Gun uzelf een plezier! Mastercard Platinum BIL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gun uzelf een plezier! Mastercard Platinum BIL"

Transcriptie

1 Gun uzelf een plezier! Mastercard Platinum BIL

2 Gun uzelf jedere dag een plezier!

3 MasterCard Platinum BIL. Ontdek hoe een betaalkaart en een pakket diensten en voorzieningen u het leven aangenamer kunnen maken. Wij willen dat u met de MasterCard Platinum BIL gelukkige momenten beleeft en u de kaart voor een genoeglijk diner, een goede aankoop of een interessante reis kunt gebruiken. Op de volgende bladzijden vindt u een beknopt overzicht van de exclusieve Platinumdiensten. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of bij uw persoonlijke BIL- Verantwoordelijke Relatiebeheer. U kunt ook contact opnemen met ons Contact- en dienstencentrum op nummer (+352) (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en uur).

4 Gun uzelf het plezier uw uitgaven overal veilig te kunnen betalen De meest geaccepteerde kaart Met uw MasterCard Platinum kunt u in meer dan 28 miljoen plaatsen ter wereld betalen en in meer dan een miljoen geldautomaten overal ter wereld geld opnemen. U vindt een lijst van de plaatsen op www. mastercard.com. Ruime betaal- en opnamemogelijkheden Dankzij de comfortabele bestedingslimieten kunt u met uw MasterCard Platinum tal van aankopen, reizen, restaurant- bezoeken en andere activiteiten betalen. U bent altijd een welkome gast.

5 Optimaal overzicht over uw budget Via onze Internetbank BILnet kunt u op elk moment uw laatste uitgaven met de MasterCard Platinum bekijken. Meer veiligheid in geval van verlies of diefstal Bij verlies of diefstal van uw MasterCard Platinum belt u het nummer (+352) (dag en nacht bereikbaar) om uw kaart te blokkeren. Indien u de vereiste veiligheidsmaatregelen hebt nageleefd, hebt u geen eigen risico voor de bedragen die met uw kaart tussen het verlies en uw telefonische melding zijn betaald. In noodgevallen kunt u ook heel snel een voorschot in contant geld of een vervangende kaart aanvragen. U ontvangt binnen drie bankdagen een nieuwe kaart tegen het geldende tarief. Daarmee is uw vakantie gered! Ook op het internet Deze waarborg is natuurlijk ook van toepassing op uw transacties op het Internet. Een niet te versmaden comfort waardoor u met een gerust hart uw reserveringen en aankopen online kunt regelen!

6 Met MasterCard Platinum BIL Assistance bent uzelf, maar ook uw gezinsleden 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, optimaal gedekt, waar u ook in Europa verblijft 1! U hebt dan recht op een uitgebreide persoonlijke- en reisbijstand in heel de wereld en op een Europese bijstand voor uw auto. Bijstand aan personen Dit omvat een aantal aanvullende, medische en paramedische diensten tijdens uw reis : ziekenhuiscomfort (zoals een individuele kamer), vergoeding van medische kosten in het buitenland tot euro, repatriëring en begeleiding, opvang van de medereizigers, bezoekers, bagage en gezelschapsdieren, vervangende chauffeur, bijstand bij overlijden,psychologische bijstand, opsturen van brillen, prothesen en geneesmiddelen, noodhulp op de skipistes, terugbetaling van de lessen en van de skipas, vergoeding van eerste dierenartskosten voor huisdieren. Reisbijstand Onmisbaar voor het verzekeren van verlies of diefstal van reisdocumenten en/of vervoerbiljetten. U bent ook verzekerd voor vervroegde terugkeer in geval van ziekenhuisopname/ overlijden van familieleden of van ernstige schade thuis. Ten slotte kunt u dringende boodschappen doorsturen en over geld, een tolk, een vervangende chauffeur en bijstand in geval van gerechtelijke vervolging beschikken. 1 Alle landen van de Europese Unie, plus Monaco, Noorwegen, Andorra, Liechtenstein en Zwitserland. Behalve de eilanden en departementen buiten het Europese vasteland.

7 Gun uzelf de zekerheid dat uw gezin volledig gedekt is Bijstand voor voertuigen 2 Uw auto is perfect verzekerd voor een aantal diensten in heel Europa, zoals takel- en sleephulp, opsturen van onderdelen, uw onderkomen indien vervoer niet mogelijk is, repatriëren van voertuig, chauffeur en passagiers, bewaking en afhandeling van de bagage enz. 2 Uitsluitend geldig voor voertuigen die ingeschreven zijn in een lidstaat van de Europese Unie of in Noorwegen, Monaco, Andorra, Liechtenstein, en Zwitserland.

8 Bijstand aan huis 3 Deze bijstand biedt u huishoudelijke hulp en kinderoppas in geval van ziekenhuisopname. Ook is de hulp van een slotenmaker, huisbewaking, hotelverblijf of verhuizing in geval van onbewoonbare woning als gevolg van een ongeval verzekerd. Rechtsbijstand Met uw MasterCard Platinum beschikt u vrij over een dienst voor juridische informatie. 3 Uitsluitend in het Groothertogdom Luxemburg en België.

9 Dienst reisinformatie Met uw MasterCard Platinum verkrijgt u ook informatie over uw reis, vaccinaties klimaat, paspoort en visa, toeristische trekpleisters enz. Deze dienst is van maandag t/m zaterdag van 9 tot 18 uur bereikbaar (behalve op feestdagen). Elke houder van een MasterCard Platinum BIL heeft recht op deze diensten, ongeacht het gebruik van de kaart. De bijstanddiensten worden geleverd door Europ Assistance, marktleider op het vlak van bijstand.

10 Uw reisannulatie- en onderbrekingsverzekering is inbegrepen Zodra u een reis met uw MasterCard Platinum betaalt, bent u automatisch tot euro verzekerd indien u uw reis moet annuleren of onderbreken. U bent gedekt in geval van ernstige ziekte, ongeval en overlijden, maar ook voor herexamens van een van uw kinderen, ontslag om economische redenen, (echt) scheiding en aanzienlijke schade aan uw woning. U bent gedekt tegen reisongemakken Uw MasterCard Platinum garandeert u een comfortabele reis, voor alle lijndiensten, charters en door een reisagentschap of touroperator ingehuurde pendeldiensten. - Bij gemist vertrek als gevolg van pech of een ongeval met de wagen, taxi of openbaar vervoer waarmee u, ook in het buitenland, naar de luchthaven, het station of de haven rijdt, bent u voor 750 euro gedekt om uw meerkosten voor een nieuwe reservering van vlucht, hotelkosten, maaltijden enz. te betalen - Bij vertraging van uw vliegtuig of trein, of bij een gemiste aansluiting van meer dan 4 uur krijgt u tot 200 euro terug voor maaltijden en andere kosten. Deze dekking is van toepassing op lijnvluchten, treinen en lijnschepen. - Bij vertraging van uw bagage met meer dan 4 uur hebt u recht op 450 euro om dringende aankopen van kleding en toiletartikelen te betalen. Bij vertragingen van meer dan 48 uur wordt u euro extra toegekend. Deze dekking is van toepassing op lijn- en chartervluchten, behalve voor de terugreis naar uw officiële woonplaats.

11 Gun uzelf het comfort van comfortabel reizen wat er ook gebeurt De bedragen van deze verschillende dekkingen voor reisongemakken gelden per groep samenreizende verzekerden en per reis, bovenop de door de vervoerder betaalde vergoedingen. Uw bagage is tegen diefstal verzekerd Uw huurwagen is perfect verzekerd 4 Betaalt u uw huurwagen met uw MasterCard Platinum, dan hoeft u niet langer een aanvullende verzekering te nemen die het eigen risico van de autoverzekering dekt. Nog een opmerkelijke besparing. Zodra u naar het buitenland reist, is uw bagage automatisch voor euro per schadegeval tegen diefstal verzekerd. 4 Deze verzekering geldt uitsluitend indien de schade aan het voertuig door een verzekering van de verhuurder is gedekt.

12 Uw MasterCard Platinum omvat verzekeringen, diensten en extra voordelen voor uzelf en uw familieleden. Voor informatie over de verzekeringen van uw MasterCard Platinum BIL kunt u bij onze makelaar Gras Savoye terecht van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en uur, op het nummer (+352) of het mailadres Uw aankopen zijn beschermd Aankopen van meer dan 50 euro die u met uw MasterCard Platinum betaalt, zijn gedurende 90 dagen automatisch beschermd tegen diefstal of ongevallenschade, tot euro per aankoop en euro per jaar!

13 Gun uzelf het plezier naar hartenlust te kopen, op weekend te gaan, goed voor uzelf te zorgen

14 Voor uw internationale uitgaven: Mastercard Platinum International BIL Gun uzelf het plezier om ontspannen op uw vlucht te wachten

15 Met uw MasterCard Platinum International BIL ontvangt u een Priority Pass en wordt u lid van een exclusieve club. Uw Priority Pass verschaft u toegang tot de vipsalons van meer dan 600 luchthavens in de hele wereld, ongeacht met welke luchtvaartmaatschappij of in welke klasse u vliegt. Dankzij uw Priority Pass kunt u in alle rust en kalmte op uw vlucht wachten. Hoe maak je er gebruik van? Heel gemakkelijk! U toont gewoon uw Priority Pass en u en uw gasten 5 worden ontvangen in de vipsalons. Als clublid wordt u 5 maal per jaar een kosteloze persoonlijke toegang aangeboden. Laat de luchthavenstress achter u en profiteer van een salonruimte waar u kunt ontspannen, zelfs terwijl u werkt. U geniet van een exclusief onthaal in een stijlvolle omgeving, waar u ook verfrissingen en kranten vindt. Als u wilt werken, hebt u al het nodige ter beschikking: mail, internet, fax, vergaderzalen 5 De tarieven voor extra bezoeken van u en uw gasten staan vermeld op het lidmaatschapsformulier Priority Pass.

16 Concert- en theatertickets kopen, bloemen zenden, restaurants of hotels reserveren Dankzij uw MasterCard Platinum International BIL kunt u dat allemaal toevertrouwen aan het bekwame en meertalige team van de groep Europ Assistance. U beschikt over een conciërgedienst die u helpt vinden en regelen wat u zoekt of nodig hebt, zodat u de tijd kunt nemen om te leven. Op al uw privé- of zakenreizen en voor alle culturele of toeristische informatie, kunt u op dit team een beroep doen, zodat u maximaal van uw vrije tijd kunt genieten. Indien nodig wordt het internationale netwerk van conciërgediensten van Europ Assistance ingeschakeld om een antwoord op uw vragen te bieden en uw reis vlot te laten verlopen.

17 Gun uzelf het plezier tijd te nemen om te leven Praktisch: met al uw vragen om informatie of privé- of professionele dienstverlening, kunt u zich wenden tot een team van Europ Assistance, dat beschikbaar is van 8.30 tot uur op (+32) U betaalt alleen de kosten voor de gevraagde diensten. 6 Deze dienst is elke Belgische werkdag bereikbaar.

18 In deze brochure zijn de algemene kenmerken van MasterCard Platinum BIL en MasterCard Platinum International BIL omschreven. De informatie in de verzekerings- en bijstandpolissen heeft voorrang op deze brochure. Meer informatie over deze polissen vindt u op of bij uw Verantwoordelijke Relatiebeheer. De bijstand van MasterCard Platinum BIL en MasterCard Platinum International BIL wordt voor rekening van Banque Internationale à Luxembourg S.A. uitgevoerd door EUROP ASSISTANCE (BELGIUM) S.A., RPR , verzekeringsmaatschappij erkend onder codenummer 1401 voor de uitoefening van de takken 13, 16 en 18 (Bijstand) bij K.B. van (B.S ) en erkend voor de uitoefening van de takken 13, 16 en 18 in het Groothertogdom Luxemburg : het hoofdkantoor is gevestigd in Triomflaan 172, B-1160 Brussel, België. De collectieve verzekering eigen risico huurwagen is door Banque Internationale à Luxembourg S.A. afgesloten bij Inter Partner Assistance SA, Louizalaan 166 bus1, B-1050 Brussel, een Belgische maatschappij, erkend door de Nationale Bank van België NBB, onder het nummer Alle maatschappijen maken deel uit van de groep AXA Global. De collectieve verzekering bagagediefstal is door Banque Internationale à Luxembourg S.A. afgesloten bij Inter Partner Assistance SA, Louizalaan 166 bus1, B-1050 Brussel, een Belgische maatschappij, erkend door de Nationale Bank van België, NBB onder het nummer De collectieve verzekeringen reisannulering, reison- gemakken, reisongevallen en aankoopbescherming zijn door Banque Internationale à Luxembourg S.A. afgesloten bij ACE European ACE European Group Limited, verzekeringsmaatschappij erkend onder codenummer NBB/BNB 2312, met kantoren te Nerviërslaan 9-31, B-1040 Brussel. ACE European Group is een verzekeringsmaatschappij naar Engels recht (ondernemingsnummer ), met hoofdkantoor in 100 Leadenhall Street, London EC3A 3 BP, UK.

19 De gegevens in deze brochure worden alleen ter informatie verstrekt. Deze informatie wordt zonder enige verplichting met betrekking tot volledigheid of nauwkeurigheid of actualiteit verstrekt en kan in geen geval als een aanbieding of een aansporing tot aan- of verkoop worden beschouwd. Zij heeft geen enkele juridische, boekhoudkundige of fiscale advieswaarde en is slechts geldig voor het ogenblik waarop ze is verstrekt. De conciërgediensten worden voor Banque Internationale à Luxembourg S.A. geleverd door Europ Assistance (Belgium) N.V., RPR , met hoofdkantoor in Triomflaan 172, B-1160 Brussel, België. De Priority Pass-dienstverlening wordt verzekerd door Priority Pass Limited ( PPL ), Advertiser House, 19 Bartlett Street, Croydon, Surrey, CR2 6TB, Engeland, met hoofdkantoor in 520 Fulham Road, London, SW6 5NJ, Engeland. Onze Verantwoordelijken Relatiebeheer in onze kantoren geven u hierover graag meer uitleg.

20 Banque Internationale à Luxembourg SA RCS Luxembourg B , route d Esch - L-2953 Luxembourg T(+352) F (+352) DM NL-02/13

Bijstand. Algemene Voorwaarden

Bijstand. Algemene Voorwaarden Bijstand Algemene Voorwaarden Maatschappelijke zetel Postadres - Zetel Antwerpen ING 320-0002736-90 Koningsstraat 153, 1210 Brussel Desguinlei 92, 2018 Antwerpen IBAN BE34 3200 0027 3690 TEL. +32(0)2 406

Nadere informatie

Tijdelijke en jaarlijkse reisverzekering. vriend. om op te rekenen

Tijdelijke en jaarlijkse reisverzekering. vriend. om op te rekenen Tijdelijke en jaarlijkse reisverzekering vriend om op te rekenen Vertrouw gerust op de wereldwijde nr. 1 klanten wereldwijd 250 miljoen oproepen per uur 4 000 dienstverleners wereldwijd 400 000 Allianz

Nadere informatie

Gids van uw autoverzekering. www.touring-verzekeringen.be

Gids van uw autoverzekering. www.touring-verzekeringen.be Gids van uw autoverzekering www.touring-verzekeringen.be UW WAARBORGEN IN EEN OOGOPSLAG 04 BASISWAARBORGEN, VOOR U EN UW PASSAGIERS 06 BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID 06 BIJSTAND BIJ IMMOBILISEREND ONGEVAL

Nadere informatie

REISVERZEKERINGEN GERUST OP REIS. Wegwijs in reisbijstand, annuleringsverzekering en andere nuttige verzekeringen op reis

REISVERZEKERINGEN GERUST OP REIS. Wegwijs in reisbijstand, annuleringsverzekering en andere nuttige verzekeringen op reis GERUST OP REIS Wegwijs in reisbijstand, annuleringsverzekering en andere nuttige verzekeringen op reis Checklist Welke reisverzekering dekt welk risico? Bijstand aan personen (p. 4) Bijstand voertuigen

Nadere informatie

ING Lion Assistance. Algemene voorwaarden Tijdelijk contract bijstand aan personen en voertuigen

ING Lion Assistance. Algemene voorwaarden Tijdelijk contract bijstand aan personen en voertuigen ING Lion Assistance Algemene voorwaarden Tijdelijk contract bijstand aan personen en voertuigen Algemene voorwaarden tijdelijk contract bijstand aan personen en voertuigen De verzekeringspolis De verzekeringspolis

Nadere informatie

Uitgebreide Baloise Assistance Voertuig en Personen

Uitgebreide Baloise Assistance Voertuig en Personen Uitgebreide Baloise Assistance Voertuig en Personen 0096-0166V0000.03-01032014 Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 Uitgebreide Baloise Assistance Voertuig en Personen Inhoud Uw polis bestaat uit

Nadere informatie

OP REIS IN EUROPA ALLES OVER JE RECHTEN VOOR, TIJDENS EN NA JE REIS

OP REIS IN EUROPA ALLES OVER JE RECHTEN VOOR, TIJDENS EN NA JE REIS OP REIS IN EUROPA ALLES OVER JE RECHTEN VOOR, TIJDENS EN NA JE REIS 1 2 3 4 DE REIS RESERVEREN 3 1. Zelf organiseren of een pakketreis kopen? 3 2. Met een pakketreis ben je beter beschermd 4 3. Koop je

Nadere informatie

Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd?

Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd? Vertrek met een gerust gemoed op vakantie! Voor meer info: Tel. 02 233 22 02 www.touring.be Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd? De beoordelingen van onze leden. De mening van onze leden is erg belangrijk

Nadere informatie

ree n vei r z zek e erinn gen

ree n vei r z zek e erinn gen eizen en verzekeringen Op reis kun net als thuis ziek worden, een ongeval oplopen, iets kwijt spelen,, neem je soms zelfs wat meer risico dan thuis. Terwijl je niet automatisch dezelfde bescherming geniet.

Nadere informatie

Welkom bij het American Express Bedrijfskaarten Programma

Welkom bij het American Express Bedrijfskaarten Programma CORPORATE EXPENSE MANAGEMENT SOLUTIONS Welkom bij het American Express Bedrijfskaarten Programma MAXIMISE CONTROL I DRIVE SAVINGS I BENEFIT EMPLOYEES I REAL BUSINESS. REAL SOLUTIONS. SM Inhoud Hartelijk

Nadere informatie

Altijd goed verzekerd op reis...zonder gedoe! Met de Doorlopende Reisverzekering van Centraal Beheer Achmea

Altijd goed verzekerd op reis...zonder gedoe! Met de Doorlopende Reisverzekering van Centraal Beheer Achmea Altijd goed verzekerd op reis...zonder gedoe! Met de Doorlopende Reisverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Check, check, dubbel check 3 Even de kenmerken op een rij! 4 Een uitgebreid Basispakket.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN REISBIJSTAND zonder vervangwagen

ALGEMENE VOORWAARDEN REISBIJSTAND zonder vervangwagen ALGEMENE VOORWAARDEN REISBIJSTAND zonder vervangwagen Referte: REI.002 201503 REI.002-V1 OPTIMCO N.V. - Boomsesteenweg 75-2610 Wilrijk (Antwerpen) Tel 03.297.51.20 - Fax 03.295.96.33 - info@optimco.be

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval.

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. VIVIUM Auto Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. 1. U kunt met een gerust hart uw wagen toevertrouwen aan een specialist

Nadere informatie

12222223 TELEFOONNR:.../ 123... BANK-/POSTREK.NR: - -

12222223 TELEFOONNR:.../ 123... BANK-/POSTREK.NR: - - 05044 POLIS Reisbijstand NLv1 11-03-2005 14:27 Pagina 1 VAB-REISBIJSTAND ALGEMEEN AANGIFTEFORMULIER VAB-Reisbijstand polisnummer: 1222222222223 NAAM EN VOORNAAM VERZEKERDE:... 122222222222222222223 STRAAT:...NR:

Nadere informatie

goede redenen om voor Familis te kiezen FAMILIS Heel eenvoudig goed verzekerd

goede redenen om voor Familis te kiezen FAMILIS Heel eenvoudig goed verzekerd 8 goede redenen om voor Familis te kiezen FAMILIS Heel eenvoudig goed verzekerd 8 goede redenen om voor Familis te kiezen 1 2 3 4 5 6 7 8 Uw makelaar is uw kracht! 3 Altijd goed verzekerd! 3 Alles op één

Nadere informatie

De beste manier om zich te verzekeren: HELDER, EENVOUDIG EN SNEL.

De beste manier om zich te verzekeren: HELDER, EENVOUDIG EN SNEL. De beste manier om zich te verzekeren: HELDER, EENVOUDIG EN SNEL. De Autoverzekering DE MEEST VOORDELIGE FORMULE OM VEEL GELD TE BESPAREN. ELK JAAR OPNIEUW. Met de autoverzekering kunt u in alle rust de

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Verzekering Top Bijstand / Gezinsbijstand. Fortis AG - Uw verzekeringen bij uw makelaar

Algemene Voorwaarden. Verzekering Top Bijstand / Gezinsbijstand. Fortis AG - Uw verzekeringen bij uw makelaar Fortis AG - Uw verzekeringen bij uw makelaar Algemene Voorwaarden çb c bc ç çbc hçb çch hçb çch bc çh Verzekering Top Bijstand / Gezinsbijstand Indien u vragen of opmerkingen heeft met betrekking tot uw

Nadere informatie

Overzicht van de ADAC Lidmaatschappen. Wij zijn de mobiliteit dienstverlener NR.: 1 Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar. Wij maken u weer mobiel.

Overzicht van de ADAC Lidmaatschappen. Wij zijn de mobiliteit dienstverlener NR.: 1 Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar. Wij maken u weer mobiel. Overzicht van de ADAC Lidmaatschappen Goede redenen voor een ADAC lidmaatschap Doorslaggevend is uw veiligheid: Kies voor de juiste ADAC bescherming ADAC- Lidmaatschap Hulpdiensten in Duitsland Basispakket:

Nadere informatie

Profiteer van onze bank- en verzekeringsdiensten, onze internetoplossingen en de bedachtzame raadgevingen van onze experts.

Profiteer van onze bank- en verzekeringsdiensten, onze internetoplossingen en de bedachtzame raadgevingen van onze experts. ING VIP Expat Financial Services Profiteer van onze bank- en verzekeringsdiensten, onze internetoplossingen en de bedachtzame raadgevingen van onze experts. +32(0)2 464 66 62 www.ing.be/expat U KOMT WERKEN

Nadere informatie

overal en altijd... 2

overal en altijd... 2 Gerust op reis 2 overal en altijd... Overal en altijd... Wat er ook gebeurt, Inter Partner Assistance staat u bij met raad en daad, waar u ook bent, de klok rond, het jaar rond. Thuis, op reis of onderweg,

Nadere informatie

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST TUSSEN BRUSSELS AIRLINES EN EUROP ASSISTANCE (BELGIUM) N.V. - ALGEMENE VOORWAARDEN REISBIJSTAND

SAMENWERKINGSOVEREENKOMST TUSSEN BRUSSELS AIRLINES EN EUROP ASSISTANCE (BELGIUM) N.V. - ALGEMENE VOORWAARDEN REISBIJSTAND SAMENWERKINGSOVEREENKOMST TUSSEN BRUSSELS AIRLINES EN EUROP ASSISTANCE (BELGIUM) N.V. - ALGEMENE VOORWAARDEN REISBIJSTAND De hierna beschreven algemene voorwaarden bepalen en definiëren alle bijstandsprestaties

Nadere informatie

Wisselwerking 32 Postbus 23225 1100 DS Diemen KvK Amsterdam nr 33.200.596. ANWB Visa Gold Card VISA-153-NL-05/2009. Handleiding

Wisselwerking 32 Postbus 23225 1100 DS Diemen KvK Amsterdam nr 33.200.596. ANWB Visa Gold Card VISA-153-NL-05/2009. Handleiding Wisselwerking 32 Postbus 23225 1100 DS Diemen KvK Amsterdam nr 33.200.596 VISA-153-NL-05/2009 ANWB Visa Gold Card Handleiding De ANWB Visa Gold Card: alles wat u nodig heeft Vanaf vandaag bent u de houder

Nadere informatie

BVVO. Verzekerings- Bijstand en Reisverzekering BEROEPSVERENIGING DER VERZEKERINGSONDERNEMINGEN

BVVO. Verzekerings- Bijstand en Reisverzekering BEROEPSVERENIGING DER VERZEKERINGSONDERNEMINGEN 2003 Verzekerings- Bijstand en Reisverzekering BVVO BEROEPSVERENIGING DER VERZEKERINGSONDERNEMINGEN Verzekeringscahiers Bijstand en Reisverzekering 3 INHOUDSTAFEL 5 7 9 13 Voorwoord I. ALGEMENE INLEIDING

Nadere informatie

ree n ve i r z zek e erin n gen

ree n ve i r z zek e erin n gen reizen en verzekeringen Op reis kan er vaker dan thuis iets onverwachts gebeuren. Daarom wil je misschien extra bescherming tegen de financiële gevolgen van vervelende gebeurtenissen. Maar verzekeringen

Nadere informatie

Tel vanuit België: 070 344 666 of vanuit het buitenland: +32 3 253 65 65. Fax: +32 3 252 69 58

Tel vanuit België: 070 344 666 of vanuit het buitenland: +32 3 253 65 65. Fax: +32 3 252 69 58 VAB-BIJSTAND: ALGEMENE VOORWAARDEN De VAB-Alarmcentrale is dag en nacht, 7 dagen op 7 bereikbaar voor alle problemen die u onderweg kunt tegenkomen. Vergeet niet het telefoonnummer door te geven waar wij

Nadere informatie

ad Holland De doorlopende

ad Holland De doorlopende d De doorlopendereisverzekeringen van Stad Holland De doorlo sverzekeringen van Stad Holland De doorlopendereisverzekeri ad Holland De doorlopende De doorlopendereisverzekeringen van Stad Holland De dereisverzekeringen

Nadere informatie

Uw mobiliteit. In alle zekerheid de weg op!

Uw mobiliteit. In alle zekerheid de weg op! Uw mobiliteit In alle zekerheid de weg op! Uw mobiliteit Uw Auto Een Burgerlijke Aansprakelijkheid die u meer biedt Turbo Bonus, een nieuwe nog voordeligere berekeningswijze voor uw Bonus-Malus De Bonus-Malus

Nadere informatie

KBC-Polis voor Uw Voertuig - Personenauto

KBC-Polis voor Uw Voertuig - Personenauto KBC-Polis voor Uw Voertuig - Personenauto Een ongeval, het is soms snel gebeurd. Met de KBC-Polis voor Uw Voertuig gaat u goed verzekerd op weg met uw wagen. Voor wie? Iedere eigenaar van een personenauto.

Nadere informatie

Spetter. spatter. met. z n. allen. vakantie. Tijdelijke Reisverzekering

Spetter. spatter. met. z n. allen. vakantie. Tijdelijke Reisverzekering Spetter spatter met z n allen op vakantie. Tijdelijke Reisverzekering Inhoudsopgave 5. Van zorg verzekerd 6. Compleet verzekerd 9. De dekkingen op een rij 10. Extra onderdelen meeverzekeren 11. De premies

Nadere informatie