Nieuwsbrief. Open dag 19 maart. de voorjaarsvakantie. Van maandag 24 februari t/m vrijdag 28 februari is. een fijne vakantie gewenst!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Open dag 19 maart. de voorjaarsvakantie. Van maandag 24 februari t/m vrijdag 28 februari is. een fijne vakantie gewenst!"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang 14, nr 14 IN DIT NUMMER: Open dag 19 maart 1 GGD Flits 1 Sanne 8b Nederlands kampioen Twirlen Kanjer Training 3 Stichting leergeld 4 Gezocht bestuursleden voor Jeugdland Jeugdland oud Hollandse spelletjes Kinder Carnaval 1 maart 6 Disco 7 maart 7 Voorjaarsvakantie Van maandag 24 februari t/m vrijdag 28 februari is de voorjaarsvakantie. Iedereen een fijne vakantie gewenst! Open dag 19 maart februari 2014 Woensdag 19 maart is er Open Dag op t Joppe en op alle andere SOPOH-scholen in de Haarlemmermeer. Tussen 09:00 uur en 11:30 uur zijn ouders van peuters en andere geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te nemen in de school. De leerkrachten en kinderen zullen het gewone dagprogramma volgen. In de school zal ook personeel rondlopen om uitleg te geven, de weg te wijzen en om vragen te beantwoorden. In het hoofdgebouw worden bezoekers ontvangen met een kopje koffie of thee, waarna zij zelf hun weg mogen bepalen door de school. In de grote zaal op de eerste verdieping is de voor- en naschoolse opvang aanwezig van het Woudlopertje, Op Stoom, De Regenboog, Happy Kids, en de Wervelwind Zij staan iedereen graag te woord. Voor nieuwe ouders is de mogelijkheid direct een afspraak te maken voor een intake-/ kennismakingsgesprek met de directie. Mariska van der Laan zal deze afspraken direct inplannen in de agenda. Kent u mensen die nog geen schoolkeuze hebben gemaakt? Brengt u hen dan op de hoogte van onze Open Dag. Zij zijn van harte welkom! GGDFlits Computers, smartphones, tablets, ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. En al helemaal niet uit het leven van onze kinderen. Zij groeien op in een digitale wereld. Hoe ga je daar als ouders mee om? Wanneer moet u zich zorgen gaan maken? Gelukkig zijn er veel websites die u hier goed over kunnen informeren. Deze websites hebben wij op websitesapps.aspx overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Wilt u liever een persoonlijk gesprek hierover (of over andere zaken betreffende uw kind) dan kunt u altijd een afspraak maken met de jeugdarts of jeugdverpleegkundige die verbonden is aan de school van uw kind. Ons telefoonnummer is (7,5 cent per gesprek plus uw gebruikelijke gesprekskosten). Vossestein KK Nieuw-Vennep (T) (F) (E) directie@obsjoppe.nl (W)

2 Sanne groep 8B Nederlands kampioen Twirlen! Pagina 2 Zondag 19 januari 2014 is Sanne uit groep 8B met het Preteen Largeteam van Twirlvereniging Inspiration in Voorhout Nederlands Kampioen twirlen geworden. Twirlen is een combinatie van turnen, ballet en ritmische gymnastiek in combinatie met het gooien van een baton. Halverwege het seizoen waren de meiden al gepromoveerd van de beginners klasse naar de Intermediate klasse. Er is keihard getraind om de plaatsingspunten in de Intermediate klasse binnen te halen voor het Nederlands Kampioenschap. Twee teams uit Nederland hadden zich hier maar voor geselecteerd. Wat op zich al een knappe prestatie is. De jury beloonde Sanne met haar groep de hoogste punten toe. Zij mochten trots de beker in ontvangst nemen en zich Nederlands Kampioen noemen!

3 J AARG ANG 14, NR 1 4 Pagina 3 Assertiviteitstraining voor kinderen en ouders samen! Zit uw kind niet lekker in zijn / haar vel? De training is bedoeld voor kinderen die: niet lekker in hun vel zitten - het gevoel hebben er niet bij te horen - onzeker of verlegen zijn - overheersend zijn, de baas spelen - anderen uitlachen - niets serieus nemen, overal een grap van maken - somber zijn - driftbuien hebben - gesloten zijn - zich moeilijk kunnen concentreren - zich eenzaam voelen. De Kanjertraining is een zeer effectieve weerbaarheidstraining en wordt gegeven aan kinderen in verschillende leeftijdsgroepen van: 5-8 jarigen 8-11 jarigen (bijna) brugklassers - een boost voor de middelbare school!- In Nieuw-Vennep gaan wij starten met nieuwe groepen: voor de 5-8 jarigen op vrijdag 14 februari van uur voor de (bijna) brugklassers op woensdag 19 april van uur voor de 8-11 jarigen op vrijdag 12 september van uur. De training bestaat uit 10 lessen van anderhalf uur, voorafgegaan door een intakegesprek. De lessen vinden eens in de 14 dagen plaats in groepsverband en worden gegeven door twee orthopedagogen / psychologen, speciaal opgeleid als kanjertrainers. De kanjertraining is een beproefde methode en gericht op het krijgen van zelfinzicht, het leren uiten van gevoelens, het opbouwen van zelfvertrouwen en het krijgen van grip op sociale situaties. De kosten van de training zijn 425,- incl. intakegesprek. Diverse zorgverzekeraars vergoeden de kanjertraining: o.a. Zorg en Zekerheid, AGIS, ONVZ, ONP, Kiemer. Gezinnen met een minimuminkomen kunnen een beroep doen op de Bijzondere Bijstand van de gemeente of kunnen financiële ondersteuning vragen bij de Stichting Leergeld. Als uw kind een Persoonsgebonden Budget heeft kunt u er voor kiezen dit aan te wenden voor de kanjertraining. Indien noodzakelijk is een betalingsregeling uiteraard bespreekbaar. Informatie en aanmelding: Voor mondelinge informatie en overleg: drs. Angela Rolvers, tel Door de kanjertraining krijgt uw kind meer zelfvertrouwen, heeft uw kind meer grip op sociale situaties, minder last van sociale stress en gaan schoolresultaten vooruit.

4 Pagina 4 Persbericht Rotary Club organiseert gala voor Stichting Leergeld in De Meerse RC Haarlemmermeer organiseert een galaconcert ten behoeve van Stichting Leergeld in de Meerse op 21 maart. Francesco Attesti, de Italiaanse concertpianist vormt de apotheose van een avond vol zang, muziek en gezelligheid. Stichting Leergeld is in 2006 in Haarlemmermeer gestart. Leergeld wil voorkomen dat schoolgaande kinderen uit gezinnen met een beperkt inkomen niet kunnen deelnemen aan het sociaal en maatschappelijk leven op en rond de school. Dat is slecht voor de betrokken kinderen en voor de samenleving. Beter nu geld om te leren, dan later duur Leergeld te betalen, is het motto van de stichting. Om de activiteiten te financieren is geld nodig. Rotaryclub Haarlemmermeer biedt de helpende hand en organiseert op 21 maart een benefietgala in theater De Meerse in Hoofddorp onder de titel Gala of the Year Haarlemmermeer Naast een ontvangst met walking diner zijn er optredende artiesten, onder wie de bekende Italiaanse pianist Francesco Attesti, het Hoofddorpse koor Odyssee en uiteenlopende surprise acts. Tevens wordt er een Amerikaanse veiling georganiseerd. Het gala wordt volledig door vrijwilligers opgezet zodat vrijwel alle opbrengsten richting het goede doel gaan. Dick Braam, die de communicatie rond het gala van de Rotaryclub doet, haast zich te melden dat het geen besloten bijeenkomst is zoals men vaak denkt als men het over Rotary heeft. Iedereen is van harte welkom. We hebben twee doelen met dit gala, naast heel veel geld ophalen voor het goede doel we willen iedereen een onvergetelijke ervaring bezorgen, een avond vol kleine en grote culturele cadeautjes. Een heerlijk avondje uit voor slechts 75 euro inclusief eten en drinken!. De leden van de Rotaryclub vragen via de media en hun speciale facebookpagina zoveel mogelijk aandacht voor dit evenement. Braam: Burgemeester Weterings heeft vorige week in zijn dubbelrol als burgervader en voorzitter van het Comité van Aanbeveling van Stichting Leergeld Haarlemmermeer de eerste kaartjes uitgereikt gekregen van onze Rotaryvoorzitter Johan Basmaci. Burgemeester Weterings riep de aanwezige raadsleden en wethouders op om ook de schouders onder die mooie doel te zetten en snel kaartjes aan te schaffen voor het benefietconcert. Rotaryclub Haarlemmermeer organiseert het Gala of The Year Haarlemmermeer op 21 maart 2014 in Theater de Meerse in Hoofddorp. Denk aan lekker eten en drinken, de genoemde Amerikaanse veiling en een piano recital met Francesco Attesti. Daarnaast zullen er nog enkele verrassende optredens zijn tijdens dit gala. De prijs voor dit totaalpakket inclusief eten en drinken is 75,- pp. en de opbrengst van deze avond gaat als gezegd naar Stichting Leergeld Haarlemmermeer. Kaarten kunnen besteld worden via gotyh14@gmail.com en betaling van de kaarten op rekening: NL76RABO t.n.v. Stg. Steunfonds Rotaryclub Haarlemmermeer. Meer informatie: Dick Braam d.braam@100braam.com mobiel

5 Met spoed maatschappelijk betrokken bestuursleden gezocht voor Jeugdland Nieuw-Vennep Pagina 5 en Hoofddorp Het bestuur van Jeugdland bestaat momenteel uit een voorzitter, een penningmeester, een secretaris, een lid technische zaken en een algemeen lid dat zich bezig houdt met personeelszaken. Het bestuur komt vijf keer per jaar afwisselend in Hoofddorp of Nieuw-Vennep bijeen, samen met de beheerders. Daarnaast hebben bestuursleden hun eigen taken en actiepunten. Te denken valt aan het onderhouden van contacten met de gemeente en provincie. Maar ook het (mede) ontwikkelen van plannen van aanpak met betrekking tot onderhoud of activiteiten en het invulling geven aan de visie van Jeugdland. Op korte termijn zullen er enkele van bovengenoemde functies in het bestuur vacant worden. Bent u geïnteresseerd of wilt u eerst nog nadere informatie, dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de stichting, Esther van Iwaarden, via secretaris.jeugdland@ziggo.nl Oud Hollandse spelletjes Jeugdland Nieuw-Vennep (gehele voorjaarsvakantie geopend) vrijdag 28 februari van 14:00 tot 16:00 Haal gratis een strippenkaart bij de balie om mee te doen met de volgende spelletjes: *Sla de muis *Ezeltje prik *Ganswerpen *De bibberspiraal *Kasteelgolf *Sjoelen

6 Pagina 6

7 Pagina 7

29 4 VOORJAARSVAKANTIE

29 4 VOORJAARSVAKANTIE AGENDA maandag t/m vrijdag 29 4 VOORJAARSVAKANTIE maart 2016 Activiteit maandag 14 Medezeggenschapsraad en Ouderraadvergadering 19.30 uur woensdag 16 Uitgifte rapport 2 groepen 2 t/m 7 (zondag 13-3 24.00

Nadere informatie

Open Dag Ook dit jaar organiseren wij een Open Dag. Ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind, kunnen deze ochtend een kijkje komen

Open Dag Ook dit jaar organiseren wij een Open Dag. Ouders die op zoek zijn naar een basisschool voor hun kind, kunnen deze ochtend een kijkje komen Nieuwsbrief Projectweken Februari 2016 IN DIT NUMMER: Projectweken 1 Het jaar van het boek 1 Open dag 16 maart 2 Sportservice fit-week 3 GGD Flits 3 Op dinsdag 8 maart starten wij weer met ons jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom in 2018! Vrijdag januari zijn. de kinderen 7. uit groep. 1 t/m 4 vrij!

Nieuwsbrief. Welkom in 2018! Vrijdag januari zijn. de kinderen 7. uit groep. 1 t/m 4 vrij! Nieuwsbrief Welkom in 2018! December 2017 IN DIT NUMMER: Welkom in 2018 1 BSO Buutvrij 1 Juf Carla met pensioen 2 Tafeltennis toernooi 3 Kanjertraining 4 Kinderdisco 5 Vrijdag 19 3 4 januari zijn 5 6 de

Nadere informatie

pagina 2 van 5 Afgelopen week was in het nieuws dat alle scholen er moeite mee hebben om de zieken adequaat te vervangen. Ondanks de griepgolf is het

pagina 2 van 5 Afgelopen week was in het nieuws dat alle scholen er moeite mee hebben om de zieken adequaat te vervangen. Ondanks de griepgolf is het pagina 1 van 5 Bekijk deze nieuwsbrief online Nieuwsbrief SBO Het Kompas In deze nieuwsbrief ontvangt u de informatie vanuit school en ook de informatie die wij ontvangen van onze samenwerkingspartners.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Trots op groep 8

Nieuwsbrief. Trots op groep 8 Nieuwsbrief Trots op groep 8 Juni 2016 IN DIT NUMMER: Trots op groep 8 1 Kleine broertjes en zusjes 1 Voetbal en hockeytoernooi 1 Ouderraad zoekt nieuwe leden GGD Flits 2 Kidsrun Venneper feestweek Kidsworkout

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor op de kalender. Hiep hiep hoera! Wist u dat? Nummer 13, 10 maart 2016

Nieuwsbrief. Voor op de kalender. Hiep hiep hoera! Wist u dat? Nummer 13, 10 maart 2016 Voor op de kalender 15 maart bezoek Cruquiusmuseum groep 3/4 16 maart herdenking JP Heije 16 maart MR vergadering 20 maart Palmpasenviering in de kerk 22 maart informatie avond IKC (aanmelden? Klik hier)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Enquête. Zelfbedacht actie voor het nieuwe schoolplein. Interview Evy, Robby en Kiara uit groep 6a

Nieuwsbrief. Enquête. Zelfbedacht actie voor het nieuwe schoolplein. Interview Evy, Robby en Kiara uit groep 6a Nieuwsbrief Enquête December 2015 IN DIT NUMMER: Enquête 1 Zelf bedachte actie voor het nieuwe schoolplein Kerst 2015 2 Gelukwens t Joppe 3 OKI 4 Rots en Water 5 Kinderdisco 5 Jeugdland 6/7 Wintertour

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorleeskampioen

Nieuwsbrief. Voorleeskampioen Nieuwsbrief IN DIT NUMMER: Voorleeskampioen Februari 2017 Afgelopen zaterdag 21 januari streden 17 kandidaten om de titel voorleeskampioen tijdens de lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! Belangrijke data 31 december Oudjaar 1 januari Nieuwjaar Beste ouder/verzorgers, December is een maand voor de familie. Niet alleen maar feesten maar ook stil staan bij de gedachten die horen bij Kerstmis.

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein!

Nieuwsbrief. Opening Schoolplein. Donderdag 22 februari is het vernieuwde. Wat zijn we allemaal trots op zo n leuk en mooi nieuw plein! Nieuwsbrief Opening Schoolplein Februari 2018 IN DIT NUMMER: Opening Schoolplein 1 Open dag 21 maart 2 Nederlands kampioenschap Ski en snowboard 3 Gratis activiteit sportservice 4 GGD Flits 5 Kinderdisco

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vakantierooster 2014-2015

Nieuwsbrief. Vakantierooster 2014-2015 Nieuwsbrief Vakantierooster 2014-2015 Jaargang 14, nr 17 April 2014 IN DIT NUMMER: Vakantierooster 2014-2015 Advies: geen teenslippers aan naar school voor de kleuters Uitslag ouderenquête 2 GGD flits

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016 Cursussen digitale vaardigheden januari - juni 2016 Een leven lang leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

22 juni Belangrijke data juni en juli 2017

22 juni Belangrijke data juni en juli 2017 22 juni 2017 Belangrijke data juni en juli 2017 23 juni: sportdag 27 juni: Staking. School start één uur later 28 juni: Techniekdag 5 juli: hoofdluiscontrole 17 juli: afscheidsavond 8A 18 juli: afscheidsavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 6 Vrijdag 6 november 2015 Agenda Vrijdag 6 november Maandag 9 november Woensdag 11 november Vrijdag 20 november Maandag 30 november Groep 1-2

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Taart winnen?! Vrijdag 11 april, studiedag. Alle leerlingen. die dag vrij!!

Nieuwsbrief. Taart winnen?! Vrijdag 11 april, studiedag. Alle leerlingen. die dag vrij!! Nieuwsbrief IN DIT NUMMER: Ouderenquête 1 Gevraagd: reachtruck of personenlift Musical filmen 2 Ervaringstent autisme 2 Autisme week 3 Jeugdland Disco 4 Kinderdisco 4 april 5 1 Taart winnen?! Jaargang

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatieavond BSO en nieuw schoolplein

Nieuwsbrief. Informatieavond BSO en nieuw schoolplein Nieuwsbrief Informatieavond BSO en nieuw schoolplein December 2016 IN DIT NUMMER: Informatieavond BSO en Nieuw schoolplein Kerst 2016 2 Kerstdiner 3 1 Ouderbijdrage 3 Opendag woensdag 18 4 Kinder kunstdagen

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 Woord van de Directie Beste ouders, Het laatste kwartaal 2012 heeft alweer zijn intrede gedaan. Er is het afgelopen jaar veel gebeurd voor het kinderdagverblijf en er staat ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Centrum Havenstraat 5

Nieuwsbrief Centrum Havenstraat 5 Nieuwsbrief Centrum Havenstraat 5 Wat is er gaande in Centrum Havenstraat 5? Het tweede seizoen van Centrum Havenstraat 5 Oostwold staat voor de deur. Na een tijd van verbouwen gaan we starten met seizoen

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onze website

Nieuwsbrief. Onze website Nieuwsbrief Onze website Mei 2014 IN DIT NUMMER: Website 1 Data sportdagen en schoolreisje Bloesem op de Olmenhorst 1/2 De natuurclub gaat weer van start Sportservice Haarlemmermeer Olympia s kids tour

Nadere informatie

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten

Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten Activiteiten voor mensen met geheugenverlies en hun naasten De Dementie- en Mantelzorgconsulent organiseren en coördineren, in samenwerking met een grote groep vrijwilligers, een aantal activiteiten voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo 2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo Zondag 03 januari Wat? Waar? Kosten Gehele dag Zondags-tref Koffie/ thee met iets lekkers Veensgracht 1 Aanmelden: Niet nodig Maandag 4

Nadere informatie

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum

Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum Nieuws -en activiteitenoverzicht na schoolse activiteiten in Burgum nr.1 De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2015-2016 is weer een feit. In deze nieuwsbrief kunt u het nieuwe aanbod van de diverse clubs

Nadere informatie

Brede School In de Breedte, Floriande Midden en Floriande Noord. Activiteitenoverzicht brede scholen najaar 2014

Brede School In de Breedte, Floriande Midden en Floriande Noord. Activiteitenoverzicht brede scholen najaar 2014 Brede School In de Breedte, Floriande Midden en Floriande Noord Activiteitenoverzicht brede scholen najaar 2014 Brede School In de Breedte In de Dussenstraat in Floriande Zuid staat Brede School In de

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 25 februari 2019

Schooljaar Maandag 25 februari 2019 INFOOTJE NR.12 Schooljaar 2018-2019 Maandag 25 februari 2019 Agenda Vrijdag 1 maart Carnavalsviering 12:00 uur start de voorjaarsvakantie Maandag 11 maart 08:30 uur einde voorjaarsvakantie Woensdag 13

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

ACTIVITEITEN RONDEDANS

ACTIVITEITEN RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Julianastraat 74 2316 NZ Leiden Tel: 071-7074200 E-mail: g.zanda@radiuswelzijn.nl Dienstencentrum Rondedans Weekoverzicht vaste activiteiten Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Het is inmiddels december en de feestdagen staan alweer voor de deur. Daarom vanuit bestuur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Maandag 13 t/m donderdag 16 februari KANVAS afname Maandag 19 februari Oud papier. Donderdag 22 februari Klassenmail. Beste ouders, Het alweer

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2018 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2018 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

Kinderfeestjes. Over het kasteel

Kinderfeestjes. Over het kasteel Kinderfeestjes Welke ridder of prinses wil er nu niet zijn of haar verjaardag vieren in een echt kasteel? Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar kasteel Ammersoyen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDEREN De ouderenadviseurs zijn hét aanspreekpunt voor alle zelfstandig wonende ouderen in Leidschendam-Voorburg.

NIEUWSBRIEF OUDEREN De ouderenadviseurs zijn hét aanspreekpunt voor alle zelfstandig wonende ouderen in Leidschendam-Voorburg. Voorheen... LEIDSCHENDAM-VOORBURG NIEUWSBRIEF OUDEREN De ouderenadviseurs zijn hét aanspreekpunt voor alle zelfstandig wonende ouderen in Leidschendam-Voorburg. 070-386 3113 BESTE LEZER, De seniorenkrant

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kinderboekenweek. Techno+klas. Studiedag! In dit nummer: 6 oktober 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Kinderboekenweek Zoals al in een aparte nieuwsbrief vermeld zullen we woensdag 6 oktober a.s. om half 9 op het schoolplein een korte maar verrassende opening hebben

Nadere informatie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

Watergeklater April 2015 www.pcb-ichthus.nl

Watergeklater April 2015 www.pcb-ichthus.nl Watergeklater April 2015 www.pcb-ichthus.nl Inhoud van de maandbrief Vanuit het kamertje Trefwoord Telefoongebruik Kinderherdenking Bibliotheek Terugblik april Belangrijke data 4 t/m 15 mei meivakantie

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Inhoud: Bedankje juf Thea 1 Bankjes meester Theo 1 Grasmaaien 1 Kerstmarkt 1 ICT 2 Drinken overblijven 2 Piet Alexandro 2 Herinnering ouderbijdrage 3 Doe

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Inhoud ~ 1 ~ Nummer 5. TSO-coördinator gezocht Leerlingen vrij Kalender Het weekend van de wetenschap

Inhoud ~ 1 ~ Nummer 5. TSO-coördinator gezocht Leerlingen vrij Kalender Het weekend van de wetenschap Schooljaar 2016 2017 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 30 september 2016 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 5 Inhoud Kreet van de week Informatieavond Kanjertraining

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015

Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015 BASISSCHOOL HET DAL Brede School Markeent St. Jozefslaan 102 6006 JN Weert Tel: 0495-534518 Nieuwsbrief 14 : 25 maart 2015 1. Agenda Datum tijd Voor wie Wat / Waar / Overige info Woe. 25 maart Alle groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Studiedag

Nieuwsbrief. Studiedag Nieuwsbrief IN DIT NUMMER: Studiedag 1 Contactavonden 1 Oproep kleuterkleding 1 Joppedag 1 Leerlinglijsten 1 Panna toernooi 2 Studiedag Oktober 2016 Vrijdag 7 oktober hebben wij als team een studiedag

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart. Basisschool de Maasko pkes

Nieuwsbrief Maart. Basisschool de Maasko pkes Basisschool de Maasko pkes Schooljaar 2013-2014 Editie Maart Nieuwsbrief Maart Een aantal weken geleden kreeg het team van BS De Maasköpkes het nieuws te horen wie de nieuwe prins van het jeugdprinsenpaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6 Nieuwsbrief 24 februari jaargang 31 nr.6 Carnaval Vandaag, 24 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2015

NIEUWSBRIEF MAART 2015 NIEUWSBRIEF MAART 2015 Bericht van directie: Beste ouders, Graag wil ik u vertellen dat ik helaas ons kindcentrum ga verlaten. Kindcentrum Theresia is een plek waar veel mooie dingen gebeuren, oprechte

Nadere informatie

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar!

Beste wensen. Namens het team en directie van Kbs De Spoorzoeker wensen wij iedereen een heel gelukkig nieuwjaar! 8 januari 2016 14 januari Thema avond 14 januari MR vergadering 8 januari Marie van Meegen (6) 12 januari Coosje Monné (5) 13 januari Seb Haars (5) 14 januari Elia Honsbeek (5) 14 januari Viktor Korebrits

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie