Programmaboekje voor de maand:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programmaboekje voor de maand:"

Transcriptie

1 Zie ook Programmaboekje voor de maand:

2 Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers uit IJsselstein en Lopik begeleiding bij de uitstapjes die georganiseerd worden. De bus heeft totaal negen zitplaatsen en er is altijd naast de chauffeur een medewerker voor begeleiding aanwezig. Zij bieden de hulp die nodig is. U wordt van huis opgehaald en na afloop weer thuisgebracht. Er is ook plaats voor rollators en een rolstoel. Iedere maand maken wij een nieuw programma. Dat sturen wij u automatisch toe omdat u zich heeft aangemeld voor de Zender Express. U kiest de uitstapjes die u leuk lijken en belt daarvoor het hieronder genoemde telefoonnummer op dinsdagochtend van tot uur of op vrijdagmiddag van tot uur. Als het echt niet anders kan: buiten deze uren, maar wel tijdens de kantooruren, kunt u bellen met de receptie van dienstencentrum De Oase op en in echt dringende gevallen via Opgeven voor deelname, afmelden en overige zaken: dinsdag uur, vrijdag uur telefoonnummer of bij in gesprek: ECHT DRINGEND EN BUITEN DEZE UREN: De kosten van de activiteiten vindt u in het programma bij elk uitstapje. Consumpties e.d. zijn voor eigen rekening. tenzij anders vermeld. U betaalt (het liefst gepast) in de bus aan de begeleider als u opgehaald wordt. VEEL PLEZIER.

3 Dinsdag 1 november ca uur Wij gaan in Rotterdam naar De Markthal. Een fantastisch mooi gebouw. Het heeft een grote keur aan versproducten en leuke horeca. 15,00 Woensdag 2 november ca uur In Soesterberg naar het Nationale Militaire Luchtvaart museum. Met 17 vliegtuigen die in de lucht zijn te bewonderen met als hoogte punten De Dakota en de Eagle (F15) zult u ronddwalen door de rijke historie van de militaire luchtvaart. 13,50. Entree 9,75. Museumkaart gratis. Donderdag 3 november ca uur Wij gaan via een mooie rit langs de Linge naar zowel de glasblazerij, als s middags naar het Nationaal Glasmuseum in Leerdam. 14,50 Entree beiden 14 Museumkaart gratis Vrijdag 4 november ca uur Wij gaan we naar tuincentrum IJsselstein om alvast te genieten van het kerstgebeuren. Ook is daar de mogelijkheid om te lunchen tussen al het kerstgebeuren en het prachtig in kerstsfeer versierde tuincentrum. Dichtbij en toch reuze leuk. 7,50

4 Vrijdag 4 november ca uur Ong uur We gaan weer genieten van een heerlijk buffet in Mariënstein. Nu is het een herfstachtig buffet. 20,00, incl. buffet. Zondag 6 november ca uur Wij gaan via een mooie route naar het Toon Kortooms Museum in Deurne bekend o.a. van de boeken Beekman & Beekman en Help de dokter verzuipt. De kunst- en theetuin zijn gratis. 24,50 incl. entree en rondleiding. Maandag 7 november ca uur uur Altijd een belevenis: een live-uitzending van Tijd voor Max meemaken in de studio te Hilversum met na afloop een klein hapje eten in De Westerheide. 14,50, inclusief koffie met wat erbij. Dinsdag 8 november ca uur 9.30 uur Naar het prachtig gerestaureerde Mauritshuis te Den Haag. Het Mauritshuis is het thuis van de beste Nederlandse schilders uit de Gouden Eeuw 16,50. Entree 14,00. Museumkaart geldig. Dinsdag 8 november ca uur uur Naar het Fulcotheater waar muziek en toneel allesoverheersend wordt. Met o.a. Angela Schijf en Tom Van Landuyt in Kreutzersonate gebaseerd op de ophefmakende novelle van Lev Tolstoj. 15,00, incl. kopje koffie.

5 Woensdag 9 november ca uur Een gezellig dagje uit naar Scheveningen. Genieten van strand en water en wie weet een heerlijk overdekt terrasje pakken. 16,50 Donderdag 10 november ca uur 9.00 uur We gaan naar het Escher museum in paleis het Lange Voorhout te Den Haag. De wereldberoemde, voorstellingen van de kunstenaar M.C. Escher zijn tentoongesteld in het voormalige winterpaleis van koningin-moeder Emma. Het is het enige gebouw waar de oude paleisfunctie nog te ervaren is. 27,50 incl. entree. MK niet geldig. Vrijdag 11 november ca uur Via een mooie rit langs o.a. de Lek en Neder Rijn rijden wij naar Kesteren waar wij lunchen in de markante achtkantige stellingsmolen De Zwaluw. 15,00 Vrijdag 11 november ca uur uur Wij gaan naar het Fulco waar Jenny Arean en Marijn Brouwens, begeleid door Marc-Peter van Dijk en anderen u een heerlijke muzikale avond bezorgen. 15,00, incl. kopje koffie.

6 Zondag 13 november ca uur Stap in de wereld van politie, brandweer en ambulance in het Veiligheids PITmuseum in Almere, Objecten en voertuigen met prachtige verhalen. 16,50. Entree 12,50, incl. rondleiding, koffie/thee en iets lekkers. MK plus 4,75 Maandag 14 november ca uur Wij gaan via een schitterende rondrit over de Veluwe genieten van een heerlijke lunch in het mooi landelijk gelegen Mon Chouette te Leusden. 17,50 Dinsdag 15 november ca uur We gaan weer naar de Rank in Nieuwegein voor een oergezellige middag met bingo en verloting. 15,00, incl. entree, koffie en een drankje. Dinsdag 15 november ca uur uur Cabaret in het Fulco door PURPER met een splinternieuw programma samen met het muzikale multitalent Diederick Ensink. 15,00, incl. kopje koffie. Woensdag 16 november ca uur In de Nieuwe Kerk te A dam naar de tentoonstelling 90 jaar Marilyn Monroe. Wie kent haar niet? 15,00 Entree 16,00. Museumkaart + 4,50.

7 Donderdag 17 november ca uur 9.00 uur Een dagje Orvelte in Drenthe, een museumdorpje waar u versteld zult staan van alle creativiteiten zoals bij t Bakkershoes, waar de lekkerste traktaties van Orvelte te vinden zijn o.a. kniepertjes, kruidkoek en appeltaarten die ook geserveerd worden op het proeverijtje. Een lust om te zien! 19,50 Vrijdag 18 november ca uur Op zoek naar een unieke belevenis gaan wij via een fraaie najaarsrit naar het Speelgoed- en oude ambachtenmuseum in Terschuur. Pure nostalgie! 25,00 incl. entree. MK niet geldig. Zondag 20 november ca uur Als vanouds gaan wij via een gezellige rondtour naar Lage Vuursche, waar er natuurlijk weer een heerlijke lunch te wachten staat. 14,50 Maandag 21 november ca uur Wij gaan naar de warme winter weken in het tuincentrum t Vaarderhoogt in Soest, waar het gehele terrein is herschapen tot een sprookjesachtig dorp in Anton Pieck stijl vol met pittoreske winkeltjes. Breng snel een bezoek aan dit prachtige tuincentrum in Soest, het zal u niet tegenvallen. 14,50

8 Dinsdag 22 november ca uur 9.00 uur In het Klok en Peel museum in Asten waar de permanente tentoonstelling Asten klinkt in de Notre Dame te zien is als een van de hoogte punten. 18,50. Entree 7,00. Museumkaart gratis. Dinsdag 22 november ca uur uur In het Fulcotheater verhaalt Harry Piekema (van o.a. A.H.) over een man die zich bekend weet maar niet gekend voelt. Over de lachwekkende vervreemding die de roem geeft. Een leuk cabaret dus. 15,00, incl. kopje koffie. Woensdag 23 november ca uur In de Hermitage te A dam naar de tijdelijke tentoonstelling van Catharina de Grootste, Zelfgeslepen Diamant. De tentoonstelling is ingericht als een juwelenkist met schitterende persoonlijke bezittingen zoals japonnen en sieraden. 14,50, entree 17,50 met museumkaart 2,50. Donderdag 24 november ca uur uur Nogmaals deze maand en altijd weer een belevenis: een live-uitzending van Tijd voor Max meemaken in de studio te Hilversum met na afloop een klein hapje eten in De Westerheide van La Place in Laren. 14,50, inclusief koffie met wat erbij.

9 Vrijdag 25 november ca uur 8.00 uur Het Duitse plaatsje Kevelaer is al eeuwenlang een bekend Mariabedevaartsoord. Het plaatsje is nog authentiek en kent een gezellig centrum met schilderachtige straatjes en hoekjes. Alvorens het historische centrum te bekijken, bezoeken we de beroemde Genadekapel waar Maria wordt vereerd. 24,50 Vrijdag 25 november ca uur uur Na het succes van hun eerste produktie presenteert New York Round Midnight nu Swinger in Harlem in het Fulcotheater. Het 10-koppige orkest en de twee vocalisten brengen de zinderende atmosfeer van het nachtleven van het Harlem van toen tot leven. 15,00 incl. kopje koffie. Zondag 27 november ca uur 9.00 uur In Rijswijk naar het altijd interessante en boeiende Kerst Crea Weekend : een beurs voor creatieve mensen in de Broodfabriek te Rijswijk. 24,50 incl. entree. Maandag 28 november ca uur 9.00 uur Naar het drogisterijmuseum De Dorpsdokter in Hilvarenbeek. Een prachtige verzameling van alles wat met de medische wereld van de dorpsdokter van 1850 tot 1950 te maken heeft. Ook laat het de ontwikkelingen zien van de prehistorie tot heden. Zeer de moeite waard met natuurlijk lekker lunchen in het gezellige Brabantse land. 24,50, incl. entree.

10 Dinsdag 29 november ca uur Een uniek bezoek aan het machtige stoomschip Rotterdam. Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft de Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Ontdek de vele verhalen van La Grande Dame en beleef de authentieke sfeer tijdens de rondleiding zwaaien en uitwaaien. U kunt ook lunchen aan boord. Hopelijk heeft u geen hoogtevrees! 28,50, incl. rondleiding. Woensdag 30 november ca uur Via een mooie najaarsroute langs de Nieuwkoopse plassen gaan we heerlijke pannenkoeken eten in de pannenkoekenboerderij de Schaapskooi gelegen in het schitterende natuurgebied Zegersloot. 15,00 Woensdag 30 november ca uur uur In het Fulcotheater betreedt Zazi na twee eigen liedjesprogramma s en een theatertour met Hans Dorrestijn, opnieuw het podium. Dafne, Margriet en Sabien bespelen een grenzeloos spectrum aan instrumenten en zingen meerstemmig. Genieten! 15,00, incl. kopje koffie.!!! Sprokkelroute!!! Noteert u het alvast in uw agenda? Vrijdagavond 16 december 2016:de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst. Stap in de Sprokkelbus en geniet van twee gratis korte verrassingsvoorstellingen tijdens de sprookjesachtige Sprokkelroute in de historische binnenstad van IJsselstein. Inclusief een kopje koffie of thee. Voor senioren die zelf geen begeleiding en/of vervoer hebben. De Sprokkelbus wordt u aangeboden door Stichting de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst, ZenderExpress en Pulse. Aanmelden kan alvast via de Zender Express nummers.

11 DE SPELREGELS De ophaaltijd die vermeld wordt in het programma is de tijd waarop de eerste klant thuis wordt opgehaald. Bent u echter de laatste klant in de route, dan kan het zijn dat u even moet wachten tot wij bij u zijn. U wordt thuis opgehaald. De chauffeur belt bij u aan; u hoeft dus niet bij de buitendeur te wachten. Voor de uitstapjes moeten zich minimaal 4 personen aanmelden, anders gaat het uitstapje niet door. Bij bestemmingen verder dan 100 km. geldt een deelname van minimaal 6 personen. U krijgt hier dan tijdig bericht over. Als er 7 personen meegaan is de bus vol. Als u zich daarna aanmeldt, zetten wij u op de wachtlijst. Zodra deze activiteit opnieuw aangeboden wordt, krijgt u voorrang. We hopen op deze manier iedereen aan de beurt te laten komen. Consumpties en eventuele lunch zijn niet in de prijs inbegrepen, tenzij anders vermeld in het programma. U kunt natuurlijk altijd zelf een lunchpakketje meenemen. Afmelden voor een uitstapje kan tot 2 dagen van te voren (acute situaties uitgezonderd). Als u dit niet doet zijn wij genoodzaakt de kosten bij u in rekening. te brengen. Wij willen u een leuke en aangename ochtend, middag of dag bezorgen. Mocht u vragen of op- en aanmerkingen hebben, dan stellen wij het zeer op prijs als u ons daarvan op de hoogte brengt. Ook tips voor uitstapjes zijn van harte welkom. U kunt ze doorgeven aan Pim van Schijndel, projectleider van de Zender Express,via of per info@zenderexpress.nl Graag de kosten van de uitstapjes met gepast geld betalen. Onze dank. GOEDE REIS!

12 Voor informatie, inschrijving of deelname aan een activiteit, bel: of Dinsdagochtend: uur Vrienden van de Vrijdagmiddag: uur

Programmaboekje voor de maand:

Programmaboekje voor de maand: Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers uit IJsselstein en Lopik

Nadere informatie

Programmaboekje voor de maand:

Programmaboekje voor de maand: Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

Programmaboekje voor de maand:

Programmaboekje voor de maand: Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers

Nadere informatie

Zie ook Programmaboekje voor de maand:

Zie ook  Programmaboekje voor de maand: Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers

Nadere informatie

Zie ook

Zie ook Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers

Nadere informatie

!!!Nieuw!!! Zie ook www.zenderexpress.nl

!!!Nieuw!!! Zie ook www.zenderexpress.nl !!!Nieuw!!! Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Oktober 2015 Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst.

Nadere informatie

Programmaboekje voor de maand: September 2017 en. In Memoriam Pim van Schijndel

Programmaboekje voor de maand: September 2017 en. In Memoriam Pim van Schijndel Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: en In Memoriam Pim van Schijndel In memoriam Pim van Schijndel 28 april 1950 29 juli 2017 Pim was een man die bijna iedereen in IJsselstein wel

Nadere informatie

Zie ook Programmaboekje voor de maand:

Zie ook  Programmaboekje voor de maand: Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers

Nadere informatie

Zie ook Programmaboekje voor de maand:

Zie ook  Programmaboekje voor de maand: Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Zie ook www.zenderexpress.nl. Programmaboekje voor de maand:

Zie ook www.zenderexpress.nl. Programmaboekje voor de maand: Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2017

PROGRAMMA OKTOBER 2017 PROGRAMMA OKTOBER 2017 Oktober wordt ook wel de wijnmaand genoemd en sinds de 16 e eeuw de rozenkransmaand. Jongeren weten misschien niet meer wat een rozenkrans is, maar onze lezers hebben meer ervaring

Nadere informatie

Zie ook Programmaboekje voor de maand:

Zie ook  Programmaboekje voor de maand: Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers

Nadere informatie

Zie ook Programmaboekje voor de maand:

Zie ook  Programmaboekje voor de maand: Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

Zie ook Programmaboekje voor de maand:

Zie ook  Programmaboekje voor de maand: Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers

Nadere informatie

Programmaboekje voor de maand:

Programmaboekje voor de maand: www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers uit

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Programma Februari 2017

Programma Februari 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Februari 2017 Opgeven vanaf dinsdag 24 en 25 januari tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Mauritshuis Den Haag SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 12 december 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 28 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

Programmaboekje voor de maand:

Programmaboekje voor de maand: Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Vlak voor de kerstdagen even een kleine rustpauze voor de vrijwilligers van de Zender Express. De medewerkers van de Zender Express wensen u

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 WE NADEREN ALWEER HET EINDE VAN HET JAAR! MET SINTERKLAAS, KERST EN OUD EN NIEUW MAAR OOK MET TOCH WEER ENKELE MOOIE RITTEN. OOK HET NIEUWE JAAR BEGINNEN WEER GOED.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten:

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: 1 e jaargang nr. 1 De PlusBus Weesp Wij kunnen gaan starten!! oktober 2018 Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 17 september tussen 10-12 uur voor

Nadere informatie

Programmaboekje ** en ** 2017

Programmaboekje ** en ** 2017 Boodschappen PlusBus in de gemeente Haarlem +31 (0)23 2052319 Programmaboekje ** en ** 2017 LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD PROGRAMMA!!!!!!! Geachte deelnemer, U ontvangt hierbij ons programma voor de maanden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma April 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Januari 2017 Namens alle medewerkers van de Tombus wensen wij u hele prettige feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! De Tom-bus biedt ouderen begeleiding

Nadere informatie

Programma December 2017

Programma December 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma December 2017 Beldagen zijn 28 en 29 November tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Programmaboekje voor de maand:

Programmaboekje voor de maand: Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

Programmaboekje voor de maand:

Programmaboekje voor de maand: Zie ook www.zenderexpress.nl Programmaboekje voor de maand: Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Zender Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55-plussers

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2016

PROGRAMMA DECEMBER 2016 PROGRAMMA DECEMBER 2016 Voor u ligt het programma voor december van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. We gaan alweer de laatste maand

Nadere informatie

Programmaboekje ** en ** 2017

Programmaboekje ** en ** 2017 Boodschappen PlusBus in de gemeente Haarlem & Zandvoort +31 (0)23 2052319 Programmaboekje ** en ** 2017 LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD PROGRAMMA!!!!!!! Geachte deelnemer, U ontvangt hierbij ons programma

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Mei 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Mei 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Mei 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

HOF VAN LOF LEKKER N EI OSSE NOTEKRAKERS

HOF VAN LOF LEKKER N EI OSSE NOTEKRAKERS PROGRAMMA MEI 2019 HOF VAN LOF LEKKER N EI OSSE NOTEKRAKERS Er staan weer leuke uitjes in deze krant. Deze krant staat bol van nieuwe uitjes, dank voor Uw tips! We wensen u heel veel leesplezier en hopen

Nadere informatie

PROGRAMMA FEBRUARI 2018

PROGRAMMA FEBRUARI 2018 PROGRAMMA FEBRUARI 2018 De lentemaand is ook de carnavalsmaand. Daar valt niet aan te ontkomen, maar we hebben ook nog enkele leuke uitstapjes. Wij wensen u fijne dagen. UITSTAPJES MAAR 2018 PROEF INVOEGEN

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd.

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART 2018 Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. Nog een maandje en dan is het al weer Pasen! Maar voor het zover is hebben we nog een paar leuke

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 WOENSEL DE BETUWE DE GLAZEN BOERDERIJ De vakantietijd ligt weer achter ons. Wat is het een prachtige zomer geweest. Sommige dagen wel erg warm. Zo warm zelfs dat we ritten afgezegd

Nadere informatie

VEEL PLEZIER EN EEN FIJNE REIS!!

VEEL PLEZIER EN EEN FIJNE REIS!! Programma februari en maart 2015 De vrijwilligers die werken voor de BoodschappenPlusBus bieden alle 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld de komende twee maanden weer een nieuw programma aan voor

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma juni 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

Huis van Piet Mondriaan

Huis van Piet Mondriaan Huis van Piet Mondriaan Trade 2016/2017 Gemeentemuseum Den Haag Huis van Piet Mondriaan Trade 2016/2017 Entreeprijzen FIT + groepen Î Toegangsprijs: Û10,50 p.p. Î Reguliere verkoop: Û13,50 p.p. Î Uw tourguide

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI 2018 Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI is de zomermaand of rozenmaand, genoemd naar de Romeinse godin Juno, de vrouw van Jupiter. In juni zien

Nadere informatie

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond!

Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Iedere meter, wandel je beter, samen gezond! Voor de 3 e keer organiseren we de Nationale Diabetes Challenge in de gemeente Heumen, Mook & Middelaar. Samen met andere diabetespatiënten én zorgverleners

Nadere informatie

PROGRAMMA NOVEMBER 2017

PROGRAMMA NOVEMBER 2017 PROGRAMMA NOVEMBER 2017 November, elfde maand van het jaar in de Gregoriaanse kalender. De naam komt van het Latijnse novem wat negen betekent. November was oorspronkelijk de negende maand van het jaar

Nadere informatie

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld.

Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. VIJF JAAR ZOMERSCHOOL VOOR SENIOREN Voor u ligt het programma van de Zomerschool voor Senioren 2014. We bestaan dit jaar 5 jaar en daarom hebben we een mooi programma samengesteld. Inschrijven Op 25 juni

Nadere informatie

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Nieuwsbrief PlusBus december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

Vakantie in Irishof. In Juni organiseert Irishof voor de 12e keer de wandel3daagse, dit is tevens de aftrap van ons zomerprogramma!

Vakantie in Irishof. In Juni organiseert Irishof voor de 12e keer de wandel3daagse, dit is tevens de aftrap van ons zomerprogramma! Vakantie in Irishof In Juni organiseert Irishof voor de 12e keer de wandel3daagse, dit is tevens de aftrap van ons zomerprogramma! In de maanden Juli en Augustus heeft Irishof een speciaal zomerprogramma

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Augustus 2014 P R O G R A M M A B O O D S C H A P P E N P L U S B U S V L E U T E N - D E M E E R N & L E I D S C H E R I J N

Augustus 2014 P R O G R A M M A B O O D S C H A P P E N P L U S B U S V L E U T E N - D E M E E R N & L E I D S C H E R I J N Augustus 2014 P R O G R A M M A B O O D S C H A P P E N P L U S B U S V L E U T E N - D E M E E R N & L E I D S C H E R I J N Pagina 2 De BoodschappenPlusBus Als u graag andere mensen wilt ontmoeten, behoefte

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Programma 1 februari - 16 maart 2014 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! Het nieuwe jaar ligt voor ons; namens alle vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 4 april 2016 Aanmelden In verband met Pasen kunt u deze keer aanmelden vanaf dinsdag 29 maart (voor uitjes/boodschappenritten) én op alle werkdagen

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2017 Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Zandacademie Den Haag Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR

Nadere informatie

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten foto Entree: 3,00 Inclusief een drankje. Een kaartje kunt u tot 19

Nadere informatie

Programma maart 2017

Programma maart 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma maart 2017 Opgeven vanaf dinsdag 21 en woensdag 22 februari tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten van een lunch

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015 PROGRAMMA Januari 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Januari is mogelijk vanaf 21 December 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JULI en AUGUSTUS 2018 juli en augustus Dat betekent voor veel Nederlanders: Zon Zee en Strand En voor onze SUB deelnemers betekent dat: Zon Zien en Samen uit Met deze

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Op zoek naar een gevarieerd programma van gezellige en boeiende uitstapjes

Op zoek naar een gevarieerd programma van gezellige en boeiende uitstapjes Uitstapjes juni & juli 2018 Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Juli Juni & 2018 Op zoek naar een gevarieerd programma van gezellige en boeiende uitstapjes Vivium helpt u verder Programma

Nadere informatie

Programma September 2016

Programma September 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2016 Opgeven vanaf dinsdag 23 en op woensdag 24 Augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

PROGRAMMA FEBRUARI 2019

PROGRAMMA FEBRUARI 2019 PROGRAMMA FEBRUARI 2019 VERRASSINGSTOCHT THEEPOTTEN TIJD VOOR MAX We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van u waar u naartoe

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo 2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo Zondag 03 januari Wat? Waar? Kosten Gehele dag Zondags-tref Koffie/ thee met iets lekkers Veensgracht 1 Aanmelden: Niet nodig Maandag 4

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

Een koninklijk huwelijk bij Escher in Het Paleis

Een koninklijk huwelijk bij Escher in Het Paleis Uw Bruiloft Een koninklijk huwelijk bij Escher in Het Paleis Trouw in het winterpaleis van Koningin Emma in de romantische Balzaal of tussen de betoverende werken van Maurits C. Escher. Omgeven door oneindige

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen PROGRAMMA juni 2018 We zijn er weer, het programma voor de maand juni. Hopelijk kunnen we alle uitstapjes gaan rijden, omdat u met velen inschrijft. Deze maand een aantal bezoeken aan mooie tuinen, Een

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014 Programma 17 maart - 30 april 2014 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! Het voorjaar komt er aan! Bolletjes steken hun kopjes al boven de grond uit.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010

ACTIVITEITENKALENDER DECEMBER 2010 ACTIVITEITENKALENDER Uitgelicht Vrijdag 3 december 10.30-11.30 uur Branveiligheid instructie door de Brandweer Dinsdag 7 december 13.00-16.00 uur Uitstapje naar de Kerstmarkt Maandag 13 december 10.00-11.00

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 9, nummer 12 december 2015 Aanmelden Vanaf maandag 23 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen 10:00 en 12:00 uur via telefoonnummer

Nadere informatie

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd!

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011 De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! Beste mensen. Leest u deze brief a.u.b. aandachtig door. En toen was het alweer

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

U I T N O D I G I N G Op vrijdag 4 juni 2010 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar de glasstad leerdam

U I T N O D I G I N G Op vrijdag 4 juni 2010 vindt onze jaarlijkse dagtocht plaats en wel naar de glasstad leerdam De glasstad Leerdam op 4 juni Voor oud medewerkers Vut, FPU en Gepensioneerden van de Provincie Gelderland (lid zijnde van de ) VOOR INFORMATIE Yvonne van Brink (026) 359 9007 (026) 359 9802 vgpp@prv.gelderland.nl

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

ACTIVITEITEN In de RONDEDANS

ACTIVITEITEN In de RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Wijkvereniging Noorderkwartier Julianastraat 74 p.a. Lusthoflaan 8 2316 NZ Leiden 2316 JA LEIDEN 071 707 42 00 www.leidennoord.nl www.radius-welzijn.nl

Nadere informatie

Programma Juli en Augustus 2016

Programma Juli en Augustus 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli en Augustus 2016 Opgeven vanaf dinsdag 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Wilt u veranderingen,

Nadere informatie

***BELANGRIJK*** Programma december 2018

***BELANGRIJK*** Programma december 2018 www.tomindebuurt.nl ----------------------------------------------------------------------------------------- Nieuwsbrief Tom-bus Programma december 2018 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen December Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De vrij toegankelijke activiteiten

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 11 juli t/m zondag 21 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Programma Januari 2017

Programma Januari 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Januari 2017 Opgeven vanaf dinsdag 20 December Of Woensdag 21 December tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Woensdag 15 februari. MeSted

Woensdag 15 februari. MeSted Activiteitenkrant februari 2017 Woensdag 15 februari MeSted Het gezelligheidskoor uit Leerdam Entree: 3,50 inclusief kopje koffie of thee en een drankje met een hapje. Meer informatie vindt u in deze krant.

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie