Dr. Hauschka Producttrainingen 2015 Nederland en België

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dr. Hauschka Producttrainingen 2015 Nederland en België"

Transcriptie

1 Dr. Hauschka Producttrainingen 2015 Nederland en België Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Training Product- en Verkooptips Verdiepingstrainingen

2 Inleiding Voor u ligt het programma voor de Dr. Hauschka producttrainingen voor Wij bieden u het komende jaar een interessant programma aan van basiskennis van de producten tot verdieping. Ook dit jaar bieden we de Verdiepingstrainingen landelijk aan en staat de winkeltraining Product- en Verkooptips weer op de agenda. Wij hebben gemerkt dat velen van u deze training erg waarderen en de informatie goed kunnen gebruiken bij de verkoop van Dr. Hauschka producten. Wij hopen dat u weer met veel enthousiasme zult deelnemen aan onze trainingen.

3 Algemene informatie De trainingen zijn gratis We vinden het belangrijk dat u voldoende kennis hebt om uw klanten te kunnen adviseren en de producten te kunnen verkopen. Daarom kunt u als erkend verkooppunt gratis aan onze trainingen deelnemen. Volgorde deelname trainingen Als u nog geen Dr. Hauschka-training heeft gevolgd, kunt u het beste beginnen met de producttraining Gezichtsverzorging Basis en de training Lichaamsverzorging. Alle andere trainingen kunt u naar eigen inzicht volgen. De trainingen duren twee uur en vinden verspreid over Nederland en België plaats. Tijdsduur van de trainingen Van tot uur. De ontvangst is vanaf uur. Inschrijving Het inschrijfformulier vindt u achter de desbetreffende training. Wij vragen u het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in te vullen. U kunt het formulier retourneren middels de bijgevoegde retourenvelop of uw inschrijving doorgeven via fax: +31 (0) ; of ons adres in het geval u de retourenvelop niet (meer) heeft: WALA Nederland B.V., t.a.v. Afdeling Opleidingen Antwoordnummer 10120, 2280 WB RIJSWIJK Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen, sturen wij u een ontvangstbevestiging. Alleen schriftelijke aanvragen worden verwerkt. Uiterlijk twee weken voor aanvang van de training ontvangt u van ons het adres waar de training wordt gehouden en de routebeschrijving. Meld u uiterlijk vier weken voor de aanvang van de training aan. Annulering Bent u verhinderd, dan verzoeken wij u ons dit zo spoedig mogelijk en uiterlijk 24 uur voor aanvang van de training door te geven via bovenstaande contactgegevens of via telefoonnummer +31 (0) De vrijgekomen plaats kunnen wij aan andere geïnteresseerden beschikbaar stellen.

4

5 Producttrainingen Gezichtsverzorging Basis en Intensief Training Gezichtsverzorging Basis Tijdens de training Gezichtsverzorging Basis worden de basisproducten van Dr. Hauschka gezichtsverzorging behandeld. Door de diverse huidbeelden te leren herkennen worden alle stappen van de dagelijkse verzorging met u doorgenomen. Doel van deze training is u in staat te stellen om de klant te voorzien van een totaal huidadvies. We benaderen de huid op een holistische wijze, de producten zijn werkzaam op het hele lichaam. Vanuit deze visie gaan we samen met u de raakvlakken bespreken van een huidbeeld met de diverse producten van Dr. Hauschka Cosmetica. Na het volgen van deze training kunt u uw klanten vakkundig adviseren over alle producten voor de dagelijkse verzorging van de gezichtshuid. Training Gezichtsverzorging Intensief In deze training wordt er speciaal aandacht besteed aan de intensieve gezichtsverzorgingsproducten van Dr. Hauschka Cosmetica. De Huidconditioners, Intensieve Conditioners en de Maskers lenen zich bij uitstek voor een succesvolle verkoop. We bespreken de condities van de huid, zodat u weet welke Intensieve Verzorging u kunt adviseren. U kunt zelf tijdens de training het intensieve effect van deze producten ervaren. Na het volgen van de training kunt u uw klanten vakkundig adviseren over de intensieve gezichtsverzorgingsproducten van Dr. Hauschka Cosmetica en deze succesvol inzetten.

6 Inschrijfformulier Producttrainingen 2015: Gezichtsverzorging Basis en Intensief Vul per training de voor- en achternaam van de deelnemers in Producttraining Gezichtsverzorging Basis - 25 februari 2015 in Gent (BE) Producttraining Gezichtsverzorging Basis - 4 maart 2015 in Utrecht Producttraining Gezichtsverzorging Intensief - 8 april 2015 in Zwolle Producttraining Gezichtsverzorging Basis- 28 april 2015 in Arnhem Producttraining Gezichtsverzorging Basis - 6 mei 2015 in Oostkamp (BE) Producttraining Gezichtsverzorging Basis - 13 mei 2015 in Rijswijk (ZH) Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/fax: adres:

7 Inschrijfformulier Producttrainingen 2015: Gezichtsverzorging Basis en Intensief Vul per training de voor- en achternaam van de deelnemers in Producttraining Gezichtsverzorging Basis - 19 mei 2015 in Amsterdam Producttraining Gezichtsverzorging Intensief - 17 juni 2015 in Rijswijk (ZH) Producttraining Gezichtsverzorging Intensief - 12 oktober 2015 in Oostkamp (BE) Producttraining Gezichtsverzorging Basis - 20 oktober 2015 in Eindhoven Producttraining Gezichtsverzorging Intensief - 4 november 2015 in Westerbroek Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/fax: adres:

8

9 Producttrainingen Lichaamsverzorging en Product-en Verkooptips Training Lichaamsverzorging Tijdens deze training behandelen we de Dr. Hauschka verzorgingsproducten voor het lichaam en veel voorkomende vragen van uw klanten op het gebied van sport, moeder en kind en de overgang. Uiteraard vertellen we over de werking van de producten en laten we u zien welke producten op elkaar aansluiten en elkaar aanvullen. Met diverse verkooptips die wij u mee geven kunt u de verkoop van de lichaamsverzorgingsproducten van Dr. Hauschka stimuleren. Training Product- en Verkooptips Tijdens de training Product- en Verkooptips staat het assortiment van Dr. Hauschka Cosmetica in zijn geheel centraal. Wij geven u veel tips en verkoopadviezen, en adviezen voor de presentatie en communicatie in uw winkel en laten u zien hoe producten op eenvoudige wijze met elkaar gecombineerd kunnen worden. Door het interactieve karakter van de training kunnen ervaringen met de verkoop van Dr. Hauschka producten met elkaar gedeeld worden. Kortom een inspirerende training van twee uur waarin u veel nieuwe ideeën opdoet om de verkoop van Dr. Hauschka in uw winkel te stimuleren.

10 Inschrijfformulier Producttrainingen 2015: Lichaamsverzorging en Product- en Verkooptips Vul per training de voor- en achternaam van de deelnemers in Training Product- en Verkooptips - 17 februari 2015 in Westerbroek (Gr) Training Product- en Verkooptips - 24 maart 2015 in Akersloot (NH) Producttraining Lichaamsverzorging - 29 april 2015 in Utrecht Training Product- en Verkooptips - 12 mei 2015 in Drachten Training Product- en Verkooptips - 18 mei 2015 in Goes Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/fax: adres:

11 Inschrijfformulier Producttrainingen 2015: Lichaamsverzorging en Product- en Verkooptips Vul per training de voor- en achternaam van de deelnemers in Training Product- en Verkooptips - 3 juni 2015 in Utrecht Training Product- en Verkooptips - 10 juni 2015 in Stein Producttraining Lichaamsverzorging - 14 september 2015 in Amsterdam Producttraining Lichaamsverzorging - 21 september 2015 in Westerbroek (Gr) Training Product- en Verkooptips - 22 september 2015 in Gent (BE) Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/fax: adres:

12 Inschrijfformulier Producttrainingen 2015: Lichaamsverzorging en Product- en Verkooptips Vul per training de voor- en achternaam van de deelnemers in Training Product- en Verkooptips - 29 september 2015 in Arnhem Training Product- en Verkooptips - 6 oktober 2015 in Hengelo Training Product- en Verkooptips - 2 november 2015 in Zwolle Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/fax: adres:

13 Verdiepingstrainingen Verdiepingstraining 1: De kracht van Dr. Hauschka Cosmetica Wat is het verschil tussen reguliereen natuurcosmetica? NATRUE-keurmerk Stabiliseringsproces Roos Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke cosmetica. Maar veel cosmetica- en huidverzorgingsproducten zijn niet zo natuurzuiver als de claim op de verpakking doet vermoeden. Dat is verwarrend voor consumenten. In deze training gaan we dieper in op de vraag: wat is natuurcosmetica? En: wanneer weet je zeker dat je te maken hebt met een natuurzuiver merk? Wat zijn de voordelen van natuurzuivere cosmetica? Verder hopen we u te mogen inspireren over de kracht van Dr. Hauschka Cosmetica. Rudolf Hauschka heeft jarenlang onderzoek gedaan naar het ritmische bereidingsprocedé. Met dit zogenaamde stabiliseringsproces is Rudolf Hauschka erin geslaagd zowel de vitale energieën uit verse heilzame planten te extraheren als de houdbaarheid te verlengen, zonder daarbij gebruik te maken van conserveringsmiddelen. Daarnaast is er ook veel aandacht voor de roos, die in bijna alle producten van Dr. Hauschka voorkomt. Verdiepingstraining 2: Wat maakt Dr. Hauschka Cosmetica zo effectief? Drie levenssystemen in de mens, de plant en de huid Opbouw van onze crèmes, oliën en lotions Huidbeelden Wondklaver De cosmetica van Dr. Hauschka werkt helend; er wordt gebruik gemaakt van heilzame planten. Het is inspirerend om te ontdekken hoe een plant kan bijdragen aan het fysieke welzijn van de mens. Tijdens deze training is er ook aandacht

14 voor de antroposofische visie op onze gezondheid en met name de gezondheid van onze huid. Daarnaast zullen in deze training de verschillende huidbeelden worden besproken zodat u uw klanten nog beter kunt adviseren. Ook leert u meer over de opbouw van onze crèmes, oliën en lotions, als voorbeeld nemen wij de Gezichtsreinigingscrème met elkaar door. De wondklaver is een van onze hoofdplanten in de producten. Wij gaan samen met u deze plant nader bekijken. Zodat u inzicht krijgt in de bijzondere eigenschappen van deze plant. Verdiepingstraining 3: Huidveroudering positief ondersteunen met Dr. Hauschka Afbraak- en opbouwprocessen in de huid Intensieve verzorging Regeneratielijn Mineralen; zilver en goud Rode klaver Gezichtsgymnastiek Het aantal oudere mensen in Nederland en België, en dus ook in uw winkel, neemt toe. In onze maatschappij willen veel mensen oud worden, maar niet oud zijn! Hoe bijzonder is het dan dat u uw klanten kunt inspireren op zoek te gaan naar een pure uitstraling. En niet naar rimpeltjes. Dr. Hauschka heeft een prachtige lijn voor de rijpere huid, waarbij de natuurlijke ritmes van de huid worden ondersteund. U leert alles over de afbraak- en opbouwprocessen van de rijpere huid en de intensieve verzorging die daarbij hoort. Een heilzame plant voor de rijpere huid is de rode klaver. In deze training aandacht voor deze bijzondere klaver, die in bijna elk grasveld voorkomt. En wat doen mineralen als zilver en goud voor uw huid? Wij kunnen de tijd niet terugdraaien, maar u kunt uw klanten wel inspireren de vitaliteit van hun huid te ondersteunen en haar te activeren en steviger te laten worden.

15 Inschrijfformulier Producttrainingen 2015: Verdieping Vul per training de voor- en achternaam van de deelnemers in Verdiepingstraining 1-11 maart 2015 in Eindhoven Verdiepingstraining 2-15 september 2015 in Stein Verdiepingstraining 2-23 september 2015 in Zwolle Verdiepingstraining 2-30 september 2015 in Utrecht Verdiepingstraining 1-13 oktober 2015 in Rijswijk (ZH) Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/fax: adres:

16 Inschrijfformulier Producttrainingen 2015 Verdieping Vul per training de voor- en achternaam van de deelnemers in Verdiepingstraining 3-11 november 2015 in Amsterdam Verdiepingstraining 2-24 november 2015 in Goes Verdiepingstraining 2-25 november 2015 in Gent (BE) Verdiepingstraining 3-30 november 2015 in Eindhoven Bedrijfsnaam: Contactpersoon: Adres: Postcode/plaats: Telefoon/fax: adres:

Dr. Hauschka Producttrainingen

Dr. Hauschka Producttrainingen Dr. Hauschka Producttrainingen 2014 Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Verdiepingstrainingen Training Product- en Verkooptips Inleiding

Nadere informatie

CNV Opleiding & Training. Een leven lang leren is kansen creëren

CNV Opleiding & Training. Een leven lang leren is kansen creëren Najaarsprogramma 2007 CNV Opleiding & Training Een leven lang leren is kansen creëren Een leven lang leren is kansen creëren Voor u ligt het vernieuwde najaarsprogramma 2007 van CNV Opleiding & Training.

Nadere informatie

Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten...

Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten... Zoveel verschillende. mensen,. zoveel verschillende. uitvaarten... Training Authentiek in de uitvaart door Het Tiende Huis Jan Dop Uitvaartverzorging Het was niet voor het eerst dat ik mij meer dan ooit

Nadere informatie

Deskundigheidsbevordering. Aanbod 2011. www.vrijwilligerswinkel.nl

Deskundigheidsbevordering. Aanbod 2011. www.vrijwilligerswinkel.nl Deskundigheidsbevordering Aanbod 2011 www.vrijwilligerswinkel.nl AED/REANIMATIE Bij een plotseling optreden van hartfalen, weet u wat u wel en wat u niet moet doen? Kent u die kastjes die overal verschijnen

Nadere informatie

Workshop programma voorjaar 2015

Workshop programma voorjaar 2015 1 Workshop programma voorjaar 2015 Workshop programma voorjaar 2015 Donderdag middag 21 mei: Kerkelijk kaart Nederland & communicatie kerkelijke doelgroepen. Een bondig overzicht van de ontstaansgeschiedenis

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! 2013 CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 1 WORKSHOPS > Alle workshops duren 1 dag of 2 losse dagdelen. Profileren kun je leren dagdelen worden een aantal netwerken geïntro- Workshops Profileren kun je leren

Nadere informatie

Zorg voor de pleegouder in u! Cursussen en bijeenkomsten voor Yorneo pleegouders

Zorg voor de pleegouder in u! Cursussen en bijeenkomsten voor Yorneo pleegouders 2014 Zorg voor de pleegouder in u! Cursussen en bijeenkomsten voor Yorneo pleegouders 2014 programma kalender kalender uitscheuren op perforatie 21 januari Communiceren met pleegkinderen avond 1 28 januari

Nadere informatie

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt!

CNV Cursusprogramma. > Leren werkt! CNV Cursusprogramma > Leren werkt! 2012 1 Workshops Leren werkt! Feedback geven en ontvangen Timemanagement Loopbaancheck Flow in je werk Profileren kun je leren Netwerken Cursussen Emotionele intelligentie

Nadere informatie

Cursusaanbod voor vrijwilligers

Cursusaanbod voor vrijwilligers Cursusaanbod voor vrijwilligers 2015 www.cursusaanbodvrijwilligers050.nl Inhoudsopgave Rots & Water 5, 12, 17, 21 Agressieregulatie 5 Talentontwikkeling 'Wat heb je nog meer in je?' 6, 19 Solliciteren

Nadere informatie

Training: Leidinggeven voor voorlieden en beginnend uitvoerders

Training: Leidinggeven voor voorlieden en beginnend uitvoerders Training: Leidinggeven voor voorlieden en beginnend uitvoerders Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar worden overgenomen, vermenigvuldigd,

Nadere informatie

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig?

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Veelgestelde vragen De veilingmethode Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Het is voor u heel erg weinig moeite om tot een besparing op uw kosten te komen. 1. U schrijft

Nadere informatie

Springplank naar kennis. Trainingsen implementatie catalogus

Springplank naar kennis. Trainingsen implementatie catalogus Springplank naar kennis Trainingsen implementatie catalogus Welkom Wij vinden het belangrijk dat onze klanten succes hebben met de implementatie en inzet van it s learning. Om dit te bereiken hebben wij

Nadere informatie

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap Programma Persoonlijk leiderschap Bereiken wat je wilt Bereiken wat je wilt Iedere dag weer zijn wij allemaal bezig onze gestelde doelen te realiseren. Soms bewust maar meestal onbewust. Hoe krijg jij

Nadere informatie

Impactvolle marketinganalist

Impactvolle marketinganalist Impactvolle marketinganalist Deeltijdopleiding van het Customer Insights Center van de Rijksuniversiteit Groningen www.impactvolleanalist.nl Haal het maximale uit je analysecompetenties Betere bedrijfsbeslissingen

Nadere informatie

DEELNEMER INFORMATIE HET BELANG VAN EEN EIWITRIJK DAGMENU BIJ ZIEKENHUISOPNAME & HERSTEL THUIS. Ziekenhuis Gelderse Vallei & Wageningen Universiteit

DEELNEMER INFORMATIE HET BELANG VAN EEN EIWITRIJK DAGMENU BIJ ZIEKENHUISOPNAME & HERSTEL THUIS. Ziekenhuis Gelderse Vallei & Wageningen Universiteit DEELNEMER INFORMATIE HET BELANG VAN EEN EIWITRIJK DAGMENU BIJ ZIEKENHUISOPNAME & HERSTEL THUIS Ziekenhuis Gelderse Vallei & Wageningen Universiteit Oktober 2014 Oktober 2015 Contactinformatie Het onderzoeksteam:

Nadere informatie

No 4-2013. Uitgebreide informatie over de fusie is te vinden op de speciale fusiewebsite: http://fusiekvovvn.wordpress.com/

No 4-2013. Uitgebreide informatie over de fusie is te vinden op de speciale fusiewebsite: http://fusiekvovvn.wordpress.com/ No 4-2013 datum: 5 december 2013 kenmerk: 2013/801/A8/team Het NIEUWS voor afdelingen bevat informatie en tips die voor afdelingsbesturen en leden nuttig en interessant zijn. Het NIEUWS wordt gemaakt door

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor bestuursleden. ANBO Informatief BRENG UW LEDEN OP DE HOOGTE VAN HET ANBO ENERGIECOLLECTIEF

Nieuwsbrief voor bestuursleden. ANBO Informatief BRENG UW LEDEN OP DE HOOGTE VAN HET ANBO ENERGIECOLLECTIEF Nieuwsbrief voor bestuursleden Coördinatie en eindredactie: Sonja Brouwer E-mail: informatief@anbo.nl Volg ANBO op Facebook Volg ANBO directeur Liane den Haan op Twitter Postadres Postbus 18003 3501 CA

Nadere informatie

Jaartraining Inspirator

Jaartraining Inspirator Jaartraining Inspirator 1 LIEFDE VREUGDE VRIJHEID Laat de Inspirator in je verschijnen Wat leuk dat je meer wilt weten over onze Jaartraining Inspirator! Het wordt een mooi jaar, met bijzondere, boeiende

Nadere informatie

Workshops najaar 2015

Workshops najaar 2015 Workshops najaar 2015 Dansage Ingrediënten in de cosmetica Behandelen van huidoneffenheden Een gezonde huid van binnenuit Integratieve Handmassage Indiase Hoofdmassage Verkooptraining Gelaatkunde Huidverzorging

Nadere informatie

Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf

Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf cursus 2011 Minimal Romance show maandag 11 april 2011 Düsseldorf 99,- per persoon excl. btw Dagarrangement compleet met: Busreis (diverse opstapplaatsen) Winkelen in Düsseldorf Diner inclusief drankjes

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer uw naam verkeerd gespeld wordt in een brief of wanneer u post ontvangt voor uw voorganger die al geruime tijd weg is. Dit soort

Nadere informatie

Training: Sitemanagement

Training: Sitemanagement Training: Sitemanagement Persoonlijke Performance in Managementvaardigheden voor sitemanagers in de procesindustrie Training: Sitemanagement Persoonlijke Performance in Managementvaardigheden voor sitemanagers

Nadere informatie

Training: Effectieve Projectbeheersing. Praktische inzichten en toepasbare methodieken binnen de procesindustrie.

Training: Effectieve Projectbeheersing. Praktische inzichten en toepasbare methodieken binnen de procesindustrie. Training: Effectieve Projectbeheersing Praktische inzichten en toepasbare methodieken binnen de procesindustrie. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van

Nadere informatie

WERELDS Diversiteits-trainingen

WERELDS Diversiteits-trainingen WERELDS Diversiteits-trainingen Diversiteitsmanagement Interculturele Communicatie Diversiteit voor politici Interculturele personele gespreksvoering Integreren in uw organisatie (voor allochtone medewerkers)

Nadere informatie

blad Ontmoet mij op www.onsbpfschilders.nl UITNODIGING gratis uitleg over je pensioen 7 WAT VINDEN WE VAN ONS PENSIOENFONDS 4

blad Ontmoet mij op www.onsbpfschilders.nl UITNODIGING gratis uitleg over je pensioen 7 WAT VINDEN WE VAN ONS PENSIOENFONDS 4 Pensioen blad voor werknemers maart 2015 Meer inzicht in je pensioen: MET UPO & DE PENSIOENPLANNER 2 WAT VINDEN WE VAN ONS PENSIOENFONDS 4 Premie in 2015: PENSIOENPREMIE BLIJFT GELIJK 5 UITNODIGING gratis

Nadere informatie

Opleidingen Boekhouden

Opleidingen Boekhouden Opleidingen Boekhouden Bij Avondopleidingen SKO kunt u kiezen uit 3 verschillende niveau's opleidingen boekhouden: Opleiding Basiskennis Boekhouden BKB vergelijkbaar met MBO-3 niveau (= Elementair Boekhouden

Nadere informatie

Communicatie & Leven

Communicatie & Leven Academie voor Communicatie & Leven Stef de Beurs - - - Erkend als onderwijsinstelling voor beroepsonderwijs: Inhoud Even voorstellen 3 Dagworkshop Spreken vanuit je Hart 4 Dagworkshop Speaking Circle de

Nadere informatie

workshops VOORjaar 2013 vind uw puzzelstukje en maak uw kennis compleet

workshops VOORjaar 2013 vind uw puzzelstukje en maak uw kennis compleet workshops VOORjaar 2013 vind uw puzzelstukje en maak uw kennis compleet Inhoud Voorwoord 3 Bedrijfsmatig Boekhouden voor de zelfstandige schoonheidsspecialist (1 dag) 4 Uzelf presenteren en leren netwerken

Nadere informatie

Wat men moet leren doen, leert men door het te doen!

Wat men moet leren doen, leert men door het te doen! trainingen 2010/2011 Wat men moet leren doen, leert men door het te doen! WerKWiJZe trainingen SeiZOen 2010-2011 Voor wie zijn de trainingen > Voor bestuurders van afdelingen, vakgroepen, secties, > Voor

Nadere informatie