Gebruiksovereenkomst bedrijfsauto [naam werkgever]

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruiksovereenkomst bedrijfsauto [naam werkgever]"

Transcriptie

1 Gebruiksovereenkomst bedrijfsauto [naam werkgever] Dit Autoreglement is integraal onderdeel van de arbeidsovereenkomst tussen [naam werkgever] en [naam werknemer] Partijen, [naam werkgever], hierna te noemen de werkgever, vertegenwoordigd in deze door [naam vertegenwoordiger bedrijf], functie directeur en; de heer [naam werknemer], wonende te [adres werknemer], hierna te noemen de medewerker, functie., rijbewijsnummer.., afgegeven te. dd... zijn het navolgende overeengekomen: Aan de medewerker wordt door de werkgever voor de uitoefening van zijn bovengenoemde functie de volgende bedrijfsauto tot wederopzegging ter beschikking gesteld: 1. Bedrijfsauto Als bedrijfsauto voor de functie van. wordt ter beschikking gesteld de navolgende bedrijfsauto: Merk Type Kenteken Chassisnummer Cataloguswaarde De uitvoering wordt door de directie van [naam werkgever] vastgesteld en is onder andere afhankelijk van beschikbaarheid van model en uitvoering, evenals bijzondere aanbiedingen van de leverancier. De keuze voor een benzine- of dieseluitvoering is in alle gevallen afhankelijk van het naar verwachting aantal te rijden kilometers. Al uitgegeven bedrijfsauto s van andere merken worden na afloop van de economische levensduur vervangen door auto s van genoemd merk. De werkgever heeft het recht om af te wijken van genoemd merk en type auto indien levering, leveringsvoorwaarden en condities niet meer marktconform zijn, c.q. het merk en/of type niet meer voldoet aan de door de werkgever gehanteerde criteria voor keuze van bedrijfswagens. Tot de standaarduitvoering behoren een eenvoudige autoradio incl. speakers, een antenne en een car-kit t.b.v. de mobiele telefoon. Levering, in- en uitbouw van extra accessoires, evenals het herstellen van alle beschadigingen ten gevolge hiervan, zijn geheel voor rekening van de medewerker 1/5.

2 en mogen alleen in overleg met en door de autodealer worden aangebracht of verwijderd, na akkoord van de werkgever. Alle accessoires, die voor rekening van de medewerker en zonder zichtbare beschadiging van de bedrijfsauto kunnen worden verwijderd, blijven eigendom van de medewerker. Beschadigingen opgetreden door montage en/of demontage van een trekhaak, uit te voeren door de autodealer, zullen niet voor rekening van de medewerker komen. De trekhaak blijft eigendom van de medewerker. 2. Privé-gebruik bedrijfsauto Privé-gebruik van de ter beschikking gestelde bedrijfsauto is toegestaan, echter niet voor snelheidsritten, puzzelritten, lesdoeleinden of ieder ander evenement waarvan men redelijkerwijs kan verwachten dat dit een verhoogd risico op schade met zich meebrengt. Indien er sprake is van excessief privé-gebruik, dwz. meer dan privé kilometers per jaar, worden deze meerdere kilometers aan de medewerker in rekening gebracht tegen het maximale tarief dat men belastingvrij mag declareren voor zakelijke verreden kilometers. Dit tarief is all-in (incl. brandstof, verzekering, wegenbelasting etc.). Voor gebruik van de auto in het buitenland is altijd schriftelijke toestemming nodig van de vestigingsmanager. Het is de medewerker uitdrukkelijk verboden de bedrijfsauto te vervreemden, te belenen, te verpanden, te verhuren, personen tegen betaling te vervoeren of de bedrijfsauto door andere personen te laten berijden. Dit laatste met uitzondering van de gezinsleden van de medewerker, op voorwaarde van een geldig rijbewijs voor de desbetreffende bedrijfsauto. In geval van calamiteiten kan in overleg met de werkgever een andere persoon gemachtigd worden om in de bedrijfsauto te rijden. De afrekening van de aan de medewerker in rekening te brengen extra privé kilometers vindt plaats per 31 december van elk kalenderjaar. Conform de fiscale bepalingen zal de werkgever maandelijks 1/12 deel van de fiscale bijtelling zijnde een door de fiscus vastgesteld percentage van de cataloguswaarde van de auto, bijtellen bij het loon van de werknemer. De verschuldigde loonbelasting komt voor rekening van de werknemer en wordt op het loon ingehouden en afgedragen aan de Belastingdienst. 3. Brandstof Indien de medewerker een bedrijfsauto ter beschikking is gesteld, ontvangt deze een tankpas. De medewerker is verplicht gebruik te maken van de door de werkgever ter beschikking gestelde tankpas. Deze tankpas is uitsluitend geschikt voor tanken in Nederland. Het is de medewerker niet toegestaan de door de werkgever verstrekte tankpas voor andere doeleinden te gebruiken dan voor het aftanken van de bedrijfsauto. Aanschaf van reguliere onderhoudsmiddelen zoals ruitensproeiervloeistof dient kan worden gedeclareerd. Aanschaf van olie e.d. dient via de garage plaats te vinden waar de auto in onderhoud is en zal doorgaans bij de normale onderhoudsbeurten in rekening worden gebracht aan [naam werkgever] door de garage. 2/5.

3 In het buitenland getankte brandstof, getankt ten behoeve van het privé-gebruik, is altijd voor rekening van de medewerker. Deze nota s worden verrekend met het salaris indien betaald met de brandstofpas. 4. Onderhoud, reparaties en zorg De medewerker dient als een goed huisvader voor de bedrijfsauto te zorgen. De auto moet te allen tijde een representatief voorkomen hebben en houden. De medewerker heeft de verplichting de auto regelmatig te wassen, tenminste een maal per maand. Hiervoor ontvangt de werknemer een reeds onbelaste representatiekostenvergoeding zodat deze kosten niet in aanmerking komen voor declaratie. Onderhoud en reparaties dienen tijdig en volgens instructies van de autodealer te worden uitgevoerd. De bedrijfsauto dient bij de merkautodealer in onderhoud te worden gegeven en de medewerker dient zorg te dragen voor het consequent en juist laten invullen van de onderhoudsboekjes. De medewerker moet de werkgever te allen tijde de gelegenheid bieden de bedrijfsauto te inspecteren. Bij reparaties van de bedrijfsauto, die niet binnen 24 uur kunnen worden uitgevoerd, kan de medewerker beschikken over een vervangende auto gedurende de periode dat de bedrijfsauto niet ter beschikking van de medewerker staat. De werkgever bepaalt het merk en type van de vervangende auto. In principe wordt er een vervangende auto ingezet, die qua klasse zoveel als mogelijk gelijkwaardig is aan de bedrijfsauto. Reparaties aan de bedrijfsauto, behoudens servicebeurten, welke een bedrag van 500,00 te boven gaan, mogen slechts in overleg met de directie van [naam werkgever] worden uitgevoerd. 5. Boetes Alle kosten voortvloeiende uit overtreding van geldende wetten en regels, door direct of indirect gebruik, komen voor rekening van de medewerker. Door de werkgever ontvangen boetes worden door de werkgever voldaan en met het eerstvolgende salaris verrekend. Onverantwoord rijgedrag kan leiden tot disciplinaire maatregelen vanuit de werkgever, waaronder inname van de auto. 6. Ziekte en/of arbeidsongeschiktheid In geval van ziekte en/of arbeidsongeschiktheid blijft de bedrijfsauto tot de 30 e dag na aanvang van de ziekteperiode ter beschikking van de medewerker. Na 30 dagen moet de bedrijfsauto op verzoek van de werkgever aan haar ter beschikking worden gesteld. 3/5.

4 Vanaf het moment dat de bedrijfsauto ter beschikking is gesteld aan de werkgever vervalt de eigen bijdrage voor privé-gebruik. In geval van het gebruik van een privé auto geldt, dat 30 dagen na de eerste dag van afwezigheid alle door de werkgever te verstrekken vergoedingen (gebruik privé-auto) komen te vervallen. 7. Schorsing en beëindiging van het dienstverband Bij schorsing of beëindiging van het dienstverband dient - uiterlijk op de laatste dag, dat er daadwerkelijk nog gewerkt wordt - de bedrijfsauto, inclusief de daarbij behorende bescheiden zoals kentekenbewijzen, onderhoudsboekjes, sleutels, reservesleutel en tankpas, te worden ingeleverd op het kantooradres van de werkgever bij de daartoe door de werkgever aangewezen functionaris. De medewerker dient de aanwijzingen en instructies van deze functionaris strikt op te volgen. Indien inlevering van genoemde zaken op een of meerdere punten wordt nagelaten, wordt een kostencompensatie van minimaal 250,- en maximaal de werkelijke kosten van toepassing die door de werkgever direct opeisbaar is. Ingeval van schorsing van de medewerker komen alle door de werkgever te verstrekken vergoedingen per direct te vervallen. 8. Verzekering De bedrijfsauto wordt voor rekening van de werkgever verzekerd tegen WA-Casco schade. Tevens wordt voor rekening van de werkgever een ongevalleninzittendenverzekering afgesloten. De werkgever bepaalt bij welke verzekeringsmaatschappij deze verzekeringen worden afgesloten. De medewerker dient zich te houden aan de door deze maatschappij voorgeschreven regels. 9. Schade aan de bedrijfsauto De medewerker is verplicht elk schadegeval zo spoedig mogelijk te melden bij de directie van [naam werkgever] en diens aanwijzingen stipt op te volgen. Is de schade, ontstaan aan de bedrijfsauto het gevolg van een de medewerker `verwijtbare gedraging welke niet valt onder de dekking van de verzekering, dan is de medewerker voor het geheel van deze schade jegens de werkgever aansprakelijk. Als voorbeeld is hierbij te noemen motorschade als gevolg van niet tijdig bijvullen van de motorolie, rijden onder invloed of onder invloed van verdovende middelen. Bij schade door eigen schuld en/of niet verhaalbare schade zal er voor de medewerker een eigen risico gelden van 150, Wijzigingen fiscale regelgeving De directie behoudt zich het recht voor om, indien de fiscale wetgeving wordt gewijzigd, dit reglement te wijzigen. 11. Wijzigingsbeding Het is de werkgever toegestaan eenzijdig wijzigingen aan te brengen in dit reglement. 4/5.

5 12. Slotbepalingen In gevallen dat bovenstaand reglement niet volstaat, beslist de werkgever. De medewerker verklaart door ondertekening: - bekend en akkoord te zijn met het autoreglement - dit naar beste kunnen te zullen nakomen - een exemplaar hiervan te hebben ontvangen - te hebben ontvangen Kentekenbewijs deel I, II en groene kaart - de werkgever onherroepelijk te machtigen eventuele vorderingen van dezeovereenkomst te verrekenen met het salaris. Het overschrijvingsbewijs wordt door werkgever in depot gehouden. Aldus overeengekomen en als bewijs hiervan in tweevoud getekend te [plaats] d.d Werkgever: [naam werkgever] Medewerker: [naam tekeningsbevoegde] 5/5.

Gebruikersovereenkomst auto van de zaak

Gebruikersovereenkomst auto van de zaak Gebruikersovereenkomst auto van de zaak DE ONDERGETEKENDEN: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijf BV, kantoorhoudende Straat 1, Stad (postcode 1234 AB), te dezer zake rechtsgeldig

Nadere informatie

Bedrijf BV, gevestigd te Straat 1 te Stad, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Voorbeeld Persoon, hierna te noemen "werkgever";

Bedrijf BV, gevestigd te Straat 1 te Stad, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Voorbeeld Persoon, hierna te noemen werkgever; Arbeidsovereenkomst DE ONDERGETEKENDEN: Bedrijf BV, gevestigd te Straat 1 te Stad, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Voorbeeld Persoon, hierna te noemen "werkgever"; en de heer/mevrouw

Nadere informatie

BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN SMELT INTERIM DETACHERING B.V.

BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN SMELT INTERIM DETACHERING B.V. BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN De ondergetekenden, SMELT INTERIM DETACHERING B.V. Smelt Interim Detachering B.V., gevestigd te Baarn aan de Amalialaan 41B, verder te noemen werkgever en

Nadere informatie

1.1 DE REGELING BESCHRIJFT DE TERBESCHIKKINGSTELLING VAN EEN LEASE-AUTO VANWEGE DE WERKGEVER

1.1 DE REGELING BESCHRIJFT DE TERBESCHIKKINGSTELLING VAN EEN LEASE-AUTO VANWEGE DE WERKGEVER VOORBEELD AUTOREGELING HIERNA VERDER AANGEDUID ALS DE REGELING 1. AARD EN REIKWIJDTE VAN DE REGELING 1.1 DE REGELING BESCHRIJFT DE TERBESCHIKKINGSTELLING VAN EEN LEASE-AUTO VANWEGE DE WERKGEVER TEN BEHOEVE

Nadere informatie

1.1 DE REGELING BESCHRIJFT DE TERBESCHIKKINGSTELLING VAN EEN LEASE-AUTO VANWEGE DE WERKGEVER

1.1 DE REGELING BESCHRIJFT DE TERBESCHIKKINGSTELLING VAN EEN LEASE-AUTO VANWEGE DE WERKGEVER VOORBEELD AUTOREGELING HIERNA VERDER AANGEDUID ALS DE REGELING 1. AARD EN REIKWIJDTE VAN DE REGELING 1.1 DE REGELING BESCHRIJFT DE TERBESCHIKKINGSTELLING VAN EEN LEASE-AUTO VANWEGE DE WERKGEVER TEN BEHOEVE

Nadere informatie

Bedrijf VOF, gevestigd te Straat 1 te Stad, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Voorbeeld Persoon, hierna te noemen "werkgever";

Bedrijf VOF, gevestigd te Straat 1 te Stad, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Voorbeeld Persoon, hierna te noemen werkgever; Arbeidsovereenkomst DE ONDERGETEKENDEN: Bedrijf VOF, gevestigd te Straat 1 te Stad, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Voorbeeld Persoon, hierna te noemen "werkgever"; en de heer/mevrouw

Nadere informatie

1. [Naam onderneming of natuurlijk persoon], gevestigd te [postcode] [plaats] aan de [straat & nummer], hierna te noemen: 'werkgever',

1. [Naam onderneming of natuurlijk persoon], gevestigd te [postcode] [plaats] aan de [straat & nummer], hierna te noemen: 'werkgever', LET OP: VOOR GEBRUIK IN INDIVIDUELE OF CONCRETE GEVALLEN IS AANPASSING VAN DIT MODEL NODIG. RAADPLEEG SEC ARBEIDSRECHT ADVOCATEN VOOR HET OP MAAT MAKEN VAN HET MODEL VOOR UW BEDRIJF/SPECIFIEKE TOEPASSING

Nadere informatie

Voorbeeld Arbeidsovereenkomst. Werkboek BB Bladzijde 111 opdracht 2.4

Voorbeeld Arbeidsovereenkomst. Werkboek BB Bladzijde 111 opdracht 2.4 Voorbeeld Arbeidsovereenkomst Werkboek BB Bladzijde 111 opdracht 2.4 Arbeidsovereenkomst Onbepaalde Tijd Ondergetekenden: 1. Bloemenwinkel het tuinhekje De Balkan 16, 8303 GZ, Emmeloord, hierna te noemen

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST. 2. [naam DGA], geboren op [datum], wonende aan de [adres] te ([postcode]) [plaats], hierna te noemen: "werknemer";

ARBEIDSOVEREENKOMST. 2. [naam DGA], geboren op [datum], wonende aan de [adres] te ([postcode]) [plaats], hierna te noemen: werknemer; ARBEIDSOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid [naam] Holding BV, statutair gevestigd te [plaats] en kantoorhoudende aan de [adres] te ([postcode]) [plaats],

Nadere informatie

Dit is een voorbeeld van Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd zoals gegenereerd met de Arbeidsovereenkomst generator van ICTRecht:

Dit is een voorbeeld van Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd zoals gegenereerd met de Arbeidsovereenkomst generator van ICTRecht: Dit is een voorbeeld van Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd zoals gegenereerd met de Arbeidsovereenkomst generator van ICTRecht: https://ictrecht.nl/diensten/juridische- generatoren/arbeidsovereenkomst-

Nadere informatie

Bedrijf BV, gevestigd te Straat 1 te Stad, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer A. Persoon, hierna te noemen "werkgever";

Bedrijf BV, gevestigd te Straat 1 te Stad, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer A. Persoon, hierna te noemen werkgever; Arbeidsovereenkomst DE ONDERGETEKENDEN: Bedrijf BV, gevestigd te Straat 1 te Stad, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer A. Persoon, hierna te noemen "werkgever"; en de heer/mevrouw B. Iemand

Nadere informatie

partijen zijn op de hoogte van de Richtlijn/Adviesregeling Arbeidsvoorwaarden Bestuurder kinderopvang van de NVTK (hierna: de Richtlijn).

partijen zijn op de hoogte van de Richtlijn/Adviesregeling Arbeidsvoorwaarden Bestuurder kinderopvang van de NVTK (hierna: de Richtlijn). MODEL ARBEIDSOVEREENKOMST BESTUURDER KINDEROPVANG DE ONDERGETEKENDEN: 1. [NAAM RECHTSPERSOON], gevestigd te [PLAATS], ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [NAAM], in zijn/haar hoedanigheid van [FUNCTIE],

Nadere informatie

Voor de uitvoeringsregels met betrekking tot toewijzing, intrekking, controle en handhaving wordt verwezen naar de betreffende bedrijfsregeling.

Voor de uitvoeringsregels met betrekking tot toewijzing, intrekking, controle en handhaving wordt verwezen naar de betreffende bedrijfsregeling. SPECIFIEKE BEPALINGEN PERSONEELSGROEP B EN C 2.10 TELEFOONKOSTEN- EN INTERNETVERGOEDINGEN 2.10.1. Algemeen De werkgever heeft een regeling vastgesteld voor de vergoeding van de telefoon- en internetkosten.

Nadere informatie

======== ===== * Algemene begripsbepalingen 18a:1:1. * Algemene bepalingen leaseauto 18a:1:2. * Gebruik van de leaseauto 18a:1:3

======== ===== * Algemene begripsbepalingen 18a:1:1. * Algemene bepalingen leaseauto 18a:1:2. * Gebruik van de leaseauto 18a:1:3 18a LEASEAUTO S Inhoudsopgave Onderwerp Artikel ======== ===== * Algemene begripsbepalingen 18a:1:1 * Algemene bepalingen leaseauto 18a:1:2 * Gebruik van de leaseauto 18a:1:3 * Verzekering, schade en hulpverlening

Nadere informatie

Autoleasereglement UITGANGSPUNTEN 1. AANSCHAF 2. VERANTWOORDING VOOR HET GEBRUIK

Autoleasereglement UITGANGSPUNTEN 1. AANSCHAF 2. VERANTWOORDING VOOR HET GEBRUIK UITGANGSPUNTEN Met de werkgever wordt bedoeld Calco Group B.V. en alle aan haar gelieerde vennootschappen, die de betreffende leaseauto beschikbaar stelt. Met de medewerker wordt bedoeld de medewerker,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG ALGEMENE VOORWAARDEN voor het verrichten van werkzaamheden door Schouder aan Schouder Zuid B.V., in het kader van opdracht. Artikel

Nadere informatie

VOORBEELDAFSPRAAK. Aanvulling op de arbeidsovereenkomst inzake verbod op privé-gebruik van de ter beschikking gestelde bestelauto

VOORBEELDAFSPRAAK. Aanvulling op de arbeidsovereenkomst inzake verbod op privé-gebruik van de ter beschikking gestelde bestelauto VOORBEELDAFSPRAAK Aanvulling op de arbeidsovereenkomst inzake verbod op privé-gebruik van de ter beschikking gestelde bestelauto De ondergetekenden: A. [ NAW-gegevens + loonheffingennummer]., hierna te

Nadere informatie

Voorbeeldafspraak Aanvulling op de arbeids overeenkomst

Voorbeeldafspraak Aanvulling op de arbeids overeenkomst Belastingdienst Voorbeeldafspraak Aanvulling op de arbeids overeenkomst Inzake verbod op privégebruik van de ter beschikking gestelde bestelauto De ondergetekenden: A [NAW-gegevens + loonheffingennummer],

Nadere informatie

Administratieve uitvoering overeenkomst spaarloonregeling

Administratieve uitvoering overeenkomst spaarloonregeling ASR Bank N.V. K.v.K. Rotterdam 24046654 Postbus 744 3000 AS Rotterdam Bankrek.nr. 26.66.50.007 Telefoon (010) 401 75 83 Fax (010) 433 11 91 www.asrbank.nl Administratieve uitvoering overeenkomst spaarloonregeling

Nadere informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T Inleiding Wanneer u een werknemer zelf in dienst neemt, sluit u samen een arbeidsovereenkomst af. Net als iedere andere overeenkomst kan een arbeidsovereenkomst zowel mondeling als schriftelijk aangegaan

Nadere informatie

Autoreglement: lease auto Aloysius Stichting

Autoreglement: lease auto Aloysius Stichting : lease auto Aloysius Stichting 1. Definities 1.1 Werkgever: Aloysius Stichting 1.2 Medewerker: De medewerker die een dienstverband heeft bij werkgever en die uit hoofde van het dienstverband en de daaruit

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST (COLLEGIALE IN- EN UITLEEN)

ARBEIDSOVEREENKOMST (COLLEGIALE IN- EN UITLEEN) ARBEIDSOVEREENKOMST (COLLEGIALE IN- EN UITLEEN) De ondergetekenden: Bedrijf Plaats Vertegenwoordigd door hierna te noemen uitlener. Bedrijf Plaats Vertegenwoordigd door hierna te noemen inlener. en Naam

Nadere informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T Inleiding Wanneer u een werknemer zelf in dienst neemt, sluit u samen een arbeidsovereenkomst af. Net als iedere andere overeenkomst kan een arbeidsovereenkomst zowel mondeling als schriftelijk aangegaan

Nadere informatie

Regeling gebruik (bestel)auto Woonbedrijf

Regeling gebruik (bestel)auto Woonbedrijf Regeling gebruik (bestel)auto Woonbedrijf Behorende bij (bestel)auto nummer:. Berijder:..(vanaf datum ) Kenteken:. Om de medewerker van Woonbedrijf in staat te stellen zijn werkzaamheden uit te kunnen

Nadere informatie

Toelichting bij de modelovereenkomst

Toelichting bij de modelovereenkomst Toelichting bij de modelovereenkomst Algemeen De Belastingdienst kan op basis van een concrete overeenkomst oordelen over het al dan niet moeten betalen van loonheffingen. Loonheffingen zijn verschuldigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden abonnementen garage Plein 1944

Algemene voorwaarden abonnementen garage Plein 1944 Algemene voorwaarden abonnementen garage Plein 1944 INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK I - ALGEMEEN... 2 Artikel 1. Begripsbepaling... 2 Artikel 2. Algemene voowaarden van toepassing voor abonnementhouders... 2 Artikel

Nadere informatie

VASTSTELLINGSOVEREENKOMST

VASTSTELLINGSOVEREENKOMST VASTSTELLINGSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. WERKGEVER, gevestigd en kantoorhoudende te [ADRES], hierbij rechtsgeldig vertegenwoordigd door [VERTEGENWOORDIGER], hierna te noemen: "werkgever"; en 2.

Nadere informatie

12-5-2011 CAO Artikel 4.9. 4.9. Muziekinstrumenten

12-5-2011 CAO Artikel 4.9. 4.9. Muziekinstrumenten 12-5-2011 CAO Artikel 4.9. 4.9. Muziekinstrumenten a. De musicus is verplicht door de in dienst van de werkgever te bespelen en hen in eigendom toebehorende instrumenten van goede kwaliteit te doen zijn

Nadere informatie

Fulltime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

Fulltime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd BIJLAGE 17 Fulltime arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd De ondergetekenden,... gevestigd te... hierna te noemen "werkgever" te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door...,directeur en... wonende te...

Nadere informatie

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT UITSLUITEND VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN OPDRACHT De ondergetekenden: 1. [ ], gevestigd en kantoorhoudende te [ ] aan [ ], hierna te noemen: Opdrachtgever, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [ ]; 2. [ ], woonachtig en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Parkeergarages

Algemene voorwaarden Parkeergarages INHOUDSOPGAVE Algemene voorwaarden Parkeergarages HOOFDSTUK I - ALGEMEEN... 2 Artikel 1. Begripsbepaling... 2 Artikel 2. Algemene voowaarden van toepassing voor kortparkeerders en abonnementhouders...

Nadere informatie

College van Bestuur n.v.t. (voorbeeld) Arbeidsovereenkomst 2014. Voorzitter/Lid College van Bestuur

College van Bestuur n.v.t. (voorbeeld) Arbeidsovereenkomst 2014. Voorzitter/Lid College van Bestuur College van Bestuur n.v.t. (voorbeeld) Arbeidsovereenkomst 2014 Voorzitter/Lid College van Bestuur 1 DE ONDERGETEKENDEN: 1 De Stichting/Vereniging., statutair gevestigd te.... te dezen vertegenwoordigd

Nadere informatie

44. Doel 2. Contributie beroepsorganisaties

44. Doel 2. Contributie beroepsorganisaties Contributie beroepsorganisaties 44. Doel 2 4.1 Mogelijkheden 2 4.2 Inzet van bronnen 2 4.3 Arbeidsrechtelijke/CAO voorwaarden 2 4.4 Fiscale regelgeving 3 4.5 Fiscale gevolgen, gevolgen voor de zorgverzekering

Nadere informatie

Verklaren een arbeidsovereenkomst te zijn aangegaan onder de navolgende bepalingen:

Verklaren een arbeidsovereenkomst te zijn aangegaan onder de navolgende bepalingen: ARBEIDSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. «Voorvoegsel» «Voorletters» «TussenVoegsel» «Achternaam» «Adres» «Postcode» «Plaats» hierna te noemen: "de werknemer"; en 2. Easy Way b.v. gevestigd te Breda,

Nadere informatie

Fietsregeling stichting Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam per

Fietsregeling stichting Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam per Fietsregeling stichting Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam per 01-01-2008 ARTIKEL 1: VERGOEDING AANSCHAFKOSTEN 1.1 Op basis van deze regeling vergoedt de werkgever aan de werknemer die zelf een fiets

Nadere informatie

ARBEIDSOVEREENKOMST (voor bepaalde tijd) I., gevestigd te, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw,

ARBEIDSOVEREENKOMST (voor bepaalde tijd) I., gevestigd te, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw, ARBEIDSOVEREENKOMST (voor bepaalde tijd) De ondergetekenden: I., gevestigd te, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer/mevrouw, hierna te noemen: de werkgever ; en II. de heer/mevrouw, geboren

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON. Gezinszorg Villers vzw

RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON. Gezinszorg Villers vzw RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON INHOUD 1. VOORWERP... 3 2. TOEPASSINGSGEBIED... 3 3. TOEKENNING VAN EEN MOBIELE TELEFOON... 3 4. RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON...

Nadere informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T Inleiding Wanneer u een werknemer zelf in dienst neemt, sluit u samen een arbeidsovereenkomst af. Net als iedere andere overeenkomst kan een arbeidsovereenkomst zowel mondeling als schriftelijk aangegaan

Nadere informatie

Fietsregeling. (Ter uitvoering van artikel 4a:1, lid 5, en artikel 4a:3 van de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling (CAR-UWO)

Fietsregeling. (Ter uitvoering van artikel 4a:1, lid 5, en artikel 4a:3 van de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling (CAR-UWO) Fietsregeling Categorie 2 nummer 2 (Ter uitvoering van artikel 4a:1, lid 5, en artikel 4a:3 van de Collectieve Arbeidsvoorwaardenregeling (CAR-UWO) Vastgesteld bij besluit het Algemeen Bestuur d.d. Datum

Nadere informatie

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen:

Voorbeeld overeenkomst van opdracht. Partijen: Voorbeeld overeenkomst van opdracht Partijen: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (naam) B.V., gevestigd te (adres), rechtsgeldig vertegenwoordigd door (naam), hierna te noemen Opdrachtgever

Nadere informatie

Deze spaarregeling heeft ten doel het verwerven van duurzaam bezit door de medewerkers door het sparen van loon in geblokkeerde vorm te bevorderen.

Deze spaarregeling heeft ten doel het verwerven van duurzaam bezit door de medewerkers door het sparen van loon in geblokkeerde vorm te bevorderen. HOOFDSTUK 11 Spaarloonregeling Doel Artikel 1 Deze spaarregeling heeft ten doel het verwerven van duurzaam bezit door de medewerkers door het sparen van loon in geblokkeerde vorm te bevorderen. Deelneming

Nadere informatie

Stichting Pensioenfonds HAL. Pensioenreglement WIA -Excedentpensioen

Stichting Pensioenfonds HAL. Pensioenreglement WIA -Excedentpensioen Stichting Pensioenfonds HAL Pensioenreglement WIA -Excedentpensioen 1 Artikel 1 Begripsomschrijvingen Voor zover daarvan hierna in dit reglement niet wordt afgeweken, gelden in dit reglement de begripsbepalingen

Nadere informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T Inleiding Wanneer u een werknemer zelf in dienst neemt, sluit u samen een arbeidsovereenkomst af. Net als iedere andere overeenkomst kan een arbeidsovereenkomst zowel mondeling als schriftelijk aangegaan

Nadere informatie

Carkits, navigatiesystemen & headsets

Carkits, navigatiesystemen & headsets Carkits, navigatiesystemen & headsets (klik op logo om onze website te bezoeken) Aan de cliënten NEXUS accountants & fiscaal adviseurs BV Breda, 27 februari 2004 1. Inleiding Aan de staatssecretaris zijn

Nadere informatie

Fietsregeling gemeente Oldambt 2010

Fietsregeling gemeente Oldambt 2010 Fietsregeling gemeente Oldambt 2010 Doel:deze regeling heeft als doel duidelijkheid te verschaffen over de mogelijkheden tot verstrekking van een fiets. Datum en nummer ingetrokken collegebesluiten - Reiderland:

Nadere informatie

OVEREENKOMST OPERATIONELE LEASE

OVEREENKOMST OPERATIONELE LEASE De ondergetekenden: OVEREENKOMST OPERATIONELE LEASE 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vemo Lease B.V., alsmede handelend onder de naam Autopermaand.nl, gevestigd te s-gravenzande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets

Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets 1. Terbeschikkingstelling Ieder voertuig wordt geleverd met slot, batterijlader, handleiding en laptopfietstas. Voor de voertuigen met een maximum snelheid van

Nadere informatie

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015 VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN TUSSENKOMST Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-09 19 10 2015 Beoordeling overeenkomst Algemeen tussenkomst De Belastingdienst heeft, in samenwerking met

Nadere informatie

2.6 model arbeidsovereenkomst voor de duur van een bepaald werk of bepaald project 1

2.6 model arbeidsovereenkomst voor de duur van een bepaald werk of bepaald project 1 2.6 model arbeidsovereenkomst voor de duur van een bepaald werk of bepaald project 1 ARBEIDSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. hierna te noemen: "de werkgever"; en 2. hierna te noemen "de werknemer";

Nadere informatie

Model. Arbeidsovereenkomst cao Dierhouderij. Versie 6 maart 2013

Model. Arbeidsovereenkomst cao Dierhouderij. Versie 6 maart 2013 Model Arbeidsovereenkomst cao Dierhouderij Versie 6 maart 2013 Deze voorbeeld arbeidsovereenkomst cao Dierhouderij is met veel zorgvuldigheid samengesteld door LTO Nederland. Desondanks kan LTO Nederland

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een zelfstandige zonder personeel Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

... ... ..., hierna te noemen werkgever ... ... ..., hierna te noemen werknemer

... ... ..., hierna te noemen werkgever ... ... ..., hierna te noemen werknemer Voorbeeldafspraak Aanvulling op de arbeidsovereenkomst Inzake verbod op privégebruik van de ter beschikking gestelde bestelauto Voorbeeldafspraak De ondergetekenden: A. [NAW-gegevens + loonheffingennummer],

Nadere informatie

Artikel 1 Werknemer treedt met ingang van bij werkgever in dienst als, voor het verrichten van werkzaamheden als bedoeld in artikel 11.

Artikel 1 Werknemer treedt met ingang van bij werkgever in dienst als, voor het verrichten van werkzaamheden als bedoeld in artikel 11. De nul-urenovereenkomst voor bepaalde tijd Ondergetekenden,, gevestigd te ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door: verder te noemen 'werkgever', en, wonende te verder te noemen 'werknemer', zijn het

Nadere informatie

OVEREENKOMST INHUUR CONSULTANCY DIENSTEN

OVEREENKOMST INHUUR CONSULTANCY DIENSTEN OVEREENKOMST INHUUR CONSULTANCY DIENSTEN PARTIJEN: , gevestigd en kantoorhoudende te aan de , ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de hierna te noemen:

Nadere informatie

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015

VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015 VOORBEELD MODELOVEREENKOMST ALGEMEEN GEEN VERPLICHTING TOT PERSOONLIJKE ARBEID Opgesteld door de Belastingdienst nr. 9015550000-05 19 10 2015 Beoordeling overeenkomst Algemeen / geen verplichting tot persoonlijke

Nadere informatie

Oproepovereenkomst m.u.p. onbepaalde tijd

Oproepovereenkomst m.u.p. onbepaalde tijd BIJLAGE 20 Oproepovereenkomst m.u.p. onbepaalde tijd De ondergetekenden: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (of een andere rechtsvorm)... gevestigd te..., kantoorhoudende te... aan

Nadere informatie

nummer 12 van 2005 Vaststelling Uitvoeringsvoorschriften mobiele telefonie voor ambtenaren van de provincie Drenthe

nummer 12 van 2005 Vaststelling Uitvoeringsvoorschriften mobiele telefonie voor ambtenaren van de provincie Drenthe nummer 12 van 2005 Vaststelling Uitvoeringsvoorschriften mobiele telefonie voor ambtenaren van de provincie Drenthe Besluit van gedeputeerde staten van Drenthe van 21 december 2004, kenmerk 6.7/2004012480,

Nadere informatie

Fietsregeling 1. ALGEMENE VOORWAARDEN

Fietsregeling 1. ALGEMENE VOORWAARDEN Fietsregeling 1. ALGEMENE VOORWAARDEN Aankoop fiets De werknemer heeft ten tijde van de aanschaf van een fiets een dienstbetrekking. De werknemer maakt op meer dan de helft van het aantal dagen dat hij

Nadere informatie

Inleiding. Kijk ook in onze kennisbank arbeid voor meer informatie over het werken met een BBL er. Arbeidsovereenkomst BBL 1

Inleiding. Kijk ook in onze kennisbank arbeid voor meer informatie over het werken met een BBL er. Arbeidsovereenkomst BBL 1 Inleiding Het in dienst nemen van leerlingen in het kader van de Wet Educatie en Beroepsonderwijs dient zorgvuldig te gebeuren. Een leerling is werkzaam op basis van een arbeidsovereenkomst, waarbij slechts

Nadere informatie

Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011

Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011 1 Raamovereenkomst inzake revisie van Caterpillar motoren en de componenten. Onder voorwaarden ARVODI 2011 tussen 1.De Staat der Nederlanden, Ministerie van Defensie gevestigd te Den Haag, te dezen vertegenwoordigd

Nadere informatie

2. [NAAM BEDRIJF/ ORGANISATIE] gevestigd te [PLAATSNAAM], hierna te. noemen: de uitlener, vertegenwoordigd door de heer/mevrouw [NAAM

2. [NAAM BEDRIJF/ ORGANISATIE] gevestigd te [PLAATSNAAM], hierna te. noemen: de uitlener, vertegenwoordigd door de heer/mevrouw [NAAM MODEL Detacheringovereenkomst Dit model kunt u ook vinden op www.uwv.nl. 1. [NAAM BEDRIJF/ ORGANISATIE] gevestigd te [PLAATSNAAM], hierna te noemen: de uitlener, vertegenwoordigd door de heer/mevrouw [NAAM

Nadere informatie

Model. Oproepovereenkomst (MUP) Versie 21 februari 2014

Model. Oproepovereenkomst (MUP) Versie 21 februari 2014 Model Oproepovereenkomst (MUP) Versie 21 februari 2014 Deze voorbeeld oproepovereenkomst (MUP) is met veel zorgvuldigheid samengesteld door LTO Nederland. Desondanks kan LTO Nederland niet aansprakelijk

Nadere informatie

Soort auto MIA % Maximaal in aanmerking te nemen investeringsbedrag

Soort auto MIA % Maximaal in aanmerking te nemen investeringsbedrag Zet ik de auto op de zaak of houd ik hem liever privé? Wat is fiscaal de beste optie? Wat zijn voor mij de belangrijkste voor- en nadelen van zakelijk rijden en wat weegt dan het zwaarst? Vragen waar veel

Nadere informatie

Inleiding. Deze voorbeeld arbeidsovereenkomst is een MUP-contract.

Inleiding. Deze voorbeeld arbeidsovereenkomst is een MUP-contract. Inleiding Een oproepkracht is een werknemer die pas komt werken als u hem oproept. De regels waaraan u zich moet houden, hangen af van de arbeidsovereenkomst die u met de oproepkracht sluit. Veel werkgevers

Nadere informatie

Autoreglement Boardsportvereniging DROP Delft

Autoreglement Boardsportvereniging DROP Delft Autoreglement Boardsportvereniging DROP Delft Artikel 1 Definities Boardsportvereniging DROP Delft, hierna te noemen de vereniging. Bestuur van de vereniging, hierna te noemen het bestuur. De auto van

Nadere informatie

Fietsplan Onderwijsbureau Meppel

Fietsplan Onderwijsbureau Meppel Fietsplan Onderwijsbureau Meppel Inleiding Al enige tijd is het binnen de fiscale wetgeving mogelijk dat werkgevers onder bepaalde voorwaarden aan werknemers een fiets ter beschikking stellen of vergoeden.

Nadere informatie

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca

Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer. Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca Mantelovereenkomst inzake de inhuur van een externe werknemer Partijen: Nazca, gevestigd te 1718 PA Hoogwoud, Dokter Poolstraat 9, hierna te noemen Nazca en , gevestigd te

Nadere informatie

Reglement Vakantiefonds

Reglement Vakantiefonds Reglement Vakantiefonds voor het Schilders,- Afwerkings- en Glaszetbedrijf HOOFDSTUK I ALGEMEEN Artikel 1 Begripsbepaling In dit reglement wordt verstaan onder: het Fonds: de Stichting Vakantiefonds voor

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door GEVEN Assurantiën & Hypotheken B.V. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Tussenpersoon: GEVEN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden detachering

Algemene voorwaarden detachering Algemene voorwaarden detachering HOOFDSTUK 1: INLEIDENDE BEPALINGEN Artikel 1. Werkingssfeer algemene voorwaarden 1. De onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle detacheringsovereenkomsten

Nadere informatie

www.visieplus.nl Pagina 1 van 5

www.visieplus.nl Pagina 1 van 5 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van VisiePlus te Venlo, op 12 juni 2013 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Venlo, onder nummer 58107533 VisiePlus Ganzenstraat 45 5912 PE Venlo Telefoon

Nadere informatie

- OVEREENKOMST - INZAKE ARBEID TUSSEN BV EN HAAR DIRECTEUR

- OVEREENKOMST - INZAKE ARBEID TUSSEN BV EN HAAR DIRECTEUR - OVEREENKOMST - INZAKE ARBEID TUSSEN BV EN HAAR DIRECTEUR DE ONDERGETEKENDEN: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V., statutair gevestigd te., te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

Uitvoeringsovereenkomst WGA-Hiaat Verzekeringen voor medewerkers van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV)

Uitvoeringsovereenkomst WGA-Hiaat Verzekeringen voor medewerkers van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) Voorwaarden: 790-09 Uitvoeringsovereenkomst WGA-Hiaat Verzekeringen voor medewerkers van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) Artikel 790-09 Uitvoeringsovereenkomst WGA-Hiaat Verzekeringen

Nadere informatie

7 Management Beslissingen Die Leiden Tot Een Efficiënt Wagenpark

7 Management Beslissingen Die Leiden Tot Een Efficiënt Wagenpark Met checklist 7 Management Beslissingen Die Leiden Tot Een Efficiënt Wagenpark De snelste weg naar direct besparen op uw autoregeling. Inleiding Ondernemers zoals u rijden en vergoeden heel wat zakelijke

Nadere informatie

Voorwaarden. WIA AO minder dan 35%-werkgever Inkomensverzekeringen FGD-A

Voorwaarden. WIA AO minder dan 35%-werkgever Inkomensverzekeringen FGD-A Voorwaarden WIA AO minder dan 35%-werkgever Inkomensverzekeringen FGD-A 2017-1 Inhoudsopgave Algemene voorwaarden 3 Artikel 1 Begripsomschrijvingen 3 Artikel 2 De grondslag van uw verzekering WIA AO minder

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1: Wedstrijdtenue VERENIGINGSKLEDING Tenzij vanwege bestuur anders wordt voorgeschreven zijn de spelers en speelsters bij wedstrijden gekleed in het officiële verenigingsshirt.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden door MOOTIO in het kader van een overeenkomst van opdracht.

ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden door MOOTIO in het kader van een overeenkomst van opdracht. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden door MOOTIO in het kader van een overeenkomst van opdracht. 1. Algemene bepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten

Nadere informatie

VOORWAARDEN BEGELEID WERKEN

VOORWAARDEN BEGELEID WERKEN VOORWAARDEN BEGELEID WERKEN Algemeen geldende voorwaarden met betrekking tot de verstrekking van een loonkostensubsidie in het kader van begeleid werken ex artikel 7 van de Wet sociale werkvoorziening

Nadere informatie

gaan een overeenkomst aan betrekking hebbende op NAAM, geboren op DATUM, hierna te noemen Gedetacheerde ;

gaan een overeenkomst aan betrekking hebbende op NAAM, geboren op DATUM, hierna te noemen Gedetacheerde ; DETACHERINGOVEREENKOMST ONDERGETEKENDEN 1. NAAM Gemeente of Vennootschap, ADRES, ten deze vertegenwoordigd door NAAM, hierna te noemen Uitlener, en 2. Gemeente Arnhem, statutair gevestigd te Arnhem, ten

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Akkermans & Partners Pensioen Juristen B.V. te Tilburg, op 14 november 2005 gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Breda onder nummer

Nadere informatie

Reglement Aanvullingsfonds m.b.t. aanvullingen WAO

Reglement Aanvullingsfonds m.b.t. aanvullingen WAO Reglement Aanvullingsfonds m.b.t. aanvullingen WAO HOOFDSTUK 1, ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 begripsbepalingen 1. Voor de toepassing van dit reglement gelden de begripsbepalingen als omschreven in artikel

Nadere informatie

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: Algemene Voorwaarden Be-Responsible Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 Be-Responsible te Hilversum, KvK nummer 56328699

Nadere informatie

1. Ik heb een dienstauto waar ik privé mee mag rijden maar daar heb ik om voor mij moverende redenen geen gebruik van gemaakt.

1. Ik heb een dienstauto waar ik privé mee mag rijden maar daar heb ik om voor mij moverende redenen geen gebruik van gemaakt. FAQ s overgangsbeleid privégebruik dienstauto. De lijst met vragen en antwoorden geldt als hulpmiddel je te informeren. De lijst kan regelmatig worden aangevuld / aangepast. De lijst is zo zorgvuldig mogelijk

Nadere informatie

Reglement. Excedent Arbeidsongeschiktheidspensioen. Stichting Metro Pensioenfonds

Reglement. Excedent Arbeidsongeschiktheidspensioen. Stichting Metro Pensioenfonds Reglement Excedent Arbeidsongeschiktheidspensioen Stichting Metro Pensioenfonds 1 Inhoudsopgave pagina Artikel 1 Begripsomschrijvingen 2 Artikel 2 Deelnemerschap 2 Artikel 3 Terhandstelling van bescheiden

Nadere informatie

Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING

Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING GOED VOORBEREID OP WEG! Gefeliciteerd met uw nieuwe lease-auto! Wij wensen u veilige kilometers toe. In dit instructieboekje vindt u belangrijke informatie voor het

Nadere informatie

College van Bestuur n.v.t.

College van Bestuur n.v.t. College van Bestuur n.v.t. (voorbeeld) Arbeidsovereenkomst 2016 Voorzitter/Lid College van Bestuur N.B. Dit is slechts een voorbeeld van een arbeidsovereenkomst voor een bestuurder in het PO. Er kan dus

Nadere informatie

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN:

RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: RAAMOVEREENKOMST VAN OPDRACHT PARTIJEN: 1. [Naam opdrachtgever], gevestigd te [plaats], [adres] [postcode], rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam opdrachtgever], hierna te noemen: Opdrachtgever, en

Nadere informatie

Verklaren een arbeidsovereenkomst te zijn aangegaan onder de navolgende bepalingen:

Verklaren een arbeidsovereenkomst te zijn aangegaan onder de navolgende bepalingen: ARBEIDSOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1.. hierna te noemen: "de werknemer"; en 2. Easy Way b.v. gevestigd te Breda, hierna te noemen "de werkgever"; Verklaren een arbeidsovereenkomst te zijn aangegaan

Nadere informatie

Model Overeenkomst Van Opdracht

Model Overeenkomst Van Opdracht De ondergetekenden: 1. De sportorganisatie... gevestigd te... en ten deze vertegenwoordigd door: Naam:... Naam:... Naam:... Model Overeenkomst Van Opdracht (FREELANCE OVEREENKOMST) hierna te noemen de

Nadere informatie

Bijlage 12 Regeling vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en algemene reis- en verblijfkosten

Bijlage 12 Regeling vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en algemene reis- en verblijfkosten Bijlage 12 Regeling vergoeding reiskosten woon-werkverkeer en algemene reis- en verblijfkosten (versie 15.1) Regeling is geldig vanaf 1 juli 2009 en aangepast per 1 januari 2015 en geldt voor onbepaalde

Nadere informatie

AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST

AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST AANDEELHOUDERSOVEREENKOMST DE ONDERGETEKENDEN: De heer/mevrouw..., geboren te... op... en wonende te...,..., te dezen handelende, voor zich in privé, hierna te noemen: "X"; als aandeelhouder en bestuurder

Nadere informatie

Auto: Zakelijk of privé. Whitepaper

Auto: Zakelijk of privé. Whitepaper 05.03.2018 Auto: Zakelijk of privé Whitepaper In dit whitepaper: Zet ik de auto op de zaak of houd ik hem liever privé? Het is een vraag waarmee veel ondernemers worstelen. In dit whitepaper zetten we

Nadere informatie

CVDR. Nr. CVDR396358_1. Fietsplan

CVDR. Nr. CVDR396358_1. Fietsplan CVDR Officiële uitgave van Hulst. Nr. CVDR396358_1 4 juli 2016 Fietsplan Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hulst; gelet op artikel 160, eerste lid, onder c, van de Gemeentewet

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er

OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er OVEREENKOMST VAN OPDRACHT ZZP bedrijfsnaam zzp er PARTIJEN 1. De besloten vennootschap RaymakersKayser b.v., handelend onder de naam RaymakersvdBruggen, Personeelsmanagement, gevestigd te Weesp, kantoorhoudende

Nadere informatie

MANTELOVEREENKOMST LEASING

MANTELOVEREENKOMST LEASING MANTELOVEREENKOMST LEASING Debiteurennummer: debiteurennummer» Ondergetekenden: 1. «Statutaire naam» «Adresregel_1» «Postcode» «Plaats» KvK: «KVKnummer», hierna te noemen "Klant", en 2. WagenPlan B.V.

Nadere informatie

Model Arbeidsovereenkomst Bepaalde Tijd ¹

Model Arbeidsovereenkomst Bepaalde Tijd ¹ Model Arbeidsovereenkomst Bepaalde Tijd ¹ De ondergetekenden: 1. De vereniging/bond...gevestigd te...overeenkomstig haar statuten vertegenwoordigd door ²) naam:..., voorzitter naam:..., secretaris naam:...,

Nadere informatie

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag

Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Modelovereenkomst agrarische werkzaamheden; geen werkgeversgezag Deze overeenkomst is gebaseerd op de door de Belastingdienst op 4 mei 2016 onder nummer 9041634635 beoordeelde overeenkomst. De in die overeenkomst

Nadere informatie