Vraagprijs met weiland: ,-- Vraagprijs zonder weiland: ,--

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vraagprijs met weiland: 795.000,-- Vraagprijs zonder weiland: 749.000,--"

Transcriptie

1 SCHOOTBRUGGEWEG 20 DOORNSPIJK Tot in de puntjes verzorgd landhuis uit Landelijke ligging aan bosrand, nabij zandverstuiving en ruiterroute. Duurzaam gebouwd, ambitie off grid haalbaar. Met fraaie tuin, diverse ruim bemeten bijgebouwen. Mogelijkheid voor beroep of praktijk aan huis (slaapkamer/badkamer beneden). Nabij uitvalswegen (A28: 5 minuten, A50: 10 minuten) en dorpskernen. De begane grond van deze woning is compleet voorzien van een Chinese leistenen vloer met vloerverwarming. Indeling: hal met vide, toiletruimte. Woonkamer met openslaande deuren naar terras, houtkachel en schuifdeuren naar eetkeuken met handgemaakte keuken, bijkeuken, praktijkruimte met eigen entree, toilet, keukenblok en aansluiting voor water. De slaapverdieping is voorzien van een lichte houten vloer, 3 slaapkamers en een badkamer met toilet, bidet, wastafelmeubel en inloopdouche met dubbele douche en een bergkamer. Duurzaamheid: De daken van 2 bijgebouwen zijn voorzien van in totaal 24 zonnepanelen. Verwarming geschiedt middels een pelletkachel. Deze stookt de (vloer)verwarming en zorgt tevens voor warm water. Deze pelletkachel kan automatisch worden gestookt, maar kan ook met hout worden gestookt, waardoor kosten worden bespaard. Thans stookt met circa 15 kuub hout per jaar en kg pellets.voor de zomermaanden, als alleen warm verbruikswater benodigd is, is er een elektrische boiler. 3 bijgebouwen aanwezig van 30, 65 en 70 m² De woning is te koop mét en zonder weiland. Het weiland heeft een kadastrale oppervlakte van m² en is effectief iets kleiner omdat hier het zandweggetje overheen loopt. Vraagprijs met weiland: , Vraagprijs zonder weiland: , Ermelo Putterweg 17 Nunspeet Spoorlaan 1 Telefoon Kijk ook op internet: De in deze brochure opgenomen informatie is bedoeld om een globale indruk van de onroerende zaak te geven. Tekst, (oppervlakte) maten, tekeningen en andere gegevens zijn slechts indicatief. Aan eventuele onvolledige of onjuiste informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

2 INDELING Begane grond De begane grond van deze woning is compleet voorzien van een Chinese leistenen vloer met vloerverwarming. Indeling: hal met vide, toiletruimte. Woonkamer met openslaande deuren naar terras, houtkachel en schuifdeuren naar eetkeuken. De keuken is een handgemaakte, maatkeuken, met hardstenen blad, vaatwasser, koelkast, oven en 4pits inductiekookplaat. Bijkeuken: met achterentree, voldoende ruimte voor meerdere koel/vriesinstallaties, aansluiting wasmachine en droger en ruime voorraadkasten (die natuurlijk niet voorzien zijn van vloerverwarming. Praktijkruimte met eigen entree, toilet, keukenblok en aansluiting voor water. Verdieping De slaapverdieping is voorzien van een lichte houten vloer, 3 slaapkamers en een badkamer met toilet, bidet, wastafelmeubel en inloopdouche met dubbele douche. De ouderslaapkamer is voorzien van een entresol en ruim bemeten kastruimte, tevens doorloop naar de berging (met dakramen) boven de praktijkruimte/bijkeuken. Deze ruimte is thans in gebruik als fitnessruimte, maar kan middels een kleine verbouwing toegankelijk gemaakt worden vanuit de overloop of met een vaste trap vanuit de bijkeuken. Bijzonder aan dit huis overal zijn hoge plinten gebruikt, in de woning ligt een ringleiding voor warm water, zodat bij alle tappunten snel warm water beschikbaar is, in de natte ruimten is alleen op de hoognodige plekken met tegelwerk gewerkt, waardoor de strakke muren overal een fraaie afwerking geven, de begane grond is voorzien van diverse loze leidingen waardoor er via de kruipruimte leidingen gelegd kunnen worden, voorzien van diverse (vorstvrije) buitenkranen, buitenverlichting via schakelklok.

3 Duurzaamheid De daken van 2 bijgebouwen zijn voorzien van in totaal 24 zonnepanelen. Verwarming geschiedt middels een pelletkachel. Deze stookt de (vloer)verwarming en zorgt tevens voor warm water. Deze pelletkachel kan automatisch worden gestookt. maar kan ook met hout worden gestookt, waardoor kosten worden bespaard. Thans stookt met circa 15 kuub hout per jaar en kg pellets.voor de zomermaanden, als alleen warm verbruikswater benodigd is, is er een elektrische boiler. De woning is niet aangesloten op de waterleiding, een pomp zorgt voor het drinkwater. Deze pomp is voor de bouw van de woning geslagen en is elektronisch geregeld, zodat de waterdruk altijd en op elk punt in de woning perfect is. De pomp bevindt zich in de verdiepte kruipruimte onder de praktijkruimte. Ook is de woning niet op het gas aangesloten, daar de verwarming middels een technologisch hoogstaande pelletkachel wordt verzorgd. Gasaansluiting voor verwarming e.d. is wel mogelijk. De woning is aangesloten op: persriolering, elektriciteitsnet, telefoon. Het tv signaal wordt ontvangen via een schotel. Bijgebouwen Op het terrein bevinden zich drie bijgebouwen atelier (geïsoleerd) in houten blokhut (30 m²), houten kapschuur met ruimte voor stalling van 3 auto's (65 m²), geïsoleerde garage, deels hout/deels steen met kap. Hierin bevindt zich een pomp voor de tuinbesproeiing en de houtkachel. Door de aanwezigheid van de kachel is deze ruimte automatisch verwarmd. De garage is voorzien van dubbele deuren, deels bezolderd en deels onbezolderd, zodat er plek is voor een brug waardoor er aan auto's gesleuteld kan worden. Een klein gedeelte van deze garage is ingericht als fietsenberging. (totaal 70 m²), een overkapping voor stalling van hout en dergelijke (circa 20 m²). Tuin de tuin heeft veel privacy en is voorzien van een kleine boomgaard, een zonneterras, een (voormalige zwem)vijver. Een deel van het terrein is ruimschoots bestraat. Wilt u nog een bewijs van de perfecte staat van afwerking van deze woning? Langs het zandweggetje heeft de huidige eigenaren vernevelaars geplaatst, zodat op de zomerdag deze weg niet verstuift.

4 KENMERKEN Vraagprijs : ,00 Soort : Woonhuis Type woning : Vrijstaande woning Aantal kamers : 6 kamers waarvan 3 slaapkamer(s) Perceel oppervlakte : m 2 Soort woning : Landhuis Bouwjaar : 2010 Ligging : Aan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, in bosrijke omgeving Tuin : Tuin rondom Garage : Vrijstaand hout, Carport 71 m 2 (1.020 bij 700 cm) Verwarming : Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel LOCATIE

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15 Informatielijst Adres Schootbruggeweg 20 Plaats 8085RW Doornspijk 1. Zijn u (zichtbare of onzichtbare) gebreken aan uw onroerend goed bekend? Bijvoorbeeld houtrot, boktor, houtworm, schimmels, lekkage, problemen met de vloeren of het dak? 2a. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd of gebreken hersteld? 2b. Welke zijn dit? 3. Met welke kosten en/of reparaties zou de koper binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4a. Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of de omgeving van uw perceel? 4b. Ligt er een olietank op uw perceel? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden, kettingbedingen, mandeligheden en/of antispeculatiebedingen? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of de apparatuur overdraagbaar aan een koper? 1. Nee 2a. Nee 2b. 3. Geen 4a. Nee 4b. Nee 5. Klein deel van het weiland is bij de buurvrouw in gebruik als voortuin. 6. Nee 7. Hoe is de gezinssamenstelling van de buren? 7. Rechts: alleenstaande vrouw, ca. 85 jaar Achter: gezin met 3 kinderen 8. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw buren of woonomgeving? (Geluidsoverlast, stankoverlast in de omgeving e.d.) 9. Zijn er bepaalde ontwikkelingen in uw woonomgeving bekend die voor een koper belangrijk zijn om te weten? (Mogelijke bestemmingsplanwijzigingen, veranderingen in uitzicht of verkeerssituaties) 10. a. Welke bestemming rust er op uw perceel? b. Hoe gebruikt u het huis nu? c. Is u bekend of er een aanvraag loopt voor of een besluit is genomen tot een aanwijzing van uw pand 1. Als beschermd monument? 2. Tot beschermd stads of dorpsgezicht? 3. Gemeentelijk monument? 4. Beeldbepalend pand? 8. Geen 9. Geen 10. a. Wonen, vwb weiland, agrarisch met waarde b. Wonen c. Nee Nee Nee Nee Ne 11. Hoe is uw pand geïsoleerd? Dakisolatie: ja Muurisolatie: ja Vloerisolatie: ja Dubbel glas: ja 12. In geval van een appartement/recreatiebungalow: a. Wat zijn de bijkomende kosten? (servicekosten, bijdrage aan de vereniging van eigenaren e.d.) b. Bevat het reglement van de Vereniging van Eigenaren bijzondere bepalingen? c. Zijn er in de Vereniging van Eigenaren beslissingen genomen over bijzondere uitgaven? Overigens: u dient (voor zover van toepassing) de balans/jaarrekening van de Vereniging van Eigenaren, de akte van splitsing, de notulen van 12. NIET VAN TOEPASSING a. b. c.

16 de laatste jaarvergadering en het huishoudelijk reglement aan Vinke Veluwe Makelaars te overhandigen t.b.v. de verkoop. 13. a. Zijn er bijzonderheden te vermelden over de technische installaties? (bijvoorbeeld elektrische installatie/bedrading, leidingen voor gas, water, riolering. Ketel, warmwatertoestel. b. Zijn u gebreken of bezwaren bekend van de technische installaties? (Denk daarbij aan de leidingen voor gas, water en elektriciteit, geiser, c.v., mechanische ventilatie, apparatuur zoals deurbel, telefoon/intercom, keukenapparatuur, zonneschermen, thermostaat, kachels etc.) 13. Ketel: Pelletkachel 75KW Aantal groepen: ca. 20 Aantal aardlekschakelaars: 3 a. Geen wateraansluiting, eigen grondwater b. Geen gasaansluiting (wel mogelijk), nu cv op pellets en hout. + extra elektrische boiler (alleen zomermaanden in gebruik). c. 24 zonnepanelen d. Krachtstroom in de schuur. e. Vloerverwarming per vertrek middels thermostaat geregeld. (5 secties) f. Extra puls voor beregeningsinstallatie g. Beregening door gehele tuin en deel weiland. Tevens watertappunten in het weiland. h. Stroomaansluitingen over gehele perceel. i. Meerdere, vorstvrije buitenkranen. j. Meerdere stopkontakten buitenom het huis. k. Tuinhuis met elektra, warm/koud water, afvoer en aangesloten op cv. l. Dubbele telefoonaansluiting. 14. a Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b. Van wie zijn de erfafscheidingen? c. Is (een gedeelte van) uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van buren of andersom? 15. Zijn er huur of leasetoestellen in uw woning aanwezig? 16. Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning en/of de bijgebouwen? (bijvoorbeeld: zeil, afvoerkanalen of dakbeschot) 17. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijvoorbeeld 14. a. Ja b. Eigendom c. Nee 15. Nee 16. Nee 17. Nee BTW, bouwgrond/baatbelasting) 18. Hoeveel bedragen de zakelijke lasten? 18. Onroerende Zaak belasting: per jaar Voorschot gas/elektra: 150, per maand 19a Is de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing? b. Is er sprake van ruilverkaveling? c. Is er sprake van onteigening? 20 Zijn u door de overheid of Nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? 21Is uw perceel aangesloten op alle Nutsvoorzieningen 19a. Nee b. Nee c. Nee 20. Nee b. Voldoet het pand aan de eisen van de Nutsbedrijven/brandweer? 23: omschrijving vloeren: Gas: Nee Water: Nee Elektra: Ja Riolering: Ja Kabel: Nee, schotel Glasvezel: Nee b. Ja

17 begane grondvloer: 1 e verdiepingsvloer: 2 e verdiepingsvloer: a.zijn er in uw woning zogenaamde Kwaaitaal of Mantavloeren of vergelijkbare vloeren gebruikt? b. Is er voorzover u bekend sprake van chlorideschade (betonrot?) (Betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen (bijvoorbeeld balkons kunnen aangetast zijn) 24. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste vergunningen? 25. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor de verkoop van derden (gemeente, curator, kantonrechter, erfverpachter?) 26. Zijn er over het pand procedures gaande bij de rechter, de huurcommissie of een andere instantie? (bijvoorbeeld onteigening) Beton Beton Hout a. Nee b. Nee 24. Het afdak achter de kapschuur en de blokhut zijn niet vergund. Deze vallen volgens ons onder de vergunningsvrije gevallen, zoals verwoord in bijlage 2 van het besluit omgevingsrecht artikel 2 onder f. In het weiland staat een klein afdakje. Dat mag daar niet staan. 25. Nee 26. Nee 27. Is uw opstal voldoende verzekerd? 27. Ja 28. Zijn er andere zaken die u in verband met uw meldingsplicht dient mee te delen aan een eventuele koper? 28. Nee Mededelingsplicht/informatieplicht. Door middel van deze informatielijst voldoet de verkoper aan zijn mededelingsplicht. Verkoper staat in beginsel niet in voor de afwezigheid van verborgen gebreken. Daarom adviseren wij iedere koper om zijn wettelijke onderzoeksplicht zeer serieus te nemen. U kunt, als leek, u laten bijstaan door een of meer deskundigen, zoals een makelaar of een bouwkundige. Waarborgsom/bankgarantie. Na het sluiten van de koopovereenkomst dient de koper een bedrag van 10% van de koopsom als waarborgsom op rekening van de notaris te storten. De waarborgsom kan eventueel worden vervangen door een bankgarantie van een Nederlandse bankinstelling. Ontbindende voorwaarde financiering Een koper kan, op diens uitdrukkelijke verzoek en met toestemming van de verkoper een ontbindende voorwaarde voor de financiering opnemen. De maximale termijn van deze ontbindende voorwaarde wordt tijdens de onderhandeling overeen gekomen. De ontbinding geschiedt niet vanzelf, maar dient door de koper aan de verkoper schriftelijk onder overlegging van een afwijzing van een erkende Nederlandse geldverstrekker, bekend te worden gemaakt. Meetinstructie De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Datum: Handtekening verkoper:

18 Lijst van zaken Betreffende het perceel: Schootbruggeweg RW Doornspijk d.d Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Vijver + vissen Vijverpomp Hottub Windscherm Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking parketvloer/laminaat plavuizen Paraaf verkoper Paraaf koper 1

19 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Warmwatervoorziening, te weten: Boiler CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Koelkast Vaatwasser Hetelucht oven Inductie 4 zones Keukenaccessoires Verlichting, te weten: Daar waar aanwezig (Losse) kasten, legplanken, te weten: Inbouwkasten Losse kasten Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Diverse onderdelen Paraaf verkoper Paraaf koper 2

20 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Badkameraccessoires Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Open haard hout/ Pellets Grondwaterpomp beregening Opmerkingen Voor akkoord, De opdrachtgever, (en echtgeno(o)t(e)/partner) koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Plaats en datum: 3

21 Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Schootbruggeweg m 10 m 50 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 15 juli 2015 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:1000 Kadastrale gemeente Sectie Perceel DOORNSPIJK D 2808 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

22

23 Wij staan voor de mooiste plekjes en we hebben alles in huis Philipine Vinke Leo van Dijk Gerda Haze Gerard Schouten Marlon Bootsma Ga voor ons actueel aanbod naar hh Ruim 140 woningen in alle prijsklassen hh Meer dan tevreden klanten hh Optimale inzet Social Media Putterweg 17 Ermelo Spoorlaan 1 Nunspeet tel: (0341) VIN00054 Erik Wouda Tienke Woutersen

STROKEL 23 A18 ERMELO. Vraagprijs 85.000,- k.k. Voor de snelle beslisser wil de verkoper de canon over 2015 en 2016 vergoeden!!

STROKEL 23 A18 ERMELO. Vraagprijs 85.000,- k.k. Voor de snelle beslisser wil de verkoper de canon over 2015 en 2016 vergoeden!! STROKEL 23 A18 ERMELO Voor de snelle beslisser wil de verkoper de canon over 2015 en 2016 vergoeden!! Compleet geïsoleerde vrijstaande stenen recreatiebungalow gelegen op een royaal aangelegd park. De

Nadere informatie

Molenaarshoek 44 te Bunnik

Molenaarshoek 44 te Bunnik Molenaarshoek 44 te Bunnik Objectinformatie Molenaarshoek 44 te Bunnik Een goed onderhouden en ruim uitgebouwde hoekwoning met fietsenberging en houten tuinhuis op een perceel van 372 m2! Aan 3 zijden

Nadere informatie

Presentatie Dravik 9 te Kampen

Presentatie Dravik 9 te Kampen Presentatie Dravik 9 te Kampen Geachte belangstellende Namens de eigenaar van de woning aan de Dravik 9 te Kampen danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure treft u nadere informatie

Nadere informatie

BOERSTERWEG 21 TEN BOER. Vraagprijs 219.500,= k.k.

BOERSTERWEG 21 TEN BOER. Vraagprijs 219.500,= k.k. BOERSTERWEG 21 TEN BOER Vraagprijs 219.500,= k.k. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Boersterweg 21 Ten Boer. Op een mooie open locatie met aan de voorkant een kilometers ver vrij landelijk uitzicht, staat

Nadere informatie

Oranjetip 17 te HOOGEVEEN TE KOOP

Oranjetip 17 te HOOGEVEEN TE KOOP Oranjetip 17 te HOOGEVEEN TE KOOP BV Hentenaar Makelaardij Hoogeveen o.z. Alteveerstraat 2 7907 AA Hoogeveen Telefoon (0528) - 277001 Fax (0528) -279109 E-Mail:hoogeveen@hentenaarmakelaardij.nl Internet:

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 499.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Zuppeldseweg 37 te Heerde WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 499.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Zuppeldseweg 37 te Heerde WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Zuppeldseweg 37 te Heerde Vraagprijs 499.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL HEERDE, ZUPPELDSEWEG 37 Moderne woning gelegen aan de rand van de bebouwde kom met aan de voorzijde

Nadere informatie

Hogedijk 142, 2861 GE, Bergambacht

Hogedijk 142, 2861 GE, Bergambacht Hogedijk 142, 2861 GE, Bergambacht Vraagprijs 850.000,00 kosten koper Op een super lokatie tussen Bergambacht en Schoonhoven gelegen voormalige bovenmeesterswoning 'Eb en Vloed', welke medio 2005 volledig

Nadere informatie

Verkoopbrochure Grootegast Groot Hoefblad 14

Verkoopbrochure Grootegast Groot Hoefblad 14 Verkoopbrochure Grootegast Groot Hoefblad 14 - Geachte heer/mevrouw, Deze brochure bevat informatie over de woning aan de Groot Hoefblad 14, Grootegast. Wij hopen u hiermee een goed beeld over de woning

Nadere informatie

Vellerselaan 57. Vraagprijs 375.000,- K.K. Barneveld

Vellerselaan 57. Vraagprijs 375.000,- K.K. Barneveld Vellerselaan 57 Vraagprijs 375.000,- K.K. Barneveld Barneveld, Vellerselaan 57 Vraagprijs 375.000,- K.K. OMSCHRIJVING LIGGING BEGANE GROND 1 e VERDIEPING Stijlvol, royaal en luxe afgewerkt uitgebouwd half

Nadere informatie

RIJKSWEG 122 GRONINGEN. Vraagprijs 179.000,= k.k.

RIJKSWEG 122 GRONINGEN. Vraagprijs 179.000,= k.k. RIJKSWEG 122 GRONINGEN Vraagprijs 179.000,= k.k. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Rijksweg 122, Groningen. Vrijstaand betaalbaar wonen op de grens van Stad en Ommeland. Een vrijstaande gedeeltelijk gerenoveerde

Nadere informatie

Molenmakerslaan 11. Vraagprijs 339.000,- K.K. Voorthuizen

Molenmakerslaan 11. Vraagprijs 339.000,- K.K. Voorthuizen Molenmakerslaan 11 Vraagprijs 339.000,- K.K. Voorthuizen Voorthuizen, Molenmakerslaan 11 Vraagprijs 339.000,- K.K. Op een rustige woonlocatie gelegen, ruime TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING met OMSCHRIJVING praktische,

Nadere informatie

Kallenbroekerweg 15. Vraagprijs 298.000,- K.K. Barneveld

Kallenbroekerweg 15. Vraagprijs 298.000,- K.K. Barneveld Kallenbroekerweg 15 Vraagprijs 298.000, K.K. Barneveld Barneveld, Kallenbroekerweg 15 Vraagprijs 298.000, K.K. OMSCHRIJVING LIGGING BEGANE GROND 1 e VERDIEPING 2 e VERDIEPING ALGEMEEN Wij bieden u aan,

Nadere informatie

Te koop. Hoornwerk 59 te Zutphen. Vraagprijs: 324.500,= k.k.

Te koop. Hoornwerk 59 te Zutphen. Vraagprijs: 324.500,= k.k. Te koop Hoornwerk 59 te Zutphen Vraagprijs: 324.500,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 email info@debos.nl internet www.debos.nl

Nadere informatie

Tienhoven Westbroekse Binnenweg 30 A C18

Tienhoven Westbroekse Binnenweg 30 A C18 Tienhoven Westbroekse Binnenweg 30 A C18 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken 1 Betreft

Nadere informatie

IJmuiden Mercuriusstraat 96. 145.000,- k.k. IJmuiden - Mercuriusstraat 96. Hugtenburg & de Vries

IJmuiden Mercuriusstraat 96. 145.000,- k.k. IJmuiden - Mercuriusstraat 96. Hugtenburg & de Vries IJmuiden Mercuriusstraat 96 IJmuiden Mercuriusstraat 96 145.000, k.k. Telefoon: 023 525 00 90 Fax: 023 527 77 94 Kantoor IJmuiden Mercuriusstraat 96 Hugtenburg en De Vries makelaars is een bekend kantoor

Nadere informatie

Norenburgerstraat 9 te Zutphen. 4.500,= k.k.

Norenburgerstraat 9 te Zutphen. 4.500,= k.k. Te koop Norenburgerstraat 9 te Zutphen Vraagprijs: 84.5 4.500,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 email info@debos.nl internet

Nadere informatie

Boomstede 407, 3608 BE Maarssen

Boomstede 407, 3608 BE Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Boomstede 407, 3608 BE Maarssen Vraagprijs 195.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Laageinde 14 KAPEL AVEZAATH

Laageinde 14 KAPEL AVEZAATH Vraagprijs 425.000,-- k.k. (aanvaarding in overleg) Koopsestraat 1 Zoelen T 0344 69 15 69 De Hofstede 57A Lienden T 0344 63 60 50 I www.heleenbeekhuizen.nl ˇ E info@heleenbeekhuizen.nl Omschrijving Weidse

Nadere informatie

Voorwoord. Buiten deze brochure doen wij nog veel meer om een woning te verkopen. Ook hierover informeren wij u graag. Jogchum van der Pal

Voorwoord. Buiten deze brochure doen wij nog veel meer om een woning te verkopen. Ook hierover informeren wij u graag. Jogchum van der Pal Houtvester Jansenweg 20 te Gasselte Voorwoord Namens de verkoper bedanken wij u voor uw getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper is deze periode zeer spannend en zij zijn uiteraard

Nadere informatie

TE KOOP. Zwanenbalg 1122 - Julianadorp. Vraagprijs 495.000,= kosten koper

TE KOOP. Zwanenbalg 1122 - Julianadorp. Vraagprijs 495.000,= kosten koper TE KOOP Zwanenbalg 1122 - Julianadorp Vraagprijs 495.000,= kosten koper Pieters NVM-makelaars Baljuwstraat 3 1785 SB Den Helder Tel: 0223-668181 Fax: 0223-668166 E-mail: info@pieters.nl Website: Omschrijving

Nadere informatie

De Schans 101 - Hoornaar Prijs n.o.t.k.

De Schans 101 - Hoornaar Prijs n.o.t.k. De Schans 101 Hoornaar Prijs n.o.t.k. Het is comfortabel wonen in deze verzorgde, keurig onderhouden middenwoning. De woning is o.a. voorzien van een goede keuken (± 2005) en badkamerinrichting, drie slaapkamers

Nadere informatie

Guardini-Nes 1 1862 AJ Bergen (Nh)

Guardini-Nes 1 1862 AJ Bergen (Nh) VLIEG Makelaars OG Jan Oldenburglaan 16 A 1861 JT Bergen Telefoon 0725898004 Email: bergen@vlieg.nl Internet: www.vlieg.nl GuardiniNes 1 1862 AJ Bergen (Nh) Vraagprijs 895.000, k.k. Vestigingen in Alkmaar,

Nadere informatie

TE KOOP IN BEST, BOOMHEUVEL 12

TE KOOP IN BEST, BOOMHEUVEL 12 TE KOOP IN BEST, BOOMHEUVEL 12 ERA makelaardij Ed Willems Nieuwstraat 32 5683 KC Best telefoon: 0499374040 fax: 0499391465 www.edwillems.nl best@edwillems.nl TE KOOP IN BEST, BOOMHEUVEL 12 In aantrekkelijk

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Borger, Sassenbergen 53

INFORMATIEBROCHURE. Borger, Sassenbergen 53 INFORMATIEBROCHURE Borger, Sassenbergen 53 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

Inhoud: 160 m3 Woonopp.: 60 m2 Bouwjaar: 1976

Inhoud: 160 m3 Woonopp.: 60 m2 Bouwjaar: 1976 VIJVERWEG 16 HUISJE 64 NIEUWE NIEDORP Park De Rijd kenmerkt zich door zijn fraaie rustgevende autoluwe omgeving met veel groen en waterpartijen en biedt de mogelijkheid om even heerlijk te ontspannen en

Nadere informatie

TE KOOP. Lage Bothofstraat 229 a, 7533 AS Enschede. Vraagprijs 155.000,- k.k.

TE KOOP. Lage Bothofstraat 229 a, 7533 AS Enschede. Vraagprijs 155.000,- k.k. TE KOOP Lage Bothofstraat 229 a, 7533 AS Vraagprijs 155.000,- k.k. Omschrijving Deze modern ingerichte bovenwoning, type maisonnette, is gelegen in het in 2011 nieuw gerealiseerde complex Carre. De woning

Nadere informatie

Haarlem Tesselschadeplein 41. 110.000,- k.k. wateenleukhuis.nl. Haarlem - Tesselschadeplein 41

Haarlem Tesselschadeplein 41. 110.000,- k.k. wateenleukhuis.nl. Haarlem - Tesselschadeplein 41 Haarlem Tesselschadeplein 41 Haarlem Tesselschadeplein 41 110.000, k.k. Amsterdamstraat 1517, 2032 PM Haarlem Telefoon: 023 525 00 90, email: info@hugtenburg.nl Kantoor Haarlem Tesselschadeplein 41 Hugtenburg

Nadere informatie

Elegastgaarde 26-27. Apeldoorn. Meer informatie op www.hhmakelaars.nl. - 055-5220226

Elegastgaarde 26-27. Apeldoorn. Meer informatie op www.hhmakelaars.nl. - 055-5220226 Elegastgaarde 26-27 Apeldoorn Wonen in Apeldoorn Het "leef- en woonklimaat" is in Apeldoorn bijzonder aangenaam. Het aantal wijkwinkelcentra en scholen is talrijk. Het voorzieningen niveau op het gebied

Nadere informatie

Oude Wolbers. www.oudewolbers.nl. Marie de Roodelaan 7 Enschede. Vraagprijs 295.000,- k.k. Verzekeringen Hypotheken Makelaars

Oude Wolbers. www.oudewolbers.nl. Marie de Roodelaan 7 Enschede. Vraagprijs 295.000,- k.k. Verzekeringen Hypotheken Makelaars Marie de Roodelaan 7 Enschede Vraagprijs 295.000,- k.k. Omschrijving Op prachtige locatie in de geliefde wijk t Zwering gelegen, royaal en uitstekend onderhouden geschakeld woonhuis, type helft van dubbel,

Nadere informatie

TE KOOP. Marthalaan 15 5, 7511 AZ Enschede. Vraagprijs 299.000,- k.k.

TE KOOP. Marthalaan 15 5, 7511 AZ Enschede. Vraagprijs 299.000,- k.k. TE KOOP Marthalaan 15 5, 7511 AZ Vraagprijs 299.000,- k.k. Omschrijving Op loopafstand van het centrum in chique en kleinschalig appartementencomplex de "Martha-Staete" gelegen, uitstekend afgewerkt en

Nadere informatie