Succes & goede zaken, Henny Oord, directeur C-it

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Succes & goede zaken, Henny Oord, directeur C-it"

Transcriptie

1 The Newsletter, januari 2006 Editie 2, 2 e jaargang The Newsletter verschijnt maandelijks In deze editie: Een goed begin van door Henny Oord Easy Housing, how easy is that? Over ICT-beheer op afstand ETC Pluz sluit distributieovereenkomst met C-it C-it spreekt op beurs in de USA Early Warning ook voor kleine calamiteiten Oproep voor The Newsletter Rekenmodel online En de winnaar is... Agenda Een goed begin van Vanuit Zutphen wensen wij u nog een heel goed en gezond 2006 toe! Vorig jaar was mooi, maar ik voorspel dat 2006 zeker zo goed wordt en als we alle IT-trends voor waar mogen aannemen dan staat er heel wat te gebeuren. Wij houden het in elk geval op innovatie op diverse gebieden, zowel binnen als buiten de IT. In deze editie aandacht voor Easy Housing. Wat is het en wat heeft uw bedrijf eraan? We vertellen het u hier. Daarnaast spreekt C-it binnenkort over haar innovaties op een beurs in Amerika, waarvoor wij naar Washington afreizen. Dit is de On Site Analysis and Homeland Security beurs 2006 (ja, een hele mond vol, u leest er straks meer over). Bovendien aandacht voor Early Warning systemen voor kleine calamiteiten en een online rekenmodel dat spoedig operationeel zal zijn. Ten slotte wil ik u bedanken voor alle enthousiaste en leuke reacties op onze eerste Newsletter in december! Ik hoop dat u ook aan deze C-it Newsletter veel plezier beleeft. Al uw reacties zijn welkom op dit adres: Succes & goede zaken, Henny Oord, directeur C-it P.S. In de volgende nieuwsbrieven laten we andere C-it mensen aan het woord! In februari zal onze ontwikkelaar Albert Bos u vertellen wat er voor hem in 2006 op stapel staat.

2 C-it, The Early Warning Company, is een onderneming die Early Warning Systemen ontwerpt op basis van innovatieve ICT toepassingen. Beheer op afstand Easy Housing, how easy is that? Easy Housing, het klinkt als een woningservice voor expats. Maar wat is Easy Housing nou eigenlijk écht en wat zijn de voordelen ervan? Easy is het in elk geval. Wat het nog meer is, vertellen we u in onderstaand artikel. Alles in eigen huis of Easy Housing Er is een grote kans dat u alles op ICT-gebied binnen uw organisatie zelf hebt geregeld en in eigen huis hebt ondergebracht. Maar is dat nou wel prettig? Werkt het precies zoals u wenst? Het netwerkbeheer is toch typisch iets waarvan je de zorg eigenlijk bij iemand anders wilt neerleggen. Neem nou een organisatie met medewerkers die overwegend op locatie werken, bij klanten ofwel vanuit huis. Dan is het een noodzaak om een perfecte ICT-infrastructuur te hebben die niet zomaar plat gaat. Want frustraties om het netwerk dat eruit ligt zijn er al genoeg en zetten niet aan tot goede prestaties of gemotiveerd werken. C-it kan die infrastructuur overnemen - geheel of gedeeltelijk - en het beheer en onderhoud helemaal uit handen nemen, op diverse niveaus. Veilig Veel bedrijven werken met gevoelige informatie die niet zomaar naar buiten mag. Het komt geregeld voor dat gegevens op straat liggen zonder dat dit de bedoeling is. Ook hiervoor is Easy Housing een oplossing. C-it zorgt bijvoorbeeld dat er een centrale server wordt geplaatst in een goed beveiligde omgeving. Hiervandaan kunnen alle medewerkers de voor hun relevante data ophalen en aan het eind van de dag hun rapportages opslaan. SLA! In een zogenaamde SLA, of Service Level Agreement, is vastgelegd dat C-it zorgdraagt voor een probleemloos functioneren van het systeem. Deze SLA s zijn handige documenten waarin alle afspraken tussen klant en leverancier zijn vastgelegd. C-it zorgt bijvoorbeeld dat als zich een probleem dreigt voor te doen, dat dit al opgelost is nog vóórdat de klant in actie komt. Mocht er zich toch een incident voordoen dan is één telefoontje naar de C-it helpdesk genoeg om het probleem op te lossen. Op afstand Easy Housing is eigenlijk complete outsourcing van de ICT-infrastructuur. C-it zorgt op afstand - vanuit de zogenaamde cockpit in Zutphen - dat uw systemen blijven werken, dag en nacht, 7 dagen per week. Klanten kopen bij C-it in feite de beschikbaarheid van hun systeem in. En ook als de organisatie groeit, is makkelijk inzicht te krijgen in de kosten op korte en lange termijn. C-it heeft ook wat Easy Housing betreft het motto: Keep IT Simple. Voortaan en zonder hoofdpijn? The Easy Housing Company heeft vorig jaar een antispam en antivirusdienst ontwikkeld, waarmee u s voortaan zonder spam of virussen kunt ontvangen en versturen. Neem nu een abonnement af! Opstartkosten zijn eenmalig 145,-. Afhankelijk van het aantal adressen dat u virus- en spamvrij wilt houden, betaalt u een vast bedrag per maand. Vraag een abonnement via

3 2006 C-it B.V. Alle rechten voorbehouden C-it, The Early Warning Company afd. Marketing Marspoortstraat JB ZUTPHEN tel adressen bedrag per maand (excl. 19% btw, op basis van één domeinnaam) ,- 88,- 128,- 165,- Voor 49 adressen betaalt u dus in totaal eenmalig 145 euro aan opstartkosten en daarna slechts 45 euro per maand (bedragen excl. 19% btw). Easy Housing links: Website: Whitepaper: paper Easy Housing.pdf mail: Persbericht ETC Pluz sluit distributieovereenkomst met C-it Zutphen, 18 januari 2006 C-it, The Early Warning Company, leverancier van beheerdiensten voor zowel ICT- als niet-ict-systemen heeft met distributeur ETC Pluz een overeenkomst afgesloten voor haar monitorsoftware EPO. De EPO-software wordt toegepast om vitale processen en kritische systemen binnen organisaties te bewaken en komt nu via ETC Pluz voor het MKB beschikbaar. Het complete persbericht kunt u op onze website lezen en/of downloaden C-it naar Washington Op 20 februari 2006 gaat C-it naar Arlington (Washington D.C.) om daar deel te nemen aan de On Site Analysis and Homeland Security beurs. Daar zal dr. Albert Bos spreken over de e-nose en EPO, beide ontwikkelingen van C-it. Bos legt uit wat de toepassingsmogelijkheden zijn van deze twee producten in de dagelijkse praktijk. De internationale beurs On Site Analysis and Homeland Security wordt in 2006 voor het veertiende jaar georganiseerd door de IFPAC en is gericht op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Field Analytical Chemistry. Belangrijke onderwerpen tijdens de beurs zijn bijvoorbeeld alarmeringstechnologie, applicaties, software en hardware die metingen in het veld gemakkelijker en toegankelijker maken. De IFPAC-organisatie brengt al twee decennia experts op het gebied van proces- en analytische technologie vanuit de hele wereld bij elkaar. C-it is er trots op om dit jaar haar innovaties op deze conferentie te mogen toelichten. Zie ook

4 Early Warning ook voor kleine calamiteiten C-it is continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van Early Warning Systemen - binnen de ICT maar zeker ook daarbuiten - zoals het waarschuwen bij diverse calamiteiten. Dit zijn bijvoorbeeld het detecteren van dreigende lekkages of het opsporen van schadelijke stoffen in de lucht. Het meten van schadelijke stoffen in de lucht is momenteel actueel op diverse scholen, waar onlangs een bepaalde mate van luchtverontreiniging het de leerlingen moeilijk maakt zich goed te concentreren. C-it heeft een elektronische neus ontwikkeld die in dit soort situaties vroegtijdig de schadelijke stoffen opspoort. En die elektronische neus is weer gekoppeld aan speciale software, die laat zien wanneer een situatie écht kritiek wordt en het nodig is om in te grijpen. Voor meer informatie over hoe u vroegtijdig gewaarschuwd kunt worden, klik door naar Oproep voor The Newsletter! Hebt u suggesties, ideeën of vragen die u graag beantwoord zou zien in deze nieuwsbrief? Mail het ons op het adres We nemen uw suggesties graag mee in onze volgende nieuwsbrieven! Rekenmodel online Eind deze maand komt er op de C-it website een vernieuwend rekenmodel te staan, waarmee u zelf uw investering kunt uitrekenen voor Easy Housing. Op de site bekijkt u wat uw bedrijf nodig heeft en kunt u direct berekenen op welk bedrag u uitkomt. U hoort meer van ons zodra dit rekenmodel online staat!

5 Bent u de winnaar van een parkeersensor? Afgelopen november is in opdracht van C-it een onderzoek uitgevoerd bij financieel directeuren van bedrijven en organisaties tot 500 medewerkers. De voorlopige onderzoeksresultaten werden eind november gepresenteerd tijdens het seminar Early Financial Warning op ICT-investeringen. Is dat wel mogelijk?. Een samenvatting van het hele onderzoek zal begin februari 2006 worden gepubliceerd. Daarover meer in de nieuwsbrief van februari. Het onderzoek was gebaseerd op de cumulatieve antwoorden op een online enquête. Inmiddels heeft de verloting van de parkeersensor (of waarde naar een goed doel) plaatsgevonden onder de respondenten van deze enquête. Kijk hier of u één van de gelukkigen bent! De volgende unieke formulierkenmerknummers hebben gewonnen: , , , , , , , , , , Stuurt u even een aan en wij maken een en ander voor u in orde. Agenda: 20 t/m 23 februari 2006: Beurs On Site Analysis and Homeland Security 2006, Washington USA Volgende maand in The Newsletter: De e-nose, hoe kun je ruiken met de elektronische neus? Nieuws uit Washington Cheese-IT! Traditionele kaasmakers en IT. Wat is EPO en het laatste EPO-nieuws Uw vraag beantwoord! Reageer via The Newsletter wordt u maandelijks aangeboden door C-it, The Early Warning Company. Klik hier om u af te melden.

U leest er alles over in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier gewenst! Jan-Willem van den Hoek, consultant bij C-it

U leest er alles over in deze nieuwsbrief. Veel leesplezier gewenst! Jan-Willem van den Hoek, consultant bij C-it The Newsletter februari 2007 Editie 8, 3 e jaargang In deze editie: Doorbreken... EPO in de praktijk: Doe meer met Excel Nieuw op het forum: leaflets en presentaties 'EPO Elements open source'!?? Nieuw:

Nadere informatie

Monitoring. Voorkomen is beter dan genezen! Kon ik maar in de toekomst kijken!

Monitoring. Voorkomen is beter dan genezen! Kon ik maar in de toekomst kijken! Monitoring ieder bedrijf heeft te maken met IT. IT is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering. Binnen het MKB zijn de bedrijven vaak te klein om de benodigde specifieke IT kennis in

Nadere informatie

White Paper - Quality as a Service & Common Questions. CeneSam, Februari 2014

White Paper - Quality as a Service & Common Questions. CeneSam, Februari 2014 White Paper - Quality as a Service & Common Questions CeneSam, Februari 2014 Executive Summary Een voordeel van Cloud computing is dat software en gegevens in datacenters staan die beheerd worden door

Nadere informatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie

Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Tijd om het beter te doen! Efficiënter werken met totaalcommunicatie Inhoudsopgave Tijd om het beter te doen! 3 1. Optimale bereikbaarheid 5 2. Beter samenwerken 7 3. Veiligheid 9 4. Kosten & beheersbaarheid

Nadere informatie

Bij de samenstelling van dit e-book is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij de samenstelling van dit e-book is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Dit is versie 1.1 van dit e-book Download de nieuwste versie van dit rapport op http://www.internetmarketingsysteem.nl/ Disclaimer Bij de samenstelling van dit e-book is de grootste zorg besteed aan de

Nadere informatie

Starten met e-mail marketing

Starten met e-mail marketing Starten met e-mail marketing Versie november 2009 Welkom bij Twizz Marketing Support In de 21e eeuw verandert de wereld voor de marketeer in een razend tempo. Met name op het gebied van internet is het

Nadere informatie

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING?

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Innervate: Januari 2011 WHITEPAPER CLOUD COMPUTING HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Lees hier in het kort hoe u zich het best kunt bewegen in de wereld van cloud computing

Nadere informatie

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB 5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB VIJF GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Veranderingen in de markt 3 De vijf

Nadere informatie

december magazine 2008

december magazine 2008 portimagazine december 2008 Editoriaal Beste makelaar, 3 Editoriaal 4 Twee nieuwe BRIO-producten BRIOstartup en BRIOclassic zien het levenslicht 6 Port-e-Mail Beheer uw e-mailverkeer vanop uw pda 7 Cyberrisico

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

Wij richten ons uitsluitend op het MKB

Wij richten ons uitsluitend op het MKB Backup Protector in dagelijkse praktijk Vergeet u wel eens een backup te draaien? Als u een backup heeft is het risico nog niet voorbij want de meeste dragers zijn gevoelig voor beschadiging, diefstal

Nadere informatie

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK.

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. Herziene editie 2014-2015 Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden ebook HET GROTE WEBINAR HANDBOEK DEEL DIT ebook INHOUDSOPGAVE 1 IK GELOOF IN WEBINARS Verhalen uit de praktijk Pagina 4

Nadere informatie

voordelen van HP Converged System HP ConvergedSystem IT-toepassing nieuwe stijl

voordelen van HP Converged System HP ConvergedSystem IT-toepassing nieuwe stijl 4 voordelen van HP Converged System HP ConvergedSystem IT-toepassing nieuwe stijl Welkom bij HP Inhoudsopgave Tijden veranderen. Binnen organisaties krijgt IT een andere functie. Steeds vaker wordt het

Nadere informatie

WELKOM BIJ BLINKER. Veel succes, Het Blinkerteam. Pagina 2

WELKOM BIJ BLINKER. Veel succes, Het Blinkerteam. Pagina 2 Pagina 1 WELKOM BIJ BLINKER Een digitale nieuwsbrief is een fantastisch medium om te communiceren met (potentiële) klanten. Het is snel, flexibel, goedkoop en uitstekend meetbaar. Het zal leiden tot meer

Nadere informatie

Je eigen succesvolle weblog maken!

Je eigen succesvolle weblog maken! Je eigen succesvolle weblog maken! Bjorn Simmering Ik had al wat langer plannen om een eboek te schrijven, maar ik stelde dit steeds uit of ik maakte er geen tijd voor vrij. Nadat ik een serie artikelen

Nadere informatie

30 tips om e- mailadressen te verzamelen

30 tips om e- mailadressen te verzamelen 30 tips om e- mailadressen te verzamelen Welkom bij MailPlus Een digitale nieuwsbrief is een fantastisch medium om te communiceren met (potentiële) klanten. Het is snel, flexibel, goedkoop en uitstekend

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

Applicatie met uitstraling. Een leuke, aansprekende opdracht, die ook qua techniek uitdagend is INHOUD 1 APPLICATIE MET UITSTRALING

Applicatie met uitstraling. Een leuke, aansprekende opdracht, die ook qua techniek uitdagend is INHOUD 1 APPLICATIE MET UITSTRALING DE NIEUWSBRIEF VAN MX.SYSTEMS / NOVEMBER 2008 / NR.1 INHOUD 1 APPLICATIE MET UITSTRALING 2 VOORWOORD REKENCLUSTER: SNEL EN PARALLEL 3 HAVENMEESTER BART VAN ASCH OVER MX.SYSTEMS 4 WOUTER SANDERS: ICT IS

Nadere informatie

Impactvolle marketinganalist

Impactvolle marketinganalist Impactvolle marketinganalist Deeltijdopleiding van het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen www.impactvolleanalist.nl Haal het maximale uit je analysecompetenties Betere bedrijfsbeslissingen

Nadere informatie

Totaalconcept. op elkaar afgestemde softwaremodules en diensten die samen tot De nieuwe kijk op marketing & sales leiden.

Totaalconcept. op elkaar afgestemde softwaremodules en diensten die samen tot De nieuwe kijk op marketing & sales leiden. Totaalconcept CRM-software kunt u overal kopen. Net als adressen voor uw direct mailacties. En ook software voor e-mailmarketing is er in overvloed. Maar één leverancier, die alle benodigde producten en

Nadere informatie

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl

Gratis website maken. Auteur Rob Dennissen. www.maakjegratiswebsite.nl Gratis website maken Auteur Rob Dennissen www.maakjegratiswebsite.nl Voorwoord Allereerst wil ik je bedanken en feliciteren met de aanschaf van dit E-book gratis website maken. Je hebt namelijk vertrouwen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 van 11

Inhoudsopgave. 1 van 11 Inhoudsopgave Leerlingen werven was nog nooit zo makkelijk... 2 Hoe komen we aan meer leerlingen? 2 Door wie wordt de schoolkeuze beïnvloed?. 2 Door wat wordt de schoolkeuze beïnvloed?...2 Hoe komen ouders

Nadere informatie

De 28 meest gestelde vragen over ActionCOACH...

De 28 meest gestelde vragen over ActionCOACH... De 28 meest gestelde vragen over ActionCOACH... 01. Wie is ActionCOACH...? ActionCOACH ontwikkelde zich snel tot een succes toen Brad Sugars in 1993 begon met het geven van seminars en workshops voor MKB-ondernemers

Nadere informatie

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model.

Collaboration for Business. Whitepaper. Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. Whitepaper Collaboration for Business Van enkelvoudig samenwerken naar een volledig geïntegreerd sociaal business model. T +31 418 57 07 00, F +31 418 57 07 50 1. Introductie Steeds meer organisaties komen

Nadere informatie

Remcoh MAGAZINE. Proberen is de eerste stap van falen. Interview Frank Sprangers, Bouwmij Janssen Remcoh biedt stevig fundament.

Remcoh MAGAZINE. Proberen is de eerste stap van falen. Interview Frank Sprangers, Bouwmij Janssen Remcoh biedt stevig fundament. magazine voor ondernemers Remcoh MAGAZINE 1e editie juni 2011 www.remcoh.nl Interview Frank Sprangers, Bouwmij Janssen Remcoh biedt stevig fundament Innovatie Werken in de wolk Cloud computing met Remcoh

Nadere informatie

30 TIPS OM E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN

30 TIPS OM E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN 30 TIPS OM E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN Pagina 1 Versie 1.5 mei 2008 Copyright Blinker B.V. WELKOM BIJ BLINKER Een digitale nieuwsbrief is een fantastisch medium om te communiceren met (potentiële) klanten.

Nadere informatie

Beginners Handleiding Internet Marketing

Beginners Handleiding Internet Marketing Beginners Handleiding Internet Marketing Door: Tom de Haan Voorwoord In dit e-book ga ik je precies vertellen hoe je een eigen internet business vanaf het begin stapvoor-stap kunt opzetten. Dus je ontvangt

Nadere informatie

Social Media Marca van den Broek, Marca van den Broek. copyright -- 2012

Social Media Marca van den Broek, Marca van den Broek. <span>copyright</span> -- 2012 Social Media Marca van den Broek, Marca van den Broek copyright -- 2012 Dedication Acknowledgements Table of Contents Social Media 1 Ben jij zichtbaar als kunstenaar // creatief? 5 tips! 1

Nadere informatie