UW PARTNER IN ZONNE-ENERGIE. Partner van ATAMA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UW PARTNER IN ZONNE-ENERGIE. Partner van ATAMA"

Transcriptie

1 UW PARTNER IN ZONNE-ENERGIE Partner van ATAMA

2 1. Over Atama Wie zijn wij Atama Solar Energy is een dynamische, vooruitdenkende organisatie met een focus op zonne-energie. Sinds 2008 voorzien we particulieren en bedrijven van zonneenergiesystemen. Het realiseren van energieprojecten met een meerwaarde voor een schoner milieu is ons doel. We ondersteunen bij projectontwikkeling, garanderen tijdige levering van onderdelen en blijven betrokken bij aftersales, service en, controle en onderhoud. Atama is afgeleid van de Japanse uitdrukking 'Atama ga ii'. Deze uitdrukking betekent letterlijk slim hoofd en wordt in het Japans gebruikt voor iemand die slim of intelligent is. Slim omgaan met beschikbare energie die opgewekt kan worden door de zon, maakt Atama Solar Energy. Kwaliteit en certificering In een groeiende markt met een groeiend aantal aanbieders van zonnepanelen neemt ook de vraag naar betrouwbaarheid en kwaliteit toe. Atama Solar Energy mag zich sinds november 2013 bezitter van het Zonnekeur Installateur noemen, het enige onafhankelijke keurmerk voor installateurs van zonne-energie. Dit betekent dat Atama betrouwbaar is, duurzame kwaliteit levert en voldoende ervaring heeft om goed te kunnen adviseren. Als particulier en ook als ondernemer bent u daarom bij Atama Solar Energy aan het juiste adres. U mag van Atama topkwaliteit verwachten op het gebied van: Deskundigheid: ervaren en kundige medewerkers brengen uw situatie in kaart en brengen een optimaal advies uit. Professionaliteit: montage-teams die zijn opgeleid en gecertificeerd volgens de geldende eisen en normen in Nederland komen uw zonnepanelen installeren. Zekerheid: materialen van top 10 leveranciers wereldwijd. Afspraak is afspraak: afspraken worden duidelijk gecommuniceerd, vastgelegd en nagekomen. Daar staan wij voor. Met regelmaat wordt er getoetst of Atama nog steeds voldoet aan de richtlijnen. Zo blijft kwaliteit en kunde gewaarborgd en kunt u op Atama blijven vertrouwen. Door de professionaliteit van onze organisatie behoort Atama momenteel tot de top 5 van zonnepanelen installateurs in Nederland. Branchevereniging Holland Solar & UNETO VNI Atama is aangesloten bij de Nederlandse branchevereniging voor zonne-energie Holland Solar en UNETO-VNI. UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Naast de aangesloten brancheverenigingen zijn wij aangesloten bij Stichting Zonne-energie Recycling Nederland. Wij stellen alles in het werk om u te voorzien van zorgeloze Energie in Eigen Hand!

3 Bedrijfsstrategie Naast een succesvolle implementatie van het project vinden wij het ook belangrijk dat duurzaamheid iets vanzelfsprekends wordt in onze maatschappij. Dat gaat niet vanzelf. Stimulering, samenwerking en ontwikkeling zijn hierbij van essentieel belang. Daarom besteden wij veel tijd aan advisering en voorlichting zodat onze projecten op een efficiënte, succesvolle en eerlijke manier worden uitgevoerd. Op deze manier wordt het duurzaam opwekken van energie voor iedereen bereikbaar en zal de volgende generatie dit overnemen. Jong geleerd is oud gedaan! Ook is maatschappelijk verantwoord ondernemen verankerd in ons bedrijf en daarom zijn wij aangesloten bij MVO Nederland. Atama is lid van de Stichting Zonne-energie Recycling Nederland. Deze stichting is opgericht om voor haar deelnemers te zorgen voor goede, milieuvriendelijke verwerking van zonnepanelen en omvormers aan het einde van hun levensduur. Referenties Na installatie nemen wij een onderzoek af bij onze klanten om meer inzicht te krijgen in hun ervaringen met Atama Solar Energy. In dit onderzoek geven de deelnemers Atama ook een cijfer voor het gehele proces van offerte-aanvraag tot oplevering. Atama scoort in dit onderzoek gemiddeld een 8,8. Onderstaand vind u een aantal referenties van Atama:

4 2. SolarEdge Systeem configuratie Solar Edge Omvormers SolarEdge is de wereldwijd marktleider in PV stroomoptimalisatie. Met de SolarEdge Optimizer Omvormer haalt u uit elk afzonderlijk paneel het maximaal mogelijk rendement. Elk paneel heeft dan ook zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met uw zonnepanelen systeem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem. De SolarEdge Optimizer omvormer maakt uw zonnepanelen slimmer, waardoor u 25% meer energie uit uw pv-installatie kunt halen. Marktleider in PV-stroomoptimalisatie SolarEdge is opgericht in 2006 en maakte een start in het power optimizer segment. Inmiddels heeft SolarEdge een marktaandeel van meer dan 70%. Meer dan Power Optimizers heeft SolarEdge inmiddels verscheept naar meer dan 45 landen wereldwijd. Dankzij strategische partnerschappen is SolarEdge te vinden in 5 continenten. De SolarEdge Optimizer Omvormer komt met 12 jaar (standaard) garantie op de omvormer en 25 jaar garantie op de bijbehorende power optimizers. Dankzij de SolarEdge Optimizer vindt er optimalisatie per zonnepaneel plaats, in plaats van per string van meerdere panelen. Hierdoor hebben fabriekstoleranties van panelen geen negatieve impact. Daarnaast heeft ook de veroudering van afzonderlijke zonnepanelen minder invloed op het complete PV-systeem. SolarEdge monitoring Portal Met de SolarEdge Monitoring Portal krijgt u volledig inzicht in de systeemprestaties van uw zonnepanelen. Het voordeel van de SolarEdge monitoring portal is dat u niet alleen de prestaties van uw complete PV systeem kan inzien, maar ook van elk afzonderlijk zonnepaneel. Wanneer één van uw zonnepanelen minder goed presteert, bijvoorbeeld omdat er vuil op ligt, dan krijgt u hiervan een melding en kunt u energieverlies minimaliseren.

5 Benutting van het hele dak: Installeer meer panelen op het dak op een meer esthetische manier. Combineer verschillende oriëntaties en paneeltypes om de opbrengst van uw dak ruimte te maximaliseren. Door met SolarEdge optimizer te werken kunt u zonnepanelen plaatsen op locaties waar u met een string omvormer geen zonnepanelen zal plaatsen Doordat bij een string omvormer het slechtste paneel de opbrengst zou bepalen zal er nooit een zonnepaneel in de schaduw mogen liggen. Door gebruik te maken van SolarEdge kunt u deze ruimte esthetisch verantwoord opvullen zonder in te leveren op rendement. Maximale uptime: Monitor de prestatie van elk paneel om ervoor te zorgen dat u optimaal rendement haalt uit uw investering. Doordat elk zonnepaneel individueel te monitoren is ziet u als gebruiker of alle zonnepanelen optimaal presteren. Als één zonnepaneel minder presteert kan dit komen door vervuiling of een vorm van schaduw. Zo kunt u ook samen met ons bepalen of er een actie uitgevoerd dient te worden tot schoonmaak.

6 Meer energie Met traditionele omvormers wordt de opbrengst van alle panelen beïnvloed door het zwakste paneel en treedt aanzienlijk energieverlies op vanwege ongelijkmatig vuile en beschaduwde panelen. Dit is nu verleden tijd. Doordat elk zonnepaneel apart werkt en parallel word aangesloten zullen de zonnepanelen enkel en alleen stroom toe kunnen voegen aan de string. Superieure veiligheid Bescherm uw bezit en de mensen tijdens installatie, onderhoud en noodsituaties dankzij de automatische afschakeling van de hoge DC spanning. Als u uw zonnepanelen wilt reinigen hoeft u niet langer bij een systeem aanwezig te zijn welke een risicovolle spanning geeft. De zonnepanelen zullen maar 1 volt geven. Dit is minder dan de spanning welke in uw afstandsbediening van de televisie zit en volledig veilig.

7 JA Solar Zonnepanelen JA Solar Holdings Co, Ltd. werd opgericht in JA Solar is een hightech bedrijf gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van fotovoltaïsche producten. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor JA Solar en komen tot uiting in de talloze internationale bedrijfscertificeringen. Ja Solar heeft de capaciteit van de productie 1,7GW mono en poly silicium zonnepanelen per jaar. Ja Solar is een Chinees bedrijf dat alle onderdelen zelf produceert, vanaf de staven silicium tot aan het zonnepaneel, waardoor hoge kwaliteit wordt gewaarborgd. Ja Solar levert panelen met 10 jaar productgarantie, 25 jaar opbrengstgarantie en geeft enkel positieve vermogenstoleranties op de panelen (0-/+3W). Ja Solar is lid van PV-Cycle, een organisatie opgezet om verantwoord hergebruik van zonnepanelen aan het eind van de levensduur te kunnen garanderen. All Black zonnepanelen voor een esthetisch verantwoorde keuze. Montagesysteem Wij leveren verschillende systemen, zodat er voor ieder schuin dak een passende oplossing is, ongeacht het type of merk van het zonnepaneel. Onze professionele montagesystemen voor schuine daken worden geleverd onder de naam Click Fit. De Click Fit systemen voldoen aan de geldende normen zoals de NVN 7250 en het Nederlands bouwbesluit. Click Fit is o.a. gecertificeerd door BDA/KIWA. Opstellingshoek: De zonnepanelen worden op schuine daken altijd dak volgend geplaatst. Dit houdt in dat de zonnepanelen dezelfde hoek en oriëntatie als het dak krijgen. Op platte daken worden de zonnepanelen middels een driehoek constructie onder een hoek van 13 graden geplaatst. Dakbelasting: De gemiddelde dakbelasting op een schuin dak is circa 14kg per vierkante meter. Op platte daken zal voor u een dak plan opgesteld worden. Omdat wij de zonnepanelen onder een lage hellingshoek plaatsen en koppelen aan elkaar is de toegevoegde ballast tot een minimum beperkt.

8 3. Bijlage: Stappenplan Offerte ondertekenen Als u akkoord gaat met ons voorstel ontvangen wij graag één getekend exemplaar retour per post of naar adres: info@vanuumede.nl Aanbetaling Na ontvangst van uw getekende offerte ontvangt u van ons de aanbetalingsfactuur. Zodra deze is voldaan worden de materialen voor uw installatie besteld en wordt uw installatie opgenomen in het proces van planning en installatie. Planning U ontvangt binnen één week na ontvangst van de aanbetaling een voorstel voor een installatiedatum op uw adres. Wanneer u deze datum aan ons heeft bevestigd, is de datum definitief. Eindafrekening Een aantal dagen voor de installatiedatum ontvangt u van ons de factuur voor de restantbetaling. Deze moet voldaan worden op de dag van oplevering van uw zon PVinstallatie. Installatie Onze monteurs komen uw zon PV-systeem op de afgesproken dag(en) op uw dak installeren. Na de installatie Na installatie ontvangt u van ons de opleverdocumentatie. Dit zijn documenten die u van informatie voorzien over uw systeem. Ook hebben deze betrekking op de garantie van de geleverde producten mocht er service verleend worden. Grote Houtplein GH Ede T M E. info@vanuumede.nl I.

SolarEdge maakt uw PV-panelen intelligenter. 2014 SolarEdge

SolarEdge maakt uw PV-panelen intelligenter. 2014 SolarEdge SolarEdge maakt uw PV-panelen intelligenter Overzicht van een PV-systeem Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit Een omvormer zet de door de panelen opgewekte DC- stroom om naar net-conforme AC-stroom

Nadere informatie

SolarEdge maakt uw PV-panelen intelligenter

SolarEdge maakt uw PV-panelen intelligenter SolarEdge maakt uw PV-panelen intelligenter Overzicht van een PV-systeem Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit Een omvormer zet de door de panelen opgewekte DC- stroom om naar net-conforme

Nadere informatie

Waar staat Saman voor

Waar staat Saman voor Waar staat Saman voor Eerlijk advies over diverse mogelijkheden Totaalaanbieder Informeren Adviseren Installeren Service en onderhoud Volledige ontzorging Saman Duurzame Energie Zonnepanelen Honderden

Nadere informatie

Making Solar Systems Smarter

Making Solar Systems Smarter Making Solar Systems Smarter GOEDE REDENEN OM OVER TE STAPPEN OP ZONNE-ENERGIE SMART PV-OPLOSSINGEN VAN SOLAREDGE Geld besparen Door zonne-energie te gebruiken in uw huis zal uw energierekening omlaag

Nadere informatie

Waarom SolarEdge. 1 Getallen gebaseerd op onderzoeksresultaten van het Photon Lab, een onafhankelijk gerenommineerde instantie,

Waarom SolarEdge. 1 Getallen gebaseerd op onderzoeksresultaten van het Photon Lab, een onafhankelijk gerenommineerde instantie, Waarom SolarEdge Uit het oogpunt van duurzaamheid is het van belang het maximale rendement te behalen uit de gekozen grondstoffen (PV-installatie). Met de Power-Optimizers van SolardEdge (SE) wordt de

Nadere informatie

Making Solar Systems Smarter

Making Solar Systems Smarter Making Solar Systems Smarter GOEDE REDENEN OM OVER TE STAPPEN OP ZONNE-ENERGIE SMART PV-OPLOSSINGEN VAN SOLAREDGE Geld besparen Door zonne-energie te gebruiken in uw huis zal uw energierekening omlaag

Nadere informatie

Making Solar Systems Smarter

Making Solar Systems Smarter Making Solar Systems Smarter GOEDE REDENEN OM OVER TE STAPPEN OP ZONNE-ENERGIE SMART PV-OPLOSSINGEN VAN SOLAREDGE Geld besparen Door zonne-energie te gebruiken in uw huis zal uw energierekening omlaag

Nadere informatie

SolarEdge SolarEdge; wat zijn de voordelen?

SolarEdge SolarEdge; wat zijn de voordelen? SolarEdge SolarEdge; wat zijn de voordelen? Maak kennis met SolarEdge Heeft de markt voor DC power optimizers op de kaart gezet en leidt het met een marktaandeel van meer dan 70% Top-ranking omvormerleverancier

Nadere informatie

Making Solar Systems Smarter

Making Solar Systems Smarter Making Solar Systems Smarter GOEDE REDENEN OM OVER TE STAPPEN OP ZONNE-ENERGIE SMART PV-OPLOSSINGEN VAN SOLAREDGE Geld besparen Door zonne-energie te gebruiken in uw huis zal uw energierekening omlaag

Nadere informatie

SolarEdge Dunnefilmpanelen in combinatie met SolarEdge; wat zijn de voordelen?

SolarEdge Dunnefilmpanelen in combinatie met SolarEdge; wat zijn de voordelen? SolarEdge Dunnefilmpanelen in combinatie met SolarEdge; wat zijn de voordelen? Maak kennis met SolarEdge Heeft de markt voor DC power optimizers op de kaart gezet en leidt het met een marktaandeel van

Nadere informatie

Informatiepakket Wijkaankoop Zonnepanelen Buurtteam Duurzaam RemCom

Informatiepakket Wijkaankoop Zonnepanelen Buurtteam Duurzaam RemCom Informatiepakket Wijkaankoop Zonnepanelen Buurtteam Duurzaam RemCom GreenHome U leest het informatiepakket voor de wijkaankoop zonnepanelen van Buurtteam Duurzaam RemCom. GreenHome is een onafhankelijke

Nadere informatie

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonne Algemene informatie De groepsaankoop zonne wordt georganiseerd door het Regionaal Energieloket in samenwerking met de gemeente Uithoorn. Via deze actie kunt

Nadere informatie

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen Algemene informatie Het initiatief De Groepsaankoop Zonnepanelen Geertruidenberg is een samenwerking tussen de gemeente Geertruidenberg en het Regionaal

Nadere informatie

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Lochem

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Lochem Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Lochem Regionaal Energieloket U leest het informatiepakket voor de groepsaankoop zonnepanelen in de gemeente Lochem. Het Regionaal Energieloket is een onafhankelijke

Nadere informatie

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Amstelveen

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Amstelveen Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Amstelveen Regionaal Energieloket U leest het informatiepakket voor de Groepsaankoop Zonnepanelen in de gemeente Amstelveen. Het Regionaal Energieloket is een

Nadere informatie

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Bewonerscollectief RemCom

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Bewonerscollectief RemCom Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Bewonerscollectief RemCom GreenHome U leest het informatiepakket voor de groepsaankoop zonnepanelen van bewonerscollectief RemCom. GreenHome is een onafhankelijke

Nadere informatie

d.d Daniel Kool & Wouter van den Heuvel

d.d Daniel Kool & Wouter van den Heuvel d.d. 31-08-2016 Daniel Kool & Wouter van den Heuvel Onafhankelijke rol als intermediair Wij helpen consumenten onafhankelijk en stapsgewijs met duurzaamheid advies en (totaal)oplossingen op weg naar energieneutraal

Nadere informatie

Opbrengstscan zonnepanelen

Opbrengstscan zonnepanelen Opbrengstscan zonnepanelen Gratis en onafhankelijk advies voor uw woning Anoniem voorbeeldadvies Aan: Datum Uw naam Adres Postcode, Plaats..-..-. Opbrengst Mogelijkheden van uw dak Met geavanceerde software

Nadere informatie

Dhr. X. Stolwijk Volmolengracht PH LEIDEN

Dhr. X. Stolwijk Volmolengracht PH LEIDEN Dhr. X. Stolwijk Volmolengracht 22 2312 PH LEIDEN Rotterdam, 09-05-2016 Betreft: Offerte Zonnepanelen Klantnummer: 1178495 Geachte heer Stolwijk, Hartelijk dank voor uw interesse in zonnepanelen van Greenchoice.

Nadere informatie

Informatie Zonne energie. Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest, Pieter Biewenga NewSolar

Informatie Zonne energie. Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest, Pieter Biewenga NewSolar Informatie Zonne energie Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest, Pieter Biewenga NewSolar 18 mei 2015 Informatie Zonnepanelen en -boilers Aanleiding Groen Zonnig Houten Zonnepanelen:

Nadere informatie

Zonnepanelen zijn een rendabele investering, zelfs zonder subsidies.

Zonnepanelen zijn een rendabele investering, zelfs zonder subsidies. ZONNE- PANELEN Zonnepanelen zijn een rendabele investering, zelfs zonder subsidies. Terwijl elektriciteit elk duurder wordt, bespaart u op uw energiefactuur! Want de 100 % groene stroom die u zelf opwekt

Nadere informatie

Geachte Mister Summer, met deze zonnestroom aanbieding maken wij uw woning voor 97 % EnergieNeutraal

Geachte Mister Summer, met deze zonnestroom aanbieding maken wij uw woning voor 97 % EnergieNeutraal Geachte Mister Summer, met deze zonnestroom aanbieding maken wij uw woning voor 97 % EnergieNeutraal Flinke besparing op uw energierekening Groene energie via uw eigen dak Scherpe prijskwaliteitverhouding

Nadere informatie

ZON PRIVE ZONNIG VOORDEEL. Informatiebrochure over de zonnepanelenactie exclusief voor medewerkers van gemeente Utrecht

ZON PRIVE ZONNIG VOORDEEL. Informatiebrochure over de zonnepanelenactie exclusief voor medewerkers van gemeente Utrecht ZONNIG VOORDEEL ZON PRIVE 2013 Informatiebrochure over de zonnepanelenactie exclusief voor medewerkers van gemeente Utrecht De actie loopt tot en met 30 september 2013 2 Zon-Privé Utrecht Schoon, Slim

Nadere informatie

Maak de. Juiste keuze. Voor uw SDE+ project

Maak de. Juiste keuze. Voor uw SDE+ project Maak de Juiste keuze Voor uw SDE+ project OVER SDE+ De SDE+ 2014 is een exploitatiesubsidie voor bedrijven, instellingen en non-profit instellingen die willen investeren in duurzame energie, waaronder

Nadere informatie

Informatieavond Zonnepanelen. 3 juli 2013

Informatieavond Zonnepanelen. 3 juli 2013 Informatieavond Zonnepanelen Wilko Kistemaker Peter Molenaar Arnoud Kevenaar 3 juli 2013 Agenda 19:30 Aanvang Aanleiding & Mogelijkheden Groen Zonnig Oldenzaal Zonnepanelen: wat nodig? Van Maatwerkbezoek

Nadere informatie

Informatieavond Zonne energie. Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest, Pieter Biewenga NewSolar

Informatieavond Zonne energie. Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest, Pieter Biewenga NewSolar Informatieavond Zonne energie Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest, Pieter Biewenga NewSolar 28 januari 2015 Informatie Zonne energie Aanleiding Groen Zonnig Wijk bij Duurstede Zonnepanelen:

Nadere informatie

Informatieavond Zonnepanelen. Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest / NewSolar

Informatieavond Zonnepanelen. Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest / NewSolar Informatieavond Zonnepanelen Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest / NewSolar 24 september2013 Agenda Informatieavond Zonnepanelen en -boilers 19:30 Welkom & aanleiding Groen Zonnig Nieuwegein

Nadere informatie

Zonne-energie gratis en schoon

Zonne-energie gratis en schoon Zonne-energie gratis en schoon Samen gaan we voor duurzaam Genieten van de zon. Buiten in de tuin, in het park of op het strand. De zon geeft ons gratis energie. We kunnen de zon ook op een andere manier

Nadere informatie

Zonne-energie in 6 stappen

Zonne-energie in 6 stappen Zonne-energie in 6 stappen Bart van den Bosch 10 / 9 / 2014 U bent enthousiast over het idee om zelf zonneenergie op te wekken. En u overweegt om zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning. Zeer waarschijnlijk

Nadere informatie

Buurkracht en Solar Concept

Buurkracht en Solar Concept Onderwerpen: Buurkracht en Solar Concept Wie is Solar Concept? Werking zonnepanelen Verschillende type zonnepanelen Verschillende type omvormers Het traject De prijzen Veelgestelde vragen Buurkracht en

Nadere informatie

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende 2014 Complete maatwerkpakketten Specifiek voor woningbouw Voor alle configuraties Standaard op voorraad Direct geleverd Uitgebreide kennis aanwezig Training mogelijk PV systemen Foto: residentiële systemen

Nadere informatie

De panelen: De panelen zijn van het merk Solar Frontier.

De panelen: De panelen zijn van het merk Solar Frontier. De panelen: De panelen zijn van het merk Solar Frontier. Solar Frontier was jarenlang een dochteronderneming van Shell, deze fabrikant bestaat sinds 30 jaren. Solar Frontier groeit met rassen schreden,

Nadere informatie

Leveranciers PV-Systemen

Leveranciers PV-Systemen Leveranciers PV-Systemen Zonnepanelen - Sharp Sharp is begonnen met grootschalige productie van PV in 1963, sindsdien heeft Sharp zich ontwikkeld tot een wereldwijd fabrikant van PV. Sharp is een bekend

Nadere informatie

Introductie 040energie

Introductie 040energie 1 Introductie 040energie 040energie is een 100% non profit vereniging Vrijwilligers, door burgers, voor burgers Doel: betaalbare, duurzame energie middels lokale energieopwekking en energiebesparing Bestaat

Nadere informatie

Een korte uitleg over zonnepanelen

Een korte uitleg over zonnepanelen Een korte uitleg over zonnepanelen Sungevity 1 Introductie Welkom bij Sungevity Dit document zal u een korte uitleg geven wie Sungevity is, hoe wij werken en welke producten, service en garanties wij aanbieden.

Nadere informatie

Informatieavond Zonnepanelen. 26 augustus 2013

Informatieavond Zonnepanelen. 26 augustus 2013 Informatieavond Zonnepanelen Wilko Kistemaker Arnoud Kevenaar 26 augustus 2013 Agenda 19:30 Aanvang Aanleiding & Mogelijkheden Groen Zonnig Enschede Zonnepanelen: wat nodig? Van Maatwerkbezoek tot Installatie

Nadere informatie

Informatie Zonnepanelen. Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest en Pieter Biewenga, NewSolar

Informatie Zonnepanelen. Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest en Pieter Biewenga, NewSolar Informatie Zonnepanelen Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest en Pieter Biewenga, NewSolar 10 februari 2014 Informatie Zonnepanelen en -boilers Aanleiding Groen Zonnig Houten Zonnepanelen:

Nadere informatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie Zonne-energiesystemen Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie UBBINK ZONNE-ENERGIESYSTEMEN Gebruik de energie van de zon! Zonne-energie is een vorm van duurzame energie. De zon is overal

Nadere informatie

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonne Inhoudsopgave Algemene informatie 3 Leverancier 4 Uw voordelen 5 Proces 6 Het zonnesysteem 7 Garanties 8 Prijzen 9 Inschrijven 12 Contact 13 Algemene informatie

Nadere informatie

Geen gedoe bij eventuele storing, wij zorgen dat uw systeem weer draait en doen de afhandeling. Volledige all-inclusive installatie.

Geen gedoe bij eventuele storing, wij zorgen dat uw systeem weer draait en doen de afhandeling. Volledige all-inclusive installatie. Solar-Energy-Groep BV kvk nr. 6204892 Kenauweg 233BA Leiden 05 42 440 06 24 936 93 Dhr. J. doll, van der Waalsstraat 6 Leiden Offerte nr. Datum Referentienr. Tel: 06 05949 info@el-mago.nl -0-Z39 6-okt-

Nadere informatie

Het ontwerpen van PV-installaties (zonnestroomsystemen) Jacco Putman

Het ontwerpen van PV-installaties (zonnestroomsystemen) Jacco Putman Het ontwerpen van PV-installaties (zonnestroomsystemen) Jacco Putman Topics - Korte intro - Het ontwerpen Artist's rendering of Orange's solar concept tent - Keuze van panelen en omvormers - Wat betekent

Nadere informatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie Zonne-energiesystemen Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie Ubbink zonne-energiesystemen Gebruik de energie van de zon! Zonne-energie is een vorm van duurzame energie. De zon is overal

Nadere informatie

INDEX... II 1 OVER ATAMA SOLAR ENERGY BV... 1 2 ZONNECOLLECTIEF OVERBETUWE 5 INSTALLATIEPLAN... 4 3 VOORSTEL... 6 4 AANGEBODEN MATERIALEN...

INDEX... II 1 OVER ATAMA SOLAR ENERGY BV... 1 2 ZONNECOLLECTIEF OVERBETUWE 5 INSTALLATIEPLAN... 4 3 VOORSTEL... 6 4 AANGEBODEN MATERIALEN... INDEX INDEX... II 1 OVER ATAMA SOLAR ENERGY BV... 1 1.1 NAW-gegevens... 1 1.2 Wie zijn wij... 1 1.3 Historie... 1 1.4 Kwaliteit en certificering... 1 1.5 Zonnekeur... 2 1.6 Branchevereniging Holland Solar

Nadere informatie

Informatieavond Zonnepanelen. Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest NewSolar

Informatieavond Zonnepanelen. Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest NewSolar Informatieavond Zonnepanelen Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest NewSolar 2 februari 2015 Informatie Zonnepanelen en -boilers Aanleiding Groen Zonnig Vianen Zonnepanelen: wat nodig? Van

Nadere informatie

Agenda Informatieavond Zonnepanelen

Agenda Informatieavond Zonnepanelen Informatieavond Hans Pulles in samenwerking met: Wilko Kistemaker (Groen Zonnig) Pieter Biewenga (NewSolar) 16 mei 2013 19:30 21:45 Agenda Informatieavond Welkom Aanleiding Energiepunt Wonen (Gem. Utrecht)

Nadere informatie

Een compleet zonne-energie pakket, klaar voor installatie

Een compleet zonne-energie pakket, klaar voor installatie Ubbink ZONNE-ENERGIE SYSTEmen Een compleet zonne-energie pakket, klaar voor installatie xxx/xxx/xxx Ubbink zonne-energie systemen Een compleet zonne-energie pakket, klaar voor installatie Gebruik de energie

Nadere informatie

SolarEdge. Slim energiemanagement. optimalisatie van commerciële systemen. Bruno Van Bost April 2015. 2015 SolarEdge

SolarEdge. Slim energiemanagement. optimalisatie van commerciële systemen. Bruno Van Bost April 2015. 2015 SolarEdge SolarEdge Slim energiemanagement en optimalisatie van commerciële systemen Bruno Van Bost April 2015 1 Maak kennis met SolarEdge 1,3 GW van onze systemen wereldwijd geleverd Meer dan 5 miljoen power optimizers

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond! Collectieve Inkoop Isolatiemaatregelen en Zonnepanelen

Welkom op de informatieavond! Collectieve Inkoop Isolatiemaatregelen en Zonnepanelen Welkom op de informatieavond! Collectieve Inkoop Isolatiemaatregelen en Zonnepanelen Waarom deze actie? Woningisolatie Isolatieglas Zonnepanelen 26 april 2019 Waarom deze actie? De gemeente wil klimaatneutraal

Nadere informatie

De presentatie gemeenten West-Brabant

De presentatie gemeenten West-Brabant De presentatie gemeenten West-Brabant Team voorstelling Wilfried de Koning Jan Megens Anita Krus Kevin de Koning Jaap Pannekoek Guyon de Koning Wil Albers Wie zijn wij? Sun & Wind energy solutions B.V.

Nadere informatie

(HAND OUT) Hoe een pv-installatie te kiezen?

(HAND OUT) Hoe een pv-installatie te kiezen? Pagina 1 van 8 (HAND OUT) Hoe een pv-installatie te kiezen? Het kiezen van een goede of uitstekende installatie tegen een goede prijs en dus investering is niet eenvoudig. U bent waarschijnlijk van plan

Nadere informatie

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Zonnepanelen zonder investering Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Voor uw persoonlijke dakcheck en offerte ga naar www.zelfstroom.nl klimaatneutraal natureoffice.com NL-077-729117 gedrukt Zonnepanelen

Nadere informatie

Presentatie geselecteerd aanbod zonnepanelen Harderwijk in de Zon

Presentatie geselecteerd aanbod zonnepanelen Harderwijk in de Zon Presentatie geselecteerd aanbod zonnepanelen 6 juli 2017 Infoavond groepsaankoop zonnepanelen 20:00 Welkom door Veluwe Duurzaam en gemeente Harderwijk 20:10 De jury presenteert het geselecteerde aanbod

Nadere informatie

WIE HEEFT ER AL ZONNEPANELEN GEÏNSTALLEERD OP DE EIGEN WONING?

WIE HEEFT ER AL ZONNEPANELEN GEÏNSTALLEERD OP DE EIGEN WONING? WIE HEEFT ER AL ZONNEPANELEN GEÏNSTALLEERD OP DE EIGEN WONING? ZONNEPANELEN PASSEN NIET IN ONZE WIJKEN MET VOORAL DERTIGER-JAREN WONINGEN Individuele panelen Andre van de Bovenkamp (Greenhome) & Tim de

Nadere informatie

5-3-2015 WERKGROEP TECHNIEK EN AANBESTEDING 03-03-2015. Zie de leidraad op www.zondeventer.nl

5-3-2015 WERKGROEP TECHNIEK EN AANBESTEDING 03-03-2015. Zie de leidraad op www.zondeventer.nl WERKGROEP TECHNIEK EN AANBESTEDING 03-03-2015 Zie de leidraad op www.zondeventer.nl Waarom zonne-energie Wat is zonne-energie Kengetallen Opbrengst zonne-energie Stappenplan Componenten Plaatsing Turnkey

Nadere informatie

* Rioleringen * Dak en dakgoten * Gas- water- en cv-installaties * Sanitair * Zonnepanelen * ventilatie

* Rioleringen * Dak en dakgoten * Gas- water- en cv-installaties * Sanitair * Zonnepanelen * ventilatie Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden Wabo 162513 / 2497011 1 Over EnergiekLeiden De non profit organisatie EnergiekLeiden is een burgerinitiatief dat streeft naar een Leidse

Nadere informatie

Zelf zonne-energie opwekken?

Zelf zonne-energie opwekken? Zelf zonne-energie opwekken? Programma Consumentenbond kiest voor zonne-energie Samen sterk met Vereniging Eigen Huis (VEH) Hoe werken zonnepanelen? Het aanbod en de zekerheid van het Zonnecollectief Rekenvoorbeeld

Nadere informatie

EFFICIËNT INSTALLEREN MET ONZE SYSTEMEN

EFFICIËNT INSTALLEREN MET ONZE SYSTEMEN EFFICIËNT INSTALLEREN MET ONZE SYSTEMEN DE ZES STERKE PUNTEN Wij bieden onze klanten vele vormen van ondersteuning, van technische vragen en berekeningen tot trainingen en onsite leveringen. Technische

Nadere informatie

www.ikwordgroen.nl 045-5690525 info@ikwordgroen.nl Alleen de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs 1

www.ikwordgroen.nl 045-5690525 info@ikwordgroen.nl Alleen de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs 1 045-5690525 info@ikwordgroen.nl Alleen de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs 1 Energie opwekken met kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen voor een duurzamere toekomst Inhoudsopgave Wie zijn wij? 3

Nadere informatie

Voorbeeldberekening EIA 2016 'Alleen het beste is goed genoeg'

Voorbeeldberekening EIA 2016 'Alleen het beste is goed genoeg' Zonne-energie installatie Voorbeeldberekening EIA 2016 'Alleen het beste is goed genoeg' Basisgegevens Voorbeeldberekening EIA 2016 Rechtsvorm K.I.A. aftrek Aantal vrije m2 beschikbaar punt dak Aantal

Nadere informatie

BV / Naar aanleiding van het contact treft u bijgaand ons voorstel voor het zonnepanelen systeem.

BV / Naar aanleiding van het contact treft u bijgaand ons voorstel voor het zonnepanelen systeem. Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden BV. 121739 / 573321 Voorstel Offerte voor: Naam: Adres: F. Hendriks (10235) Herengracht 15 2312 LA LEIDEN Barendrecht 05-07-201, Nummer:

Nadere informatie

Informatie Zonne energie. Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest, Pieter Biewenga NewSolar

Informatie Zonne energie. Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest, Pieter Biewenga NewSolar Informatie Zonne energie Wilko Kistemaker in samenwerking met: Johan Overvest, Pieter Biewenga NewSolar 26 januari 2015 Informatie Zonnepanelen en -boilers Duurzaamheid in Houten Aanleiding Groen Zonnig

Nadere informatie

Informatieavond Zonnepanelen. Wilko Kistemaker, Peter de Vries, Luc de Vries in samenwerking met: Jacob Smit en Koos Verbart.

Informatieavond Zonnepanelen. Wilko Kistemaker, Peter de Vries, Luc de Vries in samenwerking met: Jacob Smit en Koos Verbart. Informatieavond Zonnepanelen Wilko Kistemaker, Peter de Vries, Luc de Vries in samenwerking met: Jacob Smit en Koos Verbart 3 oktober 2013 Welkom & aanleiding 19:30 Groen Zonnig Hoorn Zonnepanelen: wat

Nadere informatie

Grootschalige PV, stimulansen voor, en vanuit het bedrijfsleven. Marc Kok, directeur Energie Service Noord West

Grootschalige PV, stimulansen voor, en vanuit het bedrijfsleven. Marc Kok, directeur Energie Service Noord West Grootschalige PV, stimulansen voor, en vanuit het bedrijfsleven Marc Kok, directeur Energie Service Noord West Trends:: Stijgende prijzen? foto: epa Duitse zon drukt dagprijs Nederlandse stroom 31-01-2012

Nadere informatie

UW OPBRENGSTSCAN ZONNEPANELEN. Jan de Groot

UW OPBRENGSTSCAN ZONNEPANELEN. Jan de Groot UW OPBRENGSTSCAN ZONNEPANELEN Jan de Groot OPBRENGSTSCAN ZONNEPANELEN Uitgevoerd voor: Jan de Groot Morellenlaan 70 7322JV Apeldoorn Uitgevoerd op 30-10-2018 door: 1. De opbrengst van zonnepanelen voor

Nadere informatie

Mismatch in typische Nederlandse commerciële PV dakinstallaties

Mismatch in typische Nederlandse commerciële PV dakinstallaties Mismatch in typische Nederlandse commerciële PV dakinstallaties Doelstelling PV panelen produceren maximaal vermogen bij een specifiek werkpunt (Maximum Power Point, MPP) dat bereikt wordt bij een bepaalde

Nadere informatie

Informatiebrochure. Besparen met zonnepanelen. Quality solar solutions

Informatiebrochure. Besparen met zonnepanelen. Quality solar solutions Informatiebrochure Besparen met zonnepanelen Quality solar solutions Er is steeds meer vraag naar zonnepanelen. Zonnepanelen hebben veel voordelen. Een zonnepanelen-installatie levert duurzame elektrische

Nadere informatie

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen

Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonnepanelen Uw eigen stroom opwekken! Groepsaankoop Zonne Inhoudsopgave Algemene informatie 3 Leverancier 4 Uw voordelen 5 Proces 6 Het zonnesysteem 7 Garanties 8 Prijzen 9 Inschrijven 12 Contact 13 Algemene informatie

Nadere informatie

1. Mobiele telefoons uit 2. Over Arcus Zonnepanelen Advies Begeleiding 3. Waarom Zonnepanelen in Meerhoven 4. Vragen 5. Wat kunt u verwachten en wat

1. Mobiele telefoons uit 2. Over Arcus Zonnepanelen Advies Begeleiding 3. Waarom Zonnepanelen in Meerhoven 4. Vragen 5. Wat kunt u verwachten en wat 1. Mobiele telefoons uit 2. Over Arcus Zonnepanelen Advies Begeleiding 3. Waarom Zonnepanelen in Meerhoven 4. Vragen 5. Wat kunt u verwachten en wat niet Missie, visie en kernwaarden Droom Benadering Waarom

Nadere informatie

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Zonnepanelen zonder investering Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Voor uw persoonlijke dakcheck en offerte ga naar www.zelfstroom.nl Al duizenden Nederlanders gingen u voor! Zonnepanelen huren Bij Zelfstroom

Nadere informatie

De Groene Belangenbehartiger

De Groene Belangenbehartiger Inhoudsopgave DGB, De Groene Belangenbehartiger Markt zonnepanelen & toekomst Onderdelen zonnepaneelsysteem Zonnepanelen Omvormers Montagesysteem Installatie Wat kan er misgaan? Vragen? 1 De Groene Belangenbehartiger

Nadere informatie

Soladin Web Omvormers

Soladin Web Omvormers Soladin Web Omvormers 09 september 2015 Michiel Klees Sales manager Solar Mastervolt mklees@mastervolt.com 1 Wie is Mastervolt? Sinds 1991: wereldwijde reputatie op gebied van stroomopwekking, -distributie

Nadere informatie

Prijslijst zonnepaneelpakketten Q2 Versie 1.0

Prijslijst zonnepaneelpakketten Q2 Versie 1.0 Kant-en-klare zonnepaneelpakketten voor schuine en platte daken Alle aangeboden zonnepaneelpakketten zijn zo samengesteld dat met het gekozen pakket vrijwel iedere opstelling op ieder dak gemaakt kan worden.

Nadere informatie

Algemeen en Organisatie

Algemeen en Organisatie Welkom! Programma 20:00 Deel 1 Algemeen en Organisatie Techniek 20:45 Pauze 21:00 Deel 2 Plan van Aanpak Voorbeelden en RIC Gemeente Raalte: Duurzaamheidslening Vragen 22:00 Afsluiting Algemeen en Organisatie

Nadere informatie

Collectieve inkoopactie. Zonnepanelen op je eigen dak

Collectieve inkoopactie. Zonnepanelen op je eigen dak Collectieve inkoopactie Zonnepanelen op je eigen dak Door, voor en met bewoners werken aan de energietransitie Zorg voor het klimaat CO2 reductie Geen fossiele brandstoffen Nieuwe energiebronnen Aardgasloos

Nadere informatie

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Apeldoorn

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Apeldoorn Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Apeldoorn Regionaal Energieloket U leest het informatiepakket voor de Groepsaankoop Zonnepanelen in de gemeente Apeldoorn. Het Regionaal Energieloket is een

Nadere informatie

Informatieavond Zonnepanelen. Hans Pulles in samenwerking met: Wilko Kistemaker (Groen Zonnig) Pieter Biewenga (NewSolar)

Informatieavond Zonnepanelen. Hans Pulles in samenwerking met: Wilko Kistemaker (Groen Zonnig) Pieter Biewenga (NewSolar) Informatieavond Zonnepanelen Hans Pulles in samenwerking met: Wilko Kistemaker (Groen Zonnig) Pieter Biewenga (NewSolar) 16 mei 2013 Agenda Informatieavond 19:30 Welkom Aanleiding Energiepunt Wonen (Gem.

Nadere informatie

Solar Solutions. Peter Verlinden & Mathijs Leffers - 15 april 2015

Solar Solutions. Peter Verlinden & Mathijs Leffers - 15 april 2015 Solar Solutions Peter Verlinden & Mathijs Leffers - 15 april 2015 1 Wie is Rexel Bewuste woningen Commerciële ondersteuning 2 Wie is Rexel 3 Wereldwijd actief P. 4 Meer dan 100 jaar ervaring in Nederland

Nadere informatie

Zonnepanelen voor huurders van corporaties

Zonnepanelen voor huurders van corporaties Zonnepanelen voor huurders van corporaties Totaal ontzorgconcept: uniformiteit duurzaamheid veiligheid communicatie kwaliteit, totaalaanpak en complete garantie Woningcorporaties staan voor de opgave hun

Nadere informatie

WELKOM. Woensdag 10 december 2014. Presentatie: Leo van der Grinten en Jaap van de Sande Verkoopadviseur: Ralf Leunissen

WELKOM. Woensdag 10 december 2014. Presentatie: Leo van der Grinten en Jaap van de Sande Verkoopadviseur: Ralf Leunissen WELKOM Woensdag 10 december 2014 Presentatie: Leo van der Grinten en Jaap van de Sande Verkoopadviseur: Ralf Leunissen 1 Pebble Green Systems 2 KLNE Europe 3 Thuisvester 4 Oomen 5 Van Poppel 6 Agenda Wie

Nadere informatie

OOK ZIN IN ZON??? Woensdag 17 april 2013, dorpshuis Raerd. Programma. Welkom! Wat is zonnestroom? Voorbeelden uit de praktijk

OOK ZIN IN ZON??? Woensdag 17 april 2013, dorpshuis Raerd. Programma. Welkom! Wat is zonnestroom? Voorbeelden uit de praktijk OOK ZIN IN ZON??? Woensdag 17 april 2013, dorpshuis Raerd Programma Welkom! Wat is zonnestroom? Voorbeelden uit de praktijk Thom uit Goënga Dirk uit Gauw De Griene Geaën Zonnepanelen actie pauze Hoe kan

Nadere informatie

Waarom een micro-omvormer?

Waarom een micro-omvormer? Waarom een micro-omvormer? Eigenaar van uw eigen energieproductie Wilt u meer onafhankelijkheid? Investeer dan slim in een eigen energieproductie. Het micro-omvormersysteem maakt de eerste stap zeer eenvoudig.

Nadere informatie

Algemeen. Wie is Ivada Electric? Distributeur. Importeur van Kaco omvormers. Adviseur elektrotechnische markt. Projectpartner van de Technische Unie

Algemeen. Wie is Ivada Electric? Distributeur. Importeur van Kaco omvormers. Adviseur elektrotechnische markt. Projectpartner van de Technische Unie PV-systemen Algemeen Wie is Ivada Electric? Distributeur Importeur van Kaco omvormers Adviseur elektrotechnische markt Projectpartner van de Technische Unie Projecten van Ivada Electric Eerste project

Nadere informatie

Zero Emission Solutions

Zero Emission Solutions Zero Emission Solutions Zero Emission Solutions : facts and figures Gevestigd in Aalst Opgericht in 2009 Zaakvoerder Alex Polfliet 12 ervaren personeelsleden Aangevuld met specifieke freelancers Tientallen

Nadere informatie

Zonnepanelen. zonder investering. Zonnepanelen huren bij Zelfstroom. Voor uw persoonlijke dakcheck en offerte ga naar

Zonnepanelen. zonder investering. Zonnepanelen huren bij Zelfstroom. Voor uw persoonlijke dakcheck en offerte ga naar Zonnepanelen zonder investering Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Voor uw persoonlijke dakcheck en offerte ga naar www.zelfstroom.nl Al duizenden Nederlanders gingen u voor! Nu: zonnepanelen huren Bij

Nadere informatie

SLIMME PANEEL TECHNOLOGIE VAN SMA EN TIGO OPTIMALISATIE VAN ZONNESTROOMINSTALLATIES EN UW BEDRIJF

SLIMME PANEEL TECHNOLOGIE VAN SMA EN TIGO OPTIMALISATIE VAN ZONNESTROOMINSTALLATIES EN UW BEDRIJF SLIMME PANEEL TECHNOLOGIE VAN SMA EN TIGO OPTIMALISATIE VAN ZONNESTROOMINSTALLATIES EN UW BEDRIJF + BESCHIKBAAR. BESTEL NU! SMA Solar Technology AG DE JUISTE PARTNERS MET DE JUISTE TECHNOLOGIE OP HET JUISTE

Nadere informatie

Hernieuwbaar energie-aandeel in Vlaamse nieuwbouwprojecten Ontdek de zonnestroomoplossingen van SMA

Hernieuwbaar energie-aandeel in Vlaamse nieuwbouwprojecten Ontdek de zonnestroomoplossingen van SMA Hernieuwbaar energie-aandeel in Vlaamse nieuwbouwprojecten Ontdek de zonnestroomoplossingen van SMA Verplicht aandeel hernieuwbare energie in nieuwbouw Vanaf 1 januari 2014 moet elke nieuwe woning, kantoor

Nadere informatie

WERKGROEP TECHNIEK EN AANBESTEDING Zie de leidraad op

WERKGROEP TECHNIEK EN AANBESTEDING Zie de leidraad op WERKGROEP TECHNIEK EN AANBESTEDING 29-05-2017 Zie de leidraad op www.zondeventer.nl Waarom zonne-energie Wat is zonne-energie Kengetallen Opbrengst zonne-energie Stappenplan Componenten Plaatsing Turnkey

Nadere informatie

Persoonlijke offerte voor Dhr. S. Sent

Persoonlijke offerte voor Dhr. S. Sent Persoonlijke offerte voor Dhr. S. Sent Zonlaan 265 1234 AB Zelfstad 1 augustus 2014, s-hertogenbosch Geachte heer Sent, Hartelijk dank dat we u een aanbod op maat mogen doen voor Zelfstroom Alles-in-1

Nadere informatie

Pouwel Slurink GROENOPGEWEKT 5.0 MEPPEL WWW.GROENOPGEWEKT.NL

Pouwel Slurink GROENOPGEWEKT 5.0 MEPPEL WWW.GROENOPGEWEKT.NL GROENOPGEWEKT 5.0 MEPPEL Pouwel Slurink WWW.GROENOPGEWEKT.NL Presenta@e: Pouwel Slurink - GroenOpgewekt 5.0 15 maart 2016 Ruinerwold GCZWD (Gebiedscoöpera@e Zuid West Drenthe) 15 maart 2016 Energie voor

Nadere informatie

De installatie zelf. Opbrengst

De installatie zelf. Opbrengst De installatie zelf Risico s van het installeren en beheren van zonnepanelen Frank Smits Directeur eigenaar Parkstad Inspecties Vice voorzitter vakgroep Beheer en Inspecties Bestuurslid UNETO-VNI GG klein

Nadere informatie

Dorpshuis De Kei Gemonde De Huif Sint-Michielsgestel Litserborg Den Dungen. Inloopochtend 10.00-12.00 uur

Dorpshuis De Kei Gemonde De Huif Sint-Michielsgestel Litserborg Den Dungen. Inloopochtend 10.00-12.00 uur Met elkaar voor Mekaar Informatie avonden Zonnepanelen mrt-april 2014 31 maart 2 april 8 april 9 april D n Durpsschuur Berlicum Dorpshuis De Kei Gemonde De Huif Sint-Michielsgestel Litserborg Den Dungen

Nadere informatie

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Zonnepanelen zonder investering Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Voor uw persoonlijke dakcheck en offerte ga naar www.zelfstroom.nl klimaatneutraal natureoffice.com NL-077-729117 gedrukt Al duizenden

Nadere informatie

Uitleg over de zonnepanelen offerte

Uitleg over de zonnepanelen offerte Uitleg over de zonnepanelen offerte Hallo, Bedankt voor jouw interesse in zonnepanelen! Toen onze oprichtster Roebyem Anders in 2012 Sungevity oprichtte stond de markt voor zonnepanelen nog in de kinderschoenen.

Nadere informatie

Zonnepanelen Diamanthof Venlo

Zonnepanelen Diamanthof Venlo Zonnepanelen Diamanthof Venlo Inhoudsopgave: 1. Brief 24-02-2016 2. Toelichting 24-02-2016 3. Werkwijze 4. Aantal zonnepanelen per woning 5. Plattegrond Diamanthof 6. Techniek 7. Techniek en garanties

Nadere informatie

Vooronderzoek Zonnepanelen VvE Mauritius Augustus Jan Klootsema

Vooronderzoek Zonnepanelen VvE Mauritius Augustus Jan Klootsema Vooronderzoek Zonnepanelen VvE Mauritius Augustus 2012 Jan Klootsema Aanleiding Zonnepanelen Meer en meer VvE s hebben interesse in zonnepanelen. De stroom die wordt opgewerkt wordt gebruikt voor de collectieve

Nadere informatie

Kwaliteit gaat voor prijs

Kwaliteit gaat voor prijs Kwaliteit gaat voor prijs Waarom zou een particulier voor Scholman servicebedrijf moeten kiezen? Scholman Servicebedrijf: persoonlijk en transparant Scholman Servicebedrijf is sinds 1994 actief als installatie-

Nadere informatie

Een korte uitleg over zonnepanelen. Sungevity 2019 sungevity.be. Sungevity 1

Een korte uitleg over zonnepanelen. Sungevity 2019 sungevity.be. Sungevity 1 Een korte uitleg over zonnepanelen Sungevity 1 Inleiding Welkom bij Sungevity, partner van ENGIE Electrabel In dit document vindt vindt u een korte uitleg over wie u een korte uitleg over wie Sungevity

Nadere informatie

Zonne-energie goedkoper dan reguliere stroom? Daar worden we opgewekt van! de zonne-energiesystemen van Centrosolar

Zonne-energie goedkoper dan reguliere stroom? Daar worden we opgewekt van! de zonne-energiesystemen van Centrosolar Zonne-energie goedkoper dan reguliere stroom? Daar worden we opgewekt van! de zonne-energiesystemen van Centrosolar Gratis energie van de zon Word uw eigen elektriciteitsleverancier De energie van de zon

Nadere informatie

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Diemen

Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Diemen Informatiepakket Groepsaankoop Zonnepanelen Diemen 1 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie 2. Hoe werkt het de groepsaankoop 3. Leverancier 4. Materialen 5. Garanties 6. Pakketen 7. Pakketprijzen 8. Contact

Nadere informatie

Wij onderscheiden ons ook in de montage.

Wij onderscheiden ons ook in de montage. Wij onderscheiden ons ook in de montage. Hoe wij ons onderscheiden in de markt. Netheid De manier van werken. Stofvrij boren. Op onze boormachines zit een interne stofzuiger op. Wij hebben speciale stofzuigers

Nadere informatie