PRODUCTEN BROCHURE. Multifunctionele systemen. Printers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PRODUCTEN BROCHURE. Multifunctionele systemen. Printers"

Transcriptie

1 PRODUCTEN BROCHURE Multifunctionele systemen Printers

2 2 GAMMA BROCHURE VOOR EEN GROENERE TOEKOMST Steeds een stap verder De zorg voor het milieu en onze energiebronnen maakt deel uit van de traditie van Toshiba. Als bijdrage aan een meer duurzame samenleving en als een wereldwijd actieve onderneming geven wij de hoogste prioriteit aan het behoud en de bescherming van onze energiebronnen tijdens elke fase van de levensduur van onze producten. We nemen maatregelen om energie en hulpbronnen te beschermen en de belasting op het milieu te verminderen. Tegelijkertijd begrijpen we de behoeften van onze klanten. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten en oplossingen niet enkel een ecologisch voordeel hebben, maar ook een positieve invloed op de economie en de efficiëntie van bedrijven. Dus of u nu op zoek bent naar onze hardware producten - onze multifunctionele systemen en printers, of onze barcode- en labelprinters - of naar onze software en diensten, met Toshiba heeft u een betrouwbare partner aan uw zijde die u helpt om de milieudoelstellingen van uw bedrijf te bereiken. Positief printen Het is evident dat menselijke activiteiten van invloed zijn op het mondiale klimaat, dus het is van vitaal belang dat we manieren vinden om onze uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Er worden steeds meer inspanningen gedaan om die doelstelling te bereiken, maar het is onmogelijk om deze uitstoot volledig te elimineren. Koolstofdioxide compensatie kan daarbij helpen. Koolstofdioxide compensatie is een manier om de hoeveelheid CO 2 die in de atmosfeer terechtkomt, te verminderen door de hoeveelheid gassen te compenseren of te elimineren door deelname aan milieuprojecten. Met het Carbon Zero programma van Toshiba kunt u de onvermijdelijke uitstoot compenseren. Met de hulp van experts inzake koolstofdioxide compensatie hebben wij een programma ontwikkeld waarmee we de CO 2 -voetafdruk van uw Toshiba-systemen kunnen compenseren. We houden daarbij niet enkel rekening met de koolstof-emissie tijdens productie, transport en de gehele levenscyclus van onze systemen, maar we calculeren ook tot vellen papier 1) in ons programma in. Door dit proces worden de emissies gecompenseerd tot "Carbon Zero", waarmee positief printen en kopiëren zonder nadelige invloed op het milieu mogelijk wordt. Ons toonaangevend compensatieprogramma ondersteunt verschillende Gold Standard-projecten over de hele wereld en is een overtuigend bewijs voor het engagement van Toshiba voor een betere wereld en een groene toekomst. Wij zijn trots dat ons Carbon Zero-programma ook 14 van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN ondersteunt. Die hebben tot doel om een positieve verandering in de komende veertien jaar tot stand te brengen. Deze 17 meetbare duurzame ontwikkelingsdoelstellingen variëren van het beëindigen van armoede in de wereld tot het bereiken van een gelijke behandeling van mannen en vrouwen tegen ) De beschikbare programma's variëren van land tot land.

3 3 ANDERS GAAN PRINTEN Toshiba heeft een technologie ontwikkeld die de manier waarop u print volledig zal veranderen. In plaats van geprinte documenten die u niet meer nodig heeft weg te gooien, kunt u nu het document wissen en het papier opnieuw gebruiken. Het hergebruiksysteem e-studio RD301 is in staat om tekst en afbeeldingen op documenten die zijn geprint op de e-studio307lp te ontkleuren zodat u het papier kunt hergebruiken. Dit vermindert het papierverbruik aanzienlijk. Bijgevolg bespaart u op kostbare hulpbronnen en levert u een waardevolle bijdrage aan een groenere toekomst. BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES e-studio307lp Functies Print- en kopieersnelheid Max. capaciteit, wissen 30 ppm vellen Documentinvoer Automatisch dubbelzijdig 1) Papierformaat & gewicht A5R-A3, g/m 2 Geheugen Toshiba Secure HDD 320 GB / 2 GB RAM Regelpaneel 22,9 cm (9") Opwarmtijd (vanuit energiespaarmodus) ~ 65 seconden Afwerkingsopties Features Draadloos printen 1), papier wissen en sorteren 1), single-pass dubbelzijdig scannen via e-studio RD301 1) Optioneel

4 4 GAMMA BROCHURE A3 KLEURSYSTEMEN Eenvoudig kleur documentbeheer Onze A3 kleursystemen leveren een uitstekende beeldkwaliteit zonder in te boeten op het gebruiksgemak. Ze zijn uitgerust met een tablet waarmee u rechtstreeks toegang heeft tot alle functies. Deze systemen zijn speciaal ontworpen voor een modern kantoorgebruik, kunnen naadloos in bestaande netwerken worden geïntegreerd en bieden state-of-the-art beveiligingsfuncties. Met printsnelheden variërend van 20 pagina's per minuut (ppm) tot een maximum van 75 ppm in kleur, kunt u het systeem selecteren dat het beste aansluit bij uw behoeften. Onze high-end kleurmodellen werden speciaal ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende omstandigheden in moderne kantoren. Dankzij hun hoge snelheid, gecombineerd met een hoog-volume output, zijn deze modellen de perfecte keuze voor de meest complexe en geavanceerde behoeften inzake documentbeheer. Deze intelligente kleursystemen laten niets te wensen over. Een volledige flexibiliteit dankzij een groot aantal opties wordt gekoppeld aan een efficiëntie die beantwoordt aan geavanceerde eisen. Dankzij de vijf verschillende printsnelheden kunt u een systeem kiezen dat op maat is gemaakt voor uw bedrijf en waarop u te allen tijde kunt vertrouwen. Instapmodellen zijn uitgerust met dezelfde geavanceerde e-bridge besturingstechnologie als de high-end kleursystemen, en zijn daarom de ideale oplossing voor kleinere bedrijven en werkgroepen die geen compromissen willen sluiten als het om kwaliteit gaat. Met een flexibele papiercapaciteit en een breed gamma aan afwerkingsopties zijn deze systemen geschikt voor alle basisbehoeften en zijn ze betrouwbare partners voor alle dagelijkse taken. De Dual Scan documentinvoer met geïntegreerde single-pass duplex-scanner is een standaardfunctie die uw productiviteit aanzienlijk verhoogt. Met een capaciteit van 300 vellen en een ongeëvenaarde snelheid van maximaal 240 beelden per minuut krijgt u meer werk gedaan, en bovendien sneller.

5 A3 KLEURSYSTEMEN 5 BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES e-studio7506ac serie e-studio5005ac serie e-studio2500ac serie Functies Print- en kopieersnelheid Kleur: 55/65/75 ppm (A4) 27/30/37 ppm (A3) Monochroom: 65/75/85 ppm (A4) 30/37/40 ppm (A3) 25/30/35/45/50 ppm (A4) 15/16/18/22/25 ppm (A3) 20/25 ppm (A4) 10/12 ppm (A3) Max. capaciteit vellen vellen vellen Documentinvoer Papierformaat & gewicht Single-pass duplex A6-SRA3/speciale formaten, banierpapier g/m 2 Automatisch dubbelzijdig 1) of single-pass duplex 1) Automatisch dubbelzijdig 1) A6-SRA3/speciale formaten, banierpapier g/m 2 A6-A g/m 2 Geheugen Toshiba Secure HDD 320 GB, 4 GB RAM Toshiba Secure HDD 320 GB, 4 GB RAM Toshiba Secure HDD 320 GB, 4 GB RAM Regelpaneel Opwarmtijd (vanuit energiespaarmodus) Aanpasbaar 22,9 cm (9") multi-touch kleurenpaneel Aanpasbaar 22,9 cm (9") multi-touch kleurenpaneel Aanpasbaar 22,9 cm (9") multi-touch kleurenpaneel ~15 seconden ~12 seconden ~13 seconden Afwerkingsopties Features draadloos printen 1), draadloos printen 1), draadloos printen 1), geïntegreerde apps 1) geïntegreerde apps 1) geïntegreerde apps 1) 1) Optioneel AANSLUITEN. INTEGREREN. KLAAR. Technologie voor elke werkplek, met een maximum aan geavanceerde functionaliteit, gebruiksgemak en gemoedsrust. Bij Toshiba begrijpen we dat elke branche zijn eigen, unieke workflow en behoeften heeft. Daarom ontwikkelden we aanpasbare MFP's om uw werk gemakkelijker te maken. Onze systemen zijn intuïtief en intelligent geïntegreerd, maken complexe taken eenvoudiger en geven u de controle en betrouwbaarheid die u van Toshiba gewend bent. Het nieuwe gamma van Toshiba lost de verwachtingen van Together Information volledig in - ons engagement om samen te werken met onze klanten om op maat gemaakte, rendabele oplossingen te leveren die voldoen aan uw behoeften inzake printen, documentbeheer en inhoud, en die u bovendien helpen om uw milieudoelstellingen te bereiken.

6 6 GAMMA BROCHURE A3 MONOCHROOMSYSTEMEN Uiterst productieve documentbehandeling Of u nu op zoek bent naar een systeem voor hoge volumes en hoge snelheden, of naar een compact systeem voor uw dagelijkse taken, in het A3 monochroom assortiment van Toshiba, met printsnelheden tussen 25 ppm en 85 ppm, vindt u steeds een systeem dat perfect aansluit bij uw behoeften. Alle systemen zijn gebaseerd op de betrouwbare technologie van Toshiba, en ze zijn speciaal ontworpen voor een betrouwbare document-output van de allereerste pagina tot de laatste. Vier uiterst productieve monochrome systemen, die probleemloos omvangrijke printopdrachten aankunnen. Met een snelheid van max. 240 beelden per minuut draagt de standaard Dual Scan documentinvoer bij aan de toch al indrukwekkende efficiëntie van deze modellen. Deze systemen zijn speciaal ontworpen voor een moderne workflow. Bovendien ondersteunen ze cloud en mobiel printen en worden ze bediend met een volledig aanpasbare tablet. Snelle en efficiënte multifunctionaliteit waarop u kunt vertrouwen. Dankzij de geïntegreerde state-of-the-art technologie geniet u van het gebruiksgemak en de flexibiliteit die u nodig hebt in de snel veranderende professionele wereld van vandaag. Met de volledig aanpasbare gebruikersinterface kunt u elke complexe workflow starten met een simpele druk op de knop. Op die manier verhoogt u uw efficiëntie en bespaart u tijd.

7 A3 MONOCHROOMSYSTEMEN 7 BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES e-studio8508a serie e-studio5008a serie e-studio2309a/2809a e-studio2303am/2803am Functies Print- en kopieersnelheid 55/65/75/85 ppm (A4) 27/30/37/40 ppm (A3) 25/30/35/45/50 ppm (A4) 16/16/25/25/25 ppm (A3) 23/28 ppm (A4) 14/14 ppm (A3) 23/28 ppm (A4) 14/14 ppm (A3) Max. capaciteit vellen vellen vellen 600 vellen Documentinvoer Papierformaat & gewicht Geheugen Regelpaneel Opwarmtijd (vanuit energiespaarmodus) Single-pass duplex A5R-SRA3/speciale formaten, banierpapier g/m 2 Toshiba Secure HDD 320 GB, 4 GB RAM Aanpasbaar 22,9 cm (9") multi-touch kleurenpaneel Automatisch dubbelzijdig 1) of single-pass duplex 1) Automatisch dubbelzijdig 1) Automatisch dubbelzijdig 1) A5R-A3, banierpapier g/m 2 Toshiba Secure HDD 320 GB, 4 GB RAM Aanpasbaar 22,9 cm (9") multi-touch kleurenpaneel A5R-A3 A5R-A g/m g/m MB RAM 512 MB RAM 4-lijnen LCD-paneel 4-lijnen LCD-paneel ~15 seconden ~15 seconden ~18 seconden ~18 seconden Afwerkingsopties Features draadloos printen 1), geïntegreerde apps 1) draadloos printen 1), geïntegreerde apps 1) Draadloos printen 1) Draadloos printen 1) 1) Optioneel Wat u ook nodig hebt, de monochrome printsystemen van Toshiba zijn er om u te ondersteunen. De multifunctionele e-studio2309a/2809a staat gar ant voor ongeëvenaar de prestaties. Perfecte prints, kristalheldere kleurenscans en snelle kopieën, verpakt in een stijlvol design. Voeg daar nog de optionele fax bij en deze systemen voldoen aan alle eisen van een moderne kantooromgeving. Een betrouwbaar en voordelig multifunctioneel systeem dat probleemloos beantwoordt aan al uw dagelijkse behoeften. Met een outputsnelheid van 23 en 28 pagina's per minuut kan de e-studio2303am/2803am de behoeften van bedrijven van vandaag moeiteloos aan. Dankzij de weergaloze beeldkwaliteit krijgen uw documenten een professionele uitstraling die een blijvende indruk bij uw professionele partners nalaat.

8 8 GAMMA BROCHURE A4 KLEURSYSTEMEN De e-studio287cs/347cs/407cs zijn uiterst geavanceerde A4 kleursystemen, die voldoen aan alle behoeften van een modern bedrijf. De uitstekende beeldkwaliteit geeft uw documenten een indrukwekkende uitstraling die het professionele karakter van uw bedrijf weerspiegelt. Met de geavanceerde besturingstechnologie van Toshiba kunnen ze naadloos in bestaande netwerken worden geïntegreerd. Bovendien zijn dezelfde softwaretools als voor Toshiba's A3-systemen beschikbaar. State-of-the-art documentbeveiliging is verzekerd dankzij Toshiba Secure HDD, dat uw gegevens beschermt tegen ongeoorloofde toegang door derden. De compacte allrounder voor een perfecte verwerking van kleurdocumenten. Dit A4-systeem beantwoordt aan alle eisen van een modern bedrijf en is een sterke partner die met uw individuele behoeften meegroeit. De geïntegreerde HDD verbetert de prestaties van dit model aanzienlijk en maakt het toevoegen van extra software eenvoudiger dan ooit. Full colour met compacte afmetingen. Of u nu wil printen, scannen, kopiëren of faxen - dit systeem kan het allemaal. Ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven en werkgroepen die hoge kwaliteitseisen stellen en op zoek zijn naar een betrouwbaar apparaat. Een betrouwbare A4-kleurenprinter die beantwoordt aan al uw dagelijkse printbehoeften. Dit apparaat levert precies wat u nodig hebt: kleurenprints met een uitstekende kwaliteit die een blijvende indruk nalaten.

9 A4 KLEURSYSTEMEN 9 BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES e-studio407cs serie e-studio306cs e-studio305cs e-studio305cp Functies Print- en kopieersnelheid Kleur: 28/34/40 ppm Monochroom: 28/36/40 ppm, faxen, faxen Printen 30 ppm 30 ppm 30 ppm Max. capaciteit vellen vellen vellen vellen Documentinvoer Automatisch dubbelzijdig Automatisch dubbelzijdig Automatisch dubbelzijdig Papierformaat & gewicht Geheugen Regelpaneel Opwarmtijd (vanuit energiespaarmodus) A6-A4, banierpapier A6-A4, speciale formaten A6-A4, speciale formaten A6-A4, speciale formaten g/m g/m g/m g/m 2 Toshiba Secure HDD 320 GB, 2 GB RAM 22,9 cm (9") 160 GB HDD, 1 GB RAM (maximum 3 GB) 17,8 cm (7") 512 MB RAM (maximum 2,5 GB) 10,9 cm (4,3") 512 MB RAM (maximum 2,5 GB) 10,9 cm (4,3") ~60 seconden ~20 seconden ~20 seconden ~20 seconden Afwerking Features draadloos printen 1) draadloos printen 1) draadloos printen 1) draadloos printen 1) 1) Optioneel Waarom compromissen sluiten? Gewoon omdat u geen ruimte hebt voor een A3-systeem, betekent dat niet dat u geen ongeëvenaarde kleurdocumenten kunt printen. Onze compacte A4 kleursystemen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven en werkgroepen met weinig ruimte en hoge verwachtingen. Een uitstekende beeldkwaliteit is standaard op al onze apparaten. Het enige wat u moet doen, is het model kiezen dat past bij uw individuele documentvolume en workflow-eisen.

10 10 GAMMA BROCHURE A4 MONOCHROOMSYSTEMEN De innovatieve e-studio2802am/2802af hebben veel meer te bieden dan u denkt. Deze A4-systemen kunnen ook A3-formaten aan bij het printen, scannen en kopiëren. Dus zelfs wanneer u voornamelijk nood heeft aan A4-documenten, hoeft u A3-formaten niet te missen. Twee compacte multifunctionele systemen met geïntegreerde state-of-the-art technologie voor een uitstekende beeldkwaliteit. Ze staan garant voor een naadloze integratie in bestaande netwerken en een maximale flexibiliteit bij het toevoegen van extra software voor een nog grotere efficiëntie. Tegelijkertijd zijn deze systemen intuïtief in gebruik en eenvoudig te beheren. En last but not least: dankzij de Toshiba Secure HDD kunt u er zeker van zijn dat onbevoegde gebruikers geen toegang hebben tot uw professionele data. De e-studio425s kan het allemaal - printen, scannen, kopiëren en faxen, in een compact design gecombineerd met uiterst geavanceerde technologie. Vertrouw op de prestaties van dit indrukwekkende systeem en profiteer van een hogere productiviteit. Een echt all-in-one systeem, speciaal ontworpen voor een moderne workflow. Dit apparaat levert alle documenten razendsnel en met een uitstekende beeldkwaliteit, en verbetert uw dagelijkse efficiëntie aanzienlijk. Soms heeft u niet meer nodig dan een betrouwbare monochrome A4-printer die documenten van hoge kwaliteit levert. Afhankelijk van het printvolume en de snelheid die u nodig hebt, kunt u een van deze drie printers kiezen en hoeft u zich verder geen zorgen meer te maken.

11 A4 MONOCHROOMSYSTEMEN 11 BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES e-studio2802af e-studio2802am e-studio477s/527s e-studio425s Functies, faxen., faxen Print- en kopieersnelheid 28 ppm (A4) 14 ppm (A3) 28 ppm (A4) 14 ppm (A3) 47/52 ppm 42 ppm Max. capaciteit 300 vellen 300 vellen vellen vellen Documentinvoer Automatisch dubbelzijdig Automatisch dubbelzijdig Automatisch dubbelzijdig Automatisch dubbelzijdig Papierformaat & gewicht A4-A3 A4-A3 A6-A4, banierpapier A6-A4, speciale formaten g/m g/m g/m g/m 2 Geheugen 512 MB RAM 512 MB RAM Regelpaneel 4-lijnen LCD-paneel 4-lijnen LCD-paneel Opwarmtijd (vanuit energiespaarmodus) Toshiba Secure HDD 320 GB, 2 GB RAM 22,9 cm (9") 320 GB HDD, 512 MB RAM (maximum 2,5 GB) 10,9 cm (4,3") ~18 seconden ~18 seconden ~35 seconden ~9 seconden Afwerkingsopties Features Draadloos printen 1) Draadloos printen 1) draadloos printen 1) draadloos printen 1) e-studio385s e-studio525p e-studio470p e-studio385p Functies Print- en kopieersnelheid, faxen Printen Printen Printen 38 ppm 52 ppm 47 ppm 38 ppm Max. capaciteit 850 vellen vellen vellen 850 vellen Documentinvoer Automatisch dubbelzijdig Papierformaat & gewicht Geheugen Regelpaneel Opwarmtijd (vanuit energiespaarmodus) A6-A4, speciale formaten A6-A4, speciale formaten A6-A4, speciale formaten A6-A4, speciale formaten g/m g/m g/m g/m MB RAM (maximum 2,5 GB) 10,9 cm (4,3") 512 MB RAM (maximum 2,5 GB) 10,9 cm (4,3") 256 MB RAM (maximum 1,2 GB) 6 cm (2,4") kleuren LCD-scherm 256 MB RAM 6 cm (2,4") kleuren LCD-scherm ~9 seconden ~11 seconden ~9 seconden ~9 seconden Afwerkingsopties Features Draadloos printen draadloos printen 1) Draadloos printen 1) 1) draadloos printen 1) 1) Optioneel Compact. Betrouwbaar. Efficiënt. Voor uw dagelijkse printbehoeften heeft u nood aan een systeem waarop u kunt vertrouwen, ook wanneer het hectisch wordt en u in tijdnood raakt. Onze compacte A4-modellen zorgen voor een optimale ondersteuning bij uw dagelijkse bezigheden.

12 GAMMA BROCHURE Over Toshiba Tec Toshiba Tec Belgium maakt deel uit van de wereldwijd opererende Toshiba Tec Corporation, actief in verschillende high-tech industriële sectoren. Toshiba Tec Corporation is een toonaangevende leverancier van informatietechnologie, die actief is in verschillende sectoren - variërend van detailhandel, onderwijs en dienstverlening tot horeca en productiebedrijven. Met een hoofdkantoor in Japan en meer dan 80 dochterondernemingen wereldwijd helpt Toshiba Tec Corporation organisaties innovatief te zijn in de manier waarop zij informatie creëren, opslaan, delen, beheren en weergeven. Als u meer wil weten, neem dan contact met ons op: Toshiba Tec Belgium Imaging Systems Z.1. Researchpark, Zellik België Telefoon +32(0) Website info@toshiba.be Together Information is Toshiba's visie op de manier waarop mensen en organisaties ideeën en gegevens creëren, opslaan, delen, beheren en weergeven. Het is gebaseerd op onze overtuiging dat de meest succesvolle organisaties informatie op de meest efficiënte manier delen. Dat maken we mogelijk door middel van een geïntegreerd gamma branchespecifieke oplossingen, die allemaal het Toshiba-engagement voor de toekomst van onze planeet weerspiegelen. Technische gegevens zijn onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Alle bedrijfs- en/of productnamen zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke fabrikanten in hun markten en/of landen. Alle rechten voorbehouden. We streven er voortdurend naar om onze partners op de hoogte te houden van de meest actuele informatie over onze producten. Specificaties voor sommige modellen kunnen wijzigen in de tijd die verstrijkt tussen de productie en de vrijgave van deze documentatie. Neem contact op met uw lokale Toshiba-partner voor gedetailleerde technische specificaties. Gegevens over productiviteit en papierspecificaties zijn gebaseerd op A4-papier met een gewicht van 80 g/m 2, tenzij anders vermeld. Copyright 2016 TOSHIBA TEC. Gamma brochure_mfp_

MULTIFUNCTIONELE SYSTEMEN & PRINTERS. Overzicht. De groene printoplossing. A3 kleur- en monochroomsystemen. A4 kleur- en monochroomsystemen

MULTIFUNCTIONELE SYSTEMEN & PRINTERS. Overzicht. De groene printoplossing. A3 kleur- en monochroomsystemen. A4 kleur- en monochroomsystemen MULTIFUNCTIONELE SYSTEMEN & PRINTERS Overzicht De groene printoplossing A3 kleur- en monochroomsystemen A4 kleur- en monochroomsystemen 2 OVERZICHTSBROCHURE EEN GROENERE TOEKOMST Steeds een stap verder

Nadere informatie

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers

BROCHURE PRODUCTEN. Multifunctionals. Printers BROCHURE PRODUCTEN Multifunctionals Printers 5 4 3 2 1 0 2 - BROCHURE PRODUCTEN DE MDS* VAN TOSHIBA Delegeer uw documentbeheer en concentreer u op uw doelstellingen Informatie- en documentbeheer is tegenwoordig

Nadere informatie

Productbrochure. s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner

Productbrochure. s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner Productbrochure s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner De unieke multifunctionals met hybride printtechnologie, bieden volledige print-, scan-, kopieer- en faxfunctionaliteiten

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Product brochure. Toshiba s unieke technologie: multifunctionele printer met uitwisbare toner

Product brochure. Toshiba s unieke technologie: multifunctionele printer met uitwisbare toner Product brochure Toshiba s unieke technologie: multifunctionele printer met uitwisbare toner Bespaar tot 80% op papier door hergebruik én ontzie het milieu De e-studio rd30 scant en archiveert het document,

Nadere informatie

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief Compacte imagerunner Uiterst compact, zeer productief imagerunner 1100 serie imagerunner 1700 serie imagerunner 2400 serie imagerunner 2500 serie imagerunner C1028i/iF you can Ieder imagerunner systeem

Nadere informatie

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Het krachtige kantoorpakket Om voorop te blijven in de huidige concurrerende zakenwereld, heeft u de flexibiliteit nodig om veel verschillende taken optimaal te

Nadere informatie

Groen Kantoor. Brochure. Wereldprimeur: de eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner

Groen Kantoor. Brochure. Wereldprimeur: de eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner Brochure Groen Kantoor Wereldprimeur: de eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner Hergebruik papier, bespaar tot 80% én ontzie het milieu Toptechnologie van Toshiba en unieke functionaliteit

Nadere informatie

Product brochure. Toshiba s unieke technologie: multifunctionele printer met uitwisbare toner

Product brochure. Toshiba s unieke technologie: multifunctionele printer met uitwisbare toner Product brochure Toshiba s unieke technologie: multifunctionele printer met uitwisbare toner Bespaar tot 80% op papier door hergebruik én ontzie het milieu De e-studio rd301 scant en archiveert het document,

Nadere informatie

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-N1058X Documentscanner SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd naar het juiste doel scannen Kantooromgevingen, werkplekken en bedrijfsprocessen

Nadere informatie

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Energiezuinige zwart/wit printers en All-in- Ones voor MKB en werkgroepen: i-sensys LBP6300dn, i-sensys LBP6650dn, i-sensys MF5840dn en i-sensys MF5880dn

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-S1058Y / KV-S1028Y Documentscanners SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd scannen naar de kern van de zaak Kantooromgevingen, werkplekken

Nadere informatie

Colour Manager. Brochure. n Multifunctioneel A3-systeem met hoge afdruksnelheid voor professionele kleurendocumenten

Colour Manager. Brochure. n Multifunctioneel A3-systeem met hoge afdruksnelheid voor professionele kleurendocumenten Brochure Colour Manager n Multifunctioneel A3-systeem met hoge afdruksnelheid voor professionele kleurendocumenten n Grote papiercapaciteit voor hoge productiviteit n State-of-the-art beveiligingstechnologie

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Scan-evolutie KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Buitengewone mogelijkheden, buitengewone waarde Wilt u de flexibiliteit hebben om meerdere formaten en materialen tegelijk te kunnen scannen?

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kantoren met grote afdrukvolumes L6000 printers HL-L6300DW Afdruksnelheden tot 46 ppm Papieruitvoer 250 vellen, uitbreidbaar tot max. 1.050 Touchscreen van 4,5 cm Toners

Nadere informatie

Compacte zwart-wit laserprinters

Compacte zwart-wit laserprinters Compacte zwart-wit laserprinters De nieuwe zwart-witlaserlijn is betrouwbaar, compact en stiller dan ooit. www.brother.nl Snelle, stille en compacte netwerkprinter met meegeleverde hoge capaciteit toner

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kantoren met grote afdrukvolumes L6000 multifunctionele printers DCP-L6600DW Afdrukken, scannen en kopiëren Afdruksnelheden tot 46 ppm Papieruitvoer 250 vellen ADF 80

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 multifunctionele printers DCP-L5500DN Afdrukken, scannen en kopiëren ADF 40 vellen Touchscreen van 9,3 cm USB & Ethernet Ondersteuning

Nadere informatie

Professionele zwart-witlasers

Professionele zwart-witlasers Professionele zwart-witlasers voor kleine en middelgrote kantoren L5000 printers HL-L5000D LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB & parallelle poort HL-L5100DN LCD-scherm van 1 regel x 16 tekens USB &

Nadere informatie

Compacte zwart-wit laserprinters

Compacte zwart-wit laserprinters Compacte zwart-wit laserprinters De nieuwe mono laser reeks van Brother is betrouwbaarder, compacter en stiller dan ooit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter inclusief inbox toner

Nadere informatie

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik Benut het volledige potentieel van elk document Software Vastleggen Document Capture Pro 2.0 stelt personen in staat overal in het bedrijf probleemloos

Nadere informatie

www.develop.nl ineo 163/213

www.develop.nl ineo 163/213 www.develop.nl ineo 163/213 Zwart-wit 16/21 ppm Waar voor uw geld Bij afdelingen, thuiskantoren en kleine bedrijven bestaat een groeiende vraag naar één ruimtebesparende, digitale machine die voordelig

Nadere informatie

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit.

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. Verwacht u aan meer Stil, snel en betrouwbaar Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter met

Nadere informatie

Kies de ideale printer voor uw bedrijf

Kies de ideale printer voor uw bedrijf Kies de ideale printer voor uw bedrijf Epson biedt een breed assortiment inkjetprinters, geschikt voor het thuiskantoor tot en met de grote onderneming, waarmee u geld, tijd en onnodige rompslomp kunt

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

Meer uitleg p. 2-4. Ricoh in het algemeen. p. 5

Meer uitleg p. 2-4. Ricoh in het algemeen. p. 5 RICOH BELGIUM, Leuvensestwg. 510, 1930 ZAVENTEM 02/712.12.12 Fax 02/712.12.13 Home page: www.ricoh-belgium.com E-mail: info@ricoh-belgium.com Oktober 2003. Ricoh Aficio AP600N: Snelle A3 kantoorprinter.

Nadere informatie

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De vernieuwende Epson AcuLaser 2600-reeks biedt u niet alleen snelle, professionele zwartwitafdrukken. U geniet ook over maximale flexibiliteit. U kunt naar

Nadere informatie

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid.

Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. KV-S1037-serie compacte scanners Ruimtebesparend scannen. Uitgebreide veelzijdigheid. De vrijheid om met informatie te werken zoals u dat wilt Hoge scanprestaties in een compacte behuizing Beide modellen

Nadere informatie

DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner. Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten

DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner. Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten DR-7080C Universele A3 flatbed documentscanner Tot in de perfectie razendsnel en met hoge kwaliteit scannen van kleurendocumenten Razendsnelle, universele A3 flatbedscanner Optimaliseer uw werkzaamheden

Nadere informatie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Epson OrderController-software Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Draaien onder kleine hoek Helderheid, contrast, huideffening en vele andere fantastische functies Rodeogeneffect onderdrukken Geavanceerde

Nadere informatie

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen.

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen. staat voor PDF zonder compromissen. Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt. 2 is een vernieuwende PDF-oplossing met toegevoegde waarde, ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

Nadere informatie

Brochure. Geavanceerde technologie gecombineerd met ongekend gebruiksgemak bij een waaier aan multifunctionele systemen.

Brochure. Geavanceerde technologie gecombineerd met ongekend gebruiksgemak bij een waaier aan multifunctionele systemen. Brochure Geavanceerde technologie gecombineerd met ongekend gebruiksgemak bij een waaier aan multifunctionele systemen. Ontworpen voor moderne organisaties die optimaal willen presteren. Personaliseerbaar

Nadere informatie

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer.

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Over deze printer Bedieningspaneel Papierstop Voorklep Printeroverzicht 1 Optionele lade voor dubbelzijdig afdrukken Standaardlade voor 250 vel Uitvoerlade en bovenklep Ontgrendelingshendel Optionele invoerlade

Nadere informatie

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit Persbericht Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van http://www.canon.nl/press_centre/

Nadere informatie

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU Boost RISO: wie zijn wij? Al meer dan 50 jaar specialist in het printen op hoge snelheid RISO KAGAKU Corporation,

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam Showroom en Technische dienst Schipholweg 337D 1171 PL Badhoevedorp T: 0299 657 185 F: 0299 657 187 E:

Nadere informatie

Brochure. Geavanceerde technologie gecombineerd met gebruiksgemak door gepersonaliseerd bedieningspaneel

Brochure. Geavanceerde technologie gecombineerd met gebruiksgemak door gepersonaliseerd bedieningspaneel Brochure Geavanceerde technologie gecombineerd met gebruiksgemak door gepersonaliseerd bedieningspaneel Ontworpen voor moderne organisaties die optimaal willen presteren Betrouwbare beveiliging voor uw

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be PocketJet 600 series Mobiele Printers Deze compacte mobiele printers bieden altijd en overal een degelijke en duurzame mobiele printoplossing voor verkoop, service en logistieke doeleinden, en voor veiligheids-

Nadere informatie

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners

Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners Professionele Documentscanners Ontworpen voor een Optimale Workflow Zakelijke Documentscanners PDS-5000, PDS-6000 Maak snelle, nauwkeurige en betrouwbare digitale conversies van uw papieren documenten.

Nadere informatie

Afdrukken zonder inktpatronen

Afdrukken zonder inktpatronen EcoTank-serie printers Afdrukken zonder inktpatronen Bespaar 90% op de kosten van inkt 1 30 miljoen EcoTank-printers verkocht wereldwijd 4 Het thuis printen van documenten zal nooit meer hetzelfde zijn

Nadere informatie

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE. Mono copying. Scannen in kleur pagina's per maand. Kopiëren, Printen, Scannen Brother DCP-L2510D ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER 55893 DCPL2510DRF1 PRIJS 129,90 FABRIEKSGARANTIE 24 maanden Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen Gebruiksindicatie

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen PIXMA MP250 PIXMA MP490 Deze

Nadere informatie

Brother aio printer DCP-L2530DW 159,99. Kenmerken. Blue Sky Computing. Artikelcode : ITBRDCPL2530DW

Brother aio printer DCP-L2530DW 159,99. Kenmerken. Blue Sky Computing. Artikelcode : ITBRDCPL2530DW Brother aio printer DCP-L2530DW Artikelcode : ITBRDCPL2530DW Brother DCP-L2530DW. Printtechnologie: Laser, Printen: Zwart-wit afdrukken. Maximale resolutie: 600 x 600 DPI. Kopiëren: Zwart-wit kopiëren.

Nadere informatie

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD DD 4450 DD 4450 130 B/W Digitale van hoge kwaliteit De 4450 A3 zwart-wit digitaal dupliceersysteem is een robuust model dat uitstekende prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. De DD 4450 is snel:

Nadere informatie

Industriële stofzuigers voor de farmaceutische-, DE

Industriële stofzuigers voor de farmaceutische-, DE Industriële stofzuigers voor de farmaceutische-, DE voedingsindustrie en OEMs Nilfisk industriële stofzuigers voor de farmaceutische- en voedingsindustrie en OEMs Nilfisk is één van de wereldleiders voor

Nadere informatie

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F Hybride document scanner Snel scannen met hoge kwaliteit (84 ppm, A4 enkelzijdig, 200 x100 dpi) Veilige 16 mm microfilm back up Gelijktijdig scannen en filmen

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS UW KYOCERA PARTNER

PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS UW KYOCERA PARTNER PRODUCT OVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS KYOCERA Document Solutions Nederland B.V. Beechavenue 25, 1119 RA Schiphol-Rijk Tel 020 58 77 200, Fax 020 58 77 290 www.kyoceradocumentsolutions.nl,

Nadere informatie

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER.

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP MEERDERE DOCUMENTEN SCANNEN TIJDBESPAREND, PRODUCTIEF SCANNEN VOOR ELKE RUIMTE OP ZOEK NAAR HOGE PRESTATIES OP EEN KLEIN OPPERVLAK? WILT U DE

Nadere informatie

MP C4503(A)SP/MP C5503(A)SP/MP C6003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX (Optie) Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x

Nadere informatie

Print365. Printmanagement zonder zorgen

Print365. Printmanagement zonder zorgen Print365 Printmanagement zonder zorgen Het juiste pakket kiezen Print365 biedt u voor een eenvoudig en laag maandelijks bedrag volledige controle over en inzicht in uw afdrukwerk, waardoor uw printbehoeften

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH. Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit en houdt u eenvoudig uw afdrukkosten onder

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

Compacte en krachtige document scanners.

Compacte en krachtige document scanners. Compacte en krachtige document scanners SCAN WIRELESS WIFI www.brother.be Minder papier, meer efficiëntie op kantoor Dagelijkse scantaken worden eenvoudig met een compacte documentscanner Papieren documenten

Nadere informatie

Alles wat u nodig heeft om 3 jaar te printen in één All-in-Box bundel

Alles wat u nodig heeft om 3 jaar te printen in één All-in-Box bundel Alles wat u nodig heeft om 3 jaar te printen in één All-in-Box bundel PRINT KOPIE SCAN FAX DRAADLOOS www.brother.nl Alles wat u nodig hebt om 3 jaar te printen* in één bundel Uit diverse onderzoeken die

Nadere informatie

Efficiënt printen voor bedrijven. Professionele kleurenlaserprinters en all-in-one s voor het MKB en kantoren

Efficiënt printen voor bedrijven. Professionele kleurenlaserprinters en all-in-one s voor het MKB en kantoren Efficiënt printen voor bedrijven Professionele kleurenlaserprinters en all-in-one s voor het MKB en kantoren Technologie die uw bedrijf verder helpt Met de professionele kleurenlaserserie biedt Brother

Nadere informatie

ZORGEN DAT ALLE RADERTJES BLIJVEN DRAAIEN. De waarde van documenten scannen binnen uw sector

ZORGEN DAT ALLE RADERTJES BLIJVEN DRAAIEN. De waarde van documenten scannen binnen uw sector ZORGEN DAT ALLE RADERTJES BLIJVEN DRAAIEN De waarde van documenten scannen binnen uw sector DE KLOOF OVER TUSSEN PAPIER DIGITALE WERE De wereld wordt steeds digitaler en het is dan ook noodzakelijker dan

Nadere informatie

Soms ziet u, in de zoektocht naar een nieuwe printer, door de bomen het bos niet meer. De keuze is enorm. Bovendien lopen mogelijkheden en prijzen zeer uiteen. Best moeilijk dus om een printer te kiezen

Nadere informatie

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning Ultra-efficiënte, productieve scanners Dankzij deze nieuwe Canon scanner worden

Nadere informatie

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing

Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing Wrapping Envelope Finisher: een razendsnelle printen couverteeroplossing 150 pagina's per minuut, in zwart-wit en/of kleur Een unieke inkjet-technologie die snelheid en kwaliteit weet te combineren bij

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit.

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. iw360 you can Stroomlijn uw manier van werken. De verwerking van papieren en elektronische documenten maakt een wezenlijk deel uit van de kantoortaken. Met

Nadere informatie

MFC-J4420DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit

MFC-J4420DW. Specificaties. Kleureninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm. Technologie. Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit MFC-J4420DW Specificaties Technologie eninkjetprinter Afdruksnelheid Zwart-wit Tot 35 ppm Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) Zwart-wit Duplex - functies Afdrukresolutie Randloos printen Afdruk- en scanformaat

Nadere informatie

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur.

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur. copier/printer Krachtige prestaties. Professionele kleur. Flexibele Gebruikers interface! Het grote kleurenaanraakscherm is uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren. Programmeerbare toetsen

Nadere informatie

Documentbeheer op maat

Documentbeheer op maat Documentbeheer op maat Kopiëren, printen, scannen en/of faxen: de keuze is aan u Kantoorapparatuur moet exact afgestemd zijn op uw eisen, of u nu een simpel kopieerapparaat nodig heeft of een multifunctioneel

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

EPSON-kleureninkjetprinters

EPSON-kleureninkjetprinters EPSON-kleureninkjetprinters De EPSON Stylus C86 is een rechttoe, rechtaan printer voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Hij drukt zowel documenten, afbeeldingen als foto s met een toonaangevende resolutie

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT PRECIES WAT U VERWACHT VAN UW LAPTOP U wilt een laptop met ongekend gebruiksgemak. U wilt downtime zoveel mogelijk beperken en systemen gebruiken die zijn opgewassen tegen

Nadere informatie

Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat

Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat Snelle, prestatiegerichte multifunctionele printers voor grootformaat MP W5100/MP W7140 Het ideale apparaat voor grootformaat U weet wat u wilt van een printer voor grootformaten. De printer moet uw workflow

Nadere informatie

* De toekomst voorbij. Nederlands

* De toekomst voorbij. Nederlands * De toekomst voorbij Nederlands Technologie boven uw verwachtingen... VERBAZENDE AFMETING De nieuwe PSPIX, gemaakt met messcherpe technologie en design, is de kleinste en meest compacte PSP-scanner op

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Brother aio printer DCP-J774DW 144,99. Kenmerken. Artikelcode : ITBRDCPJ774DW

Brother aio printer DCP-J774DW 144,99. Kenmerken. Artikelcode : ITBRDCPJ774DW Brother aio printer DCP-J774DW Artikelcode : ITBRDCPJ774DW Brother DCP-J774DW. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 6000 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

Veiligheid en comfort binnen handbereik

Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

Printen, kopiëren en scannen op A3. Ontdek onze "Business Smart" A3 inkjet all-in-one printers.

Printen, kopiëren en scannen op A3. Ontdek onze Business Smart A3 inkjet all-in-one printers. Printen, kopiëren en scannen op A3 Ontdek onze "Business Smart" A3 inkjet all-in-one printers. FAX PRINTEN KOPIËREN SCANNEN FAXEN WIFI www.brother.be Managed Print Services De totaaloplossing voor uw printing.

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

MP 6503SP/MP 7503SP/MP 9003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x H): Gewicht: Netspanning:

Nadere informatie

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner PERSLUCHT AFZUIgINg IMAgINg TANDVERZORgINg HygIëNE De nieuwe dimensie van de röntgendiagnostiek Chairside De VistaScan Mini opslagfoliescanner

Nadere informatie

Infor. Uw toekomstbestendige operating service

Infor. Uw toekomstbestendige operating service Infor OS Uw toekomstbestendige operating service Een overkoepelende operating service met een communicatieve gebruikerservaring Infor OS is uw operating service voor de toekomst, ontwikkeld als fundament

Nadere informatie

Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant.

Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant. Assortiment Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant. Alle pre-converted DigiGold Convertible producten vouwen dicht in volledig zelfsluitende mailings. Geen lijm die vuil aantrekt.

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Thermische inkjet codeersystemen. Economisch, intelligent, hoge-resolutie

Thermische inkjet codeersystemen. Economisch, intelligent, hoge-resolutie Thermische inkjet codeersystemen Economisch, intelligent, hoge-resolutie betajet consumenten goederen cosmetica BARCODES CHEMIE Mailingen Flyers FARMACEUTICA Papier primaire en secundaire verpakkingen

Nadere informatie

A4 all-in-one inkjetprinters

A4 all-in-one inkjetprinters A4 all-in-one inkjetprinters Inkjetprinter DCP-195C DCP-J140W DCP-J315W DCP-J525W DCP-J725DW DCP-J925DW Printsnelheid (zwart/kleur) tot 33 ppm / 27 ppm tot 33 ppm / 27 ppm tot 35 ppm / 28 ppm tot 33 ppm

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl Stroomlijn

Nadere informatie

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS HÈT INTERACTIEF ECOSYSTEEM VOOR JE WERKPLEK Technologie en mobiele devices zijn de basis geworden van de werkplek. Eenvoudig verbinden met het netwerk en met andere devices

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl BROTHER

Nadere informatie

Eén standaard. Twee oplossingen.

Eén standaard. Twee oplossingen. Eén standaard. Twee oplossingen. 6100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie 5100 KODAK RVG 5100-systeem voor digitale radiologie 6100 5100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie KODAK

Nadere informatie

Breng productiviteit naar een hoger niveau

Breng productiviteit naar een hoger niveau Breng productiviteit naar een hoger niveau imagerunner ADVANCE C9280 PRO imagerunner ADVANCE 8200 PRO serie you can Een stap vooruit in productie Ervaar de beste prestaties en echte veelzijdigheid in afwerking

Nadere informatie

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl

INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu. www.brother.nl DE INTERGRATED IDEALE ZAKELIJKE BUSINESS PRINTOPLOSSING SOLUTIONS VOOR FOR YOUR UW KANTOOR WORKGROUP OF BEDRIJF INTERGRATED BUSINESS PRINT SOLUTIONS FOR YOUR WORKGROUP. www.brother.eu www.brother.nl Stroomlijn

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

DIAGNOSE MET DE EXPERTS

DIAGNOSE MET DE EXPERTS DIAGNOSE DE EXPERTS Een complete service met geavanceerde technologie en expert, merkspecifieke technische ondersteuning EXPERT SERVICE AUTOLOGIC De automotive wereld verandert. De snelle voortgang van

Nadere informatie