Notice of Race. SKON Sailing Tour 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notice of Race. SKON Sailing Tour 2015"

Transcriptie

1 Notice of Race Klassenevenement Splash = (ISAF Class en Splash) Flash = ( Flash en Splash RED) De organiserende verenigingen en de SKON nodigen je van harte uit deel te nemen aan de die zal worden gehouden op/bij: SKON Sailing Tour 2015 I april 2015 op het Sneekermeer II april 2015 Loosdrecht III juni 2015 De Kaag IV september 2015 Binnenmaas (Stellendam) V oktober 2015 op het Pikmeer en de Wijde Ee, Grou De regels voor de klassen Flash = (Flash en Splash RED) en Splash = (ISAF Class en Splash), A1, A2 en B. Op de wedstrijdserie zijn van toepassing: de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW) de klassenvoorschriften van de betreffende klassen de standaard wedstrijdbepalingen zoals vermeld in Appendix S zullen van toepassing zijn aangevuld en gewijzigd door de Lokale Wedstrijdbepalingen (LWB) inclusief de daarbij behorende bijlagen Arbitrage kan worden toegepast voor overtredingen van de regels van deel 2 RvW. Addendum Ar is van toepassing. Ieder persoon aan boord, die woonachtig is in Nederland, moet voorzien zijn van de vereiste licentie. Reclame Aan de deelnemers van de wedstrijden kunnen bij de registratie stickers van de sponsor(en) van de SKON Sailing Tour worden uitgereikt. Deze stickers dienen dan elk aan een zijde van de romp geplakt te worden ter plaatse van de boeg. Voorwaarden voor deelname en inschrijven Zeilers dienen lid te zijn van de nationale Splash-/Flash klassenorganisatie. Zeilers met een betalingsachterstand bij de SKON kunnen pas deelnemen aan SKON Sailing Tour wedstrijden als de betalingsachterstand is opgeheven. De indeling bij de Splash = (ISAF Class en Splash) in de klassen A1, A2 en B zal plaatsvinden volgens de groepsindeling van de SKON.

2 Inschrijven Inschrijven vooraf via het inschrijfformulier op de website van de SKON De online inschrijving sluit 5 dagen voor de 1e dag van het evenement. Uitzindering voor niet leden: Als SKON willen we dit jaar, nieuwe Splash zeilers die nog geen lid zijn, de mogelijkheid bieden om eenmalig (zonder lidmaatschap) deel te nemen aan een SKON Sailing Tour evenement. Verdere deelname aan een evenement (United 4, DYR, Sailing Tour) is alleen mogelijk na aanmelding en betaling van het lidmaatschap van de SKON. Op deze manier kan men ervaren wat het is om mee te doen aan zo'n evenement. Natuurlijk is het betalen van het inschrijfgeld verplicht. De betaling dient contant voorafgaande aan de 1 e wedstrijd van het evenement waaraan wordt deelgenomen te worden voldaan. Voor inschrijven: Vul het formulier in onder: Activiteiten kalenders --> voor niet-leden. Inschrijvingen binnen gekomen bij het wedstrijdsecretariaat (tot vrijdag) in de laatste week voorafgaand aan het evenement zullen alleen worden gehonoreerd indien de groepsindeling en lokale situatie dit toelaten. Voor de toegestane inschrijving in de laatste week voor de 1e dag van het evenement wordt 15,= EXTRA in rekening gebracht. (muv Vaarwelkom) Ter plaatse inschrijven zal bij hoge uitzondering worden toegestaan. De toestemming om deel te mogen nemen zal door het wedstrijdsecretariaat moeten worden gegeven. Voor de toegestane inschrijving wordt voor leden 15,= EXTRA in rekening gebracht. ( Wedstrijdsecretariaat bestaat tijdens een evenement uit leden van het SKON bestuur en/of door het bestuur aangewezen personen die gemachtigd zijn tot het nemen van beslissingen in belang van zeilers, organisatie en wedstrijden) Inschrijfgeld Het inschrijfgeld is vastgesteld op 29,50 per weekend. Bij een toegestane inschrijving in de laatste week voor het evenement wordt het inschrijfgeld verhoogd zoals beschreven onder inschrijven. Inschrijven verplicht de zeiler tot het betalen van het inschrijfgeld voor de wedstrijd waarvoor hij/zij zich heeft ingeschreven. Indien zeilers niet kunnen deelnemen is geen inschrijfgeld verschuldigd, onder voorwaarde dat de zeiler zich uiterlijk vóór uur op de donderdagavond voorafgaand aan het betreffende SKON Sailing Tour weekend afmeldt. Afmelden kan alleen via een aan wedstrijden@splashclass.org. Wijze en tijdstip van betaling Betaling van de wedstrijdkosten is uitsluitend mogelijk middels automatische incasso. Buitenlandse deelnemers kunnen alle evenementen alleen ter plekke contant betalen. NB: Kosten voor overnachtingen en maaltijden dienen altijd ter plaatse contant te worden voldaan. Minimum deelname Indien voor een klasse in een weekend minder dan 8 boten zijn ingeschreven, dan kan worden besloten, de klasse in dat weekend niet te laten deelnemen. In dat geval zullen de inschrijvers per uiterlijk donderdag voorafgaand aan het betreffende SKON Sailing Tour weekend worden geïnformeerd.

3 Schema van de wedstrijden Elk weekend worden er maximaal 6 wedstrijden gevaren en zal het waarschuwingssein voor de eerste klasse worden gegeven op zaterdagochtend uur. In afwijking hiervan zal het waarschuwingssein voor de eerste klasse tijdens het eerste weekend, het Paasevenement, worden gegeven op zaterdagochtend om uur en kunnen bij dit driedaagse evenement meer dan 6 wedstrijden worden gevaren. Tijdens de wedstrijden moeten de volgende klassen het volgende onderscheidingsteken in de top van de mast voeren: A1 een geel lint A2 een rood lint B een groen lint NB: Het onderscheidingsteken kan voor 1,00 worden aangeschaft bij het regatta office tijdens de aanmelding. Indien de groepsgrootte van een klasse daartoe aanleiding geeft, kan de vloot van de betreffende klasse worden gesplitst in divisies. Wedstrijdbepalingen De wedstrijdbepalingen zullen, indien mogelijk, minimaal vier weken voor aanvang van betreffend evenement gepubliceerd worden op de SKON site. Banen Tijdens ieder weekend zullen de te zeilen banen zijn beschreven in de lokale wedstrijdbepalingen, zoals gepubliceerd op de SKON site of zoals ter plaatse uitgereikt bij de registratie. Puntentelling De SKON Sailing Tour bestaat uit een aantal evenementen. Weekendserie Conform regel 17.1 SWB is het Lage Puntensysteem van Appendix A, regel A4 RvW, van toepassing. Er moet één wedstrijd reglementair zijn voltooid om de weekendserie geldig te maken. Wanneer er 5 of meer wedstrijden zijn voltooid, zal de seriescore van een boot het totaal zijn van zijn wedstrijdscore met aftrek van de slechtste score. Dit wijzigt RvW Appendix A2. Prijzen SKON Sailing Tour Weekendserie In iedere klasse zal per 5 deelnemers een prijs worden uitgereikt met een maximum van 8 prijzen per klasse. Het aantal inschrijvers dat geregistreerd staat op de sluitingsdatum is hierbij bepalend.

4 Voorjaarsklassement en najaarsklassement Er is nog een voorjaars- en najaarsklassement voor de klasse A1, A2 en B. Het Voorjaarsklassement bestaat uit de volgende wedstrijden: Voor de klasse A1,A2 en B: april 2015 Sailing Tour paasevenement (KWS) april 2015 United 4 Medemblik april 2015 Sailing Tour (KWVL) mei 2015 United 4 Workum juni 2015 Sailing Tour (De Kaag) Het najaarsklassement bestaat uit de volgende wedstrijden: Voor de A1, A2 en B september 2015 United 4 Workum september 2015 Sailing Tour (Binnenmaas -Stellendam) september 2015 United 4 Roompot oktober 2015 Sailing Tour Grou (alleen zaterdag) Score voorjaarsklassement en najaarsklassement Conform regel 17.1 SWB is het Lage Puntensysteem van Appendix A, regel A4 RvW van toepassing. Er moeten vier wedstrijden reglementair zijn voltooid om de series voor het voorjaars- en najaarsklassement geldig te maken. Dit wijzigt regel 17.1 SWB. Wanneer van 5 t/m 9 wedstrijden zijn voltooid zal de seriescore van een boot het totaal zijn van zijn wedstrijdscores met aftrek van de slechtste score. Dit wijzigt regel 17.2 (b) SWB. Wanneer van 10 t/m 14 wedstrijden zijn voltooid zal de seriescore van een boot het totaal zijn van zijn wedstrijdscores met aftrek van zijn twee slechtste scores. Dit wijzigt regel 17.2 SWB. Voor iedere volgende reeks van vijf voltooide wedstrijden geldt dat de opvolgende slechtste score mag worden afgetrokken. Jaarklassement Voor de Flash = ( Flash en Splash RED) is er een jaarklassement. Voor de overall score zal het Lage Puntensysteem van RvW Appendix A van toepassing zijn. De resultaten van een weekend zullen als aparte wedstrijden gelden voor het overall resultaat. Dit wijzigt RvW Appendix A9. Voor het jaarklassement tellen de vier beste weekendseries van de Sailing Tour. Alleen eindresultaten, die gebaseerd zijn op drie of meer wedstrijden, zullen meetellen voor de overall score. Voor de A1, A2 en B klasse wordt geen jaarklassement opgesteld.

5 Prijzen voor-/najaarsklassement en jaarklassement Voorjaarsklassement en Najaarsklassement In de A1, A2 en B klasse zal per 5 deelnemers een prijs worden uitgereikt met een maximum van 5 prijzen per klasse. Jaarkampioen Voor het jaarklassement worden 5 prijzen per klasse uitgereikt. Tevens worden er drie prijzen uitgereikt aan de beste dames. De prijzen voor het voorjaarsklassement worden uitgereikt bij het laatste evenement dat meetelt voor het voorjaarsklassement. De prijzen voor het najaarsklassement en het jaarklassement worden uitgereikt tijdens het Vaarwelkom te Grou. Regatta Office Het Regatta Office is open voor registratie op zaterdagochtend van uur. Tijdens het Paasevenement gelden afwijkende tijden. Tevens voor het Vaarwelkom gelden afwijkende tijden. Website De SKON Sailing Tour is via de website van de SKON op het internet te vinden. Evenementen informatie zal tijdig voor aanvang van de wedstrijden op deze website worden opgenomen onder de info button achter het betreffende evenement in de wedstrijdkalender. Aansprakelijkheid en verzekering De organiserende verenigingen noch enig andere bij de organisatie van een zeilwedstrijd/evenement betrokken partij(en) aanvaarden enige aansprakelijkheid, welke dan ook, voor persoonlijke dan wel zaakschade (dood, letsel, gevolgschade daaronder mede begrepen) die wordt geleden vóór, gedurende of na dit evenement. Voor iedere deelnemende boot dient een geldige wettelijke aansprakelijkheidsverzekering te zijn afgesloten met een minimum dekking van ,00 per gebeurtenis, dan wel een overeenkomstige dekking in de valuta van het land waar de boot geregistreerd is. Algemeen Deelnemers en hun begeleiders zijn verplicht de aanwijzingen van de beachmasters, havenmeesters en terreinbeheerders op te volgen. Het niet opvolgen van aanwijzingen is een ernstige overtreding en kan worden bestraft met een door het wedstrijdcomité te bepalen penalty, waarvan geen beroep mogelijk is. Let ook op de aanwijzingen op de richtingsborden en de evenementinformatie op de website Houd rekening met de grote aantallen deelnemers en de daarbij behorende kans op wachttijden bij parkeerplaatsen, registratie, tewaterlating van boten etc.

Notice of Race. Splash Sailing Tour Klassenevenement Splash Blue en Splash RED

Notice of Race. Splash Sailing Tour Klassenevenement Splash Blue en Splash RED Notice of Race Splash Sailing Tour 2019 Klassenevenement Splash Blue en Splash RED De organiserende verenigingen en de SKON nodigen je van harte uit deel te nemen aan de Splash Sailing Tour 2019 voor de

Nadere informatie

11e Antwerp Snipe Cup

11e Antwerp Snipe Cup Notice of Race Antwerp Snipe Cup 10-11 maart 2018 VVW Galgenweel en de Antwerp Snipe Cup VZW nodigen je van harte uit om mee te doen aan de: 11e Antwerp Snipe Cup Regels De wedstrijdserie is onderworpen

Nadere informatie

8e Antwerp Snipe Cup

8e Antwerp Snipe Cup Notice of Race Antwerp Snipe Cup 14-15 maart 2015 VVW Galgenweel en de Antwerp Snipe Cup VZW nodigen je van harte uit om mee te doen aan de: 8e Antwerp Snipe Cup Regels De wedstrijdserie is onderworpen

Nadere informatie

Open Benelux Kampioenschap 2013 J 80 eenheidsklasse

Open Benelux Kampioenschap 2013 J 80 eenheidsklasse Open Benelux Kampioenschap 2013 J 80 eenheidsklasse 16 & 17 november Notice of Race Locatie Grevelingen meer (nabij Port Zelande)n Wedstrijdorganisatie Wedstrijdcomité GrevelingenCup & J80 klasse organisatie

Nadere informatie

AANKONDIGING ZUIDERZEE REGATTA 2019

AANKONDIGING ZUIDERZEE REGATTA 2019 AANKONDIGING ZUIDERZEE REGATTA 2019 De Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging nodigt, in samenwerking met de Pion Klasseorganisatie en de Noordzeeclub, eigenaren van schepen uit de Pionklasse

Nadere informatie

2 RECLAME Er wordt van deelnemers niet verwacht om reclame van evenement sponsors te voeren op hun boot.

2 RECLAME Er wordt van deelnemers niet verwacht om reclame van evenement sponsors te voeren op hun boot. Aankondiging voor het Open Kampioenschap Watersportverbond District Noord voor Jeugd, Zwaard en Kielboten georganiseerd door WaterSportvereniging Heeg onder auspiciën van het Watersportverbond van zaterdag

Nadere informatie

AANKONDIGING. In alle erkende open eenheidsklassen. Georganiseerd door de KONINKLIJKE WATERSPORTVERENIGING SNEEK (K.W.S.)

AANKONDIGING. In alle erkende open eenheidsklassen. Georganiseerd door de KONINKLIJKE WATERSPORTVERENIGING SNEEK (K.W.S.) AANKONDIGING 82 ste Sneekweek In alle erkende open eenheidsklassen Georganiseerd door de KONINKLIJKE WATERSPORTVERENIGING SNEEK (K.W.S.) 5 tot en met 10 augustus 2017 Te houden op het Sneekermeer, de Zoutepoel

Nadere informatie

Aankondiging Nederlands Kampioenschap. In de V/ VA klasse

Aankondiging Nederlands Kampioenschap. In de V/ VA klasse Aankondiging Nederlands Kampioenschap In de V/ VA klasse georganiseerd door Holland Regatta Club onder auspiciën van het Watersportverbond van 7 tot en met 9 september 2018 op het IJsselmeer 1. DE REGELS

Nadere informatie

SKON Sailing Tour Splash Blue & Splash Red

SKON Sailing Tour Splash Blue & Splash Red Wedstrijdbepalingen voor de SKON Sailing Tour Splash Blue & Splash Red georganiseerd door Jeugdzeilvereniging Muiderzand en het Regatta Center Muiderzand op zaterdag 11 en zondag 12 juni 2016 op het Markermeer

Nadere informatie

Combi Noord jeugdevenementen Wedstrijdbepalingen 2019

Combi Noord jeugdevenementen Wedstrijdbepalingen 2019 Combi Noord jeugdevenementen Wedstrijdbepalingen 2019 die zullen worden gehouden op: I 8 en 9 juni 2019 WV Oldambt meer te Midwolda II 22 en 23 juni 2019 ZV Belterwiede te Wanneperveen III 29 en 30 juni

Nadere informatie

AANKONDIGING. Combi Braassemermeer, 25 en 26 mei 2019 Braassemermeer, Roelofarendsveen

AANKONDIGING. Combi Braassemermeer, 25 en 26 mei 2019 Braassemermeer, Roelofarendsveen AANKONDIGING Combi Braassemermeer, 25 en 26 mei 2019 Braassemermeer, Roelofarendsveen Voor de navolgende klassen: Optimist, Optimist Groen, Splash A, Splash B, RS-Feva, Laser 4.7 en Laser Radiaal (tot

Nadere informatie

Aankondiging. voor de ZUIDERZEEWEEK 2015. en het. Voor de J-22 en J-24 klasse

Aankondiging. voor de ZUIDERZEEWEEK 2015. en het. Voor de J-22 en J-24 klasse Aankondiging voor de ZUIDERZEEWEEK 2015 en het Klasse kampioenschap Voor de J-22 en J-24 klasse georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers van 18 september tot en met 20

Nadere informatie

Aankondiging voor het Open Nederlands Kampioenschap In de O-jollen Klasse Onder autoriteit van het Watersportverbond en de Klasse organisatie

Aankondiging voor het Open Nederlands Kampioenschap In de O-jollen Klasse Onder autoriteit van het Watersportverbond en de Klasse organisatie Aankondiging voor het Open Nederlands Kampioenschap In de O-jollen Klasse Onder autoriteit van het Watersportverbond en de Klasse organisatie Georganiseerd door de Zeilvereniging Zuidlaren Op 5, 6, 7 en

Nadere informatie

WaterSportvereniging Heeg

WaterSportvereniging Heeg WaterSportvereniging Heeg Aangesloten bij het Watersportverbond Aankondiging WSH Voorjaarswedstrijden georganiseerd door de WaterSportvereniging Heeg op zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 op het Heegermeer

Nadere informatie

Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Regatta Center Medemblik b.v.

Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Regatta Center Medemblik b.v. Winterwedstrijden Holland Regatta Club 20121/2013 Notice of Race / Aankondiging Handicapklassen ORC Club Ongemeten toerjachten (Kajuit)Eenheidsklassen en sportboten Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie

Nadere informatie

Notice of Race Wintersprinter WV Arne

Notice of Race Wintersprinter WV Arne Notice of Race Wintersprinter WV Arne 2018-2019 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). 1.2 De volgende Regels worden

Nadere informatie

Aankondiging. voor het

Aankondiging. voor het Aankondiging voor het Open Kampioenschap Watersportverbond District Noord voor jeugd: zwaard- en kielboten georganiseerd door de Watersport Vereniging Heeg onder auspiciën van het Watersportverbond op

Nadere informatie

AANKONDIGING. In alle erkende open eenheidsklassen. Georganiseerd door de KONINKLIJKE WATERSPORTVERENIGING SNEEK (K.W.S.)

AANKONDIGING. In alle erkende open eenheidsklassen. Georganiseerd door de KONINKLIJKE WATERSPORTVERENIGING SNEEK (K.W.S.) AANKONDIGING 84 ste Sneekweek In alle erkende open eenheidsklassen Georganiseerd door de KONINKLIJKE WATERSPORTVERENIGING SNEEK (K.W.S.) 3 tot en met 8 augustus 2019 Te houden op het Sneekermeer, de Zoutepoel

Nadere informatie

Aankondiging Haringrace georganiseerd door Jachtclub Veere

Aankondiging Haringrace georganiseerd door Jachtclub Veere Aankondiging Haringrace georganiseerd door Jachtclub Veere op zondag 16 juni 2019 op het Veerse Meer 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor

Nadere informatie

Uitnodiging Combi Loosdrecht 11 en 12 mei 2019

Uitnodiging Combi Loosdrecht 11 en 12 mei 2019 Uitnodiging Combi Loosdrecht 11 en 12 mei 2019 GWV De Vrijbuiter organiseert op 11 en 12 mei 2019 de Combi Loosdrecht. Tijdens de wedstrijden neemt traditiegetrouw WSV Het Witte Huis het Optimisten C-veld

Nadere informatie

1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Wedstrijdbepalingen voor het SKON Klassenevenement Splash Blue en Splash RED In de Splash klasse Georganiseerd door W.V. Breskens van 24 tot en met 25 juni 2016 op de Grevelingen bij Bruinisse [NP] geeft

Nadere informatie

Aankondiging. Open Nederlands Kampioenschap Vauriënklasse en Pinksterevenement Schakel- en Flitsklasse

Aankondiging. Open Nederlands Kampioenschap Vauriënklasse en Pinksterevenement Schakel- en Flitsklasse Aankondiging voor het Open Nederlands Kampioenschap Vauriënklasse en Pinksterevenement Schakel- en Flitsklasse In de Vauriën-, Schakel- en Flitsklasse Georganiseerd door Koninklijke Watersportvereniging

Nadere informatie

Aankondiging Snertrace georganiseerd door Jachtclub Veere

Aankondiging Snertrace georganiseerd door Jachtclub Veere Aankondiging Snertrace georganiseerd door Jachtclub Veere op zondag 21 oktober 2018 op het Veerse Meer 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor

Nadere informatie

REGATTA 2018 Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse J 22 klasse Quarter Ton Shorthanded Ongemeten

REGATTA 2018 Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse J 22 klasse Quarter Ton Shorthanded Ongemeten AANKONDIGING Voor de REGATTA 2018 Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse J 22 klasse Quarter Ton Shorthanded Ongemeten Georganiseerd door Watersportvereniging Lelystad Onder auspiciën van het Watersportverbond

Nadere informatie

AANKONDIGING. Voor de LENCO REGATTA Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse Tirion 21 klasse J/22 Klasse

AANKONDIGING. Voor de LENCO REGATTA Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse Tirion 21 klasse J/22 Klasse AANKONDIGING Voor de LENCO REGATTA 2016 Voor de klassen ORC Club 1 t/m 4 FF65 klasse Tirion 21 klasse J/22 Klasse En voor het Open Nederlands Kampioenschap Quarter Ton klasse Georganiseerd door Watersportvereniging

Nadere informatie

Combi Noord jeugdevenementen 2015 Wedstrijdbepalingen 2015

Combi Noord jeugdevenementen 2015 Wedstrijdbepalingen 2015 Combi Noord jeugdevenementen 2015 Wedstrijdbepalingen 2015 die zullen worden gehouden op: I 30/31 mei 2015 op het Paterswoldsemeer te Paterswolde voor niveau A/B/C II 6/7 juni 2015 op het IJsselmeer te

Nadere informatie

Aankondiging. Klasse kampioenschap ORC

Aankondiging. Klasse kampioenschap ORC Aankondiging voor het Klasse kampioenschap In de J-22 klasse ORC Meetellend voor ORC competitie georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers in samenwerking met het Watersportverbond

Nadere informatie

Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap in de Valkenklasse

Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap in de Valkenklasse Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap in de Valkenklasse Georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek in samenwerking met de Valken klasse organisatie en onder auspiciën van het

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de Regenboog klasse georganiseerd door Koninklijke Watersportvereniging Sneek onder auspiciën van het Watersportverbond van 14 tot en met 17 september

Nadere informatie

1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Wedstrijdbepalingen voor het Klassen Kampioenschap In de 30m2 klasse georganiseerd door KWV Frisia en KWS onder auspiciën van het Watersportverbond op 9 en 10 september 2017 op het Pikmeer en de Wijde

Nadere informatie

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap. In de Regenboogklasse

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap. In de Regenboogklasse Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de Regenboogklasse georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek in samenwerking met het Watersportverbond van 5 tot en met 8 september

Nadere informatie

Aankondiging Laser Master Weekend

Aankondiging Laser Master Weekend 24 en 25 maart 2018 op de Kagerplassen bij Warmond georganiseerd door KWV De Kaag in samenwerking met de Laser Masters. 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels, zoals gedefinieerd

Nadere informatie

Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Rond- en Platbodems B-Klasse en het Klassenevenement Rond- en Platbodems C-Klasse

Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Rond- en Platbodems B-Klasse en het Klassenevenement Rond- en Platbodems C-Klasse Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Rond- en Platbodems B-Klasse en het Klassenevenement Rond- en Platbodems C-Klasse georganiseerd door de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de 16m2 klasse georganiseerd door de Koninklijke Watersport-Vereeniging Loosdrecht onder auspiciën van het Watersportverbond van 23 tot en met 26 augustus

Nadere informatie

1.3 De wijzigingen van de RvW zullen volledig in de wedstrijdbepalingen worden vermeld.

1.3 De wijzigingen van de RvW zullen volledig in de wedstrijdbepalingen worden vermeld. Aankondiging voor het Nederlands Sprint Kampioenschap In de Sharpieklasse georganiseerd door WSV de Spiegel onder auspiciën van het Watersportverbond van 23 en 24 september 2017 op de Spiegelplas 1 DE

Nadere informatie

1.4* Ieder persoon aan boord, die woonachtig is in Nederland, moet voorzien zijn van de vereiste licentie.

1.4* Ieder persoon aan boord, die woonachtig is in Nederland, moet voorzien zijn van de vereiste licentie. Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de12 voets jollen klasse georganiseerd door Comité Alkmaardermeer en de 12 voets jollen klasse organisatie onder auspiciën van het Watersportverbond van

Nadere informatie

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap. Klassenkampioenschap

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap. Klassenkampioenschap Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de Randmeer en de Spanker klasse en het Klassenkampioenschap in de Javelin klasse georganiseerd door Stichting Westeinderzeilwedstrijden in samenwerking

Nadere informatie

1.4 De klassenvoorschriften van de Schakel en 30m2 klasse zijn van toepassing.

1.4 De klassenvoorschriften van de Schakel en 30m2 klasse zijn van toepassing. Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de Schakel en 30m2 klasse georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek onder auspiciën van het Watersportverbond van 27 tot en met 29 juli

Nadere informatie

AANKONDIGING IEPEN FRYSKE KAMPIOENSKIPPEN SKÛTSJESILEN

AANKONDIGING IEPEN FRYSKE KAMPIOENSKIPPEN SKÛTSJESILEN AANKONDIGING voor de IEPEN FRYSKE KAMPIOENSKIPPEN SKÛTSJESILEN georganiseerd door de vereniging IFKS van 12 t/m 20 augustus 2016 1. De Regels 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd

Nadere informatie

van 18 mei tot en met 19 mei 2019 op de s Gravenbroekseplas te Reeuwijk

van 18 mei tot en met 19 mei 2019 op de s Gravenbroekseplas te Reeuwijk Aankondiging voor het Nederlands Sprint Kampioenschap In de Pampusklasse georganiseerd door Roei- en Zeilvereniging Gouda in samenwerking met de Pampusclub onder auspiciën van het Watersportverbond van

Nadere informatie

Aankondiging. voor het

Aankondiging. voor het Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Rond- en Platbodems georganiseerd door de Koninklijke Nederlandsche Zeil- & Roeivereeniging te Muiden onder auspiciën van het Watersportverbond van 30 augustus

Nadere informatie

1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Wedstrijdbepalingen voor de Splash Sailing Tour georganiseerd door watersportvereniging Vinkeveen-Abcoude onder auspiciën van het Watersportverbond op 10 en 11 juni 2017 op de Vinkeveense Plassen 1 REGELS

Nadere informatie

WaterSportvereniging Heeg

WaterSportvereniging Heeg WaterSportvereniging Heeg Aangesloten bij het Watersportverbond Aankondiging WSH Voorjaarswedstrijden georganiseerd door de WaterSportvereniging Heeg van zaterdag 29 en zondag 30 april 2017 op het Heegermeer

Nadere informatie

1.5 In geval van strijdigheid tussen talen zal de tekst in de oorspronkelijke taal voorrang hebben.

1.5 In geval van strijdigheid tussen talen zal de tekst in de oorspronkelijke taal voorrang hebben. Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de 12-voetsjolklasse georganiseerd door KWV Frisia onder auspiciën van het Watersportverbond van 1 tot en met 3 september 2017 op het Sneekermeer en de

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen Wedstrijdbepalingen voor het Open Nederlands Kampioenschap In de Splash Red / Flash & Wedstrijdbepalingen voor de SKON Sailing Tour Splash Blue georganiseerd door Watersport vereniging Binnenmaas in samenwerking

Nadere informatie

NoR KK Efsix 2017.docx blz 1 van 5

NoR KK Efsix 2017.docx blz 1 van 5 Aankondiging voor het Klassekampioenschap in de Efsix klasse georganiseerd door STICHTING WESTEINDER ZEILWEDSTRIJDEN (WZW) onder auspiciën van het Watersportverbond van 1 tot en met 3 september 2017 op

Nadere informatie

1.6* Ieder persoon aan boord, die woonachtig is in Nederland, moet voorzien zijn van de vereiste licentie.

1.6* Ieder persoon aan boord, die woonachtig is in Nederland, moet voorzien zijn van de vereiste licentie. Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de Regenboogklasse georganiseerd door Koninklijke Watersportvereniging Sneek onder auspiciën van het Watersportverbond van 5 tot en met 8 september 2019

Nadere informatie

Aankondiging. Jubileum Evenement 80 jaar Pampus

Aankondiging. Jubileum Evenement 80 jaar Pampus Aankondiging voor het Jubileum Evenement 80 jaar Pampus georganiseerd door de in samenwerking met het Pampus Klasse Organisatie. van 20 tot en met 22 juni 2014 op het Sneekermeer 1. DE REGELS 1.1* De wedstrijdserie

Nadere informatie

Combi Noord jeugdevenementen Wedstrijdbepalingen 2016

Combi Noord jeugdevenementen Wedstrijdbepalingen 2016 Combi Noord jeugdevenementen Wedstrijdbepalingen 2016 die zullen worden gehouden op: I 21 en 22 mei 2016 op het Zuidlaardermeer voor niveau A/B/C II 4 en 5 juni 2016 op het Slotermeer voor niveau A/B/C

Nadere informatie

Bries Noordwijk Open 2018

Bries Noordwijk Open 2018 NOTICE OF RACE Bries Noordwijk Open 2018 georganiseerd door de Zeilvereniging Noordwijk 25 augustus en 26 augustus 2018 1 DE REGELS 1.1* De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap in de 12-voetsjollenklasse georganiseerd door Koninklijke Watersport-Vereeniging Loosdrecht onder auspiciën van het Watersportverbond van 29 augustus tot

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereniging. Combi Muiden Notice of Race (NOR) Programma en algemene informatie

Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereniging. Combi Muiden Notice of Race (NOR) Programma en algemene informatie Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereniging Combi Muiden Voor Optimist A Laser 4.7 Optimist B RS Feva Optimist C 2016 Notice of Race (NOR) Programma en algemene informatie Georganiseerd door de KNZ&RV

Nadere informatie

1.5 In geval van strijdigheid tussen talen zal de Nederlandse tekst voorrang hebben.

1.5 In geval van strijdigheid tussen talen zal de Nederlandse tekst voorrang hebben. Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de Flitsklasse Georganiseerd door: Zeilvereniging Workum en de Flits Klasse Organisatie Nederland onder auspiciën van het Watersportverbond van 5 juli

Nadere informatie

Aankondiging. 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels, zoals gedefinieerd in De Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

Aankondiging. 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels, zoals gedefinieerd in De Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). 31 maart, 1 en 2 april 2018 op de Kagerplassen bij Warmond. georganiseerd door KWV De Kaag en in samenwerking met de Cadet, RS Feva en Yngling Klassenorganisaties. 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is

Nadere informatie

Notice of Race (Na)zomeravondcompetitie WV Arne 2019

Notice of Race (Na)zomeravondcompetitie WV Arne 2019 Notice of Race (Na)zomeravondcompetitie WV Arne 2019 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). 1.2 De volgende Regels worden

Nadere informatie

AANKONDIGING Randmeerevenement Zeilwedstrijden voor Waarschepen

AANKONDIGING Randmeerevenement Zeilwedstrijden voor Waarschepen AANKONDIGING Randmeerevenement Zeilwedstrijden voor Waarschepen Georganiseerd door de WATERSPORTVERENIGING ZEEWOLDE in samenwerking met de VERENIGING VAN WAARSCHIPPERS. 29 en 30 augustus 2015 op het Wolderwijd

Nadere informatie

Lokale Wedstrijdbepalingen voor de Houtskool Cup voor 12-voetsjol, Pampus en Solo op de Loosdrechtse Plassen 28 en 29 september 2019

Lokale Wedstrijdbepalingen voor de Houtskool Cup voor 12-voetsjol, Pampus en Solo op de Loosdrechtse Plassen 28 en 29 september 2019 Lokale Wedstrijdbepalingen voor de Houtskool Cup voor 12-voetsjol, Pampus en Solo op de Loosdrechtse Plassen 28 en 29 september 2019 Georganiseerd door de Koninklijke Watersport-Vereeniging Loosdrecht

Nadere informatie

AANKONDIGING Voor het

AANKONDIGING Voor het AANKONDIGING Voor het Nederlands Kampioenschap in de Flitsklasse 2016 georganiseerd door De koninklijke Watersportvereniging Langweer en de Flitsklasse organisatie onder auspiciën van het Watersportverbond

Nadere informatie

Zuiderzeeweek. georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers

Zuiderzeeweek. georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers Zuiderzeeweek In de ORC klasse en Etchells georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers zaterdag 16 en zondag 17 september 2017 Onderdeel van de Markermeercup 2017 1 DE REGELS

Nadere informatie

30 en 31 maart 2019 op de Kagerplassen bij Warmond. georganiseerd door KWV De Kaag in samenwerking met de Laser Masters.

30 en 31 maart 2019 op de Kagerplassen bij Warmond. georganiseerd door KWV De Kaag in samenwerking met de Laser Masters. 30 en 31 maart 2019 op de Kagerplassen bij Warmond georganiseerd door KWV De Kaag in samenwerking met de Laser Masters. 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels, zoals gedefinieerd

Nadere informatie

Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Regatta Center Medemblik.

Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Regatta Center Medemblik. 6-7 Oktober 2018 Regatta Center Medemblik Notice of Race / Aankondiging Handicapklassen IRC en ORC Club ORC Two Handed (Kajuit)Eenheidsklassen en sportboten Ongemeten toerjachten Wedstrijdorganisatie:

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de Tirion 21 klasse georganiseerd door De Koninklijke Watersport Vereniging Langweer onder auspiciën van het Watersportverbond van 28 tot en met 29 september

Nadere informatie

AANKONDIGING. Oktoberraces 2016 Lustrum Editie. ORC ORC TwoHanded IRC ongemeten jachten onder SW handicap. Georganiseerd door Jachtclub Scheveningen

AANKONDIGING. Oktoberraces 2016 Lustrum Editie. ORC ORC TwoHanded IRC ongemeten jachten onder SW handicap. Georganiseerd door Jachtclub Scheveningen AANKONDIGING Oktoberraces 2016 Lustrum Editie ORC ORC TwoHanded IRC ongemeten jachten onder SW handicap Georganiseerd door Jachtclub Scheveningen Van 1 t/m 2 oktober 2016 op de rede van Scheveningen. 1.

Nadere informatie

Wedstrijdaankondiging

Wedstrijdaankondiging Wedstrijdaankondiging EUREGIO REGATTA 2016 ASSELT, 18 en 19 juni 2016 Organisatie: Georganiseerd door de Stichting Euregio Regatta in een samenwerking van onderstaande verenigingen: Zeilvereniging Noord

Nadere informatie

Aankondiging. Schuttevaerrace

Aankondiging. Schuttevaerrace Aankondiging voor de Schuttevaerrace Van vrijdag 29 juni tot en met zaterdag 30 juni 2018 op het IJsselmeer en de Waddenzee. Georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek in samenwerking

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen.

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen. Aankondiging voor het Eneco Luchterduinen jeugd Evenement 2015 georganiseerd door de Zeilvereniging Noordwijk in samenwerking met het Watersportverbond 4 & 5 Juli 2015 1. DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie

Nadere informatie

Aankondiging. Zuiderzeeweek. georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers

Aankondiging. Zuiderzeeweek. georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers Aankondiging Zuiderzeeweek In de ORC klasse en Etchells klasse georganiseerd door WSV Hoorn en Nederlandsche Vereeniging van Kustzeilers zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 Onderdeel van de Markermeercup

Nadere informatie

1.4 In geval van strijdigheid tussen talen zal de tekst in de oorspronkelijke taal voorrang hebben.

1.4 In geval van strijdigheid tussen talen zal de tekst in de oorspronkelijke taal voorrang hebben. Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap in de Randmeer en de Spankerklasse en het Klassenkampioenschap in de Javelin en G2 klasse georganiseerd door WaterSportvereniging Heeg onder auspiciën van

Nadere informatie

Notice of Race. Nationale Wedstrijd. Laser Standaard Laser Radial Laser 4.7. Zondag 7 april 2019

Notice of Race. Nationale Wedstrijd. Laser Standaard Laser Radial Laser 4.7. Zondag 7 april 2019 Notice of Race Nationale Wedstrijd Laser Standaard Laser Radial Laser 4.7. Zondag 7 april 2019 1. Evenement a. De nationale wedstrijd gaat door op zondag 7 april 2019. 2. Organiserende club a. De organiserende

Nadere informatie

Aankondiging. Schuttevaerrace

Aankondiging. Schuttevaerrace Aankondiging voor de Schuttevaerrace Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juni 2015 op het IJsselmeer en de Waddenzee. Georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek in samenwerking met de stichting

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). Wedstrijdbepalingen voor het Nederlands Sprint Kampioenschap In de Vrijheid klasse georganiseerd door Comité Alkmaardermeer onder auspiciën van het Watersportverbond op 15 en 16 juni 2019 op de Alkmaardermeer

Nadere informatie

1.5 In geval van strijdigheid tussen talen zal de Engelse tekst voorrang hebben.

1.5 In geval van strijdigheid tussen talen zal de Engelse tekst voorrang hebben. 21 Nederlandse Zeilschool Kampioenschappen KKmKKampioenschapeenenschappen Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap Zeilscholen In ter beschikking gestelde Polyvalken georganiseerd door KONINKLIJKE

Nadere informatie

Notice of Race. Optimist Nationaal 5 / Benjamin 6 / Rookie 4. Wedstrijd Optimist. Zaterdag 25 mei 2019

Notice of Race. Optimist Nationaal 5 / Benjamin 6 / Rookie 4. Wedstrijd Optimist. Zaterdag 25 mei 2019 Watersport Oostende Spuikom VZW WOS www.spuikom.be Wedstrijd Optimist Optimist Nationaal 5 / Benjamin 6 / Rookie 4 Zaterdag 25 mei 2019 Notice of Race "Aankondiging wedstrijd" De wedstrijd Optimist Nationaal

Nadere informatie

SFO / WWSV Cup 2 Optimist/Nationaal Optimist 4 Zaterdag 5 mei Wedstrijdbepalingen

SFO / WWSV Cup 2 Optimist/Nationaal Optimist 4 Zaterdag 5 mei Wedstrijdbepalingen Watersport Oostende Spuikom, WOS www.spuikom.be Wedstrijd Optimist SFO / WWSV Cup 2 Optimist/Nationaal Optimist 4 Zaterdag 5 mei 2018 Wedstrijdbepalingen Wedstrijdbepalingen (Sailing Instructions) SFO

Nadere informatie

Aankondiging. Schuttevaerrace

Aankondiging. Schuttevaerrace Aankondiging voor de Schuttevaerrace Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli 2016 op het IJsselmeer en de Waddenzee. Georganiseerd door de Koninklijke Watersportvereniging Sneek in samenwerking met de stichting

Nadere informatie

3 DEELNAMERECHT EN INSCHRIJVING

3 DEELNAMERECHT EN INSCHRIJVING Aankondiging voor het Nederlands Studenten Kampioenschap Zeilen In de Polyvalk klasse georganiseerd door de Groninger Studenten Zeilvereniging Mayday in samenwerking met WaterSportvereniging Heeg onder

Nadere informatie

Wedstrijdaankondiging

Wedstrijdaankondiging Wedstrijdaankondiging EUREGIO REGATTA 2017 THORN, 17 en 18 juni 2017 Organisatie: Georganiseerd door de Stichting Euregio Regatta in een samenwerking van onderstaande verenigingen: Zeilvereniging Noord

Nadere informatie

Twee Landen Regatta 10 en 11 juni LOKALE WEDSTRIJDBEPALINGEN

Twee Landen Regatta 10 en 11 juni LOKALE WEDSTRIJDBEPALINGEN Twee Landen Regatta 10 en 11 juni 2017. LOKALE WEDSTRIJDBEPALINGEN Wedstrijdleider: Frank Dane, Voorzitter Protestcommissie: Peter Nannenberg. Organiserende vereniging: Zeilvereniging Oldambtmeer (ZVO)

Nadere informatie

Aankondiging Combi Kaag 2017

Aankondiging Combi Kaag 2017 Aankondiging Combi Kaag 2017 16 en 17 september 2017 op de Kagerplassen bij Warmond. 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels, zoals gedefinieerd in De Regels voor Wedstrijdzeilen

Nadere informatie

Aankondiging WSH Voorjaars Wedstrijden 2013

Aankondiging WSH Voorjaars Wedstrijden 2013 Aankondiging WSH voorjaarswedstrijden georganiseerd door de WaterSportvereniging Heeg van zaterdag 27 en zondag 28 april 2013 op het Heegermeer 1. DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de

Nadere informatie

Aankondiging NK Schakel 2012 versie:

Aankondiging NK Schakel 2012 versie: AANKONDIGING van het Nederlands Kampioenschap in de Schakelklasse van 28 tot en met 31 juli 2012 op het Schildmeer te Steendam. Georganiseerd door de Zeilvereniging t Olle Schild-Steendam onder gezag en

Nadere informatie

Aankondiging. 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels, zoals gedefinieerd in De Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW).

Aankondiging. 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels, zoals gedefinieerd in De Regels voor Wedstrijdzeilen (RvW). 20, 21 en 22 april 2019 op de Kagerplassen bij Warmond georganiseerd door KWV De Kaag en in samenwerking met de Cadet en Yngling Klassenorganisaties. 1 DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan

Nadere informatie

verschuldigd. Het inschrijfgeld is 7,50 optimist, 12,50 eenmansklasse, 20,00 meermansklasse en kan bij aanvang van de wedstrijden worden voldaan

verschuldigd. Het inschrijfgeld is 7,50 optimist, 12,50 eenmansklasse, 20,00 meermansklasse en kan bij aanvang van de wedstrijden worden voldaan Twee Landen Regatta 11 en 12 juni 2016. LOKALE WEDSTRIJDBEPALINGEN Wedstrijdleider: Rik Klok, Voorzitter Protestcommissie: Peter Nannenberg/ Rob Helder. Organiserende vereniging: Zeilvereniging Oldambtmeer

Nadere informatie

Mededelingen aan deelnemers zullen worden vermeld op het officiële mededelingenbord dat is geplaatst in het clubhuis t Boordlicht van WSV de Spiegel

Mededelingen aan deelnemers zullen worden vermeld op het officiële mededelingenbord dat is geplaatst in het clubhuis t Boordlicht van WSV de Spiegel Wedstrijdbepalingen voor het Sharpie klasseevenement georganiseerd door WSV de Spiegel in samenwerking met het Watersportverbond van 29-08 tot 30-08-2015 op de Spiegelplas 1 REGELS 1.1 De wedstrijdserie

Nadere informatie

Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Regatta Center Medemblik.

Wedstrijdorganisatie: De wedstrijdserie wordt georganiseerd door de Holland Regatta Club in samenwerking met Regatta Center Medemblik. 07-08 Oktober 2017 Regatta Center Medemblik Notice of Race / Aankondiging Handicapklassen IRC en ORC Club ORC Two Handed (Kajuit)Eenheidsklassen en sportboten Ongemeten toerjachten Wedstrijdorganisatie:

Nadere informatie

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen.

1.1 De wedstrijdserie is onderworpen aan de Regels zoals gedefinieerd in de Regels voor Wedstrijdzeilen. Aankondiging voor het BRIES NOORDWIK OPEN 2013 georganiseerd door de Zeilvereniging Noordwijk in samenwerking met het Watersportverbond 31 augustus en 1 september 2013 1. DE REGELS 1.1 De wedstrijdserie

Nadere informatie

NoR-SpringRegatta2017.docx blz 1 van 5

NoR-SpringRegatta2017.docx blz 1 van 5 Voorlopige Aankondiging Voor de WESTEINDER SPRING REGATTA In de FD klasse en Musto Skiff klasse georganiseerd door STICHTING WESTEINDER ZEILWEDSTRIJDEN (WZW) op 29 en 30 april 2017 op de Westeinderplas

Nadere informatie

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap

Aankondiging. Nederlands Kampioenschap Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap In de 16m² klasse georganiseerd door Watersportvereniging Sleattemermar onder auspiciën van het Watersportverbond van 24 tot en met 27 augustus 2017 op het

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen voor het Winter Kampioenschap Solo georganiseerd door GWV de Vrijbuiter op 3 & 4 november 2018 op de Loosdrechtse plassen

Wedstrijdbepalingen voor het Winter Kampioenschap Solo georganiseerd door GWV de Vrijbuiter op 3 & 4 november 2018 op de Loosdrechtse plassen Wedstrijdbepalingen voor het Winter Kampioenschap Solo georganiseerd door GWV de Vrijbuiter op 3 & 4 november 2018 op de Loosdrechtse plassen [DP] geeft een regel aan waar een straf naar overtuiging en

Nadere informatie

LEMSTERAKEN V/VA KLASSE WEDSTRIJDBEPALINGEN. Klassenevenement V/VA. 8 en 9 juni. Oude Haven Enkhuizen. Holland Regatta Club. V/VA Klassenorganisatie

LEMSTERAKEN V/VA KLASSE WEDSTRIJDBEPALINGEN. Klassenevenement V/VA. 8 en 9 juni. Oude Haven Enkhuizen. Holland Regatta Club. V/VA Klassenorganisatie WEDSTRIJDBEPALINGEN Klassenevenement V/VA 8 en 9 juni Oude Haven Enkhuizen Holland Regatta Club V/VA Klassenorganisatie Wedstrijdbepalingen V/VA Klassenevenement 2019 1 1 REGELS 1.1 De wedstrijdserie is

Nadere informatie

WEDSTRIJDAANKONDIGING. EUREGIO REGATTA 2019 Asselt NL, 22 en 23 Juni 2019

WEDSTRIJDAANKONDIGING. EUREGIO REGATTA 2019 Asselt NL, 22 en 23 Juni 2019 WEDSTRIJDAANKONDIGING EUREGIO REGATTA 2019 Asselt NL, 22 en 23 Juni 2019 Organisatie: Georganiseerd door de Stichting Euregio Regatta, die bestaat uit een samenwerking tussen onderstaande verenigingen:

Nadere informatie

Watersport Oostende Spuikom, WOS. www.spuikom.be. Nationale Wedstrijd Optimist N7-B7-F4. Zaterdag 11 oktober 2014. Notice of Race

Watersport Oostende Spuikom, WOS. www.spuikom.be. Nationale Wedstrijd Optimist N7-B7-F4. Zaterdag 11 oktober 2014. Notice of Race Watersport Oostende Spuikom, WOS www.spuikom.be Nationale Wedstrijd Optimist N7-B7-F4 Zaterdag 11 oktober 2014 Notice of Race "aankondiging wedstrijd" De nationale wedstrijd N7-B7-F4 voor Optimist zal

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen Workum 9 10 september 2017

Wedstrijdbepalingen Workum 9 10 september 2017 Organiserende autoriteit en plaats De United 4 Regatta voor de klassen 29er, 49er, 49erFX(open), Cadet, Europe, F16, Laser 4.7, Laser Radiaal, Laser Standaard, int. Moth, Nacra 15, Optimist, RS Feva, Splash

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen voor het Klassenevenement Dart18 georganiseerd door GWV de Vrijbuiter op 4 & 5 mei 2019 op de Loosdrechtse plassen

Wedstrijdbepalingen voor het Klassenevenement Dart18 georganiseerd door GWV de Vrijbuiter op 4 & 5 mei 2019 op de Loosdrechtse plassen Wedstrijdbepalingen voor het Klassenevenement Dart18 georganiseerd door GWV de Vrijbuiter op 4 & 5 mei 2019 op de Loosdrechtse plassen [DP] geeft een regel aan waar een straf naar overtuiging en oordeel

Nadere informatie

Lokale Wedstrijdbepalingen. BMW Amsterdam Magic Marine Klasse Evenement t/m 16 mei op de Loosdrechtse Plassen

Lokale Wedstrijdbepalingen. BMW Amsterdam Magic Marine Klasse Evenement t/m 16 mei op de Loosdrechtse Plassen Lokale Wedstrijdbepalingen BMW Amsterdam Magic Marine Klasse Evenement 2016 14 t/m 16 mei 2016 op de Loosdrechtse Plassen 1 Lokale Wedstrijdbepalingen Het BMW Magic Marine Klasse Evenement voor de Regenboog

Nadere informatie

Wedstrijdbepalingen voor de Delta Lloyd Regatta 2016 voor de optimist en 29er op zaterdag 28 mei 2016

Wedstrijdbepalingen voor de Delta Lloyd Regatta 2016 voor de optimist en 29er op zaterdag 28 mei 2016 Wedstrijdbepalingen voor de Delta Lloyd Regatta 2016 voor de optimist en 29er op zaterdag 28 mei 2016 Georganiseerd door comité Delta Lloyd Regatta in samenwerking met het Watersportverbond, Optimist Club

Nadere informatie

Aankondiging voor de 50 mijl shorthanded - 1 boot, 1 man, 50 mijl boot, 2 man, 50 mijl -

Aankondiging voor de 50 mijl shorthanded - 1 boot, 1 man, 50 mijl boot, 2 man, 50 mijl - Aankondiging voor de 50 mijl shorthanded - 1 boot, 1 man, 50 mijl - - 1 boot, 2 man, 50 mijl - Georganiseerd door de stichting SHORTHANDED.NL in samenwerking met WSV Lelystadhaven op zaterdag 28 april

Nadere informatie

Watersportvereniging Brouwershaven

Watersportvereniging Brouwershaven Watersportvereniging Brouwershaven Notice of race 20 en 21 juni 2014 - Brouwse Classic s Regatta (BCR) 1. Reglementen. 1.1 Op wedstrijden zijn van toepassing de regels voor wedstrijdzeilen 2013-2016 (RvW),

Nadere informatie

AANKONDIGING BENJAMIN CUP 2008. Spuikom Oostende. 17 & 18 May 2008

AANKONDIGING BENJAMIN CUP 2008. Spuikom Oostende. 17 & 18 May 2008 AANKONDIGING BENJAMIN CUP 2008 Spuikom Oostende 17 & 18 May 2008 Gesponsord door: Een organisatie van VVW Inside onder de supervisie van Dinghy Optimist Class Belgium AANKONDIGING BENJAMIN CUP 17 18 May

Nadere informatie

Aankondiging. voor het. Nederlands Kampioenschap / Nederlands Kampioenschap Master. In de Pampusklasse

Aankondiging. voor het. Nederlands Kampioenschap / Nederlands Kampioenschap Master. In de Pampusklasse Aankondiging voor het Nederlands Kampioenschap / Nederlands Kampioenschap Master In de Pampusklasse georganiseerd door Watersportvereniging Sleattemermar onder auspiciën van het Watersportverbond van 31

Nadere informatie