MEDE8ER X3D V3 Firmware Gebruikershandleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MEDE8ER X3D V3 Firmware Gebruikershandleiding"

Transcriptie

1 MEDE8ER X3D V3 Firmware Gebruikershandleiding V3 High Definition Multimedia Player TM

2 MOVIE SCRAPER De V3 firmware ondersteunt Movie scraping van afbeeldingen en Metadata via een downloadbare App. De app gebruikt de tmdb api. Wij raden u ook aan om lid te worden van tmdb om ervoor te zorgen dat alle talen en afbeeldingen up-to-date blijven. Standaard staat de scraper ingesteld op de menutaal van de X3D. U kunt de taal van de scraper aanpassen via Instellingen (Setup) --> Diversen (Misc) --> Scrape Language (taal) Om uw collectie correct te kunnen Scrapen, dienen alle films, documentaires, muziek etc. gesorteerd te zijn in een normale Mede8er structuur. Dat houdt in een film er map. Submappen binnen een filmmap met bijv. een mapnaam met 'Subs' of 'Voorbeeld' worden niet gescraped. Voor mappen die u niet gescraped wilt hebben kunt u een bestand toevoegen genaamd 'mjbignore.xml'. Elke map met een film.naam.xml zal overgeslagen tijdens het scrapen. U kunt dit achteraf handmatig aanpassen via bewerken. De App gebruikt de mapnaam voor Scrapedoeleinden. Voor de beste resultaten raden wij u daarom aan om de mapnaam op de volgende wijze weer te geven 'Film naam (jaar)' Scann. Om uw collectie te scannen gaat u op de Hoofdmap staan van de collectie en drukt u op de 'Menu-knop' van de afstandsbediening. Vervolgens staat u op de de betreffende map en klikt u op 'Menu' en selecteer de 'Scan-optie'. De X3D zal het scan proces starten. Alle mappen/submappen worden in volgorde gescand en er wordt tegelijkertijd een dbase-bestand aangemaakt. De progressie van het scannen zal getoond worden. Wanneer er nieuwe inhoud (films) worden toegevoegd aan uw hoofdmap (via favorieten), dan dient het scan proces te herhalen. n (about.jpg) Het uiterlijk van de achtergrondafbeelding (skin) kan veranderd worden door een skin te downloaden via het Mede8erforum.com. Om de afbeelding (skin) te installeren - download en unzip de afbeelding - navigeer naar de afbeeldingmap en druk op de 'Menu-knop' op uw afstandsbediening. Selecteer de optie 'Instellen als skin' en de nieuwe afbeelding (skin) wordt geïnstalleerd. collecti V3 - Vanuit de hoofdmap drukt u op Menu en selecteert Clear about.jpg - Vanuit de hoofdmap drukt u op Menu en selecteert Scan - De X3D genereert een nieuwe moviesheet en skin

3 U kunt gescapede films aanpassen via Mediakeuze of via de Film Jukebox. Om de film aan te passen gaat u op de map staan van de betreffende film en druk op de 'Menu-knop' en vervolgens bewerken. Om de filmafbeelding van 'about.jpg' te bewerken - druk op de 'bewerk-knop(potlood)' van uw afstandsbediening. Als de film niet klopt die vooraf gescraped is dan kunt u de naam van de film aanpassen en vervolgens nogmaals 'scrape' selecteren. Hierbij zal de bronnaam van de map niet gewijzigd worden. De naamswijziging wordt enkel gebruikt voor zoek doeleinden voor het scrapen. De zoekresultaten zullen getoond worden en u kan met de rechterpijl van uw afstandsbediening navigeren om te browsen tussen de films die gevonden zijn. Selecteer de correcte film en selecteer met de 'Enter-knop' op uw afstandsbedieningen de details en afbeeldingen worden getoond op uw scherm. Een andere methode om dit te doen is het IMDB tt ref nummer invullen. Zoek de desbetreffende film op en noteer het tt nummer in de adresbalk en noteer dit in de tekstinvoer. Zoekresultaten scherm Na een zoekopdracht worden de resultaten (filmposter, jaar en beoordeling). Als er meerdere resultaten zijn dan kunt u met de linker- en rechterpijl van de afstandsbediening navigeren. Wanneer u de correcte film heeft gevonden dan drukt u op de 'Enter-knop' van de afstandsbediening en de afbeeldingen en informatie zal worden getoond op uw beeldscherm. Selecteer Fanart afbeeldingen Gebruik de linker- rechterpijl op uw afstandsbediening om te navigeren over het scherm. Wanneer de Fanart achtergrond is opgelicht in het blauw - Druk op de 'Enter-knop' en een selectie van de beschikbare fanart afbeeldingen zal getoond worden. Navigeer tussen de verschillende afbeeldingen via de linker- en rechterpijl op uw afstandsbediening. Selecteer de betreffende fanart en bevestig deze via de 'Enter-knop' op uw afstandsbediening. Selecteer Movie Poster Afbeeldingen Gebruik de linker- en rechterpijl om te navigeren over het scherm. Wanneer de Filmcover is opgelicht in het blauw druk op de 'Enter-knop' vervolgens zal een selectie van beschikbare covers worden getoond. Navigeer tussen de covers via de linker- en rechterpijl en selecteer het desbetreffende bestand via de 'Enter-knop'. Gebruik de linker- en rechterpijl om te navigeren op het scherm. Opties die beschikbaar zijn voor het bewerken zijn: Jaar, Looptijd, Sterbeoordeling en Genre. Om een optie te bewerken - gaat u staan op de desbetreffende optie en gebruik de boven- en onderpijl om de waarde te wijzigen. Na het bewerken drukt u op de 'Return-knop' (onder het vierkantje) om terug te gaan naar het hoofdscherm.

4 TV SERIES SCRAPER De V3 firmware ondersteunt TV-Series Scraping van afbeeldingen en Metadata via een downloadbare App. De Scraper App gebruikt de tvdb api. Wij willen u ook vragen om u aan te sluiten bij tvdb, zodat u kunt bijdragen aan het up-to-date houden van alle afbeeldingen en talen. De Scraper zal scrapen in de taal die u heeft ingesteld voor de Mede8er. Indien u de taal van de Scraper wilt veranderen dan kunt u dit doen via: instellingen(setup) --> Diverse --> Scrape Language (taal) TV Series Voor het correct scrapen van uw TV Series moeten deze standaard gestructureerd worden, zodat deze ugekoppeld kunnen worden met de Mede8er. De hoofdmap moet het woord TV Series in de mapnaam bevatten. (Let op de hoofdletter gevoeligheid) Hoofdmap ----> TV Series -----> TV Series Name > Season > series.name - S01E01 - episode.name.mkv -----> series.name - S01E02 - episode.name.mkv -----> etc etc -----> Season > series.name - S02E01 - episode.name.mkv -----> series.name - S02E02 - episode.name.mkv -----> etc etc -----> Season > etc -----> TV Series Name > Season > series.name - S01E01 - episode.name.mkv -----> series.name - S01E02 - episode.name.mkv -----> etc etc -----> Season > series.name - S02E01 - episode.name.mkv -----> series.name - S02E02 - episode.name.mkv -----> etc etc -----> etc Seizoen mapnaam De seizoen mapnaam dient Season 1 of Season 01 etc. genoemd te worden. Aflevering naam Afleveringen dienen op een specifieke manier benoemd te worden zodat de app deze kan scrapen. Voorbeelden 2 Broke Girls - S01E01 - Pilot.mkv 2.Broke.Girls.S01E01.Pilot.mkv 2 Broke Girls - 1X01 - Pilot.mkv 2.Broke.Girls.1X01.Pilot.mkv Een goed programma voor het correct benoemen van de afleveringen is Auto View Instellingen Menu Voor het correct functioneren dient u Auto View aan te zetten onder --- Instellingen --> Diverse --> Auto View Maprechten De hoofdmap van TV Series moet lees/schrijf rechten hebben zodat de X3D data en afbeeldingen kan opslaan.

5 TV Series Scannen De eerste keer dient u de hoofdmap TV Series te scannen, de X3D zal benodigde bestanden toevoegen voor het structureren tijdens de scan. Scannen in de Mediabibliotheek Navigeer op de Hoofdmap 'TV Series' en druk op de 'Menu-knop' van de afstandsbediening en de X3D start met het scannen van TV Series. Tijdens dit proces zal er een icoon getoond worden dat de scan bezig is. Scannen van Favorieten Selecteer de favorieten Link TV Series en druk op de Menu knop. De X3D begint met het scannen van de TV SERIES. Tijdens het proces wordt er een indicator getoond dat de scan bezig is. Afbeeldingen en XML bestanden worden door de app automatisch toegevoegd. Na de eerste scan van de TV Series kunt u de series map direct scannen mocht dit nodig zijn. Let OP: Seizoens mappen kunnen niet gescand of bewerkt worden. TV Series bewerken De X3D TV Series App heeft een ingebouwde bewerk optie. Tbewerkings-optie wordt gebruikt om series namen dte corrigeren welke niet matchen met de tvdb api lijst en om verkeerd gescrapte series te herstellen. Ook Fanart en TV Series posters kunnen worden aangepast met de bewerk optie. Zoekresultatenscherm Nadat u een zoekopdracht heeft voltooid, zullen de zoek-resultaten worden getoond middels een banner Met alle gevonden TV Series.Bij meerdere zoekresultaten kunt u navigeren met de linker- en rechterpijl van de afstandsbediening. Selecteer de juiste TV Series en druk op 'Enter'. De afbeeldingen en informatie worden nu geladen. Gebruik de linker- en rechterpijl op de afstandsbediening om te navigeren over het scherm. Wanneer de fanart achtergrond opgelicht is in blauw - druk dan op de 'Enter-knop' en een selectie van beschikbare Fanart afbeeldingen zullen worden getoond. Bevestig de afbeelding met de 'Enter-knop'. Movie Poster Gebruik de linker- en rechterpijl op de afstandsbediening om te navigeren over het scherm. Wanneer de tv series Cover opgelicht is in blauw - druk dan op de 'Enter-knop' TV serie Cover afbeeldingen zullen worden getoond. Bevestig de gewenste afbeelding met de 'Enter-knop' Rescan TV Series Wanneer nieuwe bestanden aan de TV series structuur worden toegevoegd, is het nodig de TV Series of de Series map opnieuw te scannen om nieuwe afbeeldingen en XML-bestanden aan te maken. Bestaande afleveringen met de 'episode.name.xml verwijzing worden niet opnieuw gescand.

6 Ondertitel Downloader V3 ondersteunt ondertitel downloads van Speel een film af en open het Ondertitel scherm. Selecteer de 'Zoek' optie. De Ondertitel downloader zal zich aanpassen aan de taal die u gekozen heeft tijdens de installatie van de speler. Andere talen kunnen gekozen worden via het pijltje aan de rechterkant van het scherm. Selecteer het zoekicoon om de resultaten te tonen. Selecteer nu de gewenste ondertitel en deze zal na bevestiging met de 'Enter-knop' van de afstandsbediening gedownload worden en direct beschikbaar zijn voor gebruik. WOL (Wake Up On LAN) Instellingen ---Diverse --- WOL Browse op de apparaten, deze zullen vervolgens zichtbaar worden in de WOL lijst U kunt de apparaten uitkiezen wlke u wilt gebruiken tijden het opstarten - WOL op de X3D is niet altijd beschikbaar omdat het netwerk in gebruik kan zijn. Er wordt ook een Magic Packet verzonden zodra u naar de Favorieten gaat. U kunt ook een handmatige WOL doen via Instellingen - selecteer het apparaat en druk op 'F1'

7 IP STREAMING De V3 firmware beschikt over de laatste IP streaming functionaliteit. Met IP streaming kunt u content vanaf het internet streamen of deel uw video's via de cloud met uw familie en vrienden die ook over een X3D beschikken. Flash links (swf) en wmv links worden niet ondersteunt. IP Streaming van m3u bestanden U kunt uw eigen IP streaming links maken. Wij raden u Notepad++ aan als editor. De links zijn in M3U formaat met een.iptv extensie. Limiteer het aantal links per Genre - Veel links per Genre zullen langer laden. Wij raden links maximaal per genre aan. #EXTM3U #EXTINF:-1,name #EXTINF:-1,name rtmp://text #EXTINF:-1,name mms://text Links toevoegen aan de IP Streamer App Na het maken van de link kunt u deze opslaan met een naam naar wens. Navigeer naar de link in de Mediabibliotheek en selecteer het bestand om deze toe te voegen aan de IP streamer App. IP Streamer App Details Navigeer naar Internetmedia ---> IPTV. De app opent zich en u ziet het Default Icoon en eventuele customiconen. Selecteer het gewenste kanaal om de lijst te openen. Alle namen van de kanalen bevinden zich aan de linkerkant in het menu. Kies een kanaal om deze af te spelen. Afspeelopties Menu - Open Sluit Menuscherm Info - Toont de naam van de huidige stream Stop - Stop het huidige speel/laadscherm Chapter Skip F/B - Pagina vooruit in het menu Pijl Omhoog - Vorige afspelen Pijl Omlaag - Volgende afspelen Afspelen/Pauzeren - Afspelen/Pauzeren van de stream Return - Ga terug naar iconen Eigen afbeeldingen toevoegen aan Miniatuurweergaves U kunt uw eigen afbeeldingen toevoegen voor Genre miniatuurweergaves. Maak een map met de naam 'iptv' en sla hierin uw afbeeldingen op. De afbeeldingen dienen de extensie png te hebben en 17 x 172 pixels groot te zijn. Noem deze IPTV_GENRE_name.png - name is de echte naam van het.iptv bestand. Kopieer de iptv map naam een willekeurige skin map en kies voor Set to Skin op deze map. Het iptv bestand wordt nu geladen in de X3D. Wanneer u Genres toevoegt geeft de miniatuur de correcte afbeelding weer. Voorbeeld voor het gebruik van Dropbox als Video Server Maximale streaming lengte op DropBox is 15 minutenn DropBox link voor de Publieke map - https://dl.dropboxusercontent.com/u/ /test.mp4 Verwijder de 's' van https #EXTM3U #EXTINF:-1,test1

8 HTML5 BROWSER De V3 firmware beschikt over een HTML5 browser waarmee u websites in HTML5 kunt bezoeken. Voor de correcte werking zijn een USB toetsenbord en muis wel aan te raden. Nieuwe Internet Browser afstandsbediening functies Exit Browser - Stop-knop Zoom Video volledig scherm - Info-knop Exit Browser - Stop-knop Nieuwe USB Keyboard Commando's Exit - Ctr aanhalingstekens - stop icoon op de Mede8er MEDX2KEY Zoom - Ctr Z Zoom Video volledig scherm - Ctr i YouTube Fallback HTML5 IMDB Movie Trailers EXFM VIMEO TUNEIN RADIO VUBE

Gebruikers Handleiding

Gebruikers Handleiding Gebruikers Handleiding MED500X2 High Definition Multimedia Player TM INHOUDS OPGAVE pagina 1 Inhouds Opgave pagina 2 Introductie pagina 3 Algemeen Overzicht pagina 4 Installeren Interne Harddisk pagina

Nadere informatie

EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player

EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player 2 NEDERLANDS EM7480/EM7485 3D Full HD Media Player Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 3 1.1 Functies en kenmerken... 4 1.2 Inhoud van de verpakking... 6 2.0 Uitleg van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GO app 1.8

Gebruikershandleiding GO app 1.8 Gebruikershandleiding GO app 1.8 Voor raad, staten en bestuur GemeenteOplossingen 2012 1 GO app 1.8 Nieuw in deze versie Vanaf versie 1.8 beschikt de GO app over de mogelijkheid om notities te delen met

Nadere informatie

1: Getting started. 1.1 Wat heeft u nodig?

1: Getting started. 1.1 Wat heeft u nodig? 1: Getting started 1.1 Wat heeft u nodig? Een TV met een HDMI aansluiting (bij voorkeur een Full HD TV) Een netwerkkabel en een breedband internetverbinding (bij voorkeur > 20 mb/s) Een afstandsbediening.

Nadere informatie

EM7071 - hdmedia High-Definition Media Player

EM7071 - hdmedia High-Definition Media Player E EM7071 - hdmedia High-Definition Media Player 2 NEDERLANDS EM7071 - hdmedia High-Definition Media Player Waarschuwingen en aandachtspunten Laat reparatie altijd uitvoeren door gekwalificeerd personeel

Nadere informatie

ONLINE FILM PAKKET. Installatie handleiding

ONLINE FILM PAKKET. Installatie handleiding ONLINE FILM PAKKET Installatie handleiding 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Inleiding... 3 3. Software downloaden... 4 4. Installatie KODI (voorheen XBMC)... 5 5. Installatie Online Film Pakket...

Nadere informatie

T-MOBILE CLOUD Windows Handboek. Private Planet, Ltd.

T-MOBILE CLOUD Windows Handboek. Private Planet, Ltd. T-MOBILE CLOUD Windows Handboek Private Planet, Ltd. Copyright 2013 Private Planet Ltd. Sommige applicaties zijn niet beschikbaar in alle gebieden. De beschikbaarheid van de applicatie varieert. Bedrijfs-

Nadere informatie

EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android

EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android 2 NEDERLANDS EM7385 & EM7380 hdmedia 3D Full HD mediaspeler met 3D & Android Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 4 1.1 Functies en kenmerken...

Nadere informatie

Point of View Mobii 629 - Android 4.1 Tablet PC. Algemene mededelingen...2 Disclaimer...2 Inhoud van de verpakking...2

Point of View Mobii 629 - Android 4.1 Tablet PC. Algemene mededelingen...2 Disclaimer...2 Inhoud van de verpakking...2 Point of View Mobii 629 - Android 4.1 Tablet PC Nederlands Inhoudsopgave Algemene mededelingen...2 Disclaimer...2 Inhoud van de verpakking...2 1.0 Product Introductie...3 1.1 Knoppen en aansluitingen...

Nadere informatie

HANDLEIDING GRATIS STREAM BOX

HANDLEIDING GRATIS STREAM BOX HANDLEIDING GRATIS STREAM BOX 1 Inhoud Algemene informatie... 3 1. Eerste Gebruik... 3 2. Stream box koppelen aan uw Wifi-netwerk 7 3. Streambox verbinden met internetkabel... 8 4. Schermverhouding aanpassen...

Nadere informatie

INTERNET OP TELEVISIE

INTERNET OP TELEVISIE INTERNET OP TELEVISIE Nederlandse handleiding Versie 2.0 2013, CYMTV B.V. Inhoudsopgave Uw Pluggy 3 Leveringsomvang 5 Aansluiten van de componenten 6 De Pluggy afstandsbediening 8 Aansluiten van het Airmouse

Nadere informatie

Handleiding. Inhoudsopgave

Handleiding. Inhoudsopgave Handleiding Inhoudsopgave 1. De Streamer aansluiten 2. Opstarten en afsluiten van De Streamer 3. De afstandsbediening 4. Aanmelden op netwerk (WIFI) 5. Beeldscherm kalibreren 6. Opschonen cache (tijdelijk

Nadere informatie

INRICHTEN VAN DAXIS CLOUD

INRICHTEN VAN DAXIS CLOUD INRICHTEN VAN DAXIS CLOUD Dit is een handleiding over het inrichten van de Daxis Cloud, waarin enkele onderdelen voor het personaliseren worden behandeld. Inhoud 1. Inleiding... 2 2. De metro-omgeving...

Nadere informatie

SCMS - Smart Content Management System

SCMS - Smart Content Management System Online websites bouwen & beheren met SCMS Smart Content Management System & website builder Inhoud: Hoofdstuk 1: Inleiding, wat is SCMS?... 4 Hoofdstuk 2: Inloggen SCMS... 5 Hoofdstuk 3: Control Panel...

Nadere informatie

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding

Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services. Handleiding Powerd By WBB Design & Advies Dropshippingpagina.nl CMS IZI Services Handleiding versie 1.8 18 oktober 2011 Inhoudsopgave 1 BEHEER UW PRODUCTEN... 4 1.1 CATEGORIEËN BEWERKEN... 4 1.2 PRODUCTEN BEWERKEN...

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Over de AC Ryan Playon!HD... 14 3. Instellingsmenu... 18 4. Blader Menu... 26

Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Over de AC Ryan Playon!HD... 14 3. Instellingsmenu... 18 4. Blader Menu... 26 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 1.1 Voorwoord... 2 1.2 Geleverde onderdelen... 3 1.3 Waarschuwingen... 3 1.4 Aansluiten... 5 1.5 In- en uitschakelen... 11 1.6 Menutaal... 12 1.7 Harde schijf Formatteren...

Nadere informatie

Internet TV. Gebruikershandleiding

Internet TV. Gebruikershandleiding Internet TV Gebruikershandleiding Teknihall support: 0900 400 2001 2 Inhoud VEILIGHEIDSMAATREGELEN... 6 ACCESSOIRES... 9 ONDERDELEN EN BEDIENING... 10 VOORAANZICHT... 10 ACHTERAANZICHT... 10 AFSTANDSBEDIENING...

Nadere informatie

Uw website aanpassen. Een handleiding voor het CMS. Overzicht 2. Sites. Pagina's 5. Wijzigen. Settings. Help 19. Toegang tot het CMS.

Uw website aanpassen. Een handleiding voor het CMS. Overzicht 2. Sites. Pagina's 5. Wijzigen. Settings. Help 19. Toegang tot het CMS. Uw website aanpassen Een handleiding voor het CMS Overzicht 2 Toegang tot het CMS Taal kiezen Wachtwoord resetten Sites 2 2 3 4 Favorieten Pagina's 5 4 Pagina's maken Bestanden beheren Statistieken bekijken

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. OPNEMEN...98 Een opname plannen...98 Handmatig opnemen...99 Timeshift...99 Een opgenomen programma bekijken...100

INHOUDSOPGAVE. OPNEMEN...98 Een opname plannen...98 Handmatig opnemen...99 Timeshift...99 Een opgenomen programma bekijken...100 INHOUDSOPGAVE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES...94 AFSTANDSBEDIENING...95 HOOFDMENU...97 TV...97 Een kanaal bekijken...97 Zoeken naar kanalen...97 Kanalen sorteren...98 EPG...98 OPNEMEN...98 Een opname plannen...98

Nadere informatie

VOORPANEEL / ACHTER PANEEL...

VOORPANEEL / ACHTER PANEEL... Gebruikershandleiding INHOUD 1. VEILIGHEID... 3 2. INTRODUCTIE... 4 3. KENMERKEN... 4 4. AFSTANDSBEDIENING... 5 5. VOORPANEEL / ACHTER PANEEL... 6 6. AANSLUITEN VAN UW SYSTEEM... 7 7. BASIS FUNCTIES...

Nadere informatie

Portal Handleiding voor de klant 4.8

Portal Handleiding voor de klant 4.8 o Portal Handleiding voor de klant 4.8 Deze MobiDM handleiding bekijkt de mogelijkheden voor de klant binnen de MobiDM Portal. Version: x.x MOBIDM Klant Handleiding Pagina 1 Index Introductie Help- bestanden

Nadere informatie

Handleiding. versie 20 24 april 2013

Handleiding. versie 20 24 april 2013 Handleiding versie 20 24 april 2013 Inhoudsopgave 1 BEHEER UW WEBSHOP EN PRODUCTEN... 4 1.1 CATEGORIEËN BEWERKEN... 4 1.2 PRODUCTEN BEWERKEN... 5 1.2.1 Afbeeldingen toevoegen... 6 1.2.2 Gerelateerde producten...

Nadere informatie

SpinOffice handleiding

SpinOffice handleiding SpinOffice handleiding Als nieuwe gebruiker van SpinOffice CRM is het van belang een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van de software. SpinOffice voegt een centraal adressenbestand met documentbeheer

Nadere informatie

Handleidingen 1.0 Alfresco

Handleidingen 1.0 Alfresco Handleidingen 1.0 Alfresco Alfresco Handleidingen 1.0 Alfresco In dit document vind je de handleidingen voor Alfresco zoals aangeboden door ECM2. I. Alfresco Document Management 1 1. Inleiding 3 1.1. Adresgegevens...

Nadere informatie

Versie 1.2 KENWOOD MULTIMEDIA NAVIGATIE SYSTEEM DNN9230DAB. Beknopte Set-up handleiding

Versie 1.2 KENWOOD MULTIMEDIA NAVIGATIE SYSTEEM DNN9230DAB. Beknopte Set-up handleiding Versie 1.2 KENWOOD MULTIMEDIA NAVIGATIE SYSTEEM DNN9230DAB Beknopte Set-up handleiding KENWOOD Beknopte Set-up Handleiding I n h o u d s o p g a v e Stap 1:- Kenwood s Route Collector online registreren...

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Illumina (E653 serie)

Gebruiksaanwijzing Illumina (E653 serie) Gebruiksaanwijzing Illumina (E653 serie) Voorwoord Dank u voor de aankoop van deze ICARUS Illumina e-reader. De Illumina is een bibliotheek in de palm van je hand; hij biedt plaats aan duizenden boeken.

Nadere informatie

2. Serienummer noteren (zie onderstaande afbeelding voor uitleg of raadpleeg de instructie in de FAQ op de website)

2. Serienummer noteren (zie onderstaande afbeelding voor uitleg of raadpleeg de instructie in de FAQ op de website) Update procedure Navigatie Voor uw navigatie bestaat de mogelijkheid tot updaten. Enkele malen per jaar komen nieuwe updates beschikbaar, de meest recente versie is van december 2013. De volgende update

Nadere informatie

Introductiehandleiding Google Drive & Google Agenda

Introductiehandleiding Google Drive & Google Agenda Introductiehandleiding Google Drive & Google Agenda Versie: 1.0 Naam: E-mail: H.A.P.P. Ribbers e.ribbers@dussenseboys.nl Inhoudsopgave Inleiding... 3 Algemeen... 3 Google Account aanmaken... 4 Inloggen

Nadere informatie

V1.1 Gebruikershandleiding

V1.1 Gebruikershandleiding V1.1 Gebruikershandleiding www.easysecure.nl Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina Nr. Inleiding 3 1. Inloggen 3 2. Configuratie 5 3. Zones 6 4. Gebruikersgroepen 7 5. Tijdzones 8 6. Modules 9 7. Extra Velden

Nadere informatie

EM7280 Eminent HD Media Player Limited edition

EM7280 Eminent HD Media Player Limited edition EM7280 Eminent HD Media Player Limited edition 2 NEDERLANDS EM7280 Eminent HD Media Player Limited edition Inhoudsopgave 1.0 Introductie...3 1.1 Functies en kenmerken...3 1.2 Inhoud van de verpakking...4

Nadere informatie