Toekomstvaste pinautomaat voor elke ondernemer: Altijd & Overal Zorgeloos pinnen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Toekomstvaste pinautomaat voor elke ondernemer: Altijd & Overal Zorgeloos pinnen!"

Transcriptie

1 Vx570 + Vx810 pinpad Toekomstvaste pinautomaat voor elke ondernemer: Altijd & Overal Zorgeloos pinnen! Waarom uw klanten laten pinnen? U biedt uw klanten extra service en versterkt zo de klantenbinding. U verhoogt uw omzet door impulsaankopen. U heeft vrijwel geen wisselgeld nodig, geen slecht betalende debiteuren, weinig administratie, rentevoordeel en besparing op afstortkosten. Dáárom wilt u uw klanten laten pinnen. Eenvoudig, praktisch en snel De Vx570 betaalautomaat met apart Vx810 pinpad is de meest geavanceerde betaalautomaat van onze baliemodellen. De betaalautomaat combineert optimaal gebruikersgemak met uitgebreide functionaliteit. De Vx570 is geschikt voor communicatie via PSTN én ethernet. Bij de PSTN automaat is de overstap naar ethernet eenvoudig te maken. Indien transactiesnelheid belangrijk voor u is: met een ethernet betaalautomaat duurt een transactie slechts enkele seconden. Toekomstvast, veilig én betrouwbaar De toekomstvaste Vx570 met het Vx810 pinpad voldoet aan de meest recente (inter)nationale veiligheidseisen en aan de EMV-standaard, waarbij de magneetstrip op de betaalkaart wordt vervangen door een chip. De betaalautomaat kan debet, creditcards en Chipknip accepteren. De Vx570 met het Vx810 pinpad is EMV, C-TAP én PCI+ gecertificeerd en biedt daardoor de hoogst mogelijke veiligheid. Zo bent u klaar voor de toekomst. De Vx810 is het meest recent gecertificeerde pinpad en is de opvolger van de SC Waarom een CCV pinautomaat? Meer dan ondernemers vertrouwen dagelijks op onze producten en diensten. Door de degelijke en uitvoerig geteste hard- én software gaan onze betaalautomaten lang mee. Wij begeleiden standaard de complete administratieve afhandeling met de bank en creditcardorganisaties.

2 KOOPOVEREENKOMST Vx570 + Vx810 pinpad Gegevens Business Partner Datum aanvraag Naam medewerker Naam verkoper KassaNet Leza: Marcel Bruin Bedrijfsgegevens (s.v.p. volledig invullen) Bedrijf Contactpersoon Postcode/Plaats Telefoonnummer Factuurgegevens (t.b.v. automatische incasso) Bank-/girorekening nummer* Banknaam Factuurnaam Factuuradres Postcode/Plaats Contactpersoon Bij het ondertekenen van deze opdracht verleent de klant tot wederopzegging volmacht aan KassaNet Leza om hetgeen op grond van deze overeenkomst verschuldigd is, af te schrijven van de hierboven vermelde rekening.

3 Aanvullende gegevens Aflever adres: Factureren service contract aan Factureren apparatuur aan Aanvullende opmerkingen Garantie/Service abonnement*: per jaar, facturatie vooraf 184,00 (verplicht) * De vermelde tarieven zijn exclusief BTW. Het vermelde tarief per jaar is over elk kalender jaar verschuldigd per 1 januari. In het jaar van sluiting van de overeenkomst is het vermelde tarief per jaar over het resterende deel van het kalenderjaar verschuldigd bij de ondertekening van de overeenkomst. Condities Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Door ondertekening van dit document wordt tot wederopzegging volmacht aan KassaNet Leza verleend om hetgeen op grond van deze overeenkomst verschuldigd is, alsook nabestellingen of extra service, af te schrijven van de op dit formulier vermelde rekening. KassaNet Leza is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit het feit dat onjuiste gegevens door de klant zijn ingevuld. Op deze aanvraag zijn de Algemene Voorwaarden voor installatie en service van betaalautomaten van KassaNet Leza, d.d. Januari 2009 van toepassing. Voor akkoord Door het tekenen van deze opdrachtbevestiging gaat u akkoord met de voorwaarden van KassaNet Leza als hierboven omschreven. De klant garandeert bevoegd te zijn deze opdrachtbevestiging rechtsgeldig te tekenen. Met vriendelijke groet, KassaNet Leza Voor akkoord, Marcel Bruin Naam: Bank / giro: Tenaamstelling rekening:

4 Wat te doen bij nieuwe aanschaf van een pinapparaat? KLANT DOET ALLES ZELF: 1 U krijgt van de leverancier (Leza) een betaalautomaatcode en een controlegetal. 2 U dient deze in bij uw bank, en vult de aanvraag in voor Equens overeenkomst en abonnement. 3 De bank dient er voor te zorgen dat de code bij Equens wordt gekoppeld. 4 Equens maakt de betaalautomaatcode actief. 5 U krijgt een brief van Equens met de bevestiging dat uw betaalautomaatcode is geactiveerd. 6 U dient dient deze brief te mailen/faxen aan Leza, zodat het pinapparaat kan worden geprogrammeerd en er een afspraak voor de installatie kan worden gemaakt. Waar moet de klant voor zorgen en wat doet Kassanet Leza? KLANT: Overeenkomst en abonnement afsluiten bij de bank. I.g.v. analoog telefoon lijn -stroomvoorziening + telefoonaansluiting binnen 1,5 meter vanaf het afrekenpunt (kassa). I.g.v. ADSL-office DSL abonnement afsluiten bij KPN Telecom ( inclusief pin certificering LEZA: Doorgeven betaalautomaatcode, controlegetal, leverancier, installateur en certificatiecode. Programmeren pinapparaat. Installeren en uitleg geven. Benodigde installatie voorzieningen: Benodigde voorzieningen voor het installeren en het laten functioneren van een analoge of ADSL-aansluiting. Bouwkundige voorzieningen zoals gaten boren en verlengen van kabels worden niet door Leza uitgevoerd, mits anders is besproken. Er dient zich een wandcontactdoos met V op maximaal 1,5 meter van de betaalautomaat te bevinden (bij voorkeur op een aparte groep). In ieder geval dienen er op deze groep geen grote gebruikers te staan. In geval van een analoge telefoon aansluiting- Er dient een KPN-wandcontactdoos, voorzien van een vrije telefoonlijn, op maximaal 1,5 meter van de betaalautomaat aanwezig te zijn. Deze lijn moet een minimale spanning hebben van 19V (tegenwoordig komt het vaak voor dat er via een zogenaamde a/b adapter analoge apparatuur op ISDN wordt aangesloten, de lijnspanning moet dan ook minimaal 19V zijn, een voorbeeld van een a/b adapter is de Quattrovox) De kiestoon van de telefoonlijn (analoog) moet een frequentie hebben volgens de KPN Telecom specificaties. Het combineren van bovenstaande telefoonlijn met een fax of een computer wordt sterk afgeraden, in verband met veelvoudige storingen. In geval van ADSL (internet aansluiting) Er dient een Cat5 kabel op maximaal 1,5 meter van de betaalautomaat aanwezig te zijn. De maximale afstand tussen pinapparaat en het kassa systeem bedraagt 1,5 meter. BESTAANDE TERMINAL OMZETTEN: Terminalgegevens Aantal terminals CCV terminal ID Terminalleverancier Mastercard aansluitnumer Contract afgesloten met EMS PaySquare Anders,nl Visa aansluitnummer Maestro aansluitnummer V-PAY American Express aansluitnummer Diners Club aansluitnummer JCB aansluitnummer

5 CCV zorgt voor de transacties: Vul onderstaande gegevens in: Vestigingsadres Postcode Telefoon Branche Contactpersoon Bankrekeningnummer Plaats Naam bank Postadres (indien anders dan vestigingsadres) Postcode Telefoon Plaats Terminalgegevens Aantal terminals CCV terminal ID Terminalleverancier Doorbetalen PIN-betalingen Onder de voorwaarden van deze overeenkomst met Computercentrum C. van de Velden B.V. (hierna: APSP ) en de aan deze overeenkomst aangehechte Algemene Voorwaarden is APSP exclusief verantwoordelijk voor doorbetaling aan acceptant van PIN-betalingen die door een kaarthouder bij acceptant zijn verricht. Anders dan op verzoek of instructie van APSP zal acceptant zich niet verbinden jegens derde partijen ter zake van transport en verwerking van PINbetalingen. Door ondertekening van deze overeenkomst stemt acceptant ermee in dat gegarandeerde uitbetaling door de Acquiring Bank van creditgelden ten gevolge van door de PIN-betaalautomaat geaccepteerde, en door of namens de Issuing Bank geautoriseerde, PIN-betalingen aan acceptant geschiedt aan APSP of aan een door APSP voor dat doel aangewezen derde. Vergoeding en tarieven Per PIN-betaling die door APSP aan acceptant is doorbetaald, is acceptant aan APSP voor de door haar verrichte diensten een vergoeding verschuldigd van EUR 0,055 exclusief BTW. Per PIN-terminal waarvoor APSP diensten verricht, is acceptant ongeacht het aantal verwerkte PIN transacties per maand een vergoeding verschuldigd van EUR 1,95 exclusief BTW. De verschuldigde bedragen zullen maandelijks automatisch van het bovengenoemde bankrekeningnummer worden afgeschreven. Rapportages (optioneel) Optioneel biedt APSP de mogelijkheid aan om via rapportage te versturen waarbij per terminal de verrichte transacties gerapporteerd worden. In de rapportage wordt de transactiedatum transactietijd, het bedrag en de laatste 4 posities van de kaartnummer vermeld. Indien acceptant van deze dienst gebruik wil maken, dan is acceptant aan APSP per terminal per maand het volgende bedrag verschuldigd: adres voor rapportage: [.] EUR 4,95 exclusief BTW indien het rapportage overzicht wekelijks verstuurd wordt. [.] EUR 9,95 exclusief BTW indien het rapportage overzicht dagelijks verstuurd wordt.

6 Verschoven batchtijden (optioneel) Op de datum van deze overeenkomst wordt door de Acquiring Banken in Nederland standaard een boekingsperiode van 22:00 tot 22:00 aangehouden. Optioneel biedt APSP de mogelijkheid aan om een variabele boekingsperiode te hanteren. Dit betekent dat APSP de PIN-betalingen doorbetaalt die gedurende door acceptant gedefinieerde openingstijden hebben plaatsgevonden. Indien acceptant van deze optionele dienst gebruik wil maken, is acceptant per PIN-terminal ongeacht het aantal verwerkte PIN transacties per maand een vergoeding verschuldigd van EUR 2,95 exclusief BTW. Gewenste boekingsperiode: van:...:... tot...:. Duur en opzegging Deze overeenkomst treedt in werking op de datum van ondertekening door acceptant en geldt voor onbepaalde tijd. Partijen kunnen deze overeenkomst tegen het einde van iedere kalendermaand schriftelijk opzeggen met inachtneming van een opzegtermijn van 3 maanden. Algemene voorwaarden De als bijlage bij deze overeenkomst gehechte CCV Algemene Voorwaarden Transport en Verwerking PIN-betalingen acceptant (de Algemene Voorwaarden ) maken onlosmakelijk deel uit van deze overeenkomst. Door ondertekening van deze overeenkomst verklaart acceptant dat aan hem een exemplaar van de Algemene Voorwaarden ter hand is gesteld en dat hij van de inhoud daarvan kennis heeft genomen. Tenzij anders aangegeven hebben de in deze overeenkomst gebruikte gedefinieerde termen de betekenis zoals daaraan gegeven in de Algemene Voorwaarden. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantbegeleiding van CCV op telefoonnummer of per CCVKB@NL.CCV.EU VOOR AKKOORD... Computercentrum C. van de Velden B.V. Tekenbevoegd persoon... De heer T. Rohland Functie... Divisie Manager Plaats... Arnhem Datum... Handtekening...

7 Printerbongegevens Na iedere transactie die verricht wordt op de betaalautomaat, wordt er een bon geprint. De kop van deze bon kan voorzien worden van uw bedrijfsgegevens. Wij verzoeken u hieronder de gewenste gegevens te vermelden. Postcode/Plaats Telefoonnummer Max. 40 posities Max. 40 posities Max. 10/30 posities Max. 16 posities Openingstijden van de vestiging Maandag van uur tot uur Dinsdag van uur tot uur Woensdag van uur tot uur Donderdag van uur tot uur Vrijdag van uur tot uur Zaterdag van uur tot uur Zondag van uur tot uur Acceptatie van debit/credit/gift cards Indien u naast PIN ook andere debet, credit en/of gift cards accepteert verzoeken wij u in onderstaande tabel aan te geven welke dit zijn. Wilt u daarnaast (indien gevraagd) aangeven met welke maatschappij u het contract heeft afgesloten en wat uw aansluitnummer is. Zonder deze gegevens kunnen wij de debet, credit en/of gift cards niet op uw automaat activeren. De aansluitnummers van debet, credit en/of gift cards die niet in onderstaande tabel worden genoemd hoeft u niet aan ons door te geven. Deze ontvangen wij via Equens van de debet, credit en/of gift card maatschappij. Mastercard aansluitnumer Contract afgesloten met EMS PaySquare Anders,nl Visa aansluitnummer Maestro aansluitnummer V-PAY American Express aansluitnummer Diners Club aansluitnummer JCB aansluitnummer

Aanvraag voor Payment Facilitator Overeenkomst

Aanvraag voor Payment Facilitator Overeenkomst 1. Bedrijfsgegevens Statutaire naam* KvK nr.* Niet inschrijfplichtig Handelsnaam* (deze dient ook op uw printbon en KvK te staan) Initialen/Achternaam contactpersoon* De heer mevrouw Statutair vestigingsadres

Nadere informatie

Aanvraag voor Payment Facilitator Overeenkomst

Aanvraag voor Payment Facilitator Overeenkomst 1. Bedrijfsgegevens Statutaire naam* KvK nr.* Niet inschrijfplichtig Handelsnaam* (deze dient ook op uw printbon en KvK te staan) Initialen/Achternaam contactpersoon* De heer mevrouw Statutair vestigingsadres

Nadere informatie

Pin2Connect. Zorgeloos betalen

Pin2Connect. Zorgeloos betalen Pin2Connect Zorgeloos betalen HotelsConnect voor uw hotel. Voor een hotel is telefonie, beveiliging en internet van groot belang. En bijvoorbeeld eventuele muziek, de mogelijkheid tot pinnen en camerabewaking

Nadere informatie

Pin2Connect. Zorgeloos betalen

Pin2Connect. Zorgeloos betalen Pin2Connect Zorgeloos betalen PetrolConnect is voor alle IT & Communicatie diensten van uw tankstation. Drie zaken die sowieso nodig zijn voor een tankstation zijn het gemak van pinnen, muziek en natuurlijk

Nadere informatie

Pin2Connect. Zorgeloos betalen

Pin2Connect. Zorgeloos betalen Pin2Connect Zorgeloos betalen RecreatieConnect is een uniek concept voor de recreatiebranche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten voor uw organisatie. RecreatieConnect biedt u diensten

Nadere informatie

Pin2Connect. Zorgeloos betalen

Pin2Connect. Zorgeloos betalen Pin2Connect Zorgeloos betalen SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van de school

Nadere informatie

Het nieuwe pinnen gaat beginnen. Ook bij u!

Het nieuwe pinnen gaat beginnen. Ook bij u! pinnen gaat beginnen. Ook bij u! pinnen gaat beginnen. Ook bij u! Nederland stapt over op het pinnen met de chip in plaats van met de magneetstrip. De eerste pilots van het nieuwe pinnen zijn gestart.

Nadere informatie

Nummer Zakelijke Rekening, Vul 3 en 13 in. Nieuwe locatie betaalautomaat, Vul 4 en 13 in. Naam op het afschrift van uw klanten, Vul 5 en 13 in

Nummer Zakelijke Rekening, Vul 3 en 13 in. Nieuwe locatie betaalautomaat, Vul 4 en 13 in. Naam op het afschrift van uw klanten, Vul 5 en 13 in Acceptatie betaalkaarten wijzigen Met dit formulier geeft u wijzigingen aan in de overeenkomst Pin Pakket Compleet of Accepteren betaalpassen. Wilt u de gehele overeenkomst opzeggen? Vult u dan het formulier

Nadere informatie

Aanvraag- /wijzigingsformulier DigiAccess Lees voor het invullen eerst de toelichting

Aanvraag- /wijzigingsformulier DigiAccess Lees voor het invullen eerst de toelichting 1. Wat wenst u? Nieuwe aansluiting DigiAccess. Vul nu vraag 2 en verder in. Vul ook pagina 2 in. Wijzigen van uw DigiAccess aansluiting Vul nu vraag 3 en verder in. Vul op pagina 2 de punten 2 t/m 5 in.

Nadere informatie

Welkom bij PinDirect!

Welkom bij PinDirect! Welkom bij PinDirect! U bent nog maar een paar stappen verwijderd van het huren van een tijdelijke pinautomaat! Vul het aansluitdossier in en voeg kopie(s) legitimatie(s) toe van tekenbevoegde(n). Hulp

Nadere informatie

Welkom bij Fairwaystrokes.

Welkom bij Fairwaystrokes. Welkom bij Fairwaystrokes. Fairwaystrokes is het spaar- en speel programma van de NGF (Nederlandse Golf Federatie), waarmee golfers kunnen sparen en spelen voor greenfees op alle deelnemende golfbanen

Nadere informatie

Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014

Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014 Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014 1 Inhoudsopga ve 1 Algemeen... 3 1.1 Inleiding... 3 2 Functionele beschrijving... 4 2.1 Pinterminals en bandbreedte... 4 2.1.1 Pinterminals...

Nadere informatie

Wij streven er naar om alle modellen op voorraad te hebben zodat we binnen 72 uur uw pinautomaat actief kunnen hebben en bij u kunnen plaatsen.

Wij streven er naar om alle modellen op voorraad te hebben zodat we binnen 72 uur uw pinautomaat actief kunnen hebben en bij u kunnen plaatsen. Vof. Schreuder s kassacentrum kan u snel en voordelig van een pinautomaat en bijbehorend payment-contract voorzien. Door gebruik te maken van het CCV-pay systeem kunnen we veel sneller en gemakkelijker

Nadere informatie

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in je kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over?

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in je kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over? FlexISDN Wat is FlexISDN? Met FlexISDN bel je stukken voordeliger. gntel neemt de abonnements- en gesprekskosten over van je huidige aanbieder. Omdat gntel een eigen telefonieplatform heeft, kunnen wij

Nadere informatie

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen Betalingen accepteren via PaySquare Uw betalingen in goede handen Veilig betalingsverkeer Maak het uw klanten gemakkelijk Betalingen met betaalkaarten zijn veilig, kostenbesparend en omzetverhogend. Wilt

Nadere informatie

/ BETAALTERMINAL CCV Budget of CCV Budget GPRS voor Bakkers Vlaanderen

/ BETAALTERMINAL CCV Budget of CCV Budget GPRS voor Bakkers Vlaanderen 1 OFFERTE / BETAALTERMINAL CCV Budget of CCV Budget GPRS voor Bakkers Vlaanderen 1. Kenmerken en toepassingen Voorzien van geïntegreerde contactloze lezer Klaar voor contactloos betalen (Near Field Communication

Nadere informatie

/ BETAALTERMINAL CCV Budget of CCV Budget GPRS voor Bakkers Vlaanderen. leden. leden

/ BETAALTERMINAL CCV Budget of CCV Budget GPRS voor Bakkers Vlaanderen. leden. leden 1 OFFERTE / BETAALTERMINAL CCV Budget of CCV Budget GPRS voor Bakkers Vlaanderen 1. Kenmerken en toepassingen Voorzien van geïntegreerde contactloze lezer Klaar voor contactloos betalen (Near Field Communication

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor een nieuwe DigiAccess verbinding

Aanvraagformulier voor een nieuwe DigiAccess verbinding Aanvraagformulier voor een nieuwe DigiAccess verbinding Lees eerst de bijlage op bladzijde 5 en 6 voor u onderstaande gegevens invult. Adresgegevens 1 Adres contractant Naam en voorletters of bedrijfsnaam

Nadere informatie

Tarieven Zakelijk Betalingsverkeer

Tarieven Zakelijk Betalingsverkeer Tarieven Zakelijk Betalingsverkeer per 1 januari 2009 Tarieven Binnenland Girale bijschrijvingen Overboeking EUR 0,14 Acceptgiro EUR 0,25 Spoedoverboeking EUR 1,19 Incasso via OfficeNet/Internet Bankieren/Access

Nadere informatie

zakelijk betalingsverkeer 2013 Basistarief zakelijke rekeningen 4,35 per maand per rekening

zakelijk betalingsverkeer 2013 Basistarief zakelijke rekeningen 4,35 per maand per rekening tarieven zakelijk betalingsverkeer 2013 Betaalrekeningen en pakketten Basistarief zakelijke rekeningen 4,35 per maand per rekening Basistarief zakelijke rekeningen niet ingezetenen (1) 27,00 per maand

Nadere informatie

OVEREENKOMST TRANSPORT EN VERWERKING DEBETKAARTBETALINGEN ACCEPTANT

OVEREENKOMST TRANSPORT EN VERWERKING DEBETKAARTBETALINGEN ACCEPTANT OVEREENKOMST TRANSPORT EN VERWERKING DEBETKAARTBETALINGEN ACCEPTANT EMS aansluitnummer 4556 MCC In te vullen door EMS Vestigingsadres (alle velden zijn verplicht) Bedrijfsnaam KVK nummer Adres Postcode

Nadere informatie

FAQ Retourpinnen. Voor de winkelier

FAQ Retourpinnen. Voor de winkelier FAQ Retourpinnen Voor de winkelier Is deze FAQ ook in het andere talen beschikbaar? Nee. Deze FAQ is alleen in het Nederlands. Is er een FAQ voor mijn kassamedewerkers? Ja. Kijk op www.pin.nl/retourpinnen.

Nadere informatie

tarieven zakelijk betalingsverkeer Blad 1 van 8

tarieven zakelijk betalingsverkeer Blad 1 van 8 tarieven zakelijk betalingsverkeer 2012 Blad 1 van 8 Tarieven Binnenland Girale bijschrijvingen Overboeking 0,14 Acceptgiro 0,25 Spoedoverboeking 1,19 Incasso via Internet Bankieren/Access Online 0,082

Nadere informatie

Contract Zakelijk Telefonie

Contract Zakelijk Telefonie Contract Zakelijk Telefonie Bedrijfsnaam... Kamer van Koophandel nummer... Leveringsadres... Postcode... Plaatsnaam... Telefoonnummer... Tekenbevoegde persoon... Functie... E-mailadres... Telefoonnummer...

Nadere informatie

Uw betalingen zijn in goede handen bij PaySquare

Uw betalingen zijn in goede handen bij PaySquare Uw betalingen zijn in goede handen bij PaySquare Als ondernemer maakt u het uw klanten graag makkelijk. Wilt u uw klanten in staat stellen om iedere aankoop snel, gemakkelijk en veilig te betalen, dan

Nadere informatie

Aanvraag / wijziging vergunning frequentieruimte. 1 U wilt met dit formulier. 2 Gegevens van de aanvrager. GPS-repeater

Aanvraag / wijziging vergunning frequentieruimte. 1 U wilt met dit formulier. 2 Gegevens van de aanvrager. GPS-repeater Aanvraag / wijziging vergunning frequentieruimte GPS-repeater Afzender Emmasingel 1 Postbus 450 9700 AL Groningen Meer informatie T 050 587 74 44 www.agentschaptelecom.nl info@agentschaptelecom.nl 1 U

Nadere informatie

Pin2Connect. Zorgeloos betalen

Pin2Connect. Zorgeloos betalen Pin2Connect Zorgeloos betalen CateringConnect is een totaalconcept voor de Caterings branche. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet

Nadere informatie

Het nieuwe pinnen gaat beginnen. Sluit u aan op breedband

Het nieuwe pinnen gaat beginnen. Sluit u aan op breedband Het nieuwe pinnen gaat beginnen Sluit u aan op breedband 2 Het nieuwe pinnen gaat beginnen Sluit u aan op breedband De aangewezen verbinding voor het nieuwe pinnen is een breedbandverbinding. Dat is zeker

Nadere informatie

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in uw kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over?

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in uw kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over? FlexISDN Wat is FlexISDN? Met FlexISDN belt u stukken voordeliger. gntel neemt de abonnements- en gesprekskosten over van uw huidige aanbieder. Omdat gntel een eigen telefonieplatform heeft, kunnen wij

Nadere informatie

Onderhoudsinstructie. Vx520

Onderhoudsinstructie. Vx520 Onderhoudsinstructie 1. Onderhoud 1.1. Onderhouden van de betaalautomaat Om de levensduur van de apparatuur te verlengen kan het raadzaam zijn om uw betaalautomaat periodiek te reinigen. Dit is afhankelijk

Nadere informatie

Aanmeldformulier RISICOADRES. POSTADRES Alleen invullen als het postadres afwijkt van het risicoadres. Aansluitnummer* Naam/bedrijfsnaam*

Aanmeldformulier RISICOADRES. POSTADRES Alleen invullen als het postadres afwijkt van het risicoadres. Aansluitnummer* Naam/bedrijfsnaam* Aanmeldformulier Aansluitnummer* RISICOADRES Contactpersoon* Adres* Postcode* Woonplaats* Tel.* E-mail* POSTADRES Alleen invullen als het postadres afwijkt van het risicoadres. Naam/bedrijfsnaam Contactpersoon

Nadere informatie

Pin Pakket Compleet. Zo werkt het

Pin Pakket Compleet. Zo werkt het Pin Pakket Compleet Zo werkt het Pin Pakket Compleet Het accepteren van betalingen met een betaalpas via het Pin Pakket Compleet biedt gemak voor u en uw klanten. Bovendien verhoogt deze betaalmogelijkheid

Nadere informatie

Accepteren betaalpassen. Zo werkt het

Accepteren betaalpassen. Zo werkt het Accepteren betaalpassen Zo werkt het Accepteren betaalpassen Het accepteren van betalingen met een betaalpas biedt gemak voor u en uw klanten. Bovendien verhoogt deze betaalmogelijkheid uw veiligheid,

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument arbeidsongeschiktheidsverzekering

Dienstverleningsdocument arbeidsongeschiktheidsverzekering Dienstverleningsdocument arbeidsongeschiktheidsverzekering Dit document geeft een beschrijving van de diensten die FZM Assurantiën voor u kan verrichten. Het geeft bovendien aan welke beloning wij hiervoor

Nadere informatie

Deze handleiding werd speciaal voor u gemaakt. U vindt hier alles terug om probleemloos met uw betaalterminal te kunnen werken.

Deze handleiding werd speciaal voor u gemaakt. U vindt hier alles terug om probleemloos met uw betaalterminal te kunnen werken. Beste Klant, Proficiat met de van uw nieuwe betaalterminal. U hebt gekozen voor een toestel dat u in staat stelt om uw betalingen te kunnen ontvangen naar de meest recente normen. Deze handleiding werd

Nadere informatie

Pin2Connect. Zorgeloos betalen

Pin2Connect. Zorgeloos betalen Pin2Connect Zorgeloos betalen CarsConnect is een totaalconcept voor de automotive branche. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld internet toegang,

Nadere informatie

Aanvullende Algemene voorwaarden voor Betaalkaarten en Creditcards (offline) CCV Holland B.V.

Aanvullende Algemene voorwaarden voor Betaalkaarten en Creditcards (offline) CCV Holland B.V. Aanvullende Algemene voorwaarden voor Betaalkaarten en Creditcards (offline) CCV Holland B.V. CCV geeft ondernemers nieuwe kansen en mogelijkheden door hun betalingsproces te verrijken. Wij maken de toekomst

Nadere informatie

Overeenkomst voor uw kaarttransacties op uw betaalterminal

Overeenkomst voor uw kaarttransacties op uw betaalterminal Overeenkomst voor uw kaarttransacties op uw betaalterminal Voor leesbaarheid, graag invullen met hoofdletters! Handelsnaam* Officiële benaming Omschrijving producten en diensten Registratienummer van de

Nadere informatie

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net Algemeen Deze dienstbeschrijving omvat de specifieke kenmerken van de dienst DigiAlarm.net van ASB-Security BV, hierna te noemen ASB. Inleiding Wat biedt de dienst DigiAlarm.net DigiAlarm.net is een alarmtransmissiedienst

Nadere informatie

Addendum Crossborder Productomschrijving Rabo Europees pincontract

Addendum Crossborder Productomschrijving Rabo Europees pincontract Addendum Crossborder Productomschrijving Rabo Europees pincontract Het Rabo Europees pincontract heeft uitsluitend betrekking op de dienst die u van Rabobank afneemt waarmee u in uw Nederlandse winkel

Nadere informatie

Installatie-instructie. Vx680

Installatie-instructie. Vx680 Installatie-instructie 1. INSTALLEREN VAN DE BETAALAUTOMAAT 2.1. Geleverde onderdelen Is de betaalautomaat als plug & play-pakket aan u geleverd, dan hebt u de volgende onderdelen ontvangen. Overzicht

Nadere informatie

Aanvraagformulier Abonnement

Aanvraagformulier Abonnement Aanvraagnr.:... Aanvraagformulier Abonnement Lever dit aanvraagformulier, dat tevens uw contract is, ondertekend in bij: Stadstoezicht Almelo BV, Stadhuisplein 2a, 7607 EK Almelo. Of verstuur dit aanvraagformulier

Nadere informatie

Samenwerkingsovereenkomst fashioncheque

Samenwerkingsovereenkomst fashioncheque Samenwerkingsovereenkomst fashioncheque contactpersoon fashioncheque: email: fashioncheque holding B.V., Kruisweg 801-C, 2132 NG Hoofddorp (hierna: 'FCH'), sluit met uw onderneming (hierna: 'Partneronderneming')

Nadere informatie

Installatie-instructie. Vx520 + Vx820

Installatie-instructie. Vx520 + Vx820 Installatie-instructie 1 INSTALLEREN VAN DE BETAALAUTOMAAT 1.1. Geleverde onderdelen Is de betaalautomaat als plug & play-pakket aan u geleverd, dan hebt u de volgende onderdelen ontvangen. Overicht van

Nadere informatie

Accepteren betaalpassen Zo werkt het

Accepteren betaalpassen Zo werkt het Accepteren betaalpassen Zo werkt het Het accepteren van betalingen met een betaalpas biedt gemak voor u en uw klanten. Bovendien verhoogt deze betaalmogelijkheid uw veiligheid, omdat er minder geld in

Nadere informatie

Deze handleiding werd speciaal voor u gemaakt. U vindt hier alles terug om probleemloos met uw betaalterminal te kunnen werken.

Deze handleiding werd speciaal voor u gemaakt. U vindt hier alles terug om probleemloos met uw betaalterminal te kunnen werken. Beste Klant, Proficiat met de van uw nieuwe betaalterminal. U hebt gekozen voor een toestel dat u in staat stelt om uw betalingen te kunnen ontvangen naar de meest recente normen. Deze handleiding werd

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding epoint 5100 Bedankt voor uw aankoop van de epoint 5100 betaalautomaat. Lees deze handleiding met aandacht en bewaar hem binnen handbereik voor toekomstige raadpleging. Alvira Services

Nadere informatie

HANDLEIDING Q3000 Pinautomaten

HANDLEIDING Q3000 Pinautomaten HANDLEIDING Q3000 Pinautomaten Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Koppelbare PIN terminals...4 Installatie/configuratie PIN koppeling...5 Kassa afhandeling voorbeelden...7 Pag.: 2 Inleiding Deze handleiding

Nadere informatie

School NFC. Eenvoudig contactloos betalen

School NFC. Eenvoudig contactloos betalen School NFC Eenvoudig contactloos betalen SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen

Nadere informatie

Inhoud. Populaire onderwerpen

Inhoud. Populaire onderwerpen MIJN SEPAY PAGINA 1 Inhoud Mijn SEPAY.... 3 Dashboard.... 3 Transactiedashboard.... 4 Transactieoverzicht.... 5 Functies van de betaalautomaat aanpassen... 6 Betaalautomaat instellingen... 6 Bon instellingen....

Nadere informatie

Hotel NFC. Eenvoudig contactloos betalen

Hotel NFC. Eenvoudig contactloos betalen Hotel NFC Eenvoudig contactloos betalen HotelsConnect voor uw hotel. Voor een hotel is telefonie, beveiliging en internet van groot belang. En bijvoorbeeld eventuele muziek, de mogelijkheid tot pinnen

Nadere informatie

2 Cluster 1: Grote bedragen, veel transacties

2 Cluster 1: Grote bedragen, veel transacties 2 Cluster 1: Grote bedragen, veel transacties 2.1 Typering van het cluster Het cluster 'grote bedragen, veel transacties' omvat de detailhandelsbranches warenhuizen, bouwmarkten en supermarkten. Zij hebben

Nadere informatie

Het nieuwe pinnen? U kunt er maar beter snel mee beginnen. Pas op tijd uw betaalautomaat en bankcontract aan!

Het nieuwe pinnen? U kunt er maar beter snel mee beginnen. Pas op tijd uw betaalautomaat en bankcontract aan! Het nieuwe pinnen? U kunt er maar beter snel mee beginnen. Pas op tijd uw betaalautomaat en bankcontract aan! 2 Het nieuwe pinnen? U kunt er maar beter snel mee beginnen. Het betalingsverkeer voor pinnen

Nadere informatie

Na ontvangst nemen we uw aanvraag in behandeling. Binnen twee weken na ontvangst krijgt u van ons bericht.

Na ontvangst nemen we uw aanvraag in behandeling. Binnen twee weken na ontvangst krijgt u van ons bericht. Beste meneer, mevrouw, U wilt een abonnement voor de parkeergarage in Etten-Leur aanvragen. In dit aanvraagformulier staat informatie over de verschillende abonnementen van de parkeergarage in het centrum

Nadere informatie

Vaste betaalterminal ipp350 Zeer complete betaalterminal en klaar voor de toekomst

Vaste betaalterminal ipp350 Zeer complete betaalterminal en klaar voor de toekomst Vaste betaalterminal ipp350 Zeer complete betaalterminal en klaar voor de toekomst Rekent af met gedoe! Over Paqar Paqar is de nieuwe naam voor betaalsystemen. Voor koop en huur. Van vaste betaalsystemen

Nadere informatie

YOMANI MU. verkorte handleiding

YOMANI MU. verkorte handleiding YOMANI MU verkorte handleiding Versie 2 oktober 2012 1. Aansluiten bekabeling A) Aansluiten communicatiekabel Plaats de UTP/CAT-5 (Ethernet) kabel in de Ethernet poort van de terminal. Verbind vervolgens

Nadere informatie

Store ISMP Smartphone Pin

Store ISMP Smartphone Pin Store ISMP Smartphone Pin StoreConnect is een totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten in uw winkel. Uw klant tevreden maken met het gemak van IP pinnen of gezellige sfeer doormiddel van muziek

Nadere informatie

Gebruikersinstructie. Vx520 + Vx820

Gebruikersinstructie. Vx520 + Vx820 Gebruikersinstructie INHOUDSOPGAVE 1. 2. 3. 4. INLEIDING... 4 1.1. De betaalautomaat... 4 1.2. Partijen die het mogelijk maken om transacties uit te voeren... 4 WERKEN MET DE BETAALAUTOMAAT... 5 3.1. Overzicht

Nadere informatie

OVEREENKOMST MKB Energie Beheer

OVEREENKOMST MKB Energie Beheer OVEREENKOMST MKB Energie Beheer Partijen: 1. Deelnemer; en 2. De vennootschap onder firma The Bill Doctor VOF hodn MKB Energie Beheer, gevestigd te (3527 CA) Utrecht, aan de Wittevrouwensingel 46C, ingeschreven

Nadere informatie

Onderhoudsinstructie. Vx680

Onderhoudsinstructie. Vx680 Onderhoudsinstructie Vx680 1. Onderhoud 1.1. Onderhouden van de betaalautomaat Om de levensduur van de apparatuur te verlengen kan het raadzaam zijn om uw betaalautomaat periodiek te reinigen. Dit is afhankelijk

Nadere informatie

Samen sterker 4875 GOOD THRU

Samen sterker 4875 GOOD THRU Handleiding Moneycard Samen sterker 4875 GOOD THRU Start gebruik Moneycard U heeft een Moneycard en bijbehorende pincode in twee gesloten enveloppen ontvangen. U kunt uw Moneycard nu direct gebruiken samen

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Solcon Pin

Dienstbeschrijving Solcon Pin Dienstbeschrijving Solcon Pin Inleiding In deze dienstbeschrijving staat beschreven wat de dienst IP-Pin van Solcon. Deze dienstbeschrijving maakt deel uit van de overeenkomst tussen Solcon Internetdiensten

Nadere informatie

11 Cluster 10: Horeca, maaltijdverstrekkers

11 Cluster 10: Horeca, maaltijdverstrekkers 11 Cluster 10: Horeca, maaltijdverstrekkers 11.1 Typering van het cluster Onder de verzamelnaam maaltijdverstrekkers vallen de restaurants in al hun verschijningsvormen: van eetcafé en fastfoodrestaurant

Nadere informatie

Na ontvangst nemen we uw aanvraag in behandeling. Binnen twee weken na ontvangst krijgt u van ons bericht.

Na ontvangst nemen we uw aanvraag in behandeling. Binnen twee weken na ontvangst krijgt u van ons bericht. Beste meneer, mevrouw, U wilt een abonnement voor de parkeergarage in Etten-Leur aanvragen. In dit aanvraagformulier staat informatie over de verschillende abonnementen van de parkeergarage in het centrum

Nadere informatie

Installatiehandleiding Kassa-betaalautomaat koppeling

Installatiehandleiding Kassa-betaalautomaat koppeling Telefoonnummers: Detacom Helpdesk: (0314) 37 28 40 of kijk op www.detacom.nl C.C.V. Servicecenter: (026) 38 49 849 of kijk op www.ccv.nl Voorbereiding: 1. Zorg ervoor dat u in het bezit bent van een kabel

Nadere informatie

Informatie over het nieuwe pinnen

Informatie over het nieuwe pinnen Informatie over het nieuwe pinnen Bereid uw cliënt voor op het nieuwe pinnen De Nederlandse pin gaat verdwijnen. Ondernemers moeten er voor zorgen dat hun betaalautomaat geschikt wordt gemaakt voor het

Nadere informatie

Voorschriften Rabo Europees pincontract

Voorschriften Rabo Europees pincontract Voorschriften Rabo Europees pincontract Betalen met debetkaarten (ook wel bankpas genoemd) is snel, veilig en voordelig. Wel zijn er enige spelregels waaraan u zich moet houden bij het accepteren van debetkaart

Nadere informatie

Security NFC. Eenvoudig contactloos betalen

Security NFC. Eenvoudig contactloos betalen Security NFC Eenvoudig contactloos betalen SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld

Nadere informatie

Pin2Connect. Zorgeloos betalen

Pin2Connect. Zorgeloos betalen Pin2Connect Zorgeloos betalen MarineConnect is een totaalconcept voor schepen. MarineConnect biedt een totaalconcept met onder andere IP telefonie, IP beveiliging en internettoegang. Ook dataopslag in

Nadere informatie

3. Worden alle oproepen geleid via ACN? Als u kiest voor het vastelijnabonnement met CPS worden alle oproepen geleid via ACN.

3. Worden alle oproepen geleid via ACN? Als u kiest voor het vastelijnabonnement met CPS worden alle oproepen geleid via ACN. ACN & Carrier pre-selectie 1. Wat is CPS (Carrier Pre-Selection; pre-selectie op de carrier van ACN)? Klanten kunnen een alternatieve aanbieder kiezen zonder dat ze een ander telefoonnummer krijgen, een

Nadere informatie

Bestelformulier Meervoudige lijnen (NLS)

Bestelformulier Meervoudige lijnen (NLS) Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam volgens K.v.K.* : K.v.K.-nummer : Adres _ Postcode : Woonplaats : Telefoonnummer : Faxnummer : Naam contractant _ E-mailadres contractant _ * Als de bedrijfsnaam niet identiek

Nadere informatie

Library NFC. Eenvoudig contactloos betalen

Library NFC. Eenvoudig contactloos betalen Library NFC Eenvoudig contactloos betalen LibraryConnect is uniek voor uw bibliotheek. Internet is tegenwoordig wel handig, ook voor een bibliotheek. Een website bijvoorbeeld kan handig zijn voor uw bibliotheek

Nadere informatie

VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN

VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN Zoals u wellicht weet, bent u vrij in het kiezen van uw energieleverancier. Vereniging Gebra heeft een kortingsregeling voor elektriciteit en gas met MAIN Energie te Amsterdam.

Nadere informatie

Productomschrijving Rabo Europees pincontract

Productomschrijving Rabo Europees pincontract Productomschrijving Rabo Europees pincontract Het Rabo Europees pincontract heeft betrekking op de dienst die u van Rabobank afneemt waarmee u in uw Nederlandse winkel betalingen kunt laten doen met debetkaarten.

Nadere informatie

Installatie-instructie. Vx520

Installatie-instructie. Vx520 Installatie-instructie INSTALLEREN VAN DE BETAALAUTOMAAT 1.1. Geleverde onderdelen Is de betaalautomaat als plug & play-pakket aan u geleverd, dan hebt u de volgende onderdelen ontvangen. Overzicht van

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Vast internet. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Vast internet. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Vast internet Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 14 juni 2016 Inhoud 1 Dit is Vast Internet 3 2 Specificaties en verbindingen met bandbreedtegarantie 5 3 Specificaties overige

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Vast internet. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Vast internet. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Vast internet Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.2 Datum : 1 januari 2018 Inhoud 1 Dit is Vast Internet 3 2 Specificaties en verbindingen met bandbreedtegarantie 5 3 Specificaties overige

Nadere informatie

Gebruikersinstructie. Vx520

Gebruikersinstructie. Vx520 Gebruikersinstructie INHOUDSOPGAVE 1. 2. 3. 4. INLEIDING... 4 1.1. De betaalautomaat... 4 1.2. Partijen die het mogelijk maken om transacties uit te voeren... 4 WERKEN MET DE BETAALAUTOMAAT... 5 2.1. Overzicht

Nadere informatie

Verkorte gebruikershandleiding. CCV Smart (VX 520 + VX 820) www.ccv.nl

Verkorte gebruikershandleiding. CCV Smart (VX 520 + VX 820) www.ccv.nl Verkorte gebruikershandleiding CCV Smart (VX 520 + VX 820) Introductie In deze verkorte gebruikershandleiding voor uw betaalautomaat vindt u veel voorkomende handelingen. Ook is beschreven wat u kunt doen

Nadere informatie

Transactietypen V1 TS1408

Transactietypen V1 TS1408 Transactietypen.007 V TS08 INLEIDING Dit document beschrijft de verschillende transactietypen die mogelijk zijn op een Worldline (C-TAP 0.) betaalautomaat. De transactietypen zijn zowel mogelijk op een

Nadere informatie

9 Cluster 8: Horeca, drankverstrekkers

9 Cluster 8: Horeca, drankverstrekkers 9 Cluster 8: Horeca, drankverstrekkers 9.1 Typering van het cluster Nederland telt ongeveer 11.000 cafés, die behoren tot ruim 9.600 ondernemi n- gen. Kenmerkend voor de cafés is gewoonlijk de kleine schaal

Nadere informatie

12 Cluster 11: Horeca, hotel-restaurant

12 Cluster 11: Horeca, hotel-restaurant 12 Cluster 11: Horeca, hotel-restaurant 12.1 Typering van het cluster Tot dit cluster behoren de hotel-restaurants en de hotels (hotels en pensions zonder vrij toegankelijk restaurant). Nederland telt

Nadere informatie

zakelijk betalingsverkeer 2014 Zakelijke rekening 5,00 per rekening per maand Derdengelden rekening 5,00 per rekening per maand

zakelijk betalingsverkeer 2014 Zakelijke rekening 5,00 per rekening per maand Derdengelden rekening 5,00 per rekening per maand tarieven zakelijk betalingsverkeer 2014 Betaalproducten Betaalrekeningen Zakelijke rekening 5,00 per rekening per maand Derdengelden rekening 5,00 per rekening per maand Vreemde Valuta rekening 5,00 per

Nadere informatie

Mobiele betaalterminal. iwl251 WIFI. De mobiele betaalterminal voor optimaal gebruik

Mobiele betaalterminal. iwl251 WIFI. De mobiele betaalterminal voor optimaal gebruik Mobiele betaalterminal iwl251 WIFI De mobiele betaalterminal voor optimaal gebruik Over Paqar Paqar is de nieuwe naam voor betaalsystemen. Voor koop en huur. Van vaste betaalsystemen tot mobiel afrekenen.

Nadere informatie

Deutsche Bank www.deutschebank.nl. Tarieven Zakelijk Betalingsverkeer 2012

Deutsche Bank www.deutschebank.nl. Tarieven Zakelijk Betalingsverkeer 2012 Deutsche Bank www.deutschebank.nl Tarieven Zakelijk Betalingsverkeer 2012 Tarieven binnenland Girale bijschrijvingen Overboeking 0,14 Acceptgiro 0,25 Spoedoverboeking 1,19 Incasso Internet Bankieren/db

Nadere informatie

3 Cluster 2: Lage bedragen, beperkt aantal transacties

3 Cluster 2: Lage bedragen, beperkt aantal transacties 3 Cluster 2: Lage bedragen, beperkt aantal transacties 3.1 Typering van het cluster Winkels in food met een laag transactiebedrag zijn vooral de versspeciaalzaken. Als uitgegaan wordt van de standaardindeling

Nadere informatie

Paybox Mail Beheren van transactionele email berichten

Paybox Mail Beheren van transactionele email berichten 1 Paybox Mail Beheren van transactionele email berichten PAYBOX/POINT TRANSACTION SYSTEMS Point Transaction Systems, 11 A, rue Jacques Cartier - 78280 Guyancourt - FRANCE Tél. : +33 (0)1 61 37 05 70 -

Nadere informatie

ADSL VDSL VDSL Bonding

ADSL VDSL VDSL Bonding Bestelformulier (x)dsl 1/5 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten en

Nadere informatie

13 Cluster 12: de benzineservicestations

13 Cluster 12: de benzineservicestations 13 Cluster 12: de benzineservicestations 13.1 Typering van het cluster Tot dit cluster behoren alle tankstations in Nederland met de daarbij behorende winkels (tankshop). Nederland telt circa 2.200 benzineservicestations,

Nadere informatie

Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT

Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT Telerati: Meesters in Telecom Bezoekadres: Papenstraat 26 7411 ND Deventer Postadres: 1 e Kruisstraat 9 7413 VE Deventer Tel: 085 888 1761

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding epoint 5164 Bedankt voor uw aankoop van de epoint 5164 betaalautomaat. Lees deze handleiding met aandacht en bewaar hem binnen handbereik voor toekomstige raadpleging. Alvira Services

Nadere informatie

De snelheden zijn op basis van beschikbaarheid.

De snelheden zijn op basis van beschikbaarheid. Bestelformulier (x)dsl 1/5 XXLNet wil zijn klanten het grootst mogelijke gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie en communicatie in een continu veranderende wereld. ICT producten en

Nadere informatie

Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten

Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten 1. Toepassing Deze Productvoorwaarden zijn een aanvulling op de Leveringsovereenkomst voor Elektriciteit en/of Gas aan consumenten en de daarop geldende

Nadere informatie

Infogids. Handleiding voor kaartacceptatie via de betaalautomaat

Infogids. Handleiding voor kaartacceptatie via de betaalautomaat Infogids Handleiding voor kaartacceptatie via de betaalautomaat Veilige acceptatie van betaalkaarten op uw betaalautomaat 4 1 Handleiding kaartacceptatie 6 1.1 Acceptatievoorschriften bij een betaalkaart

Nadere informatie

Amsterdam,dinsdag 11 juni 2013. Onderwerp: aanmelding digitale Nationale Bioscoopbon. Geacht NVB lid,

Amsterdam,dinsdag 11 juni 2013. Onderwerp: aanmelding digitale Nationale Bioscoopbon. Geacht NVB lid, Amsterdam,dinsdag 11 juni 2013 Onderwerp: aanmelding digitale Nationale Bioscoopbon Geacht NVB lid, Eind september 2013 introduceert de NVB de digitale Nationale Bioscoopbon! Vanaf dat moment zal de papieren

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Pinnen over IP

Dienstbeschrijving Pinnen over IP Dienstbeschrijving Pinnen over IP RoutIT Datum: 2016 Versielog RoutIT Pinnen over IP 11-10-2016 2 Inhoudsopgave 1 Pinnen over IP... 4 2 Technische specificaties... 5 3 Pinnen over IP of Pinnen over Internet...

Nadere informatie

Overeenkomst van opdracht tussen gastouder en vraagouder Gastouderbureau De Kleine Kroon

Overeenkomst van opdracht tussen gastouder en vraagouder Gastouderbureau De Kleine Kroon Overeenkomst van opdracht tussen gastouder en vraagouder Gastouderbureau De Kleine Kroon Partijen Gastouder.. (naam en voorletters) Straat en huisnummer. Postcode en woonplaats Telefoonnummer (vast)..

Nadere informatie

Probleemloos naar één Europese markt voor betalingen

Probleemloos naar één Europese markt voor betalingen Probleemloos naar één Europese markt voor betalingen SEPA: betalingsverkeer zonder grenzen In een groot deel van Europa worden de grenzen voor het betalingsverkeer afgeschaft. Er komt één grote Europese

Nadere informatie

Hieronder een overzicht van de geboden service per type contract (uitgezonderd de Vx670): Service Excellent Geen SLA

Hieronder een overzicht van de geboden service per type contract (uitgezonderd de Vx670): Service Excellent Geen SLA 1 Inleiding Dit document beschrijft het servicecontract en is van toepassing op alle service contracten die afgesloten worden. De contractvorm die is gedefinieerd is het Excellent contract, welke voor

Nadere informatie