Narrowcasting by. increase your message!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Narrowcasting by. increase your message!"

Transcriptie

1 Narrowcasting by increase your message!

2 Hulskamp Audiovisueel Toonaangevend in totaaloplossingen Goede apparatuur verkopen kan iedereen. Goed ermee omgaan en alle mogelijkheden voor uw doeleinden benutten, dát is de kunst. Hulskamp verstaat die kunst. Al meer dan 35 jaar. Als toonaangevende partner voor beeld en geluid, groot geworden door verkoop en verhuur van audiovisuele apparatuur. Hulskamp levert alles. Van reversmicrofoons tot turn-key projecten. Van kleinschalige presentatietools tot complexe audiovisuele installaties, complete videoproducties en omvangrijke grafische reclamedisplays. Daarbij draait het allemaal om u. Dat betekent dat we uw wensen vooraf exact in beeld brengen en grondig met u bespreken. Dat betekent ook: niet blindstaren op technische specificaties, maar kijken naar de gebruikswaarde wat u ermee kunt. En omdat uw tevredenheid voorop staat, leveren we behalve onze hoogwaardige hardware ook belangrijke ondersteunende diensten. Zoals technisch advies, begeleiding, installatie, 24/7 onderhoud en reparatie volgens de hoogste professionele normen. Ons uitgebreide High Definitionaanbod is uniek in Europa. Daarnaast verzorgen we de volledige contentcreatie voor multimediatoepassingen als corporate video en tv-commercials. En wist u dat Hulskamp dé specialist is in narrowcasting? Niet voor niets zijn we het best uitgeruste facilitair AV-huis. Met een eigen, professioneel ingerichte studio en geavanceerde editing-faciliteiten. Strategisch gevestigd aan de A2, maar met een landelijk dekkend netwerk. Hulskamp biedt u het complete pakket en heeft zich ontwikkeld van leverancier van technologie naar aanbieder van integrale, innovatieve oplossingen. Zodat u het maximale kunt halen uit onze state-of-the-art producten. Er is meer mogelijk dan u denkt.

3 Narrowcasting Communicatie gaat steeds sneller. Verstrooide prikkels volgen zich echter in een hoog tempo op, waardoor uw uitgezonden boodschappen vaak hun doel missen. verkeer gaat verloren in de massaliteit van berichten die dagelijks in de mailbox verschijnt. TV-commercials worden vlot weg gezapt met de afstandbediening. Het is tijd voor doeltreffende en to-the-point communicatie die eenvoudig en snel is aan te passen aan de dagelijkse veranderingen. Narrowcasting voldoet aan deze Dynamic ViewPoint eis. Met de juiste boodschap, Hulskamp Audiovisueel is dé op het juiste moment, bij de specialist in narrowcasting. juiste doelgroep. Een vorm Met Dynamic ViewPoint van communicatie die oprukt bieden wij een succesvol in de retail, maar ook in de communicatieconcept dat horeca, bij evenementen, uiterst eenvoudig te bedienen banken en productiebedrijven. is. U bepaalt de boodschap Narrowcasting werkt met en, als u het liever niet zelf audiovisuele displays en op doet, zorgen wij ervoor dat maat gesneden content die deze zichtbaar wordt. Op het steeds wordt geactualiseerd. moment dat u dat wilt, op de door u gekozen locatie. Hulskamp Audiovisueel kan met dit concept een end-to-end managed service leveren, of een deelgebied voor u invullen. De keuze is geheel aan u. Dynamic ViewPoint voorziet in de volgende onderdelen: Gemeenschappelijke ontwikkeling van het gewenste concept Levering van hard- en software Implementatie en installatie van het volledige systeem Ontwikkeling van eventueel gewenste maatwerkfunctionaliteit Training van medewerkers SLA op de geleverde apparatuur en diensten Beheer en productie van content Hosting van het platform Levering van informatieve datafeeds Breed toepasbaar Dynamic ViewPoint bewijst dat narrowcasting niet alleen toepasbaar is op de winkelvloer. Het wordt ook ingezet om personeel dat niet beschikt over een eigen computerwerkplek van belangrijke informatie te voorzien. Of bijvoorbeeld om medewerkers op de hoogte te brengen van de huidige status van een productieproces. Geautomatiseerd weergeven van uw actuele vacatures? De actuele vertrektijden van de NS? Een interactieve plattegrond? Met Dynamic ViewPoint is het allemaal mogelijk. En nog veel meer. Slimme oplossingen Hulskamp maakt gebruik van no-nonsense oplossingen waar u mee vooruit kunt. Aan een los softwarepakketje hebt u immers weinig. Dankzij onze langjarige ervaring weten we als geen ander wat er in de markt leeft. Dit heeft onder meer geleid tot het DVP2meetconcept, dat speciaal is ontwikkeld voor meetingcentra en vergaderlocaties. Een uiterst pragmatisch concept met de kracht van Dynamic ViewPoint, uitgebreid met een slimme bewegwijzeringoplossing. Dit is slechts één van de mogelijke uitbreidingen op ons solide standaardconcept. Of u nu één scherm wilt aansturen of een netwerk van honderden schermen, bij Hulskamp bent u altijd verzekerd van de meest economische en beste oplossing. Bel voor meer informatie of mail naar

4 Avans Hogeschool Een ideale manier om met studenten te communiceren Met ruim studenten, drie vestigingsplaatsen Breda, Tilburg en s Hertogenbosch en een breed studieaanbod, behoort Avans Hogeschool tot de grotere hogescholen van Nederland. De onderwijsinstelling loopt voorop in innovatie, getuige een ultramoderne leeromgeving, de nieuwste IT-infrastructuur en de laatste snufjes op het gebied van elektronica, afvalscheiding en energieverbruik. Bij zo n state-of-the-art omgeving hoort een state-ofthe-art narrowcastingsysteem, zegt René van der Burgt, medewerker E-business en Nieuwe Media van Avans Hogeschool. Narrowcasting heeft aspecten die andere media niet hebben. Je kunt je content heel direct op bepaalde doelgroepen toesnijden en op elk gewenst tijdstip aanpassen. Als er bijvoorbeeld een open avond of congres is, laten we de reguliere uitzending overgaan in een speciale programmering waarbij we ook het geluid aanzetten. En dat is allemaal van tevoren in te stellen. Kortom, het is een heel dynamisch medium. Zo dynamisch dat elke academie binnen de hogeschool er op eigen wijze gebruik van kan maken. Anders dan dringt narrowcasting zich niet op, terwijl de geïnteresseerde ontvanger de boodschap toch oppikt. Een ideale manier om met studenten te communiceren. Studieverenigingen gebruiken het systeem als marketingtool of expomedium. Neem studenten kunst die hun artistieke creaturen op de schermen vertonen; beter kunnen ze het niet overbrengen, want de displays hangen overal! Punt, de onafhankelijke schoolkrant van Avans, publiceert via narrowcasting, en onze cateraar Sodexo maakt er zijn aanbieding van de week bekend. Een echte killerapplicatie is de realtime weergave van de treintijden. Een uitkomst voor studenten, die nog even blijven werken of babbelen als de trein vertraging heeft. Hulskamp zorgt hierbij voor de koppeling met externe digitale informatiebronnen. Narrowcasting leent zich ook uitstekend voor de aankondiging van sportprogramma s, workshops of events. Sinds we onze oproepen voor digitale enquêtes via de schermen laten lopen, is de respons veel hoger. Narrowcasting blijkt hierin effectiever dan , dat door informatie-overflow zijn kracht verliest. Steeds meer partijen willen er iets mee, en we krijgen dan ook veel aanvragen binnen. Schermen ophangen en aansluiten is de kunst niet. De waarde van narrowcasting schuilt in het gebruik: wat je ermee kunt doen. Hulskamp heeft ons uitstekend begeleid in het benutten van de mogelijkheden. Dat waarderen we, want narrowcasting is een nieuw medium waarvan de mogelijkheden al doende toenemen.

5 Free Record Shop Op weg naar entertainment store van de toekomst Blijft narrowcasting in veel winkels beperkt tot commercials zonder geluid, bij Free Record Shop hoor je wat je ziet. De koppeling van audio en video is een effectieve manier om de zintuigen te prikkelen en een echte entertainmentbeleving tot stand te brengen, aldus Krimo Maadi, hoofd New Business Development bij Free Record Shop. De keten heeft narrowcasting integraal onderdeel van haar winkelbeeld gemaakt. Bij het innovatieve narrowcastingconcept Yource TV Yource TV is het nieuwe communicatieplatform van Free Record Shop en staat voor your source for entertainment wordt de optimale balans nagestreefd tussen versterking van de winkelbeleving en commerciële boodschappen. Dat is een andere kijk op het medium. Maadi: Ons primaire doel is niet om de advertentieinkomsten te maximaliseren. De focus van de programmering ligt in sterke mate op muziekvideo s. Uiteraard draaien we de commerciële prioriteiten van dat moment, maar we wisselen de hits af met catalogusmateriaal en klassiekers. Dat is niet alleen prettig voor de klant, maar ook voor het winkelpersoneel, of onze samenwerkers, zoals wij ze noemen. Tussen de videoclips draaien we commercials. Deze zijn voornamelijk gericht op de andere productgroepen movies, games, hardware en tickets en hebben eveneens een zo hoog mogelijke belevingsfactor. Bij ons geen Kips-leverworst op de schermen! Het programmaformat wordt ontwikkeld door een team van mensen uit verschillende disciplines op het hoofdkantoor. Van daaruit gaat het online naar de filialen. Een nieuw concept, dat Hulskamp technisch heeft ondersteund. Niet van: hier heb je de apparatuur, zoek het verder maar uit, maar met gevoel voor service en een betrokken houding. Belangrijk, want als je iets nieuws wilt ontwikkelen, moet je niet geremd worden door techniek. Hulskamp is echt in staat geweest onze innovatie, op weg naar een high-end entertainment store, te faciliteren.

6 Rabobank Het wachtmoment benutten Van alle banken was Rabobank een van de eerste die het nut zag van narrowcasting. Geheel in lijn met het innovatieve imago van Rabobank, die bijvoorbeeld Europabreed voorop loopt met internetbankieren. Met narrowcasting willen we echt meeblazen in de voorhoede, zegt Jan Kees Lemkes, Communicatie Project Manager. Tijdens hun bankbezoek zien klanten zowel de tv-commercials van Fatima als diverse presentaties van financiële producten: Rabo ViewPoint. Het concept is voortgekomen uit de posters met informatie over sparen, beleggen of hypotheken. Rabo heeft echter zoveel producten en acties; je kunt niet het hele kantoor volhangen met posters. Rond 2000 maakte narrowcasting een einde aan dit ruimteprobleem. Inmiddels zijn circa 450 vestigingen over heel Nederland voorzien van een display. Dat worden er waarschijnlijk zo n 600. Het zijn voornamelijk de grotere kantoren, waar veel klanten komen. Jarenlang bood Rabobank Nederland een standaardprogrammering voor de particuliere markt, met algemene aanbiedingen en acties. Hierin ontstaat steeds meer diversificatie doordat de content wordt afgestemd op specifieke klantgroepen, bijvoorbeeld private banking en de zakelijke markt. De lokale Rabobanken kunnen daarbij ook nog hun eigen prioriteiten stellen, dat heeft te maken met de coöperatieve structuur van het bedrijf. Narrowcasting biedt hun die mogelijkheid tot maatwerk. Rabobank heeft bewust afgezien van amusement en nietszeggende filmpjes. Doel is het wachtmoment te benutten en de klant te confronteren met een boodschap die courant is. Denk aan commerciële acties maar ook aan sponsoring, bijvoorbeeld van het Van Gogh Museum. Dat is tegelijk een mooie gelegenheid om onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, gekoppeld aan de actualiteit. De beelden zijn op dat moment ook op andere media tv, internet te zien. Rabo ViewPoint is dan ook onderdeel van de totale mediamix. Kantoren met speciale wensen staat het vrij naar Hulskamp, onze preferred supplier, toe te stappen voor hun eigen lokale pagina s als aanvulling op het basispakket. Ze hoeven alleen teksten en foto s aan te leveren; Hulskamp zet deze in het juiste format en stuurt een kant-en-klaar product via ADSL terug. Een vorm van outsourcing waarmee we maximaal resultaat bereiken met minimale inspanning. Feitelijk houdt Hulskamp het complete netwerk in de lucht, onder regie van Rabobank. Bovendien zijn ze sterk betrokken bij de conceptontwikkeling. Animaties, meerdere uitzendingen op één pc de technische mogelijkheden nemen snel toe.

7 Kamer van Koophandel Van loketorganisatie naar transparante service retailer Het begint al bij de twee grote videoschermen aan de buitengevels, waarop passanten en weggebruikers onder meer een film over bruisend Amsterdam te zien krijgen. Bedoeld om de interne dynamiek van de Kamer van Koophandel ook naar buiten uit te stralen, meldt marketingmanager Jeroen van den Boogaard. Maar het mooiste zie je toch binnen: een uiterst innovatieve narrowcastingtoepassing, opgenomen in een strak en tegelijk uitnodigend interieur de KvK nieuwe stijl heeft in de hoofdstad een kickstart gemaakt. Binnen valt het oog op een grote variëteit aan displays: vier plafondschermen, twee interactieve kiosken met touchscreens, een bar met aan weerszijden een serie pc s en nog enkele schermen bij de ingang van de seminarrooms. Alsof de hele ruimte lijkt te zeggen: hier moet je als ondernemer zijn voor informatie. En dat is precies wat we willen zijn: een kennis- en ontmoetingscentrum voor ondernemers, bevestigt Van den Boogaard. De grote plafondschermen tonen onder andere de agenda van onze seminars en netwerkbijeenkomsten, afgewisseld met tips over ondernemen en informatie over onze activiteiten om de regionale economie te stimuleren. Op de touchscreens kunnen bezoekers kijken en luisteren naar ervaringen van reallife ondernemers. Met hun vingertop maken ze een keuze uit diverse behartigenswaardige onderwerpen: hoe je een bedrijf start, klanten werft, een administratie opzet en nog veel meer. En aan de pc-consoles kan men gratis internetten. Vroeger kwamen de klanten hier binnen, kregen een volgnummer en gingen zitten wachten tot ze aan de beurt waren. Maar wij willen dat ze actief kennismaken met onze dienstverlening. Die hebben we dus via de schermen in de etalage gezet, een soort service retailing. En het mooie is dat niemand meer hoeft op te letten of hij aan de beurt is, want de volgnummers verschijnen automatisch op elk scherm. Nota bene in de huisstijl, en vergezeld van het bekende Windows-geluidje. Twee vliegen in één klap dus. En, niemand zit hier nog te wachten. Hulskamp heeft ons een innovatieve totaaloplossing geboden om op een dynamische manier met onze klanten te communiceren, geïntegreerd met onze bedrijfsprocessen. Bovendien gebruikmakend van de voorhanden software en databases; dat maakt het extra efficiënt en ook nog eens betaalbaar.

8 Catharinaziekenhuis Heel wat collega-instellingen zijn stikjaloers op wat we hier hebben De beste zorg met de beste apparatuur, dat is wat het Catharina-ziekenhuis in Eindhoven (CZE) wil uitstralen. Wij zijn een hightech ziekenhuis, en dat moet ook doorklinken in onze communicatiemiddelen, betoogt Ad Schakenraad, Programmacoördinator en docent IT. Dankzij de professionele ondersteuning van Hulskamp passen we het narrowcastingconcept hier op drie manieren toe. Allereerst CZE-tv, ons eigen uitzendnet met 33 displays verspreid in het gebouw. CZEtv is bedoeld om wachtende bezoekers te informeren over een breed aantal zaken. Dit varieert van algemene mededelingen als Uw en onze eigendommen worden bewaakt met camera s tot de bezoektijden. Maar we gebruiken het ook om het ziekenhuis te profileren, bijvoorbeeld met de aankondiging dat ons nieuwe Imaging Center wordt geopend. De programmering wordt centraal aangestuurd, maar de poliklinieken hebben veel ruimte voor lokaal initiatief. Zo werkt Cardiologie met bewegende beelden, waarbij de bezoeker een rondgang krijgt door het hartcentrum. En bij Radiologie worden patiënten al in de wachtkamer geïnformeerd over het aanstaande onderzoek. Door deze informatie gaat de patiënt beter geïnformeerd de behandelkamer in, met als resultaat dat er meer behandelingen per dag kunnen plaatsvinden! Bovendien is de interface zo simpel, dat de poli s maar 20 minuten nodig hebben om het systeem te leren bedienen. Ook de zaalsignalering binnen de dienst Onderwijs en Onderzoek is een succes. De vele cursisten die we hier krijgen CZE is zeer actief in medische en paramedische scholing vinden moeiteloos de weg dankzij het digitale informatiescherm bij de ingang. Het hele dagprogramma staat erop, uitgesplitst naar tijdstip en lokaal. Naast elke lesruimte hangt nog een apart scherm met programmainformatie. De informatie wordt gehaald uit de bestaande reserveringsdatabase en wordt iedere minuut ververst. Actueler kun je het niet krijgen. En het scheelt de dames van de balie veel tijd. Heel wat collegaopleidingscentra zijn stikjaloers op wat we hier hebben. Tot slot het elektronische vacaturescherm daar roept het personeel echt over. Het hangt strategisch tussen de centrale hal en het restaurant, én het beweegt. Het trekt dus de aandacht van mogelijke kandidaten, en dat is wat je wilt. Op een scherm ernaast kunnen ze inzoomen op afzonderlijke vacatures, met een trackball en clicker. Het wérkt, en een goedkopere manier van adverteren is er niet. Wij hebben de investering al dubbel en dwars terugverdiend. so simple / Ref

9 Vestigingen: Utrecht Zwolle Den Bosch Rijnmond Den Haag Hoofdkantoor: Hulskamp Audiovisueel Proostwetering AB Utrecht

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Marketing48 in de zorg

Marketing48 in de zorg Kennisnetwerk in vernieuwende Marketing Een uitgave van Dune Reclamebureau Pebbler Vixy RobinC Art Beat TNMF Lekkere Tekst SterCommunicatie Wizzle efficiënta Merckwaardig. EDITIE 1, VOORJAAR 2014 www.marketing48.nl

Nadere informatie

Audiovisuele & ICT Systeem Integratie + Hoogwaardige Ruimte-inrichting

Audiovisuele & ICT Systeem Integratie + Hoogwaardige Ruimte-inrichting Audiovisuele & ICT Systeem Integratie + Hoogwaardige Ruimte-inrichting Inhoudsopgave Introductie 4-9 Voorwoord 4 Divisies 4 BIS Concepten 6 Disciplines 8 Paketten 9 Maatwerkoplossingen 9 BIS Room Concepts

Nadere informatie

Social citymarketing. Waarom je beter vandaag kunt beginnen dan morgen. Door: Fabian Savert

Social citymarketing. Waarom je beter vandaag kunt beginnen dan morgen. Door: Fabian Savert Social citymarketing Waarom je beter vandaag kunt beginnen dan morgen Door: Fabian Savert Titel: Social Citymarketing Ondertitel: Waarom je beter vandaag kunt beginnen dan morgen Auteur: Fabian Savert

Nadere informatie

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU

BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU BULLDOG MEDIA FULL SERVICE INTERNET & RECLAMEBUREAU ui j e D e w e t s a a gn cc u rs!! es inhoud Wie zijn wij? ICt Waarborg Logo en huisstijl Websites Webshop Starterspakketen A-B-C-D Backup en support

Nadere informatie

ILLUSTRATIE VOORZIJDE

ILLUSTRATIE VOORZIJDE uitgave 3 juni 2014 ILLUSTRATIE VOORZIJDE Open for Support, afgekort O4S, is een leverancier van datacenter diensten. O4S levert geen individuele diensten of producten. Wij leveren een uniek totaalconcept

Nadere informatie

Onze performance is met het datawarehouse aantoonbaar verbeterd

Onze performance is met het datawarehouse aantoonbaar verbeterd Maart 2012 Jaargang 25 #5 HEALTHCARE SPECIAL Diaconessenhuis Leiden kiest overtuigd voor Vidaví Dé ERP-oplossing voor de zorg Betere infrastructuur en minder beheerskosten Elker Jeugd- en Opvoedhulp Symposium

Nadere informatie

Doe je voordeel met VNSG-lidmaatschap

Doe je voordeel met VNSG-lidmaatschap CONTACTUEEL IS DE NIEUWSBRIEF VAN CTAC EN WORDT UITGEGEVEN OM RELATIES TE INFORMEREN OVER DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN CTAC EN HAAR WERKZAAMHEDEN. Voorwoord Regisseur Het maken van een speelfilm is een

Nadere informatie

Detron ICT & Telecom Groep. Jaarverslag2012

Detron ICT & Telecom Groep. Jaarverslag2012 Detron ICT & Telecom Groep Jaarverslag 2O12 Jaarverslag2012 DETRON CONNECTS GROWTH & FUN Jaarverslag 2012 Detron ICT & Telecom Groep B.V. Inhoud Voorwoord George Banken (CEO) 6 Kengetallen en omzetverdeling

Nadere informatie

HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. DEEL DIT ebook

HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. DEEL DIT ebook ebook HET GROTE WEBINAR HANDBOEK DEEL DIT ebook INHOUDSOPGAVE 1 4 IK GELOOF IN WEBINARS Verhalen uit de praktijk Pagina 4 2 5 EEN WEBINAR Wat kost het eigenlijk? Pagina 8 3 6 JE WEBINAR IN DE SOEP In 12

Nadere informatie

Bekijk onze eerstvolgende Business Eventdagen op BTCTELECONSULT.NL/BUSINESSEVENT. Met vriendelijke groet,

Bekijk onze eerstvolgende Business Eventdagen op BTCTELECONSULT.NL/BUSINESSEVENT. Met vriendelijke groet, TELECOM TABLOID RENDEMENT IN DE LIFT herfst 2013 / winter 2014 >> Thema: Rendement in de lift >> Hosted IP Telefonie op maat... pag. 2 >> Special: bewaar-stappenplan... pag. 3 t/m 6 Slimmer werken, communiceren

Nadere informatie

Digital Signage-wijzer 2015

Digital Signage-wijzer 2015 Digital Signage-wijzer 2015 De hulp om wegwijs te worden in Digital Signage Digital Signage Toepassingen Cloud Kosten ROI Digital Signage Monitor is onderdeel van EKCIT European Knowledge Center for Information

Nadere informatie

Ctac blijft in beweging

Ctac blijft in beweging CONTACTUEEL IS DE NIEUWSBRIEF VAN CTAC EN WORDT UITGEGEVEN OM RELATIES TE INFORMEREN OVER DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN CTAC EN HAAR WERKZAAMHEDEN. Voorwoord Ctac blijft in beweging Voordat u over de tent

Nadere informatie

Kansen in mindere tijden. Statements WD als voeding voor de politiek. Visieontwikkeling en uitvoering

Kansen in mindere tijden. Statements WD als voeding voor de politiek. Visieontwikkeling en uitvoering In het nieuwsd April 2009 In deze uitgave: Industriedag 2009 Bezoek stadsdepot Maatregelenpakket economische recessie Thema: Onderwijsleerbedrijven vergen tijd én geduld KvK en de Drechtsteden Kansen in

Nadere informatie

2 0 1 4 E E r s t E E d i t i E F A B U L O U S 40. 40 stabiel groeiende bedrijven in de Flexbranche

2 0 1 4 E E r s t E E d i t i E F A B U L O U S 40. 40 stabiel groeiende bedrijven in de Flexbranche 2 0 1 4 E E r s t E E d i t i E F A B U L O U S 40 40 stabiel groeiende bedrijven in de Flexbranche De branche verandert de Fabulous 40 is een initiatief van Capitalmind* in samenwerking met FlexNieuws.

Nadere informatie

Hoe kies je het juiste medium?

Hoe kies je het juiste medium? loseup close-up is een uitgave van zeylmaker & partners I jaargang 24 I omzetverhogende uitgave Customer media: Hoe kies je het juiste medium? En verder: Melanie Lamberink, Sales Customer Media bij Zeylmaker

Nadere informatie

EspritXB: betere processen, betere dienstverlening. Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur

EspritXB: betere processen, betere dienstverlening. Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur J A A R G A N G 1 N U M M E R 2 Z O M E R 2 0 0 9 EspritXB: betere processen, betere dienstverlening Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur VERBONDEN JAARGANG 1 NUMMER 2 ZOMER

Nadere informatie

HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN

HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN HAGERO Wij doen graag iets meer voor u! DOCUMENT EN IT-OPLOSSINGEN ONTZORGEN EN BESPAREN 4 HOME 12 Document Oplossingen printoplossingen printbeheer met HMS 18 MANAGED SERVICES Effectieve oplossingen zoals

Nadere informatie

Remcoh MAGAZINE. Interview Paul Maas, Rode Kruis Eindhoven Remcoh is snel en flexibel. Innovatie & Trends Windows 8 & werken in de cloud

Remcoh MAGAZINE. Interview Paul Maas, Rode Kruis Eindhoven Remcoh is snel en flexibel. Innovatie & Trends Windows 8 & werken in de cloud magazine voor ondernemers Remcoh MAGAZINE 2 de editie 2013 www.remcoh.nl Proactief meedenken met Alphacan Interview Paul Maas, Rode Kruis Eindhoven Remcoh is snel en flexibel Innovatie & Trends Windows

Nadere informatie

MAGAZINE 2014. fit. for the. future UITGAVE VAN VERENIGING VAN BEDRIJFSTELECOMMUNICATIE GROOTGEBRUIKERS

MAGAZINE 2014. fit. for the. future UITGAVE VAN VERENIGING VAN BEDRIJFSTELECOMMUNICATIE GROOTGEBRUIKERS MAGAZINE 2014 fit for the future UITGAVE VAN VERENIGING VAN BEDRIJFSTELECOMMUNICATIE GROOTGEBRUIKERS IN BEELD De telecom en ICT oplossing die u per medewerker per maand kunt aanpassen Alleen bij KPN ÉÉN

Nadere informatie

het ONDERNEMERS T GOOI

het ONDERNEMERS T GOOI NR. 2 2010 het ONDERNEMERS T GOOI Genoeg beleggingskansen B E L A N G Rabobank kijkt verder dan haar eigen vier muren Nieuwe Successiewet en het bedrijfstestament De (mee)denktank voor het MKB ONLINE WWW.ONDERNEMERSBELANG.NL

Nadere informatie

XV Retail: Modern, bedrijfszeker en vooral: economisch!

XV Retail: Modern, bedrijfszeker en vooral: economisch! CONTACTUEEL IS DE NIEUWSBRIEF VAN CTAC EN WORDT UITGEGEVEN OM RELATIES TE INFORMEREN OVER DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN CTAC EN HAAR WERKZAAMHEDEN. EEN GREEP UIT DE INHOUD: PAG 3 Epson legt basis voor

Nadere informatie

3 jaar SaleSmagazine

3 jaar SaleSmagazine In gesprek met Bas Hoogland, klantgericht denken bij Landal Green Parks Rob Honing, Hotitem voert Sales Funnel in Bas Westland, social media tips & tricks Social Media als Sales Tool, door Mercuri international

Nadere informatie

Verbonden. 11 operations update Duidelijke facturen Nieuw generatie netwerk

Verbonden. 11 operations update Duidelijke facturen Nieuw generatie netwerk Verbonden Magazine / Jaargang 3 / nummer 6 / VoorJaar 2011 Verbonden Telefonie over IP 3 face 2 face Michael Toornent, Product Specialist 7 Productnieuws Hosted Telefonie 8-9 Verbonden met de klant Van

Nadere informatie

TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder

TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder TEAM FINANCIEEL De softwareoplossing voor de boekhouder AccountView BV H.J.E. Wenckebachweg 200 Postbus 9400 1006 AK Amsterdam Tel. 020 355 29 10 Fax 020 617 14 78 E-mail: sales@accountview.com Internet:

Nadere informatie

In deze uitgave: we kijken vooruit naar cloud computing

In deze uitgave: we kijken vooruit naar cloud computing In deze uitgave: we kijken vooruit naar cloud computing Cloud computing Cloud computing is het via het internet op aanvraag beschikbaar stellen van hardware, software en gegevens. De term is afkomstig

Nadere informatie

Klantgerichter door Business Intelligence

Klantgerichter door Business Intelligence CONTACTUEEL IS DE NIEUWSBRIEF VAN CTAC EN WORDT UITGEGEVEN OM RELATIES TE INFORMEREN OVER DE LAATSTE ONTWIKKELINGEN VAN CTAC EN HAAR WERKZAAMHEDEN. BIgrip implementeert slagvaardig BI-systeem bij Océ Klantgerichter

Nadere informatie

Voorwoord. Chapter BNI Arend Schiedam. De afgelopen maanden hebben professionele zakenmensen met een gestructureerd

Voorwoord. Chapter BNI Arend Schiedam. De afgelopen maanden hebben professionele zakenmensen met een gestructureerd BNI Arend Schiedam O N Z E L E D E N 1. Dietert Bleijs Bleijsfilm BV 7 2. Ine Bongaerts Bongaerts Financieel Adviseur 9 3. Jasper Bravenboer Bravenboer Management in Bouwprojecten 11 4. Evert-Jan Oskam

Nadere informatie

EspritXB: betere processen, betere dienstverlening. Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur

EspritXB: betere processen, betere dienstverlening. Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur J A A R G A N G 1 N U M M E R 2 Z O M E R 2 0 0 9 EspritXB: betere processen, betere dienstverlening Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur VERBONDEN JAARGANG 1 NUMMER 2 ZOMER

Nadere informatie

Sales Apps maken het verkoopproces effectief en leuk

Sales Apps maken het verkoopproces effectief en leuk In gesprek met Olivier van Arkel, sales directeur Sharewire Jasper Klootwijk, commercieel directeur SNT Harald de Jongh, verkoopdirecteur Zakelijke Markt PostNL Michael van den Brink, sales director KPN

Nadere informatie