Sinds Huidverbetering begint bij de huidcoach

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sinds Huidverbetering begint bij de huidcoach"

Transcriptie

1

2 Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Een effectief stappenplan voor de huid, een uniek totaalconcept met als voornaamste doel: effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen! Specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en een absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage en al de hieruit voortvloeiende behandelingen zijn al jaren uniek in haar soort. Huidverbetering begint bij de huidcoach Je wordt met empathie door de huidcoach behandeld. De hannah producten worden speciaal op je huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen. Bij de ontwikkeling van de producten is de missie om een beschadigde huid weer in balans te brengen, je huid mogelijkheden te bieden om te herstellen en om een goede en gezonde huidconditie te realiseren. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kun je nagaan wat de impact van deze producten op een normale huid zal zijn. Je ontdekt snel de toegevoegde waarde van de producten van hannah!

3 geef JE Huid EEn KanS HuiDCoACH in BoekvorM Weet ik voldoende over mijn huid? Wat is mijn huidtype? Hoe geef ik mijn huid de juiste verzorging en welke producten heb ik daarvoor nodig? in het boek geef je huid een kans geschreven door founder Hannah Hakze worden deze vragen op een heldere en vlot leesbare wijze allemaal beantwoord! We vinden het heel normaal dat we dagelijks douchen, onze tanden poetsen en en ons haar stylen. Maar hoe zit het met de huid? een consequente en vooral juiste huidverzorging wordt in veel gevallen vergeten. geef je huid een kans is een unieke handleiding en huidcoach in boekvorm voor een ieder die een mooie en gezonde huid wil creëren én behouden!

4 HET STappEnpLan van HAnnAH Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, bestaande uit huidverwante, hoog gekwalificeerde, natuurlijke ingrediënten met een huideigen karakter. Tezamen brengen deze een krachtige werking teweeg. de producten zijn op elkaar afgestemd en zijn dusdanig ontwikkeld, dat het beoogde resultaat heel snel zichtbaar wordt. deze zijn niet vanuit een laboratorium ontwikkeld, maar vanuit de dagelijkse praktijk! voor het reinigen en peelen, het stimuleren, het herstellen en het beschermen van de huid zijn speciale producten ontwikkeld. bloedserieuze HuidvErbETEring Huidverbetering valt en staat met een goede doorbloeding. Door het gebruik van de therapeutische Cell Active wordt de huid zeer krachtig gestimuleerd en doorbloed. Hierdoor wordt de zuurstofvoorziening in de huid verbeterd, worden blokkades opgeheven en de celwerking bevorderd. Dit unieke product verbetert de algehele huidconditie en is toepasbaar bij iedere vorm van huidverbetering. in combinatie met de befaamde Bindweefselmassage zorgt het ervoor, dat het diep gelegen collageen een krachtige impuls krijgt. na het gebruik van Cell Active zullen de voedingsstoffen uit de overige producten beter en vooral dieper in de huid worden opgenomen, om daar intensief hun huidverbeterende werking te doen. vitaminerijk voorgerecht voor de Huid vitamin Complex is een heerlijke, vochtherstellende gezichtsspray met een hoge dosering vitamines en vochtregulerende bestanddelen. naast het toevoegen van vitamines voor extra vitaliteit en weerstand tegen externe invloeden, zorgt deze spray voor een intensieve instant hydratatie van de huid. een vochtarme huid bindt geen lipiden, maar door de hydratatie van het vitamin Complex zal de huid daarna een crème beter opnemen en heeft deze veel minder crème nodig. Deze unieke spray (al ruim 20 jaar een succes) vormt een verfrissende multivitaminecocktail voor de huid en bij het dragen van makeup is het ook een geweldige fi xatiespray!

5 SwEET & SOur delight om een vochtarme, verzwakte of beschadigde huid weer in optimale balans te brengen, biedt de skin elixer de uitkomst! Deze intensief hydraterende emulsie is tevens inzetbaar in de strijd tegen huidveroudering. Het bevat o.a. hyaluronzuur, hetgeen een een sterk waterbindend vermogen heeft. Hierdoor wordt de vochtconditie van de huid op een natuurlijke manier hersteld. De basis van royal Jelly (koninginnegelei) zorgt ervoor, dat het hyaluronzuur diep in de huid kan dringen. De skin elixer is een rijke ingrediëntencocktail van vitamines, mineralen en kruidenextracten. Het verhoogt het herstelvermogen van de huid, bevordert de wondgenezing en geeft de huid een intensieve vitaliteitsboost! Winnaar Beauty Press Innovation Award 2012 EEn ZiJdEZacHTE aanraking een perfect gave teint zonder oneffenheden en met een egale en mooie matte fi nish, staat hoog op het verlanglijstje! niet iedereen wil echter dagelijks make-up gebruiken, mannen zeker niet, of heeft hier tijd voor. speciaal hiervoor is touch of silk ontwikkeld. Deze multifunctionele, zijdezachte teintverbeteraar heeft een hoge concentratie vitamine A,C en e en de basis van hoogwaardige siliconenolie vult kleine oneffenheden onmiddellijk op. reeds jaren worden siliconen ingezet voor littekenbehandelingen. een bekende en unieke eigenschap hiervan is dat het vocht langdurig door de huid wordt vasthouden, zonder haar af te sluiten of te verstikken. laat de teint perfect egaal en mooi gematteerd achter. Het in 2013 geïntroduceerde opulence serum vormt een synergetische aanvulling op touch of silk.

6 Een rode draad door huidverbetering Deze geavanceerde crèmes vormen een revolutionaire methode om specifieke huidproblemen zeer diepgaand aan te pakken en vervolgens langdurig tegen te gaan. De lijn bevat alles om de natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van je huid te behouden. Ook wanneer je een beschadigde huid hebt, zullen de producten uit deze serie bewijzen dat een mooie huid niet aan leeftijd gebonden is. Met de producten van de Juvination en Defence Treatment kun je natuurlijk en mooi ouder worden in plaats van geforceerd proberen jong te blijven. Stress Less De Personal Choice is een onmisbaar product voor een weergaloze look! Deze huid ontspannende crème zorgt voor een stevige, gave en jeugdig ogende huid met een unieke DNA-bescherming tegen zon en stressreacties dankzij een ontstekingsremmende werking. De actieve ingrediënten, zoals de natuurlijke werkstof Myoxinol, hebben als één van de belangrijkste doelstellingen om de huid te laten ontspannen waardoor rimpels minder zichtbaar worden en de huid qua volume te laten toenemen door een verbeterde aanmaak van collageen. Een persoonlijke keuze voor een mooie en veerkrachtige huid!

7 Nieuw licht op effectieve preventie Met een nieuwe visie op zonbescherming is een lijn van producten ontwikkeld voor het beschermen én behouden van een mooie en gezonde huid in de zon. Huidveroudering wordt door UV licht gestimuleerd en is het dus verstandig om de huid preventief te beschermen tegen een overdaad. De zon perfectionerende werking van Sun Perfection is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht en een uitgebalanceerde absorptie van UV straling. Deze innovatieve lijn is ontwikkeld denkend vanuit huidtype in plaats van SPF-nummers en werpt een compleet nieuw licht op effectieve huidverbetering inclusief zonbescherming! Fade Away Speciaal ontwikkeld voor huidtype III-IV oftewel de getinte tot donkere huid is Fade Treatment. Iemand met dit huidtype bruint zeer snel en verbrandt vrijwel nooit, maar heeft meestal aanleg voor pigmentvlekken. Fade Treatment is een huidverbeterende dagcrème die de huid een lage bescherming - SPF 10 - biedt en (de vorming van) huidverkleuringen effectief tegen gaat. De hoogwaardige samenstelling op basis van Macadamia olie vult de natuurlijke vocht- en vetbalans aan en optimaliseert de barrièrefunctie van de huid. Het beschermt de huid op een natuurlijke wijze tegen UV- straling, heeft een verzachtende werking en dankzij de toevoeging van natuurlijk zoethoutextract worden pigmentafwijkingen zonder pardon aangepakt!

8 Huidverbetering kan heel helder zijn Met dit bewustzijn is Clear ontwikkeld op basis van plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. De lijn is helder en gemakkelijk voor iedere huidconditie, met respect voor de mens, de huid en het milieu! Door de helderheid van Clear krijgt iedere huid de kans om optimaal gezond, mooi en zuiver te worden en dit langdurig te blijven! Want een onzuivere, gevoelige en/of beschadigde huid heeft veel baat bij zuivere producten. Kortom, Clear staat voor pure schoonheid zoals de natuur het oorspronkelijk bedoeld heeft! Fris, schoon en helder De Cleansing Oil is een pure manier van reinigen op basis van natuurlijke oliën. Al sinds de oudheid zijn de positieve werkingen van diverse oliën bekend. De combinatie van deze eeuwenoude kennis met de wetenschappelijke ontwikkelingen van tegenwoordig, hebben geleid tot een zuivere, hydrofiele olie. Hydrofiel betekent dat deze olie met water vermengbaar is en niet schuimt. Deze reinigingsolie heeft als basis een hoog percentage zuiver plantaardige sojaolie met uitstekende reinigende eigenschappen, verrijkt met diverse antioxidanten en laat geen vettig laagje achter na de reiniging. Het resultaat? Een intens frisse, schone en heldere huid en een ecologisch verantwoord begin van huidverbetering!

9 Geef acne geen kans Het hebben van een onzuivere huid is meer dan vervelend en geeft het zelfvertrouwen vaak een flinke deuk. Een onzuivere huid wordt gekenmerkt door de vorming van pukkels, mee-eters, een verstoorde talgproductie, vochtgebrek en hierdoor vaak ook een sterk verhoornde opperhuid. Van groot belang hierbij is om de huid opnieuw optimaal in balans te krijgen en te herstellen. De Active producten zijn hier speciaal voor ontwikkeld. Daarnaast remmen de producten ontstekingen en reduceren ze de talgproductie. Zo pak je met deze producten het huidprobleem vanuit de kern aan. Actieve aanpak Door het gebruik van de producten te combineren, werken deze stimulerend op elkaar en kunnen als effectieve kuurbehandeling worden ingezet. Het resultaat is een gave en gezonde huid, dus geef daarom acne geen kans! Active Dry is effectief plaatselijk toepasbaar bij o.a. pukkels, ontstekingen, wondjes of zelfs een koortslip. Het vocht wordt geabsorbeerd, waardoor de huid kan herstellen en zwellingen afnemen. Bij de behandeling en het onderhoud van een onzuivere huid zijn de Clear producten uitermate geschikt om de huid te voorzien van kalmering, talgreductie en herstel van zuiverheid met een optimale natuurlijke weerstand.

10 HuidvErbETEring van TOp TOT TEEn! Huidverbetering en wellness komen steeds dichter bij elkaar! Je wilt in deze drukke maatschappij regelmatig een moment van welverdiende rust en ontspanning. Het hebben van een mooie, gezonde en jeugdige lichaamshuid staat echter eveneens zeer hoog op je verlanglijstje. door het dragen van bedekkende kleding, het minder blootstaan aan daglicht en andere externe invloeden, heeft de lichaamshuid specifieke eisen ten aanzien van haar verzorging. Het is van belang dat de lichaamshuid goed beschermd wordt, soepel en gehydrateerd blijft en wordt voorzien van de juiste voedingsstoffen. body bestaat uit perfect op elkaar afgestemde, rijke producten voor een mooie en gezonde lichaamshuid voor zowel thuis als bij de huidcoach. waar de reis OOK HEEn gaat, waar HAnnAH kan de reis Mee! OOK OK HEEn gaat, voor het gezicht kan de huidcoach ch een speciale kennismakingsset samenstellen om je huid optimaal in balans te brengen en te houden, ook op reis. een aantal producten zijn in 10ml verkrijgbaar, zoals de Juvi Protect als je verrast wordt door de zon en touch of silk om ook onderweg die zijdezachte huid binnen handbereik te hebben!

11 HannaH OOK voor MannEn! vind EEn HuidcOacH BiJ Jou in De Buurt Als je de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en tevens zelf thuis goed verzorgt, zie je er langer jong en vooral mooi uit. Bovendien geeft dit beduidend meer zelfvertrouwen. De hannah huidcoach weet als geen ander hoe dit te realiseren en geeft in haar salon of praktijk daadwerkelijk iedere huid een nieuwe kans. geef ook jouw huid een nieuwe kans en stap eens vrijblijvend binnen bij één van de vele professionele hannah huidcoaches die ons land inmiddels rijk is! kijk op of download de App via de App store (HannahApp) of google Play (Huidcoach) en vind een adres bij jou in de buurt! naarmate mannen ouder worden, worden ze mooier is een bekend gezegde. Als je in de spiegel kijkt, zegt je gezicht wat anders. Je neemt de stoere beslissing om cosmetica te gaan gebruiken. Het potje mannencosmetica dat je hoopvol gekocht hebt, staat nog steeds onaangeroerd in het badkamerkastje. Als dit herkenbaar is, breng dan eens een bezoek aan de huidcoach. Maar liefst 30% van de hannah-klanten zijn man. Dit is ontstaan door de stevige bindweefselmassage waar een man zich zeker niet voor hoeft te schamen. ontdek waar hannah voor staat en onderga een Xperience! De huidcoach zal met de skin Analyzer het vocht-, vetgehalte, phwaarde en melanine/erytheem gevoeligheid van de huid meten en tijdens de behandeling uitleggen waarom je bepaalde producten gebruikt en wanneer.

12 vind hannah huidcoach op:

Sinds 1979. Huidverbetering begint bij de huidcoach

Sinds 1979. Huidverbetering begint bij de huidcoach Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Een effectief stappenplan voor de huid, een uniek totaalconcept met als voornaamste doel: effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen! Specialisme

Nadere informatie

Cleansing Oil C L E A R

Cleansing Oil C L E A R Cleansing Oil Hydrofi ele samenstelling Intensieve reiniging Respecteert de natuurlijke ph-waarde van de huid Weldadig gevoel op de huid Droogt de huid niet uit Ook geschikt als oogmake-up reiniger Gemakkelijk

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft!

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! Fidessa Skincare Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! De samenstelling van de producten van Fidessa Skincare bestaat uit meer dan honderd actieve ingrediënten om voor ieder huidtype de best

Nadere informatie

ENERGY. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D Karlsfeld-München

ENERGY. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D Karlsfeld-München Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de MALU WILZ producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsinstituten. MW Broschu re_energy_nl.indd 1-2

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Een uniek huidverbetering- en Anti-Aging programma met een duidelijke visie en medische

Nadere informatie

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME INLEIDING Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter

Nadere informatie

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Droom je van de ideale huid? Nog steeds op zoek naar de juiste crème? Teveel en te dure crèmes in je badkamer? De revolutionaire oplossing is De YourSkinType

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID CAVIAR sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID KAVIAAR De eigenschappen van het Zwarte Goud Kaviaar, oftewel het Zwarte Goud is inmiddels ook bekend als ingrediënt gebruikt in de schoonheidsindustrie.

Nadere informatie

SUN Natuurlijk genieten van de zon

SUN Natuurlijk genieten van de zon SUN Natuurlijk genieten van de zon Annemarie Börlind maakt voor de SUN productlijn gebruik van Öko-Test conforme synthetische lichtbeschermingsfilters. Bovendien bevatten de producten waardevolle ingrediënten

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging S KINCARE de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

Producten die zijn ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk!

Producten die zijn ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk! Huidverbetering Producten die zijn ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk! hannah Skin Improvement Research Company is al sinds 1979 een absoluut begrip op het gebied van huidverbetering en is bekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief ZON. Lieve Klanten, In deze nieuwsbrief draait alles om UV straling en hoe te beschermen zodat onze huid geen schade oploopt.

Nieuwsbrief ZON. Lieve Klanten, In deze nieuwsbrief draait alles om UV straling en hoe te beschermen zodat onze huid geen schade oploopt. Nieuwsbrief ZON Lieve Klanten, In deze nieuwsbrief draait alles om UV straling en hoe te beschermen zodat onze huid geen schade oploopt. Ik weet dat zonbescherming toch geregeld vragen opwerpt bij de meeste

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past PERSBERICHT Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past IEDERE HUID VERDIENT PERSOONLIJKE AANDACHT Utrecht, 12 augustus 2010 Een normale of een gevoelige huid? Behoefte aan extra

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Huidanalyse GRATIS Al onze gelaatsbehandelingen worden gestart met een huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken.

Nadere informatie

REGENERATION. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de

REGENERATION. Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de Nederland: HAPARKO cosmetics Postbus 129 3340 AC Hendrik Ido Ambacht (NL) www.haparko.nl REGENERATION MALU WILZ

Nadere informatie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie Productenlijst In de nabije toekomst kan u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. In afwachting hiervan vindt u in dit document uitgebreide info over onze producten. Bestellingen kan u doorgeven

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

breathable camouflage en concealer Verbeter uw huid en zie er fantastisch uit

breathable camouflage en concealer Verbeter uw huid en zie er fantastisch uit TM breathable camouflage en concealer Verbeter uw huid en zie er fantastisch uit Lycogel presenteert de eerste ademende, kleurcorrigerende behandeling die cosmetische en huidverzorgingstechnologieën combineert

Nadere informatie

M E I J U N I JOUW HUID EN DE ZOMER. beautybyexperts.nl

M E I J U N I JOUW HUID EN DE ZOMER. beautybyexperts.nl M E I J U N I 2013 JOUW HUID EN DE ZOMER beautybyexperts.nl VADERDAG 16 JUNI GOMMAGE DETOX Voor een gladde en frisse huid Vaderdagcadeau tijdelijk 14,95 BAUME APRÈS RASSAGE Voor een zachte huid na het

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

PREMIER BASIC. Premier Basic

PREMIER BASIC. Premier Basic PREMIER BASIC Premier Basic Premier Basic is een uitgebreide basislijn om zowel de gevoelige, gemengde en vette huid te behandelen, als de verouderde en vochtarme huiden doelgericht te behandelen. Het

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secndskinculemborg Losse behandelingen Epileren 1 2,50* Verven wenkbrauwen 1 2,50* Epileren

Nadere informatie

Een gezonde, mooie, jonge huid!

Een gezonde, mooie, jonge huid! Een gezonde, mooie, jonge huid! Er stralend uitzien en uw jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

Mila d Opiz Concentrate Collection

Mila d Opiz Concentrate Collection THE CONCENTRATE COLLECTION Mila d Opiz Concentrate Collection De Concentrate Collection, uniek & prestigieus in zijn soort. Biotechnologie op hoog niveau zorgt voor kleine, eenvoudig opneembare moleculen.

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

PURE HEALTHY BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM NIEUW MET NOORD- ATLANTISCHE RODE ALGENEXTRACT

PURE HEALTHY BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM NIEUW MET NOORD- ATLANTISCHE RODE ALGENEXTRACT PURE HEALTHY BRIGHTNESS FOR YOUR SKIN DROPS OF LIGHT BRIGHTENING SERUM NIEUW MET NOORD- ATLANTISCHE RODE ALGENEXTRACT ONTDEK DE COMPLETE LIJN Onthul jouw meest heldere teint ooit met de nieuwe Drops of

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secdnskinculemborg Losse behandelingen Epileren 12,00 * Verven wenkbrauwen 12,00 * Verven

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder

Nadere informatie

huidverbetering met hi-impact

huidverbetering met hi-impact huidverbetering met hi-impact Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid. De uitgebalanceerde samenstelling van Extenso Skin Improvement zorgt met behulp van hoogwaardige

Nadere informatie

GRATIS E-BOOK DOOR BEAUTYHOME ANGELIQUE & YOLANDA 10 SIMPELE TIPS OM ER STRALEND UIT TE ZIEN

GRATIS E-BOOK DOOR BEAUTYHOME ANGELIQUE & YOLANDA 10 SIMPELE TIPS OM ER STRALEND UIT TE ZIEN GRATIS E-BOOK DOOR BEAUTYHOME ANGELIQUE & YOLANDA 10 SIMPELE TIPS OM ER STRALEND UIT TE ZIEN Bij Beautyhome Angelique & Yolanda staat de mens centraal. Uitganspunt van een optimale huidverzorging is de

Nadere informatie

Stem Cell 3D Collection

Stem Cell 3D Collection Ga voor uw producten naar: Stem Cell 3D Collection Waar natuur en schoonheid samenkomen Een geïntegreerverzorgingslijn die de diepte van rimpels vermindert met 15% in slechts 20 dagen. Distributeur Benelux:

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

JUST FACIAL SKIN CLEANSER

JUST FACIAL SKIN CLEANSER JUST FACIAL SKIN CLEANSER Milde (PH 6.0) cleanser voor het gezicht, hals en decolleté met nieuwe EXTRA CLEAN formule. Kamille en AHA zorgen voor een zijde - zachte huid. Voor het dagelijks verwijderen

Nadere informatie

Een helder voorjaar! 11 maart t/m 16 mei 2014

Een helder voorjaar! 11 maart t/m 16 mei 2014 Een helder voorjaar! 11 maart t/m 16 mei 2014 Een heldere, schone, stralende huid op elke leeftijd! NIEUW! De vette probleemhuid en een huid met overmatige talg productie hebben een milde maar effectieve

Nadere informatie

Daily Radiance Vitamin C

Daily Radiance Vitamin C Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Antioxidant Cream SPF 30 Inspiratie Oplossing Onderzoek Een alles-in-een vochtinbrengende crème en zonbeschermer die dient als de perfecte introductie tot vitamine C en

Nadere informatie

ROYAL JELLY LIFTING SERUM

ROYAL JELLY LIFTING SERUM ROYAL JELLY LIFTING SERUM Een 14-daagse kuur met direct face- lift effect!! Wat is het?. Royal Jelly is een echt geschenk uit de natuur. Dit extract wordt geproduceerd door jonge werkbijen. Door zich hiermee

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Droom je van de ideale huid? Nog steeds op zoek naar de juiste crème? Teveel en te dure crèmes in je badkamer? De revolutionaire oplossing is De YourSkinType

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

DEAUTIFUL. Your Beauty My Duty

DEAUTIFUL. Your Beauty My Duty DEAUTIFUL Your Beauty My Duty Your Beauty My Duty Bij DEAUTIFUL wordt gewerkt volgens het custome made principe. Behandelingen worden samengesteld aan de hand van modules. Bij je eerste bezoek wordt in

Nadere informatie

Een mooiere huid in tien dagen

Een mooiere huid in tien dagen Een mooiere huid in tien dagen Hartelijk dank voor het aanvragen en lezen van dit ebook: Een mooiere huid in tien dagen. Wellicht ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van de titel en denk je: Dat

Nadere informatie

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage Juni 2015 Juni...massage-maand Nieuw!! De Perfect Body Massage Een massage welke de huid verstevigt en remodelleert. In 30 minuten wordt het bindweefsel en de lymfatische circulatie gestimuleerd dankzij

Nadere informatie

Huid: Ouderwordende huid

Huid: Ouderwordende huid Huid: Ouderwordende huid 1. Proces huidveroudering 1 rimpelig en uitdrogen elasticiteit en rek verzakken vlekkerig 2 Anatomie Zichtbare effecten Jonge huid Rimpels Elasticiteit Stevigheid Dikte Hydratatie

Nadere informatie

Producten die zijn ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk!

Producten die zijn ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk! Huidverbetering Producten die zijn ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk! hannah Skin Improvement Research Company is al sinds 1979 een absoluut begrip op het gebied van huidverbetering en is bekend

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

C L E A R. Cleansing Oil

C L E A R. Cleansing Oil Cleansing Oil Hydrofi ele samenstelling Intensieve reiniging Respecteert de natuurlijke ph-waarde van de huid Weldadig gevoel op de huid Droogt de huid niet uit Ook geschikt als oogmake-up reiniger Gemakkelijk

Nadere informatie

Beauty treatment voor elk type haar.

Beauty treatment voor elk type haar. Elk specifiek Nashi Argan product is ontwikkeld vanuit het schoonheidsideaal van de moderne vrouw. Op een eenvoudige en efficiente manier wordt zachtheid, glans en vorm gegeven aan elk type haar. Nashi

Nadere informatie

Informatie Abonnement 2015

Informatie Abonnement 2015 Informatie Abonnement 2015 Cindy van der Peet vertelt vol passie over Lookx Mijn visie Iedereen kan er prachtig uitzien, maar het gaat niet vanzelf. Daarom wil ik producten ontwikkelen die inspireren en

Nadere informatie

Wellness, ontspanning en gezonde huidverzorging Sprankelend frisse bron van verfijning, zachtheid en welzijn

Wellness, ontspanning en gezonde huidverzorging Sprankelend frisse bron van verfijning, zachtheid en welzijn Wellness, ontspanning en gezonde huidverzorging Sprankelend frisse bron van verfijning, zachtheid en welzijn DR. BAUMANN DR. BAUMANN WELLNESS : Het idee van wellness of welzijn is ontstaan uit de behoefte

Nadere informatie

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker CEL COSMETICA Innovatieve Cosmetische Concentraten (alle actieve ingrediënten in hoogste concentratie) celactief Q10 is enkel beschikbaar in UNIQ10UE cosmetica (100% natuurlijk, 100% effectief, 50 hoger

Nadere informatie

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Bl Blanchesse 2 Inhoud Een egale teint laat je stralen 4 Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Soorten pigmentvlekken 6 Pigmentvlekken ouderdomsvlekken 6 Geboortevlekken 6 Melasma en zwangerschapsmaskers 7 Donkere

Nadere informatie

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid.

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. SKIN APPEAL. U heeft een vette, gemengde acnegevoelige huid? Voor een frisse, zuivere huid. 1. Reinigen 2. Verzorgen 3. Nabehandelen De Lipo Sol Mousse

Nadere informatie

Rimpel reductie. Wat is rimpel reductie therapie? Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding

Rimpel reductie. Wat is rimpel reductie therapie? Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding Huidverslapping, rimpels, littekens, acné, slechte doorbloeding Rimpel reductie stimulerend en celvernieuwend Vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar mogelijk Wat is rimpel reductie therapie? Derimpelredutie

Nadere informatie

Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013

Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013 Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013 Winterse oppeppers HONEY & ALMOND SCRUB Een scrub met een dubbele werking die zorgt voor een schone, heldere, gezond uitziende huid. De zeer fijn gemalen

Nadere informatie

Geef ook de huid van uw cliënten een kans!

Geef ook de huid van uw cliënten een kans! Learn@hannah Geef ook de huid van uw cliënten een kans! Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Word ook hannah huidcoach en geef de huid van uw cliënten een nieuwe kans! Iedere huid kan verbeterd

Nadere informatie

Een zuivere huid = een schone huid!

Een zuivere huid = een schone huid! Een zuivere huid = een schone huid! 13 januari t/m 14 maart 2014 NIEUW! Nutri-Rich Nourishing Masque Een intensief verzorgend masker waarvan bewezen is dat het de huid tot 4 uur na aanbrengen nog hydrateert!

Nadere informatie

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING Environ Discovery 60-75min Ontdek Environ: je eerste Environ behandeling. Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale behandeling die perfect aansluit op jouw huid.

Nadere informatie

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie:

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie: NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 4 In deze zomernieuwsbrief: Vakantiesetjes en zomerproducten Zomer voorbereidings Kokosstempel behandeling phformula zomerbehandeling Zonnen mag! Nieuw E-mail adres Beauskin

Nadere informatie

Jan Marini Skin Care Management System

Jan Marini Skin Care Management System Jan Marini Jan Marini is niet zomaar een cosmetica merk en is al bijna 25 jaar een pionier in medisch goedgekeurde producten. De producten van Jan Marini worden wereldwijd gebruikt om diverse huidcondities

Nadere informatie

Wat zijn liposomen? Een gezonde en mooie huid Liposomen Fosfolipiden

Wat zijn liposomen? Een gezonde en mooie huid Liposomen Fosfolipiden Wat zijn liposomen? Een gezonde en mooie huid is altijd een goed gehydrateerde en goed gevoede huid. Maar vocht en voedingsstoffen kunnen enkel maximaal door de huid worden opgenomen door gebruik te maken

Nadere informatie

EEN NIEUWE GENERATIE 2 IN 1 FLUIDS. RoC BESCHERMT U

EEN NIEUWE GENERATIE 2 IN 1 FLUIDS. RoC BESCHERMT U EEN NIEUWE GENERATIE 2 IN 1 FLUIDS RoC BESCHERMT U Persdossier februari 2014 Meer dan de helft van de Belgische vrouwen gebruikt hetzelfde zonnebeschermingsproduct voor gelaat en lichaam RoC, een pionier

Nadere informatie

U ontvangt in de salon

U ontvangt in de salon Hot U ontvangt Oil een Wellness behandeling van 90 minuten plus... om deze belevenis thuis voort te zetten krijgt u de gebruiksaanwijzing + 2 tot de behandeling horende producten (Essential Complex Bathoil

Nadere informatie

WETENSCHAPPELIJK DOSSIER

WETENSCHAPPELIJK DOSSIER Créateur de la Cosmétique Végétale WETENSCHAPPELIJK DOSSIER 3 OLIGOSIDEN PATENTEN VOOR COSMÉTIQUE VÉGÉTALE UIT APPEL door Yves Rocher gedeponeerd handelsmerk Speciaal voor vrouwen vanaf 40 jaar gebruikt

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest, bevatten geen parabenen of allergene parfum en zijn niet op dieren getest.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest, bevatten geen parabenen of allergene parfum en zijn niet op dieren getest. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen en Robin Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in

Nadere informatie

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE By Mineral Care Het alternatief voor cosmetische chirurgie BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE met Argireline is een wetenschappelijk onderzochte, niet-invasieve verzorgingslijn

Nadere informatie

STAMCELLENTECHNOLOGIE

STAMCELLENTECHNOLOGIE VOEDEN Nourishing Phyto Lift Cream KALMEREN Calming Phyto Lift Cream Sensitive VOEDEN Energising Phyto Gold Essence HYDRATEREN Moisturizing Phyto Moisturizing Lotion HERSTELLEN = ZICHTBAAR Restoring =

Nadere informatie

by DesleeClama Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur

by DesleeClama Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur De schoonheid van de natuur in een matras De matrasafwerkingen uit de Sleeping Beauty collectie nemen u mee op wereldreis, op zoek naar

Nadere informatie

J U L I SUMMER BEAUTY PACKS. www.schoonheidssalon

J U L I SUMMER BEAUTY PACKS. www.schoonheidssalon J U L I A U G U S T U S 2012 SUMMER BEAUTY PACKS www.schoonheidssalon meer.nl SUMMER BEAUTY PACKS Bain douche hydratante + deodorant Een hydraterende douche gel met een doeltreffende deodorant voor de

Nadere informatie

PRODUCT CATALOGUS ZEG JA TEGEN EEN STRALENDE TOEKOMST!

PRODUCT CATALOGUS ZEG JA TEGEN EEN STRALENDE TOEKOMST! PRODUCT CATALOGUS ZEG JA TEGEN EEN STRALENDE TOEKOMST! ZUIVER MINERAALWATER Het begon in een historisch, pittoresk dorpje, genaamd Caldas de Monchique, gelegen in het Monchique gebergte, in de Algarve,

Nadere informatie

JUST FACIAL SKIN CLEANSER

JUST FACIAL SKIN CLEANSER JUST FACIAL SKIN CLEANSER Milde (PH 6.0) cleanser voor het gezicht, hals en decolleté met nieuwe EXTRA CLEAN formule. Kamille en AHA zorgen voor een zijde - zachte huid. Voor het dagelijks verwijderen

Nadere informatie

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Ther-ME ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes kan afdwingen wanneer ze er goed

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

Waarom kiest u voor Keenwell?

Waarom kiest u voor Keenwell? Keenwell is de fabrikant van trendy make-up en van innovatieve verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. Keenwell is een Spaans bedrijf dat de lat zeer hoog legt en dat gaat voor het oplossen van uw

Nadere informatie

Basis huidverzorgingsproducten man & vrouw. Artistry Beauty Cycle Tolsom

Basis huidverzorgingsproducten man & vrouw. Artistry Beauty Cycle Tolsom Basis huidverzorgingsproducten man & vrouw Artistry Beauty Cycle Tolsom Wat kan een huid opnemen -Zuurstof -Vitamines in vet oplosbaar A D E F K -Huididentieke lipides -Plantaardige stoffen (extracten,

Nadere informatie

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven Voor meer info kan u terecht bij: Sylvia Mohar (Sylvitis ) 02 658 00 64 info@sylvitistherapy.be De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven www.sylvitis.be www.sylvitistherapy.be Fit

Nadere informatie

BEAUTY SHOTS Intensieve concentraten

BEAUTY SHOTS Intensieve concentraten BEAUTY SHOTS Intensieve concentraten SKIN & PORE BALANCER - Gecombineerde huid met grove poriën s Ochtends en/of s avonds. Breng aan op de gereinigde huid in de gewenste hoeveelheid. Fytoplankton verfijnt

Nadere informatie

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn:

INTRACEUTICALS: ILIFT: exclusief systeem Ilift cosmetische lijn: INTRACEUTICALS: Nieuw in België en exclusief voor Knokke Heist! De revolutionaire behandeling op gebied van rimpelbehandeling en dit zonder naalden! HYPOXI @ KNOKKE introduceert Intraceuticals. Het principe

Nadere informatie

Helder, stralend, fris!

Helder, stralend, fris! Helder, stralend, fris! 11 september t/m 10 november 2017 Voor een vlekkeloze uitstraling Speciaal voor jou als gastvrouw! Onze fijne Apricot Body Dew t.w.v. 22,50 cadeau als dank voor het geven van een

Nadere informatie

TIPS OM JE HUID OP EEN

TIPS OM JE HUID OP EEN TIPS OM JE HUID OP EEN NATUURLIJKE MANIER JONG TE HOUDEN V O O R W O O R D Sinds ik (Melanie Rusink) mijn salon ben gestart heb ik altijd gekozen voor producten met natuurlijke ingrediënten. Daar hoort

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties!

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! NEWS D E C E M B E R / J A N U A R I 2 0 1 4 Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! Inverness gaatjes prikken Wat ooit begon als een simpel gaatje prikken is uitgegroeid

Nadere informatie

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid April 2012 Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid IJsbollen gezichtsmassage als Wellness Treatment. Met recht het alternatief voor botox te noemen. Het gebruik van ijs zorgt ervoor dat de bloedvaten

Nadere informatie

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Ayurvedische huidverzorgingsproducten Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Vata - Jasmin Dagcrème Deze crème is bijzonder geschikt voor de huid die extreem vocht- en voedingsarm is. De bijzondere

Nadere informatie

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling Bentlon Skin Rejuvenation Roller Huidverbetering door microneedling Inhoud Huidverbetering door microneedling 4 De behandeling 5 Bentlon Care producten 6 Resultaat 7 Huidverbetering door microneedling

Nadere informatie

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about

VERRIJKT MET THERMAAL WATER. it s all about VERRIJKT MET THERMAAL WATER it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Thermae For Me ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes

Nadere informatie

r-retinoate Intense Youth Activating Cream Inspiratie Oplossing

r-retinoate Intense Youth Activating Cream Inspiratie Oplossing r-retinoate Intense Youth Activating Cream Inspiratie Door het succes van onze r-retinoate en om onze positie als experts in vitamine A te versterken, lanceert Medik8 een nieuwe r-retinoate Intense die

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

WHY CHOOSE MELINE? BECAUSE WE UNDERSTAND THAT EVERY SKIN S PIGMENTATION IS UNIQUE...

WHY CHOOSE MELINE? BECAUSE WE UNDERSTAND THAT EVERY SKIN S PIGMENTATION IS UNIQUE... WWW.MELINESKIN.NL WHY CHOOSE MELINE? BECAUSE WE UNDERSTAND THAT EVERY SKIN S PIGMENTATION IS UNIQUE... DE ESSENTIE De eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht

Nadere informatie

Dé natuurlijke. kinderverzorging

Dé natuurlijke. kinderverzorging Dé natuurlijke kinderverzorging Kinderen zijn puur, ontwapenend en je kostbaarste bezit. Daar wil je goed voor zorgen en dat begrijpen wij De huid is het grootste orgaan dat de mens bezit en wordt dagelijks

Nadere informatie