nieuws van de voorschool

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuws van de voorschool"

Transcriptie

1 dinsdag 9 april 2013 internet: directie@obsduizendpoot.nl nieuws van de voorschool Vandaag dinsdag 9 april, woensdag 10 en donderdag 11 april brengen we een bezoekje aan de kinderboerderij. U heeft hierover een brief ontvangen. Zorgt u die dag voor gepaste kleding en evt. laarsjes? Mocht dit uitstapje vanwege slechte weersomstandigheden niet doorgaan dan wordt u hierover s morgens gebeld. De peuters worden dan op de voorschool verwacht op de normale speeltijd. Het project lente levert al enige weken voldoende gespreksstof op in de klas. We hebben speelgoedbeestjes, we bekijken plaatjes van dieren en soms kijken we op de computer naar filmpjes over moeder kip en haar kuikens. Afgelopen donderdag kwam de mama van Lumen naar school met een bak met daarin hun 2 kuikens, Keessie en Beppie! De kinderen wilden allemaal even door het raampje naar de kuikens kijken! En het gepiep maakte ook wel indruk. Volgende week plaatsen we enkele foto's in de nieuwsbrief. koningsspelen entreetoets groep 7 Vorige week hebben we gemeld dat de kinderen op vrijdag 26 april om uur vrij zijn. Normaal zijn echter de kinderen van de groepen 1 t/m 4 op vrijdag vrij om uur. Daarom heeft de directie besloten alle kinderen op de dag van de koningsspelen (vrijdag 26 april) vrij te geven vanaf uur. Vandaag zijn de kinderen van groep 7 gestart met de entreetoets. Ze zullen ook op 12, 16 en 18 april in de ochtend met de entreetoets bezig zijn. We wensen de kinderen van groep 7 veel succes! De ochtenden dat groep 7 bezig is met de entreetoets is er een vervanger voor groep 6 van groep 6/7. theoretisch verkeersexamen groep 7 Op donderdag 11 april zal groep 7 deelnemen aan het theoretisch verkeersexamen. Ook hierbij wensen we de kinderen van groep 7 veel succes!

2 groep 3 naar de bibliotheek De groepen 3 gaan maandag 22 april naar de bibliotheek Vestiging Dommelbergen. Daar krijgen de kinderen informatie over het vinden van leuke boeken, het uitleensysteem en ze sluiten af met een spel. Groep 3A: uur. De kinderen vertrekken om 8.45 uur vanuit de klas. Zorg dus dat uw kind op tijd op school is. Groep 3B: uur. De kinderen zijn om uur weer terug op het schoolplein. (Het kan zijn dat het een paar minuutjes later is) Het zou wel fijn zijn i.v.m. met het vraag- en antwoordspel dat er 2 ouders meekomen. Er hangt een inschrijflijstje op de deur van de klas. kleuternieuws Thema verkeer De komende drie weken werken we in de kleutergroepen met het thema verkeer. Het zal aansluiten bij wat uw kleuter zoal zelf meemaakt in het verkeer. Binnen de schoolpoort worden verkeerssituaties nagespeeld en worden er gesprekken gevoerd over allerlei onderwerpen die met het verkeer te maken hebben. Er worden films en foto's bekeken van het verkeer en van het reizen met het openbaar vervoer. Er wordt gespeeld met speelgoedvoertuigen en gereden met fietsjes en karren op een zelfgemaakt parcours met verkeersborden. Het thema verkeer is heel boeiend voor kinderen. Uw kind tekent en knutselt, praat en zingt liedjes, wordt voorgelezen en leert veel woorden en begrippen. Op de gang komt een heus treinstation waar kinderen kaartjes kunnen kopen en met de trein kunnen reizen. Ook thuis kunt u hier aandacht aan besteden. Terwijl u aan het verkeer deelneemt kunt u met uw kind praten over voertuigen, verkeersregels en verkeersborden, over wat veilig is en wat niet, hoe je over steekt en welke afspraken u daarover maakt met uw kind. Ook leuk binnen dit thema is om eens een rit met het openbaar vervoer te maken als uw kind dit niet gewend is. A.s. woensdag zal de wijkagent een gastles komen geven in onze groepen. Verder zijn we nog op zoek naar boekjes en plaatjes/posters over verkeer en voertuigen voor de kijktafel en oude tassen of koffers, kniptang conducteur, verlopen treinkaartjes etc. voor een hoek op de gang. Ook krijgen de kinderen deze week een gele strook papier mee naar huis, waar ze (al dan niet met uw hulp) het nummerbord van uw (of een andere) auto op mogen noteren. Dit graag vóór a.s. maandag weer mee terug brengen, omdat het in de klas gebruikt zal gaan worden voor een les. klassenbezoek De ouders van de jongste kleuters die vóór januari 5 jaar worden mogen een afspraak maken met de leerkracht voor een kijkje in de klas. Graag vóór de meivakantie. Zij krijgen de gelegenheid om zich zo een goed beeld te vormen van de dagelijkse gang van zaken in de kleutergroep. GROTE rekendag Woensdag 17 april is de landelijke Grote Rekendag, waaraan alle groepen op onze school deel zullen nemen. Om het maximale rendement uit deze dag te halen kunnen de kleutergroepen voor deze ochtend heel goed uw hulp gebruiken. U kunt zich aanmelden op de lijsten bij de klassendeuren.

3 KaaienLoop Op 11 mei gaat de 11e KaaienLoop van start in het centrum en stadspark van Oosterhout. Stichting KaaienLoop wil ook de jeugd stimuleren mee te doen. Daarom wordt er voor de allerjongsten om uur voorafgaand aan het hoofdprogramma een speciale jeugdloop van 1 km door het stadspark georganiseerd. De Duizendpoot doet als school niet georganiseerd mee met de KaaienLoop, maar de kinderen kunnen natuurlijk wel individueel meelopen. Inschrijven kan via de website kwartfinale Cruyff Court kampioenen Morgen, woensdagmiddag 10 april zullen de kwartfinales gespeeld worden van de Cruyff Court kampioenen 6vs6. "Onze" Valerie uit groep 8 speelt mee in een Oosterhouts team. U kunt het Cruyff Court vinden naast het stadhuis aan het Slotjesveld. Het toernooi wordt geopend om uur en de wedstrijden beginnen om uur. Om uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Naast de wedstrijden zijn er allerlei activiteiten rondom het Cruyff Court. schoolpleinwerkdag nog een keer Hallo papa s, mama s, opa s, oma s, buurvrouwen, buurmannen en iedereen die zin en tijd heeft! Zaterdag 20 april gaan de handen uit de mouwen! Schilderen, vegen, tegels leggen, hekken plaatsen, alles om de kinderen van onze school een fijne buitenspeelplek te geven. Wij kunnen uw hulp hard gebruiken om ons schoolplein weer op te knappen! Ook zijn we op zoek naar een elektricien die onze lantaarnpaal kan maken. We beginnen deze dag om 9.30 uur op school en stoppen om uur. En natuurlijk is er iets lekker bij de koffie! Uw kinderen kunnen op school opgevangen worden. U kunt zich tot uiterlijk 13 april opgeven bij: maaikevandeloo@obsduizendpoot.nl Alvast bedankt! verkeersslang groep 3 Deze week houden de groepen 3 de verkeersslang bij. Dit betekent dat elke ochtend en middag aan de kinderen gevraagd wordt hoe ze naar school zijn gekomen. Dit wordt genoteerd. Daarna worden alle kinderen gestimuleerd om op de goede manier (dit is lopend of met de fiets/step) naar school te komen, zodat we de omgeving rond de school veilig houden voor iedereen met zo weinig mogelijk autoverkeer. Maandagmiddag waren er al meer kinderen komen lopen of fietsen dan 's ochtends. Hartstikke goed, hopelijk zet de lijn deze week nog door! groep 5A en groep 5B (de kinderen van groep 5 van 4/5) op stap! Op dinsdag 23 april gaan de groepen 5 mountainbiken bij de Jonge Renner. Dit wordt verzorgd door OIB en de Jonge Renner samen. We proberen daar rond 8.45 uur aanwezig te zijn. Dit

4 betekent dat de kinderen om 8.30 uur op school moeten zijn en de jassen aan moeten houden. Ze verzamelen in het lokaal van groep 5A. Alle kinderen moeten sportieve kleding aantrekken en wanneer kinderen overblijven moeten ze kleding meenemen zodat ze zich tussen de middag kunnen verkleden. Om 11 uur gaan we weer terug naar school. We hebben nog mensen nodig die ons willen brengen en halen. Geef je op bij het lokaal van groep 5A! We hopen op lenteweer zodat we weer droog terug op school komen. grote rekendag 17 april Vorige week hebben we u al geïnformeerd over de grote rekendag. Voor die dag hebben we het volgende nodig: - keukenrollen en wc rolletjes - schoenendozen - lege verpakkingen/doosjes, - lege flessen schoonmaakmiddel U kunt de spullen inleveren bij de leerkracht van uw kind. Alvast bedankt! vrijwilligers gezocht voor fietsverkeersexamen Op 14 mei rijden onze kinderen van groep 7 in de ochtend het verkeersexamen. Dit jaar zal er een nieuwe route gereden worden. Net als elk jaar wordt er een beroep gedaan op ouders van deelnemende basisscholen om de kinderen langs de route te beoordelen. Niet alleen ouders kunnen zich opgeven als vrijwilliger, maar ook opa's en oma's. U kunt zich opgeven voor een hele dag of een dagdeel. Vanwege de nieuwe route zijn er meer vrijwilligers nodig. Ook als uw kind dit jaar examen doet, kunt u zich opgeven. Van te voren krijgt u uitleg over het e.e.a. Mocht u interesse of vragen hebben dan kunt u ze stellen aan onze verkeersouder Amy Huijbregts, ej.amy@casema.nl. de avond4daagse YELL, YELL, YELL, WE REDDEN HET WEL! GEEN AFSTAND IS VOOR ONS TE GROOT, WANT WIJ ZIJN VAN DE 1000POOT! Nog een paar weken en dan is het weer zo ver! De avond4daagse is dit jaar dinsdag 28 mei tot en met vrijdag 31 mei Zet deze datum alvast op je kalender! Volgende week volgt in de nieuwsbrief alle informatie over de avond4daagse en over de inschrijving. korte berichten Onder aan deze nieuwsbrief ontvangt u nog een brief van de ouderraad met een herinnering om de ouderbijdrage te betalen. Deze bijdrage wordt gebruikt voor activiteiten als sinterklaasfeest, kerstviering, eindfeest.

5 Verzoek tot betaling van de ouderbijdrage Beste ouders/verzorgers, Enige tijd geleden hebben wij u verzocht om de ouderbijdrage voor het schooljaar over te maken op onze bankrekening. Helaas heeft een groot aantal ouders hier nog niet op gereageerd. Wij verzoeken u nogmaals dringend om de ouderbijdrage te voldoen. U kunt via internetbankieren betalen of indien dat wenselijk is contant (bij ondergetekende, de administratie van de school of via de leerkracht van uw kind). Indien u gaat betalen via internetbankieren dan verzoeken wij u om de bijdrage voor uw kind(eren) over te maken op rekening t.n.v. Ouderraad De Duizendpoot te Oosterhout. Het is belangrijk om de naam en groep van uw kind(eren) duidelijk te vermelden. De ouderbijdrage voor de kinderen van groep 1 tot en met 8 bedraagt 27,50 per kind voor het eerste en tweede kind. Voor het derde kind is de ouderbijdrage 13,75 en vanaf het vierde kind betaalt u geen ouderbijdrage. Voor 1 kind dus 27,50, voor twee kinderen 55 en voor 3 en meer kinderen 68,75. Voor kinderen die gestart zijn na 1 januari 2013 is de ouderbijdrage op 13,75 (50%) vastgesteld. De ouderbijdrage is hard nodig om alle leuke en leerzame extra dingen voor de kinderen te kunnen bekostigen. Op basis van de huidige stand van zaken zal de uitvoering van een aantal activiteiten onder druk komen te staan en mogelijk dienen te worden afgelast door een tekort aan middelen. Wij, maar met name ook onze 1000pootjes zouden dit ten zeerste betreuren. Wij vertrouwen op uw medewerking en zien uw spoedige betaling dan ook met belangstelling tegemoet. Namens alle 1000pootjes enorm bedankt voor de te nemen moeite!! Met vriendelijke groet, Namens de Ouderraad, Jannet Oomen, Penningmeester Ouderraad OBS De Duizendpoot Bereikbaar via telefoonnummer:

nieuws van de Voorschool

nieuws van de Voorschool dinsdag 26 maart 2013 internet: www.obsduizendpoot.nl e-mail: directie@obsduizendpoot.nl nieuws van de Voorschool In april gaan er weer peuters naar de basisschool omdat ze dan 4 jaar zijn: Kyra, Jaylinn,

Nadere informatie

nieuws van de voorschool

nieuws van de voorschool dinsdag 16 april 2013 internet: www.obsduizendpoot.nl e-mail: directie@obsduizendpoot.nl nieuws van de voorschool Afgelopen week hebben de peuters een bezoek gebracht aan de kinderboerderij. We werden

Nadere informatie

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs Dinsdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl e-mail: directie@obsduizendpoot.nll Woensdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl E-mail: directie@obsduizendpoot.nl Woensdag 27 mei 2015 Internet:

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Subscribe Past Issues Translate

Subscribe Past Issues Translate Subscribe Past Issues Translate Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 26-29 maart Met deze week: Theoretisch verkeersexamen - Informatie Openluchtmuseum - Paasviering - Grote Rekendag

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019

Nieuwsbrief 8. De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Nieuwsbrief 8 De Driekleur locatie Wilhelmina 17 januari 2019 Do 17 jan. Nieuwsbrief nr.8 Vrij 18 jan. Extra gymles voor groep 6 Ma 21 jan. Start toetsperiode LeerlingVolgsysteem (LVS-Toetsen) Di 22 jan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015

Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Nieuwsbrief van dinsdag 14 april 2015 Mijn naam is Edith van den Tempel. Ik ben werkzaam bij Vitras. Ik ben als schoolmaatschappelijk werker verbonden aan de Meander. Als schoolmaatschappelijk werker geef

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018

Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 Nieuwsbrief 14 OBS De Driekleur Daltonlocatie 27 maart 2018 30 maart Goede Vrijdag: vrij! 2 april 2 e Paasdag: vrij! 5 april schoolfotograaf Knappe Koppies 6 april Rapporten inleveren 10 april Voorstelling

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Agenda voor april 2019

Agenda voor april 2019 Agenda voor april 2019 Jaargang 17 nummer 07 Almere, 28 maart 2019 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender 1 t/m 5 april Buitenlesweek Woensdag

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M 4 / 5 6 Tweede Paasdag (vrij) MEMO APRIL 2015 7 gr.1-4 vrij 1 2 Paasontbijt midd.:peu- 8 midd.: voet bal gr.5/6 terschild. 3 Goede Vrijdag (vrij) 9

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Inhoud Open dag 23 maart Paaseieren zoeken Info avond MR Schoolvoetbal Verkeersexamen Agenda Bijlagen: o Brief over het verkeersexamen groep 7 en 8 o Flyer Sportinstuif Sjollema

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes.

In deze nieuwsbrief: -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag Straatspeeldag -Schoolreisjes. In deze nieuwsbrief: Agenda: -17 mei verkeersexamen groep 7-25 en 26 mei vrij ( hemelvaart) -31 mei volgende nieuwsbrief -Koningsspelen -Kinderfestival -Nieuws uit de groepen -Jouw licht op 040 -Juffendag

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer: Nieuwsberichten en foto s

Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer: Nieuwsberichten en foto s 19-03-2015 Jaargang 7 - nummer 26 kalender Vrijdag 20 maart Kledinginzameling Atelier 3 In de huid van Dinsdag 24 maart Opening In de huid van voor de groepen 1 t/m 4 Vrijdag 27 maart Start 2e ronde In

Nadere informatie

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 28] ::: 4 april 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7

Niet vergeten. Vanuit de directie: Studiedag: 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 20 maart 2019, jaargang 9 nummer 7 Niet vergeten woensdag 27 maart Kinderraad donderdag 28 maart Studiedag, alle kinderen vrij woensdag 3 april Grote Rekendag, groep 1 t/m 8 donderdag 4 april Theoretisch

Nadere informatie

18 april 2011 / JAARGANG 15 / NR 15 Sportdag groep 7&8 19 april Meivakantie 22 april t/m 8 mei ZAF 17 juni Agenda 18-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 5 en 6 19-04 Gemeentelijk sporttoernooi gr. 7 en 8

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 https://docs.google.com/document/d/16wcsk0simyudb60z0xov34pafpomtmtredbsnook08i/edit 1/6 Agenda Elke maandag is het wieltjesdag 21 december Start Kerstvakantie 7 januari Jippie,

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

t Broedertje 51 e jaargang

t Broedertje 51 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen t Broedertje 51 e jaargang 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 5 april 2019 Gezonde school- waterbeleid Via ISY hebben we u al geïnformeerd m.b.t. het uitbreiden van

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018

Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018 Nieuwsbrief 17 OBS De Driekleur Daltonlocatie 24 mei 2018 29 mei Start Avondvierdaagse 30 Mei Groep 8 bezoekt Reddingsbrigade 5 juni Nieuwsbrief 18 5 t/m 8 juni Daltoninloop 8 juni Einde citotoetspersiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 8

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 8 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Regel van de week pag. 2 Nieuws van de MR pag. 3 Optreden schoolband en koor pag. 3 Sponsorloop 2019 pag. 3 De OR is op zoek

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger

Nieuwsbrief. PCBS De Vlieger Nieuwsbrief PCBS De Vlieger PCBS De Vlieger Frits Diepenlaan 43 2497 DN Den Haag Tel.: 070 3906732 info@pcbsdevlieger.nl www.pcbsdevlieger.nl Agenda Vr 12 april Do 18 april Vr 19 april Koningsspelen Paasviering

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie.

Tijdens de schoolvakantie zijn er geen voorlezers en het voorlezen stopt na de meivakantie. Nieuwsbrief : 4 Datum: 9 oktober 2015 Verjaardagen van kinderen: De volgende kinderen vieren binnenkort hun verjaardag; Daan uit groep 1/2A en Max en Tim uit groep 1/2B. Vervolgens groep 4, daar zijn vier

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.8 31 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 8 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras

Beste ouder(s)/verzorger(s), Groet, Het team van de Phoenix Locatie Sint Pancras obs De Phoenix Week 38-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over de startgesprekken, de speerpunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Geef mij maar een boek.

Geef mij maar een boek. Nieuwsbrief nr. 8, schooljaar 2015-2016 27 februari 2016 ALGEMEEN. Geef mij maar een boek. Afgelopen week is de actie Geef mij maar een boek van start gegaan. Een initiatief van de Nederlandse boekhandelaren.

Nadere informatie

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda De Roffel, jaargang 20, no. 11 28 november 2014 1 de Roffel Mededelingenblad van Agenda Basisschool de Troubadour november 2014 Vrijdag 28-11 : Kleuters vrij Vrijdag 5-12 : De Sint en de Pieten komen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 1, 5 september 2012

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 1, 5 september 2012 Inhoudsopgave 1. Opening schooljaar 2. Overblijf 3. Personeel 4. Schoolgids en kalender 5. Schoolplein Architect 6. Extra vrij 7. Schooltijden 8. Gymrooster 9. Nieuwsbrief 10. Bereikbaarheidsformulier

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.26 24 maart 2017 28 maart Groep 3 Scheepvaartmuseum 7 april Voorstelling groepen 1 en 5 14 t/m 17 april Paasvakantie 19 en 20 april Eindtoets groep 8 21 april Koningsspelen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Wijzigingen groepsbezetting. In de bezetting van een aantal groepen zijn een aantal wijzigingen gekomen. Vanaf maandag as. zie te bezetting van de groepen die dit betreft,

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

9641 LT Veendam Week 9,10,11,12 Judo op school voor de groepen 1/2a,b,c,d,4b, 6a, 7a, 7b, 8a, 8b

9641 LT Veendam Week 9,10,11,12 Judo op school voor de groepen 1/2a,b,c,d,4b, 6a, 7a, 7b, 8a, 8b Nieuwsbrief 23 02-03-2017 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 28 februari en 9 maart Rapportgesprekken groepen 1 t/m 7 Week 9,10,11,12

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april)

Nieuwsbrief. Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 15 april 2016 Verkeersweek KC De Troubadour (maandag 18 t/m donderdag 21 april) Volgende week vindt de jaarlijkse verkeersweek plaats. Door middel van dit schrijven informeren

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Tweede Stroming. Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest

Tweede Stroming. Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest Tweede Stroming Algemeen April 22-04 bezoek Rijksmuseum Amsterdam unit 3 (groep Claudia en Elise ) Let op de kinderen zijn pas rond 15.00 uur terug op school 20-04 verkeersexamen groep 7 (praktijk) 21-22

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 11 nummer 28 donderdag 2 april 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie