Metrage : Vanaf circa 16 m². Aanvaarding : Per direct. Koopsom : Vanaf ,- v.o.n., excl. BTW. Huurprijs : Vanaf 125,- per maand, excl. BTW.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Metrage : Vanaf circa 16 m². Aanvaarding : Per direct. Koopsom : Vanaf ,- v.o.n., excl. BTW. Huurprijs : Vanaf 125,- per maand, excl. BTW."

Transcriptie

1 ALKMAAR - KITMANSTRAAT 13 Beveiligd Garagecomplex op een unieke locatie op bedrijvenpark Overdie. Metrage : Vanaf circa 16 m². Aanvaarding : Per direct. Koopsom : Vanaf ,- v.o.n., excl. BTW. Huurprijs : Vanaf 125,- per maand, excl. BTW. Kennemerstraatweg GA Alkmaar Telefoon (072) Fax (072) bog@bregman.nl Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

2 Omschrijving Op het goed bereikbare bedrijvenpark Overdie bieden wij de eerste fase van 80 bedrijfsruimten / opslagboxen zowel te koop als te huur aan. Het uitstekend beveiligde Garagecomplex is gelegen op een unieke locatie, nabij de ringweg van Alkmaar en is goed bereikbaar vanuit de binnenstad. Er zijn al units beschikbaar vanaf circa 16 m², het is echter ook mogelijk om meerdere naast elkaar gelegen units aan elkaar te koppelen. Alle units zijn gelegen op de begane grond. De units hebben een vrije hoogte van circa 2,6 meter en een wanddikte van minimaal 6 cm per unit. Alle units zijn 5,5 meter diep. De vloerdikte bedraagt 12 cm en heeft een maximale vloerbelasting van 375 kg/m². Het dak heeft een dikte van circa 10 cm en beschikt over een UV bestendige versterkte dakbedekking met een minimale levensduur van 20 jaar. Aan de voorzijde van het complex is een toiletgroep en een watertappunt voor algemeen gebruik beschikbaar. Deze units zijn zeer geschikt voor gebruik als (winter)parkeerplaats, werkruimte en opslagruimte. Voor ZZP-ers bestaat er een gunstige fiscale regeling waarbij gebruik kan worden gemaakt van een investeringsaftrek, tot ,- geldt een investeringsaftrek van 28% van het investeringsbedrag (raadpleeg hiervoor uw accountant). Opleveringsniveau De units worden compleet en onderhoudsvrij opgeleverd. Iedere unit is voorzien van een tussenmeter t.b.v. van de levering van elektriciteit, een handmatig bedienbare overheaddeur, een lichtpunt en een wandcontactdoos. Het gedeelde buitenterrein zal goed beveiligd worden d.m.v.: voldoende buitenverlichting aangestuurd door bewegingsensoren; toegangspoorten en toegangscontrole d.m.v. een pasjessysteem; camera observatiesysteem; schildbeveiliging d.m.v. schrikdraad; alarmopvolging door bewakingsdienst. Parkeren In de directe omgeving is parkeergelegenheid aanwezig. Huurprijs Vanaf 100,- per maand, excl. BTW en servicekosten. Bij een 1-jarige huurovereenkomst 150,- per maand, excl. BTW en servicekosten. Bij een 2-jarige huurovereenkomst 125,- per maand, excl. BTW en servicekosten. Bij een 3-jarige huurovereenkomst of langer 100,- per maand, excl. BTW en servicekosten. Kitmanstraat te (1812 PL) Alkmaar

3 Servicekosten (huur) 17,50 per maand, exclusief BTW op basis van verrekenbaar voorschot met nacalculatie, ten behoeve van (onder meer): - levering en vastrecht elektriciteit van de unit(s); - levering en vastrecht elektriciteit gezamenlijke ruimte; - levering en vastrecht water gezamenlijke ruimte; - beveiliging; - onderhoud overheaddeuren en installaties; - schoonmaakkosten algemene ruimte; - opstalverzekering; - administratiekosten (5 %). Koopsom Vanaf ,- v.o.n., excl. BTW. Vereniging van Eigenaars (koop) Voor het beheer wordt een Vereniging van Eigenaars opgericht. Bij de levering van de unit wordt een voorschot gehanteerd van 100,-. Als richtlijn voor de maandelijkse kosten geldt een bedrag van 20,- per maand, exclusief BTW ten behoeve van (onder meer): - levering en vastrecht elektriciteit van de unit(s); - levering en vastrecht elektriciteit gezamenlijke ruimte; - levering en vastrecht water gezamenlijke ruimte; - beveiliging; - onderhoud overheaddeuren en installaties; - schoonmaakkosten algemene ruimte; - opstalverzekering; - toekomstig onderhoud; - administratiekosten (5 %). Bestemming Bij de gemeente Alkmaar valt het perceel binnen het bestemmingsplan Industrieterrein Overdie. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor bedrijfsdoeleinden, waaronder bedrijven in de categorieën 1 t/m 4. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar. Bereikbaarheid Op korte afstand van de Alkmaarse binnenstad met een directe ontsluiting naar de ring van Alkmaar en de snelweg A9. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Kadastrale gegevens Gemeente: Alkmaar. Sectie: F. Nummer: 8528 en Model overeenkomst Model huurovereenkomst door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003 vastgesteld. Model koopovereenkomst voor Bedrijfs-onroerendgoed (model 2008). Zekerheidstelling bij huur Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW en servicekosten. Kitmanstraat te (1812 PL) Alkmaar

4 Zekerheidstelling bij koop Een bankgarantie / waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, te vermeerderen met BTW. Huurtermijn In overleg. Korte huurtermijnen zijn bespreekbaar. Oplevering Per direct beschikbaar (fase I, unit 1 t/m 17 en 20 t/m 36). BTW (huur) De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting BTW (koop) De koopsom is gebaseerd op het feit dat de koper prestaties verricht die volledig of minimaal het in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemde percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op grond van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting Bij twijfel verzoeken wij u contact op te nemen met uw accountant. Indexering Jaarlijks op 1 januari of op 1 juli (afhankelijk van het moment van oplevering) op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100). Huurprijsbetaling In kwartaaltermijnen bij vooruitbetaling te voldoen. Notaris Notariaat Elise Visser Sophialaan BL AMSTERDAM Tel.: Fax: Voorbehoud Goedkeuring en gunning eigenaar. Is er geen unit van het door u gewenste oppervlakte beschikbaar in dit project? Op bedrijventerrein de Beverkoog bieden wij u namens dezelfde eigenaar units van circa 50 m² te koop en te huur aan! Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Voor verdere informatie verzoeken wij u contact op te nemen met BREGMAN BEDRIJFSMAKELAARDIJ O.G. B.V. Kennemerstraatweg GA ALKMAAR Telefoonnummer: (072) Faxnummer: (072) Internet: Kitmanstraat te (1812 PL) Alkmaar

5 Garagecomplex Alkmaar

6

7

8 5736 Uittreksel Kadastrale Kaart 13L 15F 13E 15L 13M 15E D 13N 15D 15M 13C P 15C 15N B 13R 15B 15P A 13T 15A 15R B 22A m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Voorlopige grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, ALKMAAR, 19 april 2010 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel ALKMAAR F 8528 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

9 Kadastraal bericht object pagina 1 van 2 Kadaster Dienst voor het kadaster en de openbare registers in Nederland Gegevens over de rechtstoestand van kadastrale objecten, met uitzondering van de gegevens inzake hypotheken en beslagen Betreft: ALKMAAR F bij Kitmanstraat 15 ALKMAAR 13:39:42 Toestandsdatum: Kadastraal object Kadastrale aanduiding: ALKMAAR F 8528 Grootte: 7 a 55 ca Coördinaten: Omschrijving kadastraal object: PARKEREN Locatie: bij Kitmanstraat 15 ALKMAAR Ontstaan op: Ontstaan uit: ALKMAAR F 8385 Publiekrechtelijke beperkingen Er zijn geen beperkingen bekend in de gemeentelijke beperkingenregistratie en de kadastrale registratie. Gerechtigde 1/2 EIGENDOM VTT Beheer B.V. Flevostraat PZ PURMEREND PURMEREND (Gerechtigde is betrokken als gerechtigde bij andere objecten) Recht ontleend aan: HYP /191 d.d Eerst genoemde object in brondocument: ALKMAAR F 6008 gedeeltelijk Aantekening recht VERKREGEN TEN BEHOEVE VAN MAATSCHAP Betrokken persoon: Maatschap Kitmanstraat Zuideinde AH VOLENDAM PURMEREND Ontleend aan: HYP /191 d.d

10 Kadastraal bericht object pagina 2 van 2 Kadaster Betreft: ALKMAAR F bij Kitmanstraat 15 ALKMAAR 13:39:42 Toestandsdatum: Gerechtigde 1/2 EIGENDOM JSD Holding B.V. Van IJsendijkstraat 164 A 1442 LC PURMEREND EDAM-VOLENDAM (Gerechtigde is betrokken als gerechtigde bij andere objecten) Recht ontleend aan: HYP /191 d.d Eerst genoemde object in brondocument: ALKMAAR F 6008 gedeeltelijk Aantekening recht VERKREGEN TEN BEHOEVE VAN MAATSCHAP Betrokken persoon: Maatschap Kitmanstraat Zuideinde AH VOLENDAM PURMEREND Ontleend aan: HYP /191 d.d Einde overzicht De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt ten aanzien van de kadastrale gegevens zich het recht voor als bedoeld in artikel 2 lid 1 juncto artikel 6 lid 3 van de Databankenwet.

11 Kadastraal bericht object pagina 1 van 2 Kadaster Dienst voor het kadaster en de openbare registers in Nederland Gegevens over de rechtstoestand van kadastrale objecten, met uitzondering van de gegevens inzake hypotheken en beslagen Betreft: ALKMAAR F bij Kitmanstraat 13 ALKMAAR 9:01:11 Uw referentie: mv Toestandsdatum: Kadastraal object Kadastrale aanduiding: ALKMAAR F 8519 Grootte: 14 a 83 ca Coördinaten: Omschrijving kadastraal object: TERREIN (AKKERBOUW) Locatie: bij Kitmanstraat 13 ALKMAAR Ontstaan op: Ontstaan uit: ALKMAAR F 8386 gedeeltelijk Publiekrechtelijke Beperkingen Er zijn geen beperkingen bekend in de gemeentelijke beperkingenregistratie en de kadastrale registratie. Gerechtigde 1/2 EIGENDOM VTT BEHEER B.V. Flevostraat PZ PURMEREND PURMEREND (Gerechtigde is betrokken als gerechtigde bij andere objecten) Recht ontleend aan: HYP / 190 d.d Eerst genoemde object in brondocument: ALKMAAR F 6008 gedeeltelijk Aantekening recht VERKREGEN TEN BEHOEVE VAN MAATSCHAP Betrokken persoon: MAATSCHAP KITMANSTRAAT Zuideinde AH VOLENDAM PURMEREND Ontleend aan: HYP / 190 d.d

12 Kadastraal bericht object pagina 2 van 2 Kadaster Betreft: ALKMAAR F bij Kitmanstraat 13 ALKMAAR 9:01:11 Uw referentie: mv Toestandsdatum: Gerechtigde 1/2 EIGENDOM JSD HOLDING B.V. Van IJsendijkstraat 164 A 1442 LC PURMEREND EDAM-VOLENDAM (Gerechtigde is betrokken als gerechtigde bij andere objecten) Recht ontleend aan: HYP / 190 d.d Eerst genoemde object in brondocument: ALKMAAR F 6008 gedeeltelijk Aantekening recht VERKREGEN TEN BEHOEVE VAN MAATSCHAP Betrokken persoon: MAATSCHAP KITMANSTRAAT Zuideinde AH VOLENDAM PURMEREND Ontleend aan: HYP / 190 d.d Einde overzicht De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt ten aanzien van de kadastrale gegevens zich het recht voor als bedoeld in artikel 2 lid 1 juncto artikel 6 lid 3 van de Databankenwet.

13

Huur of koop garagebox op Kitmanstraat 13-15 te Alkmaar 23950 vrij op naam100 per maand

Huur of koop garagebox op Kitmanstraat 13-15 te Alkmaar 23950 vrij op naam100 per maand Huur of koop garagebox op Kitmanstraat 13-15 te Alkmaar 23950 vrij op naam100 per maand Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website:

Nadere informatie

Metrage : Vanaf ca. 100 m 2 BVO. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs : Vanaf ,- k.k. excl. BTW.

Metrage : Vanaf ca. 100 m 2 BVO. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs : Vanaf ,- k.k. excl. BTW. ALKMAAR - HAZENKOOG 28 Diverse bedrijfsunits met verschillende metrages beschikbaar. Vanaf circa 100 m 2 tot en met 203 m 2 BVO. Metrage : Vanaf ca. 100 m 2 BVO. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs :

Nadere informatie

Metrage : 358 m² VVO gelegen op de begane grond. Aanvaarding : Per direct. Huurprijs : 85,- per m² per jaar, excl. BTW.

Metrage : 358 m² VVO gelegen op de begane grond. Aanvaarding : Per direct. Huurprijs : 85,- per m² per jaar, excl. BTW. HEERHUGOWAARD W.M. DUDOKWEG 57 Turn-key kantoorruimte gelegen op een prachtige zichtlocatie langs de Westtangent. Metrage : 358 m² VVO gelegen op de begane grond. Aanvaarding : Per direct. Huurprijs :

Nadere informatie

PURMEREND GORSLAAN 18. Zeer representatieve kantoorruimte in het zakelijke centrum van Purmerend.

PURMEREND GORSLAAN 18. Zeer representatieve kantoorruimte in het zakelijke centrum van Purmerend. PURMEREND GORSLAAN 18 Zeer representatieve kantoorruimte in het zakelijke centrum van Purmerend. Metrage : Circa 263 m² op de begane grond en circa 263 m² op de eerste verdieping, deelverhuur mogelijk

Nadere informatie

HEERHUGOWAARD HANDELSSTRAAT 1. Zeer strategisch gelegen kantoorpand in Heerhugowaard.

HEERHUGOWAARD HANDELSSTRAAT 1. Zeer strategisch gelegen kantoorpand in Heerhugowaard. HEERHUGOWAARD HANDELSSTRAAT 1 Zeer strategisch gelegen kantoorpand in Heerhugowaard. Metrage : Circa 2.376 m² VVO op circa 4.762 m² eigen grond. Aanvaarding : In overleg. Vraagprijs : 1.250.000,- k.k.,

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Gorslaan 18 te Purmerend Prijs op aanvraag

Huur kantoorpand op Gorslaan 18 te Purmerend Prijs op aanvraag Huur kantoorpand op Gorslaan 18 te Purmerend Prijs op aanvraag Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl

Nadere informatie

Metrage : Vanaf 300 m 2, totaal m 2 beschikbaar. Aanvaarding : In overleg. Huurprijs : Vanaf 40,- per m 2, per jaar, exclusief BTW.

Metrage : Vanaf 300 m 2, totaal m 2 beschikbaar. Aanvaarding : In overleg. Huurprijs : Vanaf 40,- per m 2, per jaar, exclusief BTW. HEERHUGOWAARD - NIJVERHEIDSPLEIN 2D EN 2E Fraaie showroom met bedrijfsruimte, gelegen nabij slagader bedrijventerrein Zandhorst. Metrage : Vanaf 300 m 2, totaal 1.180 m 2 beschikbaar. Aanvaarding : In

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Th van Doesburgweg 6 C te Heerhugowaard 115 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Th van Doesburgweg 6 C te Heerhugowaard 115 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Th van Doesburgweg 6 C te Heerhugowaard 115 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website:

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Lonnekerbrugstraat 94-97 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met

Nadere informatie

Huur winkelpand op Doelenstraat 2 te Alkmaar per jaar

Huur winkelpand op Doelenstraat 2 te Alkmaar per jaar Huur winkelpand op 12000 per jaar Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl Omschrijving Omschrijving

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Robijnstraat 80 te Alkmaar 69 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorpand op Robijnstraat 80 te Alkmaar 69 per vierkante meter per jaar Huur kantoorpand op Robijnstraat 80 te Alkmaar 69 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl

Nadere informatie

Huur bedrijfspand op Klokbaai 11 te Zaandam 45 per vierkante meter per jaar

Huur bedrijfspand op Klokbaai 11 te Zaandam 45 per vierkante meter per jaar Huur bedrijfspand op Klokbaai 11 te Zaandam 45 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Rubenslaan 6 te Alkmaar 125 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op Rubenslaan 6 te Alkmaar 125 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op Rubenslaan 6 te Alkmaar 125 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op W.M. Dudokweg 57 te Heerhugowaard 95 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op W.M. Dudokweg 57 te Heerhugowaard 95 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op W.M. Dudokweg 57 te Heerhugowaard 95 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website:

Nadere informatie

Huur bedrijfspand op Marterkoog 11 te Alkmaar 250 per maand

Huur bedrijfspand op Marterkoog 11 te Alkmaar 250 per maand Huur bedrijfspand op Marterkoog 11 te Alkmaar 250 per maand Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Vlakdissel 9 te De Goorn 1890 per maand

Huur kantoorpand op Vlakdissel 9 te De Goorn 1890 per maand Huur kantoorpand op 1890 per maand Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl Omschrijving In een

Nadere informatie

Huur winkelruimte op Doelenstraat 6 te Alkmaar per jaar

Huur winkelruimte op Doelenstraat 6 te Alkmaar per jaar Huur winkelruimte op Doelenstraat 6 te Alkmaar 24000 per jaar Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Amarilstraat 21 Hengelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de juistheid

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op De Trompet 2990 te Heemskerk 100 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorruimte op De Trompet 2990 te Heemskerk 100 per vierkante meter per jaar Huur kantoorruimte op De Trompet 2990 te Heemskerk 100 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl

Nadere informatie

ALKMAAR - COMENIUSSTRAAT 10

ALKMAAR - COMENIUSSTRAAT 10 ALKMAAR - COMENIUSSTRAAT 10 Hoogwaardige gerenoveerde kantooruimte in De Kamer van Alkmaar. Metrage : Vanaf circa 125 m 2 BVO. Aanvaarding : In overleg. Huurprijs : Vanaf 1.250,- per maand, exclusief BTW

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Luzernestraat 69 2153 GM Nieuw-Vennep

PROJECTINFORMATIE Luzernestraat 69 2153 GM Nieuw-Vennep PROJECTINFORMATIE Luzernestraat 69 2153 GM Nieuw-Vennep Te koop Bedrijfs-/kantoorgebouw gelegen op bedrijventerrein Spoorzicht. Luzernestraat 69, 2153 GM Nieuw Vennep. Projectomschrijving Ligging/bereikbaarheid.

Nadere informatie

Metrage : Ca. 824 m² BVO. Aanvaarding : In overleg, kan snel. Huurprijs : ,- per jaar, exclusief BTW.

Metrage : Ca. 824 m² BVO. Aanvaarding : In overleg, kan snel. Huurprijs : ,- per jaar, exclusief BTW. HEERHUGOWAARD - MIDDENWAARD 48 Winkelruimte, gelegen naast de hoofdentree van Winkelcentrum Middenwaard. Metrage : Ca. 824 m² BVO. Aanvaarding : In overleg, kan snel. Huurprijs : 110.000,- per jaar, exclusief

Nadere informatie

Huur bedrijfspand op Helderseweg 31 te Alkmaar per maand

Huur bedrijfspand op Helderseweg 31 te Alkmaar per maand Huur bedrijfspand op Helderseweg 31 te Alkmaar 11667 per maand Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Marssteden 64 Enschede Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld; ten aanzien van de juistheid

Nadere informatie

HOORN VERANDA

HOORN VERANDA HOORN VERANDA 101-102 Representatieve, vrijstaande en deels verhuurde kantoortvilla op goede zicht locatie aan de provinciale weg in Hoorn. Het betreft de middelste villa in een rijtje van drie. Metrage

Nadere informatie

Page 1 of 1 Kadastraal bericht inzake grondpercelen Dienst voor het kadaster en de openbare registers in Nederland Gegevens over de rechtstoestand van kadastrale objecten, met uitzondering van de gegevens

Nadere informatie

Vrijblijvende verkoopinformatie KANTOORGEBOUW Ganzenmarkt 2-4-6 te Utrecht

Vrijblijvende verkoopinformatie KANTOORGEBOUW Ganzenmarkt 2-4-6 te Utrecht Vrijblijvende verkoopinformatie KANTOORGEBOUW Ganzenmarkt 2-4-6 te Utrecht Algemeen De Ganzenmarkt 2-4-6 te Utrecht is een monumentaal kantoorpand met verhuurde winkelruimte op de begane grond gelegen

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Hellevoetsluis, H. Heijermansstraat 1 Object Op een markante locatie gelegen (voormalig) post- en bestelkantoor met een ruim buitenterrein dat zich uitstekend

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE. Jan Tinbergenstraat 14 te Reeuwijk

VERHUURINFORMATIE. Jan Tinbergenstraat 14 te Reeuwijk VERHUURINFORMATIE Jan Tinbergenstraat 14 te Reeuwijk Tel. 0182-538400 Fax 0182-538440 TE HUUR Moderne kantoorruimte Jan Tinbergenstraat 14 2811 DZ Reeuwijk HUURPRIJS 835,-- per maand, excl. BTW Op bedrijventerrein

Nadere informatie

Perceel weiland. Gelegen aan de Werststeeg te Berlicum, ter grootte van 6.87.30 ha

Perceel weiland. Gelegen aan de Werststeeg te Berlicum, ter grootte van 6.87.30 ha Perceel weiland Gelegen aan de Werststeeg te Berlicum, ter grootte van 6.87.30 ha Kadastrale informatie Kadastrale omschrijving Grootte van het perceel gemeente sectie Nummer ha a ca Berlicum M 80 1 86

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Grotestraat 21 Goor Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Huur bedrijfspand op Helderseweg 29 te Alkmaar (prijs op aanvraag)

Huur bedrijfspand op Helderseweg 29 te Alkmaar (prijs op aanvraag) Huur bedrijfspand op Helderseweg 29 te Alkmaar (prijs op aanvraag) Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Purmerend, Gedempte Where 1 Object Unieke herontwikkelingslocatie (tot winkels en woningen) op een prominente locatie nabij het centrum van Purmerend aan de Gedempte

Nadere informatie

Huur of koop bedrijfspand op Hazenkoog 10 te Alkmaar vrij op naam595 per maand

Huur of koop bedrijfspand op Hazenkoog 10 te Alkmaar vrij op naam595 per maand Huur of koop bedrijfspand op Hazenkoog 10 te Alkmaar 69500 vrij op naam595 per maand Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl

Nadere informatie

Opslag- en bedrijfsruimte Te koop Limmerick Amsterdam

Opslag- en bedrijfsruimte Te koop Limmerick Amsterdam Opslag- en bedrijfsruimte Te koop Limmerick Amsterdam Gedempt Hamerkanaal 89 1021 KP Amsterdam T. 020 619 29 30 F. 020 619 29 36 info@123makelaar.nl 123makelaar o.z. K.v.K. Amsterdam 34309135 BTW nr. 819786627

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Amsterdam, Klimopweg 5 Object Het kavel bouwgrond, gelegen aan de Klimopweg 5 te Amsterdam. Kadastrale aanduiding Gemeente Amsterdam K, Sectie K, nummer 7410, groot 4.510

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Geldrop, Molenstraat 2 Object Post- en bestelkantoor op een prominente hoeklocatie aan de Molenstraat 2 direct in het centrum van Geldrop. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Bergambacht, Meidoornstraat 2 Object De betreffende locatie (bouwjaar circa 1989) ligt aan de rand van een woonwijk aan de rand van het centrum van Bergambacht

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Wezep, Clematisstraat 2 Object Het (voormalige) post- en bestelkantoor met terrein en ondergrond, gelegen aan de Clematisstraat 2 te Wezep, aan de rand van het winkelcentrum

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Tegelen, Industriestraat 79 Object Het post- en bestelkantoor, parkeerterrein en erf gelegen aan de Industriestraat 79 te Tegelen. Kadastrale aanduiding Gemeente Tegelen

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Groningen, Lavendelweg 37 Object Het betreft een businesspoint en een postsorteercentrum op het bedrijventerrein Ulgersmaborg aan de rand van een woonwijk. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

Zoetermeer, Onroerende Zaken Hyp4 : 40040/ :00

Zoetermeer, Onroerende Zaken Hyp4 : 40040/ :00 Zoetermeer, Onroerende Zaken Hyp4 : 40040/91 03-12-2002 09:00 Zoetermeer, Onroerende Zaken Hyp4 : 40040/91 03-12-2002 09:00 Zoetermeer, Onroerende Zaken Hyp4 : 40040/91 03-12-2002 09:00 Zoetermeer, Onroerende

Nadere informatie

VERHUURNFORMATIE. Ambachtweg 53 te Moordrecht

VERHUURNFORMATIE. Ambachtweg 53 te Moordrecht VERHUURNFORMATIE Ambachtweg 53 te Moordrecht TE HUUR Bedrijfsruimte (65m2) met kantoorruimten (140m2) en 4 parkeerplaatsen Ambachtweg 53 2841 MB Moordrecht HUURPRIJS 1.500,- per maand, excl. btw Op bedrijventerrein

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Bilthoven, Postlaan 1 Object Het bestelkantoor gelegen aan de Postlaan 1, hoek Anthonie van Leeuwenhoeklaan te Bilthoven. Kadastrale aanduiding Kadastraal bekend

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Den Haag, Badhuisstraat 225 Object Het postkantoor met bovengelegen verdiepingen en ruim achterterrein gelegen aan de Badhuisstraat 225 te Den Haag, deel uitmakend van het

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE. te huur kantoorruimte Wolga 5 te Den Haag

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE. te huur kantoorruimte Wolga 5 te Den Haag VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE te huur kantoorruimte Wolga 5 te Den Haag VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Wolga 5, Den Haag Algemeen: Dit mooie gebouw in Den Haag nabij de kruising van de A4 en de A12

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Hoorn, De Huesmolen 223 Object Het postkantoor, bestellerscentrum met aanhorigheden, voorzieningen, erf- en ondergrond gelegen in het winkelcentrum Huesmolen. Kadastrale

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Groningen, Diamantlaan 1 Object Het betreft een businesspoint en een postsorteercentrum op bedrijventerrein Hoendiep direct naast de meubelboulevard. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

Industriestraat 19 IJmuiden

Industriestraat 19 IJmuiden Industriestraat 19 IJmuiden Te huur / Te koop Nieuw verbouwde bedrijfsruimten in diverse afmetingen en met verschillende voorzieningen. De units zijn ook gecombineerd te koop/te huur. Locatie en bereikbaarheid

Nadere informatie

Zoetermeer, Onroerende Zaken Hyp4 : 40080/ :00

Zoetermeer, Onroerende Zaken Hyp4 : 40080/ :00 Zoetermeer, Onroerende Zaken Hyp4 : 40080/73 11-02-2003 09:00 Zoetermeer, Onroerende Zaken Hyp4 : 40080/73 11-02-2003 09:00 Zoetermeer, Onroerende Zaken Hyp4 : 40080/73 11-02-2003 09:00 Zoetermeer, Onroerende

Nadere informatie

Koop kantoorpand op Reaal 28 te Hoorn kosten koper

Koop kantoorpand op Reaal 28 te Hoorn kosten koper Koop kantoorpand op 775000 kosten koper Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64 Website: www.bregmanbedrijfsmakelaardij.nl Omschrijving Representatief

Nadere informatie

Te Huur. Haatlanderdijk 57 te Kampen

Te Huur. Haatlanderdijk 57 te Kampen Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Haatlanderdijk 57 te Kampen Object/ligging Het object is gelegen op een uitstekende locatie op bedrijventerrein Haatland. Het bedrijventerrein Haatland te Kampen

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Amsterdam, Hoogoorddreef 2 Object Het Object is gelegen op de hoek van het Winkelcentrum Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuid Oost. Kadastrale aanduiding Gemeente Weesperkarspel,

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Vriezenveen, Manitobaplein 12 en 13 Object Het post- en bestelkantoor met ondergrond, parkeergelegenheid en erf alsmede de naastgelegen woning aan het Manitobaplein

Nadere informatie

Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Bovenweg 31

Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Bovenweg 31 Uittreksel Kadastrale Kaart 405 454 3331 455 506 453 457 0 m 10 m 50 m 12345 25 Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve

Nadere informatie

Nog 1 unit beschikbaar!

Nog 1 unit beschikbaar! TE HUUR Hengelosestraat 531-545 te Enschede Nog 1 unit beschikbaar! Op een goede zichtlocatie op het Kennispark is dit representatieve kantoorpand beschikbaar voor verhuur. Het betreft kantoorruimte bestaande

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Losser, De Brink 2 Object Het post- en bestelkantoor met bijbehorend buitenterrein aan het begin van het winkelcentrum De Brink. Kadastrale aanduiding Kadastraal bekend,

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Lelystad, Stadhuisplein 51 Object Het postkantoor met bovengelegen verdiepingen en ruim achterterrein gelegen aan het Stadhuisplein 51 in Lelystad. Kadastrale

Nadere informatie

VERHARD BUITENTERREIN VOOR OPSLAG EN VERKOOPDOELEINDEN. Ambachtsweg LC Lexmond

VERHARD BUITENTERREIN VOOR OPSLAG EN VERKOOPDOELEINDEN. Ambachtsweg LC Lexmond blad 2 Inhoud 1. Algemene informatie... 3 1.1. Algemene omschrijving... 3 1.2. Adres en kadastrale gegevens... 3 1.3. Kenmerken terrein... 3 1.4. Locatie en bereikbaarheid... 3 1.5. Bestemmingsplan...

Nadere informatie

PROJECT INFORMATION Luzernestraat 69 2153 GM Nieuw-Vennep

PROJECT INFORMATION Luzernestraat 69 2153 GM Nieuw-Vennep PROJECT INFORMATION Luzernestraat 69 2153 GM Nieuw-Vennep For sale Warehouse-/office building situated at business park Spoorzicht in Nieuw Vennep. Luzernestraat 69, 2153 GM Nieuw Vennep. Project description

Nadere informatie

Te Huur / Te Koop. Samsonweg 102 te Wormerveer

Te Huur / Te Koop. Samsonweg 102 te Wormerveer Te Huur / Te Koop Samsonweg 102 te Wormerveer Te Huur Samsonweg 102 te Wormerveer Aan de buitenrand van bedrijventerrein Noorderveld I, uitkijkend op weiland en de Zaan, bieden wij u deze turn key bedrijfsruimte

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Haarlem, Californiëplein 16 Object Het (voormalige) post- en bestelkantoor met erf en ondergrond. Kadastrale aanduiding Gemeente Haarlem II Sectie Y Nummer 862 Groot 1.044

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Etten-Leur, Stationsplein 2 Object Het postkantoor met erf, ondergrond en verdere aanhorigheden, gelegen Stationsplein 2 te Etten-Leur. Kadastrale aanduiding

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Wageningen, Plantsoen 40-42 Object Het post- en bestelkantoor, gelegen op een prominente plek in het centrum van Wageningen (deels) gebouwd in twee lagen met

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Alkmaar, Hertog Aalbrechtweg 1 Object Het betreft het PostNL pand aan de Hertog Aalbrechtweg 1 te Alkmaar, momenteel nog in gebruik als businesspoint en postsorteercentrum.

Nadere informatie

Zichtlocatie!! Bedrijfsruimte met kantoor

Zichtlocatie!! Bedrijfsruimte met kantoor TE HUUR Plesmanweg 12 te Almelo Zichtlocatie!! Bedrijfsruimte met kantoor Op het bedrijventerrein Turfkade is dit bedrijfspand beschikbaar voor de verhuur. Het pand bestaande uit een bedrijfsruimte met

Nadere informatie

Projectinformatie. Bedrijfsruimte met woning. Houtschelf 23. Hardinxveld Giessendam

Projectinformatie. Bedrijfsruimte met woning. Houtschelf 23. Hardinxveld Giessendam Bedrijfsruimte metwoning Houtschelf23 HardinxveldGiessendam Projectinformatie Kleine Landtong 23 (0183) 30 40 50 Postbus 373 info@bmak.nl 4200 AJGorinchem Postbank 26 66 67 KvK23079378 Bank 37.25.21.630

Nadere informatie

Te Huur / Te Koop bij Q :

Te Huur / Te Koop bij Q : Te Huur / Te Koop bij Q : Eindhoven, Meerenakkerweg 8 2 3 4 MEERENAKKERWEG 8 te EINDHOVEN Beschrijving object Locatie / Ligging : Zéér markante bedrijfslocatie aan belangrijke doorgaande weg op De Hurk!

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Hoofddorp, Kruisweg 636 Object Prima herontwikkelingslocatie (A1 en winkelgebied), gelegen op de hoek van de Kruisweg en de Nieuweweg, één van de hoeken van het kernwinkelgebied.

Nadere informatie

Spegelt 40 te Nuenen TE HUUR

Spegelt 40 te Nuenen TE HUUR Spegelt 40 te Nuenen TE HUUR 2 Kantoorruimte 3 Bedrijfsruimte 4 5 6 SPEGELT 40 TE NUENEN Beschrijving object Locatie / Ligging : Vrijstaand, architectonisch hoogwaardig bedrijfsgebouw met ruim buitenterrein!

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie. Middenbeemster, Prins Mauritsstraat 3

Vrijblijvende objectinformatie. Middenbeemster, Prins Mauritsstraat 3 Vrijblijvende objectinformatie Middenbeemster, Prins Mauritsstraat 3 Object Het bestellerskantoor gelegen tegen het winkelcentrum van Middenbeemster. Kadastrale aanduiding Kadastraal bekend Gemeente Beemster,

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Capelle aan den IJssel, Duikerlaan 400 Object Het post- en bestelkantoor met bijbehorend buitenterrein aan de Duikerlaan te Capelle aan den IJssel. Kadastrale

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Goor, Stationslaan 2 Object Het post- en bestellerskantoor gelegen aan de Stationslaan 2, centraal gelegen in Goor. Kadastrale aanduiding Kadastraal bekend Gemeente Goor,

Nadere informatie

Waterland 14 Beverwijk

Waterland 14 Beverwijk Waterland 14 Beverwijk Omschrijving Te koop Modern bedrijfs-/kantoorpand op zichtlocatie en op 1.500 m² eigen grond aan het Waterland. Indeling Begane grond: entree met trapopgang en lift. Kantoorruimte,

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Beilen, Ettenstraat 11 Object Het perceel grond met postsorteercentrum, plaatselijk bekend als Ettenstraat 11 en 11a te Beilen Kadastrale aanduiding Gemeente Beilen sectie

Nadere informatie

Te Koop / Te Huur. Vrijblijvende Objectinformatie. Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen. Object

Te Koop / Te Huur. Vrijblijvende Objectinformatie. Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen. Object Te Koop / Te Huur Vrijblijvende Objectinformatie Kantoorruimte Laan van Fasna 57 8171 KH Vaassen Object Te koop c.q. te huur circa 235 m² representatieve kantoorruimte, gelegen op een uitstekende lokatie

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Wezep, Clematisstraat 2 Object Het voormalige post- en bestelkantoor met terrein en ondergrond, gelegen aan de Clematisstraat 2 te Wezep, aan de rand van het

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Deurne, Posthoek 2 + 4 Object Het perceel grond met voormalig postkantoor en bestellersruimte gelegen aan de Posthoek 2 + 4 te Deurne. Kadastrale aanduiding Gemeente

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie. Keyenburg 351 te Rotterdam

Vrijblijvende objectinformatie. Keyenburg 351 te Rotterdam Vrijblijvende objectinformatie Keyenburg 351 te Rotterdam Object : Het TNT Post/bestelkantoor, parkeerterrein/erf gelegen aan het Keyenburg 351 in Rotterdam (Charlois). De grond is in erfpacht uitgegeven

Nadere informatie

Te Huur / Te Koop bij Q :

Te Huur / Te Koop bij Q : Te Huur / Te Koop bij Q : A1-locatie aan A2! Multifunctionele ruimte! Veldhoven, De Run 4222, Bedrijventerrein De Run Vervolg vrijblijvende informatie : De Run 4222 te Veldhoven 2 Vervolg vrijblijvende

Nadere informatie

Huur of koop kantoorpand op Electronplein 1 te Hoorn 1 kosten koper25 per vierkante meter per jaar

Huur of koop kantoorpand op Electronplein 1 te Hoorn 1 kosten koper25 per vierkante meter per jaar Huur of koop kantoorpand op Electronplein 1 te Hoorn 1 kosten koper25 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V. Email: bog@bregman.nl Telefoon: 072-515 65 64

Nadere informatie

Best, Magazijnweg 19

Best, Magazijnweg 19 Te Huur bij Q : Best, Magazijnweg 19 2 MAGAZIJNWEG 19 TE BEST Beschrijving object Locatie / Ligging : Courante bedrijfsruimte in bedrijfsverzamelcomplex met ruime laad- en loszone op uitstekend bereikbare

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Oldenzaal, Langestraat 5 Object Het object is gelegen aan de Langestraat 5 te Oldenzaal, nabij het winkelcentrum de Vijfhoek en het nieuwe winkelcentrum de Driehoek. Kadastrale

Nadere informatie

Gedempte Zuiderdiep /jr HH Groningen. Lefier. winkel. te huur

Gedempte Zuiderdiep /jr HH Groningen. Lefier. winkel. te huur Gedempte Zuiderdiep 26 9711 HH Groningen winkel te huur 27.000 /jr Lefier bog@lefier.nl 088-203 30 00 www.lefier.nl Kenmerken Locatie Winkelruimte adres: Gedempte Zuiderdiep 26 oppervlakte: 180 (m2 vvo)

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie. Valkenburg aan de Geul, Lindenlaan 19

Vrijblijvende objectinformatie. Valkenburg aan de Geul, Lindenlaan 19 Vrijblijvende objectinformatie Valkenburg aan de Geul, Lindenlaan 19 Object Het post- en bestelkantoor met bovenwoning op de hoek van de Lindenlaan en de Poststraat te Valkenburg aan de Geul. Kadastrale

Nadere informatie

Blokwieke p/m²/j EX Stadskanaal. Lefier. kantoor. te huur

Blokwieke p/m²/j EX Stadskanaal. Lefier. kantoor. te huur Blokwieke 4 9501 EX Stadskanaal kantoor te huur 110 p/m²/j Lefier bog@lefier.nl 088-203 30 00 www.lefier.nl Kenmerken Locatie Kantoorruimte adres: Blokwieke 4 oppervlakte: 271 (m2 vvo) postcode: 9501 EX

Nadere informatie

Stationsstraat 7. 1.850 per maand. 9711 AR Groningen. Lefier. kantoor. te huur

Stationsstraat 7. 1.850 per maand. 9711 AR Groningen. Lefier. kantoor. te huur Stationsstraat 7 9711 AR Groningen kantoor te huur 1.850 per maand Lefier bog@lefier.nl 088-203 30 00 www.lefier.nl Kenmerken Locatie Kantoorruimte adres: Stationsstraat 7 turnkey: Ja postcode: 9711 AR

Nadere informatie

Gerechtigde EIGENDOM De Staat (Financiën, Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf) Hanzelaan JK ZWOLLE Postadres: Postbus: AP ZWOLLE

Gerechtigde EIGENDOM De Staat (Financiën, Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf) Hanzelaan JK ZWOLLE Postadres: Postbus: AP ZWOLLE Kadastraal bericht object pagina 1 van 2 Dienst voor het kadaster en de openbare registers in Nederland Gegevens over de rechtstoestand van kadastrale objecten, met uitzondering van de gegevens inzake

Nadere informatie

Verkoop/verhuur-brochure De Alde Mar 30 te Dronryp Vraagprijs 350.000,- k.k. Huurprijs 2.375,- per maand

Verkoop/verhuur-brochure De Alde Mar 30 te Dronryp Vraagprijs 350.000,- k.k. Huurprijs 2.375,- per maand Verkoop/verhuur-brochure De Alde Mar 30 te Dronryp Vraagprijs 350.000,- k.k. Huurprijs 2.375,- per maand terpstramakelaardij.nl De Alde Mar 30 te Dronryp TE HUUR EN/OF TE KOOP AANGEBODEN: Vrijstaand representatief

Nadere informatie

1800m 2 vvo bedrijfsruimte TE HUUR. Laan van Westenenk 64 Apeldoorn

1800m 2 vvo bedrijfsruimte TE HUUR. Laan van Westenenk 64 Apeldoorn 1800m 2 vvo bedrijfsruimte TE HUUR Laan van Westenenk 64 Apeldoorn Object Bedrijfsruimte gelegen aan de Laan van Westenenk 64, gelegen op zeer gunstige locatie in Apeldoorn-West. Het object is op circa

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Noordwijk, Boekerslootlaan 22 Object Het voormalige postkantoor en bestellersruimte met ondergrond gelegen aan de Boekerslootlaan 22 te Noordwijk. Kadastrale

Nadere informatie

Papiermolenlaan /mnd GR Groningen. Lefier kantoor. te huur

Papiermolenlaan /mnd GR Groningen. Lefier kantoor. te huur Papiermolenlaan 3-19 9721 GR Groningen kantoor te huur 200 /mnd Lefier bog@lefier.nl 088-203 30 00 www.lefier.nl Kenmerken Locatie adres: Papiermolenlaan 3-19 postcode: 9721 GR plaats: Groningen Basisinformatie

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Amsterdam, Giessenburg 1 Object Het bestelkantoor gelegen nabij de Van Boshuizenstraat (Buitenveldert) in stadsdeel Zuideramstel. Kadastrale aanduiding Kadastraal bekend,

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Wieringerwerf, Loggersplein 3 Object Het (voormalig) postkantoor met bovenwoning en achter terrein, gelegen aan het Loggersplein. Centraal gelegen tegenover het

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Real Estate Vrijblijvende objectinformatie Beilen, Ettenstraat 11 Object Het perceel grond met postsorteercentrum, plaatselijk bekend als Ettenstraat 11 en 11a te Beilen. Kadastrale aanduiding Gemeente

Nadere informatie

De Maas 20 te Best TE HUUR

De Maas 20 te Best TE HUUR De Maas 20 te Best TE HUUR 2 Kantoren 3 Kantoren/Bedrijfsruimte 4 5 6 DE MAAS 20 TE BEST Beschrijving object : Vrijstaand productiecomplex met buitenterrein en kranen (3.2 Ton)! Locatie / Ligging : Dit

Nadere informatie

1.316 m 2 Bedrijfsruimte TE HUUR. Kikkertweg 66 Wormerveer

1.316 m 2 Bedrijfsruimte TE HUUR. Kikkertweg 66 Wormerveer 1.316 m 2 Bedrijfsruimte TE HUUR Kikkertweg 66 Wormerveer Kikkertweg 66 1521 RG Wormerveer Te huur Wij bieden u op één van de beste zichtlocaties, parallel aan de Provincialeweg (N246): deze nieuwbouw

Nadere informatie

Te Huur / Te Koop Spaarpot 143-147-149 Bedrijvenpark De Kievit Geldrop

Te Huur / Te Koop Spaarpot 143-147-149 Bedrijvenpark De Kievit Geldrop Te Huur / Te Koop Spaarpot 143-147-149 Bedrijvenpark De Kievit Geldrop Vervolg vrijblijvende informatie Spaarpot 143-147-149 te Geldrop - De Kievit Spaarpot 147-149 - 2 - Vervolg vrijblijvende informatie

Nadere informatie

Son, Ekkersrijt 7102

Son, Ekkersrijt 7102 Te Huur bij Q : Son, Ekkersrijt 7102 2 3 4 5 EKKERSRIJT 7102 TE SON Beschrijving object Locatie / Ligging : Logistieke bedrijfsruimte met docks en stellingen! : De beschikbare ruimte maakt onderdeel uit

Nadere informatie