AMSTERDAM, NOORD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AMSTERDAM, NOORD"

Transcriptie

1 0 AMSTERDAM, NOORD

2 AMSTERDAM, NOORD

3 Wonen aan het nieuwe Waterlandplein Noord verandert in stadse sfeervolle woonplek Neem de tijd om noord te ontdekken Wonen aan het gezelligste plein van Amsterdam Noord INHOUD Centraal gelegen en goed bereikbaar Luxe appartementen met prachtig uitzicht Gebouw onder de loep De woningen 0 De daktuinwoningen Colofon en disclamer

4 WONEN AAN HET NIEUWE WATERLANDPLEIN Rondom het Nieuw Waterlandplein worden zes woongebouwen gerealiseerd, waarvan er drie bestemd zijn voor verkoop. De gebouwen variëren in hoogte, maar vormen wel een eenheid door de vorm en de kleur van de gevelsteen. De kleur van de steen is warm en geeft het Nieuw Waterlandplein een vriendelijk karakter: alsof het laatste zonnestraaltje van de dag de stenen verlicht. Als bewoner bent u verzekerd van een schitterend uitzicht over het levendig winkelplein, over Amsterdam-Noord, over het groene Waterland of over de binnenstad van Amsterdam. De Brandaris is één van de nieuwe woongebouwen. Het verdiepingen tellende woongebouw biedt ruimte aan prachtige appartementen en toegang tot de riante daktuinwoningen. Eén ding weten wij zeker: Nieuw Waterlandplein gaat het helemaal worden. Hoe leuk? Echt leuk! Lees verder en ontdek of dit de plek in Noord is waar u wilt wonen, winkelen, werken en ontmoeten.

5 NOORD VERANDERT IN STADSE SFEERVOLLE WOONPLEK De geschiedenis bepaalt in grote mate de cultuur van een stadsdeel. En ondanks alle ontwikkelingen die door de jaren heen hebben plaatsgevonden, blijft die eigen cultuur altijd merkbaar. Vroeger zochten harde werkers hun thuishaven in Noord; forenzen was er toen niet bij. Inmiddels heeft het voormalig Shell-terrein plaats gemaakt voor woningbouw en op het NDSM-terrein is het havengevoel nog wel aanwezig, maar van havenarbeid is geen sprake meer. Veel creatieve bedrijven voelden zich aangetrokken tot dit rauwe en pure stukje Amsterdam en zo is de MediaWharf ontstaan, hét nieuwe mediacentrum van Amsterdam. Leuke creatieve bedrijven trekken op hun beurt weer bijzondere mensen aan. En zo verandert Noord in een leuke stadse woonplek, waar het goed verblijven is. Woningen uit de jaren zestig worden gesloopt en vervangen door moderne woningen die voldoen aan de hoge eisen van nu. We willen namelijk wel hard werken, maar als we thuis komen, willen we optimaal kunnen genieten van het rijke leven. En laat dat nou net zijn waar Nieuw Waterlandplein uitermate geschikt voor is.

6 NEEM DE TIJD OM NOORD TE ONTDEKKEN Vanuit Nieuw Waterlandplein zit u zo in hartje Amsterdam, in Landsmeer of in het gezellige Oostzaan, maar voordat u kiest voor het bekende, dagen wij u uit het iets dichter bij huis te zoeken. Noord heeft namelijk alles in huis om het iedereen naar de zin te maken Neem de tijd om Noord te ontdekken en om van Noord te gaan houden. Niet voor niets keren veel oudbewoners terug naar hun roots of zijn überhaupt nooit weggegaan. Groen Een groot deel van Amsterdam Noord bestaat nog uit een open polderlandschap met molens, bruggetjes en pittoreske huisjes. Natuurgebied t Twiske en de vele parken in Noord zijn echt de moeite waard, om te ontspannen of misschien wel om een rondje hard te lopen. Het lijkt soms wel vakantie, en vergeet niet, het is om de hoek van Nieuw Waterlandplein. Horeca Met de komst van nieuwe bewoners en creatieve bedrijven hebben ook veel horecaondernemers het Noorderlicht gezien. Langs het IJ, in t Twiske en ook midden in Noord zijn de leukste restaurants en cafeetjes te vinden. Wat dacht u van Hotel Goudfazant en de IJ-kantine? En aan het einde van de week, na een lange werkdag, is het fantastisch om op het terras bij Café De Pont mensen te kijken onder het genot van een lekker glaasje en de ondergaande zon. Filmmuseum Zelfs het Filmmuseum verlaat het Vondelpark om zich te nestelen in Noord. Aan het IJ wordt op dit moment een bijzonder futuristisch gebouw gerealiseerd met vier zalen. Een waardevolle aanwinst voor Noord en zijn bewoners en dus ook voor u. Sporten En na ontspanning komt inspanning. Of was het andersom? Hoe dan ook, Noord is uitermate geschikt voor een sportieve uitspatting. Zwemmen, tennis, fitness en hardlopen, het is allemaal mogelijk. Ook stadsdeel Noord vindt sporten belangrijk, waardoor er vaak leuke activiteiten worden georganiseerd. Shoppen Shoppen hier op het Nieuw Waterlandplein? Ja, dat kan, heel goed zelfs. Maar winkelcentrum Boven t Y aan het Buikslotermeerplein is zeker ook de moeite waard. En heeft u alle winkels gehad en wilt u uw horizon verbreden? Neem dan het pontje naar Amsterdam Centrum.

7 WONEN AAN HET GEZELLIGSTE PLEIN VAN AMSTERDAM NOORD Nieuw Waterlandplein is niet zomaar het nieuwe Waterlandplein. Hier gebeurt het, Waterlandplein leeft, dit is wonen, stedelijk wonen op hoog niveau. Letterlijk en figuurlijk. U heeft hier alles binnen handbereik voor het dagelijkse gemak, maar ook voor een middagje gezellig winkelen. Het nieuwe winkelcentrum heeft een compleet en uitgebreid aanbod van winkels: van bakker tot supermarkt en van huishoudspeciaalzaak tot leuke kledingboetiekje. Uit het werk haalt u snel even wat boodschappen en daarna gelijk naar huis. Maar Nieuw Waterlandplein is veel meer dan alleen maar een mooi winkelcentrum. Wist u bijvoorbeeld dat hier de ontmoetingsplaats van de e eeuw komt? Een initiatief dat kleinschalige activiteiten en optredens mogelijk maakt om de ontmoeting tussen bewoners uit Amsterdam Noord te stimuleren. Op het plein komen zitelementen die door platen tot een podium kunnen worden omgevormd. Verder is er behalve winkels en woningen ook een wijkcentrum waar de bibliotheek en een gezondheidscentrum in komen. En laten we het gezellige horecapaviljoen niet vergeten, waar u op uitkijkt vanuit De Brandaris. Eigenlijk is er alles aan gedaan om van Nieuw Waterlandplein een plek te maken waar jong en oud straks prettig kan leven. Zo komt er een leuke speelplek voor de kleintjes en zijn er diverse bankjes waar u lekker kunt zitten. In de bestrating voor de entrees zijn granieten vlinders in verschillende kleuren verwerkt. Dit zijn van die kleine dingen die een stedelijke omgeving laten leven. Verder kent het Nieuw Waterlandplein geen gekke hoekjes, wat bijdraagt aan de veiligheid op straat. En tot slot is er nog de groene zone die deel uitmaakt van een waardevolle grotere groenstructuur in Amsterdam Noord. Nieuw Waterlandplein is het hart van de wijk en is hiermee dé plek om te wonen, winkelen, werken en te ontmoeten.

8 BORNRIF NOORDERTOREN STADS WONEN, ALLES BINNEN HANDBEREIK BRANDARIS DAKTUINWONINGEN IMPRESSIE NIEUW WATERLANDPLEIN

9 SITUATIE BRANDARIS BORNRIF NOORDERTOREN NIEUWBOUW HUURAPPARTEMENTEN RENOVATIE HUURAPPARTEMENTEN RI NUI GEN T K IN DA O N W BR AN R DA DAKTUINWONINGEN IS opzichte van het plein, aan de kant van de Werengouw. Met de auto zit u snel op de ringweg A en ook met het openbaar vervoer is alles prima bereikbaar. Vlakbij de Werengouw is een bushalte waar diverse bussen stoppen en vanaf de Buiksloterweg vaart er zo n beetje iedere vijf minuten een pont naar station Amsterdam-Centraal. De aanleg van de Noord-Zuidlijn vordert gestaag. Over een paar jaar kunnen de bewoners van Noord gebruik maken van deze snelle verbinding met de andere kant van Amsterdam. Binnen minuten bent u van het Buikslotermeerplein op station Zuid. Hiermee wordt Noord nog beter bereikbaar en dus nóg aantrekkelijker voor een groot publiek. Bent u ze voor, investeert u nu in de toekomst? De woningen zijn nu nog zeer aantrekkelijk geprijsd. NUI GEN T K IN DA O N W NOORDERTOREN F Werengouw, de IJdoornlaan en de Volendammerweg. De Brandaris ligt zuidwestelijk ten HORECAPAVILJOEN NUI EN KT ING DA O N W Nieuw Waterlandplein is centraal gelegen in Amsterdam Noord, ingesloten tussen de RN CENTRAAL GELEGEN EN GOED BEREIKBAAR BO ENTREE

10 LUXE APPARTEMENTEN MET PRACHTIG UITZICHT Met 0 verschillende woningtypes is er voldoende te kiezen. Dat is wel zo prettig, want iedereen heeft zijn eigen leefstijl en specifieke woonwensen. U heeft de keuze uit een twee-, drie-, vier- of vijfkamerappartement, variërend in woonoppervlakte van m² tot ruim m². Bijna alle woningen hebben een buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. In de Brandaris zijn ook nog daktuinwoningen te koop. Hier leest u meer over verderop in deze brochure. Er is dus een gevarieerd woningaanbod. Badkamer/toilet Ieder appartement in de Brandaris heeft een badkamer met douche en wastafel. Dit geldt niet voor de penthouses (type C en C). Deze hebben standaard een douche, twee wastafels en een ligbad. Iedere woning heeft de mogelijkheid om optioneel een ligbad te laten plaatsen. De toiletruimten zijn voorzien van een hangend wandcloset en een fonteintje. Enkele woningen hebben een tweede toilet in de badkamer. Ook deze wordt uitgevoerd als hangend wandcloset. U kunt uw badkamer en toilet standaard laten afwerken. Voor alle woningen is het mogelijk om optioneel te kiezen uit verschillende kleuren tegels en ander sanitair. Keuken De woning wordt zonder keuken opgeleverd. De opstelplaats voor de keuken is op de woningplattegrond aangegeven. Wij hebben een keukenshowroom gevraagd een mooie keuken voor uw woning samen te stellen. Indien u uw keuken geheel naar eigen wens wilt inrichten dan kan dat natuurlijk ook. Geen radiatoren De hele woning wordt voorzien van vloerverwarming die per verblijfsruimte te regelen is. Muurontsierende radiatoren zijn hierdoor verleden tijd. Alleen in de badkamer komt een radiator als bijverwarming. Energiezuinig De woningen voldoen allemaal aan de huidige eisen. Dit betekent dat de woningen in de Brandaris in vergelijking met bestaande woningen veel energiezuiniger zijn. Zo zijn de woningen goed geïsoleerd en kierdicht. Daarnaast zorgt een energiezuinig ventilatiesysteem (warmte terugwin installatie) ervoor dat u voldoende verse lucht kunt toevoeren voor een gezond en prettig binnenklimaat.

11 GEBOUW ONDER DE LOEP ENTREE BERGINGEN ENTREE BRANDARIS Begane grond Derde verdieping BERGINGEN PARKEREN Eerste verdieping Vierde verdieping 0 Tweede verdieping Vijfde verdieping 0 0 Het gebouw telt in totaal verdiepingen. Op de begane grond liggen de winkels, op de eerste verdieping de bergingen en de stallingsplaatsen. Op de e tot en met de e verdieping liggen de luxe appartementen. Per verdieping zijn er maximaal vier appartementen, wat je als bewoner een geborgen gevoel geeft. U weet wie uw buren zijn. De entrees van de Brandaris bevinden zich aan de straatzijde op de begane grond. Via een inrit op de begane grond kunnen bewoners hun auto parkeren op de eerste verdieping. Hier bevindt zich de overdekte stallingsgarage. Op deze verdieping zijn ook de bergruimten. Elk appartement heeft namelijk de beschikking over een privéberging. De woningen in de Brandaris worden verkocht met eigen parkeerplaats in de stallingsgarage. In de toekomst zal het op en rond het Waterlandplein betaald parkeren zijn. Bewoners van nieuwbouwwoningen krijgen dan geen vergunning voor parkeren op straat. Zesde verdieping Negende verdieping Zevende verdieping Tiende verdieping Achtste verdieping Elfde verdieping Op het dak van de stallingsgarage wordt een daktuin aangelegd. Dit is een heerlijke oase van rust waar bewoners van de daktuinwoningen elkaar kunnen ontmoeten en kinderen veilig kunnen leren lopen en fietsen. De bovengelegen appartementen hebben mooi zicht op deze daktuin. Daarbij kijken de bewoners van de hoger gelegen appartementen in de Brandaris ook nog prachtig uit over Waterland en de Schellingwouderbreek.. Twaalfde verdieping Dertiende verdieping Veertiende verdieping IMPRESSIE ENTREE

12 C Bouwnummer C Bouwnummer kamerappartement gelegen op de e verdieping gebruiksoppervlakte van circa m² riante woonkamer van ruim m² met grote raampartij slaapkamers, waarvan met mogelijkheid voor een inbouwkast praktische berging met wasmachineen badkamer met douche en wastafel separaat toilet kamerappartement gelegen op de e verdieping gebruiksoppervlakte van circa m² woonkamer van circa m² met grote raampartij terras van ruim meter breed op het zuidwesten slaapkamer van m² praktische berging met wasmachineen badkamer met douche en wastafel separaat toilet Noordoostgevel schaal : schaal : Zuidwestgevel

13 C Bouwnummer 0 kamerappartement gelegen op de e verdieping gebruiksoppervlakte van circa m² riante woonkamer van circa m² met grote raampartij terras van ruim meter breed op het zuidwesten én balkon van bijna meter breed op het westen slaapkamers van circa, m² en, m² praktische berging met wasmachineen badkamer met douche en wastafel separaat toilet 0 Zuidwestgevel schaal :

14 C Bouwnummer C Bouwnummers en 0 kamerappartement gelegen op de e verdieping gebruiksoppervlakte van circa, m² lekker lichte woonkamer van circa m² met ramen aan twee zijden balkon van m² op het westen slaapkamer circa, m² badkamer met douche en wastafel berging met wasmachine en separaat toilet kamerappartement gelegen op de e en e verdieping gebruiksoppervlakte van circa m² lekker lichte woonkamer van circa m² met ramen aan twee zijden balkon van m² op het oosten slaapkamer van circa m² praktische berging met wasmachineen badkamer met douche en wastafel separaat toilet 0 Noordoostgevel Noordoostgevel

15 IMPRESSIE C

16 C Bouwnummers, en C Bouwnummers, en kamerappartement gelegen op de e, e en e verdieping gebruiksoppervlakte van circa m² lekker lichte woonkamer van circa m² met ramen aan twee zijden balkon van m² op het oosten slaapkamer van circa m² praktische berging met wasmachineen badkamer met douche en wastafel separaat toilet kamerappartement gelegen op de e, e en e verdieping gebruiksoppervlakte van circa 0 m² lekker lichte woonkamer van circa m² met ramen aan twee zijden balkon van m² op het westen slaapkamer van circa m² praktische berging met wasmachineen badkamer met douche en wastafel separaat toilet Zuidwestgevel schaal : schaal : Zuidwestgevel

17 C Bouwnummers, en kamerappartement gelegen op de e, e en e verdieping gebruiksoppervlakte van circa m² lekker lichte woonkamer van circa, m² met grote raampartij balkon van m² op het westen slaapkamers van circa, m² en m² praktische berging met wasmachineen badkamer met douche en wastafel separaat toilet Noordoostgevel schaal :

18 C bouwnummers,, 0, en kamerappartement gelegen op de e tot en met e verdieping gebruiksoppervlakte van circa 0, m² riante woonkamer van circa, m² balkon van m² op het westen grote slaapkamers van circa m², m² en m² praktische berging met wasmachine- en badkamer met douche, wastafel en e toilet seperaat toilet 0 Noordoostgevel schaal :

19 C Bouwnummers,,, en C Bouwnummers,,, en kamerappartement gelegen op de e tot en met e verdieping gebruiksoppervlakte van circa m² riante woonkamer van circa 0, m² balkon van m² op het oosten grote slaapkamers van circa m² en, m² praktische berging met wasmachineen badkamer met douche en wastafel separaat toilet mogelijkheid voor een extra slaapkamer kamerappartement gelegen op de e tot en met e verdieping gebruiksoppervlakte van circa m² riante woonkamer van circa 0, m² balkon van m² op het westen grote slaapkamers van circa m² en, m² mogelijkheid voor het maken van een extra slaapkamer praktische berging met wasmachineen badkamer met douche en wastafel separaat toilet Zuidwestgevel schaal : schaal : Zuidwestgevel

20 C Bouwnummer kamerappartement gelegen op de e verdieping gebruiksoppervlakte van circa, m² riante woonkamer van circa, m² terras van m² op het oosten én een terras van, m² op het westen grote slaapkamers van circa, m² en, m² praktische berging met wasmachine- en badkamer met douche, wastafel en e toilet seperaat toilet Noordoostgevel schaal :

21 C Bouwnummer kamerappartement gelegen op de e verdieping gebruiksoppervlakte van circa m² woonkamer van circa m² terras van ruim meter breed op het oosten grote slaapkamers van circa m² en m² praktische berging met wasmachineen badkamer met douche en wastafel separaat toilet schaal : Zuidwestgevel

22 C Bouwnummer kamerappartement gelegen op de e verdieping gebruiksoppervlakte van circa m² woonkamer van circa m² terras van ruim meter breed op het westen grote slaapkamers van circa m² en m² praktische berging met wasmachine- en badkamer met douche en wastafel separaat toilet Zuidwestgevel schaal : schaal :

23 C Bouwnummer kamerappartement gelegen op de e verdieping gebruiksoppervlakte van circa, m² riante woonkamer van circa, m² balkon van, m² op het westen grote slaapkamers van circa, m² en, m² praktische berging met wasmachine- en badkamer met douche, wastafel en e toilet seperaat toilet Zuidwestgevel schaal :

24 C Bouwnummer C Bouwnummer kamerappartement gelegen op de e verdieping gebruiksoppervlakte van circa m² woonkamer van circa m² balkon van m² op het oosten grote slaapkamers van circa m² en m² praktische berging met wasmachine- en badkamer met douche en wastafel separaat toilet kamerappartement gelegen op de e verdieping gebruiksoppervlakte van circa m² woonkamer van circa m² balkon van m² op het westen grote slaapkamers van circa m² en m² praktische berging met wasmachineen badkamer met douche en wastafel separaat toilet Zuidwestgevel schaal : schaal : Zuidwestgevel

25 C Bouwnummers en penthouse gelegen op de e en e verdieping gebruiksoppervlakte van circa, m² prachtige woonkamer van circa m² met ramen rondom slaapkamers van circa m² (x),, m² en, m² complete badkamer met douche, bad, wastafels en e toilet praktische berging met wasmachineen seperaat toilet Noordoostgevel schaal :

26 C Bouwnummer en penthouse gelegen op de e en e verdieping gebruiksoppervlakte van circa m² woonkamer van ruim meter lang met een oppervlakte van circa m² heerlijk licht appartement door de grote raampartijen optioneel is er een serre te realiseren slaapkamers van circa m²,, m² en m² complete badkamer met douche, bad, wastafels en e toilet praktische berging met wasmachine- en seperaat toilet Zuidwestgevel

27 C0 Bouwnummers kamerappartement gelegen op de e verdieping gebruiksoppervlakte van circa, m² woonkamer van circa, m² met ramen aan twee zijden terras van m² breed op het oosten slaapkamer van m² praktische berging met wasmachineen badkamer met douche en wastafel separaat toilet Noordoostgevel

28 DAKTUINWONINGEN De daktuinwoningen bestaan uit woonlagen en liggen rondom de fraaie daktuin. De daktuin fungeert als entreegebied voor de daktuinwoningen en is daarbij een oase van rust en de plek waar bewoners van de daktuinwoningen elkaar kunnen ontmoeten en kinderen veilig kunnen spelen. De woning heeft naast het riante privéterras, dat aan de daktuin grenst, ook nog een intiem terras aan de straatzijde. Op de eerste verdieping liggen de slaapkamers en een grote badkamer met douche, een tweede toilet en wastafel. Er is optioneel de mogelijkheid voor een bad. Doordat de trap in het midden van de woning is gepositioneerd, ontstaat op de tweede verdieping vanzelf een natuurlijke en speelse scheiding tussen zitgedeelte en eetgedeelte. De woning is op twee manieren bereikbaar: via de daktuin (de tweede verdieping) of direct vanuit de stallingsgarage (de eerste verdieping). Handig als u met de auto boodschappen heeft gedaan. Uiteraard is uw parkeerplaats recht voor uw eigen deur gesitueerd. IMPRESSIE

29 Daktuinwoning Bouwnummer t/m 0 Bouwnummer is gelijk aan, maar volgtis een tussenwoning Bouwnummer volgt is gelijk aan, maar volgtheeft een groter terras Bouwnummer volgt is gelijk aan, en 0, maar volgtligging terras op het zuiden en dakterras gericht volgt op plein en de woning is gespiegeld eengezinswoning in twee woonlagen hoekwoningen of tussenwoningen gebruiksoppervlakte van circa m² woon-/eetkamer van circa m² woningbreed terras grenzend aan de daktuin intiem terras aan de straatzijde slaapkamers van circa m² en m² praktische berging met wasmachine en badkamer met douche, wastafel, tweede toilet en mogelijkheid voor een bad seperaat toilet 0 bouwnummer Terras bouwnummer Zuidoostgevel 0 Noordoostgevel schaal : schaal :

30 IMPRESSIE BOUWNUMMER

31 Daktuinwoning Bouwnummer eengezinswoning in twee woonlagen hoekwoning gebruiksoppervlakte van circa m² woon-/eetkamer van circa m² woningbreed terras grenzend aan de daktuin intiem terras aan de straatzijde slaapkamers van circa m,,m² en, m² praktische berging met wasmachine en badkamer met douche, wastafel, tweede toilet en mogelijkheid voor een bad seperaat toilet Zuidwestgevel schaal : schaal :

32 Daktuinwoning Bouwnummer t/m Bouwnummer is gelijk aan en behalve dat er een opening in het terras zit en een hoekwoning is Bouwnummer is gelijk aan en behalve dat er een raam in de gevel zit en een hoekwoning is Gevel bouwnummer eengezinswoning in twee woonlagen hoekwoningen of tussenwoningen gebruiksoppervlakte van circa m² woon-/eetkamer van circa m² woningbreed terras grenzend aan de daktuin intiem terras aan de straatzijde slaapkamers van circa m² en m² praktische berging met wasmachine en badkamer met douche, wastafel, tweede toilet en mogelijkheid voor een bad seperaat toilet Bouwnummer, Gevel bouwnummer Noordwestgevel schaal : schaal :

33

34 COLOFON Ontwikkeling en realisatie: Nieuw Waterlandplein CV (samenwerking van Ymere en AM) Postbus 0 AP Nieuwegein Architect woningen: de Architekten Cie. Keizersgracht CW Amsterdam Architect winkels: Atelier Pro Kerkhoflaan a JB Den Haag Verkoopinformatie: Ramón Mossel Makelaardij o.g. Maasstraat HP Amsterdam Telefoon: 00 0 Van der Steege Makelaars: Buikslotermeerplein 0-0 WP Amsterdam Telefoon : Projectcommunicatie: Graphichouse Gebiedscommunicatie: Meer dan Communicatie Disclaimer Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van de laatst bekende gegevens van de gemeentelijke diensten, architect en adviseurs. Desondanks maakt Nieuw Waterlandplein CV een voorbehoud ten aanzien van geringe architectonische, bouwtechnische en/of constructieve wijzigingen, als mede eventuele afwijkingen die voort kunnen komen uit nadere eisen van overheden en/of nutsbedrijven. De brochure maakt geen deel uit van de contractstukken c.q. de koop-/ aannemingsovereenkomst. Tijdens het gesprek met de makelaar ontvangt u een set contractstukken. De op tekening aangegeven maten zijn circa-maten, waarbij geen rekening is gehouden met enige wandafwerking. Wij houden ons het recht voor tijdens de (af )bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan de noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt. Deze wijzigingen zullen geen van de partijen enig recht geven tot het vragen van verrekeningen van meer- en minderwerk. Aan de in de brochure afgedrukte artist impressions kunnen ten aanzien van de kleurstelling en/of uitvoering geen rechten worden ontleend, de perspectieftekeningen van het exterieur en het interieur zijn slechts bedoeld als impressie. De indeling op de situatietekening van het openbaar gebied (bestrating, groenvoorziening, openbare verlichting en dergelijke) is gebaseerd op de laatst bekende gegevens. Wijzigingen kunnen zich voordoen en vallen buiten de invloedsfeer van de ontwikkelaar. De ingekleurde plattegronden geven een mogelijkheid weer voor de inrichting van de woning met eventuele buitenruimte. Deze inrichting en stoffering is niet begrepen in de levering. Dit geldt ook voor de inrichting van de keuken, badkamer en toilet. Het bad en dubbele wastafels is voor alle woningen optioneel, behalve voor de penthouses (typen C en C). Hoekfonteintjes en douchebakken etc. worden niet standaard in de woning aangebracht. De inrichting zoals deze standaard in de woning uitgevoerd wordt, vindt u in de contractstukken die u bij het verkoopgesprek bij de makelaar ontvangt. De afmetingen en plaats van de keukens en sanitair zijn indicatief. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan: De tenaamstelling van ruimten die niet corresponderen met de terminologie van het bouwbesluit, perspectief- en/of sfeertekeningen, foto s en artist impressions, strooifolders, flyers, advertenties, maquettes, interieurschetsen, indelingen van plattegronden door middel van meubilering, omgeving(impressie)gegevens, met de daarbij behorende tekeningen, foto s en overige informatie, gestippelde of met onderbroken lijntjes aangegeven opstellingen van sanitair, privacy schermen e.d. in doorsneden en plattegronden, ingetekende (keuken)apparatuur, wasdrogers, wasmachines e.d.

www.nieuwwaterlandplein.nl AMSTERDAM NOORD BORNRIF

www.nieuwwaterlandplein.nl AMSTERDAM NOORD BORNRIF www.nieuwwaterlandplein.nl AMSTERDAM NOORD BORNRIF BORNRIF AMSTERDAM NOORD 2 3 Gezellig wonen aan het nieuwe Waterlandplein 4 Noord verandert in stadse sfeervolle woonplek 6 Neem de tijd om noord te ontdekken

Nadere informatie

NOORDER TOREN. denoordertoren.nl. Betaalbaar wonen op grote hoogte! denoordertoren.nl

NOORDER TOREN. denoordertoren.nl. Betaalbaar wonen op grote hoogte! denoordertoren.nl denoordertoren.nl NOORDER TOREN Betaalbaar wonen op grote hoogte! denoordertoren.nl BIJZONDER NOORD 2 Het Nieuw Waterlandplein is straks het gezellige middelpunt van Nieuwendam. Hier kun je wonen, winkelen,

Nadere informatie

NOORDER TOREN. denoordertoren.nl. Betaalbaar wonen op grote hoogte! denoordertoren.nl

NOORDER TOREN. denoordertoren.nl. Betaalbaar wonen op grote hoogte! denoordertoren.nl NOORDER denoordertoren.nl TOREN Betaalbaar wonen op grote hoogte! denoordertoren.nl BIJZONDER NOORD 2 Het Nieuw Waterlandplein is straks het gezellige middelpunt van Nieuwendam. Hier kun je wonen, winkelen,

Nadere informatie

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam --

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam -- Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord -- Duinluststraat Amsterdam -- Locatie 3-5 Kenmerken woningen 6 Plattegrond woningen 7-9 Exterieur visualisaties 10 Interieur visulisaties 11-14 Disclaimer 15 -- Duinluststraat

Nadere informatie

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam --

Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord. -- Duinluststraat Amsterdam -- Hoffelijk wonen in Amsterdam-Noord -- Duinluststraat Amsterdam -- Locatie 3-5 Kenmerken woningen 6 Plattegrond woningen 7-9 Exterieur visualisaties 10 Interieur visulisaties 11-14 Vraagprijzen 15 Disclaimer

Nadere informatie

luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1

luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1 35 luxe huurappartementen Royale huurappartementen in Alphen aan den Rijn La Gare 1 Inhoudsopgave Over La Gare In de levendige stationsomgeving van Alphen aan de Rijn zijn alle denkbare voorzieningen op

Nadere informatie

MISSIE HUIS. Woningplattegronden

MISSIE HUIS. Woningplattegronden MISSIE HUIS Woningplattegronden BOK D BOK B 109 UXE APPARTEMENTEN BOK C BOK A Aan de noordzijde van het deels monumentale terrein waarop het Missiehuis Hoorn zich bevindt, bouwen wij met respect voor het

Nadere informatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie

VINKENHOF. Wonen op een top locatie VINKENHOF Z A A N D A M Wonen op een top locatie VINKENHOF, WONEN WAAR HET LEEFT! De Vinkenstraat ligt pal achter de hoofdader van het Zaandamse stadshart, de Gedempte Gracht. Na de ingrijpende operatie

Nadere informatie

Initiatief en verhuur. Architect. Ontwikkeling en realisatie. Bezoekadres Molenbossen AJ Venlo-Blerick

Initiatief en verhuur. Architect. Ontwikkeling en realisatie.     Bezoekadres Molenbossen AJ Venlo-Blerick Initiatief en verhuur Architect Ontwikkeling en realisatie Bezoekadres Molenbossen 618 5923 AJ Venlo-Blerick Postadres Postbus 337 5900 AH Venlo t 077 389 3131 f 077 382 7951 www.woonwenz.nl www.quantarchitectuur.nl

Nadere informatie

Heerlijk wonen in hartje Lisse

Heerlijk wonen in hartje Lisse Heerlijk wonen in hartje Lisse Inhoud Heerlijk wonen in hartje Lisse Een plek met karakter Gevelaanzichten Wonen aan de veilinghof (eengezinswoningen) Havenwoningen (halfvrijstaande woningen) Grachtwoningen

Nadere informatie

Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam

Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam Vraagprijs 398.800,- k.k. Omschrijving Bijzonder wonen op een toplocatie! In de populaire nieuwbouwwijk De Bongerd is deze goed onderhouden grootste type van de 3 woningen

Nadere informatie

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Warmelo 4

Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Warmelo 4 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Warmelo 4 W Warmelo 4 Een uniek door Piet Boon verbouwde vrijstaande villa

Nadere informatie

BEETHOVENLAAN 62 SCHAGEN 252.500 k.k. www.beethovenlaan62.nl Beethovenlaan 62, Schagen Een karakteristieke erkerwoning met tuindeuren, open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer en heerlijke zongerichte

Nadere informatie

Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede

Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede 19 nieuwbouw appartementen in de vrije sector Stijlvol wonen aan het Spaarne Aurora in Heemstede Aan de oever van de Spaarne, naast het Spaarne ziekenhuis in Heemstede, staat Aurora. Een kleinschalig,

Nadere informatie

vraagprijs ,- k.k.

vraagprijs ,- k.k. Delistraat 8 + PP,, AMSTERDAM vraagprijs 525.000,- k.k. Delistraat 8 + PP 1094CV AMSTERDAM Speels ingedeeld ruim benedenhuis van circa 116 m², met eigen entree en eigen parkeerplaats, in Amsterdam Oost.

Nadere informatie

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl

Het leukste. eengezinswoningen. wonenophetleukstepunt.nl Het leukste eengezinswoige GROE & Stads wonen in nieuw west wonenophetleukstepunt.nl vrije Sector Huur Osdorper Ban in ontwikkeling Sociale huur start bouw september 2013 FASE 1 eengezinswoningen FASE

Nadere informatie

35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort

35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort DE STERRE 35 Betaalbare Luxe Appartementen met balkons of terrassen in Almere Poort Hoge ramen Vrij uitzicht Gunstig geprijsd Vloerverwarming Compleet met sanitair Schuifpui naar balkon of terras Energiezuinig

Nadere informatie

Fantastisch wonen in het centrum van Blerick. Rutgerus 28 ruime huurappartementen

Fantastisch wonen in het centrum van Blerick. Rutgerus 28 ruime huurappartementen Fantastisch wonen in het centrum van Blerick Rutgerus 28 ruime huurappartementen Rutgerus 28 ruime huurappartementen Lekker wonen op een kwaliteitslocatie In het centrum van Blerick is het goed wonen.

Nadere informatie

K.K. KAMP DA LELYSTAD

K.K. KAMP DA LELYSTAD KAMP 11 65 8225 DA LELYSTAD 325.000 K.K. "Nu bieden vanaf 325.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 325.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

DE DANSSCHOOL. Mooi wonen in Zaanstad

DE DANSSCHOOL. Mooi wonen in Zaanstad DE DANSSCHOOL Z a a n d a m Mooi wonen in Zaanstad Wonen in De Dansschool Welke Zaankanter kent de legendarische dansschool Diederich Hoorn niet? Heel wat generaties hebben hier hun schoorvoetende eerste

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 18 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning Deze foto geeft een impressie van de tuin. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 18.indd 1 15-11-13 14:32

Nadere informatie

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m.

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m. Schoolstraat 17 2251 BE Voorschoten 1100,-- p.m. Omschrijving In het gezellige historische centrum van Voorschoten met de vele leuke winkels, restaurants en mooie terrasjes, ligt op de 2e verdieping dit

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 16 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning / modelwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 16.indd 1 15-11-13 14:33 16 U kunt er direct in Een

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

Een zeer luxe 4-kamerappartement in Oud-Zuid

Een zeer luxe 4-kamerappartement in Oud-Zuid Een zeer luxe 4-kamerappartement in Oud-Zuid Jan van Eijckstraat 8-II+III in Amsterdam Algemeen: Een schitterend 4-kamerappartement van ca. 132 m² gelegen op de tweede en derde verdieping in een prachtig

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

Uw makelaar. Letty Verboord Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Amsteldijk 148 I

Uw makelaar. Letty Verboord Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Amsteldijk 148 I Uw makelaar Letty Verboord Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Amsteldijk 148 I A Amsteldijk 148 I Een zeer licht, gerenoveerd hoek appartement van

Nadere informatie

appartement Plattegrond

appartement Plattegrond Woningtype A appartement Bouwnummer 190 Eerste verdieping Op de achterzijde: woningtype B Schaal 1:50 Renvooi Bouwkundig Installatietechnisch eerste verdieping verdieping 2, 4, 6, 8, 10 verdieping 3, 5,

Nadere informatie

Een zeer luxe 4-kamerappartement

Een zeer luxe 4-kamerappartement Een zeer luxe 4-kamerappartement in de gezellige Beethovenstraat in Amsterdam Algemeen: Een prachtig 4-kamerappartement (ca. 120 m²) gelegen op de 1ste verdieping in een van de gezelligste winkelstraten

Nadere informatie

Kies uw nieuwe woning

Kies uw nieuwe woning Oplevering 1e kwartaal 2011 Kies uw nieuwe woning Ruimte, luxe en licht. Met een heel bijzonder uitzicht en uitstekende bereikbaarheid. Van een ruim appartement met twee slaapkamers tot een fraai penthouse.

Nadere informatie

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden

Promenade. Wonen in het hart van Uden. Plattegronden & Technische Omschrijving. 31 huurappartementen in het centrum van Uden Promenade Wonen in het hart van Uden Plattegronden & Technische Omschrijving 31 huurappartementen in het centrum van Uden Verwachte oplevering februari 2015 Area, laat wonen leven Wij zijn Area, dé wooncorporatie

Nadere informatie

Heerlijk ruim en modern appartement

Heerlijk ruim en modern appartement Heerlijk ruim en modern appartement Godelindeweg 1 A7 Naarden Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 2005 in overleg 445.000,- k.k. Bijzonderheden Soort woning galerijflat Type woning appartement

Nadere informatie

TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis

TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis TE KOOP 2E FASE! 2 luxe, vrijstaande en rietgedekte villa s aan het water met eigen boothuis 3 riante haven appartementen en 2 penthouses aan het water met terras, 2 parkeerplaatsen en eigen grote ligplaats

Nadere informatie

Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum

Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum Zestien ruime eengezinswoningen aan de rand van het centrum 2 Project Bloemstraat nieuwbouw fase 1 Comfortabel stads wonen in een complete nieuwbouwwoning Op een steenworp afstand van het centrum van Zaandam

Nadere informatie

Lichtstraat 516, Eindhoven

Lichtstraat 516, Eindhoven Lichtstraat 516, Eindhoven Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.350 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 05-02-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.350 Totale servicekosten

Nadere informatie

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM JUPITERSTRAAT 218 JUPITERSTRAAT 218 OMSCHRIJVING Dit schitterende luxe VIERKAMER APPARTEMENT is gelegen op een hoek op de derde verdieping van het moderne luxe appartementencomplex "Het Bergse Park" in

Nadere informatie

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex.

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex. TE HUUR Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m² Vraagprijs 1.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.250 p.m. ex. Postcode 2251 BK Ligging In centrum Woningtype Galerijflat Woonruimte

Nadere informatie

11 unieke appartementen

11 unieke appartementen 11 unieke appartementen INSPIRATIEPLATTEGROND APPARTEMENT 8 In het kort Woonoppervlakte gem. ca. 142 m2 GBO Woonkamer met open keuken en eventuele bijkeuken Twee ruime slaapkamers en eventuele werkkamer

Nadere informatie

vraagprijs ,- k.k.

vraagprijs ,- k.k. Carnapstraat 83, AMSTERD Carnapstraat 83, AMSTERDAM AM vraagprijs 350.000,- k.k. Carnapstraat 83 1062KW AMSTERDAM Ruim opgezet appartement van circa 100 m², gelegen op de achtste verdieping, met ruim balkon,

Nadere informatie

WWW.FLEVOLAANWEESP.NL DE KOM VAN WEESP - vele gezellige terassen - met rondom restaurants en cafés - even aanleggen voor Nelis ijssalon FLEVOLAAN 2EN4-2 WM/DR KK/VR oven oven WM/DR type Ia KK type C1a

Nadere informatie

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Omschrijving: Onder architectuur gebouwd royaal stadsgrachtenpand van 180m2 (exclusief souterrain) met een heerlijk dakterras. De woning is zeer geschikt voor een

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

Het te koop aangeboden penthouse is gelegen in gebouw A.

Het te koop aangeboden penthouse is gelegen in gebouw A. Uden, Walterus Pijnenborghhof 7 Aan de rand van centrum, op de derde verdieping van een karakteristiek monumentaal gebouw (voormalig Kruisherencollege) gelegen, royaal penthouse met twee dakterrassen en

Nadere informatie

Kerkstraat 11c, Horst ,- k.k.

Kerkstraat 11c, Horst ,- k.k. Kerkstraat 11c, Horst 399.000,- k.k. HIGHLIGHTS Prachtig instapklare appartement in het centrum van Horst Mooie keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur Ruime woonkamer Bovenwoning met 2 woonlagen

Nadere informatie

Molenstraat 5-A te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS

Molenstraat 5-A te Putten HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS HET GELDERSCH HUYS MAKELAARS Verrassend ruim, lichte kamers, strak afgewerkt, degelijke gebouwd (1994) en gelegen op een centrumlocatie in Putten met alle voorzieningen letterlijk om de hoek. Deze ruime

Nadere informatie

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O ` 1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O EXCLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS

Nadere informatie

Uw makelaar. Letty Verboord Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Sloterkade 92-1

Uw makelaar. Letty Verboord Makelaar o.g. T M carlavandenbrink.nl. Amsterdam Sloterkade 92-1 Uw makelaar Letty Verboord Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Sloterkade 92-1 S Sloterkade 92-1 Schitterend licht 2/3 kamer appartement gelegen

Nadere informatie

Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen!

Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen! Dit geweldige 2-kamerappartement mag je niet missen! Pieter Aertszstraat 90-II in Amsterdam Algemeen: Dit sfeervolle en zeer lichte 2-kamerappartement is gelegen midden in het bruisende stadsdeel De Pijp.

Nadere informatie

Luxe 4-kamer appartement

Luxe 4-kamer appartement Luxe 4-kamer appartement aan de gezellige Beethovenstraat te Amsterdam Algemeen: Een prachtig 4-kamerappartement (ca. 120 m²) gelegen op de 2de verdieping aan een van de gezelligste winkelstraten van Oud-Zuid.

Nadere informatie

Kokardebloem 37, Papendrecht

Kokardebloem 37, Papendrecht Kokardebloem 37, Papendrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 315.000 k.k. Aangeboden sinds 27-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Gekroonde Haanpoort. Leiden

Gekroonde Haanpoort. Leiden Gekroonde Haanpoort Leiden 10 _Gekroonde Haanpoort 10 Leiden Ruim en comfortabel wonen in industrieel erfgoed in hartje Leiden? In de Leidse binnenstad, aan de Middelstegracht, doet zich een unieke kans

Nadere informatie

SAXENBURGERDWARSSTRAAT 13-2 AMSTERDAM 550.000 k.k. www.saxenburgerdwarsstraat13-2.nl Omschrijving OPEN HUIS vrijdag 27 januari van 11.00 uur tot 13.00 uur Uniek gelegen, licht en zeer courant ingedeeld

Nadere informatie

Bouwnummers 05 t/m 19

Bouwnummers 05 t/m 19 Casanova Hernandez architecten Exclusieve eengezinswoningen collectief De Boomgaard Wonen in NIEUW BLARICUM Plattegronden 1:50 bouwnummers: 05, 10, 15 bouwnummers: 09, 14, 19 7020 bouwnummers: 05, 10,

Nadere informatie

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar

Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar www.kerckhoeve.info Oud en nieuw op harmonieuze wijze bij elkaar Ruim en karakteristiek Aan de informatie en afbeeldingen in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. e getoonde illustraties,

Nadere informatie

TALMALAAN 33 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

TALMALAAN 33 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // TALMALAAN 33 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES TALMALAAN 33 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 1.650,00 / MND WOONOPPERVLAKTE CIRCA 125M2 INHOUD CIRCA 516M3 BOUWJAAR 2011 AANVAARDING

Nadere informatie

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen

14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen 14 eengezinswoningen 4 twee-onder-eenkapwoningen 2 vrijstaande woningen Park Uythofs, wonen in het groen! Wonen in Park Uythofs, is wonen in het beste stukje van Den Haag. Hier woont u in het groen, vlakbij

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke

Nadere informatie

Paul Schuitemahof 23

Paul Schuitemahof 23 Paul Schuitemahof 23 De besloten straat, met uitzicht en toegang tot de gracht, heeft een intiem en bijna dorps karakter. Voor de kinderen is er volop (speel) ruimte in de straat met de gracht voor deur

Nadere informatie

PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH

PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH STADSWONEN MET UITZICHT OP DE GEMENT 58 LUXE TERRASAPPARTEMENTEN EN 1 STADSWONING PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH STADSWONEN MET UITZICHT OP DE GEMENT 58 LUXE TERRASAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Torenvalkweide 4 Pijnacker Eengezinswoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Waar is het wachten nog op? Keijzershof is ruim opgezet, groen en heeft een dorps karakter. Tel daar de afwisselende

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k.

Burgemeester de Zeeuwstraat AE Ridderkerk k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 2981 AE Ridderkerk 375.000 k.k. Burgemeester de Zeeuwstraat 15 - Ridderkerk Vraagprijs: 375.000 k.k. Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt

Nadere informatie

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT

VESTERHOUT. Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT VESTERHOUT Heerlijk wonen in een ideale woonomgeving! geschakeld vrijstaand, Vier-onder-één kap VOORHOUT Eeuwenlang was Voorhout met haar bebouwing een speldenknop op de landkaart. In 1988 vierde Voorhout

Nadere informatie

Woonoppervlakte 61 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Ruyschstraat 351 Amsterdam

Woonoppervlakte 61 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Ruyschstraat 351 Amsterdam Woonoppervlakte 61 m 2 Vraagprijs 225.000,- kosten koper TE KOOP Ruyschstraat 351 Amsterdam ALGEMEEN Heerlijk licht twee kamerappartement met balkon aan de achterzijde en Frans balkon aan de voorzijde,

Nadere informatie

WOLKENDEK 16 DE MEERN

WOLKENDEK 16 DE MEERN WOLKENDEK 16 DE MEERN 399.000 k.k. www.wolkendek16.nl Omschrijving Deze zeer goed onderhouden, uitgebouwde en strak afgewerkte 2-onder-1-kapwoning is gelegen in de rustige woonwijk 't Weer. De woning biedt

Nadere informatie

19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede

19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede 19 Riante eengezinswoningen Wijk bij Duurstede Hier ga ik wonen Wonen aan het water in het groene hart van De Engk Op steenworp afstand gelegen van het centrum van Wijk bij Duurstede, wordt in de wijk

Nadere informatie

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement LUXE APPARTEMENT EEN GENOT OM TE WONEN Brandevoort heeft het! Brandevoort is een populaire woonwijk aan de westzijde van Helmond. Een gunstige ligging aan

Nadere informatie

Superlofts Groningen BASISPLATTEGRONDEN

Superlofts Groningen BASISPLATTEGRONDEN Superlofts Groningen BASISPLATTEGRONDEN early bird - 25 februari 2019 superlofts groningen voor iedereen een huis op maat met Superlofts Welkom bij de Superlofts-familie! Als onderdeel van Superlofts biedt

Nadere informatie

5 Tuinvilla s Park 16Hoven Rotterdam

5 Tuinvilla s Park 16Hoven Rotterdam 5 Tuinvilla s Park 16Hoven Rotterdam G R Situatietekening Tuinvilla s Tuinvilla s (in verkoop) Gerealiseerd /in aanbouw Herenhuizen (reeds in verkoop) VAN DER DUIJN VAN MAASDAMWEG R R LODEWIJK ROGIERHOF

Nadere informatie

K.K. STADSPARK ET LELYSTAD

K.K. STADSPARK ET LELYSTAD STADSPARK 53 8224 ET LELYSTAD 425.000 K.K. "Nu bieden vanaf 425.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 425.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

Kattenlaan KA Amsterdam

Kattenlaan KA Amsterdam Kattenlaan 66 1054 KA Amsterdam Vraagprijs 850.000,-- kosten koper Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs o.z. B.V. Blasiusstraat 66 hs 1091 CV Amsterdam t 020 622 21 99 info@burgerelkerbout.nl www.burgerelkerbout.nl

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen

Mens- en Milieuvriendelijk. 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Mens- en Milieuvriendelijk Wonen 19 eengezinswoningen & 17 appartementen Noaberschap Dichtbij het Zwarte Water en de authentieke wijkboerderij De Klooienberg verrijst een bijzonder project. Op deze prachtige

Nadere informatie

BEUKENHOF 200 LELYSTAD

BEUKENHOF 200 LELYSTAD BEUKENHOF 200 LELYSTAD 425.000 k.k. www.beukenhof200.nl Omschrijving Vraagprijs: Bieden vanaf 425.000,-- K.K. *Ieder voorstel boven de genoemde "bieden vanaf" prijs zal door verkopers serieus in overweging

Nadere informatie

Dorps wonen in de stad

Dorps wonen in de stad Dorps wonen in de stad 16 luxe appartementen Luxe wonen aan het groen In het compleet vernieuwde Boswinkel Oost in Enschede komt een kleinschalig appartementencomplex met 16 luxe appartementen. De appartementen

Nadere informatie

Een prachtig en luxe appartement op een top locatie in Oud-Zuid!

Een prachtig en luxe appartement op een top locatie in Oud-Zuid! Een prachtig en luxe appartement op een top locatie in Oud-Zuid! Beethovenstraat 50-II te Amsterdam Algemeen: Een prachtig 2-kamerappartement (ca. 71 m²) gelegen op de tweede verdieping in een van de gezelligste

Nadere informatie

Dubbel bovenhuis in luxe appartementencomplex

Dubbel bovenhuis in luxe appartementencomplex Dubbel bovenhuis in luxe appartementencomplex Tolstraat 26 te Amsterdam Eerste indruk: Prachtig dubbel bovenhuis (circa 90 m²) op de hoogste verdieping van een luxe appartementencomplex in hartje De Pijp.

Nadere informatie

Puur genieten in Ittersum

Puur genieten in Ittersum Puur genieten in Ittersum Rijwoningen Type G, H en I Seniorenwoningen Type J 2 Ittersum. Hier is het heerlijk wonen Vrij leven in Zuiver Zuid Zuiver Zuid ligt in de geliefde wijk Ittersum. Hier woon je

Nadere informatie

Heerlijk leven bij haven en strand DEN HAAG SCHEVENINGEN EEN ONTWIKKELING VAN PEX INVEST

Heerlijk leven bij haven en strand DEN HAAG SCHEVENINGEN EEN ONTWIKKELING VAN PEX INVEST Heerlijk leven bij haven en strand DEN HAAG SCHEVENINGEN EEN ONTWIKKELING VAN PEX INVEST 2 3 Wonen op een toplocatie Harbour House dankt zijn naam aan de geweldige ligging. Vlakbij de bruisende haven van

Nadere informatie

Een fantastisch ruim en licht appartement met een parkeerplaats in de Helmersbuurt

Een fantastisch ruim en licht appartement met een parkeerplaats in de Helmersbuurt Een fantastisch ruim en licht appartement met een parkeerplaats in de Helmersbuurt Tweede Constantijn Huygensstraat 4 B in Amsterdam Eerste indruk: Wat een ruimte en een zee van licht! Dit comfortabele

Nadere informatie

penthouse koopsom 415.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 109

penthouse koopsom 415.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 109 penthouse koopsom 415.000,- v.o.n. Penthouse Donjon 109 109 Donjon 109 Altijd al willen wonen in een penthouse in De Parel te overburght, maar onbereikbaar of net niet helemaal naar uw wens? Vanaf nu niet

Nadere informatie

Amsterdam Vondelstraat 93. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207

Amsterdam Vondelstraat 93. Uw makelaar. Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 Uw makelaar Pieter Joep van den Brink Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 207 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Vondelstraat 93 V Vondelstraat 93 Een statige half vrijstaande villa met

Nadere informatie

Te Koop. KATWIJK, Duinreepstraat 133. Vraagprijs ,- K.K. T E. W.

Te Koop. KATWIJK, Duinreepstraat 133. Vraagprijs ,- K.K. T E. W. Te Koop KATWIJK, Duinreepstraat 133 Vraagprijs 550.000,- K.K. T. 071-301 5748 E. info@kooitjemakelaarsdiensten.nl W. www.kooitje.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2019 Woonoppervlakte: 99m² Verwarming:

Nadere informatie

Als een vis in het water

Als een vis in het water Als een vis in het water 19 Appartementen in s-gravendeel 1 Stralend wonen Bij de Watertoren In s-gravendeel komt er een bijzonder woonproject met de naam Bij de Watertoren. Aan de rand van het rustieke

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Jean Sibeliusstraat 87 3069 MJ Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-4122221 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 249.500 K.K. Zeer net afgewerkte 4 kamer

Nadere informatie

RHENENDAEL 124 RHENEN

RHENENDAEL 124 RHENEN RHENENDAEL124 RHENEN INTRO Ervaar elke dag het vakantiegevoel vanuit uw eigen luxe 3-kamer appartement in een uitermate bijzondere en natuurrijke omgeving. Het appartement bevindt zich in het goed onderhouden

Nadere informatie

TE HUUR. Toren. appartementen

TE HUUR. Toren. appartementen H o u t e n TE HUUR 25 Toren appartementen Locatiekaart Luxe wonen met mediterrane charme Situatietekening Torenappartementen 2 De appartementen bieden alle vrijheid en ruimte om te leven zoals u dat wilt.

Nadere informatie

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl

Het Element. Een nieuwe intieme wijk. Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen. www.hetelement-zeewolde.nl Een nieuwe intieme wijk Hoe ruim wil je het hebben? Een kwestie van kiezen www.hetelement-zeewolde.nl 2 Voel je thuis in Inhoud 3 4 Locatie 6 Architectuur 8 Woningtypes 12 Opties 14 Duurzaamheid 16 Contact

Nadere informatie

135 appartementen te huur aangeboden. Rotterdam Katendrecht. 34 vrije sector & 101 sociaal beschikbaar

135 appartementen te huur aangeboden. Rotterdam Katendrecht. 34 vrije sector & 101 sociaal beschikbaar 135 appartementen te huur aangeboden Rotterdam Katendrecht 34 vrije sector & 101 sociaal beschikbaar HURE OP KATEDRECHT MET UITZICHT Waar vroeger de schepen binnenvoeren, de kranen draaiden en de arbeiders

Nadere informatie

vraagprijs ,- k.k.

vraagprijs ,- k.k. Vogelkade 10, AMSTERD ogelkade 10, AMSTERDAM AM vraagprijs 225.000,- k.k. Vogelkade 10 1022XA AMSTERDAM Uiterst charmante tussenwoning van ca. 52 m² met voor- en achtertuin, aan de rand van het pittoreske

Nadere informatie

TE KOOP. Zuideinde 30 D te Landsmeer. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden

TE KOOP. Zuideinde 30 D te Landsmeer. Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein HH Leeuwarden TE KOOP Zuideinde 30 D te Landsmeer Neem gerust contact op! Wessel Makelaardij Europaplein 29 8916 HH Leeuwarden 058 213 65 87 / 06 282 566 81 info@wesselmakelaardij.nl www.wesselmakelaardij.nl Onlangs

Nadere informatie

KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM

KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM KAATSBAAN 3 BERGEN OP ZOOM 175.000 k.k. www.kaatsbaan3.nl Kaatsbaan 3, Bergen op zoom Bent u op zoek naar een ruime stadswoning met o.a. 4 slaapkamers, 2 badkamers en balkon op het zuiden? Om zelf in

Nadere informatie

Koppelrust 9 Abcoude

Koppelrust 9 Abcoude Vraagprijs: 435.000,- kosten koper Gebruiksopp. wonen: Circa 107 m 2 (meetmethode NEN 2580) Overig inpandig: Circa 3 m 2 Gebouwgebonden buitenruimte: Circa 17 m 2 Externe bergruimte: Circa 4 m 2 Bouwjaar:

Nadere informatie

TE KOOP. Thonies van de Borchstraat K.K TT Denekamp

TE KOOP. Thonies van de Borchstraat K.K TT Denekamp TE KOOP 185.000 K.K. Thonies van de Borchstraat 17 7591 TT Denekamp Thonies van de Borchstraat 7591 TT Denekamp 17 Inleiding Wonen op steenworp afstand van het centrum van Denekamp? Dan is deze hoekwoning,

Nadere informatie

DUINBEEK TR LELYSTAD K.K.

DUINBEEK TR LELYSTAD K.K. DUINBEEK 99 8226 TR LELYSTAD 359.000 K.K. KENMERKEN Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten 359.000,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning

Nadere informatie

fase 03 6 RIJ- EN HOEKWONINGEN BOUWNUMMER 74 T/M 79 RUIME DRIELAAGSE EENGEZINSWONINGEN WOONOPPERVLAKTE CIRCA 119 M 2 5,40 METER BREED

fase 03 6 RIJ- EN HOEKWONINGEN BOUWNUMMER 74 T/M 79 RUIME DRIELAAGSE EENGEZINSWONINGEN WOONOPPERVLAKTE CIRCA 119 M 2 5,40 METER BREED 6 RIJ- EN HOEKWONINGEN BOUWNUMMER 74 T/M 79 RUIME DRIELAAGSE EENGEZINSWONINGEN WOONOPPERVLAKTE CIRCA 119 M 2 5,40 METER BREED 6 RIJ- EN HOEKWONINGEN Aan de Steenovenweg komen 6 eengezinswoningen van 5,4

Nadere informatie

TE KOOP. Sabelpootlaan K.K PJ Barneveld

TE KOOP. Sabelpootlaan K.K PJ Barneveld Sabelpootlaan 31 3772 PJ Barneveld TE KOOP 395.000 K.K. Sabelpootlaan 31 3772 PJ Barneveld Inleiding In Barneveld staat deze prachtige, moderne en ruime 6-KAMER HOEK-/GEZINSWONING (5 slaapkamers). De woning

Nadere informatie

Bernard De Wildestraat EH Breda. Huurprijs: 789,05 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg. woonoppervlakte 76 m2 2 slaapkamers te huur

Bernard De Wildestraat EH Breda. Huurprijs: 789,05 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg. woonoppervlakte 76 m2 2 slaapkamers te huur Bernard De Wildestraat 516 4827 EH Breda woonoppervlakte 76 m2 2 slaapkamers te huur Huurprijs: 789,05 p.m. (excl. servicekosten) WonenBreburg vrijesectorbreda@wonenbreburg.nl 013-539 99 11 www.wonenbreburg.nl

Nadere informatie

interieursuggestie Kleine Wiel 28 Beneden-Leeuwen Appartement

interieursuggestie Kleine Wiel 28 Beneden-Leeuwen Appartement interieursuggestie Kleine Wiel 28 Beneden-Leeuwen Appartement Beneden-Leeuwen een dijk van een dorp! Beneden-Leeuwen is één van de 8 kerkdorpen die samen de Gelderse gemeente West Maas en Waal vormen.

Nadere informatie

8 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN XL FASE 1F/1G

8 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN XL FASE 1F/1G 8 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN XL FASE 1F/1G INHOUDSOPGAVE Dorst het groene hart tussen drie steden 2 Vogelvlucht 4 Situatietekening 6 Twee-onder-één-kap woningen 8 Opties 18-1 - DORST HET GROENE HART TUSSEN

Nadere informatie