En zij dwongen Hem, zeggende: Blijf met ons; want het is bij de avond, en de dag is gedaald. En Hij ging in, om met hen te blijven.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "En zij dwongen Hem, zeggende: Blijf met ons; want het is bij de avond, en de dag is gedaald. En Hij ging in, om met hen te blijven."

Transcriptie

1 Vrijdag 1 april 2016 En zij dwongen Hem, zeggende: Blijf met ons; want het is bij de avond, en de dag is gedaald. En Hij ging in, om met hen te blijven. Lukas 24 : 29 Groep 5 was eigenlijk nog in een soort feeststemming: net het Paasfeest, de opstanding van de Heere Jezus gevierd. (En de volgende dag de verjaardag van de juf in het vooruitzicht.) Maar hoe leefden ze mee met die twee mannen uit Emmaüs, die niet wisten wat ze met de geruchten over een opgestane Jezus aan moesten. De kinderen waren zichtbaar opgelucht toen de mannen in hun reisgenoot uiteindelijk de Heere Jezus herkenden. Het was nog spannend of dat gebeuren zou, want Jezus deed net of Hij, bij hun huis aangekomen, verder wilde reizen. Hij drong zich niet op. Maar was het hart van de mannen uit Emmaüs al niet brandende tijdens de reis, toen hun de schriften en de profeten werd uitgelegd? Dus zeiden ze bijna dwingend dat de Heere bij hun moest eten en slapen.we trokken samen de conclusie dat, als je hart brandende in je is dan wil je meer van de Heere Jezus horen, zien, doorvertellen..en nodig je Hem uit Een fijn weekend allemaal! Groeten uit groep 5 Welkom, Nout! Nout Esselbrugge mochten we deze week in groep 1/2 verwelkomen. Van harte welkom in onze groep en op onze school, Nout! We wensen jou een fijne tijd toe en hopen ook dat je je hier snel thuis mag voelen! Jarigen Vandaag is Joas Naberman uit groep 7 jarig. Joas, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! We wensen jou Gods zegen toe in je nieuwe levensjaar! De komende dagen hopen jarig te zijn: Zondag 3 april Albert Westhoff groep 2/3 Woensdag 6 april Anne Jan van Triest groep 8 Donderdag 7 april Joachim Meijwaard groep 5 Albert, Anne Jan en Joachim: alvast van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag en ook Gods zegen in je nieuwe levensjaar toegewenst!

2 Juf Bloemhof jarig Dinsdag 29 maart was juf Bloemhof jarig. Juf, nog van harte gefeliciteerd met uw verjaardag en Gods zegen toegewenst in uw nieuwe levensjaar! Juf Mulderij Wegens gezondheidsproblemen is juf Mulderij niet in staat om op dit moment op de vrijdagen in te vallen in groep 4. De ouders van deze groep hebben we hiervan al op de hoogte gesteld. Door een aantal ouders werd al gevraagd naar haar adres zodat ze haar een kaartje kunnen sturen. Het is: Koningin Sophiastraat 35, 8019 XX ZWOLLE. Juf, van harte beterschap toegewenst. Laten we hopen dat u spoedig weer in ons midden kan zijn. Aanwezigheid directie De komende week zal juf Doornink aanwezig zijn op dinsdag, woensdag en donderdag. U kunt altijd een afspraak maken met juf Doornink. Mail directie@johannesbogermanschool.nl of bel Schoonmaakavond Fijn dat er zo n goede opkomst was op de schoonmaakavond dinsdag 29 maart jl. De buitenboel is helemaal schoongemaakt. De kinderen, leerkrachten en alle betrokkenen kunnen weer helder naar buiten kijken! Hartelijk dank aan die ouders die hiervoor hebben gezorgd. Heel erg bedankt voor deze hulp! Facturen schoolreis en schoolkamp Vandaag geven we alvast de facturen voor de schoolreis en het schoolkamp met de kinderen mee. Het schoolkamp wordt van 11 t/m 13 mei gehouden en de schoolreis op 7 juni. De locatie van het schoolkamp is IJhorst; de bestemming van de schoolreis houden we nog geheim.

3 Grote Rekendag op de JBS Woensdag 23 maart hebben de kinderen en hebben wij kunnen genieten van een morgen vol rekenen. Niet het rekenenonderwijs dat we gewend zijn, maar rekenonderwijs op een hele andere en nieuwe manier. De morgen ging om raadsels, codes, ruimtelijk inzicht, getallen en om samenwerking. Wat hebben de kinderen het goed gedaan! Ze hebben gewerkt met bijvoorbeeld aanwijzingen, het bouwen van robots van verschillend constructiemateriaal en gerekend met getalstructuur. Als speciale gast bij dit rekenspektakel mochten we deze morgen wethouder Arie Speksneijder ontvangen. Toen hij bij ons arriveerde, vond hij het hele schoolplein vol stoepkrijt en de lokalen vol met slingers. De klassen waren ingedeeld in groepjes en overal werden PowerPoint-presentaties gehouden. Het was een leuke en gezellige morgen waarin de kinderen én waarin wij zelf veel hebben geleerd! Schoolvoetbaltoernooi Van maandag 11 tot en met donderdag 14 april wordt op sportpark De Wetering het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi gehouden. De wedstrijden worden s avonds vanaf tot ongeveer uur gespeeld. Per groep spelen teams van basisscholen uit Genemuiden tegen elkaar. Als ouder, broer, zus, opa, oma of andere belangstellende bent u uiteraard van harte welkom om de sportieve prestaties van uw favoriete team(s) live te volgen. We hopen op leuke, gezellige en sportieve avonden! De lijst met de indeling van de deelnemende kinderen volgt binnenkort. Verkeersexamen groep 7 De komende week zal de kennis en het inzicht in het verkeer van de leerlingen van groep 7 worden beproefd. Gedurende twee dagen mogen zij het verkeersexamen afleggen. Donderdag 31 maart bestaat uit het theoriegedeelte en op vrijdag 1 april volgt de praktijk. We wensen jullie allen veel succes toe en hopen jullie gauw in het verkeer te mogen begroeten (zonder daarbij te toeteren natuurlijk! ) Gerben s spreekbeurt over Nierstichting Vorige week hield Gerben Timmerman in zijn groep (8) een spreekbeurt over de Nierstichting. In hem schuilt in elk geval het talent van fondsenwerver, want het bleef niet alleen bij het woord, maar hij moedigde zijn groep meteen ook aan om de stichting te ondersteunen. Daarmee haalde hij een bedrag van 25,60 op. Gerben, jij bent echt een kanjer en verdient dan ook een eervol plekje in dit BB met deze actie! Opbrengst zendingsgeld deze week

4 opgehaald deze week gespaard door: stand thermometer 26,60 onderbouw 571,08 14,85 bovenbouw 579,68 REGEL VAN DE MAAND APRIL: Lelijke woorden en bijnamen storen, dus willen we ze niet horen Kattenbelletjes: voor uw agenda/kalender Donderdag 7 en vrijdag 8 april: verkeersexamen groep 7 Maandag 11 t/m donderdag 14 april: schoolvoetbaltoernooi s avonds Dinsdag 19 t/m donderdag 21 april: Cito eindtoets groep 8 Vrijdag 22 april: Koningsspelen Maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei: meivakantie Maandag 9 mei: luizencontrole Woensdag 11 t/m vrijdag 13 mei: schoolkamp groep 8 Dinsdag 10 mei: Hemelvaarts- en Pinksterviering Vrijdag 13 mei: trouwdag juf Ulderink Maandag 16 mei: Tweede Pinksterdag Donderdag 19 mei: vergadermiddag; alle leerlingen s middags vrij Donderdag 19 mei: ouderpanel Maandag 23 t/m donderdag 26 mei: Wandelvierdaagse Woensdag 25 mei: ALV van de schoolvereniging om uur Dinsdag 31 mei: inloopmorgen voor ouders in de groep(en) van hun kind(eren) Dinsdag 31 mei: inloopspreekuur jeugdverpleegkundige Evelien van Bruggen van tot uur. Bij alle plannen en activiteiten willen we toevoegen: D.V.! Fazant 6 Postbus GK 8280 AA info@johannesbogermanschool.nl Genemuiden Help ZOA met collecteren Neemt u ook een straatje voor vluchtelingen voor uw rekening?

5 Komende week vindt de ZOA collecteweek plaats. Vanwege ziekte moest een aantal collectanten in Genemuiden afhaken en als uitzondering op de regel als school ondersteunen we immers deze organisatie- willen we hierbij graag een oproep doen om mee te collecteren. U kunt helpen door te collecteren Door een avond te collecteren helpt u mee deze vluchtelingen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten te helpen. De opbrengst van de jaarlijkse huis-aan-huiscollecte kan voor veel mensen een lichtstraal van hoop en een begin van herstel betekenen. De collecteweek wordt gehouden van 3 t/m 9 april. Deze straten hebben nog geen collectant en worden dus niet gelopen : Karel Doormanstraat Pr. Hendrikstraat Pr. Marijkestraat Pr. Bernhardstraat Leeuwerik Zr. Kramerstraat Patrijs Cellemuiden Oosterbrugstraat Hogeland Kerkplein Achterweg Nijstad Klaas Benninkstraat Drostenhofstraat Langestraat Bent u zelf niet beschikbaar, maar weet u iemand die mee kan helpen? Laat het mij weten: Carina Rijsdijk of mail naar carinarijsdijk@hotmail.com. Namens de ZOA heel erg bedankt!

6

Vrijdag 15 april 2016

Vrijdag 15 april 2016 Vrijdag 15 april 2016 Toen zij dan het middagmaal gehouden hadden, zeide Jezus tot Simon Petrus: Simon, zoon van Jonas, het gij Mij liever dan deze? Hij zeide tot Hem: Ja, Heere! Gij weet, dat ik U liefheb.

Nadere informatie

Opbrengst zendingsgeld deze week opgehaald deze week gespaard door: stand thermometer 24,00 onderbouw 595,08 28,50 bovenbouw 608,18

Opbrengst zendingsgeld deze week opgehaald deze week gespaard door: stand thermometer 24,00 onderbouw 595,08 28,50 bovenbouw 608,18 Vrijdag 8 april 2016 Weest blijde met mij; want ik heb den penning gevonden, dien ik verloren had. Alzo, zeg Ik ulieden, is er blijdschap voor de engelen Gods over één zondaar, die zich bekeert Lukas 15

Nadere informatie

Vrijdag 11 maart 2016

Vrijdag 11 maart 2016 Vrijdag 11 maart 2016 Want deze mijn zoon was dood, en is weder levend geworden; en hij was verloren, en is gevonden! Lukas 15 : 24a In de week van Biddag hebben we met groep 7 stil gestaan bij het thema:

Nadere informatie

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! De geschiedenis van Hagar en Ismaël laat ons zien dat God dwars door alle omstandigheden van het leven heen de God is Die hoort! Dit blijkt uit het feit

Nadere informatie

Vrijdag 10 maart 2017

Vrijdag 10 maart 2017 Vrijdag 10 maart 2017 De wijze en de dwaze bouwer Daarom, ieder die deze woorden van Mij hoort en ze doet, die zal Ik vergelijken met een verstandig man, die zijn huis op de rots gebouwd heeft; Math. 7:24

Nadere informatie

: 10,11 HSV

: 10,11 HSV vrijdag 19 mei 2017 En toen zij, terwijl Hij van hen wegging, hun ogen naar de hemel gericht hielden, zie, twee mannen stonden bij hen in witte kleding, die ook zeiden: Galilese mannen, waarom staat u

Nadere informatie

Jarige juf Jummy was op school! Aanwezigheid directie Correctie Cito eindtoets groep 8

Jarige juf Jummy was op school! Aanwezigheid directie Correctie Cito eindtoets groep 8 Vrijdag 27 mei 2016 En zij stenigden Stéfanus, aanroepende en zeggende: Heere Jezus, ontvang mijn geest. En vallende op de knieën, riep hij met grote stem: Heere, reken hun deze zonde niet toe! En al hij

Nadere informatie

Vrijdag 18 maart 2016

Vrijdag 18 maart 2016 Vrijdag 18 maart 2016 De Tikker Weet je: onlangs is er een Amerika een heel bijzonder horloge ontwikkeld. Namelijk een horloge dat aftelt naar je sterfdatum, ze noemen het horloge de Tikker. Hoe werkt

Nadere informatie

Vrijdag 22 april 2016

Vrijdag 22 april 2016 Vrijdag 22 april 2016 Maar detrooster, de Heilige Geest, Welken de Vader zenden zal in Mijn Naam, Die zal u alles leren, en zal u indachtig maken alles, wat Ik u gezegd heb. Joh. 14:26 Met de kinderen

Nadere informatie

Welkom! Paasproject 2017: Het moment dat alles verandert Data schoolreizen

Welkom! Paasproject 2017: Het moment dat alles verandert Data schoolreizen Vrijdag 24 maart 2017 En Jezus antwoordde hem (Bartimeüs) en zei: Wat wilt u dat Ik voor u doen zal? En de blinde zei tegen Hem: Rabboni, dat ik ziende mag worden Markus 10:51 HSV Gerco en Joachim uit

Nadere informatie

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren!

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren! Vrijdag 17 februari 2017 En Hij gaf de menigte opdracht op het gras te gaan zitten; en Hij nam de vijf broden en de twee vissen, en terwijl Hij opkeek naar de hemel, zegende Hij ze. En toen Hij ze gebroken

Nadere informatie

Vrijdag 4 september 2015

Vrijdag 4 september 2015 Vrijdag 4 september 2015 En de Heere zeide tot Abram, nadat Lot van hem gescheiden was: Hef uw ogen op, en zie van de plaats, waar gij zijt noordwaarts en zuidwaarts, en oostwaarts en westwaarts. Want

Nadere informatie

vrijdag 13 april 2018

vrijdag 13 april 2018 vrijdag 13 april 2018 Jezus nu heeft in aanwezigheid van Zijn discipelen nog wel veel andere tekenen gedaan, die niet beschreven zijn in dit boek, maar deze zijn beschreven, opdat u gelooft dat Jezus de

Nadere informatie

Vrijdag 11 november 2016

Vrijdag 11 november 2016 Vrijdag 11 november 2016 Ik ben Jozef, jullie broer, die jullie naar Egypte verkocht hebben. Maar nu, wees niet bedroefd en laat jullie ogen niet in toorn ontvlammen omdat jullie mij hiernaartoe hebben

Nadere informatie

Vrijdag 25 september 2015

Vrijdag 25 september 2015 Vrijdag 25 september 2015 En Joas deed dat recht was in de ogen des Heeren, al zijn dagen, in dewelke de priester Jojada hem onderwees. Alleenlijk werden de hoogten niet weggenomen; het volk offerde en

Nadere informatie

vrijdag 6 oktober 2017

vrijdag 6 oktober 2017 vrijdag 6 oktober 2017 Bijbelverhalen groep 4/5 En als God de rechtvaardige Lot, die leed onder de losbandige levenswandel van normloze mensen, verlost heeft (want deze rechtvaardige, die in hun midden

Nadere informatie

Vrijdag 15 januari 2016

Vrijdag 15 januari 2016 Vrijdag 15 januari 2016 En Jerobeam zeide in zijn hart: Nu zal het koninkrijk weder tot het huis van David keren. Zo dit volk opgaan zal om offeranden te doen in het huis des Heeren te Jeruzalem, zo zal

Nadere informatie

De komende dagen hopen jarig te zijn:

De komende dagen hopen jarig te zijn: Vrijdag 14 oktober 2016 En zie, de Heere stond op dezelve en zeide: Ik ben de Heere, de God van uw vader Abraham en de God van Izak; dit land, waarop gij ligt te slapen, zal Ik u geven en uw zaad. En uw

Nadere informatie

Vrijdag 16 september 2016

Vrijdag 16 september 2016 Vrijdag 16 september 2016 De Heere zei nu tegen Abram: Gaat u uit uw land, uit uw familiekring en uit het huis van uw vader, naar het land dat Ik u wijzen zal. Gen. 12 : 1 HSV Hieronder vindt u een korte

Nadere informatie

Vrijdag 19 februari 2016

Vrijdag 19 februari 2016 Vrijdag 19 februari 2016 Maar ziende den sterken wind, werd hij bevreesd, en als hij begon neder te zinken, riep hij, zeggende: Heere, behoud mij! En Jezus, terstond de hand uitstekende, greep hem aan,

Nadere informatie

vrijdag 16 juni 2017 En Filippus deed zijn mond open en, uitgaande van dat Schriftwoord, verkondigde hij hem Jezus Hand. 8 : 35 Geboren Verjaardagen

vrijdag 16 juni 2017 En Filippus deed zijn mond open en, uitgaande van dat Schriftwoord, verkondigde hij hem Jezus Hand. 8 : 35 Geboren Verjaardagen vrijdag 16 juni 2017 En Filippus deed zijn mond open en, uitgaande van dat Schriftwoord, verkondigde hij hem Jezus Hand. 8 : 35 Deze week brachten we een bezoekje in groep 2 om aan de kinderen te vragen

Nadere informatie

vrijdag 29 september 2017

vrijdag 29 september 2017 vrijdag 29 september 2017 Bijbelverhalen groep 6 En hij zeide tot zijn mannen: Dat late de Heere verre van mij zijn, dat ik die zaak doen zou aan mijn heer, den gezalfde des Heeren, dat ik mijn hand tegen

Nadere informatie

Vrijdag 11 september 2015

Vrijdag 11 september 2015 Vrijdag 11 september 2015 Toen kwam David te Nob, tot den priester Achimelech; en Achimelech kwam bevende David tegemoet. 1 Sam. 21:1a De kinderen uit groep 6 hebben deze week nagedacht en gesproken over

Nadere informatie

Vrijdag 27 november 2015

Vrijdag 27 november 2015 Vrijdag 27 november 2015 Maar de engel zeide tot hem: Vrees niet, Zacharias! Want uw gebed is verhoord, en uw vrouw Elizabet zal u een zoon baren, en gij zult zijn naam heten Johannes. Lukas 1:13 Omdat

Nadere informatie

Vrijdag 28 oktober 2016

Vrijdag 28 oktober 2016 Vrijdag 28 oktober 2016 U zag om naar het land en gaf het overvloed, U maakt het zeer rijk; de beek van God is vol water; U geeft hun koren: ja zó geeft U het Psalm 65:10 SV Op de kerkelijke kalender van

Nadere informatie

vrijdag 8 september 2017

vrijdag 8 september 2017 vrijdag 8 september 2017 We hebben elkaar nodig; iedereen is belangrijk! En het oog kan niet zeggen tot de hand: Ik heb u niet van node; of wederom het hoofd tot de voeten: Ik heb u niet van node 1 Kor.

Nadere informatie

Voor elk, die in het duister dwaalt, Verstrekt deez zon een helder licht, Dat hem in schâuw des doods bestraalt, Op t vredepad zijn voeten richt.

Voor elk, die in het duister dwaalt, Verstrekt deez zon een helder licht, Dat hem in schâuw des doods bestraalt, Op t vredepad zijn voeten richt. Vrijdag 11 december 2015 Thema Kerst: Liefdevol aangeraakt! (3) Afgelopen week hebben we mogen vertellen en horen dat Maria Gods plan aanvaardt. Geloven is Gods weg volgen in vertrouwen. Voor ons is Gods

Nadere informatie

Vrijdag 23 september 2016

Vrijdag 23 september 2016 Vrijdag 23 september 2016 Het geschiedde nu als hij geëindigd had tot Saul te spreken, dat de ziel van Jonathan verbonden werd aan de ziel van David; en Jonathan beminde hem als zijn ziel 1 Sam. 18:1 SV

Nadere informatie

Vrijdag 7 april 2017 Gelooft u dat? Paaslunch en Paasviering op 13 april Let op: wil je je eigen bord, beker en bestek meenemen? Welkom!

Vrijdag 7 april 2017 Gelooft u dat? Paaslunch en Paasviering op 13 april Let op: wil je je eigen bord, beker en bestek meenemen? Welkom! Vrijdag 7 april 2017 Gelooft u dat? Opnieuw wordt het Pasen. We gedenken dat de Heere Jezus is gekruisigd en gestorven voor onze zonden. En dat Hij is opgestaan uit de dood. Gelooft u dat? Hij Die geen

Nadere informatie

Terugblik aanmeldings- en informatieavond Week School Kerk Gezin met activiteiten voor u en jou 1. Groep 5 bezoekt Grote Kerk

Terugblik aanmeldings- en informatieavond Week School Kerk Gezin met activiteiten voor u en jou 1. Groep 5 bezoekt Grote Kerk vrijdag 19 januari 2018 Week School Kerk Gezin De Heere nu zei tegen Abram: Gaat u uit uw land, uit uw familiekring en uit het huis van uw vader, naar het land dat Ik u wijzen zal. Ik zal u tot een groot

Nadere informatie

Vrijdag 12 februari 2016

Vrijdag 12 februari 2016 Vrijdag 12 februari 2016 En vreze beving hen allen, en zij verheerlijkten God, zeggende: Een groot Profeet is onder ons opgestaan, en God heeft Zijn volk bezocht Lukas 7 : 16 De kinderen van groep 3 luisterden

Nadere informatie

Silvia, Jan, Jet en Henk: alvast gefeliciteerd met je verjaardag en Gods zegen

Silvia, Jan, Jet en Henk: alvast gefeliciteerd met je verjaardag en Gods zegen Vrijdag 30 oktober 2015 En Jakob stelde een opgericht teken op in die plaats, waar Hij met hem gesproken had, een stenen opgericht teken; en hij stortte daarop drankoffer, en goot olie daarover. En Jakob

Nadere informatie

Wat is de ziekte van Pfeiffer? Besmettelijk Symptomen Geneesmiddelen Aanwezigheid directie Jaarkalender en schoonmaakrooster in bijlage

Wat is de ziekte van Pfeiffer? Besmettelijk Symptomen Geneesmiddelen Aanwezigheid directie Jaarkalender en schoonmaakrooster in bijlage Vrijdag 8 juli 2016 En Jonathan sprak met zijn vader Saul goed over David en zei tegen hem: Laat de koning niet zondigen tegen zijn dienaar David. Hij heeft immers niet tegen u gezondigd, en wat hij doet

Nadere informatie

Vrijdag 16 oktober 2015

Vrijdag 16 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober 2015 want waar gij zult heengaan, zal ik heengaan en waar gij zult vernachten, zal ik vernachten; uw volk is mijn volk, en uw God mijn God. Ruth 1:16 Omdat het vandaag de trouwdag is

Nadere informatie

Aline, Amber, Esmee en Sanneke: alvast gefeliciteerd met je verjaardag en Gods zegen toegewenst in je nieuwe levensjaar!

Aline, Amber, Esmee en Sanneke: alvast gefeliciteerd met je verjaardag en Gods zegen toegewenst in je nieuwe levensjaar! Vrijdag 9 oktober 2015 Doch God heeft mij voor uw aangezicht henen gezonden, om u een overblijfsel te stellen op de aarde en om u bij het leven te behouden, door een grote verlossing. Gen. 45 : 7 Diep

Nadere informatie

Vrijdag 23 december 2016

Vrijdag 23 december 2016 Vrijdag 23 december 2016 Want een Kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven, en de heerschappij is op Zijn schoude; en men noemt Zijn naam Wonderlijk, Raad, Sterke God, Vader der eeuwigheid, Vredevorst.

Nadere informatie

vrijdag 20 oktober 2017

vrijdag 20 oktober 2017 vrijdag 20 oktober 2017 Bijbelverhalen groep 2 waar afgunst en eigenbelang is, daar heersen wanorde en allerlei kwade praktijken. Maar de wijsheid die van boven is, is ten eerste rein, vervolgens vreedzaam,

Nadere informatie

: SV

: SV vrijdag 12 mei 2017 En Hij, antwoordende, zeide tot hen: Die het goede zaad zaait, is de Zoon des mensen; En de akker is de wereld; en het goede zaad zijn de kinderen des Koninkrijks; en het onkruid zijn

Nadere informatie

Vrijdag 15 juli 2016 De Heere nu de vrede Zelf geve u vrede allen tijd in allerlei wijze. De Heere zij met u allen. 2 Thess. 3 : 16 Verjaardagen

Vrijdag 15 juli 2016 De Heere nu de vrede Zelf geve u vrede allen tijd in allerlei wijze. De Heere zij met u allen. 2 Thess. 3 : 16 Verjaardagen Vrijdag 15 juli 2016 De Heere nu de vrede Zelf geve u vrede allen tijd in allerlei wijze. De Heere zij met u allen. 2 Thess. 3 : 16 Deze zegenbede van Paulus aan de gemeente in Thessalonica wensen wij

Nadere informatie

vrijdag 13 oktober 2017

vrijdag 13 oktober 2017 vrijdag 13 oktober 2017 En de Heere zeide tot haar: Twee volken zijn in uw buik, en twee natieën zullen zich uit uw ingewand vaneenscheiden; en het ene volke zal sterker zijn dan het andere volk, en de

Nadere informatie

Vrijdag 7 oktober 2016

Vrijdag 7 oktober 2016 Vrijdag 7 oktober 2016 En het woord des Heeren geschiedde tot Jona, den zoon van Amitthai, zeggende: Maak u op, ga naar de grote stad Ninevé en predik haar; want hunlieder boosheid is opgeklommen voor

Nadere informatie

(In)formatie voor de kleutergroepen Gesprek met leerkracht over plaatsing nieuwe schooljaar Jaarsluiting en afscheid juf Stork van harte welkom

(In)formatie voor de kleutergroepen Gesprek met leerkracht over plaatsing nieuwe schooljaar Jaarsluiting en afscheid juf Stork van harte welkom Vrijdag 3 juni 2016 En Petrus zeide: Zilver en goud heb ik niet, maar hetgeen ik heb, dat geve ik u; in den Naam van Jezus Christus, den Nazaréner, sta op en wandel! En hem grijpende bij de rechterhand

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Kerst 2017: EN HET GESCHIEDE vrijdag 22 december 2017 Deze tekst vinden we vele malen in Lukas beschreven. Wist u dat de groten van de wereld het

Kerst 2017: EN HET GESCHIEDE vrijdag 22 december 2017 Deze tekst vinden we vele malen in Lukas beschreven. Wist u dat de groten van de wereld het Kerst 2017: EN HET GESCHIEDE vrijdag 22 december 2017 Deze tekst vinden we vele malen in Lukas beschreven. Wist u dat de groten van de wereld het niet voor het zeggen hebben? Gods beloften worden vervuld,

Nadere informatie

Geboortenieuws Meester Jan jarig Afscheid meester Sleurink Aanwezigheid directie Jaarsluiting Wisselmiddag Afscheid groep 8

Geboortenieuws Meester Jan jarig Afscheid meester Sleurink Aanwezigheid directie Jaarsluiting Wisselmiddag Afscheid groep 8 vrijdag 14 juli 2017 Kinderen vonden Hem heel lief En ze brachten kinderen bij Hem, opdat Hij hen zou aanraken, maar de discipelen bestraften degenen die hen bij Hem brachten. Maar toen Jezus dat zag,

Nadere informatie

Vrijdag 17 juni 2016

Vrijdag 17 juni 2016 Vrijdag 17 juni 2016 Gij komt tot mij met een zwaard, en met een spies, en met een schild; maar ik kom tot u in den Naam van den Heere der heirscharen, den God der slagorden van Israël, Dien gij gehoond

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

JAARKALENDER JBS

JAARKALENDER JBS 18-6-2015 JBS GENEMUIDEN JAARKALENDER JBS 2017-2018 Bij alle data zetten wij Deo Volente! Team JBS september 2017 Vr 1 Za 2 Zo 3 Ma 4 Eerste schooldag 1 Opening schooljaar 13.30 uur 2 Luizencontrole 3

Nadere informatie

Agenda februari: Agenda begin maart:

Agenda februari: Agenda begin maart: Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-3441 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda februari: 1 Oefenen schoolschaken 3 en 6 leerlingen lesvrij 7 Inschrijven gesprekken 10 Oefenen schoolschaken

Nadere informatie

Vrijdag 20 januari 2017

Vrijdag 20 januari 2017 Vrijdag 20 januari 2017 Wanneer gij bidt, zo zegt: Onze Vader, Die in de hemelen zijt, Uw Naam worde geheiligd, Uw Koninkrijk kome, Uw wil geschiede gelijk in den hemel alzo ook op de aarde. Geef ons elken

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen

mei 14 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen mei 14 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen Beste ouders en verzorgers Dit keer een nieuwsflits met wat minder nieuws. We zitten midden in de gebroken weken en dan heb ik altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief mei 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van mei. Na de meivakantie is het voor de leerlingen en het team nog een periode van hard werken om alles af te ronden. Gelukkig hebben we dit jaar een junivakantie!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Vrijdag 2 december 2016

Vrijdag 2 december 2016 Vrijdag 2 december 2016 Kerstproject Beloofd is beloofd Deze week zijn wij gestart met ons Kerstproject Beloofd is beloofd. Gods volk werd uitverkoren om de Verlosser van de wereld voort te brengen. Israël

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Ik wens u alvast een fijn weekend!

Ik wens u alvast een fijn weekend! Griftinfo 8, 22 maart 2019. Beste ouders, Wat is het een gezellige week op school, deze open week! Veel ouders zijn binnengekomen om gewoon een kijkje te nemen of lessen te bezoeken, zoals de dansles in

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer april 2015

NIEUWSBRIEF Nummer april 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 15 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Geachte ouders, verzorgers, W.A.J.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 13 18 maart 2016. In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag. Ezel

NIEUWSBRIEF. NUMMER 13 18 maart 2016. In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag. Ezel NIEUWSBRIEF NUMMER 13 18 maart 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Paasfeest Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag Kijk- en inloopmoment voor ouders Koningsspelen Agenda Ezel Ik ben een

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 16 april 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 16 april 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 13 Nieuws vanuit de directie * Laatst

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016.

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Inspectiebezoek op 10 mei Agenda mei Frans Gymnastiek Indeling van de bouwen Marge woensdag Verjaardagen mei Verkeersexamen

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018 Nieuwsbrief de Regenboog april 2018 Kalender en belangrijke data Dinsdag 10 april Buitenlesdag Woensdag 11 april Cuijks jeugddictee Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi groep 3/4 Donderdag 12 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april.

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april. het Schoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, april 2019 E-mail: administratie@koempoelan.nl Regelmatig ontvangt u via BasisOnline

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 4 april 2019 Het voetbalteam van onze school is tijdens de eilandfinale op een prachtige zesde plaats geëindigd.

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 11 nummer 28 donderdag 2 april 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool

Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool Informail 28 maart 2018 Prins Willem-Alexanderschool Rondom de Bijbel Daar juicht een toon, daar klinkt een stem, die galmt door gans Jeruzalem; een heerlijk morgen licht breek aan; de Zoon van God is

Nadere informatie

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019 HOEKSTIEN NIEUWS Maart 2019 Surhuisterveen, 21 maart 2019 Op weg naar Pasen De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgen is: Pak mijn hand. Het zijn

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 zondag 3 Juf Nienke 10 17 24 maandag 4 11 18 1 e schooldag 25 Luizencontrole dinsdag 5 12 19 26 woensdag 6 13 20 27 Startactiviteit donderdag 7 14 21 28 School

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Koningsspelen

Kind Op Maandag. Koningsspelen Nr. 17 schooljaar 2015-2016 Kind Op Maandag Koningsspelen Verslag koffieochtend Schoolvoetbal en lijnbal Einde EU-schoolfruit Meivakantie en BSO: natuur en cultuur Kind Op Maandag Op school werken wij

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie