Handleiding. Mobility Pool. Altijd een auto tot uw beschikking.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding. Mobility Pool. Altijd een auto tot uw beschikking."

Transcriptie

1 Handleiding Mobility Pool Altijd een auto tot uw beschikking.

2 Inhoudsopgave Mobility Pool: prima oplossing voor zakelijk reizen 3 Het boeken van een poolauto 4 Mobility Pool: Langs de Key Manager voor de sleutels 6 Op weg met de poolauto 7 prima oplossing voor Controle voor vertrek 8 U bezoekt de Tanken met de poolauto 9 website of belt met zakelijk reizen Schade of pech met de poolauto 9 Customer Service. 2 3 Groene kaart 9 Het wijzigen en annuleren van een boeking 10 Mobility Mixx geeft meer keuzevrijheid bij zakelijke mobiliteit. Meer vragen? 12 Ook voor mensen die niet met de auto naar het werk komen. Dat kan zijn omdat er te weinig parkeerplaatsen zijn om alle U geeft aan wanneer u medewerkers met de auto te laten komen of omdat het bedrijf een auto wilt reserveren. lastig met de auto bereikbaar is. Mobility Pool, de poolauto van Mobility Mixx, is een prima oplossing voor iedereen die met het openbaar vervoer, carpoolend, lopend of op de fiets Op het aangegeven tijdstip hangt de sleutel voor u klaar naar het werk komt en toch voor bepaalde zakelijke reizen een in de Key Manager. auto wil gebruiken. Een poolauto reserveren is eenvoudig en door een slimme techniek is ook het bijhouden van kilometers niet meer nodig. De poolauto s staan op een vaste plek bij uw De poolauto staat voor u klaar bedrijf en na gebruik brengt u de poolauto weer op dezelfde op de parkeerplaats. plek terug. U hoeft geen sleutels te vragen aan iemand of de kilometers te noteren. Het poolauto-systeem laat u profiteren van alle voordelen van autogebruik zonder dat u veel hoeft te Na uw reis hangt u de sleutel regelen. Voor het gebruik van een poolauto heeft u een terug in de Key Manager. Mobility Card nodig.

3 4 5 Het boeken van een poolauto (stap 1) Via internet De handigste manier om een poolauto te boeken, is via de website U logt in via <Members login> met uw userid en password die u van Mobility Mixx heeft gekregen. Zo komt u in de informatiepagina waar u links bovenin klikt op <Mobiliteitspagina>. Kies in dit scherm voor het tabblad <Boekingen> en vervolgens rechts onderin voor <Boeken product>, waarna u <Poolauto> selecteert. Klik op <Stap 2> midden onderin. Vul op het volgende scherm de locatie en de data in (dag en tijdstip van vertrek en terugkomst). Vanuit dit scherm kunt u ook naar het planbord door op <Hier> te klikken. Klik vervolgens op <Stap 3> midden onderin, vul op dit scherm een schatting in van het aantal kilometers, uw telefoonnummer (beide verplichte velden) en eventueel project en omschrijving. Klik nu op <Stap 4>. U ziet een scherm ter controle van uw boekingsgegevens. Klik op <Boek poolauto>. Als de poolauto aanwezig is, is deze voor u gereserveerd. Zijn alle poolauto s bezet dan heeft u, afhankelijk van de afspraken met uw werkgever, twee keuzes: 1. U kunt een andere tijd en datum kiezen via het planbord. U vult uw aanvraag opnieuw in vanaf het scherm waarop u de locatie en data moet invullen. 2. U kunt kiezen voor <Huur na poolauto>. U komt in het verhuurscherm terecht. Deze optie krijgt u alleen te zien als uw werkgever u deze optie heeft gegeven. Via Customer Service U kunt een poolauto ook telefonisch boeken bij Customer Service, op telefoonnummer (0900) , dagelijks van 5.00 tot 1.00 uur. Het is altijd belangrijk om zo nauwkeurig mogelijk in te schatten hoelang u de poolauto nodig heeft. Te lang betekent meer kosten voor uw bedrijf en de auto s zijn minder beschikbaar voor uw collega s. Te kort reserveren kan betekenen dat u de poolauto niet op tijd kunt retourneren. De volgende gebruiker vertrekt dan te laat naar zijn afspraak. Zodra u weet dat een afspraak gaat uitlopen en u de poolauto niet op tijd kunt inleveren, belt u dit dan door aan Customer Service op (0900)

4 6 Langs de Key Manager voor de sleutels (stap 2) Op het tijdstip dat u een poolauto wilt gaan gebruiken, staat hij voor u klaar op de parkeerplaats bij uw bedrijf. De autosleutels ontvangt u van de Key Manager, een slimme sleutelkast. De autosleutels zijn maximaal vijftien minuten voorafgaand aan het tijdstip waarop de reservering ingaat, uit de Key Manager te halen. Meestal hangt de Key Manager op een centrale plek in het bedrijfspand. Deze sleutelkast weet precies wie er wanneer, welke auto heeft gereserveerd. Om de deur van de Key Manager te openen, houdt u de Mobility Card voor het zilvergrijze vlak en toetst u uw 7 viercijferige toegangscode in die u samen met de Mobility Card heeft ontvangen. Op weg met de poolauto (stap 3) Controleert u voordat u gaat rijden met de poolauto de auto op eventuele schades. Mocht u schades ontdekken, geef dit dan direct door aan Mobility Mixx wagenparkbeheer op telefoonnummer U kunt nu de deur van de Key Manager openen. De voor u bestemde contactsleutel herkent u direct aan het groene oplichtende lampje. U haalt de sleutel uit de Key Manager en sluit de deur. Op de sleutelhanger staat het kenteken van de door u gereserveerde poolauto. De poolauto staat nu volledig tot uw beschikking. Als u de Key Manager opent en te lang wacht, gaat het groene lampje bij de sleutel uit. (036) U opent het portier en voordat u de poolauto gaat starten, houdt u de chip die aan de sleutelhanger zit, twee seconden voor de blackbox en de poolauto is gedeblokkeerd. U kunt dit zien aan het rode lampje van de blackbox dat op groen springt. Tijdens deze korte actie leest de chip de kilometerstand uit van de poolauto. Zit uw afspraak erop en parkeert u de auto bij de andere poolauto s van uw bedrijf dan geldt hetzelfde. Weer kort de chip voor de blackbox houden en kilometerstand en tijd zijn geregistreerd. Ook hierbij geldt dat de handeling geslaagd is als het lampje van kleur verwisselt. Laat in dat geval de sleutel hangen, sluit de Key Manager en probeer het opnieuw. Nog even langs de Key Manager om de sleutel weer in te leveren en uw rit met de poolauto zit erop. De Key Manager kunt u weer openen door de Mobility Card voor het zilvergrijze vlak te houden en de Mocht de poolauto, om welke reden dan ook, niet op het afgesproken tijdstip klaarstaan of de Key Manager gaat niet open, neemt u dan meteen contact op met Customer Service, (0900) viercijferige toegangscode in te toetsen. De sleutel kunt u op een willekeurige plaats in de Key Manager terughangen. De Key Manager leest de ritgegevens automatisch uit. Mocht u tussentijds de auto verlaten en deze vervolgens weer willen starten, dan moet u telkens voor het starten de chip aan de sleutelhanger voor de blackbox houden om de auto te deblokkeren.

5 8 9 Controle voor vertrek Wilt u voordat u weg gaat met de poolauto, het volgende controleren: of de berijdersset aanwezig is in de auto; er schade aan de auto is. Ontbreekt de berijdersset of constateert u schade, neemt u dan contact op met Mobility Mixx wagenparkbeheer op telefoonnummer (036) Om het gebruik van de poolauto s voor iedereen zo prettig mogelijk te maken is het niet toegestaan om in de auto s te roken en moet u de auto aftanken. Tanken met de poolauto Informeer bij uw werkgever naar de procedure omtrent het tanken. Schade of pech met de poolauto Het kan gebeuren dat u schade rijdt met de poolauto. Vult u dan het schadeformulier in dat u kunt vinden in de berijdersset. Is er een medeweggebruiker betrokken, vult u dan samen het schadeformulier in. U vult zowel de voorkant als de achterkant in. Van beide partijen komt er vervolgens een handtekening onder het formulier. Het ingevulde formulier stuurt u naar het adres dat op de voorzijde van het schadeformulier vermeld staat. Belt u in geval van schade of pech met Mobility Mixx wagenparkbeheer op telefoonnummer (036) Denkt u bij het verlaten van de auto aan de volgende zaken: binnen- en buitenverlichting uit; de radio opbergen in het hoesje en daarna in het dashboardkastje opbergen.

6 10 11 Groene kaart De groene kaart is een bewijs dat de auto verzekerd is. Hierop staan belangrijke gegevens vermeld van de verzekeringsmaatschappij en het polisnummer. Deze gegevens zijn nodig om het schadeformulier compleet in te kunnen vullen. Het wijzigen en annuleren van een boeking Wijzigen Het kan uiteraard voorkomen dat uw plannen wijzigen. Denkt u er wel aan dat een wijziging van de boeking ruim van tevoren moet gebeuren, zodat de poolauto op tijd beschikbaar komt voor uw collega s. Wijzigen kan via U gaat dan binnen het membersgedeelte naar het overzicht van uw boekingen. Hier selecteert u de boeking die u wilt wijzigen en kiest u voor <Wijzigen>. Vervolgens past u uw boeking aan. U kunt een wijziging van uw reserve-ring ook telefonisch doorgeven aan Customer Service, telefoon (0900) Annuleren Mocht u een boeking van de poolauto willen annuleren doet u dit dan ook ruim van tevoren. Dit kan via Binnen het membersgedeelte gaat u naar het overzicht van uw boekingen. Hier selecteert u de boeking die u wilt annuleren en kiest u voor <Verwijderen>. U kunt een annulering ook telefonisch doorgeven aan Customer Service, telefoon (0900)

7 Meer vragen? Met vragen over het gebruik van de poolauto kunt u terecht bij Customer Service. U kunt hier zeven dagen per week terecht, van s morgens 5.00 uur tot s nachts 1.00 uur, telefoon (0900) ( 0,10 p/min). Vanuit het buitenland + 31 (036) Mobility Mixx B.V. Postbus BP Almere-Stad info@mobilitymixx.nl Mobility Mixx wenst u een goede reis! Colofon: uitgave Mobility Mixx/0104. Redactie: Mobility Mixx, Almere-Stad. Bureau: Referro B.V., Oisterwijk.

Handleiding. Mobility Expenses. Zakelijk reizen met uw privé-auto.

Handleiding. Mobility Expenses. Zakelijk reizen met uw privé-auto. Handleiding Mobility Expenses Zakelijk reizen met uw privé-auto. Inhoudsopgave Snel en gemakkelijk kilometers declareren 3 Een reis declareren 4 Reiskostendeclaraties en de fiscus 7 Meer vragen? 8 Op de

Nadere informatie

Veelgestelde vragen AlphaCity Blue Business Area

Veelgestelde vragen AlphaCity Blue Business Area Veelgestelde vragen AlphaCity Blue Business Area www.alphabet.com Algemeen Wat is AlphaCity? AlphaCity biedt de mogelijkheid om direct te kunnen beschikken over een deelauto, waarbij het al mogelijk is

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. www.alphabet.com

Veelgestelde vragen. www.alphabet.com Veelgestelde vragen www.alphabet.com Inhoudsopgave Algemeen 3 Reserveringen 4 Gebruik 5 De auto inleveren 6 Ongeval/beschadiging van de auto 7 Overige vragen 8 Pagina 2 Algemeen Wat is Shared Car Services?

Nadere informatie

Reserveren alleen via website

Reserveren alleen via website Helpdesk +31(0)85-73 25 660 Op pad met We Drive Solar met je pasje en de kaartlezer 23-6-2017 wijzigingen voorbehouden Reserveren alleen via website A) Activeer een (personeels) pas. B) Mail ons via info@wedrivesolar.nl

Nadere informatie

Handleiding Parkeerapplicatie Venetiëhof

Handleiding Parkeerapplicatie Venetiëhof Handleiding parkeerapplicatie Pagina 1 van 5 INLEIDING INHOUD In de parkeerapplicatie van het Venetiëhof kun je jouw parkeerplek aanbieden voor het gebruik door andere bewoners of hun bezoek. Ook kun je

Nadere informatie

Handleiding Boeken hotelovernachting

Handleiding Boeken hotelovernachting Handleiding Boeken hotelovernachting Inhoud valk.com... 3 Reserveringen deel 1... 4 Stap 1 Controleer beschikbaarheid... 4 Stap 2 Kies kamertype... 5 Stap 3 Invullen en controleren gegevens... 6 Registreren

Nadere informatie

Reserveren. Helpdesk +31(0) Op pad met We Drive Solar met Kiwy (Android)

Reserveren. Helpdesk +31(0) Op pad met We Drive Solar met Kiwy (Android) Helpdesk +31(0)85-73 25 660 Op pad met We Drive Solar met Kiwy (Android) 25-6-2017 wijzigingen voorbehouden Reserveren Open de app Kiwy op je Android telefoon. Kies voor nieuwe reservering, selecteer een

Nadere informatie

Instructie online reservering starttijden

Instructie online reservering starttijden Instructie online reservering starttijden Om online starttijden te reserveren, is onderstaande gebruikersinstructie voor u opgesteld. Wij raden u aan om even de tijd te nemen om uw gebruikersaccount één

Nadere informatie

Reserveren. Rit starten

Reserveren. Rit starten Helpdesk +31(0)85-73 25 660 Op pad met We Drive Solar met de Kiwy-app - iphone 23-6-2017 wijzigingen voorbehouden Reserveren Open de app Kiwy op je iphone. Maak een nieuwe reservering en zoek een beschikbare

Nadere informatie

Gebruikshandleiding MiApp

Gebruikshandleiding MiApp Gebruikshandleiding MiApp V 2015-10 Gefeliciteerd met uw Moving Intelligence hardware! U kunt nu de diensten gaan gebruiken met de MiApp. Download deze in de App store of in Google Play (Zoek op Moving

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Greenwheels

Handleiding Greenwheels Stap in. Stap op. Stap over. Handleiding Greenwheels Shuttel Auto, fiets en OV op één kaart Deze handleiding legt u uit hoe u gebruikmaakt van Greenwheels. Activeren van Greenwheels 1. Om gebruik te kunnen

Nadere informatie

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding ReproConsult B.V. Customerweb handleiding Versie 2.0 Bij J. Vink Maart 2015 Afbeelding 1 Op afbeelding 1 ziet u het inlogscherm van het Customerweb. U logt hier in met uw e-mailadres en uw eigen wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging

Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging www.rederij-doeksen.nl Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging Met uw eilanderpasnummer en inlogcode kunt u hier inloggen. Wilt u als eilander een boeking maken? Log

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

Het slimme mobiliteitsconcept. Anders reizen, beter werken

Het slimme mobiliteitsconcept. Anders reizen, beter werken Het slimme mobiliteitsconcept Anders reizen, beter werken Eén integrale oplossing Heeft uw bedrijf een overvolle parkeerplaats? Verwerkt u nog jaarlijks honderden declaraties voor het gebruik van de trein

Nadere informatie

HANDLEIDING RESERVEREN

HANDLEIDING RESERVEREN HANDLEIDING RESERVEREN HANDLEIDING APPLICATIE RESERVEREN APPLICATIE 1. 2. 3. 4. 5. 6. aanmelden reserveren wijzigen reservering - annuleren starten rit - afmelden rit schade melden overige informatie 1.

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding Regiovervoer App Midden-Brabant Voor het gebruik op uw mobiele telefoon of tablet

Handleiding Regiovervoer App Midden-Brabant Voor het gebruik op uw mobiele telefoon of tablet Midden-Brabant Voor het gebruik op uw mobiele telefoon of tablet Waarom hebben we de Regiovervoer App gemaakt? U kunt uw rit met Regiovervoer Midden Brabant op verschillende manieren bestellen. Zo kunt

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. De app bereikt u via een internetbrowser op uw PC, smartphone of tablet.

Nadere informatie

Asbest melden via omgevingsloket.nl

Asbest melden via omgevingsloket.nl Asbest melden via omgevingsloket.nl Als u asbest wilt (laten) verwijderen, dan moet u altijd een sloopmelding doen via www.omgevingsloket.nl. U moet de sloop/afvoer van asbest altijd op deze manier melden.

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

1. Open onze website 2. Zoek de gewenste training op. 3. Klik op Data en registratie.

1. Open onze website   2. Zoek de gewenste training op. 3. Klik op Data en registratie. Collega's aanmelden in cursussen Deelnemers inboeken van uw bedrijf Deze handleiding geeft een beschrijving om meerdere deelnemers van uw bedrijf in te boeken. Dit is alleen mogelijk als u hiervoor de

Nadere informatie

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm.

Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt, klik dan op Login, rechts boven in het scherm. Handleiding online tickets boeken bij Rederij Doeksen www.rederij-doeksen.nl Boek uw tickets online door op de knop te klikken. Hebt u bij een eerder bezoek aan deze site een Doeksen-account aangemaakt,

Nadere informatie

Kilometerregistratie App. powered by SCOPE

Kilometerregistratie App. powered by SCOPE Kilometerregistratie App powered by SCOPE HANDLEIDING AAN DE SLAG! In dit document vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het gebruik van de Kilometerregistratie App, zodat u snel aan de slag kan

Nadere informatie

Het indienen van een meerdaagse reisdeclaratie (geen reguliere onkosten)

Het indienen van een meerdaagse reisdeclaratie (geen reguliere onkosten) Het indienen van een meerdaagse reisdeclaratie (geen reguliere onkosten) Inleiding Deze handleiding beschrijft hoe u een meerdaagse reisdeclaratie in kunt dienen. In deze handleiding worden de handelingen

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

HANDLEIDING APP. ios VERSIE VROEM

HANDLEIDING APP. ios VERSIE VROEM HANDLEIDING APP ios VERSIE VROEM INHOUDSOPGAVE Voor u ligt het document waarin VROEM de mobiele app voor iosbesturingssysteem (iphone) presenteert. 1. INSTALLEER DE APP 2. FUNCTIONALITEITEN IN DE APP 3.

Nadere informatie

Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts

Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts Handleiding voor het maken en beheren van persoonlijke accounts Contact Mocht u na of tijdens het lezen van deze handleiding toch nog vragen hebben, neemt u dan contact op met Sdu Klantenservice via (070)

Nadere informatie

In dit voorbeeld is het pasnummer van de reiziger ****100001. Uw eigen pasnummer is tevens uw wachtwoord.

In dit voorbeeld is het pasnummer van de reiziger ****100001. Uw eigen pasnummer is tevens uw wachtwoord. Geachte reiziger, Wij heten u van harte welkom op het reserveringportaal van de BIOS-groep en ZCN Totaalvervoer voor het vervoer in de regio Zuid-Kennemerland/IJmond (OV-taxi) en Noord-Kennemerland (Regiotaxi).

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.1 Datum : mei 2015. Portero Beheerdershandleiding v 1.0 28-5-2015 Pagina 1 van 11

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.1 Datum : mei 2015. Portero Beheerdershandleiding v 1.0 28-5-2015 Pagina 1 van 11 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.1 Datum : mei 2015 Portero Beheerdershandleiding v 1.0 28-5-2015 Pagina 1 van 11 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Handleiding Park-line iphone app. Download de app gratis in de App Store of itunes.

Handleiding Park-line iphone app. Download de app gratis in de App Store of itunes. Parkeeractie starten/stoppen 1) Inloggen 2) Starten via lijst 2) Starten via kaart 2) Starten (3) 2) Starten (4) De eerste keer dat u de Park-line app opent dient u eenmalig in te loggen. De volgende keer

Nadere informatie

Handleiding HOOS. - Het Online Onderneem Systeem

Handleiding HOOS. - Het Online Onderneem Systeem Handleiding HOOS - Het Online Onderneem Systeem Inhoudsopgave Gebruikersgegevens invullen... 3 Urenregistratie aanmaken... 4 Kilometerregistratie aanmaken... 6 Agenda item maken... 9 Notitie maken...10

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Voorwoord Welkom bij de handleiding van IP Marketing 3.0. Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het vernieuwde

Nadere informatie

HANDLEIDING CORPORATE KAMER

HANDLEIDING CORPORATE KAMER HANDLEIDING CORPORATE KAMER VERSIE 1.0 VAN DER VALK HOTELS & RESTAURANTS Inhoudsopgave Waarvoor dient deze handleiding? 3 De boeking 4 Corporate kamer 4 Het adresboek beheren 17 Over dit document 24 Handleiding

Nadere informatie

HRIS Hallmark Retail Internet Services

HRIS Hallmark Retail Internet Services HRIS Hallmark Retail Internet Services Handleiding voor retailer Hallmark Retail Internet Services Re- ordering handleiding (versie - September 2012) Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd

Nadere informatie

Gegevens Easyjet: Ga naar de website van Easyjet: Via bovenstaande link komt u direct op de Nederlandse website van Easyjet.

Gegevens Easyjet: Ga naar de website van Easyjet:  Via bovenstaande link komt u direct op de Nederlandse website van Easyjet. Handleiding Easyjet Deze handleiding is gemaakt om u te helpen bij het online inchecken, bijboeken van uw ruimbagage en het reserveren van uw stoel bij Easyjet. Als u op enig moment de melding krijgt sessie

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl

INFORMATIEF. Handleiding Persoonlijke klantensite. www.hekkertautogroep.nl. info@hekkertautogroep.nl Als klant van Hekkert Autogroep heeft u via uw persoonlijke klantensite te allen tijde toegang tot uw klant en autogegevens. U kunt uw gegevens hier bekijken door met uw aanmeldgegevens in te loggen op

Nadere informatie

AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER

AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER premie- en inningssystematiek AANMELDEN NIEUWE WERKNEMER HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens Stichting Pensioenfonds voor de Architectenbureaus OVER DEZE HANDLEIDING U wilt een nieuwe werknemer

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

VMA Verzekeringen HANDLEIDING. Handleiding voor gebruik van de site. Inhoud: > Afsluiten van een verzekering. > Wachtwoord vergeten

VMA Verzekeringen HANDLEIDING. Handleiding voor gebruik van de site. Inhoud: > Afsluiten van een verzekering. > Wachtwoord vergeten Inhoud: Afsluiten van een verzekering Wachtwoord vergeten Wijzigen van verzekering(en) Wijzigen van (e-mail)adres/rekeningnummer Online schade melden Opzeggen lopende verzekering(en) bij andere verzekeraars

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem

Handleiding registratiesysteem Handleiding registratiesysteem Deze handleiding geeft u uitleg over het registratiesysteem van Bas. De stappen die doorlopen moeten worden om via het klachtenformulier een klacht of vraag in te dienen

Nadere informatie

Handleiding Parkmobile iphone App Download de App gratis in de App Store of itunes

Handleiding Parkmobile iphone App Download de App gratis in de App Store of itunes Parkeeractie aanmelden en afmelden 1) Inloggen 2) Aanmelden (1) 2) Aanmelden (2) 2) Aanmelden (3) 2) Aanmelden (4) De eerste keer dat u de App start dient u eenmalig in te loggen. De volgende keer dat

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

Cloudbackup. Whitelabel Handleiding. Versie: 1 2013 03 01 [10:25] Medewerkers Previder

Cloudbackup. Whitelabel Handleiding. Versie: 1 2013 03 01 [10:25] Medewerkers Previder Cloudbackup Whitelabel Handleiding Versie: 1 2013 03 01 [10:25] Opdrachtgever : Auteur(s) : Status : Classificatie : Geldigheid : Datum laatste wijziging : Distributie : P.D. Derks Concept / Gereed / Geaccepteerd

Nadere informatie

Beknopte gebruikshandleiding

Beknopte gebruikshandleiding Beknopte gebruikshandleiding Inhoudstafel Een cambio-wagen reserveren?... 4 Afhalen van uw cambio-wagen... 5 Vertrekken met uw cambio-wagen... 6 Onderweg met uw cambio-wagen... 8 Hoe kan u tanken?... 9

Nadere informatie

Mifas. Handleiding Elektronische BTW-Aangifte

Mifas. Handleiding Elektronische BTW-Aangifte Mifas Handleiding Elektronische BTW-Aangifte Inhoudsopgave INLEIDING... 3 STAP 1: BTW-AANGIFTE TOEVOEGEN... 4 STAP 2: VERSTUREN AANGIFTE... 6 STAP 3: CONTROLEREN... 8 AANGIFTE DOEN BIJ MEERDERE ADMINISTRATIES...

Nadere informatie

Handleiding NWB Online

Handleiding NWB Online Handleiding NWB Online 1 Inhoudsopgave Pagina 1. Korte uitleg aanvragen bankgarantie 3 2. Inloggen 4 Nieuw wachtwoord aanmaken 4 Wachtwoord vergeten 4 3. Hoofdpagina NWB Online 5 4. Status van uw bankgarantieaanvraag

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING GEBRUIK WEBSITE 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van dit document vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van het Persoonlijk Digitaal dossier. Inhoud:

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik een bestaande gebruiker(s) van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig

Nadere informatie

Korte handleiding ouderlogin

Korte handleiding ouderlogin 1 Korte handleiding ouderlogin Inloggen - Ga naar http://www.kchetgroenehuis.nl en kies rechtsboven voor de ouderlogin de groene button. - Er kan standaard worden ingelogd met uw mailadres en het wachtwoord:

Nadere informatie

Handleiding BosorNet Zelfroosteren Medewerkers

Handleiding BosorNet Zelfroosteren Medewerkers Handleiding BosorNet Zelfroosteren Medewerkers Het zelfroosteren bestaat uit drie fases die u de mogelijkheid geven om uw eigen wensen via BosorNet door te geven. In deze handleiding worden deze fases

Nadere informatie

Handleiding. Domeinnamen: registreren, verhuizen en gebruiken. Versie september 2014

Handleiding. Domeinnamen: registreren, verhuizen en gebruiken. Versie september 2014 Handleiding Domeinnamen: registreren, verhuizen en gebruiken Versie september 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding... 1 Hoofdstuk 2. Nieuw domein... 2 2.1 Vergeet niet uw nieuwe domein te verifieren...

Nadere informatie

Handleiding Yellowbrick Android app.

Handleiding Yellowbrick Android app. Handleiding Yellowbrick Android app. versie 1.2 februari 2013 Download hem gratis! Ga naar www.yellowbrick.nl/app en ontdek hem nu. De Yellowbrick Android app is geschikt voor alle toestellen met versie

Nadere informatie

Handleiding Project OCMW Beerse.

Handleiding Project OCMW Beerse. Handleiding Project OCMW Beerse. Wim De Proost Jan Jochems Lorenz Lenaerts Departement Handelswetenschappen 1en Bedrijfskunde Bachelor Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Inleiding De toepassing

Nadere informatie

Handleiding Abonnement op NS-Business Card wijzigen naar Traject Vrij met Gesplitst Betalen

Handleiding Abonnement op NS-Business Card wijzigen naar Traject Vrij met Gesplitst Betalen Handleiding Abonnement op NS-Business Card wijzigen naar Traject Vrij met Gesplitst Betalen Uw werkgever biedt u de mogelijkheid om het abonnement op uw NS-Business Card om te zetten naar een Traject Vrij

Nadere informatie

Start hier met lezen!

Start hier met lezen! k s e d e n li n O s id g Snelstart Voor eigenaren 2 Snelstartgids Onlinedesk Start hier met lezen! U bouwt pensioen op bij BPF Schilders. Als zelfstandig ondernemer bepaalt u zelf hoeveel pensioen u jaarlijks

Nadere informatie

- Binnen één minuut ontvangt u een mail in uw mailbox met een wachtwoord.

- Binnen één minuut ontvangt u een mail in uw mailbox met een wachtwoord. Handleiding U kunt, in tegenstelling tot wat u waarschijnlijk gewend bent, veel essentiële handelingen zelf in uw eigen dossier verrichten. U kunt bijvoorbeeld zelf uw verzekeringscontract wijzigen of

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen

1. Gebruikers & voertuigen Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe koppel ik bestaande gebruikers aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?... 6 1.4

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

Elektronisch Meldsysteem Incident Management (EMI)

Elektronisch Meldsysteem Incident Management (EMI) Elektronisch Meldsysteem Incident Management (EMI) Gebruikershandleiding voor het gebruik van EMI voor mobiele apparaten op basis van Android en ios EMI Handleiding 150401/IWW/iww 's-gravenhage, 1 april

Nadere informatie

Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave

Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave Inleiding Verzekeraars Een eigen verzekeraar toevoegen Een bestaande verzekeraar wijzigen Een verzekeraar op niet actief zetten

Nadere informatie

Quick Start RitMeter Kilometerregistratie

Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Kilometerregistratie op je Android telefoon SIMOSO 2013 Quick Start RitMeter Kilometerregistratie Kilometerregistratie op je Android telefoon RitMeter, de eenvoudigste

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Betalingen en incasso s invoeren. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Betalingen en incasso s invoeren. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Betalingen en incasso s invoeren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Betalingen en incasso s invoeren 2 Betalingen en incasso s invoeren Betalingen

Nadere informatie

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>.

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>. 1. Ga naar www.stoof-opleidingsportal.nl druk op . 2. Log in bij . Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij . 3. Kies voor . 4. Klik

Nadere informatie

HANDLEIDING WEB SHOP

HANDLEIDING WEB SHOP HANDLEIDING WEB SHOP 1 Registreren... 2 1.1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 1.2 Persoonsgegevens... 2 1.3 Persoonsgegevens 2... 3 1.4 Eerste keer aanmelden... 4 2 Mijn profiel... 5 2.1 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Inhoudsopgave Account aanmaken voor het aanvragen van Vierjarige subsidie 2017-2020... 2 Het aanvraagformulier openen...

Nadere informatie

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 Inhoud 1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 2. Functionaliteit in PE-online 2 2.1 Algemene aanwijzingen voor het gebruik van PE-online 2 2.2 Inloggen in PE-online 2 2.3

Nadere informatie

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios.

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios. Miles handleiding Koeriers Android & ios www.miles.delivery Welkom bij Miles! Hoi, leuk dat je gebruik gaat maken van het meest moderne online koeriers platform van Nederland. Miles regelt koeriersopdrachten

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Werkinstructie Flex Benefits. Individueel Keuze Budget (IKB)

Werkinstructie Flex Benefits. Individueel Keuze Budget (IKB) Werkinstructie Flex Benefits Individueel Keuze Budget (IKB) Inhoudsopgave Wat is IKB Pagina 03 Inloggen bij Flex Benefits in Youforce Pagina 04 IKB overzicht Pagina 04 IKB reserveren Pagina 05 Gereserveerd

Nadere informatie

Als u op de link op onze website klikt ( verschijnt het volgende scherm:

Als u op de link op onze website klikt (  verschijnt het volgende scherm: 1. Wijzigen parkeervergunning Als u op de link op onze website klikt (https://parkeren.oldenzaal.nl) verschijnt het volgende scherm: Om in te loggen klikt u op hier Nadat u hebt ingelogd verschijnt het

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Instructie PSS2: Seizoensplanning registreren. Stap 1 Inloggen blz. 2. Stap 2 Binnensport of buitensport blz. 3

Inhoudsopgave. Instructie PSS2: Seizoensplanning registreren. Stap 1 Inloggen blz. 2. Stap 2 Binnensport of buitensport blz. 3 Inhoudsopgave Stap 1 Inloggen blz. 2 Stap 2 Binnensport of buitensport blz. 3 Stap 3 Invoeren seizoensplanning blz. 4 Stap 4 Wijzigen bestaande reservering blz. 10 1 van 15 Stap 1 Inloggen Klik op de site

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING DIGITAAL DOSSIER 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van het Persoonlijke Digitaal Dossier op onze website.

Nadere informatie

TV DE SCHAKEL CROP ONLINE - PERCEELREGISTRATIE VIA INTERNET

TV DE SCHAKEL CROP ONLINE - PERCEELREGISTRATIE VIA INTERNET Algemeen Met CROP online kunt u uw teeltregistratie bijhouden en direkt beschikbaar stellen aan TV DE SCHAKEL. Als u geen managementsysteem op de eigen computer heeft en/of de gegevens daarmee niet op

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Rapporten. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Rapporten. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Rapporten www.deutschebank.nl Internet Bankieren Rapporten 2 Rapporten U beheert uw Rapporten via het menu links op het scherm. Onder Rapporten

Nadere informatie

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 Inhoud 1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 2. Functionaliteit in PE-online 2 2.1 Algemene aanwijzingen voor het gebruik van PE-online 2 2.2 Inloggen in PE-online 2 2.3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

Handleiding HGT Tekstontvanger

Handleiding HGT Tekstontvanger Handleiding HGT Tekstontvanger Uitgave maart 2003 Een uitgave van: HGT Nederland Postbus 435 3800 AK Amersfoort Teksttelefoon 033 48 00 341 Telefoon 033 48 00 340 Telefax 033 48 00 342 INHOUD HOOFDSTUK

Nadere informatie

Handleiding 'Mijn dossier'

Handleiding 'Mijn dossier' Pagina 1 Handleiding 'Mijn dossier' Onze website is zeer gebruiksvriendelijk echter om het u nog makkelijker te maken hebben wij een puntsgewijze handleiding voor 'Mijn dossier' gemaakt die u stap voor

Nadere informatie

Thuiszorg Meest gestelde vragen over

Thuiszorg Meest gestelde vragen over Veilig medicijngebruik en verbeterde therapietrouw Thuiszorg Meest gestelde vragen over CareXS Medicatiezorg Inhoudsopgave: Cliënten 1. Hoe maak ik een nieuwe cliënt aan? Pagina 4 2. Hoe kan ik een cliënt

Nadere informatie

Handleiding Oormerken herbestellen met Agis TFS lokaal

Handleiding Oormerken herbestellen met Agis TFS lokaal Handleiding Oormerken herbestellen met Agis TFS lokaal 0348-443840 1 Vanaf versie 6.1.601 van Agis TFS kunt u nu de (verloren) oormerken herbestellen. Gebruikers van Agis TFS Mobiel hebben reeds beschikking

Nadere informatie

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum

Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen. Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Handleiding voor online tolkaanvragen IN-Gent vzw afdeling tolken en vertalen Algemene afspraken: Aanvraagtermijn: Min. 2 werkdagen en max. 90 dagen vóór de uitvoerdatum Status aanvraag: Alle communicatie

Nadere informatie

Handleiding Funda Certificatensysteem

Handleiding Funda Certificatensysteem Handleiding Funda Certificatensysteem Inhoudsopgave 1. Toegang tot de website... 3 2. Inloggen... 4 3. Uw wachtwoord wijzigen/wachtwoord vergeten... 5 4. Uw contactgegevens wijzigen... 6 5. Een advertentie

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Het controleren van uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector.

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Aanmelden Aanmelden via: Klik op Helpdesk De eerste keer komt u in het aanmeldscherm: Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning

Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning E-mail.parkeervergunning@utrecht.nl Telefoon 14 030 www.utrecht.nl/digitaleparkeervergunning VTH - Vergunningen; versie 1.0; juni 2017 Gebruikershandleiding digitale zakelijke parkeervergunning Ondernemers

Nadere informatie

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem

Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Handleiding gebruik agenda s Sint-Martens-Latem Inhoud Raadplegen online agenda sporthal en culturele infrastructuur... 2 Reglementen gebruik infrastructuur... 2 Beschikbaarheid nakijken... 3 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding voor Lokale Corporates

Handleiding voor Lokale Corporates Handleiding voor Lokale Corporates Valk Internet Inhoudsopgave 1. Corporate Valk Account 2. Inloggen 3. Reservering maken 3.1. Datum, aantal kamers en gezelschap selecteren 3.2. Kamertype en verzorging

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology PRINT CV HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over Print cv s... 4 1.2 Doel van deze instructie... 4 1.3 Opbouw

Nadere informatie

1. Log in... 3. 2. Selecteer een reiziger... 7

1. Log in... 3. 2. Selecteer een reiziger... 7 Inhoudsopgave 1. Log in... 3 2. Selecteer een reiziger... 7 3. Vlucht reserveren met gebruik van Search by Fare... 8 Stap 1: Zoeken Stap 2: Beschikbaarheid Stap 3: Samenvatting Stap 4: Einde Stap 5: Bevestiging

Nadere informatie