Schooljaar Nummer 19 Dinsdag nieuwsbrief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar Nummer 19 Dinsdag nieuwsbrief"

Transcriptie

1 Activiteitenkalender Ma t/m. vrij 3-07: Week van de oudergesprekken Woe. 1-07: Wisselochtend Do. 2-07: Afscheidsreceptie Tia van Alfen Vrij. 3-07: Bouwverlatersfeest groep 2 & groep 5 di. 7-07: Eind musical groep 8 vrij : school tot voor alle kinderen ma t/m : Zomervakantie Algemeen Het is alweer de laatste het schooljaar We hebben ook dit jaar weer veel geleerd en ook gezellige dingen gedaan. Vers in het geheugen n avondvierdaagse, het zomeravondconcert en verder natuurlijk alle jaarlijks terugkerende activiteiten zoals Sint en Kerst. Op een aantal fronten hebben ouders zich ook het gehele jaar ingezet, onder andere de schoolbibliotheek, ondersteuning bij het lezen, het overblijven en d. Voor alle ouders die zich hebben ingezet: hartelijk dank voor jullie steun en energie om er een goed en gezellig jaar van te maken. Fijne zomervakantie voor iedereen! Geniet ervan met elkaar. We zien (bijna) iedereen weer op maandag 24 augustus voor het nieuwe schooljaar. Voor alle 8e groepers : Alpay, Noortje, Anniek, Jort, Kea, Lilian, Liza, Twan, Niels, Siem, Pilou, Nikki, Daan Duifhuis, Milan, Adam, Mika, Bram, Jacob, Daan van Dijk, Julia, Laila, Farah, Dylan, Lucy, Krijn en Salahedinne, veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs! We zullen jullie missen! Met vriendelijke groet van team Sumatralaan Warm weer de komende dagen De komende dagen worden er hoge temperaturen verwacht in Nederland. Het lichaam van kinderen reageert anders op hitte dan het lichaam van volwassenen, waardoor zij meer kans hebben op gezondheidsklachten. Jonge kinderen zijn niet in staat om zelf maatregelen te nemen bij hitte. Om de hete periode voor uw kind zo prettig mogelijk te maken volgen hieronder enkele tips: 1. Trek uw kind loszittende, luchtige en lichtgekleurde kleding aan. 2. Geef extra drinken mee naar school, het liefst water. 3. Het is verstandig om eten mee te geven dat veel vocht bevat, zoals fruit en groente. 4. Geef zo min mogelijk eten mee met veel zout, suiker of eten dat snel bederft. 5. Zorg voor goede bescherming tegen de zon door een petje of hoed mee te geven en smeer uw kind voor het naar school gaan in met zonnebrandcrème factor 20 of hoger.

2 Veel gestelde vragen betreffende warm weer: Wat is de maximale temperatuur waarbij lesgegeven mag worden? Er zijn géén regels over een maximale binnentemperatuur. In de wet staan geen vastgestelde normen voor de temperatuur in lokalen. Er staat, dat er sprake moet zijn van een behaaglijke temperatuur om het werk te kunnen verrichten. En het klimaat mag niet tot schade van de gezondheid leiden. Wanneer krijgen basisscholen een tropenrooster? Het schoolbestuur bepaalt zelf of het bij extreem warm zomerweer een tropenrooster in wil stellen. Een tropenrooster is een rooster met aangepaste lestijden ten gevolge van hitte, bijvoorbeeld de schooldag vroeg beginnen en eerder dan normaal eindigen. Het minimum aantal lesuren per schooljaar moet in ieder geval gehaald worden. Voor meer informatie over het tropenrooster kunt u terecht op de basisschool van uw kind en op Mag mijn kind thuisblijven met hitte? Een kind is leerplichtig en moet naar school gaan. Thuisblijven mag alleen als hiervoor een geldige reden is en dit met school is afgesproken. Hitte is géén geldig argument om een kind thuis te houden Vakanties schooljaar (herhaling) Herfstvakantie zaterdag 17 t/m zondag 25 oktober 2015 Kerstvakantie vrijdagmiddag* 18 december 2015 t/m zondag 3 januari 2016 Voorjaarsvakantie zaterdag 20 t/m zondag 28 februari 2016 Paasvakantie, vrijdag 25 t/m dinsdag 29 maart 2016 incl. Goede Vrijdag en extra vrije dag Meivakantie, zaterdag 23 april t/m zondag 8 mei 2016 incl. Koningsdag en Hemelvaartsdag Pinksterweekend zaterdag 14 t/m maandag 16 mei 2016 Zomervakantie vrijdagmiddag* 8 juli t/m zondag 21 augustus 2016 *) Leerlingen zijn vrij vanaf uur. Overige vrije momenten Lesvrij 1 vrijdag 2 oktober 2015 Lesvrij 2 vrijdag 27 t/m maandag 30 november 2015 (lang weekend) Lesvrij 3 vrijdagmiddag 4 december 2015: vanaf uur vrij Lesvrij 4 maandag 8 en dinsdag 9 februari 2016 (lang weekend) Lesvrij 5 vrijdag 17 juni 2016 Montessori Q&A Een vraag over de Montessori visie, onderwijs en dergelijke met een antwoord. Hierbij de laatste Q & A: Als kinderen vrij mogen werken, hoe weten ze dan wat ze moeten doen? Wordt het dan geen ongestructureerd rommeltje? Maria Montessori bouwde haar methode zo gestructureerd op, dat ze zelfs wars was van het voorlezen van sprookjes of een vak als vrij tekenen. Inmiddels denken we daar wat genuanceerder over. Het Montessorimateriaal is zo ontworpen dat het één begrip op zeer gestructureerde wijze uitlegt.

3 Niets in het Montessori-onderwijs gebeurt zomaar of toevallig; alles heeft zijn plaats en zijn reden. Leerkrachten leren de kinderen plannen in de midden- en bovenbouw klassen. In het begin gaat dat nog moeizaam, later beter. Als je weet wat je wilt gaan doen en hoe dat moet, dan noemen wij dat structuur. In het klassikale onderwijs spreekt men eveneens vaak van structuur. Men bedoelt dan dat de leerkracht bepaalt wanneer een kind moet luisteren, wanneer opdrachten moeten worden gedaan en in welke tijd dat moet gebeuren. Als je kinderen tot zelfstandige mensen wilt opleiden, zul je ze moeten leren leren. Dat gebeurt in het Montessorionderwijs in Nederland al ruim zeventig jaar. Te hard rijden in de straten rondom school In woonwijken rijden we vaak ongemerkt te hard. Wij merken dit ook rondom onze school. Vooral s ochtends en s middags als kinderen opgehaald worden wordt er te hard gereden. Hierdoor kunnen kinderen die op de fiets of lopend naar school komen niet altijd veilig oversteken. Hierbij het dringende verzoek voor alle ouders die met de auto naar school komen, om stapvoets te rijden als de school start en als de school uit gaat. Met elkaar zorgen we voor een verkeersveilige situatie voor de kinderen van onze school! Pleinwacht rooster komende twee weken Schoolweek 38 Datum Ouders van: Ouders van: Di Julien de J Camiel S Do Demi de J Berkay K Vrij Daan van D Lise R Schoolweek 39 Datum Ouders van: Ouders van: Ma Manou N Loek E Di Elisa van de H Owen R Do Ysra G Lara de G Vrij Geen pleinwacht Geen pleinwacht Afscheid Tia van Alfen Tia neemt na vele jaren werkzaam geweest te zijn in het onderwijs afscheid van het lesgeven en onze school. Zij gaat met prepensioen en samen met haar man genieten van het leven. Donderdag 2 juli zal Tia afscheid nemen van ouders en kinderen. s Middags vanaf is er in de hal gelegenheid samen met Tia terug te kijken op haar werkend leven en vooruit te kijken naar wat de toekomst brengen zal. We nodigen jullie allen van harte uit hierbij aanwezig te zijn! Voor andere vragen en opmerkingen kunt je mailen naar Eva evavanoost@omszeist.nl Afscheid Debbie van Zelm Zoals jullie weten neemt ook Debbie van Zelm afscheid van onze school. Debbie, de leerkracht van middenbouw C op de donderdag en vrijdag, heeft een nieuwe baan gevonden. Vrijdag 10 juli is de laatste werkdag van Debbie op onze school. Ouders van middenbouw C die afscheid willen nemen van Debbie zijn dan vanaf (let op, tijdstip is gewijzigd!) van harte welkom in middenbouw C om onder het genot van een kopje koffie/ thee afscheid te nemen van Debbie.

4 Nieuwe intern begeleider bekend! Mariëlle Hendriksen zal per aankomend schooljaar de intern begeleider zijn van onze school. Ze heeft er reuze zin en ziet er naar uit in komend jaar leerlingen, ouders en teamleden te ontmoeten. Mariëlle heeft ervaring als leerkracht en intern begeleider, is gedragspecialist en rond deze maand de masteropleiding Leidinggeven en Begeleiden bij het Seminarium voor Orthopedagogiek af. Marielle, welkom op onze Montessorischool! Even voorstellen, nieuwe leerkracht bovenbouw B Mijn naam is Chanelle ter Steege, ik ben 53 jaar en woonachtig in Leersum. Ik heb twee grote zonen en een hond. In mijn vrije tijd mag ik graag wandelen, hardlopen, lezen en reizen. Afgelopen jaar heb ik gewerkt in de midden- en bovenbouw van locatie Griffensteyn. Ik verheug me op het komende schooljaar en wens iedereen een fijne vakantie toe. Gevonden voorwerpen Vanaf woensdag 6 juli aanstaande liggen de gevonden voorwerpen weer uitgestald op het podium in de gemeenschapsruimte. Kijkt u ook even of er wat tussen ligt van uw kind(eren)? Alles wat overblijft vrijdag 9 juli, de laatste dag voor de vakantie, wordt naar de kringloopwinkel gebracht. Sportdag 12 juni 2015 Door de sponsoring van Albert Heijn Emmaplein te Zeist en Jumbo supermarkt J. V. Oldenbarneveltlaan hebben alle kinderen, lekkere hap/sap en fruit gehad. Hartelijk dank namens de Openbare Montessori School Sumatralaan te Zeist!

5 Nieuws uit de onderbouw De laatste loodjes. Zo langzamerhand worden er zaken afgesloten, troep opgeruimd of de laatste puntjes op de i gezet. De letter van de week, de Z, blijft nog even actueel. Denk maar aan zon en zomer! Daar krijgen we de komende dagen genoeg van mee Als uw kind snel verbrand, denkt u er dan aan het alvast in te smeren? Komende vrijdag hebben de leerkrachten en de 2 e groepers een afscheidsfeestje. Ouders zijn hierover al geïnformeerd middels een brief. Om uur hoeven de 2 e groepers dus niet opgehaald te worden, want we gaan dan iets gezelligs doen. Het ziet er naar uit dat we in ieder geval het weer mee hebben! Om half 2 zijn we weer terug op school. De laatste vrijdag gaan de 2 e groepers, traditiegetrouw de glijbaan af. Dat zal rond uur plaatsvinden. Natuurlijk bent u uitgenodigd om te komen kijken. Nieuws uit de middenbouw We naderen het einde van dit schooljaar. We hebben met z n allen een ontzettend leuk schooljaar gehad. Veel geleerd, leuke dingen gedaan,.. Zometeen allemaal lekker genieten van de zomervakantie en dan op naar het volgende schooljaar. IPC Ons laatste project ging over schilderijen. We hebben leren kopiëren zoals vroeger, we hebben geleerd met schaduwen te werken in een kunstwerk en we weten nu hoe ze in het Oude Egypte mensfiguren tekenden. Dit hebben we zelf allemaal in praktijk gebracht. Dit is terug te zien in onze schilderijen die we gemaakt hebben. Om dit project af te sluiten gaan we donderdag 10 juli met de middenbouw klassen naar galerie KORTOM. Deze is gevestigd op de voorheuvel (op de plek waar de Aldi heeft gezeten. Bouwverlatersmiddag groep 5 Aankomende vrijdag nemen we afscheid van groep 5. We hebben leuke, gezellige en leerzame vrijdagmiddagen gehad. We sluiten dit vrijdag feestelijk af met elkaar. Nieuws uit de bovenbouw Het schooljaar loopt ten einde. Op 7 juli a.s. voert groep 8 de eindmusical Flashback op. De uitnodigingen zijn mee naar huis gegaan. Mocht het zo zijn dat de kinderen aan 4 toegangskaartjes niet genoeg hebben dan kunnen bijvoorbeeld opa s en oma s ook overdag komen kijken. Om 8.45u of om 13.00u voert groep 8 de hele musical voor de boven- en middenbouw op. Voorafgaand aan de musical eet groep 8 samen op school. Het is de bedoeling dat ieder kind iets meeneemt. De menulijst hangt bij de klas van Tia. Het eten kan vanaf 16.30u gebracht worden, zodat we om 17.00u kunnen eten. Om voorbereid op school te komen in het nieuwe schooljaar hebben alle kinderen het volgende nodig: - een A-4 multomap (liefst 2-rings) met 10 tabbladen - een etui waar al je pennen, potloden, gum etc. in kunnen (en de etui moet in het laatje passen) - een plantje - gymkleding en gymschoenen - luizencape - agenda - de kinderen die volgend jaar in groep 7 en 8 komen hebben ook nog een vulpotlood van 0,5 mm nodig (mochten ze degene kwijt zijn die ze dit jaar hebben gekregen). Groep 6 krijgt er één van school. Wij wensen iedereen een fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

6

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Woe. 17-06 t/m vrij. 19-06: Bovenbouw kamp Za. 20-06: Tuinklusochtend vanaf 10.00 di. 23-06: Ouder bedank moment 20.00-21.00 Vrij. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m. vrij

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MONTESSORISCHOOL ZEIST LOCATIE SUMATRALAAN

NIEUWSBRIEF MONTESSORISCHOOL ZEIST LOCATIE SUMATRALAAN Activiteitenkalender Vrij. 27 11: lesvrije dag, kinderen vrij Ma. 30 11: lesvrije dag, kinderen vrij Vrij. 4 12: Sinterklaas viering, alle kinderen om 12.00 uur vrij Ma. 7 12: Kerst versier ochtend Ma.

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MONTESSORISCHOOL ZEIST LOCATIE SUMATRALAAN

NIEUWSBRIEF MONTESSORISCHOOL ZEIST LOCATIE SUMATRALAAN Activiteitenkalender woe. 9-09 Groepsinformatie ochtend 8.20-9.15 vrij. 2-10 Lesvrije dag, alle kinderen vrij ma. 5-10 Dag van de leerkracht ma. 5-10 Week van de oudergesprekken woe. 7-10 Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 2 Dinsdag nieuwsbrief

Schooljaar Nummer 2 Dinsdag nieuwsbrief Activiteitenkalender woe. 1-10: Start Kinderboekenweek 2014 ma. 6-10: Studiedag, alle kinderen vrij ma. 6-10 t/m vrij 10-10: Oudergesprekken week (let op: gewijzigd)! do. 16-10: Kinderboekenbal vrij. 17-10:

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 8 Dinsdag 6 januari 2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 8 Dinsdag 6 januari 2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Ma. 5-01: Eerste schooldag na de kerstvakantie Woe. 21-01 voorleesontbijt Do. 29-01: Studiedag, alle kinderen vrij Vrij. 20-02: Verslagen mee naar huis Vrij. 20-02: Juffen dag, alle

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013 Welkom Wij zijn blij iedereen weer terug op school te zien na een warme zomervakantie. Maandagochtend hebben wij de kinderen opgewacht op het schoolplein. Daar kregen zij van de leerkracht een lang buigzaam

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 3 Dinsdag 7 oktober 2014. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 3 Dinsdag 7 oktober 2014. nieuwsbrief Activiteitenkalender Wo. 8-10: Kinderboekenmarkt Vrij. 10-10: afsluiting Kinderboekenweek Do. 16-10: gezamenlijke oudergesprekken Vrij. 17-10: 12.00 alle kinderen vrij Ma. 20-10 t/m vrij. 24-10: Herfst

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MONTESSORISCHOOL ZEIST LOCATIE SUMATRALAAN

NIEUWSBRIEF MONTESSORISCHOOL ZEIST LOCATIE SUMATRALAAN Activiteitenkalender 2015 Vrij. 18 12: alle kinderen om 12.00 uur vrij Ma. 21 12 t/m Zo. 3 01: Kerstvakantie 2016 Woe. 20 01: Ouder bedank moment Do.21 01: Kunst centraal dansvoorstelling Figi voor de

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Te laat. Groep 6 bingo! Fietsexamen. Dinsdag 12 juli 2016

Te laat. Groep 6 bingo! Fietsexamen. Dinsdag 12 juli 2016 R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Past. Dom. Hexstraat 16 6231 HG MEERSSEN Telefoon 043 3642813 info.hwagveld@innovo.nl Dinsdag 12 juli 2016 Te laat Het valt ons op dat er nog steeds kinderen te laat op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 juli 1 2 3 4 5 31 6 7 8 9 10 11 12 32 13 14 15 16 17 18 19 33 20 21 22 23 24 25 26 34 27 28 29 30 31 1 sep 2 sep 35 September

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

overzicht schooljaar 2015 2016

overzicht schooljaar 2015 2016 overzicht schooljaar 2015 2016 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2015-2016 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn,26 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind op Maandag.

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn,26 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind op Maandag. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail:info@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn,26 september 2014. Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

Juli 2015 Woensdag 1 juli Sportdag

Juli 2015 Woensdag 1 juli Sportdag Schoolnieuws schooljaar 2014-2015 Dinsdag 30 juni 2015 Juli 2015 Woensdag 1 juli Sportdag Vrijdag 3 juli Dreespodium Rapporten mee Dinsdag 7 juli Contactavond Woensdag 8 juli Contactmiddag Dinsdag 14 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 15 12 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Groep 3-4-5 naar het Musiater Op maandag 16 april gaan de kinderen uit groep 3-4-5 naar het Musiater voor een vertelconcert. Hierbij krijgen de kinderen

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli 2017 Every moment Matters Opgehaald worden met een motor met zijspan, de liedjes, de cadeautjes en de bloemen, het herinneringsboek van de kinderen, de circusspelletjes, de accordeonist,

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek 15 juli 2019 15 Geachte ouder(s), verzorger(s), Bij deze alweer de laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Aan het eind van deze week sluiten we de schooldeuren voor zes weken zomervakantie. Als u de Nieuwsbrieven

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld December 2014 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties 2014-2015 Kerstvakantie 20 december 2014 t/m 4 januari 2015 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

nieuwsbrief Activiteitenkalender Algemeen Locatie Kerckebosch Schooljaar 2014-2015 Nummer 9 Dinsdag 20 januari 2015 Woe. 21-01 voorleesontbijt

nieuwsbrief Activiteitenkalender Algemeen Locatie Kerckebosch Schooljaar 2014-2015 Nummer 9 Dinsdag 20 januari 2015 Woe. 21-01 voorleesontbijt Activiteitenkalender Woe. 21-01 voorleesontbijt Do. 29-01: Studiedag, alle kinderen vrij Vrij. 20-02: Verslagen mee naar huis Vrij. 20-02: Juffen dag, alle kinderen om 12.00 vrij Ma. 23-02 t/m vrij 27-02:

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER. Elke dag samen een beetje beter. Basisschool De Sporckt. Meerssentraat 1B 5045 JB Tilburg

SPORCKTKALENDER. Elke dag samen een beetje beter. Basisschool De Sporckt. Meerssentraat 1B 5045 JB Tilburg SPORCKTKALENDER 2019-2020 augustus 2019 1 2 3 4 Zomervakantie 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Sporcktinfo #1 15 16 17 18 19 Eerste schooldag 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Sporcktinfo #2 OR 29 30 31 Op 19 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Bijna zomervakantie! juli. Nummer 6 / schooljaar Beste ouders/verzorgers,

Bijna zomervakantie! juli. Nummer 6 / schooljaar Beste ouders/verzorgers, juli 2019 Nummer 6 / schooljaar 2018-2019 Bijna zomervakantie! Agenda Beste ouders/verzorgers, Het is bijna zomervakantie, maar tot die tijd (ondanks de warmte) werken wij nog door met de leerlingen. Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20, 29 juni 2015

Nieuwsbrief nr. 20, 29 juni 2015 Wij zijn ambitieus om het beste uit iedere leerling te halen. Dat doen wij door onze verantwoordelijkheid te nemen in het bieden van inspirerend en eigentijds christelijk onderwijs, waarbij respectvol

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni Sponsoractie. Alle sponsors BEDANKT namens Team Amy

Agenda. Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni Sponsoractie. Alle sponsors BEDANKT namens Team Amy Nieuwsbrief nummer 8, 17 juni 2015 01 Agenda 16 juni MR vergadering 20.00 uur 17, 18, 19 juni schoolreis meerdaagse schoolreis groep 8 18 juni De Hooizolder groep 2 24 juni bedankochtend 1 juli afscheid

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Weer naar school koffieochtend maandag 1 september

Weer naar school koffieochtend maandag 1 september 16 juli 2013 Agenda van deze week Do 17 Vr 18 12.30 uur start zomervakantie. Zomervakantie t/m zondag 1 september Ma 1 1 e schooldag Weer naar school koffieochtend Di 2 Wo 3 Gruitdag Do 4 Vr 5 Beste ouders

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Beste leerling, Benodigde spullen In dit boekje staat een lijstje met alle benodigde schoolspullen.

Beste leerling, Benodigde spullen In dit boekje staat een lijstje met alle benodigde schoolspullen. VWO leerjaar 3 Beste leerling, Het schooljaar is bijna ten einde en een welverdiende zomervakantie is in zicht. In dit boekje informeer ik jou over een aantal belangrijke zaken met betrekking tot het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Maandinfo juli Beste ouders/verzorgers,

Maandinfo juli Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar loopt ten einde, de vakantie is in zicht! We hebben deze week al even mogen proeven aan zomerse temperaturen, het was met ventilatoren, water en het tropenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie