Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg"

Transcriptie

1 Juni 2013

2 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: adres: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat ZT Geldermalsen Tel Secretaris J.H.M. Maas Wilgeboom WJ Culemborg Penningmeester A.D.H. Eigenbrood Bikolaan HB Culemborg Tel Communicatie en P.W.H. van der Linden Rijnlaan 19 ledenadministratie 4105GS Culemborg Tel Vertegenwoordiger T. v.d. Velde-Schilstra G.J. Petersstraat 40 gezelligheidsrijders 4005ML Tiel Tel Vertegenwoordiger A.G.W. Ostermann Bikolaan 34 toerfietsers 4105GH Culemborg Tel Bestuurslid A.H. de Goede Margrietstraat JJ Culemborg Tel Clubhuis A.V. Statina Sportlaan HM Culemborg Tel Internet: Telefoon:

3 De stand der spaken Heel langzaam komt het "korte mouwen seizoen" een beetje op gang. Lage temperaturen en regelmatig regen hebben echter totaal geen negatief effect gehad op de opkomst bij de verschillende tochten van onze Gezelligheidsrijders en Toerfietsers. Een beetje fietser laat zich ook niet snel kennen. Mooie opkomsten dus en bij de toerfietsers verloopt dat goed door de goede communicatie binnen het peloton. Bij de G-rijders maak ik me nooit zorgen over communicatie binnen het peloton, dat zit meestel meer dan goed. Daarmee doen ze hun naar eer aan. Internet: Telefoon:

4 In een vereniging valt of staat er veel met communicatie. Als bestuur informeren we jullie over onze plannen en de realisatie hiervan. Onze Toertocht Coördinatoren (TTC) informeren de deelnemers over route, snelheid en andere zaken die belangrijk zijn voor een veilige en gezellige tocht. Alle deelnemers communiceren volop waardoor onze tochten gezellig ("hoe gaat het met jou") en veilig ("Pas op, paaltje!") verlopen. Op veel manier zijn we bezig onze plezierig en soms minder plezierige ervaringen met fietsen en andere zaken met elkaar te delen. Kunnen we meer voor onze leden organiseren, vroegen we ons als bestuur af. Dit heeft geleid tot een aantal gerichte vragen in de ledenenquête van afgelopen najaar. Zoals in een eerdere SdS al vermeld, gaven de resultaten aan dat de meerderheid van de WTC Culemborg leden, jullie dus, tevreden zijn over wat we als vereniging organiseren. Maar er gebeurt nog veel meer op fietsgebied We doen van alle met en op onze fietsen Om die reden willen we als vereniging alle leden in staat stellen om hun leuke, uitdagende en gezellige fietsinitiatieven met elkaar te delen. Geheel vrijblijvend en buiten het "vaste" fietsprogramma wat we als vereniging organiseren, komen er zo meer mogelijkheden om met elkaar fiets belevenissen mee te maken. Als vereniging faciliteren we de communicatie hiervoor. We doen dit met een duidelijke, onderscheidbare naam: FINITIATIEF, vanzelfsprekend een samenvoeging van FIETS INITIATIEF. Deze communicatie kan zowel via de elektronische en papieren Lekrijder en via plaatsvinden. Bij de Lekrijder is vroege communicatie heel belangrijk, deze verschijnt natuurlijk maar een 8 keer per jaar. Hoe werk het? Hoor jij over een leuk fiets initiatief, organiseer je zelf iets, overweeg je om aan mee te doen of heb je dat al besloten? Maak een pakkende, duidelijke, wervende oproep. Geef aan welke reactie je verwacht en hoe men kan reageren "Doe je mee? Stuur me een bericht op xxx@yyy.nl"). Stuur je oproep aan onze redactie (wtc@wtcculemborg.nl). Wij zorgen er voor dat de oproep verstuurd wordt en/of in de Lekrijder komt. Daarna is het aan jou en de reagerende leden om er wat moois van te maken. Natuurlijk zijn we altijd geïnteresseerd in een leuk verslag, met foto's, voor plaatsing in de Lekrijder. Gegarandeerd dat bij een volgende oproep ze staan te dringen om mee te gaan

5 Telefoon: Inmiddels hebben we al wat FINITIATIEF berichten rondgestuurd. Een plan voor een fietstocht in de Ardennen, deelname aan Limburgs Mooiste en interesse peilen voor het Nederlands Kampioenschap Toerfietsen, geen standaard WTC Culemborg tochten maar absoluut interessante en uitdagende activiteiten om samen aan deel te nemen. Ook een goed voorbeeld van zo'n initiatief, wat ook al in de laatste ALV aan de orde is gekomen, is het fietsen op andere dagen/tijdstippen dan de standaard clubritten. Heb jij regelmatig tijd, zin en interesse om op een ander tijdstip te fietsen en doe je dat liever niet alleen? Laat ons dat weten en/of maak zelf een pakkende oproep. We mailen/plaatsen deze en voor je het weet heb je een groepje teamgenoten verzameld die op jouw voorkeurs dag/tijdstip met je mee willen fietsen. Dus, kom maar op met jullie goede plannen, kom maar op met gezamenlijk fiets avonturen, kom maar op met zaterdagochtend of maandagavond tochten, enne kom maar op met dat mooie "korte mouwen weer". WTC Culemborg is er klaar voor! Veel fietsplezier. Raymond Groebbé Voorzitter Internet: Telefoon:

6 Dagje-uit voor de Gezelligheidsrijders Voor het dagje-uit op dinsdag 20 augustus hebben Theo en Ad op 21 mei een eerste verkenningstocht gehouden. Dat het tijdens deze tocht bijna de hele dag regende, kwam bekend voor. De route moet nog bijgeschaafd worden: minder asfalt en uitlaatgassen, veel meer groen. Wel staat al vast dat we de koffiestop in Doorn houden. Voor de lunch rijden we naar Maarsbergen en de after bike party wordt in Wijk bij Duurstede gehouden. De totale afstand komt uit tussen de 70 en 75 kilometer. De gezelligheidsrijders die meegaan, kunnen zich bij Theo aanmelden. Als hij even uit beeld is, bijvoorbeeld in verband met vakantie staat Ad ook klaar met pen en papier. Wel graag dieetwensen kenbaar maken en of er rekening gehouden moet worden met glutenvrij eten. Meer informatie volgt, zoals de kosten van het dagje-uit en het tijdstip van vertrek. Ook wordt de route dan bekend gemaakt. Voor vragen en opmerkingen staan Theo en Ad altijd open. Voor al uw fietsendragers en dakkoffers Ad de Goede Internet: Telefoon:

7 Nieuws van en voor de gezelligheidsrijders. Gelukkig wordt er weer wat meer gefietst dan een paar maanden geleden. Wel staat er steeds een aardig windje maar dat hebben we liever dan regen.. Begin april was Mieke van koffie en kunst in Buren jarig. Zij had gevraagd om onze rit zo in te delen dat we bij haar op de koffie kwamen. Zij had ook die week haar vergunning gekregen om een glaasje wijn en bier te mogen schenken. Dat hangt n.l. af van de ruimte waar de consumpties genuttigd worden. Ze heeft een kleine verbouwing laten doen en nu dus de vergunning. Zo leer je nog eens wat!!!! We hadden met zijn allen wat euro s gelapt en een mooie bos bloemen voor haar gekocht. We werden getrakteerd op wijn en koffie of thee en natuurlijk met heerlijke bonbons die ze standaard bij de consumpties aanbiedt. Een tweede uitbaatster als Mieke moet er nog gevonden worden. Jan Mol is haar favoriete gast en Janny Pin had er dan ook voor gezorgd dat hij ook van de partij was. Het was zulk mooi weer dat we buiten konden zitten. Ze heeft een hele gezellige windvrije ommuurde tuin midden in Buren. Dus toerrijders mochten jullie eens met je partner een stukje fietsen is Mieke in Buren een aanrader om iets te nuttigen.. Met ongeveer 14 personen hebben we de jaarlijkse Betuwse fietsvierdaagse gefietst. Het weer was niet elke dag even goed, maar desondanks hebben we er gezellige dagen van gemaakt. s Zaterdags is de regenkleding niet uit geweest. De stemming was er echter niet minder om. Zie hierover verder het stukje van Jan van Kats op de volgende pagina s. Het binnenland weekend is ook geregeld. Binnenkort komt de eerste nieuwsbrief naar de deelnemers toe. We zijn met 15 personen. Jammer genoeg is Diny van Wiggen afgevallen (letterlijk en figuurlijk). Haar zoon gaat juist in dat weekend trouwen en ja, daar moet je bij zijn. Jammer Diny, volgende keer beter. We zullen je aanwezigheid missen!!!!! Je mag dan nog niet fietsen maar als bezemwagen was het ook goed geweest. BBQ en dagje uit zijn ook geregeld, dus activiteiten genoeg voor ons. Tot de volgende keer, Tiny van der Velde

8 Betuwse Fiets4daagse (Kerk-Avezaath) van 9 t/m 12 mei 2013 De Betuwse Fiets4daagse werd dit jaar voor de 28ste keer georganiseerd. De eerste dag valt altijd op Hemelvaartsdag. Men kan kiezen uit een groot aantal afstanden: 25, 40, 60 en 80 km. De belangstelling voor deze 4daagse is behoorlijk; dit jaar vertrokken er op de eerste dag ~950 personen, wel minder dan in 2012 toen de meerdaagse weersverwachting beter weer aangaf. Ook dit jaar hebben we met een aantal WTC Gezelligheidsrijders meegedaan en op alle dagen de 40 km routes gereden. Ons groepje varieerde tussen de 12 en 15 personen. Op de eerste dag even wat regen en op de derde dag gedurende de gehele rit slecht weer met regen. Zie foto 1 (gemaakt op de zaterdag tijdens een koffiestop in Tricht; het was op dat moment even droog...) voor een indruk. Voor de rest van de tijd was het redelijk fietsweer met helaas wel steeds veel wind. Foto 1 Internet: Telefoon:

9 Internet: Telefoon: De organisatie was weer voortreffelijk. Donderdag was de Maasen Waalroute die liep van Kerk-Avezaath naar Beneden-Leeuwen, Maasbommel, stukje langs de Waal en via Nieuwe Schans naar Wamel, het pontje over en vervolgens langs Tiel terug naar het beginpunt. Vrijdag was de (voor ons welbekende) Linge route : van Kerk-Avezaath naar Geldermalsen, via Deil, Enspijk naar Rumpt, Beesd, Tricht, Buren en via Erichem terug. Zie foto 2 (het beroemde Appeldijkje, prachtig bloeiende appelbomen) en foto 3 (bij een fraaie berm met lijnzaad). Foto 2 De derde dag (de dag met alsmaar regen...) is de "West-Betuwe route verreden: vanuit Kerk-Avezaath naar Geldermalsen, via Tricht langs het spoor naar Culemborg, de terugweg liep via de Lekdijk naar Beusichem, Asch, langs Buren naar Erichem. De laatste dag hebben we de Midden Betuwe route gereden: van Kerk-Avezaath naar Ochten, Kesteren en Lienden.

10 Foto 3 In het dagblad de Gelderlander is op maandag 13 mei een artikel opgenomen over de 4daagse; zie Leuk is dat er een foto bij staat van ons clubje WTC-rijders (de inspanning valt trouwens goed van de gezichten af te lezen!). Veel foto s en meer informatie over de Betuwse fiets4daagse is terug te vinden op de website van de organisatie: Jan van Kats Internet: Telefoon:

11 Internet: Telefoon: Woensdagavondritje bij de WTC Vertrek om 7.00 uur. Waar gaan we heen?. Dat weet eigenlijk niemand. Dus we doen maar wat. Niemand bekommert zich hierom. Vanuit het vertrek gelijk goed gas geven, dwars door Culemborg. Er zijn fietsers die zich nu al uit de naad rijden om de aansluiting te vinden. Niemand bekommert zich hierom. Er rijdteen dame mee. Dat is eigenlijk een blamage voor de sterke jongens. Dus even een tandje erbij. Zij moet al lossen na 5 km. Niemand bekommert zich hierom (alleen misschien Jan Henk bij thuiskomst). Over fietspaden met bochten en kruisingen ook volle bak rijden. Alles zit op een lint. Een praatje maken met andere leden is bijna onmogelijk. Niemand bekommert zich hierom. Het gaat... nog niet hard genoeg. Dan maar de rug krommen en een paar kilometer op kop sleuren. Zonder om te kijken. Niemand bekommert zich hierom. Al voordat we in Gorinchem zijn moet er weer iemand lossen. Zal hij soms ziek zijn en daarom af moeten haken?. Niemand bekommert zich hierom.... heeft goed overwintert. Dat moet de rest ook weten en voelen. Dus hard op kop rijden en vervolgens lachend zich terug laten zakken om te kijken of iedereen voldoende afziet. Niemand bekommert zich hierom. Op de dijk met de wind in de rug nog een paar tandjes erbij. Er moeten weer iemand lossen. Zal hij soms materiaal pech hebben? We gaan daar zeker niet op wachten. Niemand bekommert zich hierom.

12 Internet: Telefoon: Soms dreigt het tempo stil te vallen. Dan maar weer even volle bak op kop rijden. Sommige leden kunnen deze tempowisselingen niet verteren en waaien eraf. Niemand bekommert zich hierom. Laatste paar kilometer. De groep is nog redelijk groot. Dus toch maar een soort eindsprint inzetten. Er waaien er weer een paar vanaf. Proficiat. Niemand bekommert zich hierom. We zijn met ongeveer 25 leden vertrokken. En om 8.50 uur was de kopgroep, bestaande uit circa 15 sterke jongens terug in Culemborg. Zullen alle andere, zonder problemen, voordat het donker wordt, thuis komen? Niemand bekommert zich hierom. WTC staat voor Wieler Toer Club Culemborg? Niemand bekommert zich hierom. Waar kan ik mijn lidmaatschap opzeggen? Niemand bekommert zich hierom. Waarom maak ik mij druk? Stom, stom, stom. Gerrit van Zanten Reactie van het bestuur: Bijdrages voor de Lekrijder zijn altijd welkom. Wel is de inhoud van bovenstaande bijdrage niet direct iets waar we als vereniging trots op moeten zijn. We plaatsen deze ludieke, kritische bijdrage toch met de volgende toelichting erbij. Misschien kunnen we daarmee de in de laatste alinea aangekondigde actie nog vroegtijdig stoppen. Aan alle woensdagavond "hardrijders": Heerlijk om je even uit de naad te rijden maar maak het niet asociaal, onverantwoord en tot een veldslag. Daar waar jij nog puf en behendigheid hebt om het paaltje (of overstekend kind???) te zien, is het clublid in je wiel misschien net te vermoeid. Als er dan toch iets misgaat vinden we "eigen schuld, dikke bult" absoluut niet van toepassing (zeker niet voor dat kind!!!). We tellen dit seizoen al weer meer valpartijen. Tot nu toe zonder vervelende gevolgen maar dat kan zomaar en ineens anders zijn.

13 Aan alle woensdagavond "afvallers": Jammer dat jullie de snelle fietsers ook nu weer niet bij konden houden. Ook jammer dat jullie niet bij de start of na de eerste afvaller afgesplitst zijn tot een tweede groep die verantwoord en gezellig met een lagere snelheid een rondje door onze mooie omgeving gefietst heeft. Ken je eigen grenzen, en die van lotgenoten, en neem actie. Aan alle leden van WTC Culemborg: Het bestuur gunt alle toerfiets leden fietstochten met een haalbare, verantwoorde snelheid. Op zondag hebben we fantastische Toertocht Coördinatoren (TTC) die routes uitzetten en snelheden bewaken. Dat kan doordeweeks niet georganiseerd worden omdat de beschikbaarheid van een TTC onzeker is (werktijden, files, etc.). Hans Maas heeft sinds vorig jaar voortvarend de B-snelheid op woensdagavond weer hersteld. Twee weken welverdiende vakantie van Hans hoeft niet te betekenen dat er geen ander lid is die deze taak overneemt. We zijn samen een vereniging. Een bestuurslid en/of TTC bij elke doordeweekse tocht kan niet gegarandeerd worden. Aan de auteur van bovenstaande inzending: Beste Gerrit, bedankt voor je bijdrage. Jammer dat je scherpe observaties geen aanleiding geweest zijn om actie te ondernemen tijdens de tocht. Dan hadden we minder afvallers én een leuk stukje voor de Lekrijder misgelopen. Het lidmaatschap opzeggen kan altijd, daar bekommeren we ons wel degelijk om. Net zoals we ons bekommeren om een goed verloop van elke tocht van onze vereniging. Bekommeren over een groep enthousiaste, volwassen fietsers betekent echter niet dat we deze fietsers constant kunnen en willen "bemoederen". Dank aan iedereen voor het serieus nemen van bovenstaande punten, daarbij maakt het niet welke alinea(s) voor jou van toepassing is (zijn). Genoeg geschreven weer, laten we lekker (samen) gaan fietsen! Raymond Groebbé Voorzitter Clubritten voor toerfietsers dinsdagmiddag. Sinds februari jl. door Piet de Kreij een poging gedaan om ook voor de toerfietsers op dinsdagmiddag een clubrit te organiseren. Wegens gebrek aan voldoende belangstelling wordt deze poging helaas m.i.v. 4 juni gestopt.

14 Overzicht clubritten juni 2013 Dag Datum Tijd Categorie Voorrijder(s) Opmerkingen zo :00 Toerfietsers Oof Oud TT+ Jos van Zutphen Marius Verweij di :30 Gezelligheidrijders Cor Vogels wo :00 Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Jan Pin zo :00 Toerfietsers Gerrit van der Velde Silvia van Roozendaal Jeroen Spithoven di :30 Gezelligheidrijders Janny Pin wo :00 Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Atty Nijenhuis zo :00 Toerfietsers Oof Oud Arie Verheij Marcel Löwick di :30 Gezelligheidrijders Annie v. Schaik-van Dijk wo :00 Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Tiny van der Velde zo :00 Toerfietsers Oof Oud Henro de Witt Ronald Roelofs di :30 Gezelligheidrijders Rosa van de Gun wo :00 Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Henny van Kats zo :00 Toerfietsers Oof Oud Hans Molenaar Joris de Hoog Internet: Telefoon:

15 Overzicht clubritten juli 2013 Dag Datum Tijd Categorie Voorrijder(s) Opmerkingen di :30 Gezelligheidrijders Ad de Goede wo :00 Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Frans van Dijk zo :00 Toerfietsers Ton Ostermann TT+ IJsselmeer Roelof van Verseveld Edmond Höppener di :30 Gezelligheidrijders Sijgje Geerding wo :00 Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Ria v.d. Hurk zo :00 Toerfietsers Oof Oud Guy Staals Raymond Groebbé di :30 Gezelligheidrijders Wil Flipse wo :00 Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Hugo Eigenraam zo :00 Toerfietsers Oof Oud di :30 Gezelligheidrijders Jan Pin wo :00 Toerfietsers Barend de Graaff Ronald Roelofs do :30 Gezelligheidrijders Geertje Bonouvrié zo :00 Toerfietsers Gerrit van der Velde Jeroen Spithoven di :00 Toerfietsers Piet de Kreij di :30 Gezelligheidrijders wo :00 Toerfietsers Tiny van der Velde U wordt dringend verzocht zelf een vervanger/vervangster te verzorgen indien u verhinderd bent om voor te rijden!!

16 Internet: Telefoon: Kalender voor juni 1 e zondag van de maand, TT+ 7 juli 1 e zondag van de maand, TT+ 4 augustus 1 e zondag van de maand, TT+ 1 september 1 e zondag van de maand, TT+ 6 oktober 1 e zondag van de maand, TT+ 27 oktober Sluitingstocht 28 oktober ALV Najaarsvergadering 17 november Boerenkooltocht Starttijd clubritten in Clubritten voor de toerfietsers: Zondagen 6 januari t/m 24 maart start om uur 1 april t/m 27 oktober start om uur 3 november t/m 30 december start om uur N.B. Op 31 maart (1 e Paasdag) en 19 mei (1 e Pinksterdag) zijn de clubritten verschoven naar resp. 1 april en 20 mei. Woensdagen 1 mei t/m 28 augustus start om uur Clubritten voor de gezelligheidsrijders: Dinsdagen 8 januari t/m 17 december start om uur Donderdagen 3 januari t/m 19 december start om uur Zomertijd begint op 31 maart (1 e paasdag) en eindigt op 27 oktober

17 Limburgs Mooiste 2013 Slechte weersvoorspellingen voor zaterdag 24 mei werden dichterbij deze datum steeds beter. Het was dan ook fantastisch dat de beroemde toertocht door de mooie omgeving bij Vaals en Heerlen met prachtige blauwe luchten en witte wolken gefietst kon worden. Voor de ATB'ers was alleen de ondergrond nog zo nat dat de bospaden enige weerstand boden. Na de oproep binnen WTC Culemborg via (FINITIATIEF) zijn we carpoolend naar de startlocatie vertrokken deelnemers waren helaas verantwoordelijk voor het nodige oponthoud bij het parkeren. Dat hebben ze nog steeds niet onder controle. Slimme Henk(ie) had besloten ter plekke te overnachten, en was er dus al. Henk, John, Hans, Fred en Jos hebben zich op de toerfietstochten op de weg gestort. 135 km "zwaar" en 170km werden met succes voltooid. Rob, Wim en ondergetekende zijn de 110km ATB uitdaging aangegaan.

18 Over de ervaringen tijdens de routes kunnen we kort zijn. Fietsen in Zuid-Limburg is simpelweg erg mooi en lekker uitdagend. De verzorging tijdens de tocht is prima en op echt gevaarlijk plaatsen zijn verkeersregelaars aanwezig. Na afloop kom je in een groot fietsfeest terecht. Iedereen voldaan van een mooie tocht in een prachtige omgeving. Het mooie weer had natuurlijk een positieve bijdrage op het goede gevoel. En dan zie je ineens nog meer WTC Culemborg kleding. Blijkt de vrouw van Erik en haar vriendin ook de toerfiets tocht voltooid te hebben. Leuk om helemaal daar nieuwe leden te ontmoeten. In dit artikel wat foto's van Limburgs Mooiste Wie gaat er in 2014 mee? De datum staat al vast, de eerste zaterdag na Pinksteren, 14 juni dus. Besjoer! (schijnt Limburgs te zijn..) Raymond Internet: Telefoon

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg.

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg. Februari 2016 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Juni 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg April 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:   Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Oktober 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:   Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Februari 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Augustus 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS ulemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS ulemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Augustus 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Oktober 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Juni 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

De Lekrijder Augustus 2016

De Lekrijder Augustus 2016 De Stand der Spaken Mijlpaal! Beste leden, In de vorige Stand de Spaken stond ik al even stil bij het 25-jarig bestaan van onze vereniging. Best wel een mijlpaal. Als we voor het gemak eens zeggen dat

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 1 oktober 2017 Uitnodiging Algemene Leden Vergadering Geacht clublid, Het bestuur van de Wielertoerclub Culemborg nodigt u uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, welke gehouden zal worden

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg December 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg

Adressen. Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg April 2016 Adressen Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg Internetadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter Raymond Groebbé Poppelenburgstraat 20 4191 ZT Geldermalsen

Nadere informatie

Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Gezelligheidsrijders... 5 Rooster Clubritten Rooster Gezelligheidsrijders

Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Gezelligheidsrijders... 5 Rooster Clubritten Rooster Gezelligheidsrijders Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Stand der Spaken... 3 Is je WTC-wintergarderobe nog compleet?... 4 De Gezelligheidsrijders... 5 Betuwse Fiets4daagse... 5 Fietstocht Zederikse Dagen...

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg April 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Vrouwen in Peloton JUNI 2019

Vrouwen in Peloton JUNI 2019 Vrouwen in Peloton JUNI 2019 Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 2 De Stand der Spaken... 3 Fietsseizoen 2019... 4 Veilig thuis aankomen... 4 Warmte: Wat kan je ertegen doen?...

Nadere informatie

augustus 2017 De Stand der Spaken Tot slot

augustus 2017 De Stand der Spaken Tot slot 1 augustus 2017 De Stand der Spaken Tot slot Zoals (hopelijk) bekend draag ik tijdens de najaar-alv de voorzittershamer over aan Guy Staals. Deze (voor)laatste Stand der Spaken mag dus best een persoonlijke

Nadere informatie

De Stand der Spaken. juni Beste leden,

De Stand der Spaken. juni Beste leden, 1 juni 2017 De Stand der Spaken Beste leden, Begin mei, veel te vroeg, schreef ik vast de Stand der Spaken voor deze Lekrijder. Dit stukje" treffen jullie verderop aan. Normaal stuur ik mijn SdS eerst

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg December 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

De Stand der Spaken. december Gezellig samen.

De Stand der Spaken. december Gezellig samen. 1 De Stand der Spaken Gezellig samen. De laatste Lekrijder van ons jubileumjaar ligt nu voor je (of zie je voor je). Al 25 jaar de vereniging waarin we veel, heel veel samen gefietst hebben. In dit jubileumjaar

Nadere informatie

Vrouwen in Peloton OKTOBER 2019

Vrouwen in Peloton OKTOBER 2019 Vrouwen in Peloton OKTOBER 2019 Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 2 De Stand der Spaken: vallende bladeren... 3 De fietsclinic van zondag 7 juli... 4 De Gezelligheidsrijders...

Nadere informatie

De Lekrijder Ap Jurinli 20 20 16 16

De Lekrijder Ap Jurinli 20 20 16 16 De Lekrijder Juni 2016 April 2016 Adressen Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg Internetadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter Raymond Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op]

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op] Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden - 0 -[Geef tekst op] Inhoudsopgave Welkom bij WTC Dinxperlo...- 2 - Lid zijn van de WTC...- 2 - Algemene informatie...-

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De laatste maand van het jaar is begonnen, feestdagen,

Nadere informatie

INHOUD. Burengerucht. Advertenties 3. Voorwoord bestuur 4. Activiteiten Culemborg /Buren 5. Rabo fietsdag / hulp of klus 6/7.

INHOUD. Burengerucht. Advertenties 3. Voorwoord bestuur 4. Activiteiten Culemborg /Buren 5. Rabo fietsdag / hulp of klus 6/7. jaargang 5 Nummer 1 Februari 2014 INHOUD Advertenties 3 Voorwoord bestuur 4 Activiteiten Culemborg /Buren 5 Rabo fietsdag / hulp of klus 6/7 Hulp of klus 7 Rabo fietsdag 8/9 Bestuur 10 Colofon 11 2 3 Beste

Nadere informatie

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom.

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 7 mei 2015 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in mei. 3-5-1959 Peter van Dongen. 4-5-1961 Wil Eelants. 9-5 -1962 Hans

Nadere informatie

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders WTC NijeRieders Informatiegids 2017 WTC NijeRieders Bedankt voor interesse in onze vereniging WTC NijeRieders. Om een beeld te geven wat je van ons kunt verwachten hebben wij dit informatieboekje opgesteld.

Nadere informatie

FC BRABANTIA. NIEUWSBRIEF 8 juni Rabobank clubkas campagne: Hallo mede Brabantianen,

FC BRABANTIA. NIEUWSBRIEF 8 juni Rabobank clubkas campagne: Hallo mede Brabantianen, FC BRABANTIA e-mail: fcbrabantia66@gmail.com. Bank: NL64RABO0116806206 Secr.: Noorderweide 6, 4714 HE, Sprundel. Website: www.fcbrabantia.nl NIEUWSBRIEF 8 juni 2016. Hallo mede Brabantianen, N.a.v. diverse

Nadere informatie

Informatie TWC VALKENSWAARD

Informatie TWC VALKENSWAARD Informatie TWC VALKENSWAARD 1. Inleiding 2. De vereniging TWC Valkenswaard 3. NTFU 4. Lidmaatschap-Contributie 5. Kleding 6. Organisatie 7. Trainingstijden 8. Jaarprogramma 9. Evenementen 10. Communicatie

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 -

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 - Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden -[Geef tekst op] - 1 - Inhoudsopgave Welkom bij de WTC Dinxperlo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

In memoriam Cees Olsthoorn

In memoriam Cees Olsthoorn 1 maart 2017 In memoriam Cees Olsthoorn CEES zoals ik hem kende Cees was in de groep een bescheiden, nooit op de voorgrond tredende, nadenkende persoon. Precies het tegenovergestelde van mij. Soms, als

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Toerkalender Vertrekpunten. Gedragscode Racefiets. PDF versie Datum Opmerking

Toerkalender Vertrekpunten. Gedragscode Racefiets. PDF versie Datum Opmerking Toerkalender 2019 Bij ATB-TWC Brabantia worden de ritten die verreden worden samengesteld door de toercomissie. De samenstelling van de toercommissie bestaat momenteel uit 5 personen, namelijk: Arie van

Nadere informatie

BIJGEWERKT: OVERZICHT ACTIVITEITEN 2019 ONS IDEAAL

BIJGEWERKT: OVERZICHT ACTIVITEITEN 2019 ONS IDEAAL April 2019 14 1 2 3 4 5 6 7 2, 9, 16, 21, 28-april - Soosmiddag 13.30-16.00 uur 15 8 9 10 11 12 13 14 Woensdagen - Klus- & groenteam complex (WP) 9.00 uur 16 15 16 17 18 19 20 21 3, 10, 17, 24-april -

Nadere informatie

Update bestuur Badminton Club t Gooi

Update bestuur Badminton Club t Gooi Update bestuur Badminton Club t Gooi April 201 7 Martin Warmelink Voorzitter EN NU EVEN SERIEUS: WIE WORDT ONZE NIEUWE VOORZITTER?? Nog een maand of 2, dan zit het badminton-seizoen er weer op. We zijn

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Oktober 2013 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

WV Tourmalet Rittenorganisatie -Hoogtepunten van het seizoen -Diversen

WV Tourmalet Rittenorganisatie -Hoogtepunten van het seizoen -Diversen WV Tourmalet 2018 -Rittenorganisatie -Hoogtepunten van het seizoen -Diversen Rittenorganisatie Groepen Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Tourmaladies Rittenorganisatie Groep 1 rijdt de normale tochten zonder

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan!

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan! Kanovaren of fietsen op zondag 3 juni a.s. Kanocentrum WirdumerklapWat doen langlaufers in de zomer? Hoewel langlaufers volgens eigen zeggen voldoende hobby s hebben blijkt toch de wens te bestaan van

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)ers, Alweer is er een maand voorbij, maar een maand

Nadere informatie

Welkom bij. veiligheid en aansprakelijkheid

Welkom bij. veiligheid en aansprakelijkheid Welkom bij veiligheid en aansprakelijkheid Wat is veiligheid Veiligheid is het bewust nemen van aanvaardbare risico s. Totale veiligheid bestaat niet! Doelstelling NTFU Het vergroten van het bewustzijn

Nadere informatie

Onze sponsoren: Van onze voorzitter: Nummer 1, maart Beste Motovatiërs,

Onze sponsoren: Van onze voorzitter: Nummer 1, maart Beste Motovatiërs, Onze sponsoren: Nummer 1, maart 2018 Van onze voorzitter: Beste Motovatiërs, Hier is-ie dan; de eerste MTC Motovatie Nieuwsbrief! Alle bestuursleden hebben hun zegje gedaan in deze nieuwsbrief; we hopen

Nadere informatie

maart 2018 De Stand der Spaken: Lente(fiets)kriebels

maart 2018 De Stand der Spaken: Lente(fiets)kriebels 1 maart 2018 De Stand der Spaken: Lente(fiets)kriebels Het is eindelijk weer zover de lente is begonnen en daarmee bij menigeen ook de lente(fiets)kriebels. We hebben inmiddels al een paar weekenden met

Nadere informatie

Vrouwen in Peloton MAART 2019

Vrouwen in Peloton MAART 2019 Vrouwen in Peloton MAART 2019 Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 2 De Stand der Spaken... 3 NTFU-ongevallenverzekering, veranderingen in 2019... 4 Fietsseizoen 2019... 7 Weet

Nadere informatie

Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel. Vragen en suggesties graag aan het einde van de presentatie a.u.b.

Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel. Vragen en suggesties graag aan het einde van de presentatie a.u.b. Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel tijdens de toertocht in de polder Vragen en suggesties graag aan het einde van de presentatie a.u.b. Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel

Nadere informatie

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse E-mail: secretariaat@tcwilhelmina.nl Redactie: Adriaan Umans Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse Juni 2016 Rekeningnummer T.C. Wilhelmina NL83INGB0004456840 Zomer ATB tocht en gezinsfietstocht

Nadere informatie

WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 27 augustus 2013. www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl

WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 27 augustus 2013. www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. Nieuwsbrief, 27 augustus 2013 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in aug sept Cor de Rooij, 7-8-1950. Henk Martens, 8-8-1944. Rian Spapen, 9-8-1967. Henk

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

De BERRT 1-daagse Allroad Ritten. BERRT 1-daagse Allroad Ritten. Een dagje buitenspelen met BERRT in eigen land. Ja leuk! Ik wil ook mee!

De BERRT 1-daagse Allroad Ritten. BERRT 1-daagse Allroad Ritten. Een dagje buitenspelen met BERRT in eigen land. Ja leuk! Ik wil ook mee! BERRT 1-daagse Allroad Ritten Ja leuk! Ik wil ook mee! De BERRT 1-daagse Allroad Ritten Een dagje buitenspelen met BERRT in eigen land Training(en) bij ons gedaan en nu zin om te gaan rijden? Dat kan,

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde.

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde. De 60 van Texel, wat was ie VER!! Zwaar, indrukwekkend en mooi! Één groot avontuur! Mijn eerste ultra run, want zo noemen ze dat als de afstand boven de marathon ligt. Na 7 marathons wil ik een keer mijn

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4

Seniorenvereniging. KBO Borkel & Schaft. Om te Weten april 2016 #4 Seniorenvereniging KBO Borkel & Schaft Om te Weten april 2016 #4 www.kbo-valkenswaard.nl Vanaf 12-april, dinsdagmorgen Jeu de Boules Vanaf 13 april, woensdagmiddag Fietsen Vrijdag 29 april Eten in D n

Nadere informatie

Op dit moment hebben we nog de volgende aantallen slaapplaatsen/lopers plaatsen en postarrangementen:

Op dit moment hebben we nog de volgende aantallen slaapplaatsen/lopers plaatsen en postarrangementen: Nieuwsbrief mei 2017 Beste Blarenmaatjes, Nog 54 dagen en dan is het zover. De 101 ste editie van de vierdaagse van Nijmegen. Alles begint steeds meer vormen aan te nemen. De eerste vergunningen voor de

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag Nieuwsbrief Pinksterraces Oss Zondag 1ste Pinksterdag Vandaag stond er een vrije training van 10 minuten op het programma en 2 kwalificaties van 25 minuten. Dit alles op het circuit Paalgraven in Oss.

Nadere informatie

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen.

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 18 februari 20154 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in februari 3-2 Ron van der Maden 5-2 Remco van Loon 6-2 Leon Verheij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Voorzitter: Anja Gijsbertsen Secretaris: Ineke Bakker

NIEUWSBRIEF. Voorzitter: Anja Gijsbertsen Secretaris: Ineke Bakker NIEUWSBRIEF Voorzitter: Anja Gijsbertsen 0608702433. voorzitter@latulipe.net Secretaris: Ineke Bakker. 0553281588. secretarislatulipe@gmail.com www.latulipe.net Editorial voorzitter. Juli 2016 Vanaf 14.00

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Inholland Fietstocht 2017!

Inholland Fietstocht 2017! Inholland Fietstocht 2017! Vrijdag 25 augustus 2017 was het dan zover dat de locatie van Inholland Haarlem uit alle delen van het land docenten en medewerkers kon verwelkomen voor de traditionele jaarlijkse

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

De LekrijdeR. 9. Presentatie/demonstratie: van ruw route idee naar bruikbare gpx

De LekrijdeR. 9. Presentatie/demonstratie: van ruw route idee naar bruikbare gpx Uitnodiging Algemene Leden Vergadering Geacht clublid, Het bestuur van de Wielertoerclub Culemborg nodigt u uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, welke gehouden zal worden op maandag

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

A B C D E F G H I. Bijzonderheden Organisatie Voorrijder Aanvang Tocht / Afstand Chauffeur

A B C D E F G H I. Bijzonderheden Organisatie Voorrijder Aanvang Tocht / Afstand Chauffeur TOERKALENDER 206 Telefoon volgauto 06 53 2 90 78 Versie 09-02-206 2 3 4 Datum Bijzonderheden Organisatie Voorrijder Aanvang Tocht / Afstand Chauffeur Iedere Zondag 25 Km Groep vertrekt om 9:00. Ook bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

Sponsor van de maand juni In Memoriam. Agenda. 3 e Jaargang, nummer 4, juni 2013

Sponsor van de maand juni In Memoriam. Agenda. 3 e Jaargang, nummer 4, juni 2013 3 e Jaargang, nummer 4, juni 2013 Sponsor van de maand juni 2013 In Memoriam Johan Lammers is niet meer onder ons. Voor iedereen is dit moeilijk te bevatten. Als koormeester nadrukkelijk aanwezig met zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015

Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 Nieuwsbrief De SLOEP juni 2015 De lucht kleurt blauw, de vogels fluiten uit volle borst, de warme lentebries streelt onze gezichten Het is bijna zover, de zomer is in aantocht! Jammer genoeg betekent dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen nr.2

Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen nr.2 Nieuwsbrief Volkstuinvereniging Vianen 20017 nr.2 www.volkstuinverenigingvianen.nl april 2017 Beste tuinders, Het voorjaar is weer aangebroken en dat is op onze tuinen te merken ook. Bloesem in volle pracht,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013 Inleiding In ons wegprogramma hebben wij nog twee tochten staan voor de maand oktober. De Sluitingstocht is in hetzelfde weekeinde als de eerste ATB-tocht van de gezamenlijke verenigingen in de Kop van

Nadere informatie

Activiteitenprogramma 2009

Activiteitenprogramma 2009 Activiteitenprogramma 2009 Zaterdag 4 april Openingstocht Seizoen Rondje Appingedam Ontmoetingsdag "vrienden Wirdumerklap" Even weer bootcontact met een leuke tocht op het Damsterdiep. Ik ontvang jullie

Nadere informatie

Vertrektijd vanaf Soort Groep Naam tocht Afstand Dag Datum t'zand Tocht S/M/L tocht 4-mrt 10:00 M/L vrijdaggroep 5-mrt 5-mrt 6-mrt 10:00

Vertrektijd vanaf Soort Groep Naam tocht Afstand Dag Datum t'zand Tocht S/M/L tocht 4-mrt 10:00 M/L vrijdaggroep 5-mrt 5-mrt 6-mrt 10:00 Vertrektijd vanaf Soort Groep Naam tocht Afstand Dag Datum t'zand Tocht S/M/L tocht vr 4-mrt 10:00 CR M/L vrijdaggroep 70 za 5-mrt Onderlinge afspraak SR/CR S&M Let op mail of website 100 za 5-mrt TIP

Nadere informatie

Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 3 Afscheid Jan Mol... 7 Financiën WTC... 9 De Gezelligheidsrijders...

Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 3 Afscheid Jan Mol... 7 Financiën WTC... 9 De Gezelligheidsrijders... Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 3 De Stand der Spaken... 3 NTFU-ongevallenverzekering, hoe zit dat nu?... 4 Afscheid Jan Mol... 7 Financiën WTC... 9 Begroting 2019... 9 De

Nadere informatie

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Informatieboekje 26 e Burgrun 21 mei 2016 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Van harte welkom bij de 26 e Burgrun De Burgrun is een initiatief van motorclub M.C.K.O. te Doornenburg en wordt georganiseerd

Nadere informatie

FC BRABANTIA. N.a.v. de jl. woensdag 16 maart gehouden bestuursvergadering weer een aantal nieuwtjes, die we via deze weg met jullie willen delen.

FC BRABANTIA. N.a.v. de jl. woensdag 16 maart gehouden bestuursvergadering weer een aantal nieuwtjes, die we via deze weg met jullie willen delen. FC BRABANTIA e-mail: fcbrabantia66@gmail.com. Bank: NL64RABO0116806206 Secr.: Noorderweide 6, 4714 HE, Sprundel. Website: www.fcbrabantia.nl NIEUWSBRIEF 6 mrt. 2016. Hallo mede Brabantianen, N.a.v. de

Nadere informatie

Van de redactie. Damestocht. Noordwijkerhout. Nicolien Cools

Van de redactie. Damestocht. Noordwijkerhout. Nicolien Cools Van de redactie Een aantal leden van onze vereniging rijdt met veel plezier georganiseerde en zelf georganiseerde tochten, buiten onze eigen zondagsritten. In deze nieuwsbrief van beide een voorbeeld en

Nadere informatie

Beste tuinleden Ons Ideaal, Beste tuinleden: Deze agenda is een levendig document. Wat betekend dat het op een moment dat het nodig is kan worden aangepast. Dit omdat zich een nieuwe activiteit zich aandient

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Dragazine augustus 2012

Dragazine augustus 2012 Dragazine augustus 2012 Deze maand in de nieuwsbrief: - Deze maand jarig - Wij het AC team hebben hulp nodig - Nieuwe redactie Dragazine - Nieuwe leden - Bloemetje voor - MAG nieuws - Foto s ride-out juli

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

TITELS. media. tel: mail: voor informatie over de formaten zie PAGINA 36

TITELS. media. tel: mail: voor informatie over de formaten zie PAGINA 36 oplage: 31.450 exemplaren pageviews: 70.000 p.m. website: www.destadgorinchem.nl mm-tarief 0,60 Spread 2.787,60 1/1 pagina 1.288,00 3/4 pagina 966,00 1/2 pagina 644,00 3/8 pagina 483,00 1/3 pagina 430,10

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig Vrijdag 27 mei 2016, 1 ste jaargang Nummer 35, week 22 Jarige komende week Za 28 mei Noah Gerrits UILEN Agenda 30 mei Schoolfotograaf Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder staat vermeld

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Vogezen 18 21 juni 2015

Vogezen 18 21 juni 2015 Vogezen 18 21 juni 2015 Deze dagen werden gekenmerkt door niet al te best weer; af en toe een bui en ongeveer 18 graden, maar de temperatuur steeg aanzienlijk door het prettige gezelschap, discussies,

Nadere informatie