FAILLISSEMENTSVERSLAG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG"

Transcriptie

1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 11 juli 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Solution Benelux B.V. statutair gevestigd te Rotterdam kantoorhoudende te (2840 AA) Moordrecht aan de Ambachtweg 23, KvK-nummer Faillissementsnummer : F09/13/515 Datum uitspraak : 11 juni 2013 Op verzoek van : AIK Immobilien-Kapitalanlagegesellschaft MBH Curator : Mr. A.I. Mekes Rechter-commissaris : Mr. M.M.F. Holtrop Boedelrekening : Activiteiten onderneming : Ontwikkeling van een CRM-software-systeem en het leveren van ICT diensten en technisch onderhoud daaromtrent. Personeel gemiddeld aantal : 0 Netto omzet : 2009: , : , : , : ,-- (o.b.v. proef- en saldibalans) Verslagperiode : 11 juni 2013 t/m 8 juli 2013 Bestede uren in verslagperiode : Curator : 27,50 uur Mr. R.P. de Bruin : 0,67 uur Totaal bestede tijd : 28, 17 uur *********

2 2 1. Inventarisatie 1.1. Directie en organisatie Solution Benelux B.V. is op 16 oktober 1987 opgericht. Enig aandeelhouder en bestuurder van de vennootschap is Solution Corporation B.V., van welke vennootschap de aandelen worden gehouden en het bestuur wordt gevormd door B.I.C. Business Interaction Company B.V. Aandeelhouders van laatstgenoemde vennootschap zijn Jeeves & Anderson Enterprising BVBA (5%) en BNF Management Group BVBA (95%). Van deze beide vennootschappen zijn de aandelen en het bestuur in handen van de heer G.J. Halkus. De heer Halkus moet dan ook worden beschouwd als (indirect) bestuurder van Solution Benelux B.V. 1.2 Winst en verlies Het resultaat na belastingen bedroeg per ultimo ,-- (verlies); Het resultaat na belastingen bedroeg per ultimo ,-- (verlies); Het resultaat na belastingen bedroeg per ultimo ,-- (verlies); Het resultaat na belastingen bedroeg per ultimo ,-- (verlies o.b.v. proef- en saldibalans). Opgemerkt wordt dat het verlies van 2011 voor een belangrijk deel wordt veroorzaakt door het feit dat in dat jaar de vordering van AIK Immobilien-Kapitalenlagegesellschaft MBH ter hoogte van ruim ,-- in hoofdsom ten laste van het resultaat is gebracht (zie hierna 1.4). 1.3 Balanstotaal Het balanstotaal per ultimo 2009 bedroeg ,--. Het balanstotaal per ultimo 2010 bedroeg ,--. Het balanstotaal per ultimo 2011 bedroeg 2.300, Lopende procedures AIK Immobilien-Kapitalenlagegesellschaft MBH Vanaf medio 2009 is Solution Benelux B.V. verwikkeld geweest in een gerechtelijke procedure tegen haar toenmalige verhuurder, AIK Immobilien-Kapitalenlagegesellschaft MBH. Solution Benelux B.V. was van mening dat er een bijzonder groot probleem bestond met de klimaatbeheersing in het gehuurde bedrijfspand.

3 3 Aangezien de verhuurder naar de mening van Solution Benelux B.V. onvoldoende maatregelen trof om dit probleem te verhelpen, heeft Solution Benelux B.V. vervolgens op advies van haar toenmalige advocaat de huurovereenkomst per 1 augustus 2009 tussentijds ontbonden verklaard en heeft zij het bedrijfspand ontruimd en feitelijk verlaten. De verhuurder heeft zich tegen deze ontbinding verzet en is kort na de ontruiming een gerechtelijke procedure aangevangen, waarin onder andere is gevorderd doorbetaling van de huurpenningen tot aan het einde van de oorspronkelijke contractsperiode. Uit het in de procedure op 27 mei 2011 gewezen tussenvonnis bleek reeds dat de rechter van oordeel was dat de ontbinding van Solution Benelux B.V. op onterechte gronden was geschied, daar zij de verhuurder niet afdoende in gebreke had gesteld en geen redelijke termijn had gegund om de vermeende problemen met de klimaatbeheersing te verhelpen. Na dit tussenvonnis van 27 mei 2011 zijn nog diverse bewijsopdrachten gevolgd omtrent de hoogte van de door Solution Benelux B.V. nog verschuldigde huur en de redelijkheid van de gevorderde contractuele boeten. Bij eindvonnis van 18 januari 2013 is Solution Benelux B.V. uiteindelijk veroordeeld om aan de verhuurder te betalen een bedrag van ruim ,-- terzake verschuldigde huurpenningen van 1 augustus 2009 tot 27 mei 2011 (zijnde de ontbindingsdatum zoals bepaald in het tussenvonnis), servicekosten, contractuele rente en contractuele boete wegens het niet nakomen van de exploitatieverplichting. Hoewel Solution Benelux B.V. het niet eens is met de gewezen (tussen)vonnissen en nog immer van mening is de huurovereenkomst terecht eenzijdig tussentijds te hebben ontbonden, beschikte de vennootschap niet meer over voldoende financiële middelen om tegen de vonnissen in hoger beroep te gaan. Daardoor zijn de vonnissen inmiddels in kracht van gewijsde gegaan. Agentschap NL Voorts is gebleken dat de vennootschap betrokken is bij een procedure, die aanhangig is bij het College van Beroep voor het Bedrijfsleven. De procedure heeft betrekking op een beschikking afgegeven door Agentschap NL in verband met de WBSO-subsidie. Deze subsidie wordt verleend aan bedrijven, die zich bezighouden met innovatie en technologieontwikkeling en is op die grond ook jarenlang (tot het moment van outsourcing van de activiteiten in 2010) aan Solution Benelux B.V. toegekend.

4 4 Op basis van een audit heeft Agentschap NL in het verleden een aantal besluiten genomen, waarbij eerder verstrekte subsidies zijn teruggevorderd. Als gevolg van de terugvordering van een (deel van de) subsidie over de eerste helft van het kalenderjaar, ontstaat er voor de tweede helft van hetzelfde kalenderjaar extra subsidieruimte. Het gevolg van de terugvorderingbesluiten is dan ook geweest dat Agentschap NL kort na die besluiten voor de tweede helft van het betreffende kalenderjaar een extra subsidie heeft toegekend aan Solution Benelux B.V. Solution Benelux B.V. heeft zowel tegen de terugvorderingbesluiten als tegen het besluit waarin een extra subsidie is toegekend in één bezwaarschrift bezwaar gemaakt. Zij is van mening dat de audit door Agentschap NL onvolledig en onzorgvuldig is uitgevoerd, waardoor de besluiten alle op onjuiste uitgangspunten zijn gebaseerd. Ten aanzien van de terugvorderingbesluiten is gebleken dat het bezwaarschrift te laat is ingediend. Solution Benelux B.V. is daaromtrent reeds tot bij het College van Beroep voor het Bedrijfsleven niet ontvankelijk verklaard. In de thans aanhangige beroepsprocedure gaat het dan ook enkel nog om het besluit, waarin de extra subsidie is toegekend. De procedure dient dan ook feitelijk enkel nog het doel vastgesteld te krijgen dat Agentschap NL haar audit onzorgvuldig heeft uitgevoerd, waardoor wellicht alsnog een aanvullend onderzoek zou moeten plaatsvinden. Gelet op het feit dat de terugvorderingbesluiten reeds onherroepelijk zijn geworden vanwege het feit dat de bezwaarschriften daartegen niet tijdig zijn ingediend, zal een overwinning in de huidige procedure derhalve niet meer dan een pyrrusoverwinning opleveren. Om die reden heeft de curator in overleg met de rechter-commissaris besloten de aanhangige procedure niet over te nemen. Agentschap NL heeft daarop inmiddels ontslag van instantie gevraagd, zulks op grond van artikel 27 lid 2 van de Faillissementswet. 1.5 Verzekeringen Voor zover heden bekend heeft de vennootschap geen verzekeringen afgesloten. 1.6 Huur Solution Benelux B.V. is gevestigd in een bedrijfspand, dat wordt gehuurd door een andere vennootschap, waarvan de heer Halkus (indirect) bestuurder en aandeelhouder is. Tussen Solution Benelux B.V. en deze vennootschap bestaat een (onder)huurovereenkomst met betrekking tot de huur van een bureau, een bureaustoel en ¼ archiefkast, zulks voor de huurprijs van 600,-- per jaar.

5 5 De curator is met de heer Halkus overeengekomen dat deze huurovereenkomst per faillissementsdatum (11 juni 2013) eindigt en dat uit hoofde van deze huurovereenkomst geen (boedel)vordering op Solution Benelux B.V. bestaat. 1.7 Oorzaak faillissement Solution Benelux B.V. hield zich in het verleden bezig met de ontwikkeling van een CRMsoftware-systeem. De intellectuele eigendomsrechten van de software zijn reeds geruime tijd geleden om fiscale redenen ondergebracht in een Luxemburgse entiteit, die niet aan Solution Benelux B.V. is gelieerd. Solution Benelux B.V. heeft vervolgens als reseller van de software gefungeerd op basis van een licentieovereenkomst, die zij heeft gesloten met de Luxemburgse entiteit. Tevens bood zij haar klanten ICT-diensten en technisch onderhoud met betrekking tot de software aan op basis van onderhoudscontracten. In 2010 heeft Solution Benelux B.V. besloten haar activiteiten te outsourcen. Op basis van een overeenkomst d.d. 1 juni 2010 met een andere reseller van de software, Dexton ICT Intelligence B.V., is laatstgenoemde vennootschap sinds 1 juni 2010 de klanten van Solution Benelux B.V. gaan bedienen. In het kader van deze overeenkomst is overeengekomen dat Solution Benelux B.V. een fee ontvangt ter hoogte van 25% van de door Dexton ICT Intelligence B.V. aan de klanten gefactureerde omzet. Door de outsource constructie zijn alle operationele kosten (zoals werknemers, ict, etc.) sindsdien door Dexton ICT Intelligence B.V. gedragen. Enkele werknemers zijn ook in dienst getreden bij Dexton ICT Intelligence B.V. Andere werknemers hebben elders een baan gevonden. De voor Solution Benelux B.V. betaalde kosten onder lopende contracten, zoals verzekeringen en leasekosten zijn overigens niet volledig overgenomen door Dexton ICT Intelligence B.V., maar in rekening-courant doorbelast aan Solution Benelux B.V. De vordering van voormalige verhuurder AIK Immobielen-Kapitalanlagegesellschaft MBH (zie 1.4) had echter een grote negatieve invloed op de levensvatbaarheid van Solution Benelux B.V. Liquide middelen om deze vordering te voldoen had zij niet. Dit hield onder andere verband met het feit dat de opbrengsten van de vennootschap (de outsource-fee) de afgelopen jaren aanzienlijk in omvang zijn gedaald. Volgens de heer Halkus ligt hieraan ten grondslag dat veel klanten ten gevolge van de economische crisis de onderhoudscontracten hebben opgezegd of verkleind.

6 6 Gelet op de voorgaande omstandigheden zag de heer Halkus geen mogelijkheden om zich te verzetten tegen het verzoek van AIK Immobielen-Kapitalanlagegesellschaft MBH om het faillissement van Solution Benelux B.V. uit te spreken. In de komende verslagperiode zal de curator nader onderzoek verrichten naar de oorzaken van het faillissement. 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van het faillissement Ten tijde van het faillissement waren er bij de vennootschap geen werknemers in dienstbetrekking werkzaam. 2.2 Aantal in jaar voor faillissement In het jaar voorafgaande aan het faillissement waren er eveneens geen werknemers bij curanda in loondienst werkzaam. 2.3 Datum ontslagaanzegging 3. Activa Onroerende zaken 3.1 Beschrijving De gefailleerde vennootschap is geen eigenaresse van onroerende zaken. 3.2 Verkoopopbrengst 3.3 Hoogte hypotheek 3.4 Boedelbijdrage

7 7 Bedrijfsmiddelen/voorraad 3.5 Beschrijving De vennootschap beschikt niet over bedrijfsmiddelen. Kantoorinventaris werd gehuurd (zie 1.6). 3.6 Verkoopopbrengst 3.7 Bodemvoorrecht fiscus Onderhanden werk 3.8 Beschrijving Door de outsource constructie is van onderhanden werk feitelijk geen sprake. De werkzaamheden voor de klanten worden immers verricht door Dexton ICT Intelligence B.V. De outsource-fee ten behoeve van Solution Benelux B.V. is reeds voor het hele jaar uitgefactureerd en verrekend in de bestaande vordering in rekening-courant. 3.9 Verkoopopbrengst Per faillissementsdatum bestond het klantenbestand van Solution Benelux B.V. nog uit tien klanten. De curator zal de mogelijkheden onderzoeken om dit klantenbestand aan een derde over te dragen Boedelbijdrage Andere activa 3.11 Beschrijving

8 8 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren Voor zover uit de administratie blijkt bestaan er geen vorderingen op debiteuren. Vanwege de outsourcing van de activiteiten was enkel Dexton ICT Intelligence B.V. debiteur van de vennootschap. Zoals reeds eerder vermeld bestond er op deze vennootschap per faillissementsdatum echter geen vordering meer. 4.2 Opbrengst 4.3 Boedelbijdrage 5. Bank / Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) Volgens de heer Halkus houdt de vennootschap heden geen bankrekeningen meer aan. Uit hoofde van een in het verleden verstrekte kredietfaciliteit zou de ING Bank N.V. nog wel een vordering van ruim ,-- hebben op de gefailleerde vennootschap. Tot op heden is door de ING Bank N.V. nog geen vordering ingediend. 5.2 Leaseovereenkomsten Van de Lage Landen Vendorlease B.V. leaset de vennootschap een tweetal HP-Printers voor de duur van 75 maanden. De leasemaatschappij heeft de leaseovereenkomst in verband met het faillissement opgezegd. De curator zal de leasemaatschappij in de gelegenheid stellen de apparaten retour te nemen. 5.3 Beschrijving zekerheden Nog niet bekend. 5.4 Separatistenpositie Nog niet bekend.

9 9 5.5 Boedelbijdragen Nog niet bekend. 5.6 Eigendomsvoorbehoud Vooralsnog hebben zich bij de curator geen leveranciers gemeld, die zich beroepen op een eigendomsvoorbehoud ter zake geleverde zaken. 5.7 Reclamerechten Vooralsnog hebben zich bij de curator geen leveranciers gemeld, die zich beroepen op een reclamerecht ter zake geleverde zaken. 5.8 Retentierechten Vooralsnog hebben zich bij de curator geen leveranciers gemeld, die zich beroepen op een retentierecht ter zake geleverde zaken. 6. Doorstart / voortzetten 6.1 Doorstart/voortzetten De mogelijkheden daartoe worden onderzocht. 6.2 Financiële verslaglegging Nog niet van toepassing. 6.3 Opbrengst Nog niet van toepassing. 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht De bestuurder heeft de administratie van de vennootschap aan de curator ter beschikking gesteld. De curator verricht hierin onderzoek.

10 Depot jaarrekeningen De jaarrekeningen over de na genoemde boekjaren zijn op de hieronder genoemde data gedeponeerd. Jaar Gedeponeerd januari januari januari januari 2010 Uit het voorgaande kan worden geconcludeerd dat de jaarrekeningen tijdig zijn gedeponeerd. 7.3 Goedkeurende Verklaring Accountant Op grond van artikel 396 lid 1 van boek 2 BW is de besloten vennootschap vrijgesteld van de verplichting tot controle van de jaarrekening door een accountant. Op grond daarvan is geen opdracht tot accountantscontrole verstrekt. 7.4 Stortingsverplichting aandelen Aangezien de vennootschap reeds in 1987 is opgericht, zal een vordering wegens het niet volstorten van het aandelenkapitaal zijn verjaard, zodat nader onderzoek achterwege blijft. 7.5 Rekening-courantvordering directie Uit de administratie volgt dat er sprake is van diverse intercompany vorderingen en schulden. De curator zal daarnaar nader onderzoek verrichten, waarbij de aandacht onder andere uit zal gaan naar de mogelijkheid van verrekening van de verschillende vorderingen en schulden. 7.6 Onbehoorlijk bestuur Nader onderzoek vindt plaats. 7.7 Paulianeus handelen Nader onderzoek vindt plaats.

11 11 8. Crediteuren 8.1 Boedelvorderingen Geen. 8.2 Preferente vordering van de fiscus Door de Belastingdienst is tot op heden een vordering ingediend van ,-- ter zake verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting. 8.3 Preferente vordering van het UWV Geen. 8.4 Andere preferente crediteuren Tot op heden geen. 8.5 Aantal concurrente crediteuren Tot op heden hebben 4 crediteuren hun vordering ingediend bij de curator. 8.6 Bedrag concurrente crediteuren Door de crediteuren (behoudens de bank) zijn tot op heden bij de curator vorderingen ingediend van in totaal , Verwachte wijze van afwikkeling Heden nog onbekend. 9. Overig 9.1 Termijn afwikkeling faillissement De curator verwacht het onderhavige faillissement af te kunnen wikkelen binnen een termijn van 24 maanden.

12 Plan van aanpak De curator zal zich in eerste instantie richten op het verrichten van onderzoek naar de oorzaken van het faillissement en de overdracht van het klantenbestand. Daarnaast zal de curator zich in de komende verslagperiode bezighouden met de werkzaamheden hieronder nader genoemd onder Indiening volgend verslag Het volgend verslag zal worden ingediend uiterlijk op 11 september Boedelactief Nihil. 9.5 Nog te verrichten werkzaamheden - verrichten van nader onderzoek naar de oorzaken van het faillissement; - inventariseren crediteuren; - verkoop klantenbestand; - onderzoek intercompany verhoudingen; - nader onderzoek in de administratie; - nader onderzoek paulianeus handelen; - nader onderzoek onbehoorlijk bestuur. Gouda, 11 juli 2013 A.I. Mekes, curator

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 7 februari 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Dexton ICT Intelligence B.V. statutair gevestigd te Waddinxveen kantoorhoudende te (2840 AA) Moordrecht

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 16 januari 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Hydros B.V. statutair gevestigd te Zoetermeer, vestigingsadres te (2911 HG) Nieuwerkerk aan den

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 21 mei 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap BNF Management B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, kantoorhoudende te (3011 KD) Rotterdam aan de

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 29 augustus 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Skyline Enterprises B.V. statutair gevestigd te Rotterdam kantoorhoudende te (2811 MZ) Reeuwijk

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 7 juli 2015 Datum laatste verslag : 1 mei 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ron s Fashion Holding B.V., statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 2 juni 2015 Datum vorig verslag : 3 april 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Helderspace B.V., h.o.d.n. Helderwerkt,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 19 juni 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Hakatech B.V., statutair gevestigd te Gouda, vestigingsadres: 2801 XG Gouda, Robaarstraat 22, KvK-nummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 25 maart 2014 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Vuurwerkshop Bergambacht B.V., statutair gevestigd te Bergambacht, kantoorhoudende te Bergambacht

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 14 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Koophuis Gouda B.V., gevestigd te (2912 CL) Nieuw erkerk aan den IJssel aan de Kerklaan 92 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 15 september 2015 Gegevens onderneming : Remedent Nederland B.V., statutair gevestigd te Gouda, kantoorhoudende te (2805 KG) Gouda, Koningsmantelstraat 1, KvK-nummer:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 28 mei 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mamanos B.V., tevens h.o.d.n. Ondernemers Adviescentrum, statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 15 februari 2010 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Verhago Assuradeuren B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage, kantoorhoudende te Capelle aan

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 18 oktober 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Koophuis Gouda B.V., gevestigd te (2912 CL) Nieuw erkerk aan den IJssel aan de Kerklaan 92 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 5 Datum : 22 augustus 2014 Datum laatste verslag : 17 februari 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bakker-Koster Beheer B.V., statutair gevestigd te Gouda,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 18 april 2013 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Handelsmaatschappij R. Willems B.V.,statutair gevestigd te Stolwijk, vestigingsadres: (2821 LV) Stolwijk,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 23 december 2013 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap R. Leemburg Beheer B.V., statutair gevestigd te Bodegraven, vestigingsadres:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 27 augustus 2015 Datum laatste verslag : 22 juni 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Laureano Beheer B.V., statutair gevestigd te Moordrecht, vestigingsadres:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 19 maart 2013 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bouwbedrijf Bakker-Koster B.V., statutair gevestigd te Moerkapelle,

Nadere informatie

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN.

HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 28 april 2015 HET DIGITAAL GEDEPONEERDE VERSLAG BEVAT GEEN BIJLAGEN. EEN IDENTIEK VERSLAG IS MET BIJLAGEN AAN DE RECHTER-COMMISSARIS VERZONDEN. Gegevens ondernemingen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 17 juni 2014 Datum laatste verslag : 14 april 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Masin Beheer B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage, vestigingsadres:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/16/151 NL:TZ:0000004450:F001 15-03-2016 mr. P. Beerens mr. WJ Roos-van Toor Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 24 februari 2011 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Business Momentum B.V., gevestigd te (3371 NZ) Hardinxveld-Giessendam aan de Moerbei 16-A.. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15 september 2015 Gegevens onderneming : Dim Sum Food B.V. Faillissementsnummer : F.02/13/981 Datum uitspraak : 19 november 2013 Curator : mr. J.L.G.M. Verwiel Rechter-Commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 3 Datum : 3 september 2015 Datum vorig verslag : 2 juni 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Helderspace B.V., h.o.d.n. Helderwerkt,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 9 december 2010 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Participatiemaatschappij J. Oskam II B.V., statutair gevestigd te Rotterdam, feitelijk gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 14 april 2014 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Masin Beheer B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage, vestigingsadres:

Nadere informatie

Verslagperiode : 12 februari 2014 t/m 10 februari 2015 Uren in verslagperiode : 0 Bestede uren totaal : 4,6 Saldo faillissementsrekening

Verslagperiode : 12 februari 2014 t/m 10 februari 2015 Uren in verslagperiode : 0 Bestede uren totaal : 4,6 Saldo faillissementsrekening TIENDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gouden Kooi B.V. (hierna te noemen Gouden Kooi ), ingeschreven in

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 7 januari 2015 Gegevens onderneming : Handelsmaatschappij Bruneell B.V., statutair gevestigd te Apeldoorn met vestigingsadres 6831 GM

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 3 Datum : 31 december 2012 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Restaurant Barolo B.V. gevestigd en kantoorhoudende te (2861 DR) Bergambacht, aan Hof ter Bergen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 juni 2014 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Werbij B.V., tevens handelend onder de naam NedCard, statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 2 maart 2015 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Meisner Consultancy B.V., statutair gevestigd te Madijk en ten tijde

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 3 Datum : 22 maart 2013 Datum laatste verslag : 23 oktober 2012 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap V.H.M. Beheer B.V., statutair gevestigd te Vlist, vestigingsadres:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 20 december 2013 Gegevens onderneming : Vennootschap onder firma Van Dolen/Steenis V.o.f, h.o.d.n. Klootwijk De Beste Bakker en Bakkerij Aad Klootwijk vestigingsadres:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 3 Datum : 27 februari 2015 Datum laatste verslag : 24 november 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Fijan & Mostert Logistics B.V., statutair gevestigd te

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 9 Datum : 6 maart 2015 Datum laatste verslag : 4 september 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bouwbedrijf van der Meij B.V. statutair gevestigd te Leiden,

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 Faillissement : MaDeRi B.V. Faillissementsnummer : F 05/14/1140 Datum uitspraak : 25 november 2014 Curator : Mr C.A. Hage Rechter-commissaris : Mr A.M.P.T.

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NANOIR B.V. VOORHEEN HANDELEND ONDER DE NAAM SLAGERIJ TERPSTRA Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/6 NL:TZ:0000010171:F001 03-01-2017 mr. P. Beerens mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 7 Datum : 26 januari 2011 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Van Heusden Afbouw B.V., statutair gevestigd te Bergambacht, vestigingsadres: 2861 GX Bergambacht,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/279 NL:TZ:0000013748:F001 06-06-2017 Mr.drs. M. Hoogendoorn mr. C Jong Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Verslagperiode: 28 oktober 2014 t/m 24 november 2014

Verslagperiode: 28 oktober 2014 t/m 24 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 november 2014 Gegevens failliet: Café Bubbles B.V. KvK-nummer: 31037301 Faillissementsnummer: F.16/14/949 Datum uitspraak: 28 oktober 2014 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 10 juni 2015 Datum laatste verslag : 8 april 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Desenco Holding B.V., statutair gevestigd te Zoetermeer, vestigingsadres:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: ~- Datum: 12-07-2016 Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: N L: TZ:0000004450: F001 15-03-2016 m r. P. Beerens mr. Hanneke Roos-van Toor Algemeen Gegevens onderneming De besloten

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DMK Vermogensbeheer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 november 2013. Gegevens onderneming: Beukenoot Beheer BV, gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 november 2013. Gegevens onderneming: Beukenoot Beheer BV, gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 1 november 2013 Gegevens onderneming: Beukenoot Beheer BV, gevestigd te Loenen aan de Hoofdweg 131 Faillissementsnummer : C16/13/1088 Datum uitspraak : 1 oktober

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 Datum: 23 november 2016. Gegevens onderneming: Wil Verhagen Beheer B.V. Faillissementsnummer: C/01/15/366 F Datum uitspraak: 12-05-2015

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/16/602 NL:TZ:0000009413:F001 22-11-2016 mr. P. Beerens mr. J Spengen Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 16 Datum : 2 mei 2016 Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen Faillissementsnummer : F 16/10/437

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 8 Datum : 4 juni 2015 Datum laatste verslag : 4 december 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Mainframe SW B.V. h.o.d.n. MFSW Software & Detachering statutair

Nadere informatie

mr. T.A. Opbroek-Booij Verslagperiode: 28 oktober 2014 t/m 24 november 2014

mr. T.A. Opbroek-Booij Verslagperiode: 28 oktober 2014 t/m 24 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 november 2014 Gegevens failliet: JHG Holding B.V. KvK-nummer: 32153556 Faillissementsnummer: F.16/14/950 Datum uitspraak: 28 oktober 2014 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOS KOP MEUBELEN B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOS KOP MEUBELEN B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN JOS KOP MEUBELEN B.V. Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte Jos Kop Meubelen B.V. nummer 33234361,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 mei 2009 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FASHION INSTINCT HOLDING B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FASHION INSTINCT HOLDING B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FASHION INSTINCT HOLDING B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fashion

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 4 mei 2015 Gegevens onderneming: Arjan Uil Beheer B.V. (KbK nr. 02082548) gevestigd Datum uitspraak: 10 maart 2015 Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Faillissementsverslag nummer 1 d.d. 22 april 2014 Gegevens onderneming : Mattmo Communication & Design B.V. ("Mattmo") Faillissementsnummer : 10/14/198 Datum uitspraak : 10 maart

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG TEVENS EINDVERESLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NETWORK GROUP NETHERLANDS B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG TEVENS EINDVERESLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NETWORK GROUP NETHERLANDS B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG TEVENS EINDVERESLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NETWORK GROUP NETHERLANDS B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NETWORK GROUP NETHERLANDS B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NETWORK GROUP NETHERLANDS B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN NETWORK GROUP NETHERLANDS B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Network

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 16 juli 2015 Gegevens onderneming : NS Marketing & Sales Limited Faillissementsnummer : C/16/15/479 Datum uitspraak : 16 juni 2015 (rechtbank

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 18 juni 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 24 januari 2014 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Den Hollander Schildersbedrijf B.V., statutair gevestigd te Gouda,

Nadere informatie

De aandelen van de vennootschap worden gehouden door Mient Ate de Bruin. Het bestuur van de vennootschap rust bij de enig aandeelhouder.

De aandelen van de vennootschap worden gehouden door Mient Ate de Bruin. Het bestuur van de vennootschap rust bij de enig aandeelhouder. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 april 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 19 Datum : 3 november 2017 Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen Faillissementsnummer : F 16/10/437

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 25 februari 2014 Gegevens onderneming : Vennootschap onder firma Van Dolen/Steenis V.o.f, h.o.d.n. Klootwijk De Beste Bakker en Bakkerij Aad Klootwijk vestigingsadres:

Nadere informatie

Datum: 31 december 2015 Nummer: 1

Datum: 31 december 2015 Nummer: 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 31 december 2015 Nummer: 1 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, PCT Lamers Beheer B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 september 2015 Gegevens onderneming: Van Kralingen Apeldoorn Beheer B.V. gevestigd te Apeldoorn aan de Laan van het Omniversum 20 Faillissementsnummer : C/05/15/605

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - EINDVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG - EINDVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG - EINDVERSLAG Nummer : 4 Datum : 26 mei 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Nederlands Heibedrijf B.V., statutair gevestigd te Nederlek, correspondentieadres: 2920

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 27 augustus 2013 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap RLW Waddinxveen B.V., h.o.d.n. RLW Winkelgroep en Rosemarie s Landelijk

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.08/17/72 NL:TZ:0000011436:F001 01-03-2017 mr. M.A. Kerkdijk mr. A.E. Zweers Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Verslagnummer : 2 Datum: : 4 februari 2013 Gefailleerde : Van der Weerd Verlichting B.V. Faillissementsnummer : F 12/536 Datum uitspraak : 25 september 2012 Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 augustus 2012 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Moes Bouw Onderhoud Renovatie Almere B.V., gevestigd en kantoorhoudende te (1332BJ) Almere aan de

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/437 NL:TZ:0000007391:F001 26-07-2016 mr. M.C.C. Stoové mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DMK Vermogensbeheer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 Gegevens onderneming : Ton Donkelaar Containerservice BV, gevestigd te (3903 LG) Veenendaal aan de Kernreactorstraat 48, KvK Utrecht dossnr. 09139709

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 (eindverslag) Datum: 4 november 2016. Gegevens onderneming: Carroja Holding B.V. Faillissementsnummer: C/01/15/236 F Datum uitspraak:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

2 (bron: Handelsregister).

2 (bron: Handelsregister). FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 augustus 2012 Gegevens failliet: Emote Events B.V. Faillissementsnummer: 12/359 F Datum uitspraak: 12 juni 2012 Rechter-commissaris: mr. M.H.F. van Vugt Curator:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/18/82 NL:TZ:0000027321:F001 13-02-2018 mr J.A. Breeman mr. WJ Roos-van Toor Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ROLAND PRINT B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ROLAND PRINT B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN ROLAND PRINT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 3 Datum: 12 december 2016 Gegevens onderneming: De Ontmoeting Beheer B.V. Faillissementsnummer: C/01/15/730 F Datum uitspraak: 8 december

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 3 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 3 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 3 april 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 Gegevens failliet : Peeman Elektrotechniek B.V., kantoorhoudende te Houten aan Stuwmeer 113; Kvknummer : 30177290 Faillissementsnummer

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG HORIZON CONSULTANTS BV, HORIZON BUSINESS CONSULTANTS BV EN HORIZON MANAGEMENT CONSULTANTS BV d.d.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG HORIZON CONSULTANTS BV, HORIZON BUSINESS CONSULTANTS BV EN HORIZON MANAGEMENT CONSULTANTS BV d.d. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG HORIZON CONSULTANTS BV, HORIZON BUSINESS CONSULTANTS BV EN HORIZON MANAGEMENT CONSULTANTS BV d.d.25 juni 2009 Gegevens ondernemingen : Horizon Consultants BV : Horizon Business

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 C / 01 / 17 / 311 F. Mr. G. te Biesebeek Mr. S.J.O. de Vries

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 C / 01 / 17 / 311 F. Mr. G. te Biesebeek Mr. S.J.O. de Vries FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Flex Tell BV, statutair gevestigd te Nijmegen, kantoorhoudende te 6651 ZN Druten, Karel Doormanstraat

Nadere informatie

: WBS hield zich bezig met het uitvoeren van schilderwerken. 2013: 546.812,- 2012: 660.362,- 2011: 434.150,- 2010: 557.258,-

: WBS hield zich bezig met het uitvoeren van schilderwerken. 2013: 546.812,- 2012: 660.362,- 2011: 434.150,- 2010: 557.258,- EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap: WBS Onderhoud En Dienstverlening B.V., statutair gevestigd te Almere en kantoorhoudende te (1319

Nadere informatie

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer.

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer. FAILLISSEMENTSVERSLAG : Nummer: 2 Datum: 10 april 2011 Gegevens onderneming : A.G. Rijke B.V. Faillissementsnummer : 11/294 F Datum uitspraak : 4 oktober 2011 Curator : Mr J.J. Douwes R-C : Mr P.F.A. Bierbooms

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 30 augustus 2012 Gegevens onderneming : Dreefstaete Consultancy B.V., gevestigd te 2071 TS Santpoort Noord aan de Santpoortse Dreef 138.

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid H30 Service BV, gevestigd te Doetinchem en aldaar zaakdoende op het adres te (7001 BM) Doetinchem,

Nadere informatie

mr. T.A. Opbroek-Booij

mr. T.A. Opbroek-Booij FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2013 Gegevens failliet: Fysiologix B.V. h.o.d.n. stopmijntennisarm.nu Faillissementsnummer: F.16/13/0 Datum uitspraak: 8 januari 2013 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 3 Datum : 16 mei 2014 Gegevens onderneming : Vennootschap onder firma Van Dolen/Steenis V.o.f, h.o.d.n. Klootwijk De Beste Bakker en Bakkerij Aad Klootwijk vestigingsadres:

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Bedenkers B.V. (KvK-nummer 34203062),

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/14/940 NL:TZ:0000002303:F001 21-10-2014 mr. R. Meulenberg mr. C.P. Lunter Algemeen Gegevens onderneming WBS Onderhoud en Dienstverlening

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 27 oktober 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap FREEZINC B.V., statutair gevestigd te Beverwijk en voorheen gevestigd

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Smartal B.V. (KvK-nummer

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010

Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 december 2010 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap ZappSpace B.V. Faillissementsnummer : F 10/741 Datum uitspraak : 28 september 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie