Nieuwsbrief JRK Destelbergen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief JRK Destelbergen"

Transcriptie

1 JRK DESTELBERGEN / Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Nieuwsbrief JRK Destelbergen I N H O U D : Voorwoord 1 Start en opendeurdag Veranderingen 2 Yoppi team 3 Wako team 4 Activiteiten 5 Kampfoto s + 6 verjaardagen Dit jaar organiseren we meer activiteiten en zijn de leeftijdsgroepen anders ingedeeld U I T G A V E 1, S E P T E M B E R Voorwoord Beste ouders en geïnteresseerden, Het is zover: het tweede werkjaar van Jeugd Rode Kruis Destelbergen gaat van start! Ook dit jaar ontvangen jullie maandelijks een nieuwsbrief. Deze is in de eerste plaats een geheugensteuntje. Jullie kunnen er de activiteiten van de komende maand, belangrijke info, enkele nieuwtjes, de jarigen van de maand, enz. terugvinden. Ook wijzigingen en laatste afspraken worden hierin aangegeven. Zo vind je er deze maand de informatie over onze start en opendeurdag, enkele veranderingen dit werkjaar (bv. meer activiteiten, andere leeftijdsverdeling, nieuwe takverantwoordelijken, ), de voorstelling van het leidingsteam, een overzicht van de activiteiten, enkele sfeerbeelden van op kamp en ten slotte de jarigen van september. Véél leesplezier! Jessie Wauters, Verantwoordelijke JRK Destelbergen (0473/ )

2 P G 2 Start- en opendeurdag 2013 Heb jij ook JRK-superhelden voorbij zien vliegen? De noodkreten gelezen op de straat? Een JRKmasker gekregen? Of JRK-superhelden gespot op de hoek van de straat? Wel, op zaterdag 14 september 2013 van 14 tot 17 uur is het wéér zover. Jeugd rode Kruis Destelbergen gaat opnieuw van start voor een wervelend jaar vol spelplezier. We verwelkomen jullie allen om tijdens onze opendeurdag deel te nemen aan talloze spelen. Laat je volledig opgaan in de magische wereld van superhelden, laat je omtoveren tot een echte superheld, leer hoe je echte powerdrank maakt en nog veel meer. Het kan allemaal! Voor de ouders is er een gezellig hoekje voorzien met drank en taart. Kinderen en jongeren van het eerste t.e.m. het vijfde middelbaar kunnen 3 keer vrijblijvend kennis maken met onze werking. Er is die dag ook een infostand, waar ouders terecht kunnen met al hun vragen. Wie zich al direct wenst in te schrijven voor het hele jaar, kan dit doen aan de infostand. We hopen die dag ook enkele nieuwe kinderen en jongeren te mogen ontmoeten. Tot dan?! Eerste nieuws werkjaar Ons tweede werkjaar komt eraan. Op plannings-2-daagse met de leiding werden dan ook een heel aantal zaken besproken en beslist, we zetten hier alvast de wijzigingen op een rijtje. Er wordt komend werkjaar voorkeur gegeven aan meer activiteiten nl. 2 à 3 activiteiten per maand i.p.v. 1 à 2. Kiezen is natuurlijk altijd verliezen, want dit betekent ook dat het organiseren van weekends nog even op zich zal laten wachten. We vinden het namelijk belangrijk van niet direct te hard van stapel te lopen, maar stap voor stap te werk gaan. Daarnaast werd de leeftijdsverdeling herbekeken. De yoppi s zijn dit werkjaar de kinderen van 6 t.e.m.10 jaar, de Wako s van 10 t.e.m. 16 jaar. Aangezien ons oudste lid momenteel 13 jaar is, is het leeftijdsverschil op die manier kleiner waardoor de activiteiten beter op hun leefwereld afgestemd kunnen worden. Er zijn ook 2 nieuwe takverantwoordelijken. We bedanken Sara en Jasmien voor hun inzet van het voorbije jaar! Eline zal dit jaar de coördinatie van de Wako s op zich nemen en Emmelie geeft er een lap op bij de Yoppi s. Een nieuwe leidingsverdeling hoort natuurlijk ook bij de start van het nieuwe jaar. We nemen jammer genoeg afscheid van Dennis, Alexine, Babette en Jasmien. Wegens tijdsgebrek of werk was voor hen JRK niet meer combineerbaar. Hun inzet en enthousiasme verdient een dikke merci! Gelukkig blijven ze allen medewerker. Maar we zijn daarnaast ook zeer blij met de nieuwe wind in ons team: Jolien en Mathias worden leiding. Juij! Leer hen snel kennen, verder in deze nieuwsbrief! Intussen werd tevens de nieuwe jaarkalender opgesteld. Hoewel het een voorlopige planning is die door het jaar heen kan wijzigen en het dus belangrijk is onze nieuwsbrieven in de gaten te houden, geeft het toch al een overzicht. Je kan de kalender bekijken via onze website.

3 U I T G A V E 1, S E P T E M B E R P A G I N A 3 Yoppi team werkjaar Algemeen verantwoordelijke en leiding Yoppi s Ik ben Jessie Wauters (24 jaar), verantwoordelijke van Jeugd Rode Kruis Destelbergen sinds oktober Ik studeer Orthopedagogiek aan de Universiteit van Gent. Jeugd Rode Kruis is voor mij de universiteit van het leven : je groeit er, je leert er samenwerken, je leert van elkaar, je leert omgaan met moeilijkere en aangename situaties, je kan iets teruggeven aan de leden, Ook naast het Jeugd Rode Kruis ben ik een bezige bij: ik ga heel vaak babysitten en ben (hoofd)animator in tal van organisaties. Takverantwoordelijke Yoppi s Ik ben Emmelie De Brauw, ben 18 jaar en ben actief bij JRK Destelbergen sinds januari Ik ben dit jaar gestart met de opleiding Toegepaste Psychologie. Heel veel ervaring met kinderen en leiding geven heb ik niet, maar ik ben zeer leergierig. De reden waarom ik leiding ben geworden is omdat je jeugd de beste tijd is van je leven, lid zijn van een jeugdbeweging mag daar niet in ontbreken. Voor mij is het JRK Destelbergen een ontdekking, waar ik véél zin in heb! Leiding Yoppi s Ik ben Sara Van Brussel, ben 20 jaar en actief bij JRK Destelbergen sinds oktober Ik zit in mijn laatste jaar kleuteronderwijs aan Artevelde Hogeschool en ben dol op muziek, omgaan met kinderen en avontuur. Mijn hobby s zijn dan ook gitaar spelen, Speelplein, Kazou en natuurlijk JRK. Ik hou ervan om lekker zot te doen en vooral veel plezier te maken met mijn vrienden. Leiding Yoppi s Mijn naam is Hannes De Baere. Ik ben 18 jaar en ben actief bij JRK Destelbergen sinds februari Ik studeer multimedia. Verder ben ik altijd al graag met kinderen bezig geweest, zo ben ik ook animator bij andere organisaties. Dit is echter enkel in de vakanties, dus ik wou nog een stapje verder gaan door ook in het weekend leiding te geven. Daarnaast ben ik heel creatief, dus bij mij speel je niet vaak 2 keer hetzelfde spel. JRK Destelbergen is voor mij het leven vanuit een andere hoek ontdekken. Ik hoop dat deze stap zal uitbloeien tot een goede vriendschap en samenwerking tussen mezelf en de leden! Stagiair Leiding Yoppi s Hey, ik ben Jolien Van Brussel. Ik ben 17 jaar en ik studeer latijnwetenschappen. Ik ben actief bij JRK Destelbergen sinds juli Mijn hobby s zijn zingen, muziek beluisteren, Kazou, speelplein en natuurlijk: JRK. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en om te gaan met kinderen.

4 P G 4 Wako team werkjaar Takverantwoordelijke Wako s Mijn naam is Eline Michiels, ik ben sinds oktober 2011 actief bij JRK Destelbergen. Ik ben een studente ergotherapie van 20 jaar. Ik dans graag, maar mijn grootste passie is koken. Ik ben leergierig en sociaal. Een zo goed mogelijke band te creëren met onze leden is voor mij belangrijk. Voor mij betekent JRK Destelbergen hetzelfde als plezier maken met leeftijdsgenootjes op een sociale, speelse en aangename manier waar iedereen kan aan deelnemen. Hierin kan samenwerking, vertrouwen en hulp niet ontbreken! Leiding Wako s Ik reageer al 27 jaar op de naam Karel Billiet. Ik heb meer dan 10 jaar jeugdwerkervaring in verschillende organisaties en ben sinds oktober 2011 actief bij JRK Destelbergen. Ik werk als stafmedewerker bij KLJ nationaal. En ja, daar ik bij de KLJ niet veel in contact kom met de leden is mijn positie als leider bij het JRK een ideale aanvulling. Daarnaast sla ik graag op een pluimke: ik zit namelijk in een badmintoncompetitieploeg. Als onderdeel van de ketting binnen deze gemotiveerde leidingsploeg draaien we samen de pedalen rond op weg naar een mooie toekomst binnen JRK! Leiding Wako s Hye iedereen, diene hiernaast ben ik, Jeroen Vincke. Ik ben sinds december 2012 actief bij JRK Destelbergen, ben 19 en woon in Destelbergen. Momenteel studeer ik voor opvoeder. Het boeit mij enorm om met mensen bezig te zijn, daaruit vloeien dan ook mijn hobby s: speelplein, hulpverlener bij het rode kruis, diepzeeduiken en natuurlijk niet te vergeten Jeugd Rode Kruis Destelbergen. Het boeit me enorm en ik doe het met veel plezier! Leiding Wako s Hey iedereen, mijn naam is Mathias Dick. Ik ben 20 jaar en studeer geschiedenis aan de Universiteit Gent. Ik ben sinds september 2012 actief als medewerker bij JRK Destelbergen, maar dit jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik maak dan ook met veel plezier de overstap naar de leidingsploeg van JRK Destelbergen! Ik hou van spel en avontuur en ben graag creatief bezig met kinderen. Ik heb ondertussen een viertal jaar ervaring in het jeugdwerk en hoop dan ook mijn steentje te kunnen bijdragen in deze boeiende jeugdbeweging!

5 U I T G A V E 1, S E P T E M B E R P A G I N A 5 Hieronder vinden jullie een overzicht van de activiteiten weer per tak: Yoppi s [uitgesproken als joppies]: 6 10 jaar (vanaf eerste leerjaar) Wako s [uitgesproken als wakkoos]: jaar (vanaf vijfde leerjaar) Activiteiten in september (Yoppi s ) Start en opendeurdag: zat 14 september 14u-17u Laat je volledig opgaan in de magische wereld van superhelden, laat je omtoveren tot een echte superheld, leer hoe je echte powerdrank maakt, laat je vrienden kennis maken met JRK Destelbergen en nog veel meer. Voor de ouders is er een gezellig hoekje voorzien met drank en taart. I m your superhero! : zat 28 september 14u-17u Wie is de beste superheld? Spaar al je krachten en kom mee strijden in onze grote superheldenbattle! Dat de beste mogen winnen. Of heeft elke superheld wel eens een voordeel en tegenslag? We zullen zien. Activiteiten in september (Wako s ) Start en opendeurdag: zat 14 september 14u-17u Laat je volledig opgaan in de magische wereld van superhelden, laat je omtoveren tot een echte superheld, leer hoe je echte powerdrank maakt, laat je vrienden kennis maken met JRK Destelbergen en nog veel meer. Voor de ouders is er een gezellig hoekje voorzien met drank en taart. Helaas kunnen we in de maand september geen tweede activiteit voorzien voor de Wako s. De leiding is namelijk op survivalweekend (20 t.e.m. 22 sept) samen met een internationale jeugdvereniging. Wij leren hen de kneepjes van eerste hulp en zij leren ons sjorren, met een kompas de weg zoeken, enz.

6 P G 6 Sfeerbeelden van op kamp! Jarigen in september De volgende gelukkigen mogen in september een kaarsje uitblazen: 4 sept Hannes De Baere Leiding Yoppi s 18 jaar 11 sept Mike Nuitten Yoppi 7 jaar 15 sept Jessie Wauters Leiding Yoppi s 24 jaar 25 sept Eline Michiels Leiding Wako s 20 jaar Wij wensen jullie een gelukkige verjaardag! Maak er een mooie dag van!

Eerste nieuwsbrief is een feit!

Eerste nieuwsbrief is een feit! JRK DESTELBERGEN www.jrkdestelbergen.be 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Nieuwsbrief JRK Destelbergen I N H O U D Voorwoord 1 U I T G A V E 1, 2 0 1 2, S E P T E M B E R Eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

Terugblik op ons geboortefeest!

Terugblik op ons geboortefeest! JRK DESTELBERGEN www.jrkdestelbergen.be 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Nieuwsbrief JRK Destelbergen I N H O U D U I T G A V E 2, 2 0 1 2, O K T O B E R Terugblik geboortefeest Inschrijvingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JRK Destelbergen U I T G A V E 2, 2 0 1 3, O K T O B E R. Voorwoord. Beste ouders, vrijwilligers en vrienden,

Nieuwsbrief JRK Destelbergen U I T G A V E 2, 2 0 1 3, O K T O B E R. Voorwoord. Beste ouders, vrijwilligers en vrienden, JRK DESTELBERGEN www.jrkdestelbergen.be 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Nieuwsbrief JRK Destelbergen I N H O U D Voorwoord 1 U I T G A V E 2, 2 0 1 3, O K T O B E R Voorwoord Inschrijvingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JRK Destelbergen

Nieuwsbrief JRK Destelbergen JRK DESTELBERGEN www.jrkdestelbergen.be 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Nieuwsbrief JRK Destelbergen I N H O U D : Voorwoord 1 Gezocht + initiatie 2 jeugdleiders Kampflyer + 3 bedanking

Nadere informatie

Nieuwsbrief JRK Destelbergen

Nieuwsbrief JRK Destelbergen JRK DESTELBERGEN www.jrkdestelbergen.be 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Nieuwsbrief JRK Destelbergen I N H O U D : Voorwoord 1 Wist je datjes 2 + bedanking Info-avond kamp 3 + slotdag

Nadere informatie

JRK Destelbergen www.jrkdestelbergen.be jrkdestelbergen@gmail.com 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen. Toetertoe!

JRK Destelbergen www.jrkdestelbergen.be jrkdestelbergen@gmail.com 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen. Toetertoe! JRK Destelbergen www.jrkdestelbergen.be jrkdestelbergen@gmail.com 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Toetertoe! U i t g a v e 5, J a a r g a n g 2 014, A u g u s t u s Pg 2 Voorwoord We

Nadere informatie

Nieuwsbrief JRK Destelbergen

Nieuwsbrief JRK Destelbergen JRK DESTELBERGEN www.jrkdestelbergen.be 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Nieuwsbrief JRK Destelbergen I N H O U D : Voorwoord 1 Praktische zaken 2 Fiësta 3 Activiteiten 4 Verjaardagen

Nadere informatie

INFOMAP Jeugd Rode Kruis Destelbergen. waar iedereen kan groeien en openbloeien!

INFOMAP Jeugd Rode Kruis Destelbergen. waar iedereen kan groeien en openbloeien! INFOMAP waar iedereen kan groeien en openbloeien! 1 Zie ze daar spelen, buiten in de zon. Soms zou ik willen dat ik terug kon! Op weekends en kampen, dat was zo fijn! Even was ik vergeten hoe het was om

Nadere informatie

U I T G A V E 3, J A A R G A N G 2 0 1 3, S E P T E M B E R

U I T G A V E 3, J A A R G A N G 2 0 1 3, S E P T E M B E R JRK DESTELBERGEN www.jrkdestelbergen.be Toetertoe 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen! U I T G A V E 3, J A A R G A N G 2 0 1 3, S E P T E M B E R Eerste hulp Jaaroverzicht 2 5 Kamp Leiding

Nadere informatie

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails.

Kabouters. Dit semester mogen jullie meer e- mails van mij verwachten. Dus vergeet niet af en toe eens te kijken naar jullie mails. Kabouters Dag kabouterouders en kaboutertjes, We zitten al voorbij de helft van het KSA- jaar. Wat gaat de tijd ontzettend snel! Jullie dochter/zoon is al een half jaartje ouder en reeds een echte KSA

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Toetertoe! Voorwoord 2. Gezocht! + Wist-je-datjes. De voorbije activiteiten. De voorbije activiteiten. Sudoku 5. Eerste hulp initiaties.

Toetertoe! Voorwoord 2. Gezocht! + Wist-je-datjes. De voorbije activiteiten. De voorbije activiteiten. Sudoku 5. Eerste hulp initiaties. JRK DESTELBERGEN www.jrkdestelbergen.be 0473/44.01.17 Kouterstraat 129, 9070 Destelbergen Toetertoe! INHOUD: U I T G A V E 2, J A A R G A N G 2 0 1 3, J A N U A R I Voorwoord 2 Gezocht! + Wist-je-datjes

Nadere informatie

JRKRANT OKTOBER NOVEMBER 2016

JRKRANT OKTOBER NOVEMBER 2016 JRKRANT OKTOBER NOVEMBER 2016 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 1 Helpertje + initiaties 2 Nieuws van de afdeling Verjaardagen 3 Sudoku 4 3

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik

Scouting Frederik Hendrik Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen September t/m December 2017 Hoi allemaal! Het eerste deel van het scouting seizoen is weer begonnen. Dit programma boekje is voor september 2017 t/m december

Nadere informatie

JRKRANT November December 2016

JRKRANT November December 2016 JRKRANT November December 2016 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 2 Helpertje + initiaties 3 Nieuws van de afdeling + Benjamins Kamp 5 Verjaardagen

Nadere informatie

JRKRANT December Januari

JRKRANT December Januari JRKRANT December Januari 2016 2017 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 1 Junior Helper + initiaties Nieuws van de afdeling Verjaardagen 3 Woordzoeker

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari

Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Januari Januari 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, We hopen dat iedereen zeer fijne feestdagen achter de rug heeft. De leidingsploeg

Nadere informatie

BenBenieuwd nr Pagina 1

BenBenieuwd nr Pagina 1 BenBenieuwd nr 1 2016-2017 Pagina 1 Inhoud VOORWOORD... 3 BRIEF AAN DE OUDERS... 4 KALENDER... 7 Leidingsweekend 1 23, 24 & 25 september 2016... 7 Christus Koning 20 oktober 2016... 7 Fakkeltocht 29 oktober

Nadere informatie

Schribbel. Contact JRK. D e. jrkharelbeke.be. Adres van ons lokaal t Of Veldstraat 179-8530 Harelbeke

Schribbel. Contact JRK. D e. jrkharelbeke.be. Adres van ons lokaal t Of Veldstraat 179-8530 Harelbeke Contact JRK Adres van ons lokaal t Of Veldstraat 179-8530 Harelbeke Hoofdleider contactadres Andreas Werbrouck Beeklaan 34 Harelbeke Tel. 0495/67.10.49 E: jeugd@rodekruisharelbeke.be Site: www.jrkharelbeke.be

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

nr. 378 van MIRANDA VAN EETVELDE datum: 15 september 2017 aan SVEN GATZ Jeugdbewegingen - Demografie leden

nr. 378 van MIRANDA VAN EETVELDE datum: 15 september 2017 aan SVEN GATZ Jeugdbewegingen - Demografie leden SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 378 van MIRANDA VAN EETVELDE datum: 15 september 2017 aan SVEN GATZ VLAAMS MINISTER VAN CULTUUR, MEDIA, JEUGD EN BRUSSEL Jeugdbewegingen - Demografie leden wordt traditioneel gekenmerkt

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

VOORWOORD! Vele lekjes en een stevige linker, De jonggidsenleiding xoxo

VOORWOORD! Vele lekjes en een stevige linker, De jonggidsenleiding xoxo JONGGIDSENBOEKJE 1 VOORWOORD! Geachte ouders en jonggidsen Het lange wachten is eindelijk voorbij en het is terug tijd voor een nieuw scoutsjaar. Wij,de enthousiaste jonggidsenleiding, kijken er alvast

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse

V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse V.U. Sielke De Mecheleer, Frans Verbeekstraat 15, 3090 Overijse Liefste chiromeisjes en ouders, Eerst en vooral willen wij jullie met de hele leidingsploeg een gelukkig, spetterend, speels en avontuurlijk

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

WIE GAAT ER MEE MET AJOK VZW. Ajok VZW Postbus Gent 0496/ ondernemingsnummer:

WIE GAAT ER MEE MET AJOK VZW. Ajok VZW Postbus Gent  0496/ ondernemingsnummer: WIE GAAT ER MEE MET AJOK VZW INHOUDSOPGAVE Wie zijn we?... 3 PICO... 4 NANO... 5 HECTO... 6 GIGA... 7 OP SCHOK... 8 Meer weten?... 9 WIE ZIJN WE? Alle Jongeren Op Kamp - Organiseert vakantiekampen tijdens

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Informatiekrantje September december 2016 Praktische informatie Wat? Een jeugdbeweging waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen ravotten. We organiseren dit jaar opnieuw knotsgekke activiteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING

CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING WEG WIJS 2018-2019 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 11

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2017-2018 Hallo, Jow, goedendag, friepfroepsmurk, blabliebloeblie kapoenen!!!! (en mama s en papa s ook een beetje) We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie

Nadere informatie

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI

DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI DE WEKROEP VNJ MORTSEL JANUARI 2011 Inhoud 1. gele lintjes 2. rode lintjes 3. groene lintjes 4. speelplezier 5. knappe foto s 6. periodethema 7. kalender 8. nieuwtjes Beste VNJ-ers en ouders, Voorwoord

Nadere informatie

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop!

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop! Speelfijne zomer Hey hallo! het centrale thema van het speelplein. Als ruimteschip maakt het verschillende tijdreizen, maar ook als cruiseschip ter land ter zee en in de lucht beleeft het zotte avonturen.

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag!

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Nieuwsbrief 3 03-10-2014 Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Kiss en Ride In verband met de veiligheid van uw en onze kinderen wordt de parkeerstrook voor de school

Nadere informatie

Heeft het jeugdwerk een rol te spelen in de ongeorganiseerde vrijetijdsbesteding van kinderen en jongeren?

Heeft het jeugdwerk een rol te spelen in de ongeorganiseerde vrijetijdsbesteding van kinderen en jongeren? Heeft het jeugdwerk een rol te spelen in de ongeorganiseerde vrijetijdsbesteding van kinderen en jongeren? Lieve Bradt Vakgroep Sociaal Werk en Sociale Pedagogiek Universiteit Gent 17 mei 2019 Een korte

Nadere informatie

Oktober. Gelukkige verjaardag aan: Yanaïka Claessens. Lieke. Nore

Oktober. Gelukkige verjaardag aan: Yanaïka Claessens. Lieke. Nore Oktober Gelukkige verjaardag aan: Yanaïka Claessens Lieke Nore Het nieuwe schooljaar is van start gegaan, dus de leiding zal al weer met leuke activiteiten klaarstaan! Hou ook alvast de datums voor het

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN

Voorwoord JODELA KSJ HEIDEBLOEMPJE ESSEN juli-augustus 1 Voorwoord Allereerst heet ik iedereen van harte welkom in dit nieuwe KSJ-jaar. Niet alleen de vaste leden en ouders horen hierbij, maar net zoals elk jaar hoop ik nu ook weer enkele nieuwe

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 november: Pastaslag en wijnproefavond! September-oktober

Belangrijke data: 14 november: Pastaslag en wijnproefavond! September-oktober Belangrijke data: 14 november: Pastaslag en wijnproefavond! September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G November 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten, We willen iedereen bedanken om aanwezig te zijn

Nadere informatie

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s!

Ons voorwoord. Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! INFORMATIE KAPKE Ons voorwoord Dag lieve roodkapkes, Lieve mama s en papa s! Voor ons lijkt het of we nog maar net op kamp waren en hier zijn we al met ons informatie Kapke van het nieuwe werkjaar. Als

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Informatiekrantje Januari Juni 2018 Praktische informatie Wat? Een jeugdbeweging waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen ravotten. We organiseren knotsgekke activiteiten waaraan iedereen kan

Nadere informatie

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 Dag beste leden, beste ouders, Eerst en vooral willen wij jullie bedanken. Zonder jullie hadden we geen 2 prachtige kampen kunnen hebben zoals dit jaar

Nadere informatie

STAAT ER WEER! Infoboekje

STAAT ER WEER! Infoboekje STAAT ER WEER! Infoboekje 2013 2014 WELKOM Na een spetterend kamp maakt de leiding zich klaar voor alweer een nieuw KLJ-jaar vol plezier, fun en leuke activiteiten. In dit boekje vinden jullie alle informatie

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

WIE GAAT ER MEE MET AJOK VZW? AJOK vzw Postbus Deurne / ondernemingsnummer:

WIE GAAT ER MEE MET AJOK VZW? AJOK vzw Postbus Deurne / ondernemingsnummer: WIE GAAT ER MEE MET AJOK VZW? INHOUDSOPGAVE Wie zijn we?... 3 PICO... 4 NANO... 5 HECTO... 6 GIGA... 7 OP SCHOK... 8 Meer weten?... 9 WIE ZIJN WE? Alle Jongeren Op Kamp - Organiseert vakantiekampen tijdens

Nadere informatie

Sim Kinderen van het derde en vierde middelbaar. Kabouters De kindjes van de derde kleuterklas.

Sim Kinderen van het derde en vierde middelbaar. Kabouters De kindjes van de derde kleuterklas. Sim Kinderen van het derde en vierde middelbaar Melanie Holderick Grote Ganzeplas 11 16 april 1983 melanieholderick@yahoo.co.uk 0494/60 52 71 Melanie is als lid 2 keer meegeweest op kamp met de vksj. Ze

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Informatiekrantje Januari December 2017 Praktische informatie Wat? Een jeugdbeweging waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen ravotten. We organiseren knotsgekke activiteiten waaraan iedereen

Nadere informatie

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi)

HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) HET ALLERCOOLSTE, ZOTSTE, NIEUWSTE, MEEST FANTASTISCHE EERSTE BOEKJE OOOOIT (da s logisch want er is altijd maar één eerste boekje hihi) Dag liefste kabouters! Welkom bij het allereerste boekje van het

Nadere informatie

Redactioneel. Beste ouders,

Redactioneel. Beste ouders, Start- Braggel Beste ouders, Redactioneel Het kan zijn dat uw kind voor de eerste keer naar de KSA komt, of dat het al jaren komt. U vertrouwt uw kostbaarste bezit toe aan een leidingsploeg die elke zaterdagnamiddag

Nadere informatie

Bundeling Stagerapporten ERASDU project Voorjaar 2019 Frankrijk

Bundeling Stagerapporten ERASDU project Voorjaar 2019 Frankrijk Bundeling Stagerapporten ERASDU project Voorjaar 2019 Frankrijk 5 jongeren uit diverse opleidingen van SPECTRUM school, GOTALENT en CLW Turnhout liepen een buitenlandse werkstage in Arras, Portugal. URMA

Nadere informatie

Samen op weg naar herstel

Samen op weg naar herstel Samen op weg naar herstel Sessie 5 en 6 : Krachten Inhoud Introductie krachten... 2 Ik ben... 3 Persoonseigenschappen en kwaliteiten...3 Ik kan... 4 Talenten en vaardigheden...4 Ik weet... 5 Levenservaring,

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie September-Oktober 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 16 September Eerste Chirozondag + Foto s 23 September Vriendjesdag 30 September Chiro 7 Oktober

Nadere informatie

Waardevolle zorg. is ook JONG!

Waardevolle zorg. is ook JONG! Waardevolle zorg is ook JONG! www.loc.nl 2 Visie LOC-jeugd LOC Jeugd heeft een visie op de zorg. Die heet Waardevolle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt omdat die gaat over dingen die

Nadere informatie

Programmaboekje Kapoenen Centrum

Programmaboekje Kapoenen Centrum Programmaboekje Kapoenen Centrum 1 e semester 2016-2017 Wie zijn wij? Hallo Kapoenen! Ik ben Jitte. Mijn totem is zonnegloedblauwe opgewekte arasari. Ik hou van kampen bouwen, bosspelen spelen, knutselen

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j)

INHOUD. 4 Info. 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING. 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 2017-2018 INHOUD 4 Info 5 Algemene contactgegevens CONTACTGEGEVENS VAN ALLE LEIDING 6 Sloebers (6j - 7j) 7 Leka s (8j - 9j) 8 Joro s (10j - 11j) 9 Jimmers (12j - 13j) 10 Simmers (14j - 15j) 3 INFO Welkom

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Beste leden, ouders en sympathisanten Met nu ook het eetfestijn, de ledenuitstap en al 2 weekends achter de rug komt het einde van het jaar al bijna in zicht. De Knim, PieKrie en SJO kunnen nog aftellen

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Februari Xaverius-St.Rita A21/46G Februari 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over...

WENST U EEN GELUKKIG EN GEZOND GRAAF FLORIS V. Januari 2016. Colofon Redactie: Jeffrey Faas. Lees meer over... Januari 2016 Colofon Redactie: Jeffrey Faas Volgende deadline: 5 MAART Kopij aanleveren: florisbode@graafflorisv.nl GRAAF FLORIS V WENST U EEN GELUKKIG Lees meer over... Florisbode Deadlines Bevers - Kom

Nadere informatie

ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015

ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015 ProJOP Nieuwsbrief augustus 2015 Een nieuw seizoen! Bekijk de nieuwe kalender en weekendflyers verderop in de nieuwsbrief! Binnenkort liggen ze weer in de brievenbus bij elke gemeente in Vlaanderen: de

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst

Nadere informatie

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag.

Tijdens de maand maart zijn er hier en daar wat speciallekes. We starten de eerste 2 weekends met scoutsvergaderingen op zondag. Beste Vincies & ouders, De maand februari vloog voorbij. We genoten van een zeer geslaagde vijfde editie van onze gidsenfuif Mad Women. We willen heel graag de gidsenleiding bedanken voor de schitterende

Nadere informatie

CLUBAANBOD EN TRAINING SAMEN HET GELOOF ONTDEKKEN EN VERDIEPEN

CLUBAANBOD EN TRAINING SAMEN HET GELOOF ONTDEKKEN EN VERDIEPEN CLUBAANBOD EN TRAINING SAMEN HET GELOOF ONTDEKKEN EN VERDIEPEN Bruisend Jeugdwerk De kerk als plek waar jongeren, gelovig of niet, graag naartoe gaan om God beter te leren kennen. Jeugdleiders die dichterbij

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Ouders in Huis: gesprekskaarten. Gesprekskaarten Ouders in Huis - Thematische methodiek. Ontmoeten

Ouders in Huis: gesprekskaarten. Gesprekskaarten Ouders in Huis - Thematische methodiek. Ontmoeten Ouders in Huis: gesprekskaarten Gesprekskaarten Ouders in Huis - Thematische methodiek Ontmoeten 1. Vind je dat er initiatieven nodig zijn waar ouders elkaar kunnen leren kennen? Heb je hier ideeën over?

Nadere informatie

Z!P MAART- APRIL 2019

Z!P MAART- APRIL 2019 Z!P MAART- APRIL 2019 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

id 766 Ik ben student in : Studiefase op het moment dat je op Erasmus vertrok

id 766 Ik ben student in : Studiefase op het moment dat je op Erasmus vertrok id 766 Ik ben student in : Leuven Studiefase op het moment dat je op Erasmus vertrok Bachelor derde studiefase (hoofdinschrijving) opleiding Psychologie optie: Klinische- en Gezondheidspsychologie Land

Nadere informatie

LES. Vragen uit de hoed toveren! Soorten vragen WERKBOEK. Dit kan ik al! Wie zoek ik? Ik kan ja-neevragen herkennen.

LES. Vragen uit de hoed toveren! Soorten vragen WERKBOEK. Dit kan ik al! Wie zoek ik? Ik kan ja-neevragen herkennen. Vragen uit de hoed toveren! LES 5 Dit kan ik al! Ik kan ja-neevragen herkennen. WERKBOEK Soorten vragen Open vragen beginnen met vraagwoorden (wie, wat, waar, wanneer, waarom, hoe ) voorbeelden: Hoe gaat

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108

BLUB. België Belgique P.B. P.P VORST SINT DENIJS BC 30108 BLUB. België Belgique P.B. P.P. 1190 VORST SINT DENIJS BC 30108 Verschijnt 5x/jaar. BLUB is een uitgave van CHIRO H2O VORST jaargang 17 V.U. Céline De Moor, Boergondiëstraat 12, 1190 Vorst Afgiftekantoor:

Nadere informatie

JRKRANT Juli en augustus 2016

JRKRANT Juli en augustus 2016 JRKRANT Juli en augustus 2016 KAMP 2016 Deze maand in onze JRKRANT KAMP 2016 1 Nieuw concept vanaf september Heimweedag 2 Startactiviteit 3 Ontbijtactie 3 Tekstje van een lid 4 Voor extra informatie mogen

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.

DE ROZE HUISKRANT. Interview met onze stagiaire DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE. DE REDACTIE: JESSIKA INGE LINDA PHILIPPE HEIDI INE STEPHANIE CONTACT: INE.VERCAEMER @DE-LELIE.BE Krantje 26 DE ROZE HUISKRANT Juli 2013 Interview met onze stagiaire We hebben sinds 4 februari een stagiaire,

Nadere informatie

Zondag 3 maart 14u00 17u00 Leidingswissel Vrijdag 8 maart zondag 10 maart WEEKEND Zondag 17 maart 14u00 17u00 Bunkertocht

Zondag 3 maart 14u00 17u00 Leidingswissel Vrijdag 8 maart zondag 10 maart WEEKEND Zondag 17 maart 14u00 17u00 Bunkertocht Zondag 3 maart 14u00 17u00 Leidingswissel We starten de eerste vergadering in mineur, net zoals het klimaatbeleid van onze politici. Vandaag zullen jullie ons allemaal moeten missen. Maar niet getreurd!

Nadere informatie

Jeugdatelier Oranje Brugge

Jeugdatelier Oranje Brugge Jeugdatelier Oranje Brugge www.oranjebrugge.be www.facebook.com/jeugdatelier.oranjebrugge Inhoud Woordje vooraf p. 3 Algemene info p. 4 Verhuisd! p. 6 Even voorstellen p. 8 * Hoofdleiding p. 8 * Tinkies

Nadere informatie

Sikamberke!!!! " # $ % &!!"#$%&'(!) #*+"+,!-*)

Sikamberke!!!!  # $ % &!!#$%&'(!) #*++,!-*) Sikamberke " # $ % & "#$%&'() #*+"+,-*) ).//0)1)234)5360/)7/89:;):

Nadere informatie

26-30 september 2016 / 30 BLZ. / KLEUTER1- GELE KLAS

26-30 september 2016 / 30 BLZ. / KLEUTER1- GELE KLAS VERSCHIJNT WEKELIJKS / 0 / 10 de JAARGANG / WEEK 5 / 26-30 september 2016 / 30 BLZ. / KLEUTER1- GELE KLAS Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 een vrije dag

Nadere informatie

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s,

Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, INFORMATIE KAPKE 2018-2019 Dag lieve Roodkapkes, mama s en papa s, Het kamp is helaas al enkele maanden voorbij, maar geen nood hier zijn we weer met ons eerste kapke! Dit is ons informatie kapke waarin

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

BIJ VRIJWILLIGER VDS VLAAMS-BRABANT?

BIJ VRIJWILLIGER VDS VLAAMS-BRABANT? BIJ VRIJWILLIGER VDS VLAAMS-BRABANT? hoi speelbeest! VOORWOORD De vrijwilligersploeg van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk Vlaams-Brabant bestaat uit een bende enthousiastelingen met maar 1 missie: het

Nadere informatie