Narrowcasting by. increase your message!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Narrowcasting by. increase your message!"

Transcriptie

1 Narrowcasting by increase your message!

2 Hulskamp Audiovisueel Toonaangevend in totaaloplossingen Goede apparatuur verkopen kan iedereen. Goed ermee omgaan en alle mogelijkheden voor uw doeleinden benutten, dát is de kunst. Hulskamp verstaat die kunst. Al meer dan 35 jaar. Als toonaangevende partner voor beeld en geluid, groot geworden door verkoop en verhuur van audiovisuele apparatuur. Hulskamp levert alles. Van reversmicrofoons tot turn-key projecten. Van kleinschalige presentatietools tot complexe audiovisuele installaties, complete videoproducties en omvangrijke grafische reclamedisplays. Daarbij draait het allemaal om u. Dat betekent dat we uw wensen vooraf exact in beeld brengen en grondig met u bespreken. Dat betekent ook: niet blindstaren op technische specificaties, maar kijken naar de gebruikswaarde wat u ermee kunt. En omdat uw tevredenheid voorop staat, leveren we behalve onze hoogwaardige hardware ook belangrijke ondersteunende diensten. Zoals technisch advies, begeleiding, installatie, 24/7 onderhoud en reparatie volgens de hoogste professionele normen. Ons uitgebreide High Definitionaanbod is uniek in Europa. Daarnaast verzorgen we de volledige contentcreatie voor multimediatoepassingen als corporate video en tv-commercials. En wist u dat Hulskamp dé specialist is in narrowcasting? Niet voor niets zijn we het best uitgeruste facilitair AV-huis. Met een eigen, professioneel ingerichte studio en geavanceerde editing-faciliteiten. Strategisch gevestigd aan de A2, maar met een landelijk dekkend netwerk. Hulskamp biedt u het complete pakket en heeft zich ontwikkeld van leverancier van technologie naar aanbieder van integrale, innovatieve oplossingen. Zodat u het maximale kunt halen uit onze state-of-the-art producten. Er is meer mogelijk dan u denkt.

3 Narrowcasting Communicatie gaat steeds sneller. Verstrooide prikkels volgen zich echter in een hoog tempo op, waardoor uw uitgezonden boodschappen vaak hun doel missen. verkeer gaat verloren in de massaliteit van berichten die dagelijks in de mailbox verschijnt. TV-commercials worden vlot weg gezapt met de afstandbediening. Het is tijd voor doeltreffende en to-the-point communicatie die eenvoudig en snel is aan te passen aan de dagelijkse veranderingen. Narrowcasting voldoet aan deze Dynamic ViewPoint eis. Met de juiste boodschap, Hulskamp Audiovisueel is dé op het juiste moment, bij de specialist in narrowcasting. juiste doelgroep. Een vorm Met Dynamic ViewPoint van communicatie die oprukt bieden wij een succesvol in de retail, maar ook in de communicatieconcept dat horeca, bij evenementen, uiterst eenvoudig te bedienen banken en productiebedrijven. is. U bepaalt de boodschap Narrowcasting werkt met en, als u het liever niet zelf audiovisuele displays en op doet, zorgen wij ervoor dat maat gesneden content die deze zichtbaar wordt. Op het steeds wordt geactualiseerd. moment dat u dat wilt, op de door u gekozen locatie. Hulskamp Audiovisueel kan met dit concept een end-to-end managed service leveren, of een deelgebied voor u invullen. De keuze is geheel aan u. Dynamic ViewPoint voorziet in de volgende onderdelen: Gemeenschappelijke ontwikkeling van het gewenste concept Levering van hard- en software Implementatie en installatie van het volledige systeem Ontwikkeling van eventueel gewenste maatwerkfunctionaliteit Training van medewerkers SLA op de geleverde apparatuur en diensten Beheer en productie van content Hosting van het platform Levering van informatieve datafeeds Breed toepasbaar Dynamic ViewPoint bewijst dat narrowcasting niet alleen toepasbaar is op de winkelvloer. Het wordt ook ingezet om personeel dat niet beschikt over een eigen computerwerkplek van belangrijke informatie te voorzien. Of bijvoorbeeld om medewerkers op de hoogte te brengen van de huidige status van een productieproces. Geautomatiseerd weergeven van uw actuele vacatures? De actuele vertrektijden van de NS? Een interactieve plattegrond? Met Dynamic ViewPoint is het allemaal mogelijk. En nog veel meer. Slimme oplossingen Hulskamp maakt gebruik van no-nonsense oplossingen waar u mee vooruit kunt. Aan een los softwarepakketje hebt u immers weinig. Dankzij onze langjarige ervaring weten we als geen ander wat er in de markt leeft. Dit heeft onder meer geleid tot het DVP2meetconcept, dat speciaal is ontwikkeld voor meetingcentra en vergaderlocaties. Een uiterst pragmatisch concept met de kracht van Dynamic ViewPoint, uitgebreid met een slimme bewegwijzeringoplossing. Dit is slechts één van de mogelijke uitbreidingen op ons solide standaardconcept. Of u nu één scherm wilt aansturen of een netwerk van honderden schermen, bij Hulskamp bent u altijd verzekerd van de meest economische en beste oplossing. Bel voor meer informatie of mail naar

4 Avans Hogeschool Een ideale manier om met studenten te communiceren Met ruim studenten, drie vestigingsplaatsen Breda, Tilburg en s Hertogenbosch en een breed studieaanbod, behoort Avans Hogeschool tot de grotere hogescholen van Nederland. De onderwijsinstelling loopt voorop in innovatie, getuige een ultramoderne leeromgeving, de nieuwste IT-infrastructuur en de laatste snufjes op het gebied van elektronica, afvalscheiding en energieverbruik. Bij zo n state-of-the-art omgeving hoort een state-ofthe-art narrowcastingsysteem, zegt René van der Burgt, medewerker E-business en Nieuwe Media van Avans Hogeschool. Narrowcasting heeft aspecten die andere media niet hebben. Je kunt je content heel direct op bepaalde doelgroepen toesnijden en op elk gewenst tijdstip aanpassen. Als er bijvoorbeeld een open avond of congres is, laten we de reguliere uitzending overgaan in een speciale programmering waarbij we ook het geluid aanzetten. En dat is allemaal van tevoren in te stellen. Kortom, het is een heel dynamisch medium. Zo dynamisch dat elke academie binnen de hogeschool er op eigen wijze gebruik van kan maken. Anders dan dringt narrowcasting zich niet op, terwijl de geïnteresseerde ontvanger de boodschap toch oppikt. Een ideale manier om met studenten te communiceren. Studieverenigingen gebruiken het systeem als marketingtool of expomedium. Neem studenten kunst die hun artistieke creaturen op de schermen vertonen; beter kunnen ze het niet overbrengen, want de displays hangen overal! Punt, de onafhankelijke schoolkrant van Avans, publiceert via narrowcasting, en onze cateraar Sodexo maakt er zijn aanbieding van de week bekend. Een echte killerapplicatie is de realtime weergave van de treintijden. Een uitkomst voor studenten, die nog even blijven werken of babbelen als de trein vertraging heeft. Hulskamp zorgt hierbij voor de koppeling met externe digitale informatiebronnen. Narrowcasting leent zich ook uitstekend voor de aankondiging van sportprogramma s, workshops of events. Sinds we onze oproepen voor digitale enquêtes via de schermen laten lopen, is de respons veel hoger. Narrowcasting blijkt hierin effectiever dan , dat door informatie-overflow zijn kracht verliest. Steeds meer partijen willen er iets mee, en we krijgen dan ook veel aanvragen binnen. Schermen ophangen en aansluiten is de kunst niet. De waarde van narrowcasting schuilt in het gebruik: wat je ermee kunt doen. Hulskamp heeft ons uitstekend begeleid in het benutten van de mogelijkheden. Dat waarderen we, want narrowcasting is een nieuw medium waarvan de mogelijkheden al doende toenemen.

5 Free Record Shop Op weg naar entertainment store van de toekomst Blijft narrowcasting in veel winkels beperkt tot commercials zonder geluid, bij Free Record Shop hoor je wat je ziet. De koppeling van audio en video is een effectieve manier om de zintuigen te prikkelen en een echte entertainmentbeleving tot stand te brengen, aldus Krimo Maadi, hoofd New Business Development bij Free Record Shop. De keten heeft narrowcasting integraal onderdeel van haar winkelbeeld gemaakt. Bij het innovatieve narrowcastingconcept Yource TV Yource TV is het nieuwe communicatieplatform van Free Record Shop en staat voor your source for entertainment wordt de optimale balans nagestreefd tussen versterking van de winkelbeleving en commerciële boodschappen. Dat is een andere kijk op het medium. Maadi: Ons primaire doel is niet om de advertentieinkomsten te maximaliseren. De focus van de programmering ligt in sterke mate op muziekvideo s. Uiteraard draaien we de commerciële prioriteiten van dat moment, maar we wisselen de hits af met catalogusmateriaal en klassiekers. Dat is niet alleen prettig voor de klant, maar ook voor het winkelpersoneel, of onze samenwerkers, zoals wij ze noemen. Tussen de videoclips draaien we commercials. Deze zijn voornamelijk gericht op de andere productgroepen movies, games, hardware en tickets en hebben eveneens een zo hoog mogelijke belevingsfactor. Bij ons geen Kips-leverworst op de schermen! Het programmaformat wordt ontwikkeld door een team van mensen uit verschillende disciplines op het hoofdkantoor. Van daaruit gaat het online naar de filialen. Een nieuw concept, dat Hulskamp technisch heeft ondersteund. Niet van: hier heb je de apparatuur, zoek het verder maar uit, maar met gevoel voor service en een betrokken houding. Belangrijk, want als je iets nieuws wilt ontwikkelen, moet je niet geremd worden door techniek. Hulskamp is echt in staat geweest onze innovatie, op weg naar een high-end entertainment store, te faciliteren.

6 Rabobank Het wachtmoment benutten Van alle banken was Rabobank een van de eerste die het nut zag van narrowcasting. Geheel in lijn met het innovatieve imago van Rabobank, die bijvoorbeeld Europabreed voorop loopt met internetbankieren. Met narrowcasting willen we echt meeblazen in de voorhoede, zegt Jan Kees Lemkes, Communicatie Project Manager. Tijdens hun bankbezoek zien klanten zowel de tv-commercials van Fatima als diverse presentaties van financiële producten: Rabo ViewPoint. Het concept is voortgekomen uit de posters met informatie over sparen, beleggen of hypotheken. Rabo heeft echter zoveel producten en acties; je kunt niet het hele kantoor volhangen met posters. Rond 2000 maakte narrowcasting een einde aan dit ruimteprobleem. Inmiddels zijn circa 450 vestigingen over heel Nederland voorzien van een display. Dat worden er waarschijnlijk zo n 600. Het zijn voornamelijk de grotere kantoren, waar veel klanten komen. Jarenlang bood Rabobank Nederland een standaardprogrammering voor de particuliere markt, met algemene aanbiedingen en acties. Hierin ontstaat steeds meer diversificatie doordat de content wordt afgestemd op specifieke klantgroepen, bijvoorbeeld private banking en de zakelijke markt. De lokale Rabobanken kunnen daarbij ook nog hun eigen prioriteiten stellen, dat heeft te maken met de coöperatieve structuur van het bedrijf. Narrowcasting biedt hun die mogelijkheid tot maatwerk. Rabobank heeft bewust afgezien van amusement en nietszeggende filmpjes. Doel is het wachtmoment te benutten en de klant te confronteren met een boodschap die courant is. Denk aan commerciële acties maar ook aan sponsoring, bijvoorbeeld van het Van Gogh Museum. Dat is tegelijk een mooie gelegenheid om onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen, gekoppeld aan de actualiteit. De beelden zijn op dat moment ook op andere media tv, internet te zien. Rabo ViewPoint is dan ook onderdeel van de totale mediamix. Kantoren met speciale wensen staat het vrij naar Hulskamp, onze preferred supplier, toe te stappen voor hun eigen lokale pagina s als aanvulling op het basispakket. Ze hoeven alleen teksten en foto s aan te leveren; Hulskamp zet deze in het juiste format en stuurt een kant-en-klaar product via ADSL terug. Een vorm van outsourcing waarmee we maximaal resultaat bereiken met minimale inspanning. Feitelijk houdt Hulskamp het complete netwerk in de lucht, onder regie van Rabobank. Bovendien zijn ze sterk betrokken bij de conceptontwikkeling. Animaties, meerdere uitzendingen op één pc de technische mogelijkheden nemen snel toe.

7 Kamer van Koophandel Van loketorganisatie naar transparante service retailer Het begint al bij de twee grote videoschermen aan de buitengevels, waarop passanten en weggebruikers onder meer een film over bruisend Amsterdam te zien krijgen. Bedoeld om de interne dynamiek van de Kamer van Koophandel ook naar buiten uit te stralen, meldt marketingmanager Jeroen van den Boogaard. Maar het mooiste zie je toch binnen: een uiterst innovatieve narrowcastingtoepassing, opgenomen in een strak en tegelijk uitnodigend interieur de KvK nieuwe stijl heeft in de hoofdstad een kickstart gemaakt. Binnen valt het oog op een grote variëteit aan displays: vier plafondschermen, twee interactieve kiosken met touchscreens, een bar met aan weerszijden een serie pc s en nog enkele schermen bij de ingang van de seminarrooms. Alsof de hele ruimte lijkt te zeggen: hier moet je als ondernemer zijn voor informatie. En dat is precies wat we willen zijn: een kennis- en ontmoetingscentrum voor ondernemers, bevestigt Van den Boogaard. De grote plafondschermen tonen onder andere de agenda van onze seminars en netwerkbijeenkomsten, afgewisseld met tips over ondernemen en informatie over onze activiteiten om de regionale economie te stimuleren. Op de touchscreens kunnen bezoekers kijken en luisteren naar ervaringen van reallife ondernemers. Met hun vingertop maken ze een keuze uit diverse behartigenswaardige onderwerpen: hoe je een bedrijf start, klanten werft, een administratie opzet en nog veel meer. En aan de pc-consoles kan men gratis internetten. Vroeger kwamen de klanten hier binnen, kregen een volgnummer en gingen zitten wachten tot ze aan de beurt waren. Maar wij willen dat ze actief kennismaken met onze dienstverlening. Die hebben we dus via de schermen in de etalage gezet, een soort service retailing. En het mooie is dat niemand meer hoeft op te letten of hij aan de beurt is, want de volgnummers verschijnen automatisch op elk scherm. Nota bene in de huisstijl, en vergezeld van het bekende Windows-geluidje. Twee vliegen in één klap dus. En, niemand zit hier nog te wachten. Hulskamp heeft ons een innovatieve totaaloplossing geboden om op een dynamische manier met onze klanten te communiceren, geïntegreerd met onze bedrijfsprocessen. Bovendien gebruikmakend van de voorhanden software en databases; dat maakt het extra efficiënt en ook nog eens betaalbaar.

8 Catharinaziekenhuis Heel wat collega-instellingen zijn stikjaloers op wat we hier hebben De beste zorg met de beste apparatuur, dat is wat het Catharina-ziekenhuis in Eindhoven (CZE) wil uitstralen. Wij zijn een hightech ziekenhuis, en dat moet ook doorklinken in onze communicatiemiddelen, betoogt Ad Schakenraad, Programmacoördinator en docent IT. Dankzij de professionele ondersteuning van Hulskamp passen we het narrowcastingconcept hier op drie manieren toe. Allereerst CZE-tv, ons eigen uitzendnet met 33 displays verspreid in het gebouw. CZEtv is bedoeld om wachtende bezoekers te informeren over een breed aantal zaken. Dit varieert van algemene mededelingen als Uw en onze eigendommen worden bewaakt met camera s tot de bezoektijden. Maar we gebruiken het ook om het ziekenhuis te profileren, bijvoorbeeld met de aankondiging dat ons nieuwe Imaging Center wordt geopend. De programmering wordt centraal aangestuurd, maar de poliklinieken hebben veel ruimte voor lokaal initiatief. Zo werkt Cardiologie met bewegende beelden, waarbij de bezoeker een rondgang krijgt door het hartcentrum. En bij Radiologie worden patiënten al in de wachtkamer geïnformeerd over het aanstaande onderzoek. Door deze informatie gaat de patiënt beter geïnformeerd de behandelkamer in, met als resultaat dat er meer behandelingen per dag kunnen plaatsvinden! Bovendien is de interface zo simpel, dat de poli s maar 20 minuten nodig hebben om het systeem te leren bedienen. Ook de zaalsignalering binnen de dienst Onderwijs en Onderzoek is een succes. De vele cursisten die we hier krijgen CZE is zeer actief in medische en paramedische scholing vinden moeiteloos de weg dankzij het digitale informatiescherm bij de ingang. Het hele dagprogramma staat erop, uitgesplitst naar tijdstip en lokaal. Naast elke lesruimte hangt nog een apart scherm met programmainformatie. De informatie wordt gehaald uit de bestaande reserveringsdatabase en wordt iedere minuut ververst. Actueler kun je het niet krijgen. En het scheelt de dames van de balie veel tijd. Heel wat collegaopleidingscentra zijn stikjaloers op wat we hier hebben. Tot slot het elektronische vacaturescherm daar roept het personeel echt over. Het hangt strategisch tussen de centrale hal en het restaurant, én het beweegt. Het trekt dus de aandacht van mogelijke kandidaten, en dat is wat je wilt. Op een scherm ernaast kunnen ze inzoomen op afzonderlijke vacatures, met een trackball en clicker. Het wérkt, en een goedkopere manier van adverteren is er niet. Wij hebben de investering al dubbel en dwars terugverdiend. so simple / Ref

9 Vestigingen: Utrecht Zwolle Den Bosch Rijnmond Den Haag Hoofdkantoor: Hulskamp Audiovisueel Proostwetering AB Utrecht

Virtual Fitness. by First Impression

Virtual Fitness. by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Virtual Fitness by First Impression

Virtual Fitness by First Impression Virtual Fitness by First Impression De Virtual Fitness Mediaplayer van First Impression is het meest geavanceerde systeem op de markt voor het inplannen en afspelen van virtuele groepslessen. De combinatie

Nadere informatie

Een kwestie van mentaliteit

Een kwestie van mentaliteit Backstage at Een kwestie van mentaliteit Een vastberaden focus op kwaliteit. Gedreven en enthousiaste medewerkers. Snel kunnen inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Vooroplopen in vernieuwing. En

Nadere informatie

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken.

Unicomedia biedt een totaal oplossing voor narrowcasting en adviseert over hardware, implementatie en beheer van deze netwerken. Retail Digital Signage heeft zich in verschillende vormen effectief bewezen om doelgericht met consumenten te communiceren. Digitale media wordt ingezet om merkenherkenning te ondersteunen, winkel promoties

Nadere informatie

Digitale gastvrijheid heet Sentido. Bewegwijzering en informatievoorziening

Digitale gastvrijheid heet Sentido. Bewegwijzering en informatievoorziening Digitale gastvrijheid heet Sentido Bewegwijzering en informatievoorziening Welkom Nog voordat uw receptiemedewerker uw gasten begroet, voelen zij zich al bij u thuis door de duidelijke ruimteverwijzing

Nadere informatie

WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web

WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web WebCast Snel en effectief live uw doelgroep bereiken via het web Of het nu gaat om een vergadering, training, conferentie of seminar, als u een bijeenkomst organiseert, streeft u naar een zo hoog mogelijke

Nadere informatie

Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie

Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie Omschrijving aanbieding Volgnummersysteem Q-Pro Indicatieprijs: Q-Pro Standaard / Plus, vanaf Euro 5.000,00/ Euro 6.000,00 excl. BTW en installatie Het klantverwijssysteem Q-Pro is leverbaar als Standaard

Nadere informatie

Uw digitale. communicatie

Uw digitale. communicatie Uw digitale communicatie Optieksignage: uw oplossing in Digital Signage Uw digitale communicatie Optieksignage is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde

Nadere informatie

Digital signage solutions. unleash your content

Digital signage solutions. unleash your content Digital signage solutions unleash your content your message on display Informatie op digitale displays, display walls of LED walls is een fantastische digitale vorm van communiceren. Of u nu op zoek bent

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software

bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software bezoekers eenvoudig informeren Narrowcasting software is een geregistreerd product van Webova Nederland. VERSIE 1.8 AUGUSTUS 2015 INHOUDSOPGAVE Wat is Narrowcasting Wat is Controlscreen? Voor wie is Controlscreen?

Nadere informatie

Scala geeft de kantoren van het Noorse DNB een nieuw gezicht

Scala geeft de kantoren van het Noorse DNB een nieuw gezicht Scala geeft de kantoren van het Noorse een nieuw gezicht IN HET KORT: is de grootste financiële instelling van Noorwegen en bedient bijna 2,5 miljoen klanten Groot mozaïekvormige LED-videowall op vier prominente

Nadere informatie

narrowcasting zonder gedoe!

narrowcasting zonder gedoe! narrowcasting zonder gedoe! Jouw programmaboekje Beeldbank Entertainment Live Feeds Video s delen Content op maat Adverteren Een rijk programma De videotemplates en widgets van easyscreen zijn handige

Nadere informatie

Lighting. Retail. Light as a Service. Light as a Service en de voordelen voor retailers

Lighting. Retail. Light as a Service. Light as a Service en de voordelen voor retailers Lighting Retail Light as a Service Light as a Service en de voordelen voor retailers Van bezit naar gebruik De economie mag dan aantrekken: voor retailers blijven de uitdagingen onverminderd groot. In

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities

Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Microsoft Dynamics CRM geeft Qurius Europees inzicht in sales en opportunities Qurius heeft met Microsoft Dynamics CRM een kwaliteitsslag weten te maken. De onderlinge vestigingen communiceren nu beter

Nadere informatie

NARROWCASTING KENMERKEN. Met Digital Signage kunt u op een pro-actieve manier uw bezoekers en medewerkers bereiken. Voordelen narrowcasting

NARROWCASTING KENMERKEN. Met Digital Signage kunt u op een pro-actieve manier uw bezoekers en medewerkers bereiken. Voordelen narrowcasting KENMERKEN NARROWCASTING Met Digital Signage kunt u op een pro-actieve manier uw bezoekers en medewerkers bereiken. Voordelen narrowcasting Actuele content tonen Stopkracht Impulsproducten promoten Wachtverzachter

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Index Inleiding... 3 Webinar Studio & Services... 4 Basic Webinar Service... 4 Standaard Webinar Service...

Nadere informatie

Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala

Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala Capitec Bank verbetert de klantbeleving met het digitaal content management systeem van Scala Elektronisch wachtrijbeheer gecombineerd met digital signage verhoogt de klanttevredenheid en verbetert de

Nadere informatie

C-two: brengt uw boodschap in beeld

C-two: brengt uw boodschap in beeld C-two: brengt uw boodschap in beeld Any Screen is Your Stage C-two - al meer dan 10 jaar dé audiovisuele communicatie-expert - ontwikkelt pakkende, professionele PowerPoint & Prezi-presentaties, Powermovies,

Nadere informatie

Het Nieuwe Winkelen. mobiel sociaal lokaal

Het Nieuwe Winkelen. mobiel sociaal lokaal Het Nieuwe Winkelen mobiel sociaal lokaal Het nieuwe winkelen van de consument Filmpje Het Nieuwe Winkelen Winkelen is van alle tijden. Maar de manier waarop een klant zijn aankopen doet verandert. De

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Klantcontact is mensenwerk Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Contact Center Solutions Mensen verbinden is onze passie Klanten waarderen een bedrijf positief als hun beleving over het

Nadere informatie

Wageningen UR. Één online uitstraling

Wageningen UR. Één online uitstraling Wageningen UR Één online uitstraling Centrale regie over huisstijl en opzet Alle profielen en contactmomenten in één systeem Verregaande koppeling tussen Measuremail en backoffice website Automatische

Nadere informatie

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66 Natuurlijk MK2 Audiovisueel MK2 Audiovisueel Minervum 7352, 4817 ZH Breda Postbus 5680, 4801 EB Breda Tel: 088-652 65 65 Fax: 088-652 65 66 info@mk2.nl www.mk2.nl MK2 heeft ook vestigingen in: Amsterdam

Nadere informatie

Rabobank Utrechtse Heuvelrug, de bank die ambities waarmaakt... Het is tijd voor de Rabobank.

Rabobank Utrechtse Heuvelrug, de bank die ambities waarmaakt... Het is tijd voor de Rabobank. Rabobank Utrechtse Heuvelrug, de bank die ambities waarmaakt... Het is tijd voor de Rabobank. Een dynamische bank in een dynamische regio De Rabobank is één van de grootste financiële dienstverleners van

Nadere informatie

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek Uw bedrijf op orde met de WerkPlek Scan Als ondernemer weet u dat communicatie en samen werken

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN Building intelligence ROOM MANAGEMENT HAALT MAXIMAAL RENDEMENT UIT ALLE RUIMTES BrightBooking Room Management is een online platform, waarmee

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

ecommerce praktijkervaringen

ecommerce praktijkervaringen ecommerce praktijkervaringen hoe kom je tot de optimale webwinkel? Peter van Noord Directeur De Nieuwe Zaak Webwinkel Vakdagen 27 januari 2011 De Nieuwe Zaak Experts in webwinkels Opgericht in 2005 Vestigingen

Nadere informatie

Brochure. Oplossingen die werken!

Brochure. Oplossingen die werken! Brochure Kersten RTD maken méér mogelijk Iedereen wil graag zo gewoon mogelijk bewegen, wonen, werken en communiceren. Voor mensen met een (lichamelijke) beperking, chronisch zieken en ouderen is dat

Nadere informatie

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit

it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit Kantoor- en bedrijfsautomatisering it diensten alles voor uw bedrijfscontinuïteit vanboxtel is naast gerenommeerd automatiseerder van logistieke processen,

Nadere informatie

Isala klinieken verheffen website tot communicatiemedium met Office SharePoint Server 2007

Isala klinieken verheffen website tot communicatiemedium met Office SharePoint Server 2007 Isala klinieken verheffen website tot communicatiemedium met Office SharePoint Server 2007 Vanuit een duidelijke visie op zorg verbeteren de Isala klinieken de serviceverlening en de communicatie met patiënten

Nadere informatie

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld

Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Gastvrijheid. Snel schakelen in een dynamische wereld Snel schakelen in een dynamisch wereld Adecco Hospitality, Events & Promotions houdt zich bezig met het mobiliseren, begeleiden en binden van zowel

Nadere informatie

DIGITAL SIGNAGE. En hoe verkoop ik dit

DIGITAL SIGNAGE. En hoe verkoop ik dit DIGITAL SIGNAGE En hoe verkoop ik dit ER IS GEEN STANDAARD OPLOSSING Omdat klanten uniek zijn en de behoeften ook, is er helaas geen kant en klare oplossing Er zijn misschien wel te veel mogelijkheden

Nadere informatie

HelloMediCare. De professionele uitstraling voor uw bedrijf

HelloMediCare. De professionele uitstraling voor uw bedrijf HelloMediCare De professionele uitstraling voor uw bedrijf HelloMediCare INTRODUCTIE HelloMediCare is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde software

Nadere informatie

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180

ESSAY. Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay. Lexington Baly 1592180 ESSAY Hoe kan Oxford House efficiënter online communiceren naar zijn potentiele opdrachtgevers? Essay Lexington Baly 1592180 Seminar: Dream Discover Do Essay Docent: Rob van den Idsert Effectief gebruik

Nadere informatie

Your story, delivered

Your story, delivered Your story, delivered Wat is een webinar? Een webinar is een live online presentatie die vanaf elke locatie door duizenden deelnemers tegelijkertijd kan worden gevolgd. U betrekt uw deelnemers met interactieve

Nadere informatie

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes

AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes AVL Solutions voor de inrichting van presentatie- en vergaderruimtes Maatwerk, dat is onze specialiteit Elke ruimte maken we op maat, volledig ingericht met presentatieapparatuur, maar ook de meubelen,

Nadere informatie

NIEUW! Transactional Color Printing. Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post

NIEUW! Transactional Color Printing. Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post NIEUW! Transactional Color Printing Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post De laatste jaren is de relatie tussen bedrijven en hun klanten geëvolueerd. Consumenten hebben nu sneller toegang

Nadere informatie

Managed Video Services

Managed Video Services Het belangrijkste deel van een boodschap wordt overgebracht door non-verbale communicatie Managed Video Services powered by video communication coming close to reality 1Multipoint videocommunicatie Een

Nadere informatie

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking

Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking Be here, be there, be everywhere Maak meer mogelijk met videosamenwerking VideoSamenwerking Met het oog op zakelijk succes Videosamenwerking (collaboration) is een snelle en effectieve oplossing voor face

Nadere informatie

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen

Voor het beste bereik onder uw doelgroepen Marketing Services Voor het beste bereik onder uw doelgroepen MECC Marketing Services; onze kennis en ervaring voor het succes van uw evenement! Dedicated to your success Meer informatie? Bel +31 (0)43

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

Ervaar het Beste van Online. In-Store.

Ervaar het Beste van Online. In-Store. Ervaar het Beste van Online. In-Store. AOPEN maakt gebruik van de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT met als doel de digitale communicatie binnen een winkelomgeving te versterken. Door samen te

Nadere informatie

Introductie VOC Lokaal Radio VOC Lokaal Televisie. TV Spot Kabelkrant Billboarding. VOC Lokaal Online Tarieven Wie, wat, waar

Introductie VOC Lokaal Radio VOC Lokaal Televisie. TV Spot Kabelkrant Billboarding. VOC Lokaal Online Tarieven Wie, wat, waar 011 - 3. Introductie 4. VOC Lokaal Radio 6. VOC Lokaal Televisie a. TV Spot b. Kabelkrant c. Billboarding 8. VOC Lokaal Online 9. Tarieven 10. Wie, wat, waar 11. Contact 2. VOC Lokaal is het samenwerkingsverband

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Strategische review 2013-2017. 14 mei 2013

Strategische review 2013-2017. 14 mei 2013 Strategische review 2013-2017 14 mei 2013 Samenvatting Duidelijke keuze voor positionering als gespecialiseerde, onafhankelijke wealth manager Ons doel is behoud en opbouw van vermogen voor klanten Wij

Nadere informatie

AV-solutions, Healthcare by

AV-solutions, Healthcare by AV-solutions, That s our care! Healthcare by Hulskamp Healthcare Allround AV-integratie in de zorgsector Parallel aan de ontwikkelingen in de informatietechnologie evolueren ook de audiovisuele systemen.

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Parking Multimedia. Ervaar de beleving

Parking Multimedia. Ervaar de beleving Parking Multimedia Ervaar de beleving ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect biedt u diensten

Nadere informatie

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL

HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL HET NIEUWE KANTOOR HNK.NL Inhoudsopgave HNK-Formule pag. 3 Club HNK pag. 4 Flexwerken pag. 6 Vergaderen pag. 7 Managed office pag. 8 Kantoor op maat pag. 9 Locaties pag. 10 Download de HNK App 2 VERGADEREN

Nadere informatie

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078)

DISPLAY4ALL HEERJANSDAM (078) 2 DISPLAY4ALL is een Audio-Visueel bedrijf met specialisatie op het gebied van: Ontwerp en advies van totaaloplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in Audiovisuele ICT oplossingen, Narrowcasting (Digitale

Nadere informatie

De juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plaats.

De juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plaats. De juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plaats. Prodiz Narrowcasting Eenvoudig en snel content creëren en beheren Prodiz Narrowcasting wordt geleverd als modulair systeem waarmee informatie

Nadere informatie

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system.

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. Over NFON De NFON cloud wordt gebouwd door NFON AG, een toonaangevende aanbieder van cloud telefoniediensten in München,

Nadere informatie

Zoek met je muis. er is meer dan je ziet

Zoek met je muis. er is meer dan je ziet Zoek met je muis. er is meer dan je ziet Klik hier en leer meer alle informatie op een punt benaderbaar via PC, touchscreen, ipad en Smartphone!! informatie vanaf elk gewenste plaats aan te passen en te

Nadere informatie

Concept. Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012. www.zakenbeursdrechtsteden.nl

Concept. Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012. www.zakenbeursdrechtsteden.nl Concept De Drechtsteden BUSINESS Beurs 2012 is een zakenbeurs met een vernieuwend concept. Geen stands in alle soorten en maten, maar een eenduidig totaalconcept voor elke beursdeelnemer. Dit houdt in

Nadere informatie

Door Robin van den vrijhoef

Door Robin van den vrijhoef Door Robin van den vrijhoef Wat is de bedrijfsnaam of naam van de organisatie? Hoeveel medewerkers heeft de organisatie? Welke producten en/of diensten levert het bedrijf? Noem op volgorde van waarde de

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

in verhuur van IT en multimedia.

in verhuur van IT en multimedia. in verhuur van IT en multimedia. slim veilig voordelig bezoekers hebben de boodschap ontvangen Livingston levert jaarlijks voor meer dan 200 beurzen, evenementen en congressen IT-oplossingen op maat. Dit

Nadere informatie

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet Qsuite in een mobiele applicatie Geschikt voor telefoon en tablet Er is geen stoppen meer aan Het internetgebruik in de wereld neemt iedere dag toe. IT is overal,. Internet is steeds meer, vaker en sneller

Nadere informatie

RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV

RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV RESPORTER TV ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL NIEUW IN NEDERLAND RESPORTER TV interactief concept mobiel tv online social NIEUW resporter Resporter Opgericht augustus 2012 RESPORTER: ALTIJD, OVERAL, #AMATEURVOETBAL

Nadere informatie

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid

Presentation Partner voor het beste beeld en geluid Presentation Partner voor het beste beeld en geluid 2 3 Presentation Partner; Geeft presentaties vleugels Wanneer u een presentatie geeft, is het belangrijk dat het publiek uw boodschap goed hoort, en

Nadere informatie

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing Ontdek de voordelen van een nieuwe mobiliteitsoplossing: AlphaCity, Corporate CarSharing Eenvoudig, efficiënt en flexibel Zo hoort

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Beleid en afspraken M&C

Beleid en afspraken M&C Beleid en afspraken M&C De afdeling Marketing & Communicatie maakt met haar expertise het aanbod van de programma-units mede mogelijk. Zij zijn verantwoordelijk voor de communicatie en richten zich op

Nadere informatie

Doelgroeptv.nl. narrowcasting van Dubbelklik

Doelgroeptv.nl. narrowcasting van Dubbelklik Doelgericht communiceren naar uw klanten Wij verzorgen van a tot z uw eigen, optimale tv-kanaal, brengen uw boodschappen op een aantrekkelijke manier bij uw klanten. Doelgroeptv werkt, ook voor u! Doelgroeptv.nl

Nadere informatie

concept & development van belevingen

concept & development van belevingen concept & development van belevingen MUSEA EXPO LEISURE Museale Tentoonstellingen en Multi Media museale en erfgoedpresentaties Informatie ruimten Speciale presentaties RAYS is specialist in het creeren

Nadere informatie

Onze dienstverlening. per 2 december 2013. Andere tijden. Anders bankieren. rabobank.nl/rmij. facebook.com/rabobank. @rabobankrmij

Onze dienstverlening. per 2 december 2013. Andere tijden. Anders bankieren. rabobank.nl/rmij. facebook.com/rabobank. @rabobankrmij Onze dienstverlening per 2 december 2013 Andere tijden. Anders bankieren. rabobank.nl/rmij facebook.com/rabobank @rabobankrmij Uw behoeften veranderen. Wij veranderen mee. Vanaf 2 december 2013 past Rabobank

Nadere informatie

Onderwijs. Achtergrond. Corporate Communicatie Scan. www.godding-co.nl

Onderwijs. Achtergrond. Corporate Communicatie Scan. www.godding-co.nl Onderwijs Corporate Communicatie Scan Godding & co corporate communicatie Bredaseweg 86 5038 NH Tilburg 013-518 6158 013-518 6159 info@godding-co.nl De communicatiescan geeft inzicht in uw communicatiebeleid.

Nadere informatie

ANDROMEDA TV. Een interactieve TV met gevoel voor zorg

ANDROMEDA TV. Een interactieve TV met gevoel voor zorg ANDROMEDA TV Een interactieve TV met gevoel voor zorg Paul Broertjes & Bernhard Klaassen 8-5-2014 Business Case Andromeda (Thuis)zorg Inleiding Een Andromeda TV is een interactieve TV met gevoel voor zorg.

Nadere informatie

Sport Multimedia. Ervaar de beleving

Sport Multimedia. Ervaar de beleving Sport Multimedia Ervaar de beleving SportsConnect voor uw sportvereniging of sportkantine. Een aangename sfeer creëren met muziek of een sportwedstrijd live uitzenden in uw kantine, telefoneren intern/extern,

Nadere informatie

Welkom. C3 Beeldbellen Business. Introductie van het nieuwe zakelijke beeldbellen: Compleet Creatief Communiceren

Welkom. C3 Beeldbellen Business. Introductie van het nieuwe zakelijke beeldbellen: Compleet Creatief Communiceren Welkom Introductie van het nieuwe zakelijke beeldbellen: C3 Beeldbellen Business Compleet Creatief Communiceren Agenda Introductie GLC eprofessionals C3 binnen bibliotheken Kracht C3 Overzicht van de mogelijkheden

Nadere informatie

IP Interactief INTERNET TARIEFKAART 1 januari t/m 31 december 2004

IP Interactief INTERNET TARIEFKAART 1 januari t/m 31 december 2004 1 januari t/m 31 december 2004 RTL Nederland Interactief, een dochteronderneming van RTL Nederland, heeft een netwerk van sites met een hoog entertainmentgehalte. Deze sites zijn qua vormgeving en uitstraling

Nadere informatie

narrowcasting zonder gedoe!

narrowcasting zonder gedoe! narrowcasting zonder gedoe! Jouw programmaboekje Beeldbank Entertainment Live Feeds Video s delen Content op maat Adverteren Een rijk programma De videotemplates en widgets van easyscreen zijn handige

Nadere informatie

Geen stress meer op uw repro afdeling

Geen stress meer op uw repro afdeling Geen stress meer op uw repro afdeling Alles wat u altijd al wilde weten over Repro flexkrachten van Mailprofs www.mailprofs.nl Het productieproces op de repro afdeling gaat ten allen tijde door. Ook bij

Nadere informatie

Whitepaper De kansen van Narrowcasting

Whitepaper De kansen van Narrowcasting Whitepaper De kansen van Narrowcasting voor gemeenten Het doel van deze whitepaper is het beschrijven van de ontwikkelingen, kansen en mogelijkheden van Narrowcasting ofwel beeldschermcommunicatie voor

Nadere informatie

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR.

EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. WWW.AVLPRO.NL EXPERT OP HET GEBIED VAN PROFESSIONELE AUDIO-, VIDEO- EN LICHTAPPARATUUR. AUDIO, VIDEO EN LICHT DIVISIE: AVL-PRO

Nadere informatie

Koning & Hartman maakt het verschil

Koning & Hartman maakt het verschil Koning & Hartman maakt het verschil KH Smart Manufacturing KH Smart Manufacturing Smart Made Simple Smart Made Simple Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op en leiden tot nieuwe concepten,

Nadere informatie

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can

Canon s visie op digitale transformatie van organisaties. you can Canon s visie op digitale transformatie van organisaties you can Digitale transformatie van organisaties Als we kijken naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van communicatie in de afgelopen

Nadere informatie

Kantoorruimte en bedrijfsondersteunende services

Kantoorruimte en bedrijfsondersteunende services Kantoorruimte en bedrijfsondersteunende services Of u nu een MKB, of zelfstandige ondernemer bent en op zoek naar: een eigen kantoor, deel wilt uitmaken van een kantoorvloer met andere huurders, behoefte

Nadere informatie

Concept Deze week hebben wij ervoor gekozen om de tiled display, die rechts van de ESC balie staat, te verbeteren door een interactieve applicatie eraan te verbinden. Op dit moment is het display, alhoewel

Nadere informatie

PORTFOLIO Zuid NL Communicatie

PORTFOLIO Zuid NL Communicatie PORTFOLIO Zuid NL Communicatie www.zuidnl.nl Oktober 2014 Zorghuisgroep Deurne Opdracht: Schrijven van een communicatieplan, waarmee alle betrokken doelgroepen bereikt worden ten behoeve van de transformatie

Nadere informatie

10 X meer opvallen met uw reclameactie

10 X meer opvallen met uw reclameactie 10 X meer opvallen met uw reclameactie Inhoud Tip 1. Wees er op tijd bij. (Of wees eigenlijk een beetje te vroeg ) 3 Tip 2. Zorg voor stopping power 3 Tip 3. Houd het simpel en rustig 4 Tip 4. Personaliseer

Nadere informatie

Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus. Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie

Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus. Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie Alle software en hardware die u bij ons aanschaft is een éénmalige uitgave. Zie Displays werkt

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Samenwerking brochure Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform 2015/2016

Samenwerking brochure Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform 2015/2016 Stichting Samenwerking brochure Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform 2015/2016 Met de diverse advertentiemogelijkheden die wij bieden, kunt u zelf uw eigen promotiecampagne

Nadere informatie

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten

Blended Learning met Canvas. De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Blended Learning met Canvas De complete e-learning oplossing voor opleidingsinstituten Als opleider weet u als geen ander hoe belangrijk het is om kennis snel en succesvol over te dragen. Daarnaast wilt

Nadere informatie

ATLANTIS GAMES BV. Frank Zijlmans, Managing Director. Innovatie en cross sectorale samenwerking door City of Imagineers

ATLANTIS GAMES BV. Frank Zijlmans, Managing Director. Innovatie en cross sectorale samenwerking door City of Imagineers ATLANTIS GAMES BV Frank Zijlmans, Managing Director Innovatie en cross sectorale samenwerking door City of Imagineers ATLANTIS GAMES BV Spin off van de NHTV op het gebied van game development, onderdeel

Nadere informatie

Intelligente oplossingen

Intelligente oplossingen In het voortdurend veranderende zakelijke klimaat van vandaag de dag is het van cruciaal belang om met medewerkers, klanten en investeerders te kunnen communiceren, waar zij zich ook bevinden. Mshow webconferencing

Nadere informatie

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding coacher Loopbaancoach als regisseur U wilt als loopbaanbureau minder administratieve handelingen, de kansen van uw kandidaten vergroten en meer klanten werven.

Nadere informatie

Online Marketing Vraagstuk: Social Media Marketing Datum: juni 2016

Online Marketing Vraagstuk: Social Media Marketing Datum: juni 2016 Online Marketing Vraagstuk: Social Media Marketing Datum: juni 2016 Social Media Marketing De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Als gevolg

Nadere informatie

INTERACTIE. In de Appendix vindt u de wireframes.

INTERACTIE. In de Appendix vindt u de wireframes. Het concept Het grootste en belangrijkste museum van Nederland, het Rijksmuseum, heeft de plaatsing van vijf grote mediazuilen in de foyer op de planning staan. Om deze reden hebben zij ons ingeschakeld

Nadere informatie

Interview Tabletrestaurants.nl: Vision menu

Interview Tabletrestaurants.nl: Vision menu Interview Tabletrestaurants.nl: Vision menu Inleiding Kunt u vertellen over het ontstaan van uw bedrijf? Vision Multimedia is een bedrijf van mijn zoon. Het is ontstaan uit Vision Electronics, een bedrijf

Nadere informatie

DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen

DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen Een nieuwe dimensie voor vergaderingen Het alom geprezen Digital Congress Network (DCN) vergadersysteem van Bosch is nu nog krachtiger en veelzijdiger

Nadere informatie

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops.

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops. Social media zijn niet meer weg te denken in de huidige wereld. De ontwikkelingen gaan razend snel en de mogelijkheden zijn onbegrensd. We hebben allemaal wel een Facebook, Twitter of Linkedin account.

Nadere informatie