Checklist Facebookpagina

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Checklist Facebookpagina"

Transcriptie

1 Checklist Facebookpagina

2 Facebook Checklist Wist je dat er iedere dag 6 miljoen mensen in Nederland inloggen op Facebook? Social media wordt steeds vaker ingezet als marketingtool en is echt niet alleen voor kattenfilmpjes en de messcherpe klantenservice van grote merken zoals Albert Heijn of Bol.com. Ook lokale ondernemers kunnen Facebook gebruiken om hun doelgroep te bereiken. Maar waar te beginnen? DTG biedt je deze checklist voor een vliegende start. De Facebook Checklist geeft je inzicht in de mogelijkheden die het socialmediaplatform biedt voor je onderneming. Loop de lijst na en check of je alles goed hebt ingesteld om optimaal gebruik te maken van Facebook voor bedrijven Je bedrijfspagina op Facebook De doelgroep op Facebook Wat en wie wil je bereiken? Content op je Facebookpagina De contentkalender Handige statistieken Je bedrijfspagina promoten Alles gecheckt? Start met adverteren 2 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

3 Je bedrijfspagina op Facebook Het begint met het instellen van je bedrijfsprofiel. Ben je op de hoogte van alle mogelijkheden en zet je ze al op de juiste manier in? We beginnen met een overzicht van de eerste stappen die je kunt zetten voor een goede bedrijfspagina. Je hebt de keuze uit verschillende paginacategorieën. Welke past het beste bij jouw onderneming? Je kunt kiezen uit: lokaal bedrijf bedrijf of organisatie merk, product, boek of tijdschrift film, muziek of televisie persoon of sport websites of blog De profielfoto Op je eigen profiel heb je waarschijnlijk voor een foto gekozen waarbij je er op je allerbest uitziet. Voor de herkenbaarheid is het handig om bij de bedrijfsprofielfoto te kiezen voor het bedrijfslogo. Naast de profielfoto kun je ook een omslagfoto instellen. Dé plek om een mooie foto van het bedrijfspand of een foto van je team te plaatsen. Zo krijgen mensen meteen een beeld van je bedrijf. Je hebt immers maar één kans om een verpletterende eerste indruk te maken. Je kunt heel veel bedrijfsinformatie invullen op de Facebookpagina. Een greep uit de opties: adres korte beschrijving onderwerpen facebookwebadres begindatum prijsklasse Pagina Berichten Meldingen Publicatietools oprichtingsdatum producten telefoonnummer adres website officiële pagina Instellingen Help Algemeen Favorieten Pagina is niet toegevoegd aan favorieten Bewerken Berichten Zichtbaarheid van pagina Pagina gepubliceerd Bewerken Pagina-informatie Berichten van bezoekers Iedereen kan publiceren op de pagina Iedereen kan foto s en videos toevoegen Bewerken Berichttoekenning Doelgroep voor nieuwsoverzicht en zictbaarheid van berichten De mogelijkheid om de potentiële doelgroep voor het nieuwsoverzicht te verkleinen en de zichtbaarheid van je berichten te beperken Bewerken Meldingen 3 openingstijden (bij een fysieke winkel hebt) lange omschrijving impressie parkeergelegenheid missie Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

4 Time for some action Wat voor actie wil je dat bezoekers op je Facebookpagina uitvoeren? Met de actieknop kun je bezoekers doorsturen naar je website of direct contact laten opnemen met de belbutton. Zo n knop zorgt dus snel voor meer conversie! Aanzet tot actie maken Vind-ik-leuks Vind ik leuk Bericht Meer Nog wat laatste dingen voor je de bedrijfspagina live zet Het is ook mogelijk om Facebook Apps toe te voegen. Dit zijn aanvullingen op je Facebookpagina. Stel bijvoorbeeld een app in voor het verzamelen van adressen. Denk ook aan de privacy-instellingen. Wil je je volgers de mogelijkheid geven om foto s te plaatsen op je pagina of houd je liever zelf het heft in handen? Zijn er meerdere beheerders van de bedrijfspagina? Hebben ze de juiste rechten? Je kunt dit instellen en nakijken bij de tab paginarollen. Je kunt bijvoorbeeld één van je medewerkers toegang geven tot de bedrijfspagina om foto s te plaatsen wanneer hij of zij langs is geweest bij een klant. Maar als je liever wilt dat een bericht nog ter controle bij jou op je bordje komt, geef je je werknemer andere rechten dan jij als beheerder hebt. Dit persoon kan alle aspecten van d versturen en publiceren als de pagi een bericht of reactie heeft gemaak toewijzen. Berichttoekenning Meldingen Paginarollen Voornaam Achternaam Beheerder Dit persoon kan alle aspecten van de pagina bekeren, waaronder berichten versturen en publiceren als de pagina, advertenties maken, zien welke beheerde een bericht of reactie heeft gemaakt, statistieken bekijken en paginarollen toewijzen. Voer een adres in Personen en meer Redacteur Apps Dit persoon kan de pagina bewerken, berichten versturen en publiceren als de pagina, advertenties maken, zien welke beheerde een bericht of reactie hefet gemaakt en statistieken weergeven. Instagram-advertenties 4 Opslaan Annuleren Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020) Voer een adres in Redacteur Beheerder Dit persoon kan de pagina bewerke Redacteur pagina, advertenties maken, zien w Moderator gemaakt en statistieken weergeven Adverteerder Analist Opslaan Annuleren

5 Je doelgroep op Facebook Bijna iedereen heeft een Facebookaccount. Maar wie van al deze gebruikers behoort tot je doelgroep? Binnen welke leeftijdscategorie bevindt jouw doelgroep zich en wat zijn hun interesses? Deze relevante informatie vind je terug in Facebook insights. Gender All Men Women Interests Lifestyle NL demographic and interest data based on purchase behaviour. Lifestyle Selected audience Compare + Interest Fashionable 30% +114% Connections Healthy and fit 30% +40% + Your page, app or event Outdoor enthousiasts 44% -44% Je kunt binnen Facebook Insights precies je doelgroep herkennen. Je krijgt inzicht in bepaalde demografische gegevens als: leeftijd interesses burgerlijke staat woonplaats opleidingsniveau beroep Met deze informatie kun je heel gericht relevante nieuwtjes op je account plaatsen die aansluiten bij de interesses van je doelgroep. 5 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

6 Wat en wie wil je bereiken? Heb je al bepaald waarom je als bedrijf op Facebook zit? Is het omdat je concurrenten dit ook doen en je wilt zien hoe zij zich in de markt zetten op social media? Of ben je ook privé actief op Facebook en leek het je verstandig om een bedrijfsaccount aan te maken? Het formuleren van je doelstellingen helpt je bij de verdere uitwerking van je Facebookstrategie. Doelstellingen vergemakkelijken het schrijven van berichten en advertenties. Mogelijke doelstellingen zijn: verkeer genereren naar je website klanten werven voor je bedrijf in contact komen met je doelgroep en het gesprek aangaan het verbeteren van je bedrijfsimago klanten online beter van dienst zijn 6 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

7 Content op je Facebookpagina Om je volgers geïnteresseerd te houden, wil je ze verrassen met vernieuwende berichten. Er zijn op Facebook veel vormen van content. Contentvoorbeelden Tekst: een bericht waarin je vertelt over de gang van zaken. Bijvoorbeeld een wekelijkse update. Een bericht met een link plaatsen naar je website: een nieuwe website, menukaart, nieuwbrief of afgerond project? Plaats een bericht op Facebook waardoor je volgers doorklikken naar je website. Foto s: een sfeerimpressie van je winkel, evenement, of klus die je hebt geklaard bij een klant? Laat het zien! Aantrekkelijke foto s genereren vaak veel vind-ik-leuks en reacties waarin mensen elkaar taggen. Zo bereik je gemakkelijk veel mensen. Foto inclusief een link: wil je een project uitlichten en volgers ook meteen de kans geven om bijvoorbeeld contact op te nemen? Zorg voor een handige link naar je website waar ze gegevens kunnen achterlaten of je telefoonnummer vinden (als ze dat al niet hadden gevonden op je Facebookpagina). (live)video s: video s zijn er niet alleen voor filmpjes van huisdieren die rare fratsen uithalen. Geef een rondleiding op het kantoor, laat iedere week een andere medewerker zichzelf voorstellen of organiseer een live-vragenuurtje. Met een livevideo kunnen je volgers vragen stellen door te reageren op je livefeed. Jij kunt de vragen direct beantwoorden in de video. Evenementen: een speciale pagina waarmee je bijvoorbeeld een open dag of evenement tijdens een feestdag uitlicht. Mensen kunnen zich voor het evenement aanmelden of via een link tickets kopen (indien nodig). Aanbiedingen: hiermee promoot je bepaalde acties en geef je mensen een extra reden om in contact te komen met je bedrijf. Polls: benieuwd wat volgers van een nieuw product of een dienst vinden? Stel ze de vraag in een poll en geef meerdere antwoordmogelijkheden. 7 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

8 De publicatietool Met de publicatietool zie je heel overzichtelijk hoeveel mensen je bereikt met een bericht en hoeveel vind-ik-leuks je hebt verzameld. Zo zie je welk bericht het wel goed doet en welke minder. Op basis van deze informatie kun je je Facebookstrategie aanpassen. Ook kun je zo bepalen welk tijdstip een goed moment is om een post te plaatsen om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Pagina Berichten Meldingen Publicatietools Instellingen Help Berichten Gepubliceerde berichten + Maken Gepubliceerde berichten Geplande berichten Concepten Berichten met vervaldatum Berichten Bereik Vind-ik-leuks Gepubliceerd 15 januari januari 2016 Video s Videobibliotheek December December 2015 Formulieren voor leadadv December 2015 Formulierenbibliotheek December December 2015 Tip! Je kunt berichten vooraf inplannen. Zo blijft je bedrijfspagina ook actief op dagen dat je niet aan het werk bent, bijvoorbeeld in het weekend of tijdens een vakantie. 8 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

9 De contentkalender Als je duidelijk voor ogen hebt wie je wilt bereiken en wat je doelstellingen zijn, kun je een contentkalender opstellen. Dit is een planning waarin je opstelt wanneer je berichten wilt plaatsen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld inhakers op bepaalde momenten in het jaar (Pasen, Koningsdag, Moeder- of Vaderdag, Kerst). Heb je een wekelijks terugkerend thema? Dan kun je dit gemakkelijk inplannen in een contentkalender. Daarnaast hou je met een kalender ook het overzicht en zorg je ervoor dat je je volgers niet spamt. Kies zorgvuldig je momenten om zoveel mogelijk nieuwe vind-ik-leuks te verzamelen. Wil je meer weten over het opstellen van een contentkalender? Bekijk de kennisartikel met tips 9 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

10 Handige statistieken Meten = weten Dat geldt ook voor Facebook. Via het tabblad statistieken krijg je veel relevante informatie over je Facebookbedrijfspagina. Je vindt de button rechts naast help, bovenaan je bedrijfsprofiel op Facebook. Overview Likes Reach Talking about this Check-Ins Total likes Friends of Fans People talking abut this Weekly total reach % % 44% 2,43% Posts People talking about this Weekly total reach 7 Jan 14 Jan 21 Jan 28 Jan De statistieken vertellen je onder meer: Waar nieuwe vind-ik-leuks vandaan komen: vergroot je je bereik bijvoorbeeld door een advertentie, een foto of nieuwsbericht? Welke mensen je bereikt: zijn dit voornamelijk mannen of vrouwen? Welke tabbladen het meest worden bezocht: zijn dit de foto s, evenementen of links naar andere social media? Of een bericht wel of niet succesvol is. Hoeveel mensen een (live)video hebben bekeken. 10 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

11 Je bedrijfspagina promoten Een mooi en actief bedrijfsaccount op Facebook mag gezien worden. Tijd voor een stukje promotie! Want hoe meer mensen kennismaken met je bedrijf, hoe beter. Dit doe je bijvoorbeeld met Facebookadvertenties. Heb je in de statistieken gezien dat een bepaalde post heel goed heeft gescoord? Promoot deze dan. Hoe vaker het bericht leuk wordt gevonden en wordt gedeeld, des te goedkoper is het adverteren. Kies daarom zorgvuldig je Facebook Ads en promoot alleen berichten die goed scoren. Je kunt invullen of je het bericht voor mannen, vrouwen of beide wilt promoten en welke leeftijdscategorie je wilt bereiken. Ook kun je een bericht promoten binnen een bepaalde regio of stad en zorgen dat je mensen bereikt met een interesse die in lijn is met je bedrijf. Tip! Een goede Facebookadvertentie staat of valt bij een mooie, aantrekkelijke foto die goed aansluit op de boodschap. Een tekst die lezers verleidt om op je advertentie te klikken mag natuurlijk ook niet ontbreken. We hebben een speciale whitepaper over Facebookadvertenties als je hier meer over wilt weten. Als je ervoor kiest om een bericht te promoten, kom je in het volgende scherm terecht: Website promoten Advertentietekst Nieuwsoverzicht op desktopcomputers Nieuwsoverzicht op mobiele apparaten Doelgroep Geslacht Alles Mannen Vrouwen Leeftijd Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

12 Alles gecheckt? Start met adverteren! Wil je je website of pagina promoten op Facebook, maar weet je niet waar je moet beginnen? DTG kan je helpen! Wij maken een campagne op maat op basis van de doelstellingen van jouw bedrijf. Waarom adverteren op Facebook via DTG? Maar liefst 8,8 miljoen Nederlanders hebben een Facebookaccount. Gemiddeld bekijkt 81% van deze groep minimaal 1 keer per dag op zijn of haar nieuwsoverzicht naar berichten van vrienden. Je kan binnen dit nieuwsoverzicht adverteren en je advertentie precies op de juiste doelgroep richten. Zo zorg je ervoor dat boodschap of actie wordt gezien door de mensen voor wie dit relevant is. Met Facebookcampagnes van DTG krijg je gegarandeerd vijf vertoningen van je advertentie per gebruiker. Waarom vijf? Dit is het optimale aantal vertoningen om je boodschap over te brengen bij uw doelgroep. Waarom adverteren op Facebook? Je advertenties specifiek richten op leeftijd of interessegroep DTG neemt alles voor je uit handen Je ontvangt je resultaten in een eenvoudig overzicht Vanaf 350,- per campagne Vraag advies aan Wil je meer weten over adverteren op Facebook of heb je een andere vraag over je online vindbaarheid? Bel gerust (020) of kijk op 12 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

13 DTG, je eigen online marketingteam Specialisten met actuele online marketingkennis Effectieve online oplossingen, op maat voor jouw onderneming Inmiddels ruim websites, SEA-campagnes, netwerkprofielen en reviewwidgets live voor onze klanten Met eigen merken als Klantenvertellen, DR3Data en detelefoongids.nl en met sterke partners als Google, Facebook, WordPress en Lightspeed Heb je vragen? Wij helpen je graag. Je bereikt ons het eenvoudigst via social media, dtg.nl/klantenservice of (020)

Checklist: Facebookpagina

Checklist: Facebookpagina Checklist: Facebookpagina De Facebookpagina checklist Met plezier bieden we u deze Facebook Checklist aan. De Facebook Checklist geeft u inzicht in de mogelijkheden die Facebook biedt voor uw bedrijf.

Nadere informatie

Online adverteren: denk ook eens aan Facebook

Online adverteren: denk ook eens aan Facebook Online adverteren: denk ook eens aan Facebook Whitepaper Adverteren op Facebook Pagina-overzicht Zeg moderne ondernemer, vergeet je niet iets? Je hebt een mooie website en je bedrijfsgegevens staan vermeld

Nadere informatie

Een Facebook advertentie aanmaken. How To

Een Facebook advertentie aanmaken. How To Een Facebook advertentie aanmaken How To Over Facebook Facebook heeft haar eigen advertentie omgeving waarmee u een enorm bereik kunt genereren. Een groot voordeel is dat u met Facebook ads specifieke

Nadere informatie

Een Facebook advertentie aanmaken. How To

Een Facebook advertentie aanmaken. How To Een Facebook advertentie aanmaken How To Over Facebook Facebook heeft haar eigen advertentie omgeving waarmee u een enorm bereik kunt genereren. Een groot voordeel is dat u met Facebook ads specifieke

Nadere informatie

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP EVEN VOORSTELLEN. WIE? NICOLE ADRIAENS EVENTORGANISATOR SOLOPRENEUR SOCIAL MEDIA FREAK BEDRIJF? BIZZIBEE EVENTS BIZZIBEE SOCIAL MEDIA BIZZIBEE BUSINESS SUPPORT WAT DOE IK?

Nadere informatie

1. Handleiding aanmaken Facebookpagina

1. Handleiding aanmaken Facebookpagina Inhoud 1.Handleiding aanmaken Facebookpagina...2 Stap 1: Maak een pagina...2 Stap 2: Kies een categorie...2 Stap 3: Pagina instellen...3 Stap 4: Een korte rondleiding...6 Stap 5: Instellingen aanpassen...7

Nadere informatie

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN...

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... INDEX INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... - 2 - REGISTEREN... - 2 - VRIENDEN ZOEKEN... - 3 - PROFIELGEGEVENS... - 3 - PROFIELFOTO... - 4 - JE FACEBOOK ACCOUNT COMPLETEREN... - 4-1. CONTACTPERSONEN IN JE ADRESBOEK

Nadere informatie

DTG medebeheerder maken om te adverteren op Facebook. How To

DTG medebeheerder maken om te adverteren op Facebook. How To DTG medebeheerder maken om te adverteren op Facebook How To Over adverteren op Facebook Adverteren op Facebook (Facebookcampagne) is perfect voor een korte, actiematige campagne of om je bedrijf te promoten

Nadere informatie

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising De mogelijkheden van Facebook Advertising binnen de totale online marketingstrategie. Facebook Advertising Met 8,9 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken How To Over LinkedIn Met een eigen LinkedIn bedrijfspagina bereikt je potentieel 4,2 miljoen Nederlandse gebruikers. DTG legt stapsgewijs uit hoe je een eigen bedrijfspagina

Nadere informatie

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing Friese Poort Skelterrace Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken Geen

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN

EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN STARTERSGIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om op te richten 3/5 Het is redelijk eenvoudig om een pagina aan te maken, maar vlieg niet door de verschillende stappen. Neem voldoende

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

Facebook Handboek De Voedselbank. september 2015 Versie 1.2

Facebook Handboek De Voedselbank. september 2015 Versie 1.2 Facebook Handboek De Voedselbank september 2015 Versie 1.2 INHOUDSOPGAVE Facebook 1 Begrippenlijst 3 2 Een persoonlijk profiel maken 4 3 Een bedrijfspagina maken 6 Profielfoto veranderen 10 Omslagfoto

Nadere informatie

Online Marketing: de basis in 7 stappen

Online Marketing: de basis in 7 stappen Online Marketing: de basis in 7 stappen Whitepaper Online Marketing voor MKB Welke onderwerpen komen aan bod? Wij horen regelmatig van klanten dat ze graag meer willen doen aan online marketing. Maar ze

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

Iedereen online, van 9 tot 99 jaar. Les Facebook, sociaal zijn op het internet. Deze iconen tonen aan voor wie het document is

Iedereen online, van 9 tot 99 jaar. Les Facebook, sociaal zijn op het internet. Deze iconen tonen aan voor wie het document is 7... Facebook, sociaal zijn op het internet Deze iconen tonen aan voor wie het document is Leerkrachten WebExperts Senioren Leerlingen Leren werken met Facebook Facebook is een van de populairste sociale

Nadere informatie

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Facebook Advertising Met 9,6 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

BLOGARTIKEL STAPPENPLAN 19 STAPPEN: VAN IDEE, PROMOTIE EN VERDER

BLOGARTIKEL STAPPENPLAN 19 STAPPEN: VAN IDEE, PROMOTIE EN VERDER Een blogarikel maken is een kwesie van DOEN. Maar hoe? Waar begin je? Wat zijn handige stappen om te nemen? Waar moet je opleten? Wat doe je nadat je gepubliceerd hebt? Dit stappenplan geet de grote lijnen

Nadere informatie

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers Welkom #fanfactor @anneraaymakers 10 redenen om Facebook zakelijk in te zetten Content Profiel en pagina Apps en Tabs Fans en Likes Adverteren en promoten Interactie Wedstrijden en Betrokkenheid acties

Nadere informatie

Handleiding HOW TO. Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding

Handleiding HOW TO. Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding Handleiding HOW TO Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding In deze handleiding leggen we jou precies uit hoe je een Google Post toevoegt aan je Google Mijn Bedrijf vermelding. Zo

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

Meer volgers en likes op Instagram

Meer volgers en likes op Instagram Cre@ctiv Webdesign, digitale marketing & grafisch ontwerp Meer volgers en likes op Instagram Industrieweg 3 3001 Haasrode (Heverlee) +32 16 40 75 65 +32 472 33 64 98 info@creactivmarketing.com Inleiding

Nadere informatie

Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf?

Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf? ! Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf? Inleiding Tegenwoordig hebben veel bedrijven een eigen Facebookpagina. Waarom? Facebook is een groeiend social media. Het heeft nu over de hele wereld

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten

Wat is het en wat kun je ermee. Gerard Drent Drasco Webdiensten Wat is het en wat kun je ermee Gerard Drent Drasco Webdiensten Wie ben ik? Gerard Drent Eigenaar van Drasco Webdiensten Maak websites voor het MKB en kleine ondernemers Ondersteuning Social Media Organiseer

Nadere informatie

Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina

Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina Inhoud Facebook voor bedrijven: het opzetten van je zakelijke pagina... 3 Wat is Facebook?... 3 Hoe maak ik een zakelijk pagina aan?...

Nadere informatie

Een website: zelf doen of uitbesteden?

Een website: zelf doen of uitbesteden? Een website: zelf doen of uitbesteden? Whitepaper Websites maken Wanneer ben je toe aan een nieuwe website? Een website is vaak de eerste kennismaking van een klant met een bedrijf. Daarom is een goede

Nadere informatie

10 tips voor het adverteren op Facebook en Instagram

10 tips voor het adverteren op Facebook en Instagram 10 tips voor het adverteren op Facebook en Instagram leren Luisteren naar de opdrachtgever, verkopers en je publiek. Doen wat je denkt dat goed is en leren wat werkt en dat analyseren. De juiste dingen

Nadere informatie

Facebook bedrijfspagina maken 2012

Facebook bedrijfspagina maken 2012 Facebook bedrijfspagina maken 2012 Op dit moment is Facebook nog steeds de grootste social media website ter wereld. In Nederland hebben zich meer dan 7 miljoen mensen aangemeld. Ook veel bedrijven zitten

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Handleiding HOW TO. Een beheerder toevoegen aan je Google Mijn Bedrijf

Handleiding HOW TO. Een beheerder toevoegen aan je Google Mijn Bedrijf Handleiding HOW TO Een beheerder toevoegen aan je Google Mijn Bedrijf In deze handleiding leggen we uit hoe je een beheerder toevoegt aan je Google Mijn Bedrijf. Zo zorg je er voor dat wij of iemand anders

Nadere informatie

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Deze download is gekoppeld aan het Handboek Social media voor sportverenigingen. Meer informatie over dit handboek: http://www.clubbereik.nl/handboek. In

Nadere informatie

Handleiding Facebook- pagina

Handleiding Facebook- pagina Handleiding Facebook- pagina Een pagina aanmaken Zonder persoonlijk profiel: Ga naar http://www.facebook.com en klik onder het inschrijvings formulier op Maak een pagina voor een beroemdheid, band of bedrijf

Nadere informatie

3. Communiceren en delen

3. Communiceren en delen 63 3. Communiceren en delen Sociale netwerken zijn opgezet met als doel gemakkelijk te kunnen communiceren. U heeft natuurlijk weinig aan uw sociale netwerk als u niet met uw vrienden kunt communiceren.

Nadere informatie

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM WEBDESIGN DIGITALE MARKETING OPLEIDING & ADVIES GRAFISCH ONTWERP Inleiding is de populaire foto-applicatie van het moment. Je kan je foto s er makkelijk mee bewerken

Nadere informatie

saleskit digitale mogelijkheden LINDA.

saleskit digitale mogelijkheden LINDA. saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Facebook lead-gating

Facebook lead-gating Facebook lead-gating Verzamel leads via je Facebook pagina! KG Online Marketing BV Diepenveenseweg 147 7413 AP Deventer Nederland T. 085 208 2100 W. karelgeenen.nl KvK: 51986302 BTW: NL850252301B01 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Bijeenkomst RugZorgKliniek. Facebook marketing

Bijeenkomst RugZorgKliniek. Facebook marketing Bijeenkomst RugZorgKliniek Wie ben ik en wat doe ik hier? Waarom zijn jullie hier? Welke pagina s heeft RugZorgKliniek? - RugZorgKliniek (1234) - RugZorgKliniek Heerenveen (31) - RugZorgKliniek Leeuwarden

Nadere informatie

JUVA WEBDESIGN. B.I.W. Consult GCV Molenstraat 47 bus 2.01, 8710 Wielsbeke BE

JUVA WEBDESIGN. B.I.W. Consult GCV Molenstraat 47 bus 2.01, 8710 Wielsbeke BE JUVA WEBDESIGN B.I.W. Consult GCV Molenstraat 47 bus 2.01, 8710 Wielsbeke 0495 51 16 13 info@juvawebdesign.be BE 0635.642.087 1 INHOUDSOPGAVE 1.Voorstelling... 3 2.Facebook... 4 2.1 : Wat is het verschil

Nadere informatie

Praktische tips voor Google+ Vertrouwelijk en eigendom van Google

Praktische tips voor Google+ Vertrouwelijk en eigendom van Google Praktische tips voor Google+ Vertrouwelijk en eigendom van Google Inhoud Jezelf presenteren op Google+ Een persoonlijk Google+ profiel maken Een +Pagina maken Je +Pagina personaliseren Aangepaste URL's

Nadere informatie

Haal meer uit facebook

Haal meer uit facebook Haal meer uit facebook Inspiratiedag çavaria 10/03/2018 Michael Van Roosbroeck michael.vanroosbroeck@cavaria.be 0473/755.231 Onderdelen van deze vorming: introductie facebook strategie facebook groepen

Nadere informatie

Zakelijke facebook pagina aanmaken in 7 stappen

Zakelijke facebook pagina aanmaken in 7 stappen Zakelijke facebook pagina aanmaken in 7 stappen Facebook wordt steeds belangrijker om gevonden te worden op internet. Wist je dat...25% van de consumenten hun informatie vindt op Facebook? En dat Facebook

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

Facebook. voor de bloemist

Facebook. voor de bloemist Facebook voor de bloemist voor de bloemist Handeiding Handleiding Facebook voor de bloemist Hoe maak ik een Facebook-pagina aan? Gebruikers kunnen een persoonlijk profiel aan maken zodat zij anderen,

Nadere informatie

MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5)

MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5) MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5) Onder het tabblad Nieuwsoverzicht (1) kan je bekijken welke publieke berichten ( statusupdates ) je vrienden hebben gepost. Dit

Nadere informatie

Vrijwilligers en social media

Vrijwilligers en social media Inspiratiesessie Welkom! Introductie Agenda voor vandaag Vrijwilligers & social media De cijfers Facebook LinkedIn De verschillen In de praktijk Randvoorwaarden Ken uzelf! Thema s Vacaturetekst Vrijwilligers

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

CASE REDERIJ DOEKSEN SOCIAL BLUE. 16 mei 2014 LEADS+ CASE. Pagina 1 van 8 SB-042014-A

CASE REDERIJ DOEKSEN SOCIAL BLUE. 16 mei 2014 LEADS+ CASE. Pagina 1 van 8 SB-042014-A CASE REDERIJ DOEKSEN LEADS+ 16 mei 2014 CASE SB-042014-A Om een belangrijke stap richting de ambitie te zetten, meer kaarten verkopen via online kanalen, is voor Rederij Doeksen een campagne opgezet die

Nadere informatie

Een Pinterest bedrijfspagina aanmaken. How To

Een Pinterest bedrijfspagina aanmaken. How To Een Pinterest bedrijfspagina aanmaken How To Over Pinterest Pinterest is een social media platform dat fungeert als een online prikbord. Overal op de wereld pinnen gebruikers afbeeldingen op eigen borden

Nadere informatie

Social media workshop

Social media workshop Social media workshop Doel van vandaag: Een introductie, wat is social media. Verdieping binnen een Facebook fanpage. Wat is Social Media Social media zijn communicatiekanalen op internet waarop informatie,

Nadere informatie

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing Workshop Facebook voor bedrijven Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken

Nadere informatie

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda Social media training 16-11 - 2017 Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel 313. 4811 ZW Breda. 076 879 50 88. info@getbright.nl Facebook 32 miljoen = het aantal mensen in Duitsland dat op Facebook

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Hyves handleiding voor de Groenteman

Hyves handleiding voor de Groenteman Hyves handleiding voor de Groenteman In deze speciale Hyves handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist Hyves

Nadere informatie

Checklist Facebook & Instagram

Checklist Facebook & Instagram Checklist Facebook & Instagram Contact informatie Telefoon E-mail Website KvK BTW GetBright Nijverheidssingel 313 4811 ZW Breda 076 879 50 88 info@getbright.nl www.getbright.nl 64364585 NL851121937B01

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

Lokaal aanwezig op het internet

Lokaal aanwezig op het internet Inhoudsopgave Jouw bedrijf lokaal aanwezig op het internet blz. 3 Google organisch zoekverkeer blz. 4 Google adverteren blz. 7 Google Mijn bedrijf blz. 8 Social Media blz. 11 Adverteren op lokale websites

Nadere informatie

LES 2: WORDPRESS.COM. Lesoverzicht: Aan de slag Aanmaken van de website Back-end Samenvatting

LES 2: WORDPRESS.COM. Lesoverzicht: Aan de slag Aanmaken van de website Back-end Samenvatting LES 2: WORDPRESS.COM Lesoverzicht: Aan de slag Aanmaken van de website Back-end Samenvatting Video s: https://www.youtube.com/playlist?list=plucz7ifg5tjtrbktrhdnf-vjebqtjmcby Tijd: 1 uur en 45 minuten

Nadere informatie

handleiding stip website

handleiding stip website handleiding stip website Ontwerp en realisatie website Ontwerpgroep Lale www.lale.n Inhoud - Inloggen CMS - Overzicht Dashbord en toegang tot andere Stip websites - Overzicht Homepage 4- Plaatsen en bewerken

Nadere informatie

Handleiding Hootsuite

Handleiding Hootsuite Oktober 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Account aanmaken... 4 2. Wat is wat?... 6 3. Inrichten... 8 3.1 Tabs aanmaken... 8 3.2 Kolommen aanmaken... 8 4. Inrichten voor monitoring... 10 4.1 Zoekwoorden...

Nadere informatie

Kennissessie Online Marketing

Kennissessie Online Marketing Kennissessie Online Marketing Opstarten Facebook- en Google campagne Kennissessie Online Marketing 08-05-2019 door Kes van Ommen In samenwerking met ZZP Krimpenerwaard Cultuurhuis Krimpen aan de Lek Inhoud

Nadere informatie

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing

Workshop Facebook voor bedrijven. Facebook marketing Workshop Facebook voor bedrijven Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken

Nadere informatie

Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne. How To

Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne. How To Inzicht krijgen in de resultaten van uw Google AdWords Campagne How To Inhoudsopgave U heeft een Google AdWords TM Campagne. Natuurlijk wilt u weten wat de effectiviteit van uw campagne is. Hoe vaak worden

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

The Facebook pagina van NKBV 50 Plus

The Facebook pagina van NKBV 50 Plus The Facebook pagina van NKBV 50 Plus https://www.facebook.com/nkbv50plus/ Waarom hebben we een Facebook pagina voor NKBV 50 Plus? Een Facebook pagina is een extra manier om onze sectie onder de aandacht

Nadere informatie

3. Communiceren en delen

3. Communiceren en delen 63 3. Communiceren en delen Sociale netwerken zijn opgezet met als doel gemakkelijk te kunnen communiceren. U heeft natuurlijk weinig aan uw sociale netwerk als u niet met uw vrienden kunt communiceren.

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 9 Nieuwsbrief 9 Introductie Visual Steps 10 Wat heeft u nodig? 11 Uw voorkennis 11 De website bij het boek

Inhoudsopgave Voorwoord 9 Nieuwsbrief 9 Introductie Visual Steps 10 Wat heeft u nodig? 11 Uw voorkennis 11 De website bij het boek Inhoudsopgave Voorwoord... 9 Nieuwsbrief... 9 Introductie Visual Steps... 10 Wat heeft u nodig?... 11 Uw voorkennis... 11 De website bij het boek... 12 Hoe werkt u met dit boek?... 12 Toets uw kennis...

Nadere informatie

Handleiding Blogger. Het aanmaken van een weblog. In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht:

Handleiding Blogger. Het aanmaken van een weblog. In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht: Handleiding Blogger In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht: Het aanmaken van een weblog Het typen van een blogbericht De privacy van jouw weblog Het instellen van RSS Het aanmaken

Nadere informatie

Starten met Facebook Advertising

Starten met Facebook Advertising Starten met Facebook Advertising Even kennismaken Programma Waarom zou je op adverteren op Facebook? De verschillende typen Facebook ads en campagnedoelen A/B testen voor effectievere campagnes Q&A

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

FACEBOOK TERMEN TOEGELICHT

FACEBOOK TERMEN TOEGELICHT facebook terminologie FACEBOOK TERMEN TOEGELICHT like Januari 2012 fans engagement apps Voorwoord Met genoegen presenteren wij u deze Whitepaper met Facebook Terminologie. Het team bij Yes2web heeft hard

Nadere informatie

Stap verder met SEO. Whitepaper SEO 2.0

Stap verder met SEO. Whitepaper SEO 2.0 Stap verder met SEO Whitepaper SEO 2.0 Stap verder met SEO Websitebouwers vechten om een plekje bij de eerste zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Om een website op zo n felbegeerde plek te krijgen,

Nadere informatie

10 In stappen een winstgevende advertentie maken. Anne. Raaymakers

10 In stappen een winstgevende advertentie maken. Anne. Raaymakers 10 In stappen een winstgevende advertentie maken Anne Raaymakers Index e-book Stap 1 Maak een pagina Pagina 5 Stap 2 Zorg dat je de onderdelen van een advertentie Pagina 6 klaar hebt: tekst en afbeelding(en)

Nadere informatie

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel 1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel Je Facebook profiel heeft vele privacy opties die je misschien nog niet kent. Sommige zijn duidelijk in beeld, sommige zitten verstopt. In hoofdlijnen

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Hoe werkt u met dit boek? 9 Uw voorkennis

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Hoe werkt u met dit boek? 9 Uw voorkennis Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Niesbrief... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 8 Hoe werkt u met dit boek?... 9 Uw voorkennis... 10 De website bij het boek... 10 Toets kennis... 10 Voor

Nadere informatie

Aanvullend bestand Facebook

Aanvullend bestand Facebook Aanvullend bestand Facebook Facebook is enigszins veranderd. De tijdlijn is de vervanger van het prikbord. De tijdlijn biedt enkele nieuwe en vernieuwde opties. Als u de tijdlijn heeft ingesteld in uw

Nadere informatie

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman De Facebook timeline is vernieuwd! Per 30 maart 2012 is de timeline door Facebook verplicht

Nadere informatie

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6 Inhoudsopgave Uitnodiging e-mail... 3 Profiel invullen... 4 Tijdlijnen... 6 Persoonlijke tijdlijn... 6 Groepstijdlijn... 8 Privéberichten... 10 Vermeldingen... 10 Notificaties... 10 Mediabibliotheek...

Nadere informatie

Gebruik van Facebook voor SchuldHulpMaatje locaties

Gebruik van Facebook voor SchuldHulpMaatje locaties Gebruik van Facebook voor SchuldHulpMaatje locaties Handleiding Gebruik van Facebook voor SchuldHulpMaatje locaties In deze korte handleiding geven we je een beeld van wat Facebook is, wat je ermee kunt

Nadere informatie

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina.

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Auteur: Alle rechten voorbehouden 2012 Inhoud Introductie... 3 Wat is een bedrijvenpagina eigenlijk?... 4 Het aanmaken van een Facebook

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf SocialforMedia organiseert i.s.m. Innovatieplatform Colibre van Cubiss de Social Media trainingen Social Media succesvol inzetten

Nadere informatie

Deze cookieverklaring is van toepassing op System CSl ( en tot stand gekomen doormiddel van ACM.

Deze cookieverklaring is van toepassing op System CSl (  en tot stand gekomen doormiddel van ACM. Cookiebeleid Inleiding We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies op onze website. Via cookies verzamelen System CSL en derde partijen informatie

Nadere informatie

Facebook Advertentie Power. Module 1

Facebook Advertentie Power. Module 1 Facebook Advertentie Power Module 1 Les 1: De basis Les 2: De advertentiemanager Les 3: Doelgroeponderzoek Les 4: Aangepaste en vergelijkbare doelgroep Les 5: Het budget voor een advertentie Les 6: Een

Nadere informatie

Presenteert de workshop Social Media

Presenteert de workshop Social Media Presenteert de workshop Social Media Juice BV Canadabaan 18 5388 RT NISTELRODE 0412-611453 info@juicebv.nl www.facebook.com/juicebv www.twitter.com/juicebv Wat doen wij? Onze klanten 1 Onze klanten Onze

Nadere informatie

Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus!

Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus! Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus! Waarom een Facebookbedrijfspagina? Met een bedrijfspagina op Facebook creëer je meer online naamsbekendheid, vergroot je jouw online vindbaarheid,

Nadere informatie

Het Twitter woordenboek: woorden en termen die gebruikt worden voor Twitter

Het Twitter woordenboek: woorden en termen die gebruikt worden voor Twitter Het Twitter woordenboek: woorden en termen die gebruikt worden voor Twitter Retweet, privé tweet, hashtag, alert en favorieten?!? Voor wie de termen en het gebruik van twitter abracadabra is, heeft Marika

Nadere informatie

GHOST mode. Beveilig uw Social Media profielen Facebook 1

GHOST mode. Beveilig uw Social Media profielen Facebook 1 GHOST mode Wat staat er openbaar op uw profiel? Benieuwd welke gegevens er van u openbaar staan? Facebook heeft hier een tool voor. Kruip achter een computer of laptop en ga naar uw profiel. Als u nog

Nadere informatie

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur

Beginnen met sociale media. E-learning Week van de Acupunctuur Beginnen met sociale media E-learning Week van de Acupunctuur Inhoudsopgave 1) Over sociale media 2) Waarom sociale media? 3) Beginnen met Facebook en Twitter 4) Inspiratie 5) Sociale mediaplan maken 1)

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie