Wanita Sponsor Krant. Dé wanita krant van de Prinses Ireneschool. Een Sponsorkrant door kinderen van de Prinses Ireneschool. Wanita s eerste krant

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wanita Sponsor Krant. Dé wanita krant van de Prinses Ireneschool. Een Sponsorkrant door kinderen van de Prinses Ireneschool. Wanita s eerste krant"

Transcriptie

1 Wanita Sponsor Krant Dé wanita krant van de Prinses Ireneschool. februari/maart 2013, jaargang 1 nummer 1. Een Sponsorkrant door kinderen van de Prinses Ireneschool Krimpen aan de lek. Voor u ligt het enige echte exemplaar van de Wanita Sponsor Krant. Deze krant is geschreven tijdens een van de Wanitamiddagen van de Prinses Ireneschool. Door uw sponsoring worden deze middagen mogelijk gemaakt op onze school. Wij zijn u daar erg dankbaar voor en willen u laten weten wat er zoal gebeurt tijdens een Wanitamiddag. Tijdens twee middagen zijn onze acht reporters door de school getrokken en hebben daar in alle ateliers een kijkje genomen, foto s gemaakt en interviews afgenomen. Deze artikelen hebben de kinderen verwerkt tot de krant die voor u ligt. Wij hopen dat u ervan geniet. Wanita s eerste krant Redactiekantoor. Wij zijn Tom en Naomi van de Wanita Sponsor Krant. Wij gaan jullie iets vertellen over Wanita. Er zijn verschillende ateliers zoals deze keer koken, knutselen, sport, kringspellen, muziek, yoga, techniek, dans, breien, borduren en toneel. De meeste kinderen hebben wel een lievelingsatelier. Het is een keer in de drie weken op dinsdagmiddag. Je wordt geholpen door een gids. Juf Netty heeft Wanita bedacht en het bestaat nu 11 jaar. Iedereen vindt het heel leuk, daarom doet iedereen er graag aan mee. Ik hoop dat jullie er nog iets van hebben geleerd en meer te weten zijn gekomen. Koken bij gids Belinda Lokaal van groep 3, door Jasmijn B. en Lotte L. Op dinsdagmiddag 12 februari hebben wij het atelier van gids Belinda bezocht. Zij gaf een atelier koken tijdens de Wanitamiddag op de Prinses Ireneschool. Kinderen die wij hebben geïnterviewd hebben we gevraagd in welk atelier ze zaten. Dat wisten ze wel: Koken! Waarom kozen ze voor dit atelier? Omdat het lekker is! De meeste kinderen kwamen uit groep 3. Ze hadden al vaker dit atelier gekozen. De gids was geen juf, maar zij is de moeder van Gennaro, een kind uit groep 2. Ze gingen groentes snijden, want ze maakten groentensoep. Ze hadden veel zin in het atelier. Het rook er ook erg lekker! We zijn benieuwd wat ze de volgende keer gaan maken!

2 Knutselen / toneel Koffiekamer, door Declan K. In dit atelier zaten kinderen uit groep vijf, zes, zeven en acht. De kinderen kregen de opdracht om een verhaal te schrijven en daar een poppetje bij te maken. Het zag er echt leuk uit. We hebben Rens uit groep 7 geïnterviewd. Dit was zijn eerste keer in dit atelier. Hij had een ander atelier in gedachten, maar vond dit ook een leuke keus. Juf Jeannette was de gids. Dans TSO/NSO, door Naomi K. Hoi, Ik ben Naomi van de Wanita Sponsor Krant. Ik heb Madelief uit groep 3 geïnterviewd. Madelief zat deze keer bij dansen. Ze heeft dit atelier gekozen omdat ze dansen leuk vindt. Het was de eerste keer dat Madelief tijdens Wanita ging dansen. De gids die het atelier deed, was juf Lisa. Toen ik ging kijken deden de kinderen een klok na. Dat zag er heel leuk uit! Madelief wilde eigenlijk eerst naar koken. Dansen was haar tweede keus. Ze heeft alweer heel veel zin in de volgende keer! Na het dansen, mochten de kinderen nog een klok inkleuren. Yoga Speellokaal, door Stef B en Declan K. Wij zijn bij Yoga geweest. Het was erg leuk. De kinderen in het atelier deden verschillende oefeningen. Ze moesten sterk op de benen staan, Chinees kleven en Chinees boksen. We mochten ook even meedoen. Dans TSO/NSO, door Tom d.b. Hoi, ik ben Tom van de Wanita Sponsor Krant. Ik ben deze geer naar dansen geweest in de Prinses Ireneschool in Krimpen aan de Lek. Ik heb Jessey uit groep 3 geïnterviewd. Hij heeft dansen gekozen omdat zijn vriendjes daar zaten. Hij heeft het niet eerder gedaan. De gids was juf Lisa. Jessey gaat vandaag klok-dansen. Jessey vindt dansen leuk, maar hij wilt niet meer naar dansen. Bijna alle kinderen vinden het leuk. Veel kinderen hadden het atelier nog niet gekozen omdat ze dachten dat het minder leuk was. Nu weten ze wel anders! Deze keer was het atelier Yoga voor de kinderen van groep vier, vijf en zes. De gids was Dick, hij deed het samen met Marian, de moeder van Niels uit groep twee en Sem uit groep een.

3 Knutselen Lokaal van groep 4, door Tom d.b. Hoi, ik ben Tom en ik ga naar groep 4, waar Aaron zit en ik ga hem interviewen. Aaron zat in het atelier knutselen. De gids was Monique, de moeder van Manouk uit groep 5 en Maud uit groep 1. Aaron had voor dit atelier gekozen omdat hij als laatste mocht kiezen deze keer en omdat dit atelier in zijn eigen lokaal was, zo hoefde hij niet te lopen. In het atelier zaten kinderen uit groep twee, drie en vier. De kinderen hebben een vetbol voor de vogels gemaakt. Sleutelhanger maken Lokaal van groep 7, door Cas N. en Timothy S. Wij hebben Youri uit groep 7 geïnterviewd. Op de vraag waarom hij voor dit atelier heeft gekozen, antwoordde Youri dat het hem lauw leek. Hij had het nog niet vaker gedaan, maar het leek hem wel grappig. De gids was juf Monique. Sport Gymzaal, door Timothy S. en Cas N. In de gymzaal hebben we twee kinderen geïnterviewd, Frank en Jay. Zij zitten allebei in groep 7. Frank koos voor dit atelier omdat hij van sport houdt. Jay omdat hij het leuk vindt. Ze hebben allebei vaker dit atelier gekozen, ook deze keer vonden ze het een goede keus. De gids was deze keer Wilma, de moeder van Mika uit groep 4 en Rodin. Frank had nog geen idee wat ze gingen doen, Jay dacht dat ze allerlei sporten zouden gaan doen. Ze hebben in ieder geval zin in de volgende keer! In het atelier sport mochten deze keer de kinderen van groep vijf, zes, zeven en acht meedoen. Naamplaatje maken Lokaal van groep 3/5, door Cas N. en Timothy S. In dit atelier zaten kinderen uit groep zes, zeven en acht. Dit is het interview met Tess.. In welk atelier zit je? Naamplaatje maken.. Waarom heb je voor dit atelier gekozen? Leek me leuk.. Uit welke groep kom je? Groep zeven.. Heb je dit al vaker gedaan? Nee.. Is de gids een juf, meester of iemand anders? Heike, de moeder van Lotte uit groep 5.. Wat ga je vandaag doen? Een naamplaatje maken.. Vond je het een goede keus? Ja.. Heb je alweer zin in de volgende keer? Ja.

4 Muziek maken Lokaal van groep 6, door Timothy S en Cas N. We zijn naar het atelier muziek maken geweest. Daar zaten kinderen uit groep drie, vier en vijf. We hebben een interview gehad met Imane.. In welk atelier zit je? Muziek maken.. Waarom heb je dit gekozen? Ik hou heel veel van muziek.. In welke groep zit je? In groep 5.. Heb je dit vaker gedaan? Nee.. Is de gids een juf, meester of iemand anders? Juf Trudie.. Wat ga je vandaag doen? Muziek maken en een filmpje kijken.. Vond je het een goede keus? Ja.. Heb je alweer zin in de volgende keer? Ja. Nog meer sponsors voor de Wanitamiddagen! Van de redactie. Naast de sponsors die u kunt vinden in deze krant door hun logo, zijn er nog meer bedrijven die hun steentje bij hebben gedragen aan de bijzondere middagen op onze school. Dit zijn Hollands Lef, de firma Rook, Equivalent en Larooy. Mocht u ook interesse hebben onze Wanitamiddagen te sponsoren (dat mag ook als particulier), neemt u dan contact op met juf Netty of juf Linda. Borduren Lokaal van groep 1/2 B en het kantoor van juf Netty en juf Linda, door Naomi K. Hoi, ik ben Naomi. Ik ben bij borduren gaan kijken. Deze keer werd er niet alleen bij de bovenbouw geborduurd, maar ook bij de kleuters. Ik ben eerst bij de kleuters gaan kijken. Daar zaten de kinderen van groep 1 en 2 met juf Carla te werken. De kinderen hadden borduren gekozen omdat ze dat leuk vinden om te doen. Ze hadden allemaal geluk dat ze hun eerste keus konden gaan doen. Geen van de kinderen had al eens eerder dit atelier gedaan. Ze hebben nu al zin in de volgende keer. De tweede keer ben ik nog eens langs gegaan. Ze waren weer heel goed bezig. Ze leerden nu moeilijkere borduursteken. In het kantoor van juf Netty en juf Linda was juf Marcella bezig met de kinderen van groep vijf, zes, zeven en acht. Ze vonden het allemaal heel leuk om te doen. Ook hier hadden de kinderen allemaal borduren als eerste keus en het geluk dat er nog een plaatsje was. Maar één van de kinderen had al eens eerder geborduurd. De kinderen van dit atelier hebben ook allemaal weer zin in de volgende keer!

5

Interview :Dani reporter : frank

Interview :Dani reporter : frank Interview :Dani reporter : frank 1. In welk atelier zit je? Koken. 2. Waarom heb je voor dit atelier gekozen? Omdat mijn stiefmoeder ook heel goed kan koken wou ik het ook proberen. 3. Uit welke groep

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels. Maandag:

Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels. Maandag: Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels Maandag: We begonnen onze maandag zoals gewoonlijk in het forum. Een leuk begin van de

Nadere informatie

Tekst en Beeld Fotoverhaal En heel veel foto s! Even voorstellen... De redactie van HVT Nieuws Vakantieplannen

Tekst en Beeld Fotoverhaal En heel veel foto s! Even voorstellen... De redactie van HVT Nieuws Vakantieplannen Hoedje van Papier in de Wijk - Kindermagazine HVT Nieuws - Editie 1 - Juni 2009 Even voorstellen... De redactie van HVT Nieuws Vakantieplannen Tekst en Beeld Fotoverhaal En heel veel foto s! Van de redactie

Nadere informatie

Schoolkrant 4. Veel plezier met het lezen van Schoolkrant 4. Hoi,

Schoolkrant 4. Veel plezier met het lezen van Schoolkrant 4. Hoi, Schoolkrant 4 Hoi, Wij zijn de nieuwe redactie. Groep 8 is bezig met de musical en daarom nemen wij het over. Wij zijn Floortje, Janna, Jeroen en Milan uit groep 7 Vonden jullie de vorige schoolkrant ook

Nadere informatie

Nutsbasisschool Boeimeer Jan Nieuwenhuyzenstraat 2, 4818 RJ Breda tel: 076 5146101 website : www.nbsboeimeer.nl

Nutsbasisschool Boeimeer Jan Nieuwenhuyzenstraat 2, 4818 RJ Breda tel: 076 5146101 website : www.nbsboeimeer.nl GROEP 5 Groep 5 had een theater les onder leiding van Petra van Miel. Die les was voor beginnende toneelspelers. Daarin ging ze leren hoe je dingen kan uitbeelden. Ook leerde ze je dingen over emoties.

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

Woubnevobetsredno. Ik ben er helemaal ondersteboven van!!

Woubnevobetsredno. Ik ben er helemaal ondersteboven van!! Woubnevobetsredno Ik ben er helemaal ondersteboven van!! (Geschreven door Jochem de hoofdredacteur) We zijn begonnen met wat de krant allemaal inhoud en wat erin staat. Toen zijn we op een conclusie gekomen

Nadere informatie

GROEP 7/8. Gr. Nadia & Laura

GROEP 7/8. Gr. Nadia & Laura GROEP 7/8 Eind Januari gingen alle scholen in Medemblik schaatsen op de schaatsbaan. We deden wedstrijden en de Maria deed het goed. Van groep 7/8 heeft de Maria 4 bekers gewonnen dat is echt goed. De

Nadere informatie

Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!!

Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!! 6 november 2015 nummer 5 9 t/m 20 nov voortgangsgesprekken AGENDA JARIGEN 9 nov Jersey Scheffer groep 7 13 nov Mirelle Wouters groep 1/2A 16 nov Anouar Bouzambou groep 4 18 nov Izabela Baran groep 1/2A

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 17 Vrijdag 29 april J.H. Donnerschool Locatie Hilversum. De vakantie staat voor de deur!

NIEUWSBRIEF. Week 17 Vrijdag 29 april J.H. Donnerschool Locatie Hilversum. De vakantie staat voor de deur! J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 17 Vrijdag 29 april 2011 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Groep Oranje Groep Goud Groep Rood Groep Paars Belangrijke data: 2 mei t/m 14 mei Meivakantie 31 mei Schoolreis

Nadere informatie

De afgelopen weken is er alweer veel geleerd, geknutseld en gewerkt. Natuurlijk kunt u in deze nieuwsbrief lezen wat de kinderen er zelf van vinden.

De afgelopen weken is er alweer veel geleerd, geknutseld en gewerkt. Natuurlijk kunt u in deze nieuwsbrief lezen wat de kinderen er zelf van vinden. Nieuwsbrief groep 5 april 2016 Hallo kinderen, ouders en verzorgers van groep 5 Deze nieuwsbrief willen wij beginnen met mijn complimenten voor de kinderen voor het theater. Wat hebben ze met elkaar een

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Basisschool De Triangel

Basisschool De Triangel Basisschool De Triangel Breedvennen 3, 5595 DE Leende Tel. 040-2065426 E-mail: infodetriangel@skozok.nl Website: www.triangel-leende.nl Triangel Klanken 10 november 2014 Beste ouders, We beginnen deze

Nadere informatie

Groep 1 gaat zaaien. In dit nummer: Groep 7 7. Groep 8 8. Mei 2013 8e jaargang nr 2. Groep 1 1. Groep 2 2. Groep 3 3. Groep 4 4. Groep 5 5.

Groep 1 gaat zaaien. In dit nummer: Groep 7 7. Groep 8 8. Mei 2013 8e jaargang nr 2. Groep 1 1. Groep 2 2. Groep 3 3. Groep 4 4. Groep 5 5. Zeekrant Zeehonk Mei 2013 8e jaargang nr 2 Groep 1 gaat zaaien In groep 1 zijn de kinderen aan het werk met zaaien. Ze hebben al een eigen tuintje gezaaid. Daar staan al allemaal groenten. Ze weten zelf

Nadere informatie

Kerstviering 2013. Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk.

Kerstviering 2013. Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk. 2013 Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk. Kerst Op De Wijngaard vieren wij om het jaar Kerst in de kerk. Dit keer was het iets bijzonderder voor mij als normaal want ik moest Herder spelen.

Nadere informatie

Kids Nieuwsbrief oktober 2015

Kids Nieuwsbrief oktober 2015 Kids Nieuwsbrief oktober 2015 schoolreisje Duinoord Dit jaar zijn we met schoolreisje naar Duinoord geweest. Het was een zeer geslaagde dag. En daarom kwamen er veel meer scholen. De kinderen hadden het

Nadere informatie

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar,

Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, Dit zijn de mediatoren voor dit schooljaar, De mediatoren die vorige jaar in groep 7 zaten hebben hulp gekregen van nieuwe mediatoren uit de groepen 7 en 8. Deze leerlingen hebben dezelfde trainingen ontvangen

Nadere informatie

Kalender. Schoolkrant

Kalender. Schoolkrant 25 e jaargang 30 September 2016 nummer 06 Wist u dat? Kalender We afgelopen week een drukke week op school hadden? De fotograaf 4 dagen op school was? Zij alle kinderen op de foto heeft gezet? Ook de broertjes

Nadere informatie

De zilveren week in groep 1

De zilveren week in groep 1 De zilveren week in groep 1 Tijdens de zilveren week hebben we de regels in de groep herhaald. Regels die centraal staan zijn: Luisteren naar elkaar. Samen houden we de klas en het schoolplein netjes schoon.

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

Thema" De"spin" "in"de"1 ste "kleuterklas" In"de"klas""zat"een"hele"grote"spin"maar"daar"zijn"onze"jongste""kleutertjes"helemaal"niet"bang"van.

Thema Despin inde1 ste kleuterklas Indeklaszateenhelegrotespinmaardaarzijnonzejongstekleutertjeshelemaalnietbangvan. Thema Despin inde1 ste kleuterklas Rintintin daarloopteendikkespin rebtebtebhijmaakteenheelgrootweb draadjeomhoog draadjeomlaag draaimaarinhetrond enhetisklaarvandaag Indeklaszateenhelegrotespinmaardaarzijnonzejongstekleutertjeshelemaalnietbangvan.

Nadere informatie

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting :

Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : Noa (D1) en Yasmine (D2) interviewen Esmee Putting : 1.Wat vind je leuk aan korfbal? Dat het een teamsport is. Dat het een gemengde sport is. Dat het twee vakken heeft, 1 verdedigen en 1 aanvallen. 2.Wat

Nadere informatie

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures.

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures. NUMMER 8 JAARGANG 5 4 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 4 dec opruimen Sint versiering 12.00 uur locatie Revius 4 dec opruimen Sint versiering en ophangen versiering Kerst 12.00 uur locatie

Nadere informatie

Kaleidoscoop Website: jaargang 8, nr..;21

Kaleidoscoop Website:     jaargang 8, nr..;21 Nieuwsbrief van Interconfessionele Basisschool Kaleidoscoop schooljaar 2017-2018, Website: www.icbkaleidoscoop.nl E-mail: info@icbkaleidoscoop.nl jaargang 8, nr..;21 INHOUD: 1. Agenda komende weken 2.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Klassenkrant groep 4 februari 2016

Klassenkrant groep 4 februari 2016 Klassenkrant groep 4 februari 2016 Hallo allemaal, De eerste klassenkrant van 2016 ligt voor u. Alle kinderen hebben weer hun best gedaan om deze klassenkrant zo mooi mogelijk te maken, met vele, leuke

Nadere informatie

KINDERBOEKENWEEKKRANT

KINDERBOEKENWEEKKRANT CBS Tamarinde 10/14/2016 Editie 2 KINDERBOEKENWEEKKRANT VOOR ALTIJD JONG Ook dit jaar hebben we in alle klassen weer veel aandacht besteed aan de Kinderboekenweek. We hebben de Kinderboekenweek gezamenlijk

Nadere informatie

Project: prinsessen. Week van 18 tot 22 mei Maandag:

Project: prinsessen. Week van 18 tot 22 mei Maandag: Week van 18 tot 22 mei 2015 Project: prinsessen Maandag: Deze morgen, na het forum, kwamen we in de kring. Enkele kinderen brachten spullen mee voor ons nieuw prinsessenproject. Maar eerst wilde ik nog

Nadere informatie

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl.

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Chatten Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Colofon Een uitgave van Eenvoudig Communiceren

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas Er zijn weer zoveel leuke dingen gedaan deze periode, naast de vaste werkzaamheden. U leest er meer over in deze nieuwsbrief. Vergeet niet te kijken en te luisteren naar de libdub!

Nadere informatie

Eline's Silhouetten. Kunst van Eline Janssens. Werkstuk door Isis Uiterwaal Op de groene Alm groep 7

Eline's Silhouetten. Kunst van Eline Janssens. Werkstuk door Isis Uiterwaal Op de groene Alm groep 7 Eline's Silhouetten Kunst van Eline Janssens Werkstuk door Isis Uiterwaal Op de groene Alm groep 7 1 Inleiding Mijn werkstuk gaat over Eline Janssens, ik vind het leuk om het over haar te hebben omdat

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus!

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Circus Bartiméus Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Geniet van alle foto s, clowntjes en werkjes. En zie alle prachtige kinderen van het SO die een geweldige week hebben gehad! Maandag

Nadere informatie

Burgemeester Kerckhaert, beste Frank, beste Annemie, geachte raadsleden, leden van het college, geachte aanwezigen,

Burgemeester Kerckhaert, beste Frank, beste Annemie, geachte raadsleden, leden van het college, geachte aanwezigen, Toespraak Drs. Ank Bijleveld-Schouten, Commissaris van de Koningin in Overijssel, bij het afscheid van de heer Frank Kerckhaert als burgemeester van Hengelo op zaterdag 29 september 2012. Burgemeester

Nadere informatie

Editie 2016_2017 december.

Editie 2016_2017 december. Editie 2016_2017 december Bongerd_ouderraad@pcpobr.nl December 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alweer een jaar voorbij! De eerste schoolkrant van dit schooljaar ligt voor U. Er is met veel enthousiasme

Nadere informatie

Daarna gingen we naar de gymzaal. Daar stond een soort

Daarna gingen we naar de gymzaal. Daar stond een soort Het was een heel erg leuk bij ons op school, woensdag 10 december. Eerst kwamen er mensen in de klas uitleg geven en allerlei voorwerpen voor mindervalide laten zien. Zoals voorwerpen vaarbij je je pols

Nadere informatie

Interview met Nik Vanlens (begeleider) Interview bij het keuzeatelier dans. Interview met Michel Van Damme (filmploeg)

Interview met Nik Vanlens (begeleider) Interview bij het keuzeatelier dans. Interview met Michel Van Damme (filmploeg) Interview met Nik Vanlens (begeleider) Hoeveel jaar ben jij al begeleider bij FVJ? Dat zal nu al een 12-tal jaar zijn, ongeveer. Wat vind je van de groep kinderen dit jaar? Ze zijn super, heel erg kalm

Nadere informatie

Dit is mijn chromebook. Groetjes Nanoux.

Dit is mijn chromebook. Groetjes Nanoux. HET LEVEN IN GROEP 7 Het nieuwe schooljaar is nog maar een paar weken oud. Toch hebben de leerlingen van groep 7 hun draai alweer gevonden. De sfeer in de groep is goed, elke dag zien we een klas vol enthousiaste

Nadere informatie

De moeilijkste verkoop in je leven, is het verkopen van jezelf aan jezelf.

De moeilijkste verkoop in je leven, is het verkopen van jezelf aan jezelf. De moeilijkste verkoop in je leven, is het verkopen van jezelf aan jezelf. Verkopen staat gelijk aan inkomen Iedere dag ben je bezig met verkopen je verkoopt aan; jezelf familieleden je omgeving je partner

Nadere informatie

De middelbare school. Succes met het kiezen van je school na groep blauw. Boub. De zes kinderen.

De middelbare school. Succes met het kiezen van je school na groep blauw. Boub. De zes kinderen. De zes kinderen. Het eerste knd houdt van sport. Daarom is hij niet kort. Het tweede kind houdt van muziek. Daarom wordt hij nooit ziek. Het derde kind houdt van slapen. En ligt altijd te gapen. Het vierde

Nadere informatie

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013

2013-2014. groepsnieuws oktober 2013 2013-2014 groepsnieuws oktober 2013 We zijn vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie goed bezig geweest met zijn allen. We hebben veel aan de Vreedzame School gedaan. Samen afspraken gemaakt over hoe

Nadere informatie

Eva geeft geen antwoord. Ze leest samen met Lieke in het kookboek. Nu moet er suiker en boter bij, zegt Lieke. En een snufje

Eva geeft geen antwoord. Ze leest samen met Lieke in het kookboek. Nu moet er suiker en boter bij, zegt Lieke. En een snufje 1 Logeren Het is vrijdagmiddag. Eindelijk gaat de bel. Alle kinderen springen op. Het is weekend! Ik ga zo met mijn opa naar boer Jan, zegt Sam tegen Lieke. Heb je zin om mee te gaan? Lieke schudt haar

Nadere informatie

Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep!

Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep! Wie zijn wij? Wij zitten met 27 kinderen in onze groep! Op maandag dinsdag en woensdag hebben wij Juf Margareth en op donderdag en vrijdag, Juf Sjan. Op dinsdag is Juf Sjan er ook voor de groepen 5. Zij

Nadere informatie

De schoolkrant. Onder redactie van groep 7a December 2012

De schoolkrant. Onder redactie van groep 7a December 2012 De schoolkrant Onder redactie van groep 7a December 2012 Hallo allemaal, Leuk dat je de eerste schoolkrant leest. We beginnen met het programma van de schoolkrant. 1. Het nieuws 2. Vermaak. 3. Interviews

Nadere informatie

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen van de Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze activiteiten lopen van 16 november t/m 5 februari (tweede

Nadere informatie

Klaskrant 20 en 21. Klas 5 de Koorddanser. Jaargang 8, nr. 20 en 21 Schooljaar 2015-2016 22 februari 2016

Klaskrant 20 en 21. Klas 5 de Koorddanser. Jaargang 8, nr. 20 en 21 Schooljaar 2015-2016 22 februari 2016 Klas 5 de Koorddanser Klaskrant 20 en 21 Jaargang 8, nr. 20 en 21 Schooljaar 2015-2016 22 februari 2016 Een knappe zentangle-tekening van Kylean, gemaakt in werkwinkel xl Beste mensen, In twee weken gebeurt

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 19 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei - Vakantie, alle leerlingen vrij! Zondag 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8

Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 Nieuwsbrief juli 2018 Afscheid groep 8 In deze nieuwsbrief nemen we afscheid van de groep 8 leerlingen: Rebecca van Loenhout, Rachel van Wyk, Sarah van Wyk, Rachel van Vossen, Julia Blom en Jasmyn Baselier.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F M E I 2 0 1 4 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : B I N N E N K O R T 1 B I N N E N K O R T 2 H E T S C H O O L F E E S T 3 B I J N A N A A R T S J E C H I Ë! 4 G E Z O N D H E I D S W E E K

Nadere informatie

groep van de maand week 6 Deze week vertellen we wat ons lievelingsvak is. We vertellen waarom we juist dit vak zo leuk vinden.

groep van de maand week 6 Deze week vertellen we wat ons lievelingsvak is. We vertellen waarom we juist dit vak zo leuk vinden. groep van de maand week 6 Deze week vertellen we wat ons lievelingsvak is. We vertellen waarom we juist dit vak zo leuk vinden. Naam: iza van den bos Hoi allemaal ik ga het vandaag hebben over mijn lievelingsvak.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Beste ouders en verzorgers, Je zult maar juf of meester zijn in het basisonderwijs. Elke dag te mogen werken met kinderen geeft veel voldoening. Het is goed om dat te zien in De

Nadere informatie

Bijzonder water. Heel erg bedankt voor de leerzame dag. Isabel

Bijzonder water. Heel erg bedankt voor de leerzame dag. Isabel Ik was naar de st. Adelbetus akker geweest bij de bron. Er waren veel klaprozen en bronwater, dat werkt echt. Daar was het ook bijzonder en er waren veel vogels en er waren drie standbeelden en veel planten.

Nadere informatie

Pag. 8, 9, 10, 11 Groep 3/5. Pag. 12, 13 Fotoreportage. Pag. 14, 15, 16, 17 Groep 4/6. Voorleeswedstrijd.

Pag. 8, 9, 10, 11 Groep 3/5. Pag. 12, 13 Fotoreportage. Pag. 14, 15, 16, 17 Groep 4/6. Voorleeswedstrijd. t Vat is de schoolkrant van de Kisveldschool en verschijnt 3 maal per jaar. Bij de voorplaat: musical Adres. C.B.S. Kisveld Hondelinkweg 2 7161 HG Neede tel. (0545) 291341 Directrice: Ellen Hemmers www.kisveldvco.nl

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Op bouwen staat geen leeftijd. www.sibomat.be

Op bouwen staat geen leeftijd. www.sibomat.be Op bouwen staat geen leeftijd. www.sibomat.be Op Batibouw botsten we op Sibomat. We waren op de juiste plek op het juiste moment. - Catheline John S. (70) en Catheline S. (64) hebben geen tijd om zich

Nadere informatie

groep 7 (oktober 2013) 1

groep 7 (oktober 2013) 1 Ik ging met Yasmina postzegels verkopen. Ik heb op woensdagmiddag en donderdag gelopen. Het was leuk om te doen. De goede doelen waren: kinderen in Nederland die niet zoveel geld hadden en naar kinderen

Nadere informatie

De rapper. Wij groep 6 hadden een koekie rap. Op idee van Merijn Jansen hij houdt heel veel van koekies vandaar de koekie rap. De rapper heette Jur.

De rapper. Wij groep 6 hadden een koekie rap. Op idee van Merijn Jansen hij houdt heel veel van koekies vandaar de koekie rap. De rapper heette Jur. THEMAWEEK GROEP 6 De rapper Dinsdag 31 maart was er een rapper in de klas. Wij groep 6 hadden een koekie rap. Op idee van Merijn Jansen hij houdt heel veel van koekies vandaar de koekie rap. De rapper

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Een buik van wol. Tom! Tom! Cato kwam hard aan rennen. En zei: vandaag word mevr. Catharina. 90 jaar en ik wil haar een heel mooi cadeau

Een buik van wol. Tom! Tom! Cato kwam hard aan rennen. En zei: vandaag word mevr. Catharina. 90 jaar en ik wil haar een heel mooi cadeau Een buik van wol. Tom! Tom! Cato kwam hard aan rennen En zei: vandaag word mevr. Catharina 90 jaar en ik wil haar een heel mooi cadeau Geven. Ja maar wat zei Tom. Umm wacht ik Weet het zei Cato een herinnering.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie!

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie! nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 24 Bijna vakantie.! 17 februari 2016 In dit nummer: Bijna vakantie! Koninklijke post! Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Vorige week hebben we u bericht over het aanstaande inspectiebezoek.

Nadere informatie

Rondleiding door school met tekst en foto s

Rondleiding door school met tekst en foto s Welkom, je bent net de drempel overgestapt van basisschool de Uitkijck. Ik ben Maila, je gids, kom maar mee. Zojuist heeft Linda je bij de deur ontvangen. Linda is de directeur. Bijna iedere ochtend staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Welkom op de Pionier

Welkom op de Pionier Welkom op de Pionier Wat lees je allemaal in dit boekje? 1. Wat is de Pionier voor een school? 2. Op school zijn verschillende klassen. 3. Zo gaat het op de Pionier. 4. Hoe ziet een schooldag er op onze

Nadere informatie

Heel Zuidwester bakt!

Heel Zuidwester bakt! NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 november 2018 Heel Zuidwester bakt! Mededelingen 19-23 november 10-minuten gesprekken facultatief 5 december Sintviering 7 december Spelletjesochtend groep 1/2 Beste ouders, Misschien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 17 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 17 september Nieuwsbrief Week 37 11 t/m 17 september Vanuit de directie Zo langzamerhand beginnen we weer aan het schoolritme te wennen. De kinderen hebben de afgelopen week diverse activiteiten gedaan waarmee ze elkaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool. Voorjaarsvakantie tot

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool. Voorjaarsvakantie tot 1 Nieuwsbrief Nummer 11 18-02-2019 Vanuit de directie Panelavond 25 februari 2019 gaat niet door! Vanwege de mogelijkheid tot inspreken bij de gemeente Hattem i.v.m. de keuze van het College van Burgermeester

Nadere informatie

12 februari 2016 Nummer: 11

12 februari 2016 Nummer: 11 12 februari 2016 Nummer: 11 Beste ouders verzorgers, Deze week een mooi overzicht van geweldige leeractiviteiten in de klassen, maar ook een terugblik op ons carnavalsfeest. Veel leesplezier! Lezen bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

China. - Zending in China -

China. - Zending in China - Colofon James Fraser Les voor groep 1/2 Duur les: 60 min. Aardrijkskunde Beeldende Vorming Godsdienst China - Zending in China - Pagina 1 Inleiding Aan het begin van de les wordt het verhaal van James

Nadere informatie

De scholen zijn weer begonnen!

De scholen zijn weer begonnen! De scholen zijn weer begonnen! De vakantie is voorbij, dus scholen zijn allemaal weer begonnen. En het vakantie houden van de juffen en meesters is dus afgelopen! De kinderen van alle scholen die zijn

Nadere informatie

1. Halt. 1. Dit avontuur is te lezen in Freek en Gerdien deel 9 Verboden vuurwerk.

1. Halt. 1. Dit avontuur is te lezen in Freek en Gerdien deel 9 Verboden vuurwerk. 1. Halt Freek, heb je al iets gehoord? vraagt Gerdien. Het is dinsdagmiddag en Freek en Gerdien fietsen samen naar huis. Gehoord? Wat moet ik hebben gehoord? Waar heb je het over, Gerdien? Je zou toch

Nadere informatie

Over ruzie en hoe je dat oplost natuurlijk!

Over ruzie en hoe je dat oplost natuurlijk! Over ruzie en hoe je dat oplost natuurlijk! Hoe werk je met een spreekbeurtwerkplan? Het eerste deel bestaat uit vragen. Met een moeilijk woord noemen we dat theoretisch onderzoek. In het tweede deel vind

Nadere informatie

Fladderkrant MEI 2016

Fladderkrant MEI 2016 Fladderkrant MEI 2016 Kom met de fiets of te voet naar school, net als Sam! Onze school neemt deel aan de campagne Sam de Verkeersslang. Met die campagne stimuleert Mobiel 21 vzw ouders en kinderen om

Nadere informatie

Veenwalweg AM Assen Tel: Jaargang 1, 17 april 2015, nr. 14

Veenwalweg AM Assen Tel: Jaargang 1, 17 april 2015, nr. 14 Veenwalweg 5 9407 AM Assen Tel: 0592-820520 Jaargang 1, 17 april 2015, nr. 14 info@obs-veldkei-assen.nl www.obs-veldkei-assen.nl -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken.

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. De plezantste krant krant Vrijdag 28 juni 2019 Trimesteriële krant jaargang 1 Nummer 3 Zomervakantie! Het einde van het zorgeloos spelen en jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 8 Regio Waardenlanden December 2016 Van de redactie Prettige feestdagen allemaal!!!! Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. De laatste alweer van dit jaar. In deze nieuwsbrief natuurlijk

Nadere informatie

Kanjertraining uitleg van groep 7A

Kanjertraining uitleg van groep 7A Kanjertraining uitleg van groep 7A We hebben op de piethein een werkboek van de kanjertraining en ik ga vertellen wat er in het boek staat. Er staat in het werkboek meestal samenwerkings opdrachten bijvoorbeeld,

Nadere informatie

Daar is de schoolkrant weer! De schoolkrant is deze keer samengesteld door kinderen uit de Bommel.

Daar is de schoolkrant weer! De schoolkrant is deze keer samengesteld door kinderen uit de Bommel. Schoolkrant 4 Jaargang 1 Mei en Juni 2018 Mei 2018 Daar is de schoolkrant weer! De schoolkrant is deze keer samengesteld door kinderen uit de Bommel. In deze schoolkrant kunnen jullie lezen wanneer we

Nadere informatie

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer 16 jaargang

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer 16 jaargang Nieuws Nummer 16 jaargang 4 22-12-2017 Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers Inhoudsopgave Voorwoord Beste ouders, Voorwoord door Peter 1 Algemeen nieuws 2 Nieuws uit de groepen 3 Stagiaires

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2016

Nieuwsbrief November 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 Nieuwsbrief November 2016 Belangrijke data november: 09 november Intakeformulieren voor gesprekken 11 november Sint Maarten 14 november Week van de gesprekken.

Nadere informatie

De meester is een Vampier

De meester is een Vampier De meester is een Vampier Door Wout Terpstra Het is maandag en Tom werd wakker. Hij vindt het altijd heel leuk op school. Maar vandaag weet hij het niet. Want ze krijgen een nieuwe meester. Tom!Tom! Ben

Nadere informatie

Het is voor ons prettig om te weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn. Zodoende kunnen wij beter groepen vormen of vervoer regelen.

Het is voor ons prettig om te weten hoeveel kinderen er aanwezig zullen zijn. Zodoende kunnen wij beter groepen vormen of vervoer regelen. Kindercentrum ZieZoo t Loo Prinses Margrietlaan t.o. huisnr. 9 2273 BP Voorburg, T 070 221 0092 loo@ziezoo.nl www.ziezoo.nl Nieuwsbrief Januari In deze nieuwsbrief een verslag van de afgelopen maanden,

Nadere informatie

Bundeling Stagerapporten ERASDU project Voorjaar 2019 Frankrijk

Bundeling Stagerapporten ERASDU project Voorjaar 2019 Frankrijk Bundeling Stagerapporten ERASDU project Voorjaar 2019 Frankrijk 5 jongeren uit diverse opleidingen van SPECTRUM school, GOTALENT en CLW Turnhout liepen een buitenlandse werkstage in Arras, Portugal. URMA

Nadere informatie

Week van. Project: carnaval. Hoihoi! Maandag:

Week van. Project: carnaval. Hoihoi! Maandag: Week van Project: carnaval Hoihoi! Maandag: De projectvoorstellen stromen binnen. Jammer genoeg komen we niet tot een duidelijke favoriet. Gelukkig kwam er nog een nieuw idee uit de bus. Carnaval kon onmiddellijk

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De afgelopen periode zijn er weer veel leuke Ben Bizzie activiteiten voorbij gekomen!! Rennen en springen over obstakels bij freerunnen, dansles van een echte dansdocent en acrobatische trucjes bij Acrogym.

Nadere informatie

De viool en de gitaar en de dwarsfluit.

De viool en de gitaar en de dwarsfluit. De viool en de gitaar en de dwarsfluit. Er was is een vrouw die had een familie. De familie heette de viool. Ze had 2 baby violen en 2 zussen en 1 moeder en vader.,maar toen ze bij ons kwamen was pa niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10!

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10! 1 0 keer 1 is 0, en 1 keer 1 is 1 2 keer 1 is 2, alle cijfers tellen mee 3 keer 1 is 3, en 4 keer 1 is 4 5 keer 1 is 5, je weet het al tot hier 6 keer 1 is 6, en 7 keer 1 is 7 8 keer 1 is 8, wie had dat

Nadere informatie

de school op 12 december gesloten zijn

de school op 12 december gesloten zijn Staking 12 december Mogelijk heeft u via het nieuws of andere media al iets vernomen over een eventuele staking op 12 december. Op dit moment is nog onduidelijk of het op 12 december daadwerkelijk tot

Nadere informatie

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders.

Daphne. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Wij hebben de g.k.ij. op bezoek gekregen. We hebben spelletjes gedaan. Dat moest bij. Met 1 arm of iets anders. Zo konden we voelen hoe is om gehandicapt te zijn. Ik zelf vond het heel leerzaam en heb

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Klassenkrant. CBS De Regenboog groep 4/5d november 2013

Klassenkrant. CBS De Regenboog groep 4/5d november 2013 Klassenkrant CBS De Regenboog groep 4/5d november 2013 Korfbal!! Sophia, ik (Erin), Daan, Ries en Christiaan zaten samen in een korfbal team!we wonnen de vierde prijs.en we mochten met de beker de klassen

Nadere informatie

We hebben verleden week nog gewinkeld. Toen wisten we het nog niet. De kinderbijslag was binnen en ik mocht voor honderd euro kleren uitkiezen.

We hebben verleden week nog gewinkeld. Toen wisten we het nog niet. De kinderbijslag was binnen en ik mocht voor honderd euro kleren uitkiezen. Woensdag Ik denk dat ik gek word! Dat moet wel, want ik heb net gehoord dat mijn moeder kanker heeft. Niet zomaar een kankertje dat met een chemo of bestraling overgaat. Nee. Het zit door haar hele lijf.

Nadere informatie

Uitgeverij Schoolsupport Schrijfpalet 2 Denk goed na! 24. Lief dagboek

Uitgeverij Schoolsupport Schrijfpalet 2 Denk goed na! 24. Lief dagboek 24. Lief dagboek Informatieve tekst: dagverloop In een dagboek kan je schrijven wat je allemaal hebt beleefd. Je denkt terug aan je dag en schrijft op wat er is gebeurd! Schrijfpalet 2 Denk goed na! Denk

Nadere informatie