Introductie van het nieuwe Dawn Europe

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Introductie van het nieuwe Dawn Europe"

Transcriptie

1 Introductie van het nieuwe Dawn Europe services & products included

2 Een familiebedrijf Dawn is een echt familiebedrijf: Marlin Jones kocht de Dawn Donut Company in 1955 en twee jaar later kwam zijn zoon Ron bij hem in het bedrijf. Er werd steeds meer familie bij betrokken; Miles en Steve Jones kwamen in respectievelijk 1967 en 1972 bij het bedrijf. Tot op de dag van vandaag hebben Ron en Miles Jones als Voorzitter en Medevoorzitter de op mensen gerichte tradities van Dawn behouden, ondanks de continue groei. De kwaliteit en de familietrots zetten zich ook voort met de dochter van Ron, CEO Carrie Jones-Barber. Zij is in 1985 bij Dawn begonnen en is de derde generatie van de familie Jones die aan het hoofd van het bedrijf staat. Onder de andere familieleden van de derde generatie die bij het bedrijf werken zijn Aaron Jones - nationaal inkoper, Sam Jones - supply chain, Ben Jones - productie, en Sarah Richmond - Dawn Foundation. Deze familieleden, samen met de beste teamleden in de sector, willen Dawn internationaal laten uitgroeien tot de beste leverancier van bakkerijproducten ter wereld. Carrie Jones-Barber, CEO: Dawn Foods is al generaties lang een belangrijk onderdeel van mijn familie. De familie Jones is echter slechts een deel van een veel grotere familie: een groep waar iedereen onder valt die hard werkt om onze klanten de kwaliteitsproducten en dienstverlening te geven die ze verdienen.

3 Wat meer dan tachtig jaar geleden begon als een kleine, maar succesvolle bakkerij in Jackson, Michigan, is uitgegroeid tot de internationale leverancier van zoete bakkerijproducten die bekend staat onder de naam Dawn Food Products, Inc. Dawn Foods is zich continu verder aan het ontwikkelen en levert de kwaliteitsgoederen en service waar onze klanten om vragen. Dawn Foods is altijd trouw gebleven aan haar overtuigingen en zal altijd bekend staan als een familiebedrijf, waar iedere persoon trots is op wat hij doet en waar de klant altijd op de eerste plaats staat. Onze visie & missie Dawn is de beste leverancier van bakkerijproducten en ingrediënten voor de ambachtelijke en industriële banket- en patisserie professional. Iedere dag worden we een beetje beter. Dawn is een innovatieve en ethische internationale organisatie met voortreffelijke en toegewijde mensen. Wij blijven de beste inkoper, producent en distributeur van producten van hoge kwaliteit voor onze klanten. Creating Happiness Geluk is ons ultieme doel: voor onszelf, onze klanten en hun klanten. De traditie van Dawn Foods Bijna een eeuw geleden openden twee bakkers een bakkerij in Jackson, Michigan. De donuts van deze bakkerij werden zo beroemd dat bakkers uit het hele land om het recept vroegen. De bescheiden ondernemers gaven het recept niet weg, maar maakten de mix en verkochten deze aan andere bakkers. In 1920 verkochten ze meer mixen dan donuts en dus verkochten ze de bakkerij en begonnen het eerste industriële bedrijf voor bakkerijmixen van Amerika. Ze noemden dit de Dawn Donut Company, naar de tijd van de dag dat bakkers beginnen te werken (dawn = dageraad). Dawn is van het familiebedrijf dat in 1920 is opgericht in Jackson, Michigan, uitgegroeid tot een wereldwijde producent en distributeur van ingrediënten voor zoete bakkerijproducten.

4 Trots op Dawn Foods Nu zijn de diensten en producten van Unifine onderdeel geworden van Dawn Foods Unifine is sinds de oprichting in 1999 gegroeid door het overnemen van gespecialiseerde Europese fabrikanten van bakkerij-ingrediënten. Het bedrijf is daarmee uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van ambachtelijke en industriële banketprofessionals met een uitgebreid assortiment ingrediënten van hoge kwaliteit. De producten worden verkocht onder twee gevestigde merknamen: SUCREA en FRUIBEL. In juni 2011 heeft Dawn Foods Unifine overgenomen. We zijn er trots op dat Unifine vanaf nu Dawn Foods heet. De expertise van Dawn op het gebied van Amerikaanse bakkerijproducten en mixen gecombineerd met de kennis van Unifine op het gebied van Europese patisserie maakt Dawn Foods een complete wereldwijde leverancier van ingrediënten en producten voor de banketbakkerij.

5

6 Onze overtuigingen De sleutel achter het succes van Dawn is ons geloof in drie belangrijke elementen die door onze Circle of Excellence gesymboliseerd worden. Het is een visuele reminder van de visie en de missie van Dawn en wordt door Ron Jones vaak verwoord als De beste mensen in de sector met een uitstekende werkethiek, die voortreffelijke producten maken en geweldig voor onze klanten zorgen. Het is geen geheime formule, zoals veel van onze producten, maar het vergt dagelijkse toewijding aan deze waarden en overtuigingen. aldus Ron Jones. De Circle of Excellence bestaat uit: Mensen De hardwerkende leden van Team Dawn benutten hun ervaring en kennis om dit bedrijf en onze klanten succesvol te maken. Producten en Diensten Dawn creëert producten van de hoogste kwaliteit om aan de behoeften van de bakker te voldoen, met een uitstekende dienstverlening ter ondersteuning van onze klanten. Klanten Onze toewijding aan kwaliteit is aangetoond door vele jaren van dienstverlening die aan de steeds veranderende behoeften voldoet van de mensen die op ons vertrouwen. Dit symbool is meer dan alleen een slogan. Deze overtuiging wordt door iedereen bij Team Dawn gedeeld en is duidelijk zichtbaar in alles wat ze in de World of Dawn doen.

7

8 Ons productportfolio

9 Het gezamenlijke Dawn Foods heeft een ongeëvenaard productassortiment, faciliteiten van wereldklasse en vooraanstaande expertise. Bovendien reageert Dawn proactief op nieuwe technologische ontwikkelingen met betrekking tot ingrediënten, productieprocessen, voedselveiligheid, kwaliteit en productvariatie. Europese ingrediënten voor banket en patisserie Onder de merken SUCREA en FRUIBEL biedt Dawn Foods alles voor het maken van voortreffelijke Europese patisserie. Ons assortiment omvat verschillende productlijnen als aroma s en compounds, fonds (bavaroisepoeders), roompoeders, banketmixen, fruitvullingen en andere vullingen, afdekgelei, fondant, chocolade, dessertsauzen en decoraties. Wij bieden een schakel tussen trends op de markt en innovatie. Wij kunnen met uitzonderlijke flair onderscheidende toepassingen voor nieuwe en bestaande producten creëren. Dankzij onze internationale productiefaciliteiten kunnen wij op de hoogte blijven van de laatste internationale trends, die we gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe productideeën. De beste bevroren Amerikaanse specialiteiten Ons foodservice productassortiment is ideaal voor de dynamische foodservice-sector. Ons overheerlijke assortiment bestaat onder andere uit muffins, cookies, minicakes, cupcakes en donuts. Amerikaanse ingrediënten Dawn Foods biedt als specialist in authentieke Amerikaanse zoete bakkerijproducten een uitgebreid assortiment zoete producten dat zich richt op originele Amerikaanse specialiteiten. Dit zijn producten als cakemixen voor verschillende toepassingen, donutmixen, brownie- en muffinmixen. Deze zijn beschikbaar in verschillende smaken, hoeveelheden en verpakkingsmogelijkheden, waarbij de hoge kwaliteit van Dawn altijd gegarandeerd is.

10 De wereld van Dawn Het wereldwijde hoofdkantoor van Dawn is gevestigd in Jackson, Michigan. Dawn Foods heeft fabrieken en distributiecentra in Canada, Mexico en Europa. Het Europese hoofdkantoor van Dawn bevindt zich in Amsterdam. Dawn Europe heeft productiefaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Duitsland, Hongarije, Portugal en Frankrijk. Dawn Europe wordt ondersteund door een netwerk van verkooplocaties, dat ons helpt om op de hoogte te blijven van de laatste internationale trends, die we gebruiken om nieuwe productideeën te ontwikkelen. Dawn Foods Europe verzorgt exportactiviteiten in verschillende regio s in de wereld, waaronder Europa (Noord-Europa, Zuid-Europa, Oost-Europa), Afrika, het Midden-Oosten en Azië langs de Grote Oceaan. Creating Happiness Geluk is ons ultieme doel: voor onszelf, onze klanten en hun klanten.

11

12 Hoofdkantoor Dawn Foods B.V. Handelsweg 59D NL-1181 ZA Amstelveen Nederland Website: AMEAP (Africa / Middle-East / Asia-Pacific) Dawn Foods Belgium S.A. Z.A.E. du Faubourg 10 Rue du Chénia B-7170 Manage Tel Fax Website: Benelux Dawn Foods Benelux B.V. Gijzenveld 6 NL-4817 ZE Breda Nederland: Tel Fax Website: België Tel Fax Website: DACH & European Export Dawn Foods Germany GmbH Riedstraße 6 D Darmstadt Tel Fax Website DACH: Website European Export: Frankrijk Dawn Foods France 14 rue des Perdrix FR Mandres les Roses Tel Fax Website: Groot-Brittannië Dawn Foods UK Ltd. Worcester Road Evesham, Worcs. UK-WR11 4QU Tel Fax Website: Hongarije Dawn Foods Hungary Kft. Vasút u. 42 HU-2144 Kerepes Tel Fax Website: Polen Dawn Foods Poland Sp. z o.o. Przepiórcza 6 PL Przeźmierowo Tel Fax Website: Portugal Dawn Foods Portugal S.A. Estrada dos 4 Castelos Quinta da Torre, Lote 317 Cabanas PT Quinta do Anjo Tel Fax Website: Roemenie Dawn Foods S.R.L. Sos Bucuresti - Urziceni nr. 89 RO com. Afumati jud.ilfov Tel Fax Website: Rusland Dawn Foods Russia Limited Elektrodnaya Str., house 10 bldg. 21 RU Moscow Tel Fax Website: Spanje Dawn Foods Spain S.A. C/. Frederic Mompou, 3 6a planta ES Sant Just Desvern Tel Fax Website:

www.mwm.net Energy. Efficiency. Environment.

www.mwm.net Energy. Efficiency. Environment. www.mwm.net Energy. Efficiency. Environment. in samenwerking Onze hoge kwaliteitsnormen zijn uw succes! Bij MWM kunt u profiteren van de meer dan 1150 toegewijde medewerkers die over de hele wereld bij

Nadere informatie

grotendeels een aanvulling op het bestaande gamma van Klarius met erg weinig overlap,

grotendeels een aanvulling op het bestaande gamma van Klarius met erg weinig overlap, Klarius Group koopt Quinton Hazell van Amerikaanse Affinia Group Inc. Op 2 februari 2010 heeft Klarius Europa s snelst groeiende fabrikant en distributeur van aftermarket auto onderdelen de Quinton Hazell

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

Vandemoortele Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers

Vandemoortele Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers Vandemoortele Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers De Vandemoortele Groep (VDM) Facturatievoorwaarden voor Leveranciers garanderen de volledig automatische verwerking van uw factuur. Om een efficiënte

Nadere informatie

CIJFERS BELGIË OVERNIGHT STAYS

CIJFERS BELGIË OVERNIGHT STAYS OVERNACHTINGEN 2015-2016 - 9 maanden VOORLOPIGE CIJFERS BELGIË OVERNIGHT STAYS 2015-2016 - 9 months PRELIMINARY FIGURES BELGIUM België 15 668 923 15 878 478 +209 555 +1,3% Belgium Nederland 4 071 014 3

Nadere informatie

Assortiment 2013 Nederland IJS. Creating happiness. services & products included

Assortiment 2013 Nederland IJS. Creating happiness. services & products included Assortiment 2013 Nederland IJS Creating happiness services & products included Wereldse Smaken IJsgrondstoffen 3 Onder het merk SUCREA biedt Dawn Foods ijsbereiders een compleet ijsassortiment. Het is

Nadere informatie

Toerisme in cijfers Tourism in figures XL

Toerisme in cijfers Tourism in figures XL www.milo-profi.com 2014 Toerisme in cijfers Tourism in figures XL overnachtingen huurlogies via verhuurkantoren aan de kust 2014 overnight stays in accommodations for rent by rental agencies at the coast

Nadere informatie

Europese feestdagen 2019

Europese feestdagen 2019 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 01-02

Nadere informatie

Toerisme in cijfers Tourism in figures 2013

Toerisme in cijfers Tourism in figures 2013 Toerisme in cijfers Tourism in figures 2013 XL 14 aankomsten huurlogies via verhuurkantoren aan de kust 2013 arrivals in accommodations for rent by rental agencies at the coast 2013 Kennisbeheer u i 2014

Nadere informatie

Europese feestdagen 2018

Europese feestdagen 2018 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03

Nadere informatie

toerisme in cijfers tourism in figures 2011

toerisme in cijfers tourism in figures 2011 toerisme in cijfers tourism in figures 2011 XL 15 Evolutie aankomsten inclusief huurlogies via verhuurkantoren aan de kust, 2007-2011 Trend arrivals, accommodations for rent by rental agencies at the coast

Nadere informatie

Vandemoortele Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers

Vandemoortele Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers Vandemoortele Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers De Vandemoortele Groep (VDM) Facturatievoorwaarden voor Leveranciers garanderen de volledig automatische verwerking van uw factuur. Om een efficiënte

Nadere informatie

Quinoa: Ondanks problemen in Peru wereldhandel op peil gebleven

Quinoa: Ondanks problemen in Peru wereldhandel op peil gebleven TONS Factsheet Quinoa, januari 2018 FACTSHEET QUINOA fruitvegfacts@gmail.com Fruit & Vegetable Facts; Jan Kees Boon; +31654687684; Quinoa: Ondanks problemen in Peru wereldhandel op peil gebleven Bolivia

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie 09-2013

Bedrijfspresentatie 09-2013 Bedrijfspresentatie 09-2013 Mohawk Over Mohawk Mohawk Industries, Inc. is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productieeenheden in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië. De groep is genoteerd

Nadere informatie

Europese feestdagen 2017

Europese feestdagen 2017 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03 Denemarken

Nadere informatie

Team TIME Bedrijfsprofiel

Team TIME Bedrijfsprofiel Team TIME Bedrijfsprofiel NL Vernieuwers sinds het begin... Sommige dingen veranderen nooit... dezelfde vernieuwers die meer dan 40 jaar geleden een behoefte zagen en daar ook een oplossing voor gecreëerd

Nadere informatie

VERRASSEND & SMAAKVOL FOODSERVICE

VERRASSEND & SMAAKVOL FOODSERVICE EERSTE EDITIE VERRASSEND & SMAAKVOL FOODSERVICE ASSORTIMENT HANDIGE 3,5KG MIXEN INDEX START VANDAAG MET DE INSPIRATIE VOOR MORGEN 4 6 10 24 De rijke historie van Dawn Trends Authentic American Bakery Creating

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie 10-2011

Bedrijfspresentatie 10-2011 Bedrijfspresentatie 10-2011 Mohawk Over Mohawk MohawkIndustriesis marktleider in de sector van vloerbekleding in de US en biedt karpetten, tapijt, parket, laminaat, keramische tegels en vinyl aan. De groep

Nadere informatie

Over ons. Welke producten maakt Van Baal Textiles? Jean-Paul van Baal,

Over ons. Welke producten maakt Van Baal Textiles? Jean-Paul van Baal, Met trots presenteren wij hierbij onze onderneming. Het is een plezier om dagelijks met betrokken en enthousiaste collega s de opdrachten van onze relaties succesvol uit te voeren. Jean-Paul van Baal,

Nadere informatie

Onze belangrijkste succesfactoren

Onze belangrijkste succesfactoren NL - 02/2016 Onze belangrijkste succesfactoren Meest betrouwbare bedrijf Bij Balta weten we dat betrouwbare partners de sleutel tot succes zijn. Daarom streven we ernaar om voor al onze belanghebbenden

Nadere informatie

Opmerking bij alle grafieken die volgen. In de statistieken zijn alleen de gegevens opgenomen van iedereen die zich heeft aangemeld.

Opmerking bij alle grafieken die volgen. In de statistieken zijn alleen de gegevens opgenomen van iedereen die zich heeft aangemeld. Statistieken 2014 98 ste Vierdaagse De limiet voor het aantal inschrijvingen is in 2014 gesteld op 46.000. In totaal zijn 7.844 personen uitgeloot voor de Vierdaagse. Barometer 2014 alle lopers % uitval

Nadere informatie

Eindeloos variëren met Éclairs

Eindeloos variëren met Éclairs Eindeloos variëren met Éclairs Éclairs Momenteel zijn de éclairs erg trendy. Dit zijn langwerpige soezen in verschillende smaken en structuren en afgewerkt in hippe decoraties. Herkomst De éclair vindt

Nadere informatie

FACTSHEET Grapes: special India HScode 08 06 10 (10)

FACTSHEET Grapes: special India HScode 08 06 10 (10) FACTSHEET Grapes: special India HScode 08 06 10 (10) Summery India was sinds 2000 sterk in opkomst als exporteur van druiven. In 2000 ging het nog om een hoeveelheid van 16.000 ton en in 2008 bereikte

Nadere informatie

FACTSHEET PLUMS SHORT VERSION

FACTSHEET PLUMS SHORT VERSION FACTSHEET PLUMS SHORT VERSION Fruit & Vegetable Facts; Jan Kees Boon; +31654687684; fruitvegfacts@gmail.com WERELDHANDEL IN PRUIMEN GROIET MAAR IN 2014 EVEN(?) NIET - Jaarlijks wordt er 700 miljoen ton

Nadere informatie

Onze belangrijkste succesfactoren

Onze belangrijkste succesfactoren NL 01/2015 Onze belangrijkste succesfactoren Meest betrouwbare bedrijf Bij Balta weten we dat betrouwbare partners de sleutel tot succes zijn. Daarom streven we ernaar om voor al onze belanghebbenden de

Nadere informatie

eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition

eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition GESELECTEERD EN VERZORGD DOOR info@optilox.com 078 6170707 eerste in oplossingen van morgen, vandaag XS4 //re-volution 11 jaar, 1,200,000 sloten, en nog steeds innoverend limited edition XS4 RE-VOLUTION

Nadere informatie

FACTSHEET CHAMPIGNONS

FACTSHEET CHAMPIGNONS FACTSHEET CHAMPIGNONS Fruit & Vegetable Facts; Jan Kees Boon; +31654687684; fruitvegfacts@gmail.com NEDERLAND VERLIEST STEEDS MEER TERREIN BIJ HANDEL IN VERSE CHAMPIGNONS Positie op wereldmarkt van champignonconserven

Nadere informatie

Toerisme in cijfers Tourism in figures 2013. 03 aantal overnachtingen naar verblijfsmotief 2013 number of overnight stays by motive of stay 2013

Toerisme in cijfers Tourism in figures 2013. 03 aantal overnachtingen naar verblijfsmotief 2013 number of overnight stays by motive of stay 2013 Toerisme in cijfers Tourism in figures 2013 XL 03 aantal overnachtingen naar verblijfsmotief 2013 number of overnight stays by motive of stay 2013 Ju i 2014 2 AANTAL OVERNACHTINGEN NAAR VERBLIJFSMOTIEF,

Nadere informatie

toerisme in cijfers tourism in figures aantal overnachtingen naar logiesvorm 2011 number of overnight stays by type of accommodation 2011

toerisme in cijfers tourism in figures aantal overnachtingen naar logiesvorm 2011 number of overnight stays by type of accommodation 2011 in cijfers tourism in figures 2011 XL 01 aantal overnachtingen naar logiesvorm 2011 number of overnight stays by type of accommodation 2011 Kennisbeheer Juni 2012 2 AANTAL OVERNACHTINGEN NAAR LOGIESVORM,

Nadere informatie

FACTSHEET VERWERKTE GROENTEN Incl. aardappelproducten

FACTSHEET VERWERKTE GROENTEN Incl. aardappelproducten FACTSHEET VERWERKTE GROENTEN Incl. aardappelproducten Fruit&VegetableFacts; JanKeesBoon; +31654687684; jankeesboon15@gmail.com; www.fruitandvegetablefacts.com Nederland grote producent en exporteur verwerkte

Nadere informatie

EDITIE De infranationale overheid in de EU : sleutelcijfers

EDITIE De infranationale overheid in de EU : sleutelcijfers EDITIE 2007 [ ] De infranationale overheid in de EU : sleutelcijfers OK 2 Final DOS FICHES.qxd 19/12/07 17:34 Page 1 Territoriale besturen % 8 25 0,0 0,04 1 ste niveau 2 de niveau 3 de niveau Federale

Nadere informatie

Cardboard. supporting your products

Cardboard. supporting your products Cardboard supporting your products Polen Offset-karton voor het verpakken van de meest hoogwaardige consumenten producten. België Al meer dan 90 jaar uw betrouwbare partner in golfkarton. Specialist in

Nadere informatie

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH

KOETSIER EXECUTIVE SEARCH FUNCTIEPROFIEL STEGEMAN Oktober 2014 CAMPOFRIO FOOD GROUP ALGEMENE INFORMATIE De basis van het moderne en innovatieve bedrijf Stegeman werd in 1858 gelegd door Johannes Stegeman in Deventer. Zijn slagerij

Nadere informatie

de frituur & horeca (Foodservice) waarbij producten aangeboden worden onder eigen merknaam en de mogelijkheid gelaten wordt voor private label.

de frituur & horeca (Foodservice) waarbij producten aangeboden worden onder eigen merknaam en de mogelijkheid gelaten wordt voor private label. A. INLEIDING A.1 Missie Wouters N.V. is een dynamische, innovatieve, klant - en service gerichte onderneming met internationale ambities, die aan de bakkerij sector, de food services en de voedingsindustrie

Nadere informatie

Program. VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging. Prachtige cadeaus. Aantrekkelijke privileges

Program. VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging. Prachtige cadeaus. Aantrekkelijke privileges Program VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging Prachtige cadeaus Aantrekkelijke privileges 2 3 Program Hoe groot wilt u worden? Hoe groot wilt u worden? Dat is de

Nadere informatie

groovee Cast Concrete Glass Balustrade

groovee Cast Concrete Glass Balustrade groovee Cast Concrete Glass Balustrade 2 EeStairs Introductie EeStairs is wereldwijd specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte trappen. We leveren aan retailers, particulieren

Nadere informatie

FACTSHEET KIWIFRUIT (HS code ) (8 februari 2013)

FACTSHEET KIWIFRUIT (HS code ) (8 februari 2013) FACTSHEET KIWIFRUIT (HS code 08 10 50) (8 februari 2013) Summery De wereldproductie van kiwi s was in de eerste heft van het vorige decennium redelijk stabiel op een niveau van ruim 1 miljoen ton daarna

Nadere informatie

Onze belangrijkste succesfactoren

Onze belangrijkste succesfactoren NL - 07/2015 Onze belangrijkste succesfactoren Meest betrouwbare bedrijf Bij Balta weten we dat betrouwbare partners de sleutel tot succes zijn. Daarom streven we ernaar om voor al onze belanghebbenden

Nadere informatie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Overseas Logistics Multimodal Inland Locations Supply Chain Solutions Advanced logistics for a smaller world Als het gaat om het optimaal beheersen

Nadere informatie

ZET UW TALENT IN BEWEGING

ZET UW TALENT IN BEWEGING LEREN & WERKEN BIJ VAN DEN BOSCH TRANSPORTEN ZET UW TALENT IN BEWEGING Bent u op zoek naar een uitdagende internationale leeromgeving waarin theorie en praktijk samenkomen? Wilt u uw studenten praktijkervaring

Nadere informatie

Vandemoortele Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers

Vandemoortele Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers De Groep (VDM) Facturatievoorwaarden voor Leveranciers garanderen de volledig automatische verwerking van uw factuur. Om een efficiënte verwerking en betaling

Nadere informatie

Service. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Service. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Service ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions www.besam.be Service van wereldniveau Kiest u voor Besam, dan kunt u rekenen op onze wereldwijde service met lokale, gecertificeerde en deskundige

Nadere informatie

Bite Size: Fusies en overnames in de voedingsmiddelenindustrie. Welke sectoren zijn in trek? Juni 2017

Bite Size: Fusies en overnames in de voedingsmiddelenindustrie. Welke sectoren zijn in trek? Juni 2017 Bite Size: Fusies en overnames in de voedingsmiddelenindustrie Welke sectoren zijn in trek? Juni 2017 De voedingsmiddelenindustrie is in trek Evert Everaarts, manager fusies en overnames bij Grant Thornton:

Nadere informatie

Het legt de basis voor de mooiste smaken.

Het legt de basis voor de mooiste smaken. Sa m en w er ki ng HUUSKES & VERSTEGEN Verstegen Spices & Sauces is een kwaliteitsleverancier gespecialiseerd in kruiden, specerijen en sauzen.voor Verstegen begint kiezen voor kwaliteit bij de oorsprong

Nadere informatie

SIKA S NORMEN EN WAARDEN

SIKA S NORMEN EN WAARDEN SIKA S NORMEN EN WAARDEN SIKA EEN WERElDlEIDER MEt NORMEN EN tradities Sinds de oprichting ruim 100 jaar geleden in zwitserland door de vooruitstrevende uitvinder Kaspar Winkler heeft Sika zich ontwikkeld

Nadere informatie

COLBRAND. We just take care of it.

COLBRAND. We just take care of it. COLBRAND. Met meer dan 150 jaar ervaring is Colbrand een betrouwbare en bedrijfszekere producent van ontbijtgranen, broodbeleg, siropen en patisserie-toppings voor A-merken en private label. Onze passie

Nadere informatie

Confectionery Packaging

Confectionery Packaging ANL Plastics Confectionery Packaging NL Shaping your ideas Eerste keuze in exclusieve thermovorm inleggers voor chocolade, pralines en koekjes De glanzende chocolade pralines met hazelnoot topping lachen

Nadere informatie

We are not trying to changethe world, just bakery.

We are not trying to changethe world, just bakery. We are not trying to changethe world, just bakery. 100% recuperatie van de warmte van de ovens & compressoren voor het opwarmen van onze kantoren en water Onze 2.000 m 2 zonnepanelen wekken 25% van onze

Nadere informatie

FLANDERS INVESTMENT & TRADE MARKTSTUDIE

FLANDERS INVESTMENT & TRADE MARKTSTUDIE N H C A M L T X R T S U D T D N Ë L A T N FLANDRS NVSTMNT & TRAD MARKTSTUD D TXTLMACHN-NDUSTR N TALË Overzicht van de sector 1 De taliaanse industrie van textielmachines en -accessoires bestaat uit ongeveer

Nadere informatie

Cells. Organic Staircase System

Cells. Organic Staircase System Cells Organic Staircase System 2 EeStairs Cells Introductie EeStairs is wereldwijd specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte trappen. We leveren aan retailers, particulieren

Nadere informatie

Veranderingen in de internationale positie van Nederlandse banken

Veranderingen in de internationale positie van Nederlandse banken Veranderingen in de internationale positie van Nederlandse banken De Nederlandse bancaire vorderingen 1 op het buitenland zijn onder invloed van de economische crisis en het uiteenvallen van ABN AMRO tussen

Nadere informatie

toerisme in cijfers tourism in figures 2010

toerisme in cijfers tourism in figures 2010 in cijfers tourism in figures 2010 XL 02 evolutie overnachtingen naar logiesvorm 2006-2010 trend in the number of overnight stays by type of accommodation 2006-2010 planning & onderzoek Juni 2011 (coverfoto:

Nadere informatie

Basis gegevens tender

Basis gegevens tender Geachte heer / mevrouw, Graag maken wij gebruik van de mogelijkheid om u te bedanken voor het verkregen vertrouwen. In dit rapport worden de resultaten weergegeven van de hierboven genoemde tender. Uw

Nadere informatie

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe Als standaard niet genoeg is Maak kennis met Drabbe biedt Drabbe voor elke vraag de optimale oplossing Maak kennis met Drabbe Dé specialist in industriële machineonderdelen Drabbe is een écht familiebedrijf!

Nadere informatie

Statistieken 2015 99 ste Vierdaagse

Statistieken 2015 99 ste Vierdaagse Statistieken 2015 99 ste Vierdaagse De limiet voor het aantal inschrijvingen is in 2015 gesteld op 46.000. In totaal zijn 5.462 personen uitgeloot voor de Vierdaagse. Barometer 2015 alle lopers % uitval

Nadere informatie

Verzekerd als geen ander...

Verzekerd als geen ander... Verzekerd als geen ander... Over Hiscox Inleiding Waarom Hiscox het verschil kan maken Op Hiscox kunt u vertrouwen Geschiedenis Vestigingen Gelderlandplein 75A, Postbus 87033, 1080 JA Amsterdam T +31 (0)20

Nadere informatie

FACTSHEET CUT FLOWERS RUSSIA import jan-may 2015

FACTSHEET CUT FLOWERS RUSSIA import jan-may 2015 IMPORT IN MILLION DOLLAR Factsheet RUSSIA cut flowers FACTSHEET CUT FLOWERS RUSSIA import Fruit&VegetableFacts; JanKeesBoon; +31654687684; fruitvegfacts@gmail.com RUSSISCHE IMPORT SNIJBLOEMEN BEGIN DIT

Nadere informatie

Asparagus: Acreage and companies in the Netherlands

Asparagus: Acreage and companies in the Netherlands FACTSHEET ASARAGUS Areaal Nederland groeit niet meer In 2012 is er een einde gekomen aan het gestaag groeien van het areaal asperges in Nederland. Het CBS registreerde vorig jaar een areaal van 2.890 ha.

Nadere informatie

Samenwerken aan een gezonde business

Samenwerken aan een gezonde business Samenwerken aan een gezonde business The Greenery 2 Gezonde ideeën The Greenery is een internationaal groente- en fruitbedrijf. We leveren jaarrond een compleet en dagvers assortiment verse groente en

Nadere informatie

Moon. Elegant Floating Spiral Staircase

Moon. Elegant Floating Spiral Staircase Moon Elegant Floating Spiral Staircase 2 EeStairs Moon Introductie EeStairs is wereldwijd specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte trappen. We leveren aan retailers,

Nadere informatie

BOX 53/54/55. Deze 3dvd-box verschijnt in juni en neemt de kijker mee op een treinreis door o.a. Zwitserland, Groot-Brittannië en Duitsland.

BOX 53/54/55. Deze 3dvd-box verschijnt in juni en neemt de kijker mee op een treinreis door o.a. Zwitserland, Groot-Brittannië en Duitsland. RAIL AWAY Al meer dan 20 jaar is de serie Rail Away een begrip onder treinliefhebbers. De eerste uitzending vond plaats op 6 januari 1996 en sindsdien zijn er 25 seizoenen met meer dan 180 afleveringen

Nadere informatie

Industrie & innovatie

Industrie & innovatie Industrie & innovatie Boardroomdiscussie Corné Kranenburg sectorspecialist Industrie Marlise van der Plas themamanager Innovatie Welkom! 2 Programma Introductie 12:00 12:15 Ontwikkelingen in de wereld

Nadere informatie

Welkom in een wereld zonder grenzen

Welkom in een wereld zonder grenzen Welkom in een wereld zonder grenzen Truphone is het eerste bedrijf dat daadwerkelijk één wereldwijd communicatiesysteem aanbiedt. Daarnaast bespaart het ons meer kosten dan welk ander bedrijf ook zou kunnen.

Nadere informatie

Waardig werk in de cacao. Europese cacao-conferentie Frankfurt 2010

Waardig werk in de cacao. Europese cacao-conferentie Frankfurt 2010 Waardig werk in de cacao Europese cacao-conferentie Frankfurt 2010 Kennismaking Hilde Verhelst, ACV Voeding en Diensten Aalst Barry Callebaut, Wieze België Effat coördinator werknemersdelegatie EOR Barry

Nadere informatie

De logistiek van gekoelde producten made in Europa

De logistiek van gekoelde producten made in Europa De logistiek van gekoelde producten made in Europa Expert in 3 domeinen, één een enkele cultuur, die van de dienstverlening aan de klant, de motor achter ons succes. Logistiek Informatiesystemen Transport

Nadere informatie

HOE BETAALT U? HOE ZOU U WILLEN BETALEN?

HOE BETAALT U? HOE ZOU U WILLEN BETALEN? HOE BETAALT U? HOE ZOU U WILLEN BETALEN? 2/09/2008-22/10/2008 Er zijn 329 antwoorden op 329 die voldoen aan uw criteria DEELNAME Land DE - Duitsland 55 (16.7%) PL - Polen 41 (12.5%) DK - Denemarken 20

Nadere informatie

TRADITIE EN MODERNE TIJD ONTMOETEN ELKAAR EEN GEVESTIGDE ONDERNEMING STELT ZICH VOOR

TRADITIE EN MODERNE TIJD ONTMOETEN ELKAAR EEN GEVESTIGDE ONDERNEMING STELT ZICH VOOR TRADITIE EN MODERNE TIJD ONTMOETEN ELKAAR EEN GEVESTIGDE ONDERNEMING STELT ZICH VOOR Eric Ludemann, directeur van GL LUDEMANN groep. De GL LUDEMANN groep werd in 1962 opgericht door Geneviève en Helmut

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie. Bizerba Nederland

Bedrijfspresentatie. Bizerba Nederland Bedrijfspresentatie Bizerba Nederland Corporate Missie / Visie The Open World of Finest Weighing Solutions. Since 1866. 2 Corporate Profiel Founded: 1866 Legal form Shareholder Sales 2016 SE & Co. KG Kraut

Nadere informatie

Netherlands: Import stonefruit (in 1000 ton; source: CBS) - Nectarines Paeches Plums

Netherlands: Import stonefruit (in 1000 ton; source: CBS) - Nectarines Paeches Plums FACTSHEET STEENFRUIT Fruit&VegetableFacts; JanKeesBoon; +31654687684; jankeesboon15@gmail.com MARKT STEENFRUIT GROEIT Maar niet in Nederland Grootse deel van import in Nederland wordt weer gere-exporteerd

Nadere informatie

De beste kwaliteit voor onze klanten Zekerheid en veiligheid van grondstof tot eindproduct! Nr. 01

De beste kwaliteit voor onze klanten Zekerheid en veiligheid van grondstof tot eindproduct! Nr. 01 De beste kwaliteit voor onze klanten Zekerheid en veiligheid van grondstof tot eindproduct! Nr. 01 INNOVATION & QUALITY INNOVATION QUALITY RESEARCH DEVELOPMENT LEVENSMIDDELEN WETGEVING KWALITEITSBORGING

Nadere informatie

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING Kies voor ons als leverancier van accu s en profiteer van de kracht van samenwerking. Maak gebruik van het grootste gespecialiseerde

Nadere informatie

Statistieken ste Vierdaagse. Barometer 2017 alle

Statistieken ste Vierdaagse. Barometer 2017 alle Statistieken 2017 101 ste Vierdaagse De limiet voor het aantal inschrijvingen is in 2017 gesteld op 47.000. In totaal zijn 3.403 personen uitgeloot voor de 101 ste Vierdaagse. Barometer 2017 alle lopers

Nadere informatie

FACTSHEET STRAWBERRIES

FACTSHEET STRAWBERRIES FACTSHEET STRAWBERRIES Aardbeien: Nederland teelt- én handelsland Jaarlijks worden er in Nederland tegenwoordig tussen de 45 en 50.000 ton aardbeien geproduceerd. Vergeleken met de periode daarvoor is

Nadere informatie

I. VERZOEK OM INFORMATIE betreffende de transnationale terbeschikkingstelling van werknemers met het oog op het verrichten van diensten

I. VERZOEK OM INFORMATIE betreffende de transnationale terbeschikkingstelling van werknemers met het oog op het verrichten van diensten FORMULIER VOOR (FACULTATIEF) GEBRUIK DOOR DE OVERHEIDSINSTANTIE DIE OM INFORMATIE VERZOEKT I. VERZOEK OM INFORMATIE betreffende de transnationale terbeschikkingstelling van werknemers met het oog op het

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

KARPI Karpi Group home fashion is het label dat een groep van ondernemingen vertegenwoordigt actief op het gebied van de productie en verkoop van karpetten, kamerbreed/natuur -en fusion bonded tapijt

Nadere informatie

Dé partner van. de digitale sign- en printbranche

Dé partner van. de digitale sign- en printbranche Dé partner van de digitale sign- en printbranche Meer dan 30 jaar ervaring in de signbranche met snijplotters en digtale printers. Uw bedrijf is gespecialiseerd in visuele communicatie. Sinds 1976 ontwikkelen

Nadere informatie

Sociaal Jaarverslag 2016

Sociaal Jaarverslag 2016 Sociaal Jaarverslag 2016 Woord vooraf Betrokken bij onze omgeving en dicht bij de mensen. Dit zijn belangrijke kenmerken van het karakter van Wiertz Company die wij kracht willen bijzetten. In dit sociaal

Nadere informatie

OPLEIDINGSPROGRAMMA. Opleidingen. Het elektronische remsysteem EB+ Innovative Vehicle Solutions

OPLEIDINGSPROGRAMMA. Opleidingen. Het elektronische remsysteem EB+ Innovative Vehicle Solutions 2017 Opleidingen Het elektronische remsysteem EB+ Innovative Vehicle Solutions Elektronische remsystemen EB+ «Basis» 1. Doel Begrijpen van de algemene werking van een EBS systeem. In staat zijn om de verschillende

Nadere informatie

NEEM DE TIJD LEER ONS BETER KENNEN

NEEM DE TIJD LEER ONS BETER KENNEN LOOK CLOSER UNDERSTAND MORE NEEM DE TIJD Ontdek Robeco 1 Wij willen alles weten over de wereld en hoe die werkt, over de risico s en kansen. Op deze manier herkennen we langetermijnkansen, innoveren we

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

Handelsmerken 0 - DEELNAME

Handelsmerken 0 - DEELNAME Handelsmerken 29/10/2008-31/12/2008 391 antwoorden 0 - DEELNAME Land DE - Duitsland 72 (18.4%) PL - Polen 48 (12.3%) NL - Nederland 31 (7.9%) UK - Verenigd Koninkrijk 23 (5.9%) DA - Denemarken 22 (5.6%)

Nadere informatie

21-11-2014. Product Marktbeeld Poinsettia 2014 FloraHolland productteam Bloeiend seizoen

21-11-2014. Product Marktbeeld Poinsettia 2014 FloraHolland productteam Bloeiend seizoen 21-11-2014 Product Marktbeeld Poinsettia 2014 FloraHolland productteam Bloeiend seizoen 1 21-11-2014 Historie De kerstster, kerstroos of poinsettia (Euphorbia pulcherrima), behoort tot de wolfsmelkfamilie

Nadere informatie

Vandemoortele Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers

Vandemoortele Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers Vandemoortele Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers De Vandemoortele Groep (VDM) Facturatievoorwaarden voor Leveranciers garanderen de volledig automatische verwerking van uw factuur. Om een efficiënte

Nadere informatie

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder

Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder van wijk en boerma pompen BV Meer dan 100 jaar pomptechniek en Verder Van Wijk & Boerma Pompen BV passie voor pompen Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij ons assortiment afgestemd op de Nederlandse

Nadere informatie

Vandemoortele Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers

Vandemoortele Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers Vandemoortele Groep Facturatievoorwaarden voor Leveranciers De Vandemoortele Groep (VDM) Facturatievoorwaarden voor Leveranciers garanderen de volledig automatische verwerking van uw factuur. Om een efficiënte

Nadere informatie

Statistieken 2012 96 ste Vierdaagse

Statistieken 2012 96 ste Vierdaagse Statistieken 2012 96 ste Vierdaagse De limiet voor het aantal inschrijvingen is in 2012 gesteld op 45.000. In totaal zijn 4.896 personen uitgeloot voor de Vierdaagse. Barometer 2012 alle lopers % uitval

Nadere informatie

toerisme in cijfers tourism in figures 2011 08 aantal aankomsten naar logiesvorm 2011 number of arrivals by type of accommodation 2011

toerisme in cijfers tourism in figures 2011 08 aantal aankomsten naar logiesvorm 2011 number of arrivals by type of accommodation 2011 in cijfers tourism in figures 2011 XL 08 aantal aankomsten naar logiesvorm 2011 number of arrivals by type of accommodation 2011 Kennisbeheer Juni 2012 2 AANTAL AANKOMSTEN NAAR LOGIESVORM, 2011 Tabel P.

Nadere informatie

PU kitten. PU schuimen. Professionele kwaliteit hoge servicegraad Sterke merken

PU kitten. PU schuimen. Professionele kwaliteit hoge servicegraad Sterke merken SILICONEn PU kitten ACRYLATEN PU schuimen Professionele kwaliteit hoge servicegraad Sterke merken Bedrijf Met de focus steeds duidelijk en exclusief gericht op de professionele markt, groeide DL Chemicals

Nadere informatie

Aardbeien voor Nederland groeiproduct, maar in 2013 even niet

Aardbeien voor Nederland groeiproduct, maar in 2013 even niet FACTSHEET AARDBEIEN Fruit&VegetableFacts; JanKeesBoon; +31654687684; fruitvegfacts@gmail.com Aardbeien voor Nederland groeiproduct, maar in 2013 even niet Aan de groei van de Nederlandse aardbeien productie

Nadere informatie

Toerisme in Cijfers Tourism in Figures. Aantal aankomsten per maand, 2016 Number of arrivals by month, 2016

Toerisme in Cijfers Tourism in Figures. Aantal aankomsten per maand, 2016 Number of arrivals by month, 2016 2016 Toerisme in Cijfers Tourism in Figures XL Aantal aankomsten per maand, 2016 Number of arrivals by month, 2016 Juli 2017 AANTAL AANKOMSTEN PER MAAND, 2016 Tabel P. Table NUMBER OF ARRIVALS BY MONTH,

Nadere informatie

Statistieken 2013 97 ste Vierdaagse

Statistieken 2013 97 ste Vierdaagse Statistieken 2013 97 ste Vierdaagse De limiet voor het aantal inschrijvingen is in 2013 gesteld op 46.000. In totaal zijn 4.314 personen uitgeloot voor de Vierdaagse. Barometer 2013 alle lopers % uitval

Nadere informatie

BÖCKER glutenvrije broodproducten

BÖCKER glutenvrije broodproducten BÖCKER glutenvrije broodproducten GLUTENVRIJ ZUURDESEMBROOD Glutenvrij: trend of noodzaak? - Coeliakie: 0,5 1,5% van de bevolking => glutenintolerantie = ontsteking dunne darm - Trend: glutenvrij wordt

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten.

Alles wat je wilt weten. ONDERNEMER WORDEN MET BAKKERIJ T STOEPJE? Alles wat je wilt weten. De ondernemer van Bakkerij t Stoepje Als je ondernemer bij Bakkerij t Stoepje wilt worden beschik je over de volgende eigenschappen: Geloven

Nadere informatie

Het hart van uw industriële snijmachines

Het hart van uw industriële snijmachines Het hart van uw industriële snijmachines Een netwerk van experts dichtbij u Op bepaalde ogenblikken is het belangrijk voor u, onze klant, dat STUMABO zeer dicht bij u staat met raad en daad. Daarom heeft

Nadere informatie

BESCHEIDEN ROL NEDERLAND IN WERELDMARKT WALNOTEN

BESCHEIDEN ROL NEDERLAND IN WERELDMARKT WALNOTEN FACTSHEET WALNOTEN Fruit&VegetableFacts; JanKeesBoon; +31654687684; fruitvegfacts@gmail.com BESCHEIDEN ROL NEDERLAND IN WERELDMARKT WALNOTEN Wereldhandel in noten: 20 miljard euro waarvan 2 miljard walnoten.

Nadere informatie

Helvar voor het milieu. P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s

Helvar voor het milieu. P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s Helvar voor het milieu P e o p l e I n n o v a t i o n s S o l u t i o n s Helvar voor het milieu Het milieu voor Helvar Betrouwbare energie efficiënte producten en lichtsystemen. Energie efficiëntie bij

Nadere informatie

Voor wie verstandig handelt! Gematigde groei

Voor wie verstandig handelt! Gematigde groei Gematigde groei Trendsamenvatting Naam Definitie Scope Conclusie Invloed: Gematigde groei De ontwikkeling in het afzetpotentieel van de belangrijkste afzetmarkten en potentiële groeimarkten. Focus op Europa,

Nadere informatie

PT Marktbeeld Uien. Marktinformatie binnen- en buitenland

PT Marktbeeld Uien. Marktinformatie binnen- en buitenland Nummer 1, 12 februari 2010 Peter van der Salm 079-3470662 I. Beursprijzen PT Marktbeeld Uien Marktinformatie binnen- en buitenland Het jaar 2009 begon met lage uienprijzen, maar vanaf het voorjaar hebben

Nadere informatie

Compact. Merkkwaliteit rechtstreeks van de producent: U koopt verse bomen en veel voordeel.

Compact. Merkkwaliteit rechtstreeks van de producent: U koopt verse bomen en veel voordeel. Merkkwaliteit rechtstreeks van de producent: U koopt verse bomen en veel voordeel. De vakhandel wil zekerheid: Wij zijn er persoonlijk voor u. HANS HENNINGSEN CEO SVEND KRISTIANSEN Key Account Manager

Nadere informatie