Algemeen: Registreren: Wachtwoord: Berichten: Vragenlijst: Veel gestelde vragen door leveranciers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen: Registreren: Wachtwoord: Berichten: Vragenlijst: Veel gestelde vragen door leveranciers"

Transcriptie

1 Veel gestelde vragen door leveranciers Algemeen: 1. Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan? 2. Hoe pas ik mijn gebruikersprofiel aan? 3. Hoe pas ik ons bedrijfsprofiel aan? 4. Hoe verwijder ik een gebruiker? 5. In het platform ziet een gebruiker meer/minder opties dan de ander. 6. De Active-X instellingen krijg ik niet geïnstalleerd op de computer. 7. Hoe bekijk ik de openbare aanbestedingen? 8. Ik zag een publicatie van een ecartotheek/marktplaats. Hoe kan ik mij hierop inschrijven? 9. Hoe kan ik iemand anders aan de aanbesteding toevoegen? 10. Ik wil graag dat een onderhandse uitnodiging voor een aanbesteding bij de juiste persoon komt. Ik wil het zelf bepalen. 11. Ik moet voor mijn collega een aanbesteding doen maar ik zie de aanbesteding niet? 12. Ik krijg een mail met de tekst: taak toegewezen. Wat betekent dit? Registreren: 13. Ik wil mij registreren, maar onze gegevens zijn al bekend? 14. U heeft g d over een dubbele registratie, maar ik wil graag toch mijn eigen divisie/locatie/onderwerp. Hoe kan ik de registratie aanpassen? 15. Ik heb mij geregistreerd, maar de goedkeuring duurt nog 24 uur? 16. Ik heb een uitnodiging gekregen en hiervoor moet ik mij opnieuw registreren, maar wij hebben al een registratie. Wachtwoord: 17. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, kunt u mij deze sturen? 18. Het systeem herkent mijn adres niet bij het opvragen van wachtwoord. 19. Ik heb een nieuw wachtwoord aangevraagd maar deze heb ik niet ontvangen. Berichten: 20. Ik kan geen documenten uploaden. Ik krijg een blauw beeld. 21. Hoe kan ik een bericht versturen? Hoe kan ik een vraag stellen? 22. Dit is een bericht voor contactpersoon X van aanbesteding Y. 23. Hoe kan ik in een bericht een bestand toevoegen? 24. Ik krijg systeemberichten die ik niet wil ontvangen. 25. Een collega van mij ontvangt geen berichten? Vragenlijst: 26. Graag ontvangen wij aanvullende informatie van het bovengenoemde project. Zodat wij ons als bedrijf kunnen aanmelden.

2 27. Waar vind ik de relevante documenten omtrent een specifieke aanbesteding? 28. Hoe kan ik de vragenlijst beantwoorden? 29. Wat moet ik precies invullen bij vraag X? 30. Er wordt gevraagd om een bepaald document of excel-sheet te uploaden. Hoe kom ik aan deze bestanden? 31. Via welke weg kan ik gevraagde bestanden uploaden binnen de vragenlijst? 32. Hoe kan ik bestanden uploaden buiten de vragenlijst om? 33. Ik zie niet alle vragen. Als ik naar Bekijk antwoorden ga zie ik meer vragen dan bij Beantwoorden van vragen. 34. Mijn voortgang gaat niet naar 100%. 35. Ik heb alle vragen beantwoord en alle bestanden ge-upload, maar wanneer ik de vragen nakijk kleuren deze roze. Wat moet ik doen? 36. Wanneer ik de vragen wil bekijken, zie ik alleen de volledige vraag en mijn antwoord. Waarom kan ik niks meer aanpassen? 37. Hoe verzend ik een voorstel? 38. Als ik iets toe wil sturen wordt er gevraagd naar de bedrijfs ondertekenaar. Wie is dit? 39. Wij schrijven alleen in voor perceel 10, maar per abuis heb bij perceel 1 een paar vragen ingevuld. Ik krijg dit niet meer geannuleerd.

3 Algemeen Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan? Dit kan als u bent ingelogd in CTM, maar alleen met administrator rechten. Bovenin het scherm naast 'Navigatie' klikt u op Hier selecteren. Kies 'Gebruikersprofielen' en klik vervolgens op Aanmaken gebruiker, vul alle vereiste gegevens in en klik Opslaan en afsluitend op Terug. Wanneer u vervolgens op Klaar klikt, keert u terug naar de home pagina. Handleiding pg.11. Hoe pas ik mijn gebruikersprofiel aan? Dit kan als u bent ingelogd in CTM. Bovenin het scherm naast 'Navigatie' klikt u op Hier selecteren. Kies 'Gebruikersprofielen' (administrator) of Persoonlijk profiel (gebruiker) en klik vervolgens op uw naam. Via blauwe tekst Bewerk achter gebruikers profiel kunt u uw gegevens wijzigen. Handleiding pg.11. Hoe pas ik ons bedrijfsprofiel aan? Dit kan alleen als u bedrijfsadministrator bent. Bovenin het scherm naast 'Navigatie' klikt u op Hier selecteren. Kies Bedrijfsadministratie', klik vervolgens onderaan op de grijze button Bewerk. Als alles aangepast is Opslaan klikken. Hoe verwijder ik een gebruiker? Dit kan alleen als er contact met ons wordt opgenomen. Bij een enkele gebruiker moeten we een referentievraag stellen vervolgens aangeven dat ze dan niet meer bij openstaande aanbestedingen kunnen. Bij meerdere gebruikers moeten we een referentievraag stellen en de bedrijfsadministrator moet dan eventueel door worden geschoven naar een gebruiker. Zie: Hoe pas ik mijn gebruikersprofiel aan. In het platform ziet een gebruiker meer/minder opties dan de ander. De eenvoudige gebruikersinterface is waarschijnlijk ingeschakeld. Kies 'Gebruikersprofielen' of Persoonlijk profiel en klik vervolgens op uw naam. Via blauwe tekst Bewerk achter gebruikers profiel kunt u uw gegevens wijzigen. Haal vervolgens het vinkje bij Eenvoudige gebruikersinterface weg en klik op Opslaan.

4 De Active-X instellingen krijg ik niet geïnstalleerd op de computer. U heeft de Upload Manager alleen nodig als u meerdere documenten tegelijk wil uploaden. Als u het niet op uw computer heeft staan zou dit één voor één moeten kunnen. De ervaring leert dat het programma goed werkt zonder deze tool. Als u toch graag het pakketje wilt installeren maar het lukt niet, dan kunt u aan uw systeembeheerder vragen of zij het op uw computer kunnen zetten. Hiervoor kunnen ze het pakketje los downloaden in het programma. Kies 'Gebruikersprofielen' of Persoonlijk profiel en klik vervolgens op uw naam. Via blauwe tekst Bewerk achter Active-X krijgt u een overzicht. Links onderin download u EU-Supply Active-X installatie pakket.msi Hoe bekijk ik de openbare aanbestedingen? Als u bent ingelogd, klik onder het kopje dienstverlening op Openbare aanbestedingen. Als u zich al had aangemeld als inschrijver voor de aanbesteding, dan staat de aanbesteding vermeld bij Mijn aanbestedingen. Handleiding pg.4. Zonder in te loggen: Via de site staat rechts de button CTM Lopende aanbestedingen Ik zag een publicatie van een ecartotheek/marktplaats. Hoe kan ik mij hierop inschrijven? Ingelogd: Bij home klikken op Openbare aanbestedingen. Vervolgens rechts bovenin bij Kies beeld kiezen voor DAS/e-Cartotheek kwalificatie Vanuit website: Onder log in klikken op de grijze button Dynamisch aankoop systeem of e-cartotheek. Hoe kan ik iemand anders aan de aanbesteding toevoegen? Een profiel aanmaken via gebruikersprofielen. Zie: Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan. Ga daarna naar de aanbesteding. U klikt in de aanbesteding onderin op de grijze button Gebruikersrechten toewijzen. Hierna op Toevoegen/verwijderen leden. U kunt gebruikers selecteren en toevoegen klik vervolgens Opslaan. Als laatste geeft u een rol mee en klik Opslaan.

5 Ik wil graag dat een onderhandse uitnodiging voor een aanbesteding bij de juiste persoon komt. Ik wil het zelf bepalen. Helaas kunt u dat niet zelf bepalen. In de praktijk verstuurd de aanbestedende dienst vaak alle gebruikers van uw bedrijf een uitnodiging. Hier is wel een oplossing voor te bedenken. Als dit niet wenselijk is zou u één adres kunnen gebruiken en deze koppelen aan alle gebruikersprofielen. U dient vervolgens zelf onderling af te spreken wie de uitnodiging accepteert. Ik moet voor mijn collega een aanbesteding doen maar ik zie de aanbesteding niet? Als uw collega zich heeft aangemeld voor de aanbesteding en ook u toegang wilt, dan dient uw collega u eerst rechten te geven voor de aanbesteding. Zie: Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan? en dan Zie: Hoe kan ik iemand anders aan de aanbesteding toevoegen? Ik krijg een mail met de tekst: taak toegewezen. Wat betekent dit? Uzelf, of een collega van u heeft bij Toekennen secties iets aangevinkt in plaats van Beantwoorden van vragen. U moet de vinkjes weghalen.

6 Registreren Ik wil mij registreren, maar onze gegevens zijn al bekend? Intern CTM: De bedrijfsadministrator van dat bedrijf doorgeven en vragen of deze een nieuwe gebruiker kan aanmaken in de bestaande bedrijfsadministratie. Zie: Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan? U heeft g d over een dubbele registratie, maar ik wil graag toch mijn eigen divisie/locatie/onderwerp. Hoe kan ik de registratie aanpassen? Intern CTM: Bedrijf alsnog goedkeuren en de toevoeging bij bedrijfsnaam zetten. Belangrijk! Vergeet vervolgens niet bij Gebruikersprofiel de rol bedrijfsadministrator aan te vinken. Ik heb mij geregistreerd, maar de goedkeuring duurt nog 24 uur? Er staat 24 uur maar in de praktijk worden bedrijfsregistraties vaak binnen het uur goedgekeurd. Ik heb een uitnodiging gekregen en hiervoor moet ik mij opnieuw registreren, maar wij hebben al een registratie. Intern CTM: De bedrijfsadministrator van dat bedrijf doorgeven en vragen of deze een nieuwe gebruiker kan aanmaken in de bestaande bedrijfsadministratie. Vragen naar RFT nummer en een seintje als de gebruiker is aangemaakt. Zodra er een gebruikersprofiel is aangemaakt, de uitnodiging versturen naar de juiste gebruiker. Zie: Hoe maak ik een nieuwe gebruiker aan?

7 Wachtwoord Ik ben mijn wachtwoord vergeten, kunt u mij deze sturen? U kunt uw gegevens bemachtigen door onder het login veld op 'Wachtwoord vergeten' te klikken en het adres in te vullen waarmee u bij ons geregistreerd staat. Er wordt dan een nieuw wachtwoord voor u aangemaakt en deze zal samen met uw gebruikersnaam naar dit adres worden g d. Wanneer u 5 keer foutief inlogt, treedt er een beveiliging op uw browser op. Hierdoor is het niet meer mogelijk in te loggen. U kunt dit verhelpen door even uw internet browser af te sluiten en opnieuw proberen in te loggen. Via kunt u direct naar het inlogscherm. Het systeem herkent mijn adres niet bij het opvragen van wachtwoord. Intern CTM: Eventueel een typefout. Geregistreerd met een ander adres of toen een typefout gemaakt. Via de operator naar Organisatie management. Daar het bedrijf en de contactpersoon opzoeken en kijken waar het misgaat. Bij meerdere registraties met één adres komt deze melding ook voor. Dan kan er eventueel handmatig een nieuw wachtwoord/gebruikersnaam naar de gebruiker g d worden (naar hetzelfde adres als de registratie). Vermelden dat het wachtwoord aangepast kan worden. Ik heb een nieuw wachtwoord aangevraagd maar deze heb ik niet ontvangen. Het bericht komt eventueel niet langs de spam filter, vragen of de systeembeheerder s van info@ctmsolution.nl en info@eusupply.com wil toestaan. Mocht het dan nog steeds niet lukken zelf aanpassen en toesturen.

8 Berichten Ik kan geen documenten uploaden. Ik krijg een blauw beeld. Kies 'Gebruikersprofielen' of Persoonlijk profiel en klik vervolgens op uw naam. Via blauwe tekst Bewerk achter Active-X kunt u uw gegevens wijzigen. Zet u het vinkje bij Uploadmanager uit en klik Opslaan. Doordat de Uploadmanager is uitgezet kunt u nu alleen één voor één documenten uploaden in plaats van meerdere documenten tegelijk. Hoe kan ik een bericht versturen? Hoe kan ik een vraag stellen? Op de inschrijfpagina voor de specifieke aanbesteding gaat u naar tabblad het Berichten. U selecteert rechts Nieuw bericht. Bij Naar hoeft u niks in te vullen hier staat standaard de aanbestedende dienst. De aanbestedende deinst heeft intern geregeld dat de juiste persoon het bericht ontvangt. Het onderwerp is verplicht. Het bericht wordt meteen verzonden wanneer u op Verzenden klikt. Handleiding pg.13. Dit is een bericht voor contactpersoon X van aanbesteding Y. Intern CTM: Informeren dat het bericht via de aanbesteding verstuurd moet worden. Wij sturen dit niet door. Zie: Hoe kan ik een bericht versturen? Hoe kan ik in een bericht een bestand toevoegen? Bestand toevoegen kan door te klikken op Bestand invoegen. Middels Selecteer zoekt u het document. Vervolgens klikken op Upload. Handleiding pg.13. Ik krijg systeemberichten die ik niet wil ontvangen. Een gebruiker krijgt berichten van RFT s projecten waaraan hij toegevoegd is. Bovenin het scherm naast 'Navigatie' klikt u op Hier selecteren. Kies 'Gebruikersprofielen' of Persoonlijk profiel en klik vervolgens op uw naam. Via blauwe tekst Bewerk achter gebruikers profiel kunt u uw gegevens wijzigen. Hier kunt u aangeven welke automatische berichten u wenst te ontvangen. Een collega van mij ontvangt geen berichten? U krijgt pas berichten als uw profiel is gekoppeld aan een RFT. Zie: hoe kan ik iemand anders aan de aanbesteding toevoegen. Eventueel staan de notificaties voor automatische berichten uit. Kijk bij Gebruikersprofiel.

9 Vragenlijst Graag ontvangen wij aanvullende informatie van het bovengenoemde project. Zodat wij ons als bedrijf kunnen aanmelden. U kunt de publiek zichtbare documenten inzien door bij de uitnodigingsbrief van de aanbesteding rechtsboven op 'Meer informatie' te klikken en dan op 'Bekijk documenten'. U kunt de uitnodigingsbrief bereiken door bij op de grijze button CTM Lopende Aanbestedingen rechts in beeld te klikken. Kies vervolgens in de lijst de juiste aanbesteding. Alle documenten waar een wereldbol voor staat zijn publiekelijk zichtbaar en te downloaden. Alle andere documenten zijn pas zichtbaar na aanmelding op de aanbesteding. U kunt dit doen via de uitnodigingsbrief linksboven door op 'Login' of 'Registreer' te klikken. Zodra u bent ingelogd kunt u in de uitnodigingsbrief op 'Accepteren' klikken. U bent dan aangemeld voor de aanbesteding en komt terecht op het CTM platform bij de desbetreffende aanbesteding. Vervolgens kunt u alle documenten downloaden door links in het scherm bij het perceel op 'Download benodigde documenten' te klikken. Waar vind ik de relevante documenten omtrent een specifieke aanbesteding? U vindt de relevante documenten links op de inschrijfpagina. De inschrijfpagina is te herkennen aan de titel RFT in combinatie met een specifiek nummer. Klik op de blauwe link genaamd Download benodigde Documenten onder het perceel om de beschikbare bestanden in te zien en vervolgens op te slaan op uw computer. Handleiding pg.5. Hoe kan ik de vragenlijst beantwoorden? Binnen de inschrijfpagina van de specifieke aanbesteding, staat onder Mijn aanmelding/inschrijving, een kopje Vragenlijst. Door rechts op de button Beantwoorden van vragen te klikken, komt u terecht op de pagina waar u kunt beginnen met het invullen van de vragenlijst. Handleiding pg.5. Wat moet ik precies invullen bij vraag X? Dat is een vraag over de inhoud. Die vraag moeten ze zelf stellen bij de aanbestedende dienst. Dat door een bericht te sturen aan de aanbestedende dienst. Zie: Hoe kan ik een bericht versturen?

10 Er wordt gevraagd om een bepaald document of Excel-sheet te uploaden. Hoe kom ik aan deze bestanden? Deze documenten zijn allemaal te vinden onder Download benodigde documenten op de inschrijfpagina van de desbetreffende aanbesteding. Indien deze daar niet staan kunt u contact opnemen met de aanbestedende dienst via het tabblad Berichten. Zie: Hoe kan ik een bericht versturen? Via welke weg kan ik gevraagde bestanden uploaden binnen de vragenlijst? Indien wordt gevraagd om bij de vraag zelf een bestand te uploaden, klikt u rechts naast de vraag op het gele mapje om een bestand te kunnen uploaden. Klik in het nieuwe venster op Upload bestanden en vervolgens op Bladeren om de gevraagde bestanden te selecteren. Klik vervolgens op uploaden en afsluitend op Terug om terug te keren bij de vragenlijst en verder te gaan met de volgende vraag. Hierbij is het niet mogelijk om bestanden toe te voegen vanuit het archief. Handleiding pg.6. Hoe kan ik bestanden uploaden buiten de vragenlijst om? Ga binnen de inschrijfpagina van de specifieke aanbesteding naar het kopje Mijn documenten en klik op Voeg documenten bij. Klik op Upload bestanden, zoek via de button Bladeren naar de gewenste bestanden en klik op Uploaden. Voeg naar wens bestanden toe. Keer terug door te drukken op Terug. Handleiding pg.7. Ik zie niet alle vragen. Als ik naar Bekijk antwoorden ga zie meer vragen dan bij Beantwoorden van vragen. Voordat u op Beantwoorden van vragen klikt, klikt u op Toekennen secties. Hier alle vinkjes weghalen. Klik Opslaan en vervolgens Terug. Uzelf of een collega van u had waarschijnlijk de vragen voor uw organisatie in secties verdeeld.

11 Mijn voortgang gaat niet naar 100%. De balk gaat pas naar 100% als u iets vergeten bent. Er zijn 4 onderdelen die de aanbestedende dienst kan vragen. Controleert u de onderdelen die voor deze aanbesteding van toepassing zijn: 1) Heeft u de akkoordbevestiging geaccepteerd? 2) Heeft u alle vragen beantwoord en de documenten op de juiste manier toegevoegd? In sommige gevallen moet het document bij de vraag geupload worden. Als er geen folder achter de vraag staat moet het document bij Mijn documenten geupload worden. 3) Heeft u alles bij de inkooplijst in CTM ingevuld? 4) Heeft u een bedrag bij Totaalbieding ingevuld? Intern CTM: Als het prijzenblad als document geupload is hoeft dit in theorie niet ingevuld te worden. Bellen met koper. Die is in de checklist bij Instellen prijzenblad opties vergeten Maak gebruik van verzoek tot totaalbieding uit te vinken. Eventueel kan de leverancier het totaal bedrag invullen. Ik heb alle vragen beantwoord en alle bestanden ge-upload, maar wanneer ik de vragen nakijk, kleuren deze roze. Wat moet ik doen? Het rood kleuren van een vraag betekend dat u een vraag niet heeft beantwoord of u heeft bij een knock out vraag een niet gewenst antwoord heeft gegeven. Wanneer ik de vragen wil bekijken, zie ik alleen de volledige vraag en mijn antwoord. Waarom kan ik niks meer aanpassen? U bevindt zich momenteel op de Bekijk antwoorden pagina. Door onderaan de pagina te klikken op Klaar verlaat u deze pagina. Wanneer u vervolgens op de inschrijf pagina op Beantwoorden van vragen klikt, komt u op een pagina waarop u de volledige vragen ziet en tevens uw antwoorden kunt aanpassen of nog niet beantwoorde vragen kunt invullen. Na sluitingstijd is het niet meer mogelijk aanpassingen te maken in uw aanbieding. Hoe verzend ik een voorstel? Wanneer het percentage voltooid op 100% staat, u alle gewenste bestanden heeft toegevoegd en alles zorgvuldig heeft gecontroleerd, klik op de inschrijfpagina van de aanbesteding op Verzend voorstel. Uw voorstel wordt verzonden en de aanbestedende partij zal hier ook een bericht van ontvangen. U ziet in het scherm dat de percentagebalk groen kleurt en er komt voorstel verzonden op de inschrijfpagina te staan naast een groen bolletje.

12 Intern CTM: Leverancier krijgt een bevestigingsmail, maar is wel zelf verantwoordelijk over het controleren van de aanbieding. Dit kan door op Bekijk/print antwoord formulier te klikken (naast verzend voorstel ). De leverancier kan dit overzicht eventueel uitprinten. Handleiding pg.10. Als ik iets toe wil sturen wordt er gevraagd naar de bedrijfs ondertekenaar. Wie is dit? Vanuit een juridisch oogpunt dient de tekenbevoegde van uw organisatie de toegezonden documenten te ondertekenen. Deze optie moet uitgezet worden. Bovenin het scherm naast 'Navigatie' klikt u op Hier selecteren. Kies 'Bedrijfsadministratie' en klik vervolgens onderaan op de grijze button Bewerk. Haal het vinkje bij Creëer de mogelijkheid van een bedrijfs ondertekenaar weg. Klik Opslaan. Intern CTM: Zoek via Organisatie management het bewuste bedrijf op. Klik op Bewerk Profiel en dan onderaan Bewerk. Haal het vinkje bij Creëer de mogelijkheid van een bedrijfs ondertekenaar weg. Klik Opslaan. Wij schrijven alleen in voor perceel 10, maar per abuis heb ik bij perceel 1 een paar vragen ingevuld. Ik krijg dit niet meer geannuleerd. Dit kan niet meer worden verwijderd. Dat is geen enkel probleem, u kunt gewoon uw aanbieding verzenden en de overige zaken in de percelen waar u niet voor inschrijft onbeantwoord laten. Er zal alleen gekeken worden naar volledig ingevulde percelen.

Registratie bij CTMsolution.nl

Registratie bij CTMsolution.nl Registratie bij CTMsolution.nl Inhoud Registreren... 2 Inloggen... 2 Kwalificeren voor een vakgebied... 4 Inschrijving voltooien... 5 Verschillende manieren om bij een aanbesteding te komen... 7 Uitnodiging

Nadere informatie

Gebruikershandleiding CTM. Leveranciers. Versie Nederlands

Gebruikershandleiding CTM. Leveranciers. Versie Nederlands Gebruikershandleiding CTM Leveranciers Versie 4.1 - Nederlands www.ctmsolution.nl Tel: 020-6708500 helpdesk@ctmsolution.nl Inhoud 1. Contactgegevens CTM Support... 4 2. Registreren... 4 3. Inloggen op

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Leveranciers VERSIE 2.8

Gebruikershandleiding Leveranciers VERSIE 2.8 Gebruikershandleiding Leveranciers VERSIE 2.8 INHOUDSOPGAVE PAGINA 1. INLOGGEN... 4 2. TOEGANG TOT EEN AANVRAAG... 4 2.1 Toegang bij openbare aanbestedingen... 4 2.2 Toegang op uitnodiging (onderhands

Nadere informatie

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen

Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Handleiding inschrijven op onderhandse aanbestedingen Versie mei 2014 1. Accepteren van een uitnodiging 1.1 De uitnodiging beantwoorden U kunt als ondernemer uitgenodigd worden voor een onderhandse aanbesteding.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Leveranciers VERSIE 3.2

Gebruikershandleiding Leveranciers VERSIE 3.2 Gebruikershandleiding Leveranciers VERSIE 3.2 Gebruikershandleiding leveranciers 3.2, CTM Solution 2 INHOUDSOPGAVE PAGINA 1 Registreren... 6 2 Inloggen... 6 3 Toegang tot een aanvraag... 6 3.1 Zoeken naar

Nadere informatie

Deze instructie bevat informatie over u digitaal kunt inschrijven voor de Open House Jeugdhulp Regio Haaglanden.

Deze instructie bevat informatie over u digitaal kunt inschrijven voor de Open House Jeugdhulp Regio Haaglanden. Deze instructie bevat informatie over u digitaal kunt inschrijven voor de Open House Jeugdhulp Regio Haaglanden. Om te zorgen dat dit ook bij u goed gaat werken is het noodzakelijk dat alle aanbieders,

Nadere informatie

Instructie aanbesteding Inkoop diensten in en aan huis gemeente Zwolle (Diah)

Instructie aanbesteding Inkoop diensten in en aan huis gemeente Zwolle (Diah) Instructie aanbesteding Inkoop diensten in en aan huis gemeente Zwolle (Diah) Vanuit de wetgeving worden gemeenten verplicht te gaan werken met een digitaal programma voor inkoop en contractering. Wij

Nadere informatie

TT-Transfer. Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer

TT-Transfer. Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer Handleiding veilig bestanden uitwisselen met TT-Transfer Om gebruik te kunnen maken van TT-Transfer, dient u eerst een account aan te vragen. U doet dit door middel van een registratieverzoek. Wij krijgen

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Pleegzorg SO Jeugd ZHZ

Pleegzorg SO Jeugd ZHZ Instructie Open House overeenkomst Pleegzorg 2018-2020 SO Jeugd ZHZ Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid (SO Jeugd ZHZ) heeft ervoor gekozen om de inkoop en contractering van jeugdhulp 2018-2020

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie bij kwaliteitsvisitatie Dit document is een handleiding voor het gebruik van het online auditsysteem ADAS, gebruikt voorkwaliteitsvisitaties georganiseerd door de NVvP. Inhoudelijke informatie over de

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Instructie Raamovereenkomst Jeugdhulpaanbieders Inkoopsamenwerking Noord Veluwe

Instructie Raamovereenkomst Jeugdhulpaanbieders Inkoopsamenwerking Noord Veluwe Instructie Raamovereenkomst Jeugdhulpaanbieders Inkoopsamenwerking Noord Veluwe Vanuit de wetgeving worden gemeenten verplicht te gaan werken met een digitaal programma voor inkoop en contractering. Wij

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen OFFICE 365 Start Handleiding Leerlingen Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding Inschrijvers op tenders Uitgifte dijkpercelen. Hoe kan ik deelnemen in Tender en Tender 73588?

Handleiding Inschrijvers op tenders Uitgifte dijkpercelen. Hoe kan ik deelnemen in Tender en Tender 73588? Handleiding Inschrijvers op tenders Uitgifte dijkpercelen Hoe registreer ik mij als aanbieder? Als aanbieder maakt u gratis gebruik van Negometrix. Registreren kan via deze pagina (of kopieer https://platform.negometrix.com/registration.aspx

Nadere informatie

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Versie 1 Januari 2016 Inhoudsopgave 1 Aanmelden voor uw inschrijving... 3 1.1 Het project op Aanbestedingskalender.nl... 3 1.2 Het project zichtbaar maken

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Vertaalplatform

Gebruikershandleiding Vertaalplatform Gebruikershandleiding Vertaalplatform Context Talen, 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Gebruikershandleiding Vertaalplatform Context Talen... 1 Inloggen... 1 Browsers... 1 Wachtwoord wijzigen... 2

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

Inleiding. 1. Wat is de community? 2. Hoe is de community te vinden?

Inleiding. 1. Wat is de community? 2. Hoe is de community te vinden? Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 1. Wat is de community?... 2 2. Hoe is de community te vinden?... 2 Navigatie door de community... 3 1. Inloggen... 3 2. Profielinstellingen... 3 3. Groepen... 5 Veel

Nadere informatie

Je nieuwe e-mailadres gebruiken Om je mail te lezen ga je naar de site: https://login.microsoftonline.com Je ziet dan onderstaand inlogscherm:

Je nieuwe e-mailadres gebruiken Om je mail te lezen ga je naar de site: https://login.microsoftonline.com Je ziet dan onderstaand inlogscherm: Je nieuwe e-mailadres gebruiken Om je mail te lezen ga je naar de site: https://login.microsoftonline.com Je ziet dan onderstaand inlogscherm: Log in met je e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt gekregen.

Nadere informatie

Handleiding (Verzender Ontvanger)

Handleiding (Verzender Ontvanger) Handleiding (Verzender Ontvanger) Anachron B.V. Steven Nijholt & Maarten Wiggers 28-02-2014 Version: 1.1 Status: Released Inhoud 1. Over dit document... 3 1.1 List of changes... 3 1.2 Scope... 3 2. Registratie...

Nadere informatie

Instructie contractering Specialistische Jeugdhulp Regio IJsselland

Instructie contractering Specialistische Jeugdhulp Regio IJsselland transformatie jeugdhulp Shared Service Centrum SSC Instructie contractering Specialistische Jeugdhulp Regio IJsselland Digitaal contracteren in Negometrix Deze handleiding is voor aanbieders. Stap voor

Nadere informatie

Instructie Negometrix t.b.v. Wmo Begeleiding Gemeente Dalfsen

Instructie Negometrix t.b.v. Wmo Begeleiding Gemeente Dalfsen Shared Service Centrum SSC Provinciehuis Luttenbergstraat 2 Postbus 538 8000 AM Zwolle Telefoon (038) 498 5189 Instructie Negometrix t.b.v. Wmo Begeleiding Gemeente Dalfsen Digitaal contracteren in Negometrix

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015

Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015 Handleiding Exposantenportal PROVADA 2015...Controleer uw gegevens Standmedewerkers 2014 registreren voor PROVADA 2015 Foto s uploaden en status PROVADA Afsprakenmodule aanpassen Nieuwe standmedewerkers

Nadere informatie

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be

handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be provinciaal sportcentrum De Boerekreek handleiding aanmelden op boerekreek.webshop.oost-vlaanderen.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich

Nadere informatie

Handleiding Voor Bedrijven

Handleiding Voor Bedrijven Handleiding Voor Bedrijven Versie 1-2017 INHOUDSOPGAVE Inhoud 1. account 3 - Nieuw account aanmaken 2. Inloggen 5 - Op het beheersysteem 3. project 8 - Het aanmaken van een project 3b. project 14 - Biedingen

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal

Gebruikershandleiding Cliëntportaal Gebruikershandleiding Cliëntportaal Augustus 2017, versie 1.0 Inhoudsopgave 1. Inloggen in het Cliëntportaal... 2 1.1 Inloggen... 3 1.2 Accepteren van een uitnodiging... 4 1.3 Wachtwoord vergeten?... 4

Nadere informatie

EasternGraphics product documents pcon.update handleiding HANDLEIDING

EasternGraphics product documents pcon.update handleiding HANDLEIDING HANDLEIDING INDIEN U ZICH REEDS HEEFT AANGEMELD EN OVER EEN LOGIN BESCHIKT, KUNT U DIRECT NAAR HOOFDSTUK 2 1. Aanmelden en Registreren U kunt zich aanmelden en registreren voor pcon.update middels onze

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit contracteringstraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. Mocht u nog geen account hebben op Negometrix dan kunt u zich

Nadere informatie

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Inhoudsopgave Account aanmaken voor het aanvragen van Vierjarige subsidie 2017-2020... 2 Het aanvraagformulier openen...

Nadere informatie

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/.

Handleiding website. Inloggen Start uw internet browser en ga naar http://www.rbaoreven.nl/. Handleiding website In deze handleiding staat alles wat u nodig heeft om een bericht op de website van de Reddingsbrigade Aoreven Heythuysen te plaatsen. Alles wordt in woord en beeld uitgelegd. Inloggen

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Werkwijze Licenties Use2Day

Werkwijze Licenties Use2Day Werkwijze Licenties Use2Day Versie: 1.1 Laatste wijziging: 23 december 2008 Website: www.use2day.nl Informatie: Info@Use2Day.nl Copyright: 2008 Use2Day Inhoudsopgave 1 Versiehistorie... 3 2 Algemeen...

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Handleiding Website GerGemRijssen.nl

Handleiding Website GerGemRijssen.nl Handleiding Website GerGemRijssen.nl 2014 Gereformeerde Gemeenten te Rijssen. Alle rechten voorbehouden Publicatie datum: 6 Mei 2014 Contents Handleiding Website GerGemRijssen.nl... 1 Registreren... 3

Nadere informatie

Thuiszorg Meest gestelde vragen over

Thuiszorg Meest gestelde vragen over Veilig medicijngebruik en verbeterde therapietrouw Thuiszorg Meest gestelde vragen over CareXS Medicatiezorg Inhoudsopgave: Cliënten 1. Hoe maak ik een nieuwe cliënt aan? Pagina 4 2. Hoe kan ik een cliënt

Nadere informatie

Handleiding Inschrijvers op Prijsvraag BIG Data Challenge Klimaatadaptief Waterbeheer

Handleiding Inschrijvers op Prijsvraag BIG Data Challenge Klimaatadaptief Waterbeheer Handleiding Inschrijvers op Prijsvraag BIG Data Challenge Klimaatadaptief Waterbeheer Hoe registreer ik mij als aanbieder? Als aanbieder maakt u gratis gebruik van Negometrix. Registreren kan via deze

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

Handleiding aanpassen van uw bedrijfsprofiel op de website van de Machevo & Bulk Vereniging

Handleiding aanpassen van uw bedrijfsprofiel op de website van de Machevo & Bulk Vereniging Handleiding aanpassen van uw bedrijfsprofiel op de website van de Machevo & Bulk Vereniging januari 2014 Inleiding Instructies voor het gebruiken van de website van de Machevo & Bulk Vereniging: 1. Gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl

Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Handleiding voor het presenteren van uw kunstwerken op www.kunstinlochem.nl Tip: print deze handleiding uit! Als deelnemer aan de kunstroute kunt u uw kunstaanbod presenteren op de website van kunst in

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Verwijsportaal Protonencentrum zonder SMS authenticatie. Versie december 2017 AR

Gebruikershandleiding Verwijsportaal Protonencentrum zonder SMS authenticatie. Versie december 2017 AR Gebruikershandleiding Verwijsportaal Protonencentrum zonder SMS authenticatie Versie 01.01 december 2017 AR Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Verwijzende Radiotherapie instelling... 4 2.1 Login procedure verwijsportaal

Nadere informatie

Weebly: Stappenplan voor docenten

Weebly: Stappenplan voor docenten Weebly: Stappenplan voor docenten Stap 1: Registratie Ga naar http://education.weebly.com/ Voordat u aan de slag kunt met Weebly moet u zich inschrijven. U vult uw gebruikersnaam en uw e-mailadres in en

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Aanmelden op webshop.boerekreek.be

Aanmelden op webshop.boerekreek.be Aanmelden op webshop.boerekreek.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich altijd aanmelden met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

Handleiding Sporter 1.

Handleiding Sporter 1. Handleiding Sporter 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Sporter rol... 7 Sporter profiel...

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.mikado-vc.nl) kunt toevoegen? Of krijgt u een melding

Nadere informatie

Instructie Open House overeenkomst Jeugd & Opvoedhulp SO Jeugd ZHZ

Instructie Open House overeenkomst Jeugd & Opvoedhulp SO Jeugd ZHZ Instructie Open House overeenkomst Jeugd & Opvoedhulp 2018-2020 SO Jeugd ZHZ Serviceorganisatie Jeugd Zuid-Holland Zuid (SO Jeugd ZHZ) heeft ervoor gekozen om de inkoop en contractering van jeugdhulp 2018-2020

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Aanmelden op webshop.boerekreek.be

Aanmelden op webshop.boerekreek.be Aanmelden op webshop.boerekreek.be Om gebruik te maken van de webshop dient u zich eenmalig te registreren. Als dit gebeurd is kan u zich altijd aanmelden met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed 1 2 3 4 5 6 TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken November 2014

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep

Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep Handleiding Klantportal Mijn Onderwijsgroep De Klantportal van de Onderwijsgroep Noordwest-Holland is een persoonlijk platform waar onze klanten gegevens kunnen beheren, inschrijven op cursussen en informatie

Nadere informatie

SOMtoday voor leerlingen

SOMtoday voor leerlingen SOMtoday voor leerlingen 1. ALGEMENE INFORMATIE SOMTODAY Op Altra College wordt gebruik gemaakt van het leerling-informatiesysteem SOM. Hierin wordt alles geregistreerd wat je mentor(-en) en docenten nodig

Nadere informatie

Ariba Supplier Self-Registation

Ariba Supplier Self-Registation Over dit document Wanneer uw bedrijf geselecteerd is als Elia leverancier, wordt het geregistreerd in het Elia systeem zodat een bestelbon kan uitgestuurd worden. De eerste stap is dat u zich aanmeldt

Nadere informatie

Versie: Aanpasser, 20 juli 2011. Handleiding Selfservice

Versie: Aanpasser, 20 juli 2011. Handleiding Selfservice Versie: Aanpasser, 20 juli 2011 Handleiding Selfservice Inhoudsopgave 1. Algemene uitleg menu 2 2. Evenement aanpassen 3 2.1 Basisgegevens 5 2.2 Rubricering 5 2.3 Foto, video en persbericht toevoegen 2.3.1.

Nadere informatie

Handleiding inschrijven op Meervoudig onderhandse procedures Versie feb 2017

Handleiding inschrijven op Meervoudig onderhandse procedures Versie feb 2017 Handleiding inschrijven op Meervoudig onderhandse procedures Versie feb 2017 Disclaimer Aanbestedingskalender heeft de informatie in deze handleiding met veel zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks bestaat

Nadere informatie

Handleiding Beveiligen van Wordpress

Handleiding Beveiligen van Wordpress Handleiding Beveiligen van Wordpress Deze handleiding beschrijft de stappen die u dient te nemen om uw Wordpress website te beveiligen Versie 1.0 Kies een sterk wachtwoord Gebruik als wachtwoord een combinatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed

Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed Stappenplan digitaal inschrijven op overheidsopdrachten via TenderNed 1 2 3 4 5 TenderNed is onderdeel van PIANOo, het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken November 2015

Nadere informatie

Handleiding JOIN NOW

Handleiding JOIN NOW Handleiding JOIN NOW Inleiding JOIN NOW is het hulpprogramma waarmee rechtstreeks bestanden vanuit de Microsoft Office applicaties kunnen worden opgeslagen in JOIN het document management systeem dat we

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

www.meestermichael.nl Gebruik van:

www.meestermichael.nl Gebruik van: Gebruik van: Aanmelden bij Gmail 1. Ga naar www.google.nl 2. Klik daar op Gmail: 3. Klik vervolgens op Aanmelden voor Gmail: 4. Let op: staat de taal op Nederlands? 5. In het volgende venster moet van

Nadere informatie

Handleiding ouderlogin Wasko

Handleiding ouderlogin Wasko Handleiding ouderlogin Wasko 1. Nieuwe ouders Om u als nieuwe ouder aan te melden klikt u op de button: Daarna klikt u op hier in het scherm: - u komt dan direct terecht in een scherm waar u inschrijfgegevens

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Inhoud

Veelgestelde vragen. Inhoud Veelgestelde vragen Het gebruik van de mogelijkheden van deze (vernieuwde ) websites zal wellicht vragen oproepen. Met een overzicht van veelgestelde vragen hopen we je op weg te helpen. Staat jouw vraag

Nadere informatie

Handleiding. Installatie / Configuratie E-mail

Handleiding. Installatie / Configuratie E-mail Handleiding Installatie / Configuratie E-mail Heeft u na het lezen van deze handleiding nog vragen? Neem dan contact op met onze telefonische helpdesk op 020 430 90 33 of per email op helpdesk@ezorg.nl.

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Medewerkers

OFFICE 365. Start Handleiding Medewerkers OFFICE 365 Start Handleiding Medewerkers Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Ondervindt u problemen bij het gebruik van het programma Tropaz, neemt u dan contact op met uw eigen trombosedienst. 2012

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Handleiding Klantbeheerder

Handleiding Klantbeheerder Handleiding Klantbeheerder WWW.BNG Bank.NL: keuze Betalingsverkeer Downloaden formulieren FAQ s Technische beschrijvingen Gebruik en voorwaarden Digipass en Digipass App Tips voor veilig bankieren bij

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Handleiding NODR Schade App 2.0. Handleiding NODR Schade App 1

Handleiding NODR Schade App 2.0. Handleiding NODR Schade App 1 Handleiding NODR Schade App 2.0 Handleiding NODR Schade App 1 De nieuwe NODR Schade App Wat kan nog steeds? Snel en eenvoudig schades melden Wat is nieuw? U krijgt bericht als uw schade succesvol is verhaald.

Nadere informatie

HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER

HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER Myflex My Service Provider Marconibaan 1a 3439 MR Nieuwegein Postbus 549 3430 AM Nieuwegein t +31 (0) 30 230 61 41 f +31 (0) 30 605 50 77 e i info@myflex.nl www.myflex.nl

Nadere informatie