Inschrijvingsformulier ZEN MARKET

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inschrijvingsformulier ZEN MARKET"

Transcriptie

1 Naam en voornaam of Onderneming (voor de facturatie BTW nummer Contactpersoon Facturatieadres ZEN PLANET OSTEND Inschrijvingsformulier ZEN MARKET Identiteitsgegevens van de exposant Postcode Stad Land Telefoon GSM Fax Website Activiteitensector of aard van de tentoongestelde artikelen Nr. en bus 1.Standplaats (de exposant mag BIO producten verkopen, op voorwaarde dat de «BIO» producten, die tentoongesteld worden op de Zen Market, conform zijn aan de geldende wetgeving). Prijs voor de 2 dagen Stand 6 m² (3m x 2m) 120 Stand 9 m² (3m x 3m) 180 Stand 12 m² (4m x 3m ou 6m x 2m) 240 Stand 15 m² (5m x 3m) Foodtruck (de exposant mag BIO producten verkopen, op voorwaarde dat de «BIO» producten, die tentoongesteld worden op de Zen Market, conform zijn aan de geldende wetgeving). Stand 6 m² (3m x 2m) 180 Stand 9 m² (3m x 3m) 270 Stand 12 m² (4m x 3m ou 6m x 2m) 360 Stand 15 m² (5m x 3m) 300 Forfait op electriciteit (aansluiting + verbruik) voor 2 dagen 50 Pakket van 10 toegangstiketten 40 Totaal bedrag exclusief BTW BTW 21% Totaal bedrag BTW inbegrepen

2 Reservering van RECLAME in de catalogus van de beurs (excl. BTW bedrag) Gelieve in de laatste kolom het gewenste formaat aan te duiden Het materiaal voor uw publicatie moet ter onze beschikking zijn ten laatste op 01/03/2016 in jpeg 300DPI of in pdf Visitekaart in de catalogus van de beurs A5 formaat /4 bladzijde in de catalogus van de beurs A5 formaat /2 bladzijde in de catalogus van de beurs A5 formaat volledige bladzijde in de catalogus van de beurs A5 formaat Achterkant van de catalogus 1 bladzijde A Verspreiding van diverse advertenties op de facebook pagina van de 25 beurs Verdeling in het welkomstpakket (staaltjes, flyers,...) 200 Banner op de homepage van de website (1 week) 115 Totaal bedrag exclusief BTW BTW 21% Totaal bedrag BTW inbegrepen Betalingsvoorwaarden Om uw deelname te bevestigen, gelieve 50 % van het totale bedrag BTW inbegrepen te storten op de rekening van ZEN PLANET BE De rest van het verschuldigde bedrag stort u ten laatste op 31 maart 2016.!!! DE STANDPLAATS WORDT ALLEEN TOEGEKEND NA VOLLEDIGE BETALING!!! Ik verklaar kennis te hebben genomen van het reglement van deelname hierbij toegevoegd, hetgeen ik zonder voorbehoud aanvaard, Gedaan te., op. /. / 20.. Handtekening van de verantwoordelijke : Stempel van de onderneming:

3 Deelnamereglement voor exposanten 1. DEFINITIE Dit reglement definieert als "exposant" de exposant zelf en het bedrijf waarvan de gegevens zich op de bestelbon bevinden, zo ook de werknemers, bedienden of agenten en als "organisator" Zen Planet met als commercieel vertegenwoordiger Alex Six. 2. TOELATING De standen worden verhuurd aan bedrijven met activiteiten die verenigbaar zijn met het doel van de beurs. De exposant die zich aanmeldt wordt verondersteld in orde te zijn met de wetgeving omtrent zijn eigen commerciële activiteit. De organisator behoudt zich het recht voor om een aanvraag voor deelname te accepteren of te weigeren. Ook kan de organisator te allen tijde een verzoek dat hij zou aanvaard hebben annuleren. De weigering of intrekking van een verzoek tot deelname geeft geen aanleiding tot een andere schadevergoeding dan een volledige terugbetaling van het betaalde voorschot. De organisatie van het Zen Planet beurs staat onder toezicht van een controleorgaan op sektarische toespraken, en alle illegale medische praktijken zijn verboden op de beurs. 3. RESERVEREN Alle reserveringen moeten worden gedaan via het voorziene formulier dat verdeeld wordt door de organisator. Elke reservering impliceert de overeenkomstige betaling binnen de gestelde termijn, volgens de in het reserveringsformulier beschreven formules. In geval van wanbetaling, behoudt de organisator zich het recht voor administratieve kosten (25 ) en de achterstallige betalingsinteresten volgens de wettelijke tarieven door te factureren. De standen worden toegeschreven volgens een selectieprocedure. De toewijzing zal definitief zijn na bevestiging door de organisator samen met de ontvangst van de aanbetaling. De reservering is persoonlijk, geen verandering van huurder of deelnemer is toegestaan zonder de schriftelijke toestemming van de organisator. Omwille van de samenhang en de zichtbaarheid, mogen de standen niet opgedeeld worden. Echter kan Zen Planet een uitzondering maken voor groepen, en verenigingen van therapeuten. Deze standen zullen dan min. 12m² bedragen voor maximaal vijf professionelen met hetzelfde thema.

4 4. BETALING Elke reservering via een verstuurd en ondertekend inschrijvingsformulier impliceert de volledige betaling van het voorziene bedrag.. Geen bedrag zal worden terugbetaald aan de kandidaat-exposant / aan de exposant die beslist zich terug te trekken om welke reden dan ook. Een aanbetaling van 50% is verschuldigd voor de reservering van de stand. Na ontvangst van de aanbetaling, zal aan de exposant een bevestiging gestuurd worden. Het saldo zal worden betaald ten laatste op de datum vermeld op het reserveringsformulier of standaard 20 werkdagen voor de datum van het evenement. De exposant kan maar beschikken over zijn stand na betaling van het volledige verschuldigde bedrag voor het betrokken evenement. De totale factuur zal worden verzonden ten laatste op het einde van de maand waarin de beurs plaatsvindt. 5. PLAN VAN DE LOTING De organisator zal zich inspannen om aan de locatie aanvragen van de reserveringen te voldoen binnen de mogelijkheden en ook in volgorde waarin de aanvragen zijn toegekomen. In geen enkel geval is de organisator aan een bepaalde locatie gebonden, behalve indien de bestelling bestaat uit de reservering van een hoekstand tegen een supplementaire vergoeding van 10% van de prijs van de stand. De organisator zal alle exposanten inlichten betreffende de beschikbaarheid van de hoekstanden. De exposant verbindt zich ertoe om de ruimte, hem toegewezen voor twee dagen te gebruiken zonder gebruik te maken van het gangpad, hetgeen voor de veiligheid belangrijk is. Tenzij door de organisator anders wordt toegestaan, kan de exposant niet van plaats veranderen, noch het gangpad innemen of producten verdelen op een andere plaats dan de plaats bepaald door zijn stand. 6. PRODUCTEN EN DIENSTEN Exposanten moeten de nodige rechten en machtigingen voor de presentatie van de producten en diensten op hun stand in bezit hebben. De organisator is niet verantwoordelijk op dit vlak zelfs niet in geval van oneerlijke concurrentie tussen de exposanten of derden. De organisator behoudt zich het recht voor om de aanwezigheid van bepaalde producten en diensten op de beurs te weigeren als hij vaststelt dat zij niet in overeenstemming zijn met het thema en de ethiek van het evenement. Voor de betrokken exposanten, moeten de Bio certificeringen, Ecocert, Certisys... geraadpleegd kunnen worden op de beurs op verzoek van de organisator of een controle-kantoor.

5 Verzorgings- en cosmetica producten hoeven niet als biologisch te worden geëtiketteerd, mits ze worden geproduceerd in een duurzame en billijke industrie, of organische landbouw of 100% natuurlijke samenstelling hebben. Een lijst van 20 bestanddelen, die niet mogen behoren tot de samenstelling van verzorgingsproducten en cosmetica is opgesteld. Deze is beschikbaar op de website of op aanvraag via . Geen enkel product, dat deze ingrediënten bevat is toegestaan voor verkoop op de beurs. De exposant, die op misbruik wordt betrapt op de beurs zal worden uitgesloten. De exposant gaat akkoord een respectvol en zorgzame handelsbeleid te voeren. Een agressieve commerciële aanpak, die automatisch neerkomt op een oplichting of misbruik van een bezoeker leidt tot de uitsluiting van de beurs, de annulering van alle boekingen voor toekomstige beurzen. De organisator behoudt zich het recht voor zich burgerlijke partij te stellen of de exposant die schadelijk praktijken naar bezoekers en / of de organisator zou hebben toegepast, voor de rechter te dagen. 7. UITGESLOTEN PRODUCTEN Geen giftige of explosieve of gelijkaardige gevaarlijke producten kunnen binnen gebracht worden ingevoerd in de hal van de beurs. Daarnaast verbinden de exposanten zich ertoe de normen en regels, die van kracht zijn in de plaats van het evenement en deze die door de gemeentelijke reglementen zijn bepaald te respecteren. Elke storing in dit verband leidt tot rechtsvervolging. 8. PLANNING De organisator behoudt zich het recht voor om materiaal en / of meubilair te weigeren, waarvan de staat en / of de presentatie de algehele visuele uitstraling van de beurs zou benadelen. Bovendien kan de organisator de stand laten inrichten door zijn eigen diensten en de kosten van de stand verhalen op de exposant, wanneer zijn stand niet overeenkomt met de algemene esthetiek van de beurs. 9. AANWEZIGHEID OP DE STAND Exposanten zijn verplicht in hun eigen belang, om tijdens de openingsuren van het evenement, de aanwezigheid van een afgevaardigde permanent te waarborgen, dit om bezoekers te ontvangen en te informeren.

6 10. SCHOONMAAK Voor de tentoonstelling opent voor bezoekers evenals na de sluiting s avonds, zal de vloerbekleding worden gereinigd door de organisator, behalve binnenin de standen. Exposanten mogen max. één vuilniszak plaatsen in de gangpaden elke avond bij het afsluiten. De opruiming zal gebeuren door de organisator. De verwijdering van extra afval levert een factuur op van 25 / m³ met een minimum van 1m³. 11. DEMONTEREN Zonder schriftelijke toestemming van de organisator, mag de exposant geen demontage uitvoeren, zelfs niet gedeeltelijk, van de stand, voor de dag en het tijdstip vermeld in de boekingsbevestiging of bij gebrek daaraan, ten vroegste 10 minuten na de officiële sluiting van de beurs. Het niet respecteren van deze clausule houdt automatisch kosten in voor de exposant met een minimum van 50. Bovendien moeten de locaties worden geledigd en gereinigd zoals gepland tegen de voorziene datum. Bij laattijdigheid, zal de organisator de evacuatie van materiaal of de resterende goederen en het in orde stellen van de ruimte op risico van de exposant en op zijn kosten uitvoeren. De organisator zal geen juridische formaliteit indienen in dit verband. 12. VERANTWOORDELIJKHEDEN EN VERZEKERINGEN De organisator zorgt voor de brandverzekering zowel voor zijn materiaal alsook voor het materiaal van de exposanten, het materiaal van de stand (structuur) en het meubilair ter beschikking. De organisator wijst alle verantwoordelijkheid af, met betrekking tot eventuele fouten of schade veroorzaakt door exposanten, evenals eventuele schade aan of diefstal van de apparatuur tentoongesteld, om welke reden dan ook. Elke exposant is gevraagd om een aansprakelijkheidsverzekering te nemen mbt dekking diefstal van zijn uitrusting en vooral regelingen te treffen voor bewaring van waardevolle spullen. Een bewaker is voorzien ten koste van de organisator.

7 13. ANNULERING & TERUGTREKKING ZEN PLANET OSTEND Geen bedrag zal worden terugbetaald aan de kandidaat-exposant / exposant die zich zou terugtrekken om welke reden dan ook. Overwegende dat een gemonteerde leegstaande stand, schadelijk is voor het imago, de samenhang en kwaliteit van de beurs, zal elke exposant die zijn stand niet bezet tijdens de beurs, of hij in de catalogus is opgenomen of niet, een voorschot heeft betaald of niet, een verhoging van zijn eind factuur ontvangen met een bedrag van 50% van de totale kost, met een minimum van REGLEMENT Na het versturen van het inschrijfformulier, volledig ingevuld en ondertekend, stemt ondergetekende ermee in te voldoen aan alle clausules van het huidig reglement alsook van de interne regels van het domein van de Hippodroom van Oostende en de gemeentelijke regelgeving. De organisator is de enige rechter over de te nemen maatregelen ten aanzien van de toepassing van deze clausules. In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken van Brugge gekwalificeerd.

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING

Deelnemingsaanvraag 58 e INTERNATIONALE BEURS VAN DE BOUW, RENOVATIE EN BINNENHUISINRICHTING De beurs «BATIBOUW» wordt georganiseerd door FISA OPERATIONS NV (hieronder «FISA»): Lenniksebaan 451 - B-1070 Brussel Dit document omvat, vanwege de «Kandidaat-Exposant», een Deelnemingsaanvraag aan de

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER INSCHRIJVINGSFORMULIER NIEUW 2019 / MOTORVAKANTIEBEURS Bedrijf :... Contactpersoon : Dhr. / Mevr... Adres briefwisseling :... Postcode :... Gemeente :... 24-27 JAN 2019 ANTWERP EXPO ORGANISATIE : Land

Nadere informatie

De Voorjaarsbeurs Oldambt

De Voorjaarsbeurs Oldambt 17, 18, 19 april 2015 Eextahal Scheemda De Voorjaarsbeurs Oldambt Wilt u zich als ondernemer presenteren bij een breed publiek? Meld u dan nu aan voor de voorjaarsbeurs Oldambt. In het voorjaar van 2015

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

Standhoudersdossier. AGIV-Trefdag november 2012 ICC Gent

Standhoudersdossier. AGIV-Trefdag november 2012 ICC Gent Standhoudersdossier 29 november 2012 ICC Gent AGIV-Trefdag 2012 Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen Gebroeders Van Eyckstraat 16 9000 Gent 09 261 52 00 09 261 52 99 www.agiv.be info@agiv.be

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE Inleiding THE FLUO CHALLENGE is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. Scholen die deelnemen aan deze wedstrijd proberen

Nadere informatie

Installatie 9:00-10:45 9:00-10:45. Opening voor het publiek 11:00 11:00. Sluiting voor het publiek 19:30 17:30

Installatie 9:00-10:45 9:00-10:45. Opening voor het publiek 11:00 11:00. Sluiting voor het publiek 19:30 17:30 SPELLENMARKT VOORWAARDEN VOOR DEELNAME 1. VOORWAARDEN VOOR DEELNAME VOOR STANDHOUDERS 23-25 AUGUSTUS 2019 JUBELPARK Alle stands van de beurs worden voor particulieren bedoeld, die hun spellen tweedehands

Nadere informatie

Reglement verhuur gebruik gemeentelijke sportlokalen Onderdaele

Reglement verhuur gebruik gemeentelijke sportlokalen Onderdaele Reglement verhuur gebruik gemeentelijke sportlokalen Inleidende bepalingen Dit reglement regelt de verhuur van sportlokalen in eigendom van het gemeentebestuur Knesselare. Het bevat de na te leven voorwaarden

Nadere informatie

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux

Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Welkom bij het beurshandboek van LaboramaLux Via dit document willen wij u bijkomende informatie geven betreffende uw deelname aan LaboramaLux. U kunt hier een overzicht terugvinden van alle praktische

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS

ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS 1 ALGEMENE VOORWAARDEN & HUISREGELS 1. Inschrijving De standhouder tekent via de online inschrijvingsfiche in en dit ten laatste op maandag 23 februari 2015. Belangrijk; een inschrijving betekent niet

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar THE FLUO CHALLENGE - PART TWO WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2017-2018 THE FLUO CHALLENGE - PART TWO Inleiding THE FLUO CHALLENGE PART TWO is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de vzw XIU. XIU - scholen die deelnemen

Nadere informatie

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren

RESERVERING. Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren RESERVERING Restaurant - Feestzalen Den Orchidee Gentse Steenweg, 142 9160 Lokeren www.denorchidee.be feesten@denorchidee.be Datum Reservatie: Datum Feest: Doel feest Contactgegevens klant Naam en Voornaam

Nadere informatie

GEMEENTE SINT JANS MOLENBEEK REGLEMENT BETREFFENDE DE ORGANISATIE VAN BRADERIEËN EN ROMMELMARKTEN

GEMEENTE SINT JANS MOLENBEEK REGLEMENT BETREFFENDE DE ORGANISATIE VAN BRADERIEËN EN ROMMELMARKTEN GEMEENTE SINT JANS MOLENBEEK REGLEMENT BETREFFENDE DE ORGANISATIE VAN BRADERIEËN EN ROMMELMARKTEN Artikel 1 : Definities In de zin van het onderhavige reglement dient men te verstaan onder : rommelmarkt

Nadere informatie

Standhoudersdossier. AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent

Standhoudersdossier. AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent AGIV-trefdag 2014 27 november 2014 ICC Gent Standhoudersdossier Agentschap voor Geografische Informatie Vlaanderen Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 110 9000 Gent 09 276 15 00 09 276 15 05 www.agiv.be

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Rondleidingen Havenhuis voor externe gidsen

AANVRAAGFORMULIER Rondleidingen Havenhuis voor externe gidsen AANVRAAGFORMULIER Rondleidingen Havenhuis voor externe gidsen IDENTIFICATIE AANVRAGER In geval van natuurlijke persoon: Naam:... Voornaam:... Adres:... Postcode:...Gemeente:... Btw-nummer:... Telefoon/gsm:...

Nadere informatie

LIFE COACHING PACKAGE DEAL

LIFE COACHING PACKAGE DEAL LIFE COACHING PACKAGE DEAL SCHONBERGER richt zich naar bedrijven, bedrijfsleiders, zelfstandigen en kaderleden. SCHONBERGER biedt een totaal pakket aan waarin LIFE coaching centraal staat. Bedoeling is

Nadere informatie

Algemene voorwaarden La Lègerie

Algemene voorwaarden La Lègerie Algemene voorwaarden La Lègerie 1. Boekingen La Legèrie neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. La Lègerie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen

Nadere informatie

1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden,

1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden, ALGEMENE VOORWAARDEN A. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden, met uitsluiting van alle andersluidende voorwaarden, behoudens andersluidende

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Artisanale Food Trucks (geen franchise, niet gesponsord), niet langer dan 8 meter

Aanmeldingsformulier Artisanale Food Trucks (geen franchise, niet gesponsord), niet langer dan 8 meter Aanmeldingsformulier Artisanale Food Trucks (geen franchise, niet gesponsord), niet langer dan 8 meter Belgian Food Truck Association vzw Brussels Food Truck Festival 8, 9 en 10 mei 2015 in Brussel. BRUSSELS

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA FIMMO MAKELAARS BVBA Dorpsstraat 11, 2940 Stabroek T: 03 210 17 17 info@fimmo-vastgoed.be BTW: BE 0830.105.610 Inhoudsopgave Reglement... 2 Artikel

Nadere informatie

PROMOPACK HORECATEL 2016

PROMOPACK HORECATEL 2016 PROMOPACK HORECATEL 2016 Promotiemogelijkheden bij HORECATEL HORECATEL biedt u verschillende mogelijkheden voor een maximale zichtbaarheid en om promotie te voeren in het kader van de beurs. Maak gebruik

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Doel en juridische waarde Deze algemene voorwaarden stellen het vastleggen van de deelnamemodaliteiten voor de exposanten op de professionele beurzen die georganiseerd worden

Nadere informatie

Sentse Handelsbeurs 2015

Sentse Handelsbeurs 2015 Sentse Handelsbeurs 2015 Beste ondernemers, Betreft: Sentse Handelsbeurs Sint-Laureins van 13, 14 en 15 maart 2015. VHS Events vzw is een organisatie die bestaat uit twee jonge ondernemers die samen de

Nadere informatie

Meet & Matter. Ik meld me aan als: Stichting Tuttobene. Inschrijfformulier en Algemene Voorwaarden Meet & Matter Tuttobene Milaan 2015

Meet & Matter. Ik meld me aan als: Stichting Tuttobene. Inschrijfformulier en Algemene Voorwaarden Meet & Matter Tuttobene Milaan 2015 Stichting Tuttobene Meet & Matter 1 Inschrijfformulier en Algemene Voorwaarden Meet & Matter Tuttobene Milaan 2015 PRESENTEER JE ONTWERP TIJDENS DE SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE 2015 14-19 APRIL 2015

Nadere informatie

De stad Binche en het Bureau voor Toerisme organiseren een wedstrijd voor het ontwerp van de officiële affiche van het Carnaval van Binche 2019.

De stad Binche en het Bureau voor Toerisme organiseren een wedstrijd voor het ontwerp van de officiële affiche van het Carnaval van Binche 2019. CARNAVAL VAN BINCHE 2019 WEDSTRIJD AFFICHES Reglement Artikel 1 : ONDERWERP De stad Binche en het Bureau voor Toerisme organiseren een wedstrijd voor het ontwerp van de officiële affiche van het Carnaval

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Catering van het Land

Algemene Voorwaarden Catering van het Land Algemene Voorwaarden Catering van het Land 1.1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot advies, verkoop, levering en verhuur van goederen en het

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIEREN 2010-2011

INSCHRIJVINGSFORMULIEREN 2010-2011 INSCHRIJVINGSFORMULIEREN 2010-2011 T-REX nv. Schilderstraat 23 2000 Antwerpen T: 03/448.34.34 GSM: 0032 (0) 475 509 900 Fax: +32-(0)3/646.42.15 Mail: info@t-rex.be 1 Data mega eroticabeurzen Antwerp Expo

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief boeken.

scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief boeken. boekingsprocedure voorrangsregeling jeugdgroepen hebben een onbeperkt voorrangsboekingsrecht. scholen, socio-economische en sportverenigingen kunnen ten vroegste drie maanden voor de geplande datum definitief

Nadere informatie

Standhoudersreglement

Standhoudersreglement Standhoudersreglement 15 december 2018 De Kerstmarkt Schoten Deuzeld vindt plaats op zaterdag 15 december 2018 van 15u tot 22u, i.s.m. Algemene Markthandelaars Vereniging en L.D.C. Cogelshof. De inkomsten

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

PROMOPACK HORECATEL 2017

PROMOPACK HORECATEL 2017 PROMOPACK HORECATEL 2017 Promotiemogelijkheden bij Horecatel Horecatel biedt u verschillende mogelijkheden voor een maximale zichtbaarheid en om promotie te voeren in het kader van de beurs. Maak gebruik

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT "Binnenisolatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Binnenisolatie WEDSTRIJDREGLEMENT "Binnenisolatie Artikel 1: Organisatie Artikel 2: Prijs Artikel 3: Deelname Artikel 4: Bepaling van de winnaars Artikel 5: Opschorting of Annulatie Artikel 6: Aansprakelijkheid Artikel

Nadere informatie

Huis van de Ondernemer [ Accommodatie ]

Huis van de Ondernemer [ Accommodatie ] [ Accommodatie ] DE GROTE NETE 100 M 2 DE KLEINE NETE 80 M 2 Even buiten het centrum van Geel en makkelijk bereikbaar ligt het Huis van de Ondernemer, thuisbasis van werkgeversorganisatie Voka - Kamer

Nadere informatie

VZW PET-EVENTS IS VRIJGESTELD VAN DE BTW-WETGEVING. ER WORDT DUS GEEN BTW OP UW INSCHRIJVING AANGEREKEND.

VZW PET-EVENTS IS VRIJGESTELD VAN DE BTW-WETGEVING. ER WORDT DUS GEEN BTW OP UW INSCHRIJVING AANGEREKEND. AANVRAAG TOT INSCHRIJVING PETSOTIC EXPO - EXPO HALLEN ROESELARE, BELGIE - 11 SEPTEMBER 2016-10u 17u Petsotic Expo is een uitgave van VZW Pet-Events (met zetel te 8940 Geluwe, Voorhoek 38). Stuur dit formulier

Nadere informatie

BIJZONDER BESTEK NR. 351

BIJZONDER BESTEK NR. 351 OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN SINT-GILLIS BIJZONDER BESTEK NR. 351 AFWIJKINGEN Zie A, I, 5. VOORWERP VAN DE OPDRACHT. De opdracht betreft de aanpassing van de elektrische installaties

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging

Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging Wedstrijdreglement JAZZ apple brengt je in beweging Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd JAZZ apple brengt je in beweging (hierna: Wedstrijd ), georganiseerd

Nadere informatie

MANDAAT. verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen "derde betalende".

MANDAAT. verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen derde betalende. MANDAAT Ondergetekende STEMPEL PLAATSEN verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen "derde betalende". Het innen van de gelden gebeurt via de

Nadere informatie

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014

Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Deelnamereglement Lichtjesmarkt 2014 Artikel 1. Begripsomschrijving A. Organisatie De Lichtjesmarkt 2014 is een initiatief van de Stichting Lichtjesfeest Heilig Landstichting in samenwerking met Museumpark

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN EEN BEURSPRESENTATIE IN EEN COLLECTIEVE IRO STAND 1. Aanmelding Deelname in een collectieve IRO stand is voorbehouden aan leden van IRO, tenzij het een beurs betreft die wordt

Nadere informatie

S.NL UITNODIGING COMMERCIËLE STAND

S.NL UITNODIGING COMMERCIËLE STAND S.NL UITNODIGING COMMERCIËLE STAND WIJ BOUWEN AAN DE 4 DE UITGAVE VAN AMERICAN STARS ON WHEELS SHOW OP 22 & 23 AUGUSTUS 2015 IN HET ANTWERP EXPO COMPLEX VAN ANTWERPEN, EXCLUSIEF VOOR AMERIKAANSE CARS EN

Nadere informatie

Tariefverordening op evenementen in de haven

Tariefverordening op evenementen in de haven Tariefverordening op evenementen in de haven raad van bestuur van 5 december 2016 ingangsdatum: 1 januari 2017 Havenbedrijf Antwerpen NV van publiek recht Havenhuis Zaha Hadidplein 1 2030 Antwerpen T+3232052011

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Reglement verhuur Glazen zaal

Reglement verhuur Glazen zaal Departement Interne Zaken Verhuur Glazen zaal Reglement verhuur Glazen zaal Inhoud 1. Toegelaten activiteiten... 2 2. Aanvraag... 2 3. Annulatie... 2 4. Prijzen... 2 4.1 Waarborg... 2 4.2 Huur... 2 4.3

Nadere informatie

Tariefverordening op evenementen in de haven

Tariefverordening op evenementen in de haven Tariefverordening op evenementen in de haven directiecomité van 23 november 2014 raad van bestuur van 01 december 2014 ingangsdatum: 1 januari 2015 Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Havenhuis Entrepotkaai

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door. Het plaatsen van een bestelling op de website van leidt tot de aanvaarding van deze algemene voorwaarden. behoudt zich het

Nadere informatie

verkoop buiten gebruik gesteld meubilair met bieding onder gesloten omslag Vredegerecht Ronse maandag 26 november 2018 om 11h00

verkoop buiten gebruik gesteld meubilair met bieding onder gesloten omslag Vredegerecht Ronse maandag 26 november 2018 om 11h00 Federale Overheidsdienst FINANCIËN Algemene administratie van de PATRIMONIUMDOCUMENTATIE FINSHOP Bornem Industrieweg 18 2880 Bornem Tel. 0257 913 30 http://www.finshop.belgium.be verkoop buiten gebruik

Nadere informatie

1. Dwingend karakter van de algemene voorwaarden - voorrang

1. Dwingend karakter van de algemene voorwaarden - voorrang ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Dwingend karakter van de algemene voorwaarden - voorrang December 2015 1.1 De onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen Kinetic NV (hierna

Nadere informatie

Algemene Huur- en annuleringsvoorwaarden. De Gelderlandfabriek BV

Algemene Huur- en annuleringsvoorwaarden. De Gelderlandfabriek BV Algemene Huur- en annuleringsvoorwaarden De Gelderlandfabriek BV 1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden 1.1 De bepalingen van deze algemene voorwaarden gelden voor iedere overeenkomst tussen verhuurder

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER KROMHOUTHAL AMSTERDAM

INSCHRIJFFORMULIER KROMHOUTHAL AMSTERDAM INSCHRIJFFORMULIER KROMHOUTHAL AMSTERDAM 28 oktober 1 november 2015 AFFORDABLE ART FAIR AMSTERDAM 28 oktober 1 november 2015 Na twee succesvolle edities in de Kromhouthal zal ook deze 3de editie een waar

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN

GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN GEBRUIKSREGLEMENT TERREIN RIJNKAAI: BIJZONDERE VOORWAARDEN EN TARIEVEN HOOFDSTUK 1: ALGEMENE BEPALINGEN 1.1. Begripsbepaling In dit reglement wordt verstaan onder: Het terrein: de offstreet-parking Rijnkaai,

Nadere informatie

Algemeen reglement. www.agridagen.be. reservatie & inschrijving. bestellingen bij de organisatie. richtlijnen op- en afbouw

Algemeen reglement. www.agridagen.be. reservatie & inschrijving. bestellingen bij de organisatie. richtlijnen op- en afbouw Algemeen reglement reservatie & inschrijving 1. Deelname 2. Inschrijvingsformulier 3. Reservatie van een standplaats 4. Deadline voor inschrijving 5. Laattijdige inschrijvingen 6. Annulatie van deelname

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

MANDAAT. verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen "derde betalende".

MANDAAT. verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen derde betalende. MANDAAT Ondergetekende STEMPEL PLAATSEN verklaart zich akkoord mandaat te verlenen aan LTD3, voor het factureren en indienen van de rekeningen "derde betalende". Het innen van de gelden gebeurt via de

Nadere informatie

Tariefverordening. op evenementen in de haven

Tariefverordening. op evenementen in de haven Tariefverordening op evenementen in de haven directiecomité van 10 december 2012 raad van bestuur van : 18 december 2012 ingangsdatum : 1 januari 2013 Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Havenhuis Entrepotkaai

Nadere informatie

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN

REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN REGLEMENT van de 5e Tentoonstelling van de Belgische PASTELLISTEN Zaal Arsenal te NAMUR Rue Bruno, 11 5000 NAMUR Van 02 april tot 11 april 2016 Open voor het publiek op zaterdag en zondag van 10u tot 18u

Nadere informatie

INVULINSTRUCTIES INSCHRIJVINGSFORMULIER FEXPRO

INVULINSTRUCTIES INSCHRIJVINGSFORMULIER FEXPRO INVULINSTRUCTIES INSCHRIJVINGSFORMULIER FEXPRO Een lidmaatschap kan u aanvragen door de inschrijvingsformulieren correct ingevuld en ondertekend terug te bezorgen samen met een digitale pasfoto. 1. U dient

Nadere informatie

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER LIDMAATSCHAP 2018 BECOMMERCE VZW

AANVRAAGFORMULIER LIDMAATSCHAP 2018 BECOMMERCE VZW AANVRAAGFORMULIER LIDMAATSCHAP 2018 BECOMMERCE VZW SECTIE I BEDRIJFSGEGEVENS* Bedrijf : Straat : Nr : Bus : Postcode : Plaats : Facturatie-adres (indien verschillend) : Tel. : Fax : E-mail : Website :

Nadere informatie

ACCOMMODATIE. VOka - kamer Van koophandel MeCHeLen-keMPen. Kantoor Geel, Kleinhoefstraat 9, 2440 Geel DE GROTE NETE DE KLEINE NETE

ACCOMMODATIE. VOka - kamer Van koophandel MeCHeLen-keMPen. Kantoor Geel, Kleinhoefstraat 9, 2440 Geel DE GROTE NETE DE KLEINE NETE VOka - kamer Van koophandel MeCHeLen-keMPen ACCOMMODATIE Kantoor Geel, Kleinhoefstraat 9, 2440 Geel DE GROTE NETE 100 M2 DE KLEINE NETE 80 M2 DE NETE (GROTE + KLEINE) 180 M2 DE ZEGGE 110 M2 Even buiten

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT "Perfect dak

WEDSTRIJDREGLEMENT Perfect dak WEDSTRIJDREGLEMENT "Perfect dak Artikel 1: Organisatie Artikel 2: Prijs Artikel 3: Deelname Artikel 4: Bepaling van de winnaars Artikel 5: Opschorting of Annulatie Artikel 6: Aansprakelijkheid Artikel

Nadere informatie

Beccaria Instituut Inschrijfformulier

Beccaria Instituut Inschrijfformulier Beccaria Instituut Inschrijfformulier Inschrijving Met dit formulier kunt u zich inschrijven de opleidingen, cursussen, trainingen en seminars van het Beccaria Instituut. U kunt dit formulier ingevuld

Nadere informatie

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM

DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM DERDE EDITIE UITVAARTBEURS AMSTERDAM Op zaterdag 14 april 2018 (van 10.00 16.00 uur) wordt de derde Amsterdamse uitvaartbeurs gehouden. In de Westerkerk aan de Prinsengracht presenteert de uitvaartbranche

Nadere informatie

De veilingvoorwaarden zijn van toepassing op alle relaties en overeenkomsten welke uit de veulenveiling voortkomen.

De veilingvoorwaarden zijn van toepassing op alle relaties en overeenkomsten welke uit de veulenveiling voortkomen. De veilingvoorwaarden zijn van toepassing op alle relaties en overeenkomsten welke uit de veulenveiling voortkomen. De veiling geschiedt overeenkomstig de Belgische Wetgeving. Bij eventuele geschillen

Nadere informatie

Nieuwpoort International Boatshow. 23-24-25 oktober 2015. Toolbox Exposanten

Nieuwpoort International Boatshow. 23-24-25 oktober 2015. Toolbox Exposanten Nieuwpoort International Boatshow 23-24-25 oktober 2015 Toolbox Exposanten Praktische Informatie Data en praktische schikkingen van de opbouw, stand inrichting, beurs en ontruiming Opbouw Opbouw Donderdag

Nadere informatie

Bijzonder lastenkohier voor de verkoop in bulk en in grote hoeveelheden van diverse reeds gebruikte goederen 1 ste Trimester 2010

Bijzonder lastenkohier voor de verkoop in bulk en in grote hoeveelheden van diverse reeds gebruikte goederen 1 ste Trimester 2010 Federale Overheidsdienst FINANCIEN PATRIMONIUMDOCUMENTATIE Patrimoniumdiensten Fin Shop Brussels Tweedekkerstraat, 126 1130 BRUSSEL Tel. 0257 800 30 www.finshop.belgium.be Bijzonder lastenkohier voor de

Nadere informatie

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door Algemene voorwaarden 1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door B.V.B.A. DK2000 NEW onder de naam Gordijnen Op Maat met btw nr: 0833.580.584 en maatschappelijke zetel

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP

WEDSTRIJDREGLEMENT. XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP WEDSTRIJDREGLEMENT XIU actie schooljaar 2014-2015: FLUO-RAP Artikel 1 Organisatie XIUvzw, Gentsesteenweg 109, 8500 Kortrijk organiseert de wedstrijd 2014-2015 onder de naam FLUO-RAP De verantwoordelijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene reis- en boekingsvoorwaarden (verder te noemen: de reisvoorwaarden), zijn van toepassing op reizen en/of reisarrangementen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALL ON BOARDS Yoga-Pilates-Bootcamp sessies

ALGEMENE VOORWAARDEN ALL ON BOARDS Yoga-Pilates-Bootcamp sessies ALGEMENE VOORWAARDEN ALL ON BOARDS Yoga-Pilates-Bootcamp sessies 1. INSCHRIJVING EN BETALING Een inschrijving gebeurt door de bevestiging door het invullen van het inschrijfformulier. Op deze manier komt

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland

Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland Wedstrijdreglement: Najaarsactie 2016 Logeren in Vlaanderen Vakantieland Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Logeren in Vlaanderen Vakantieland (hierna:

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden ontmoetingscentrum Ermenrike Kieldrecht

Gebruiksvoorwaarden ontmoetingscentrum Ermenrike Kieldrecht Gemeente Beveren Gebruiksvoorwaarden ontmoetingscentrum Ermenrike Kieldrecht geldig vanaf 1 januari 2014 GEBRUIKSREGLEMENT POLYVALENTE ZAAL ART. 1: Het gemeentebestuur stelt volgende lokalen in het ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel

Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel Algemene Verkoopvoorwaarden Koru Hotel De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle transacties. Een reservatie of bestelling bij KORU Hotel plaatsen betekent dat u akkoord gaat met deze

Nadere informatie

Bevestiging reservatie

Bevestiging reservatie Bevestiging reservatie Dit is een overeenkomst tussen bvba The Academy (Ghelamco Arena Events) en de reservatienemer (klant) zoals hieronder vermeld. De klant verklaart zich akkoord voor de reservatie

Nadere informatie

2.4. Een klant kan slechts titularis zijn van één Kaart (zelfde naam, zelfde voornaam en zelfde adres) en er kan slechts één Kaart per gezin zijn.

2.4. Een klant kan slechts titularis zijn van één Kaart (zelfde naam, zelfde voornaam en zelfde adres) en er kan slechts één Kaart per gezin zijn. Inhoudstafel 1. Definitie (1-2)... 1 2. Gebruiksvoorwaarden (3-4-5-19)... 2 3. Overzetting van de spaarpot (6)... 2 4. Kaart vergeten (7)... 2 5. Fidelity-actie (8)... 2 6. Diefstal, verlies of frauduleus

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

CONTRACT De tweede genoemde verbindt zich ertoe om de opdrachten met alle vereiste zorg en ijver uit te voeren

CONTRACT De tweede genoemde verbindt zich ertoe om de opdrachten met alle vereiste zorg en ijver uit te voeren CONTRACT TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN : 1 hierna genoemd «EERSTGENOEMDE» EN 2... hierna genoemd «TWEEDE GENOEMDE» ARTIKEL 1 : VOORWERP 1.1. De eerstgenoemde vertrouwt aan de tweede genoemde transport opdrachten

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS

INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS INSCHRIJFFORMULIER STANDHOUDERS HALLOWEENFAIR WEST-FRIESLAND 2016 CAMPING DE GOUWE STEK DE GOUW 11 - BOVENKARSPEL (BLOTE VOETENPAD) 15 & 16 OKTOBER 2016 Naam*: Naam bedrijf / winkel: Kamer van Koophandelnr:

Nadere informatie

2. Tijdelijke actie: vrienden uitnodigen om cliënt te worden tijdens de actieperiode

2. Tijdelijke actie: vrienden uitnodigen om cliënt te worden tijdens de actieperiode VOORWAARDEN MEMBER GETS MEMBER 1. Algemeen De voorwaarden in dit reglement zijn van toepassing op de peterschapsactie Member gets Member (hierna het Reglement ). Deze actie wordt georganiseerd door Keytrade

Nadere informatie

Stichting Hobbyserver. Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave

Stichting Hobbyserver. Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave Stichting Hobbyserver Algemene Voorwaarden 1 Inhoudsopgave 2 Definities... 2 3 Deelname... 2 4 Inschrijfprocedure... 2 4.1 Waitlist... 3 5 Betaling... 3 5.1 Extra betalingsvoorwaarden... 3 6 Annulering...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE Artikel 1 Algemene informatie TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19, 9052 Gent (Zwijnaarde), België, en met ondernemingsnummer BE0837960234

Nadere informatie

SCHOOL ZONDER PESTEN VZW

SCHOOL ZONDER PESTEN VZW SCHOOL ZONDER PESTEN VZW PRIVACY VERKLARING Versie 17-08-2018 School Zonder Pesten VZW hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens (en dat uw privacy wordt gerespecteerd). In deze privacyverklaring

Nadere informatie

Tariefverordening. op evenementen in de haven. directiecomité van 02 december 2013 raad van bestuur van : 16 december 2013

Tariefverordening. op evenementen in de haven. directiecomité van 02 december 2013 raad van bestuur van : 16 december 2013 Tariefverordening op evenementen in de haven directiecomité van 02 december 2013 raad van bestuur van : 16 december 2013 ingangsdatum : 1 januari 2014 Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Havenhuis Entrepotkaai

Nadere informatie

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal

Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Verhuurreglement Gemeentelijke sporthal Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1 Dit reglement regelt het gebruik van de Gemeentelijke sporthal: Poletsestraat 59 9690 Kluisbergen Artikel 2 De infrastructuur

Nadere informatie

Reglement verhuur gebruik diverse gemeentelijke lokalen goedgekeurd gemeenteraad 07/07/2010, aangepast in gemeenteraad van 06/07/2011

Reglement verhuur gebruik diverse gemeentelijke lokalen goedgekeurd gemeenteraad 07/07/2010, aangepast in gemeenteraad van 06/07/2011 Reglement verhuur gebruik diverse gemeentelijke lokalen goedgekeurd gemeenteraad 07/07/2010, aangepast in gemeenteraad van 06/07/2011 Inleidende bepalingen Dit reglement regelt de verhuur van lokalen in

Nadere informatie

TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS

TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS DIENSTENBROCHURE BESTELFORMULIER (2014-2015) TIJDELIJK INTERNET, TELEFOON & FAX LIJNEN + HUUR TIJDELIJKE COMPUTERS Aanvragen online via de Citymesh CAB- manager: http://exhibition.citymesh.com/antwerpexpo

Nadere informatie

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs.

Deelnemers die na 17 januari deelnemen, dingen niet mee voor de prijs. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Organiserend bedrijf VisitDenmark, kantoor houdende aan de Schipholweg 96a te Leiden (hierna te noemen: "VisitDenmark"), organiseert via alle marketingkanalen van VisitDenmark,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 2.0

Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene Voorwaarden Versie 2.0 Algemene voorwaarden voor activiteiten georganiseerd door Mijn Stijl Fotografie Artikel 1: Definities Opdrachtnemer: Mijn Stijl Fotografie gevestigd aan de Pastoor Gillisstraat

Nadere informatie

IV. TOEGANGSBEWIJZEN, UITNODIGINGEN EN BADGES

IV. TOEGANGSBEWIJZEN, UITNODIGINGEN EN BADGES de factuur, dus nog voor de opening van de expoanimatie. De bedragen verschuldigd aan de organisatoren van de expo-animatie ArtisanArt zijn betaalbaar in EURO ten name van AXUM, gevestigd te 1180 Brussel,

Nadere informatie

Algemene Leverings Voorwaarden Advertenties van Vereniging.(1)

Algemene Leverings Voorwaarden Advertenties van Vereniging.(1) Algemene Leverings Voorwaarden Advertenties van Vereniging.(1) De toepasselijkheid van de Algemene Leverings Voorwaarden Advertenties De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle met de vereniging

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Smeer BIO

Wedstrijd Balade Smeer BIO WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Smeer BIO Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Smeer BIO (hierna de wedstrijd genoemd) is een gratis onlinewedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna

Nadere informatie

Algemene verkoop, -levering, en betalingsvoorwaarden. Artikel 1: offerte overeenkomst en bevestiging

Algemene verkoop, -levering, en betalingsvoorwaarden. Artikel 1: offerte overeenkomst en bevestiging Algemene verkoop, -levering, en betalingsvoorwaarden. Artikel 1: offerte overeenkomst en bevestiging 1.1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten, de daaruit

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Shareatattoo

Wedstrijdreglement Shareatattoo Wedstrijdreglement Shareatattoo ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD. Vanaf april 2015

VAKANTIEWONINGEN JONCKERSHOF WESTENDE-BAD.   Vanaf april 2015 VAKANTIEWONINGEN 2015 JONCKERSHOF WESTENDE-BAD www.jonckershof.be Vanaf april 2015 TYPE - 1JB TYPE - 2SI TYPE TYPE + TYPE 3SI - 2SI WEEK VRIJDAG/VRIJDAG aankomst: 15-17 uur (april t.e.m. oktober 15-19

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ga het Doen

Algemene voorwaarden Ga het Doen Algemene voorwaarden Ga het Doen INSCHRIJVEN VIA INTERNET Als je je aanmeldt voor een training bij GA HET DOEN, ontvang je daarvan een bevestiging per e- mail. Daarin staan de details van je aanmelding

Nadere informatie