14 e jaargang nr. 21, - 4 juli

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "14 e jaargang nr. 21, - 4 juli"

Transcriptie

1 14 e jaargang nr. 21, - 4 juli Agenda 11 juli wisselmiddag 15 juli studiedag (kinderen vrij) juli afscheidsavonden groepen 8 29 aug eerste schooldag 14 juli laatste schooldag Volgende week nog een extra Rakkerpraat. Bijbelrooster week 27: 4 t/m 10 juli 2016 oa. te vinden in: gr 1 Vrije invulling gr 2 Vrije invulling gr 3-8 Het mosterdzaadje Matteüs 13:31-32 De schat in de akker Matteüs 13:44 De parels Matteüs 13:45-46 week 28: 11 t/m 17 juli 2016 gr 1 Vrije invulling gr 2 Vrije invulling gr 3-8 Vrije invulling Vrije invulling Vrije invulling Ouders bedankt!! oa. te vinden in: Vanaf deze plaats willen we graag alle ouders van de OV, van de MR en alle ouders die op wat voor manier dan ook geholpen hebben bij alle activiteiten en ontwikkelingen op school, heel erg bedanken. Zonder u geen mooie extra activiteiten, sporttoernooien, schone klassen, vervoer naar musea, geen schoolreisjes, geen Paasfeest, geen Kerstfeest, geen muziekvoorstelling, geen ouderavonden, geen samenwerking, geen afscheidsfeest van groep 8, geen gastlessen, en ga zo maar door. U ziet het: Zonder u geen school! Dank Dank Dank!!!

2 Formatie Onderstaand de indeling van leerkrachten voor het komende schooljaar. Vandaag is deze ook gedeeld met de leerlingen. Nr. huidige groep groep leerkracht 1 leerkracht 2 Kopakker 1 instroomgroep K1a Bertine 2 K1b Bertine K1/2 Bep Annemarie 3 K1a Bep/Annemarie W K2a Sanne M Netty 4 K2a Paula/Annelies K3a Geralda Annelies 5 K2/3 Geralda/Netty K3/4 Marike Lianne 6 K3a Marike/Lianne K4a Henco 7 K4a Henco K5a Els S Ilse 8 K4/5 Mirjam V/Arenda K5/6 Anne-Marie Saskia 9 K5a Ilse/ Martine T K6a Rien 10 Z7a Rien K8a Marjolein Johanna 11 Z7b Coby/Saskia H K8b Leonie Kirsten In locatie de Wendakker 12 K6a Els S/Kirsten K7a Arenda 13 K6b Annemarie A/Jojanne K7b Jojanne Coby Wendakker 14 instroomgroep W1b Pleun Ingeborg 15 W instroom Pleun/Rieke W1a Eva Hilka 16 W1/2 Eva/Hilka W2/3 Deniece Els R 17 W1a Sanne/Ingeborg W2a Mirjam Alet 18 W2a Mirjam Sch/Alet W3a Anneke Els R 19 W3a Anneke/ElsR W4a Sanne vd V Mirjam V 20 W3b Welma/ElsR W4b Tineke Mariëlle 21 W4a Margriet/Carolien W5a Margriet Marieke 22 W4b Mariëlle/Tineke W5b Bertil 23 W5a Nienke/Marieke W6a Martine D Chris 24 W5b Bertil W6b Ilse Martine T 25 W6a Linda W7a Linda 26 W6b Martine D/Ilse W7b Robin Jojanne 27 W6c Deniece/Johanna W7c Karsten 28 W7a Sanne/Chris W8a Michiel 29 W7b Karsten W8b Desiree Wieteke Vervangingen Bij de start van en verderop in het schooljaar hebben wij in een aantal groepen vervanging van onze vaste leerkrachten nodig vanwege zwangerschapsverlof of ouderschapsverlof. Op dit moment hebben wij van personeelszaken nog geen groen licht gekregen rondom de namen die wij als invaller hadden gevraagd. Zodra er namen bekend zijn wordt de betreffende groep door ons op de hoogte gebracht.

3 Compassion Een paar jongens uit groep W4b hebben thuis een actie gehouden voor Compassion. Dit schreven ze erover: Van de medezeggenschapsraad Op maandag 13 juni is de MR voor de laatste keer dit schooljaar bijeen geweest. Tijdens de vergadering is gesproken over het functioneren van de MR en is stilgestaan bij de planning van het nieuwe schooljaar. Zoals gebruikelijk schuift het bevoegd gezag (directeur) bij het tweede deel van de vergadering aan. Naast de gebruikelijke onderwerpen zoals de jaarplanning en formatie is gesproken over de verantwoording voor de methode wereldoriëntatie en het protocol invalproblematiek. De MR merkt op blij te zijn met de genomen stappen ter voorkoming van het naar huis sturen van leerlingen. We hebben ranja verkocht met vier jongens en dat zijn martijn gerjon hidde en mees en we hebben 8,63 opgehaald voor Candy in een armland woont want hun hebben weinig geld we hebben stoelen neer gezet en ranja verkocht en we hebben het verkocht op het akkerbergplein. Jongens bedankt voor jullie prachtige actie! Tot slot kunnen we u melden dat per het nieuwe schooljaar Ingrid Ouwerling de MR zal verlaten. Het nieuwe lid van de MR, Gerdo van den Burg, heeft zich in de vorige Rakkerpraat al aan u voorgesteld. Noteert u alvast in uw agenda: maandagavond 3 oktober. De MR zal i.s.m. de oudervereniging dan een gevarieerd programma aanbieden. Namens de MR wens ik u allemaal een prettige zomervakantie. Albert Dam Weer een bijdrage voor de Stadshoeve! Deze meiden hebben in de afgelopen periode opnieuw geld ingezameld voor de Stadshoeve. Een flinke duit is in het zakje gedaan bij het bestuur. Goed gedaan meiden!! Ook al lijkt er niet zoveel te gebeuren op de plek waar het gaat ontstaan, er wordt door veel mensen heel hard gewerkt aan alle voorbereidingen.

4 Auditie voor de BZT XXL band in Hilversum De meiden van groep 7 hebben een prachtige optreden gegeven afgelopen donderdag als auditie voor de BZT XXL band. Met de bus mochten ze met de hele klas naar Hilversum om auditie te doen. De bussen werden vanaf het sportveld één voor één naar het theater gebracht en daar werden we afgezet. We konden hierdoor eerst even rondkijken in het theater en we zagen hoe andere scholen/ klassen de theaterzaal uitkwamen. Elke school was samen met een andere school in een theaterzaal ingedeeld en mocht elkaars auditie bekijken. Eerst was het Stroomdal uit Drenthe aan de beurt. Zij traden op met de hele klas en lieten een eigen versie van Do, re, mi uit de Sound of Music horen. Daarna mochten onze "Quatro Stagioni" optreden met een eigentijdse versie van de Vier seizoenen. Terwijl de meiden zich voorbereidden werden diverse kinderen geïnterviewd door een reporter van Radio 4 (uitzending op vrijdagmorgen) en door Pepijn van de BZTshow. Ook mochten een aantal kinderen hun muzikale wens voor de BZTshow verder toelichten. Misschien komt hun wens wel in vervulling, maar dat weten we nu natuurlijk nog niet... Toen was het toch echt tijd voor de auditie! Er waren duidelijk wel wat zenuwen, maar dat was vooral gezonde spanning. De meiden mochten hun optreden twee keer doen en daarna vertelde de jury hoe ze het vonden. Of ze door zijn, dat weten we nog niet, dat horen we pas aan het eind van het schooljaar. Maar dit was alvast fantastisch om mee te maken! En wie weet, misschien mogen we nog een keer of komen we op de radio of de televisie... Alle vaders en moeders die geholpen hebben hartstikke bedankt! Dit was fantastisch om mee te maken en dat is dankzij jullie gelukt! Door naar de volgende ronde Beste leerkracht, Het heeft de jury heel wat bloed, zweet en tranen gekost. Wat waren er enorm veel goede, leuke en enthousiasmerende optredens tijdens de vier auditie dagen! Daaruit een keuze maken was enorm moeilijk. Maar het is gelukt. Na veel overleg en vergader zijn er 30 groepen geselecteerd die mogen komen optreden in de BZT show en dus nog kans maken op een plek in de BZTband XXL. En we hebben goed nieuws! Jullie zijn door! Gefeliciteerd! Videoboodschap Via deze link vind je een videoboodschap met het goede nieuws van Jetske en Pepijn van de BZT show.

5 Kinderen uit de opvang van Kadera op school Huiselijk geweld? Dat gebeurt vast wel ergens in Nederland maar niet bij ons in de buurt. En als het gebeurt, is het vast in van die asociale gezinnen. Nee hoor, ik kan het me niet voorstellen dat het in mijn omgeving plaatsvindt. Mis, huiselijk geweld komt vaker voor dan je denkt. Uit cijfers blijkt dat jaarlijks ruim Nederlanders slachtoffer zijn van ernstig huiselijk geweld. Daar komen nog eens slachtoffers van lichtere vormen van huiselijk geweld bij. En zo blijkt: het komt in elk type gezin voor. Dus in rijke en arme buurten, bij hoog- en laagopgeleide mensen en bij mannen en vrouwen. Kadera aanpak huiselijk geweld is er voor iedereen die bij huiselijk geweld betrokken is. Wij willen ervoor zorgen dat het geweld stopt en niet meer terugkomt. En het liefste willen wij dat het wordt voorkomen. Soms loopt het geweld zo uit de hand dat de slachtoffers moeten vluchten. Kadera biedt opvang voor vrouwen en kinderen die te maken hebben met huiselijk geweld, eergerelateerd geweld en gedwongen prostitutie (ook loverboys). Wij bieden ze een onderdak en systeemgerichte begeleiding. Voor de kinderen is het van belang dat ze zo snel mogelijk weer naar school gaan. Op die manier missen ze zo min mogelijk lessen, blijven ze bezig en hebben ze ritme in hun leven. Het werk van Kadera bestaat uit meer dan alleen het opvangen van vrouwelijke slachtoffers van huiselijk geweld. We geven advies, informatie en ondersteuning bij geweld in de relatie. We geven ook voorlichtingen en trainingen aan scholen, bedrijven en particulieren. We helpen jonge moeders die met huiselijk geweld te maken hebben, met zelfstandig wonen. We bieden hulp en het Personenalarm AWARE aan vrouwen en mannen die worden bedreigd door hun ex-partner of familielid. En we gaan graag het gesprek aan met bedrijven, organisaties en individuen over hoe zij een bijdrage kunnen leveren aan het samen voorkomen en stoppen van huiselijk geweld. Kortom, Kadera aanpak huiselijk geweld helpt met liefde en passie. Omdat wij vinden dat er in de samenleving geen plaats is voor huiselijk geweld! U vindt meer informatie op Kort nieuws Woetstok voor de groepen 7 Morgenavond treden alle groepen 7 op in Hedon. Zij ronden hiermee hun project genaamd Woetstok af. Iedere groep heeft een bekend popliedje uitgekozen en gaan deze vertolken op het grote podium. De helft van iedere groep zingt het nummer, terwijl de andere helft zorgt voor muzikale ondersteuning op verschillende instrumenten. Dit project is onderdeel van de samenwerking die onze school heeft met poppodium Hedon. Iedereen morgen heel veel plezier en succes. 3D-printer in gebruik Vanuit Technodiscovery / Windesheim (project waar wij als school aan mee doen) heeft onze school een 3D-printer gekregen!! Deze printer heeft geen vaste plek op school, maar zal door het jaar heen langs verschillende klassen gaan. In de bovenbouw gaan kinderen zelf ontwerpen met Tinkercad. (Een gratis online ontwerp-/tekenprogramma) Zo hebben de kinderen van groep W7a (Rinske/Chris) zelf een sleutelhanger met hun naam ontworpen. Voor de onderbouw wordt nog gezocht naar een leuke opdracht.

13e jaargang nr 19, 29 juni 2015

13e jaargang nr 19, 29 juni 2015 13e jaargang nr 19, 29 juni 2015 Agenda juni ma 29 wisselmiddag/ kennismaking ma 29 afscheidsavond groep 8 di 30 afscheidsavond groep 8 juli wo 1 afscheidsavond groep 8 do 2 laatste schooldag vr 3 studiedag

Nadere informatie

Maart 2013 NR.7. Jarigen van 1 maart t/m 4 april 2013

Maart 2013 NR.7. Jarigen van 1 maart t/m 4 april 2013 Maart 2013 NR.7 Jarigen van 1 maart t/m 4 april 2013 4-3 Gianni Boedhai gr. 8 22-3 Lynn Akkerman gr. 3 7-3 Noor Bekius gr. 7 24-3 Vince Marsman gr. 8 8-3 Alfy Kool gr. 2 25-3 Kevin Stoute gr. 2 10-3 Nienke

Nadere informatie

14 e jaargang nr. 17, 17 mei 2016

14 e jaargang nr. 17, 17 mei 2016 14 e jaargang nr. 17, 17 mei 2016 Agenda 23-27 mei week van schoolkamp groepen 8 13 juni vergadering oudervereniging 24 mei inloopmoment GGD Wendakker 8.30-9.00 14 juni inplannen via www.oudergesprekken.nl

Nadere informatie

14 e jaargang nr. 1, - 24 augustus 2015 -

14 e jaargang nr. 1, - 24 augustus 2015 - 14 e jaargang nr. 1, - 24 augustus 2015 - Agenda 8 kennismakingsgesprekken 26 aug inplannen via Oudergesprek.nl 10 informatieavond Kies 26 informatieavond 15 studiedag (kinderen vrij) 28 zomerfeest 21

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

ma 21 mei - Tweede Pinksterdag (vrije dag) di 22 mei - kijkavond project(18:30 uur - 20:00 uur) - MR-vergadering

ma 21 mei - Tweede Pinksterdag (vrije dag) di 22 mei - kijkavond project(18:30 uur - 20:00 uur) - MR-vergadering NIEUWSBRIEF Mei 2018 AGENDA ma 23 april - vr 4 mei - Meivakantie do 11 mei - vr 12 mei - Hemelvaartvakantie ma 7 mei - start project ma 21 mei - Tweede Pinksterdag (vrije dag) di 22 mei - kijkavond project(18:30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

14 e jaargang nr. 11, - 1 februari

14 e jaargang nr. 11, - 1 februari 14 e jaargang nr. 11, - 1 februari 2016 - Agenda 2 feb 10-minutengesprekken 9 mrt luizencontrole 8 feb fase wissel 10 mrt vergadering oudervereniging 9 feb schoonmaakavond 14 mrt project Week van de Lentekriebels

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie

Welkom. Geplande Schoolreisjes. Inspectiebezoek. Formatie Weeknieuws nr.38 17 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Collega s Algemeen: G-voetbal Algemeen: extra kalenderbladen Algemeen: Voorstellen - Marianne Stoeten SO: Koningsspelen VSO: Afscheid Wilma Liefers VSO: Avondschool

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek

Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek Nr. 5 van schooljaar 2016-2017 Datum : maandag 19 juni 2017 Tijd : 20:30 22:00 uur Locatie : lerarenkamer DE KLIF Volgende vergadering: 25 september 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

Verhuizing school: leerlingen 2 extra dagen vrij!

Verhuizing school: leerlingen 2 extra dagen vrij! Borghbericht Info : 39 Jaargang 13 : 26-06-2015 Redactie : Monique Bos E-mail redactie : m.bos@westerwijs.nl Belangrijke data: 27 juni Oud papier groep Apenrots (2) en Vissenkom (1) Boslaan 30 juni Afscheidsfeest

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

jaargang 18, nummer 11 vrijdag 25 maart 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis

jaargang 18, nummer 11 vrijdag 25 maart 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 11 vrijdag 25 maart 2016 Beste ouders, Samen met de kinderen hebben we intensief stil gestaan bij de betekenis van het Paasfeest.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016 Jaargang 4 nummer 11 25 mei 2016 In dit nummer: Geliefde(n) Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en A4daagse High-tea Wisselmoment Inspectiebezoek Medezeggenschap Groepsverdeling Groep

Nadere informatie

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni Hele kindcentrum Surveilleren tussen de middag Tijdens de middagpauzes van de onderbouw en bovenbouw krijgt de ambulante leerkracht uitstekende ondersteuning van een aantal ouders bij het surveilleren

Nadere informatie

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 Niet vergeten donderdag 2 juli einde schoolkamp groep 8 vrijdag 3 juli rapporten mee groep 1 t/m 7 dinsdag 7 juli rapportgesprekken (indien gewenst) woensdag 8 juli leerlingenraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien.

Vanmiddag gaan de rapporten mee. De laatste rapporten in deze vorm. Vanaf komend seizoen zal het rapport er anders uitzien. 12 juli 2018 Jaargang 20 nummer 19 Agenda Nieuws 13 juli 12.30 School uit Ga met God en Hij zal met je zijn 16 juli t/m 24 augustus Zomervakantie Dat zingen we morgen bij de afsluiting van het schooljaar.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

20 juni We gaan er nog drie te gekke (en hopelijk zonnige) weken van maken!

20 juni We gaan er nog drie te gekke (en hopelijk zonnige) weken van maken! Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Na veel vakanties en vrije dagen zijn wij dan echt begonnen aan de laatste eindsprint tot aan de zomervakantie! Deze week dworden de laatste Cito-toetsen afgenomen. OVer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jozefschool

Nieuwsbrief Jozefschool November 2015 Belangrijke data 30 november: Algemene ledenvergadering OV 4 december: Sinterklaasviering. Let op de brief die u hierover nog krijgt. 17 december: De kinderen zijn allemaal om 12.00 uur uit.

Nadere informatie

Vaderdag. Zwangerschapsverlof juf Steenbergen. Formatie schooljaar Zorgen en ziekte. Vanuit het bestuur. Schoolkamp

Vaderdag. Zwangerschapsverlof juf Steenbergen. Formatie schooljaar Zorgen en ziekte. Vanuit het bestuur. Schoolkamp Vaderdag Week 24; 16 juni 2017 Lieve papa, kom eens even met je hoofd heel dicht bij mij ik wil je graag een kusje geven en je krijgt er nog iets bij t is geen zakdoek en geen dasje t is een heel ander

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 3 juli 2015 nummer 23

Nieuwsbrief CBS t Kompas Vrijdag 3 juli 2015 nummer 23 Welkom Na de zomervakantie zien we een nieuw gezicht in groep 2, we heten Sietze Sietzema van harte welkom bij ons op school. We wensen je heel veel plezier in groep 2. Daarnaast heten we juf Margo Rottier

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Uitnodiging

NIEUWSBRIEF. Uitnodiging NIEUWSBRIEF Nr. 20, donderdag 4 juli 2019 Agenda Woensdag 10 juli Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 juli Rapporten mee naar huis Afscheidsavond groep 8 Maandag 15 juli 13.30 14.30 uur, Sponsor

Nadere informatie

Beste donateurs van het project I Protect Me in Zuid-Afrika,

Beste donateurs van het project I Protect Me in Zuid-Afrika, Beste donateurs van het project I Protect Me in Zuid-Afrika, Na het overwinnen van een aantal hindernissen heeft dan toch afgelopen februari heeft de train-de-trainer plaatsgevonden in Kaapstad. N.a.v

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 11-07-2018 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Er zijn nog een aantal leuke activiteiten

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 14 maart 2016 Jaargang 22 nr. 15 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Welkom. Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015

Welkom. Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015 Welkom Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015 Programma Terugblik Blik vooruit Opbrengst gericht werken Onderwijsuren Schooljaar 2015-2016 Altijd welkom voor vragen/opmerkingen bij leerkrachten, IB er

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Extra editie van de springkrant

Extra editie van de springkrant Extra editie van de springkrant Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans DE SPRINGKRANT Informatie schooljaar 2018-2019 In dit nummer: Informatie schooljaar 2018-2019 Schooljaar 2017-2018 en Schooljaar

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juli 2017 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie!

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juli 2017 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie! nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 40 5 juli 2017 In dit nummer: Bijna vakantie! DOK12 got talent Afwikkeling Kaart in Actie Politie voor de school Bibliotheek Pauzes op DOK12 (herhaling) Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. We zijn weer begonnen!

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. We zijn weer begonnen! 31 augustus 2017 Jaargang 20 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 We zijn weer begonnen! De eerste vijf dagen van dit schooljaar zitten er alweer op. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 16 28 maart 2017 Schoolagenda Zondag 2 april Maandag 3 april Maandag 10 april Maandag 10 april 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering De volgende nieuwsbrief verschijnt Eten en musiceren op de

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 1 9

S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 4-2 0 1 5, L i n d e b l a a d j e n r. 1 9 10-04-2014 Vanuit de directie Wij hopen dat u allemaal een fijn Paasweekend achter de rug hebt. Vorige week hebben onze groepen elk

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Pionier - Spionneke 14 juni 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer 't Spionneke. Het volgende Spionneke verschijnt op donderdag 28 juni 2018, de laatste van dit schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO : 010-4205314, via De Piloot Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Kalender. Nr. 18, 12 juni 2019

Kalender. Nr. 18, 12 juni 2019 Nr. 18, 12 juni 2019 Kalender 19 en 21 juni: schoolvoetbaltoernooi unit 3 20 juni 19.00 uur: unit 2 Samsam olé concert Schaffelaartheater 24 juni MR-vergadering 25 juni schoolreisdag unit 1 en 2 1 juli

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief 18 07 juni 2018 GROEPSACTIVITEITEN Ondertekenen convenant meer muziek in de klas Koningin Máxima komt op woensdag 27 juni naar het Musiater in Zevenaar. Op woensdag 27 juni wordt er in Zevenaar

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 29 SEPTEMBER 2014 AGENDA: 1 oktober: start Kinderboekenweek t/m 12 oktober Thema Feest

LOCATIE PARKWIJK 29 SEPTEMBER 2014 AGENDA: 1 oktober: start Kinderboekenweek t/m 12 oktober Thema Feest LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 3 29 SEPTEMBER 2014 THEMA AFRIKA: van de The making off tot aan The day after Wat eindigde als een fraaie afsluiting waar alles wat we als school wenselijk en belangrijk

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD Sprankelnijs VOORWOORD Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 25 maart 2015 Jaargang 14 nr.12 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord 2 Groep 7 3 GGD 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

De schoolreisjes van uw kinderen worden volledig betaald uit de ouderbijdrage. Zonder dit geld kunnen wij geen schoolreisje voor uw kind organiseren.

De schoolreisjes van uw kinderen worden volledig betaald uit de ouderbijdrage. Zonder dit geld kunnen wij geen schoolreisje voor uw kind organiseren. Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 18 e nieuwsbrief, vrijdag 7 juni 2013 Beste ouders, Op het moment zijn wij bezig met het maken van

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Nog een week en het is Kerst; het prachtige feest ter

Nadere informatie

Oudervereniging Wilakkers

Oudervereniging Wilakkers Beste Ouders, Het jaar zit er al weer op, dankzij uw inzet is het weer een leuk, sportief en creatief jaar geworden voor de kinderen. Ik wil alle ouders die zich ingezet hebben bij de activiteiten hartelijk

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 18 juni Nr 37. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 18 juni Nr 37. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 18 juni 2019 Nr 37 Jaargang 30 Van de directie Formatie 2019-2020 Verderop in het JJ vindt u het formatie plaatje voor het nieuwe schooljaar 2019-2020.

Nadere informatie

21 december Activiteitenoverzicht

21 december Activiteitenoverzicht 21 december 2018 Activiteitenoverzicht Januari 2019 7 januari 8.30 uur de lessen starten weer. Zwemmen groep 5 9 januari MR vergadering 11 januari Ouderpanel 14 januari Zwemmen groep 4 15 januari Ouderles

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Groep 5a Juf Annerieke Juf Maria Groep 5b Juf Henriëtte Juf Ingrid Groep 6a Meester Jan Meester Paul Groep 6b Juf Lottie Juf Annemarie

Groep 5a Juf Annerieke Juf Maria Groep 5b Juf Henriëtte Juf Ingrid Groep 6a Meester Jan Meester Paul Groep 6b Juf Lottie Juf Annemarie Nieuwsbrief juli De groepen zijn bekend.. Voor het volgend jaar zijn de groepen bekend en ook wie er voor die groep staat. Momenteel zijn de leerkrachten bezig om de leerlingen zo goed mogelijk te verdelen

Nadere informatie

Afgewezen en erbij horen

Afgewezen en erbij horen Les 4 Afgewezen en erbij horen Inhoud In deze les leren de leerlingen het begrip afgewezen worden en je minderwaardig voelen. Ook leren ze het begrip erbij horen en het gevoel er niet bij te horen door

Nadere informatie

Fijne weken! Berthy van Renselaar Schoolleider de Ludgerschool

Fijne weken! Berthy van Renselaar Schoolleider de Ludgerschool 1 juni 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 De laatste weken voor de zomervakantie zijn aangebroken. Een periode waarin nog veel te doen is

Nadere informatie

Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2

Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2 Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden Telefoon: 058-8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Jaargang 2017-2018 Nummer 39 13 juli 2018 INHOUD Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2 Laatste

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 19 7 juli 2017 AGENDA 7 juli 12.00u start zomervakantie gr. 1 t/m 7 rapport mee 21 aug. 8.30u start nieuwe schooljaar 30 aug. studiedag team ( alle kinderen vrij) 5 sept. informatieavond

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 17 24 mei 2019 Hoera.Indy is geboren! 13 mei is juf Nicky bevallen van een dochter Indy. Alles is goed verlopen en moeder en dochter maken het goed. We wensen Nicky samen met haar man Jurre,

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie