Van der Capellen Sg. [Geef de tekst op]

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Van der Capellen Sg. [Geef de tekst op]"

Transcriptie

1 Informatiebulletin nr. 6 Organisatie Personeel De vacatures Duits zijn inmiddels ingevuld. Dat Duits een schaarstevak is, hebben we gemerkt, maar gelukkig hebben we adequate docenten kunnen aantrekken. Ook de vacature Informatica is vervuld. Daarmee staan er geen vacatures meer open. Rookbeleid De school is voornemens om per 1 augustus 2015 de school helemaal rookvrij te maken. Dat betekent dat leerlingen en personeel op het schoolterrein niet meer mogen roken. Ook de directe omgeving van de school valt onder dat verbod. Er wordt een stappenplan opgesteld om alle geledingen erop voor te bereiden. De steun van de ouders is hierbij ook nodig. ICT-omgeving De afgelopen periode is de school overgegaan naar een nieuwe ICT-omgeving. Deze transitie verloopt goed, maar levert nog wel een aantal kinderziektes op. Het voltallige lesgevende personeel heeft een nieuwe computer in bruikleen gekregen (Surface Pro 3) zodat de docent op elke werkplek, binnen en buiten de lokalen, toegang heeft tot lesmateriaal. De leerlingen kunnen een laptop lenen in 120 als dat nodig is voor projecten en werkstukken. Wanneer de ICT-omgeving naar behoren werkt zal de school onderzoeken wanneer de leerlingen een device (laptop? I-pad?) nodig hebben voor het onderwijs. Daarvoor zullen regelingen worden ontworpen om het betaalbaar te maken. De termijn waarop dit zal worden ingezet is nog niet bekend. Referentieschool De Van der Capellen Sg is gevraagd referentieschool te worden binnen Scholen aan Zet. Dat is een initiatief van het ministerie van onderwijs en de VO-raad, om scholen van elkaar te laten leren. Je wordt referentieschool als je hebt aangetoond een lerende organisatie te zijn gericht op kwaliteitsbeleid. Andere scholen worden door ons ontvangen om te laten zien hoe we dat doen. Een compliment voor de school. Ouderraad en klankbordgroepen In overleg met de Ouderraad zal de school het komend jaar klankbordgroepen per afdeling inrichten. De klankbordgroepen van ouders zullen ca. 3 keer per jaar gevraagd worden om mee te denken en feedback te geven op de onderwijsontwikkeling en het schoolbeleid van de afdeling waar uw kind onderwijs volgt. Gedacht wordt aan klankbordgroepen voor de mavo, onderbouw havo-atheneum, bovenbouw havo, bovenbouw atheneum en tweetalige afdeling. We draaien nu al een pilot binnen de tweetalige afdeling en hebben de intentie bij de start van het schooljaar het te verbreden. Daarmee beogen we de ouders meer te betrekken bij de school.

2 Wereldburger 3A1 op uitwisseling naar Eschborn (Duitsland) Klas 3A1 is in de week van 2 tot en met 6 maart op uitwisselingsbezoek geweest naar de Heinrich-von-Kleist- Schule in Eschborn. Het is voor het eerst dat er een klassenuitwisseling plaats heeft gevonden tussen deze Duitse scholengemeenschap en Van der Capellen. Onze school is wel goed bekend met de school in Eschborn, omdat de schoolorkesten van beide scholen al meer dan tien jaar over en week concerten verzorgen. Deze eerste uitwisselingsweek was een intensieve, maar geweldige ervaring. Gedurende de week verbleven onze leerlingen bij verschillende gastgezinnen, wat in het begin natuurlijk best spannend was. Ze hebben op dinsdag- en donderdagmorgen een aantal lesuren bijgewoond, waar ze hun Duitse match-leerling vergezelden. Op dinsdag bezochten we Frankfurt, waar de leerlingen al puzzelend het centrum verkenden. De Primark en de KFC werden al snel gevonden. Op woensdag stond een bezoek aan Rüdesheim op het programma, een pittoresk maar toeristisch plaatsje ten noorden van Frankfurt. Na een stadswandeling werd het Foltermuseum bezocht. Daar namen de leerlingen kennis van alle foltermethoden, die in de middeleeuwen werden toegepast door de (katholieke) Inquisitie op andersdenkenden. De leerlingen stelden vast dat ons schoolregime gelukkig niet zo rigide is. Op donderdag werd er gesport, en s middags met zijn allen gekookt. Dat was een geweldig experiment, maar uitermate geslaagd. Met diverse salades, soepen, aardappel- en vleesgerechten en een heerlijk ijsdessert in het gelegenheidsrestaurant Tollen Heinrich (leuke Heinrich) genoten we van een heerlijk diner. Op vrijdag hebben we deze uitwisseling afgesloten met een aantal presentaties over thema s als Eten, Sport, Muziek, School die eerder deze week gezamenlijk door de Nederlandse en Duitse leerlingen voorbereid waren. Met een lekker gezamenlijk ontbijt achter de kiezen keerde 3A1 vrijdag zeer voldaan huiswaarts. We kijken terug op een ontzettend leuke week, waarin goede contacten over en weer zijn ontstaan. Van 13 tot en met 17 april hopen wij op onze beurt in Zwolle de Duitse match-leerlingen te ontvangen. Hopelijk wordt dit net zo n sfeervolle, gezellige, superzonnige week! Mw. Klomp en mw. Ten Brug (begeleidende docenten)

3 Succesvolle leerling Start examens De Centrale Examens zullen plaatsvinden op maandag 11 mei t/m woensdag 27 mei. Examens Op maandag 11 mei zullen de centrale examens een aanvang nemen, en wel met HAVO, Atheneum en MAVO. We wensen de kandidaten (en hun familieleden thuis) veel sterkte en vooral veel succes. Alle examenleerlingen hebben inmiddels een brief met informatie over de examenregels ontvangen. In dit Informatiebulletin willen we nog eens benadrukken dat de gang van zaken rondom het Centraal Eindexamen uiterst gedetailleerd is (om er voor te zorgen dat alle leerlingen in Nederland gelijk behandeld worden) en dat de Inspectie streng toezicht houdt. Dat betekent dat bijvoorbeeld te laat komen heel vervelende gevolgen kan hebben. Wanneer een leerling door overmacht niet kan deelnemen aan een onderdeel dient dat vooraf bekend te zijn op school. Tot slot: de Inspectie honoreert bijna nooit een verzoek tot herkansing wanneer een leerling pas na het gemaakte examen meldt zich niet goed gevoeld te hebben. Dat wil dus zeggen: wanneer je je niet in staat voelt om een onderdeel te doen, dan moet je dit vooraf melden bij je afdelingsleider. Als je start met een examen dan telt deze zitting officieel mee. De uitslag Onder het voorbehoud dat de normeringen op tijd binnen zijn van de Landelijke Examencommissies verwachten we de leerlingen van de HAVO, Atheneum en MAVO op donderdag 11 juni de uitslag telefonisch door te kunnen geven. De leerlingen kunnen dan de volgende dag hun voorlopige cijferlijst ophalen en, indien noodzakelijk of gewenst, het vak opgeven dat ze willen herkansen (het zogenaamde tweede tijdvak). Het tweede tijdvak vindt plaats op 15, 16 en 17 juni De uitslag van het tweede tijdvak is op 26 juni. De diploma-uitreikingen staan gepland op: Dinsdag 30 juni 4MAVO, woensdag 1juli 5HAVO en donderdag 2 juli 6VWO, aanvang uur. Heel veel succes! Actieve leerling Op 27 juni 2015 om uur staan drie Van der Capellen-teams op het Sontplein in Groningen te trappelen om Homeride 2015 te beginnen. Zenuwachtig. Nerveus, maar zeker vol adrenaline. Klaar voor de klus: binnen 24 uur, 500 kilometer afleggen. In estafette, dat wel, maar toch. In 2013 was het fantastisch. Een achtbaan aan emoties. Wind, regen, hagel en zonneschijn; elk mogelijk weertype is voorbijgekomen. De wind tussen Groningen en Harlingen. De neerslag in al haar vormen op de Afsluitdijk tussen Harlingen en Hoorn. Kou en donker tussen Hoorn en Amsterdam. Duisternis tijdens de etappe Amsterdam-Utrecht. Politie-escorte. Utrecht-Rosmalen. Rosmalen-Veldhoven. Veldhoven-Sittard. Lekker weer en in optocht het laatste eindje van Sittard naar Maastricht.

4 Dit jaar een andere route met andere, nieuw uitdagingen. Hoe staat de wind tussen Zwolle (zorgen jullie voor een spandoek?) en Amsterdam? Halen we het binnen 24 uur? Hoe ziet Leiden er s nachts uit? En Den Haag? En Tilburg? Is het eten in Veldhoven net zo goed als twee jaar geleden? Wordt het weer janken in het MVV-stadion? Allemaal vragen. Laat de antwoorden maar komen! We kunnen niet wachten! Voor het zover is gaat er nog veel gebeuren. De sponsorcommissie heeft al veel geld binnengehaald. In een later bulletin meer over deze sponsors. Afgelopen donderdag, 5 maart, is ons het doel van Homeride uitgelegd. Onze geesten zijn op de fietsstand gezet en we weten allemaal wat we moeten doen om die 24 uur lichamelijk en technisch tot een succes te maken. Op dit moment zijn de drie teams van Van der Capellen druk bezig met het organiseren van de eventdag op 24 april. Tussen tot uur zal er veel gebeuren op het terrein aan de Lassuslaan: zoals sponsorloop, fancyfair, tracking loterij. Allemaal redenen om te komen op 24 april. Jullie zijn van harte uitgenodigd! Neem wat geld mee, jullie loten (die jullie tegen die tijd al hebben gekocht) en vooral veel goede zin. Het wordt een fantastische middag! Tot op 24 april uur. Oproep voor hardloopvaders Zondag 19 april organiseert AV PEC weer een Ekiden (een estafettewedstrijd met 6 personen per team). Meerdere teams doen al mee, met leerlingen, ouders en docenten. Hebt u ook belangstelling om mee te rennen in een gezellig en fanatiek hardloopteam van Capellen Papa s? Neem dan contact op met Albert Schuurmans of Gerbert Hebbink Voor algemene informatie over de ekiden in Zwolle zie Agenda t/m 5 juni Vrijdag 13 maart Publicatie Informatiebulletin nr.6 Woensdag 18 t/m Musicals klas 3, dramastroom woensdag 25 maart Donderdag 19 t/m Toetsweek blok 3 woensdag 25 maart Vrijdag 20 maart Basketbaltoernooi Vrijdag 3 t/m Paasverlof dinsdag 7 april Woensdag 8 april Opgeven inhaal- en herkansingstoetsen 4M en Tweede Fase tot uur Examentraining 6A, uur Examentraining 4M, uur Voorstelling klas 2, dramastroom, uur Donderdag 9 april Uitdelen cijferlijst 3 Examentraining 5H, uur Vrijdag 10 april Philias Fogg Theatre, The great war, klas 4-IB Unihockeytoernooi

5 Uitwisseling 3M Denemarken in Zwolle Uitwisseling 3A1 Eschborn in Zwolle Model European Parliament Celebrations klassen 1AHT donderdag 16 april Maandag 13 april Energy on the Move klassen 2AHT Dinsdag 14 t/m Energy on the Move klassen 2AHT naar Engeland Dinsdag 14 april Inhaal-herkansing toetsen 4M, 5H, 6A, vanaf uur Donderdag 16 april Inhaal-herkansing toetsen 4H, 4A, 5A, vanaf uur Zondag 19 april Ekiden Maandag 20 april Mentor-ouderavond, klas 2 en hoger, vanaf uur Taaldorp Duits klas 3 Donderdag 23 april Highland Games 4AT Studiemiddag docenten Girls day meiden klas 2 Bex en ICT Lessen vervallen na uur Vrijdag 24 april Publicatie Informatiebulletin nr.7 Event Day HomeRide 2015 Maandag 27 april Koningsdag Woensdag 29 april Uitreiken en tekenen examencijfers 4M, 5H en 6A Vrijdag 1 mei Laatste lesdag eindexamen klassen Maandag 4 mei t/m Vrijdag 8 mei Meivakantie Maandag 11 mei Start eindexamens 1 e tijdvak 2015 Donderdag 14 mei t/m Vrijdag 15 mei Hemelvaartsverlof Maandag 18 mei t/m Vrijdag 27 mei Vervolg eindexamens 2015 Maandag 18 mei t/m Vrijdag 22 mei Uitwisseling 3AT naar Schotland Maandag 25 mei 2 e pinksterdag Dinsdag 26 mei t/m Vrijdag 29 mei 2M Adaotions project 4 Dinsdag 26 mei Voorstelling klas 1, dramastroom, 19:00 uur Maandag 1 juni Kunstvak drama 4H, 19:30 uur Woensdag 3 juni Bezoek Burgers Bush klas 2a(t)h(t)m Donderdag 4 juni XXL klas 3, 19:30 uur Vrijdag 5 juni Publicatie informatiebulletin nr. 8 Softbal toernooi

Na al deze drukte hebben we wel een mooie meivakantie verdiend. Een fijne week allemaal. Tot 6 mei!

Na al deze drukte hebben we wel een mooie meivakantie verdiend. Een fijne week allemaal. Tot 6 mei! Jaargang 8, nummer 5 Maand april 2014 Projectweek, examentrainingen en vakantie De afgelopen week was het in enkele afdelingen van de school heel rustig, omdat daar serieus gewerkt werd aan de voorbereiding

Nadere informatie

December 2012. Beste ouders, verzorgers,

December 2012. Beste ouders, verzorgers, December 2012 Beste ouders, verzorgers, Hierbij ontvangt u de derde nieuwsbrief van dit schooljaar, de winterbrief. Het schooljaar is in volle gang en afgelopen week hebben alle leerlingen het eerste cijferrapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar 2014-2015 November nr. 3

Nieuwsbrief Ouders. Schooljaar 2014-2015 November nr. 3 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, In deze oudernieuwsbrief staat de jaarvergadering van de ouderraad op maandag 17 november om 19.30 uur het meest centraal. Tijdens deze jaarvergadering wordt met de ouders/

Nadere informatie

Controle schoolexamencijfers door kandidaten en examinatoren. Mini-uitwisseling Gelsenkirchen en Dortmund (naar Baarn)

Controle schoolexamencijfers door kandidaten en examinatoren. Mini-uitwisseling Gelsenkirchen en Dortmund (naar Baarn) Agenda wo 25 april ma 30 april vr 4 mei ma 7 vr 11 mei di 8 mei do 10 zo 13 mei ma 14 mei vr 1 juni ma 14 mei e.v. wo 16 mei do 17 ma 20 mei Controle schoolexamencijfers door kandidaten en examinatoren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Paulus Mavo & Vmbo

Nieuwsbrief Paulus Mavo & Vmbo Haarlem, maandag 1 juni 2015 Aan onze Paulus leerlingen, en hun ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Paulus Mavo & Vmbo Nummer 9 Schooljaar 2014 2015 VOORWOORD: JUNI & JULI: AFWACHTEN: We wachten allemaal

Nadere informatie

havo/vwo 10 april 2014, nr. 29

havo/vwo 10 april 2014, nr. 29 10 april 2014, nr. 29 havo/vwo Weekthema Zwak of sterk? Wat is nu eigenlijk sterk en wat bedoelen we met zwak? We hebben hier allemaal zo onze eigen ideeën over. Iemand wordt vaak als zwak aangeduid wanneer

Nadere informatie

jaargang 21 nr. 1 LEF VOOR LATER

jaargang 21 nr. 1 LEF VOOR LATER jaargang 21 nr. 1 l o c a t i e m a l d e r b u r c h t s t r a a t LEF VOOR LATER Excelleren op de mavo Samenwerking Kandinsky en Het Talent 2 kandinskynieuws kandinskynieuws 3 Nieuws van de ouderraad

Nadere informatie

Nieuws, verslagen en berichten van Het Baarnsch Lyceum Jaargang 6, nr. 2 Donderdag 21 september 2010. Sport Interlyceale Amsterdams Lyceum

Nieuws, verslagen en berichten van Het Baarnsch Lyceum Jaargang 6, nr. 2 Donderdag 21 september 2010. Sport Interlyceale Amsterdams Lyceum Agenda Nieuws, verslagen en berichten van Het Baarnsch Lyceum Jaargang 6, nr. 2 Donderdag 21 september 2010 vr 24 september za 25 september t/m za 2 oktober ma 27 september di 28 september do 30 september

Nadere informatie

OUDERINFO Cursusjaar 2014/2015 nr. 3 Februari 2015

OUDERINFO Cursusjaar 2014/2015 nr. 3 Februari 2015 OUDERINFO Cursusjaar 2014/2015 nr. 3 Februari 2015 Met deze keer: Voorwoord Examendata Uit de ouderraad Fotobedreigingen Doorstroomrichtlijnen Hoe nu verder? Belangrijke data Geachte Ouders In dit magazine

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Kalender: 25 mei Tweede Pinksterdag 26 mei Waardendag studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen vrij 28 mei Verjaardag juf Mascha 28 mei Hercontrole hoofdluis

Nadere informatie

De Nieuwsbrief is bestemd voor ouders en leerlingen. Ziek-/ absentmeldingen tel. 023-5319042. Geachte ouders,

De Nieuwsbrief is bestemd voor ouders en leerlingen. Ziek-/ absentmeldingen tel. 023-5319042. Geachte ouders, Kalender Ma 17 mrt 19.00 21.00 uur aanmeldingszitting 19.30 21.30 uur ouderavond verbreding en discover! Di 18 mrt 14.15 15.45 uur speeddate voor meisjes Woensdag 19 maart t/m dinsdag 1 april Rekentoets

Nadere informatie

Van de vestigingsdirecteur Openstelling Magister voor ouders 3HAVO en 3&4 VWO

Van de vestigingsdirecteur Openstelling Magister voor ouders 3HAVO en 3&4 VWO oktober 2010 Van de vestigingsdirecteur Geachte Ouder(s)/Verzorger(s), Het schooljaar is al weer enkele weken bezig; de herfstvakantie staat al voor de deur. Alle kennismakingsavonden zijn inmiddels achter

Nadere informatie

DALTONWIJS. Verleg je grenzen bij Lentiz Dalton MAVO. Voorwoord INHOUDSOPGAVE. Nummer 3 januari 2015. Beste ouder(s) en verzorger(s),

DALTONWIJS. Verleg je grenzen bij Lentiz Dalton MAVO. Voorwoord INHOUDSOPGAVE. Nummer 3 januari 2015. Beste ouder(s) en verzorger(s), Voorwoord Beste ouder(s) en verzorger(s), Zowel aan het einde van 2014 als bij de start van 2015 hebben veel leerlingen zich van hun beste kant laten zien. Rond 5 december organiseerde de school een Sinterklaasfeest

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f 1 6

N i e u w s b r i e f 1 6 N i e u w s b r i e f 1 6 Deltaweg 109, 2134XS Hoofddorp Tel: 023 561 91 87 e-mail: directie@obsoptimist.nl website: www.obsoptimist.nl Nieuw op school Kyan Abdelaziz is gestart in groep 12a en Mitch de

Nadere informatie

Ouders@Oscar jaargang 30, nummer 4 juni 2013

Ouders@Oscar jaargang 30, nummer 4 juni 2013 Ouders@Oscar jaargang 30, nummer 4 juni 2013 Inleiding Het dertigste schooljaar van Oscar Romero zit er bijna op. Zoals gebruikelijk weer een jaar waarin heel veel gebeurd is, mooie en minder mooie dingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders 4 Eijkhagen CMC 24 april 2015

Nieuwsbrief Ouders 4 Eijkhagen CMC 24 april 2015 Nieuwsbrief Ouders 4 Eijkhagen CMC 24 april 2015 w.wingen@eijkhagen.nl Bij deze nieuwsbrief.. Voor u ziet u de vierde Nieuwsbrief Ouders van dit schooljaar, verschijnend aan de vooravond van de meivakantie.

Nadere informatie

1. Voorwoord van de rector

1. Voorwoord van de rector Nassausingel 7, 4811 DE Breda 1. Voorwoord van de rector Geachte lezers, Hierbij stuur ik u de tweede digitale nieuwsbrief van onze school. De vorige is net voor de zomervakantie verschenen. Met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

RK Scholengemeenschap voor havo, vwo en tweetalig vwo. Zoetermeer

RK Scholengemeenschap voor havo, vwo en tweetalig vwo. Zoetermeer RK Scholengemeenschap voor havo, vwo en tweetalig vwo Zoetermeer 2 013 / 2 014 Alfrink College Inhouds opgave > INHOUDSOPGAVE Informatie voor ouders en leerlingen 2 Welkom op het Alfrink College 4 Het

Nadere informatie

In dit nummer: DIGITALE NIEUWSBRIEF - 1 februari 2013 - nr. 5. Sociale Media

In dit nummer: DIGITALE NIEUWSBRIEF - 1 februari 2013 - nr. 5. Sociale Media DIGITALE NIEUWSBRIEF - 1 februari 2013 - nr. 5 Sociale Media In dit nummer: Groene Kruisweg veiliger 2 Studium Generale 2 Geslaagd Open Huis 2 Serious Request 2 Ouderavond Mijn kind online 2 Tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Aeresteijn mededelingen

Aeresteijn mededelingen Aeresteijn mededelingen 2014-2015 nr. 14 2 april 2015 Ouders. Tijdens de pizzasessie op 19 maart jongstleden heb ik onze gasten kort wat mogen vertellen over onze mooie school. Zoals verwacht waren veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Colofon: Voorwoord Beste ouders,

Nieuwsbrief. Colofon: Voorwoord Beste ouders, Nieuwsbrief Colofon: Mei 2015 jaargang 4 - nr. 5 Inhoud: - Voorwoord - Belangrijke data - Onderbouw - Bovenbouw - Kwaliteitszorg - Schoolreis klas 4 - Nationale Sportweek -Excursie klas 4 - Maria Louise

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief Voorwoord. Schooljaar 2013-2014 Maart nr. 6

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief Voorwoord. Schooljaar 2013-2014 Maart nr. 6 Beste ouders/verzorgers, De maand januari stond in het teken van de Open Dagen voor nieuwe brugklasleerlingen. Onze school is zeer druk bezocht. Het is nu afwachten welke leerlingen zich uiteindelijk gaan

Nadere informatie

Informatie 4 e klassen mavo pagina 1. Inhoudsopgave:

Informatie 4 e klassen mavo pagina 1. Inhoudsopgave: Informatie 4 e klassen mavo pagina 1 Inhoudsopgave: Voorwoord... 3 Dit stellen wij ons tot doel... 3 Adres van de school... 4 schoolorganisatie... 4 Bevoegd gezag... 4 Inspectie... 4 Vertrouwensinspecteur...

Nadere informatie

t Kruisrakkertje www.kruisrak.nl Juli 2015

t Kruisrakkertje www.kruisrak.nl Juli 2015 Juli 2015 t Kruisrakkertje De zomervakantie is in zicht, het schooljaar 2014-2015 zit er bijna op. We kijken terug op een druk schooljaar, waarin weer veel gebeurd is. Onderwijskundig zijn er weer stappen

Nadere informatie

4/2014-2015. Kalender

4/2014-2015. Kalender Kalender Di 10 mrt doorloopdag Masterclass Wo 11 mrt 14.00 17.00 uur aanmeldingszitting ECL Vaart Do 12 mrt 16.00 18.00 uur aanmeldingszitting ECL Vaart Vr 13 maart t/m do 19 maart SE 5 havo en 6 vwo Week

Nadere informatie

PASEN AGENDA. nieuwsbericht voor ouders en leerlingen

PASEN AGENDA. nieuwsbericht voor ouders en leerlingen nieuwsbericht voor ouders en leerlingen Ds. Kuypersstraat 3 3863 CA Nijkerk T 033 245 64 34 F 033 245 20 23 corlaer@corlaercollege.nl www.corlaercollege.nl Jaargang 13 nummer 13 27 maart 2015 PASEN Het

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Inleiding 3 - Eureka - Wie op De Werkplaats is, houdt zich hieraan. Team 4 5 - De teamleden - De invliegers

Inleiding 3 - Eureka - Wie op De Werkplaats is, houdt zich hieraan. Team 4 5 - De teamleden - De invliegers WP wijzer team 4 Schooljaar 2014-2015 Voor de werkers van klas 1G, G1A, G1B, 2G, G2A, G2B Beste werker van team 4, Het boekje dat voor je ligt is een gids met informatie over de leerjaren 1 en 2 havo/vwo

Nadere informatie

Iedereen mag meedoen als er gespeeld wordt. U kunt deze ook op de posters bij de ingangen en in de klassen terug vinden.

Iedereen mag meedoen als er gespeeld wordt. U kunt deze ook op de posters bij de ingangen en in de klassen terug vinden. PCBS Willem-Alexander Kapelweidtje 2 1861 JH Bergen www.tabijn-willemalexander.nl 072-5813142 Nr. 10, 15-1-2015 072-5818270 Maandregel van de Willem-Alexanderschool wa-school@tabijn.nl Deze maand staat

Nadere informatie

Schoolbericht nr. 5 schooljaar 2014-2015 12 maart 2015 www.obsdeschuttershoek.nl schuttershoek@zeelandnet.nl

Schoolbericht nr. 5 schooljaar 2014-2015 12 maart 2015 www.obsdeschuttershoek.nl schuttershoek@zeelandnet.nl Schoolbericht nr. 5 schooljaar 2014-2015 12 maart 2015 www.obsdeschuttershoek.nl schuttershoek@zeelandnet.nl Beste ouders/verzorgers, Hier volgt het vijfde schoolbericht in het schooljaar 2014-2015. Schoolbibliotheek

Nadere informatie