C T I V O D E C E M B E R S C O U T S W V B

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "C T I V O D E C E M B E R S C O U T S W V B"

Transcriptie

1 A C T I V O D E C E M B E R S C O U T S W V B

2 *Spelletjes* Inkleuren maar!

3 Help de pauw de boom te bereiken! Zoek de woorden in deze woordzoeker!

4 Verbind de punten en je krijgt een mooie tekening

5 KAPOENEN Zondag 9 december Sinterklaas kapoentje leg wat in ons schoentje, leg wat in ons laarsje dank u sinterklaasje! Kom allemaal van 14u tot 17u naar het GIVERLOKAAL! (vergeet geen suikerklontje voor slecht-weer-vandaag) Voor een wegbeschrijving, over, onze lokalen, givers Zondag 16 december Superman, mega mindy, Ze zijn allemaal niets vergeleken met de SUPER-KAPOENEN! Alle superhelden verzamelen zich van 14u tot 17u in Beisem. Zondag 23 december Ho ho ho! De pakjes moeten nog worden ingepakt, de kerstboom moet nog een laatste keer versierd worden en de kalkoen moet nog gekocht worden. Nog veel werk voor de boeg dus! Daarom is er vandaag geen vergadering, zo kunnen jullie jullie helemaal voorbereiden op kerstmis! Zondag 30 december Deze week weer hetzelfde liedje. Morgen is het oudjaar en jullie leiding is al volop aan het studeren. Vandaag dus nog eens goed uitrusten! Zaterdag 5 januari Kerstboomverbranding! Doe warme kleren aan en kom met je hele familie een lekkere chocomelk drinken aan het mega-kampvuur! Meer informatie volgt Jullie liefste leiding Pumba Akela Jari Zobi Phao Shere Khan Aboe

6 KABOUTERS 25/11/12 Volksspelen! Hey hallo! Deze zondag is het van 14:00 tot 17:00 dolle pret: we halen wat oude volksspelen uit de doos, zoals een ***** en een *****. Wil je weten welke spelletjes er écht bij zitten, kom dan zondag naar de lokalen in Beisem! 02/12/12 Milieuvergadering Vandaag houden we ons bezig met het milieu en zullen we leren hoe belangrijk dat eigenlijk is. Als echte scouts steken we af en toe de handen uit de mouwen en doen we een goede daad en die doen we vandaag! Kom allen van 14:00 tot 17:00 naar onze lokalen in Beisem. 09/12/12 Sinterklaasvergadering Ho ho ho, Sinterklaas is weer in het land en besliste om nog wat langer te blijven nadat hij jullie allemaal al heeft blij gemaakt met cadeautjes! Kom van 14:00 tot 17:00 naar onze lokalen in Beisem waar er een verrassing van de Sint wacht en waar het altijd lachen is geblazen met de pieten! 16/12/12 Missverkiezing Deze zondag richtten we het kabouterlokaal in als een echte modezaal met catwalk. Zou jij altijd al een Miss willen zijn? Kom dan van 14:00 tot 17:00 naar onze lokalen in Beisem en haal je beste Misskleren boven en wie weet word jij wel de nieuwe Miss Kabouter! 23/12/12 Geen vergadering Helaas, geen vergadering tijdens de kersttijd! Eet thuis je buikje maar vol, dat zal de leiding ook doen 30/12/12 Geen vergadering Helaas, alweer geen vergadering. Het is Nieuwjaar en dat vieren we ook allemaal met onze familie! 06/01/13 Geen vergadering/ 05/01/13 kerstboomverbranding Deze zondag is het geen vergadering maar zaterdagavond is het kerstboomverbranding voor jong en oud. Als je zin hebt om je gezellig te verwarmen aan een héééél groot kampvuur kom dan zaterdag naar de kerstboomverbranding, meer informatie vind je op de scoutssite! 13/01/13 Geen vergadering Jammer maar helaas, het is vandaag weer geen vergadering! De leiding is volop aan het studeren! Lekkere lebbers van Kaa, Pivo, Sjiquita en Lasko!

7 Welpen Zondag 9 december Woehoeeeeew de sint is weer in t land!!! En natuurlijk komt hij ook bij ons langs. Alle brave kindertjes zijn welkom van 14u tot 17u aan onze stoomboot in Beisem. Zondag 16 december Na de sint is nu ook koning winter in het land, dus kleed jullie warm aan voor onze superkoude maar megacoole wintervergadering! Van 14u tot 17u in onze iglo te beisem! Zondag 23 december en zondag 30 december Helaas pindakaas, vandaag is het geen vergadering. Zaterdag 5 januari KERSTBOOMVERBRANDING! Jeej! Een gezellig avondje aan het vuur zitten met een warm drankje, gezellig! Natuurlijk is iedereen hier welkom.

8 Zondag 2 december 2012 Rise and Shine! This is your moment! Van 14u tot 17u30 halen we onze podiumkunsten boven: toneelvergadering! ZATERDAG 8 december 2012 Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in m n schoentje, gooi wat in m n laarsje, dank u Sinterklaasje! Zwarte Piet kan klimmen, moet je weten. Want hij heeft op de pietenschool gezeten. Maar kan hij dansen zoals wij? Vanvoor naar achter en opzij! Van 19u30 tot 21u30 verwelkomen wij Sinterklaas in ons lokaal! ZATERDAG 15 december 2012 Wiehoew! Vandaag is het zover! AUTOZOEKTOCHT van 19u30 tot 21u30 aan de lokalen van Beisem! Doe warme kleren aan en warm jullie spieren al maar op, want het wordt onvergetelijk! Lopen, kruipen, sluipen én proberen niet gezien te worden! Het weekend van december 2012 Snif Snif Snif! Vandaag is het geen vergadering! De leiding is volop bezig met het versieren van de kerstboom Het weekend van december 2012 Nog meer gesnif en gesnotter, want ook vandaag is het geen vergadering! Maar niet getreurd, het is een periode vol vrede en vreugde en in 2013 zie je ons weer terug! Joepie! ZATERDAG 5 januari 2013 Kerstboomverbranding! Doe je muts, sjaal, handschoenen en laarzen aan! Tijd om volop te genieten van hoge vlammen en warme dankjes! Meer informatie volgt

9 Jv s Zondag 2 december 2012 Aangezien jullie stiekem het stereotype van de vrouw in de keuken en de man op het werk willen doorprikken wordt het eens tijd dat jullie omgeschoold worden tot echte keukenprinsessen. Vandaar is het Woudloperskeuken kom van 11u tot 14u naar Beisem. Breng 3 mee. Zaterdag 8 december 2012 Voor alle brave en onschuldige jv s is het vandaag een speciale gelegenheid. We mogen Sinterklaas verwelkomen in ons lokaal. Kom van 19u30 tot 21u30 naar de lokalen van Winksele. Voor alle jv s die niet tot de klasse van braaf en onschuldig behoren: jullie mogen ook komen, misschien heeft die goedheilig man ook iets bij voor jullie. Neem 50 cent mee voor een drankje. Zaterdag 15 december 2012 Een hoogtepunt van het scoutsjaar komt er weer aan, jawel het is autozoektocht. Trek warme waterdichte kleren aan (je weet nooit wat voor weer het wordt), alsook goede, stevige en waterdichte schoenen. Afwezigen worden niet getolereerd, kom van 19u30 tot 21u30 naar de lokalen van Beisem. Zondag 23 december 2012 In voorbereiding op de herdenking van de geboorte van Christus. Moet iedereen zich voorbereiden op het grootste eetfestijn van het jaar. Dit doen we allemaal door zo veel mogelijk kilo s kwijt te spelen voor de feestdagen. Helaas betekent dit dat ook de leiding stevig aan het crashdiëten is, daarom is het geen vergadering. Zondag 30 december 2012 We zijn nog niet bekomen van Kerstmis en Nieuwjaar komt er al aan. Het is tijd om nog eens goed te bezinnen voor het einde van het jaar zodat we allen onze goede voornemers voor het nieuwe jaar kunnen vastleggen. Helaas zal het daarom geen vergadering zijn.

10 Zaterdag 5 januari 2013 Het nieuwe jaar is pas begonnen en nu al blijkt het dat we ook dit jaar niets van onze goede voornemens gaan waarmaken. Dan zit er niets anders op dan allemaal samen te komen en te genieten van een groots vuur. Gelukkig zorgt de scouts voor een kerstboomverbranding en kunnen jullie gezellig met jullie vrienden en familie komen genieten van de warmte van die geliefde bomen. Meer info vind je elders op de scoutssite. Voila dit was het weer, Ne stevige linker, Uw leiding, Nele, Florian, Mol, Elise en Mark.

11 givers zaterdag 1 dec: *flyeren*: we gaan onze fuif nog eens goed in de schijnwerpers zetten, daarvoor gaan we overal wat flyeren en affiches rond plakken. Kom van 19u tot 22u naar ons stulpje!!! zaterdag 8 dec: Het is weer zo ver de lieve goede sint is terug van spanje, hopelijk ben je weer ooooh zo braaf geweest?! Zo niet vlieg je in de donkere zak van zwarte piet! van 19u30 tot 21u30 aan ons lokaal!!! zaterdag 15 dec: Vandaag is het de super vette strakke autozoektocht! Kom massaal naar de lokalen van beisem! Het uur van afspraak is van 19u30 tot 21u30! ps: doe geen opvallende kleren aan! maar doe je iets blauwtjes of zwartjes aan! vrijdag 21 december: Jaja, hier komt onze wereldberoemde giverfuif! Om 16u spreken we af aan de Ouden Tijd in Herent. Er wordt niet meer naar huis gegaan, dus pak al de spullen die je nodig hebt voor die avond al mee! Zoals je danskledij en alles wat erbij hoort! ((( Giver t-shirt zeker niet vergeten))) We kunnen met iedereen samen iets gaan eten in de buurt van de ouden tijd, dus vergeet geen centje mee te nemen. Daarna zetten we de zaal in orde en kunnen jullie de laatste kaarten verkopen. Algemene informatie over onze giverfuif voor de ouders en voor de givers: De givers van Veltem organiseren elk jaar een fuif om hun activiteiten op het kamp te sponsoren. Met deze fuif kunnen we veel geld verdienen als iedereen goed meewerkt. Daarom vragen we jullie om je uiterste best te doen voor deze fuif (zowel voor reclame te maken als voor de kaartenverkoop). Hoe meer geld we verdienen, hoe vetter ons kamp wordt.

12 We rekenen hiervoor vooral op de tweede en derde jaar Givers. Ook jullie, beste ouders, vragen we om begrip. Wij begrijpen dat sommige givers nog niet naar een fuif mogen, maar bij deze fuif is het de bedoeling dat de givers mee helpen en mee werken (zie het als een scoutsactiviteit). Hoe meer givers er later mogen blijven, hoe meer we het werk kunnen verdelen en hoe sneller op het einde alles opgeruimd is. De givers staan tijdens de giverfuif onder onze verantwoordelijkheid. U bent natuurlijk, als ouder, ook van harte welkom op onze fuif!!! Indien u nog vragen heeft, mag u ons steeds bellen. Onze gsm-nummers vindt u terug op de scoutssite. Alvast bedankt! 23 dec: geen vergadering: we zijn nog steeds aan het nagenieten van onze knalfuif! 30 dec: geen vergadering: ocharme kindjes toch weer een dag waarop jullie zich niet zo goed gaan amuseren. Ook wij hadden dit graag anders gezien maarja DOET DEZE AVOND MAAR NEKEER ZOT MAAR NIET TE ZOT!!! PRETTIGE FEESTDAGEN EN EN GOED GOED EN GOED NIEUWJAAR!!! 5 jan: kerstboomverbranding: zie scoutssite voor verdere informatie!!!

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B 28-29 november Activo Kapoenen Scoutsweekend in Wilsele! Zondag 6 december Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Zijn jullie dit jaar braaf

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B

C T I V O J U N I S C O U T S W V B A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Zaterdag 8 juni kampinfoavond Vanavond een keertje geen echte scoutsvergadering, ooooooh! Vanavond is het een vergadering voor jullie ouders, maar

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten,

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten, Voorwoord december Beste ouders, leden en symphatisanten, Het einde van het jaar is alweer in zicht. Eerst en vooral willen we met de hele leidingsploeg iedereen een fijn kerst en nieuwjaar wensen. Dat

Nadere informatie

ACTIVO DECEMBER - JANUARI

ACTIVO DECEMBER - JANUARI ACTIVO DECEMBER - JANUARI ZONDAG 4 DECEMBER Vandaag krijgen we bezoek van DE SINT, joepie! Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest dit jaar, want de sint geeft geen snoep aan stoute kindjes! Kom van

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder!

Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Dag liefste welka s Het nieuwe scoutsjaar is weer begonnen! Olé pistolé!!!! Benieuwd wat we allemaal gaan doen en nieuwsgierig naar je leiding? Kijk dan snel verder! Let heel erg goed op! Er zijn namelijk

Nadere informatie

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2014 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden Het jaar zit er al weer eens op! Voor velen onder jullie is december

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

Kapoenen. Helaaaaaas pindakaaaaas geen scouts vandaag Fijne feestdagen gewenst lieve Kapoentjes!

Kapoenen. Helaaaaaas pindakaaaaas geen scouts vandaag Fijne feestdagen gewenst lieve Kapoentjes! Kapoenen Zaterdag 2 zondag 3 december 2017 We zijn op ons eerste kapoenenweekend, joepie!!! We verblijven in de Chiromeisjeslokalen Sint- Lutgardis te Baal. Het adres is: Geertruimoerstraat 23, 3128 Baal

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika

Dag dag dag!! Jullie kapoenen, Bob en Monika Dag dag dag!! Jaja, hier zijn we weer, het voorwoord van december om de laatste maand van 2012 in te luiden. En het wordt niet zomaar een maand, nee het wordt een te bangelijke maand vol leuke activiteiten!

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo,

Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo, Wij wensen jullie nog zeer fijne feestdagen! Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo, Kabouters 31/12: Ook vandaag weer geen scouts :( Zo kunnen jullie heel de dag

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

Kapoenen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in Beisem van 14u tot 17u.

Kapoenen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in Beisem van 14u tot 17u. ACTIVO Mei - Juni Kapoenen Zondag 7 mei: Kom allemaal van 14u tot 17u naar de lokalen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel:

Kabouters. Zondag 8 november van 10u tot 12u: Het grote marsepeinspel: Kabouters Jaja wat gaat de tijd toch snel wanneer je je amuseert, we zijn inmiddels al aan onze tweede gibersco toe. Dit wil zeggen dat we voor jullie de komende twee maanden weer een heleboel geweldige,

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017 Voorwoord december December is een maand vol feesten, eetpartijen en samenzijn. Voor de jonggivers en givers betekend december ook een maand vol hoofdpijn, knarsetanden en stress. Natuurlijk gaat de scouts

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico

december: Vandaag knuffels van de is het helaas geen leiding, Jobo, Kapi, vergadering. Pablo Kobi, Toto, Kerri, Bero en Pico Zaterdag 1 december: De sint is weer in het land en hij komt naar de scouts! De kapoenen worden om 13:45 uur aan Don Bosco verwacht! Vergeet geen mooie tekening voor de Sint! Om 16:30 mogen jullie ouders

Nadere informatie

Voorwoord groepsleiding

Voorwoord groepsleiding TARSIVAT December Voorwoord groepsleiding Van 13 tot 15 november lag de volledige Tarsi-vloot aangemeerd op Linkeroever. Met 110 waren we, verkleed als woeste zeerovers, piraten, matroosjes en papegaaien.

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 2 NOVEMBER - DECEMBER V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo scouties Ja 't is gebeurd, het nieuwe scoutsjaar heeft zijn start genomen.

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B Kleur deze mandala in met je lievelingskleuren! Wie kan deze raadseltjes ontcijferen? Vind jij de verschillen? Kapoenen Zaterdag 3 januari

Nadere informatie

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar:

Dag iedereen! Voor vragen kunnen jullie altijd mailen naar: Dag iedereen! Het nieuwe scoutsjaar is ondertussen al even bezig, dus is het tijd voor een nieuwe maandschors. Alle takken hebben ook nu weer heel erg leuke vergaderingen op de planning staan. De givers,

Nadere informatie

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10. DECEMBER - JANUARI De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lesuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.55 Sam van Lommel Alexander Goossens 0479/12.79.85

Nadere informatie

C T I V O A P R I L S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O A P R I L S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O A P R I L S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Scouts Winksele Veltem-Beisem pakt uit met zijn JAARLIJKSE WAFELENBAK op zaterdag 19 april 2014 van 9u tot 12u bij u aan de deur Omwille van onze

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

De Kapoenen. Aangezien er veel informatie via mail wordt verstuurd, vragen wij u uw adres door te sturen naar

De Kapoenen. Aangezien er veel informatie via mail wordt verstuurd, vragen wij u uw  adres door te sturen naar De Kapoenen Lieve kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie het kamp in de Pinte een super leuke week en zijn jullie klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen. We verwelkomen niet enkel nieuwe

Nadere informatie

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten,

HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, HO HO HOOO beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral zouden wij, de leidingsploeg en groepsleiding, jullie een fantastisch jaar willen toewensen. Nu onze buikjes goed rond gegeten zijn, de

Nadere informatie

Belangrijke data: 6 december: Sint vergadering. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 6 december: Sint vergadering. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 6 december: Sint vergadering Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten, Wij willen

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

ONS SPOOR. December februari 2017

ONS SPOOR. December februari 2017 ONS SPOOR December 2016 - februari 2017 Beste ouders en leden, Het eerste deel van het scoutsjaar is spetterend gestart met een knaller van een overgang, leuke vergaderingen en weekends. Ook mogen we onze

Nadere informatie

Gelukkige feesten Iedereen

Gelukkige feesten Iedereen Paretter December Gelukkige feesten Iedereen Hier zijn we weer met de laatste paretter van 2017. Zoals elk jaar zullen de vergaderingen van deze maand niet altijd op de gewone scoutsuren kunnen doorgaan.

Nadere informatie

jaargang December

jaargang December Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 4 SPARTIKIJN jaargang 2016-2017 December www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 4 december Hij komt,

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*

*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN* Hallo allerliefste kapoenen! SKOETEKE SEPTEMBER-OKTOBER Zijn jullie klaar voor een nieuw scoutsjaar vol plezier, spelletjes en veel nieuwe vriendjes? Wij alvast wel! Maaaaaaaaaaaaaar wie zijn wij? Wie

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske December 2016 Voorwoord December December

Nadere informatie

ACTIVO APRIL ZONDAG 1 APRIL ZATERDAG 7 APRIL ZONDAG 15 APRIL ZONDAG 22 APRIL

ACTIVO APRIL ZONDAG 1 APRIL ZATERDAG 7 APRIL ZONDAG 15 APRIL ZONDAG 22 APRIL ZONDAG 1 APRIL ACTIVO APRIL De datum spreekt al voor zich, vandaag gaan we grappen uithalen! Zoek alvast wat goeie moppen op, want de kapoen met de beste mop verdient Kaa zijn aprilvis! (hint: haal een

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER 2016 Scouting Wijnegem Voorwoord Beste jongens, meisjes en alles daartussenin, We zijn nu al een zo dikke maand bezig en de groepsleiding

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

T Kapoentje. Liefs, De leiding

T Kapoentje. Liefs, De leiding T Kapoentje Dag liefste kapoentjes! Nu de herfstvakantie gedaan is, vliegen we er terug in met leuke activiteiten voor jullie! Hier vinden jullie een overzicht met de eerstvolgende activiteiten tot aan

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00 Jongknapen Liefste jongknapen, Bam! Het nieuwe werkjaar staat al voor de deur. En dat zal veel knotsgekke activiteiten, leuke KSA- momenten en onvergetelijke herinneringen met zich mee brengen. Dat beloven

Nadere informatie

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!!

Geitje mei - juni. Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! Geitje mei - juni Ik ben niet zo blij-hij-hij; Het jaar is bijna voorbij-hij-hij!!!! 1 Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten van den 28, Dit is (jammer genoeg) alweer het laatste Geitje van dit

Nadere informatie

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli Seintoren kabouters 2017-2018 Beste kabouters, Het nieuwe scoutsjaar staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe.

Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Belangrijke data: 9 DECEMBER: Sinterklaasvergadering 16 DECEMBER: Wafeltjesverkoop Kapoenen 13 JANUARI: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2018 Beste ouders, leden en

Nadere informatie

November december

November december November december 2016-2017 Blabla Scouteske groetjes, De groepsleiding: Jène, Jolien en Laur INLEIDING Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen

Nadere informatie

Kapoenen. Zondag 25 December. Jammer genoeg geen vergadering want het is Kerstmis.

Kapoenen. Zondag 25 December. Jammer genoeg geen vergadering want het is Kerstmis. Kapoenen Zondag 4 December. De Sint is weer in het land en komt ook een bezoekje brengen aan de scouts. Wie braaf is zal toffe cadeautjes krijgen. Kom dan naar de scoutlokalen van Beisem van 14u tot 17u.

Nadere informatie

PRIJS: SLECHTS INSCHRIJVINGSSTROOKJE: Ik..., ouder van...

PRIJS: SLECHTS INSCHRIJVINGSSTROOKJE: Ik..., ouder van... WANNEER?: ZATERDAG 25 JUNI ZEKER NIET TE VERGETEN: * LUNCHPAKKET * GROTE HANDDOEK * ZWEMPAK/BROEK * ZONNECREME * PET/ZONNEBRIL VERTREK: LEUVEN STATION OM 08.15 UUR TERUG: LEUVEN STATION OM 18.15 UUR KOM

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders, sympathisanten De eerst maand van het jaar is weeral voorbijgevlogen, januari was weer een topmaand weer enkele extra leden voor de jongste

Nadere informatie

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur!

kalender Wat staat er op de 24 & 31 december KERST EN NIEUWJAAR GEEN SCOUTS want staan voor de deur! Krantje december Wat staat er op de kalender 24 & 31 december GEEN SCOUTS want KERST EN NIEUWJAAR staan voor de deur! O nze wens voor het nieuwe jaar is alvast het vinden van vele helpende handen voor

Nadere informatie

Dag Sinterklaas. Severien Algoet. 13 november 2016

Dag Sinterklaas. Severien Algoet. 13 november 2016 Severien Algoet Dag Sinterklaas 13 november 2016 Vandaag is het de grote dag want Sinterklaas komt naar de stad. En zoals elk jaar maakt de stad Sint- Niklaas er een groot feest van. Rosalie kijkt er al

Nadere informatie

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten DE GOEIEN INDRUK Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten PRIKBORD Op 11 november is het weer zover! Dan vindt onze jaarlijkse Spaghettislag tvv 11.11.11 plaats! Allemaal welkom! Elke

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Kapoenenlied van mei. Kapoenen kapoenen kapoenen Kapoenen kapoenen kapoenen Wij zijn de leukste van het hele Elke vergadering gaan we helemaal los!!

Kapoenenlied van mei. Kapoenen kapoenen kapoenen Kapoenen kapoenen kapoenen Wij zijn de leukste van het hele Elke vergadering gaan we helemaal los!! Kapoenenlied van mei Kapoenen kapoenen kapoenen Kapoenen kapoenen kapoenen Wij zijn de leukste van het hele Elke vergadering gaan we helemaal los!! Op zondag 5 mei is alles een hele dag top We geven er

Nadere informatie

C T I V O O K T O B E R S C O U T S W V B

C T I V O O K T O B E R S C O U T S W V B A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE O K T O B E R S C O U T S W V B ACTIVO OKTOBER KAPOENEN Dag liefste kapoentjes! Hier volgen de aller eerste activiteiten van ons geweldig nieuw scoutsjaar. Zijn jullie er klaar

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

September Oktober - November 2017

September Oktober - November 2017 September Oktober - November 2017 s INLEIDING Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen alweer achter de rug. We maakten kennis met de nieuwe

Nadere informatie

C T I V O M E I S C O U T S W V B

C T I V O M E I S C O U T S W V B A C T I V O M E I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Jammer maar helaas De laatste zondagvergadering van het scoutsjaar is in zicht. Op zondag 25 mei zullen we samen met alle takken het scoutsjaar feestelijk

Nadere informatie

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN!

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! GELUKKIG NIEUWJAAR VAN ONS ALLEMAAL! DAT HET BESTE VAN 2013 HET SLECHTSTE VAN 2014 MAG ZIJN! - ALGEMEEN NIEUWS - Beste luitjes, Kerstmis is al gevierd, we hebben onze buikjes al goed rond gegeten en nu

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

Jongknapen. Lieve jongkapen

Jongknapen. Lieve jongkapen Jongknapen Lieve jongkapen Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug, JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die iedere zaterdagmiddag naar de KSA kan

Nadere informatie

Scoutsbuilding. Ieder jaar gaan we op daguitstap maar dit jaar doen we iets speciaal!

Scoutsbuilding. Ieder jaar gaan we op daguitstap maar dit jaar doen we iets speciaal! Scoutsbuilding Beste scoutsleden!! Ieder jaar gaan we op daguitstap maar dit jaar doen we iets speciaal! We doen een scoutsbuilding met alle takken. De scoutsbuilding gaat door in het provinciaal domein

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Jaargang December

Jaargang December 4 SPARTIKIJN Jaargang 2018-2019 December www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Contactgegevens Tak Leiding Mailen naar: Bellen naar: Sparlekijn Kapoenen Alexia

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

ACTIVO JANUARI - FEBRUARI

ACTIVO JANUARI - FEBRUARI ACTIVO JANUARI - FEBRUARI ZONDAG 1 JANUARI 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1!!! GELUKKIG NIEUWJAAR!!! Het is vandaag een drukke dag: nieuwjaarsbrieven voorlezen, familie en vrienden een spetterend 2012 toewensen,

Nadere informatie

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! Algemeen nieuws Gegroet liefste leden en ouders, December is de maand van speciale vergaderingen, dus wees allemaal alert! Hieronder geven we al een kort overzicht

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B Kapoenen Zaterdag 4 juni De allerlaatste klassieke avondvergadering zal vandaag doorgaan in Bertembos waar we stratego gaan spelen. Als je van

Nadere informatie

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN Hallooooo liefste en leukste welpen!! Het is alweer tijd voor een nieuw Huberke. De tijd vliegt als je je amuseert hé!! Dit is het laatste boekje voor het kamphuberke Maaaaaaar niet getreurd, gelukkig

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Enthousiast december januari

Enthousiast december januari Enthousiast december januari Ribbels Enthousiast december en januari 2019 Kan jij aan de hand van de foto s raden wat we gaan doen zondag? 02 december 09 december 16 december Vandaag gaan we gezellig kerstfilms

Nadere informatie

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1 Het scoutsblad Januari Het scoutsblad januari 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Nieuwjaardrink... 7 Speelhoekje... 8 Doolhof...

Nadere informatie

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Na de infoavond (huisbezoeken voor de gidsen) weten jullie nu waarschijnlijk alles over de vincies en het komende scoutsjaar! Wie is de leiding

Nadere informatie

DAT WAS HET ALWEER VOOR DEZE MAAND! KUSJES EN KNUFFELS

DAT WAS HET ALWEER VOOR DEZE MAAND! KUSJES EN KNUFFELS Eikeltje November Beste ouders ( en leden uiteraard), Het leven is in de herfst pas goed, als je elkaar de das omdoet! (lees: weer of geen weer, dassen aan en naar de scouts toe gaan) De leiding is er

Nadere informatie

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar!

KAPOENEN. Niet getreurd kapoenio s want volgende week halen we alle verloren pret in hoor. Lees hieronder maar! KAPOENEN Nu dat die lieve goed Sint jammer genoeg weer naar Spanje is vertrokken, gaan wij gewoon lekker door. Piraten, sneeuw, dieren, noem maar op, we gaan het allemaal zien! Er hangt misschien wel wat

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

De kapoenen seintoren 1

De kapoenen seintoren 1 De kapoenen seintoren 1 Beste kapoenen en ouders, Het nieuwe scoutsjaar is weer van start gegaan. We hebben hierdoor afscheid moeten nemen van onze 2 e jaars, maar we kijken er al naar uit om de nieuwe

Nadere informatie