Belangrijke informatie bij de voorbereiding van uw reis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belangrijke informatie bij de voorbereiding van uw reis"

Transcriptie

1 Belangrijke informatie bij de voorbereiding van uw reis testrit met een nieuwe wegbrengcamper

2 Travelhome Tip: bij het plannen van een camperreis is de voorpret minstens zo belangrijk. Een goede voorbereiding kan helpen om net dat beetje extra uit de reis te halen waardoor uw reis onvergetelijk wordt. Travelhome helpt u daar graag bij. Naast de informatie die wij u ter voorbereiding én bij de reisbescheiden toesturen, is het óók zeker aan te raden om onze websites en goed te bekijken. U vindt er een schat aan informatie over de camperverhuurder van uw keuze, achtergrondinformatie, reisverslagen en routesuggesties. Ook vindt u hier antwoord op veelgestelde vragen. Neemt u daarom de websites goed door. Voor, maar ook tijdens de reis kan het een bron aan informatie zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en u onbezorgd kunt genieten van uw camperavontuur.

3 De plannen liggen er, een camperreis naar de Verenigde Staten lijkt erg dichtbij. U heeft een voorstel gezien voor een reis met een nieuwe wegbrengcamper en u bent druk bezig met bekijken of dit de juiste keuze voor u is. Met een camper op pad is een bijzonder avontuur en dat bereidt u zo goed mogelijk voor. Dit boekje helpt u hiermee. Hierin komt veel belangrijke informatie en nuttige wetenswaardigheden aan bod. Ook staan de voordelen van een camperreis op een rijtje. Veel om te lezen maar wij helpen u graag uw reis goed geïnformeerd te beginnen! De camper Waarom kiezen voor een camperreis? Wat maakt een camperreis zo bijzonder en waarom zou u deze reis niet per auto gaan maken? De vrijheid met een camper is niet te evenaren. Stelt u zich het volgende eens voor: uw camper staat in de natuur tussen de bomen, op de barbecue ligt een steak en u heeft een koud glas drinken binnen handbereik. Vanaf de camping heeft u net de zonsondergang bewonderd in Bryce Canyon National Park en morgen kampeert u lekker aan de rivier bij Zion National Park. Tijdens het rijden heeft u altijd een hapje en een gekoeld drankje bij de hand, zeg nou zelf, daar kan een vakantie met de auto toch niet tegenop? Travelhome is sinds 1986 dé camperspecialist en door de jaren heen zijn wij er door eigen ervaring steeds meer van overtuigd geraakt dat reizen per camper de beste manier is. Hieronder de redenen waarom wij voor een camperreis kiezen: Vrijheid Gaan en staan waar u wilt zonder een vastomlijnd schema. Een camping reserveren is door de toenemende populariteit aan te raden, vooral wanneer u op een camping in een nationaal park wilt overnachten. Er is een grote variatie in campings, eenvoudig, luxe, bij de stad of in de natuur, overal is een plekje te vinden. Als u minder waarde hecht aan de locatie en faciliteiten van de camping, dan heeft u meer vrijheid om pas tijdens uw reis te beslissen waar u gaat overnachten. De avonden brengt u lekker buiten door in plaats van in uw hotelkamer. Dit geeft een ultiem vrij gevoel. Alles bij de hand Een kop koffie met een broodje binnen handbereik, uw koffer maar 1 keer uitpakken en ook voor het gebruik van een douche of toilet hoeft u (bij de meeste campertypes) de deur niet uit. Na het ophalen ruimt u de camper in en doet u boodschappen en daarmee kunt u een paar dagen vooruit, ideaal. Leuk met kinderen Een camping heeft kinderen vaak meer te bieden dan een hotel. Een speeltuintje, een zwembad of gewoon met papa en mama hout sprokkelen voor het kampvuur. Onderweg vermaken ze zich aan tafel met een spelletje of tekening.

4 Contact met andere reizigers Op de camping kunt u, wanneer u dat leuk vindt, gemakkelijk contact leggen met andere mensen. Even een praatje maken, wat tips uitwisselen voor uitstapjes in de omgeving of samen een drankje doen. Alles kan. Eten & drinken Uw keuken is vaak van alle gemakken voorzien zoals een ruime koelkast en vriezer, een oven en een magnetron. Iets te eten maakt u dus eenvoudig zelf in de camper of u steekt lekker de barbecue aan. Een ontbijtje is zo gemaakt en u hoeft niet drie keer per dag buiten de deur te eten. Naast het gemak is het tevens een grote kostenbesparing. Dichtbij de natuur Met uw camper slaapt u, in tegenstelling tot hotels, vaak midden in de natuur. In de ochtend stapt u de camper uit en kunt u in de frisse buitenlucht ontbijten. In de avond zit u tot in de late uurtjes buiten te genieten van de rust en de prachtige natuur om u heen. Tot zover enkele voordelen van het maken van een camperreis. Heeft u voor een camper gekozen dan zijn er vaak nog veel vragen. Is het moeilijk om met zo n grote camper te reizen en kan ik wel overal parkeren? Op al deze vragen proberen wij u op de volgende pagina s antwoord te geven. Is het moeilijk om met een camper in de Verenigde Staten te rijden? Als er een land is dat goed is ingesteld op het reizen per camper dan is het de Verenigde Staten. Veel Amerikanen bezitten een camper en maken hier erg veel gebruik van. Het wegennetwerk is uitgebreid en de bewegwijzering is duidelijk. De wegen zijn een stuk breder dan in Nederland, wat het gemakkelijk maakt om met een camper te rijden. Verder zijn er op veel plekken extra lange en brede parkeerplekken beschikbaar, waar u de camper goed kunt parkeren. Ook op campings zijn plekken beschikbaar waar je niet achteruit hoeft in te rijden. Dit zijn de zogenaamde pullthrough sites. Dit maakt het vooral met een grote camper gemakkelijker om te parkeren. U kunt in de Verenigde Staten in alle campers uit ons aanbod rijden met een rijbewijs B. Welke kosten komen er ter plaatse nog bij? Kosten die vooraf bekend zijn en ter plaatse betaald moeten worden, worden meegenomen in de aanbiedingsprijs op onze website. Kosten die vooraf nog niet te voorzien zijn, zoals extra gereden mijlen, generatorgebruik etc. worden ook in de aanbieding genoemd. Huurt u een camper dan dient voor die camper ter plaatse bij ophalen altijd een borg betaald te worden. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje wie wordt de hoofdbestuurder van de camper?. Natuurlijk zijn de kosten voor benzine en voor campings voor eigen rekening.

5 Wie wordt de hoofdbestuurder van de camper? Iedereen met een geldig rijbewijs mag de camper besturen, zolang alle bestuurders aanwezig zijn bij het ophalen van de camper om de nodige formaliteiten door te nemen. Bij sommige verhuurders moeten de bestuurders een minimale leeftijd hebben om de camper te mogen besturen. Het is belangrijk om de voorwaarden hiervoor goed door te lezen. Voor ons is het belangrijk te weten wie de hoofdbestuurder van de camper wordt. Op deze naam komt de camperboeking te staan. Om te bepalen wie de hoofdbestuurder van de camper wordt, is het belangrijk om te weten dat de creditcard waarmee u de borg ter plaatse betaalt, op naam van de hoofdbestuurder dient te staan. Deze creditcard dient een toereikend limiet te hebben om de borg te kunnen voldoen. Het is, al dan niet tegen betaling, mogelijk om meerdere bestuurders op te geven. Geeft u dit bij reservering alstublieft aan. Hoe is de verzekering geregeld? In bijna alle gevallen heeft u bij uw camperhuur nog een eigen risico op de verzekering. Wat dit eigen risico is staat op onze website bij de aanbieding vermeld. Wilt u het eigen risico afkopen dan kan dit met de No Risk camperverzekering. Meer informatie kunt u nalezen in de link die bij de aanbieding op onze website gegeven wordt. Moet ik zelf handdoeken, beddengoed, etc. meenemen? Nee, bij alle aanbiedingen van nieuwe wegbrengcampers nemen wij de kosten voor een inventaris op in de prijs (tenzij onverhoopt niet mogelijk, dan staat dit expliciet vermeldt). Deze hoeft u gelukkig niet in uw koffer mee te nemen! Per verhuurder kan de inventaris verschillen qua inhoud en kwaliteit. Er kan onderscheid gemaakt worden tussen persoonlijke inventaris en camperinventaris. Ook kan het zijn dat er aparte kosten gerekend worden voor het rijklaar maken van de camper. Dit houdt in dat de camper schoon is en klaar is voor gebruik. In sommige gevallen zit in deze kosten tevens de standaard uitrusting inbegrepen of enkele basisproducten als toiletchemicaliën en een EHBO doos. De inventaris wordt geboekt op basis van het aantal reizigers in het reisgezelschap. De inhoud wordt hierop afgestemd. Een aantal zaken, zoals bijvoorbeeld een GPS systeem, campingstoeltjes en fietsen, zijn in het geval van nieuwe wegbrengcampers niet te reserveren. Mochten hiervoor mogelijkheden zijn dan wordt dit in de aanbieding altijd aangegeven. Mag ik met de camper de grens oversteken naar Canada? In de meeste gevallen mag u kosteloos met de camper de grens oversteken naar Canada. U betaalt enkel een toeslag voor grensovergang bij de douane. In enkele gevallen dient u een toeslag te betalen voor het rijden in Canada. Geeft u bij boeking alstublieft aan of u van plan bent de grens over te steken. Wij kunnen u dan informeren over de regels.

6 Mag ik met de camper de grens oversteken naar Mexico? Vaak is reizen naar Mexico niet toegestaan. Dit vanwege de veiligheid, maar ook vanwege de verzekeringsvoorwaarden. In een enkel geval is het mogelijk een Mexico verzekering af te sluiten. Denkt u erover om de grens naar Mexico over te steken? Vraagt u ons dan alstublieft naar de voorwaarden. Hoe bepaal ik mijn te rijden afstand? Voorafgaande aan uw reis adviseren wij u een globale totale afstand te bepalen. De uiteindelijke dagelijkse indeling van uw camperreis blijft uiteraard geheel vrij. Voor het bepalen van uw globale totale afstand raden wij u aan om de routesuggesties op onze websites te bekijken, reisgidsen te lezen en geschikte websites te raadplegen. Als u ons globaal laat weten welke bezienswaardigheden u wilt aandoen tijdens de reis kunnen wij u desgewenst adviseren over de afstand waar u van moet uitgaan. Bij veel van de aanbiedingen voor nieuwe wegbrengcampers zit een bepaald aantal mijlen inbegrepen. Het is veelal niet mogelijk vooraf extra mijlenpakketten bij te boeken. Mocht u meer mijlen rijden dan het inbegrepen aantal dan betaalt u bij inleveren van de camper de kosten hiervoor. Deze kosten en het aantal inbegrepen mijlen kunt u terugvinden bij de betreffende aanbieding op onze website. Travelhome Tip: plan niet teveel mijlen per dag, zodat er ook voldoende tijd overblijft voor een bezoek aan de vele mooie uitzichtpunten of het maken van een wandeling. Wij adviseren een maximum van 200 mijl als gemiddelde afstand per dag. Met een camper rijdt u hier 3 à 4 uur op. Af en toe een lange reisdag is natuurlijk niet te vermijden, maar probeer deze dagen ook voldoende af te wisselen met rustdagen, zodat u een ideale combinatie heeft tijdens uw welverdiende vakantie! Waar vind ik actuele benzineprijzen en wat is het verbruik van de camper? Actuele benzineprijzen vindt u op de website De inhoud van de benzinetank van de camper is ca liter (55 gallons). Dit varieert per type. U rijdt ca. 500 km per tank, maar dat is sterk afhankelijk van de te rijden route. Wanneer u door de bergen rijdt verbruikt uw camper meer benzine. Een indicatie van het gemiddelde gebruik is 1:4. Ook dit is afhankelijk van het campertype. De kosten voor het benzinegebruik tijdens uw camperreis zijn niet inbegrepen en dient u ter plaatse bij uw totale reissom op te tellen.

7 Wat zijn de ophaal- en inlevertijden van de camper? Het ophalen van de camper varieert per wegbrengspecial, bij enkele aanbiedingen is dit al zeer vroeg in de ochtend (8 uur vertrek van een transfer bijvoorbeeld) maar in sommige gevallen is dit pas in de loop van de middag. Het inleveren van de camper is normaal gesproken in de vroege ochtend. De vliegreis Travelhome werkt met gerenommeerde vliegmaatschappijen (lijndiensten en chartervluchten). Wij bieden zowel rechtstreekse vliegreizen als vliegreizen met een tussenstop aan. Overstappen Op de plaats waar u de Verenigde Staten binnenkomt gaat u de douane door. Dit is vaak tijdrovend. Bij vliegreizen waarbij een tussenlanding gemaakt wordt in de Verenigde Staten zal hiermee rekening gehouden worden. Luchtvaartmaatschappijen hanteren een minimum connecting time (MCT). Dit is de overstaptijd waaraan een luchtvaartmaatschappij minimaal moet voldoen. Op basis hiervan bieden wij de vliegreis aan. Indien een langere overstaptijd gewenst is, kunt u dit aangeven vóór uw definitieve boeking. Travelhome Tip: het is vaak mogelijk binnen het voor u gereserveerde ticket een stopover van enkele dagen te maken in een andere stad. Bijv. op de terugweg vanuit Los Angeles een stop in New York. Hierdoor krijgt uw reis nog meer mogelijkheden. Het verblijf tijdens een stopover kan ook door Travelhome ingevuld worden. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden. Voorwaarden van uw tickets De vliegreizen die wij aanbieden zijn zogenaamde touroperating tarieven. Deze hebben vaak soepele voorwaarden. Soms kan het zijn dat u gebruik wilt maken van een speciaal tarief van een airline of een tarief wat u zelf gevonden hebt op het internet. Dit worden markttarieven genoemd. Deze tarieven hebben vaak strikte voorwaarden, zoals 100% annuleringskosten. Bij de aanbiedingen voor nieuwe wegbrengcampers is het niet mogelijk de aangeboden vlucht te wijzigen naar een zogenaamd markttarief. Prijsgarantie en Ticket Garantie Plan Luchthavenbelastingen en/of andere toeslagen waaronder brandstofprijzen kunnen ná boeking wijzigen en zijn pas definitief wanneer het ticket is betaald en geprint. Wanneer u een vliegticket bij Travelhome reserveert maakt u een keuze uit drie opties. Optie 1: het Travelhome Ticket Garantie Plan, wat er tegen een kleine toeslag voor zorgt dat u geen risico loopt op een verhoging in de belastingen en toeslagen.

8 Optie 2: de tickets direct betalen zodat wij deze direct kunnen printen (hiermee wordt een latere toeslag voorkomen). Optie 3: de normale voorwaarden voor het aanbetalen en de restantbetaling, waarbij u nog een risico loopt op een nabelasting. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje veelgestelde vragen over camperreizen op onze website. Preferenties Wij zullen na boeking indien mogelijk een stoelnummer voor u reserveren. Indien u zelf een stoelvoorkeur heeft kunt u dit bij boeking opgeven. Stoelreserveringen zijn preferenties en geen garanties. Luchtvaartmaatschappijen zijn gerechtigd stoelnummers te wijzigen. Ook is het mogelijk dat bij wijziging van schema s of toestellen een toegezegd stoelnummer veranderd is. Indien er medische noodzaak is, kunt u dit bij boeking kenbaar maken. Dit wordt dan in de boeking opgenomen. Ook maaltijdvoorkeuren op basis van religie of andere voorkeuren kunnen bij boeking doorgegeven worden. Dit is tevens op basis van preferentie en geen garantie. Maaltijdvoorkeuren op basis van medische noodzaak worden in de boeking verwerkt. Bijzondere bagage Neemt u afwijkende bagage mee, zoals fietsen, sportuitrusting of een rolstoel, dan dient u dit bij voorkeur bij boeking op te geven. In overleg met de luchtvaartmaatschappij wordt de afwijkende bagage gehonoreerd, al dan niet tegen kosten. Wanneer er kleine kinderen meereizen is het meestal toegestaan (inklapbare) buggy s mee te nemen tot de gate, waarna ze opgeborgen worden in het vrachtruim. Reizen met kinderen Voor kinderen tot en met 1 jaar wordt geen stoel gereserveerd en is het gereduceerde babytarief van toepassing. Indien u voor een baby wel een stoel wenst kunt u dit aangeven. Voor baby s met eigen stoel en voor kinderen van 2 tot en met 11 jaar geldt een gereduceerd kindertarief. De transfer/shuttleservice & autohuur De transfer of shuttleservice is het vervoer van de ene plaats naar de andere. Bijvoorbeeld van de luchthaven naar het luchthavenhotel. Of van de luchthaven naar de verhuurlocatie of vice versa. Soms is deze transfer/vervoerservice gratis, in andere gevallen betaalt u een toeslag. Bij het aanbod dat door Travelhome gedaan wordt zal rekening gehouden worden met de voorwaarden van de verhuurder en de aanbevolen hotels. Vervoer van en naar hotels In de meeste gevallen bieden luchthavenhotels een transfer van het vliegveld naar het hotel, soms tegen betaling. Hotels in de stad bieden deze service vaak niet. U dient in dit geval op eigen gelegenheid (met een taxi of openbaar vervoer) naar uw hotel te gaan.

9 Vervoer van en naar de camperverhuurder In de aanbieding wordt vermeld of de transfer van en naar de verhuurder is inbegrepen. Om hiervan gebruik te kunnen maken moet soms persoonlijk nog een afspraakbevestiging gemaakt worden op de dag dat u de camper ophaalt. Autohuur Travelhome kan voor u ook autohuur verzorgen via de verhuurder Alamo. Het kan fijn zijn om vóór of na de camperreis nog enkele dagen een auto te huren tijdens een bezoek aan de stad of tijdens een eventuele stopover. Auto s zijn er in alle vormen en maten en op basis van verschillende voorwaarden. Voor een overzicht verwijzen wij u naar onze website, waar u kunt zien welk type en welk pakket het beste past bij uw reisgezelschap. Hotelovernachting Eerste hotelovernachting(en) Na uw intercontinentale vliegreis is het niet toegestaan diezelfde dag de camper op te halen. Dit is een door de verhuurder opgelegde voorwaarde. In onze aanbiedingen nemen wij dan ook altijd een eerste overnachting in een hotel mee. Bij de luchthaven of in de stad? Als u laat op de dag aankomt in de Verenigde Staten en de volgende dag de camper op gaat halen kunt u ervan uitgaan dat u die dag weinig van de stad zult zien. Daarom kiezen wij ervoor hotel nabij de luchthaven te reserveren. Na aankomst hoeft u dan niet lang meer te reizen. Kiest u ervoor om de eerste paar dagen de stad te verkennen dan is het natuurlijk wel erg leuk om in de stad te verblijven en niet nabij de luchthaven. Is ontbijt inbegrepen? Kamers worden normaliter geboekt op basis van logies. Maaltijden zijn in de regel niet inbegrepen. Ontbijt dat eventueel wordt aangeboden kan verschillen van een eenvoudig continental breakfast (koffie/thee + broodje/muffin) tot een uitgebreid full American breakfast (ontbijtbuffet). Er kunnen geen reclamaties gedaan worden met betrekking tot maaltijden. Houdt u er tevens rekening mee dat bij vele nieuwe wegbrengcampers de ophaaltijd bij uw hotel dermate vroeg is dat u geen gebruik kunt maken van het ontbijt in het hotel, mocht dit aangeboden worden. Indien u een vroege ophaaltijd bij uw hotel heeft raden wij u aan iets te eten mee te nemen voor onderweg. (let hierbij uiteraard wel op de invoerbeperkingen) Laatste hotelovernachting In de meeste gevallen is een laatste hotelovernachting alvorens u terugvliegt naar Nederland in de aanbieding inbegrepen. Dit omdat de meeste vluchten vanuit de Verenigde Staten erg vroeg vertrekken.

10 Resort fee Bij sommige accommodaties is het gebruikelijk dat u ter plaatse nog een zogenaamde resort fee voldoet. Zoals bijvoorbeeld voor parkeren, draadloos internet, gebruik van handdoeken bij het zwembad, gebruik van sportfaciliteiten, etc. De kosten worden in de meeste gevallen per kamer per nacht berekend. Natuurlijk zullen wij u, indien dit bij ons bekend is, op de hoogte brengen als er een resort fee berekend wordt. Waarom Travelhome? Wij hebben een gepassioneerd team van professionals. Jaarlijks maken wij studiereizen met een camper. Wij weten dus uit eigen ervaring hoe het is om met een camper te reizen. Vanuit onze persoonlijke reiservaring vertellen wij u graag alle ins en outs van camperhuur. Wij denken met u mee in iedere fase van de voorbereiding! Het gehele jaar door hebben wij regelmatig één of meerdere camper(s) ter bezichtiging op ons boekingskantoor. Wij zijn telefonisch gemakkelijk te bereiken. Wij kennen geen wachttijden, u bent direct in contact met onze ervaren reisadviseurs. Onze website is zeer uitgebreid. U vindt hier alle informatie terug die u nodig heeft. Van reisverslagen van reizigers die u voorgingen tot routesuggesties, van reisaanbiedingen tot informatie over de reisgebieden en mooie campings, van veelgestelde vragen tot informatie over de camperverhuurders en hun voorwaarden. Kortom: bij Travelhome bent u absoluut aan het juiste adres voor uw geweldige camperreis! Wat heeft u nodig voor het vastleggen van uw reis? Bent u overtuigd van deze aanbieding dan kunt deze via onze website reserveren. Bij het maken van de reservering zijn de paspoortgegevens nodig van alle reizigers. U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de correcte gegevens. Het is enorm belangrijk dat we van iedereen de correcte gegevens ontvangen bij de reservering. Dit omdat er kosten verbonden zijn aan wijzigingen die wij na reservering in de boeking moeten doorvoeren. Deze kosten zullen wij aan u moeten doorberekenen. Waar moet u verder aan denken op dit moment? Natuurlijk heeft u een geldig paspoort nodig. Zorg dat u op de hoogte bent van de regels t.a.v. een eventuele vereiste geldigheidsduur van uw paspoort na terugkomst in Nederland. Men mag maximaal 90 dagen in de Verenigde Staten verblijven zonder visum. Wél dient u elektronisch een zogenaamde Visa Waiver aan te vragen (ESTA). Dit dient u zelf uiterlijk 72 uur voor vertrek te doen. Zonder toestemming van ESTA zal u de

11 toegang tot de Verenigde Staten ontzegd worden. Wij zullen u op een later tijdstip verder informeren over dit programma. Denkt u er ook aan dat de hoofdbestuurder van de camper een creditcard moet bezitten, zoals eerder vermeld in dit boekje. Alle bestuurders van de camper dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Een internationaal rijbewijs is bij de nieuwe wegbrengcampers van Apollo/Star RV verplicht. Mocht u de Engelse taal niet (goed) spreken dan is een internationaal rijbewijs sowieso aan te raden. Deze kunt u aanschaffen bij de ANWB-winkel. Het is erg belangrijk om goed verzekerd op reis te gaan. Niets is zo jammer als voor onverwachte kosten te komen staan tijdens zo n leuke bezigheid als reizen. Ook kan het voorkomen dat er iets gebeurt waardoor uw reis niet door kan gaan, of eerder moet worden afgebroken. Zorg daarom dat u een goede reis- en annuleringsverzekering afsluit. Wij regelen uw verzekering graag voor u. Travelhome werkt samen met Unigarant, de verzekeringsmaatschappij van de ANWB. Het is verstandig om alle onderdelen van uw reis en eventueel extra bij te boeken items in één keer vast te leggen. Dit voorkomt eventuele extra administratiekosten voor aanvullende reserveringen of wijzigingen op een later tijdstip. Wij helpen u graag uw droomreis werkelijkheid te maken! Wij willen u hartelijk danken voor uw interesse in Travelhome en haar aanbod. Mocht u vragen hebben over de inhoud van dit boekje, over de aanbieding op onze site of andere zaken dan helpen wij u uiteraard graag. Neemt u in dit geval alstublieft contact met ons op.

12 Tel Travelhome B.V. Bogardeind EG Geldrop Nederland Disclaimer Travelhome is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten en/of wijzigingen in de inhoud van de tekst in dit boekje en kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Tussentijdse wijzigingen kunnen plaatsvinden. De inhoud van dit boekje is gebaseerd op onze subjectieve mening en is uitsluitend bedoeld als extra aanvulling bij uw keuze. Travelhome heeft geen belang bij eventueel vermelde websites (m.u.v. en en is niet verantwoordelijk voor fouten in de inhoud van deze websites. Voor algemene voorwaarden verwijzen wij u naar waar u een overzicht kunt vinden van de voorwaarden die Travelhome hanteert. Daarnaast is Travelhome aangesloten bij de ANVR. Ook deze voorwaarden vindt u op

Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl. Travelhome Algemene voorwaarden

Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl. Travelhome Algemene voorwaarden Tel:040-211-38-39 Fax: 040 211 42 29 info@travelhome.nl www.travelhome.nl www.camper.nl Travelhome Algemene voorwaarden 1. ANVR Travelhome is aangesloten bij het ANVR (ANVR-Consumentenvoorwaarden deel

Nadere informatie

NEW VEHICLE SPECIAL 2019 van ROAD BEAR RV

NEW VEHICLE SPECIAL 2019 van ROAD BEAR RV NEW VEHICLE SPECIAL 2019 van ROAD BEAR RV De New Vehicle Special van Road Bear is weer te boeken! Huur een splinternieuwe camper vanaf slechts 1,-! WHAT S THE DEAL... Campermaatschappij Road Bear RV laat

Nadere informatie

t camperkrantje versie 7

t camperkrantje versie 7 t camperkrantje versie 7 Woensdag 11 mei 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Go West 15% LAST MINUTE Special NIEUW! 31-05-11

Nadere informatie

Re: vakantie offerte Offertenummer messages

Re: vakantie offerte Offertenummer messages JC Re: vakantie offerte Offertenummer 2018111332 2 messages Alie Scholten Tioga Tours To: Wed, Nov 21, 2018 at 9:06 AM Geachte heer Vervoort, Hartelijk dank voor uw offerteaanvraag.

Nadere informatie

Zijderoute Algemene Informatie FULL ADVENTURE EEN DEEL VAN DE ZIJDEROUTE RIJDEN ZIJDEROUTE PART 1 ZIJDEROUTE PART 2

Zijderoute Algemene Informatie FULL ADVENTURE EEN DEEL VAN DE ZIJDEROUTE RIJDEN ZIJDEROUTE PART 1 ZIJDEROUTE PART 2 Algemene Informatie Zijderoute 2018 FULL ADVENTURE Vertrek in Nederland op 28 mei 2018 Finish in Beijing (China) op 31 juli 2018 65 reisdagen waarvan 22 rustdagen 13 te bezoeken landen gedurende de reis

Nadere informatie

t camperkrantje versie 6

t camperkrantje versie 6 t camperkrantje versie 6 Woensdag 6 april 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco Owasco / Air Transat Spring Special

Nadere informatie

Voorwaarden Spanjecamper Geldig van 1 januari 2014 t/m 31 december 2014

Voorwaarden Spanjecamper Geldig van 1 januari 2014 t/m 31 december 2014 Voorwaarden Spanjecamper Geldig van 1 januari 2014 t/m 31 december 2014 Mocht u vragen hebben over deze informatie, kunt u contact opnemen met Travelhome. Uitgiftes - Madrid Adres: Ctra. De Burgos, km

Nadere informatie

Camperhuur Fraserway. Campertypes

Camperhuur Fraserway. Campertypes Camperhuur Fraserway Waarom Fraserway? Goede kwaliteit en service Nederlands sprekend personeel Familie bedrijf 1000 eigen campers Winnaar van de Consumer's Choice Award in British Columbia Fraserway heeft

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

VRIENS DUIKREISMALTA 12 NOVEMBER - VERTREK BRUSSEL. t.a.v. Mevr. Debby Vriens Ringlaan Wilrijk België

VRIENS DUIKREISMALTA 12 NOVEMBER - VERTREK BRUSSEL. t.a.v. Mevr. Debby Vriens Ringlaan Wilrijk België 2018142 VRIENS t.a.v. Mevr. Debby Vriens Ringlaan 59 2610 Wilrijk België debby.vriens@gmail.com DUIKREISMALTA Referentienummer Reisperiode Reisgezelschap // // // 2018142 November 2018 2 personen 12 NOVEMBER

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

Autohuur voorwaarden Marokko

Autohuur voorwaarden Marokko Autohuur voorwaarden Marokko (LET OP: alle bedragen zijn in lokale valuta en zijn onderhevig aan veranderingen zonder voorafgaande mededeling: Laatste update: 17 oktober 2013) Style in Travel Gildestraat

Nadere informatie

NEW VEHICLE SPECIAL 2020 van ROAD BEAR RV

NEW VEHICLE SPECIAL 2020 van ROAD BEAR RV NEW VEHICLE SPECIAL 2020 van ROAD BEAR RV De New Vehicle Special van Road Bear is weer te boeken! Huur een splinternieuwe camper vanaf slechts 1,-! WHAT S THE DEAL... maatschappij Road Bear RV laat voor

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

Offerte Amerika 4 messages

Offerte Amerika 4 messages JC > Offerte Amerika 4 messages JC To: info@beleefreizen.nl Tue, Nov 20, 2018 at 10:28 AM Wij (familie van 4 personen waarvan 2 onder 18 jaar oud) willen graag een prijsopgave voor een vakantie naar het

Nadere informatie

t camperkrantje versie 1

t camperkrantje versie 1 t camperkrantje versie 1 Woensdag 9 februari 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Cruise America New Vehicle One Way Special

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Gate1.nl Wanneer u een reservering maakt, dan gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden van Gate1.nl Wanneer u een reservering maakt, dan gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden van Gate1.nl Wanneer u een reservering maakt, dan gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden. 1. Reserveringsopdracht Gate1.nl kan een reservering voor u maken en verleent deze dienst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden cruiseshopping.nl Aanbiedingen/Specials/Kortingen: Aansprakelijkheid bij boeking: Afwijkende reisduur: Autohuur: Betalen:

Algemene Voorwaarden cruiseshopping.nl Aanbiedingen/Specials/Kortingen: Aansprakelijkheid bij boeking: Afwijkende reisduur: Autohuur: Betalen: Algemene Voorwaarden cruiseshopping.nl cruiseshopping.nl is een handelsnaam van Traveljet Vakanties BV. cruiseshopping.nl bemiddelt in cruisevakanties op basis van aanbiedingen die de rederijen via cruiseshopping.nl

Nadere informatie

t camperkrantje versie 6

t camperkrantje versie 6 t camperkrantje versie 6 Vrijdag 15 april 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco / Go West 10% korting op ALLE camperhuur!

Nadere informatie

t camperkrantje versie 5

t camperkrantje versie 5 t camperkrantje versie 5 Vrijdag 25 maart 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco Owasco / Air Transat Spring Special

Nadere informatie

Thu, Nov 22, 2018 at 6:55 AM

Thu, Nov 22, 2018 at 6:55 AM JC Offerte Amerika 2 messages JC To: info@vx.nl Tue, Nov 20, 2018 at 10:31 AM Wij (familie van 4 personen waarvan 2 onder 18 jaar oud) willen graag een prijsopgave voor een vakantie naar het westen van

Nadere informatie

Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden.

Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FLYPALOPES Wanneer je een reservering maakt, dan ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. 1. Reserveringsopdracht Flypalopes kan een reservering voor je

Nadere informatie

De camperspecialist Nederland Gratis klantenservice +31 (0) Steelpan Fluitketel Blik-/flesopener

De camperspecialist Nederland Gratis klantenservice +31 (0) Steelpan Fluitketel Blik-/flesopener Jucy USA reisperiode: 1 mei 2017 t/m 31 maart 2018 De camperspecialist Nederland Gratis klantenservice 31 (0)20-205 2111 Voordelen Jucy USA Flexibiliteit van auto, maar wel met eigen bed Zuinig brandstofverbruik

Nadere informatie

Voordelen Jucy USA & Canada

Voordelen Jucy USA & Canada Jucy USA & Canada reisperiode: 1 april 2018 t/m 31 maart 2019 De camperspecialist Nederland Gratis klantenservice +31 (0)20-205 2111 Voordelen Jucy USA & Canada + Flexibiliteit van auto, maar wel met eigen

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Uw eerste. VIP service

Uw eerste. VIP service Uw eerste VIP service VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en persoonlijke service,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE VOORWAARDEN VAN RESERVERING ALGEMENE RESERVERINGS VOORWAARDEN: 1. De reservering is persoonlijk en niet-overdraagbaar en is geldig zodra u de bevestiging van de camping hebt ontvangen. Op de dag

Nadere informatie

Autohuur voorwaarden Italië

Autohuur voorwaarden Italië Autohuur voorwaarden Italië Indien u bij Intermezzo Travels een rondreis heeft geboekt met een huurauto vindt u hieronder de autohuur voorwaarden van onze Avis autohuur in Italië. Bij uw reisbescheiden

Nadere informatie

t camperkrantje versie 8

t camperkrantje versie 8 t camperkrantje versie 8 Woensdag 1 juni 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco Owasco/Air Transat Herfst Special

Nadere informatie

De BLISS ligt op u te wachten!

De BLISS ligt op u te wachten! De BLISS ligt op u te wachten! Diamant Cruise 16 23 maart 2019 Gefeliciteerd en welkom aan boord! Leuk dat u meegaat op de Lifeplus Diamant Cruise van 2019. Stelt u zich de Bliss voor het nieuwste, geweldige

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

Boofzheim Basis Informatie

Boofzheim Basis Informatie Boofzheim Basis Informatie Boofzheim is een mooi dorpje in de Elzas met veel vakwerkhuisjes. De vertrekhaven ligt aan het Rijn- Rhone kanaal in een rustige en landelijke omgeving en ongeveer 1,5 km van

Nadere informatie

Woestijnreis Marokko 2017

Woestijnreis Marokko 2017 Algemene Informatie Woestijnreis Marokko 2017 IN T KORT Vertrek in Tanger op 16 september 2017 Finish in Tanger op 1 oktober 2017 16 reisdagen waarvan 5 rustdagen Maximum van 10 deelnemende teams ZWAARTE

Nadere informatie

utravel Quick Start Guide

utravel Quick Start Guide Quick Start Guide Met utravel ben je altijd zorgeloos onderweg! Met de nieuwe all-in-one travel app van UNIGLOBE beheer je al je vluchten en reservaties makkelijk op 1 scherm. utravel biedt reizigers op

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

de meest exclusieve manier van reizen

de meest exclusieve manier van reizen de meest exclusieve manier van reizen VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en

Nadere informatie

Camperreizen door Ierland

Camperreizen door Ierland Veel gestelde vragen Hier vind u de antwoorden van de meest gestelde vragen. Staat uw antwoord er niet tussen, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag. 1. Waarom huren bij EireXpress in Ierland?

Nadere informatie

Voordelen Escape Campervans

Voordelen Escape Campervans Escape Campervans reisperiode: 5 januari 2018 t/m 4 januari 2019 De camperspecialist Nederland Gratis klantenservice +31 (0)20-205 2111 Voordelen Escape Campervans + Escape Campervans beschikt over 10

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

Moet ik een ESTA aanvragen als ik een camperreis door Amerika ga maken?

Moet ik een ESTA aanvragen als ik een camperreis door Amerika ga maken? Moet ik een ESTA aanvragen als ik een camperreis door Amerika ga maken? Alle internationale reizigers die naar Amerika willen reizen hebben hiervoor toestemming nodig. Wanneer je geen bezoekersvisum hebt,

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Reservering en huurvoorwaarden m.b.t. auto en/of scooter huur via Vakantie Verhuur Indonesia

Reservering en huurvoorwaarden m.b.t. auto en/of scooter huur via Vakantie Verhuur Indonesia Reservering en huurvoorwaarden m.b.t. auto en/of scooter huur via Vakantie Verhuur Indonesia Indien u een vervoersmiddel met chauffeur heeft gehuurd zijn de volgende artikelen voor u niet van toepassing:

Nadere informatie

Kenmerken Jucy USA & Canada

Kenmerken Jucy USA & Canada Jucy reisperiode: 1 april 2018 t/m 31 maart 2019 Kenmerken Jucy USA & Canada Flexibiliteit van auto, maar wel met eigen bed Persoonlijke service Zuinig brandstofverbruik Verhuur beschikbaar voor bestuurders

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro

Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro Quinta dos Raposeiros Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Raposeiros - (Portugal Costa de Lisboa Santo Isidoro) - 0 sterren 1.2.

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

Artikel 1. Totstandkoming overeenkomst(en)

Artikel 1. Totstandkoming overeenkomst(en) Artikel 1. Totstandkoming overeenkomst(en) 1. Een overeenkomst komt tot stand indien schriftelijk, telefonisch of online de voor de overeenkomst noodzakelijke gegevens doorgegeven zijn. Minderjarigen kunnen

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING BALI GA ECONOMY CLASS 17 DAGEN POOLVILLA

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

JABEL Basis Informatie

JABEL Basis Informatie JABEL Basis Informatie Gelieve deze tekst af te drukken om naar te verwijzingen vóór en tijdens uw reis naar onze basis Het bevat tal van belangrijke en nuttige informatie om u te helpen bij het plannen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT

ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT ALGEMENE VOORWAARDEN CRUISEDIRECT Hieronder staan onze algemene voorwaarden van CRUISEDIRECT, zoals deze op alle reizen van toepassing zijn. De meest actuele voorwaarden vindt u op onze website www.cruisedirect.nl/algemene-voorwaarden

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

De camperspecialist Nederland Gratis klantenservice +31 (0)

De camperspecialist Nederland Gratis klantenservice +31 (0) Spaceships Australië 1 april 2017 t/m 31 maart 2018 De camperspecialist Nederland Gratis klantenservice +31 (0)20-205 2111 Voordelen Spaceships + Voordelige budget campers + Rijd als een auto, maar toch

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Alle betalingen moeten met credit card (Visa, MasterCard, American Express, Diners) worden gedaan. Apollo accepteert geen contant geld.

Alle betalingen moeten met credit card (Visa, MasterCard, American Express, Diners) worden gedaan. Apollo accepteert geen contant geld. Apollo Motorhomes USA 2015/2016 Depots Apollo Amerika San Francisco/San Leandro, Los Angeles, Las Vegas, Denver. Geopend: Maandag tot vrijdag 09.00-16.30, zaterdag 09.00-12.00 Gesloten: Zondag en op feestdagen:

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Premier C22. Prijsberekening Betalen bij het ophalen Betalen bij het boeken USD 185 USD 65. USD 65 per rental USD 315

Premier C22. Prijsberekening Betalen bij het ophalen Betalen bij het boeken USD 185 USD 65. USD 65 per rental USD 315 Voertuig type : Supplier : Voertuig code : Ophaal locatie : Aflever locatie : Premier C22 Elmonte Premier C22 New York (NYC) New York (NYC) Ophaal datum : 27 Jul 2017 Aflever datum : 09 Aug 2017 Passagiers

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden Trav l

Boekingsvoorwaarden Trav l Boekingsvoorwaarden Trav l 1. Boeking De vakantieboeker (jijzelf of een gemachtigde) gaat bij boeking akkoord met onze boekingsvoorwaarden. De vakantieboeker machtigt Trav l om familie of begeleider van

Nadere informatie

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Orato Villas - (Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Vergiet Plastic bakjes Snijplank Saladeschalen Steel- en koekenpan Fluitketel Koffiemaker

Vergiet Plastic bakjes Snijplank Saladeschalen Steel- en koekenpan Fluitketel Koffiemaker Apollo USA reisperiode: 1 mei 2017 t/m 31 maart 2018 De camperspecialist Nederland Gratis klantenservice 31 (0)20-205 2111 Voordelen Apollo Apollo beschikt over 7 vestigingen in de USA De campers zijn

Nadere informatie

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 \ 1 Beschrijving Val Thorens Welkom in het skiparadijs, dat beroemd is om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2009

Algemene voorwaarden 2009 Algemene voorwaarden 2009 Reisorganisatie De reisorganisatie is in handen van CROM Events & Communication (hierna te noemen CROM), adres Avda de les Alegries 14, 17310 Lloret de Mar, Spanje. Door het ondertekenen

Nadere informatie

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande

Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande Fajã dos Padres Portugal Madeira Quinta Grande 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Fajã dos Padres - (Portugal Madeira Quinta Grande) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Voordelen Escape Campervans

Voordelen Escape Campervans Escape Campervans reisperiode: 5 januari 2017 t/m 4 januari 2018 De camperspecialist Nederland Gratis klantenservice +31 (0)20-205 2111 Voordelen Escape Campervans + Escape Campervans beschikt over 5 verhuurlocaties

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Nikos Takis Fashion Hotel - (Griekenland Rhodos Rhodos Stad) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Voordelen Jucy. Keukenuitrusting in alle voertuigen. Persoonlijke inventaris in alle voertuigen

Voordelen Jucy. Keukenuitrusting in alle voertuigen. Persoonlijke inventaris in alle voertuigen Jucy Australië reisperiode: 1 april 2017 t/m 31 maart 2018 De camperspecialist Nederland Gratis klantenservice +31 (0)20-205 2111 Voordelen Jucy + Jucy beschikt over 7 verhuurlocaties in Australië + DVD,

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna.

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna. Algemene voorwaarden Totstandkoming reisovereenkomst De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod van de reisorganisator door de reiziger. In geval van schriftelijke aanmeldingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Tix B.V., gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Versie mei 2018

Algemene voorwaarden van Tix B.V., gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer Versie mei 2018 Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van Tix B.V., gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 50031600 15 mei 2018 Wanneer u een reservering maakt, dan gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Nadere informatie

TANNAY Basis Informatie

TANNAY Basis Informatie TANNAY Basis Informatie Gelieve deze tekst af te drukken om naar te verwijzingen vóór en tijdens uw reis naar onze basis Het bevat tal van belangrijke en nuttige informatie om u te helpen bij het plannen

Nadere informatie

Prijs. Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary

Prijs. Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary Skisafari 1: Calgary Fernie Panorama Kicking Horse Banff Calgary Combineer vier uitdagende skibestemmingen tot één ski safari en al uw dromen op het gebied van wintersport worden werkelijkheid! Deze ski

Nadere informatie

Overzicht. Geplande activiteiten Reis. Praktisch Vragen. Vluchten Hostel Tarief Verzekering Reisdocumenten

Overzicht. Geplande activiteiten Reis. Praktisch Vragen. Vluchten Hostel Tarief Verzekering Reisdocumenten NEW YORK Overzicht Geplande activiteiten Reis Vluchten Hostel Tarief Verzekering Reisdocumenten Praktisch Vragen 2 Datum 31 januari 7 februari 3 New York & Manhattan Hostelling International Madison Square

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een resort in de luxe badplaats Seminyak Deze luxe heeft u verdiend, verdiend, voor u een speciale speciale aanbieding in deze prachtige

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen:

Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen: Veelgestelde vragen Vind je geen duidelijk antwoord op je vraag? Gelieve dan volgende contactgegevens te raadplegen: Geboekt met/via : Contacteer: Neckermann Neckermann Vakantiewinkel of 070/233 906 Thomas

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land!

singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 149 Wandelen én genieten in het Limburgse land! Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken. Hoe klein ons land

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SchipholTickets.nl

Algemene voorwaarden SchipholTickets.nl Algemene voorwaarden SchipholTickets.nl Opgemaakt: 28 september 2015 te Halfweg, Nederland SchipholTickets.nl is een handelsnaam van Otravo B.V. SchipholTickets.nl is een bemiddelingskantoor (reisagent)

Nadere informatie

JABEL Basis Informatie

JABEL Basis Informatie JABEL Basis Informatie De streken Mecklenburg en Brandenburg kunnen zonder twijfel tot de mooiste vakantiegebieden van Duitsland gerekend worden. Groene weiden, ontelbare kristalheldere meren en ongerepte

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

7 Reistips Voor Een HSP-er

7 Reistips Voor Een HSP-er 7 Reistips Voor Een HSP-er Ben jij een hooggevoelig persoon en wil je graag reizen? Maar zorgt je HSP er voor dat je hier erg tegenop ziet? Met deze 7 Reistips willen we je helpen om je reis leuker en

Nadere informatie

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel

Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Boekingssite voor Regiotaxi Noordwest-Overijssel Op de website www.regiotaxi.overijssel.nl is het mogelijk een rit te boeken, reserveringen te bekijken en geboekte ritten te annuleren. Dit is op basis

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015

Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015 Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015 Deze reisvoorwaarden zijn opgesteld door reisorganisatie Matoke Tours en geldend voor alle boekingen bij Matoke Tours BV (Oeganda/Rwanda/Madagascar) of Matoke Tours

Nadere informatie

Verblijf in een gezin

Verblijf in een gezin Verblijf in een gezin Dit is een unieke gelegenheid om de Franse cultuur van binnenuit te beleven! Duur:: 1-4 we(e)k(en) Vanaf: 648 Verblijf in een gezin Dit is de perfecte kans om Frans te leren en in

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie