WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren en beleving. Wij hebben gekozen voor een krant

Nadere informatie

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio

KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio KERST-LADIES NIGHT bij Holland Fotostudio Datum: vrijdag, 12 december 2014 Tijden: 19-22 uur Beste standhouder, Wat leuk dat je mee wilt doen met onze KERST Ladies Night! Wij gaan er van uit dat het weer

Nadere informatie

Business-to-busines bieden wij verschillende mogelijkheden.

Business-to-busines bieden wij verschillende mogelijkheden. 1 Promotie mogelijkheden Noorderslagweekend 2007 Op 11, 12 en 13 januari 2007 vindt in Groningen het Eurosonic/Noorderslag festival plaats. Dit is dè kans om meer dan 220 bands en acts te bekijken en de

Nadere informatie

Toelichting spot Individuele tentoonstelling

Toelichting spot Individuele tentoonstelling Toelichting spot Individuele tentoonstelling Wat De subsidie spot Individuele tentoonstelling is bedoeld voor tentoonstellingen en presentaties van eigen werk. De subsidie is nadrukkelijk bedoeld als aanvulling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Winterdansdag PROJECT IN BRAZILIË. Show KAARTVERKOOP EN. Danskleding NIEUWE KLEDINGLIJN IN DE MAAK DECEMBER 2017 HULP NODIG!

NIEUWSBRIEF. Winterdansdag PROJECT IN BRAZILIË. Show KAARTVERKOOP EN. Danskleding NIEUWE KLEDINGLIJN IN DE MAAK DECEMBER 2017 HULP NODIG! DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF Winterdansdag PROJECT IN BRAZILIË Show KAARTVERKOOP EN HULP NODIG! Danskleding NIEUWE KLEDINGLIJN IN DE MAAK THEMA VAN DE MAAND: VRIENDSCHAP! LEES SNEL VERDER! NIEUWSBRIEF AGENDA

Nadere informatie

14 e. Nieuw. aanbod! Pagina 4&5. Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4. Musicallessen Hiphop dans Pagina 5

14 e. Nieuw. aanbod! Pagina 4&5. Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4. Musicallessen Hiphop dans Pagina 5 14 e Nieuw aanbod! Pagina 4&5 Creatief bezig zijn Spray-Art Pagina 4 Musicallessen Hiphop dans Pagina 5 Jij leert. Jij inspireert! GYMNASIUM ATHENEUM TTO HAVO VMBO PRAKTIJKONDERWIJS De nieuwe Click avonturen!

Nadere informatie

De finale: Het laatste Project!

De finale: Het laatste Project! De finale: Het laatste Project! SOLAR FESTIVAL Muziekfestival sinds 2005 Roermond - Maasplassen (recreatiepark de Weerd) Cross Over Programmering Elk klein hoekje waar je in en uit, onder of op gaat

Nadere informatie

Facebook, Twitter en andere Sociale Media

Facebook, Twitter en andere Sociale Media Facebook, Twitter en andere Sociale Media Sociale Media zijn belangrijke promotiemiddelen geworden. Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Hyves en LinkedIn zijn voorbeelden van Sociale Media op het

Nadere informatie