Agenda: Woensdag 15 juni: Nieuwsbrief 19 Vrijdag 17 juni: uur Presentatie top 40 zingen door groep 7/8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Agenda: Woensdag 15 juni: Nieuwsbrief 19 Vrijdag 17 juni: uur Presentatie top 40 zingen door groep 7/8"

Transcriptie

1 18 Woensdag 1 juni 2016 Agenda: Woensdag 15 juni: Nieuwsbrief 19 Vrijdag 17 juni: uur Presentatie top 40 zingen door groep 7/8 Maandag 20 juni: Studiedag: kinderen zijn vrij Vrijdag 24 juni: tot uur: Akkerdag: kinderen zijn s middags vanaf uur vrij Aanwezigheid directie: Maandag 6 juni: Dinsdag 7 juni: Donderdag 9 juni: Dinsdag 14 juni: Woensdag 15 juni: Vrijdag 17 juni: middag middag De Akkerdag: HULP GEVRAAGD! Op vrijdag 24 juni van tot 19:00 uur is de Akkerdag. Die staat in het thema van vakantie. Op die dag kunnen de kinderen met hun paspoort allerlei themaspelletjes doen uit verschillende landen. Wie is welkom? Alle kinderen en ouders/familie van de Akker. Daarnaast zijn er voor kinderen die niet bij ons op school zitten ook paspoorten te verkrijgen, dit tegen een kleine vergoeding. Om hier een geslaagde, supergezellige dag van te kunnen maken, hebben wij uw hulp hard nodig. En de tijd gaat snel. Voordat we het weten is het alweer zo ver! In de gangen aan de whiteboards hangen intekenlijsten. Hierop kunt u intekenen. U kunt invullen waarmee u ons wilt helpen dan kunnen wij het goed organiseren. Alvast bedankt! Waar hebben wij uw hulp bij nodig? Wij willen u vragen een hapje te maken in de stijl van een land. U kunt denken aan: blokje kaas met een Hollands vlaggetje erop- Stokbroodje brie- minipizza's- bolletje hamburger- bolletje hot dog/braadworst-italiaanse pastasalade- rosti's of misschien heeft u zelf nog een leuk idee. De kosten kunnen vergoed worden. Uw bonnetje, met daarop uw rekeningnummer en naam, kan ingeleverd worden bij Juf Joke, juf Nine, juf Monique of iemand van de OC. het klaarzetten 's middags voor uur en opruimen na 19:00 uur bij het begeleiden van de spelletjes, u kunt op de lijst per uur aangeven of u dat zou willen doen het doneren van prijzen voor de loterij, heeft u thuis nog iets staan wat u niet gebruikt, maar wat als prijs zou kunnen dienen? Dan heel graag inleveren op school bij één van de leerkrachten, de leden van de OC of juf Nine helpen achter de bar, u kunt per uur aangeven of u dat zou willen doen Nog een vraagje: wie heeft er voor ons een partytent te leen? Alvast bedankt namens de OC en het team!

2 De schoolbibliotheek! Stichting Schoolbibliotheek de Akker is nu echt een feit. Gisteren is de akte gepasseerd bij de notaris. De oude boeken waren al uitgezocht en de nieuwe boeken worden nu besteld. De vader van Sten en Bor heeft de nieuwe kasten voor ons in elkaar gezet. Super! Onze handen jeuken om aan de inrichting te beginnen, maar het allerfijnst is het natuurlijk voor onze leerlingen. Eindelijk nieuw leesvoer! Leuke, spannende, grappige, droevige verhalen. Diegenen die een donatie hebben toegezegd, ontvangen in de komende week een factuur van de stichting. De feestelijke opening zal plaatsvinden op de Akkerdag op 24 juni! Hulp gevraagd! Alle boeken zijn voorzien van een rugsticker met een niveauaanduiding : Van AVI Start(begin groep 3) tot AVI Plus(groep 8) daartussen is de opbouw steeds corresponderend met de groep: M5 betekent eerste deel van groep 5 en E5 tweede deel groep 5. Om de rugstickers goed op hun plek te houden, is het nodig om dit te fixeren met een stukje kaftplastic. En daar kunnen we uw hulp bij gebruiken! U kunt zich hiervoor aanmelden door op de lijst op het whiteboard bij groep 3-4 uw naam en contactgegevens te noteren. Diana Boon (moeder van Tirza en Jari) neemt dan contact met u op. Ze wil het inplannen op een woensdag en/of vrijdag.

3 Lezen, sparen en nog meer lezen. Op onze website staat een link naar boekhandel Madelief: Door boeken via deze website te bestellen sparen wij als school punten die we weer kunnen inzetten voor het bevorderen van het lezen. Het belang van lezen Leren lezen is één van de belangrijkste onderdelen op school. Thuis lezen is daarom net zo belangrijk. Door veel te lezen, leren kinderen veel nieuwe woorden en begrijpen ze teksten beter. Dat is weer handig bij andere vakken, zoals aardrijkskunde, geschiedenis en zelfs rekenen. Soms is het moeilijk om het juiste boek te vinden voor uw kind. Via de link op de website van de school: komt u terecht in een webshop. In deze webshop vindt u de allerbeste en mooiste kinderboeken bij elkaar per groep en per thema. Deskundigen op het gebied van onderwijs en kinderboeken hebben deze boeken geselecteerd. U krijgt dus een informatief en eerlijk mensenadvies, i.p.v. de uitkomst van de bekende zoekmachines. Zoekt u een boek voor een kind in groep 2 over Indianen? Via de menubalken aan de linkerkant is dat heel eenvoudig geworden. De allerleukste titels In de webshop vindt u de leukste, grappigste, mooiste en beste boeken. Het aanbod is altijd actueel en past bij de tijd van het jaar. Spaarsysteem Iedere keer als u een boek bestelt, spaart de school punten. Deze punten kunnen worden ingeleverd voor projecten ter bevordering van het leesonderwijs op school. Via het spaarsysteem in de webshop kunt u zelf zien hoeveel punten er al gespaard zijn. Naast kinderboeken kunt u ook alle andere in Nederland leverbare boeken in deze webshop bestellen. Dus bent u zelf dol op de boeken van Saskia Noort? Of kookt u graag uit de boeken van Jamie Olivier? Of zoekt u net die ene titel voor dat kraamcadeau? Via het zoekscherm vindt u ze allemaal. Ook alle bestellingen van deze boeken leveren punten op voor de school van uw kind. Vraag uw familieleden, buren en vrienden om hun boeken ook via deze link te kopen. Want ook die bestellingen leveren punten op! Lezen, sparen en nog meer lezen dus! Meer informatie Bestellen van boeken is heel eenvoudig. U klikt op de link op de website van de school van uw kind en u kunt direct beginnen met het uitkiezen van de leukste boeken. Betaling verloopt veilig en eenvoudig via I- deal. Heeft u hulp of advies nodig bij het zoeken naar het juiste boek? Dan kunt u contact opnemen met of via verkoop@lisettewertergroep.nl.

4 Opbrengst actie voor Simavi Tijdens de Koningsspelen hebben de kinderen van de Akker via een sponsoractie geld ingezameld voor Simavi. De totale opbrengst voor dit goede doel is: 1376,58! Wat een fantastisch bedrag! Dank voor uw bijdrage! Vakantierooster De Medezeggenschapsraad van de Akker heeft ingestemd met het vakantierooster voor volgend schooljaar: Herfstvakantie 17 t/m 21 oktober 2016 Kerstvakantie 26 december 2016 t/m 6 januari 2017 Voorjaarsvakantie 20 februari t/m 24 februari 2017 Paasweekend 14 april t/m 17 april 2017 Meivakantie 24 april 2017 t/m 5 mei 2017 Hemelvaart 25 mei t/m 26 mei Tweede Pinksterdag 5 juni Extra vrije (studie)dagen Woensdag 21 september Donderdag 16 februari Vrijdag 17 februari Dinsdag 6 juni Groepsverdeling We gaan na de zomervakantie weer werken met vier combinatiegroepen en met de volgende leerkrachtenbezetting: Groep ma di wo do vrij 1-2 Anja Anja Anja/Joke Joke Joke 3-4 Carla Carla Carla Marije Marije 5-6 Renate Monique Monique Renate/Monique Renate 7-8 Esmé Esmé Esmé/Marije Esmé Esmé Nieuws uit groep 3-4 Iedereen is weer uitgerust teruggekeerd na de meivakantie. We werken inmiddels vol goede moed aan het laatste deel van ons schooljaar. We hebben plekjes geruild en groep 3 en 4 beiden aan één kant van het lokaal ingedeeld. Dit scheelt een hoop geloop naar de instructietafel en geeft zodoende meer rust in de groep. Zo valt ook ineens op hoe groot onze toppers van groep 4 al worden! Bijna tijd om naar groep 5 te gaan dus. Ze zijn er echt aan toe. Na de vakantie zijn we gestart met het 4xWijzer project: Kunst. De kieslijn hangt weer vol met leuke kaarten. We hebben al geleerd over verschillende kunstenaars zoals Rembrandt, Karel Appel en Mondriaan. Ook hebben we een les over muziek als kunstvorm gedaan. Het wordt steeds duidelijker: Kunst kan van alles om je heen zijn. En iedereen kan kunst maken!

5 Vorige week woensdag kreeg de groep zelfs bezoek van een echte kunstenares. Zij heeft samen met de kinderen een heel groot kunstwerk gemaakt. De hele klas heeft dit samen gemaakt. De kinderen waren onder de indruk en het resultaat is erg mooi! Deze week gaan we het thema afsluiten. Hierna komen de jaarlijkse Cito-toetsen weer aan bod. En zodra die achter de rug zijn gaan we ons laatste thema van het schooljaar starten! Groetjes uit groep 3/4 Met ogen dicht en een reuze-kwast schilderen op het grote doek. Iedereen werkt samen met wasco aan de rand van het kunstwerk. Muziekkunst tijdens 4x Wijzer. Het resultaat!

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nationaal Voorleesontbijt, kinderen in pyjama naar school

Nationaal Voorleesontbijt, kinderen in pyjama naar school Nieuwsbrief 10 Woensdag 20 januari 2016 Agenda: Woensdag 27 januari: Nationaal Voorleesontbijt, kinderen in pyjama naar school Dinsdag 2 februari: ECO-supporter bakken worden geleegd Woensdag 3 februari:

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016 14 april 2016 Nieuwsbrief Groep 6 heeft een eigen schooltuin Vandaag zijn de kinderen van groep 6 weer naar de schooltuin geweest met juf Annemiek. In de klas had de juf van de schooltuin al voorbereidende

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 30, nummer 15 21-07-2018 In deze editie: Schoolreisjes Formatie/personeel Overblijven 2018/2019 Vakantierooster 2018/2019 Jaarkalender Studiedag Arcade

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. Woensdag 5 juli:

Nieuwsbrief 18. Woensdag 5 juli: Nieuwsbrief 18 Woensdag 21 juni 2017 Agenda: Woensdag 21 juni: 20.00 uur commissievergadering nieuwbouw in gemeentehuis Vrijdag 23 juni: Podiumpresentaties voor ouders: 13.45 tot 14.15 uur Dinsdag 27 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI. Agenda THEMA: BEELDENDE KUNST TONEEL. 8 t/m 12 juni pinkstervakantie. 13 juni schoolfotograaf

NIEUWSBRIEF JUNI. Agenda THEMA: BEELDENDE KUNST TONEEL. 8 t/m 12 juni pinkstervakantie. 13 juni schoolfotograaf NIEUWSBRIEF JUNI THEMA: BEELDENDE KUNST TONEEL Agenda 8 t/m 12 juni pinkstervakantie 13 juni schoolfotograaf Dankzij de hulp van vele vrijwilligers was het mogelijk om er voor de kinderen een geweldige

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 16

Nieuwsbrief maart 16 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 5-2016 Nieuwsbrief maart 16 INHOUDSOPGAVE: Een zoon voor juf Marianne pag.1 Schoolrei groep 1 en 2 pag.4 Sepp is geboren pag.1 Schoolreiskosten pag.4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 AGENDA augustus Jarig 1 do Tess uit groep 7 2 vrij 3 za 4 zo Bart uit groep 4 5 ma 6 di 7 wo Sanne uit groep 7 Roy uit groep 8 8 do Wieske uit groep 6 9 vrij 10 za 11 zo Nienke

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03. Woensdag 23 september 2015

Nieuwsbrief 03. Woensdag 23 september 2015 Nieuwsbrief 03 Woensdag 23 september 2015 Agenda: Week van 28 september: Directie afwezig (Studiereis Finland) Maandag 5 oktober: Dag van de leraar Dinsdag 6 oktober: Opening Kinderboekenweek Woensdag

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nr. Wij hebben er allemaal weer veel zin in! Ik wens u veel leesplezier met het lezen van de nieuwsbrief! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 1 15 e jaargang Vrijdag 1 september 2017 Na een heerlijke

Nadere informatie

VRIJESCHOOL PARCIVAL. Jaarplanning Vrije School Parcival

VRIJESCHOOL PARCIVAL. Jaarplanning Vrije School Parcival VRIJESCHOOL PARCIVAL Jaarplanning Vrije School Parcival 2015-2016 33 vr 14 augustus Studiedag voor de leerkrachten 34 ma 17 augustus Studiedag; alle kinderen vrij di 18 augustus 1 e schooldag klas 1 t/m

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders Oproep overblijfmoeders Het moment van tussenschoolse opvang (overblijven) loopt momenteel goed met een aantal vaste overblijfmoeders. Helaas is het aantal overblijfouders een beetje krap. Regelmatig worden

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wiekslag - t Slijk EA Vianen - tel

Jenaplanschool De Wiekslag - t Slijk EA Vianen - tel Jenaplanschool De Wiekslag - t Slijk 7-4133 EA Vianen - tel. 0347 375254 - www.wiekslag-vianen.nl Augustus September di - 1 wo - 2 do - 3 vr - 4 za - 5 vr - 1 za - 2 zo - 3 ma - 4 di - 5 Deze week: Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp

Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Nieuwsbrief obs De Dennenkamp 29 maart 2019 gr 1 in een eigen lokaal Sinds 25 maart hebben de kinderen van groep 1 een eigen lokaal! Hoe fijn is dat. Samen met de leidsters van de BSO zijn er afspraken

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2019 2020 Adres: Moerplein 4, 4401 HZ, Yerseke 0113 576150 obsparelmoer@stichtingsom.com Praktische informatie Schooltijden groep 1 t/m 8: Maandag 8.30 14.00 Welkom op school: Dinsdag

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8 NUMMER 20 JAARGANG 33 5 juli 2019 Belangrijke data 3 juli Musical groep 8B 5 juli Musical groep 8A 5 juli Rapporten mee 8 juli Meet and greet ( nieuwe groepen volgend schooljaar) 23 augustus Start nieuwe

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Maandag 1 Dinsdag 2 Woensdag 3 Donderdag 4 Vrijdag 5 Zaterdag 6 Zondag 7 Maandag 8 Dinsdag 9 Woensdag 10 Donderdag 11 Vrijdag 12 Zaterdag 13 Zondag 14 Maandag 15 Dinsdag 16 Woensdag

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

12 september 2019 Belangrijke data september en oktober 2019 2 oktober: Studiedag; leerlingen vrij 2 oktober: Algemene leden vergadering 9 oktober: Kinderboekenweek- boekenmarkt 21 oktober: Herfstvakantie

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29.

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29. 28 september 2017 Agenda Do 28 Vr 29 Ma 2 Di 3 Weekend Wo 4 Opening Kinderboekenweek voor de kinderen op de tribune. Alle kinderen mogen griezelig verkleed naar school. Gruitdag. Do 5 Landelijke staking.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 17 september 2018 Belangrijke data: Emailadreswww.wolderweide.nl Informatieavond groep 1 t/m 3/4 Algemene ledenvergadering Oudervereniging Studiedagen: Vrijdag 28 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl NIEUWSBRIEF Van een brede basis naar de top! SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 2 13 SEPTEMBER 2019 Schoolbrengweek Van maandag

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord DigiDUIF Iedereen heeft deze week

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Woensdag 3 april Vrijdag 19 april 10.00 uur-12.00 uur Sponsorloop Continurooster leerlingen 14.00 uur vrij Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei Maandag 13 mei Meivakantie Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie.

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie. 12 oktober 2017 Agenda Do 12 Afsluiting Kinderboekenweek van 18.30 20.00 uur. Alle kinderen mogen vanavond griezelig verkleed naar school. Vr 13 Prijsuitreiking van de schrijf- en tekenwedstrijd voor de

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 39. vragen zijn dan kunt u terecht bij de directie.

WEEKBULLETIN. Week 39. vragen zijn dan kunt u terecht bij de directie. WEEKBULLETIN Week 39 Belangrijke data sept./okt: Vrij 30/09: groep1/2b vrij Woe 05/10: maandviering 08.40 uur Vrij 07/10: groep 1/2A vrij Woe 12/10: kinderboekenmarkt / ruilbeurs Vrij 14/10: groep 1/2B

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015

Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Nieuwsbrief 1 17 augustus 2015 Start van het schooljaar Gelukkig zijn alle leerkrachten toch op tijd teruggekomen van hun offlinegeen wifi vakantie! De juffen hadden het advies van het weekblad Libelle

Nadere informatie

memo memo memo memo memo

memo memo memo memo memo 27 mei 2019 nr. Studiedag Maandag 6 juni zijn de kinderen vrij. Het team heeft op deze datum een studiedag. We gaan de overdrachten van de ene groep naar de andere groep bespreken. Belangrijke data mei,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar Informatiekalender Obs Dongeschool schooljaar 2014-2015 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag 17 maandag 18 dinsdag 19 woensdag 20 donderdag 21 vrijdag 22 Groep 1/2 A-B-E vrij zaterdag 23 zondag 24

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

Opening van het Schoolproject Plastic met een spectaculaire theatershow!!!

Opening van het Schoolproject Plastic met een spectaculaire theatershow!!! 22 april 2016 Geachte ouders, verzorgers, Voor u ligt het achtste informatiebulletin van dit schooljaar. Groep 8 heeft de Eind-Cito achter de rug en we hebben vandaag genoten van de Koningsspelen. En nu

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 2 t/m 15 mei Meivakantie 10 mei Moederdag

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden 6-6-2018 Jozefschoolnieuws In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - En qu êt e t ijden - Gr oepst ijden - Vak an t ier oost er - Sch oolr eisje! - Ver slag Sch oolh an dbal - M aan dvier in g - Woest e

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7

HUISWERK AGENDA GROEP 7 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

HvB Schooljaar

HvB Schooljaar HvB Schooljaar 2018-2019 Dag Datum Startvergadering: 22-08-2018 9.00 tot 11.00 Wk. 35 ma. 270818 Eerste schooldag di. 280818 woe. 290818 do. 300818 Nieuwsbrief vrij. 310818 Wk. 36 ma. 030918 Muziekdag

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Allemaal een fij n Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Inhoud nieuwsbrief Parro agenda Kwink sociaal emotioneel leren Gym en vakantie rooster Stichting leergeld activiteiten commissie Kinderboekenfestival

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Info 6 18 oktober 2018 20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Beide locaties van De Twirrewyn

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag Paasviering Op donderdag 29 maart hielden we een mooie Paasviering in de Sypekerk. Dominee Ploeger vertelde over Witte Donderdag en Goede Vrijdag, over de kruisiging en opstanding van Jezus en gaf de kinderen

Nadere informatie