Nieuwsbrief. Open dag 19 maart. de voorjaarsvakantie. Van maandag 24 februari t/m vrijdag 28 februari is. een fijne vakantie gewenst!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Open dag 19 maart. de voorjaarsvakantie. Van maandag 24 februari t/m vrijdag 28 februari is. een fijne vakantie gewenst!"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang 14, nr 14 IN DIT NUMMER: Open dag 19 maart 1 GGD Flits 1 Sanne 8b Nederlands kampioen Twirlen Kanjer Training 3 Stichting leergeld 4 Gezocht bestuursleden voor Jeugdland Jeugdland oud Hollandse spelletjes Kinder Carnaval 1 maart 6 Disco 7 maart 7 Voorjaarsvakantie Van maandag 24 februari t/m vrijdag 28 februari is de voorjaarsvakantie. Iedereen een fijne vakantie gewenst! Open dag 19 maart februari 2014 Woensdag 19 maart is er Open Dag op t Joppe en op alle andere SOPOH-scholen in de Haarlemmermeer. Tussen 09:00 uur en 11:30 uur zijn ouders van peuters en andere geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te nemen in de school. De leerkrachten en kinderen zullen het gewone dagprogramma volgen. In de school zal ook personeel rondlopen om uitleg te geven, de weg te wijzen en om vragen te beantwoorden. In het hoofdgebouw worden bezoekers ontvangen met een kopje koffie of thee, waarna zij zelf hun weg mogen bepalen door de school. In de grote zaal op de eerste verdieping is de voor- en naschoolse opvang aanwezig van het Woudlopertje, Op Stoom, De Regenboog, Happy Kids, en de Wervelwind Zij staan iedereen graag te woord. Voor nieuwe ouders is de mogelijkheid direct een afspraak te maken voor een intake-/ kennismakingsgesprek met de directie. Mariska van der Laan zal deze afspraken direct inplannen in de agenda. Kent u mensen die nog geen schoolkeuze hebben gemaakt? Brengt u hen dan op de hoogte van onze Open Dag. Zij zijn van harte welkom! GGDFlits Computers, smartphones, tablets, ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. En al helemaal niet uit het leven van onze kinderen. Zij groeien op in een digitale wereld. Hoe ga je daar als ouders mee om? Wanneer moet u zich zorgen gaan maken? Gelukkig zijn er veel websites die u hier goed over kunnen informeren. Deze websites hebben wij op websitesapps.aspx overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Wilt u liever een persoonlijk gesprek hierover (of over andere zaken betreffende uw kind) dan kunt u altijd een afspraak maken met de jeugdarts of jeugdverpleegkundige die verbonden is aan de school van uw kind. Ons telefoonnummer is (7,5 cent per gesprek plus uw gebruikelijke gesprekskosten). Vossestein KK Nieuw-Vennep (T) (F) (E) (W)

2 Sanne groep 8B Nederlands kampioen Twirlen! Pagina 2 Zondag 19 januari 2014 is Sanne uit groep 8B met het Preteen Largeteam van Twirlvereniging Inspiration in Voorhout Nederlands Kampioen twirlen geworden. Twirlen is een combinatie van turnen, ballet en ritmische gymnastiek in combinatie met het gooien van een baton. Halverwege het seizoen waren de meiden al gepromoveerd van de beginners klasse naar de Intermediate klasse. Er is keihard getraind om de plaatsingspunten in de Intermediate klasse binnen te halen voor het Nederlands Kampioenschap. Twee teams uit Nederland hadden zich hier maar voor geselecteerd. Wat op zich al een knappe prestatie is. De jury beloonde Sanne met haar groep de hoogste punten toe. Zij mochten trots de beker in ontvangst nemen en zich Nederlands Kampioen noemen!

3 J AARG ANG 14, NR 1 4 Pagina 3 Assertiviteitstraining voor kinderen en ouders samen! Zit uw kind niet lekker in zijn / haar vel? De training is bedoeld voor kinderen die: niet lekker in hun vel zitten - het gevoel hebben er niet bij te horen - onzeker of verlegen zijn - overheersend zijn, de baas spelen - anderen uitlachen - niets serieus nemen, overal een grap van maken - somber zijn - driftbuien hebben - gesloten zijn - zich moeilijk kunnen concentreren - zich eenzaam voelen. De Kanjertraining is een zeer effectieve weerbaarheidstraining en wordt gegeven aan kinderen in verschillende leeftijdsgroepen van: 5-8 jarigen 8-11 jarigen (bijna) brugklassers - een boost voor de middelbare school!- In Nieuw-Vennep gaan wij starten met nieuwe groepen: voor de 5-8 jarigen op vrijdag 14 februari van uur voor de (bijna) brugklassers op woensdag 19 april van uur voor de 8-11 jarigen op vrijdag 12 september van uur. De training bestaat uit 10 lessen van anderhalf uur, voorafgegaan door een intakegesprek. De lessen vinden eens in de 14 dagen plaats in groepsverband en worden gegeven door twee orthopedagogen / psychologen, speciaal opgeleid als kanjertrainers. De kanjertraining is een beproefde methode en gericht op het krijgen van zelfinzicht, het leren uiten van gevoelens, het opbouwen van zelfvertrouwen en het krijgen van grip op sociale situaties. De kosten van de training zijn 425,- incl. intakegesprek. Diverse zorgverzekeraars vergoeden de kanjertraining: o.a. Zorg en Zekerheid, AGIS, ONVZ, ONP, Kiemer. Gezinnen met een minimuminkomen kunnen een beroep doen op de Bijzondere Bijstand van de gemeente of kunnen financiële ondersteuning vragen bij de Stichting Leergeld. Als uw kind een Persoonsgebonden Budget heeft kunt u er voor kiezen dit aan te wenden voor de kanjertraining. Indien noodzakelijk is een betalingsregeling uiteraard bespreekbaar. Informatie en aanmelding: Voor mondelinge informatie en overleg: drs. Angela Rolvers, tel Door de kanjertraining krijgt uw kind meer zelfvertrouwen, heeft uw kind meer grip op sociale situaties, minder last van sociale stress en gaan schoolresultaten vooruit.

4 Pagina 4 Persbericht Rotary Club organiseert gala voor Stichting Leergeld in De Meerse RC Haarlemmermeer organiseert een galaconcert ten behoeve van Stichting Leergeld in de Meerse op 21 maart. Francesco Attesti, de Italiaanse concertpianist vormt de apotheose van een avond vol zang, muziek en gezelligheid. Stichting Leergeld is in 2006 in Haarlemmermeer gestart. Leergeld wil voorkomen dat schoolgaande kinderen uit gezinnen met een beperkt inkomen niet kunnen deelnemen aan het sociaal en maatschappelijk leven op en rond de school. Dat is slecht voor de betrokken kinderen en voor de samenleving. Beter nu geld om te leren, dan later duur Leergeld te betalen, is het motto van de stichting. Om de activiteiten te financieren is geld nodig. Rotaryclub Haarlemmermeer biedt de helpende hand en organiseert op 21 maart een benefietgala in theater De Meerse in Hoofddorp onder de titel Gala of the Year Haarlemmermeer Naast een ontvangst met walking diner zijn er optredende artiesten, onder wie de bekende Italiaanse pianist Francesco Attesti, het Hoofddorpse koor Odyssee en uiteenlopende surprise acts. Tevens wordt er een Amerikaanse veiling georganiseerd. Het gala wordt volledig door vrijwilligers opgezet zodat vrijwel alle opbrengsten richting het goede doel gaan. Dick Braam, die de communicatie rond het gala van de Rotaryclub doet, haast zich te melden dat het geen besloten bijeenkomst is zoals men vaak denkt als men het over Rotary heeft. Iedereen is van harte welkom. We hebben twee doelen met dit gala, naast heel veel geld ophalen voor het goede doel we willen iedereen een onvergetelijke ervaring bezorgen, een avond vol kleine en grote culturele cadeautjes. Een heerlijk avondje uit voor slechts 75 euro inclusief eten en drinken!. De leden van de Rotaryclub vragen via de media en hun speciale facebookpagina zoveel mogelijk aandacht voor dit evenement. Braam: Burgemeester Weterings heeft vorige week in zijn dubbelrol als burgervader en voorzitter van het Comité van Aanbeveling van Stichting Leergeld Haarlemmermeer de eerste kaartjes uitgereikt gekregen van onze Rotaryvoorzitter Johan Basmaci. Burgemeester Weterings riep de aanwezige raadsleden en wethouders op om ook de schouders onder die mooie doel te zetten en snel kaartjes aan te schaffen voor het benefietconcert. Rotaryclub Haarlemmermeer organiseert het Gala of The Year Haarlemmermeer op 21 maart 2014 in Theater de Meerse in Hoofddorp. Denk aan lekker eten en drinken, de genoemde Amerikaanse veiling en een piano recital met Francesco Attesti. Daarnaast zullen er nog enkele verrassende optredens zijn tijdens dit gala. De prijs voor dit totaalpakket inclusief eten en drinken is 75,- pp. en de opbrengst van deze avond gaat als gezegd naar Stichting Leergeld Haarlemmermeer. Kaarten kunnen besteld worden via en betaling van de kaarten op rekening: NL76RABO t.n.v. Stg. Steunfonds Rotaryclub Haarlemmermeer. Meer informatie: Dick Braam mobiel

5 Met spoed maatschappelijk betrokken bestuursleden gezocht voor Jeugdland Nieuw-Vennep Pagina 5 en Hoofddorp Het bestuur van Jeugdland bestaat momenteel uit een voorzitter, een penningmeester, een secretaris, een lid technische zaken en een algemeen lid dat zich bezig houdt met personeelszaken. Het bestuur komt vijf keer per jaar afwisselend in Hoofddorp of Nieuw-Vennep bijeen, samen met de beheerders. Daarnaast hebben bestuursleden hun eigen taken en actiepunten. Te denken valt aan het onderhouden van contacten met de gemeente en provincie. Maar ook het (mede) ontwikkelen van plannen van aanpak met betrekking tot onderhoud of activiteiten en het invulling geven aan de visie van Jeugdland. Op korte termijn zullen er enkele van bovengenoemde functies in het bestuur vacant worden. Bent u geïnteresseerd of wilt u eerst nog nadere informatie, dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de stichting, Esther van Iwaarden, via Oud Hollandse spelletjes Jeugdland Nieuw-Vennep (gehele voorjaarsvakantie geopend) vrijdag 28 februari van 14:00 tot 16:00 Haal gratis een strippenkaart bij de balie om mee te doen met de volgende spelletjes: *Sla de muis *Ezeltje prik *Ganswerpen *De bibberspiraal *Kasteelgolf *Sjoelen

6 Pagina 6

7 Pagina 7

GRAAN VOOR VISCH. 1e HELFT 2014 12-18 0-12 18+ JAAR JAAR JAAR

GRAAN VOOR VISCH. 1e HELFT 2014 12-18 0-12 18+ JAAR JAAR JAAR GRAAN VOOR VISCH 1e HELFT 2014 0-12 JAAR 12-18 JAAR JAAR 1 Beste wijkbewoners, In deze folder vindt u een overzicht van de activiteiten georganiseerd door verschillende aanbieders in de wijk. De activiteiten

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Kalender: 25 mei Tweede Pinksterdag 26 mei Waardendag studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen vrij 28 mei Verjaardag juf Mascha 28 mei Hercontrole hoofdluis

Nadere informatie

Uitstapje met de vrijwilligers van Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland

Uitstapje met de vrijwilligers van Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland Dag Mantelzorgers en belangstellenden, Jaargang 2 / Uitgave juli/augustus 2014 Hierbij de nieuwsbrief van het Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland. Aan het Netwerk zijn partijen uit Steenwijkerland verbonden

Nadere informatie

Onderzoek naar fietsgedrag

Onderzoek naar fietsgedrag J a a r g a n g 1 0, n r. 3 4 n o v e m b e r 2 0 1 4 Onderzoek naar fietsgedrag 1 Onderzoek naar fietsgedrag Beste ouders, Op de vorige Nieuwsbrief stond aangekondigd dat Hartenaas is benaderd met de

Nadere informatie

Voorwoord Voorzitter. Dick Post.

Voorwoord Voorzitter. Dick Post. Voorwoord Voorzitter Deze vereniging behelst 3 wijken namelijk Flevowijk Cellesbroek en Middenwetering, wijken met een grote verscheidenheid van bewoners en gebieden. Denk aan het aantal scholen, kerken,

Nadere informatie

Flexibel Ruimtelijk Inspirerend Speels. fris de dag door. Lekker op je plek bij Fris! Kinderdagverblijven

Flexibel Ruimtelijk Inspirerend Speels. fris de dag door. Lekker op je plek bij Fris! Kinderdagverblijven Flexibel Ruimtelijk Inspirerend Speels fris de dag door Kinderdagverblijven rblijven Kinderdag Lekker op je plek bij Fris! Kinderdagverblijven Welkom bij Fris! Kinderdagverblijven Als ouder is het heerlijk

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Jaarverslag 2010 Stichting Aandachtscentrum Het Open Venster. 1. Voorwoord 2. 2. Visie 3. 3. De activiteiten 4. 4. Coördinator en groepswerkers 8

Jaarverslag 2010 Stichting Aandachtscentrum Het Open Venster. 1. Voorwoord 2. 2. Visie 3. 3. De activiteiten 4. 4. Coördinator en groepswerkers 8 Inhoudsopgave Pagina 1. Voorwoord 2 2. Visie 3 3. De activiteiten 4 4. Coördinator en groepswerkers 8 5. Vrijwilligers 9 6. Bestuur 12 7. Contacten in de samenleving 13 8. Publiciteit 14 9. Toekomst 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Bij deze de nieuwsbrief van de maand juli. Tijdens deze laatste schoolweken staan er nog enkele momenten op de planning die voor u als ouders belangrijk

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

Stichting Buurthuis De Ezel, hierna te noemen: de stichting, biedt u hierbij het jaarverslag 2014 aan.

Stichting Buurthuis De Ezel, hierna te noemen: de stichting, biedt u hierbij het jaarverslag 2014 aan. Voorwoord Stichting Buurthuis De Ezel, hierna te noemen: de stichting, biedt u hierbij het jaarverslag 2014 aan. De stichting is een gesubsidieerde vrijwilligersorganisatie, die actief is binnen de ontmoetingsfunctie.

Nadere informatie

BRUNSSUM. Brunssum Beweegt! Jeugdsport: jong geleerd is oud gedaan. 55+ of chronisch ziek? Beweeg dan juist mee!

BRUNSSUM. Brunssum Beweegt! Jeugdsport: jong geleerd is oud gedaan. 55+ of chronisch ziek? Beweeg dan juist mee! BRUNSSUM Toch zijn er nog steeds teveel volwassenen en kinderen die de gezonde norm voor bewegen per dag niet halen. Daarom heeft de gemeente Brunssum besloten om extra sport- en beweegactiviteiten te

Nadere informatie

met Elkaar Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere Zomer 2014 Samen zorgen voor... Leuke middag voor mensen met dementie In gesprek met...

met Elkaar Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere Zomer 2014 Samen zorgen voor... Leuke middag voor mensen met dementie In gesprek met... Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere Samen zorgen voor... Leuke middag voor mensen met dementie In gesprek met... Rondkomen met een minimum inkomen met Elkaar Zomer 2014 VMCA Magazine zomer 2014

Nadere informatie

t Kruisrakkertje www.kruisrak.nl Juli 2015

t Kruisrakkertje www.kruisrak.nl Juli 2015 Juli 2015 t Kruisrakkertje De zomervakantie is in zicht, het schooljaar 2014-2015 zit er bijna op. We kijken terug op een druk schooljaar, waarin weer veel gebeurd is. Onderwijskundig zijn er weer stappen

Nadere informatie

jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers

jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers DE OUDER CENTRAAL! Dagelijks staat uw zoon of dochter centraal binnen ons werk. Wij zetten ons in voor vorming, onderwijs en behandeling om daarmee

Nadere informatie

Schoolgids 2012/2013

Schoolgids 2012/2013 Schoolgids 2012/2013 De Kameleon 01. ONZE SCHOOL 4 02. WAAR DE SCHOOL VOOR STAAT 4 03. ORGANISATIE VAN HET ONDERWIJS 5 04. WIE WERKEN ER IN ONZE SCHOOL 5 05. HET ONDERWIJS OP DE KAMELEON 6 06. DE ZORG

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015

Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015 BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015 1. Agenda Datum tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Woe. 25 maart Alle groepen

Nadere informatie

februari 2012 nr.1 februari 2012 1 Jaarvergadering Energiecollectief De OV-chipkaart Uw aandacht waard! Gezocht: secretaris V/M In het Alzheimer café

februari 2012 nr.1 februari 2012 1 Jaarvergadering Energiecollectief De OV-chipkaart Uw aandacht waard! Gezocht: secretaris V/M In het Alzheimer café februari 2012 nr.1 Jaarvergadering De OV-chipkaart Gezocht: secretaris V/M Agenda Activiteiten in: De Kortfoort De kleine zaal Overige activiteiten Activiteiten lange termijn Personalia Activiteiten Computercursus

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 6 19-09-2013 Schoolkamp groep 8 Volgende week maandag, dinsdag en woensdag gaan de 40 kinderen van groep 8 naar Markelo.

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014

Nieuwsbrief November 2014 Nieuwsbrief November 2014 Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief informeren wij u over de volgende onderwerpen: De lat omhoog bij de vakken rekenen, lezen, begrijpend lezen en spelling. Voor uw

Nadere informatie

Carnaval. Verkiezingen van de Prins, Nar en Sjampetter. Het kaokelswaree

Carnaval. Verkiezingen van de Prins, Nar en Sjampetter. Het kaokelswaree In dit Blaadje: Carnaval... 1 Even voorstellen... 3 Europa-kinderhulp... 3 Studiemiddag... 4 Opvang nodig tijdens de studiedag op dinsdag 25 februari?... 4 Meziekmeneer Ronalds MEESPEULSIRREKUS!... 4 Uitnodiging

Nadere informatie

De Dromenvanger. Schoolgids. Basisschool. - Durven dromen - Dromen najagen - Dromen verwezenlijken

De Dromenvanger. Schoolgids. Basisschool. - Durven dromen - Dromen najagen - Dromen verwezenlijken 1 Schoolgids Basisschool De Dromenvanger - Durven dromen - Dromen najagen - Dromen verwezenlijken Als je een droom hebt, en je wilt dat hij uitkomt, ga er dan voor. Doe je uiterste best en geef niet op.

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids 2011-2012 basisschool St. Jozef te Uden.

Inhoudsopgave schoolgids 2011-2012 basisschool St. Jozef te Uden. Inhoudsopgave schoolgids 2011-2012 basisschool St. Jozef te Uden. 1. Algemene gegevens pag. 1 2. Inleiding pag. 2 3. Missie en Visie pag. 3 4. Een katholieke school pag. 4 5. De ontwikkeling van onze school

Nadere informatie

jaargang 12 nr. 1 augustus/september 2012

jaargang 12 nr. 1 augustus/september 2012 jaargang 12 nr. 1 augustus/september 2012 EEN MOOIE START! En vandaag ligt er alweer een verse nieuwsbrief voor u. Zo wensten wij elkaar een fijne vakantie en zo is een nieuw schooljaar begonnen. Waar

Nadere informatie

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Studiedag Op 14 november hebben wij een studiedag en zijn alle leerlingen vrij.

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Studiedag Op 14 november hebben wij een studiedag en zijn alle leerlingen vrij. Studiedag Op 14 november hebben wij een studiedag en zijn alle leerlingen vrij. November 3 t/m 14 oudergesprekken (Facultatief) Nationaal schoolontbijt Onze school mag weer meedoen aan het Nationaal schoolontbijt.

Nadere informatie

Naschools Aanbod Pieterskerkhof

Naschools Aanbod Pieterskerkhof Naschools Aanbod Pieterskerkhof Herfst 2012 Kerst 2012 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de tweede brochure van het Naschools Aanbod Pieterskerkhof. Diverse instanties bieden hun diensten aan. Het aanbod

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Welzijnsdiensten pagina 5 Activiteiten pagina 6-9 Agenda pagina 10-16

Inhoudsopgave. Welzijnsdiensten pagina 5 Activiteiten pagina 6-9 Agenda pagina 10-16 1 Inhoudsopgave Algemeen pagina 2-4 Servicepunt Senioren Welzijnsdiensten pagina 5 Activiteiten pagina 6-9 Agenda pagina 10-16 Servicepunt Vrijwilligerswerk Algemeen pagina 18 Activiteiten & Diensten pagina

Nadere informatie

Woord vooraf. Namens het team van Christelijke Montessorischool De Abeel, Mieke Wits, directeur.

Woord vooraf. Namens het team van Christelijke Montessorischool De Abeel, Mieke Wits, directeur. SCHOOLGIDS 2014 2015 Woord vooraf Van harte welkom op Christelijke Montessorischool De Abeel. U leest deze schoolgids omdat uw kind op CMS De Abeel zit of omdat u zich als nieuwe ouder hebt aangemeld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Contributie/Aanmelden nieuwe leden. Uitnodiging Ledenvergadering Dinsdagavond 27 maart 2012. Als gastspreker: Hart Veilig Hardenberg

Nieuwsbrief. Contributie/Aanmelden nieuwe leden. Uitnodiging Ledenvergadering Dinsdagavond 27 maart 2012. Als gastspreker: Hart Veilig Hardenberg Datum nieuwsbrief Jaargang, nr. 10 Maart 2012 Nieuwsbrief Uitnodiging Ledenvergadering Dinsdagavond 27 maart 2012. Als gastspreker: Hart Veilig Hardenberg In dit nummer: Uitnodiging ledenvergadering 1

Nadere informatie

Zoekt een nieuw bestuur

Zoekt een nieuw bestuur Zoekt een nieuw bestuur Zoek je een uitdaging naast je studie? Vertegenwoordig 40.000 Zwolse studenten en wordt bestuurslid bij het Studenten Overleg Orgaan Zwolle Voorwoord Beste lezer, Wil jij de belangen

Nadere informatie