NIEUWSBRIEF. NUMMER 12 4 maart In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming. De Groene Belevenis

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. NUMMER 12 4 maart In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming. De Groene Belevenis"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF NUMMER 12 4 maart 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Palmpasenstokken maken Personele zaken Ouderavond Fietsen Invallers Nationale voorleeswedstrijd Paasfeest Agenda De Groene Belevenis wel veertig dagen en waar gaat hij heen? Ik durf niet te vragen of iemand wil meegaan, dus ga ik alleen. het duister wordt dichter. en het donker wordt zwaar. maar het wordt wat lichter. ik kijk om me heen: en dan zien we elkaar. : veertig dagen en nachten. maar ik kijk en herken: licht wordt de weg ik kan haast niet wachten het kan niet lang meer duren voor ik er ben. Christien Duhoux Rueb

2 NIEUWSBRIEF PAGINA 2 Godsdienstige Vorming Week maart 2016 Thema: Is het genoeg? Vertellingen: Vergeven, Matteüs 18: Jezus volgen, Matteüs 19: De intocht in Jeruzalem, Matteüs 21: 1-11 Week maart 2016 Kerk School Week We beginnen de Kerk - School week met een gezamenlijke opening op maandagmorgen 14 maart, onder schooltijd, in de Voorhof Thema: Vertellingen: Ga niet weg! De Paasmaaltijd, Matteüs 26: Jezus wordt gevangen genomen, Matteüs 26: Wie ik? Nee hoor! Matteüs 26: De kerk- school week wordt afgesloten met een feestelijke Kerkdienst in de Voorhof op Palmzondag 20 maart, aanvang uur. Het thema voor deze dienst is: de ezel en de haan Deze dienst is speciaal voor kinderen uit groep 5 t/m 8 van de basisschool, maar voor jongere kinderen valt er ook genoeg te beleven (zie bericht hieronder ). Voor kinderen die nog niet naar de basisschool gaan, is er oppas. We hopen ook u, samen met uw kind(eren), te mogen begroeten! Palmpasenstokken maken zondag 20 maart uur in Julianaschool Dit jaar gaan we voor de kerk school - dienst Palmpasenstokken maken. We doen dit vóór de kerkdienst begint, zodat we in een vrolijke optocht de kerkzaal in komen lopen. Het is een kerk school - dienst voor de bovenbouw, maar kinderen van alle groepen, dus van 1 t/m 8, kunnen op zondagmorgen 20 maart naar de Julianaschool komen om daar een Palmpaasstok te maken. De kinderen moeten wel zelf een houten kruis meenemen die als Palmpaasstok versierd kan worden. Voor de versieringen wordt gezorgd. Ouders kunnen hun kinderen brengen bij de Julianaschool om 9.00 uur en daarna zelf naar de kerk gaan (of even naar huis en dan naar de kerk). Met de kinderen lopen we dan tegen 9.50 uur in een optocht vanaf de Julianaschool naar de Voorhof om daar om uur binnen te komen. We zullen voor de kinderen bankjes neerzetten en stoelen reserveren. We hopen je te zien op 20 maart om 9.00 uur in de Julianaschool. En vergeet je stok niet! Wil je meedoen, geef je dan op via de mail bij Mirjan Schep (van de KND van de Voorhof) ) mirjanschep@hotmail.com of bij Juf Willy woving@pcjulianaschool.nl Heb je geen stok (en geen handige vader, moeder, opa, buurman.. ) laat dat dan ook even weten Namens de organisatie van de Kerk-Schooldienst en de kindernevendienst van de Protestantse Gemeente De Voorhof.

3 NIEUWSBRIEF PAGINA 3 Personele zaken Een paar weken geleden is juf Nianka (groep 8B) in haar auto aangereden door een andere automobilist die haar geen voorrang verleende. Aanvankelijk leek het mee te vallen op een gebroken handwortelbeentje na, maar het gaat momenteel lang niet naar wens. Zij is nog steeds snel vermoeid en ook niet van de pijn af. Haar klachten wijzen zelfs in de richting van een whiplash. Zij moet het voorlopig rustig aan doen en lesgeven is geen optie. Tot nu toe hebben we de vervanging grotendeels intern kunnen oplossen, maar nu zoeken we een oplossing voor een langere periode. Fietsen De hekken van (een gedeelte van) het plein gaan s avonds niet meer op slot en ook niet in het weekend. Als er op vrijdag een fiets blijft staan, dan blijft deze het hele weekend onbeheerd. In het weekend, maar ook s avonds, kan er van alles met die fiets gebeuren (van kapot schoppen tot zelfs meenemen aan toe ). Moet uw kind, om wat voor reden dan ook zijn/ haar fiets laten staan, wilt u uw kind dan zeggen dat het de fiets in het fietsenhok van de leerkrachten zet of op het plein bij de kleuteringang. Dit gedeelte van het plein wordt nl. wel afgesloten. Een gewaarschuwd mens..! Iedereen die z n fiets laat staan, doet dit op eigen risico!

4 NIEUWSBRIEF PAGINA 4 Invallers Invallers zijn onderhand een groot probleem in onderwijsland. En ook bij ons op school. Hierover kunt u meer lezen in bijgaand krantenartikel. Iemand valt onverwacht uit door ziekte, of gepland omdat er een nascholing gevolgd moet worden, of. om wat voor reden dan ook. Wij (directeur en bouwcoördinatoren) doen ons uiterste best om vervanging voor de groep te regelen. Vaak lukt dit en wordt een afwezige leerkracht adequaat vervangen, niet altijd op dezelfde manier waarop de eigen leerkracht lesgeeft, maar de kinderen krijgen wél onderwijs. Als de juf of meester meer dagen is uitgeschakeld, wordt het moeilijker. Het liefst willen we op die dagen één en dezelfde persoon voor de groep, maar dat is meestal geen haalbare kaart. Het kan zelfs voorkomen dat we voor 3 dagen ook 3 verschillende mensen ter vervanging kunnen vinden. En soms lukt het helemaal niet om een invaller/ invalster te krijgen. Dan moeten we er zelfs voor kiezen om een groep een dag vrij te geven. Een lastige zaak die ons veel hoofdbrekens kost. Nationale Voorleeswedstrijd Op maandag 15 en dinsdag 16 februari streden de leerlingen uit de hoogste klassen van de basisschool voor een plekje in de regiofinale van de Nationale Voorleeswedstrijd. Ook dit jaar waren er weer twee voorrondes, waaraan maar liefst 28 scholen deelnamen. Van deze 28 leerlingen mogen er slechts tien door naar De Eemlandfinale. Deze tien beste voorlezers mogen op woensdag 9 maart ( uur) hun leeskunsten laten horen in Theater de Lieve Vrouw in Amersfoort. De winnaar hiervan maakt kans om de beste voorlezer van Utrecht en vervolgens zelfs van het hele land te worden. In de Keizaal van Bibliotheek Eemland was Anne Remy uit groep 8a op dinsdag als zevende lezer aan de beurt in de tweede voorronde. Met support van haar broer Max, haar ouders, stiefvader en juf Alida las zij prachtig voor. Ze kreeg een fantastisch juryrapport: Anne, wat heb je een mooi en spannend stuk uit het boek Kappen van Carry Slee gelezen en wat liet je de spannende stukken nóg spannender worden door jouw intonatie erop aan te passen. Je fluisterde waar dat in het boek ook gedaan werd en je liet stiltes vallen om de spanning nog meer op te voeren. Je gaf een korte,maar krachtige en duidelijke introductie van het boek en je hebt een heel prettige stem om naar te luisteren. In de jury zaten de volgende mensen: Karin Horst (schrijver van Het geheim van de Haspelnap) Joke Verzijde Assink (eigenaar van Hotelschip de Vita Nova en juf) Jacqueline Koet (educatief medewerker van Bibliotheek Eemland) Anne is dus door naar de Eemlandfinale! En daar zijn we als school heel erg trots op. Anne heel veel succes gewenst woensdag!

5 NIEUWSBRIEF PAGINA 5 Paasfeest Op donderdag 24 maart vieren we met de hele school het paasfeest. Om ongeveer half 11 vertrekken we met alle kinderen naar de Voorhof. De kinderen zijn ingedeeld in verticale groepjes. Dit betekent dat er in elk groepje bijvoorbeeld een kind zit uit groep 8, een kind uit groep 7, groep 6, groep 4, groep 3, groep 1 (De oudere kinderen dragen de verantwoording en zorg voor de jongere). Als wij in de Voorhof het feest vieren dat Jezus is opgestaan, wordt in de school door de activiteiten commissie en een aantal helpende handen de lokalen omgetoverd tot eetzalen. Tegen 12 uur zijn wij terug op school en gaan we samen eten. Let op: Alle kinderen blijven op school eten. U hoeft uw kind geen eten mee te geven! Voor alle kinderen begint het vrije paasweekend op: donderdag 24 maart om uur! A G E N D A Maandag 7 maart & dinsdag 8 maart Voortgangsgesprekken groep 3 Week 11 Week Kerk School Maandag 14 maart Gezamenlijke opening, Kerk School Week in de Voorhof, onder schooltijd Ouderavond, aanvang uur: Vanaf staat de koffie/ thee klaar Vrijdag 18 maart Nieuwsbrief 13 Zondag 20 maart Kerk School dienst, aanvang uur Om 9.00 uur palmpaasstokken versieren op school Donderdag 25 maart Paasviering, alle kinderen eten op school en zijn om uur vrij Vrijdag 25 maart t/m dinsdag 29 maart Vrij Paasweekend Vrijdag 1 april Nieuwsbrief 14

6 NIEUWSBRIEF PAGINA 6 De Groene belevenis 2 maart Natuurtekenworkshop voor kinderen 11 maart NL doet, klusactiviteit bij De Groene Belevenis 19 maart Doe mee met landelijke opschoondag 19 april Mindfulness oefenavond (voor gevorderden) 30 april Opening Struinseizoen: tuin open voor het hele gezin! 17 mei Kennismakingsworkshop Ontspannen in de Natuur met Mindfulness 18 mei Ochtend spelen in de struintuin, speciaal voor peuters 25 mei Kinderactiviteit Natuurkunstwerk maken 24 juni Midzomer Poëzie avond in de struintuin 26 juni Bijen- en vlinderdag 29 juni Modderdag met activiteiten in de Schammer en de struintuin Spelen in de Struintuin op woensdagmiddagen tussen 14.00u en 16.30u op 4 mei, 8 juni, 15 juni, 13 juli, 10 aug, 17 aug, 20 aug, 21 sept en 19 okt. Kosten 2,50 per kind vanaf 3 jaar. Open tuin middag of avond voor volwassenen op 19 mei, 25 mei, 9 juni, 18 juni, 24 juni, 26 juni, 25 aug, 14 sept. Kosten afhankelijk van rondleiding.

NIEUWSBRIEF. NUMMER 13 18 maart 2016. In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag. Ezel

NIEUWSBRIEF. NUMMER 13 18 maart 2016. In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag. Ezel NIEUWSBRIEF NUMMER 13 18 maart 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Paasfeest Personele zaken Vanuit de AC Boomplantdag Kijk- en inloopmoment voor ouders Koningsspelen Agenda Ezel Ik ben een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema:

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 22 september In deze Nieuwsbrief: Laarzen. Godsdienstige Vorming Week september 1 oktober 2017 Thema: NIEUWSBRIEF NUMMER 3 22 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Personalia Kinderboekenweken Schoenendoos Laarzen Verkoop digiborden en beamers Agenda De Bibliotheek SWV De Eem Godsdienstige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 7 oktober In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Bibliotheek Eemland. Herfst

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 7 oktober In deze Nieuwsbrief: Personele zaken Bibliotheek Eemland. Herfst NIEUWSBRIEF NUMMER 4 7 oktober 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Kinderboekenweek Personele zaken Welkom Schoenendoos Laarzen Start voorschoolse opvang Agenda Bibliotheek Eemland

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek NIEUWSBRIEF NUMMER 3 23 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Kinderboekenweek Studenten in de school Schoolplein Activiteitencommissie Agenda De Groene Belevenis Godsdienstige

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Godsdienstige vorming. inspireren motiveren verantwoordelijk zijn. Drempels

Godsdienstige vorming. inspireren motiveren verantwoordelijk zijn. Drempels Drempels God, We lopen voortdurend tegen drempels op die contact met U in de weg staan. Drempels in onszelf van geen tijd, geen rust en geen zin hebben. Drempels van goede bedoelingen die toch niet waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

In de periode tot en met 5 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag:

In de periode tot en met 5 april vieren de volgende leerlingen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 22-3 Vr 23-3 Ma 26-3 OR vergadering Di 27-3 Wo 28-3 Grote Rekendag Do 29-3 Vr 30-3 Paasviering Ma 2-4 Tweede paasdag: alle groepen vrij Di 3-4 Deze week: pré-adviezen groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Lied voor de veertigdagentijd en Pasen 2019 Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016

Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 De Hienwijzer Schooljaar 2015-2016, nummer 6 5 februari 2016 15 februari De kinderen uit groep 8 krijgen Onderwijskundige rapporten (OKR) mee naar huis 17 februari Kwartfinale Nationale voorleeswedstrijd,

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten

NIEUWSBRIEF. NUMMER 7 4 december 2015. In deze Nieuwsbrief: Andere schooltijden. Wachten NIEUWSBRIEF NUMMER 7 4 december 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Kerstvieringen Opening schoolplein Personele zaken Andere schooltijden Kindcentrum Julianaschool Wijziging in de jaarplanning

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER juni In deze Nieuwsbrief: Laatste schooldag. Afscheid groep 8. Godsdienstige Vorming Week juni 2017

NIEUWSBRIEF. NUMMER juni In deze Nieuwsbrief: Laatste schooldag. Afscheid groep 8. Godsdienstige Vorming Week juni 2017 NIEUWSBRIEF NUMMER 19 16 juni 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Incasso Formatie Maandag 26 juni Vrijdag 9 juni Afscheid groep 8 Groepswisselmoment Laatste schooldag Agenda De Groene Belevenis

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 16 28 maart 2017 Schoolagenda Zondag 2 april Maandag 3 april Maandag 10 april Maandag 10 april 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering De volgende nieuwsbrief verschijnt Eten en musiceren op de

Nadere informatie

BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017

BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017 23-03-2017 Nr.14 BESTE OUDERS, Tevredenheidsonderzoek 2017 Afgelopen maandag heeft u, als het goed is, een mail gehad met daarin een link naar het tevredenheidsonderzoek. Eén keer in de twee jaar wordt

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 25 september 2015. In deze Nieuwsbrief: Studenten in de school. Kijkmomenten ouders

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 25 september 2015. In deze Nieuwsbrief: Studenten in de school. Kijkmomenten ouders NIEUWSBRIEF NUMMER 3 25 september 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Personeel Niet te vroeg. Actie rugtasjes Sportdag Kijkmomenten ouders Schoolplein Studenten in de school Activiteitencommissie

Nadere informatie

Agenda: Jarigen en diploma s start Vastenactie Luizenpluis. Donderdag 17 maart Palmpasenstokken versieren Palmpasenoptocht 14.

Agenda: Jarigen en diploma s start Vastenactie Luizenpluis. Donderdag 17 maart Palmpasenstokken versieren Palmpasenoptocht 14. Nieuwsbrief 26 9 maart 2016 Groote Veen 89 www.mariaschool-paterswolde.nl 9761 DG, Eelde-Paterswolde mariaschool@primenius.nl Tel: 050-3093460 http://facebook.com/mariapaterswolde http://twitter.com/mariaeelde

Nadere informatie

10 oktober 2014. Gerrit Bussink

10 oktober 2014. Gerrit Bussink 10 oktober 2014 VAN DE DIRECTEUR De komende week ben ik dinsdag, donderdag en vrijdag op De Branding en Hans Boelen maandag en woensdag. Donderdag hebben wij een studiedag waarin we onze ambities gaan

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Samen mogen lezen van de weg die Hij moest gaan Hoe Hij door zijn liefde zelf de dood wist te verslaan Voelen dat Hij meegaat,

Samen mogen lezen van de weg die Hij moest gaan Hoe Hij door zijn liefde zelf de dood wist te verslaan Voelen dat Hij meegaat, Datum: 16 februari 2018 Jaargang: 28 Nummer: 7 @pcbdebranding www.facebook.com/debrandingswifterbant Let op: deze versie is voor de site. Dit betekent dat we alleen voornamen gebruiken en ervoor kiezen

Nadere informatie

Inhoud. Kreet van de week ~ 1 ~

Inhoud. Kreet van de week ~ 1 ~ Schooljaar 2016 2017 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 25 november 2016 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 12 Inhoud Kreet van de Week Verkeersbrigadiers Contactavonden

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief (9) maart 2017

Nieuwsbrief (9) maart 2017 Nieuwsbrief (9) maart 2017 Facebook De Triangel is ook te vinden op Facebook. Er staat een link op de website. Mondriaanproject Vanaf maandag 27 februari zijn alle groepen bezig met de beeldende kunst

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 maart 2018 Jaargang 24 nr. 16 Voorwoord Donderdagavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders,

Schooljaar nummer 13, maart Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 nummer 13, maart 2017 Beste ouders, Maandag, op onze studiedag in de Rode School in Haarlem-Zuid hebben wij, geoefend in het levendig voeren van een gesprek over ons dagelijks werk.

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 28september 2018 1 3 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s)

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Groep 3 en 4 Groep 5,6, 7 en 8 Opgeven Liederen project Liederen project Ps. 105:5 Ps. 105:

Groep 3 en 4 Groep 5,6, 7 en 8 Opgeven Liederen project Liederen project Ps. 105:5 Ps. 105: Schoolnieuws Nieuwsbrief 22 Jaargang 13 02--2017 05-9.30 uur GKV Leek, Bijbelproject Jezus vertelt 07- Kijkochtend groep 3 t/m 8 08- Biddag 09- kijkochtend groep 3 t/m 8 14- Kijkochtend groep 1b en 2 15-

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Als iemand zegt: STOP, dan houd je op! = vrijheid & verantwoordelijkheid. Agenda:

Als iemand zegt: STOP, dan houd je op! = vrijheid & verantwoordelijkheid. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 Leesproject de Rode Draad gaat van start! Vorige week zijn de rode boekenkisten al in de school gebracht zodat schooljaar we vanaf vandaag 2010-2011 echt van start kunnen gaan.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 9 6 november 2018 Deze week: Geachte ouders, Vorige week is juf Anita bevallen van een kerngezonde dochter: Sanne. We feliciteren Jan, Anita en Teun van harte met hun lieve dochter en zusje!

Nadere informatie

Wingerd nieuws Op weg naar Pasen

Wingerd nieuws Op weg naar Pasen Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Op weg naar Pasen In de weken voor Pasen horen we verhalen over mensen die bij Jezus in de buurt waren. Zij vertellen wat ze met hem meegemaakt

Nadere informatie

Catharinanieuws Nummer 2

Catharinanieuws Nummer 2 Fundament voor talent Catharinanieuws Nummer 2 24 september 2012 Agenda In de jaarkalender staat aanstaande woensdag een workshop-middag gepland. Deze is vanwege een druk rooster verplaatst naar woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr 18 20 maart eindredactie: juf van Dijken

Nieuwsbrief nr 18 20 maart eindredactie: juf van Dijken Nieuwsbrief nr 18 20 maart eindredactie: juf van Dijken 20 maart Vandaag begint officieel de lente. Een nieuwe periode breekt aan. Ook zijn we samen met de kinderen op weg naar Pasen. Ook met Pasen breekt

Nadere informatie

Info april CBS t Klinket In deze info. In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen:

Info april CBS t Klinket In deze info. In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Info april 2017 CBS t Klinket 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Belangrijke data... 1 Studiedag... 1 Kledingbeurs

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 13 SCHOOLJAAR Donderdag 17 maart 2016

voor het laatste nieuws kijk je op  NUMMER 13 SCHOOLJAAR Donderdag 17 maart 2016 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 13 SCHOOLJAAR 2015-2016 Donderdag 17 maart 2016 BELANGRIJKE DATA 25-3 Goede Vrijdag, alle leerlingen vrij 27 en 28-3 Pasen 29-3 Studiedag, alle

Nadere informatie

3 april. Trefwoord. No 15 3 april

3 april. Trefwoord. No 15 3 april No 15 3 april C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 3 april In alle groepen werken we naar het paasfeest toe. Pasen is een

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

SCHOOLJAAR NR 4

SCHOOLJAAR NR 4 ZUIDSTROOMNIEUWS!! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR 4 Datum: 30 november 2018 ONTWIKKELINGEN Onderwijs op BS de Zuidstroom Enkele weken geleden is de vacature voor de nieuwe directeur uitgegaan. Ter ondersteuning

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Geachte ouder(s) / verzorger(s), 8 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van 2018! Goed om elkaar weer te ontmoeten na twee vrije weken. We wensen alle kinderen, ouders en alle anderen die betrokken zijn bij onze

Nadere informatie

Lezing over het puberbrein. Isaäk en Rebekka, Genesis 24 De begrafenis van Abraham, Genesis 25: 7-11

Lezing over het puberbrein. Isaäk en Rebekka, Genesis 24 De begrafenis van Abraham, Genesis 25: 7-11 NIEUWSBRIEF NUMMER 6 20 november 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Stuurgroep Andere Tijden Opening schoolplein Welkom Even voorstellen Kindcentrum Julianaschool Topondernemers Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 14 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 14 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 14 van CBS De Tarissing 2018-2019 Overmeesteren Maart 27 Afsluiting projectweek. April 1 Weekopening groep 5 3 De grote rekendag 9 Bern oan t wurd 11 Bern oan t wurd 12 Koningsspelen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF. nr. 16 23 maart 2012. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF nr. 16 23 maart 2012 In deze nieuwsbrief: Informatieavond MR Stagiaires Schoolfotograaf E-mailadressen Parkeren Paasfeest Bericht van Herberg De Hoef Belangrijke data: 5 t/m 10 april geen school

Nadere informatie

P e p p e l p r a a t

P e p p e l p r a a t P e p p e l p r a a t Inhoud: Pasen Schoolfruit Slotfeest Leesvirus Tikotaria Voorleeswedstrijd Bouwen met kleine blokjes Playbackshow Afwezigheid juf Kariann Zwangerschap juf Dieuwerke Kapstokregels Uren

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Toestemming ouders foto s/film. Tennisles groep 3/4. Pionnen klaarzetten op vrijdag om uur

Nieuwsbrief. Agenda. Toestemming ouders foto s/film. Tennisles groep 3/4. Pionnen klaarzetten op vrijdag om uur Nieuwsbrief Nr 12 16-02-2018 Toestemming ouders foto s/film In de vorige nieuwsbrief vertelden we al dat we iets te voorbarig waren met een toestemmingsformulier voor ouders. Aangepast aan deze tijd is

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 11 12 maart 2018 Schoolagenda Dinsdag 13 maart Vrijdag 16 maart Maandag 26 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Maandag 2 april 14.00-17.30 uur en 19.00-20.30 uur Open

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November minutengesprekken Gruwelijk enge winnaars. vrijdag 17 november 2017 Lootjes trekken surprises groep 5 t/m 8

Nieuwsbrief. November minutengesprekken Gruwelijk enge winnaars. vrijdag 17 november 2017 Lootjes trekken surprises groep 5 t/m 8 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2017 Voor op de kalender 10-minutengesprekken Gruwelijk enge winnaars Surprises Voorleeswedstrijd Pietenmiddag Voor op de kalender vrijdag 17 november 2017 Lootjes

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn

inspireren motiveren verantwoordelijk zijn Herinnering In de kerstvakantie werden we opgeschrikt door het verdrietige bericht dat Martijn Heemskerk, de vader van Marco uit groep 7 en oud-leerling Tijn door een ongeluk was overleden. We leven mee

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Weekbrief. Datum: 22 maart. Bovenbouw Tuin Gistermiddag hebben verschillende tuinmannen en -vrouwen hard gewerkt om alle houtsnippers te verspreiden.

Weekbrief. Datum: 22 maart. Bovenbouw Tuin Gistermiddag hebben verschillende tuinmannen en -vrouwen hard gewerkt om alle houtsnippers te verspreiden. Weekbrief Bezoek onze site of volg ons op twitter of facebook. Datum: 22 maart Nieuws Bovenbouw Tuin Gistermiddag hebben verschillende tuinmannen en -vrouwen hard gewerkt om alle houtsnippers te verspreiden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gegaan en daarin hebben onderwijsontwikkelingen niet stil gestaan. Leerkrachten hebben deelgenomen aan cursussen zoals Met Sprongen

Nadere informatie

Feest voor alle kleuters!

Feest voor alle kleuters! 8 Feest voor alle kleuters! Hoera, Aves bestaat in 2015 vijf jaar! Wat doe je als je vijf jaar wordt? Dan geef je een feestje voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Maar hoe doe je dat als je een stichting

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief van CBS De Tarissing NL DOET Maart 21 Open dag nieuwe ouders. 26 Voorstelling voor groep 12345 in Speellokaal. 29 Paasontbijt 30 Goede vrijdag April NL Doet heeft weer mooie dingen

Nadere informatie

O n d e r n e m e n d e n c r e a t i e f!

O n d e r n e m e n d e n c r e a t i e f! Jaargang 19 nr. 11 3 februari 2017 Agenda 6 februari Schoonmaakavond 6 februari MR vergadering 7 februari Groep 1-2 naar Cultuurbedrijf Noordoostpolder 8-9-10 februari Meester Assie afwezig 10 februari

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij!

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij! DE LUSTRUM-FEESTWEEK Lustrum-flits 2 juni 2019 De Vlashof 50 jaar Alle dagen op een rij: Maandag 10 juni 2019 2e Pinksterdag: school gesloten! Dinsdag 11 juni 2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 9 oktober 2015. In deze Nieuwsbrief: Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen. Herfstmorgen

NIEUWSBRIEF. NUMMER 4 9 oktober 2015. In deze Nieuwsbrief: Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen. Herfstmorgen NIEUWSBRIEF NUMMER 4 9 oktober 2015 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Raar maar waar Actie rugzakjes voor vluchtelingenkinderen Tussenschoolse opvang Streetwise Activiteitencommissie

Nadere informatie

Uit de school geklapt!

Uit de school geklapt! Nieuwsbrief van de Prins Willem Alexanderschool Laren. Vrijdag 01september 2017 Beste ouders / verzorgers, De eerste twee schoolweken zitten er alweer op. Er is in alle klassen een goede start gemaakt.

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Watertaps in het Majellapark. Anita Verweij Schoolleider [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief 17 KBS De Kameleon 1 april 016 1 Watertaps in het Majellapark Oog voor talent Zonder water is geen leven mogelijk. Dit is veel omvattend, maar waar! De plantjes

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag Beste ouders, Wat staat onze school toch op een prachtig plekje! Vorige week zagen we dat maar weer eens toen Juf Ilse met Unit 2 ijsbellen ging blazen op de bevroren tennistafel op ons plein en de zon

Nadere informatie

Hierbij de laatste informatiebrief van dit jaar. We hopen elkaar morgen allemaal te zien tijdens de kerstviering.

Hierbij de laatste informatiebrief van dit jaar. We hopen elkaar morgen allemaal te zien tijdens de kerstviering. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Hierbij de laatste informatiebrief van dit jaar. We hopen elkaar morgen allemaal te zien tijdens de kerstviering. een ster maakt de lucht minder dreigend een kaars maakt de

Nadere informatie

Weekbrief. Datum: 5 april

Weekbrief. Datum: 5 april Weekbrief Bezoek onze site of volg ons op twitter of facebook. Datum: 5 april Nieuws Algemeen Koningsspelen Dit jaar vinden de Koningsspelen op vrijdag 12 april plaats. We starten met onze jaarlijkse sponsorloop

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B

NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B NR. 2 5 september 2019 (nr. 3 zal verschijnen op 19 september 2019) Beste ouders, NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Afgelopen weken is er volop gewerkt rondom "Ikke/ik". Wie ben ik, wat doe ik graag, wat

Nadere informatie