Gun uzelf een plezier! Mastercard Platinum BIL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gun uzelf een plezier! Mastercard Platinum BIL"

Transcriptie

1 Gun uzelf een plezier! Mastercard Platinum BIL

2 Gun uzelf jedere dag een plezier!

3 MasterCard Platinum BIL. Ontdek hoe een betaalkaart en een pakket diensten en voorzieningen u het leven aangenamer kunnen maken. Wij willen dat u met de MasterCard Platinum BIL gelukkige momenten beleeft en u de kaart voor een genoeglijk diner, een goede aankoop of een interessante reis kunt gebruiken. Op de volgende bladzijden vindt u een beknopt overzicht van de exclusieve Platinumdiensten. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of bij uw persoonlijke BIL- Verantwoordelijke Relatiebeheer. U kunt ook contact opnemen met ons Contact- en dienstencentrum op nummer (+352) (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en uur).

4 Gun uzelf het plezier uw uitgaven overal veilig te kunnen betalen De meest geaccepteerde kaart Met uw MasterCard Platinum kunt u in meer dan 28 miljoen plaatsen ter wereld betalen en in meer dan een miljoen geldautomaten overal ter wereld geld opnemen. U vindt een lijst van de plaatsen op www. mastercard.com. Ruime betaal- en opnamemogelijkheden Dankzij de comfortabele bestedingslimieten kunt u met uw MasterCard Platinum tal van aankopen, reizen, restaurant- bezoeken en andere activiteiten betalen. U bent altijd een welkome gast.

5 Optimaal overzicht over uw budget Via onze Internetbank BILnet kunt u op elk moment uw laatste uitgaven met de MasterCard Platinum bekijken. Meer veiligheid in geval van verlies of diefstal Bij verlies of diefstal van uw MasterCard Platinum belt u het nummer (+352) (dag en nacht bereikbaar) om uw kaart te blokkeren. Indien u de vereiste veiligheidsmaatregelen hebt nageleefd, hebt u geen eigen risico voor de bedragen die met uw kaart tussen het verlies en uw telefonische melding zijn betaald. In noodgevallen kunt u ook heel snel een voorschot in contant geld of een vervangende kaart aanvragen. U ontvangt binnen drie bankdagen een nieuwe kaart tegen het geldende tarief. Daarmee is uw vakantie gered! Ook op het internet Deze waarborg is natuurlijk ook van toepassing op uw transacties op het Internet. Een niet te versmaden comfort waardoor u met een gerust hart uw reserveringen en aankopen online kunt regelen!

6 Met MasterCard Platinum BIL Assistance bent uzelf, maar ook uw gezinsleden 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, optimaal gedekt, waar u ook in Europa verblijft 1! U hebt dan recht op een uitgebreide persoonlijke- en reisbijstand in heel de wereld en op een Europese bijstand voor uw auto. Bijstand aan personen Dit omvat een aantal aanvullende, medische en paramedische diensten tijdens uw reis : ziekenhuiscomfort (zoals een individuele kamer), vergoeding van medische kosten in het buitenland tot euro, repatriëring en begeleiding, opvang van de medereizigers, bezoekers, bagage en gezelschapsdieren, vervangende chauffeur, bijstand bij overlijden,psychologische bijstand, opsturen van brillen, prothesen en geneesmiddelen, noodhulp op de skipistes, terugbetaling van de lessen en van de skipas, vergoeding van eerste dierenartskosten voor huisdieren. Reisbijstand Onmisbaar voor het verzekeren van verlies of diefstal van reisdocumenten en/of vervoerbiljetten. U bent ook verzekerd voor vervroegde terugkeer in geval van ziekenhuisopname/ overlijden van familieleden of van ernstige schade thuis. Ten slotte kunt u dringende boodschappen doorsturen en over geld, een tolk, een vervangende chauffeur en bijstand in geval van gerechtelijke vervolging beschikken. 1 Alle landen van de Europese Unie, plus Monaco, Noorwegen, Andorra, Liechtenstein en Zwitserland. Behalve de eilanden en departementen buiten het Europese vasteland.

7 Gun uzelf de zekerheid dat uw gezin volledig gedekt is Bijstand voor voertuigen 2 Uw auto is perfect verzekerd voor een aantal diensten in heel Europa, zoals takel- en sleephulp, opsturen van onderdelen, uw onderkomen indien vervoer niet mogelijk is, repatriëren van voertuig, chauffeur en passagiers, bewaking en afhandeling van de bagage enz. 2 Uitsluitend geldig voor voertuigen die ingeschreven zijn in een lidstaat van de Europese Unie of in Noorwegen, Monaco, Andorra, Liechtenstein, en Zwitserland.

8 Bijstand aan huis 3 Deze bijstand biedt u huishoudelijke hulp en kinderoppas in geval van ziekenhuisopname. Ook is de hulp van een slotenmaker, huisbewaking, hotelverblijf of verhuizing in geval van onbewoonbare woning als gevolg van een ongeval verzekerd. Rechtsbijstand Met uw MasterCard Platinum beschikt u vrij over een dienst voor juridische informatie. 3 Uitsluitend in het Groothertogdom Luxemburg en België.

9 Dienst reisinformatie Met uw MasterCard Platinum verkrijgt u ook informatie over uw reis, vaccinaties klimaat, paspoort en visa, toeristische trekpleisters enz. Deze dienst is van maandag t/m zaterdag van 9 tot 18 uur bereikbaar (behalve op feestdagen). Elke houder van een MasterCard Platinum BIL heeft recht op deze diensten, ongeacht het gebruik van de kaart. De bijstanddiensten worden geleverd door Europ Assistance, marktleider op het vlak van bijstand.

10 Uw reisannulatie- en onderbrekingsverzekering is inbegrepen Zodra u een reis met uw MasterCard Platinum betaalt, bent u automatisch tot euro verzekerd indien u uw reis moet annuleren of onderbreken. U bent gedekt in geval van ernstige ziekte, ongeval en overlijden, maar ook voor herexamens van een van uw kinderen, ontslag om economische redenen, (echt) scheiding en aanzienlijke schade aan uw woning. U bent gedekt tegen reisongemakken Uw MasterCard Platinum garandeert u een comfortabele reis, voor alle lijndiensten, charters en door een reisagentschap of touroperator ingehuurde pendeldiensten. - Bij gemist vertrek als gevolg van pech of een ongeval met de wagen, taxi of openbaar vervoer waarmee u, ook in het buitenland, naar de luchthaven, het station of de haven rijdt, bent u voor 750 euro gedekt om uw meerkosten voor een nieuwe reservering van vlucht, hotelkosten, maaltijden enz. te betalen - Bij vertraging van uw vliegtuig of trein, of bij een gemiste aansluiting van meer dan 4 uur krijgt u tot 200 euro terug voor maaltijden en andere kosten. Deze dekking is van toepassing op lijnvluchten, treinen en lijnschepen. - Bij vertraging van uw bagage met meer dan 4 uur hebt u recht op 450 euro om dringende aankopen van kleding en toiletartikelen te betalen. Bij vertragingen van meer dan 48 uur wordt u euro extra toegekend. Deze dekking is van toepassing op lijn- en chartervluchten, behalve voor de terugreis naar uw officiële woonplaats.

11 Gun uzelf het comfort van comfortabel reizen wat er ook gebeurt De bedragen van deze verschillende dekkingen voor reisongemakken gelden per groep samenreizende verzekerden en per reis, bovenop de door de vervoerder betaalde vergoedingen. Uw bagage is tegen diefstal verzekerd Uw huurwagen is perfect verzekerd 4 Betaalt u uw huurwagen met uw MasterCard Platinum, dan hoeft u niet langer een aanvullende verzekering te nemen die het eigen risico van de autoverzekering dekt. Nog een opmerkelijke besparing. Zodra u naar het buitenland reist, is uw bagage automatisch voor euro per schadegeval tegen diefstal verzekerd. 4 Deze verzekering geldt uitsluitend indien de schade aan het voertuig door een verzekering van de verhuurder is gedekt.

12 Uw MasterCard Platinum omvat verzekeringen, diensten en extra voordelen voor uzelf en uw familieleden. Voor informatie over de verzekeringen van uw MasterCard Platinum BIL kunt u bij onze makelaar Gras Savoye terecht van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en uur, op het nummer (+352) of het mailadres BIL@grassavoye.lu Uw aankopen zijn beschermd Aankopen van meer dan 50 euro die u met uw MasterCard Platinum betaalt, zijn gedurende 90 dagen automatisch beschermd tegen diefstal of ongevallenschade, tot euro per aankoop en euro per jaar!

13 Gun uzelf het plezier naar hartenlust te kopen, op weekend te gaan, goed voor uzelf te zorgen

14 Voor uw internationale uitgaven: Mastercard Platinum International BIL Gun uzelf het plezier om ontspannen op uw vlucht te wachten

15 Met uw MasterCard Platinum International BIL ontvangt u een Priority Pass en wordt u lid van een exclusieve club. Uw Priority Pass verschaft u toegang tot de vipsalons van meer dan 600 luchthavens in de hele wereld, ongeacht met welke luchtvaartmaatschappij of in welke klasse u vliegt. Dankzij uw Priority Pass kunt u in alle rust en kalmte op uw vlucht wachten. Hoe maak je er gebruik van? Heel gemakkelijk! U toont gewoon uw Priority Pass en u en uw gasten 5 worden ontvangen in de vipsalons. Als clublid wordt u 5 maal per jaar een kosteloze persoonlijke toegang aangeboden. Laat de luchthavenstress achter u en profiteer van een salonruimte waar u kunt ontspannen, zelfs terwijl u werkt. U geniet van een exclusief onthaal in een stijlvolle omgeving, waar u ook verfrissingen en kranten vindt. Als u wilt werken, hebt u al het nodige ter beschikking: mail, internet, fax, vergaderzalen 5 De tarieven voor extra bezoeken van u en uw gasten staan vermeld op het lidmaatschapsformulier Priority Pass.

16 Concert- en theatertickets kopen, bloemen zenden, restaurants of hotels reserveren Dankzij uw MasterCard Platinum International BIL kunt u dat allemaal toevertrouwen aan het bekwame en meertalige team van de groep Europ Assistance. U beschikt over een conciërgedienst die u helpt vinden en regelen wat u zoekt of nodig hebt, zodat u de tijd kunt nemen om te leven. Op al uw privé- of zakenreizen en voor alle culturele of toeristische informatie, kunt u op dit team een beroep doen, zodat u maximaal van uw vrije tijd kunt genieten. Indien nodig wordt het internationale netwerk van conciërgediensten van Europ Assistance ingeschakeld om een antwoord op uw vragen te bieden en uw reis vlot te laten verlopen.

17 Gun uzelf het plezier tijd te nemen om te leven Praktisch: met al uw vragen om informatie of privé- of professionele dienstverlening, kunt u zich wenden tot een team van Europ Assistance, dat beschikbaar is van 8.30 tot uur op (+32) U betaalt alleen de kosten voor de gevraagde diensten. 6 Deze dienst is elke Belgische werkdag bereikbaar.

18 In deze brochure zijn de algemene kenmerken van MasterCard Platinum BIL en MasterCard Platinum International BIL omschreven. De informatie in de verzekerings- en bijstandpolissen heeft voorrang op deze brochure. Meer informatie over deze polissen vindt u op of bij uw Verantwoordelijke Relatiebeheer. De bijstand van MasterCard Platinum BIL en MasterCard Platinum International BIL wordt voor rekening van Banque Internationale à Luxembourg S.A. uitgevoerd door EUROP ASSISTANCE (BELGIUM) S.A., RPR , verzekeringsmaatschappij erkend onder codenummer 1401 voor de uitoefening van de takken 13, 16 en 18 (Bijstand) bij K.B. van (B.S ) en erkend voor de uitoefening van de takken 13, 16 en 18 in het Groothertogdom Luxemburg : het hoofdkantoor is gevestigd in Triomflaan 172, B-1160 Brussel, België. De collectieve verzekering eigen risico huurwagen is door Banque Internationale à Luxembourg S.A. afgesloten bij Inter Partner Assistance SA, Louizalaan 166 bus1, B-1050 Brussel, een Belgische maatschappij, erkend door de Nationale Bank van België NBB, onder het nummer Alle maatschappijen maken deel uit van de groep AXA Global. De collectieve verzekering bagagediefstal is door Banque Internationale à Luxembourg S.A. afgesloten bij Inter Partner Assistance SA, Louizalaan 166 bus1, B-1050 Brussel, een Belgische maatschappij, erkend door de Nationale Bank van België, NBB onder het nummer De collectieve verzekeringen reisannulering, reison- gemakken, reisongevallen en aankoopbescherming zijn door Banque Internationale à Luxembourg S.A. afgesloten bij ACE European ACE European Group Limited, verzekeringsmaatschappij erkend onder codenummer NBB/BNB 2312, met kantoren te Nerviërslaan 9-31, B-1040 Brussel. ACE European Group is een verzekeringsmaatschappij naar Engels recht (ondernemingsnummer ), met hoofdkantoor in 100 Leadenhall Street, London EC3A 3 BP, UK.

19 De gegevens in deze brochure worden alleen ter informatie verstrekt. Deze informatie wordt zonder enige verplichting met betrekking tot volledigheid of nauwkeurigheid of actualiteit verstrekt en kan in geen geval als een aanbieding of een aansporing tot aan- of verkoop worden beschouwd. Zij heeft geen enkele juridische, boekhoudkundige of fiscale advieswaarde en is slechts geldig voor het ogenblik waarop ze is verstrekt. De conciërgediensten worden voor Banque Internationale à Luxembourg S.A. geleverd door Europ Assistance (Belgium) N.V., RPR , met hoofdkantoor in Triomflaan 172, B-1160 Brussel, België. De Priority Pass-dienstverlening wordt verzekerd door Priority Pass Limited ( PPL ), Advertiser House, 19 Bartlett Street, Croydon, Surrey, CR2 6TB, Engeland, met hoofdkantoor in 520 Fulham Road, London, SW6 5NJ, Engeland. Onze Verantwoordelijken Relatiebeheer in onze kantoren geven u hierover graag meer uitleg.

20 Banque Internationale à Luxembourg SA RCS Luxembourg B , route d Esch - L-2953 Luxembourg T(+352) F (+352) DM NL-02/13

Gun uzelf een plezier! MASTERCARD PLATINUM DEXIA

Gun uzelf een plezier! MASTERCARD PLATINUM DEXIA Gun uzelf een plezier! MASTERCARD PLATINUM DEXIA GUN UZELF OF ANDEREN IEDERE DAG EEN PLEZIER! De MasterCard Platinum Dexia. Ontdek hoe een betaalkaart en een pakket diensten en voorzieningen u het leven

Nadere informatie

overal en altijd... 2

overal en altijd... 2 Gerust op reis 2 overal en altijd... Overal en altijd... Wat er ook gebeurt, Inter Partner Assistance staat u bij met raad en daad, waar u ook bent, de klok rond, het jaar rond. Thuis, op reis of onderweg,

Nadere informatie

Een wereld van privileges

Een wereld van privileges Een wereld van privileges Conciërgediensten op maat, exclusieve aanbiedingen en privileges voor leden, een complete verzekering en volledige bijstand. Bovendien zijn de opname- en betalingslimieten aangepast

Nadere informatie

Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten

Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten Bijstand en reisverzekering: jaarcontracten World Gold met jaarannulering World Full Comfort Classic Auto territorialiteit wereldwijd wereldwijd Europa wereldwijd medische kosten in het buitenland onbeperkt

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar

Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Assistance 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar Baloise Insurance wil u helpen om uw wereld veiliger te maken. Als Baloise Insurance- klant hebt u alvast een streepje voor want in geval van nood

Nadere informatie

GEOGRAFISCHE DEKKING Europa of Wereld Europa of Wereld Europa of Wereld Europa of Wereld. Europa: Wereld:

GEOGRAFISCHE DEKKING Europa of Wereld Europa of Wereld Europa of Wereld Europa of Wereld. Europa: Wereld: TARIEFFICHE LIGHT SMART SPORT VIP GEOGRAFISCHE DEKKING Europa of Wereld Europa of Wereld Europa of Wereld Europa of Wereld REISDUUR Tot 14 opeenvolgende dagen Tot 3 opeenvolgende maanden Tot 3 opeenvolgende

Nadere informatie

Pechverhelping. Prijs Jaarlijks Drive DRIVE BELGIUM DRIVE BELGIUM PLUS DRIVE ACROSS INDIEN REEDS KLANT (EXCL. TIJDELIJKE CONTRACTEN) JAARLIJKS

Pechverhelping. Prijs Jaarlijks Drive DRIVE BELGIUM DRIVE BELGIUM PLUS DRIVE ACROSS INDIEN REEDS KLANT (EXCL. TIJDELIJKE CONTRACTEN) JAARLIJKS TARIEFFICHE DRIVE BELGIUM DRIVE BELGIUM PLUS DRIVE ACROSS DEKKING IN BELGÏE MAXIMUMDUUR VAN DE REIS Niet van toepassing Niet van toepassing 3 maanden DEKKING BUURLANDEN (FRANKRIJK, DUITSLAND, NEDERLAND,

Nadere informatie

Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten

Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten Bijstand en reisverzekering Tijdelijke contracten Top Selection met Exclusieve waarborgen Top Selection Flight Selection met Exclusieve waarborgen Flight Selection Travel Selection medische kosten in het

Nadere informatie

Home Assistance Bijstand bij schade aan de woning, informatiedienst, kosten voor slotenmaker (tot 100)

Home Assistance Bijstand bij schade aan de woning, informatiedienst, kosten voor slotenmaker (tot 100) Vief Travel en Uniglobe South West Travel heeft in samenwerking met Allianz Global Assistance voor u verschillende verzekeringsformules uitgewerkt. Het is mogelijk om voor uw volgende reis één van de onderstaande

Nadere informatie

VIEF TRAVEL. Onbeperkte medische kosten in het buitenland (zonder vrijstelling)

VIEF TRAVEL. Onbeperkte medische kosten in het buitenland (zonder vrijstelling) VIEF TRAVEL Vief Travel heeft in samenwerking met Allianz Global Assistance voor u verschillende verzekeringsformules uitgewerkt. Het is mogelijk om voor uw volgende reis één van de onderstaande formules

Nadere informatie

Belangrijkste troeven

Belangrijkste troeven Belangrijkste troeven 1 2 3 4 5 6 Laagste bonus-malusgraad voor veilige bestuurders vanaf 30 jaar Geen premieverhoging bij een ongeval in fout dankzij de Safety Card Allianz 0-vrijstelling De waarde van

Nadere informatie

UW GOLD BUSINESS AMERICAN EXPRESS KAART VERANDERT. ONTDEK ZE NU.

UW GOLD BUSINESS AMERICAN EXPRESS KAART VERANDERT. ONTDEK ZE NU. UW GOLD BUSINESS AMERICAN EXPRESS KAART VERANDERT. ONTDEK ZE NU. WAAROM EEN NIEUWE KAART? EEN NIEUWE GOLD BUSINESS KAART OM U ALS PROFESSIONAL NOG BETER BIJ TE STAAN De nieuwste technologieën: nieuwe online

Nadere informatie

Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd?

Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd? Vertrek met een gerust gemoed op vakantie! Voor meer info: Tel. 02 233 22 02 www.touring.be Zijn uw vakanties wel echt goed beschermd? De beoordelingen van onze leden. De mening van onze leden is erg belangrijk

Nadere informatie

Kapitaal Reisongevallen Vergoeding tot per persoon bij overlijden en blijvende invaliditeit na een ongeval in het buitenland.

Kapitaal Reisongevallen Vergoeding tot per persoon bij overlijden en blijvende invaliditeit na een ongeval in het buitenland. Vief Travel en Uniglobe South West Travel heeft in samenwerking met Allianz Global Assistance voor u verschillende verzekeringsformules uitgewerkt. Het is mogelijk om voor uw volgende reis één van de onderstaande

Nadere informatie

Home Assistance Bijstand bij schade aan de woning, informatiedienst, kosten voor slotenmaker (tot 100)

Home Assistance Bijstand bij schade aan de woning, informatiedienst, kosten voor slotenmaker (tot 100) Vief Travel en Uniglobe South West Travel heeft in samenwerking met Allianz Global Assistance voor u verschillende verzekeringsformules uitgewerkt. Het is mogelijk om voor uw volgende reis één van de onderstaande

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval.

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. VIVIUM Auto Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. 1. U kunt met een gerust hart uw wagen toevertrouwen aan een specialist

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

Tel.: 0800/55 505 (vanuit België) 00 32 78 055 505 (vanuit het buitenland) E-mail: bijstand@aginsurance.be Fax: (00 32) (0) 78 05 77 16

Tel.: 0800/55 505 (vanuit België) 00 32 78 055 505 (vanuit het buitenland) E-mail: bijstand@aginsurance.be Fax: (00 32) (0) 78 05 77 16 Inlichtingen nodig? Juridische informatie nodig? Psychologische steun nodig? Hulp nodig na ongeval of ziekte? Tel.: 0800/55 505 (vanuit België) 00 32 78 055 505 (vanuit het buitenland) E-mail: bijstand@aginsurance.be

Nadere informatie

REFERENCE, EXCELLENCE OF TIJDELIJKE BIJSTAND?

REFERENCE, EXCELLENCE OF TIJDELIJKE BIJSTAND? Gerust op reis Overal en altijd... Wat er ook gebeurt, AXA Assistance staat u bij met raad en daad, waar u ook bent, de klok rond, het jaar rond. Thuis, op reis of onderweg, onze medewerkers zorgen snel

Nadere informatie

Visa & MasterCard FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Visa & MasterCard FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Visa & MasterCard FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Visa Classic Verschillende types van kaarten volgens uw noden Visa is de kredietkaart bij uitstek. U krijgt de ruimste waaier aan voordelen: betaalgemak,

Nadere informatie

Hospitalisatie- VERZEKERING Plus. Opname in een ziekenhuis

Hospitalisatie- VERZEKERING Plus. Opname in een ziekenhuis Hospitalisatie- VERZEKERING Plus Opname in een ziekenhuis Waarom zo'n verzekering Omdat een opname in het ziekenhuis ook financieel een pijnlijke zaak is Elk jaar krijgt één gezin op drie te maken met

Nadere informatie

REFERENCE, EXCELLENCE OF TIJDELIJKE BIJSTAND?

REFERENCE, EXCELLENCE OF TIJDELIJKE BIJSTAND? Gerust op reis Overal en altijd... Wat er ook gebeurt, AXA Assistance staat u bij met raad en daad, waar u ook bent, de klok rond, het jaar rond. Thuis, op reis of onderweg, onze medewerkers zorgen snel

Nadere informatie

Reis- & Annuleringsverzekering

Reis- & Annuleringsverzekering Reis- & Annuleringsverzekering Wat is wel en niet gedekt door deze reisverzekering? Wat is een reisverzekering? Deze verzekering vergoedt schade als je op reis bent of als je de reis moet annuleren. De

Nadere informatie

Familis Heel eenvoudig goed verzekerd

Familis Heel eenvoudig goed verzekerd Familis Heel eenvoudig goed verzekerd Ja, ik wil alle Familis-voordelen genieten Stuur vandaag nog uw antwoordkaart terug. Ontdek de voordelen van Familis en ontvang alvast een gratis diagnostiek van uw

Nadere informatie

Reisverzekering voor klanten van CZ

Reisverzekering voor klanten van CZ Reisverzekering voor klanten van CZ 2 De reisverzekering die naadloos aansluit op uw CZ Zorgverzekering Inhoud De reisverzekering voor klanten van CZ 4 Twee varianten 5 Waar bent u verzekerd? 5 Speciaal

Nadere informatie

REISVERZEKERINGEN GOLDEN TRAVEL INSURANCE

REISVERZEKERINGEN GOLDEN TRAVEL INSURANCE REISVERZEKERINGEN GOLDEN TRAVEL INSURANCE U vertrekt op reis en wil er vooral het beste van maken. Samen met uw reisagent is alles tot in de puntjes geregeld. Ook voor de onverwachte momenten kiest u kwaliteit:

Nadere informatie

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1!

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! Eindelijk, wordt de goede bestuurder vergoed voor zijn kwetsuren door zijn verzekering B.A. Auto! De BA Max Aangeboden voor het leven aan

Nadere informatie

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1!

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! Eindelijk, wordt de goede bestuurder vergoed voor zijn kwetsuren door zijn verzekering B.A. Auto! Eén bestuurder op twee denkt dat zijn

Nadere informatie

Ongeëvenaarde wereldwijde service de klok rond

Ongeëvenaarde wereldwijde service de klok rond Ongeëvenaarde wereldwijde service de klok rond Welkom bij American Express: ontdek uw privileges. U bent nu Lid van American Express. Hierdoor beschikt u niet alleen over de Kaart die wereldwijd aanvaard

Nadere informatie

DE HAKRINBANK CREDITCARD. Comfort in een kaartje.

DE HAKRINBANK CREDITCARD. Comfort in een kaartje. DE HAKRINBANK CREDITCARD Comfort in een kaartje. Met de creditcard van de Hakrinbank wordt betalen een stuk makkelijker. U HEEFT OVERAL EN ALTIJD GELD OP ZAK. U kunt wereldwijd bij meer dan 24 miljoen

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY LAR Rechtsbijstand TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY Oktober 2017 Wij halen uw gelijk. DOELGROEP Particulieren als individu of gezin PRODUCTOVERZICHT AUTO NIET-AUTO FULL All in Verkeer All risk Family FLEX FIX

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY LAR Rechtsbijstand TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY November 2018 Wij halen uw gelijk. DOELGROEP Particulieren als individu of gezin PRODUCTOVERZICHT AUTO NIET-AUTO FULL All in Verkeer All risk Family FLEX

Nadere informatie

iza Dekkingsoverzicht Doorlopende Reisverzekering

iza Dekkingsoverzicht Doorlopende Reisverzekering iza Dekkingsoverzicht Doorlopende Reisverzekering Inhoud Dekkingsoverzicht IZA Doorlopende Reisverzekering Rubriek I Reisbagage 3 Rubriek II Reisongevallen 3 Rubriek III S.O.S. Kosten 4 Rubriek IV Medische

Nadere informatie

PUBLIEKE SECTOR. Bijstand. Specifieke bepalingen

PUBLIEKE SECTOR. Bijstand. Specifieke bepalingen PUBLIEKE SECTOR Bijstand Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Publieke Sector De gemeenschappelijke bepalingen De specifieke bepalingen eigen aan elke verzekering

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht. UMC Doorlopende. Reisverzekering. De zorgverzekeraar voor universitair medische centra

Dekkingsoverzicht. UMC Doorlopende. Reisverzekering. De zorgverzekeraar voor universitair medische centra Dekkingsoverzicht UMC Doorlopende Reisverzekering De zorgverzekeraar voor universitair medische centra 2 De zorgverzekering voor universitair medische centra Dekkingsoverzicht UMC Doorlopende Reisverzekering

Nadere informatie

Touring Belgium bijstand voertuigen

Touring Belgium bijstand voertuigen Belgium bijstand voertuigen Het hieronder vermelde tarief is een jaarpremie, taksen inbegrepen. Territorialiteit : België Begunstigden : Eigenaar van het voertuig+ bestuurder (mits toestemming) + alle

Nadere informatie

Productfiche Motorfiets

Productfiche Motorfiets MOTORFIETS Januari 2015 Productfiche Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Burgerrechtelijke

Nadere informatie

vertaling van de folder met aanvraagformulier

vertaling van de folder met aanvraagformulier ADAC Plus lidmaatschap familie:. slechts 134,- per jaar Pakket voor u, uw partner, uw minderjarig(e) kind(eren) en kinderen tot 23 jaar: De diensten zoals hierboven genoemd Het ADAC lidmaatschap Hulp in

Nadere informatie

4. Bijstand Personen - Leeftijdsgrens neen neen - Verzekerde personen verzekeringsnemer + vaste partner + ongehuwde kinderen op zelfde domicilie

4. Bijstand Personen - Leeftijdsgrens neen neen - Verzekerde personen verzekeringsnemer + vaste partner + ongehuwde kinderen op zelfde domicilie SUNASSISTANCE Technische Fiche: Jaarpolissen ANNO GOLD ANNO 1. Annulering 2.500,00-2. Niet verbleven dagen 2.500,00 - Geldig in België en buitenland vanaf 1 overnachting 3. Bagage 1. Diefstal of beschadiging

Nadere informatie

Golden kredietkaart Met een gerust gemoed genieten van het leven

Golden kredietkaart Met een gerust gemoed genieten van het leven Golden kredietkaart Met een gerust gemoed genieten van het leven ruime uitgavenlimiet van 5.000 euro wereldwijd betaalcomfort extra verzekering voor je reizen en aankopen jaarlijkse kost 40 euro Reizen

Nadere informatie

KBC Autolease Gold Assistance Bijstand aan personen en voertuigen

KBC Autolease Gold Assistance Bijstand aan personen en voertuigen Bijstand aan personen en voertuig Het contract KBC Autolease Gold Assistance is een uitbreiding van de dekking KBC Autolease Silver en VIP-Silver dekkingen, en bijgevolg zijn alle hiervoor omschreven voorwaarden

Nadere informatie

KBC-Polis voor uw reizen

KBC-Polis voor uw reizen Eén keer of meerdere keren per jaar op vakantie? Een weekendje weg? Een city-trip naar Barcelona? Een wintersportvakantie? Of u nu een dagje weg naar het buitenland hebt gepland, een zonvakantie of een

Nadere informatie

dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering

dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering iza dekkingsoverzicht De zorgverzekeraar iza doorlopende reisverzekering voor de publieke sector dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering Speciaal voor elkaar D-IZAD06 2 dekkingsoverzicht iza

Nadere informatie

Optimaal beheer van professionele uitgaven De American Express Corporate Kaart

Optimaal beheer van professionele uitgaven De American Express Corporate Kaart Optimaal beheer van professionele uitgaven De American Express Corporate Kaart Het American Express Corporate Kaartprogramma biedt u een complete oplossing voor het optimaal beheer van uw reis- en representatiekosten

Nadere informatie

Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black!

Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black! Wisselwerking 32 Postbus 23225 1100 DS Diemen KvK Amsterdam nr 33.200.596 Het hele jaar betaalgemak met uw MasterCard Black! MC-150-NL-02/2013 Voordelen gebruik creditcard Eenvoudig Mijn ICS activeren

Nadere informatie

ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering Aanvullend voordeel:

ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering Aanvullend voordeel: ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering Vrije keuze verzekerd bedrag tot maximaal 12.630,- afhankelijk van uw leeftijd en de premie die u kiest Lage instappremies; vanaf 4,99 per maand Maximale aanvangsleeftijd

Nadere informatie

Hospit-All. De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles

Hospit-All. De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles De hospitalisatieverzekering: een concreet voordeel voor uw werknemers. De cijfers bewijzen het. De vergrijzing van de bevolking en de

Nadere informatie

ECC-Net: Travel app. Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland. Informatieblad app - ECC-Net: Travel

ECC-Net: Travel app. Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland. Informatieblad app - ECC-Net: Travel 1 ECC-Net: Travel app Een nieuwe mobiele applicatie voor de Europese consument bij zijn reizen in het buitenland Een gezamenlijk project van het Netwerk van Europese Consumentencentra Naam van de APP ECC-Net:

Nadere informatie

INFO REISVERZEKERINGEN & DIENSTEN REISBIJSTAND: BELEID VOORAFBESTAANDE ZIEKTES EN AANDOENINGEN

INFO REISVERZEKERINGEN & DIENSTEN REISBIJSTAND: BELEID VOORAFBESTAANDE ZIEKTES EN AANDOENINGEN INFO REISVERZEKERINGEN & DIENSTEN REISBIJSTAND: BELEID VOORAFBESTAANDE ZIEKTES EN AANDOENINGEN HEVERLEE, 31 JULI 2017 Auteur Datum laatste aanpassing Status Kristien Dierckx 31 juli 2017 Finale versie

Nadere informatie

ad Holland De doorlopende

ad Holland De doorlopende d De doorlopendereisverzekeringen van Stad Holland De doorlo sverzekeringen van Stad Holland De doorlopendereisverzekeri ad Holland De doorlopende De doorlopendereisverzekeringen van Stad Holland De dereisverzekeringen

Nadere informatie

autopech of ongeval we blijven relax

autopech of ongeval we blijven relax uw verzekeringsmakelaar of uw AXA Bankagent u bent in het buitenland wegenhulp Aarzel niet om een beroep te doen op uw verzekeringsmakelaar of uw AXA Bankagent voor meer informatie. Hij staat voor u klaar

Nadere informatie

Touring Belgium bijstand voertuigen

Touring Belgium bijstand voertuigen Belgium bijstand voertuigen Het hieronder vermelde tarief is een jaarpremie, taksen inbegrepen. Territorialiteit : België Begunstigden : Eigenaar van het voertuig+ bestuurder (mits toestemming) + alle

Nadere informatie

5 Redenen om met Air Transat te reizen

5 Redenen om met Air Transat te reizen Canada begint hier 5 Redenen om met Air Transat te reizen Air Transat biedt directe vluchten naar Canada vanuit 27 Europese steden. Dankzij het uitgebreide netwerk van binnenlandse vluchten kunnen reizigers

Nadere informatie

Home Plan Xpert. De exclusieve woonverzekering met professionele expertise

Home Plan Xpert. De exclusieve woonverzekering met professionele expertise Home Plan Xpert De exclusieve woonverzekering met professionele expertise Luc Gielis, al meer dan 20 jaar expert Uw woning is een van de belangrijkste investeringen in uw leven. Niet alleen de aankoop

Nadere informatie

Comfort Auto Vervangingsvoertuig

Comfort Auto Vervangingsvoertuig Vervangingsvoertuig Overzicht Woordenlijst... 2 1. Omvang van de dekking... 3 2. Voor welk voertuig wordt de dekking verleend?... 3 3. Hoe nemen we uw mobiliteit ten laste in geval van immobilisatie van

Nadere informatie

Dienstregeling & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi

Dienstregeling & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi Het Thalys-netwerk breidt zich uit Alle bestemmingen en aansluitingen vanuit België Thalys Ontdek op uw eigen ritme het

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u.

PEUGEOT VERZEKERING. Onze autoverzekering, even uniek als u. PEUGEOT VERZEKERING Onze autoverzekering, even uniek als u. EEN VOLLEDIGE AUTOVERZEKERING OP MAAT! ALLES BEGINT MET EEN VOLLEDIGE BA-DEKKING Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies

Nadere informatie

ACTIE GEZIN. tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot. 2 jaar aan halve prijs! Familiale. Rechtsbijstand Privéleven*

ACTIE GEZIN. tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot. 2 jaar aan halve prijs! Familiale. Rechtsbijstand Privéleven* ACTIE GEZIN tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot 2 jaar aan halve prijs! Top + Familiale Rechtsbijstand Privéleven* 2 jaar aan halve prijs! Top + Familiale Rechtsbijstand Privéleven* Onderschrijf

Nadere informatie

Group Plus World Business Card HOE REAGEREN BIJ SCHADE? contact.be@aig.com

Group Plus World Business Card HOE REAGEREN BIJ SCHADE? contact.be@aig.com 1/ 5 Hierbij, op pagina 2 uw verzekeringspas geldig voor al uw verplaatsingen naar het buitenland gedurende de verzekerde periode. We wensen u een aangenaam en veilig verblijf. Hoe te reageren bij schade?

Nadere informatie

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond uw AXA bankagent of verzekeringsmakelaar ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond Raadpleeg uw AXA bankagent of verzekeringsmakelaar voor meer informatie over de voorwaarden van happy family

Nadere informatie

iza Dekkingsoverzicht Reisverzekering

iza Dekkingsoverzicht Reisverzekering iza Dekkingsoverzicht Reisverzekering Inhoud Dekkingsoverzicht IZA Reisverzekering Rubriek I Reisbagage 3 Rubriek II Reisongevallen 3 Rubriek III S.O.S. Kosten 4 Rubriek IV Medische kosten 5 Rubriek V

Nadere informatie

Top Bijstand. is er voor u: 24 uur op 24, in België en in het buitenland! Voor uw gezin én uw wagen

Top Bijstand. is er voor u: 24 uur op 24, in België en in het buitenland! Voor uw gezin én uw wagen Top Bijstand is er voor u: 24 uur op 24, in België en in het buitenland! Voor uw gezin én uw wagen Of u nu in België of in het buitenland bent, alleen of met uw gezin, bij problemen kunt u altijd rekenen

Nadere informatie

uw autoverzekering op maat

uw autoverzekering op maat uw autoverzekering op maat Bij AXA stellen we u geen gewone autoverzekering voor, we bieden u een autoverzekering die op u persoonlijk is afgestemd. Sinds hoeveel jaar hebt u uw rijbewijs? Wanneer had

Nadere informatie

dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering

dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering 6 iza dekkingsoverzicht De zorgverzekeraar iza doorlopende reisverzekering voor de publieke sector dekkingsoverzicht iza doorlopende reisverzekering Speciaal voor elkaar D-IZAD10 2 dekkingsoverzicht iza

Nadere informatie

Autoverzekering. De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv.

Autoverzekering. De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Autoverzekering De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Uw appeltje voor de dorst www.argenta.be Gerust onderweg met de autoverzekering

Nadere informatie

Recepten om het Allianz All-in-One te kruiden

Recepten om het Allianz All-in-One te kruiden Recepten om het Allianz All-in-One te kruiden Het All-in-One: 3 Allianz-verzekeringen in één package Een klant die minstens drie Allianz-polissen bundelt, kan van heerlijk gekruide voordelen genieten.

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen

PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen PEUGEOT FINANCE de motor van uw dromen Een Peugeot... Daar heeft u altijd al van gedroomd, maar hoe kunt u uw droom in vervulling laten gaan? Wie beter dan Peugeot Finance kan u een financieringsoplossing

Nadere informatie

Gezinsbijstand. De top in bijstand voor het hele gezin. In België en in het buitenland, 24 u op 24 en 7 dagen op 7

Gezinsbijstand. De top in bijstand voor het hele gezin. In België en in het buitenland, 24 u op 24 en 7 dagen op 7 Gezinsbijstand De top in bijstand voor het hele gezin In België en in het buitenland, 24 u op 24 en 7 dagen op 7 In België of in het buitenland, alleen of met uw gezin? U kunt altijd rekenen op Gezinsbijstand

Nadere informatie

HEEL DUITSLAND met de ICE trein vanaf 39 met de IC Bus vanaf 14 KEULEN FRANKFURT BERLIJN MÜNCHEN DÜSSELDORF

HEEL DUITSLAND met de ICE trein vanaf 39 met de IC Bus vanaf 14 KEULEN FRANKFURT BERLIJN MÜNCHEN DÜSSELDORF KEULEN HAMBURG FRANKFURT BREMEN HANNOVER DORTMUND LEIPZIG LUIK AKEN BONN KEULEN DRESDEN FRANKFURT (M) KARLSRUHE NÜRNBERG STUTTGART HEEL DUITSLAND met de ICE trein 39 met de IC Bus 14 Dienstregeling & prijzen

Nadere informatie

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven!

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven! 4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Met Turbo Bonus tellen ongevallen van meer dan 5 jaar geleden niet meer mee voor de berekening van de bonus-malusgraad.

Nadere informatie

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven!

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U rijdt al jaren zonder ongeval in fout? U hebt een verantwoordelijke rijstijl? Kortom u bent een goede bestuurder? Dan doen

Nadere informatie

TALENSIA. Bijstand. Specifieke bepalingen

TALENSIA. Bijstand. Specifieke bepalingen TALENSIA Bijstand Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen De gemeenschappelijke bepalingen De specifieke bepalingen eigen aan elke verzekering De woordenlijst

Nadere informatie

FATUM Veilig op reis pakket. Omdat u onbezorgd van uw reis wilt genieten

FATUM Veilig op reis pakket. Omdat u onbezorgd van uw reis wilt genieten FATUM Veilig op reis pakket Omdat u onbezorgd van uw reis wilt genieten 1 FATUM biedt verschillende verzekeringen aan om ervoor te zorgen dat u onbezorgd kunt reizen. Neemt u de mogelijkheden eens door

Nadere informatie

NIEUW GAMMA PRODUCTEN (1/2)

NIEUW GAMMA PRODUCTEN (1/2) TBS modulariteit NIEUW GAMMA PRODUCTEN (1/2) TBS BENELUX VEHICLE u Auto, moto, Van (max. 5.5T, max. 6,5 m lengte en/of 3 m hoog) u Technische bijstand, sleping, terug-naar-huis service u Benelux + 50 km

Nadere informatie

De American Express Business Card. Algemene voorwaarden Reisongevallen en Reisongemakken verzekering

De American Express Business Card. Algemene voorwaarden Reisongevallen en Reisongemakken verzekering De American Express Business Card Algemene voorwaarden Reisongevallen en Reisongemakken verzekering VERSIE FEBRUARI 2013 Inhoud Extra verzekering tegen reisongevallen 1 Wie komen er in aanraking voor deze

Nadere informatie

KBC- Vakantiepolis. Doelgroep. Optie zakenreizen. Welke verzekeringen kunt u sluiten? Ook dit moet u zeker weten! VIP-formule

KBC- Vakantiepolis. Doelgroep. Optie zakenreizen. Welke verzekeringen kunt u sluiten? Ook dit moet u zeker weten! VIP-formule KBC- Vakantiepolis Vakantie is vooral genieten van een welverdiende rust. Maar vakantie is tegelijk een niet te onderschatten financiële uitgave. U verwacht niet uw trip te moeten annuleren of op reis

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

Zie hoofdstuk B Ontvoering. Zie hoofdstuk B Overlijden 18.500 Blijvende onvanliditeit Partiele onvaliditeit : % bepaald volgens locale bepalingen

Zie hoofdstuk B Ontvoering. Zie hoofdstuk B Overlijden 18.500 Blijvende onvanliditeit Partiele onvaliditeit : % bepaald volgens locale bepalingen Kaping, hechtenis Ontvoering Overlijden 18.500 Blijvende onvanliditeit Partiele onvaliditeit : % bepaald volgens locale bepalingen 74.370 Max. 74.370 Burgerlijke Aansprakelijkheid 5.000.000 vrijstelling

Nadere informatie

Tel.: Fax:

Tel.: Fax: Baloise Assistance 7 dagen op 7, 24 uur op 24 bereikbaar Tel.: +32 3 870 95 70 Fax: +32 2 533 77 75 E-mail: assistance@baloise.be Uw klant kan een beroep doen op onze interventieservice in geval van schade.

Nadere informatie

Doorlopende reisverzekering. Altijd goed verzekerd erop uit

Doorlopende reisverzekering. Altijd goed verzekerd erop uit Doorlopende reisverzekering Altijd goed verzekerd erop uit 2 Uw reisverzekering goed geregeld Wel eens vergeten een reisverzekering af te sluiten voordat u wegging? Met een Doorlopende reisverzekering

Nadere informatie

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500

Mobiliteitsservice. Gratis SEAT-pechhulp 0800-0242500 Mobiliteitsservice Gratis SEAT-pechhulp SEAT SERVICE 0800-0242500 SEAT houdt je mobiel Bij een nieuwe SEAT krijg je gratis Mobiliteitsservice. Die helpt je bij pech snel weer op weg, 24 uur per dag en

Nadere informatie

Aangifteformulier EUROP ASSISTANCE BCD Travel

Aangifteformulier EUROP ASSISTANCE BCD Travel Aangifteformulier EUROP ASSISTANCE BCD Travel Dit document is bestemd om uw aangifte bij onze diensten te vereenvoudigen! Enkel de Algemene Voorwaarden van het contract bepalen echter de gewaarborgde dekkingen.

Nadere informatie

Wij danken u voor het vertrouwen en wensen u een goede verkoop toe.

Wij danken u voor het vertrouwen en wensen u een goede verkoop toe. AV,TOURInG Materné Verzekeringsgroep Straatsburgdok-Noordkaai 21B17 2030 Antwerpen Brussel, 30 november 2016 Beste partner. Betreft : gewijzigde tarieven voor Touring jaarpolissen Wij wensen u te informeren

Nadere informatie

ree n vei r z zek e erinn gen

ree n vei r z zek e erinn gen eizen en verzekeringen Op reis kun net als thuis ziek worden, een ongeval oplopen, iets kwijt spelen,, neem je soms zelfs wat meer risico dan thuis. Terwijl je niet automatisch dezelfde bescherming geniet.

Nadere informatie

AANGIFTEFORMULIER VOOR DE VERZEKERING NOGO

AANGIFTEFORMULIER VOOR DE VERZEKERING NOGO AANGIFTEFORMULIER VOOR DE VERZEKERING NOGO Dit document is bestemd om uw aangifte bij onze diensten te vereenvoudigen! Enkel de Algemene Voorwaarden van ons contract bepalen echter de gewaarborgde dekkingen.

Nadere informatie

ree n ve i r z zek e erin n gen

ree n ve i r z zek e erin n gen reizen en verzekeringen Op reis kan er vaker dan thuis iets onverwachts gebeuren. Daarom wil je misschien extra bescherming tegen de financiële gevolgen van vervelende gebeurtenissen. Maar verzekeringen

Nadere informatie

EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT.

EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT. EEN OMNIUM DIE ECHT AAN ALLES DENKT. Krijg 10% korting op een 100% omnium. Bent u tussen 30 en 45 jaar? Bent u een voorzichtige bestuurder, gelukkige eigenaar van een nieuwe Opel break of monovolume? Opel

Nadere informatie

Zalig zeker onderweg dankzij VAB.

Zalig zeker onderweg dankzij VAB. Zalig zeker onderweg dankzij VAB. De meest complete bescherming VAB is al onderweg. Met VAB geniet u van zorgeloze vakanties en rijplezier Met VAB bent u altijd en overal beschermd tegen alle vormen van

Nadere informatie

Doorlopende Reisverzekering. Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier

Doorlopende Reisverzekering. Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier Doorlopende Reisverzekering Altijd en overal verzekerd Alles in één keer geregeld Onbezorgd reisplezier ICS Doorlopende Reisverzekering: Uw vakantieplezier begint hier Als u steeds opnieuw een reisverzekering

Nadere informatie

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer Zittend ziekenvervoer ONVZ Zorgverzekeraar 2013 Heeft u vervoer nodig om bij een zorgverlener te komen? Dan komt u in een aantal gevallen in aanmerking voor vergoeding van de kosten van zittend ziekenvervoer.

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY

TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY 4500282-06.2016 V.U.: LAR, merk voor rechtsbijstand van AXA Belgium, NV Vorstlaan 25 - B-1170 Brussel België 2016 LAR Rechtsbijstand TECHNISCHE FICHE LAR FAMILY Juni 2016 Wij halen uw gelijk. DOELGROE

Nadere informatie

Cetelem Maestro kaart

Cetelem Maestro kaart Wij staan voor u klaar als u meer informatie nodig heeft. Hoe kunt u ons bereiken? op www.cetelem.be op het nummer 078 15 00 90 per fax op 02 508 48 85 per e-mail aan customer@cetelem.be per post naar

Nadere informatie

TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO, RETAIL & FREE

TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO, RETAIL & FREE LAR Rechtsbijstand TECHNISCHE FICHE LAR BUSINESS PRO, RETAIL & FREE Oktober 2017 Wij halen uw gelijk. DOELGROEP LAR BUSINESS Pro: Micro-, Kleine en Middelgrote Ondernemingen LAR BUSINESS Retail: Kleinhandel

Nadere informatie

Privilege Service Plus.

Privilege Service Plus. Privilege Service Plus. U staat er nooit alleen voor. Uw mobiliteitsgarantie, GRATIS verlengd Altijd klaar om uw mobiliteit te beschermen: Privilege Service en Privilege Service Plus. Instappen, starten,

Nadere informatie

Hospit-All. De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles

Hospit-All. De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles De verzekering gezondheidszorg die alles regelt of toch bijna alles De hospitalisatieverzekering: een concreet voordeel voor uw werknemers. De cijfers bewijzen het. De vergrijzing van de bevolking en de

Nadere informatie

Top Bijstand. is er voor u: 24 uur op 24, in België en in het buitenland! Voor uw gezin én uw wagen

Top Bijstand. is er voor u: 24 uur op 24, in België en in het buitenland! Voor uw gezin én uw wagen Top Bijstand is er voor u: 24 uur op 24, in België en in het buitenland! Voor uw gezin én uw wagen Problemen in België? U maakt aanstalten om naar huis te gaan maar merkt dat u uw sleutels kwijt bent.

Nadere informatie

troeven Ontdek van het betalen met de kaart www.cora.be HANDLEIDING

troeven Ontdek van het betalen met de kaart www.cora.be HANDLEIDING HANDLEIDING OM EEN VAN ONZE MEDEWERKERS TE CONTACTEREN BIJ VERLIES OF DIEFSTAL VAN UW CORA-KAART bureel van uw winkel open van maandag tot zaterdag van 9 tot 20u, vrijdag van 9 tot 21u Cora Service Ravensteinstraat

Nadere informatie

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering.

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance & Assistance Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance The Classic Car Assistance De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw werkt al

Nadere informatie

Student Insurance Program - SIP

Student Insurance Program - SIP Student Insurance Program - SIP Complete dekking Het SIP biedt een complete dekking voor buitenlandse studenten in Europa en voor studenten die in het buitenland stage gaan lopen. 2 Flexibele medische

Nadere informatie